GENOPFØRELSEN AF JOE BIDEN ER BEGYNDT

Ukraines præsident Vlodimir Zelensky er på besøg i USA og mødtes med præsident Joe Biden i det Hvide Hus. Som alt, hvad Biden foretager sig i offentligheden, var også hans modtagelse af Zelensky iscenesat og koreograferet som en Hollywood musical ned til hver eneste detalje. Joe Biden er for amerikansk politik, hvad Titanic var for skibsfarten, men en lind strøm af illusionsnumre og tryllekunster skal få ham til at ligne en stor præsident. Også denne gang, hvor de to statsledere var anbragt i fortrolig samtale på hver side af en buldrende kamin til ære for en kødrand af fotografer og kamerafolk. Hensigten var tydeligvis, at tilskuerne skulle tænke på præsident Franklin D. Roosevelts berømte og populære Radio Fire Chats,  kaminpassiaren, der skulle indgive sultne og fattige amerikanere mod og optimisme under den store depression i trediverne.

Historien har jo lært os, at hvis løgnen bliver gentaget ofte og overbevisende nok og er professionelt udført, hopper folk på den alligevel. Hele det store mediecirkus, der omgiver Joe Biden, arbejder hårdt på at tilvejebringe netop denne illusion, der skal overbevise amerikanerne om, at den mest inkompetente præsident i USA’s historie alligevel ikke er så ringe endda. Det lille skuespil foran kaminen med Zelensky som en noget betuttet statist blev dog noget af en fuser, for det afslørede kun, at Biden nu er så kognitivt udfordret, at han end ikke kan føre en uformel hyggesludder uden elektroniske krykker. Under hele kaminpassiaren med den ukrainske præsident så Biden ikke på sin gæst, men på den tablet, der lå i skødet på ham, og hvorfra han læste sine replikker. Hvis ikke det var så pinligt, ville det jo være komisk, at Verdens mægtigste mand ikke kan klare selv en afslappet og uformel foto-seance uden hjælpemidler.

Dette spiller dog ingen rolle for de vældige kræfter, der skal skabe illusionen om den store præsident, der skal genvælges i 2024 til fire nye rædsels-år for den amerikanske befolkning. De bedste og mest talentfulde kræfter fra Hollywood, tv-industrien, medierne, de sociale medier, universiteterne og efterretningstjenesterne står skulder ved skulder i skabelsen af det kollektive show, der skal holde Biden og Demokraterne ved magten. Det lykkedes fint ved præsidentvalget i 2020, og alt tyder på, at de forenede kræfter får succes også næste gang.

Drømmefabrikken omkring Biden står ikke desto mindre over for en dobbelt opgave, som kun professionelle propagandister og bedragere kan magte. Ikke nok er Biden dement og inkompetent. Han er også patologisk løgner, der lyver hæmningsløst om alt, hvad der falder ham ind. Han påstår, at han fik topkarakter til sin juridiske embedseksamen. Han sluttede i bunden og var tæt på at blive smidt ud af universitetet, da han havde plagieret sin afsluttende hovedopgave. Han gik side om side med Martin Luther King i protesttoget for at bedre borgerrettigheder. Nej, det skete ikke. Biden blev arresteret i Syd-Afrika for at søge kontakt til den fængslede Nelson Mandela. Atter en fed løgn. I 1988 måtte han trække sig som præsidentkandidat, da han blev afsløret i at plagiere taler fra John F. Kennedy og den britiske politiker Neill Kinnock. Biden påstår hårdnakket, at hans søn Beau døde på slagmarken i Irak og ikke af en hjernetumor på et hospital i USA. Han fastholder, at en gallon benzin kostede 5 USD, da han tiltrådte som præsident. Prisen var 2 USD/gallon. Ifølge Biden er al Qaeda nu ude af Afghanistan, hvor de i virkeligheden er solidt etableret. Præsident Biden hævder konstant, at USA’s grænser er sikre, og at de fleste illegale migranter bliver sendt tilbage. Siden Biden tog over, er tre millioner illegale migranter væltet ind over USA’s nu helt åbne sydlige landegrænse. Ingen af dem bliver sendt tilbage. Biden bedyrer, at de nye covid vacciner først kom på markedet, da han blev præsident. Også det er løgn. Vaccinerne var tilgængelige måneder forinden. Biden kan bare ikke huske, at han selv blev vaccineret i fuld offentlighed i december 2020.

Man skulle jo tro, at en mand med en løgnesamling, der ville imponere selveste baron Münchhausen, aldrig ville kunne vælges til USA’s præsident. Men det lykkedes jo fint i 2020 og Biden og hans stormtropper er godt på vej til at gentage succesen. Også danske medier bidrager til skabelsen af den store illusion om den prægtige præsident Biden, der fortjener en periode til i Det Hvide Hus. Berlingske har netop bragt en artikel, der udtrykker næsegrus beundring for Biden, der hyldes for sin flid (!), sin handlekraft og for sine politiske resultater. Bidens rundrejse til COP 27 i Egypten og G20 i Bali omtaler Berlingske som en fuldtræffer, ligesom bladet roser ham for at forhindre tredje verdenskrig, da han fastslog, at det vildfarne missil, der ramte Polen, ikke var russisk.

Medierne nægter pure, at Joe Biden lyver, men vil kun medgive, at han kan lide at præsentere sine historier ikke bare med kød, men også ’med sovs og kartofler’, som det hedder på redaktørsprog. Så det skal nok lykkes alt sammen. Det bliver ofte tillagt Abraham Lincoln, at ” man kan snyde alle mennesker én gang. Man kan snyde mange mennesker mange gange, men man kan ikke snyde alle mennesker hver gang.”

Det ser dog ud til, at det bliver der lavet om på i 2024.

22. december 2022

22 Thoughts to “GENOPFØRELSEN AF JOE BIDEN ER BEGYNDT”

 1. P. Skov

  “Man skulle jo tro, at en mand med en løgnesamling, der ville imponere selveste baron Münchhausen, aldrig ville kunne vælges til USA’s præsident. “. Det har du misforstået, det skete også i 2016.

  Biden kan sit politiske håndværk og har rent faktisk fået mere bipartisan lovgivning gennem Kongressen, end Trump nogensinde gjorde. At du så er uenig i hans politik er noget andet.

  1. tavsen

   “Biden kan sit politiske håndværk”

   Det burde sg’ da også være muligt, efter 50 år i branchen

   Hunters laptop viste sig sørme at eksistere. Det var en infam løgn, som vandt fuskervalget for Joe

   FØJ FOR DEN LEDE

   1. tavsen

    Fantastisk at et voksent menneske kan ignorere de millioner, der vælter ind over den sydlige grænse.

    https://www.foxnews.com/politics/arizona-agrees-take-down-shipping-container-border-wall-settle-biden-lawsuit

    Arizona will begin to remove portions of border wall constructed on US forest land, as Supreme Court weighs Title 42

    Daily Caller field reporter Jorge Ventura on the massive migrant smuggling he has witnessed at the border in Yuma, Arizona

   2. Fra velfærdsstater til terrorstater

    MARXISTER, NIHILISTER OG “HUMANISTER”
    SNIGLØBER OG RUINERER VESTEN

    Hele den vestlige verden befinder sig i en meget
    stor og alvorlig krise, som følge af marxistisk og woke
    feministisk undergravning af alle værdier og traditioner.
    Tidsånden er formørket som følge af DRs, TV2s og andre
    massemediers fortielser, fordrejninger og løgnekampagner.
    Biden og hans bagland spiller et farligt spil med Vestens
    fred og sikkerhed, økonomi og civilisation.

    At dette spil bakkes op af uduelige eller korrupte journa-
    lister, ændrer ikke ved at USA, Europa, Danmark og
    Sverige er ved at blive ødelagt indefra.

  2. Piotr

   P. Skov har du talt NP idag?

   SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

  3. Nicolai E

   P.skov… sig mig er du decideret dum eller bare sådan ganske almindeligt hyggeuhæderlig ?

  4. Bipartisan lovgivning er i denne sammenhæng en uvedkommende betragtning. Det er ikke ‘ bipartisan ‘ lovgivning, der har styrtet USA i ulykke, men Bidens mere end 100 executive orders, som er præsidentielle direktiver, der skaber retsakter uden om Kongressen. Det er således executive orders, der har bremset den amerikanske produktion af fossile brændstoffer, åbnet grænserne for illegale migranter og startet den forrygende inflation. Alt sammen lovgivning, Biden aldrig havde kunne få gennem Kongressen.

   1. P. Skov

    Trump regerede stort set kun ved hjælp af executive orders. Fængselsreformen undtaget. Han var ikke i stand til at arbejde med kongressen og få mere stabil lovgivning på plads. Bare tænk på alle hans varslede “infrastrukturuger”. Det er det politiske håndværk, vi taler om lige nu – ikke om du er enig eller uenig i politikken. Du påstår, at Biden er “kognitivt udfordret” og “dement og inkompetent” – det er voldsomme diagnoser at give en præsident, som faktisk lykkes med sin dagsorden (som der er flertal for blandt amerikanerne, men som du så bare ikke er enig i). Det er sjældent set, at præsidentens parti ikke taber pladser i senatet ved midtvejsvalget, men tværtimod vinder en.

    1. tavsen

     “Trump regerede stort set kun ved hjælp af executive orders.”

     Obama ialt 276

     https://www.statista.com/statistics/1125024/us-presidents-executive-orders/

  5. pr

   Underligt argument: det er sket før. !!!
   forhold dig til det skrevne.

   1. tavsen

    Tak for den oplysning, fik mig til at undersøge det

 2. Steen Wrensted Jensen

  “Det er lige meget, hvordan man kommer i avisen; bare man er der hver dag” – citat: Joseph Goebbels

 3. Vimmerby

  Hvis man ikke forventer at USA om 50 år er et bæland, som de resterende lande på det amerikanske kontinent må man som minimum anses som ret uvidende.

 4. Michael Andersen

  Midler og ressourcer til Ukraine er der ikke opsyn med og derfor ender kampen som den plejer.

  Vietnam, Irak, Libyen og Afghanistan var indbringende men ikke for demokratiet. Man kan ikke påstå at kæmpe for demokrati når erfaringer fra tidligere fiaskoer tilsidesættes og når kampen for demokrati ender med diktatur.

  20 års indsats for demokratiet i Afghanistan, endte med at topembedsmændene smuglede værdier for mindst en milliard us-dollar eller mindst 4 % af BNP, til et behageligt liv på skatteydernes regning i et af de små mellemøstlige konger eller fyrstendømmer.

  Samt naturligvis med at Taliban igen fik magten i Afghanistan.

  Demokrati er opdragelse, argumenter og frie hemmelige afstemninger på et oplyst grundlag. Tvang der erstatter tvang er ikke demokrati. Vores tid er kendetegnet af psykologisk krigsførelse der har til formål at vende tingene på hovedet.

  Tak til forummets kritiske tænkere der giver modspil til bizarre indlæg, kontrafaktiske meninger og forvirrende påstande.

  Til alle der er tro mod traditioner, glædelig jul.

  1. Finn A. Skov

   Nemlig!

 5. Jc Holland

  De af udseende ældgamle sovjetrussere Tjernenko og Andropov blev også forsøgt kørt i stilling som frelsere af Pravda-Fake-News.
  Selvom de kun lige havde rundet de 70 år var kroppene gået død, hjernen og hjertet fulgte hurtigt samme vej.

  ALLE RØDE I HELE VERDEN….
  BIDEN INCL …
  LEVER AF LØGN OG BEDRAG.!!

  1. E. Frederiksen

   JC Holland
   ENIG for størstedelens vedkommende.

 6. Thomas Poulsen

  Hvis det lykkedes at få den gamle totalt forvirrede og demente Biden genvalgt i 2024 så må man sige, at det er lykkedes at fintune valgmaskinerne til perfektion.

  Man kan ikke afvise at det sker.

 7. Der var engang et yndigt land

  Hvor meget P. Skov og Niels
  Poulsen end vrider og vender sig, eller snor
  sig som ål, kan de ikke bortforklare at Borgens platugler
  er ved at forære danskernes land, byer, boliger, kvinder,
  penge, skoler og hospitaler, fred og sikkerhed osv. væk
  til fremmede fra Afrika og Arabien. Se også Hodjas blog,
  Snaphanen og Tucker Carlson.

  1. E. Frederiksen

   Enig med
   “Der var engang et yndigt land.”

 8. Niels O

  Det burde være meget nemt for republikanerne. De skal bare stille med en præsidentkandidat, der ikke er psykopat.

  Så er der rigtig gode chancer for, at også jeg vil være tilbage på holdet.

  Ind til da, må man leve med en demokratisk præsident (dement eller ej), der tillader sig at føre demokratisk politik.

  1. Sæbekassebiler kører uden co2

   Niels O er et villigt offer for MSMs hjernevaskende propaganda,
   og han læser vel aldrig Aamunds, Hodjas og Snaphanens artikler.
   Og er vel næppe i stand til at forklare sig nærmere. Trump skabte
   fremgang, Biden er en klovn og handskedukke og hans og Obummer
   Husseins åndsformørkede marxistiske politik har påført millioner af
   amerikanere trælse problemer, ulykker og modgang. Også Europa
   lider under USAs “demokratiske” politik som er alt andet end
   demokratisk. Fremtidens USA risikerer at blive en fascistisk politi-stat
   hvor Nordkorea er forbilledet, og hvor al frihed og medindflydelse er
   frataget folket. At Niels O ikke har opdaget det hav af skandaler der
   omgiver Biden & co. tyder på at han er hash-bruger eller lignende.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *