SÅDAN KOMMER MORTEN MESSERSCHMIDT AF KROGEN

I 2002 blev Morten Messerschmidt sammen med flere andre unge politikere fra Dansk Folkeparti idømt en betinget fængselsstraf for at have overtrådt straffelovens § 266 b, som kriminaliserer ytringer, der truer, håner eller nedværdiger en gruppe personer på grund af deres race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse. Årsagen var en DF-plakat, der protesterede mod masseindvandringen fra muslimske lande med en spådom om et fremtidigt Danmark, der var domineret af massevoldtægter, grov vold, utryghed, kvindeundertrykkelse og bandekriminalitet.  De formodede gerningsmænd på plakaten var hætteklædte jihad-typer med koranen i hånden. Det hjalp ikke Messerschmidt, at han i retten kunne dokumentere, at migranter fra islamiske lande var markant overrepræsenteret i kriminalstatistikkerne, som omfattede netop de nævne forbrydelser på plakaten.

Dommerne fandt det uvedkommende at, muslimske migranter var mere kriminelle end etniske danskere, men holdt sig udelukkende til lovens bogstav og fastslog, at plakaten netop nedværdigede en defineret gruppe på grund af deres race, hudfarve og etnicitet. Dommen mod Messerschmidt & Co. viste, at både den lovgivende og den dømmende magt sammen med danske medier bevidst har valgt at holde sig i dyb uvidenhed om islam, som for nemheds skyld defineres udelukkende som en tro på linje med kristendommen. Det religiøse islæt i den islamiske ideologi er kort og omfatter fem søjler: trosbekendelsen, bønnen, fasten, almisser og pilgrimsrejsen til Mekka. Hovedparten af den islamiske bibel ( koranen, hadith og sira) handler derimod om, hvordan man behandler og straffer de vantro ikke mindst jøderne. I Muhammeds biografi (Sira) handler to tredjedele af teksten om jihad mod de vantro. Ishag 554:” Dræb enhver jøde, som kommer i din magt” ( Muhammed). Koranen 66: 9 ” Profet! Før krig mod de vantro og hyklerne og vær streng mod dem. Helvedet skal være deres hjem og det onde deres skæbne!” Koranen 33:60 :” De vantro vil blive forbandet, og hvor de end findes, vil de blive pågrebet og myrdet”

Hver eneste fredag lyder disse forbandelser, forhånelser og fordømmelser mod jøder og andre vantro fra prædikestolene i danske moskeer uden konsekvenser for de hadefulde imamer, der jo ’ bare læser op af den hellige tekst’. Straffelovens § 266 b er således ikke en retsbeskyttelse af samfundets mindretalsgrupper, men er ligesom koranloven en beskyttelse af hele den islamiske ideologi også omfattende den islamiske politiske doktrin, der jo for en muslim er lige så hellig og ukrænkelig som trosbekendelse, bønnen og fasten.

Nu får Morten Messerschmidt atter en tur i ribberne, da han er blevet politianmeldt for at dele et billede af den gamle plakat på X med en bemærkning om, at ’ i dag kan alle vist se, at vi havde ret’. Det er et smart træk af Messerschmidt. En Win-Win operation. Hvis han frikendes, er det en sejr for ham personligt og for ytringsfriheden samt en begmand til den gamle byretsdom. Hvis han dømmes igen, vil det vække stor folkelig vrede over en skadelig retsbeskyttelse af en totalitær ideologi, der skaber ufred, terror og elendighed i store dele af Verden. Tilmed har justitsministeriet netop publiceret en opgørelse, der viser, at en tredjedel af alle dømte for grov vold og voldtægt er migranter og efterkommere fra ikke-vestlige lande, selv om de kun udgør omkring ti procent af befolkningen i det danske samfund.

Det er usikkert om Morten Messerschmidt bliver dømt igen. For det første er retsopfattelsen ændret siden 2002, hvor det ’ikke stuerene’ Dansk Folkeparti stod alene med sin frygt for konsekvenserne af islamisk masseindvandring.  Et flertal i Folketinget har adopteret DF’s holdninger til indvandring og integration, og man skal helt over til Enhedslisten for at finde et parti, der er stuerent efter Poul Nyrup Rasmussens dydige moralkodeks.  For det andet har tiden efter dommen i 2002 demonstreret, at migranter fra islamiske kultursamfund hårdnakket afviser den danske demokratiske retsstat og  i stedet danner muslimske parallelsamfund, hvor den islamiske ideologi kan dyrkes uforstyrret.

Der er nylige domme, der tyder på, at Højesteret vægter hensynet til demokratiet, retsstaten og ytringsfriheden højere end en blind og bogstavtro fortolkning af § 266 b. Morten Messerschmidt kan således med sindsro afvente konsekvenserne af den kommende retsproces.

I øvrigt kan Dansk Folkeparti gnidningsløst snige sig uden om en kollision med § 266 b ved en let omformulering af fremtidens islamkritiske plakater. Man kan sagtens vise foto af nogle jihad-typer, men uden koraner i hænderne, og så skal man ikke nævne muslimer eller islam, men i stedet argumentere for stop for indvandring af migranter fra totalitære kultursamfund.  Det er netop de lande, hvis migranter optræder i kriminalitetsopgørelsen fra Justitsministeriet: Mellemøsten, Nordafrika, Pakistan og Tyrkiet, som alle er totalitære kultursamfund, hvad DF’s politiske målgruppe er fuldstændig klar over.

Totalitære kultursamfund og migranter herfra falder ikke ind under beskyttelsen i § 266 b og kan frit kritiseres uden retlige konsekvenser. Morten Messerschmidt kan således med disse enkle ændringer fortsætte sit arbejde med at forhindre fortsat indvandring af migranter, der afviser vores folkestyre og fælles samfundsværdier. Det er vi mange, der ville være glade for.

11. oktober 2024

80 Thoughts to “SÅDAN KOMMER MORTEN MESSERSCHMIDT AF KROGEN”

  1. Karl Martell

    I en dansk retsag findes der ikke sandhed eller retfærdighed, men der findes regler! Med lov skal land bygges, står der på byretten, og således må det være.
    Det er jo helt indlysende, at Morten Messersmith har og havde ret, men i et land hvor det at nævne etnicitet, eller kulturelt ophav er kriminaliseret og forbundet med straf, så er det fløjtende ligegyldigt hvor meget ret du har, og hvor mange statistikker du kan møde op med, så bliver du straffet, ganske enkelt fordi du retter lampen mod elefanten i rummet.
    Alle ved eller burde vide, at 3. Verdensmigranter er langt mere kriminelle en befolkningen som helhed, alle ved at de er voldsomt overrepræsenteret i fængslerne. Alke ved de klarer sig uendeligt dårligt i skolen. Alle ved at de er voldsomt overrepræsenteret i volds og voldtægtssager, ja snart set i alle former for kriminalitet. Alle ved at de som gruppe ikke er selvforsørgende og koster danskerne 33 mia. Kr. netto – 90-100 mia Kr. brutto årligt. Men alt det er ligegyldigt, for i følge §266b kan muslimer blive stødt, hvis du nævner det indlysende nemlig, at det er dem, som er overrepræsenteret i de uheldige statistikker.
    Jo censuren lever i bedste velgående i kongeriget.

    1. Den synkende optimistjolle

      Som sædvanlig en fremragende artikel af Aamund.
      Men den vil blive modsagt af radio, fjernsyn og aviser og om
      lidt af nogle net-trolde i denne her tråd.

      Det er rigtigt at dansk statistikforfalskning opgiver antallet af “berigere”
      til noget med ti procent, men det er en voldsom underdrivelse. Læs
      Klaus Ewalds artikel hos Hodja om den dødsensfarlige folkeudskiftning.

      Chrborgs nuværende politik er en tikkende bombe under vores
      fremtid. Vi er meget tæt i hælene på Sverige som er tættere på at
      kollapse end man skulle tro det muligt. Og deres bandekrige har nu
      spredt sig til Danmark.

      1. Danske mænd er til grin

        OT

        DR har gjort et kæmpenummer ud af
        at en kvinde er blevet udsat for uretfærdighed
        pga. en idiotisk regel om en alt for kort tidsfrist
        og fejl i sagsbehandlingen.

        Men når mænd og deres børn af skilsmisse-
        bureaukratiet/ familiehuset udsættes for grove,
        svinske og uretfærdige overgreb og krænkelser
        af deres menneske-rettigheder, så vælger DR
        at vende det blinde øje og det døve øre til.

        Danmark er et kvinde-domineret samfund.
        Kvinder har masser af rettigheder, mænd og
        børn har ingen på familie- og skilsmisse-området.
        Resultatet er sjofel og nedværdigende behandling
        af tusinder af mænd, og tusinder af grusomheder
        mod uskyldige og ulykkelige børn. En råddenskab
        MSM har dækket over i årevis.

        Feministerne og politik-kvinderne støtter også at
        danske mænd udskiftes med arabiske og arabiske mænd.

  2. ino

    Forhåbentlig hører man ikke de sætninger, du citerer, hver fredag i moskeerne. Det ville i så fald kunne betyde en bøde til den der citerer, nemlig hvis vedkommende tydeligt tilkendegiver at gå ind for indholdet i citaterne. Én imam har allerede fået en bøde.

    1. Imamer taler sammen og udveksler erfaringer. Ingen imam står i dag og prædiker død over jøderne med afsæt i koranens mange jødehadende passager. Der er imidlertid ingen lov mod at læse op fra hellige bøger, og det bliver gjort flittigt. Koranloven har forstærket den retlige beskyttelse af den islamiske ideologi. Loven beskytter islams hellige skrifter dvs koranen, hadith og sira mod hån og nedværdigelse. Hermed er det vel utænkeligt, at en imam kan blive dømt for at citere fra et religiøst og ideologisk værk, der netop nyder retlig særbeskyttelse udstedt af det danske Folketing. Kan det være strafbart at citere fra en lovbeskyttet ‘hellig’ bog?

      1. ino

        Ja, jeg skal ikke kunne svare på dit sidste spørgsmål. Det afhænger jo af hvordan juristerne for tiden tolker lovtilstanden, og det synes at være sådan lidt hen i vinden for tiden. Lad mig nøjes med at sige to ting:
        1) Det er særdeles fint at du bringer emnet på bordet
        2) Det er særdeles uklart hvordan retstilstanden er. En enkelt imam er som sagt dømt, men jeg kæmper lidt med at finde et link til sagen
        (Jeg har et link til en tiltale, men det var vist ikke den sag der endte med en dom:
        https://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-07-24-imam-tiltalt-for-at-bifalde-drab-paa-joeder-for-foerste-gang-nogensinde)

        1. ino

          Jeg har fundet dette link fra Kristeligt Dagblad, men da jeg ikke har abonnement, kan jeg ikke læse det:
          https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/imam-doemt-i-foerste-forkynderlovssag-de-faar-aldrig-muslimerne-i-knae

          1. Og myldred djævle frem på jord

            og os opsluge ville…

            Svar til Adler

            Danskerne af i dag er heller ikke for kloge.

            De var før i tiden ret fornuftige og fremsynede, men med forringelser
            af undervisningen og med massiv propaganda og manipulation har man
            forvandlet flertallet af danskerne til ensrettede, uvidende, historieløse og
            selvmorderiske kamikaze-piloter der tænker meget kortsigtet. De kendte
            massemedier dominerer fuldstændig meningsdannelsen og tænkningen,
            så danskerne i dag er fordummede i den grad, at de er blevet til stemme-
            kvæg og borgere som gladeligt skader sig selv og bliver ved med at støtte
            partier der er totalitære/marxistiske/radigale og woke feministiske, selv
            om de pivfalske partier har snydt og sjoflet dem i årevis.

            Nutidens flertal udgøres af overnaive lalleglade typer der tænker som
            robotter, som sluger alle slags stats-propaganda råt, og som ikke forstår
            hvor det bærer henad. De er ikke klogere end tyskerne var 1910-45. De
            få som stadig tænker selvstændigt, er så få at de ikke kan stille noget op.
            Slet ikke nu hvor det er blevet umoderne at læse bøger… hvor de unge
            bruger det meste af tiden på digital underholdning som Tik-tok og sms-
            beskeder og fjollede tv-udsendelser osv., og hvor de ældre er blevet
            overvældet eller lammet af mængden af forandringer og nye problemer.

            Fremtiden bliver som forudsagt i bøgerne “1984”, “Kammerat Napoleon”
            og “Fagre nye Verden”, blot endnu værre og endnu mere totalitær. Det
            er et spørgsmål hvor mange overlevende danskere der er tilbage, når
            marxisterne, jihadisterne, WHO, WEF, NATO, FN og EU er færdige med
            deres programmer.

            Er der mere end 10 eller 15 som læser med her?

        2. Blot en bemærkning

          Herunder har serveren
          sat teksten så rodet op, at
          den er træls at læse. Kan
          serveren ikke indstilles
          til at undgå roderiet?

          1. Rettelse

            Nå, herunder skulle
            så have været herover.

  3. der Adler

    Islam sejler under bekvemmelighedsflag som ”religion”, trods det, at enhver såkaldt koranekspert ved, at islam er 80 pct. politisk ideologi, der tilmed er fascistoid. Dens dybe samarbejde med Det Tredje Rige, er dokumenteret til bevidstløshed.
    Et islam uden politiske konsekvenser er ikke islam, og et islam uden religiøs tro er heller ikke islam. Politisk islam og religiøst er identiske, det ene ikke uden det andet. Hvis problemet med muslimer udelukkende er ”socialt” som nogle ynder at sige, er det et kulturbetinget socialt problem. Den kultur der skaber problemerne hedder islam. Så kan det vist ikke siges tydeligere.

    Islam er i bund og grund en totalitær og dogmatisk ideologi, der holder muslimer i et jerngreb, der ikke tåler nogen slinger i valsen.

    1. Brødrene på uglegården

      OT

      I over 30 år har politikerne vidst
      at der var lægemangel på vej. Og hvad har de så gjort ved det?
      Praktisk taget ingenting. Og fra 2015 og til nu har de nærmere
      gjort det modsatte. Under Lars Ulykke, DF-Tullesen og Pia K
      lavede man “reformer” der slagtede løs på sundhedsvæsnet,
      og under Mette fra 2019 gik det helt galt med hospitalerne og
      meget mere. Selv under den nuværende S-M-V regering har
      man lukket hospitaler og afdelinger, og fyret personale i regionerne.

      Hvis man leder efter eksempler på arrogant, kynisk, kortsynet,
      menneskefjendsk og inkompetent politik, behøver man blot
      undersøge hvad V, DF, S, K og R mfl. har foretaget sig på
      sundhedsområdet fra 2015 og til nu. Eller fra 1983-84 under
      Schlüter.

      Velfærd og sundhed var bedre i forhold til Europa og verden
      for 50 år siden. (Og postvæsnet var bedre i 16-1700 tallet end
      i dag. Og indvandrings politikken var klogere)

  4. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

    DYSTRE UDSIGTER

    Det danske folk og deres folkehjem Danmark
    er dømt til at forsvinde. Danskerne står ved kanten af en bundløs afgrund,
    Og mange er allerede faldet ud over kanten. Men danskernes store flertal
    forstår ikke situationens alvor. De har partierne, medierne og deres egen
    uvidenhed, glemsomhed, naivitet og magelighed imod sig. Og nye fjender
    er kommet til siden 1968 og 1983. Marxisterne, indvandrings-industrien,
    radigale, feminister, kulturfremmede, WEF, WHO, EU, FN, LGBTQ+ mv.
    Kun ganske få går imod strømmen. Langt de fleste driver som besvimede
    fisk med strømmen.

    Medierne med TV2, DR og Politiken/JP i spidsen har haft kæmpesuccés
    med at ensrette og hjernevaske danskernes meninger. 19 ud af 20 véd
    ingenting om WEF og WHO, og 29 ud af 30 har aldrig hørt om Aamunds
    blog, Hodja og Snaphanen. Og et flertal har heller ikke gennemskuet at
    co2 kampagnen bygger på fup og humbug, ligesom de ikke forstår at
    næsten al politik efterhånden består af bluff, bluff og atter bluff.

    Det er fint at DF nu tager til orde mod invasionen og islamiseringen,
    men det er mindre fint at Messer er hoppet med på co2 vognen, ganske
    givet mod bedre vidende. Og det er katastrofalt at DFs Thulesen Dahl og
    Pia Kjærsgård samt partitoppen svigtede fatalt 2015 til 2019, med det
    resultat at partiet blev reduceret til en lille sølle flok uden indflydelse.
    DF kunne i dag have været landets største parti, men nu er det nok for
    evigt for sent at redde Danmark fra undergangen.

    WEF og WHO har planer for europæernes fremtid som burde fremkalde
    rædsel og dyb eftertanke hos alle danskere, men de lever lalleglade videre
    et stykke tid endnu, i lykkelig uvidenhed om hvad der venter dem i nær
    fremtid. For de gider jo ikke sætte sig ind i hvad WEF og WHO står for.
    De kan end ikke finde ud af at opsøge andre medier end de nævnte MSM.
    Derfor forstår de heller ikke at pandemien var en omgang WHO humbug,
    at den “grønne” omstilling er et rødt bedrageri, at WEF ønsker en krig mod
    landbruget og fødevare-forsyningen og folkesundheden, at marxister og
    feminister bekæmper familierne, mændene, forældrene og børnene, at
    EU ønsker at flytte millioner og atter millioner af arabere og afrikanere
    til Europa, at globalisterne ikke respekterer europæernes menneske-
    rettigheder, at digitaliseringen er en farlig trussel mod alt og alle.

    Danskerne er ligesom svenskerne, englænderne og tyskerne så godtroende
    og autoritetstro, at man kan bilde dem alting ind. Og de finder sig i alt. Også
    undergravningen af deres frihed, demokrati, fædreland, indfødsret, sundhed,
    familieværdier, tryghed, sikkerhed og hele kultur.

    Det må betragtes som 98-99% sikkert at europæerne og danskerne får en
    fremtid bestående af en endeløs række af ulykker, rædsler og tragedier.

    Inden man evt. beslutter sig for at ovenstående bare er noget sludder, bør
    man læse de nyere artikler hos Hodja, Snaphanen og PragerU. Eller man
    kan gribe fat i bøger som “1984”, Shirers, Dimblebys og Solsjenitsyns
    sindsoprivende skildringer af totalitær ondskab. Eller sæt jer ind i hvad
    der sker i Sverige og jihadisternes Afghanistan osv.

  5. Demografi og demokrati

    Alle kan efterhånden se problemet med importen af islam. Vi havde ikke behøvet det. DK har en umistelig national selvbestemmelsesret. Den Europæiske Menneskerettighedskonvention er undertegnet af Europarådet i 1950. FN’s Flygtningekonvention er fra 1951. Den blev ratificeret af Danmark i 1952. De handler om anden verdenskrig og er ikke relevant i dag. Vi kan ignorere eller opsige dem. Hvis det ønskes, kan DK, som juraprofessor Mads Bryde Andersen siger, midlertidigt opsige dem og tiltræde dem igen med forbehold. Grundlæggende er spørgsmålet, om vi danskere ønsker at bestå som folk med egen nation. Det er et politisk spørgsmål. På det spørgmål er folketingets svar i dag nej 🙁

    1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

      OT

      Endeløs galskab

      Den fanatiske spanske inkvisition
      og den sorte middelalders overtro er genopstået. Det samme
      er Goebbels skruppelløse landsdækkende fler-etagers løgnefabrikker.

      Dog ikke rent bogstaveligt, men åndsformørkelsen er den samme.
      Og de politiske budskaber som strømmer ud af massemedierne
      har samme formål: at undertrykke og udnytte befolkningen maksimalt.

      Hør DRs klima-udsendelser: Vi er alle klima-syndere. Vi er alle skyldige
      i menneske-skabte klima-forandringer. Vi er alle skyldige i at forbryde
      os mod hellig-ånden som er den nye klima-religion og den store, store
      sandhed om co2. Vi er bør alle skamme os fordi ingen af os gør nok for
      at redde jordkloden fra at brænde op sammen med atmosfæren.

      At vi alle er nogle klima-forbrydere fremgår med lysende klarhed af DRs
      udsendelser med Lars Trier Mogensen, der med dramatisk stemmeføring
      spørger om vi både kan tjene moder jord og ussel mammon.

      Det kan vi ikke, fastslår han så med syv tommer søm. For hvad enten man
      er landmand, bilist, flyrejsende, indehaver af en jakke, en frakke, en kjole,
      et par sko, en bluse eller et par bukser, eller nogle møbler, eller en hund
      eller kat, et køleskab, et TV eller et varmeapparat, så er man en synder mod
      miljøet, diversiteten, klimaet og en bæredygtig samfunds-udvikling. Og hvis
      du drikker mælk, spiser ost eller en steg, så er du et miljø- og klima-svin.

      Det sidste nye er at bare du har et hjem, en bolig, tag over hovedet, så
      er du en klima-fascist. Og hvis du ikke spadserer eller cykler på arbejde,
      men kører i bus, med tog eller er så grov at bruge privatbil, så er du en
      samfunds-fjende.

      Den “grønne” (læs blodrøde) omstilling kræver nu at alt vendes på hovedet.
      “Eliten”, dvs. politikerne og radio-kvinderne osv. skal fra nu af bestemme
      vores påklædning, hvad vi må spise, hvordan vi skal bo, hvordan vi skal
      bevæge os, hvad vi skal lære, hvad vi skal mene og hvad vi skal bruge
      vores fritid til. Se de regler om boliger, om mad, om 15-minutters byer,
      om digitale penge, trafik, sygepleje, privatliv og om 117 andre ting der er
      på vej. Fremtiden kan blive et totalitært mareridt.

      Bjørn Lomborg, Svensmark, PragerU og bøger om solen og fotosyntesen
      påviser at den hysteriske kampagne mod co2 bygger på fup, uvidenhed
      og misforståelser. Som udbredes af særinteresser.

  6. ino

    Tillad mig en lidt større digression der ikke direkte handler om sagen mod Messerschmidt:
    Mette Bock var på et tidspunkt kultur- og kirkeminister i Lars Løkke Rasmussens regering i 2016. Som minister forplumrede hun i nogen grad forholdet mellem den danske nationalstat og det muslimske mindretal i Danmark.
    Der er ikke rettet op på det siden.
    Sagens kerne er grundlovens paragraf 67: ”Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.”
    Ingen jurister synes i praksis at have forstået begrebet ”sædelighed”, og i Mette Bocks ministertid blev der indført en lovgivning som fortolkede grundlovens ord således at et trossamfund skulle overholde dansk lovgivning (Lov om trossamfund uden for folkekirken, par. 3: ”Et trossamfund har ret til at udøve sin religion, herunder ved overholdelse af religiøse ritualer og skikke samt religiøs undervisning, såfremt der ikke herved opfordres til eller foretages noget, der strider mod bestemmelser fastsat ved lov eller i medfør af lov”).
    Sædelighed blev altså pludselig fortolket som lovmedholdighed, men de to begreber betyder jo ikke det samme.
    I vore dage kan alle skaffe sig grundig viden om hvordan ordet ”sædelighed” blev brugt i første halvdel af 1800-tallet hvor grundloven blev til, og det kan man via Statsbibliotekets Mediastream der giver alle adgang til samtlige danske aviser i 1800-tallet – med fritekstsøgning! Så det er bare at søge på ordet ”sædelighed” i den rette periode, og hurtigt finder man frem til at det blev benyttet som synonym for hvad vi i dag kalder ”god opførsel” (og af hensyn til juristerne må jeg hellere tydeliggøre at ordet skiftede mening senere i århundredet, hvor vi ligefrem havde en ”sædelighedskrise” i aviserne).
    ”God opførsel” skal selvfølgelig forstås som god opførsel efter danske sæder og skikke. Man skal altså ifølge grundloven opføre sig som en almindelig velopdragen dansk medborger uanset hvilken religion man har. Derfor nytter det ikke at bruge religionen som undskyldning, hvis man fx ikke vil give hånd som hilsen. Vi har således ikke fuld religionsfrihed i Danmark, hvad mange muslimer synes at tro, og hvad mange juristerne synes at have ladet muslimerne tro uden at gøre indsigelser. Vi har specielle danske grænser for religionsfriheden.

  7. der Adler

    @ Demokrafi og demokrati

    Fuldstændig korrekt udlægning. Ingen kunne dengang (195oèrne) forestille sig hvilken folkevandring, der ville komme til de vesteuropæiske lande. Derfor burde traktaterne og konventionerne også tages frem til fornyet og kritisk gennemsyn. Men det er vel for meget at forvente fra vores hjernedøde landsforræderiske politikere!

    Når der hæver sig kritiske røster over den førte politik, så får vi at vide, at vi er bundet af den og den konvention (Flygtningekonventionen, Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, Statsløsekonventionen) , traktat, forfatning, og at vi skal tænke på vores ”internationale omdømme”, eller hvad de nu disker op med, noget de færreste vel var klar over ud over nogle få embedsmænd på Slotsholmen.

    Man har med andre ord, uden at spørge befolkningen, indskrænket og tvangsbundet sin egen frihed i og med, at man efter anden verdenskrig har tilsluttet sig dit og dat, og det har ikke ligefrem været til gavn for Danmark, der konstant skal stå med åbne arme og ”byde velkommen” til endnu en familie, der ikke agter at klare sig selv.
    I DR 1 den 27. januar 2005 udtalte den nærmest perverst moraliserende Marianne ”Helved”: ”Jeg vægter at overholde internalionale konventioner højere, end om der kommer 4.000 eller 10.000 til landet ved familiesammenføringer” og fortsatte ”-Her må komme dem, der vil.” Samme holdning blev luftet af ”fruen” i Jyllands-Posten 16.02.2004.
    Tyve år efter, så efterlades man med indtrykket, at de fleste i Fjolsetinget stadig har den samme indstilling, og den “almindelige” dansker godtager vrøvlet, og stemmer på de samme partier!

    1. Frænde er frænde værst

      Radikal = arrogant, stupid, nedladende og forskruet

      Marianne Helved loyalitet var aldrig hos Danmark.
      Hendes hjerte bankede altid varmt for fjerne fremmede folkeslag, mens hun
      altid var iskoldt ligeglad med sit eget folk og land. Har hun mon nogensinde
      været andet end en rablende pladderhumanist? Som altid med glæde og
      fornøjelse samarbejdede med godheds- og indvandrings-industrien om at
      skaffe så mange arabere og afrikanere til Danmark som overhovedet muligt.
      I sit parti har kun konstant været omgivet af verdensreddere, stalinister, mao-
      ister, utopiske fantaster og moralske nulliteter. Så der har været en stor
      selvforstærkende vekselvirkning mellem Mariannes holdninger og de øvriges ekstreme, globalistiske og anti-danske holdninger. Partiet har nok uafbrudt
      været det mest landsskadelige parti på Chrborg lige siden sin start for 119
      år siden.

  8. Vi slår jer ihjel. Lev med det.

    Nutidens globalister har vilde og utrolige planer
    der skal styre hvad folk må få at spise.

    Totalitære grupper har flere gange
    brugt SULT som våben. Lenin og Stalin sørgede for hungersnød
    ved at angribe landbrugs-områder med regler, forbud og barbariske
    straffe til bønder som spiste deres egne kartofler. Nazisterne havde
    planer for at millioner af mennesker i Polen, Rusland og Ukraine
    skulle sultes ihjel. Andre tyranner har myrdet civile voksne og børn
    ved brug af sult, kulde, sygdomme og giftige injektioner m.m.

    (Kommunismens sorte bog og “Det tredje riges storhed og fald)

    Ifølge Snaphanen og Hodja planlægges nye uhyrligheder og
    forbrydelser i en lang række lande i Europa, Norden og Afrika.
    Og iflg. Hodja vil WEF nu have landenes regeringer til at nedlægge
    alle minde landbrug. Og man kræver at hjemmedyrket eller
    hjemmelavet mad skal forbydes. Er det en global sult-strategi
    det handler om?

    1. PS

      Snaphanens nyeste video er noget spekulativ.
      Men se artiklen før den: WEF kræver forbud mod hjemmedyrket mad.

  9. Flaben Fræk

    Hvorfor fanden pådrager Morten Messerschmidt sig, i det store billede, den slags ligegyldig politisk slitage? – Han har været i politik i 20 år (plus/minus) Han ved, at gribbene kun venter på, at han forløber sig – Jeg er ikke enig med Asger i, at det skulle være en sejer hvis han vinder, henholdsvis taber sagen – Højest en Pyrrhussejr.

    Messerschmidt sidder tilbage med stumperne af Dansk Folkeparti; er det en klog leder som har bragt sig i en sådan situation?

    Jeg holder meget af Messerschmidt, jeg beundrer han mod, hans karisma, hans gåpåmod, osv.

    Men, ville jeg ansætte Messerschmidt i mit firma – Således efter en offentlig licitation med 10 til 12 individuelle entreprenører, et budget på (for eksempel) 60 millioner kroner, til, over en periode på 6 til 8 måneder, at lede byggeriet frem til aflevering?! – Det ville jeg ikke engang turde drømme om. Hele byggeriet ville, med stor sandsynlighed, geråde i forsinkelser, voldgiftssager, budgetoverskridelser, dagbøde, etc.

    Når jeg vurderer en medarbejder- eller hvem som helst, så spørger jeg ofte mig selv, ville Mærsk Mc-Kinney Møller ansætte denne mand – Så, sorry Morten du får desvære ikke min stemme.

  10. Karl Martell

    Islamiseringen skrider planmæssigt frem. Der er nu i Aarhus Vest opstået et parallelt retssystem, hvor blodpenge er involveret. Det er blevet praksis at imamer mægler og f.eks en sag om drabsforsøg er blevet afgjort ved, at der ydes en økonomisk kompensation. Dansk lovgivning ignoreres, og dansk det danske retssystem holdes uden for.
    Det kan måske lyde tilforladeligt, men det betyder, at selv grov kriminalitet afgøres uden om det danske retssystem. Det er mere skræmmende end det måske lyder. Det er i virkeligheden blåstempling af parallelsamfundet.

    1. Træt

      Hvis de praktiserede dødsstraf indenfor egne rækker, og hermed mener jeg ikke “æresdrab” på kvinder der selv vælger sexparner, så skulle de ikke høre et ondt ord fra mig.

  11. Set fra toppen af himmelbjerget

    Er det virkelig legetøj for børn??

    Afhuggede hoveder, raslende skeletter, grinende dødninge-hoveder,
    kister, store sorte fugleedderkopper osv. Mange butikker er fyldte
    med Haloween plastic gyseligheder. Hvad er det sjove ved det?

    Visse pædagoger har også fundet det passende at slagte giraf-unger
    og hundehvalpe i overværelse af småbørn.

    I DR taler de igen og igen om hvor dejligt det er at slå børn ihjel
    inden de risikerer at blive ubekvemme for moren. Og DR er også
    begyndt at spekulere i vold og bestialske mord samt LGBTQ,
    kønsforvirring og sygelige udskejelser.

    Konstant giver man rigelig sendetid til enhedslisten og de radikale.

    Mans promoverer også rabiate feminister, me too krænkede kvinder,
    norm-stormere og klima-fanatikere. Og DR lyver om Kamela Harris
    og co2 m.m.

    I stigende omfang drive man klapjagt på familier, forældre, boligejere,
    erhvervsdrivende, landmænd og bilister. Og man diskriminerer og
    nedtromler danskernes borger- og menneskerettigheder.

    Er vi på vej ind i et sygt, afstumpet, vulgært og perverst samfund?

  12. der Adler

    Muslimerne har samme opførsel som duerne på Rådhuspladsen. Når de vil have noget, så spiser de af hånden. Når de har fået det de ville have, så flyver de op og skider på en.
    Der skal slukkes mange hjerneceller, slås mange knuder på tungen og vrides mange arme om, for at komme frem til nogen som helst anden konklusion, at muslimsk terror og skodbogen koranen hører uløseligt sammen.

    Hvad angår muslimer og dermed også islam, og de derved følgende problemer som de er årsag til, på det omgivende samfund, så er der kun dette at sige. Det er ikke længere en humanitær, men en kirurgisk opgave. Man bør i egen interesse foretage nogle snit, effekturere nogle konsekvenser – hvor ubehagelige de end må være – og det ganske radikalt. Ellers vil Europa, og det vi i vesten står for, gå til grunde, som følge af den islamske sygdom. Vi kan dagligt ved selvsyn konstatere, at islam er Europas betændte blindtarm. Man kan leve videre uden en blindtarm, men ikke hvis der ikke bliver skredet ind, og det hurtigt.

    Mange muslimer skaber situationer for etniske danskere, ved åbenlyse provokationer, for så efterfølgende at få afløb for deres voldshandlinger, med begrundelsen at de føler sig krænket! 40 års åndløs indslæbning har vist, at et forkert blik eller et nej til at blive røvet, er nok til at Mustafa slår en ned, og i værste fald, at man pådrager sig varige skader.
    Årsagen skal måske findes deri, at for rigtig mange muslimers vedkommende er de indavlede, grundet utallige generationers fætter/kusine ægteskab (igennem 1400 år), hvorved den genetiske arvemasse utvivlsomt har taget skade. Men hvorfor skal vesten trækkes med muslimer, der for rigtig manges vedkommende har en kortslutning i kysen!
    Er der ikke det ene, så skal man nok finde noget andet. Man kan nu engang ikke stoppe munden på en muslim, ved at opfylde hans urimelige krav. Det svarer til, hvis man kaster benzin på et bål.
    Man sidder tilbage og tænker, at rigtig mange muslimer må være født med et gen, der gør dem evigt utilpassede, uanset hvor de slår sig ned. Muslimerne burde kaste krænkelsesfilosofiens åg af sig, få hænderne op af lommen, armene ud fra kroppen, og så tage fat, for at bidrage til den fælles kasse. Efterhånden må jeg sige, at min venligheds bank er gået fallit.

    1. Og myldred djævle frem på jord

      og os opsluge ville…

      Danskerne af i dag er heller ikke for kloge.

      De var før i tiden ret fornuftige og fremsynede, men med forringelser
      af undervisningen og med massiv propaganda og manipulation har man
      forvandlet flertallet af danskerne til ensrettede, uvidende, historieløse og
      selvmorderiske kamikaze-piloter der tænker meget kortsigtet. De kendte
      massemedier dominerer fuldstændig meningsdannelsen og tænkningen,
      så danskerne i dag er fordummede i den grad, at de er blevet til stemme-
      kvæg og borgere som gladeligt skader sig selv og bliver ved med at støtte
      partier der er totalitære/marxistiske/radigale og woke feministiske, selv
      om de pivfalske partier har snydt og sjoflet dem i årevis.

      Nutidens flertal udgøres af overnaive lalleglade typer der tænker som
      robotter, som sluger alle slags stats-propaganda råt, og som ikke forstår
      hvor det bærer henad. De er ikke klogere end tyskerne var 1910-45. De
      få som stadig tænker selvstændigt, er så få at de ikke kan stille noget op.
      Slet ikke nu hvor det er blevet umoderne at læse bøger… hvor de unge
      bruger det meste af tiden på digital underholdning som Tik-tok og sms-
      beskeder og fjollede tv-udsendelser osv., og hvor de ældre er blevet
      overvældet eller lammet af mængden af forandringer og nye problemer.

      Fremtiden bliver som forudsagt i bøgerne “1984”, “Kammerat Napoleon”
      og “Fagre nye Verden”, blot endnu værre og endnu mere totalitær. Det
      er et spørgsmål hvor mange overlevende danskere der er tilbage, når
      marxisterne, jihadisterne, WHO, WEF, NATO, FN og EU er færdige med
      deres programmer.

      Er der mere end 10 eller 15 som læser med her?

  13. Demografi og demokrati

    Som der står i blogteksten: “Morten Messersmith har og havde ret, men i et land hvor det at nævne etnicitet, eller kulturelt ophav er kriminaliseret og forbundet med straf, så er det fløjtende ligegyldigt hvor meget ret du har”.
    § 266 b er en politisk paragraf, der kan bruges som hvem som helst. Den forbyder forhånelse eller nedværdigelse på grund af “race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering.”
    Hvad er “forhånelse eller nedværdigelse på grund af “race”`? Hvilke er racerne i dag? Engang var der gule, sorte og hvide. må Er det dem man ikke må forhåne?
    Hvad er hudfarve? Engang var der gule, sorte og hvide. Nordafrikanenere og arabere er hvide som italienere, spaniere og grækere og mange af eruropæere. Hvilken race må man forhåne? De hvide?
    National oprindelse? Venstrefløjens anti-amerikanisme?
    Etnisk oprindelse er det amerikanere eller russere, kinesere eller eskimoer? Hvad er etnisk oprindelse? Er det nogen, der kan selekteres af den danske DNA-jæger Eske Willerslev? (Spændende)
    Tro. Er det den marxistiske tro, man ikke må forhåne? Eller troen på at jorden er flad?
    Seksuelle orientering. Gælder det alle perversioner (også pædofili 🙂 )
    Det er indlysende at § 266 b er en politisk gummi-paragraf, der bruges til politisk forfølgelse.
    Hvis Morten Messersmith dømmes igen efter § 266 b, kan han måske blot dømmes til at afsone 60 dage med en fodlænke?

    1. Spørgejørgen

      Demografi: Hvor i blogteksten/Aamunds
      artikel finder man de to linjer du indleder dit eget skriv med? Har du
      bragt et falsk citat?

      1. Demografi og demokrati

        Beklager. Jeg kan heller ikke finde det. Det var copypastet af mig. Måske er det fjernet? Men det er sandt nok: “Morten Messersmith har og havde ret, men i et land hvor det at nævne etnicitet, eller kulturelt ophav er kriminaliseret og forbundet med straf, så er det fløjtende ligegyldigt hvor meget ret du har”. Hvem har sagt det? Mystisk.

        1. Demografi og demokrati

          Fandt citatet på Karl Martell 11/10/2024 at 11:22. Beklager fejlen.

  14. der Adler

    Til orientering. Jyllands Posten kører for tiden en serie om muslimers syn på diverse ting. I fakta boks fra 12.ds. s.06. står der, at antallet af muslimer er 295.000, helt hen i vejret.

    1. Niels O

      Hvad er antallet så, hr. nazi-magasin? Med dokumentation…..

      1. Træt

        Den er jo hemmeligstemplet, Niels Nul.
        Ukrainere og russere er “ikke-vestlige” men tredjegenerations tyrkiske og pakistanske indvandrere uden en dråbe dansk blod i årerne er “af dansk herkomst”.
        Vi, der kan bruge vore øjne, og kommer udenfor Søllerødparken og Nærum Butikstorv, kan se at andelen af MENAPT’er umuligt kun kan være 5%

      2. ino

        Hvis du virkelig vil have en dokumentation, så kan du jo begynde at tælle de udenlandske navne via https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/borgere/navne/hvor-mange-hedder.
        Det er bare at starte fra en ende af med sære drengenavne:
        Aadil (4)
        Aahil (19)

        Mohamed (2632)
        Mohammad (5372)
        Mohammed (2275)

        Muhammed (202)
        Muhammad (2242)
        Muhammed (1054)

        Mustafa (2077)

        og det er foreløbig kun nogle af de små 100.000 “danskere” med arabiske drengenavne, men det er nok bedst at du selv tjekker tallene, ellers tror du jo ikke på dem.
        Husk at medtage tyrkiske og pakistanske navne samt navne fra staterne derimellem!

        1. Niels O

          Jeg skal ikke tælle noget. Jeg skal bare have et svar, hvad det korrekte og dokumenterede tal er, når nogen påstår, at et tal fra DS ikke er korrekt. Det er meget normalt.

          1. Træt

            Hvordan er det officielle tal fremkommet, Niels Nul?
            Officielt har man jo glemt at registrere folk efter etnicitet.
            CPR kender kun en persons forældre og børn, så hvis der var politisk vilje kunne man sagtens udskille den problematiske gruppe af MENAPT’er

          2. Blot en bemærkning

            Niels O er en tosse som
            nu forsøger at udfylde tomrummet
            efter at de andre trolde, Niels Poulsen
            osv. har taget sig en pause.

    2. Muldyret

      Jeg har noteret mig, at DR nu ofte anvender med “dansk statsborgerskab”. Selv for DR er det for meget bare at udtrykke sig med “dansk”. Stuerene bliver DR nu aldrig.

  15. Demografi og demokrati

    Ingen kender antallet af muslimer i Danmark. Religion bliver ikke registreret i personregistret (CPR) eller i andre (statistik) registre. Det er ulovligt.

      1. Karl Martell

        Det skønnes at der er 250-300.000 muslimer i Danmark, det er vel omtrent ligeså troværdigt, som da man for år tilbage længe påstod, at der var 300.000 indvandere i Danmark, og kun fordi man blev hård presset, til sidst kom med det rigtige tal på 750.000. I dag er der vel pænt over 1 mio.
        Naturligvis kan man altid spørge, hvem man er og hvem der skønner.
        Som Winston Churchill sagde: Jeg stoler kun på en statistik, jeg selv har forfalsket.
        Nok er antallet af muslimer i Danmark stort og skræmmende, men blandt unge i den fødedygtige alder, er der forholdsmæssigt flere.
        Det mest skræmmende er Jyllandspostens afsløring af hvor mange muslimer der mener, at Hamas’ terrorangreb for et års tid siden var berettiget, og hvor mange muslimer der ikke mener Israel har ret til at eksisterer. Det betyder i virkeligheden, at mellem en tredjedel og halvdelen af muslimer boende i Danmark er radikaliseret – Virkelig skræmmende.

          1. Træt

            Overall we rate tjekdet.dk as a globalist shill institution, whose main purpose is to hush down inconvenient truth by using straw man arguments

          2. Muldyret

            Falaffelparker overalt, gedehyrdefrisører og flere og flere butikker låser bedre kød inde. Mange småting forsvinder fra sortimentet.
            https://dsk.dk/butikstyverier-blevet-et-hverdagsfaenomen/

    1. ino

      Dengang vi havde folketællinger i Danmark, den sidste var i 1970, registrerede man sjovt nok altid folks religion. Det var sådan jeg fandt ud af at et par af mine oldeforældre var tilhørte metodistkirken i København.

      1. Niels O

        Jeg er i slægt med huguenotterne i Fredericia, hvor langt ude det så er. Måske er det det gen, der gør, at jeg synes, at der er så mange latterlige danskere.

        “Skrid hjem til huguenotland!”

      2. Demografi og demokrati

        Ja, der var engang. Folks religion registreres ikke længere i personstatistikken: “I 1800-tallet var oplysningerne om religion forholdsvis detaljerede og omfattede både de anerkendte og de ikke-anerkendte trossamfund såvel som dem, der stod uden for et trossamfund.Tallene blev indsamlet jævnligt og kunne derfor afsløre forandringer i tilslutningen. Det var for eksempel muligt at følge udviklingen i antallet af katolikker, som fra 1840 til 1850 var nedadgående, men derefter stærkt stigende(..) Frem til 1921 indgik religion som en naturlig variabel i de offentlige folketællingsresultater. Helt frem til 1950’erne indgik spørgsmål om religion i folketællinger, men tallene fra disse år er aldrig blevet offentliggjort.”
        Folks religion registreres ikke længere i personstatistikken: “De tekniske grunde er, at CPR-registeret i 1969 erstattede de traditionelle folketællinger i Danmark. Det betyder, at Danmark er et af de lande i verden, hvor statens viden om befolkningen er størst, men fordi registeret blev indført i 1969, hvor der ikke var fokus på religion, er religion, med undtagelse af medlemskab i folkekirken, ikke en del af CPR-registeret. De etiske spørgsmål angår diskussionen om, hvorvidt religiøse overbevisninger og tilhørsforhold er en privat sag. I nogle lande såsom Frankrig er det forbudt for staten at spørge sine borgere om religion, mens andre lande som for eksempel England for nylig har inkluderet et spørgsmål om religion i deres folketælling (..)
        Oplysninger om religion er klassificeret som en følsom oplysning i den danske Databeskyttelsesforordning (..)
        Der er politik i at tælle religion. Interessen for at tælle religion angik i størstedelen af det 20. århundrede primært folkekirken. I det 21-århundrede har dette ændret sig, og i dag er interessen primært forbundet med vurderinger af andelen af muslimer i Danmark”
        (Klip fra Kan man tælle religion? Lene Kühle, religionssociolog og professor MSO. Religion.dk 15. juni 2020)

        1. ino

          Der skete i øvrigt en fejl i CPR-registret et år i begyndelsen af 1970’erne: Hvis manden var udmeldt af folkekirken, blev konen automatisk udmeldt også! (Muligvis skete det kun i København).
          Min kone har ikke betalt kirkeskat siden. Jeg udmeldte mig, ikke min kone! Hun blev automatisk udmeldt, men opdagede det faktisk ikke før flere år senere.

  16. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    Endeløs galskab

    Den fanatiske spanske inkvisition
    og den sorte middelalders overtro er genopstået. Det samme
    er Goebbels skruppelløse landsdækkende fler-etagers løgnefabrikker.

    Dog ikke rent bogstaveligt, men åndsformørkelsen er den samme.
    Og de politiske budskaber som strømmer ud af massemedierne
    har samme formål: at undertrykke og udnytte befolkningen maksimalt.

    Hør DRs klima-udsendelser: Vi er alle klima-syndere. Vi er alle skyldige
    i menneske-skabte klima-forandringer. Vi er alle skyldige i at forbryde
    os mod hellig-ånden som er den nye klima-religion og den store, store
    sandhed om co2. Vi er bør alle skamme os fordi ingen af os gør nok for
    at redde jordkloden fra at brænde op sammen med atmosfæren.

    At vi alle er nogle klima-forbrydere fremgår med lysende klarhed af DRs
    udsendelser med Lars Trier Mogensen, der med dramatisk stemmeføring
    spørger om vi både kan tjene moder jord og ussel mammon.

    Det kan vi ikke, fastslår han så med syv tommer søm. For hvad enten man
    er landmand, bilist, flyrejsende, indehaver af en jakke, en frakke, en kjole,
    et par sko, en bluse eller et par bukser, eller nogle møbler, eller en hund
    eller kat, et køleskab, et TV eller et varmeapparat, så er man en synder mod
    miljøet, diversiteten, klimaet og en bæredygtig samfunds-udvikling. Og hvis
    du drikker mælk, spiser ost eller en steg, så er du et miljø- og klima-svin.

    Det sidste nye er at bare du har et hjem, en bolig, tag over hovedet, så
    er du en klima-fascist. Og hvis du ikke spadserer eller cykler på arbejde,
    men kører i bus, med tog eller er så grov at bruge privatbil, så er du en
    samfunds-fjende.

    Den “grønne” (læs blodrøde) omstilling kræver nu at alt vendes på hovedet.
    “Eliten”, dvs. politikerne og radio-kvinderne osv. skal fra nu af bestemme
    vores påklædning, hvad vi må spise, hvordan vi skal bo, hvordan vi skal
    bevæge os, hvad vi skal lære, hvad vi skal mene og hvad vi skal bruge
    vores fritid til. Se de regler om boliger, om mad, om 15-minutters byer,
    om digitale penge, trafik, sygepleje, privatliv og om 117 andre ting der er
    på vej. Fremtiden kan blive et totalitært mareridt.

    Bjørn Lomborg, Svensmark, PragerU og bøger om solen og fotosyntesen
    påviser at den hysteriske kampagne mod co2 bygger på fup, uvidenhed
    og misforståelser. Som udbredes af særinteresser.

  17. der Adler

    @ Niels O

    Du henviser til en tekst fra Kristeligt Dagblad 09.09.2021, tal der er ude af trit med virkeligheden.

    Jeg skal gerne tage den en gang til. Samme blad skriver 3 år senere:
    Forside på Kristeligt Dagblad 24.09.2024:
    ” Knap 1 million (955.727, heraf er efterkommere 221.358) indvandrere bor i Danmark i 3die kvartal 2024 ifølge DS – i 1990: 4.3% – 2000: 7.2.% – 2010: 9.7% – 2020: 13.8% og i dag 2024:16% .”
    Heri er ikke medregnet de illegale, ej heller dem hvor den ene forældre “er dansker.” Ligeledes kan muslimer komme fra Sverige, England, Tyskland, men bliver betegnet som vestlige.
    Iøvrigt bestræber jeg mig på, at bruge mine øjne, og gade billedet bliver år efter år mere og mere broget.

    (ditOverblik.dk, 26.11.2018) :
    Hvor mange indvandrere og efterkommere af indvandrere findes der i Danmark? 770.397, hvis man tager det seneste officielle tal fra Danmarks Statistik.
    Men spørgsmålet er, om det tal er dækkende? Det mener Dansk Folkeparti ikke. Danmarks Statistik tæller nemlig kun de sidste to generationer med i statistikken, og det er for lidt, mener DF.
    Står det til Dansk Folkeparti, skal tredje generations-indvandrere også tælles med. Gør man det, stiger antallet med ca. 160.000 til 929.666 personer med ”migrations-baggrund”. Det viser en særkørsel, som Danmarks Statistik har lavet for Udlændinge- og integrationsministeriet, på forespørgsel fra Dansk Folkeparti.

    (Uriasposten 16. december 2016 – ”Demografi er skæbne”). :
    Det totale antal muslimer er meget større end omtalt de fleste steder og gengivet i kommentarer her på siden (#13, 16, m.fl.). Nogle forenklede resultater opgjort pr 1. januar 2016 og aflæst fra Statistikbanken, fx datasættet HISB3: Siden 1984 er det totale indvandringsoverskud 429.285. Heraf nogle vestlige og fjernøstlige, hvis fødselshyppigheder er som danskeres. Ca. 70 % er muslimer, som plejer at føde mange børn. Når antallet af muslimer i Danmark sættes til ca. 300.000, ville det så også være tilnærmelsesvis rigtigt, hvis muslimerne var ganske ufrugtbare.
    Befolkningen er i de samme 32 år vokset med 599.730. Stigningen er indtrådt efter 4 år med stagnerende folketal i begyndelsen af 80’erne. Al information tyder på, at danskerne plus vestlige indvandrere fortsat føder meget få børn, hvilket fører til, at antallet af danskere falder. De ca. 600.000 personer, som folketallet er vokset med, er således næsten i sin helhed et produkt af muslimsk indvandring og fertilitet, og tallet 600.000 er derfor tæt på et absolut minimum for antallet af muslimer i Danmark i dag. Hvis den danske nedgang er på 100.000 skal vi forøge gættet til 700.000 og så fremdeles. Den fulde sandhed må vi gætte os til. Dem, der har så travlt med at bagatellisere skadevirkningen af den muslimske indvandring, har selvfølgelig også været i gang med forfalskninger vedrørende deres andel af folketallet. I skyndingen skal det lige bemærkes, at Danmark i befolkningsmæssig henseende nu er et tredie-verdens-land, med egen befolkningseksplosion.

    (Den Korte Avis, 21.10.2018, artikel ” Hver 25. danske statsborger har nu ikke-vestlig oprindelse – og der bliver stadigt flere for hvert år,” af Poul Erik Andersen.
    I dag bor der i Danmark i alt 5.275.190 personer med dansk statsborgerskab registreret den 1. januar 2018. Af dem udgør de oprindelige danskere i alt 5.004.862 personer, vestlige indvandrere 42.941 personer og folk af ikke-vestlig oprindelse i alt 227.395 personer med dansk statsborgerskab.
    Ikke-vestlige danske statsborger udgør således nu 4,3 procent af samtlige.
    Det svarer til, at hver fem og tyvende med dansk statsborgerskab er af ikke-vestlig oprindelse.
    Går vi tyve år tilbage i tiden, så det noget anderledes ud.
    Den 1. januar 1999 boede der i alt 5.057.301 personer j Danmark med dansk statsborgerskab.
    Af dem udgjorde den oprindelige befolkning 4.941.953 personer, vestlige indvandrere udgjorde 46.495 personer og folk af ikke-vestlig oprindelse 68.853 personer med dansk statsborgerskab.
    Antallet af danskere er i løbet af disse tyve år således steget med blot 62.909 personer, medens antallet af ikke-vestlige personer med dansk statsborgerskab er steget med ikke færre end 158.542 personer.

    Det største problem Danmark har, er, at blandt de politikere vi har valgt til at lede dette land, er det de færreste der har de nødvendige lederevner (visioner), for at udstikke en kurs hvor vi skal hen, uden at miste sammenhængskraften. Det skal jo ikke bare dække en valgperiode (4 år), men burde række videre (10-20 år). Det vigtigste for de fleste politikere er desværre at klæbe til taburetten når de endelig er kommet til fadet, og ikke sætte hårdt mod hårdt.
    Smaltalk, dovne, behage-og bekræftelsessyge, og mange gange en pinlig optræden i TV-mediet er ikke usædvanligt for disse magthavere, der svinger som vinden blæser. Populistiske og platte udtalelser flyder i en lind strøm fra dem, nøjagtig som skidt fra en spædekalv. Vore dages politikere har ingen pondus, men er letvægtere uden den fornødne ballast til at styre og især tage vare på Danmark. De burde smides ud på historiens losseplads, samt dømmes for deres ødelæggelse af Danmark.

    1. Niels O

      Ikke nærlæst, da jeg kan se, at der citeres fra Uriasposten og Den korte avis, som ikke er neutrale kilder. I modsætning til Danmarks Statistik.

      Tommelfingerregel: 300.000 personer fra hver af grupperingerne: vestlige lande, MENAPT-lande samt øvrige ikke-vestlige lande. Det giver samlet godt og vel 900.000 ikke etniske danskere i landet.

      Så kan man hver især have en mening om, at det er et passende antal eller for mange eller for få.

      Men at manipulere med tallene eller slet og ret bare gætte på, hvor mange muslimer, der er i landet, bør ikke accepteres i et debatforum.

      1. Træt

        Er Niels O enig med DST om at det er retvisende at holde tredjegenerationsindvandrere, som ikke har en eneste forfader som kan findes i en dansk kirkebog, ude af tallet for efterkommere?

      2. ino

        DST er jo kun en neutral kilde for så vidt som den lægger sine forudsætninger /kriterier/definitioner klart frem.
        Det er derfor man kan konkludere at tallene fra DST ikke stemmer. En tredjegenerations muslim er ikke en dansker, kun en dansker ifølge DST’s definition, ikke en dansker i danskernes øjne.
        DST kunne give os bedre oplysninger, men det må de ikke , og pilen peger selvfølgelig på politikerne.
        Det ved du godt, Niels.

        1. Niels O

          Hvor mange personer drejer det sig om – med ægte dokumentation? Ikke bare nogen, der gætter.

          Jordhulenationalister er overhovedet ikke ægte danskere – i mine øjne.

          1. Træt

            De er jo hemmeligstemplede, Niels.
            Kun med fuld adgang til CPR, med mulighed for at slægtsforske, kan man udskille mørketallet af MENAPT’er, der ikke har nogen danske forfædre.
            Dertil skal lægges afkom af snotdumme danske feltmadrasser, der har ladet sig besvangre af en MENAPT og har opfostret en de facto MENAPT.

    2. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald

      Chrborg har skabt
      rekorder i nonsens, løgn og ulykker.

      God kommentar af Adler,
      men linjen med 1 af 25 er det en parodi på officielle tal, eller
      en gengivelse af officielle tal? Det lyder som det rene nonsens
      for i gadebilledet, i butikker, i skoler, i banker, i kommuner og
      i hospitaler, ved strande og mange stævner vrimler det med
      indvandrere, så man let kan få det indtryk at hver anden eller
      tredje er indvandrer. I nogle skoler er 98% eller 100% af eleverne
      udlændinge, og i mange gågader, butikker og kommuner domi-
      nerer de. Vi er tæt på et kritisk antal og på svenske tilstande.

      Hvad man også kan se af antallet af knivstik, skyderier, overfald
      på kvinder, svindelsager, afbrændte biler osv. samt mængden
      af nedskæringer, forringelser og lukninger på sundheds- og
      velfærds-områderne. Hele infra-strukturen er skåret ned til
      det mest nødtørftige. Selv ambulancer og læger er der nu stor
      mangel på, folk med kræft og andre alvorlige sygdomme er
      døde på stribe pga. nedlagte og afskaffede hospitaler og senge-
      pladser og den største mangel på sygeplejersker og andet
      personale i 100 år.

      Hertil en bolig-, familie- og forsvarspolitik m.m.m. som er så
      asocial, skadelig og uansvarlig at man skulle bruge mange tykke
      bøger for at beskrive folkets lidelser.

      Magen til politisk skabt elendighed har man ikke set siden 1600-tallet.

  18. Tennis-spilleren

    Niels O er en krakilsk idiot
    og net-trold som absolut ikke er på danskernes side.
    Han påstår alt muligt blot for at være på tværs. Lad
    os ignorere ham fra nu af. Han er kun spild af tid.

  19. Karl Martell

    Det er lidt besynderligt, at danskerne bliver ved med, at stemme på de samme partier, de altid har stemt på. Det er dog de partier, der har skabt det samfund, som er ved, at falde fra hinanden. Vi er ikke på svensk, fransk eller engelsk niveau, men vi er på vej. Hver dag sit knivstikkeri, og efterhånden også hver dag sit skyderi på åben gade. Banderne kryber ind over grænserne og gaderne og Christiansborg flyder med narko. Hells Angles er en samling gamle mænd, og er for længst overhalet indenom af diverse indvandrebander, med en helt anderledes voldsparathed.
    Justitsministeren aner ikke hvad han skal stille op. Han fremstår mere og mere afklædt, for en dag går det måske op for de sløve vælgere, at det faktisk er de nyttige idioter i staten og kommunerne, som har skabt problemet.
    Justitsministeren bliver hårdere og hårdere i retorikken, men han og regeringen vil ikke gøre det eneste, som hjælper! Opsigelse af menneskerettighedskonventionen flygtningekonventionen og statsløshedskonventionen og så udvise de kriminelle og alle som ligger landet til last.
    Nogen vil sige, at jeg er rabiat højreorienteret, men skal vi danskere finde os i daglige knivstikkerier, skyderier, vold og voldtægter? Skal vi finde os i fire indvandrerfamilier i Aarhus med 5000 kriminelle sager? Skal vi danskere finde os i naive idioter, som bare parkerer kriminelle indvandrene på førtidspension, betalt af os, som faktisk er deres ofre. De penge var tiltænkt, den fornuftige samfundskontrakt, mellem danskere, hvor dem som kan tager sig af dem som ikke kan! Dybest set en smuk tanke; Men den virker kun i et lukket system.

    1. Det gamle posthus

      Ja, det er mystisk at danskerne bliver ved med at
      stole og tro på ministre, regeringer og partier som angriber
      hjemmenes økonomi, fred og sikkerhed, som angriber landbruget
      og ødelæggers vores landskaber, som udhuler og undergraver
      sundhedsvæsnet og folkesundheden, som opløser og splitter
      familierne, som forringer eller ødelægger barndommen for
      hundredtusindvis af børn, som bruger milliarder på en nytteløs
      krig mod co2, som overdænger danskerne med afgifter, nye
      regler, forbud, nedskæringer og stramninger osv. Og som ikke
      bremser op for indstrømningen af kulturfremmede som koster
      over 100 milliarder kr. om året, plus at de har flerdoblet krimina-
      liteten. (Tyverier, indbrud, hærværk, overfald, påsatte brande osv.)

  20. Hvem ringer klokkerne for?

    SYVDOBLING AF ANTAL DØDSFALD
    er hvad Snaphanen skriver om.

    Hodja har interessante videoer om hvordan
    vestlige og europæiske samfund er ved at falde
    fra hinanden pga. korrupt og hensynsløs politik.

  21. Niels O

    Det virker som om, at nationalisterne ikke synes at 300.000 muslimer* i Danmark (5% af befolkningen) er særligt slemt, da de gør alle mulige krumspring for at gøre tallet større. Det er der åbenbart et behov for at gøre.

    *formelt indvandrere fra MENAPT

    1. Træt

      Hvis dit absolut minimumsantal, der er fremkommet ved at trylle alt hvad der kan væk, på samme måde som som at omkostningerne blev opgjort til 30 milliarder, står til troende, så er det da godt klaret at 5% kan stå for så stor en del af alle negative statistikker.

  22. Brødrene på uglegården

    OT

    I over 30 år har politikerne vidst
    at der var lægemangel på vej. Og hvad har de så gjort ved det?
    Praktisk taget ingenting. Og fra 2015 og til nu har de nærmere
    gjort det modsatte. Under Lars Ulykke, DF-Tullesen og Pia K
    lavede man “reformer” der slagtede løs på sundhedsvæsnet,
    og under Mette fra 2019 gik det helt galt med hospitalerne og
    meget mere. Selv under den nuværende S-M-V regering har
    man lukket hospitaler og afdelinger, og fyret personale i regionerne.

    Hvis man leder efter eksempler på arrogant, kynisk, kortsynet,
    menneskefjendsk og inkompetent politik, behøver man blot
    undersøge hvad V, DF, S, K og R mfl. har foretaget sig på
    sundhedsområdet fra 2015 og til nu. Eller fra 1983-84 under
    Schlüter.

    Velfærd og sundhed var bedre i forhold til Europa og verden
    for 50 år siden. (Og postvæsnet var bedre i 16-1700 tallet end
    i dag. Og indvandrings politikken var klogere)

  23. Karsten Jensen

    Et slag på tasken

    Der er omkring en million indvandrere og afkom fra muslimske lande i Danmark pt, og vi er på vej til to millioner.

    I flere nabolande udgør andelen af muslimer omkring en trediedel af befolkningen.

    Der er nu så mange, at selv Dansk Folkeparti har udtalt, at det er for sent at gøre noget, vi må bare prøve at få det bedste ud af det.

    Det mest sandsynlige scenarie er, at det ender i en borgerkrig. Det plejer sådan noget at gøre. Og det er faktisk tydeligt, at den allerede er begyndt med parallelsamfund og egne love, domstole og retshåndhævelse.

    Attentater, bombesprængninger og halsoverskæringer er også allerede blevet hverdag i de europæiske byer. Pressen og politikerne gemmer sig i deres hvide ghettoer i Nordsjælland og Silkeborg, og lader som om at de intet ved.

    Det synes som om, at parolen er, bare det holder vor tid ud.

    1. Karl Martell

      Du har en pointe, selvom du nok overdriver antallet en smule; Men hvis vi bare ser ud over vores grænser, så ser vi muslimsk overtagelse af vores byer. Byer som hovedparten af Malmø, en del forstæder til Göteborg og Stockholm.
      Hovedparten af Frankfurt og store dele af Berlin. Bradford, Leciester og snart Manchester og Leeds. Såmænd London har i dag flertal af ikke englændere. Marseille og østlige forstæder til Paris. Wien, Rotterdam, Bruxelles og Strasbourg.
      Den bestemmende klasses naivitet illustreres med Jens Rohde, da han var medlem af Europa-Parlamentet oplevede Strasbourg et terrorangreb, hvor en mand skød på må og få. Journalisten kom for skade, at omtale gerningsmanden som muslim, og Jens Rohde gik straks i forsvarsposition, til trods for, at han måtte gemme sig for kuglerne i en trappeskakt. Hvordan kunne journalisten vide, at manden var muslim? Var det aggressive svar fra en lettere eksalteret Jens Rohde. Det viste sig naturligvis at manden var muslim! Men Jens Rohde fik udstillet sin naivitet.

    2. Fra velfærdsstat til terrorstat

      Karsten Jensen

      Ja, i Sverige er de socialdemokratiske
      og “humanistiske” snakkehoveder jo kommet så langt ud i en slags nyfascistisk
      galskab, at de er i gang med at forære hele landet væk til kulturfremmede og
      krigeriske jihadister og islamister. En stor bølge af vold og mord skyller hen
      over tidligere yderst fredelige områder. Sverige er ved at blive til en terrorstat
      hvor indbrud, trusler, skyderier, bombesprængninger, brande og attentater
      er hverdagskost. I den nye bog “Klanerne” afdækkes det hvordan arabere og
      afrikanere har infiltreret mange brancher, fra byggebranchen til diverse banker,
      industrier og boligforeninger, samt alle dele af det offentlige system. Hvis
      Sverige skal reddes fra undergang, skal det ske snart. Men svenskerne er
      bedøvede af manipulerende medier, så det bliver nok ikke til noget. Om fem
      eller ti år er Sverige sandsynligvis blevet til et endnu mere rædselsfuldt sam-
      fund hvor alle almindelige borgere holdes i et jerngreb af besættelsesmagten,
      og hvor byer som Malmø, Stockholm, Gøteborg, Uppsala osv. er omdannet
      til jungler, kz-lejre og krigszoner.

    3. Niels O

      Dokumentér påstanden.

      Hvorfor ikke bare sige 3 millioner eller 4?

  24. Hjuldamperen

    Martell

    Der er da ingen overdrivelser i K. Jensens skriv, så
    hvorfor mener du det? Der er mindst 1½ million “berigere”
    i Danmark og vi er på vej mod de to millioner. Så hvorfor
    dit forsøg på at bagatellisere det?

  25. Københavner-snuden

    Radio-avisen kl. 12 i dag var nærmest
    en parodi på en nyheds-udsendelse.
    Ingen nyheder, men en alenlang snak om
    fertilitetsbehandlinger, derefter en kvinde-
    krænkelse og noget om vacciner. Den var
    sammensat af Fauerholdt Løfwald. En
    Henrik Itchelich frasorterer også nyheder.

    Der er ved at være normalt at radio-aviserne
    er uden nyheder, men mere handler om alt
    det gode velfærds-politikerne gør for danskerne.

    Vil man vide hvad der sker i Danmark, er DR
    en tredjerangs kilde.

  26. der Adler

    @ Niels O
    ” Det virker som om, at nationalisterne ikke synes at 300.000 muslimer* i Danmark (5% af befolkningen) er særligt slemt, da de gør alle mulige krumspring for at gøre tallet større. Det er der åbenbart et behov for at gøre.
    *formelt indvandrere fra MENAPT

    Er du fuldstændig uden for pædagogisk rækkevidde? Der er ingen der gør krumspring for at gøre nogle tal større.
    Det vi anker over er, at vi aldrig får de rigtige tal fra myndighederne, det hele er et skønmaleri. Fik vi de korrekte tal, så var fanden løs. Men hovedløse høns som jer, syntes alt er evig dejligt, selvom vi gang på gang må konstatere, at man giver efter for islams krav, i stedet for at kræve, at de må indordne sig. Lad dog bare lille brunøjede Hussain og Ali slå gækken løs overfor de etniske danskere.

    Europa har bevæget sig derhen, hvor det er at sammenligne med en gammel luder, uden på nogen måde at ville genere udøverne af denne gamle profession. Danmark/Vest-Europa har udviklet sig til et flydende ansigtsløst samfund, hvis magtkorrumperede establishment er helt ude af trit med landets etniske borgere. Man er mere interesseret i at behage de udefra kommende, end i landets egen befolkning, hvor en mindre og mindre del, skal forsørge resten, der er på diverse overførelsesindkomster.

    At skulle lægge øre til hele det etablerede ekspertudvalg af mediefolk, med de såkaldte rigtige meninger, udtale sig som såkaldte neutrale orakler, der skal hjælpe os borgere med at få noget indsigt i problemstillinger, så vi på demokratisk vis kan træffe velovervejede beslutninger, er en skændsel, som man får opkastningsfornemmelser af.
    Vi bliver beskyldt for at være xenofobiske smånazister med manglende udsyn, åndsevnerne rakte ikke til at overskue det magiske multi-kulti projekts storhed, og vi var lavtlønnede småkårsfolk med dårlig uddannelse fra Danmarks yderområder, ej heller førte vi åndfulde samtaler på et højt akademisk plan (ifølge vores kritikere) ved Verner Panton bordet, omgivet af klassiske designermøbler og Købke på væggen og Rifbjerg og Carsten Jensen i reolen. Med andre ord, ”rene linier, stilrent og godt design”.

    Nej,- vi er dem med kakkelborde og Ikea-møbler, Giro 413-lyttere, hjorten ved skovsøen under sofagruppen, samt Mågestellet i skænken. Vi er de ikke-omstillings parate. Vi er dem der ikke har råd til at være kreative rent skattemæssigt, så er stigmatiseringen på plads. Derfor, tag en tur ud på landet eller i byernes ghettorer og snak med de etniske danskere der er tilbage, som er klemt og som må leve med daglige ydmygelser og chikane samt det der er værre. Her bor de stadig, de som byggede landet, de som skabte vores velfærd og velstand. Her bor de, som medieoverklassen betegner som ”hvidt skrald.” Her bor de mennesker, som er med til at kvindelige ikke-vestlige indvandrere ikke behøver at stå op om morgenen, for at passe et arbejde!
    Ufatteligt, at danskerne ikke sætter hælene i.

    Skyld, skam og forargelse hældes ned over vore syndige hoveder, hvis vi tillader os at stille spørgsmål, stille krav/betingelser og trække grænser om det betimelige i den førte politik. Vi kan konstatere, at naivitetens brede vej, tankeløst er blevet betrådt i alt for mange år.

    1. Niels O

      Og knævren fortsætter i flere og flere sætninger. Mens dokumentationen fortsat udebliver.

      1. En dag på galopbanen

        Vi véd ikke om Niels O er en
        fladpandet tåbe eller en højpandet psykopat, eller
        om han bare er en sølle, flabet og forskruet Rasmus
        Modsat. Vi véd kun at han fremturer med åndssvage
        indvendinger og postulater.

        For lidt siden havde DR “Mellemfolkeligt Samvirke”
        til at påstå at Danmark var på kanten af en klima-
        katastrofe. Det er for det første ikke sandt. For det
        andet: Er MS pludselig blevet til et nyt klima-parti?
        For det tredje: MS vil tvinge pensions-selskaberne
        til at investere “grønt”.

        I betragtning af at co2-hysteriet bevisligt bygger på
        falske påstande, burde MS skrue ned for fanatismen.

      2. Træt

        Det kan heller ikke længere dokumenteres hvem af de indflydelsesrige politikere og journalister der var på Moskvas lønningsliste under den kolde krig, da kommunisten Jacob Scharf fik makuleret deres kartotekskort da han var chef for PET.
        Derfor blev professor Bent Jensen dømt for injurier, da beviserne belejligvis ikke længere fandtes.
        Muslimerne er endnu ikke blevet makuleret og kan konstateres ved selvsyn, hvis man bevæger sig udenfor striben mellem Søllerød Park og Nærum Butikstorv.

        1. Danske mænd er til grin

          DR har gjort et kæmpenummer ud af
          at en kvinde er blevet udsat for uretfærdighed
          pga. en idiotisk regel om en alt for kort tidsfrist
          og fejl i sagsbehandlingen.

          Men når mænd og deres børn af skilsmisse-
          bureaukratiet/ familiehuset udsættes for grove,
          svinske og uretfærdige overgreb og krænkelser
          af deres menneske-rettigheder, så vælger DR
          at vende det blinde øje og det døve øre til.

          Danmark er et kvinde-domineret samfund.
          Kvinder har masser af rettigheder, mænd og
          børn har ingen på familie- og skilsmisse-området.
          Resultatet er sjofel og nedværdigende behandling
          af tusinder af mænd, og tusinder af grusomheder
          mod uskyldige og ulykkelige børn. En råddenskab
          MSM har dækket over i årevis.

          Feministerne og politik-kvinderne støtter også at
          danske mænd udskiftes med arabiske og arabiske mænd.

    2. Piotr

      @ der Adler. 15/10/2024 at 13:40

      Endnu en fin observation af der Adler.
      Men, der er ingen grund til at stille ? ved om Nils-0-bon er uden for rækkevide.
      Han har aldrig været indenfor række vidde!

      Nils-0-bon er mester i “one liners”, det er hvad hans IQ, hvis den er målbar, samt intellekt, hvis man kan tale om intellekt, rækker til. BRAVO!

      Nils-0-bon forlanger evidens. Tjae, jeg går ud fra hen kommer ud i samfundet blot engang imellem, måske ugentligt.
      Hvis man gør, kan man ved selvsyn konstaterer, at hvad der Adler skriver om og har observeret er korrekt.
      Vi er overrendt af muslimer! OG, ikke mindst at det koster danskerne “kassen”, fordi vi igen&igen skal betale for alle de ulykker muslimerne forårsager.

      Ingen kan tvinge dog idioter(Nils-0-bon) til at se, når de leger blindeleg samt benægter hvad der sker i vort fædreland.

      19% af “die dumme dänen” stemmer på det samme parti hele livet. Ufatteligt!

      Vi nærmer os hastigt svenske tilstande, der kan sammenlignes med de 3 kinesiske aber.
      “Se ikke noget ondt, hør ikke noget ondt, sig ikke noget ondt”.
      Jeg opfatter det som total fornægtelse af en yderst alvorlig situation, der er ved at koste os livet.
      Hvis vi ikke ser/observerer hvad der sker omkring os.
      Hvis vi ikke lytter&fortolker hvad vi høre.
      Hvis vi ikke får lov til at sige hvad vi mener uden konsekvenser(koranloven)
      Så er resultatet “game over” for fædrelandet & danskerne.

      Regimet forlanger at vi opføre os som de 3 aber, men hvad vil regimet gøre når den danske befolkning er skiftet ud med en muslimsk?
      Regimet ved det ikke, for de lever som de 3 aber! I total fornægtelse.

      Drop Konventionerne! Drop FN/WHO! Drop EU! Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!

      1. Hvem ringer klokkerne for?

        Enig med Piotr. Niels O har aldrig
        været indenfor række vidde. Ha ha.

        NYT EU UDSPIL !!!!!!!!!!!

        Et EU departement har nu krævet at Danmark forstærker indsatsen
        mod “racisme”. Det skal ske ved at man ansætter flere muslimer og
        jihadister i skolerne, i politiet, i militæret og i hospitalsvæsnet m.m.

        Altså positiv særbehandling af kulturfremmede, og negativ
        særbehandling af danskere, er hvad EU kræver. Og det kan
        vi danskere vel ikke have noget imod? I forvejen har vi vel
        vænnet os til at blive diskrimineret? Vi har jo længe været
        3. klasses borgere i vores eget land. Og det har vi jo haft
        det vældig godt med, ikke sandt?

  27. Karsten Jensen

    Dokumentation

    Der efterlyses dokumentation for antallet af muslimer i Danmark . Efterretningstjenesten og med den flere andre kender antallet. Men befolkningen må ikke få det at vide. Officielt medregner man ikke 3., 4. og nu 5. generation, som er på vej i Erdogans muslimske barnevogne. Han har jo udtalt, at Europa skal erobres ved barnevogne fyldt med små søde neger og araberbørn.

    Det er ikke den enkelte, der udgør et problem. Det er antallet. Dag for dag kan enhver normalt begavet se, at situationen forværres. Vold, voldtægter, drab, intimidering, social kontrol, hensynsløs adfærd, knivoverfald, narko, bombeattentater, drab på præster, skolelærere, politibetjente, lejemord og almindelig plat og svindel stiger i antal og statistikkerne taler deres tydelige sprog – muslimske forbrydere står bag støttet af kriminelle storfamilier og klaner. Mellemøstens ragnorak har indfundet sig i lille Danmark og i store dele af Europa.

    Det er kun et spørgsmål om tid, inden de er mange nok til at iværksætte the final solution at skære halsen over på alle vantro. Ikke nok med at de så kan plyndre og tilrane sig rigdomme og territorier – de kan ovenikøbet være gode muslimer ved at udføre denne hædersakt.

    Shakespeare sa: Beware of a patient man’s anger. Måske vil vi vågne op på et tidspunkt og sige nok er nok. Nu stopper legen. Nu skal antallet ikke stige men falde. Så svært er det heller ikke, men det kræver selvfølgelig at man vedtager nogle nødretslove, der kan stoppe denne skæve udvikling.

    1. Træt

      Den enkelte muslim ER problemet. Først når han afsværger sin tro af hjertet, og holder op med at føle kritik af muslimer og islam som noget der berører ham, da holder han op med a være en fare for os

    2. Niels O

      Og fortsat ingen dokumentation. Kun ord ord ord….

      1. Danske mænd er til grin

        DR har gjort et kæmpenummer ud af
        at en kvinde er blevet udsat for uretfærdighed
        pga. en idiotisk regel om en alt for kort tidsfrist
        og fejl i sagsbehandlingen.

        Men når mænd og deres børn af skilsmisse-
        bureaukratiet/ familiehuset udsættes for grove,
        svinske og uretfærdige overgreb og krænkelser
        af deres menneske-rettigheder, så vælger DR
        at vende det blinde øje og det døve øre til.

        Danmark er et kvinde-domineret samfund.
        Kvinder har masser af rettigheder, mænd og
        børn har ingen på familie- og skilsmisse-området.
        Resultatet er sjofel og nedværdigende behandling
        af tusinder af mænd, og tusinder af grusomheder
        mod uskyldige og ulykkelige børn. En råddenskab
        MSM har dækket over i årevis.

        Feministerne og politik-kvinderne støtter også at
        danske mænd udskiftes med arabiske og arabiske mænd.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *