FOR MANGE KOKKE……..

For mange kokke fordærver maden lyder et gammelt ordsprog, som vi er mange køkkenchefer, der gerne vil skrive under på. Denne folkelige visdom er imidlertid aldrig slået igennem på Christiansborg og omegn, idet den danske politiske forvaltning gennem årene gradvist er blevet begravet under et evigt voksende bjerg af styrelser, departementer, direktorater, tilsyn, konsulenter og interesseorganisationer. Regeringen har valgt at løse sine problemer ved at blive med at gøre det forkerte. I stedet for at gennemtvinge en modernisering og forenkling af den offentlige sektor, har man udvidet holdet af chefkokke til 25. Man bekæmper således bureaukratiet ved at ansætte flere bureaukrater. Menuen bliver derefter.

Det danske civile beredskab er i lige så ringe forfatning som det militære. Vores civilforsvar har slet ikke ressourcer eller mandskab til effektivt at forsvare os mod virkningerne af voldsomt vejr, naturkatastrofer eller terror. Løsningen er flere bevillinger, moderne og tilstrækkeligt udstyr og et toptrænet, professionelt mandskab. Hvis vi vil vide, hvordan et effektivt civilt beredskab skal se ud, kan vi bare spørge den israelske regering, hvis civilforsvar dagligt må rykke ud for at redde menneskeliv og ejendom efter raketangreb fra Hamas og Hizbollah. Sådan arbejder den danske regering imidlertid ikke. I stedet ansætter man en beredskabsminister, der uden bevillinger eller autoritet får ansvaret for at implementere den kommende tids politiske løsninger på det ramponerede danske civile beredskab.

Den grønne trepartsaftale mellem regeringen, kommunerne, landbruget og miljøorganisationerne er noget af et kludetæppe, der omfatter en markant reduktion af CO2-udledninger, tilvækst af grønne arealer, skovrejsning og et mål om 20 procent ubeskyttet dansk natur. Også her har regeringen valgt at udnævne en implementeringsminister, der skal få de mange brikker i dette komplicerede puslespil til at samle sig til et harmonisk helhedsbillede. Da både Landbruget og Dansk Naturfredningsforening er part i aftalen, er det den nye grønne minister, Jeppe Bruus, der skal få bønderne og naturvogterne til at ville det samme. Trepartsministeriet er ikke udstyret med eksekutiv autoritet eller bevillinger, så det varer nok ikke længe, før stakkels Bruus ønsker sig tilbage til Skatteministeriet.

Den tredje implementeringsminister er Venstres Marie Bjerre, som skal varetage alt forefaldende arbejde i forberedelserne til Danmarks overtagelse af EU’s Formandskab i juli 2025. Udenrigsminister Lars Løkke agter at føre sig frem som EU-Zar på de kommende møder under Danmarks forsæde og afgiver ingen lunser til minister Bjerre, som i stedet får til opgave at holde sig gode venner med EU-parlamentets hundredvis af brokkehoveder og fantaster.

Hvis ideen om implementeringsministre var effektiv, hvorfor får vi så ikke disse ministre til at hjælpe til i forsvaret, i omsorgssektoren, på migrant-området og i arbejdsformidlingen altså der, hvor problemerne virkelig tårner sig op? Løsningen er dog ikke at skubbe endnu et lag af afmægtige bureaukrater ind i disse nødlidende sektorer, der i forvejen er ved at udånde under vægten af direktiver, forordninger, cirkulærer, instrukser og rapporteringskrav. Genopførelsen af det danske forsvar ligger således i dvale, fordi de nødvendige beslutninger kører i ring, i et evindeligt kredsløb mellem Forsvarsministeriet, et antal Styrelser og en større kødrand af eksterne rådgivere og konsulenter.  Nu to år efter, at regeringen vedtog en rammebevilling på 155 milliarder kroner til genrejsningen af forsvaret, er der intet sket. Officerer og mandskab flygter fra de danske kaserner, der ser ud som om tredje verdenskrig havde været på besøg. Der er stadig ikke penge til manøvrer og øvelser, som aflyses på stribe. Mangel på ammunition, uniformer, støvler, alt. I stedet for det nuværende selvskabte bureaukratiske dødvande er løsningen enkel: Spørg forsvarets tre værnschefer, hvad de har brug for, og spørg så NATO, hvad kravene er til det dansk forsvars hær, flåde og flyvevåben. Disse svar ligger på statsministerens bord i løbet af to dage, og så er det bare med at lukke rammen op til de bevilligede 155 milliarder kroner.

Når vi har organisatoriske problemer i industrien, spørger vi ofte os selv: ”Hvordan skulle virksomheden se ud, hvis vi skulle begynde helt forfra på den grønne mark?”  Når vi så sammenligner  den nye og enkle model med den gamle og komplicerede, har vi også opskriften på, hvor vi skal rationalisere, beskære og forenkle for at øge effektivitet og konkurrenceevne. Hvis regeringen i stedet for at bekæmpe bureaukratiet ved at ansætte flere bureaukrater, tværtimod valgte at modernisere og effektivisere den offentlige sektor, så var der en vej ud af papirvældets dræbende morads. Man kunne passende begynde med at nedlægge jobcentrene, Regionerne, Styrelserne og fyre de fleste af de eksterne konsulenter, der arbejder for den offentlige sektor.  

I Schweiz bor der knap tre millioner flere mennesker end i Danmark. Der klarer man sig ikke med 25 ministre, men med 7, og det går så godt i alpelandet, at Schweiz i alle internationale opinionsundersøgelser sammen md Singapore topper listen over de lande, hvor folk helst vil bo og arbejde. Indkomstskatten er maksimalt på 20 procent, men til gengæld skal borgerne selv forsikre sig mod sygdom, alderdom og ledighed. Den offentlige sektor er derfor minimal, og borgernes frihed maksimal. Sådan spiller klaveret ikke i Danmark.  Alle danske meningsmålinger viser, at borgerne afviser en skattereform, der reducerer skattetrykket. Vi er glade for den socialdemokratiske formynderstat. Vi roser derfor regeringen for de 25 ministre og håber på, at der kommer flere til. Til glæde og tryghed for os alle sammen.

1.september 2024

70 Thoughts to “FOR MANGE KOKKE……..”

  1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

    Alt det som Aamund her
    oplyser er rigtigt, og de gode råd er fornuftige, kloge og konstruktive.
    Men politikerne lytter ikke, og de vil fremture til vores land er ødelagt
    og forvandlet til et kaos-land, en fattiggård, en galeanstalt, en krigszone
    og et rædselskabinet. Politikerne har modtaget advarsler og gode råd
    gennem 40-50 år, men de har fastholdt samme kurs mod målet: det syge,
    radikale, kommunistiske paradis. Siden 1980 tilsat al den multi-kulti der
    kunne importeres. Borgens politik har i årtier været at danskerne skulle
    udnyttes, undertrykkes og efterhånden udskiftes. Efterhånden er man
    kommet så vidt at uhyggelige og blodige svenske, venezuelanske, liba-
    nesiske og afrikanske tilstande vil indfinde sig inden for 3-5 år. Ja, de
    er allerede begyndt.

    Danske vælgere vil fortsætte med at stemme selvdestruktivt og selv-
    morderisk, og derfor vil samfundet blive ved med at udvikle sig i en
    totalitær og morderisk retning. Danskerne vil blive udtyndet og til
    sidst uddø, som følge af altødelæggende og dødbringende politik.

    1. Det gamle posthus

      FORBLØFFENDE GOD SMAG

      Efter gennem flere år at have spist forskelligt franskbrød fra Rema,
      Føtex og Netto mv. , fik jeg lejlighed til at smage et ægte hjemmebagt
      franskbrød. Og hvilken forskel !!! Det hjemmebagte smagte ti eller
      rettere 25 gange bedre end de fabriksfremstille franskbrød. Jeg havde
      helt glemt hvor godt et hjemmebagt brød kan smage. Selv de dyreste
      5-korns brød, mormorbrød osv. fra supermarkederne er elendige i
      sammenligning med det en dygtig husmoder kan frembringe.

      Nu forstår jeg bedre hvorfor Robert Kennedy advarer mod fastfood,
      pizzaer og fabriksmad. Det smager ikke af ret meget og iflg. Kennedy
      er det en af grundene til at USA har et voksende problem med kræft
      og fedme.

  2. Henrik Wegmann

    Begrebet “Klovnebussen” beskriver i dag kun Lars Løkkes Moderaterne, men det kunne lige så godt udvides til at omfatte hele Folketinget.

    For er der overhovedet nogen opgaver i den offentlige sektor, der varetages på ansvarlig vis og løses tilfredsstillende? Jeg kan ikke pege på nogen. Alt sejler.

    1. Fremtiden kan blive totalitær, syntetisk og ubarmhjertig

      MÅSKE SEJLER SLET INGENTING.
      HER ER EN INTERESSANT TEORI

      Ja, alt sejler på sundhedsområdet,
      både hvad angår fysiske og psykiske sygdomme. Det sejler også på
      forsvars-, bolig-, familie-, ældre-, børne-, klima-, indvandrings-, rets-
      og landbrugs-området osv.

      Medmindre det hele er led i en stor og ond globalistisk og marxistisk
      plan om at nedbryde de vestlige lande, og udskifte den hvide race og
      deres civilisation med mørke racer og en helt anden kultur. For så er
      der jo pludselig en slags mening i galskaben. Eller i det mindste en
      slags iskold konsekvent logik.

      Før i tiden var FN primært de hvide vestlige landes organisation. Men
      efter at op mod 54 afrikanske lande har fået en plads i FN, er det de
      muslimske lande der dominerer forsamlingen. Og derfor er FN i dag
      et foretagende der modarbejder Vestens interesser og værdier. Fx
      har S-arabien haft formandsskabet for menneskerettighederne. Og
      bla. arbejder FN (og EU og Lars Løkke osv.)) for fri indvandring fra
      Afrika til Europa.

      Hertil kommer diverse globalistiske, ekstreme, nyfascistiske og
      jihadistiske grupperinger som arbejder på at skaffe sig verdens-
      herredømmet. De er villige til at bruge ethvert middel, inklusive
      undergravning og ødelæggelse af deres egne vestlige lande.

      Hvis man vil forstå hvad der er i gære, bør man nok læse W.
      Shirers, A. Beevors og P. Harmsens bøger om 2. verdenskrig.
      “Kanonerne i August 1914” kan også anbefales. De bøger for-
      klarer hvordan dårlige ledere, løgnepropaganda og ideologi
      kan få hele befolkninger til at tro på vanvittige idéer.

      Som da Hitler fik tyskerne til at tro at man burde gå i krig for
      at skaffe sig “Lebensraum”. En skør idé der kom til at koste
      millioner af mennesker livet. Hitler var intelligent, karismatisk
      og veltalende, men samtidig en psykopatisk og ondskabsfuld
      politiker og galning. Han var snu, men ikke klog. Han begik et
      hav af fejltagelser, men det mindskede ikke hans storhedsvanvid.
      Og han havde mange fanatiske tilhængere, selv efter at snesevis
      af tyske byer var omdannet til spøgelsesagtige ruinbyer.

      Se også Hodjas og Snaphanens videoer om hvordan lyssky og
      morderiske kræfter søger at censurere og mørklægge de vestlige
      lande. Pga. grådighed og magtgalskab ønsker man at indføre
      regimer og metoder som vil gøre alle “almindelige” borgere til
      retsløse objekter og slaver som bliver overvåget og ensrettet
      med avanceret teknologi. Som det allerede sker i Kina og N-korea.
      WEF og WHO er eksempler på farlige organisationer. Tucker Carl-
      son og Jesse Watters fortæller mere om det hos Youtube.

      1. Der var engang et yndigt land

        WOKE-ISME OG PLADDERHUMANISME
        PERVERTERER, RUINERER OG NEDBRYDER LANDE

        Det er ubestrideligt at vores
        naboland få km fra Kbhvn nu er blevet et fejlslagent og
        utrygt land. Man er gået fra Nordens fredeligste land for
        25 år siden til nu det farligste land i Nordeuropa. Den
        svenske mord-rate er stukket helt af. Og der er negative
        rekorder mht. skyderier, knivstik, eksplosioner, påsatte
        brande, bande og klaner, gadeoverfald, hjemmerøverier,
        svindelaffærer, ødelagte biler og tvangsfordrevne svenskere
        som nu må bo på gaden, i biler, telte, garager og kældre.

        Socialkammeraterne og feministerne har virkelig sejret
        ad helvede til, for det er deres “humanisme” og globale
        “næstekærlighed” der har ødelagt samfundet, så alle er
        truet hvor de end opholder sig. Selv i de fineste kvarterer
        I Malmø, Gøteborg, Uppsala og Stockholm forekommer
        der nu skyderier m.m. uden varsel. Selv politistationer
        er blevet angrebet. Sverige er nu noget af en terror-stat
        styret af kriminelle kliker og korrupte organisationer. leje-
        mordere er der nu så mange af, at de eksporteres til DK.

        Danmark kan sagtens blive det næste land der havner i
        samme sump og blindgyde. Intet tyder på at regeringen
        eller Chrborg vil løfte en finger for at beskytte danskerne
        imod at komme i samme situation. Godt nok prøver S, V
        og M i denne tid at gøre sig lækre overfor vælgerne ved
        at “afsætte” flere penge til diverse formål, men de frem-
        turer med folkeudskiftningen, med nye afgifter, med ned-
        brydningen af hospitals-væsnet og forsvaret, samt med
        angrebene på landbruget, forbrugerne, boligejerne,
        bilisterne, familierne og den enkelte danskers økonomi,
        frihed, sikkerhed og privatliv.

        Og staten og systemet optræder mere og mere tyrannisk
        eller svigagtigt overfor børn, forældre, familier, erhvervs-
        drivende, patienter, pårørende, voldsofre og gamle.

        1. Københavner-snuden

          Fremtiden kan blive totalitær osv.

          Ja, hvis den store plan går ud på at ødelægge
          Europas demokratier og nationer, så har politikerne
          og medierne da virkelig styr på udviklingen.

          1. Alarmerende nyt

            20-30 børn truet på
            dansk legeplads. De blev truet af to mænd
            med et samurai-sværd og en luft-bøsse. TV2.

            Snaphanens nyeste videoer fortæller om
            skingrende sindssyge ting i England, USA og
            Frankrig mv.

          2. De grønne og de woke er blodrøde

            Dansk vejr i 100 år er en
            bog der påviser at vores vejr er som det
            plejer at være, meget skiftende. PragerU
            forklarer at co2 er en lillebitte, men vigtig
            og uskadelig del af luften.

          3. Chrborg: Et loppecirkus med 179 lopper

            .. eller 179 skuespillere
            ´
            ´

            KATTENS LEG MED MUSEN
            ´

            Det er da morsomt at vi stadig
            kan få lov til at kritisere de 179 parti-
            medlemmer, men det er nok bare
            kattens leg med musen. For alt tyder
            på at de 179 vil udlevere os til at blive
            afskaffet sammen med demokratiets
            og folkehjemmets afskaffelse. Det
            danske folk er nutidens jøder og er
            udsét til at forsvinde. Danskerne vil
            ikke modsætte sig deres decimering
            som det så smukt hedder med et
            bagatelliserende ord. Dertil er de
            for hjernevaskede og feminiserede.
            Flertallet tror på at politikerne er
            dygtige og velmenende, for de har
            jo 5000 gange lovet os at alting snart
            bliver bedre, at de vil stramme op,
            kikke på og finde frem til intelligente,
            bæredygtige, ansvarlige, dyrevenlige
            og klimavenlige løsninger. Og alle de
            steder hvor det halter slemt, vil om
            lidt få et mægtigt løft og blive tilført
            en masse resourcer. Ja, fugle på
            taget er der ingen mangel på.

            Titanic-Danmark vil synke i en
            lykkerus, i en opløftet stemning og
            i tryg forvisning om at hjælpen er
            nær. Først nede på havbunden vil
            passagererne forstå at det er slut
            og at de er blevet snydt.

  3. Karl Martell

    Jeg kunne ikke være mere enig, men der kommer ikke nogen løsning på det. Dertil er Danmark spundet ind i et væld af interesseorganisationer, som gennem tiderne, hver især, er blevet bestukket med en luns kød og tilkæmpede rettigheder. Enhver ændring vil rokke ved nettet, og vil udløse et ramaskrig og voldsomme demonstrationer. Alle våger nidkært over lige præcist deres luns kød. De forstår ganske enkelt ikke, at hvis man bare undlader, at opkræve pengene, så er der ikke grund til, at våge over netop deres luns. På den anden side, så ville folk måske opdage, at dem de har sat til, at varetage deres interesser, var ganske overflødige.
    Folk ville måske opdage, at de helt selv kunne tilrettelægge netop deres liv, som det passede dem! I stedet for at få stoppet noget ned i halsen, som andre syntes de har brug for. Ja tænk!

    1. Frænde er frænde værst

      Store annoncer i dag
      om at en masse forskellige pengesedler bliver ugyldige.
      Og man må ikke betale noget med kontanter hvis prisen
      er over 20.000 kr. Det næste bliver at kontanter forbydes.

      Landbruget og levnedsmiddelforsyningen vil man have lagt
      om, indskrænket, “udviklet” og underlagt så stram en styring
      at det ligner at Sovjet eller Kina er forbilledet. Man vil også
      have marker dækket til med solcelle-stativer og landskaber
      plastret til med højspændingsmaster og fugledræbende
      vindmøller. Oveni vil man inddrage 250.000 hektar, et areal
      større end Fyn, som led i den “grønne” omstilling. Der vil
      koste over 500-700 milliarder kr.

      Man vil også til at regulere hvad du må spise, hvordan du
      skal gå klædt, hvordan du skal bo, om du må blive boende,
      hvis du ikke har råd til de EU krav der snart rulles ud.

      Derimod ser det ud til at regeringen ikke har tænkt sig at
      rette op på de pilskæve forhold i sundhedsvæsnet eller
      forsvaret. I hvert fald ikke de første par år. Man fortsætter
      med spareøvelser og lukninger. Store beløb og resourcer
      stilles i udsigt, men derefter sker der ikke ret meget.

      DRs radio-aviser oplyser kun om en lille brøkdel af hvad
      der foregår i DK. Så er papir-aviserne trods alt bedre.

  4. Svend Svin

    Tja, enfoldige vestlige politikere koster Ukraine 50.000+ døde i måneden, og mestendels forringet livskvalitet i dk. Sjusk over det hele, oksekød bag lås og slå i dagligvare butikker ses mere og mere.

    1. Sandhed er bedre end løgn

      Nu er selv Peter Viggo Jacobsen, som
      ellers er en begavet mand, hoppet med på propaganda-vognen.
      Måske fordi han véd hvad DR forventer af ham. Han får jo flere
      gange om ugen et ekspert-honorar for at fortælle om krigen.
      Så nu mener han at krigen i Ukraine bør støttes og fortsættes
      så længe Ukraine har lyst til at blive ved med at sende unge sol-
      dater i døden. Men det er noget sludder. Det er ikke “Ukraine”
      der ønsker krigen fortsat, det er Zelensky & co. samt Biden og
      Obummer og våbenindustrierne. Demokratiet er suspenderet
      og der er nu et diktatur som har aflyst valg og som ikke spørger
      befolkningen om den synes at mange flere skal slås ihjel, for at
      beholde de russisk-talende områder, som gjorde oprør mod
      regimet i Kiev for ti-tolv år siden.

      1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

        VACCINE-TERROR indenfor kort tid

        Vaccine-terror ser ud til at være på vej i Norge og Danmark.

        Læs om WHO, WEF og dødelige bivirkninger hos Snaphanen.

  5. Karsten Lund

    Eller som Kim Behnke bl.a. skrev i Det ny Fremskridt, nr 9 fra september 1996:
    “Det samfundsøkonomisk skadelige ved at ansætte de mange skrankepaver er, at hver eneste af dem skal retfærdiggøre sin stilling ved at pine og plage dansk erhvervsliv og den almindelige borger ved at indføre mere regulering og ufrihed.”

  6. Vindheksen

    Jeg ser i ny og næ “Krigens døgn” på DR. D.v.s., jeg ser de første 5 minutter og forlader udsendelse p.g.a. den totale analytiske inkompetence hos de såkaldte militære eksperter.
    F16 hører vi ikke mere til, da de skydes ned af friendly fire. Kursk ditto, da mandskab og materiel er 85% smadret allerede.
    Forældre bør være særdeles bekymrede, hvis deres børn kommer i trøjen.

  7. Danske mænd er til grin

    De danske mænd er færdige, helt
    færdige indenfor få år. De er i en endnu værre situation end
    de svenske mænd, som bor i et gigantisk land, og som stadig
    har muligheder for at opnå en tålelig fremtid. Danske mænd
    derimod lever i et lilleputland som hurtigt kan rendes over ende
    når nu ingen forsvarer det. Der er jo hverken en hær, et forsvar
    eller en folkevilje tilbage til at bevare nationen/ fædrelandet.

    Danske mænd har snorksovet siden 1970. De har fundet sig i
    at politik-kvinder har drevet gæk med dem, har hånet, snydt og
    nedgjort dem gennem årtier. De har ladet sig feminisere så de
    i dag mere er kagekoner, tøffelhelte, skaffedyr, slaskedukker og
    ynkelige tøsedrenge end mænd. De har tilladt kvindesagskvinderne
    at trække dem rundt ved næsen, så de er endt som pariaer og
    white trash. De finder sig i at blive diskrimineret på mange måder,
    i forhold til migranter, i forhold til hjemmet og familien, i forhold
    til kvinder m.m. De har ikke opdaget at me-too er kvindernes krig
    mod mændene. De har ikke forstået at ekstreme kvinders tåbelige
    og hovedløse pladderhumanisme er ved at udslette landets og
    børnenes liv og fremtid. De har mere end villigt medvirket til at
    danne matriarkatet og BIG MOTHER samfundet, hvor kvinder
    konstant skal have positiv særbehandling, mens mænd skal
    udskammes, mistænkeliggøres og undertrykkes med negativ
    særbehandling. Medierne anklager året rundt mændene for
    krænkelser, sexisme, glaslofter, giftig maskulinitet og hørm,
    dominans, udygtighed og upassende bemærkninger ved jule-
    frokoster for 30 år siden.. Ja, de anklages endda for at være
    for mange. I skilsmissesystemet beskyldes de for at være
    værdiløse, umulige, uegnede, latterlige og overflødige.

    Overalt i bureaukratierne og medierne
    hvor kvinder er i overtal, er de enige om at kvinder er fejlfri,
    mens danske mænd er 3. rangs eller noget katten har slæbt ind.

    Og når lilleput landets politik-kvinder påstår at DK sagtens
    kan redde og finansiere Afrikas 54 store lande, sagtens kan
    redde verdens klima, sagtens kan få plads til millioner af
    asylanter, så protesterer mændene heller ikke, bortset fra
    en lillebitte håndfuld der er uden magt og uden betydning.

    Derfor er danske mænd kun på tålt ophold i deres eget land
    og deres eget hjem. Og de er nu så foragtede i BIG MOTHER
    regimet, at man ønsker dem fordrevet og udskiftet. Det vil
    mændene også finde sig i.

    Pt. er danske mænd nok det mest færdige folkefærd i verden.
    De er nu tabere uden værdighed og uden fremtid. De har ikke
    megen tid tilbage, inden historiens hjul kører hen over dem.

    1. Don Vind

      Bolleferie i Afrika eller Thailand. Har man en kvindelig chef, kan man sandsynligvis slippe afsted med meget lidt i anstalten.

  8. der Adler

    Dette vedrører ikke “dagens tekst”, men til oplysning for fantasten og muslim elskeren Niels Poulsen, dette “sakset” fra dagen EB. Fælles for dem er, at de er internationalt efterlyst for drab:

    Mohamed Ahmed Hassan
    Ahmed Numan Isaac Rahma “Jaguar”
    Nazar Abdelkarim Al Khazraji
    Mohammad Ayoub Johangery
    Mohammed Walid Hamadeh
    Entesham Yonis
    Abdallah Ben Abderraouf Dhaflaoui
    Hassan Okutan
    Amin Qatra

    Dette viser hvad islam står for. Ikke respekt, kærlighed, fred, tolerance og imødekommenhed, men had af værste skuffe.

  9. Landet er lille, men ondskaben er stor

    BITRE MINDER

    Som bisidder og vidne til mange sagsforløb,
    er jeg rystet over de utrolig svinske og barbariske ting som systemerne
    og politikerne kan få sig selv til at udsætte borgerne for. Der er tit tale
    om så grove overgreb, svigt og udskejelser at de efterlader børn og voksne
    med bitre minder eller traumer, eller de bliver syge af stress og depression,
    eller de dør som følge af sagsbehandleres, skrankepavers, lovgiveres, sosu-
    assistenters, lægers eller sygeplejerskers uduelighed. Man skal være helt
    fantastisk uduelig for at blive fyret.

    En del sager kommer jo frem i lyset, ved at EB, DR eller net-aviser afslører
    skandaler og overgreb, men hjælper det noget? Retsvæsnet, hospitalerne,
    forsvaret, psykiatrien, familie- og boligpolitikken har været forsømt, sjoflet,
    ude i noget snavs eller bureaukratisk idioti, eller har haltet af sted de sidste
    20-30 år.

    Igen og igen er der blevet gjort opmærksom på svinestregerne og intet
    er blevet bedre, alt er kun blevet værre og ringere. Og siden 1990 har det
    været klart for selv de sløveste partier at indvandringen påførte danskerne
    en masse ulykker og dødsfald, men har det fået politikerne til at ændre kurs?

    Lars Løkke lovede inden valget i 2015 at stoppe indvandringen. Men han
    gjorde det modsatte efter valget. Mette lovede i 2019 at det syge s-v skulle
    rettes op. Men vi har fået det modsatte. Venstre, DF og Papes konservative
    parti har udgivet sig udgivet sig for at være borgerlige, men har i realiteten
    været radikale. Nye Borgerlige med Pernille Vermund har været et flop hele
    vejen igennem. (Men bliver måske bedre med den nye ledelse?) De røde socialist-partier SF, S, R og EL kører på med alskens marxisme, feminisme og skatteplyndring.
    Plus at de går ind for islamisering, klima-hysteri, woke feminisme, optrapning af
    krig samt LGBTQ+ og DR løgnepropaganda mv.

  10. der Adler

    En stor brand har delvist ødelagt Immaculée-Conception-kirken i Saint-Omer, og fransk politi har indledt en efterforskning.

    Mandag aften brød en brand ud i sakristiet i Saint-Omer-kirken, før den spredte sig til skibet og derefter til klokketårnet og taget, som kollapsede. Omkring halvtreds beboere blev evakueret under branden, som blev bragt under kontrol.

    Ifølge den afgående indenrigsminister Gérald Darmanin er “branden nu under kontrol”, skriver Le Parisien.

    Darmanin takkede de 90 brandmænd, der deltog i slukningen af branden, og sagde, at der er iværksat en undersøgelse for at fastslå den nøjagtige årsag til branden.

    Videoer af branden viser, hvor dramatisk den var.

    “Det er en tragedie for vores by,” sagde François Decoster, borgmester i Saint-Omer.

    Kirken, der er kendt som forstædernes katedral, blev fuldstændig restaureret mellem 2015 og 2018 til en pris af 5 millioner euro, omkring 60 millioner norske kroner.

    “Dette er endnu en gang vores religiøse arv, der er ramt af en brand,” siger den afgående kulturminister Rachida Dati.

    Antallet af kirkebrande i Frankrig er på et næsten ufatteligt højt niveau. Cirka hver 14. dag brænder en kirke ned, som regel som følge af ildspåsættelse. Derudover lider mange kirker under hærværk og andre skader.

    Her er et kort, der viser, hvor kirkebrande har fundet sted i løbet af de sidste fire år.

    Saint-Omer ligger i Pas-de-Calais-departementet i Hauts-de-France-regionen i det nordlige Frankrig, lidt over fire kilometer sydøst for Calais. Byen ligger i den historiske provins og amt Artois. I Saint-Omer begynder den kanaliserede del af floden Aa.

    Taget fra dagens “Document.dk.www”

    1. Niels O

      Hr. nazi-magasin Der Adler

      Hvorfor poster du en nyhed om en kirkebrand herinde?
      Er der noget bestemt, du vil sige i den anledning?

      1. Its a crazy, crazy world

        Hvad kirkebrandene angår, så passer
        det sikkert de franske kommunister og neofascister udmærket,
        at kirkerne ødelægges af de “gæster” som de røde har inviteret
        ind fra afrikanske og arabiske lande.

        Branden er under kontrol, udtaler en minister, efter at kirken er
        nedbrændt. Vel en ualmindelig dygtig ministers politisk korrekte
        udtalelse.

        Vi står med et Frankrig i flammer, den brand er slet, slet ikke
        under kontrol, men det snakker Makronen og ministrene aldrig
        om. De er nemlig pisse-ligeglade .

        “Eliten” og de totalitære ønsker at udskifte civilisationen med
        barbari, terror, gangstervælde, plyndring, fattigdom og massedød.
        Verden er nu ligeså forrykt og nazistisk som fra 1933 til 1945.

        1. PS

          Rødkålshoveder, nihilister, satanister
          og pladderhumanister har som mål at udrydde den
          kristne kultur og den hvide race. Det er hvad deres
          politik vil få som resultat. Man kan oplyse og advare,
          men de fremturer blot med deres folkeudskiftning
          og mange andre fjendtlige og bindegale aktiviteter.

          1. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

            BARSKE OG HÅRREJSENDE
            VIDEOER HOS SNAPHANEN, HODJA OG YOUT

            Voksende boligproblemer og fattigdom i DK

            DK har verdensrekord i skilsmisser, afgifter,
            diskriminerede mænd og retsløse børn.

            USAs vej til det åbenlyse diktatur. Beviser
            for valgsvindel og justitsmord.

            Var CIA og FBI med i mordplaner mod Trump?

            Kæmpe-stigning i antallet af dødsfald
            i Vesten, efter corona- “vaccinerne”.

            Globalisterne vil afskaffe demokratierne.

            Indsmuglingen af narko-stoffer er eksploderet
            efter Bidens åbning af grænsen til Mexico.
            300.000 amerikanere er nu på 1½ år døde af
            brug af opioid- og ekstasy-piller mv.

            Lars Løkke vil nu have flere afrikanere til Danmark.
            Han vil invitere hundredvis af dem på gratis ophold.

            Tvangsdigitaliseringen har medvirket til at flerdoble
            kriminaliteten i DK

            DRs P1 program manipulerer lytterne i næsten
            samtlige udsendelser

            Der svindles med co2, ligestilling, LGBTQ+ og
            antallet af køn. (PragerU)

            Mange problemer med el-biler, vindmøller og
            den “grønne” omstilling (PragerU)

      2. Karl Martell

        Ja hvorfor mon?

        1. Karl Martell

          Kommentar til Niels O 19:09

          1. Træt

            Manden med asiatiske rødder, Niels Nul, har kun én gud: Mammon

  11. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

    Er en stat en velfærds-stat
    hvis staten og systemet har indledt en stedfortræder-krig
    mod befolkningen? Hvis familier, forældre og børn i tusindvis
    udnyttes og mishandles af systemet? Hvis lyttere, seere og
    læsere bombarderes med halve- og kvarte sandheder? Hvis
    staten er gået i gang med et folkemord via folkeudskiftning
    samt ødelæggelse af betydelige dele af sundhedsvæsnet,
    familieværdierne og den sociale velfærd osv.?

    Er Sverige en velfærdsstat? Er Danmark?

  12. der Adler

    @ Niels O, 19:09

    ” Hvorfor poster du en nyhed om en kirkebrand herinde?”

    Kan du ikke selv huske hvad du har skrevet desangående? Gå ind på kort, og se hvad Frankrig også kæmper imod. Det er kultur der bliver brændt af.

    Nu hvor vi snart går ind i den mørke tid, kan det være en anledning til at dygtiggøre og opdatere den historiske viden, enten via aftenskole eller Folkeuniversitetet. Så det var måske værd at overveje et kursus for begyndere i elementær almen viden. Det er mere så man har et solidt fundament for sine udtalelser. Man skal ”bygge” på klippe og ikke på sand som du gang på gang gør.

    1. Hvor er vi på vej hen

      For DR og typer som Niels O
      og Niels Poulsen er verden meget enkel: Trump er dum og ond,
      Biden er klog og god, indvandring og islamisering er berigende,
      alle politikere er vores bedste venner, det er Danmarks pligt at
      være gratis pensionat for alverdens fremmede folkeslag, den
      almindelige dansker betaler for lidt i skat, co2 er meget giftig,
      alt hvad MSM fortæller er den rene og fulde sandhed, det er
      fint og godt at LGBTQ+ er ved at vinde indpas i skolerne, krimi
      naliteten falder og falder, racisterne og de lurvede kælder
      mennesker er de værste, men Stalin, Lenin og Mao var herlige,
      og EU er vores garanti for demokrati og evig velfærd, kirker er
      noget gammelt skrammel, så brænd dem bare af, osv.

    2. Karl Martell

      Niels O er faktisk lidt undskyldt, for MSM vælger overhovedet ikke, at beskæftige sig med Kirkebrandene og kirkehærværket i Frankrig.
      Det er simpelthen ikke noget Danskerne må vide noget om! Kun branden i Notre Dame kunne de ikke undslå sig for at beskæftige sig med, og den ved vi ikke med sikkerhed hvordan opstod. Det er europæisk kulturarv der futter af for øjnene af os, og MSM er fuldstændigt tonedøve. Men helt ærligt hvordan brænder hundrede af kirker pludseligt. Det var da værd at beskæftige sig med.

      1. Sandhed er bedre end løgn

        Der har været kamera-optagelser
        af hvordan en sortklædt mand hældte vædsker ned gennem
        et hul i taget på Notre-dame katedralen. Han var kravlet op
        via et stillads omkring kirken. Så vi véd nok hvordan den opstod.
        Mon ikke det er 99.999% sikkert at den blev påsat !!

        1. Elefanten i rummet

          Hodja:

          Noget om kirkebrand nr. 117 i Fankrig.
          Der er mange, mange andre bygninger der er brændt ned.
          Og omkring 100.000 private biler. (eller 200.000?)

          Ytringsfriheden i England er død, få dage efter at den
          socialistiske Labour-regering er kommet i gang. Keir
          Starmer optræder som hårdkogt diktator. Englænderne
          er blevet narret og svigtet af både de konservative og
          “arbejderpartiet”.

    3. Niels O

      Jeg ved stadig ikke, hvad du vil med oplysningen. Er det bare meningen, at man skal gætte?

      1. Tennis-spilleren

        Niels O er enten utrolig fatsvag, eller han spiller dum

        1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

          VACCINE-TERROR OM LIDT ?

          Vaccine-terror ser ud til at være på vej i Norge og Danmark.

          Læs om WHO og WEF hos Snaphanen.

    4. Niels O

      Hr. nazi magasin

      Er der sket noget nyt i sagen om din kirkebrand? Som du synes, at du vil dele med os andre?

      Du kunne også poste historien om en franskmands flerårige voldtægt af sin hustru i Avignon med mange mænd involveret.

      Der er rigtig mange historier, man sådan bare kunne poste herinde i kommentarsporet. For sjov.

  13. Det gamle posthus

    FORBLØFFENDE GOD SMAG

    Efter gennem flere år at have spist forskelligt franskbrød fra Rema,
    Føtex og Netto mv. , fik jeg lejlighed til at smage et ægte hjemmebagt
    franskbrød. Og hvilken forskel !!! Det hjemmebagte smagte ti eller
    rettere 25 gange bedre end de fabriksfremstille franskbrød. Jeg havde
    helt glemt hvor godt et hjemmebagt brød kan smage. Selv de dyreste
    5-korns brød, mormorbrød osv. fra supermarkederne er elendige i
    sammenligning med det en dygtig husmoder kan frembringe.

    Nu forstår jeg bedre hvorfor Robert Kennedy advarer mod fastfood,
    pizzaer og fabriksmad. Det smager ikke af ret meget og iflg. Kennedy
    er det en af grundene til at USA har et voksende problem med kræft
    og fedme.

  14. Frænde er frænde værst

    Store annoncer i dag
    om at en masse forskellige pengesedler bliver ugyldige.
    Og man må ikke betale noget med kontanter hvis prisen
    er over 20.000 kr. Det næste bliver at kontanter forbydes.

    Landbruget og levnedsmiddelforsyningen vil man have lagt
    om, indskrænket, “udviklet” og underlagt så stram en styring
    at det ligner at Sovjet eller Kina er forbilledet. Man vil også
    have marker dækket til med solcelle-stativer og landskaber
    plastret til med højspændingsmaster og fugledræbende
    vindmøller. Oveni vil man inddrage 250.000 hektar, et areal
    større end Fyn, som led i den “grønne” omstilling. Der vil
    koste over 500-700 milliarder kr.

    Man vil også til at regulere hvad du må spise, hvordan du
    skal gå klædt, hvordan du skal bo, om du må blive boende,
    hvis du ikke har råd til de EU krav der snart rulles ud.

    Derimod ser det ud til at regeringen ikke har tænkt sig at
    rette op på de pilskæve forhold i sundhedsvæsnet eller
    forsvaret. I hvert fald ikke de første par år. Man fortsætter
    med spareøvelser og lukninger. Store beløb og resourcer
    stilles i udsigt, men derefter sker der ikke ret meget.

    DRs radio-aviser oplyser kun om en lille brøkdel af hvad
    der sker i DK. Så er papir-aviserne trods alt bedre.

  15. Nicolai E

    Vestlig bureauokrati består af en samling trælse Vogoner der intet forstår af Parkinsons lov… (eller også gør de, for de agerer fuldstændig som forskrevet)

    1. Tilføjelse

      VOGONER – FLADPANDEDE REGELRYTTERE UDEN KONDUITE

      Det er muligvis godt nok at lancere et nyt ord “vogoner”, men
      hvis man vil forstås af læserne, burde man nok ikke bruge ord
      som selv fremmedords ordbøger ikke forklarer. Men ok, ordet
      betegner en slags rumvæsner eller rumuhyrer som svæver
      rundt mellem planeterne og solsystemerne og gør livet surt
      for planeternes beboere. De er rummets bureaukrater som
      plager og tyranniserer folk og rumrejsende med tusinder af
      åndssvage, onde, woke og smålige regler. Vogoner er hjerteløse
      og konduite ejer de ikke. (Ordet stammer fra nogle roman-figurer)

      Parkinsons lov handler bl.a. om at da den engelske flåde
      blev mindre og mindre, blev antallet af kontorister i marine-
      ministeriet større og større. Antallet af skibe blev en tiendedel,
      mens marine-bureaukratiet voksede til cirka det syv-dobbelte.
      Trods computere og digitalisering

      1. PS

        Nå, det var måske omvendt. Flåden mindskedes
        til en syvendedel, men bureaukratiet voksede til det ti-dobbelte.

  16. Karl Martell

    Tja. Nu er det så Moderaterne som er blevet en sexistisk klovnebus, det står ikke meget bedre til hos de Radikale, specielt deres tidligere EU parlamentsmedlem, der blev kendt for, at rykke hovedet af embedsmændene. Socialdemokraterne fyrer Københavns overborgmester, på den særegne Socialdemokratiske måde, hun forfremmes. Vores statsadministration er vokset i en grad, hvor man skulle tro, at Danmark var på størrelse med USA. I virkeligheden er Danmark sådan cirka på størrelse med en forstad til New York.
    Danmark er som bekendt medlem af EU på godt og navnligt på ondt.
    EF i sin tid var en genial opfindelse, frihandel, fælles standarder og arbejdskraftens fri bevægelighed var en rigtig god ide, men EU er en dårlig ide af den enkle grund, at man har undladt, at beskytte de ydre grænser! Men har ladet en aktivistisk domstol ved Rhinen udvikle sig til en lovgivende forsamling, simpelthen ved, at de overfortolker menneskerettighederne helt ud i det groteske. Sjovt nok er parnasset i Bruxelles ædende sure på Ungarn, fordi de lader regeringen bestemme over domstolene og enig – det må man ikke, men i EU er det bare omvendt her har domstolen overtaget den udøvende og den lovgivende magt! Jeg har svært ved, at se det skulle være bedre.
    Pressen skulle være den 4 statsmagt, men via statsstøtte er de helt i lommen på parnasset. Nok afslører de celebre skandaler om sex, tyranni, klovnebusser og magtmisbrug og det kan vi så svælge i, men det er i virkeligheden temmelig ligegyldigt. Helt uden vi har opdaget det (næsten) er en befolkningsudskiftning i fuld gang. Mærkeligt nok kalder parnasset det for en konspirationsteori, til trods for at enhver ædruelig kan se, at der bliver færre og færre af os, og flere og flere af dem. Andre steder værre en her, men Sverige, Frankrig og Storbritanien er godt og grundigt i hastig forandring! Tyskland, Bennelux og Østrig følger lige efter.
    Hvor kommer opgøret først? For den oprindelige befolkning vil kæmpe imod på et eller andet tidspunkt. Længe troede jeg det blev Sverige, men Sverige har givet op, den sidste Viking er væk. Det bliver nok Storbritanien, eller rettere England, her er utilfredsheden voldsom og måske kan Kier Starmer slå oprøret ned, men det kommer igen.
    I England kommer der for øjeblikket 700.000 migranter årligt, 87% er unge mænd i den kampklare alder – Det kan intet land holde til i længden og den eneste der ikke har opdaget det er øjensynligt Kier Starmer. I Frankrig er situationen faktisk værre, og der skal stort set intet til, at udløse uroligheder. Lunten er tændt, vi kender bare ikke dens længde.
    Hvem tror at Danmark kan ride stormen af, et Sverige i opløsning på den ene side og et stedse mere sprængfarligt Tyskland på den anden.
    Interessante tider i sandhed. Men har vi de rette politikere til, at løse problemerne. Eller juller de bare rundt i sexisme og klovnebusser?

  17. Henrik Pedersen

    Aamund nævner afslutningsvis forholdene i Schweiz.

    Der er rigtignok kun 7 ministre i regeringen, og ministerposterne er fordelt ligeligt mellem de fire største partier. I Danmark ville det svare til, at de 25 ministerposter blev fordelt forholdsmæssigt mellem folketingets partier!

    Hvor fornuftigt er det nu lige?

    Aamund nævner, at beskatningen i Schweiz er 20%. Det er forkert. Den gennemsnitligt personbeskatning for hele Schweiz er ca. 30%. Eksempelvis er marginalskatten i Kanton Bern 35%.

    Til gengæld er momsen på fødevarer, medicin, aviser og bøger på kun 2,5% og kun 7,7% på andet.

    I modsætning til Danmark har Schweiz en skat på formuer på op til 1%.

    Pt. lider eksportvirksomheder i Schweiz under den høje kurs på Sfr. plus den usikre situation på verdensmarkedet. Således er salget i den hightech virksomhed, jeg tidligere arbejde for, faldet med ca. 30% i første halvår 2024.

    Lokalt betyder det, at kommunens (Gemeinde) indtægter fra virksomheden reduceres, så borgerne i kommunen til næste år kan se frem til en øget skattesats, hvis serviceniveauet skal opretholdes.

    1. Set fra toppen af himmelbjerget

      De har det nok bedre i Schweitz
      end i EU-landene. For hele Europa (minus Schweitz) er nu ved at synke ned
      i et totalitært mareridt med voksende statsformynderi, voksende fattigdom,
      voksende kriminalitet, voksende mængder af politisk og woke vanvid. Og det
      myldrer frem med rekorder i digitalisering, skandaler, besparelser, overfald,
      mistrivsel, påsatte brande, skilsmisser, butikslukninger, brug af narko stoffer
      og lykkepiller, forringelser af sundhedsvæsner osv., osv.

      Schweitz er ikke ved at falde fra hinanden, men det er Danmark. Og der er
      ingen udsigt til bedre tider. Vælgerne reagerer forbavsende trægt og lang-
      somt, og opstå der bedre partier, bliver de boycottet af de øvrige partier,
      så de først får indflydelse når det er for sent. Der kommer nok heller aldrig
      et opgør som nogle drømmer om. Menneskemasserne bedøves og for-
      dummes med propaganda og underholdning, de snigløbes med indvandring
      og islamisering, og de kontrolleres med overvågning, bøder og fængsler,
      som netop demonstreret af det røde og meget woke “arbejderparti” i England.

      Som der står ved indgangen til helvede: “Her lades alt håb ude”.

      (Hvis man er optimist frem for realist, bør man se Hodja, Youtube og Snap)

      1. Henrik Pedersen

        Halo, i Schweiz er ca. 40% af befolkningen over 15 år migranter. Mange af de indfødte schweizere jeg kender, har fået mere end nok.

        https://www.bfs.admin.ch/bfs/de/home/statistiken/bevoelkerung/migration-integration/nach-migrationsstatuts.html

        Tossen fra Himmelbjerget glæder sig til noget tilsvarende i Danmark.

        So help me G….

      2. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

        VACCINE-TERROR OM LIDT ?

        Vaccine-terror ser ud til at være på vej i Norge og Danmark.

        Læs om WHO, WEF og dødelige bivirkninger hos Snaphanen.

      3. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

        VACCINE-TERROR indenfor kort tid

        Vaccine-terror ser ud til at være på vej i Norge og Danmark.

        Læs om WHO, WEF og dødelige bivirkninger hos Snaphanen.

      4. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

        SUNDHED ELLER VACCINE-TERROR

        Vaccine-terror ser ud til at være på vej i Norge og Danmark.

        Læs om WHO, WEF og dødelige bivirkninger hos Snaphanen.

        1. Rettelse

          Nå, serverens placerings-system
          virker underligt. Ret irriterende at en postering kan flyve
          væk og “forsvinde” eller havne steder hvor det ikke er tilsigtet.

    2. Set fra toppen af himmelbjerget

      Henrik Pedersen fordrejer
      og forvrænger tingene. Hvis fradrag tages i betragtning, betaler
      de vistnok mindre end 30% i skat i Schweitz. Men fint hvis Aamund
      vil forklare nærmere. Der er ikke ret mange muslimer og islamister
      i alpelandet, da slet ikke 40%. Det er Danmark der er i gang med en
      katastrofal folkeudskiftning, som snart vil få blodet til at flyde i
      gaderne, skolerne og boligkvartererne.

      HP skriver at tossen fra himmelbjerget glæder sig til tilsvarende
      tilstande. Hvad er det som er tosset, og hvorfor skulle man som
      etnisk dansker glæde sig til endnu mere islamisering og multi-kulti?

  18. Niels Poulsen

    Schweiz er en multikulturel føderation eller forbundsstat af delstater, de såkaldte kantoner.

    “Hver kanton har sin egen grundlov, lovgivende forsamling, regering og dømmende magt. Alle kantonernes lovgivende forsamlinger er etkammer parlamenter, hvor størrelsen varierer mellem 85 og 200 pladser.”

    Kantonerne er yderligere opdelt i 2148 kommuner!

    Man har ikke et fælles sprog. I nogle kantoner er det officielle sprog tysk, i andre kantoner fransk ellers italiensk.

    Magten er stærkt decentraliseret. Der er to kamre i det føderale parlament. Den føderale regering er svag. Der sker ikke en egentlig regeringsdannelse med en opposition. Statsministerposten går på rundtur blandt de valgte partier.

    Sikke en overflod af politikere og embedsmænd. Og sikke et bureaukrati det må medføre. Der kan man tale om for mange kokke. Sikke mange offentlige stillinger, der kunne nedlægges, og penge der kunne spares, hvis Schweiz blev indrettet efter den danske model.

    Gad i øvrigt vide, hvordan det går med digitaliseringen i Schweiz i forhold til Danmark, som på det område er et af de fremmeste lande i verden.

    Men ser man bort fra det anakronistiske politiske system, så er Schweiz et af de mest internationaliserede samfund med banker, medicinalvirksomheder, humanitære organisationer og forskning. Det er et paradoks.

    Oplysningerne stammer fra:

    https://da.wikipedia.org/wiki/Kanton_(Schweiz)

    1. Københavner-snuden

      Komisk indlæg fra NP.

      Tvangsdigitaliseringen i DK har haft tusindvis af negative
      konsekvenser for hundredtusindvis af danskere. Og værre
      bliver det.

      Sikke mange stillinger der kunne nedlægges, og sikke mange
      penge der kunne spares hvis Schweitz blev indrettet efter
      dansk model, skriver Niels Poulsen.

      Hahahahahahahahahahahaha, ja NP er virkelig en sjov fyr. ha ha ha !

      1. Niels Poulsen

        Hver gang der indføres ny teknologi, efterlades ældre generationer tilbage på perronen. Det lyder hårdt, men man kan ikke stoppe fremskridtet.

        Digitaliseringen betyder, at der er blevet nedlagt mange jobs i det offentlige, og at arbejdsgange er blevet forenklet.

        Dine mange ofte enslydende kommentarer, hvor du klynker over udviklingen, viser, at du er en digital analfabet. Du er en af dem, som står tilbage på perronen og ikke fatter det moderne samfund. Du er en taber.

        Jeg vil ikke hovere. Der kommer også en dag, hvor jeg ikke kan følge med den teknologiske udvikling. Men jeg håber ikke, at jeg bliver en sur gammel Jeronimus som dig.

        1. Københavner-snuden

          Digitaliseringen er måske ikke noget
          ægte fremskridt, men nærmere en trussel mod borgerne.
          Diktaturet rykker nærmere.

          Har digitaliseringen nedlagt mange jobs i det offentlige??
          Antallet af bureaukrater og kolde hænder er da tværtimod
          steget siden 2020. For læger og sygeplejersker har sund-
          hedsplatformen været en tidsrøver og plage. Og masser
          af milliarder er blevet spildt på mislykkede IT-projekter.

          Jeg er ikke sur, men munter, fordi der er så meget man
          kan grine af. F.eks. de mange grinagtige indlæg fra NP,
          PS og NO mfl.

          1. Den synkende optimistjolle

            NP tager fejl hvis han tror
            at kun ældre kan være ofre for den digitale
            udvikling. Der er masser af børn og unge
            som får deres liv forstyrret eller forringet af
            brug af I-phones og pc’er mv. Og titusinder
            af voksne har været udsat for identitets-tyverier,
            hacker-indbrud i kommunale registre, journaler,
            private computere osv. Digitaliseringen banede
            vej for smadringen af postvæsnet og den private
            brevskrivning, et kultur-tab af rang. Og snart vil
            kontanterne blive afskaffet, og en storstilet nær-
            gående overvågning vil gå i gang. Privatlivet vil
            blive afskaffet, og derfra er der ikke langt til et
            samfund hvor borgerne tyranniseres af staten.
            Som det sker i England, Kina og N-korea mv.

    2. I Schweiz er der ikke ventetider på operative indgreb på hospitalerne. Der er straksbehandling på skadestuerne , ingen mangel på læger og sygeplejersker, ingen skandaler på plejehjemmene. Schweizerne betaler en lav skat, men forsikrer sig selv mod ledighed, sygdom og pension. Dette giver en minimal offentlig sektor. Den danske investor og iværksætter Lars Tvede, der har boet mange år i Schweiz beretter, at han aldrig har modtaget breve eller henvendelser fra det offentlige.

      1. Klovnebussen er punkteret

        man vil dog prøve
        sig frem med nogle lappeløsninger..

        Det er under Lars Ulykke og Mette Fupsen det
        er gået helt galt med sundhedsvæsnet. De såkaldt
        borgerlige, Venstre og Konservative svigtede fælt,
        men socialdemokratiet tillod det helt store skred
        ned i kaos, elendighed og personaleflugt. At der nu
        mangler mindst 5000 sygeplejersker og læger, er
        naturligvis en katastrofe. De “borgerliges” svigt
        med lukning af hospitaler, skadestuer og andet,
        har også påført patienter og pårørende store
        lidelser og tab. Situationen på hospitalerne og i
        psykiatrien er frygtelig, og vil måske aldrig blive
        genoprettet. Ingen af partierne presser på for at
        det skal ske. Kun snik-snak, floskler og fugle på
        taget bliver det til. Og forringelserne fortsætter.

  19. der Adler

    @ Karl Martell – 10:07

    ” Eller juller de bare rundt i sexisme og klovnebusser? ”
    Desværre må jeg give dig ret. Flertallet af danskere er combier, de er klistret til skærmen, når man skal høre om fede mennesker, om sexuelle problemer, hvor man blamerer sig selv. Vi skal på, uanset hvad.
    Og så opdager de ikke, at pludselig bliver der en anden dagsorden i Danmark.

    @ Niels Poulsen – 14:34

    ” Hver gang der indføres ny teknologi, efterlades ældre generationer tilbage på perronen. Det lyder hårdt, men man kan ikke stoppe fremskridtet. ”

    Det ikke bare lyder hårdt, det er hårdt for over 100.000 af medborgere (eller flere), der ikke er opflasker med den nye teknologi. Dem kam man da ikke bare efterlade på bagperronen.
    Man kan bare se på det hedengangne Mitid, så bliver det pludselig til MitId, og MobilePay bliver ændret. Bank filialer lukker for et godt ord, og personlig kontakt er nærmest ikke eksisterende, og bankerne hiver større og større milliard overskud hjem.

    Banditter i habitter.

    Iøvrigt har den federale regering i Schweitz vist 7 ministre!!!

    1. Det gamle posthus

      Ja, den såkaldte “Danske Bank” er nu
      den bank i Danmark der giver den dårligste service til sine kunder.
      Den er skandaløst dårlig. Og når de nedlægger en filial i en by og
      henviser til en anden by 25-45 km væk, har man den frækhed at
      fortælle kunderne at det er et led i en “strategi” der vil give en
      bedre service til kunderne. Virker penge-automaten forkert
      eller slet ikke, er det kundens problem. Bankens telefon tages
      som regel ikke, selvom der prales med døgnvagt.

      Alle burde søge over til andre banker der er knap så arrogante.

  20. Niels Poulsen

    “Iøvrigt har den federale regering i Schweitz vist 7 ministre!!!”

    Jeg ville nødig eksamineres i den schweiziske forfatning, byzantinsk eller unødvendigt kompliceret som den er. Den Store Danske skriver:

    “Den udøvende magt har Forbundsrådet, regeringen, som består af syv medlemmer fra syv forskellige kantoner; de fransk- og italiensksprogede kantoner har ret til to ministerposter. Forbundsrådet vælges for fire år af hele Forbundsforsamlingen, som også vælger et af regeringsmedlemmerne som forbundspræsident for en etårig periode, der ikke kan forlænges.”

    Det læser jeg som, at der er 8 ministre, hvoraf den ene, forbundspræsidenten eller statsministeren udpeges for et år ad gangen. Andet sted har jeg læst, at posten går på rundgang blandt partierne.

    Derudover har som tidligere skrevet hvert kanton et lokalt parlament og en regering med ministre. Der er 26 kantoner i Schweiz. Hvis vi siger, at der er 7 ministre i hver kanton, så er der i alt 182 + 8 = 190 ministre i Schweiz.

    Danmarks pt 25 ministre synes ikke meget lidt i denne sammenhæng.

    1. Når det er for sent, vågner danskerne

      Som sædvanlig vrøvl og modsigelser fra NP.
      Dem han kalder ministre er bare hvad der svarer til borgmestre eller
      sognerådsformænd.

      Woke tåber, politiske ekstremister og usle vælgerbedragere er ved
      at køre Danmark i sænk. De tydeligste er nok Pernille Skipper, Lars
      Fadøl, DF-Tullesen og Pia K. Pernille S. er LGBTQ+ tilhænger og de
      tre andre leverede aldrig hvad de lovede. Det gælder de fleste poli-
      tikere, men det med Marrakech og DFs slappe passivitet gennem fire
      år er dog i særklasse. Og har nok beseglet folkets skæbne.

      Det var de radikale som i 1983 lagde grunden til landets ødelæggelse,
      men DF kunne have reddet situationen 2015-2019. Men man svigtede
      og snorksov, lå ved Larses fødder og sjoflede sine egne vælgere og
      hele Danmark dag efter dag i 1460 dage. Et forræderi uden sidestykke.

      Så der Adler har ret. Danskernes flertal er håbløse. For altid kan et
      folk forgå når selv det vil.

    2. Piotr

      TROLL Alert!!!!!

      TROLLen startede som HP, men fejltastede OG er nu NP!

      Hvem siger at Den Store Danske har ret eller ved noget som helst? (GAB)
      HVilken udgave, årgang, forfattere etc etc ?
      “Andet sted har jeg læst, at posten går på rundgang blandt partierne.” NÅdada, hvor?

      “Hvis vi siger, at der er…….” Jaja, hvis vi siger, hvis og hvis og visse & vasse. Ord-ÆVL!
      Som alle TROLLens syge konspirationsteorier, er det som sædvane uden skyggen af evidens!

      Du glemte at skrive tak for ordet, din latterlige NAR!
      Tænk, at dette er alt hvad TROLLen kan klare af debat niveau, kommentarer der kun er skrevet for at være på tværs, i forsøg på at lukke munden på selvstædigt tænkende & skeptiske mennesker.

      Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
      Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
      P.

      1. Sandhed er bedre end løgn

        OVERRASKENDE NYT ELLER HVAD?

        Få solpletter, koldere vejr. Mange
        solpletter, varmere vejr. Fastslår en bog om SOLEN. Bogen
        er fra 2001/2005, inden klima-hysteriet gik i selvsving. Se den
        oplysende kommentar hos Hodja.

        Socialfascisten Keir Starmer slår til i England. I USA søger
        democrats at stoppe Trump med fine og ufine midler. (Hodja)

        WHO og WEF. Kan der være tale om organiseret kriminalitet?
        Se hvad Snaphanen fortæller om den sag.

        Ja, NP, HP, P. Skov og Niels O er kun med for at være på tværs.

  21. Niels Poulsen

    Jeg bliver nødt til at korrigere mig selv. Der sidder fire mænd på en tømmerflåde. Eller rettere: Den føderale regering i Schweiz består af 7 medlemmer, som vælges for 4 år. Forbundspræsidenten eller statsministeren om man vil vælges blandt disse 7 medlemmer og sidder i et år og kan ikke genvælges. Statsministerposten er kun ceremoniel. Derudover vælges også en kansler, som sidder i fire år.

    “The largely ceremonial President and Vice President of the Confederation are elected by the Federal Assembly from among the members of the Federal Council for one-year terms that run concurrently. The President has almost no powers over and above his or her six colleagues, but undertakes representative functions generally performed by a president or prime minister in single-executive systems.”

    https://en.wikipedia.org/wiki/Politics_of_Switzerland

    Hvis man tror, at kantonerne svarer til kommunerne i Danmark, så forstår man ikke, hvad en føderation er. Kantonerne var oprindelig selvstændige stater, som valgte at gå i forbund med andre selvstændige stater. De har i høj grad autonomi. De har som tidligere nævnt deres egne grundlov, parlamenter, regeringer og domstole og egne officielle sprog.

    Schweiz er yderligere opdelt i kommuner. Der er over 2000 af dem. I Danmark er der 98. I en femtedel af de schweiziske kommuner er der kommunalbestyrelser som i Danmark. I fire femtedele er der direkte demokrati. Hvordan det foregår er svært at forestille sig, når man ikke har prøvet det. Men det må være noget med, at borgerne samles på rådhuset for at stille forslag og stemme om dem. Skal landsbyen have endnu en statue af Willem Tell? Skal den være af bronze eller marmor?. Det har man diskuteret de sidste 5 år. En ting er de sure gamle mænd enige om. Kunstneren må ikke være en kvinde, for hun vil sikkert fremstille den schweiziske sagnhelt som transvestit.

    Glemte jeg at fortælle, at schweizerne både betaler kommuneskat, kantonskat og føderationsskat?

    At der er nogen danskere som kan ønske, at enhedsstaten Danmark omdannes efter føderationen Schweiz arkaiske forfatning er en gåde.

  22. Niels Poulsen

    Det franske politi har anholdt en mistænkt i forbindelse med branden i kirken i Saint-Omer. Hans navn er Joël Vigoureux, et fransk navn, og som har blå øjne. Han beskrives som vesnstre-ekstremist, og har tidligere sat ild til kirker.

    Det må ærgre Øjvind Ørn, som har et mærkeligt ønske om, at muslimer brænder de franske kirker ned.

    1. Tempus Fugit - tiden iler -

      Som tiderne er, kan man ikke
      stole på “systemerne” og myndighederne i Europa og USA. Hvis det passer
      at man har arresteret en ægte etnisk franskmand, kan det være en aflednings
      manøvre, for at narre offentligheden. Men nu har NP jo påstået så meget i
      sine talrige skriv, og vi véd heller ikke hvor han har “oplysningen” fra. Men
      over 300 kirker i Frankrig har været udsat for groft hærværk eller er blevet
      brændt ned indenfor ret kort tid, og det er vel næppe den franske befolkning
      som pludselig er begyndt at ødelægge sine egne kirker.

      At venstre-ekstremister, nihilister, kommunister, islamister, satanister og
      socialfascister gerne vil lukke kirker og mishandle kristen kultur, véd vi fra
      Sovjet-unionen og mange andre lande. Men de senere års udskejelser i
      Frankrig har nok i de aller-, aller-fleste tilfælde ikke noget med venstre-
      fløjen at gøre.

      Det varer nok kun nogle få år, før Frankrigs og Europas nuværende kulur
      ligger i ruiner. Eller i aske, hvis Ukraine-krigen løber løbsk.

  23. der Adler

    Ikke alle muslimer er terroister, men så godt som alle terroister efter 1970 er muslimer!

    1. Niels O

      Hr. nazi-magasin Der Adler

      Hvad er det seneste nye om din kirkebrand i Frankrig?

      Vi er mange, der gerne vil følge med.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *