VELKOMMEN I KLUBBEN!

Ja, velkommen i klubben, sagde Viktor Orban, da han fik nyheden om, at Tyskland nu indfører grænsekontrol for at stoppe den illegale indvandring fra ikke-krigsførende lande. Tidligere havde Viktor Orban etableret et grænsehegn, ligesom den ungarske regeringschef erklærede at Ungarn ikke ville acceptere et større antal migranter fra islamiske kultursamfund, fordi den islamiske ideologi er i direkte modstrid med Ungarns kristen-demokratiske kultur og samfundsopfattelse. Denne politik blev i Ungarn mødt med en stærk støtte fra et stort flertal af befolkningen, men også med megen vrede, hån og spot fra EU’s medier og regeringskontorer. Orban er i pressen og af politikere blevet hængt ud som højreekstremist, fascist, fremmedfjendsk og islamofob, hvad der dog ikke har skadet Orbans popularitet på hjemmefronten. Ved det seneste parlamentsvalg vandt Viktor Orban og hans Fidesz-parti en knusende jordskredssejr.

I den kommende tid vil Orban sikkert notere sig, om tyske og europæiske medier vil omtale den socialdemokratiske kansler Olaf Scholz som fascist og islamofob, nu da han ligesom ungarerne har spærret grænsen i et forsøg på at få kontrol med indvandringen. Det kommer næppe til at ske. Viktor Orban er jo ond. Kansler Scholz er socialdemokrat og derfor god. Vi kan derfor ikke forvente mediernes forargelse og fordømmelse, men tværtimod forståelse for den tyske regerings skærpede opsyn med landegrænserne.

Nu skal man ikke tro, at hverken Scholz eller hans regering har sat grænseaktionen i gang som konsekvens af den totalt fejlslagne integration af muslimer i det tyske samfund. Tyske politikere og presse har i årtier sagtmodigt fundet sig i et stigende islamisk pøbelvælde i store dele af Forbundsrepublikken. Massevoldtægterne i flere tyske byer nytårsaften 2016 begået af muslimske krænkere blev fortiet af politi, presse og parlament, indtil de folkelige protester blev for voldsomme. Islamiske bander har overtaget magten i en del tyske bykvarterer uden modstand fra myndighederne, som heller ikke har lyst til at tage sig af at forfølge de mange islamiske seksuelle overgreb mod kvinder og helt unge piger i tyske svømmehaller og friluftsbade. De islamiske krav om dominans marcherer frem, og det lammefromme Tyskland lusker baglæns.” Wir schaffen das!” betyder i den moderne version: ” Vi må vænne os til det”.

Årsagen til den opstrammede grænsekontrol er således ikke den fallerede integration, men har en helt anden årsag ved navn AFD, Alternative Für Deutschland, som viser eksplosiv fremgang ved de seneste delstatsvalg især i den østlige del af Tyskland. De tyske hovedmedier som de statskontrollerede tv-kanaler ARD og ZDF samt aviserne Die Welt, Frankfurter Allgemeine og Süddeutsche Zeitung ligger alle på en politisk ’progressiv’ linje i et meningsfællesskab med vores egne DR, TV2 og Politiken. AFD bliver derfor udskreget som nynazistisk, racistisk og islamofobisk i medier og politik så langt øjet rækker. Hvis man ellers gider læse AFD’s partiprogram, vil man kunne konstatere, at der er tale om et grundborgerligt, nationalkonservativt parti, hvis politik er solidt forankret i den tyske demokratiske forfatning. Der er dog ikke tvivl om, at AFD rummer adskillige nynazistiske og fascistiske tilhængere, som naturligt søger hen, hvor de håber at få magt og indflydelse. Sovjetunionen anbragte jo heller ikke sine bedste påvirkningsagenter i det hensygnende danske kommunistparti, men i Socialdemokratiet eller tæt på. Resultatet var den berygtede ’ fodnotepolitik’, og at Danmark i perioder fremstod som passivt medlem af NATO.

Tyske grundborgerlige vælgere er hverken fascister eller racister, men de er trætte af den tiltagende brutalisering af samfundet med rod i den islamiske ideologi på ilmarch gennem by og land. Senest har Deutsche Bahn instrueret sit togpersonale om ikke at kontrollere rejsehjemmel hos passagerer med mellemøstligt eller afrikansk udseende af frygt for slagsmål og ballade, som der åbenbart har været en hel del af. De etniske tyske passagerer skal fortsat udsættes for billetkontrol. Det er netop den omfattende diskrimination af etniske tyskere i stort og småt, der fører til vrede, oprør og dermed støtte til AFD og og lignende grundborgerlige partier andre steder i Europa.

Tyske medier og politikere er dog enige om, at AFD skal holdes ude af indflydelse ligegyldigt hvor mange stemmer, de vinder ved kommende valg. Om så man skal stjæle AFD’s politik og kalde den sin egen. Og det er det, der netop er sket med en skærpede grænsebevogtning.

Konsekvensen bliver i den sidste ende, at de enkelte EU-lande ligesom Ungarn, Polen og nu Tyskland vil overtage ansvaret for sikringen af deres nationale grænser, hvilket vil være en fæl begmand til EU-Kommissionen, der siden 1997 har haft ansvaret for at sikre EU’s ydre grænser, men uden at være udstyret med magten og autoriteten til at løse opgaven. Andre EU-lande vil snart følge i Tysklands fodspor og etablere egen permanent kontrol med deres nationale grænser. Hermed er det slut med EU-Kommissionens planer om et centralstyret korps af grænsegendarmer udstyret med fly, patruljeskibe og køretøjer. Alt tyder på, at med den tyske beslutning om egen sikring af de nationale grænser, er EU endegyldigt sat fra bestillingen som Europas grænsezar. Og det er måske ikke så galt endda.

22. september 2024

16 Thoughts to “VELKOMMEN I KLUBBEN!”

  1. Nicolai E

    Advarsel !!!

    Nedenfor vil den uforvarende læser sandsynligvis støde på uacceptable ytringer fra en sindsforvirret “debatør” fra omvendtslev der dyrker sine radikale hadspruttende antinationale antikulturelle samfundsopløsende perfide vrangforestillinger hentet fra MSM…

    Nu er I advaret, man skal ikke fodre trollen, kun dyppe den i ordtjære rulle den i ordfjer og så ellers et los i ordrøven.

    1. Europa og USA er nu i den største krise i over 75 år

      Vi må håbe at vi lidt endnu kan
      være fri for agenten NP fra indvandrings- og godhedsindustrien.

      Når nu Tyskland vil indføre grænsekontrol, bliver alt vel snart godt igen. Nej, det
      gør det ikke, for der er tale om et bluff-nummer. Der blot skal berolige vælgerne.
      Bare vent og se. Der bliver tale om en meget lempelig kontrol med lidt stikprøver
      i ny og næ, hist og pist.

      Indvandringen vil fortsætte, og familiesammenføringerne
      vil fortsætte, så alle fætrene og kusinerne, alle onklerne og tanterne,
      bedsteforældrene og de uledsagede børn og alle mulige fjerne slægtninge
      osv. kan flytte til Europa, så EU kan fordele de mange millioner af asylanter
      til et hav af gratis goder i diverse EU- lande. Danmark kan se frem til at mod-
      tage et pænt stort antal, nok mindst et par millioner oveni de 1,5 millioner
      evighedsturister vi allerede har på besøg.

      EU har aldrig været interesseret i at stoppe folkevandringen fra Afrika og omegn til
      Europa. Tværtimod har man understøttet den med store færger som gratis sejlede
      3-5000 migranter ad gangen over til Malta, Italien, Grækenland, Frankrig, Albanien
      og Kroatien. Man kunne forlængst have anvendt fly og patruljeskibe, men det havde
      Merkel, Ursula, Ylva og Macon osv. ikke lyst til.

      At man ikke gider forsvare den europæiske kultur og økonomi, at man giver pokker
      i Europæernes tryghed og sikkerhed, plus at man giver de fremmede langt større
      rettigheder end landenes egne borgere, viser at man har et koldt og totalitært syn
      på borgerne/vælgerne. At man hetze mod AfD og vil udelukke dem fra indflydelse,
      afslører at de gamle partier ønsker magt for magtens og privilegiernes egen skyld.
      De er ikke indstillet på at tjene folket, men udleverer det gerne til alverdens ulykker
      og katastrofer. Eller ligefrem til endeløse rædsler, bare de kan beholde magten.
      Demokratiet ligner mere og mere et makabert skuespil.

      Man kan lære en del af hvad der foregik under Stalin, Hitler, Mao og Pol pot, og af
      hvad der i denne tid sker i Norge, Sverige, Danmark, Italien, Frankrig og England.

      I flere lande har partiernes ledere demonstret at de er fuldstændig ligeglade med
      brutale og grusomme overgreb mod småbørn, piger, kvinder, drenge og mænd.
      I England, Frankrig, Tyskland og Sverige har det været særlig tydeligt. Tusindvis
      af afskyelige og sadistiske forbrydelser er blevet fortiet, bagatelliseret, ignoreret
      og bortforklaret meget langt hen ad vejen. Det har været skumgummi-hånden
      i fløjlshandsken man har brugt mod bander, voldsmænd, børnemishandlere og
      mordere, hvis de er indvandrere. Og i hele Europa er man i gang med en folke-
      udskiftning.

      Læs den helt nye bog “Klanerne” fra Gyldendal om hverdags-terroren og gangstervældet i Sverige, Hamborg og Berlin mv.

  2. ino

    Jeg er lige blevet belært om at “den yderste højrefløj udgør i Danmark under en promille.”
    Det forholder sig åbenbart anderledes i Tyskland, eller også er AFD SF’ere i forklædning.
    Vi får nok en forklaring fra hr, Poulsen.

  3. Karl Martell

    Victor Orban har egentligt bare en holdning til muslimske indvandere, som beror på sund fornuft. En holdning som alle europæiske ledere burde have.
    Orban har dog en fejl, han har forsøgt, at få kontrol over de ungarnske domstole og det kolliderer med fundamentet fir et retssamfund.
    Men det er vel ikke værre end menneskeretsdomstolen i Strasbourg, som via sin aktivistiske praksis, har tiltaget sig lovgivnings og regeringsmagt over EU og derved på samme måde rokker ved magtens tredeling.
    Men Orban er National Konservativ, noget venstrefløjen i Europa og såmænd også i Danmark hader, og derfor vil regeringerne i Europa aldrig indrømme, at han havde ret! Hadet er så stort, at det, rundt omkring i Europa, kan fører til uroligheder og borgerkrig mellem venstrefløjen og migranterne på den ene side, og De National Konservative og store dele af befolkningerne på den anden.

    1. Overfor politikeres budskaber er mistro tit det klogeste

      Hvis man skred ind overfor
      M-R domstolen i Strasbourg og stækkede disse dommeres totalitære
      aktivisme, ville det så kollidere med fundamentet for retsordenen i en
      retsstat? Det ville det nok ikke, tværtimod ville det måske være til gavn
      for lov, ret og retfærdighed, samt for europæernes sikkerhed og velfærd.

      Det er nok det samme med Orbans griben ind overfor visse aktivistiske
      og ekstremistiske/marxistiske dommere.

      Men ellers enig i Martells kommentar.

      1. Fremtiden kan blive totalitær, syntetisk og ubarmhjertig

        Hvordan man end vender og drejer det,
        så lever vi i en verden hvor tåbelighed, løgn, ondskab, korruption, woke
        feminisme, perversitet og åndsformørket politik fylder alt for meget. Ja,
        utrolig meget. 1. og 2. verdenskrig er eksempler på hvor fuldstændig
        idiotisk og sindssyg politik kan være.

        Men har verden lært noget af massemordene 1914-18 eller 1939-45? Det
        er vist ikke særlig meget. Man starter den ene krig efter den anden, hver
        gang lider millioner af uskyldige, og hver gang ender det med et resultat
        man burde have forhandlet sig til. Krigene mod Serbien, Libyen, Irak og
        Afghanistan var alle fiaskoer. Nu er der så krig i Ukraine og Mellemøsten,
        krige som også kunne have været undgået ved brug af sund fornuft,
        ærlighed og samvittighed.

        Og man har optrappet konflikterne 7-8 gange, selvom hver optrapning
        øger risikoen for at krigene løber løbsk og ender i atomkrig.

        I USA og EU er visse kræfter også begyndt at angribe nationale værdier,
        demokratierne, retsstaterne, den lokale kultur, borgernes økonomi
        og privatliv, familiernes sammenhold og folks personlige sundhed,
        frihed og sikkerhed. Husholdningerne angribes med inflation/ stigende
        afgifter og skattetryk. Alle normer og traditioner undergraves med
        tvangsdigitalisering, LGBTQ+ politik og forskellige arter af ideologisk,
        utopisk og totalitær politik som er uden jordforbindelse og til skade
        for millioner af almindelige europæere, skandinaver og USA-borgere.
        Og den folkefjendske og ødelæggende politik retfærdiggøres med
        enorme mængder af propaganda. Som sluges råt af flertallet.

        Mange tænkere, kulturpersonligheder, læger, filosoffer og private
        borgere advarer om at Europa og Norden har kurs mod den totale
        og ultimative katastrofe og et større blodbad end 1. og 2. verdenskrig
        tilsammen. Men er der nogen der lytter?

  4. Man bør være skeptisk overfor alle mediernes budskaber og kampagner

    Alt for mange er naive mht. officielle “sandheder”

    1. Karl Martell

      23:45
      Alt for mange er naive mht. officielle “sandheder”.
      Ja meget rammende. Den såkaldte seriøse kanal DR2 er fuldstændigt overtaget af den yderste venstrefløj, de kunne ikke drømme om, at gå hårdt til Enhedslisten på deres bløde punkter.
      Ser vi på diverse spinprogrammer på TV2 News så er der som regel en blå og en rød side, men den blå side er aldrig repræsenteret af NationalKonservative, højst nogle mere eller mindre bløde Liberale.
      Mogensen og Kristiansen. Socialist og Liberal intet ægte konservativt.
      Besserwisserne Diverse journalister og de når aldrig længere til højre end Hans Engel.
      Presselogen. Mere eller mindre venstreorienterede journalister, diskuterer ikke det der rører sig, stiller ikke de selvkritiske spørgsmål, som burde stilles. Og Blå side er ofter repræsenteret ved Marchen Neel Geertsen! Hun har været opstillet i Odense for Enhedslisten og er fortsat gode venner med Johanne Schmidt Nielsen – Blå ? Eller bare fjendtlig overtagelse af JP?

  5. Krig er fred, slaveri er frihed

    Læs bøgerne “1984” og “Kammerat Napoleon”

    1. Niels O

      Og blive skræmt væk fra al autokratisk nationalisme med en førertype i spidsen.

  6. Og myldred djævle frem på jord

    …så har vi intet at frygte, for
    da vil Mette, Troels og Lars og velfærdsstaten med
    statsgaranti frelse os. De er jo 100% på vores side.
    Vi danskere kan roligt sove videre. Alt er trygt og godt.

  7. Brødrene på Uglegården

    Hos os er der ingen ugler i mosen

  8. Dan

    En dansker bosiddende i Berlin i de sidste 15 år har bekræftet de beskrevne forhold.

    BT´s artikel om samme emne fra og om bederum på Københavns Universitet bekræfter samme.

    Glimrende formulerede artikler. Skarpe og informative.

  9. Flaben Fræk

    Helt efter bogen, at Viktor Orban har måttet tage tæskene, alt for at bane vejen, sådan at den socialdemokratiske kansler Olaf Scholz kan stå med sejrens palmer.

    Her til lands, kender vi kun situation alt for godt, her har Pia Kjærsgaard, i fyrretyve år, lagt ryg (læs: Tæsk) til den politik som i dag er integreret i den socialdemokratiske udlændingepolitik.

    Gad vide om Poul Nyrup er mandfolk nok til at give Pia Kjærsgaard en uforbeholden undskyldning…

  10. der Adler

    @ Karl Martell: ” Hun har været opstillet i Odense for Enhedslisten og er fortsat gode venner med Johanne Schmidt Nielsen – Blå ? Eller bare fjendtlig overtagelse af JP?

    Var det ikke i 1982, at LO`s formand Thomas Nielsen sagde: ” – vi har sejret ad helvede til.”
    Og ja, det venstreorienterede sammenrend hos EL har sejret over det meste. Der er ikke en ærlig konservativ stemme der giver modspil, og hvis der er, så bliver de stigmatiseret.
    Og Marchen Neel Geertsen har tilsyneladende skiftet holdning, men det samme har skrigeskinkerne Johanne Schmidt Nielsen, Pernille Skipper, Pelle Dragsted. Før i tiden cirkulerede der videoer med JSN og PS, de teede sig som åndsvage, lidt ligesom Gretha Thunberg.
    De omtalte udsendelser du henviser til, har jeg efterhånden valgt fra. Alt er mere eller mindre forudsigeligt.

  11. Nicolai E

    Så kom SPD ind lige med røven i vandskorben i Brandenburg, tæææt forfulgt af AFD…
    Det er nu kun et spørgsmål om tid før vinden virkelig vender. Østtyske delstater, Østrig, Italien, Holland viser det. Det er nok helt rigtigt at man ikke kan lyve for alle hele tiden. Forhåbentlig.
    De progressive klaphattefantaster med deres rovkapitalistiske udflagningsbagmænd står til at få en ordentlig røvfuld af den helt og aldeles velfortjente slags.
    Man kan sgu da ikke med fuldt overlæg føre en komplet uansvarlig klimapolitik, en komplet undergravning af kvalitetsindustri, og komplet opløsning af egen kultur i hjertet af europa, det kan man kraft edme ikke !!!
    Tysken har til alle tider været lidt nogen venstrefløjsparate galninge på den der særlige tyske rabiate måde… og resten af europa trækkes med i faldet.
    Uacceptabelt uansvarligt utilgiveligt og fuldstændig bimlende forrykt galskab af den mest vanvittige slags. Klovneverden !!

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *