TAK FOR LIDT I DET GAMLE ÅR

Om en lille uges tid vinker vi farvel til det gamle år. Uden vemod, uden tårer. 2022 bragte mange ulykker med sig og meget lidt lykke. Opregner vi de vigtigste lavpunkter trænger Ukraine-krigen sig i forgrunden. Ingen havde troet, at den ville komme, men pludselig var den der, og alle nationer fik travlt med at indtage positioner, der tillod støtte til det kæmpende Ukraine, men ikke mere end at man stadig kunne se Putin i øjnene. Resultatet er en slags vedligeholdelseskrig uden vinder og uden taber. En situation, der minder om perioden september 1939 til maj 1940, hvor Storbritannien og Frankrig nok var i krig med Tyskland, men uden dramatiske felttog og kamphandlinger før Tysklands invasion af Frankrig, Belgien og Holland i maj 1940. Vestmagterne har i Ukrainekrigen omhyggeligt sørget for at tilføre Ukraine moderne våben, der kan forhindre Rusland i at erobre hele landet. Men vi har også nægtet Ukraine offensive våbensystemer, der kunne kaste russerne helt ud af de besatte områder i Donbass-regionen og Krim. Vi ved, at først og fremmest Frankrigs Macron og Tysklands Scholz arbejder for en fredsløsning, der sikrer Rusland politisk indflydelse i de allerede besatte områder. Dette ville være en katastrofe for Ukraine, for det er netop disse områder, der er tyngdepunktet i det ukrainske industrierhverv. Vi forlader året med den triste tanke, at uanset, hvor længe krigen trækker ud, vil der i EU og i USA være en voksende forståelse for, at Ukraine mister sin fulde suverænitet over Krim og Donbass.

2022 blev også året, hvor klimareligionen, udviklet af FN’s klimapanel (IPCC) sejrede totalt. FN’s første undergangsprofeti fra 1990 blev først adopteret af vadmelssocialisterne på de mest sekteriske røde fløje. Murens fald betød døden for socialismen, og der var brug for et nyt ideologisk grundlag i kampen mod kapitalismen. Sådan blev den grønne omstilling født og opfedet, så den nu dominerer al tænkning i medier og parlamenter i den vestlige verden. I Danmark nægter medier og politikere at drøfte synspunkter på klimaet, der ikke harmonerer med IPCC’s klimascenarier, der i øvrigt siden 1990 har skudt fuldstændigt ved siden af skiven. Det er nu blevet en etableret og indiskutabel sandhed, at det stigende indhold af CO2 i atmosfæren er klimastyrende og årsag til en accelererende opvarmning af klodens temperatur.

 Det nylige folketingsvalg var det sidste søm, der blev slået i fornuftens og omtankens ligkiste. Opinionsundersøgelser og interviews viste samstemmende, at for det store flertal af unge førstegangsvælgere var klimaet det tema, der dominerede deres etiske og politiske tænkning. For de unge er intet offer for stort til at bringe på den grønne omstillings alter. Det betyder, at milliarder af nytteløse skattekroner i de kommende årtier vil blive suget op af borgernes inflationsramte lommer til grønne vanvidsprojekter, der skal tæmme den giftige CO2- udledning. Også Fimbul-vinteren, der med tre meter sne og minus 40 i frostgrader har ødelagt julen for mere end 200 millioner amerikanere (BBC) skyldes den globale opvarmning. IPCC’s mest loyale væbner, klimaprofessor Sebastian Mernild kunne fortælle danske medier, at det øgede indhold af atmosfærisk CO2 har svækket de jetstrømme, der ellers ville forhindre arktisk klima i at brede sig ned over Nordamerika. De amerikanske bjergkæder, som er syd-nord orienteret, virker som rørledninger, der suger Nordpolsvinteren ned over Canada og USA. Medierne hoppede ukritisk på dette juleeventyr, og så er løbet vist ved at være kørt.

2022 blev også året, hvor vi afviklede det borgerlige, liberale Danmark, der nu kun overlever i små modstandslommer hist og pist i landet. Syndefaldet skete allerede i 2001, hvor Anders Fogh hoppede ned fra de liberale barrikader, brød ind hos socialdemokratiet og stjal hele deres velfærdspolitik. Det liberale Danmark blev stedt endelig til hvile i 2019, da Statsminister Lars Løkke lovede at bruge hele det beregnede økonomiske råderum på godt 70 milliarder kroner til udvikling af velfærdssamfundet. Med regeringsdannelsen efter folketingsvalget i år er der dannet et storparti, som kunne hedde Dansk Velfærdsparti. Der er ingen vej for Venstre tilbage til den afbrændte borgerlige lejr. ”Østen er rød!”, sang masserne under Kulturrevolutionen. Det er Danmarks fremtid sikkert også.

Ved årets slutning fik vi dog et lille lyspunkt, da en enig domsmandsret frikendte Morten Messerschmidt for anklagen om svindel med EU-midler. EU-imperiet bryder sig absolut ikke om Messerschmidt, der er forhadt i EU-systemet ligesom Nigel Farage og Viktor Orban. Kommissionen havde utvivlsom glædet sig til en domfældelse ligesom også en vis Ole Ryborg, der i sin sparsomme fritid er DR’s EU- korrespondent, men som ellers arbejder fuldtids som formand for Berlaymont-frokostbevægelsen i Bruxelles. Den entreprenante Ryborg har udfoldet store anstrengelser for at fremme sagen mod Morten Messerschmidt og er vel chokeret over, at en dansk domsmandsret har truffet en afgørelse stik imod EU-imperiets ønsker og forventninger. Messerschmidts frikendelse er en sejr for retsbevidstheden og den danske retsstat.

Et lille lys blev således tændt i vintermørket. Og i disse tider må vi være glade for lidt. Glædeligt nytår!

75 Thoughts to “TAK FOR LIDT I DET GAMLE ÅR”

 1. Michael

  Kammerat Sebastian er æresmedlem af Kommunistiske Klimakult, og dansk presses maskot nummer 1. Hvis bare han siger det “rigtige”, hver gang mikrofonen ukritisk bliver holdt hen foran ham, så bliver pressen aldrig træt af ham, selvom 97% af det han siger er løgn.

 2. Kim Nielsen

  Et glædeligt nytår til dig og familien.
  Jeg ser frem til flere interessante artikler fra din pen i det nye år.

  1. Finn A. Skov

   Bifaldes!

 3. Michael Andersen

  2022 er året hvor det blev afsløret på Twitter, at venstrefløjen ikke vinder på sympati men med snyd, afpresning og cancel-culture.

  Det er ikke bevist at der er grundlag for klimakrisen og det er ikke godtgjort at jordens ressourcer rækker til grøn omstilling. Der handles på et tvivlsomt grundlag i en retning der ikke er bæredygtig på vej mod en blindgyde.

  Der bør være grund til årvågenhed fordi energi, klima og Ukraine betales med pris og skattestigninger, samt med forøget gældssætning.

  Lemmingerne, medløberne og de ukritiske tænkere bør stoppe op og overveje hvem der bliver fattigere og hvem der bliver rigere.

  Twitter giver svaret i afsløringerne og det er bøjet i neon at kriserne kun gavner nogle få. Må 2023 blive året hvor flertallet vågner op og protesterer over at blive plukket, misbrugt og udnyttet.

  Et godt nytår til alle og særligt til borgerlige kritiske tænkere.

  1. Finn A. Skov

   Løgnen flyver med Falkevinger, og sandheden går med Skildpadde skridt!
   Godt nytår til alle på bloggen, og i særdeleshed Asger.

 4. Jc Holland

  Virkeligheden overgår fantasien.
  Tænk sig 200 millioner is-tappe-frysende amerikanere sidder der i minus 35 grader, 3 meter høje snedriver og mumler i kor at det altsammen skyldes den globale opvarmning som kun de hvide mennesker bærer skylden for.
  LIFE OF BRYAN #2
  KØRER NONSTOP PÅ ALLE KANALER.!!

  1. Michael Andersen

   🎯🎯🎯🎯🎯

 5. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  Hvis politikerne er gået over til
  valgsvindel, er flertallet af vælgere sat ud af spillet. Og demokratiet
  afskaffet. Hvis der ikke svindles med optællingen af stemmer, ser
  det lidt bedre ud, men så er der stadig det store problem at det store
  flertal af vælgere husker dårligt og lader sig styre af MSM. Eller de
  lader sig lokke af valgflæsk og tomme løfter. Alt i alt er der ikke noget
  stort håb om at Danmark undgår samme skæbne som Sverige.

  Krigen i Ukraine startede i 2014. Hvordan og hvorfor kan man læse
  om hos Gravitas mv.

  Co2-hysteriet og klima-“krisen” er humbug og kynisk forretning hele
  vejen igennem. Læs om co2, el-biler, vindmøller og forfalsket videnskab
  hos Prager U, Hodja, Bjørn Lomborg og Svensmark.

  De borgerlige partier har svigtet fuldstændig. De er blevet til rødradikale
  partier. Man skal ikke forvente sig noget godt fra tre-banden Lars, Jacob
  og Mette. Slet ikke fra lars og Mette som nu støtter WEF, WHO og Klaus
  Schwab. Nedbrydningen af hospitalsvæsnet, den sociale velfærd, folke-
  styret, familieværdierne og den personlige frihed, økonomi og tryghed
  samt landets selvstændighed vil fortsætte.

  MSMs fortielser og løgnekampagner om “berigelsen”, “pandemien”,
  influenzaen, kriminaliteten, ligestillingen, EU, klimaet og andre emner
  vil også fortsætte.

 6. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  .

  1. Der var engang et yndigt land

   Folkemordstinget?!! Et satirisk ord.

   Men kan ikke lade være med at spekulere
   på om folkemordet måske allerede er begyndt?

   Er hospitalernes nedtur en del af begyndelsen? Er sundhedsvæsnet
   blevet et værktøj der bruges til at slippe af med danskerne? Der er
   kaos og mangel på personale og sengepladser på de fleste sygehuse,
   efter omfattende nedskæringer og besparelser. Ventelisterne er så
   lange at det kan tage måneder og år inden man kan få hjælp. Og
   se på politikken overfor “ubekvemme” børn. Over en million danske
   børn er blevet aflivet/myrdet inden de nåede at se dagens lys. Og
   på flere andre områder synes politikerne også at foretrække døden
   fremfor livet, når det gælder almindelige danskere. Danske liv er i
   en meget lav kurs inde i de asociales borg. Og nu vil man til at
   drive politik sammen med WEF og Klaus Schwab. Det får man
   mere at vide om hos Hodja og Snaphanen.

   1. Karsten Lund

    Nedskæringer og besparelser skal der til overfor det, som engang var kendt og praktiseret som kernevelfærd, for at vi alle kan glæde os over verdens største offentlige sektor, der i dag primært består af kolde hænder (magthavernes købte og velbetalte stemmekvæg) samt en gigantisk indvandring af tredje verdens mennesker, som ovenikøbet ikke længere behøver at komme væltende ind over Danmarks grænser for engang at komme i flertal her, for nu sørger gøgeeffekten selv for resten takket været velfærdsvælgerne og deres “ansvarlige” politikere.

  2. E. Frederiksen

   Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
   100% enig, det hele er uhæderligt og vanvittigt.

   1. Finn A. Skov

    Det kan ikke være anderledes når man prioriterer udenlandske studerende inden for sundhedsvæsnet.
    Læge og sygeplejerske uddannelserne er fyldt med svenskere, nordmænd og islændinge, som efter en gratis uddannelse rejser tilbage til deres respektive hjemlande.
    De har samme problem som her!
    I stedet importerer man “Hekse doktorer” fra alle mulige mere eller mindre obskure lande, hvor uddannelsen er mildest talt underlødig.
    Resultaterne taler for sig selv, med adskillige skandaler til følge.
    Kom i dag hjem fra et besøg hos mit nyfødte/for tidligt fødte oldebarn,
    og bed mærke i at på vagt stuen sad der otte mennesker med snuden i en pc.
    Jeg kan ikke klandre disse mennesker, men det er en tydelig indikation på hvad vej vinden blæser.
    Havde det været robotter, var jeg ikke blevet forbavset.

 7. Piotr

  Michael Andersen tegner fædrelandets/nationens tilstand ganske fint.
  Lemmingerne: Absolut et flertal af danskerne opfører sig som lemminger, der helt ukritisk har retning mod en nærmeste afgrund, i en masse psykose, velvidende at de havner i havet og at de ikke kan svømme!

  Videre skriver MA: “Må 2023 blive året hvor flertallet vågner op og protesterer over at blive plukket, misbrugt og udnyttet”. Jeg tillader mig at læse > hvor et flertal vågner op<.

  Jeg er overbevist om, at i dag består flertallet af velfærdskoalitionen. Denne gruppe udgøres af folk på en eller anden form overførselsindkomst eller indkomst der er betalt af staten. Politikere har siden Schlüter dyrket denne gruppe, fordi de let & billigt kan manipuleres og dermed sikre taburetten yderligere 4 år.

  Det er de studerende, journalister, offentligt ansatte, DJØF´ere samt førtidspensionister. Det er denne uproduktive gruppe der bestemmer i det danske "demokrati".
  Så længe politikerne fortsætter at pumpe dem med billig Velfærds-Dope, vil denne gruppe opføre sig som lemminger. OG, dermed er det reelle demokrati sat ud af kraft!

  Jeg ønsker at magten stiger SVM til hovedet, i en sådan grad, at selv velfærds-koalitionens medlemmer syntes, at nu kan det være nok.
  Der er allerede eksempler på deres magt-liderlighed. En annulleret fridag, Arnepensionen, ingen tiltag mod vanvittige energipriser, ingen tiltag mod inflation, sidst og ikke mindst, at FUSKen solgte ud, for at slippe for en RigsRetsSag. + at der allerede er varslet nye skatter for boligejere.

  FUSKen vader pt rundt i extra Milliarder, der er kommet ind p.gr.a. skatter&afgifter på de vanvittige energipriser. Således kan hun gå ud og købe et parlamentarisk flertal, uanset hvad Fadbumse og Sprællemannen siger.
  For FUSKEN er der kun en ting der gælder: MAGT!
  Det bliver et megadyrt 2023, men primo 2024 revner ballonen og til den tid er det mit ønske, at SVM har presset de dårligst stillede så meget, at de indser, at FUSKen og hendes socialister ikke er dem der bekymre sig mest om de svagest stillede.

  Twitter Files kan blive det lille hul i dæmningen, der i lang tid får størst betydning for den frie verden, spændende at se hvor langt DNC, den korrupte Biden & Obama kan holde det fra døren.

  Tak til Aamund for at orke at holde denne blog gående og til alle dem, kritiske & ukritiske, der viser de stadig er i live og ikke totalt sammensunket under Regimets tyngde. Personlige glædes jeg over at lyset kommer tilbage, men frygter lidt hvad det kommer til at afsløre. Godt nytår.

  Direkte Demokrati NU! SIAD! P.

  1. Michael Andersen

   🎯🎯🎯🎯🎯

 8. Flaben Fræk

  Ole Cyborg?

  1. Finn A. Skov

   Ole Ryborg.
   Et eklatant eksempel på hvor fed man kan blive på skatteborgernes regning!
   Er du medlem af “Klubben” er der uanede muligheder.
   Gætter på at han bruger mere tid i “Klubben” end på journalistisk arbejde, da hans udgydelser stort set består af EU propaganda.

   1. Flaben Fræk

    Som du selvfølgelig ved, så er en Cyborg et menneske som er/eller kan være udstyret med kunstig intelligens – I tilfældet Ole Ryborg så blev han, via sit ophold (Læs: indlæggelse) på journalisthøjskolen, podet med en smitsom, tilsyneladende uhelbredelig, variant af kunstig intelligens – Tricket er enkelt, du erstatter blot R med C, så passer pengene.

 9. Ole Madsen

  Kære Asger, Du og Din familie ønskes et godt nytår. Jeg er næsten 100% enig med dig i alt, hvad du skriver. Dog mener jeg, at vi er dårligt informerede om Ukraine-konflikten. Hvordan bliver det russiske mindretal i Østukraine behandlet? Hvad var årsagen til, at der opstod separatistbevægelser? En russisk-ukrainsk pianist, Valentina Lisitsa, ser nuanceret på det. Og det betød, at hendes koncertoptræden blev aflyst af de canadiske myndigheder.

  1. Michael Andersen

   Præsident Zelensky i Ukraine annoncerede udkast til lov 8821, som vil gøre den ukrainske ortodokse kirke ulovlig i hele landet. Loven vil, hvis den vedtages, også give den ukrainske regering mulighed for at konfiskere al kirkelig ejendom og forbyde både offentlig og privat udøvelse af religionen.

   Den ukrainske ortodokse kirke har længe været Ukraines største religion og sporer sin oprindelse over tusind år tilbage til 988 med dåben af Vladimir den Store af Kievan Rus og konvertering af de østlige slaver, hvoraf både russere og ukrainere deler en forenet arv.

   Selvfølgelig er alle de vigtigste østlige ortodokse kristne kirker i fællesskab med hinanden gennem en fælles tro og dyb historie tilbage til dets store skisma med Pavestolen i 1054.

   For at sætte dette i perspektiv ville dette i det væsentlige være det samme, som hvis FDR havde forbudt katolicismen under Anden Verdenskrig på grund af, at USA var i krig med Italien.

   Hvorfor støtter vesten et regime der bekæmper kristendommen og indskrænker trosfriheden?

 10. Henrik Wegmann

  Man skulle vel være et skarn, hvis man ikke havde nogle få minutter til sige Asger Aamund tak. Tak for endnu et år med en blog, som tør, hvor alle statsstøttede og selvudnævnte “ansvarlige” medier tier.

  Tak og godt Nytår til Asger Aamund fordi han orker. Og det samme ønskes så sandelig også alle bloggens læsere og kommentatorer, som på fineste vis komplimenterer resultatet af Aamunds store arbejde.

  1. Finn A. Skov

   Kan fuldt ud tilslutte mig.
   Havde vi politikere af Asgers format, i stedet for sløve levebrøds politikere, ville verden se anderledes ud!

 11. H. D. Vind

  Der er ét lyspunkt til:
  Aktiekurserne er i 2022 faldet så meget, at man snart skal købe nogle nye.

  Godt nytår! 🙂

 12. Hand

  Godt nytår. Du er også et lys i klimakommunismen. TAK

 13. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

  Er sundhedsvæsnet blevet et værktøj
  der bruges til at slippe af med danskerne, spørger “et yndigt land”.
  Det tror jeg. Det rager den politiske “elite”, bestående af dummernikker
  og kolde egoister, en papand om sygehusvæsnet fungerer optimalt
  eller ad helvede til. De har nok ikke givet direkte besked om at aflive
  patienterne, men ligegyldigheden overfor om de syge behandles
  ordentligt eller dårligt, er utrolig stor. Man har skåret ned og ned,
  og har forsømt at rette op på selv helt horrible tilstande, såsom
  mangel på senge, mangel på personale, mangel på 1813-tlf-pasning,
  som beskrevet af Finn Rudaizky hos Hodja. Dertil ambulancer der
  udebliver, over 100 km i ekstra kørsel med livsfarligt syge, pga.
  nedlagte sengepladser, og mange andre uforsvarlige ting. Dertil
  måned- og årelange ventetider, selv ved kræft- og hjertesygdomme
  og andet. For slet ikke tale om de uhyrlige forhold i psykiatrien,
  hvor de syge visse steder kan få en næsten morderisk behandling,
  og hvor de pårørende sjofles så groft at man tror det er løgn, selvom
  deres viden om patienten kan være guld værd for behandling og
  medicinering. At man ignorerer og nedvurderer de pårørende,
  resulterer ikke sjældent i groteske situationer hvor f.eks. meget
  syge smides på gaden, uden at familien får det at vide. De syge
  afhentes så ikke, og livstruende eller fatale hændelser opstår.
  Eller de syge samles op af helt tilfældige personer med skumle
  hensigter. Da klagesystemet i praksis er afskaffet, kan syge
  forsvinde sporløst, uden at nogen drages til ansvar, selvom der
  er tale om meget grove svigt fra personalets side. Der er dog
  store forskelle på hvordan hospitalerne fungerer. Man skal
  her huske at det tit er syge som kan helbredes fuldstændig
  hvis systemet gider. Og at dem som udskrives i utide, tit er
  unge, svage og forsvarsløse personer hvor det er forbryderisk
  at man ikke har sørget for at de bliver afhentet af deres forældre
  eller venner. Bare at ringe op til de pårørende inden man
  sender patienten på gaden, skulle vel være til at overkomme.

  Bemærk at pressen og DR næsten aldrig går i dybden med hvad
  der foregår af svinestreger mod de syge i de hospitaler hvor
  ledelserne og politikerne svigter. Kun toppen af isbjerget vises.
  Fakta er at psykisk syge oftest lever ca. 20 år kortere end
  gennemsnittet, og at den usle og tarvelige behandling af dem
  tit er en afgørende årsag til det.

  Og bemærk at Mette Frederiksen i 2018/19 lovede at sundhedsvæsnet
  skulle forbedres og have et mægtigt løft. Siden er intet sket i den
  retning, tværtimod står det væsentligt ringere til i dag end for 4 år
  siden. Og nu spises vi af med en 10-års plan for “forbedringer”.

 14. Den Nervøse

  Det gælder for alt i verden om at holde liv i myten om Co2 og klimaet, for alternativet er at almuen i kongeriget bliver så velhavende at de ikke kunne drømme om at stemme rødt!
  Lad mig blot stilfærdigt nævne at stigningen i atmosfærens indhold af Co2 begyndte at stige for 7000 år siden, og at den trods stigningen fortsat er historisk lav. Det er også værd at nævne at stigningen i Co2 niveauet, altid kommer 200-800 år efter en temperaturstigning. Det skyldes simpelthen at koldt vand kan indeholde mere Co2 end varmt vand.
  Selvom vi stoppede helt med at udlede Co2 vil omtrent 50-70% af den Co2 vi udleder nu stadig eksisterer om 100 år og 30-40% om 1000 år.
  I Kina, Indien og flere andre steder bygger de den dag i dag kulkraftværker i vildskab, så mon ikke Co2 niveauet stiger lige meget hvad vi gør her i lille Danmark.
  Det eneste vi ved er at den såkaldte grønne omstilling, kommer til at koste kassen, og danskerne bliver fattigere og fattigere helt uden grund.
  Det vi burde gøre er at glæde os over det mildere klima, hvis vi ser bort fra den sidste måneds tid, og så forberede os på de besværligheder klimaforandringerne unægteligt vil give. Det er faktisk en overkommelig opgave. Dæmninger og slusesystemer ca. som Holland, og så nyd livet og husk solkremen.

  1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

   Det mildere klima er måske lokalt
   og rent midlertidigt. Vi kan set over et længere tidsrum
   lige så godt være på vej mod en ny istid. Det lidt mildere
   klima de kolde vintre sidste i halvfjerdserne og midt i firserne
   har intet med co2 at gøre. Co2- løgnekampagnerne drejer sig
   om penge og magt. Det med klimaet er et påskud. Man vil
   skræmme folk til at stemme rødt og til at acceptere frås med
   hundredvis af milliarder af kroner, hvoraf mange vil havne
   i korrupte lommer.

   Tidens politik er løgn over løgn på snesevis af områder. At
   co2-hysteriet bygger på løgn og nonsens, kan man overbevise
   sig selv om ved at se Prager Us videoer om co2, el-biler og
   vindmøller, eller ved at læse Lomborg, Svensmark og bøger
   om solen og fotosyntesen.

   Vi bedrages uafbrudt af partier og MSM. Men Aamund, Hodjas
   blog og Snaphanen sætter mange ting på plads.

   1. Rettelse

    Rettelse: Det lidt mildere klima siden de kolde vintre sidst i halvfjerdserne….

   2. Den Nervøse

    Denne mellemistid – Holocæn, ligner temperaturmæssigt de fleste andre mellemistider. Varmen kommer hurtigt, svinger lidt gennem nogle tusinde år for så relativt langsomt at synke ned mod en ny istid.
    Lige nu er vi i en varmeperiode, ligesom den minoiske, den romerske og middelalderens varmeperioder. Det karakteristiske er at den minoiske var varmest, så den romerske, så middelalderens. Altså varmeperioderne topper lavere hver gang. Helt ligeså med kuldeperioderne ind imellem bunden bliver koldere hver gang vi får en ny, så det overordnede billede er en afkøling, og det helt overordnede billede er en jævn afkøling de sidste 55 mio. år. Så nyd så længe det varer.

    1. Allan Frederiksen

     Teknisk set er vi stadig i en istid. Vi er blot ikke i en glacial periode. I en varmeperiode er polerne fri for is og der vil kun findes gletsjere i de aller højeste bjerge.

     Jorden vil sandsynligvis ikke kunne få en ægte varmeperiode igen, før end kontinentaldriften har gjort Antarktis landfast med et andet kontinent igen, eller flyttet kontinentet tilstrækkelig lang nord på, så vindbælter og havstrømme ændres i tilstrækkelig grad.

 15. Per Ullidt,

  Op med humøret!
  Næste år bliver nok bedre. Mon ikke en rask lille atomkrig, i Europa, kan klare problemerne?

  1. Finn A. Skov

   Jah Per, så kommer der rigtigt gang i opvarmningen!
   Et par store vulkan udbrud, så vælter klimaalarmisternes fine klimamodeller.
   Millioner af tons svovldioxid, svævestøv samt andre nitrøse gasser er betydeligt mere skadelig end den planteføde vi lukker ud.
   Jeg tvivler på at det bliver bedre i det nye år, hykleriet er uden ende.

 16. Niels Poulsen

  Aamund kalder den naturvidenskabelige viden om, at klimaforandringerne er menneskeskabte, for klimareligion og påstår, at den er et nyt ideologisk grundlag for socialisterne efter socialismens sammenbrud efter Murens fald.

  Man kan let få et indtryk af, at den naturvidenskabelige viden om, at drivhusgasserne medfører temperaturstigninger, skulle være af relativ ny dato. Det er den ikke. Den stammer tilbage fra første del af 1800-tallet. Den franske matematiker og fysiker Joseph Fourier var den første, der opdagede drivhuseffekten (1824). Den svenske fysiker og kemiker Svante Arrhenius lavede i 1896 de første talmæssige beregninger af den globale opvarmning ud fra udledning af CO2 i atmosfæren. Man kan læse om det i Wikipedias artikel “Greenhouse effect” i afsnittet “History”.

  Den amerikanske kongres afholdt i 1985 en høring om klimaændringerne. Den berømte astrofysiker og populærvidenskabelige formidler Carl Sagan var indkaldt som ekspert. Her er en video af optrinnet, hvor man i øvrigt kan spotte en ung Al Gore:

  https://www.youtube.com/watch?v=Wp-WiNXH6hI

  Sagan leverer en fremragende no-nonsens og næsten profetisk analyse af udfordringerne med udledningen af drivhusgasserne og de truende klimaforandringer. Man skulle ikke tro, at det er 37 år siden.

  Sagan oplyser, at drivhuseffekten er et generelt fænomen, som også gælder for andre planeter i solsystemet, i ekstrem grad Venus. Menneskeheden må begrænse udledningen af CO2. Men det nytter ikke, at det er de enkelte lande, som gør det. Der må globalt samarbejde til. På den måde forudser Sagan FN’s klimarolle og COP-møderne, hvor verdens nationer fastsætter mål for at nedbringe CO2-udledningen. Endelig nævner han solenergi, fission- og fusionsenergi som erstatning for fossile brændsler.

  1. Niels O

   “Sagan oplyser, at drivhuseffekten er et generelt fænomen, som også gælder for andre planeter i solsystemet, i ekstrem grad Venus. Menneskeheden må begrænse udledningen af CO2.”

   Nå, skal menneskeheden nu også have skylden for drivhuseffekten på Venus? ;o)

   1. Niels Poulsen

    Ja, jeg er ikke en videnskabelig formidler af Carl Sagans støbning. Jeg skulle muligvis have indføjet et afsnit, så læseren ikke kunne forledes til at tro, at de ekstreme temperaturer på Venus skyldes afbrænding af fossilt brændstoffer på Jorden,

    Sagans pointe er, at drivhuseffekten er et alment fysisk/kemisk fænomen for alle planeter med en atmosfære. I mild grad er drivhuseffekten et positivt fænomen. Uden drivhuseffekt ville jorden have permanent istid. Men det er en delikat balance, og menneskeheden har rykket ved balancen ved forbrænding af urtidens fossile brændstoffer, som lå bundet i jordens undergrund.

    Venus er et ekstremt tilfælde med en atmosfære, der næsten udelukkende består af CO2, hvilket medfører en overfladetemperatur på op til 462 grader celsius. Det høje CO2-indhold i Venus’ atmosfære skyldes næppe, at der har været organisk endsige intelligent liv på planeten. NASA’s forklaring er:

    “As a result, the planet’s early ocean evaporated, water-vapor molecules were broken apart by ultraviolet radiation, and hydrogen escaped to space. With no water left on the surface, carbon dioxide built up in the atmosphere, leading to a so-called runaway greenhouse effect that created present conditions.”

    https://climate.nasa.gov/news/2475/nasa-climate-modeling-suggests-venus-may-have-been-habitable/

    1. Niels O

     Ja, jeg har aldrig umiddelbart købt den med, at “menneskeheden de sidste par hundrede år har udledt co2 – gennemsnitstemperaturen er steget de sidste par hundrede år – ergo er menneskeheden årsag til stigningen af co2”.

     Denne årsagssammenhæng kan enhver komme og påstå.

     Det er lige som en krimiroman. Han var i området på mordtidspunktet, da mordet skete, men er han morderen? Vi vil så gerne have, at han er det. Men bevis det.

     Men hey, jeg siger ikke, at han ikke er det.

     Jeg har flere gange herinde før brugt ordet “klimareligionskrig” mellem to parter, der begge påstår, at de har ret. Nu bruger admin samme ord, men på sin egen måde.

     Men jeg har endnu ikke set det endelige bevis på, hvilken side, der har ret. Derfor er det stadigvæk blot en trossag, hvor man bare slår hinanden oven i hovedet med hver sine professorers argumenter.

     1. Niels Poulsen

      Naturvidenskab er ikke religion. Jeg linkede til en video af et simpelt fysisk/kemisk eksperiment med CO2, som selv elever i folkeskolen kan udføre og forstå, og som viser CO2’s effekt på temperaturen. Men det var åbenbart Guds spildte ord på Balle-Lars.

     2. Niels O

      Ja, Poulsen, det er åbenbart spildte ord, da en klimabenægter kan “argumentere” på fuldstændig samme måde, som du. Bare med modsat fortegn.

      Menneskeheden er ikke den eneste udleder af co2 på Jorden. Måske er vi årsag til 1% af den udledte co2 på det her tidspunkt, måske 90%. Hvor meget skyldes alene befolkningstilvæksten de sidste 200 år? Med eller uden industrialisering?

      Tallene, man finder i co2-stigning, kan vel ikke adskilles tilbage til årsag/årsager.

     3. Niels Poulsen

      “Ja, Poulsen, det er åbenbart spildte ord, da en klimabenægter kan “argumentere” på fuldstændig samme måde, som du. Bare med modsat fortegn.”

      Det lyder meget spændende, hvordan en klimabenægter kan nå til et andet resultat med forsøget med en skål med CO2 opvarmet med en lampe.

      Nuvel, jeg forstår din position. Naturvidenskab er religion. Om jorden er rund eller flad som en pandekage, er en trossag.

      Tillad mig at være uenig.

     4. Niels O

      OK, du bliver ved med at insistere på IKKE at forstå, hvad jeg siger. SÅ tak for nu.

  2. Michael

   Ja, klimaforandringerne er også påvirket af menneskelig aktivitet. Det er ikke det der er problemet.

   1. Det største problem er påstanden om, at der er en klimakrise.
   Der er her i 2022 ikke skyggen af en klimakrise. Klimaet har aldrig haft det bedre. Jorden er blevet langt mere grøn, temperaturen er steget en smule.

   I mange årtier fremover vil de gavnlige effekter af menneskelig aktivitet overstige de negative. Lad mig blot nævne fx billigere føde og færre dødsfald pga kulde.

   2. Et andet stort klimaproblem er de milliarder man hælder ud til helt værdiløse projekter, der skal begrænse udledningen af CO2. For ikke at tale om alle de jobs, der har noget med klimaet at gøre, men reelt er værdiløs beskæftigelse, der kunne have gjort meget mere gavn andre steder.

   Hvis man virkelig tror CO2 nogensinde bliver et problem, skal man bygge a-kraftværker nu, men fx DK nægter, og afslører dermed, at man ikke selv tror, CO2 nogensinde bliver et stort problem. Man ved selvfølgelig godt, at det kun er Kina, der har indflydelse på klimaet, alle andre lande kan kun påvirke marginalt, og lande som DK har overhovedet ingen indflydelse.

   3. Et andet stort problem er de mange alarmistiske forskere, der simpelthen lyver om klimaets tilstand. I årtier har de påstået vi kun har 5-10-20 år tilbage inden løbet er kørt, og jorden bliver ubeboelig. Rent uvidenskabeligt nonsense!

   “In climate research and modelling, we should recognise that we are dealing with a coupled non-linear chaotic system, and therefore that the long-term prediction of future climate states is not possible.” IPCC 2018 p. 774.

   Hvorfor lyver så mange forskere om klimaet? Kort sagt: Fordi det er stærk karrierefremmende! Og fordi de aldrig bliver stillet til regnskab for deres løgne. På mange forskningsområder er det ikke karrierefremmende at påstå noget vil ske om 10 år, hvorefter man så 10 år senere kan konstatere at det var helt forkert, specielt når man startede med at kalde sine kritikere for videnskabsbenægtere!

   Men de interesser, der har gavn af vejrhysteriet er så stærke, at løgnen fortsætter og fortsætter. Tjek fx WEF, en organisation, der selv mener den styrer verden, og fx i 1959 planlagde klimahysteriet.

   4. Pressen er forfærdelig. Ved intet fagligt om klimaet, 80+ % stemmer rødt. Derfor får vi en komisk dækning af klimaet, hvor man holder en kritikløs mikrofon op til klimaaktivisten kammerat Sebastian, når seriøs forskning, hælder det alarmistiske hysteri ned ad brættet.

   1. Niels Poulsen

    Michael skriver:

    “Der er her i 2022 ikke skyggen af en klimakrise.”

    Det er ikke korrekt. Danmark skal udvide sit kloaknet og kystsikre for millarder i de kommende år pga. de menneskeskabte klimaforandringer. Endnu en udgift for børnefamilierne og færre penge til velfærd og sundhedsvæsen.

    “Tjek fx WEF, en organisation, der selv mener den styrer verden, og fx i 1959 planlagde klimahysteriet.”

    Når nogen begynder at tale om WEF i en seriøs debat, så står jeg af. Klaus Schwab grundlagde i øvrigt WEF i 1971, så det er meget godt klaret, at det dybt ligegyldige forum allerede i 1951 planlagde “klimahysteriet”. Men lad det endelig ikke stoppe dig. Konspirationsteorier und kein Ende.

    1. Niels O

     Og her ser vi to sider af religionskrigen råbe – uden dokumentation.
     Men med følelsesladede ord.

     Hvad kan nogen som helst andre bruge det til?

     1. Niels Poulsen

      Jeg “råber” ikke. Jeg gør stilfærdigt opmærksom på, at CO2-udledningen i sidste ende betyder øgede udgifter for borgerne til nye kloakanlæg og udvidet kystsikring. Det er meget konkret. Jeg behøver vel ikke at minde om de mange oversvømmelser af folks boliger og veje i de seneste år. Men fint nok, hvis du går ind for højere skatter.

    2. Michael

     “Danmark skal udvide sit kloaknet og kystsikre for millarder i de kommende år”
     Ja, og det er netop IKKE en klimaKRISE.

     En krise er, når millioner af fattige vil dø i de kommende år pga mangel på føde og billig energi, fordi tosser har bildt politikerne ind, at vi har en klimakrise, og vi derfor kan undvære fossile brændstoffer.

     De, der står bag oprettelsen af WEF, besluttede i 1959, at verden havde brug for kriser, bl.a. en klimakrise. At de så oprettede WEF senere, er komplet ligegyldigt. WEF er blot et eksempel på de mange stærke interesser, der selv mener, de har gavn af “klimaKRISE” løgnen.

     1. Niels Poulsen

      Klaus Schwab var 25 år i 1959.

     2. Michael

      “Klaus Schwab var 25 år i 1959”

      Klaus Schwab er blot en frontfigur og marionet.

     3. Det er sandsynligvis de samme familier som stod bag mødet på Jekyll Island, der står bag WEF.

      På WEFs egen hjemmeside, står der at Klaus S, ikke er leder, men repræsentant for en række anonyme, og ansvarlige personer.

      Og godt nytår til Asger Aamund. Tak for bloggen, informationerne, analyserne og holdningerne.

  3. Vimmerby

   Min tillid til forskere er så ringe, at jeg end ikke har tillid de reporterede temperaturmålinger. Temperaturen på 5 km dybde er det eneste brugbare. Ellers placeres termometre med slem skélen til optimering af bevillinger til forskningen. Evt. klaskes også et læhegn op (vindmøller), hvis det ikke er nok.

 17. Niels Poulsen

  Grunden til at de unge er aktive i klimakampen, er, at de går i skole og er mere oplyste om naturvidenskab end nogle i den ældre generation. Her er et simpelt fysisk eksperiment, eleverne allerede kan lave i folkeskolen, og som viser påvirkningen af CO2 på den globale temperatur. Uden CO2 33 grader celsius. Med CO2 44 grader celsius.

  https://www.youtube.com/watch?v=RSVPFaJSlEA

  1. Niels O

   Eller også er de bare “indoktrineret”. Et meget brugt ord i 70’erne af marxister o.lign., hvis man selv var borgerlig/liberal.

   Ordet hører man aldrig i dag, når marxister underviser eleverne i dag.

   1. Niels Poulsen

    Du er fuldkommen på vildspor. Naturvidenskab er hævet over partipolitiske synspunkter.

    1. Niels O

     Tilsyneladende ikke. Parterne bruger hver deres professorer, hvis resultater passer bedst ind i deres religion. Jeg brugte ordet “indoktrineret” fra en anden tid ved en anden faglig sammenhæng. Men ordet kunne sagtens bruges idag i forbindelse med kliimafagets forskellige ubeviste holdninger. Hvor “dine” elever kun hører din sides holdninger.

     1. Niels Poulsen

      Ja, du lyder lidt som fra “en anden tid” 🙂

     2. Niels O

      Tak, fordi du viser, at du nu er løbet tør for saglige argumenter, og er røget helt ned på ad hominem trinnet.

 18. Ivan Dybdal

  Der vil blive mere opmærksomhed om befolkningsudskiftningen. Andelen med etnisk dansk oprindelse bliver efterhånden mindre i DK. Det vil man konstatere vha demografiske beregninger.
  Demografi, hedder videnskaben. Herhjemme er den blevet fremmet i ½ hundrede år af professor i demografi P.C. Matthiessen*.

  *”Poul Christian Matthiessen, f. 1.2.1933, dansk demograf; cand.polit. i 1957, dr.polit. i 1970, professor i demografi ved Københavns Universitet 1971-95. Medlem af Det Kgl. Danske Videnskabernes Selskab fra 1982. Matthiessen har skrevet en række bøger om demografiske forhold, bl.a. disputatsen Some Aspects of the Demographic Transition in Denmark (1970). I 1989 blev han medlem af direktionen for Carlsbergfondet og i 1993 formand for Carlsbergfondet og bestyrelsesformand for Carlsberg A/S.” Klip fra Milhøj, Anders: Poul Christian Matthiessen i Den Store Danske på lex.dk. Hentet 28. december 2022
  https://denstoredanske.lex.dk/Poul_Christian_Matthiessen

  1. Fra velfærdsstat til terrorstat

   Man kan også konstatere at
   befolkningsudskiftningen er i fuld gang, ved at
   gå en tur i byernes gader og butikker osv. Blot ved at bruge
   sine øjne vil man opdage at det VRIMLER med afrikanere og arabere.
   En befolknings- og kultur-udskiftning er ingen hyggelig skovtur, for
   den ender voldeligt, blodigt og morderisk. Det viser alle erfaringer.
   Hvis man følger med på nettet, vil man vide at masseindvandringen
   allerede har kostet tusindvis af danskere meget dyrt, i form af et
   ødelagt helbred pga. overfald eller vanvidskørsel, eller pga. det
   stærkt forringede sundhedsvæsen og velfærdssystem. Indvandringen
   koster op mod 200 milliarder kr. om året, når alle omkostninger er
   med i regnskabet. Den har også sendt døden ind i mange danske
   hjem. Men det rager 90% af vores politikere en høstblomst. De vil
   fremture til Danmark og danskerne er udslettet.

  2. Niels O

   Jeg kan supplere med den nyeste ti-årsoversigt fra Danmarks Statistik, som alle interesserede kan downloade som pdf her:

   https://www.dst.dk/da/Statistik/nyheder-analyser-publ/Publikationer/VisPub?cid=40865

   SIde 24-26 om indvandring. Anden demografi rundt om disse sider.

 19. Hvor er vi på vej hen?

  Niels Poulsen er blot Emmertsen i en ny udgave.
  Emmertsen ødelagde debatterne med op til over 50 indlæg pr. debattråd.
  Hans indlæg var barnagtige, faktaresistente og påståelige, og han skulle
  altid have det sidste ord. Og alt han skrev var blot ekkoer af MSMs løgne.
  Det er nærmest det samme med Niels Poulsen, og målet er det samme,
  at afspore debatterne, så læserne flygter. Hos Hodja kalder han sig P. Skov.

 20. Ole Madsen

  Niels Poulsen henviser til en video på youtube (https://www.youtube.com/watch?v=RSVPFaJSlEA, 07:35) som ifølge Poulsen slukke vise påvirkningen af CO2 på den globale temperatur. Videoen viser imidlertid kun, at CO2 i en gryde dækket af cellofan absorberer infrarød stråling. Derfra og til at konkludere, at en stigning i atmosfærens CO2 indhold fra 0,03 til 0,04% skulle have katastrofale konsekvenser er der langt.

  1. Niels Poulsen

   Forsøget viser, at der en årsagssammenhæng mellem tilstedeværelse af CO2 og temperatur. Tilsætter man CO2, stiger temperaturen. Det er en meget simpel model af Jorden og dens atmosfære, som ser bort fra flere faktorer, og den siger ikke noget om omfanget (de talmæssige størrelser) af den globale opvarmning.

   Den første til at skabe en kvantitativ model af den globale opvarmning forårsaget af udledning af CO2 i atmosfæren var, som jeg skrev i min første kommentar, den svenske fysiker og kemiker Svante Arrhenius. Det gjorde han allerede i 1896. Man kan se ligningen i Wikipedias biografi om ham.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Svante_Arrhenius

   Ligningen bruges efter sigende stadigvæk, men også den kan kritiseres for at se bort fra nogle faktorer.

   Når jeg ser billederne af den bedsteborgerlige Arrhenius, tænker jeg, at der ikke er meget marxist eller klimareligiøs over ham. Aamunds skarpe analyse vil muligvis være, at Arrhenius var formand for frokostbevægelsen på Stockholms universitet og kun klimaforsker i sin fritid.

   Klimaforskerne bruger i dag langt mere komplicerede computermodeller til at forudsige fremtidens globale temperaturstigninger. Disse modeller kritiseres af nogle få videnskabsmænd, som ikke er klimaforskere, men geologer eller fysikere. Hver gang jeg tjekker deres cv, bliver jeg overrasket over at opdage, at de har en fortid i olie- og gasindustrien. Men måske burde jeg ikke blive overrasket? I sin tid betalte tobaksindustrien læger for at benægte, at rygning medfører lungekræft.

   1. Niels O

    Og klimareligionskrigen fortsætter ufortrødent. Igen uden definitivt bevis på noget som helst, men kun med tro samt ad hominem på modpartens professorer.

    Det gælder begge sider.

    Så trivielt.

    1. Niels Poulsen

     Søde ven. Du behøver ikke at gentage. Jeg HAR forstået, at du er imod den etablerede naturvidenskab, og at du mener, at eleverne i det danske uddannelsessystem bliver udsat for indoktrinering af marxistiske lærere i fysik- og kemitimerne.

     Jeg bliver helt bekymret for din mentale tilstand. Er du også en af de landsbytosser, som er imod covid19-vacciner og sundhedsmyndighedernes anbefalinger? En af den antimyndighedsekstremisme, som PET er bekymret for i deres seneste sikkerhedsrapport.

     Lad nu ikke dit skallesmækkende mimose-hoved under sølvpapirshatten ophidse unødigt over min venlig mente kommentar 🙂

     1. Niels O

      Stoppede læsning efter første punktum.

 21. Ole Madsen

  Trykfejl: slukke > skulle

 22. Tak Asger
  For endnu en sand og saglig artikel,
  Jeg ser altid med glæde frem til at læse dine indlæg
  for ofte mangler jeg selv ord at sætte på den usmagelige og løgnagtige virkelighed vi alle udsættes for i nyhedsmedierne.

 23. ino

  Var det ikke i 1988 det blev fastslået, at Maldiverne ville være blevet oversvømmet inden for 30 år?
  Hvis altså ikke vi gjorde ditten og datten?
  Gjorde vi ditten og datten?
  Ikke rigtigt.
  Kan man stadig købe ferierejser til Maldiverne?
  Ja, da!
  Godt nytår, både til Asger Aamund, Niels Poulsen, Niels Ohlsen og alle andre sandhedselskende medborgere.

  1. Niels O

   Tak, i lige måde, Jørgen Nørgaard Ohlsen. Fra den anden side af klimareligionskrigen.

 24. Piotr

  I lige måde INO!
  Er ked af, at du begår en fejl, ved at nævne NP som sandhedselskende.
  NP lider af totalt vrangforestilling og hyperventilation, han kan simpelthen ikke få luft pga. for meget Co2!

  Direkte Demokrati NU! SIAD! P.

  1. ino

   Jamen, jeg tror da på at Niels P er sandhedselskende,, og jeg tror også på at han mener at have fundet sandheden. At han tager fejl deri, er jo det der kan ske. Hvad der kan ændre hans fejlopfattelse, ved jeg ikke. Et godt sted at begynde kunne måske være at skrive en liste over IPCC’s forudsigelser gennem tiden og derefter vurdere om de holdt stik, og endelig tælle sammen og lave procentregning i stil med denne:
   5% holdt – med god vilje – nogenlunde stik
   95% holdt ikke stik
   God arbejdslyst!

 25. Privatdetektiven

  Hvis Niels Poulsen bestemte, ville alle blogs der ikke var begejstrede
  tilhængere af massemediernes løgne, blive lukket på stedet. NP er
  et typisk betonhoved. Ikke een selvstændig tanke er der i det hoved.
  Alt er en efterplapring af de officielle “sandheder”. Han forstår ikke
  at nogen kan være skeptiske overfor officielle påstande. Og som det
  rødkålshoved han også er, undgår han med stor omhu at studere
  hvad Aamunds artikler og Hodjas videoer oplyser og afslører. Han
  er meget selvsikker pga. sin uvidenhed om alt muligt.

 26. Michael Andersen

  Trump bliver præsident igen.

  Der er to ting i 2022 der tilgodeser Trump og som vil gøre ham til præsident igen.

  For det første er afsløringerne på Twitter de mest chokerende nogensinde, af regeringscensur og aftalt spil mellem FBI og Big Media.

  For det andet er der den store udgifts- og budgetsprængende omnibuslov, senator Mitch McConnell, bakkede op om, hvilket effektivt kastrerer det nye republikanske flertal i Repræsentanternes Hus.

  Trumps valg bliver at løbe mod sumpen og GOP etablissementet, og McConnell er selve personificeringen af sumpen. Derfor har Trump to store trumfkort, nemlig ytringsfrihed og bekæmpelsen af McConnell.

  Amerikanerne hader Big Media/Big Tech og Big Washington, og Trump er antitesen til begge dele.

  Derfor bliver Trump nomineret i 2024, uanset hvad Florida guvernør Ron DeSantis beslutter at gøre og derfor bliver Trump præsident igen.

  Godt nytår

  1. Hvor er vi på vej hen?

   Ja, vi kan lige så godt prøve på
   at være optimistiske. Det skader vel ingen.
   Men det er svært at forhindre valgsvindel i et afsporet og forsumpet
   samfund. Og desuden har “demokraterne” travlt med at omdanne
   USA til en politi-stat hvor enhver kan blive anklaget og dømt for hvad-
   somhelst. I skueprocesser som i Sovjet-unionen. Og man har ansat
   73.000 skatteopkrævere som udstyres med revolvere og maskin-
   pistoler. Mon ikke der mest er tale om et gestapo- eller stasi-lignende
   korps med opgaver der ikke har noget med skat at gøre.

   Det tager mange år at opbygge et ægte demokrati, men det kan rives
   ned på ganske kort tid. Lige nu har Biden & co. plus WEF, EU, WHO og
   FN vist ikke meget til overs for demokrati, ytringsfrihed og borgernes
   ret til liv og sikkerhed m.m. De foretrækker vist alle et statssystem
   hvor befolkningen styres, overvåges, kontrolleres og holdes nede
   hvert sekund døgnet rundt. Lige som i Nordkorea.

   Måske klarer amerikanerne sig. Men for de ensrettede og sovende
   europæere og skandinaver ser det sort ud, meget sort.

  2. Det kan du godt have ret i, men du skal tage i betragtning, at medierne har lukket helt ned for afsløringer om Biden-mafiaen, ligesom det er tabu at omtale efterretningstjenesternes fusion med de sociale medier og det Demokratiske parti. Elon Musk omtales som ultra-reaktionær fascist, der vil dræbe frihed og demokratisk debat i USA. Som om ytringsfrihed og demokratisk debat ikke allerede var likvideret.

   1. Den Nervøse

    Det kan vel ikke blive meget anderledes når nu 80% af alle journalister er røde! I følge journalisten.dk vil Enhedslisten (DKP, SAP, KAP og VS) OG SF (udbrydere fra DKP) og RV kunne danne en komfortabel flertalsregering, hvis kun journalister havde stemmeret. Man skal være både blind og døv hvis ikke man kan se at vi udsættes for massiv manipulation og indoktrinering!

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *