FESTUNG USA?

Medierne har i de seneste år måttet lægge bånd på sig selv i dækningen af USA. De gode gamle dage var forbi, hvor man uhæmmet og ustraffet kunne beskylde præsident Trump for alverdens forbrydelser så som landsforræderi, bestikkelse, afpresning og forfatningsbrud. Alle disse ’skandaler’ viste sig at være frit opfundet og uden forbindelse med virkeligheden. New York Times og Washington Post fik tilmed Pulitzerprisen for deres dækning af Trumps sammensværgelse med præsident Putin, som skaffede ham valgsejren i 2016. Historien viste sig naturligvis af være løgn fra ende til anden, men fra medierne var der hverken beklagelser eller dementier. Pulitzer prisen blev heller ikke leveret tilbage. Det var jo bare Trump.

Efter at Joe Biden flyttede ind i Det Hvide Hus, var det ikke så sjovt længere. Ganske vist fodrede det  Demokratiske partiapparat medierne med nye Trump ’skandaler’, men samtidig skulle journalister og redaktører bruge tid og kræfter på at censurere  og fortie præsident Bidens kognitive formørkelse, der var i hastig progression. Bidens demens viste sig ellers klart under valgkampen i 2020, hvor han på et vælgermøde ikke kunne citere de første linjer i Den Amerikanske Uafhængighedserklæring, som ellers udgør essensen i al amerikansk politisk tænkning.

Efter Joe Bidens katastrofale tv-debat på CNN i juni og især efter det nylige attentat mod Trump vendte medierne på en tallerken og krævede nu, at præsidenten skulle fravælge at stille op til genvalg senere på året. Hovedmedierne -også de danske – som i fire år pure har afvist at beskæftige sig med Bidens hastigt svindende åndsevner, viste som sædvanlig ingen anger eller selvransagelse, men anklagede i stedet staben i det Hvide Hus for svindel og bedrag, fordi Bidens føringsofficerer havde bortcensureret al information om præsidentens mentale deroute. Verdenspressen har nu affundet sig med, at Trump sandsynligvis atter bliver præsident i USA, hvilket giver nye og friske muligheder for at anlægge en kompromisløs anti- Trump linje i dækningen af USA-politikken.

Nu kan man i stedet skrive den ene rædselsberetning efter den anden om, hvilke ulykker der vil regne ned over os allesammen, når Donald Trump atter troner bag skrivebordet i Det Ovale Værelse. En af de første aviser på pletten var såmænd vores egen ’Børsen’, der i en prominent opsat artikel åbner for Trumps kommende rædselskabinet: TRUMP VIL ISOLERE USA FRA OMVERDENEN, triumferer ’Børsen’:” Trump vil føre handelskrig mod resten af verden” Han beskyldes for at sætte samtlige toldsatser op for at beskytte amerikanske virksomheder mod konkurrence udefra, så de kan have det store hjemmemarked med 350 millioner forbrugere for sig selv. ” Det kan kun gå galt”, skriver ’Børsen’, som oplyser, at da præsident Trump indledte en handelskrig mod Kina, kostede det USA’s egen økonomi 316 milliarder USD og 300 000 jobs.

Her hopper ’Børsens’ vidtløftige beskrivelse af begivenhederne fuldstændig af sporet. Trumps økonomiske politik byggede på en gennemgribende skattereform og en grundig regelforenkling, der skabte den højeste beskæftigelse nogensinde, især for kvinder, latinoer og sorte amerikanere. Trumps borgerlige reformpolitik medførte en markant stigning i indkomsterne for almindelige lønmodtagere. Det er dog korrekt, at økonomien forværredes og beskæftigelsen faldt i Trumps sidste år som præsident. Dette skyldtes dog ikke præsidentens reformer, men udelukkende Covid-epidemien, som hensatte det meste af USA i panik og hysteri. Samfundet lukkede ned, og millioner af mennesker blev sendt hjem fra arbejde. Hundredtusinder af især små og mellemstore virksomheder måtte dreje nøglen om. Kun delstaterne Texas og Florida, der nægtede at al lukke samfundet, klarede sig helskindet gennem pandemien.

Det var ikke Trump, der indledte en handelskrig mod Kina, som ’Børsen’ påstår. Tværtimod indledte Trump en forsvarskrig mod Kina, som i flere årtier havde ført en total økonomisk krig mod USA. Da Trump trådte til som præsident, var USA oversvømmet med billige kinesiske produkter over hele varespektret: el-værktøjer, tekstiler og beklædning, maskiner, instrumenter og medicin. Kina havde i mange år manipuleret sin valuta, subsidieret sin industri og stjålet patenter og know how med arme og ben. Det sparer jo forsknings- og udviklingsomkostninger og gør kinesiske kopiprodukter billige og forbrugervenlige. I 2020 havde FBI således over tusind verserende sager om kinesisk tyveri af amerikanske virksomheders know how og produktionshemmeligheder.

Foreign Affairs Committee i Repræsentanternes Hus beretter I en aktuel rapport om en række prominente selskaber, der har været udsat for kinesisk afpresning og tyveri af IP( Intellectual Property): DuPont, Micron, Akhan Semiconductor, Tesla og Motorola for bare at nævne nogle få af de ramte virksomheder. ’Børsen’ lader sig dog ikke forvirre af disse kendsgerninger, når bladet er glad for sine egne: det var Trump, der begyndte.

’Børsen’ har nu vist vejen, så det er, hvad vi kan forvente af danske medier i de kommende måneder. Langt fra sandheden ganske vist, men hvad gør det? Det er jo bare Trump.

17.juli 2024                                        

167 Thoughts to “FESTUNG USA?”

  1. Skjoldungen

    Løgnepressen – også kaldet “medierne” – kan spare sig ulejligheden. Hvis Trump overlever også det næste attentat, bliver han under ingen omstændigheder præsident alligevel, lige så lidt som nogen anden republikaner. Uanset hvor mange stemmer de får. For når stemmerne er talt op. vil det vise sig at Biden &Co vandt. Det er forlængst fixed.

    1. Træt

      Jeg er bange for at du får ret

      1. Demografi og demokrati

        Jeg er også bange for at du har ret. Begrundet med risikoen for covid smitte indførte mange især stater ledet af det demokratiske parti.
        I Wisconsins højesteret er der tiltrådt en venstreorienteret dommer, Janet Protasiewicz, til at erstatte den konservative dommer Patience Roggensack, der gik på pension. Det medførte et nyt flertal i Wisconsins højesteret , der har besluttet at vælgerne igen i fremtiden vil kunne stemme ved at putte stemmesedler i drop boxes !
        Det skaber præcedens for alle stater, der er ledet af det Demokratiske parti, som stater nu igen også vil indføre ballots drop boxes. Det vil – alt andet lige – giver flere stemmer til det Demokratiske Parti, hvis vælgere ikke i så høj grad ønsker at stemme på valgsteder med ID kontrol.
        Det øger også risikoen for valgsvindel på grund af den manglende kontrol af stemmeberttigelse og giver mulighed for at indsamle stemmesedler – evt mod betaling – og putte dem udfyldt med kryds ved det Demokratiske Partis kandidat (pt. Joe Biden 🙂 )
        Både midtvejsvalget og præsidentvalget i 2020 var anklaget for at være resultat af valgvindel pga af den manglende ID-kontrol af dem, der stemte i ballot drop boxes. Ballot drop boxes var derfor ellers blevet forbudt ved lov i flere stater.

        “Wisconsin voters can once again return ballots by drop box, state high court rules. Friday’s decision makes it easier for Wisconsinites to vote, by reinstating a “convenient and reliable option,” said attorney David Fox, who argued the case on behalf of Priorities USA. (klip fra NPR 5 juli 2024)
        https://www.npr.org/2024/07/05/nx-s1-5030231/wisconsin-ballot-dropboxes-ruling

        1. Privatdetektiven

          Stemmesedler fra anonyme med blot et kryds gør det
          legende let at snyde. Man trykker 10 millioner sedler, sætter
          krydser på, og vupti har man skaffet sit parti en masse “vælgere”

      2. Hvor er vi på vej hen?

        BUTIKSEJERE I SVERIGE
        AFPRESSES AF KRIMINELLE:

        Banderne truer: BETAL ELLLER DØ !!!

        POLITIET GØR IKKE NOGET VED DET (HODJA)

    2. Demografi og demokrati

      Jeg er også bange for at du har ret. Begrundet med risikoen for covid smitte indførte mange især stater ledet af det demokratiske parti at opstille drop boxes lokalt, hvor man uden identitetskontrol og kontrol af stemmebrettigelse kunne smide stemmesedler ind.
      fortsættes…

      1. Danske mænd er til grin

        Hvis man vil læse noget om
        hvordan DR og feministerne holder mændene for nar,
        skal man se indlæg nederst i denne tråd.

    3. Vimmerby

      Skatten vil stige p.g.a. de enorme underskud på statsfinanserne og det giver mere stat over tid. Vinder Trump, bliver det således kun et kort pusterum henimod den europæiske sumpmodel.

  2. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

    Hvis et nyt styre i USA kommer til at
    betragte Europa som et kommunistisk område, pga. de radikale
    røde mediers konstante nedrakning af republikanerne, patrioterne
    og de national-konservative i USA….. kan det vel godt få til følge
    at Trump og hans følgere trækker støtten og opbakningen til
    Europa, Nato og de nordiske lande.

    Iflg. en artikel hos Hodja er 80-90% af journalisterne så dumme og
    kortsynede, at de lystigt saver i de grene de selv sidder på. Man kan
    også sige at de medvirker til at deres lyttere, seere og læsere kan
    få en frygtelig fremtid i et sygt, forrykt og voldshærget samfund…..
    men at samme samfund også nemt kan blive deres egen skæbne.
    Den der graver en grav for andre, falder selv i den, som et gammelt
    ordsprog siger.

    Nutidens massemedier går alle ind for masseindvandring, folkeudskiftning,
    klima-humbug og nedbrydning af middelklassens økonomi, frihed, velfærd,
    privatliv, sundhed og familieværdier. De 4. statsmagt medier er købte og
    betalte og er endte som papegøjer og marionet-dukker.

    1. PS

      Nu viser det sig at forsvaret skal
      spare ikke 100, 200, men 375 millioner kr. resten af året. Det
      betyder at vigtig træning aflyses, at personale sendes hjem, at
      rengøring, reparationer og meget andet forsømmes. Det med
      forsvaret tilføres 190 milliarder kr., begynder at ligne en myte,
      en fantasi, et eventyr. S, V, M Troels Lund og har ikke råd til
      eller tid til at gøre noget ved det, før til næste år, ser det ud til.
      Imens smuldrer forsvaret, og ligner mere og mere en dårlig
      vittighed, en tivoligarde, et fugleskræmsel. Er de 190 mia. blot
      et blålys?

      Lidt godt nyt er der dog. Måske? Det påstås nu at en undersøgelse
      viser at der er beskyttelsesrum til over tre millioner danskere. De
      er dog af en så luset standard, at de kun vil forlænge folks lidelser
      hvis deres by rammes af et større bombeangreb eller radioaktivt
      nedfald. Et eksempel på et officielt “beskyttelsesrum” er en kælder
      på 6 m2 hvor man mener der kan være 20 mennesker i op til flere
      døgn. Der er end ikke ståhøjde i rummet.

      En asbest-undersøgelse har vist sig at overdrive mængden af
      asbest tusind gange. Folk blev jaget ud af deres boliger i flere dage,
      men det var falsk alarm.

      1. Hvor er vi på vej hen?

        DØDENS OG UNDERGANGENS POLITIK

        Meget tyder på at åndelige dafnier og bænkebidere
        agter at ødelægge landet og udskifte befolkningen. Alt i
        samfundet er præget af forringelser, opløsning og forfald.

        Er der noget som tyder på at Danmark stadig er en rig,
        demokratisk, velfungerende og fredelig velfærdsstat om
        5 eller 10 år? Velstanden, demokratiet, freden, friheden
        og velfærden/sundheden er næsten i frit fald, iflg. talrige
        kilder.

        Er der noget som tyder på at Danmark undgår at gå rabundus?

      2. Grim Shr. Reaper

        Traditionelt stærk forsvar var krigsskibe, fly og tanks. Med total overvågning af luftrummet med droner og satelitter er disse totalt værdiløse mod nogenlunde teknologisk kapable modstandere. Skidtet spottes og smadres straks derefter af langrækkende præcisionsartilleri eller af vand eller luftdroner. Det amerikanske hangarskib i det røde hav blev som bekendt jaget bort af billige knallertdroner.
        Ungmøer i barakkerne er det bedste vi får ud af de mange mia. Måske fødes der lidt flere danske børn så. Festligt bliver det dog, når uendelige rækker af mødre går i medierne i forargelse over, hvad deres små kæledægger udsættes for hos militæret-
        Og så venter vi bare på, at den første F16 skydes til skrot i Ukraine, som alt det andet skrammel vi har sendt til til Ukraine.

  3. Karl Martell

    Det er da korrekt at Trump er isolationist, helt som mange republikanere gennem tiderne. Nok har han 100% ret mht. Kina, men det kommer også til at gå ud over os. Tænk bare på hans pinlige behandling af Angela Merkel. Uanset hvad man mener om hende, så var det pinligt, at han nægtede at give hende hånd. Han beklagede sig over antallet af Mercedes biler i USA i forhold til antallet af Chevrolet – Det kunne måske hænge sammen med kvaliteten af de amerikanske biler!
    Det er en sørgelig kendsgerning at europæisk økonomi skrumper og amerikansk vokser, men hvis USA sætter toldbarriere op overfor os, må vi jo gøre gengæld og det kommer til at gå værst ud over os. Selv de unikke venskab mellem briterne og amerikanerne bliver sat på prøve med den nyudnævnte britiske udenrigsminister, der har omtalt Trump med sprogets værste ord, og det var netop briterne europa skulle bruge som bindeled til USA.
    Det transatlantiske samarbejde er alvorligt truet ikke kun pga. Trump men også vores retorik. For en gangs skyld er jeg (modstræbende) enig med vores Statsminister, der må ikke komme et stykke papir imellem europa og USA.

    1. Tennis-spilleren

      Hvad med Merkels ikke bare pinlige, men katastrofale,
      forbryderiske og dødbringende import af millioner af islamister,
      arabere og afrikanere ? At Trump viste sin foragt for denne
      politiker som har bragt så megen ulykke og kriminalitet til EU
      er da forståeligt. Han kan også have haft andre gode grunde,
      men han var ihvertfald ikke forpligtet til at vise hende respekt.

      Måske har Trump tænkt på den gang Chamberlain viste en
      tysk kansler alt for megen respekt, så den engelske statsminister
      kom til at fremstå som en nar, tåbe, klovn og usling. Han lod sig
      villigt bruge af en politisk ekstremist, og det kom til at koste Europa dyrt.

      1. Karl Martell

        Vi er ikke helt uenige, men det er nu engang ikke smart, at fornærme en allieret og diplomati kræver konduite.
        Prøv at læse Churchill’s krigserklæring til det Japanske kejserrige efter Pearl Harbour, så vil du forstå diplomati på et højt plan.
        Man kan være enig eller uenig med Trump, men han er en bølle!

        1. Tennis-spilleren

          Der findes mange langt værre
          bøller og folkefjender end Trump. Han har været
          hensynsfuld og loyal overfor sin egen befolkning og
          sit eget land, og fredelig overfor andre lande. Du
          tror måske for meget på MSM propagandaen?

          1. Tennis-spilleren

            PS: Hvis du ser på hvad Tucker
            Carlson, Jesse Watters, Redacted,
            Youtube og Hodja fortæller om
            Trump og Biden, vil du nok få et
            nyt syn på USA og Trump.

  4. Karl Martell

    Rettelse: Chevrolet i Europa, men det forståes sikker ud fra sammenhængen.

    1. De tre musketerer

      KVINDER I POLITIK

      Har disse kvinder udrettet noget til
      gavn for europæerne og danskerne? Kan
      nogen svare på det?

      A. Merkel, Ylva Johansson og Ursula von der L.
      Marianne Jelved, Zenia Stampe, Pernille Weiss.
      Anna Mee Allerslev, Sofie Carsten Nielsen,
      Pernille Skipper
      Rosa Lund
      M. Vestager
      Ritt Bjerregaard
      Eva Flyvholm
      Maria Reumert Gerding
      Mona Juul
      Maria Bjerre
      Helle T-S
      Sofie Linde
      Stine Bosse
      Trine Pertou Mach
      Liz Truss
      Maria Rønn
      Gretha Tunberg
      Özlem Cekic
      Ida Auken
      Mette F
      Astrid Krag
      Pernille R. Theil
      Trine Bramsen
      Barbara Bertelsen
      Pernille Vermund
      Pia Olsen Dyhr
      Gitte Seeberg
      Christine Antorini
      Jette Gottlieb
      Mai Villadsen
      Johanne S. Nielsen
      Sofie Carsten Nielsen
      Samira Nawa
      Lotte Rod

      1000 andre navne kunne tilføjes

      1. E. Frederiksen

        Jeg forbinder dem kun med dårligdom for
        Danmark.
        Intet godt.

  5. Niels O

    Enig med Børsen i det, der er refereret her.

    Se i øvrigt denne artikel fra punditokraterne:

    punditokraterne.dk/2024/06/14/eu-bliver-endnu-mere-protektionistisk/

    1. ino

      Jeg har lige købt en lidt ældre benzinbil og er godt tilfreds!

  6. Politik er tit organiseret ondskab

    Borgens politik er efterhånden så absurd, bizar og
    mærkelig, at den er svær at forstå.

    Der er bevilget over 200 milliarder til forsvaret. Men i denne tid
    AFLYSES store øvelser, hastende reparationer, uddannelses-programmer,
    og betaling af overarbejde. Kontor-arbejde er gået i stå, ingen rengøring,
    der er mangel på alt. Og soldater må ofte betale af egen lomme for nød-
    vendigt udstyr mv. Det ligner et politisk bluff-nummer med de 200 milliarder,
    for efter to års krig i Ukraine er intet sket for at bedre forholdene i hæren,
    flåden, luftvåbnet eller civilforsvaret. Tværtimod. Officerer og soldater
    forstår ikke ved der sker, og er begyndt at sive bort.

    Og se det store kaos på boligområdet. Lars Ulykkes store nedrivnings-
    program har fjernet tusindvis af boliger fra jordens overflade. Og nu er
    der så ejendomsbeskatningen hvor folk sættes til at skulle betale skat af
    ejendomme de aldrig har ejet. Eller de skal betale 5 eller 7 naboers skat.
    Og noget endnu værre er på vej fra EU.

    Co2 er der allerede brugt mange milliarder på, selvom co2 er en lillebitte
    og uskadelig del af luften. Uden co2 ville alle skove, kornmarker, græsser,
    buske og blomster visne. Det er solen og ikke co2 der varmer luften. Det
    med co2 er sat i gang af snu, kyniske og beregnende særinteresser.
    (Se PragerU)

    Så er der indvandringen, hvis konsekvenser man ikke længere har styr på.
    I snesevis af skoler og gymnasier er der nu kæmpeproblemer med vold,
    trusler, ballade og forstyrret undervisning. I mange klasser er der mindst
    30% muslimer, andre steder er de fremmede i flertal. Den mangedoblede
    mængde af overfald i byernes gader har man heller ikke styr på. Mange
    lærere har givet op og er søgt væk. (Hodja)

    Både Danmark, Sverige, England og Frankrig plages nu af terror i et
    omfang så de kan betragtes som en slags terror-stater. Boliger, skoler,
    butikker, kirker, biografer, firmaer, børnehaver og biler brændes af med
    korte mellemrum. Fredelige spadserende dolkes ned eller skydes.
    Tusindvis af skoledrenge, kvinder, gamle og butiksejere er blevet
    overfaldet og mishandlet.

    Der er tvangsdigitaliseringen, hvor man fyrede hundredvis af lægesekretærer,
    hvorefter læger blev tvunget til at bruge “Sundhedsplatformen”. En dårligt
    gennemtænkt reform der har frembragt kaos, tidsspilde og lidelser. Det var
    vist under Helle T-S og Vestager.

    Der er de daglige rutinemæssige krænkelser af børns og forældres menneske-
    rettigheder. Og ignoreringen af titusinder af danskeres borger-rettigheder.

    Tyske, hollandske, svenske, afrikanske og arabiske bander er ved at
    etablere sig i Kbhvn, Århus, Odense, Ålborg og 25 andre byer. Men grænse-
    bevogtningen er hullet som en si. Og EU har ingen ønsker om at stoppe
    strømmen af migranter sydfra. Frontex har været en narresut i årevis.
    Europa kan ende som et islamiseret kontinent. Adskellige personligheder
    advarer om at vi kan være på vej mod v-historiens største blodbad.

    Så er der regeringens uhyggelige og groteske samarbejde med WHO og
    Klaus Schwab fra WEF. Og til næste år vil man forhøje pensionsalderen
    igen. Og bilisterne vil man genere med nye metoder. Og efter at 1000
    kr. sedlerne er afskaffet, vil man have ram på alt med sedler og mønter.

    På Borgen er der nu så meget hastværk og lovsjusk, at man tit vedtager
    en lov uden at kende dens virkninger. F.eks. ved at regeringen ikke
    giver de andre partier tid til at gennemlæse og overveje dens forslag,
    der kan fylde hundredvis af sider, når diverse spindoktorers, fantasters,
    lobbyisters og “eksperters” bemærkninger, meninger, anbefalinger og
    betænkeligheder skal indgå i overvejelserne.

    Man kunne blive ved i dagevis med at fortælle om svigt, magtmisbrug,
    skandaler, arrogance, idioti og forræderi. Over en million danskere
    har fået deres tilværelse alvorligt forringet eller ødelagt af politiske
    og bureaukratiske udskejelser.

    1. E. Frederiksen

      Politik er tit organiseret ondskab
      Du godeste, hvor har du ret, hvor er det vanvittigt,
      hvad regeringen foretager sig.
      Kan næsten kaste op af væmmelse, de gange de
      kommer frem med al selvrosen.
      FØJ

      1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

        Ja, der er grund til at frygte det værste.
        Bliver der overhovedet en fremtid for danskerne, for børn
        og børnebørn? Og de unge i dagens Danmark trives i g.snit
        langt dårligere end de unge for 10 og 20 år siden. Selv skole-
        børn i små klasser oplever nu uro og utryghed. Og alle vi
        andre udsættes for inflation, kriminalitet og belastende,
        uforskammede og ødelæggende “reformer” i et aldrig før set omfang.

        1. Piotr

          Danske statsborgere behandles som idioter af regimet på hoPPebOrgen! DE tror danskerne er snotdumme, der er ihvertfald ingen respekt for befolkningen.

          ER helt på linie med disse 3 skribenter:
          Politik er tit organiseret ondskab.
          E. Frederiksen.
          Danmark er et misrøgtet og misregeret land.

          Specielt denne fra “Danmark er et misrøgtet og misregeret land ”
          “Bliver der overhovedet en fremtid for danskerne, for børn og børnebørn?”
          Meget relevant spørgsmål! Hvad tænker danskerne?
          Er danskerne skideligeglade med/for deres efterkommere?
          Hvorfor finder de/vi os sig i den hovedløse politik føres på hoPPebOrgen.

          Vi betaler verdenens højeste Skatter& afgifter. Hvor fanden bliver pengene af? Danskerne har fortjent langt bedre, sådan cirka X1000!

          Jeg fatter ikke dansker gider det pis!

          Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter + Orban + Paludan! P.

          oBS! Ursula er under anklage for korruption under Pandemien. Hun har således købt vaxxiner for EUR 71 Mdr. (DKK 529 Mdr.) af Pfizer via et selskab hendes mand er medejer af (10 vaxxes pr indbygger i hele EU).
          Surprice!!!! Al forhandlings dokumentation er brandt & forsvundet, jo-vist også alle SMS`erne! (hvor mon denne ide kom fra Barbara?)
          Ursula er nu genvalgt for 5 år mere, nu som forkvinde for Mafiaen i Bruxelles. Fuldt forståeligt er Ursula tilfreds med at være i Bruxelles!

  7. Jc Holland

    Hvorfor hulen skal folk der tjener kassen have statsstøtte til at købe et eksemplar af BØRSEN.
    Hvis de vil købe den skod-avis må de punge ud hvad den koster. Hvorfor skal fattige naboer betale for produktion af BØRSEN samt for udbringning med postbil/postbud direkte ned i postkassen ved rigmandens palæ, som så kan slæbe sig de sidste meter og åbne avisen og se aktiekurser og på nedrakning af national konservative. Disse menneskers stemmer tæller ikke…hø-hø..
    Stop tvangsfinansieringen.
    LAD FALDE HVAD IKKE SELV KAN STÅ.

  8. Vindheksen

    At medierne spinder røverhistorier historier med besynderlige vinklinger er de fleste her vel enige om. Afskrive Kina, som et land der mest klarer ved kopiering og manipulation af valutakursen er nok mest en udbredt vestlig selvillusion. Landet er kort og godt langt mere veldrevet end andre lande. Evner inden for politisk håndværk og ikke evner indenfor ,at blive populær i variationer af mgp events, makrelmads smøring og deslige er afgørende i det land.

  9. Karsten Jensen

    Merkels hemmelige våben

    Eller så har Trump været så starstrucked af hendes seksuelle karisma, at han tabte både kæbe og mund ved at blive konfronteret med hendes yppige væsen. Det siges, at hun kunne få mænd til at gøre det mest selvnedbrydende, hvilket bl.a. kunne ses på Putin, da han modtog hende i audiens. Han måtte have to aggressive vagthunde om sig for at føle sig nogenlunde på sikker grund. Hun havde en glubende appetit på mænd heraf hendes motto: wir schaffen es. Underforstået det skal vi to nok finde ud af. Hun var jo også østtysker og derfor som kvinde opfostret med at bruge sin kvindelighed til at opnå resultater. Noget man også kender fra Mee too bevægelsen, som først lokker mænd i en honningfælde og derefter outer dem og skærer bollerne af dem. Det var naturligvis det Trump ku se og frygtede. Siden da har han været meget paranoid og tror alle stjæler fra ham og er ude på at snyde ham. Han har ikke været i seng med sin kone lige siden af frygt for at blive fotograferet ligesom da han var i Rusland og blev foreviget i en Golden shower med to russiske babuskaer. Og det er ganske vist. Nu påstår han, at han har været udsat for et attentat og bærer en gigantisk bandage på øret. Det hele var staged af Hollywood og har aldrig fundet sted, forlyder det på flere medier. Men det spiller ingen rolle, for folk tror på det og græder over, at deres gudssendte frelser er der for dem.
    At han så er seksuel akavet det er af mindre betydning. Hvem er ikke det, når man tænker på de store frelsere. Jesus med luderen, Hitler med niecen, Gaddafi med sit harem, Mohammed med børn, prins Henrik med matroser, Margrethe med Susse Wold, Macron med bodyguarden, Kennedy med Marilyn, Gorm den Gamle med hele det fynske opland af staldpiger og man ku blive ved…..nå jeg må hellere stoppe her, ellers tror nogen bare, at nu rabler det da helt og aldeles……

    1. Træt

      Det er flot Notarius Umulius.
      Jeg kan umuligt være den eneste, der genkender stilen og svingningerne i holdning.
      På et tidspunkt i cyklussen kommer sandwichens bitre mainstream globalistiske kerne altid frem

      1. PS

        Nu viser det sig at forsvaret skal
        spare ikke 100, 200, men 375 millioner kr. resten af året. Det
        betyder at vigtig træning aflyses, at personale sendes hjem, at
        rengøring, reparationer og meget andet forsømmes. Det med
        forsvaret tilføres 190 milliarder kr., begynder at ligne en myte,
        en fantasi, et eventyr. S, V, M, og Troels Lund har ikke råd til
        eller tid til at gøre noget ved det før til næste år, ser det ud til.
        Imens smuldrer forsvaret, og ligner mere og mere en dårlig
        vittighed, en tivoligarde, et fugleskræmsel. Er de 190 mia. blot
        et blålys?

        Lidt godt nyt er der dog. Måske? Det påstås nu at en undersøgelse
        viser at der er beskyttelsesrum til over tre millioner danskere. De
        er dog af en så luset standard, at de kun vil forlænge folks lidelser
        hvis deres by rammes af et større bombeangreb eller radioaktivt
        nedfald. Et eksempel på et officielt “beskyttelsesrum” er en kælder
        på 6 m2 hvor man mener der kan være 20 mennesker i op til flere
        døgn. Der er end ikke ståhøjde i rummet.

        En asbest-undersøgelse har vist sig at overdrive mængden af
        asbest tusind gange. Folk blev jaget ud af deres boliger i flere dage,
        men det var falsk alarm.

        1. PS

          PS: Styrelsen for patient-sikkerhed afgjorde
          at folk skulle flytte med en times varsel. Endnu et
          eksempel på at denne styrelser fungerer ad H til.

    2. Piotr

      TROLL ALERT!!!!

      TROLLen KJ er ude med en smøre, hvor man tænker: Hold så kæft for en idiot!
      Ja Idiot! for det er ikke første gang.
      Seksuelt afkavet, “I bet you got a small dick too, to match you brain”

      Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter + Orban!
      P.

      1. Tennis-spilleren

        Niels Poulsen, manden med de 1000
        falske påstande og udspekulerede postulater, er ude af stand til
        at forstå at mange danskere ikke er begejstrede over udsigten til at blive
        sendt ud i kulden og mørket af idiotisk og forræderisk politik. Det er jo
        heller ikke nemt at forstå, hvis man er blevet massivt hjernevasket fra
        man var elev i underskolen. NP er blevet fordummet gennem mange
        år, og bliver det stadigvæk når han ligger i timevis foran tv-apparatet,
        så vi må bære over med hans fjollede kommentarer, eller vi må øve
        os i at springe dem over.

  10. Niels Poulsen

    Danmarks er en lille, åben økonomi. Vores velstand bygger på frihandel. En liberal verdensøkonomi. Trump repræsenterer det stik modsatte med protektionisme og straftold, som ikke alene vil ramme Kina, men også Danmark. Hvis Trump vinder, bliver den danske befolkning fattigere. USA er Danmarks største eksportmarked. Derfor vil regimeskiftet væk fra en liberal økonomi i USA ramme de danske eksportvirksomheder. Især kan man alvorligt befrygte, at de danske virksomheder, som sælger viden og produkter vedrørende den grønne omstilling til USA, vil opleve en nedgang i indtjeningen. Hvem vil det gå ud over? De svageste i Danmark, som er afhængige af velfærdsydelserne.

    Både EU og USA under Biden bruger straftold mod unfair konkurrence. For Trump er det imidlertid en grundpille, som både rammer fjender og allierede. Hvem er i øvrigt hans allierede? Han er voldsom kritisk over for de europæiske ledere, med har holdt forsonlige møder med Putin og Kim Jong-un.

    I øvrigt: Hvis der er bevis for spionage, så bør modsvaret ikke være straftold, men sanktioner mod det kinesiske styre og virksomheder.

    1. Den synkende optimistjolle

      I vores land vokser mængden af stresset
      og presset økonomi og mængden af social og kulturel fattigdom. Det
      er påvist af André Rossmann og andre. Og velfærden er i forhold til
      2020 underfinansieret med adskellige milliarder. Samtlige kommuner
      er ramt af drastiske nedskæringer og besparelser. Borgens økonomiske
      politik er at fråse hundredvis af milliarder væk på ideologiske formål og
      at skære ned på alt med sundhed og velfærd. Til danskerne er der kun
      smuler. Vi er til grin for vores egne penge.

      Niels Poulsen er en strålende lommefilosof. Hans teorier slår fint
      til når det drejer sig om hans egne små lommer og små sparegrise
      derhjemme, må man formode. Men når det drejer sig om hele
      Vestens finanser, bør han nok studere nogle tykke bøger inden han
      udtaler sig yderligere.

      1. Niels Poulsen

        Du forstår ikke. Trumps straftold vil ramme de danske eksportvirksomheder og dermed det danske velfærdssamfund.

        Trumps slagord er “America First”, og så kan Danmark og resten af de europæiske lande ellers gå ad helvede til.

        https://en.wikipedia.org/wiki/America_First_(policy)

        Jeg forstår godt, at det appellerer til hillbilly-segmentet i USA (socialgruppe 5). Men at det også appellerer til personer i Danmark må skyldes selvskadende tænkning og adfærd.

        1. Den synkende optimistjolle

          Republikanernes politik vil
          hindre at USA synker ned i en dyb sump af fattigdom,
          kriminalitet, rabiat feminisme og woke LGBTQ vanvid.
          Det kræver en anden politik end Bidens. Tolden vil
          især blive brugt mod kinesiske biler, vaskemaskiner,
          computere, legetøj og småartikler.

        2. Nicolai E

          Måske Nuller Pølsen med sin enorme moral kan forholde sig til den simple kendsgerning at tolduniunen EU’s toldsatser overfor Amerikanske varer og ydelser er højere end Amerikanske toldsatser overfor EU varer og ydelser…!!

          Nå, så faldt Nuller Pølsens mummesnak endnu engang til jorden med et brag… som sædvanlig når selvretfærdighedens godhedsapostle peger fingre og beskylder andre for hvad de selv gør.

          1. Niels Poulsen

            Det korte svar er, at jeg er DANSKER og EUROPÆER,

            og ikke amerikaner, ikke russer, ikke iraner, ikke kineser, ikke nordkoreaner. Det lader jeg dig og Aamund om at være, fremmede og illoyale over for den danske nation som I er.

          2. Piotr

            @ Nicolai E.
            TROLLen NP kan ikke forholde sig til kendsgerninger!
            Det passer ikke ind i hans sandhed!

            Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter + Orban!
            P.

        3. Niels O

          Helt enig.

          Nu går både demokrater og republikanere ind for protektionisme. Engang gik republikanere ind for frihandel.

          Så jeg stoppede med at være “republikaner” ca. 2015.

          Republikanerne er det nye arbejderparti under Trump.

  11. Karl Martell

    I USA vil befolkningen lukke grænsen mod Mexico, og i Europa vil vi gerne lukke grænsen mod Middelhavet og mod Øst. Det er mere end noget andet et nej til et multikulturelt samfund. I hverken USA eller Europa har regeringerne og den bestemmende modet til at udskrive en folkeafstemning om indvandring. Selvom det vel i dybeste forstand er det demokrati betyder. Det er ikke nogen hemmelighed, at man i regeringskontorerne har en anden ide om samfundets udvikling end i befolkningen. Jamen hvorfor stemmer vi dem så ind igen og igen? Fordi medierne spiller med og opfinder dagsordner som skræmmer os, klima og den evige økonomiske krise, samtidig med at man stædigt nedtoner problemerne med og prisen for indvandring. Der råbes ikke op om den løbske kriminalitet, nej det nedtones fordi der er færre cykeltyverier. Det nedtones hvem der begår kriminaliteten og om prisen for indvandring laver man fusk! Alle offentlige udgifter angives som bruttoudgifter, mærkelig nok ikke udgifter til indvandring, som angives i nettoudgifter.
    Hvis vi andre havde brugt lignende krumspring på vores selvangivelse, så var vi havnet i det sorte hul. Forskellen er om vi kan skrive at udgifterne til indvandring er “beskedne” 33 milliarder årligt eller 90-100 milliarder årligt
    De offentlige udgifter i 2023 udgjorde 328,6 milliarder til sammenligning.
    Hvis demokrati betyder noget, så bør man udskrive folkeafstemning i de situationer, hvor politikere og befolkning tydeligvis er uenige, men det er politikerne som bestemmer, så det kommer ikke til at ske.

    1. Niels Poulsen

      Opret et borgerforslag:

      https://www.borgerforslag.dk/

      1. Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt

        Enig med Martell i langt det meste.
        Det er dog antallet af hestetyverier der er faldet. Cykler stjæles i
        tusindvis og mange køres ud af landet i store varevogne.

        De årlige udgifter til migranter, asylanter og besættelsestropper
        er nu ca. 200 milliarder pr. år, ud af et statsbudget på indbetalte
        og tvangsinddrevne ca. 1200 milliarder skattekroner.

        Politikernes mål er at Danmark skal blive til et overbefolket
        land hvor arabere, afrikanere, islamister og røde partier styrer
        og bestemmer. At vi snart vil ligne Sverige, Libanon og Somalia
        til forveksling, at hverdagsterror bliver fremtiden, bekymrer
        ikke blinde og døve teoretikere og dagdrømmere.

      2. Karl Martell

        Jamen de giver jo bare adgang til, at det skal diskuteres på tinge.
        Det vil drukne i mere eller mindre navlepillende forslag om “gratis” dit og dat!

        1. Niels Poulsen

          “Det vil drukne i mere eller mindre navlepillende forslag om “gratis” dit og dat!”

          Det vil direkte demokrati også. De schweiziske fagforeninger har fremsagt forslag om at give pensionister en ekstra måneds pension. Det blev vedtaget ved folkeafstemning, surprise surprise. Det umuliggør en ansvarlig finanspolitik.

          https://nyheder.tv2.dk/udland/2024-03-03-schweizerne-faar-en-ekstra-maaneds-pension-om-aaret

          Blandt danskerne er der flertal for legalisering af hash, aktiv dødshjælp og en mere aktivistisk klima- og miljøpolitik.

          Derimod er der ingen opbakning til den yderste højrefløjs dagsorden.

          Er det du vil?

          1. Karl Martell

            Schweiz er et yderst velfungerende land. Skatten er lav og velfærdsstaten fungerer godt. Sundhedsvæsnet er langt bedre en det danske og folk er generelt tilfredse.
            Indvandringen er mere under kontrol end de fleste andre steder.
            Men det er rigtigt at ikke alle spørgsmål er velegnet til direkte demokrati. F.eks er det umoralsk at kunne stemme sig til andre folks penge, og bare lige for at gøre opmærksom på det, så stemmer danskerne sig også i stor stil til andre folks penge, så det ene system er såmænd ikke meget bedre, i den forbindelse, end det andet!

          2. Privatdetektiven

            Ægte og direkte demokrati er hvad vi har
            brug for. NP påstår hvad som helst, og hans
            eksempler er oftest revet ud af deres sammen-
            hæng. Det eksempel NP anfører, er ikke en
            komplet beskrivelse af demokratiet i Schweitz.
            Det er jo ikke sådan at vælgerne dernede har
            stemt sig til at pensionisterne skal have alle
            landets penge. Der blev blot rettet op på års
            uretfærdighed.

            I Danmark er pensionisterne, de arbejdsløse, de
            job- og boligsøgende og mange, mange andre
            blevet snydt og bedraget siden 1968-70, og da
            vores “demokrati” er et fup-, papnæse- og skin
            demokrati er det svært at gøre noget ved det.
            Det er så indirekte, at danskerne er kørt ud på
            et sidespor. Deres indflydelse er meget lille.
            Og vores regime er kommet så langt ud på
            overdrevet, at det vil fordrive os fra vores
            eget land.

            Røde NP.s påstand om at direkte demokrati
            umuliggør en ansvarlig finanspolitik, er det
            sædvanlige NP vrøvl. Schweitz har i årtier haft
            en ansvarlig, stabil og folkevenlig finanspolitik.

            NP er igorant og blind, og man skal ikke hoppe
            på hans vogn. Hans retorik er smart, men altid
            vildledende.

    2. Piotr

      @ KM.
      Kolbøtterne skal ikke have noget af Direkte Demokrati! vor herre bevare os!
      Det ville svare til at tage isen fra et 4-årigt en varm sommer dag.

      OG, TROLLen vil oprette et borgerforslag, hahahaha, hvor samme flok uduelige kolbøtter beslutter, om de nu syntes det er relevant. Ja, godawdo!

      Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter + Orban!
      P.

      1. Danske mænd er til grin

        Hvis man vil læse noget om
        hvordan DR og feministerne holder mændene for nar,
        skal man se indlæg nederst i denne tråd.

  12. Flaben Fræk

    Det er ikke blot på Børsen der er gråd og tænders gnidsel gældende Trump & Co. Tanten hænger fint med i flæbe-koret. Hør blot hvad et medlem af Tantens såkaldte lederkollegium varter op med: “Trumps vicepræsidentkandidat er dårligt nyt for europæerne”

    Videre: ” Donald Trump har med senatoren fra Ohio, J. D. Vance, valgt en vicepræsidentkandidat, der set med europæiske øjne ligger foruroligende tæt på Trump, når det gælder sikkerhedspolitik”

    Hvad satan plage jer derinde på Tanten? – Var det ikke Trump som fik de slumrende europæiske politikere til at vågne op gældende den europæiske sikkerhedspolitik. Og efterfølgende bevilling af nødvendige økonomiske midler til oprustning – Som næsten alle nu, henset til Putins aggressionskrig, kan se var rigtig og nødvendig.

    Europæerne har, i min bog, brug for et stærkt amerikansk lederteam. Det ser ud til at lykkes med Trump/Vance i front – Med dette team kan vi forvænte, at Trumps idé med at dræne sumpen endelig vil lykkes – Måske kunne det inspirere til, at også den europæiske sump blev drænet.

    I det lys, i det lys mine damer og herrer, kan man godt forstå at de ryster i bukserne derinde på redaktionerne. Når sumpen drænes forsvinder mediestøtten selvfølgelig som dug for solen – Lad os krydse fingre for et stærkt og handlekraftigt USA!

  13. Gud bevare Danmark

    SKAL RESTERNE AF FORSVARET SKROTTES?

    Det er jo meget ejendommeligt at
    samtidig med at regeringen siger at den har bevilget 190 MILLIARDER
    til forsvaret, er samme forsvar ramt af sparekramper, svindsot, penge-
    kriser, spareøvelser, nedskæringer og fattigdoms-sygdomme. I MSM
    er det blevet fremstillet som om forsvaret ikke har overholdt budgetterne
    og derfor selv er skyld i problemerne. Nu viser det sig at budgetstyringen
    for nogle år siden blev flyttet til et ministerium, hvorefter der har været
    kaos og forvirring. Iøvrigt har forsvaret været på skrump i et par årtier,
    så budgetterne har længe været små og utilstrækkelige.

    Nu er forsvaret ved at falde helt fra hinanden, og det ser ud til at S, M og
    V vil ignorere problemerne resten af året. Hvordan stemmer det med at
    Mette, Lars og Troels siger at det er vigtigt at genopbygge forsvaret, og at
    det er en hastesag…? Forsvaret føler sig dårligt behandlet, med god grund.

    De 190 milliarder er afsat, men kommer de nogensinde til udbetaling?

    1. Hvor er vi på vej hen?

      DØDENS OG UNDERGANGENS POLITIK

      Meget tyder på at åndelige dafnier og bænkebidere
      agter at ødelægge landet og udskifte befolkningen. Alt i
      samfundet er præget af forringelser, opløsning og forfald.

      Er der noget som tyder på at Danmark stadig er en rig,
      demokratisk, velfungerende og fredelig velfærdsstat om
      5 eller 10 år? Velstanden, demokratiet, freden, friheden
      og velfærden/sundheden er næsten i frit fald, iflg. talrige
      kilder.

      Er der noget som tyder på at Danmark undgår at gå rabundus?

      1. Niels Poulsen

        For øjeblikket holder de fleste danskere ferie. Det store spørgsmål er, om der skal være chokolade-, tuttifrutti-. eller tiramisu-is i kræmmerhuset. Det er et svært valg, indrømmer jeg. Det er kun dig, som hallucinerer om danskernes fremtid på grund af din psykiske sygdom.

        1. Hvor er vi på vej hen?

          Dér tager du fuldstændig fejl, N.P.
          Der er rigtig mange kulturpersonligheder på nettet som frygter
          at Europa, USA og specielt Frankrig, England, Sverige, Belgien,
          Tyskland og Danmark er på vej ind i en grufuld og totalitær
          fremtid. Se selv efter, og du vil finde mange som advarer om
          at en slags kollektivt tvunget selvmord eller massemord er på
          vej, pga. mange politikeres og journalisters syge tankesæt. Og
          endnu flere vælgeres naivitet og glemsomhed.

          1. Niels Poulsen

            Det er rigtigt, at der er nogle intellektuelle i Europa, som er bekymrede for den sorte messe, som for øjeblikket afholdes på det republikanske konvent. Det er en massepsykose, hvor de fanatiske tilbedere af Trump ifører sig forbinding på det højre øre. Om lidt holder deres fører tale.

          2. Niels Poulsen

            Jeg læste en overskrift på Kristeligt Dagblads hjemmeside:

            “Aldringsforsker: Vil vælgerne i USA virkelig fravælge en vis gammel mand, der kløjes i navne, til fordel for en personlighedsforstyrret fascist?”

          3. Træt

            En vis gammel mand?
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
            Biden er senildement i svær grad, men værst er hans skruppelløse dukkeførere $oros m.fl

          4. Niels Poulsen

            Det forklarer, hvorfor Biden ofte falder, at han er styret af en 93 årig dukkefører.

  14. Ole Madsen

    Asger Aamund mener, “…at Trump sandsynligvis atter bliver præsident i USA,…”. Jeg mener, sandsynligheden er mindre end 50 %. Noget tyder på, at Biden alligevel trækker sig; det vil han efter sigende, hvis en læge anbefaler det. Men uanset hvem, der bliver Trumps modkandidat, har demokraterne øvelse i, hvordan man vinder et præsidentvalg.

    1. Jeg skriver, at “verdenspressen har affundet sig med, at Trump sandsynligvis atter bliver præsident i USA”. Selv mener jeg, at det får han svært ved. Han er op imod Demokraternes formidable valgmaskine, der i 2020 skaffede den inkompetente og alderssvækkede Biden en sejr, han aldrig skulle have haft. I de sidste fire år har de forberedt sig på at gentage successen i 2024. Man skal huske på, at Demokraterne i dag har fuld kontrol over medierne, efterretningstjenesterne, embedsværket, skoler, universiteter og Hollywood. Alle disse kræfter vil blive mobiliseret til præsidentvalget i november. Det er op ad bakke for Donald Trump.

      1. Karsten Jensen

        The big steal

        Det er godt at se, at Aamund ikke tror på, at Trump fik frastjålet valget pga. valgsvindel. Allerede nu er Trump tilhængere ude med, at hvis Trump ikke vinder nu, så er det pga. svindel.

        Jeg tror heller ikke, Trump vinder af de grunde Aamund nævner, men også fordi man må formode, at et stort flertal af amerikanske vælgere ikke ønsker en gentagelse af situationen med stormen på kongressen.

        Meningsmålingerne viser ganske vist tæt løb, men det er set før, at meningsmålinger skyder helt forkert. Faktisk kan Trump tabe stort. Måske får han ikke mere end 30 % af stemmerne.

        Det kommer selvfølgelig også an på, hvem den nye demokratiske kandidat bliver. Egentlig må man tro, at mange amerikanere længes efter nye friske ansigter som kandidater.
        Nu har de gamle blameret sig nok.

        Immigration, kriminalitet, fattigdom og håbløshed er vigtige faktorer for udfaldet. Men hvem der er bedst til at løse det, afhænger måske mest af øjnene, der ser.

      2. Let’s go Brandon!

        Angående Børsen.
        Den danske venstrefløjs USA “ekspert” og konspirationsteoretiker Mette Nøhr Claushøj har også en tjans ovre på Børsen.
        Det bliver den nok ikke mere Trump venlig af.

  15. Karsten Jensen

    Gaza er på størrelse med Langeland

    Måske burde Danmark vise sig fra sin bedste side og tilbyde Gazas indbyggere at flytte til Langeland.

    Der bor ikke ret mange på Langeland nu, så der skulle være plads til de +- 2 millioner palæstinensere, som stadig måtte være i live efter Israels Holocaust, som hævn for det grusomme angreb på israelske festivaldeltagere og civile familier.

    Det ville være en win – win situation for alle. Vi ville få en masse kvalificeret arbejdskraft, palæstinenserne vil få et land, israelerne vil få mere territorium og sidst men ikke mindst vil kvinderne på Langeland få en masse smækre arabere at kigge på eller hvad det er, de gør. Da der lå et flygtningecenter, gik det lystigt for sig.

    Det er egentlig mærkeligt, at ingen andre er kommet på den tanke før.

    1. Prins Valiant fra Thule

      Nå, så K.J. vil isolere palæstinenserne på
      Langeland. Ja, det viser jo hvilken fremmedhadende racist og fascist
      N.J. i virkeligheden er. (Eller hvad??)

      Det er jo ikke kun på Langeland der er en skrigende mangel på højt
      uddannet arbejdskraft. Overalt i DK er der mangel på hjernekirurger,
      matematikere, atomfysikere, raketspecialister, computer-genier, læger,
      sygeplejersker, arkitekter, ingeniører, brobyggere, kemikere, tandlæger
      og alle arter af eksperter. Fik vi alle disse to millioner arbejdsivrige og
      superdygtige palæstinensere placeret med en halv million i hver af vores
      fire største byer, ville manglen på eksperter være afhjulpet, og hele DK
      ville få stor glæde af det, for det ville skabe en rigdom som hurtigt ville
      brede sig ud til alle steder i landet.

      Ved nærmere eftertanke er K.J. måske alligevel ikke racist. Næh, han er
      bare egoist. Han bor nok selv på Langeland, og vil gerne være omgivet
      af specialister der så kan konkurrere om hvem der vil arbejde billigst
      for ham, på hans lille fabrik der fremstiller trehjulede cykler og rutche
      baner til børn mellem 3 og 10 år. Desuden lider han af tandpine og
      hovedpine, og så er det jo rart af have en tandlæge og en hjernekirurg
      i nærheden.

      K.J. er afsløret. Han bor på Langeland og er lokalpatriot og samtidig
      en snu og snedig egoist, som ønsker at hans virksomhed… der længe
      har stået i stampe fordi der næsten ingen børnefamilier er tilbage i
      miles omkreds… skal kunne få en opblomstring ved at børnerige
      familier med med 5-10 børn køber løs af hans små cykler mv.

      1. ino

        Prins Valiant fra Thule
        Du er dum at høre på. Beklager, men sådan er det.

        1. Privatdetektiven

          Diktatur kan
          forklædes som demokrati

          Ægte og direkte demokrati er hvad vi har
          brug for. NP påstår hvad som helst, og hans
          eksempler er oftest revet ud af deres sammen-
          hæng. Det eksempel NP anfører, er ikke en
          komplet beskrivelse af demokratiet i Schweitz.
          Det er jo ikke sådan at vælgerne dernede har
          stemt sig til at pensionisterne skal have alle
          landets penge. Der blev blot rettet op på års
          uretfærdighed.

          I Danmark er pensionisterne, de arbejdsløse, de
          job- og boligsøgende og mange, mange andre
          blevet snydt og bedraget siden 1968-70, og da
          vores “demokrati” er et fup-, papnæse- og skin
          demokrati er det svært at gøre noget ved det.
          Det er så indirekte, at danskerne er kørt ud på
          et sidespor. Deres indflydelse er meget lille.
          Og vores regime er kommet så langt ud på
          overdrevet, at det vil fordrive os fra vores
          eget land.

          Røde NP.s påstand om at direkte demokrati
          umuliggør en ansvarlig finanspolitik, er det
          sædvanlige NP vrøvl. Schweitz har i årtier haft
          en ansvarlig, stabil og folkevenlig finanspolitik.

          NP er igorant og blind, og man skal ikke hoppe
          på hans vogn. Hans retorik er smart, men altid
          vildledende.

          1. Niels Poulsen

            Den yderste højrefløj har en vrangforestilling om, at deres ekstreme holdninger deles af et tavst flertal i befolkningen. Det er ikke tilfældet.

            De schweiziske vælgere har ved folkeafstemninger eksempelvis både stemt ja til homovielser og en klimalov, som gør Schweiz CO2-neutral i 2050.

            Blandt danskerne er der som sagt flertal for legalisering af hash og aktiv dødshjælp, mens politikerne er mere konservative.

            Som man ser af borgerforslagene, jeg linkede til tidligere, er de meget styret af, hvad der er oppe i tiden. I begyndelsen af januar er der en del forslag om at forbyde fyrværkeri. Ellers handler det meget om, at noget skal være gratis. Det er så de folkevalgte politikere, som skal finde pengene i budgettet til alle gaverne til ansvarsløse borgere, som kun tænker på sig selv.

            Schweiz er et enestående eksempel på direkte demokrati. Hvis det havde været en succes, havde det nok spredt sig.

          2. Privatdetektiven

            N.P. der har specialiseret sig i
            falske og tvivlsomme postulater, fremturer.
            Selvom han 50 eller 100 gange er blevet
            afsløret i at lyve. Nu påstår han at danskerne
            går ind for aktiv dødshjælp, at direkte demokrati
            ikke dur, at pensionisterne i Schweitz stemmer
            sig til den øvrige befolknings penge, der så, må
            man forstå, er værgeløs overfor udplyndring
            fra de de ældre eller gamle. Det hele er sjældent
            så enkelt eller afgjort som N.P. påstår.

        2. Prins Valiant fra Thule

          Ino, hvis du har taget min tekst bogstaveligt,
          har du da ret i at den kan opfattes som dum.
          Men det er jo satire, en parodi på hvordan
          nogen slynger om sig med grundløse beskyldninger.
          (kender du Piet Heins humoristiske gruk om spøg
          og alvor?)

  16. Prins Valiant fra Thule

    Ino, hvis du har taget min tekst bogstaveligt,
    har du da ret i at den kan opfattes som dum.
    Men det er jo satire, en parodi på hvordan
    nogen slynger om sig med grundløse beskyldninger.
    (kender du Piet Heins humoristiske gruk om spøg
    og alvor?)

    1. ino

      Den var ikke morsom!
      Så det var ikke en god satire.

      1. Prins Valiant fra Thule

        Ino Måske er du bare uden humoristisk sans?
        Men hvis du forstår dig på humor, så skriv dog
        noget sjovt til opmuntring for bloggens læsere.

  17. Wiens redning skete 1683

    Der er et par stykker i denne tråd og i de
    foregående debatter, som er langt ude på den radikale fløj.
    De er modstandere af direkte demokrati, de påstår at Trump er en
    personlighedsforstyrret fascist, de mener at Danmark bør modtage
    mange flere migranter fra arabiske og afrikanske lande, de mener at
    det er moralsk forkert at forsvare sit eget lands interesser, kulturelle
    værdier og arbejdspladser, de går ind for woke politik og LGBTQ+,
    de mener ikke at vi kan lære noget af Sverige, de synes at indvandring
    er berigende, dens konsekvenser bekymrer dem ikke, de påstår at der
    ikke er mange indvandrere i Danmark, selvom der nok er 1½ million,
    kriminaliteten og den faldende velfærd ignorerer de, og først og sidst
    går de ind for at bruge hundredvis af milliarder på co2-bekæmpelse,
    pengepakker til fjerne lande, islamisering og folkeudskiftning. Og de
    ser på danskerne, deres egne landsmænd og -kvinder, med foragt og
    nedladenhed. Og som Nicolai E konstaterer, så falder deres mumme-
    snak igen og igen til jorden med et brag, fordi den er i strid med fakta,
    i strid med sandheden og virkeligheden.

  18. Karsten Jensen

    Hvem har skylden for befolkningsudskiftningen

    Jeg tillader mig at spørge panelet her på bloggen om, hvem der har skylden for den store indvandring af afrikanere og arabere m.fl. her til Danmark og til Europa?

    Hvad skete der? Hvem gjorde noget galt? Hvornår blev det for meget?
    Hvad er godt og hvad er skidt? Og er der overhovedet en løsning på problemet?

    Højrefløjen giver venstrefløjen skylden ….og venstrefløjen sir ikke et kuk…og midtervælgerne aner ikke deres levende råd. Men er højrefløjen uskyldig i dette landsforræderi mod den oprindelige befolkning?

    Kender vi svarene her på bloggen?

    1. Fremtiden bliver total, kunstig og ubarmhjertig

      Det er vist den anden Karsten Jensen
      der spørger her. De hovedskyldige er antagelig de radikale politikere
      og deres medløbere i godhedsindustrien og andre partier. Og så er
      der kræfter i EU som ønsker at flytte millioner af afrikanere og arabere
      til Europa. Frau Merkel og Ylva Johansson har ikke lagt skjul på at de
      gerne ville have fri indvandring syd fra. Noget som massemedierne har
      bakket op hele vejen igennem. Et kort svar. Men der kan skrives tykke
      bøger om hvordan det er gået til at Europa og Danmark er slået ind på
      vejen mod katastrofe og selvødelæggelse.

      En bog “Begår Europa selvmord?” giver noget af svaret. Og ellers er der
      Black Pigeon og et væld af videoer hos Youtube, Hodja, “X”, Den korte
      avis, 24nyt, Tucker Carlson, Redacted, Jesse Watters, Gravitas osv.
      Og derudover er der snesevis af bøger om politik, kommunisme,
      islamisme, feminisme, pladderhumanisme, woke agendaer osv.
      Beevors og Shirers bøger om 2. verdenskrig er også meget oplysende
      om hvad politik på vrangen kan handle om. Og der er bøger som “1984”,
      “Fagre nye Verden” og “Kanonerne i August 1914”.

      Der er mange andre trusler mod danskernes liv og velfærd, og tilsammen
      er de lige så alvorlige som invasionen sydfra.

      De totalitære kræfter vinder
      fremad. Find WEF, WHO, FN og EU på nettet og se hvad der fortælles af
      nyt om dem. (Snaphanen, “Document”, Hodja og PragerU har mange
      videoer om hvad der foregår bag kulisserne)

    2. ino

      @Karsten Jensen
      Angående skylden for befolkningsudskiftningen
      Jeg kender ikke det endelige svar, men et enkelt faktum rinder mig ihu: Den første muslimske moske i Danmark kom til verden i Hvidovre 1969: Nusrat Djahan moskeen. Det var en ahmadiyya-moske. Ahmadiyyaerne regnes dog ikke for ægte muslimer af de øvrige muslimer, men det er vist alligevel dem der flere gange har gjort rent på Rådhuspladsen efter andre “muslimske” fejringer på pladsen.
      Så politikerne i 1960’erne har nok set gennem fingre med et og andet.
      I 1970’erne fik vi som bekendt en benzin-krise som bl.a. foranledigede bilfrie søndage (Mellemøsten ville ikke levere olie).
      Dengang blev der givetvis lavet nogle lokumsaftaler mellem europæiske regeringer og mellemøstlige olielande. De er sjældent – om nogensinde – offentliggjorte, men tydeligvis har de indeholdt en noget-for-noget aftale: Olie for indvandring.
      Siden har FN taget over med bl.a. Mogens Lykketoft og Lars Løkke Rasmussen som riddere af landsskadelige aftaler.
      EU støtter selvfølgelig indvandringen; man vil jo gerne af med nationerne og erstatte dem med nogle mindre homogene enheder som man kan styre teknokratisk – ikke noget med demokrati – det er fy, fy.
      Danmark for danskerne? Glem det!
      Bare se hvordan det går Ungarn for ungarerne. Man vil end ikke samarbejde med landets folkevalgte.
      Lars Løkke igen…

  19. E. Frederiksen

    Du er intet mindre end PRAGTFULD Asger.
    Et skønt menneske med fornuften i behold.
    Verden er ved at totalødelægges af magtsyge og
    pengebegærlige personer i eliten.

    1. Der var engang et yndigt land

      E. Frederiksen er da lidt af en humørbombe
      der kan opmuntre os der er ved at synke hen i pessimisme, fordi det hele
      ser temmelig sort ud, med politikere som fylder partierne og samfundet
      med vanvid, skandaler og ulykker. Og E. F. har ret i at Asgers artikler er på
      toppen og fulde af sund fornuft.

      1. Niels O

        Bent A taler til og om sig selv. lol

  20. Karl Martell

    Der her være alvorlige raceuroligheder i Harehill distriktet i Leeds i NordEngland. Det blev udløst ved at socialarbejdere skulle tvangsfjerne et barn og udviklede sig til propalæstinensiske demonstrationer. Politiet mistede kontrollen og politibiler blev væltet og en bus blev sat i brand, og det udviklede sig til alvorlige gadekampe. Politiet blev jaget ud af bydelen og arabere og Asiens, som pakistanere kaldes, tog magten.
    Jeg har søgt på Dr.dk, TV2.dk på Berlingske.dk! Episoden, så alvorlig den end er, nævnes overhovedet ikke! Det falder fint ind i den, efterhånden tydelige, tendens til at alt som sætter muslimer i dårligt lys nedtones eller ligefrem ignoreres! Vi må simpelthen ikke kende sandheden. MSM lyver sjældent, men de fortæller en nøje udvalgt version af sandheden og det er dødsens farligt for vores demokrati.

    1. Niels O

      Rumænere.

      rferl.org/a/leeds-distrurbance-romanians-cooper/33042723.html

      1. Flaben Fræk

        Okay Niels, som jeg kan forstå, bliver det vel lidt lunt deroppe i klubværelse på kvisten? – Hvis økonomien er lidt anstrengt? Lidt aftensmad kan det vel blive til? – Jeg kan anbefale, som starter, Øllingegaards koldskål (forhandles af Meny) dejligt læskende her i varmen. Hvis det kniber med husgerådet, så kan koldskålen drikkes direkte fra kartonen – Maincours: Ringrider pølser (prisbevidst fra Lidl) anrettet som Currywurst med en god Karryketchup (ikke den fra Gøl)

        Selv serverede jeg denne aften hvor familien støder til, inklusive indolente teenagers,: En kold rødbedesuppe med syrnet fløde, tapas varianter, med tilføjelse af rillette baseret på Duroc svin, rillette baseret på and, osv., godt hvedebrød, god olie eller smør tilsat Læsø sydesalt fra Øllingegaard – Rose fra Château d’Esclans (4005 Rte de Callas, 83920 La Motte, Frankrig – telefon: +33 4 94 60 40 40.

        Jeg lærte, tidligt i 1970-erne, at tilberede rillette(s). Vi besøgte på vej hjem i bil fra Draguignan, et par ældre damer som drev et hotel i Pont-Saint-Esprit; her stiftede vi bekendtskab med varianter af rillettes – Kan anbefales!

        Næste dag gjorde vi ophold i Valence og besøgte Restaurant PIC; denne restaurant drives i dag af Anne Sophie; dengang var det faderen der stod bag gryderne – Nå, jeg lader munden løbe; men god fornøjelse med koldskålen Niels…

    2. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

      Ja, muslimer, arabere og afrikanere
      og danskere befinder sig i hver sin grøft. Førstnævnte er aktive og
      finder sig ikke i noget. Danskerne er apatiske og finder sig i alt. Det er
      mest sandsynligt at handlekraftige Folkegrupper vinder over svage
      og passive folkegrupper.

      Danskere (og englændere) finder sig i at politikere og journalister
      forærer deres land, byer, boliger, børn, penge, arbejdspladser, butikker,
      kvinder, skoler, velfærd, hospitaler og alt muligt andet væk til migranter
      og asylanter. Det fører mod død og endeløse rædsler, men det er den
      typiske vælger og borger for dum, uvidende, naiv eller hjernevasket til
      at forstå. Eller man er for doven til at opsøge de frie sandhedssøgende
      medier.

      Partier og medier er blevet til en slags mafia der stjæler, franarrer
      og frarøver borgerne alt, fra deres børn, rettigheder, frihed og privatliv
      til deres sikkerhed, sundhed, trivsel, familieliv og fremtidsmuligheder.
      Tidsånden er formørket, løgnagtig, psykotisk og totalitær, og vi må
      genopbygge demokratiet og folkeoplysningen inden det er for sent.
      Vind eller forsvind.

      1. Niels Poulsen

        Det overstående angreb på danskerne for at være dumme, uvidende og naive minder mig om Hitlers sidste tid.

        Fanget som en rotte i bunkeren i Berlin gav han tyskerne skylden for nazismens nederlag. Det tyske folk havde svigtet ham. De var uværdige til den store mission, han havde udset dem til. De fortjente derfor at gå under sammen med hans regime, jævnfør Nero-dekretet om at destruere al infrastruktur i Det Tredje Rige.

        Det forholder sig helt analogt med den sidste rest af den yderste højrefløj i Danmark. Deres egentlige fjende er de almindelige danskere ,som passer deres arbejde og familie, og som ikke er enige i den yderste højrefløjs mål om en etnisk nationalstat, religiøs forfølgelse af minoriteter og massedeportation.

        Tak for ordet.

        1. Privatdetektiven

          Vi må næsten beundre N.P. for
          hans evner i retning af at forvrænge og fordreje alting. Her
          udråber han de national-konservative/højrefløjen til at være
          en slags nazister med cirka samme menneskesyn som Adolf
          Hitler. Den Adolf som nok er den allerværste forbryder,
          psykopat og massemorder i verdenshistorien, efter Stalin.
          Hans utrolige ondskab, dumheder og fejltagelser var med
          til at krigen blev forkortet og tabt. Han var som en djævel,
          men til sidst en ynkelig og latterlig figur.

          Men at sammenligne dem som ønsker at bevare Danmark
          som danskernes land, som gerne vil undgå islamisering og
          udslettelse af den gamle kristne kulturarv, som helst ikke
          vil lide samme skæbne som dem i Sverige, som ønsker at
          bevare Europa og Danmark mv. som fredelige og civiliserede
          velfærdsstater….. . at sammenligne dem med nazisterne, er
          da ret sygt og forskruet.

          Højrefløjen betragter ikke danskerne som fjender, men
          prøver at få dem til at vågne op og forstå at de snart vil
          risikere at blive kørt over af historiens tunge hjul. Vi tror
          at mange af vælgerne har tænkt alt for lidt over hvad den
          igangværende folkeudskiftning kan få af konsekvenser.

          Den minoritet du snakker om, er nu oppe på langt over en
          million, og de er tildelt større rettigheder end danskerne.
          I Sverige er der ca. to millioner migranter, og en blodig
          gangster- og guerilla krig er begyndt.

          Du er tilhænger af masseindvandring og multi-kulti. Og
          du er ligeglad med det danske folks videre skæbne. Det
          skinner tydeligt i gennem.

          1. Privatdetektiven

            N.P. der har specialiseret sig i
            falske og tvivlsomme postulater, fremturer.
            Selvom han 50 eller 100 gange er blevet
            afsløret i at lyve. Nu påstår han at danskerne
            går ind for aktiv dødshjælp, at direkte demokrati
            ikke dur, at pensionisterne i Schweitz stemmer
            sig til den øvrige befolknings penge, der så, må
            man forstå, er værgeløs overfor udplyndring
            fra de de ældre eller gamle. Det hele er sjældent
            så enkelt eller afgjort som N.P. påstår.

        2. Maren Splid

          Der almindeligt kendt, at politikere sender deres børn i perkerfrie privatskoler. LOL !

          1. Danske mænd er til grin

            Hvis man vil læse noget om
            hvordan DR og feministerne holder mændene for nar,
            skal man se indlæg nederst i denne tråd.

  21. Niels Poulsen

    Personen bag de 1000 falske profiler på Aamunds misforstår min pointe bag skræmmeeksemplet fra Schweiz. Direkte demokrati kan medføre læsterlige tæv til den yderste højrefløj. Magtfulde kræfter kan misbruge folkeafstemninger til at gennemføre skadelige politik. Fagforeninger kan få gennemført 13 måneders pension som i Schweiz. I Danmark skriger de magtfulde erhvervsorganisationer på arbejdskraft fra udlandet. Havde vi direkte demokrati i, ville de med stor sandsynlighed kunne få gennemført betydelige lettelser i udlændingepolitikken ved en folkeafstemning. De har overflod af penge og eksperter til til en voldsom påvirkningskampagne af de danske vælgere, og med løfte om mere rigdom og velfærd til danskerne, vil det blive et ja. Sikke en lang næse til den yderste højrefløj.

    Angående aktiv dødshjælp er der et stort flertal blandt danskerne for det, til trods for at eksperterne advarer mod det.

    https://www.dr.dk/nyheder/indland/maaling-klart-ja-til-aktiv-doedshjaelp-i-danmark

    72 procent! Jeg er næsten ved at være enig med Grundtvig, som i sin tid ikke mente, at danskerne var parate til demokrati. Det burde herefter stå tindrende klart, at et parlamentarisk demokrati er at foretrække, fordi der blandt de folkevalgte er en eftertanke, en inerti og konservatisme og en lydhørhed over for eksperter, som til tider ikke findes blandt befolkningen.

    1. Privatdetektiven

      N.P. mener altså at det indirekte “demokrati” hvor
      vælgernes eneste indflydelse er et kryds hvert tredje eller fjerde år,
      er den bedste form for demokrati. N.P.s system betyder at politikerne
      kan skalte og valte som de vil i tiden mellem valgene, hvor borgerne er
      sat helt uden for indflydelse. Og i flere år ad gangen kan politikerne
      blæse på alt hvad de lovede inden valget. Det er et system som fungerer
      ad H til, som vi har utallige beviser for. Et system som er ved at ruinere
      og ødelægge både Danmark, Sverige, Frankrig, Tyskland og England mv.

      I Scweitz derimod skal alle større beslutninger lægges ud til befolkningens
      afgørelse. Det har skabt stabilitet, rigdom og fred i 75-100 år, og det er
      lykkedes for borgerne at undgå fjernstyring fra og afhængighed af EU, at
      undgå masseindvandring af arabere og afrikanere, at undgå nedskæringer
      af velfærd og sundhed, at undgå løbsk kriminalitet, og at undgå udhuling
      af demokratiet. Man er også sluppet for WHO og WEF og er blevet fri for
      direktiver fra Berlin og Bruxelles som kunne have været til belastning for
      boligejere og bilister. Direktiver der kunne have ruineret eller smadret
      betydelige dele af erhvervslivet.

      NP har påstået eller kraftigt antydet at det direkte demokrati har været
      til skade for sweitzerne. Det er det sædvanlige nonsens fra N.P. Det har
      tværtimod været en kæmpegevinst for de allerfleste, og det har skånet
      den brede befolkning for utallige tab, ulykker, forringelser og bekymringer.

      N.P. tror på alt hvad MSM disker op med.
      Hans indlæg er en 1:1 efterplapring af hvad DR, TV2 og Politiken/Jp mv.
      “oplyser”. Han er ikke helt dum hvad ordkunst angår, men hans naivitet
      er tilsyneladende uden grænser. Det kan dog også være at han er lønnet
      eller selvbestaltet agent for godhedsindustrien, EL eller R.

      Han slutter med at der hos politikerne er en betydelig eftertanke, inerti,
      konservatisme og lydhørhed overfor eksperter. (eller “eksperter”)

      Javel, men hvor er eftertanken og det lydhøre, når det drejer sig om
      hvad danskerne ønsker, har brug for og ikke kan undvære? Det er ikke
      almindelige danskeres ønske at bliver udskiftet, at få rets- og velfærds-
      staten afskaffet, at få landet afrikaniseret og islamiseret, at blive udsat
      for talløse nye regler, afgifter, nedskæringer, overgreb, forringelser og
      stramninger, ligesom det ikke er et folkeønske at se sundhedsvæsnet
      blive kørt i sænk, at se kriminaliteten stige og stige, at blive kørt over
      med hysteriske og ideologiske løgnekampagner, eller at se deres
      spisevaner, landbrug, privatøkonomi, boliger og familieliv angrebet
      med en lang række af fanatiske og totalitære udspil, tiltag og “reformer”.

      Vores “demokrati” er et skin-demokrati som har ledt os ind på vejen
      til et digitaliseret kafkask “1984” samfundshelvede hvor alle kulturelle
      og menneskelige værdier vil blive udslettet. Fortsætter vi på den vej,
      bliver fremtiden blodig og grusom.

      1. Niels Poulsen

        “Man er også sluppet for WHO og WEF …”

        Hovedsæderne for WHO og WEF ligger i Schweiz 🙂

        1. Privatdetektiven

          Ja, Klaus Schwab holder til i Schweitz, og WHO
          har en afdeling i landet, men borgerne er foreløbig
          sluppet for at lægge krop til Schwabs vanvittige idéer
          og til WHOs uhyggelige planer om tvangsvaccinering.
          Se hvad nettet fortæller om “pandemien” og de haste-
          fremstillede “vacciner”.

          (Dr. Malone, dr. Campbell,
          Yeadon og mange, mange andre har advaret mod
          WEF og WHO. Hos Hodja og Youtube er der snesevis
          af videoer om frygtelige bivirkninger m.m.)

          1. Niels Poulsen

            Schweiz er en af grundlæggerne af WHO, og hovedsædet ligger i Geneve. Nogle af de største “Big Pharma”-selskaber er schweiziske. Schweiz er et af de mest internationale samfund med en ekstremt højt antal udenlandske arbejdere.

            Med hensyn til konspirationsteorierne om covid-19: Nu må I snart holde op, tosser. Det er flere år siden, pandemien blev standset ved hjælp af vaccinerne. Millioner døde af Corona. Næsten ingen døde af vaccinerne. Så det endte godt. Videnskaben vandt over konspirationsteoretikerne.

          2. Niels Poulsen

            De har fundet på mange gode ting i Schweiz ud over kukurene, bl.a. Røde Kors, som på en måde minder meget om WHO.

            Hvor kan man blive træt af de ondskabsfulde kræfter bag konspirationsteorierne, som dæmoniserer WHO for dets værdifulde arbejde for at bekæmpe sygdom og øge den globale folkesundhed.

          3. Privatdetektiven

            WHO styres af Fauci som holder til i USA.
            Han er under anklage fra mange læger for
            at være en skruppelløs slyngel.

            Mange steder på nettet sandsynliggøres
            det at millioner af mennesker er blevet
            skadet eller dræbt af “vaccinerne”.

        2. Piotr

          TROLL ALERT!!!!
          “Man er også sluppet for WHO og WEF …”
          Hovedsæderne for WHO og WEF ligger i Schweiz”

          hahahahahaha for en sjov “one liner” Er det alt hvad du har Fjols?

          OG, ja Schwiez nyder godt af at malke en fed-fed hyre fra disse Tosse-woke institutioner.
          Schweizerne gider ikke WHO & WEF, de lever fint foruden, med bl.a. Direkte Demokrati.

          Lad være at spilde skønne kræfter på TROLLen: PS, NP, KJ. Det eneste hen vil opnå er at så splid, saboterer og desinformere, for at bane vej for et totalitært, autoritært, fascistisk Regime styret af kommunister og Radigale Idioter

          Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter + Orban!
          P.

      2. Niels Poulsen

        Du begår igen og igen den fejl, at du tror, at dine meninger deles af befolkningen. Det gør de ikke. Befolkningen kan være langt mere radikal end politikerne, fordi de ikke bærer ansvarets tunge byrder. Derfor er det repræsentative demokrati en form for bremseklods mod hovsaløsninger (som f.eks. fri hash og aktiv dødshjælp).

        Man skal passe på, hvad man ønsker sig. Schweizerne har med egne øjne set gletsjerne smelte og bjergene blive snefri. Derfor har de stemt ja til, at Schweiz bliver CO2-neutralt i 2050. I Danmark mener vælgerne, at det går for langsomt med den grønne omstilling og klimatiltagene.

        Du kan skrive nok så mange harmdirrende indlæg om, at CO2 er et lille uskyldigt monokyle, som får engene til at blomstre. Med direkte demokrati vil den rød-grønne politik højst sandsynligt blive gennemført uden politikernes hånd på nødbremsen.

        Nu kan jeg vist ikke gøre tydeligere.

        1. Privatdetektiven

          Ja, når man kan hjernevaske
          befolkningen med vildledende lyd og billeder døgnet rundt
          og året rundt, kan ethvert demokrati ende som et diktatur.
          Når mange danskere mener at co2 er et stort problem, er
          det pga. den enorme løgnekampagne om “klimaet”, som er
          iscenesat af særinteresser. En kampagne der har skrevet
          solen, skyerne og oceanerne ud af klimadannelsen, og som
          prøver at bilde os ind at politikerne kan styre vind og vejr
          ved at bruge milliarder på utopiske klima-projekter.

          Men læs hos PragerU, Lomborg, Svensmark og Hodja
          om co2, fotosyntesen, el-biler og vindmøller. PragerU
          viser at nok er der svingninger i vejret, men det har ikke
          noget med co2 at gøre. Bøger om DKs vejr siden 1100-
          tallet afslører at der har været vildt og voldsomt vejr
          med korte mellemrum i alle årene.

          Danskerne må bestræbe sig på at finde frem til sandheden
          om hvad der virkelig sker i deres land, eller de vil sende sig
          selv ud i rædselsfulde tilstande.

          1. Niels Poulsen

            Så giver du mig jo ret. Det godt, at vi har repræsentativt demokrati i Danmark, så der er partier på Christiansborg, som kan modsige den herskende mening, i dette tilfælde Danmarksdemokraterne.

            I det rene direkte demokrati er der ikke plads til andre løsninger end den herskende mening. Schweizerne har da heldigvis også et nationalt parlament, om end det er svagt.

          2. Privatdetektiven

            Svar til 10.45

            Her skal vi nok lige huske på
            at medierne i DK langt hen ad vejen er finansieret
            af partier/ skatteyderne. MSM er altså købt og
            betalt af politikerne, og de har nu gjort fælles sag
            for at skævvride, snigløbe og udhule demokratiet.

            Om Danmark kan overleve denne sammenrotning
            er tvivlsomt, men har jo lov at håbe.

          3. Niels Poulsen

            Det er ikke tilfældet. I Danmark har vi public service medier, som sikrer alsidig journalistik.

            Hvis vi kun havde kommercielle medier, så bestod det hele af sport, gamle tv-serier og reklamer.

            I øvrigt er TV2 ikke finansieret af skatteborgerne, men reklameindtægter. Det har politikerne bestemt

          4. Træt

            Alsidig journalistik?

            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
            Hele vejen fra Enhedslistens venstrefløj til “højrefløjen” af nominelt borgerlige Radigale Venstre

          5. Niels Poulsen

            Journalisterne lever af at afsløre skandaler. Hvis de får nys om, at Enhedslisten har ydet økonomisk støtte til en palæstinensisk gruppe, som har støttet Hamas’ terrorangreb 7. oktober, så gør de det.

            De højreorienteredes meningsbårne hjemmesiders kritik er så hul, fordi de får alle de sprængfarlige historier fra msm eller statsfinansierede medier, som de kaldes. De selv laver ingenting ud over konspirationsteorier, memes og fake videoer.

          6. Niels Poulsen

            Hodjanernes Blog fremstilles ofte af snydepelsen med de 1000 falske identiteter på bloggen her som et sandhedsvidne

            Bloggen skrives af en gammel pervers it-nørd, som bringer manipulerede pornografiske billeder af Lars Løkke og Klaus Schwab mens de har sadomasochistisk sex sammen.

            Er det det, Berlingske Tidende skal bringe for at blive en seriøs avis i dine øjne?

            Eller skal de formidle Aamunds store opdagelse af, at islam ikke er en religion, men en ideologi, mens klimavidenskaben ikke er en videnskab, men en religion?

            Det er muligvis god journalistik i den yderste højrefløjs øjne, men det vil betyde at de sidste abonnenter i Nordsjælland falder fra.

        2. Piotr

          TROLL ALERT!!!!
          Så kolbøtterne på hoPPebOrgen bærer ansvar. For hvad?

          Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter + Orban!
          P.

      3. Piotr

        @ Privatdetektiven. 20/07/2024 at 09:19

        “N.P. mener altså at det indirekte “demokrati” hvor vælgernes eneste
        indflydelse er et kryds hvert tredje eller fjerde år,er den bedste form for demokrati.”
        TROLLen er jo IDIOT, hen ønsker ikke en saglig debat. Hen er debat-sabotør.

        “N.P.s system betyder at politikerne kan skalte og valte som de vil i tiden
        mellem valgene, hvor borgerne er sat helt uden for indflydelse.
        Og i flere år ad gangen kan politikerne blæse på alt hvad de lovede inden valget. Det er et system som fungerer ad H til, som vi har utallige beviser for.”

        Fuldstændigt korrekt! Regimets kolbøtter skal ikke have noget af borgerne blander sig i deres personlige projekter & mål, for at opnå fede skattefri internationale topposter.
        Kolbøtterne har frit lejde i fire år til at gøre præcis hvad de vil. SE bare alle løsgængerne!
        At danske vælgere finder sig i dette hovedløse skalten & valten med milliarder & atter milliarder, der ikke kommer danskerne til gode, er totalt ufatteligt!

        Danske skatte-betalere lider pt under, at vi ikke opfattes af Regimet som et folk der skal tages alvorligt.
        MetteFUSK vil have krig med Putin, hvornår mon vi bliver indkladt?

        Regimet er totalt ude af trit med folkets ønsker. Vi har pt ikke kolbøtter på hoPPeBorgen der vil fædrelandet & danskerne.

        “Vores “demokrati” er et skin-demokrati som har ledt os ind på vejen til et digitaliseret kafkask “1984” samfundshelvede hvor alle kulturelle og menneskelige og værdier vil blive udslettet. Fortsætter vi på den vej, bliver fremtiden blodig og grusom.”
        JA, på et eller andet tids har dansken fået nok. Når tilstrækkeligt mange mærker at deres sociale-tryghed er ved at gå i fløjten kommer høtyvene &faklerne frem.
        Tak til Privat Detektiven for super indlæg.

        Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter+ Orban!
        P.

  22. Wiens redning skete 1683

    Der er nu mange ting som peger på at
    secret service ikke var interesseret i at beskytte Trump
    mod snigskytten der kravlede rundt på et tag i en halv
    time, og som vagter havde set med et gevær en time
    før skydningen begyndte. (iflg. Hodja)

    1. Niels Poulsen

      Der står også på nettet, at det sandsynligvis er Trump selv, som har iscenesat attentatet for at vinde sympati. En analyse fra et blodstænk under Trumps talerstol, har vist, at det består af Heinz Ketchup. Trump bar sandsynligvis forbinding under det republikanernes konvent for at skjule at der ikke er noget sår. Eller også skjulte forbindingen en øresnegl med direkte forbindelse til Kreml.

      Se den oplysende artikel skrevet af anerkendte forskere på

      http://www.konspirationsnyt.com

      1. Niels Poulsen

        Den russiske øresnegl underbygges af talens længde, påpeger flere kendere af russisk politik. Når Putin først begynder, kan intet stoppe ham. Trump ønskede at konkludere, men fortsatte en time mere.

      2. Piotr

        Niels Poulsen. 20/07/2024 at 11:20
        “Det er ikke tilfældet. I Danmark har vi public service medier, som sikrer alsidig journalistik”

        Ja-da, DDR er overhovedet ikke biased på nogen måde! hahahaha Idiot!

        Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter+ Orban!
        P.

  23. Niels Poulsen

    Blot til orientering: En lignende folkeafstemning som den i Schweiz, hvor befolkningen har stemt sig til højere pension, er i Danmark ulovlig ifølge grundloven.

    Paragraf 42 stk. 2

    Forslag til finanslove, tillægsbevillingslove, midlertidige bevillingslove, statslånslove, normeringslove, lønnings- og pensionslove, love om meddelelse af indfødsret, love om ekspropriation, love om direkte og indirekte skatter samt love til gennemførelse af bestående traktatmæssige forpligtelser kan ikke undergives folkeafstemning.

    1. Blot en bemærkning

      Ja, de politikere som formulerede grundloven af især 1953,
      har været smarte til at sikre sig imod folkelig indflydelse. Der er endda
      flere paragraffer end paragraf 42 som sørger for at folket må nøjes med
      at være tilskuere til Politikernes manøvrer.

  24. Demografi og demokrati

    Efter mordforsøget holdt hetzen mod Donald Trump kun pause et par dage. Så fortsatte den.
    Som jeg hørte tv2 korrespondent Lotte Meilhede konkludere om Trumps indsættelsestale ved det republikanske partikonvent (her efter min ensidige hukommelse): “Trump vil alligevel ikke samle nationen, men fremturer med sine sædvanlige angreb på sine politiske modstandere… ” (underforstået, han har ikke ændret sin politik til den politik det Demokratiske Parti og dets præsident, Joe Biden fremfører. Dvs den eneste fornuftige politik set med danske helt eller delvist statsbetalte journalisters øjne) 🙂

    Jeg tror, Donald Trumps politik er et realistisk svar på demografien og den deraf følgende ‘nye verdensorden’. Verden bliver aldrig som den var i forrige århundrede under den kolde krig. Hvordan?

    “Verden nærmer sig, hvad nogle mener er afslutningen på det vestlige herredømme. På sit Voice of Global South-topmøde i januar 2023 sagde Narendra Modi, Indiens premierminister: ‘Vi, det globale syd, er politisk de største i fremtiden … Da den otte årtier gamle model for global ledelse langsomt ændrer sig, bør vi prøve at skabe den nye verdensorden.’

    Som bekendt bor 88 procent af verdens befolkning uden for Vesten i det, der kaldes det globale syd. Nu er mange globale syd-lande i Latinamerika, Afrika og Asien ikke længere passive deltagere på verdensscenen, men handler uafhængigt af Vesten. Tegnene på dette viste sig for mere end ti år siden, da Amerika, som verdens mest magtfulde land, førte en global kampagne for at overtale lande til ikke at tilslutte sig Kinas Bælt- og Vej-initiativ. Alligevel gjorde mere end 140 lande netop det.

    På samme måde er det ikke overraskende, at USA ikke har været i stand til at overtale Brasilien, Argentina, Egypten, Thailand, Indonesien og Den Demokratiske Republik Congo til at forsøge at isolere Kina, blot fordi disse lande havde isoleret Sovjetunionen under den kolde krig.

    Denne voksende selvfølelse i de globale lande i syd fremgår inddirekte af det faktum, at stater, der repræsenterer 85 procent af verdens befolkning, ikke har indført sanktioner mod Rusland, selvom flertallet af landene i det Globale Syd fordømte den ulovlige russiske invasion af Ukraine.

    Kritikere af begrebet ‘det globale syd’ – engang kaldt ‘u-landene’ og derefter ‘den tredje verden’ – siger at disse lande er meget forskellige: hvordan kan latinamerikanere, afrikanere, arabere og asiater tænke ens?
    Forskelligheden er reel. Alligevel kunne jeg, efter at have deltaget i mange møder i både den Alliancefri Bevægelse (the Non-Aligned Movement) og G77-gruppen i mine 33 år som Singapore-diplomat, også fornemme en vis grad af politisk solidaritet, især over for de dominerende vestlige lande.” (overtegnedes oversatte klip fra Chatham House. UPDATED 21 MARCH 2024. Kishore Mahbubani, Distinguished Fellow, Asia Research Institute, National University of Singapore, author of ‘The Asian 21st Century’)

    1. Demografi og demokrati

      PS. Irish Anti-Immigration Protesters Arrested After Clashes With Police
      TIME. BY OLIVIA FLETCHER / BLOOMBERG JULY 16, 2024 5:55 AM EDT
      Fifteen people were charged in Dublin late Monday night after violent clashes with police broke out at an anti-immigration protest in a northern suburb of the city.
      Over 200 members of the police force were deployed to a site in Coolock where protesters had gathered outside an empty paint factory. The situation escalated when rocks, fireworks and other missiles were fired at police.
      A number of fires were lit and official police vehicles damaged, the police force said in a statement. The fifteen people appeared before a special criminal court sitting in Dublin last night, according to a statement from the police force, which added it had seen attacks on police, criminal damage and offenses of serious public disorder.
      The protest took place outside a building reported to be earmarked for accommodation for asylum seekers. Protests have occurred at several similar sites across the country, including some suspected arson attacks on hotels.
      It’s an indication of just how much anti-immigration sentiment has increased in Ireland. That partly mimics trends seen across Europe, although it was previously not widely seen in the small nation which is experiencing its largest ever surge in immigration”
      https://time.com/6999049/dublin-ireland-anti-immigration-protests-arrests/

  25. Niels Poulsen

    Den reklamefinansierede journalist Lotte Mejlhede fik ret i sin forudsigelse om, at Trump ikke vil samle nationen, men fremture med sine sædvanlige angreb på sine politiske modstandere.

    Lørdag lokal tid kaldte Trump på et vælgermøde Biden for korrupt, Harris for kugleskør og sammenlignede Pelosi med en hund og en væggelus.

    https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE17293957/den-gamle-trump-er-tilbage-joe-biden-er-korrupt-og-kamala-harris-er-kugleskoer/?st=1

    Endelig talte han rosende om diktatorene Putin og Xi Jinping, som han har et godt personligt forhold til.

    Hvis Trump vinder præsidentvalget, bliver det tilsyneladende en ny verdensorden med USA, Rusland, Kina og Det Globale Syd imod Europa. At der er nogen europæere, som kan heppe på det, er en gåde.

    1. Blot et par bemærkninger

      Hvis man er forskruet nok og ser alt
      gennem tykke røde brilleglas, sådan som woke feminister og radikale
      marxister og nihilister plejer at gøre, kan man da sagtens mene at mr.
      Biden er en dygtig, klog og varmhjertet mand som blot bytter en smule
      rundt på ordene, mens Trump er gak-gak idiot, en åndssvag gadedreng
      og en ny Hitler. Det er jo hvad DR og MSM kalder ham, flere gange om
      dagen. Og de naive og uvidende sluger det hele råt, ligesom de sluger
      så mange andre kampagner.

      Og når Trump svarer igen med samme mønt, er han naturligvis meget
      uartig og uforskammet. For det er da fuuuuuldstændig u-berettiget at
      kritisere Biden, Kamala Harris og Nancy-Pelosi. At Trump vil være det
      bekendt, viser at han er den bølle som Niels Poulsen har udnævnt
      ham til.

      Hos Hodja og Youtube kan man se og høre Trumps tale ved det første
      store folkemøde efter attentatet. Så kan man selv forvisse sig om at
      ingen kan lide Trump, og om at han ikke kan sige to fornuftige ord i
      sammenhæng. Fordi Trump ikke når Biden til sokkeholderne. Som
      sandhedseksperterne DR, TV2 og Niels P. har fastslået igen og igen.

  26. Niels Poulsen

    Jeg fatter i øvrigt ikke Aamund, som med jævne mellemrum beskylder de borgerlige partier i Danmark for at være socialdemokratiske, kan støtte Trump, som har forvandlet Republikanerne til et arbejderparti. Senest har hans vicepræsidentkandidat udtalt, at Det Republikanske Parti repræsenterer og virker for arbejderklassen, og ikke Wall Street (underforstået de store virksomheder som skaber velstanden). Det er noget, som kun en aldrende revolutionær fra det kommunistiske parti kan tale i vildelse om til stor irritation for plejehjemmets andre beboere.

    1. Træt

      Vi ved godt at du vil sælge din bedstemor og dine børn, samt jorden under deres fødder, for “økonomiens” skyld.
      Værnemagere har ingen idealer udover at tjene penge

      1. Landet er lille, men ondskaben er stor

        NP snakker tit om borgerlige partier,
        men er der nogen tilbage i vores land, hvor alle partierne er
        fyldt med radikale og totalitære typer, som med glæde med-
        virker til at gøre Danmark til en frynse på Tyskland og til et
        islamiseret EU-protektorat. Og som gerne vil udskifte de
        etniske og ægte danskere med arabere og afrikanere og som
        også i årevis har snigløbet, undergravet og angrebet retsstaten,
        økonomien, velfærden, familierne og alle danske værdier og
        traditioner.

        Marxisme og radikal politik er ALTØDELÆGGENDE!! Se hvordan
        de røde hurtigt efter 1968 nedlagde morgensangen i skolerne,
        og derefter historie- og dansk undervisningen m.m. Se hvordan
        de har udhulet demokratiet, infrastrukturen, forsvaret og sund-
        hedsvæsnet. Se hvordan de har infiltreret folkeskolen, radio og
        tv, aviserne, folkekirken, partier og råd, styrelser, “tænketanke”
        og godhedsindustrien mv. Bemærk hvordan man hetzer mod
        mænd og forældre. Og de har travlt med deres “grønne” omstil-
        ling der kan ende i et blodrødt diktatur. Og udryddelsen af de
        ubekvemme børn og voksne fortsætter, dog mest i det skjulte,
        fortiet og uomtalt, eller camoufleret som velfærd eller kriser.

        Danskernes fremtid hænger i en tynd tråd, for de radikale ser
        på deres eget folk og land med dyb foragt. For dem er vi kun
        stemmekvæg, malkekvæg og slagtekvæg.

        (André Rossmann og andre påviser hos Hodja at danskerne
        er blevet fattigere siden 2015, og at truslerne mod deres liv
        og frihed nu er de største siden Dannevirke blev anlagt for
        over 1000 år siden)

        1. Piotr

          @ Landet er lille, men ondskaben er stor. 21/07/2024 at 12:16

          JA, meget fint, præcis beskrevet.
          Kolbøtterne/Regimet på hoPPebOrgen, er totalt ude af trit med befolkningens ønsker.
          I dag i Tanten skrives der om at flere&flere af den arbejdende af befolkningen, arbejder deltid eller ønsker det.
          OG, hvad siger MetteFUSK: Glem det, venner, glem det!

          Men hvorfor stemmer cirka 30 af danskerne stadig på FUSKEN & S?
          Dansken skal bare producerer så meget som, for at betale så meget som muligt i skat, indtil man totalt nedslidt.
          For enden af arbejdslivet står MetteFUSK eller en anden kommunist, så klar med boltpistolen, for at sikre os en værdig død!

          Hvorfor finder danskerne sig det i så høj grad, er totalt ufatteligt.

          Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter+ Orban!
          P.

    2. Piotr

      TROLL ALERT!!!!

      NEJ bette TROLL, du fatter ikke en bjælle af noget som helst, fordi du har din helt egen sandhed om alt muligt, som du heldigvis står helt alene med.

      Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter+ Orban!
      P.

  27. Den synkende optimistjolle

    Inflationen er værre end de officielle udmeldinger.

    Et eksempel: Før fem for 10 kr. Nu fire for 12 kr. Det lyder jo
    ikke slemt, vel. Men det er en inflation på 50 procent. Og mange
    varer er steget endnu mere.

    Iflg. nettet har inflationen plus den elendige håndtering af pandemien,
    herunder meningsløse restriktioner m.m., drevet hundredvis af danskere
    ud i konkurs, ind i fogedretterne eller ligefrem fra hus og hjem.

    1. Træt

      Du har stavet plandemi/scamdemi forkert.
      INGENdanskete, som ikke ville være døde efter en almindelig influenza, er døde af den gennemsnitlige forkølelse kaldet Covid-19.

      1. Den synkende optimistjolle

        Ja, hvis du mener at pandemien/plandemien
        var et gigantisk svindelnummer, som Fauci og visse vaccine-fabrikker
        har tjent godt på, så har du iflg. mange læger hos youtube, hodja og
        snaphanen måske fat i noget.

    2. Piotr

      @ Den synkende optimistjolle. 21/07/2024 at 15:03

      Ja, det virkelig “morsomt” som MSM beskriver at der nu er styr på inflation (specielt ham der tossen Bie på Tanten!).
      Inflation svarer til en extra skat på 20% på alt. Staten tjener enorme summer på dette, derfor kunne Vamse i Maj meddele at statskassen var mere end bugnende fuld, ja det tror da fanden ,når man ser på hvilke afgifter der er kommet siden 2021, alene på EL og anden energi, OG, alligevel er der krise&nedskæringer overalt.

      Er reallønnen steget tilsvarende? Kommer priserne ned igen? NEJ squda. Befolkningens indkomster taber købekraft og dem der har penge i banken, må bare se til mens deres midler smelter som isterninger.
      På 24NYT har Andrè Rossmann fint beskrevet hvordan danskerne værdier bliver udhulet, det er absolut værd at læse.

      Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter+ Orban!
      P.

      1. Chrborg: Et loppecirkus med 179 lopper

        .. eller 179 skuespillere…

        Siden 2015 har politik stort set kun drejet
        sig om at bluffe, snyde, narre og bedrage vælgerne. Man lover
        fx. at bremse invasionen, men gør det modsatte. Man lover at
        give sundhedsvæsnet et kæmpeløft, men giver det i stedet en
        kæmpe blodtud og den værste nedtur nogensinde. Man lover
        200 hurtige milliarder til forsvaret, men resten af året skal det
        spinke og spare, opgive øvelser, aflyse reparationer, droppe
        rengøring, afskedige personale, sige farvel til nyt materiel og
        tiltrængte forbedringer osv. Man påstår via DR at kriminaliteten
        er faldende, men med korte mellemrum opstår der nye bander
        og bandeområder. Og hver dag bliver et antal danske stukket
        ned eller ramt af andre former for kriminalitet. Man påstår at
        finanserne er bomstærke og at DK er et rigt land, men stadig
        flere danskere oplever press og stress eller social ulykke pga.
        forringet økonomi. Og børnene, ungdommen og de ældre
        trives dårligere end for 40-50 år siden.

        Borgens politik er en katastrofe. Virkningerne af den har endnu
        ikke opslugt alle danskere, men det er kun et spørgsmål om
        tid før de allerfleste bliver ofre for politikernes kynisme og uforstand.

  28. Tennis-spilleren

    Niels Poulsen, manden med de 1000
    falske påstande og udspekulerede postulater, er ude af stand til
    at forstå at mange danskere ikke er begejstrede over udsigten til at blive
    sendt ud i kulden og mørket af idiotisk og forræderisk politik. Det er jo
    heller ikke nemt at forstå, hvis man er blevet massivt hjernevasket fra
    man var elev i underskolen. NP er blevet fordummet gennem mange
    år, og bliver det stadigvæk når han ligger i timevis foran tv-apparatet,
    så vi må bære over med hans fjollede kommentarer, eller vi må øve
    os i at springe dem over.

  29. Niels O

    “Punditokraternes sommerserie i 2018 handlede om frihandel. En af årsagerne var den stigende protektionisme, ikke mindst i USA, under Trumps første periode som præsident, hvilket er fortsat under Biden administrationen.

    Trump og hans rådgiveres argumenter for øget protektionisme og hvorfor øget handel med andre lande skadede USA var (og er) deciderede absurde. Således mener man at import skader BNP, fordi man trækker import fra eksport. Selvfølgelig gør man det. Den indgår jo allerede i forbrug og investeringer.

    Efter sin udnævnelse som Trumps vicepræsidentkandidat, holdt J. D. Vance en tale hvoraf det fremgår, at det bestemt ikke er blevet bedre med forståelsen af helt fundamentale sammenhænge mellem vækst, velstand og frihandel (se efter ca. 8 minutter).

    ….”

    af Niels Westy

    punditokraterne.dk/2024/07/18/med-trump-foelger-oeget-protektionisme/

    1. Co2 skræk-propagandaen drives af særinteresser

      Niels O snakker nu om protektionisme som noget absurd.
      Men det er da naturligt, fornuftigt og logisk at USA prøver på at
      undgå at dets produktion og arbejdspladser ikke forsvinder ud
      til andre lande. I DK går politikerne ganske vist den modsatte
      vej, hvor man med klima-humbug vil sende landbruget og flere
      andre erhverv ud til diverse EU-lande og Kina. Mink-branchen
      er allerede afskaffet, med et tab på over 75 milliarder indenfor
      de næste 10-15 år. Men vores politikere er jo heller ikke logiske,
      fornuftige eller naturlige. Og de piskes frem af massemedier
      der er åndsformørkede, bizarre, radikale, røde og klimareligiøse.

      1. Niels O

        Ligesom socialister forstår nationalister sig heller ikke på økonomi. Som det fremgår af artiklen. Tak for at udstille dig selv, Bent A lol

        1. Prins Valiant fra Thule

          Niels Nul har åbenbart en imaginær ven ved
          navn Bent. Det minder om et teaterstykke om
          hallucinationer hvor en komiker havde en usynlig
          ven som han snakkede meget med. Hvor mange
          usynlige venner har Niels Nul monstro? Hører
          han stemmer der fortæller ham hvad han skal
          mene og skrive? N. N. bør nok overveje at få
          sin medicin-indtagelse justeret.

          1. Niels O

            Så gik det ikke længere – heller denne gang – for Bent A at holde sig til emnet.

  30. Karsten Jensen

    Good Biden

    Nå så trak Biden sig i sidste sekund inden det blev helt pinligt. Nu er det spændende at se, om de tør vælge en sort kvinde som kandidat. Hun virker kvik i hovedet, men man kunne frygte, at de vigtige midtervælgere ikke vil føle det er det rigtige for dem.

    Der kan godt nok ske meget spændende i amerikansk politik de kommende 4 måneder….og frem….

    I Trumps sidste tale til en forsamling virker det, som han er blevet helt forblændet af sig selv og the almighty …..det har store ligheder med Chaplins film om diktatoren….meget underholdende og hvis man ikke ønsker ham som præsident, kan man kun ønske han fortsætter i samme stil. Til sidst må selv den mest forførte se farcen.

    1. Nedrivning af skoler, posthuse, boliger og hospitaler tilbydes

      Bare ring til Lars. Altid til tjeneste.
      – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

      Den politiske kandestøber Karsten Jensen

      K. Jensen drømmer og dømmer. Men hans dømmekraft
      er vist af beskedent omfang. Han mener at Kamala Harris er
      kvik, men er det nok til at man er egnet til at være nationens leder?
      Se den hårde kritik af Kamala hos Hodja.

      Hvad Trumps 4 år og taler angår, har de gjort millioner af amerikanere til
      begejstrede fans af ham. Fordi han i modsætning til de fleste politikere
      har holdt sine løfter og formåede at skaffe tryghed og bedre vilkår til de
      utallige menige borgere som “eliten” havde svigtet og udnyttet. Trumps
      er enormt populær i mindst halvdelen af USA befolkningen, og hvis han
      fortsætter i samme stil, vil det ikke mindske hans muligheder for at blive
      valgt.

      Karsten Jensen er nok mere en farce end Trump.

    2. Træt

      Kamela Harris er af indisk, ikke afro-amerikansk, afstamning og også et levende bevis på at en kvinde kan nå langt med begrænset intellekt, hvis barer hun villigt lader sig me too’e med de rette mænd.
      Har du aldrig hørt om Willie Brown?

  31. Demografi og demokrati

    Medie spin om kandidaterne til præsidentvalget i USA.
    Efter en kort pause efter mordforsøget fortsætter mediernes anti-Trump kampagne for fuld skrue. Selv statsradiofoniens (DR+Tv2’s) journalister overgår nu hinanden i at være proxy spin-doktorer for det demokratiske parti og Kamala Harris ovre i USA. Det er urkomisk. Nyd det! Sjovt at KH nu lanceres som sort amerikaner, selvom hun er af indisk afstamning. Er alle indiens 1½ mia mennesker så pludselig sorte? Ved de det selv? Black power!? 🙂
    Alle der nøgternt havde iagttaget Joe Biden live under præsidentvalgkampen i 2020 og den i 2020 og under midtvejsvalget og i øvrigt på tv, kunne med med et halvt øje se, at Joe Biden var dement. De højt besungne kritiske medier valgte ikke at omtale det, selvom det indlysende var er handicap mht til blive valgt til og være præsident. Medierne ville ikke bringe den vigtige oplysning, fordi den ville ødelægge deres hadkampagne mod Republikanerne og deres præsidentkandidat Donald Trump. En hadkampagne der givetvis var medvirkende til mordforsøget på Trump forleden. Da mordforsøget mislykkedes, var det på høje tid at smide håndklædet i ringen og indrømme, at Joe Biden er dement og derfor må trække sig fra at deltage i præsidentvalgkampen. Paradoksalt fortsætter han som dement præsident i USA året ud. Utroligt 🙂

    1. d

      Korrektion. Alle der nøgternt havde iagttaget Joe Biden live under præsidentvalgkampen i 2020 og den nuværende i 2024 og under midtvejsvalget og i øvrigt på tv, kunne med med et halvt øje se, at Joe Biden var dement.

  32. Kirsten Rasmussen

    Åbenbart har en – eller flere – meningsmålinger vist, at den demokratiske præsidentkandidat, der ville kunne samle størst opbakning, er Michelle Obama. Hun er dog efter sigende ikke interesseret i posten. Men kan man mon regne med det. Tænk engang, hvis hun alligevel stiller op og vælger Barack som sin vicepræsident. Muligt? Pudsig tanke, hvert fald. Og så ville Trump/Vance vist godt kunne pakke sammen. Hvis det så ellers er en fordel – det ved jeg ikke nok om amerikansk politik til at have en mening om. Hvad jeg ved, er at jeg, som mange andre, føler mig frastødt af Trump, men det er baseret på følelser, ikke fornuft og viden, og følelser skal man jo være forsigtig med at lade sig styre af.

    1. De tre musketerer

      Hvis man stemmer på Obama Husseins
      kone, vil man vel bare få O. H.s og Bidens velkendte politik tilbage,
      og den var ikke nogen stor succés. Stemmer man på Kamala véd man
      ikke helt hvad der kommer ud af det, men det bliver nok noget med
      woke feminisme, klima-hysteri, økonomisk rod og sociale nedture.
      og Obama Husein vil fortsat trække i trådene.

  33. Karl Martell

    I Skandinavien er Obama nærmest en gud, men i virkeligheden var han en svag og ubeslutsom præsident, han fik Nobels fredspris uden at have gjort andet end at være af halvt afrikansk oprindelse, de fleste glemmer at hans mor var hvid. De færreste vil vel ikke kunne nævne hvad han egentligt fik Nobelprisen for. Han var og er en dygtig taler, men han traf mange dårlige beslutninger i sin præsidenttid og undlod at træffe beslutninger hvor det var påkrævet.
    Han kunne ikke få amerikanerne og de allierede ud af Afghanistan, selvom han burde have trukket tropperne ud da Bin Laden blev dræbt.
    Hans reaktion, eller snarere mangel på samme, på russernes annektering af Krim gav russerne blod på tanden og de troede at vesten var lige glade med Ukraine og på den måde banede han vejen for den nuværende krig.
    Hans behandling af den hvide arbejderklasse i rustbæltet banede vejen for Trump. Han var mere end nogen anden en præsident for New England og Californien, han splittede måske landet mere end nogen tidligere præsident.
    Han var som Mads Fuglede skriver i Berlingske centralistisk og ville fjerne mere og mere magt fra de enkelte stater. Noget mange amerikanere kæmper imod med næb og kløer, og som mange danskere vil have fuld forståelse for. Danskerne ville nok have svært ved at accepterer et fælles europæisk sundhedvæsen.
    Nu stiller Demokraterne med Kamala Harris, men hun mangler helt Obamas karisma. Hun vil nok få en del stemmer bare fordi hun ikke er Trump, men kun få vil stemme på hende fordi hun er Kamala Harris.

    1. Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi

      VESTEN ER I FARE FOR AT
      BUKKE UNDER FOR INDVANDRING OG KORTSYNET POLITIK

      Så længe vælgere som får og lemninger
      nærmest automatisk stemmer på de politikere som har råd til de største
      reklamekampagner, største annoncer, flest plakater og flyveblade, fleste
      tv-reklamer og største dynger af valgflæsk og slagord,

      så længe vil demokratiet i de fleste tilfælde blive til en parodi,
      en klovnebus befolket med klovne, tåber og korrupte levebrødspolitikere.
      Vælgerne skulle langt hellere studere kandidaternes karaktér og tidligere
      handlinger. Og hvis flertallet fulgte bedre med i politik og ikke bare lod
      deres meninger og tænkning styre af MSM, ville vælgerne kunne undgå
      mange frygtelige fejltagelser. Og de ville kunne komme væk fra igen og
      igen og igen at stemme på partier, politikere og vælgerbedragere som
      allerede har snydt dem talrige gange.

      Hvad har democrats i USA iøvrigt at byde på, udover centralisering, højere
      skattetryk, pladderhumanisme, flodbølge indvandring, mere kriminalitet,
      kvindesager/ feminisme, me too, LGBTQ+, fortsat krig i Ukraine, juridisk
      kaos, tab af arbejdspladser, fattigdom i mange stater, kæmpeproblemer
      med narko og opioider, spild af milliarder af dollars på co2 vanvid, stor
      inflation og mangel på boliger. Se hvordan Californien, den rødeste stat
      hvor gaderne nu er fyldt med affaldsdynger, narkomaner, rodløse unge,
      arbejdsløse og hjemløse. Eller se hvordan kriminaliteten er kommet helt
      ud af kontrol i byer med democrat borgmestre. (Hodja, X og Youtube)

    2. Kirsten Rasmussen

      Jeg er sådan set enig i det, du skriver om, at Obama ikke var den succes som præsident, han bliver gjort til i Skandinavien, men du skriver også, at han har karisma. Det smitter af på hans hustru. og – egentlig lidt trist – betyder det mindst lige så meget som resultater.
      Fremtræden og -toning er vigtig.

  34. Piotr

    @ Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi.
    22/07/2024 at 12:26

    Udmærket skriv, men din overskrift med at Demokratiet forsvinder eller bliver en parodi er langt ude. Demokratiet er en saga blot, det er afskaffet!
    Klart & tydeligt bevist af det siddende Regime.
    MetteFUSK gider ikke den slags, for LarsLORT gælder det samme. Pandemien & Mink-sagen er klare beviser på.
    MEN, så længe Regimet kan beholde vælgerne i den tro at demokratiet er 100% velfungerende, bliver der ingen ændringer i det parlamentariske system.

    Ellers enig i det meste af dit skriv, blot under “Hvad har democrats i USA iøvrigt at byde på?”
    Her burde du have nævnt statsgælden på 43 Trillioner USD/43.000.000.000.000,-.
    Hvad gør Powell og Yellen ved det? De fylder mere papir i seddelpressen og trykker nogle flere dollars.

    Præcis hvad LeGarde i ECB holder på med. (QI). dette er en af årsagerne til inflationen. Regimet vil udsulte befolkningen, fratage dem deres værdier og pålægge enorme skatter&afgifter(grøn omstilling) og begrænse landbrugsarealet(grøn omstilling) med fødevarer mangel til følge.
    Således kan Regimet med lethed kontrollerer folket!

    Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter+ Orban!
    P.

    1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i ?

      Ja, demokratiet i DK er en parodi,
      det er soleklart. Men PIOTR har kun delvis ret i at vores demokrati
      forsvundet, for i et mikroskop kan man stadig iagttage nogle små
      mikroskopiske rester af folkestyret. Men de er godt nok så små, at
      Piotr sådan set alligevel har ret i at det er en saga blot. For danskerne
      står i løgnepropaganda og halve sandheder til halsen, og det er det
      samme som at vi lever i et skin- og papnæse-demokrati.

      Piotr har desværre også ret i at det går mod diktatur og ødelæggelse
      af retsstaten. Den kan blive afløst af en politi-stat. Økonomien kan
      sagtens blive udskiftet med udbredt fattigdom. Og samfundet kan
      blive til noget i stil med Nordkorea. Det ser ikke ud til at regeringen
      ønsker at beskytte danskerne mod noget som helst. Tværtimod ser
      den hellere Danmark omdannet til et land hvor intet fungerer og alt
      er ved at gå i opløsning. Og hvor danskerne er fordrevet med fri ind-
      vandring eller nedkæmpet med smadring af sundhedsvæsnet og
      aktiv dødshjælp.

      Danmarks dage som demokrati og velfærdsstat er ved at være talte.
      At vi her er 15 eller 25 her som har opdaget det, er nok uden betydning
      realistisk set.

      1. Piotr

        @ Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i ?
        22/07/2024 at 16:28

        Kunne du venligst give et par eksempler på, hvor der findes mikroskopiske rester af folkestyret(demokratiet) i vores velfærdstyranni?

        Undskyld mit sortsyn, men jeg virkelig svært ved at finde noget.
        Jeg mener, at alle beslutninger taget i det offentlige er korrupte, hvor resultatet er givet på forhånd.
        Der findes ikke danske politikere pt, der gør gavn for danskerne & fædrelandet, alt er krise og drejer sig kun om højere skatter&afgifter.
        Dansker bliver trukket rundt i manegen, hen til den næste rambuk, blot for at blive sodomized endnu engang.

        Jeg fatter ikke at danskerne bliver finder sig i det, fordi vi har overhovedet ikke fortjent det sølle liv. Vi er meget mere værd!

        Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter+ Orban!
        P.

        1. Tilføjelse

          Ja, hvis du kun har kikket gennem et almindeligt
          mikroskop har du nok ikke fundet noget. Jeg glemte
          at skrive at man skal bruge et elektron-mikroskop.

  35. Karsten Jensen

    Trumps fætter Højben effekt

    Gad vide om Trumps lejr slår sig på lårene af grin over deres utrolige held, at demokraterne er ved at vælge en sort kvinde som kandidat.

    Hvis de skulle vælge en yndlingsmodstander, skulle det netop være det.

    Måske er det derfor, at udpegningen af Harris lader vente på sig. Nogen er klar over risikoen.

    Biden vandt jo netop ved at appellere til moderate republikanere, der ønskede det sikre valg.

    Men de mangler dette i deres kandidatmuligheder….en demokratisk J D. Vance. Men måske Harris vil vise sig så karismatisk, at hun kan få tilstrækkelig medvind. Men det er en farlig gambling.

    Det siges, at det er soccermoms i svingstaterne, der vil afgøre valget. Ser de sig selv i en elitær sortasiatisk karrierekvinde?

  36. Demografi og demokrati

    Der er meget vi ikke må høre om og se i de danske statsejede massemedier (DR og Tv2). Efter en kort pause efter mordforsøget fortsætter de anti-Trump kampagnen for fuld skrue. DR og Tv2’s journalister er nu proxy spin-doktorer for det demokratiske parti og Kamala Harris i USA.
    Også i Norge ->”Medierne fortsætter med at dække over Biden og nu Kamala. De norske medier fortsætter med at spinne en historie for at give indtryk af, at Biden var en normal præsident. Nu er det Kamalas tur til at blive sat på en piedestal (..) De bedrager vælgerne. De må ikke indse, at USA har taget et langt skridt i retning af et autoritært regime, hvor oppositionen undertrykkes, og vælgerne ikke har noget at skulle have sagt. Biden har importeret mindst 10 millioner illegale indvandrere. De strømmer ind uden at blive screenet. Ingen ved, hvem de er, hvor mange de er, og hvor de er. USA har allerede oplevet mange brutale forbrydelser og har mere i vente (..) Heller ikke de nordiske medier, som alle har været mikrofonholdere for den dybe stat. Dette er ikke nogen almindelig præsident og ikke nogen almindelig valgkamp. Hovedudfordreren er blevet forsøgt dræbt, og meget tyder på, at det ikke var en enspænder, der stod bag. Indikationerne på, at der ligger en sammensværgelse bag, vokser.” (Klip fra kommentar af Hans Rustad i Document den 22. juli 2024)

  37. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    Danske mænd er ofte næsten en slags helte
    når det gælder arbejdet, hvad enten det er bygning af huse og veje,
    en lærergerning eller ledelse af et firma eller et hospital osv. Men til
    gengæld er 24 af 25 mænd nogle fjolser, vatnisser og skvatmikler når
    det drejer sig om at forsvare deres interesser, familie, land og børn
    mod de feministiske og totalitære kliker der året rundt underminerer
    og angriber disse værdier.

    Det er som om mændene ikke fatter at feministerne, ligestillings-
    fanatikerne, de krænkelsesparate, kvindekamps kampkvinderne,
    kvotekvinderne, me too, normstormerne, LGBTQ+, forkæmperne
    for 527 køn og positiv særbehandling af 1 køn, samt feminist-bureau-
    kraterne i familie- og skilsmisse systemerne…. alle er mændenes,
    familiernes og børnenes modstandere eller direkte fjender.

    Hertil kommer de mange politik-kvinder som er radikale pladder-
    humanister mv. som 1: går ind for indvandring og folkeudskiftning,
    som 2: ødelægger og nedbryder vores økonomi og velfærd, og som
    3: ved enhver lejlighed lovgiver til skade for familierne og hele landet.

    I Norge, Sverige og Danmark er skørte-regimet kommet så vidt, at
    alle almindelige borgere er til grin for deres egne penge, at indvan-
    dringen og islamiseringen er gået fuldstændig over gevind, og at
    mændene er undertrykt og gjort retsløse i et omfang de aldrig har
    udsat kvinderne for. Mændene skal endda finde sig i at blive hånet
    og hetzet året rundt. Familier opløses og splittes i titusindvis, og
    mere og mere ser det ud til at der ingen fremtid bliver til de nordiske
    børn.

    Mændene har været utroligt tamme og sølle indtil nu. Hvor længe
    vil de blive ved med at finde sig i at røde og radikale feminist-kliker
    tyranniserer dem og ødelægger alt i de tre lande? Se til Sverige hvor
    disse kliker har bragt bragt millioner af svenskere ud i elendighed.

    I dag var DR mikrofon-holder for Pia Kjærsgaard fra DF. Hun ville
    angiveligt slå et slag for de danske mænd. Det endte med plidder-
    pladder om at der skulle flere mænd ind i kvindefag, og flere kvinder
    ind i mandefag, og så skulle vi have mere ligestilling og mændene
    skulle behandles bedre. En masse ulden tågesnak. Det dur ikke at
    det skal være politik-kvinder der tale mændenes og familiens sag.
    Det ender uvægerligt i vås og tomt ævl. Fordi ingen af disse kvinder
    ønsker at dele magten med mændene. De vil have magten og alle
    privillegierne for sig selv. Som de har opnået gennem årtier ved
    at konspirere mod mændene. Hvis naivitet og enfoldighed de har
    udnyttet siden 1968.

  38. Tennis-spilleren

    Man leder jo efter en afløser til Biden.
    Obama Husseins kone, fru Obama, er blevet foreslået som ny
    præsident-kandidat. Clintons kone har jo også været kandidat, og hun
    er villig til at prøve en gang mere. Og så er der Kamelas mands kone,
    som også er villig til at forsøge sig som kandidat, men hun anses af
    mange som en useriøs og alt for lattermild eller latterlig kandidat.

    Men nu har ledende demokrater fået en strålende idé, og den går ud
    på at Bidens kone, Jill Biden, stiller op som democrats bedste bud på
    en kandidat der kan slå Trump. Måske bliver man enige om at det skal
    være Jill, men ellers kan man jo trække lod mellem de tre koner.

  39. Karsten Jensen

    Aldersvækkelse

    Det forlyder nu, at Donald Trump har betydelige kognitive problemer. Han vedbliver rablende at udbryde: They stole the election from me….selvom alle og enhver ved, at det var ham, der forsøgte at stjæle valget.

    Stadig flere republikanere er nervøse for, at han inden valget til november vil være helt udenfor terapeutisk rækkevidde. Vanviddet er begyndt at stråle ud af øjnene på ham, mens han snubler over ordene og vedbliver med at gentage sig selv.

    Han fører stadig valgkamp mod Joe Biden selvom denne har meddelt, at han ikke genopstiller.

    Ligesom Hitler står han først op hen ad formiddagen inden han kører på golfbanen. Han er efter egen opfattelse en af verdens bedste golfspillere og ser frem til en match med Putin og Kim Il Sun – to af hans fortrolige politiske venner, som han ser meget op til. Ligesom Hitler så op til Stalin og hans evne til at knuse enhver tænkelig og utænkelig modstander. Man sagde om ham, at han vidste, at en mand ville begå forræderi mod ham, inden at den pågældende selv vidste det.

    Han har næppe nogen chancer for at vinde til november, med mindre demokraterne kunne finde på at opstille en sort kvinde, hvis væsentligste middel til succes er den gode gamle Hollywood-model: Give head to go ahead!

    Men så dumme kan de næppe være?

    1. Piotr

      TROLL ALLERT!!!!!

      TROLLEN NP, PS & KJ er det ynkeligste skravl der findes! God Lord!
      Tænk, at kun labbe i sig & gengive hvad de statsbetalte MSM spyr ud af løgne, for at få opmærksomhed.
      Tænk, at ikke kunne etablerer et eget liv, af egen vilje med bare en smule sund fornuft, men konstant lader sig lede af den røde tråd. Ynkeligt! Sygt!

      Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter+ Orban! P.

    2. Når det er for sent, vågner danskerne

      DIVERSE NYT

      Den det rabler mest for er nok Karsten Jensen.
      Hans seneste kommentar ovenfor 10.19 er latterlig, nærmest bare en
      gang sladder og sludder. Med de sædvanlige falske postulater som K.J.
      selv finder på. Fantasi mangler han jo ikke.

      I P1 debat i dag tirsdag handlede det om manglen på boliger i København
      og omegn, der har drevet priserne op i højder hvor mange ikke kan være
      med. Der blev snakket meget, men ikke ét ord om at invasionen og over-
      befolkningen i høj grad har medvirket til at mange danskere ikke kan få
      et sted at bo. Lignende problemer ses i Odense og Århus.

      DR er blevet en woke feministisk kvindesags-radio.

      I “Orientering” og flere andre programmer bruger man
      helst kvinder, når man skal have nogen til at udtale sig som “eksperter”.
      Derudover bruger man hundredvis af udsendelser på at mistænkeliggøre
      og nedvurdere mænd. Siden Sofie Linde i 23 fortalte om en ældgammel
      julefrokost 20-25 år tilbage i tiden, hvor hun mente at kunne huske at en
      beruset anonym mand vistnok havde sagt noget mindre pænt til hende,
      har DR været flittig til at være mikrofonstativ og talerør for den krænkel-
      sesparate me too bevægelse og alle mulige kvinder og ligestillings-aktivister etc.
      (om Sofie Linde selv var fuld i sin tid, vides ikke, og om historien bygger på
      en misforståelse eller er pure opspind, vides heller ikke)

      EkstraBladet fortæller at en somalisk voldsmand har fået seks-syv domme
      og fem advarsler om udvisning. Men han er her stadig og kan fortsætte
      sin karriere som serie-forbryder.

      Hos Hodja er der en artikel om at om få år kan DK være et samfund der
      er gået fuldstændig i stykker.

      DRs klima-propaganda er ved at arbejde sig op til øresønderrivende
      skrig og skrål. Hysteriet, fanatismen, faktaresistensen og intolerancen
      har nået et niveau hvor der er tale om en slags religiøs delirium. Tyve-
      tredive gange i døgnet serverer DR skræk-historier om co2 og klima-krisen.
      Alle historier der bygger på uvidenhed om co2 og foto-syntesen m.m.,
      som påvist af PragerU og Hodja osv.

      Den kvindelige chef for Secret Service i USA er trådt tilbage efter
      beskyldninger om uduelighed. Hendes forklaringer om et skråt tag
      var det rene nonsens. (Hodja)

      I forhold til sidste år er antallet af knivstikkerier, skyderier, indbrud
      og røverier osv. steget betydeligt. Men vil man følge med i det, skal
      man have fat i flere forskellige aviser og net-steder.

      .

  40. Hvor er vi på vej hen?

    BUTIKSEJERE I SVERIGE AFPRESSES AF KRIMINELLE:

    BETAL ELLLER DØ

    POLITIET GØR IKKE NOGET VED DET (HODJA)

  41. Blot et par bemærkninger

    Nu er der snart brug for en ny artikel
    fra Asger Aamund. Men da vi ikke kan forlange en ny
    lang og skarp artikel, og da slet ikke her i ferietiden,
    hvad så med at Aamund blot foreslår et emne, som
    blot motiveres med 3-5-10 linjer. Hellere det end at der
    måske går 14 eller 25 dage fordi Aamund er taget på ferie.

    Bare et forslag.

    1. Karsten Jensen

      Musik i lejet

      Vi må bære over med Aamund, at det tager lidt tid at servere den næste fine artikel. Der har været festival i Tisvildeleje og Asger har nok været nede i byen og danse moderne med alle de pragtfulde…. måske især fulde….unge mennesker, som har bragt liv og glade dage til den søvnige fiskerby. Titusinder af glade og velopdragne – men man er jo nødt til at lade vandet og det der er værre – mennesker har skræmt den sidste flagermus og det sidste firben væk for tid og evighed. Men som Venstre-borgmesteren i Gribskov udtaler: Det foregår på en asfalteret parkeringsplads, der blot tilfældigvis ligger midt i Natura 2000 beskyttet område. Så klap lige hesten! Naturen det billige skidt må vige for mennesker!

      Så vi venter tålmodigt på, at Aamund vågner fra tågerne af musikfestivalens mange fristelser.

      1. Blot nogle bemærkninger

        TILFØJELSE….

        Ja, vi kan ikke tillade os at kræve en
        ny artikel hver eller hver anden dag fra Aamund, selvom det
        ville være det bedste. Men tråde på op mod 100 eller over
        100 kommentarer er der ikke mange der orker at læse,
        hvorfor mange kommentarer nok er spildt arbejde, fordi de
        vel ikke bliver læst. Så er det ikke et godt forslag, at Aamund
        ind i mellem nøjes med at lægge et emne ud til debat? En hel
        uge med 1 emne er lige i overkanten. Over 150 indlæg er
        næsten for meget af det gode, for samtlige indlæg drukner
        i mængden.

        1. Niels O

          Og Bent A her har ansvaret for 68 ud af 164 i dette øjeblik i dette kommentarspor. Såh…

  42. Tennis-spilleren

    SVAR TIL NATURVENNEN KARSTEN JENSEN

    Hvis jeg ikke tager meget fejl, vil røde og radikale
    Karsten Jensen til enhver tid gå ind for at der først og fremmest skal
    være LEBENSRAUM for flagermus, firben, fisk, padder, krager, svampe
    og edderkopper. Mennesker er jo noget billigt bras, som det er bedst
    at udskifte eller udrydde, i hvert fald hvis de er lyse fremfor sorte
    eller brune. Så Nordsjælland og København bør omdannes til et vildt
    og herligt naturområde, et ulve-reservat som mennesker er spærret
    ude fra med kilometerlange ulvehegn. Mennesker skal ikke have adgang,
    for det vil forstyrre ulvene, flagermusene, firbenene og padderne osv.

    Er det ikke rigtigt forstået, Karsten?

    1. Karsten Jensen

      Tålmodighed er naturens tempo og den største dyd

      Folk over hele verden er fortvivlede over de horder af overvægtige turister og festivaldeltagere, der sviner og ødelægger i en grad som er helt udenfor rimelighed.

      Norske byer i fjordene, lokale på spanske øer og byer, lokale i Tisvilde, de stakkels mennesker i Roskilde, hvor 130.000 natursvin fra hele verden indfinder sig på et lille område og larmer, pisser, skider, stjæler, myrder, og forvandler idylliske områder til helvede på jord. Det giver ingen mening andet end for de slimede forretningsfolk, som tjener penge på det.

      Ja og dyrene og naturen er der ingen der taler om. Vi mennesker tror vi ejer det hele og tager ingen – absolut ingen – hensyn til hverken dyr, natur eller lokale beboere.

      Men lad os være fortrøstningsfulde. Når vi drukner i vores eget møg og uddør, så skal jorden nok komme sig. Vi må være tålmodige. Ligesom med Aamund.

      Godt vi har hinanden her på Aamunds blog.

      1. Den synkende optimistjolle

        Karsten

        Det største problem er nok ikke
        de almindelige turister, men de evighedsturister fra
        arabiske og afrikanske lande som er i fuld gang med at
        oversvømme og overbefolke europæernes og skandinavernes
        lande pga. Merkels, Ylvas og Ursulas og hele EU-toppens politik.

        1. Karsten Jensen

          #Den synkende optimistjolle

          Ja det er utroligt, at det problem ikke er løst for længe siden. Det er jo meget enkelt.

          – Alle kriminelle og de der ikke kan forsørge sig selv hjemsendes
          – opholdstilladelse gælder kun personligt – ikke for børn, så hvis man får afkom, må man rejse hjem
          – Der er ikke noget, der hedder, at man ikke vil rejse. Det er obligatorisk, hvis man opfylder kravene.

          Hvor svært kan det være?

          1. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

            Det ser ud til at være
            Karsten Jensen nr. 2. Eller har Karsten 1
            to forskellige personligheder?

            Hvor svært kan det være? Ja, det er pærelet at forstå,
            hvis man har en IQ fra 70 og opefter. Men politikerne
            VIL ikke forstå. De vil af med os, de vil have et fedt og
            overbetalt job i EU, eller de vil bare beholde deres
            taburetter, ved at være partiledernes lydige lakajer
            og bydrenge.

            Tyskland/EU har flyttet millioner af afrikanere og
            arabere til Europa, i den hensigt at destabilisere
            nationalstaterne. I gaderne, butikkerne, skolerne
            og biltrafikken er snart hver tredje en evighedsturist.

            Folkeudskiftning er folkedrab, iflg. FN 1963. Siden
            er FN skiftet til at være domineret af afrikanske og
            arabiske lande, og derfor har man nu en helt ny
            og modsat definition.

  43. Sandhed er bedre end løgn

    APARTHEID STATEN DANMARK

    Fra Chrborgs side er der ikke skygge af solidaritet
    med danskerne. De er nu 3., 4. og 5. klasses borgere i deres eget land.
    De er sidst i køen når det gælder boliger, velfærd og rettigheder. Og
    politikernes store flertal ønsker at fordrive dem. Læs Aamunds artikler
    og kommentarerne, og det er tydeligt at Danmark er et meget, meget
    sygt samfund.

    Der er nu to medie-virkeligheder i vores land. Der er DRs, TV2s og de
    trykte avisers virkelighed, og så er der Youtubes, Hodjas og de øvrige
    netavisers virkelighed. De billeder af samfundet som MSM og nettet
    giver, er vidt forskellige.

    Til morgen var der en klima-udsendelse i DRs P1. Den påstod at vi
    befinder os i en livstruende co2 katastrofe så slem, at vi nok allesammen
    drukner eller dør af hedeslag eller røgforgiftning. Der er ingen ende på
    ulykkerne og katastroferne iflg. DR. Der er temperaturer på 50-80 grader
    så folk nærmest fordamper, der er skovbrande som aldrig før, Sydpolen
    er ved at smelte væk, en million kvadratkilometer er allerede smeltet,
    gletcherne forsvinder, marker og skove visner, og nu er 5-7 meter højere
    vandstand på vej mod Sjælland, Lolland-Falster, Fyn og Jylland, og snart
    kan stormfloder med kæmpebølger ramme alle byer ud til kysten, osv.,
    og alt sammen skyldes det co2, landbruget, at folk spiser steg og bøffer
    i stedet for vegansk mad, plus at de betaler for lidt i co2 afgifter.

    I modsætning til denne hysteriske skrækpropaganda fortæller nettet, at
    det er hundekoldt i store dele af verden, at co2 er uden betydning for
    om det er koldt eller varmt, at hav-vandstanden er som den plejer at
    være, og at de svingninger i vejret der kan iagttages, ikke er noget nyt.
    Og nettet advarer om at den “grønne” omstilling er rød ideologi der skal
    bane vej for totalitære kliker og partier og visse særinteresser.

    Men DR osv. mener at dette er hvad der er brug for:

    Hvis vi ikke giver de røde og “borgerlige” partier alle vores stemmer,
    hvis vi ikke opstiller tusindvis af fugledræbende kæmpevindmøller og
    kun kører rundt i Lars Fadøls højt elskede el-biler, så er dommedag nær.
    Og hvis vi vil være helt sikre på at redde planeten, skal vi i gang med at
    spise insekt-mad inde i de af EU dikterede nye arter af boliger.

    Man vælger selv hvad man vil tro på. Men hos PragerU kan man se
    videoer som oplyser meget om co2, foto-syntesen, el-biler, gigantiske
    vindmøller, solens varierende udstråling osv. Hodja har en del om
    iskoldt vejr i USA, Kina, Rusland og mange andre lande.

  44. Demografi og demokrati

    Som ventet holdt medierne kun en kort pause efter mordforsøget og de fortsætter anti-Trump kampagnen for fuld skrue. Det er sjovt at se, at DR og Tv2’s journalister nu er proxy spin-doktorer for det demokratiske parti og Kamala Harris i USA 🙂
    Derudover synes jeg, at det er utroligt, at medierne uden videre accepterer, at der nu i ½ år skal være en konstanteret dement præsident i USA.
    Nu skal ‘en kommission’ angiveligt undersøge attentatet mod Trump og finde ud af hvorfor Secret Service svigtede så fatalt. Det er nok en af de sædvanlige politiske ‘syltekrukker’, der skal sparke spørgsmålet til hjørne og vinde tid for Demoktaterne under valgkampen?

    Jeg spekulerer på, hvad der var sket, hvis det var lykkedes at myrde Donald Trump? På videoen kan man se, at det var få millimeter fra, at han var blevet ramt af kuglen direkte i hovedet, men fordi han tilfældigvis drejede hovedet i sidste øjeblik, ramte den hans højre øreflip i stedet. Det var ‘kun’ Trump-kampagnemedarbejdere, der blev blev ramt af den byge af kugler attentatmanden skød fra fra taget med sit automat gevær. Én af dem døde. Sørgeligt for ham og hans familie og for de sårede og deres familier. Den sorg drukner desværre, synes jeg, i den sædvanlige medie hype ! 🙁

    Nu fejrer medierne Joe Bidens efterfølger som præsidentkandidat for det Demokratiske Parti. Hvis skudattentatet havde ramt den nuværende præsident Joe Biden, hvad var der så sket? Og hvordan havde medierne så reageret?
    Og hvorfor er medierne ikke kritiske over, at USA skal have en erklæret dement præsident i det næste halve år? Vil Vladimir Putin og Xi Jinping udnytte det?! 🙁 )

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *