INGEN ER FANGNE, NÅR TANKEN ER FRI

” Man binder os på mund og hånd, men man kan ikke binde ånd, og ingen er fangne, når tanken er fri”, sang Liva Weel til tilskuernes store jubel i skuespillet ’Dyveke’, der havde premiere kort tid efter den tyske besættelse af Danmark i 1940.  Den danske og tyske censur havde lagt sin klamme hånd på medier, politik, kunst og kultur, så det krævede mod og opfindsomhed at få frihedsbudskaber gennem Værnemagtens fintmaskede net. Men det lykkedes for Poul Henningsen med Livas vise; og det lykkedes også for en række illegale blade, der opfordrede til modstand og berettede om udviklingen på verdenskrigens slagmarker. Det var hårdt og særdeles risikabelt, at bryde gennem den omfattende censur. Den danske regering havde indledt et tæt samarbejde med besættelsesmagten. Vi var efter Italien Tysklands største handelspartner under hele krigen, og med regeringens velsignelse sendte vi en fuld SS kampbrigade af danske frivillige til østfronten, hvor den indgik i SS Division Wiking.

Censuren under besættelsen var påtvunget og forhadt i befolkningen. I dag har vi i en glidende proces fået en ny censur af medier og den offentlige debat, men den er frivillig og opstået gennem konsensus og bekendelsen til fælles værdier i medier og politik. Der er stadig områder, hvor ordet er frit. Det gælder den offentlige debat på felter som velfærd, uddannelse, infrastruktur og havforurening, men selvcensuren sætter ind, når det gælder klima, den grønne omstilling, statskontrollen med danske medier, EU, LBGT+, indvandring og fremfor alt islam. Tunge videnskabelige kapaciteter som professorerne Johannes Krüger, KU og Henrik Svensmark, DTU er spærret ude af den offentlige debat, fordi de ikke bekender sig til teorien om CO2 udledningen som bestemmende for klimaet. Medierne nægter at forholde sig til den kendsgerning, at migranter og efterkommere fra islamiske kultursamfund hvert år koster danske skatteydere over 90 milliarder kroner i overførselsindkomster. Ingen toneangivende medier forlanger en demokratiseringsproces af EU, der er stivnet i et politiseret bureaukrati og evigt voksende papirvælde. Medier og politikere er faldet til patten og har lært at acceptere EU, som det nu er.

Pressen har ligeledes vendt det blinde øje til forfølgelsen af 350 millioner kristne, som ifølge Open Doors finder sted i de islamiske kultursamfund. Emnet er tabu, fordi bringer medierne det frem og omtaler tragedierne og grusomhederne, er det jo en direkte eller indirekte kritik af islamisk regeringsførelse. Og den går jo ikke. Det er islamofobi. Det værste, man kan være i dag. Tilbagetoget over for den ekspanderende og aggressive islamiske ideologi kombineret med mediernes og politikernes sympati for venstrefløjens had til kristne og jøder er nu også nået til hverdagen her i Norden, hvor den tidligere finske indenrigsminister Päivi Räsänen (PR) siden 2018 er blevet slæbt gennem den finske byret og landsret og nu også højesteret tiltalt for ’hetz mod en folkegruppe’, en anklage, der lyder som noget, Stalin kunne have fundet på.

PR havde i skrift og tale vendt sig mod regnbuebevægelsen og dens krav om mangfoldige kønsidentiteter.  PR havde i debatter henvist til Første Mosebogs skabelsesberetning, hvor Gud skabte mennesket i sit billede som mand og kvinde, fordi vi netop kun derved kan være et billede på Gud selv. Det med mand og kvinde var galt nok, men den finske anklagemyndighed slog for alvor til, da PR også refererede til apostlen Paulus’ Romerbrev kapitel 1, vers 24-27, hvor han på Oldkirkens vegne tager afstand fra homoseksuel praksis.  Både byret og landsret nåede dog frem til den konklusion, at det ikke kunne være strafbart at citere fra bibelen, men det finske justitsministerium er fast besluttet på at lukke munden på PR og andre kritikere af LBTG+ folket og håber på, at højesteret imødekommer kravet om censur.

Det Socialistiske Enhedsparti, der i USA er kendt som Demokraterne har i de sidste fire år haft travlt med at omdanne USA til en centraliseret formynderstat, hvor alt, hvad der ikke er påbudt, er forbudt. Demokraterne er forbrødret med embedsværket, universiteterne, Hollywood og medierne, der alle deltager i kampen mod et borgerligt styret USA. Censur, tvang og ensretning er bevægelsens hovedvåben. Præsident Biden og Kamala Harris  har besluttet sig for en udvidelse af USA’s højesteret med  et flertal af Demokratisk sindede dommere og med et nyt adfærdsdirektiv, der skal holde  borgerlige dommere på dydens smalle sti. Næste angrebsmål er USA’s forfatning, der tages under skrap behandling af Demokraternes chefideologer, som i ledere og artikler i pressen forlanger en modernisering af forfatningen fra 1789. ” Forfatningen er brudt sammen og kan ikke genoprettes” skriver Harvard-professor Doerfler. Andre anti-borgerlige professorer kalder forfatningen for Amerikas akilleshæl, og at ytringsfriheden er ude af kontrol. Jura- professor Tim Wu, rådgiver for Biden-regeringen stempler forfatningen som for individualistisk og tjener som beskyttelse af storkapitalen, og at ytringsfriheden er til skade for statens interesser og truer folkets sikkerhed og tryghed.

EU vil også være med. Vi har nu fået et direktiv, der skal bekæmpe ’anti-demokratiske ytringer’. Især dem, der kommer fra Victor Orban, Marine Le Pen og Geert Wilders. Chefen for Telegram, Pavel Durov blev arresteret i Paris, fordi han ikke vil redigere (censurere) sit sociale medie.  Brasilien har blokeret for X (Twitter) af samme årsager. Mark Zuckerberg har offentligt indrømmet, at hans sociale medie  Facebook er underlagt censur fra Biden-regeringen. Ytringsfriheden i selv nationer med stolte demokratiske traditioner er ved at være en tynd kop the, en skygge, der svinder hen.

Josef Stalin smiler i sin grav. De gode tider er på vej tilbage.

15.september 2024

112 Thoughts to “INGEN ER FANGNE, NÅR TANKEN ER FRI”

  1. Henrik Wegmann

    Ja, det er sørgeligt, som demokrati, ytringsfrihed, selvopholdelsesdrift og selv ganske almindelig sund fornuft i den vestlige Verden er under hastig afvikling.

    Men hvis et flertal synes, at det er helt ok, fordi de holdningsløst lader sig manipulere dertil af propagandistiske, ræverøde statsmedier, så er det jo nok sådan, at fremtiden ser ud.

    1. Sandhed er bedre end løgn

      Det er besynderligt at den woke LGBT+ sekt
      får så meget sendetid og spalteplads i medierne, i betragtning af at
      højst en procent af befolkningen er transer, lesbiske og lignende.
      Der er vel blandt normale folk kun promiller som tror på ævlet om
      at der er snesevis af forskellige køn? Og den med at man kan gøre
      en mand til en kvinde eller en kvinde til en mand, det er også løgn.

      I Canada har LGBT+ sekten været meget aggressiv overfor drenge,
      piger og deres forældre, med mange tragedier til følge. Udskejelserne
      er blevet støttet af Trudeau som er radikal marxist/fascist.

      1. Fremtiden kan blive totalitær, syntetisk og ubarmhjertig

        At censurere kritik af politiske partier
        og statslige forvaltninger er at forberede diktaturet. Demokratiets
        død er den sikre følge af generel statscensur af folkets ytringer. Det
        er vejen til et rædselsregime hvor staten er alt og borgeren intet.

        Den skævvridning af ytringsfriheden og den demokratiske debat
        som har fundet sted de senere årtier, har længe haft katastrofale
        følger. Kritik af indvandringen, af familie-politikken, af boligområdet,
        af retsvæsnet, af sundhedsvæsnet, af økonomiske udskejelser osv.
        er blevet undertrykt igen og igen. Resultatet er en skævvridning af
        hele samfundet, og en tilsidesættelse af det danske folks værdier,
        rettigheder og interesser. Folkets velfærd, sundhed, sikkerhed og
        frihed er blevet indskrænket og forringet i et omfang som har ført
        til at tusinder og atter tusinder af danske familier er blevet påført
        meningsløse tab, ulemper, besværligheder, lidelser og dødsfald.

        Chrborg har svigtet de almindelige danskere så meget, at deres
        fremtid ligner en ond drøm, en rygende ruin, en lang kæde af
        terror og rædsler. For folkeudskiftning er det samme som en
        politisk krig mod folket, et langsomt og snigende folkemord.
        Er der overhovedet et dansk folkehjem tilbage om 15 eller 25 år?
        Det er vist meget tvivlsomt.

        1. Der var engang et yndigt land

          Er Danmark en velfærdsstat
          eller en bananstat på vej til at blive en terrorstat?

          Tjah, intet synes at kunne stoppe nedturen hvor alt præges
          mere og mere af skandaler, opløsning og forfald. Det store
          flertal af vælgernes tænkning styres af tv- og radio-stationer,
          af aviser og ugeblade. De fleste ser aldrig net-aviserne
          bortset fra Fjæsbook, hvor der er streng censur.

          Masseindstrømningen og den voksende mængde af over-
          fald, hverdagsterror, vold og mord samt påsatte brande
          osv. forties og camoufleres.

          Den bureaukratiske og woke feministiske terror mod
          danske børn og forældre fortsætter. I radioen hedder det
          at familieretshuset hjælper familierne med at løse deres
          problemer og konflikter, selvom sandheden er at beton-
          bureaukraterne kun forværrer og skærper konflikterne.
          Svinestreger og grusomheder mod børn, fædre og mødre
          er der rigtig mange af.

          Det er også utroligt så rædselsfuldt både fysiske og
          psykiske patienter kan blive behandlet i hospitalsvæsnet.
          Sådan har det været i årevis. Politikerne har lovet store
          forbedringer masser af gange, men det er kun gået den
          forkerte vej. I 2019 lovede Mette at s-v skulle have et stort
          løft, men det vi fik var at 6000 sygeplejersker og læger
          flygtede til Norge, Sverige, Finland og andre lande hvor
          forholdene for personalet er langt bedre. Man ville ikke
          lytte til protesterende sygeplejersker og læger, og det
          endte med enorme forringelser af patienternes vilkår.
          Trygheden forsvandt.

          Stort set er alt i 2024-samfundet præget af skandaler,
          lukninger, nedskæringer og besparelser.

          Danmark er skandalernes land. Man har travlt med at
          udhule og destruere alt det som er opbygget op gennem
          mere end 500 eller 1000 år. Partierne og medierne lader
          som om alt er normalt og som om DK vil bestå mindst
          100 eller 200 år endnu. Men historien viser at lande og
          samfund kan blive ramt af katastrofale omvæltninger
          og massedød indenfor forbløffende korte tidsrum,
          hvis magthaverne er kortsynede eller svigter folket.

          1. Alarmerende nyt

            Tvangsvaccinering af samtlige europæere
            og danskere er planlagt til at begynde om kort tid.
            Læs om hvordan WHO og WEF vil gennemtvinge foranstaltninger der kan skaffe milliardindtægter
            til medicinalindustrien og visse finansforetagender.
            Se Snaphanens video.

  2. Piotr

    Hvem skal bestemme hvad definitionen på “anti-demokratiske ytringer” det er?
    Ylva? Ursula? LarsLORT? Jeg tror næppe at Salvini får lov…..

    Kamellen Haris, udtalte fornylig i et interview, at folk kunne jo skrive på de sociale medier hvad de ville……helt uden nogen form for regulering, “det kan vi ikke have!”
    (Her betyder “regulering” lovgivning, der kan forbyde borgere at give udtryk for deres mening.

    Som EU´s DSA og LarsLorts Koranlov. MÅ man brænde KoranLoven på Kgs.Nytorv?)
    Elon Musk købte Tvitter for at bevare ytringsfriheden.
    Sådan, en sand patriot! OG, StarLink, som sendt fra Himelen.
    Globalisterne(WEF, NWO, WHO, EU) påtvinger os mere&mere totalitarisme, med et langt mere autoritært regime. VI nærmere os tiden hvor nok er nok…

    Drop Konventionerne! Drop FN/WHO! Drop EU! Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! P.

  3. ino

    Det er vel stadig tilladt at omtale at der i Holland sker store ting i disse dage – hvis ellers de får lov eller giver sig selv friheden dertil:
    https://denkorteavis.dk/2024/holland-tager-dramatisk-opgoer-med-politisk-korrekt-asylpolitik-man-skrotter-eksisterende-regler-og-indfoerer-noedret/
    Meget opmuntrende!

  4. Set fra toppen af himmelbjeget
    1. Niels O

      Dit bedste indlæg nogensinde, Bent A.

  5. Set fra toppen af himmelbjerget

    Hvis man studerer hvad totalitære bevægelser
    har udøvet af forbrydelser mod uskyldige børn og voksne, kan man
    nemt få kvalme og blive deprimeret. For mængden af ondskab og
    grusomheder er overvældende, ufattelig og ubeskrivelig. Hvad enten
    det er den røde kommunisme, den brune nazi-socialisme eller den
    sorte fanatisme i visse fjerne sydlige lande, er der tale om sadisme,
    vanvid, blodtørst og mordlyst i et omfang man ikke skulle tro muligt.

    Stalin, Hitler, Mao og Pol Pot var mere djævle og uhyrer end
    mennesker, og de var meget ihærdige med at anspore deres under-
    ordnede til at begå alle mulige afskyelige ugerninger. Forsvarsløse
    og sagesløse mennesker blev massemyrdet ved brug af sult, kulde,
    tortur, bajonetstik, gaskamre og nedskydninger m.m.

    Måske er rædslerne i 1. og 2. v-krig ved at gå i glemmebogen? Og
    afbrændingen af Hiroshima og Nagasaki med små atombomber
    er nok også ved at være glemt, selvom over 150.000 civile blev
    blev opslugt af et flammehelvede. Nu om dage frygtes end ikke
    brintbomber mange tusinde gange kraftigere, ser det ud til. Man
    optrapper Ukraine-krigen igen og igen, selvom den risikerer at
    komme ud af kontrol.

    Der har været en nogenlunde civiliseret periode i Europa efter
    1945, men det er snart slut, medmindre der indtræffer en stribe
    mirakler. Vi har kurs mod verdenshistoriens største blodbad og
    værste barbari, og det er svært at se hvor redningen skal komme fra.

    Bøger som “Kammerat Napoleon”, “1984”, “Fagre nye verden”,
    “Ufrihedens pris”, “Barbarossa” og “Klanerne” fortæller meget
    om hvor galt det kan gå, hvis demokrati afløses af skin-demokrati
    eller diktatur. (Uden ytringsfrihed intet demokrati) Læs også om
    Lenin, Stalin, Pol Pot og Ceaucesko. Shirers bøger om Hitler er en
    skildring af hvordan en kultiveret nation kan ødelægges indefra
    ved at udskifte folkestyre med gangstervælde.

  6. ps

    Hej, Aamund. Et enkelt bogstav kiksede,
    men kan du ikke lade være med at sætte kommentaren på to gange. Tak.

    1. DEN JAPANSKE REGERING ADVARER HELE VERDEN

      Se advarslen mod covid- og corona-“vaccinerne”
      hos Snaphanen under den 9. september “Global Holocaust
      has begun”. Find først video om WEF og Klaus Schwab og
      Stakeholder Communism, derunder David Martin om 700
      millioner ofre samt den japanske video.

    2. Web sidens filter opsnapper sære kommentarer på russisk, kinesisk og andre mærkværdigheder, men desværre også flere relevante kommentarer til indlæggene. Dem frigør jeg og sætter på, men jeg kan ikke garantere, at kommentarerne ikke står der i forvejen.

  7. Niels O

    Nationalister er ikke et hak bedre, hvad angår ønsket om at tage ytringsfrihed fra politiske modstandere.

    Bare se herinde i kommentarsporene. Og dengang på 180grader, hvor alle intelligente debattører med højt lixtal forsvandt fra, da sitet blev overrendt af nationalisterne, der opførte sig som sjakaler.

    Men når det er dem selv, det går ud over, så er det piv-piv-piv!

    1. Træt

      Du bestilte ikke andet end at skide i debatten ved at skrive Møøhammedanere hele tiden på 180grader, Niels Nul.

      Hvor meget fik du for din bedstemor, da du solgte hende? Økonomi fremfor alt, eller hvad?

    2. Stalingrad

      Undertegnede i hu kommer ikke et éneste indlæg fra din hånd med lix mere end marginalt mere end nulll. Ekkonul! Jeg skal har haft mangen en kolega, der lige skulle skrive en lærebog og fremvise deres intellektualitet over for deres forskruede omgangskreds. Den slags klassesæt af bøger benyttes af pågældende underviser og ligger naturligvis ellers i kældre og samler støv. De smides naturligvis diskret i skraldespanden en for en og der er aldrig nogen, der savner dem ! Fortsæt du bare nullerierne.
      0:0

    3. ino

      Du bliver vist nødt til at dokumentere din påstand om at nationalkonservative ønsker ytringsfriheden knægtet. Det er muligvis gået min næse forbi, hvis det er sket. Jeg mindes det ikke.

      1. Niels O

        Jeg bruger ikke diskplads på at arkivere jordhulenationalisters udgydelser.

        Selvfølgelig ikke. Og du behøver heller ikke dokumentation. Du kan sagtens huske jeres tryneri af alt og alle, der ikke stemte på det socialdemokratiske og nationalistiske ((DF)), men som til gengæld burde bannes fra siden.

        Jeg synes bare, at det var sjovt at tirre lænkehundene. Så jeg var den, der blev længst på 180.

        Tendensen fortsætter her. Nu er der et par brugere, hvis indlæg jeg ikke ser, men f.eks. Bent A hader, at der er andre holdninger end hans, og som synes, at vi ødelægger “debatten”* og derfor burde fjernes.

        Så stop hykleriet om ytringsfrihed. Den gælder kun fra jordoverfladen og ned.

        * Pudsigt, at Bent A mener, at der kun kan være en “debat”, når alle deltagere er enige.

        1. ino

          Altså ingen dokumentation. Jeg husker ikke det, du husker.

          1. Niels O

            Hvad er der galt med din hukommelse?

            Jeg håber ikke, at det skyldes sygdom eller druk.

        2. ino

          Et andet emne som medierne helt bevidst er tavse omkring, er overdødeligheden efter at vi begyndte at “vaccinere” mod Covid-19. Jeg abonnerer godt nok ikke på nogen avis, men overskrifterne kan jeg dog læse. Jeg kan altså også lede forgæves efter de manglende overskrifter!

          Under den såkaldte “pandemi” i 2020 havde vi ingen overdødelighed i Danmark. Der døde faktisk flere danskere i 2018 (med den varme sommer) end der døde i 2020 hvor dødstallet svarede til gennemsnittet i de foregående ti år.
          I 2021 begyndte vi at “vaccinere” mod Covid-19, og fra omkring midten af 2021 fik vi en overdødelighed i Danmark (Statens Seruminstitut offentliggør hver uge dødstal – for alle lande i verden faktisk). Overdødeligheden fortsatte i 2022, og måske også i 2023.
          Den 26. september udkommer Statistisk Tiårsoversigt fra 2024 mener jeg, og den kan downloades som PDF-fil (fra dst.dk), og man kan selv læse tallene fra 2023. Tiårsoversigten er nem at læse, men hvis man vil være nøjeregnende, skal man justere for den stigende befolkning og selv beregne fx antal døde pr. 100.000 indbyggere året før. I løbet af 20-tallet er vi jo blevet en halv million flere danskere, dvs. indvandrere med tildelt statsborgerskab. Vi er tæt på 6.000.000 indbyggere nu.
          Efter mine egne beregninger var overdødeligheden ikke så stor i Danmark som i flere andre lande. Formentlig omkring 3% i 2021 og 6% i 2022, og vi taler om dødsfald uanset årsagen til dødsfaldet – “All causes mortality”, som det hedder på engelsk.
          Jeg påstår ikke at “vaccinerne” var årsagen til dødsfaldene, men jeg påstår at det er forbavsende at ingen medier har belyst disse veldokumenterede tal. Tværtimod synes alle medier at undgå emnet.
          Onde tunger siger at regeringen vil udskyde emnet til efter at ministeransvarligheden er ophævet. Det kender jeg intet til.
          Men jeg savner reelt et uafhængigt og seriøst medie som vil tage emnet op. Der er bare ingen interesserede. Besynderligt! Højst besynderligt!

          1. ino

            Den kommentar havnede vist helt forkert.
            Den skulle have stået efter min kommentar om klimaet nedenfor – Sorry.

          2. ino

            (Jeg har gentaget kommentaren nederst, den havnede forkert)i

  8. DEN JAPANSKE REGERING ADVARER HELE VERDEN

    Se advarslen mod covid- og corona-“vaccinerne”
    hos Snaphanen under den 9. september “Global Holocaust
    has begun”. Find først video om WEF og Klaus Schwab og
    Stakeholder Communism, derunder David Martin om 700
    millioner ofre samt den japanske video.

    1. Hvor er vi på vej hen?

      REGIME-MEDIERNE

      Lars Hedegaard har en artikel om dem hos Snaphanen og Hodja.

  9. Niels Poulsen

    Danmark ligger nr. 2 på World Press Freedom Index med en score på 89,60 (2024) kun overgået af Norge.

    Den autoritære Orbans Ungarn ligger langt nede på listen med en score på 62,98. Pressefriheden i landet beskrives som problematisk. Orban har blandt andet lukket en kritisk radiostation.

    https://en.wikipedia.org/wiki/World_Press_Freedom_Index

    Hermed er Aamunds useriøse angreb på den frie presse afvist.

    1. Useriøse kommentarer opstår, når man ikke har læst og forstået, hvad jeg skriver. World Press Freedom Index beskæftiger sig med staters begrænsning og censur af ytringsfriheden, hvad der ikke er tilfældet i Danmark. Her er der tale om selvcensur – som i Tyskland -,som er opstået gennem frivillig konsensus og bekendelsen til fælles værdier i medier og politik.

      1. Niels Poulsen

        Det er ikke korrekt:

        “The WPFI is partly based on a questionnaire that previously used seven general criteria: PLURALISM (measures the degree of representation of opinions in the media space), media independence, environment and SELF-CENSORSHIP, legislative framework, transparency, infrastructure, and abuses.”

        De danske medier bestiller ikke andet end at stille kritiske spørgsmål til magthaverne.

        Talerør for den yderste højrefløj og misinformation, som du ønsker det, bliver de naturligvis aldrig.

    2. Tennis-spilleren

      Niels Poulsen tror på alt hvad
      venstresnoede sekter og grupper fortæller ham. Han er en naiv
      og ukritisk fan af radikale og marxistiske idéer, tankesæt og slagord.
      I tredivernes Kina, Rusland og Tyskland ville han have været en
      begejstret og fanatisk tilhænger af den fremherskende ideologi.
      Han ville aldrig have været i tvivl om at den officielle propaganda
      var den rene skære og fulde sandhed. I Afghanistan ville han sikkert
      have støttet Taleban, i Iran præsteskabets mullaer og imamer. Selv
      i Gaza ville han nok have have været tilhænger af regimet.

      NP er en særlig type. Under “Klovnebussen skal på værksted”
      skrev han denne kommentar: “Du overdriver, jeg er ikke noget
      godt menneske. Hvis jeg mødte Putin 1:1 dræbte jeg ham”.

      NP lever i en ret speciel fantasi-verden.

      1. Niels Poulsen

        Det er tankevækkende, at Aamunds angreb på den frie presse kommer samtidigt med marxisten Lars Hedegaards, som ønsker at afskaffe mediestøtten.

        Det reelle problem er, at avisernes økonomi er kritisk, og at de står over for lukning i en overskuelig fremtid.

        Dermed vil den kritiske journalistik og den pluralistiske debat lide skibbrud.

        Så kan danskerne i stedet for se underholdning, sport og reklamer i TV i stedet for.

      2. Niels Poulsen

        Jeg vil i øvrigt korrekse din ubeskrivelige historiske uvidenhed.

        Kina var i 1930’erne regeret af antikommunisten Chiang Kai-shek, som var allieret med USA.

        https://denstoredanske.lex.dk/Chiang_Kai-shek

        1. Tennis-spilleren

          I trediverne var Kina splittet
          mellem Mao-kineserne, Chiang Kai-shek kineserne
          og japanerne. Ingen af dem regerede Kina, men
          kun deres egne områder. NP ville nok have troet
          på alle de tre parters propaganda.

          Igen en kvart sandhed fra den uvidende NP.

          1. Niels Poulsen

            Du er 100 procent tosse. Hvorfor skal jeg stå til ansvar for 1930’ernes Kinesiske Republik, fordi jeg forsvarer nutidens pressefrihed mod angreb fra den yderste højrefløj og videnskabsforfalskere?

            Jeg vil dog forsvare antikommunisten Chiang Kai-sheks arv, Taiwan, og dets ret til selvstændighed, ligesom jeg forsvarer Ukraines, i modsætning til en klam putinpapegøje som dig.

          2. Sandhed er bedre end løgn

            Kl. 08.45 skrev du noget om Kina
            som ikke passer, og påstod en modparts
            uvidenhed. Nu har du afsløret at du både
            er uvidende og sindsforvirret, eller du
            fordrejer bevidst debatten. Du spilder
            vores tid.

          3. Niels Poulsen

            Du tror, at det er Mao og kommunisterne, der regerede i Kina i 1930’erne. Jeg korreksede din ubeskrivelige historiske uvidenhed ved at referere til Den Store Danske, Danmarks Nationale Encyklopædi.

            Igen omtaler du dig som “vi”. Men trods de 1000 falske profiler står du helt alene med dine underlige meninger, påstande og vanvittige konspirationsteorier.

          4. Tennis-spilleren

            Jeg skrev at i trediverne var
            Kina opdelt mellem tre hærstyrker. Hvordan
            kan du få det til at jeg tror at det var Mao der
            styrede hele Kina?? Du vrøvler løs uden hensyn
            til hvad man faktisk har skrevet.

      3. Niels Poulsen

        Du er naturligvis stødt over, at ønsker dit idol, KGB-agenten Putin, hen hvor peberet gror.

        1. Sandhed er bedre end løgn

          NP tillægger folk meninger og synspunkter
          de slet ikke har. Putin er ikke nogens idol
          her. Men NP kritiserer tit og ofte andre
          bloggere ud fra de stråmænd han har
          påduttet dem. Det er da en noget perfid
          og snusket form for debat.
          .
          .

          .
          Fejlagtigt krav om e-mail adressen. Der er
          også tekniske fejl vedr. antal. Temmelig tit.
          Sendingen blokeres.

          1. Niels Poulsen

            Fej for egen dør. Din eneste argumentation er personangreb på mig, hvor du beskylder mig for at være det værste, jævnfør kommentaren kl. 8.23.

            Så dine ord om at være perfid og snusket rammer dig selv som en boomerang.

          2. Frihed er det bedste guld

            Først beskylder NP uden videre
            og ud af det blå folk for at være racister, russiske
            agenter, islamofober, tosser og 25 andre ting.
            Når folk så svarer igen og påviser hvor falske
            beskyldningerne er, klynker han og siger at de
            er lige så tarvelige, perfide og snuskede som
            han selv er. Men NP startede med at lyve og
            fordreje og komme med tåbelige beskyldninger,
            og kan så ikke forstå at folk er trætte af hans
            primitive radigale retorik. Hvor det næsten
            hver gang skinner igennem at han ønsker DK
            som en kopi af Mellemøsten og Afrika, og som
            et land uden traditionelle værdier.

          3. Niels Poulsen

            Det er det du er bedst til: At mundhugges.

            Jeg har sat dig på plads. Det er meningsløst at fortsætte diskussionen.

            Prøv engang imellem også at lade nye debattører komme til, i stedet for dine 1000 falske profiler og kedsommelige gentagelser.

  10. ino

    Niels P er vist den eneste i vor tid der har bevaret sin barnetro på journalister og deres dømmekraft.

    1. Piotr

      TROLL ALERT!!!!!

      Det virkelig sjov det her. TROLLen bliver grundigt sat til vægs, med alle hans løgne, taget med røven bar og får nogle velmente klask.
      OG, så er hans argument: “Det er det du er bedst til: At mundhugges.” (buhuuu)
      Præcis hvad TROLLen selv holder på med konstant. Mundhugges(kan ikke andet!), kun for at saboterer, i håb om, at andre yderst fornuftige skribenter køres trætte, OG, ikke orker at fremfører fornuftige indlæg, samt at debattere på et umåleligt lavt niveau.

      TROLLen fremturer yderligere i sit kæmpe nederlag: “Jeg har sat dig på plads”.
      Det var TROLLen selv der blev sat på plads. (NAR!)

      Og denne: “Det er meningsløst at fortsætte diskussionen.”
      Som “Sandhed er bedre end løgn” skrev 09:48: “Du spilder vores tid.” JA, lige præcis 100%! “Sand er bedre en Løgn”, er absolut IKKE alene om dette standpunkt! Langt fra.

      OG bette TROLL, herligt at du selv kan se det meningsløse i, at forsætte diskussionen på dit umålelige lave niveau, at blande fakta med løgn så det passer, med “din korrekte” sandhed.
      Håber du blot fordufter, som lugten af en dårlig prut, fordi du er helt alene med dine falske vilde påstande. Du adlyder kun(blindt) din dukkefører.
      Du glemte i dit nederlag at skrive: “tak for ordet” (hahahaha)

      Drop Konventionerne! Drop FN/WHO! Drop EU! Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! P.

  11. Hvor er vi på vej hen?

    REGIME-MEDIERNE

    Lars Hedegaard har en artikel om dem hos Snaphanen og Hodja.

  12. Demografi og demokrati

    Ytringsfriheden synes jeg hele tiden er truet? Det har den vist altid været?
    “Med reskriptet af 1770 blev Danmark den første stat i verden til at erklære uindskrænket lovmæssig trykkefrihed”. “I Danmark hvor “Trykkefrihedstiden er den periode i Danmarks historie, der går fra Johann Friedrich Struensees første selvstændige lov, reskriptet af 14. september 1770, hvor der herskede fuld trykkefrihed, til genindførelsen af censuren ved reskriptet af 20. oktober 1773 efter Struensees fald fra magten 17. januar 1772. Med reskriptet af 1770 blev Danmark den første stat i verden til at erklære uindskrænket lovmæssig trykkefrihed”.

    EU’s tankepoliti ved Thierry Breton, der på tidspunktet var EU-kommissær for det indre marked (og EUs top-Stasi kommissær? 🙂 ) , forsøgte at blande sig i amerikansk politik. EU fører tilsyn med de sociale medier, og Thierry Breton skrev og truede X-ejeren, Musk med sanktioner, hvis han i det annoncerede interview den 12. august bragte “skadeligt indhold” i interviewet med Donald Trump. (Det var vist ikke en vits? 🙂 )

    1. Demografi og demokrati

      PS. Hvor meget betyder ytringsfriheden i forhold til mediepåvirkningen af få meget dominerende især tv-massemedier ? Det er svært at sige og der er såvidt jeg ved ingen forskning, der siger noget definitivt om det.
      Engang talte man om “det tavse flertal”* Det gør man ikke så meget mere. Make America Great Again (MAGA) er angiveligt et forsøg på at give det tavse flertal magten i USA. Det lykkedes for den amerikanske forretningsmand og republikanske politiker Donald Trump i 2017, hvor han blev USA’s 45. præsident.
      Ved det kommende præsidentvalg tirsdag den 5. november i år er han igen Republikanernes præsidentkandidat på en MAGA politik angiveligt med et forsøg på igen at give det tavse flertal magten i USA. Men “det tavse flertal” er svært at blive klog på, selvom mange forsøger. Mange frygter med god grund det tavse flertal. Det tavse flertal kan give pejling på grundlæggende politiske samfundsændringer. Det er set før i historien. Derfor er der intens politisk opmærksomhed i alverdens regerende politiske kredse om udfaldet af det kommende præsidentvalg i USA tirsdag den 5. november i år.
      *Dybest set er ‘det tavse flertal’ en sindstilstand. Det er en følelse af at mistet en forankring. Og den følelse vokser mest dramatisk på tidspunkter, hvor samfundet forandrer sig hurtigst, og hvor alting synes at gå i opløsning (klip fra Sidsel Nyholm,
      udlandsredaktør i Kristeligt Dagblad 15. jun. 2018)

  13. Den synkende optimistjolle

    Nu er der nyt om at Løkkes
    eget private parti Moderaterne er raslet ned i meningsmålinger.
    For så vidt en god nyhed, da partiet ikke er på danskernes side.
    Men det nytter jo ingenting at flytte rundt mellem partierne,
    for ingen af dem har andet at byde på end valgflæsk og tom snak.
    De går alle ind for EU fjernstyring, masseindvandring, forringet
    velfærd og sundhed. 500 milliarder kroner vil de bruge på co2-
    projekter, verdensredning og blodrød “grøn” omstilling. De vil
    beslaglægge 250.000 hektar til skade for landbruget og store
    landskabelige værdier. For de synes at diversitet, insekter, ulve
    og padder er vigtigere end mennesker. Alle områder skal plastres
    til med kolossale vindmøller og solcelle-apparater, og alle biler
    skal udskiftes med el-biler. De vil digitalisere alt og afskaffe
    kontanterne og privatlivet. Den samlede politik er vanvittig og
    katastrofal. Borgernes frihed og tryghed vil de udslette via
    utallige nedskæringer. Og de ønsker at krigen i Europa optrappes endnu mere.

    Partierne er håbløse og gør mere skade end gavn.

    Se hvad PragerU og Hodja mener om el-biler og co2-hysteriet.

    1. Niels O

      Bent A, jeg kom ved en fejl til at læse første sætning i een af dine hæmningsløse copy/paste kommentarspors-spammende indlæg.

      Løkke er gået opad igen her:
      https://voxmeter.dk/analyser/meningsmalinger/

      fra 16. september.

      Ikke at det glæder mig. Jeg har ofte forsvaret ham (uden overhovedet at stemme på ham), men det er helt slut nu efter Koranloven.

  14. ino

    Som Asger Aamund så rigtigt skriver, så er klimaet et af de emner hvor journalisterne kører under radaren. Jeg har skrevet det før, men et af de få åbenlyst afslørende øjeblikke hørte jeg engang en morgen i hedengangne Radio4’s morgenradio, hvor en journalist – det kan have været Asger Juhl, men jeg husker ikke navnet – havde fået smag for at interviewe folk med et andet syn på klimaet end det gængse. Journalisten fortalte at han var blevet kaldt til møde hos sin chefredaktør, og at han der havde fået at vide at den slags interviews ønskede radioen ikke!
    Så der kom ikke flere lignende interviews.
    Fornylig dukkede en ny interessant statistisk undersøgelse af en japansk, uafhængig forsker op:
    https://scienceofclimatechange.org/wp-content/uploads/SCC-Ato-Multivariate-Analysis-Vol.4.2.pdf
    Den er ret klar i mælet:
    Japaneren Dai Ato har med en multipel lineær regressionsanalyse påvist at CO2-indholdet i atmosfæren er styret af havets overfladetemperatur. Betydningen af menneskers udledning af CO2 er irrelevant, dvs. at forandringerne i atmosfærens CO2-indhold er et naturligt fænomen der ikke har noget med menneskelig aktivitet at gøre!
    Vi mennesker er altså ikke skyldige i den globale opvarmning.
    Vi kan med andre ord og med god samvittighed roligt skrotte Paris-aftalerne og aflyse den grønne omstilling. Begge tiltag er hundedyre og helt unyttige.
    Hvad har vi læst i medierne om den undersøgelse? Intet.
    Kan vi forvente at høre noget eller se noget? Næppe.
    I hvert fald ikke i de gængse medier. De vil hellere sprede frygt og mistrivsel blandt ungdommen med useriøse typer som Greta Thunberg.
    Hende har de brugt rigtig meget tid på.

    1. ino

      Et andet emne som medierne helt bevidst er tavse omkring, er overdødeligheden efter at vi begyndte at “vaccinere” mod Covid-19. Jeg abonnerer godt nok ikke på nogen avis, men overskrifterne kan jeg dog læse. Jeg kan altså også lede forgæves efter de manglende overskrifter!

      Under den såkaldte “pandemi” i 2020 havde vi ingen overdødelighed i Danmark. Der døde faktisk flere danskere i 2018 (med den varme sommer) end der døde i 2020 hvor dødstallet svarede til gennemsnittet i de foregående ti år.
      I 2021 begyndte vi at “vaccinere” mod Covid-19, og fra omkring midten af 2021 fik vi en overdødelighed i Danmark (Statens Seruminstitut offentliggør hver uge dødstal – for alle lande i verden faktisk). Overdødeligheden fortsatte i 2022, og måske også i 2023.
      Den 26. september udkommer Statistisk Tiårsoversigt fra 2024 mener jeg, og den kan downloades som PDF-fil (fra dst.dk), og man kan selv læse tallene fra 2023. Tiårsoversigten er nem at læse, men hvis man vil være nøjeregnende, skal man justere for den stigende befolkning og selv beregne fx antal døde pr. 100.000 indbyggere året før. I løbet af 20-tallet er vi jo blevet en halv million flere danskere, dvs. indvandrere med tildelt statsborgerskab. Vi er tæt på 6.000.000 indbyggere nu.
      Efter mine egne beregninger var overdødeligheden ikke så stor i Danmark som i flere andre lande. Formentlig omkring 3% i 2021 og 6% i 2022, og vi taler om dødsfald uanset årsagen til dødsfaldet – “All causes mortality”, som det hedder på engelsk.
      Jeg påstår ikke at “vaccinerne” var årsagen til dødsfaldene, men jeg påstår at det er forbavsende at ingen medier har belyst disse veldokumenterede tal. Tværtimod synes alle medier at undgå emnet.
      Onde tunger siger at regeringen vil udskyde emnet til efter at ministeransvarligheden er ophævet. Det kender jeg intet til.
      Men jeg savner reelt et uafhængigt og seriøst medie som vil tage emnet op. Der er bare ingen interesserede. Besynderligt! Højst besynderligt!

      1. Hvem ringer klokkerne for?

        Hvad med at se de videoer hos Snaphanen og Hodja
        som belyser hvad disse “vacciner” har medført af horrible
        bivirkninger. Se videoer med dr. Campbell, dr. Malone,
        dr. McCullough, virologen Yeadon og andre eksperter.
        Og så er der jo Japans advarsler mod WEF og WHO mv.
        (højere oppe i denne tråd)

        1. P. Skov

          Disse “eksperter” har ikke forstået, hvordan ourworldofdata m.fl. beregner “overdødelighed”, så de tager udgangspunkt i en overdødelighed, som rent faktisk ikke findes – i hvert fald ikke i de lande, jeg har kunnet finde aldersopdelte tal for.

          1. P. Skov

            PS. Mine kommentarer går alene på deres udgydelser om overdødeligheden. Jeg afviser bestemt ikke, at vaccinerne har haft bivirkninger for nogen – det er en helt anden diskussion.

      2. P. Skov

        Fint at du korrigerer for det stigende befolkningsantal. Men du skal også tage med i beregningerne, at alderssammensætningen i befolkningen ændrer sig … der bliver flere og flere ældre. Hvis du ser på antal døde i forhold til antal personer i hver aldersgruppe for sig, er der reelt ingen overdødelighed! Mange steder (fx ourworldofdata) opgøres overdødeligheden meget simpelt som antal døde per år i forhold til gennemsnittet af antal døde i 2015-2019 (altså før-corona årene). Det resulterer i “overdødelighed” og det har mange fået galt i halsen. Det ville da være rigtig, rigtig mærkeligt, hvis ikke der døde flere nu, eftersom vi er blevet både flere både i antal og gennemsnitsalder!

        1. P. Skov

          Iøvrigt har ATP for nylig beregnet, at danskerne kan se frem til at leve betydeligt længere. Danmarks Statistik har også beregnet en forøget middellevetid. Efter et dyk i coronaårene, er vi ganske enkelt på vej op igen. Der er nemlig ikke længere overdødelighed i Danmark … og det er derfor, at aviserne ikke skriver noget om den. https://www.atp.dk/danskernes-levetid-stiger-betydeligt. https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/borgere/befolkning/middellevetid

        2. Hvem ringer klokkerne for?

          P. Skov = N. Poulsen prøver her at
          bortforklare overdødeligheden. Men hvis man sætter sig
          ordentligt ind i tingene, vil man finde ud af at hans fine
          hjemmestrikkede “forklaring” ikke er fem potter pis værd.
          Se svar til Ino.

          1. P. Skov

            @Hvem ringer klokkerne for: Jeg forventer ikke, at mange herinde kan finde ud af at downloade tallene fra Danmarks Statistik (5-års intervaller) og foretage en simpel beregning i et regneark. Men jeg brugte tid på min forklaring, fordi jeg kan se, at ino netop har forsøgt at sætte sig ordentligt ind i tingene og tænke selv. Det gav mig håb.

            @ino: Giver det mening for dig, hvad jeg skriver?

          2. ino

            Nej, det du skriver, giver ingen mening for mig. Når jeg benytter begrebet dødelighed, så er det fuldstændigt ligegyldigt hvad folk dør af, om det er af alderdom eller vuggedød, det er helt ligegyldigt.

          3. P. Skov

            @ino: Jeg kigger heller ikke på dødsårsagen. Men hvis der døde fx 2,7% af de 70-79 årige tidligere år, og der stadig dør 2,7% af de 70-79 årige (og tilsvarende for alle andre aldersgrupper), hvor er overdødeligheden så? Den eneste grund til, at der samlet set er flere døde er, at befolkningen består af flere gamle og færre unge … derfor dør der flere.

          4. ino

            En opdeling i aldersgrupper komplicerer bare beregningerne. I øvrigt lever de ældre længere og længere. Der er kommet omkring 10 gange flere ældre over 100 år i de seneste 10 år.
            Og i årene 2021-2023 var der faktisk mange yngre og middelaldrende der døde.

          5. P. Skov

            @ino: Ja, netop fordi folk i mange år har levet længere og længere, bliver der en større og større procentdel af befolkningen, der bliver gamle. Og derfor dør der også nominelt flere nu (udskudte dødsfald) end tidligere. Hvis der var overdødelighed, ville ATP’s og DS’ middellevetid gå ned. Jeg troede, at du ville kunne forstå dette, men nu opgiver jeg.

            Det er jo ikke kun mig, der siger dette. Læs denne artikel, hvis du har mod på det: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/healthandsocialcare/causesofdeath/articles/estimatingexcessdeathsintheukmethodologychanges/february2024

          6. ino

            Apropos middellevetid:
            Ifølge Danmarks Statistik topper middellevetiden i 2020, derefter falder den lidt.

  15. Niels O

    Nå, nu er der igen en bevæbnet forbitret Trump-vælger, der har forsøgt sig i det våbenelskende USA.

    Men det er alt sammen demokraternes skyld.

    1. Tennis-spilleren

      Niels O og Niels Poulsen er begge sindsforvirrede.
      Det var nok ikke en Trump-vælger som ville myrde Trump, og
      den mest afstumpede i tråden her er NP selv.

      1. Niels O

        …men det var det.

        Go’nat og sov godt!

  16. Niels Poulsen

    Aamund og co. skulle hellere bekymre sig om, at der hvert år dræbes et stort antal journalister, mens de udfører deres arbejde, og at mange akademikere afstår fra at deltage i den offentlige debat på grund af den forråede debatkultur.

    Flere viruseksperter trak sig eksempelvis som kommentatorer under covid-19 epidemien, fordi de modtog hadefulde beskeder og dødstrusler fra afstumpede typer som dem, som kommentarsporet på Aamunds blog flyder over med.

    Senest læste jeg om, at en straffet vaccinemodstander chikanerede den tidligere sundhedsminister Magnus Heunicke og hans familie på et handelsstrøg, så de måtte søge skjul i en butik.

    1. ino

      Ja, lad os hellere tale om noget andet…

  17. Karl Martell

    Grundloven har en udmærket definition på ytringsfrihed, og hver gang nogen indskrænker ytringsfriheden mere end det, er det kun et spørgsmål graden af indskrænkninger og glidebanen er såmænd allerede startet.
    Vi er efterhånden nået dertil, at sandheden er det flertallet beslutter, at det skal være.
    Nu skal vi have en Palæstinaplads, hvorfor ikke kalde den Nagorno Karabach plads som en hyldest til den største folkeudrydelse i nyere tid, nemlig udryddelse af kristenheden i MellemØsten. Nagorno Karabach har været kristent Armensk land 600 år før Danmark blev Danmark.
    Tyrkerne/Osmannerne udførte folkemord på kristne Armenerne, Assyrerne og Grækerne i perioden 1914 til 1923. Et folkemord som kun blev overgået af Hitler, Stalin og Mao. Et folkemord som Tyrkerne benægter, men som der er håndfaste vidnesbyrd om.

    1. Blot nogle bemærkninger

      Den smøre på engelsk som Demografi leverer
      herunder, kan vi selv finde på nettet. Det her er en dansk blog hvor det
      er mest passende at skrive på dansk, og helst med sine egne tanker. At
      kopiere tilfældige tekster på engelsk, tysk, svensk eller fransk som man
      har fundet på nettet, er en billig omgang. Lad os få nogle originale eller
      aktuelle tekster på dansk, evt. med nogle ikke alt for lange citater. Har
      man en engelsk tekst man finder vigtig, så oversæt den. Er man for
      doven til det, må man regne med at mange springer over.

  18. Lidt af en nyhed

    Toyota meddeler at de nu
    lancerer en ny slags motor som med eet slag vil gøre alle
    el-biler til forældede biler. Hvis det passer har Løkke dummet
    sig endnu en gang. Bilens brændstof er vand fra vandhanen.
    Det er en officiel udmelding fra Toyota. Se hos Youtube.

  19. Demografi og demokrati

    Trump Assassination Suspect Donated 19 Times to Democrats
    REPORT: Would-be Trump Assassin Had Biden-Harris Bumper Sticker
    Biden Appointee José Andrés Posed for Photo with Would-Be Trump Assassin
    Alleged Trump Would-Be Assassin Spoke with New York Times About Meeting with Helsinki Commission for Ukraine
    Prosecutors: Alleged Trump Assassin Hid Unnoticed in Sniper’s Nest for 12 Hours
    Martin County Sheriff Speculates How Alleged Assassin Knew Trump’s Schedule: ‘Is This a Conspiracy? … Not an Easy Case to Unravel’

    Ovenstående klip af overskrifter fra den 16. september 2024 fra Breitbart (der ikke tilhører løgnemedierne/MSM) viser at det er svær for MSM/løgnemedierne at mørklægge motivet for ham, der ville myrde Trump, men det bliver alligevel forsøgt ->Nolte: Community Notes Nukes Time Magazine for Saying Alleged Trump Assassin’s ‘Ideology Unclear’

    1. P. Skov

      Den ene var Trump-fan, den anden en tidligere Trump-vælger (2016), der var skuffet over Trump. Det er tilsyneladende enkeltstående sindsforvirrede personer, der står bag i begge tilfælde. Den politiske tilknytning er kun interessant, hvis man finder ud af, at der står politiske organisationer bag. Politisk vold er ALTID uacceptabelt.

      1. Demografi og demokrati

        Ja, det er ALTID Trumps egen skyld ! 🙂

        1. P. Skov

          Hvor læser du det, i det jeg skriver?

          1. Alarmerende nyt

            Tvangsvaccinering af samtlige europæere
            og danskere er planlagt til at begynde om kort tid.
            Læs om hvordan WHO og WEF vil gennemtvinge foranstaltninger der kan skaffe milliardindtægter
            til medicinalindustrien og visse finansforetagender.
            Se Snaphanen.

          2. Alarmerende nyt

            Tvangsvaccinering af samtlige europæere
            og danskere er planlagt til at begynde om kort tid.
            Læs om hvordan WHO og WEF vil gennemtvinge foranstaltninger der kan skaffe milliardindtægter
            til medicinalindustrien og visse finansforetagender.
            Se Snaphanens video.

    2. Niels O

      “Overall, we rate Breitbart Questionable based on extreme right-wing bias, the publication of conspiracy theories and propaganda, as well as numerous false claims.”

      https://mediabiasfactcheck.com/breitbart/

  20. Ole Madsen

    Vi er heldigvis endnu ikke nået dertil, at børn bliver opfordret til at angive deres forældre, hvis disse ytrer kritik af regimet, som i det gamle DDR. Men man er stadig nødt til at udvise en betydelig selvcensur, hvis man vil undgå at skubbe en masse familiemedlemmer og venner fra sig.

  21. Demografi og demokrati

    PS. til Det er ALTID Trumps egen skyld ! 🙂 17/09/2024 at 07:30
    “Politisk set er Routh Demokrat og Trump-hader. Efter attentatforsøget den 13. juli skrev han på sin X-profil henvendt til Trump: ”Det vil glæde mig, når du ikke er mere”. I en anden kommentar også på X (22. april) skrev han, at Trump ”gør amerikanerne til slaver igen”.
    “For en dybere betragtning er årsagen til attentatforsøgene dog det politiske parti, hvis navn ellers lægger op til, at man netop her inkarnerer demokratiet, nemlig Demokraterne. De og deres propagandamaskine, medierne, har non-stop siden 2016 defameret deres politiske modstander, Trump, og kaldt ham bl.a. en trussel mod demokratiet, en Hitler, en nazist, en diktator, osv. osv. Demokrater og medier har på den måde antændt et ekstremt had til Trump, som de for fuld udblæsning nærer dagligt. F.eks. løj Kamala Harris under præsidentdebatten groft om Trump, da hun sagde, at han ville agere diktator fra sin første dag i Det Hvide Hus, hvis han blev præsident. Og MSNBC’ første reaktion på attentatforsøget søndag, var, at det skyldtes Trumps retorik (..) Ikke så meget som et øjebliks empati eller opbakning til en mand, der nu for anden gang er blevet udsat for et attentat. Dette had og alle løgnene legitimerer, ja, gør det ligefrem til en heltegerning, hos ekstremt orienterede personer som Crook og Routh at fjerne demokratiets problem, diktatoren Trump.” (Klip fra Hodjanernes Blog den 17. september 2024)

    1. Tennis-spilleren

      N. Poulsen om sig selv:

      “Jeg er ikke et godt menneske”. Niels O: “Jeg finder det morsomt
      at irritere folk”. P. Skov = N.P. , så P. Skov er heller ikke et godt menneske.
      Alle tre er lystløgnere fra den yderste venstrefløj. Som citaterne viser
      kan de dog godt finde på at sige noget troværdigt om sig selv.

      1. Niels O

        “Jeg synes bare, at det var sjovt at tirre lænkehundene.”

        Ikke folk i almindelighed.

        Skal du citere, Bent A, så citér korrekt.

      2. Niels Poulsen

        Den kirkefremmede snydepels med de 1000 falske profiler ved ikke, at jeg parafraserer Paulus.

        1. Blot en bemærkning

          Hvad med den forskruede snydepels
          og hykler som skiftevis kalder sig Poulsen, Skov,
          Pedersen og andet? Og som den ene dag er islamist
          og den anden dag er kristen.

          1. Niels Poulsen

            Du har en svag sag, når du beskylder tre i allerhøjeste grad forskellige mennesker for at være den samme, mens du selv udgiver dig for at være 1000 mennesker. Kan du ikke se det selv, trods din psykiske sygdom?

            Jeg har aldrig nogensinde bekendt mig til islam (Jeg bekender mig til naturvidenskaben og kristendommen). Men jeg er stærk tilhænger af religionsfrihed, som er en grundborgerlig dyd i den moderne frie vestlige verden, hvis historie er fyldt skræmmende eksempler på religiøs forfølgelse.

            Den yderste højrefløj har intet lært af historien med dets had mod islam og had mod mennesker med en anden etnicitet.

  22. Fremtiden er allerede begyndt

    Det som var utænkeligt for få år siden, er nu
    blevet til barsk, bitter, påtrængende og livsfarlig virkelighed.
    Og med de tusinder af atombomber og nutidens skøre politik
    og krigeriske konflikter, står dommedagsuret tættere på kl.
    12 end nogensinde før.

  23. Lidt af en nyhed

    eller mere noget gammelkendt?

    Det er helt uhyggeligt at høre på
    hvor krigeriske de er i DRs P1, i Venstre og i det konservative
    parti. Aarestrup og Markus Knuth synes at Ukraine-krigen bør optrappes
    mest muligt. Er de rigtig kloge? Hvis man begynder at bombardere med
    langtrækkende bomberaketter så Moskva osv. bliver ramt, kan der jo
    komme en meget voldsom reaktion. Igen og igen har man sagt at Putin
    er utilregnelig, og det bør vel give anledning til en vis forsigtighed, da
    Rusland er verdens største land med tusindvis af startklare raketter
    med atom- og brintbomber. Under alle omstændigheder er der større
    risiko for misforståelser og tekniske fejl når der er krig, fordi der så er
    et meget højt beredskab, så raketterne kan affyres med sekunders varsel.
    Mange krige har udviklet sig ganske anderledes end beregnet. Det eneste
    rigtige er at få indledt fredsforhandlinger. Årestrup og Marcus lyder som
    et par historieløse konfirmander uden sans for nuancer. DR sørgede for
    at Eva Flyvholm fra EL og en Ukrainer også var med, at de ville også have
    mere krig. Men det er jo også let at være modig, når man selv er 1500
    km væk fra fronten.

    1. Vi slår jer ihjel. Lev med det.

      Massemord og folkemord er
      noget ret almindeligt. Det er foregået
      i snesevis af lande. Er turen nu kommet
      til Skandinavien/Danmark?

  24. Karl Martell

    Sct. Johns Church i Hanley Stoke on Trent i England fra 1788 er blevet solgt og omformet til en moske.
    Det gør ondt helt ind i sjælen. Ikke fordi jeg er specielt troende, men fordi det er et tydeligt tegn på vores kulturs deroute. Det går hurtigt meget hurtigt og vores egen venstrefløj hjælper til med alt de formår, og det er desværre rigtigt meget!

    1. Niels Poulsen

      At muslimske indvandrere gerne vil købe kirkerne som står tomme, viser blot at den yderste højrefløjs påstand om, at muslimerne sætter ild til kirker, er falsk. Jesus er profet i den islamiske tro. Jesu evangelium er en af de fire hellige skrifter for muslimerne. Om end de kristne har en anden opfattelse af Jesus som Guds søn, vil muslimer aldrig skænde Ham og hans næstekærlighedsbudskab.

      Hvem er de religiøs intolerante? Hvem er pyromanerne? Det er den yderste højrefløj, som pakkede anderledes troendes hellige skrift ind i bacon og satte ild til det.

      Føj for helvede. I skal selv brænde i hevede til evig tid. Jesus hader jer, lige så meget som Galilei, Newton og Einstein hader jer for jeres angreb på naturvidenskaben, om det er vaccinemodstand eller klimabenægtelse.

      Den yderste højrefløj og den yderste venstreføj er gjort af samme surdej. Religion er opium for folket, som den ordblinde Karl Marx famlede sig frem til. Det var marxisterne i Enhedslisten, som fik afskaffet den fornuftige blasfemilov. Det var terroristerne på den yderste højrefløj som benyttede det lovmæssige vakuum til at brænde de anderledes troendes bøger og dermed skænde ytringsfriheden, trosfriheden og den religiøse tolerance.

      Det er godt, at tingenes tilstand gør ondt helt ind i sjælen på jer, selvom det ikke kan passe, for I har ingen sjæl. I er dårlige mennesker. Jeg ønsker, at I skal vide det.

      Tak for ordet.

      1. Tennis-spilleren

        Det er kun Niels Poulsen der har en sjæl.
        Han er ganske vist ikke et godt menneske, har han selv skrevet
        for et par dage siden, men har har stadig en sjæl selvom den er
        fordærvet af had til alle de sjælløse robotter og terrorister som
        er så uforskammede at de mener noget andet end NP om
        klimaet og indvandringen.

        NP er et dårligt menneske, iflg. ham selv, men vi andre er endnu
        dårligere, og dermed er NP selvfølgelig i sin gode ret til at dømme
        os til et evigt ophold i helvede. Og da NP vistnok har beviser for at
        det er os som har hærget og nedbrændt 200 kirker i Frankrig, bør
        vi jo sættes i fængsel allesammen, indtil vi kan blive sendt videre
        ned til den skumle underverden hvor alle kakkelovnene altid er
        rødglødende. Selvom det er varmt i forvejen pga. co2.

        Men som den rettroende konvertit og jihadist som NP er, vil
        han naturligvis stige opad og modtage sin belønning for at han
        aldrig svigtede godheds- og indvandrings-industrien: 1 pakke
        med 72 rosiner.

        1. Niels Poulsen

          Du er et kirkefremmed menneske. Du kender ikke det mest grundlæggende kristne budskab. Mennesket er en synder, men frelses alene ved sin tro på Jesus Kristus.

          1. Niels Poulsen

            Dine blasfemiske skriverier viser i øvrigt, at du hader religion ligesom Karl Marx.

            For dig er kristendommen alene et våben imod mennesker med anden etnicitet og ønsket om hvidt overherredømme.

            Du vil aldrig blive budt velkommen i de troendes kreds, fordi du lugter af den udstødtes ensomhed, had mod fremmede, livets skønhed og i sidste ende had mod Jesus Kristus og hans dobbelte kærlighedsbudskab.

            Som om det var ikke var slemt nok, hader du også naturvidenskaben.

          2. Tennis-spilleren

            Ha ha ha ha ha ha 🙂 🙂 🙂

            NP er virkelig en sjov og sjælden fætter.
            Og han har en smidig og flexibel sjæl som altid
            kan omstille sig efter den fremherskende vind-
            retning.

            Først er NP den fanatiske fortaler for radikale
            og muslimske projekter, “grøn” omstilling og
            folkeudskiftning samt islamisering.

            Dernæst er NP fra nu af og
            indtil videre svovl-prædikanten der fordømmer
            alle som ikke er kristne nok efter NPs mening.
            Om disse folk påstår NP hvadsomhelst. Hvor de
            før var racister, putin-agenter, klimabenægtere
            og landsbytosser, er de nu syndere og fjender
            af Gud, kirken og den kristne kultur.

            Vi må skynde os at angre vores synder og at
            gøre bodsgang. For nu har folkekirken fået
            en ny og hellig ypperste præst: NP

      2. Karl Martell

        Niels Poulsen 16:02 og 17:25
        Måske lykkedes for Church of England at forhindre, at der bliver lavet en moske. Men det er i virkeligheden ikke væsentligt, for intentionen var der, og det er ikke bare for at få lokaler, det er for at ydmyge!
        Der er helt igennem tydelige vidnesbyrd på at det utal af pludselige kirkebrænde skyldes muslimer.
        Godt nok er jeg ikke troende, men jeg er vel det man kalder kulturkristen, og sidst jeg mærkede efter havde jeg en sjæl.
        Og nok tilhører jeg hvad du kalder højrefløjen, men jeg er også modstander af at brænde bøger. Hvis der er bøger, eller blogindlæg, man ikke bryder sig om, kan man bare lade være med at læse dem, eller måske bare ignorerer dem.
        Men naturligvis skal du da have ordet!

        1. Niels O

          Endnu engang blev påstande om kirker afvist. Men hører man nogensinde en undskyldning og beklagelse fra dem, der fremsatte de forkerte påstande? NEJ.

  25. der Adler

    Niels Poulsen, 17:25
    ” At muslimske indvandrere gerne vil købe kirkerne som står tomme, viser blot at den yderste højrefløjs påstand om, at muslimerne sætter ild til kirker, er falsk. Jesus er profet i den islamiske tro.”

    Man skulle tro, at Niels Poulsen (NP) har drukket af natpotte, eller taget skade på anden vis, det er det rene demagogi.
    For den, som ikke rigtigt kender Erasmus Montanus (alias Rasmus Berg ), – dette forums
    Niels Poulsen, for Erasmus forvandler alene med “ordets magt” mor Karen til en sten, hvilket hun bliver slemt ked af. Heldigvis kan Erasmus imidlertid med andre ord straks forvandle hende tilbage til mor Karen igen, hvilket hun selvsagt bliver rigtigt glad for. Lad høre de berømte ord: ” En sten kan ikke flyve. Morlille kan ikke flyve. Ergo er morlille en sten”.

    Den årvågne bemærker dog, at mor Karen er og bliver mor Karen. Virkeligheden ændres mig bekendt ikke alene ved brugen af ord. NP er dette forums Erasmus Montanus.

    For at blive i gengren, når muslimer køber en kirke, så kan de ikke være ildspåsættere, men ærer snarere Jesus og kristendommen!

    Nedenstående tyder vel også på respekt og kærlighed til Jesus og kristne:
    I 1915 -1917 skønnes det, at omkring 1.500.000 armeniere blev dræbt, i dag (2020) menes der at være ca.70.000 tilbage. Allerede i 1890-erne under sultan Abdul Hamid II blev der igangsat massakrer på armenierne, og skønsmæssig blev mellem 100.000-200.000 slået ihjel.
    Mustafa Kemal Ataturk, grundlæggeren af det moderne Tyrkiet, sagde den 16. marts 1923 i en tale til Adanas tyrkiske handelstandsforening følgende:
    ”Armenierne har ingen rettigheder i dette smukke land. Jeres land er ikke jeres, det tilhører tyrkerne. Dette land var tyrkisk igennem historien; derfor er det tyrkisk og skal leve som tyrkisk i al evighed… Armeniere og lignende har ingen som helst rettigheder her. Dette gavmilde land er dybtgående og ægte tyrkernes hjemland.”

    06.-07. September 1955 blev det græske samfund i Istanbul nedslagtet, med velsignelse fra Adnan Menderes, 57 dræbt, i dag ca.4.000 tilbage. Grækernes hjem, bedesteder, forretninger blev vandaliseret og ødelagt, og ca.200 græske kvinder voldtaget, alt med myndighedernes velsignelse. Præsterne fik deres hår og skæg revet af, (s.65) og mænd omskåret under tvang.
    4.348 forretninger vandaliseret og sat i brand
    110 hoteller ødelagt
    27 apoteker ødelagt
    23 skoler ødelagt
    21 fabrikker hærget
    73 kirker med deres hellige ting ødelagt.
    1974, tyrkiets invasion af det nordlige Cypern, resulterede i vandalisering, ødelæggelse og nedrivning af kloster, kirke og gravsteder, ikoner og uerstattelige freskoer blev systematisk ødelagt.
    Afstraffelsesmetoderne var utallige, de mest almindelige: henrettelse ved f.eks.halshugning, drukning, forgiftning, brændt levende, stening, tvangsarbejde, fængsling, fordrivelse.
    Ved Konstantinopels belejring benyttede man denne metode:
    Henrettelsesmetoden gik ud på, at en pæl blev ført op i endetarmen på ofret. Pælen blev herefter rejst op og plantet i jorden. Kroppen blev herefter gradvis gennemboret, idet ofret langsomt gled ned over pælen. Metoden med at blive spiddet levende, blev praktiseret 300 år efter i krigen i det gamle Jugoslavien (Bosnien). Den er omtalt i ”Broen over Drina” af Ivo Andri´c.

    1. Niels O

      Hvad fandt man ud af m.h.t. branden i kirken i Saint-Omer? Historien, som du selv tidligere på måneden lancerede her på bloggen.

    2. Demografi og demokrati

      Tak for dine altid vel argumenterede pg do gennemtænkte posteringer, Adler. Som dit penname indikere har du et godt overblik. ‘Trolle’ er en moderne medie-sygdom, der har ramt os online. Den er svær at bekæmpe, viser det sig.
      Der er nok ingen, der tager Niels Poulsen (NP) alvorligt? Han er havkatten i hyttefadet og sådan nogen ‘bifangster’ er svære at undgå. Som han selv vist nok siger, er det hans livsopgave at chikanere ‘nationalister’ , om han vist kalder dem (og måske modstandere af islamiseringen?) . Han er dog ikke helt stabil til det. Men han står dog alligevel bag ca. én ud af fem posteringer på aamund blog? 🙁 Det kan i sig selv få mange til at holde sig væk? Og det er måske NP’s egentlige motiv? Måske er det derfor han hele tiden stempler andre og kalder dem dumme og uvidende, hvis de kommer med et indlæg? Han bruger ofte personangreb.
      Han er en “en troll (på dansk også kaldet internettrold) er et fænomen, der huserer på internettets forskellige debatfora, bl.a. i nyhedsgrupperne (også benævnt Usenet), hvor vedkommende skriver indlæg egnet til at provokere folk og fremkalde en hidsig diskussion. En troll mener ikke nødvendigvis, hvad han skriver; hans primære formål med sine indlæg er ikke at argumentere for en påstand, men at få folk til at hidse sig op og “bide på krogen” (skriver wikipedia)
      Ja, hvad er en troll? “Dette er nu engang mine principper. Hvis du ikke bryder dig om dem, har jeg andre,” sagde den komiske troll, Groucho Marx, som jeg er den troll jeg selv bedste kan lide 🙂

      1. Piotr

        @ Demografi og demokrati. 18/09/2024 at 14:17

        TROLL Alert…. NP, PS, HP & KJ.

        D&D! takker for fint sagligt indlæg.
        Ignorer naren! TROLLen er en sindforvirret nyttig idiot, der ønsker kun at skabe splid, saboterer, chikanerer & provokerer.
        +Få andre bloggere til til at trække sig, når de kun bliver mødt med idioti.
        Når TROLLen, hen bliver klasket op på væggen og naren er gennemskuet, kommer alt hadet&svinere, mod almindelige mennesker/bloggere, der “tillader sig” at have en mening om livet, som TROLLen ikke nødvendigvis deler(eller må dele).

        Det er faktisk en ret spektakulær fremgangsmåde de venstreliberale benytter her. Når de venstreliberale taler om demokrati, betyder det, at de har magten, og dem der ikke er enige skal jordes, bankes til plukfisk(AFA) eller allerbedst have et nakkeskud.
        OG, de har bestemt, at deres sandhed er den rette for dem.

        Det er denne retorik TROLLen´s dukkefører(Rosa-kommunisten & Martin L.), får hen til at udbryde igen&igen, fordi for dem, er dette den eneste rette sandhed, alle skal underkaste sig.
        Så derfor: ignorer TROLLen, hen spilder vores tid!

        Drop Konventionerne! Drop FN/WHO! Drop EU!
        Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! P.

        OBS.: venligst se på citizengo.org hvordan WHO nu igen forsøger at få deres Vazzine-traktat vedtaget, samt hvordan de vil legalisere børneporno, da det åbenbart er helt lovligt/normalt i muslimske lande + meget mere.
        (ikke noget DK MSM beskæftiger med!).

  26. Lidt af en nyhed

    De nye Toyota motorer vil
    også stationært kunne levere masser af energi
    i form af strøm. Een motor vil kunne levere strøm
    nok til en hel bydel. Og de vil evt. kunne overflødiggøre
    vindmøller og solceller i visse eller mange tilfælde.

    (obs: en kommentar venter på at blive frigivet !!)

  27. Europa og USA er nu i den største krise i over 75 år

    Det går hårdt for sig i England.
    Læs om pakistanske gangsteres overgreb
    mod småbørn, piger og kvinder i engelske byer.
    Se Hodja.

    I Vesten er nu noget ved at ske, som bør få det
    til at løbe koldt ned ad ryggen hos alle tænkende
    mennesker. Der er tale om yderst alvorlige trusler
    mod millioner af civile borgere, både børn og voksne,
    både mænd og kvinder. Se Snaphanen.

  28. Flaben Fræk

    Opsnappede lige en video sekvens, i dagens Tante, hvor, Baron Olfert von Græsted optræder (læs kvajer sig) i forbindelse med personalemøgsagerne i Klovnebussen; her gælder det en gravid medarbejder som Græsted/staff, ikke ved hvordan man skal håndtere?! – Vi ser en desperat Græsted udbryde: “Så må vi lægge skinner medens vi kører” – Tableau!

    Det er landets udenrigsminister, vi ser optræde, med fuldt lys på. Og som finder det rimeligt, at hans arbejdsmetode er: “at lægge skinner medens han kører” – Hvad satan bilder den køter sig ind! – Hvornår skrider forstandige folk ind og får ham stoppet! – Væk med ham!

    Okay dette indlæg var vist i udkanten af det Asger lagde op til, men jeg kunne sgu ikke lade være – Sorry…

    1. Valgflæsk og fugle på taget

      Nyeste bluff-nummer?

      Lars Ulykke tror at svaret på alle problemer
      er mere centralisering. Det var derfor han fik nedlagt en
      masse skoler, hospitaler og skadestuer. Han mener også
      at den størst mulige indvandring skaber den størst mulige
      berigelse. Og så er han helt pjattet med EU som han véd
      er pampernes paradis. Og Ulykke boltrer sig som en fisk
      i vandet, for de 179 er cirka lige så dagdrømmende, cen-
      tralistiske, arrogante og selvoptagede som Ulykke. Det
      er sikkert baron Olfert der har fået S og V med på at nu
      skal nogle regioner smækkes sammen og centralstyres.
      Som om det vil afhjælpe manglen på 6000 sygeplejersker
      og læger som er flygtet til udlandet. (i P1 blev reformen
      naturligvis udråbt til at være redningen for de tusinder
      af danskere som er ramt af sygdom, selvom resultatet
      nok bare bliver kaos og mere bureaukrati)

  29. Fremtiden er allerede begyndt

    Tekst er ikke kommet på?? Indsendt i forgårs.

  30. Its a crazy, crazy world

    DEN POLITISKE VERDEN ER GÅET
    FRA FORSTANDEN I SCOTLAND OG ET PAR LANDE MERE

    I Scotland er der nu et udbrud
    af en hjernebetændelse der minder meget om hundegalskab.
    Adskellige politikere er ofre for sygdommen. Den har fået dem
    til at vedtage en lov om fængselsstraf til folk som mener at der
    er to køn og ikke 117 køn. Se Hodja.

  31. Niels Poulsen

    Øjvind Ørn 18:35

    Holbergs komedie kan forstås på flere måder. En ung mand vender efter universitetsstudier hjem til sin fødeby. Han er en repræsentant for oplysningstiden. Han kommer øjeblikkelig i konflikt med den tilbagestående befolkning i landsbyen. Det ender med, at de knuser ham som menneske og tvinger ham til at erkende, at Jorden er flad. Det er uvidenhedens sejr over videnskaben. En skræmmende tragedie.

    Det er din påstand, at det muslimske samfund i Frankrig står bag kirkebrande i Frankrig. Der har på nettet floreret et kort, hvor det ser ud, som om alle franske kirker står i brand. Hvem, der står bag ved jeg ikke. Det kan være yderligt gående nationalister og muslimhadere, men det kan også være russiske agenter, som ønsker at destabilisere Europa.

    Du er ikke kommet med et eneste bevis for din påstand. Den seneste brand var rigtig nok påsat, men det var en blåøjet venstreorienteret aktivist, som stod bag.

    At slutte, at folkemordet på det armenske folk beviser, at muslimerne står bag kirkebrandene i Frankrig, holder ikke i byretten.

    Men det er det niveau, din logiske tænkning eller mangel på samme befinder sig på:

    Er man muslim, er man pr. definition skyldig.

    1. Niels Poulsen

      Man kan læse om kortet med angivelse af kirkebrande i et faktatjek hos Reuters.

      https://www.reuters.com/fact-check/map-shows-all-alleged-crimes-against-churches-france-not-just-fires-2024-07-25/

      Det viser sig, at kirker udsat for tyveri og graffiti også optræder på kortet.

    2. Piotr

      TROLL ALERT!!!!!!
      Fra TROLLen NP, mere løgn & vilde påstande……Beciser? NEJ, det er for meget…

      “Der har på nettet floreret et kort, hvor det ser ud, som om alle franske kirker står i brand. Hvem, der står bag ved jeg ikke.” NEJ, fordi du ved ingenting…..beviser fra Reuters, Wikileaks, DDR/TV2, Politikken o. l.
      NEJ , det holder squ ikke i byretten. Men det er det niveau, din logik og logiske tænkning kan klarer.
      Alle ved at kirkebrandene i Frankrig er påsat af extremistiske-muslimer, da de er sindsforvirrede i lige så høj grad som TROLLen. Der findes masser af let tilgængelige evidens på dette, men hvem kan tvinge en idiot til at læse?
      Var det hvad din dukkefører instruerede dig om idag? NAR!
      “et faktatjek hos Reuters.” WOW kan man det? Reuters er hverken manipuleret eller biased, nejnej……

      Drop Konventionerne! Drop FN/WHO! Drop EU!
      Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
      P.

  32. der Adler

    Niels Poulsen – 16:28

    ” At slutte, at folkemordet på det armenske folk beviser, at muslimerne står bag kirkebrandene i Frankrig, holder ikke i byretten. ”

    Du er en rigtig Erasmus Montanus, fik min vintage port galt i halsen. Folkemordet som tyrkerne (muslimer) benægter beviser kun, at det for en stor dels vedkommende, også står bag kirkebrande. De står også bag en optrapning af al kriminalitet, kan du læse? Så læs dog mand, bliv klogere, men som altid med MSM skal man bevare sin kritiske sans.

    Som regel henviser jeg til kilder, du griber bare op i den blå luft. Hvis du ønsker at dygtiggøre dig og udvide din viden, kunne du f.eks. læse:

    Ahmed Akkari: ”Min afsked med islamismen: Muhammedkrisen, dobbeltspillet og kampen om Danmark,” (Lindhardt + Ringhof – 2014).
    Florence bergeaud-Blackler: “Broderismen – Sådan undergraver islamister de vestlige samfund.” (2024).
    Bruce Bawer: ”Sov sødt, Europa. Hvordan radikal islam ødelægger vesten indefra.”
    Trykkefrihedsselskabets Bibliotek (2008).
    Ruud Koopmans: ”Islams forfaldne hus,” (Forlaget Pressto 2020).
    Lasse Ellegaard ”Gaven fra gud-Erdogans Tyrkiet,” f.eks. s.100.
    Gunnar Viby Mogensen: ”Det danske velfærdssamfunds historie. Tiden efter 1970.” (2010), Gyldendal (2 bd.).
    Gerald Pichon,: ”Hvide svin”, (2014).
    Klaus Wivel: ”Den sidste nadver,” (2013-Kristeligt Dagblads Forlag).

    Jeg står naturligvis til rådighed for yderligere litteratur, så du har en viden når du vil diskutere, hvis ellers du er motiveret, ellers er det jo guds ord for Balle-Lars.
    Min 40-år gamle portvin kalder.

    1. Wiens redning skete 1683

      Både Niels Poulsen og Niels 0 har
      for et halvt års tid siden bekendtgjort at de aldrig kunne finde på at se
      på hvad Hodja, Youtube bringer af videoer…. og bøger vil de ikke læse,
      de ikke vil risikere at blive udsat for misinformation og propaganda. Dog
      vil de gerne støtte sig til hvad DKs officielle statistikker og hvad DR, TV2
      og Politiken mv. fortæller. Det er derfor de altid mener det samme som
      MSM. Hertil kommer 90% sikkert at de mest er med for at chikanere og
      afspore. Det kan selvfølgelig også være at de er så forskruede, dumme
      eller hjernevaskede at de tror på deres egne løgne og tåbeligheder.

      Så hvad vi skriver er spildte ord på Balle-Lars.

      En ny bog “Klanerne” som oplyser om forholdene i Sverige, giver
      et godt indblik i det blodige gangstervælde som nu præger snesevis
      af store og mindre byer. Snaphanen har nogle videoer omkring 7.
      eller 12. september som fortæller om nogle meget uhyggelige planer
      udarbejdet af WHO og WEF mv.

  33. Her går det godt, fru kammerherreinde

    BLUFF OG SNEGLEFART

    Tænke sig, det har taget 34 år at
    få sat et ordentligt lys på Scandinavian Star brand-katastrofen hvor
    159 passagerer omkom. Et lys som har afsløret at søfarts-styrelsen
    begik grove fejl. Og at man bagefter vildledte folketinget og politiet
    mv. om den slendrian der var skyld i at skibet kom ud at sejle trods
    store mangler.

    Så er det jo dejligt at der er gået 34 år så ingen kan
    drages til ansvar for deres pligtforsømmelser.

    Under store fanfarer og bombastisk retorik har regeringen proklameret
    en ny sundhedsreform som angiveligt skal give danskerne et langt bedre
    sundhedsvæsen. Lars Fadøl kalder reformen klog og gennemtænkt. Men
    den skaffer ikke flere læger og sygeplejersker, men vil bare have dem
    smurt tyndere ud over landet. Og der følger ikke mange penge med.

    For to år siden var der en anden “reform” under Heunicke, der også
    blev lanceret med store ord, men den endte som et flopp.

    Der mangler stadig 6000 sygeplejersker og læger, styrelsen for
    patient-sikkerhed er en syltekrukke, og det klagesystem der skulle
    hjælpe patienter og pårørende i tilfælde af fejl eller overgreb er
    afskaffet/ sparet væk. Siden Mette i 2019 lovede bedre forhold
    i sundhedsvæsnet, er det kun gået mod værre forhold.

    Nu vil Lars så have amterne tilbage. Det var ham selv der fik dem
    afskaffet og mange hospitaler nedlagt. Den nye ordning med 17
    “sundhedsråd” er en opdeling som minder meget om amterne,
    selvom finansieringen nok er ringere.

    Efter snart tre års krig ligger vores forsvar og civilbeskyttelse
    stadig i ruiner. Ingen fremskridt er at se. Men folkeudskiftningen
    og kampen mod co2 og landbruget blomstrer og polstres med
    masser af milliard-beløb.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *