HVAD SKAL VI KRÆVE AF DET NYE ÅR?

Ja netop kræve, forlange. Ikke håbe på eller ønske os. Der findes samfundsvigtige områder, som de seneste 25 års regeringer har nægtet at udvikle og reformere. Tværtimod har politikere støttet af medierne vendt ryggen til samfundssektorer i nød, som derfor nu er vokset til store betændte samfundsproblemer. Alle moderne erhvervsledere ved, at man skal bruge sine kræfter på de problemer og muligheder, man kan bearbejde og ikke bruge kræfter på områder, hvor man hverken har magt eller ansvar. Vores magtfulde politikere derimod belyser de reformfattige områder med mørkelygten, hvis de ikke ser mulighed for at samle flertal for en løsning. Politik er det muliges kunst, lyder det altid på gangene i Folketinget. Men politisk kunst er nu engang at hæve sig over parti-politik og snævre valgtaktiske interesser og gøre det, der gavner landet og folket. Det er imidlertid en holdning, der aldrig er slået rigtigt igennem på Christiansborg.

For det første er det en kendsgerning, at økonomisk vækst er forudsætningen for den nationale velstand, som igen er forudsætningen for omfanget og kvaliteten af samfundets velfærdsydelser. Ingen arme, ingen kage. Ingen vækst, ingen velfærd. I Danmark er den økonomiske vækst overladt til virksomhederne, hvorimod staten gennem verdens hårdeste skattetryk tager sig af velstandsfordelingen. I andre lande som Schweiz, Singapore, Israel og USA har politikerne indset, at et moderat skattetryk kombineret med offensive investeringer i forskning og udvikling skaber nye virksomheder, vækst og velstand. Det kunne vi også få i Danmark, hvis vores politikere ikke var besat af ønsket om total samfundskontrol gennem topstyring og brandbeskatning. Vi har verdens eneste iværksætterskat, der har bremset etableringen og udviklingen af tusindvis af nye virksomheder, siden en borgerlig regering indførte den i 2010. Den skat skal væk.

 En markant reduktion af indkomstskat, arveskat og selskabsskat ville være en livgivende vitaminindsprøjtning for skabelsen af den nationale konkurrenceevne og velstand til glæde for hele befolkningen. Det kommer ikke til at ske. Til gengæld er vi på vej ind i dødens gab, som er den stigende afstand mellem behovet for velfærdsydelser og vores evne til at finansiere dem. Dødens gab er nu en realitet: mangel på sygeplejersker, vanrøgtede plejehjem, lange ventetider på hospitaler og overalt i sundhedssektoren. Når vi nærmer os 2030, vil 30 procent af befolkningen være over 60 år, og antallet af demente patienter vil i 2040 være omkring 140 000, næsten en fordobling fra i dag. Ingen løsning i sigte.

Samfundet skriger på kompetent arbejdskraft, men politikerne har opgivet at få migranter i arbejde, så skatteyderne må nu punge ud med 90 milliarder kroner om året for at finansiere livet for migranter fra islamiske kultursamfund og deres efterkommere. I stedet ønsker regeringen – desværre med støtte fra erhvervslivet – at skaffe endnu flere u-landsmigranter til landet, hvad der absolut ikke er løsningen. Det tog 20 000 mand 20 år at bygge Keops pyramiden. Med vore dages teknologi og ingeniørkunst kunne jobbet klares på to år. I 1945 stod det slagne Tyskland og manglede de 7 millioner mænd, der var faldet i krigen. Man undlod dog at importere 7 millioner gadesælgere og daglejere fra Mellemøsten, men satsede alt på ny industriel teknologi fra USA samt hårdt arbejde for dem, der var tilbage. Resultatet var det tyske Wirtschaftswunder få år senere.

 For Danmark er robotisering, digitalisering og automatisering den ene del af løsningen. Den anden del er import af kompetent, faglig stærk arbejdskraft. Kandidaterne skal tilbydes en tre-årig arbejdskontrakt til 25 procent indkomstskat ligesom de professionelle fodboldspillere. Kontrakten kan forlænges ved gensidig overenskomst. Arbejdsgiveren betaler sundhedsforsikring. Hvis den ansatte vil have familien med, er det for egen regning. Heller ikke det kommer til at ske. Konventionerne forhindrer os i at ’diskriminere’. Hvis vi kun importerer migranter fra avancerede, moderne samfund, diskriminerer vi jo alle de ufaglærte fra Mellemøsten og Afrika. Så er vi jo racister og endnu værre: islamofober, det ondeste man kan være i dag.

Forsvaret er blevet udplyndret af skiftende regeringer gennem de sidste 50 år og er nu en ruinhob. NATO’s seneste tilstandsrapport er så belastende for statsmagten, at regeringen har nægtet at offentliggøre den. I det nationale hysteri, der fulgte efter den russiske invasion af Ukraine, blev der i al hast strikket et ’nationalt kompromis’ sammen, der skulle revitalisere forsvaret og bringe det tilbage på en tilfredsstillende NATO-standard. Det er næsten et år siden, og der er ikke sket nogen ændring til det bedre. De ekstra bevillinger er blevet slugt af inflationen, og der er ikke udsigt til at forsvaret i den nærmeste fremtid bliver forsynet med det nødvendige materiel, såsom selvkørende artilleri, infanterikamp-køretøjer, missilsystemer, u-både og kampfly. For slet ikke at tale om ammunition, uniformer og støvler. Den lovede kamp-brigade bliver først klar omkring 2030, hvis overhovedet. Mobiliseringstiden vil være tre måneder, hvor de amerikanske kampstyrker mobiliserer på tre døgn. Ørkenvandringen fortsætter for de danske generaler.

Det er en national skandale, at skiftende regeringer ikke har formået at lukke dødens gab, at skaffe kompetent arbejdskraft og at etablere et effektivt forsvar. De delvis statsfinansierede medier og andre stærke samfundskræfter lusker væk fra at kræve handling og reformer på disse langtidsforsømte områder, der ellers er af afgørende betydning for samfundets udvikling. Det er umuligt at stille en sikker prognose for, hvad der vil ske i løbet af 2023. men det er ikke svært at give en sikker prognose for, hvad der IKKE kommer til at ske: Når vi går ind i 2024, har vi stadig ikke fået reformer for en vækstøkonomi, der kan lukke dødens gab. Ej heller en begavet tilførsel af kompetent arbejdskraft eller en genopførelse af vores sammenstyrtede forsvar. Altså et nytår som vi plejer.

40 Thoughts to “HVAD SKAL VI KRÆVE AF DET NYE ÅR?”

 1. Peter Jensen

  Godt nytår (trods alt), Asger Aamund.

  I det mindste bidrager du i høj grad til, at forsøge at gøre Danmark til et bedre sted at være – for alle danske statsborgere/skatteydere.
  Vi er mange der lytter, og er enige.

  1. Ivan Gram Henriksen

   Helt enig med Asger Aamund i han’s meninger.

 2. Der var engang et yndigt land

  En lang række lande har vist os
  hvad udemokratisk, rød og totalitær politik fører til, nemlig tyranni
  og statsterror, fattigdom, sygdom og en befolkning nedsunket i
  afmagt, frygt og elendighed.

  Det bedste og nærmeste skræk-eksempel er Sverige, hvor hjernedøde
  politikere og woke feminister gennem 30 år har lagt alle værdier øde.
  De har bralret op om humanisme og verdensredning, men de har
  ruineret deres eget land og fyldt det med kulturfremmede, kriminalitet,
  fattigdom, familieopløsning, velfærdsnedbrud, hospitalsskandaler
  og utallige tragedier.

  Svenskerne er i dag en forhånet, tyranniseret og terroriseret befolkning.
  Mange svenskere frygter for deres liv hver gang de skal på indkøb.
  Bander behersker store områder i byerne. Knivstik, kølleslag, skyderier,
  bomber, røverier, voldtægter og brændende biler og butikker er
  hverdag i Malmø, Gøteborg, Uppsala og Stockholm osv. En del
  svenskere bor på gaden fordi berigere har truet dem til at forlade
  deres hjem. Kommuner er gået fallit på stribe. Store firmaer har
  forladt Sverige, med arbejdsløshed til følge. Stofmisbrug, brug af
  af beroligende medicin, mord og selvmord sætter rekorder.

  De sidste fem-syv regeringer i Sverige har svigtet totalt, og Sverige
  er nu et fejlslagent land. Læs hos Hodja om lemlæstede og
  myrdede børn mellem tre og tolv år.

  Danskerne kan snart være i samme situation som svenskerne, for
  siden 1970 har flertallet af politikerne pisset på danskerne. Og nu
  vil de udskifte os. Det er et folkemord i slow motion. Det er en
  dødens politik. Så Aamund har ret. Vi kan ikke nøjes med at
  dagdrømme, håbe og ønske. Vi må være aktive og handlekraftige,
  så vi kræver og forlanger en anden politik, inden motordamperen
  “Danmark” kæntrer og synker. Inden det er for sent, må kursen
  ændres. Ellers går vi til bunds.

  1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

   Er man ung, rig og heldig nok, kan man stadig
   opleve Danmark som et dejligt og velfungerende samfund.
   Men er man en smule uheldig og bliver udsat for grov kriminalitet,
   sygdom, en trafikulykke, et bankkrak, et firmakrak, et jobtab, en
   skilsmisse, et svindelnummer mv., kan man få indblik i områder
   hvor samfundet fungerer så skandaløst og vanvittigt at man føler
   sig hensat til en galeanstalt eller et primitivt land i Afrika.

   Tag sundhedsvæsnet. Gennem de sidste tre årtier er det gået fra
   ret velfungerende til nu at minde om et feltlazaret fra første verdenskrig.
   Hjerte- og kræftpatienter og mange andre kan nu få så dårlig en
   behandling, eller ingen behandling, at de mister livet selvom de
   sagtens kunne have levet mange år endnu, hvis sengepladser,
   personale og behandlingsmuligheder ikke var sparet væk. Der er
   også folk der starter med et lille sår på benet eller foden, og så
   ender med at blive benamputeret, fordi ventelisten var for lang.

   Og i psykiatrien er der helt groteske tilstande nogle steder. Som
   pårørende til en syg som nemt kunne være blevet rask med den
   rette behandling, kan man opleve at ens barn, søster, broder, far,
   mor, onkel eller tante udsættes for så ekstreme svigt, at det er
   tæt på at føre til døden, eller det fører til døden. Det ligner næsten
   mordforsøg. Som når man lader en syg gå rundt ude i femten graders
   nattekulde uden sko og næsten uden tøj, uden at gide hente den
   syge ind. Som når man sender en ikke færdigbehandlet patient der
   er helt bimmelim, ud fra hospitalet en mørk aften, uden at sende
   besked til forældrene, selvom man har lovet det. Det burde da være
   indlysende for selv temmelig dumme sygeplejersker mv. at en
   meget omtåget syg ved udskrivning skal hentes og ikke tumle rundt
   alene i bælgmørke på gader og veje eller ved dybe vandhuller og
   havneterræner Patienten var millimeter fra at miste livet.
   Eller som når man lærer ikke-rygere at ryge.
   Eller som når man lader selvmordstruede syge alene med løse
   ledninger de kan hænge sig i. Flere gange fandt man patienter
   døde, de havde hængt sig selv. Som når man sender patienter
   langt ud på landet til pasning af andre patienter der er ti gange
   så syge og til fare for andre. Andre gange henter man mennesker
   ind der har det fint, og udsætter dem for en ny medicin som de
   ikke har brug for, og som på to-tre dage gør dem frygteligt syge.
   Det er virkelig rædselsfuldt hvad psykiske patienter kan blive udsat
   for af løgn og lusk, svigt, slendrian og idioti.

   Og de pårørende ignoreres og sjofles visse steder så rablende
   dumt at det skader deres familiemedlem meget alvorligt.
   Da man mere eller mindre har nedlagt klagesystemet, kan selv
   skræk-læger og komplet uegnede ansatte fortsætte med deres
   idioti og svinestreger i årevis. Det kan gå så skørt til, at det
   overgår den vildeste fantasi.

   “Styrelsen for Patient-sikkerhed” er en narresut og syltekrukke.
   Det skal tilføjes at der er andre psykiatrier som fungerer langt
   bedre.

   Hvis man overvejer de gamle partiers politik på en række vigtige
   områder, vil man opdage at deres samlede politik er ubegavet
   og vanvittig og at den lægger op til Danmarks og danskernes
   fuldstændige ødelæggelse.

   Politikerne har svigtet så længe og så groft, at vores fremtid
   hænger i en tynd tråd. Se Snaphanen og Hodjas blog.

   PS: Hvis vi ikke sørger for at mange flere kommer til at læse
   netaviserne, vil alle vores skriverier være forgæves.

   1. Hvor er vi på vej hen?

    “Vestens glade selvmord” er en
    artikel hos Hodja som det varmt kan anbefales at læse.
    “En amerikaner vil have VIKINGERNE tilbage” bør man
    også se. Og så er der en interessant kommentar om
    vores “system” m.m. under dannebrogsflaget 1. januar.

    1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

     Det er skræmmende og uhyggeligt hvad
     vores såkaldte folkestyre har udviklet sig til, nemlig et
     sammenrend af umuliusser, politikerbørn, marxister,
     pampere og rabiate feminister. Den politik der kommer
     ud af det anti-folkelige “folkestyre” er så fladpandet,
     asocial og altødelæggende, at vi styrer direkte mod
     den størst tænkelige katastrofe: Danmarks undergang
     og det danske folks udskiftning/udslettelse.

     Alt i dansk politik ligner efterhånden bedrag og hokus
     pokus. Her en lille liste:

     Sundhedsvæsnets nedtur har været ledsaget af talrige
     tomme løfter og hykleriske skuespil. F.eks. har ministre
     hvert år i de sidste ti år lovet store forbedringer, hvorefter
     intet positivt er sket. Tværtimod er forfaldet fortsat. Og
     2020 og -21 har der været et lavineskred af forringelser,
     nedskæringer og personaleflugt. Og store skandaler
     er kommet til syne.

     “Berigelsen” har vist sig at være det modsatte. Vi er
     istedet blevet BELASTET med astronomiske udgifter,
     ustyrlige kriminelle bander, forringet velfærd og
     sundhed og et utal af andre problemer.

     Klima-krisen er ingen krise, alt der siges om at co2 er
     en trussel mod klimaet, er nonsens og humbug. Kun
     nogle særinteresser har gavn af co2-kampagnerne.

     Nedlukningerne, “vaccinerne”, mink-udryddelsen, de
     mange forbud, påbud og bøder, var en hysterisk
     overreaktion på en influenza der ikke var farligere
     end så mange andre influenzaer. Og “vaccinerne” er værre
     end sygdommen. Restriktioner har medført hundredvis
     af firma konkurser.

     Som Aamund påpeger, så er iværksætterskatten skadelig.
     At den er et udslag af politiske tåbers aktivisme er meget
     tydeligt.

     Familie- og ligestillings-politikken bygger også på røde
     løgne. Den er skyld i tusinder af tragedier og knuste
     barneskæbner.

     Også mht. EU udsættes vi for usandheder om at det
     er et positivt og menneskevenligt demokratisk samarbejde mellem frie og demokratiske nationer. Men det er EU som
     vil have det halve Afrika til Europa, og som vil dominere
     og fjernstyre landene.

     Velfærdsstaten er ved at udvikle sig til et totalitært monster.
     I stadig større omfang fratages vi borgere vores frihed, penge,
     privatliv, medindflydelse, familieliv, tryghed og retssikkerhed.
     Oveni diskrimineres vi i forhold til migranter og asylanter.

     Og se hvordan job-centre har tyranniseret kræftpatienter
     og andre alvorligt syge.

     Også forsvarspolitikken er bedragerisk og kortsynet.

     Og demokratiet er blevet skadet og undergravet ved at
     Chrborg har opkøbt MSM, så de er blevet til propaganda-
     foretagender.

     Man kunne blive ved. Vi er kommet til at leve i en løgne-
     verden skabt af DR, TV2 og papiraviserne. Vi står i hykleri,
     halve sandheder og kyniske løgnekampagner til op over
     hovedet.

     1. E. Frederiksen

      Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      Det kan ikke skrives bedre og tydeligere, så sandt, så sandt.

   2. Karsten Lund

    “PS: Hvis vi ikke sørger for at mange flere kommer til at læse
    netaviserne, vil alle vores skriverier være forgæves.”

    Ved hjælp af:
    en bil,
    en PC,
    en printer,
    fx. gult A-4 papir og
    en lamineringsmaskine

    kan man lave en tekst på det laminerede papir, som man kan placere i bilens sideruder og bagrude.

    Der er mange, der ser budskabet, når bilen fx. efterlades på en P-plads, når man handler ind o.l.

   3. E. Frederiksen

    Hvad har globalisterne…..

    Politikerne har svigtet så længe og så groft, at vores fremtid
    hænger i en tynd tråd. Se Snaphanen og Hodjas blog.

    PS: Hvis vi ikke sørger for at mange flere kommer til at læse
    netaviserne, vil alle vores skriverier være forgæves.
    DISSE 2 AFSNIT VIRKELIG VIGTIGE.

  2. Knud Madsen

   Selv om vi har facit af vores elendige regeringsførelse lige for vore øjne, som tilfældet Sverigstan, vil jeg gætte på, at vi blot fortsætter i samme elendige skure. Ingen gider ændre på noget og vi glider viljeløst ind i helvedet. Det er fandeme sørgeligt, at vi lader et i øvrigt glimrende land glide os af hænde uden den mindste modstand. Og vi kan takke socialisterne og de politisk korrekte for lortet.

   1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

    Ja, det er ærgerligt, bittert og sørgeligt
    at gak-gak humanistiske og forræderiske politikere forærer
    vores land, byer, kvinder og penge osv. væk til fremmede
    folkeslag fra Afrika og Arabien.

    Det er også ærgerligt og trist at vælgerne er blevet så ensrettede
    og indoktrinerede, at ca. 80% gladeligt stemmer ja til landets
    og deres egen fortsatte ødelæggelse og undergang.

    Ligesom det er træls og ubehageligt at de åndsformørkedes borg
    er gået i gang med en WEF, WHO, FN, EU, Pfizer og Moderna
    politik som vil påføre tusinder af danskere tvang, vold, sygdom
    og tidlig død.

    Det er oprørende og tragisk at familiepolitikken har udviklet sig
    til et bureaukratisk terror-regime overfor mange mænd, børn,
    familier, forældre og enlige mødre. Ekstremistiske feminister
    og ligestillingstosser forpester tilværelsen for utallige børn og
    familier.

    Det er også skandaløst at selvom skattetrykket er steget og steget
    de sidste 15 år, er velfærden og sundheden til danskerne blevet
    ringere og ringere i samme takt. Fordi hundredvis af milliarder
    kroner ødes og fjolles bort til indvandring, co2 og nedrivning af
    boligblokke og rækkehuse med gode boliger osv.

    Det er stressende, irriterende og svært at udholde at vi fyldes med
    løgnepropaganda dag ud og dag ind. Og at fattigdommen breder
    sig, så boligejere, erhvervsdrivende og mange andre ruineres af
    inflation, varmepriser og eftervirkningerne af de unødvendige
    restriktioner mv.

    De tusinder af overfald osv. er årsag til at Danmark begynder at
    ligne Sverrigstan. Det er forfærdeligt for de familier hvor en søn
    eller datter, far eller mor bliver lemlæstet eller dræbt.

    Men et folk der finder sig i alt, vælgere der intet fatter, politikere
    og journalister som er uden skrupler, det er selvfølgelig opskriften
    på en nations, en kulturs og et folks selvudslettelse.

    1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

     PS: Det er de gamle partiers “grønne” omstilling og en række
     andre marxistiske tåbeligheder der er skyld i energi-krisen,
     de vilde varmeregninger, de stigende skattekrav og
     de 43 nye afgifter siden 2020. Med olien og gassen fra
     nordsøen og med varmt vand fra undergrunden kunne vi
     have undgået mange økonomiske ulykker. Og uden frås
     havde der været masser af penge til at hjælpe danskere
     med at undgå tvangsauktioner, konkurser og hjemløshed m.m.

   2. Finn Jensen

    Knud Madsen
    Enig.

 3. Den Nervøse

  I virkeligheden er det meget enkelt. Kagen skal bages inden den kan deles ud; Men det simple budskab forstår de røde ikke.
  Helt på linje med det, står de simple budskaber i kø. Danmark har ikke brug for gedehyrder og bistandsklienter. Vi har brug for højtuddannede mennesker og de vender i døren når de ser det danske skattetryk. Det der sker er at vi tiltrækker dem der gerne vil forsørges, men dem der kan og vil bliver væk! Og helt ærligt så skal man ikke være særlig begavet for at se, at det ikke er smart at importerer unge mænd fra områder, hvor vi hidtil har fået en mindre hær af banditter og utilpassede folk, som kun er til belastning, eller det der er værre, og sætter sig kronisk fast i retsmaskineriet og bistandssystemet!
  Vi mangler håndværkere, som en VVS’er så bramfrit sagde, hvis ikke der uddannes flere som mig, så må vi alle sammen skide ude i skoven – Beklager mit franske. Samtidig uddanner vi et mindre hav af ubrugelige humaniorakandidater, som forsker i det rene pip, forstå mig ret, vi har brug for humaniorauddannede, men vi kunne nøjes med færre. Mange af dem går ledigt eller endnu værre får jobs som må opfindes til dem, men som kun forkludre tingene og forstyrre arbejdedet.

 4. Jc Holland

  Ifølge Lincoln kan de dummeste af de dummeste godt få lov at styre den vestlige verden, medierne og uddannelsesinstitutionerne i en periode men aldrig til evig tid.!!

  Må 2023 blive året hvor det endelige vender efter 55 års ørkenvandring siden 1968 ….
  Snart er det de klogeste af de klogeste der som en selvfølge står forrest og øverst på alle planer.!!

 5. Karsten Lund1

  I endnu en fremragende artikel fastslår Asger Aamund, at “Politik er det muliges kunst, lyder det altid på gangene i Folketinget.”

  Stillet heroverfor fastslog Mogens Glistrup i en stadig lige så fremragende artikel, der hedder “Nu går våren gennem Danmark” fra maj 1973, bl.a. følgende:
  “I de sidste 20 år er befolkningen imidlertid blevet stopfodret med bragesnak om, at denne eller hin skatteforhøjelsesbuket skulle repræsentere en virkelig konstruktiv løsning på landets problemer. Lige så mange gange er man blevet skuffet. Derfor er de fleste nu immune overfor nye taler af den slags.”

  Interesserede kan læse hele artiklen via dette link:
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2009/04/24/nu-gar-varen-gennem-danmark/

  Godt nytår til alle.

 6. Peter Krogsten

  Der er jo mange tåbelige skatter og afgifter. Beskatning af pensionsafkast der ikke er udbetalt, er som at tisse i bukserne: Det giver en kortvarig varme, men er ubehageligt på lidt længere sigt.
  Som Asger skriver, er det fornuftigt at tiltrække kvalificerede mennesker, der kan og vil Danmark, og det har vi altid gjort. Vi burde også koncentrere os om, hvordan vi får de 800.000 i den arbejdsdygtige alder der er på offentlig forsørgelse ud på arbejde, så de kan forsørge sig selv, og ikke er afhængige af en hærskare af sagsbehandlere.
  Flygtninge kan vi i stort antal sende hjem, med diverse konventioners bestemmelser om at man ikke er flygtning, når det man flygtede fra er væk. Syrerne kan godt pakke kufferten.

 7. Piotr

  MetteFUSK fornemmer, at ikke alle er lige begejstret for at hun konfiskerer en fridag.
  Det er fint “fornemmet”!
  Dansken ved udmærket hvad dette betyder, mere hårdt arbejde, der beskattes med verdenens højeste skat på arbejde. Samtidig med at Arne-pension og Senior-pension bliver udsat 3 år + nedsat i ydelse med 3000 kroner/mnd.
  Vi ser ind i en fremtid kraftigt forringede levevilkår, til trods, at vi betaler verdenens højeste skatter&afgifter.

  Fordi det sammenrend af Socialister der sidder på magten de næste 4 år, efter de har bestukket en færing og en grønlænder, kan nu stort set anvende mere magt og frygt til at få deres EU-globaliseringspolitik igennem.
  Det bliver mere kaos i den offentlige service, på alle niveauer og oveni det, krise på krise på krise!
  Disse metoder er absolut ikke nye for FUSKen, det har madamen klart demonstreret de sidste 3 år.

  FUSKen er bekymret over de “svage” 40000 unge der ligger der hjemme og feder den.
  De er squda hverken svage eller dumme, de har bare indset, at det ikke kan betale sig at arbejde i Danmark, præcis som tusindevis af veluddannede udlændinge opdager efter 3 måneder på det danske arbejdsmarked.
  De takker pænt “NejTak” og rejser videre, til et land der faktisk belønner arbejdstagere.
  Præcis som danske iværksættere, når iværksætterskatten rammer, er de smuttet!

  Hvorfor har FUSKen ikke gjort noget for disse 40000 dejlige unge mennesker noget før?
  Eller opdagede hun dem først i midten af November?

  Krogsten undre: “hvordan vi får de 800.000 i den arbejdsdygtige alder der er på offentlig forsørgelse ud på arbejde, så de kan forsørge sig selv, og ikke er afhængige af en hærskare af sagsbehandlere”(?).
  Hvis det kunne betale sig at arbejde, ville de ikke være på en eller anden off. forsørgelse. Sæt skatten på arbejde ned, så regulerer arbejdsmarkedet sig selv.

  Disse 800000 har bare indset, at det ikke bliver belønnet at arbejde.
  Se bare på dem der har et arbejde. Hvad har de ud af det?
  Stress, nedslidning, elendig offentlig service over hele linjen.
  OG, de må samtidig se på, at det socialistiske regime, begunstiger indvandre i langt højre grad end dem selv, uden at indvandrene bidrager med andet end krav&brok!

  Inflationen og de høje energipriser bekommer FUSKen vel!
  Inflationen er som en extra 12% skat og de extreme energipriser skæpper godt i kassen med extra moms samt div. afgifter på energi.
  OG, FUSKen kan let bruge alt hvad extra der kommer ind, der i hvert fald ikke tegn på afgiftslettelser, selvom de 800000 på offentlig forsørgelse(og ikke mindst pensionisterne), ikke har mere end til højst nødvendigt.

  FUSKen vil sammen med Jakop genopbygge forsvaret, så vi rigtig kan komme i krig med Putin. Indvandringen skal øges, det har Ylva og Ursula befalet.
  Snart koster det danske skattebetalere 200 Mdr kroner/år, at forsørge >400000 dovne indvandre i Danmark.

  OG, så er der den “Røde Omstilling”, den kommer til at koste os livet inden 2040!
  FUSKen nyder i den grad at gå foran i EU, FN, NWO, WEF og WHO, det er vigtigt til den dag hun bliver smidt ud af Danmark, så har en af disse verdens omspændende institutioner et fedt job, med skattefri løn parat.
  FUSKen har omhyggeligt lagt låg på Mink-sagen samt FE-sagen. Utroligt hvad man får for et par ministerbiler.

  Jeg ønsker at dette socialistiske regime køre hårdt på og mere til, des før kan vi få et oprør, der kan rense ud i den dybe stat. Danskerne vil opdage, at de bliver snøret, snydt& bedraget, af den dybe stat, der har sat demokratiet ud af kraft.
  Stem Liberalt og få en socialist! Er det demokrati?

  Direkte Demokrati NU! SIAD! P.

  1. Fra velfærdsstat til terrorstat

   De 800.000 Krogsten og Piotr skriver
   om, hvem er det? Er langt de fleste af dem
   ikke asylanter, migranter, fup-flygtninge og kulturfremmede
   evighedsturister?

   Selvfølgelig har Mette Fup det let med de to fidusmagere Lars
   Fadbums og Ælle-Bælle, for deres eneste interesse er at sørge
   godt for sig selv. At mange vælgere stemte på fadbumsens
   parti, viser at der er mange yderst glemsomme eller stærkt
   retarderede vælgere.

   Men flertallet af vælgere ser ud til at være besat af en slags
   selvødelæggelsestrang For alle de gamle partier har snydt og
   bedraget vælgerne i årevis, og alligevel tror henved 90% af
   danskerne stadig på dem. En verdens rekord i dumhed? Eller
   kollektiv sindssyge fremkaldt af hjernevask fra 7 års alderen?

   Der er nu langt over en million afrikanere og arabere i Danmark,
   og de koster os med det hele ca. 200 milliarder kr. årligt.

   Det skal nok passe at de røde bliver en katastrofe for de allerfleste
   danskere. For der er ingen opposition. K, V og Moderaterne er
   ikke borgerlige, men radikale, og NB, DF, DD er for svage til at
   ændre kursen mod diktatur, statsbankerot, folkemord og undergang.

   Se artiklen “Danskernes glade selvmord” hos Snaphanen eller Hodja.

 8. Tonny Sivertsen

  svenskere bor på gaden fordi berigere har truet dem til at forlade
  deres hjem. Kommuner er gået fallit på stribe. Store firmaer har
  forladt Sverige, med arbejdsløshed til følge.
  Ved godt det går Sverige dårligt, men for nemt at skrive det du gør.
  hvilken firmaer har forladt Sverige og Kommuner fallit ? HVILKE, syntes også det lyder voldsomt, har ikke læst at migranter truer svenskere på gaden. Det er vel rimeligt at linke til et eller andet.
  mvh Tonny

 9. Tonny Sivertsen

  dette indlæg var til DER VAR ENGANG ET YNDIGT LAND

 10. Henrik Wegmann

  Alle socialistiske samfund går uafværgeligt i opløsning. De findes ingen eksempler på det modsatte.

  Alle lande i Vesteuropa er socialistiske – både politikerne og størstedelen af befolkningerne – og derfor er alle vesteuropæiske lande med lidt forskellig hastighed på vej mod en status som totalt dysfunktionelle. Danmark ligger vel midt i feltet i dette kapløb mod bunden.

  Og at Danmark mangler arbejdskraft er en myte. Men da den offentlige sektor suger næsten al arbejdskraft til sig som en magnet, så kan det måske for nogen se ud som, at Danmark mangler hænder og hjerner. Men de er her. De er blot travlt beskæftiget med overflødige, uproduktive og ofte helt meningsløse opgaver i en offentlig sektor, der slet ikke kan blive stor nok.

  Utroligt at så mange stadig tror, at der i dansk politik er både en rød og en blå blok. Det er der ikke, og det er der heller ikke i resten af Vesteuropa.

 11. Michael Andersen

  Det er absurd lidt danske politikere har lært af 1917, 1940 og 1989.

  EU giver 250 millioner skattekroner til hjemmegående husmødre og børnepasning i Tyrkiet.
  Må en dansk regering snart gavne sine borgere og danske embedsmænd snart arbejde for en danskerne-først politik.
  Må enhver snart indse at blind loyalitet og underkastelse, forhindrer kritisk tænkning og udvikling.

  Må apatien og tanketågen lette i 2023. Inden globalisterne for alvor bliver til borgernes senere fortrydelse.

 12. Wiens redning skete 1683

  ALARMERENDE NYHEDER M.M.
  Der er nu virkelig sensationelle, opsigtsvækkende og
  hårrejsende oplysninger at finde i Snaphanens og Hodjas
  nyeste videoer. OBS: kun for folk med stærke nerver!!

 13. Flaben Fræk

  Jeg bemærkede at Baron von Græsted ikke troppede op til Dronningens nytårstaffel på Amalienborg Slot; han var i udlandet blev det meddelt – Hvad er det som er så uopsætteligt at det ikke kan vente til henover julen/nytåret?

  En grim tanke melder sig i mit borgerlige hoved: det forholder sig vel ikke sådan, at udenrigsministeren fremfor sur Rosenborgvin, under påskud af pligtetik (og uden blusel iøvrigt) vælger at starte det nye år med at boltre sig i eksotiske omgivelser, indlogeret i privat-udenrigsministeriel-suite med dertil hørende privat opvartning (hel- eller delvist ledsaget af familien?)

  En fjern åndelig fætter, til Barron von Græsted, måtte ride på en kanonkugle, hvorimod vores Baron rejser i privat jet (Læs: forsvarets Challenger-fly) – Mine værste anelser for det nye år ser ud til at blive bekræftet – Gosh!

 14. Ivan Dybdal

  Stop for al indvandring fra muslimske lande og stop for asyl i DK.

  Vi er blevet et af verdens mest socialistiske lande: i 1951 var der 13 privat beskæftigede for hver offentligt ansat. I dag er der kun 2,3 privat beskæftiget pr. offentligt ansat (Ifølge DR og Ritzau 6. SEP 2011)

  I Danmark udgjorde de offentlige udgifter 50,8 pct. af BNP i 2021, svarende til 1.272 mia. kr. Det bør efter mening på sigt reduceres til 800 mio kr årligt ved at nedskære de årlige offentlige udgifter med 2½ % om året til målet om 800 mio kr årligt nås.

  De offentlige ydelser må tilpasses derefter ved at indføre brugerbetaling for offentlige serviceydelser (f.eks 100 kr pr lægebesøg osv) og privatisering af, hvad der ikke behøver være offentlige opgaver. Der skal være flere opgaver og flere ansatte i den private sektor, der hele tiden er blevet skrumpet i forhold til den private.

  Mere markedsøkonomi og mindre offentlig planøkonomi, tak 🙂

 15. Ivan Dybdal

  Korrektion: Der skal være flere opgaver og flere ansatte i den private sektor, der hele tiden er blevet skrumpet i forhold til den offentlige sektor.

 16. Ivan Dybdal

  Staten skal ikke eje massemedier. Det er udemokratisk. Nedlæg statsradiofonien, DR&Tv2, eller sælg den evt. til den højest bydende private investor.

  1. Gud bevare Danmark

   Desværre er det sådan at selv de
   bedste og klogeste forslag ikke har skygge af
   chance for at blive vedtaget af de åndelige dafniers og bænkebideres
   højborg. Selv ikke forslag og idéer som kunne redde Danmark fra
   at synke til bunds i en dyb sump af idioti, vold, mord og fattigdom,
   har ikke en chance. Forslag om at stoppe folkeudskiftningen, om at stoppe
   udbredelsen af multi-resistente bakterier, om at stoppe krigen mod
   de små uskyldige og uskadelige co2 molekyler, vil kun blive mødt med
   fnysende foragt og surhed af dafnierne og bænkebiderne.

 17. Piotr

  @ Gud bevare Danmark. 03/01/2023 at 09:06
  Du har ret i det du skriver. Det skyldtes at Regimet har taget magten 100%.
  Demokratiet er afskaffet! Folketingsvalg er uden betydning, hvilket klart blev bevist den 1/11-2022.
  MEN, mener du dermed at vi bare skal accepterer denne konfiskation af vores rettigheder?
  Obs: jeg har aldrig været overbevist om, at det skulle være uden betydning, om vi stemte eller ej. MEN, det er jeg blevet, efter det kup FUSKen og de andre røde forrædere, leverede d. 1/11-2022.
  Det kan ikke kategoriseres som et valg, et “Folke”-tingsvalg, fordi folket fik ikke det de valgte!

  Direkte Demokrati NU! SIAD! P.

  1. Gud bevare Danmark

   Nej, det vil være forkert og uklogt at acceptere konfiskation af
   alt med rettigheder og frihed osv. Men så længe man ikke vil
   bruge tid, penge og energi på at skaffe flere læsere til net-blogs
   som Aamunds, Hodjas og Snaphanens, betyder det ikke ret
   meget hvad vi skriver, mener og ønsker. De fleste danskere
   får kun deres “viden” fra MSM, og de kender intet til Danmarks
   virkelige situation, eller til hvor de kan hente vigtig, ærlig og
   nyttig information om hvad der er ved at ske med dem selv
   og landet. Lige nu ser det ud som om vi mister alt indenfor
   en kort årrække. Tilstande som i Sovjet, Somalia, Afghanistan,
   Sverrigstan, DDR og Nordkorea behøver ikke være langt væk.

 18. Michael Andersen

  Modstanden er i gang og oprøret ulmer mod venstrefløjens selvopfundne sandheder og progressive mavefornemmelser.

  New York Post citeres for at 2000 millionærer allerede har forladt New York og masseudvandringen fortsætter med almindelige mennesker der flytter til Florida, Texas eller North Carolina, i protest mod dødskriminalitet, bøsseri og buttplugs til skoleelever, transvanvid og den generelle udskamning af kristne livsværdier.

  I Repræsentanternes Hus er oprøret mod sumpen også brudt ud, med ca. 20 konservative republikaneres afvisning af Kevin McCarthy som speaker.

  Der kan bevilges 100 mia. USD til forsvaret af Ukraines grænser men ingenting til forsvaret af USA’s egne grænser, mod et ukendt antal millioner illegale indvandrere.

  De ægte konservative har fået nok af sumpen. Protesterne fortsætter mod nepotismen, egenberigelsen og kammerateriet.

  Hvornår vågner Danmarks konservative af dvalen?

  1. Prins Valiant fra Thule

   Partierne K og V vil nok aldrig vågne af dvalen, for begge partier
   sejler under falsk flag. De er radikale. K har f.eks. Pernille Weiss
   som mener at Danmark bør tage imod 10-15 millioner asylanter
   fra Afrika og Arabien. Og Sprællemanden sørgede for en rigsrets-
   sag mod Støjberg fordi hun ikke var helt lige så pladderhumanistisk
   som Jacob selv. Resten af de gamle partier er lige så forskruede,
   sære og anti-danske.

   Kun en folkelig opvågnen kan redde Danmark, og den kommer
   heller aldrig, fordi næsten alle danskere er så naive, godtroende,
   glemsomme og historieløse som de er. De tror fuldt og fast på
   at radio og tv osv. fortæller dem sandheden om co2, om Trump,
   om krigen, om indvandringen og berigelsen, om “pandemien”
   og “vaccinerne”, om vores demokrati og velfærd osv.

 19. Piotr

  Gå venligst ind på JP og læs Lars Boje Mathisen observationer eller nekrolog over, hvordan den nye regering er blevet til, samt hvad der kommer til at ske i løbet af et par år. Jeg fuldstændig enig med Lars Boje!

  Som jeg tidligere har påstået, er der kun en ting der tæller for S & FUSKen. MAGT!
  FUSKen skal lige bruge Sprællemannen & LarsLort i et par reformer, så er hun klar med dem(resten er lagt i syltekrukker).
  Derefter går hun tilbage til sin vante kommunistiske blok, der skriger & klynker lidt for tiden, men når de bliver inviteret ind i varmen igen, er alt godt og rødt.
  Lars Boje rammer præcist med sin beretning, om dette magtspil, hvor specielt Sprællemannen blev snydt og ikke mindst hvordan han snød vælgerne. Sprællemannens dage i dansk politik er heldigvis talte!

  Meget morsomt er bemærkningen, om hvordan LarsLort henter fok ude fra til ministerposter, i stedet for at tage dem der trods alt er folkevalgte.
  Mon han får kommission af deres løn, til sin fond?
  Godt skrevet Lars Boje.

  Direkte Demokrati NU! SIAD! P.

  1. Ivan Dybdal

   Tak for tippet. Læst den skarpe og ret så morsomme klumme og jeg fuldstændig enig med Lars Boje! 🙂

  2. Røde, rabiate og woke politik-kvinder ruinerer Europas og Danmarks civilisation

   Har været henne hos JP, men fandt ikke Bojes klumme
   om regeringsdannelsen. Hvad er overskriften?

   Har I set “Redacted” med Clayton Morris?
   (på Youtube, Snaphanen og Hodja)

   1. Piotr

    JP under Debat:
    Lars Boje Mathiesen:
    “Mette Frederiksen har gjort Ellemann til en simpel skakbonde”

    Direkte Demokrati NU! SIAD! P.

 20. Ivan Dybdal

  Tak for tippet. Læst den skarpe og ret så morsomme klumme og jeg fuldstændig enig med Lars Boje! 🙂

 21. tavsen

  Altså hør nu, det er kun muslimer, der med succes kan kræve noget.

 22. Den Nervøse

  Jeg er egentligt optimist af natur, men mit intellekt fortæller mig desværre at det har jeg ingen grund til at være, når selv National, Konservative som Rune Selling siger at det urealistisk at forlange selvforsørgelse af immigranter fra MENAP-T landene.
  Vi hører fra tid til anden at vi bruger 33 mia. kroner på at forsørge migranter, og så er alle udgifter ikke talt med. Men det rigtige tal er nok snarere 90 mia. Fordi alle udgifter i Danmark opgives i bruttobeløb, altså at man ikke modregner Lægens, sygeplejerskens, sygehjælperens, rengørringshjælpens portørerens osv. skatteindbetalinger i sundhedsudgifterne. Det samme gælder alle andre udgift i den offentlige sektor, med en undtagelse udgiften til indvandring! Her modregnes indtægterne! Derfor er det rigtige tal 90 mia!
  Det hele skyldes leflen for EU og konventionerne, som vi ikke behøver at være med i, men som regeringen og de fleste andre partier mener er hellige!
  Hvis vi undlod at forsørge Mellemøsten, så havde vi rigeligt råd til sygehusvæsen og forsvar og såmænd også skattelettelser.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *