KLOVNEBUSSEN SKAL PÅ VÆRKSTED

Det var politisk kommentator Lars Trier Mogensen, der fandt på udtrykket ’klovnebussen’ om Moderaterne, en så rammende og ond beskrivelse, at den er blevet hængende i medier og folkehavet. Nu er den så gal igen med det meget postyr om mobning og tyranni i partiets sekretariat. Man må undre sig over den hysteriske mediedækning af nogle interne problemer i et politisk sekretariat, hvor der ikke er ansat flere end i et mellemstort VVS-firma. Da partichefen Lars Løkke holdt krisemøde med folketingsgruppen den 2. september var et stort opbud af mediefolk massivt til stede i samfulde ni timer uden for mødelokalet. Som om det drejede sig om erklæringen af tredje verdenskrig og ikke om uro i et lille partisekretariat.

Hovedforklaringen på medernes oppiskning af trivielle kontroverser hedder Lars Løkke, der igen-igen bliver anbragt i centrum af ’ skandalesager’, som medierne kan vælte sig i uden stop, uden grænser. Lars Løkke er en skandalemagnet, som medierne altid kan konvertere til dramatiske tv-billeder og millioner af klik på netaviserne. Ikke fordi det er ægte skandaler, men fordi det er Løkke, og så går der jo sjældent røg af en brand uden, at der er ild. Lars Løkke blev således som Venstres høvding slæbt gennem rendestenen, fordi partiet havde betalt hans beklædning. Det er da ganske naturligt. Lille Lars kommer jo fra nordsjællandske Græsted, der ikke figurerer på Dansk Herremoderåds liste over hjemlige metropoler, som er domineret af elegante habitter. Man kan jo ikke have en partichef, der på de bonede gulve fremstår som Jeppe på Bjerget. I de større industrivirksomheder var der tidligere tradition for at direktørerne fik udbetalt et beklædningstillæg, så de altid kunne repræsentere virksomheden iført et velsiddende sæt tøj og et slips, der passer til. Medierne fik alligevel gjort det til en skandale, at Venstres partikasse finansierede Lars Løkkes repræsentative beklædning og hånede ham i ugevis, som om han havde stjålet af partikassen.

Lars Løkke kom i et lignende stormvejr, da han blev ’afsløret’ i at flyve på første klasse på vej til bestyrelsesmøder i Sydkorea.  Ekstrabladet og senere alle andre medier fyldte spalter og skærme med endeløs forargelse over Løkkes luksusrejser. Vi, der har arbejdet i Fjernøsten ved, at på de kanter er der ingen bestyrelsesformænd, der kan drømme om at rejse på andet end første klasse.  Den slags kulturforskelle accepterer dansk presse ikke. Lars Løkke lagde sig under orkanen på knæ og undskyldte sit misbrug af offentlige midler. Moderaternes ’sexskandaler’ med Jon Stephensen og Mike Fonseca i centrum hører vel også til i trivialskuffen og ikke på øverste hylde, men det kom de til, fordi Lars Løkke som partichef kunne drages til medansvar og derfor få en endnu en tur i mediemøllen.

Politisk ledelse er vanskelig, fordi i modsætning til os i industrien, der selv kan sammensætte vores lederhold, må de politiske ledere arbejde med dem, der er valgt af folket. Hertil kommer, at næsten ingen politikere har ledelseserfaring af betydning, men kommer fra politiske ungdomsorganisationer eller organisationsverdenen direkte ind i Folketinget som levebrødspolitikkere på livstid.  I virksomhederne bruger vi meget tid på at planlægge organisationens fremtid på både kort og langt sigt. Politikere lægger ikke konkrete langtidsplaner for den danske samfundsudvikling eller opstiller mål for, hvordan EU skal se ud om 10 år. Dansk politik er en brandstation, hvor de politiske brandmænd sidder og venter på at alarmen går i gang. Dansk politik er ikke at agere, men at reagere, fordi presset kommer fra medier eller begivenheder i ind- og udland. Det daglige pres rammer først de ledende politikere, dernæst med voksende styrke spindoktorer og embedsmænd og kulminerer endeligt i partisekretariatet, hvor de stakkels blæksprutter overfaldes med en lavine af opgaver, der alle skal løses straks. Der skal produceres pressemeddelelser og mødeindkaldelser, arrangere transport og tv-tid. Der skal skrives mails og indlæg til dagspressen og de sociale medier, ofte under pres fra ophidsede politikere og spindoktorer, der råber og skriger og pisker sekretariatets ansatte rundt i manegen. Ofte er medarbejderne eller praktikanter uden megen arbejdserfaring, og de begår flere fejl under pres end mere garvede og professionelle folk. I Moderaternes tilfælde ser det ikke ud til, at der er hold i anklagerne om sexchikane, men klager over mobning og dårlig ledelse er ikke blevet tilbagevist.

 Ledelse er at skabe resultater gennem andre menneskers indsats, og en god leder skal sørge for at hans medarbejdere har succes. Så får han det nemlig selv. Det er vigtigt, at medarbejdere i et politisk sekretariat udstyres med stillingsbeskrivelser, der fastlægger deres ansvar og bemyndigelse, så man sikrer sig, at ingen pålægges et større ansvar end den magt, der skal til for at løse opgaven. I moderne virksomheder arbejder man med præstationsaftaler, der sætter mål for medarbejderne. Der arbejdes også med regelmæssige jobsamtaler, hvor leder og medarbejder drøfter arbejdsmål, præstationer, efteruddannelse og udveksler ros og kritik. Sådanne progressive strukturer skaber tryghed og arbejdsglæde og ikke mindst gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Moderaterne burde nok overveje at ansætte en professionel sekretariatschef med erfaring i moderne personaleledelse, hvad de helt åbenbart ikke har i øjeblikket.

Yngre, kompetente linjeofficerer flygter fra forsvaret i protest mod nedskæringer og forfald. De ved, hvordan man motiverer et hold og skaber resultater gennem andre menneskers indsats.  Det er sådan en sekretariatschef, Moderaterne har brug for og ikke det vedtagne sæt krykker i form af en erhvervspsykolog og en stikkerfunktion.

11. september 2024

92 Thoughts to “KLOVNEBUSSEN SKAL PÅ VÆRKSTED”

  1. ino

    Det kan gerne være at de politiske partier vinder ved at have dygtige ledere, men reelt har de jo alle den samme vin på hylderne: Mere EU, mere indvandring, en smule mindre ytringsfrihed, lidt færre klejner til danskerne, lidt flere til de mellemøstlige indvandrere; alt for mange til klimaet og den såkaldte grønne omstilling, og Lars Løkke som underskrev Marrakeshaftalen, han trives bare – bare der kommer penge i kassen.

    1. Hvem ringer klokkerne for?

      Videoen om Japans advarsel mod
      covid-/corona “vaccinerne” er ikke nem at finde. Man skal se
      under 9. september hos Snaphanen: Først se “Stakeholder Communism”,
      gå lidt ned og find billede/ video med David Martin ang. 700 mill. ofre, og
      under den er “Global Holocost has begun”, hvor Japan advarer verden.

  2. Wiens redning skete 1683

    Danskernes største problem er
    vel at der ikke er et eneste troværdigt og ærligt parti tilbage. Alle er de
    fulde af hykleri, bluff og vanvittige idéer. Feks. er der ingen borgerlige
    partier tilbage. Konservative, Venstre og Moderaterne er radikale,
    de sociale partier er asociale, DF er ikke så dansksindede at det gør
    noget. Både DF, LA og DD er medløbere på EUs politik, og de er alle
    tre meget tavse og vattede når det drejer sig om folkeudskiftningen.

    Det radikale parti er nærmest rødfascistisk og oftest enig med EL om at
    vi har pligt til at redde hele verden via vindmøller, el-biler, multi-kulti,
    islamisering og afrikanisering. Lars Ulykke er i samme liga som DF-
    Tullesen, Pia K, Pernille Vermund, Pernille Weiss og Pernille Skipper.
    Når Lars tit kritiseres kan det evt. hænge lidt sammen med at han er
    meget upopulær rundt om, på grund af hans mange mislykkede
    reformer, som har forringet infrastukturen betydeligt. (stribevis af
    lukkede skoler, hospitaler og skadestuer m.m.) Og så var der jo
    turen til Marokko og nedrivningen af tusinder af boliger. Det er ikke
    for ingenting at nogle kalder ham smadremanden eller Lars Q.

    1. Landet er lille, men ondskaben er stor

      Aamunds forslag er udmærkede,
      men i betragtning af at næsten alle politikerne afskyr og foragter danskerne,
      og er komplet ligeglade med deres videre skæbne, vil det ikke hjælpe med
      bedre sekretariatschefer og ledere i administrationen og partiapparaterne.
      Det er de 179 der bestemmer, og de har bestemt at danskerne skal have
      en endlösung magen til Sveriges. Altså først islamisering og samtidig
      eller dernæst en folkeudskiftning. Som foretages med salami-metoder
      så 95% af danskerne ikke rigtig opfatter hvad der er ved at ske med dem.

      Hvis man ikke tror på at statsledere og politikere kan være iskoldt
      ligeglade med deres egne landsmænd og -kvinder, kan man bare
      læse nogle bøger om kommunister, nazister, islamister, pol pottere,
      socialister og maoister. Som alle har været flittige til at terrorisere
      og myrde løs på deres egne befolkninger.

      Det allerletteste er at slå op på Hodjas blog og PragerU samt
      Youtube og Gravitas, så får man en masse oplysninger som
      man aldrig får fra de statsfinansierede massemedier.

      1. DEN JAPANSKE REGERING ADVARER HELE VERDEN

        Japan har nu udsendt officielle advarsler
        mod falske pandemier og falske vacciner.
        Læs om det hos Snaphanen hvor man finder
        den opsigtsvækkende video. ( under en anden
        video om WEF og WHO som også er under
        anklage for at være skyldig i noget uhyrligt.
        Se den sensationelle video !!!

        1. Elefanten i rummet

          Det går stadig godt eller
          nogenlunde godt for flertallet af danskerne.
          De føler sig ikke så hårdt presset eller truet, at de
          overvejer at droppe deres tillid til politikerne fra
          de gamle partier og til journalisterne fra DR, TV2
          og papiraviserne. Så på kort sigt er der ikke udsigt
          til at kursen mod afgrunden ændres en tøddel.

          På længere sigt vil næsten alle danskere
          sandsynligvis komme til at føle sig så pressede,
          undertrykte, udplyndrede, jagede og truede, at
          de vil leve i frygt året rundt. Forbruget af angst-
          dæmpende medicin, af lykkepiller, alkohol og
          narko kan komme til at stige til det syv-dobbelte.
          Mængden af menneskelige tragedier vil kunne
          stige til det ti-dobbelte. (Det er sådan det er
          nu i England, Frankrig og Sverige)

          Til den tid om 3-5-7 år vil det nok
          endelig gå op for flertallet af danskerne at de
          er blevet narret, snydt og røvrendt så grundigt
          at de er blevet til ikke-personer, til retsløse
          pariaer, til politikernes legetøj, til fattige
          slaver og trælle uden land, uden folkehjem,
          uden fremtid. Men så vil det være for sent.
          For evigt for sent.

          Niels Poulsen herunder er en af de mange
          danskere som kun forstår en lille smule af
          hvad EU og Chrborg har gang i. Han følger
          meget med i hvad MSM fortæller ham, og
          bilder sig ind at han er blevet klog og vidende
          ved at studere pressens historier. Han kan
          ikke forstå at han blot er blevet et hjerne-
          vasket ekko af deres kvarte sandheder.
          Desværre nægter han at undersøge hvad
          nettet og bringer af tankevækkende og
          afslørende oplysninger.

          Studerede han “Kammerat Napoleon”, “1984”,
          v-historien 1900-2024 eller bare Snaphanen og
          Hodja, ville han måske være mindre smalsporet
          fremover. F.eks. oplyser Hodja om den danske
          banan-, formynder-, propaganda- og stikker-stat
          på så saglige måder, at det ligner seriøs og
          undersøgende journalistik.

          1. Den synkende optimistjolle

            Danskerne befinder sig i en
            alvorlig og farlig situation. Om flertallet har det godt,
            er nok tvivlsomt, men det er rigtigt at de fleste ikke
            har det så dårligt at de er begyndt at ændre på den
            vanetænkning der har præget dem i årevis. Men et
            mindretal på hundredtusindvis af danskere er så
            hårdt ramt af lovsjusk, af urimelig og asocial
            politik, af forringelser i sundhedsvæsnet, af bolig-
            mangel, af økonomisk modgang osv., at deres
            livskvalitet er styrtdykket. Hertil kommer de mange
            som er ofre for den hverdags-terror der er kommet
            til landet. Der er nu udsigt til at typiske danskeres
            levestandard og hele situation vil blive yderligere
            forringet og belastet fra nu af og de næste par
            år og videre fremad. Nu er flere kommuner så
            hårdt ramt af besparelser og nedskæringer, at
            de begynde at ligne svenske kommuner. Man
            er tvunget til at skære i velfærd og sundhed.
            Skoler, børnehaver, ældrepleje, biblioteker og
            meget mere må lukkes. Og kaos breder sig på
            mange områder. Den hensynsløse ignorering,
            tilsidesættelse og diskrimination af danskernes
            rettigheder og interesserer årsag til store tab
            og lidelser og endog hundredvis/tusindvis af
            dødsfald. Men de resterende overlevende som
            endnu ikke er ramt af kriminalitet, sygdom,
            aldersproblemer eller social ulykke, synes at
            leve i bevidstløs, ubekymret og selvvalgt uviden
            hed om hvad der venter dem, hvis Titanic-DK
            fortsætter med at synke.

            Se Hodja osv. om de enorme og frygtelige
            trusler som tårner sig op mod os.

          2. Tennis-spilleren

            Herunder kommer der så
            fem kommentarer fra fem klovne og
            tosser som kun er med for at afspore
            debatten med fjollede tekster. Startende
            med Niels Poulsen og Niels O.

          3. Alarmerende nyt

            Nogle af verdens og Danmarks
            ordførende politikere agter vistnok at
            optrappe Ukraine-krigen til en krig
            mellem Rusland og Nato. Det kan
            bringe os tæt på 3. verdenskrig. Det
            begynder at minde om to pistolskud
            der startede 1. verdenskrig. Pga.
            politiske kvajpander gik man fra en
            mindre episode til 200 millioner øde-
            lagte menneske-skæbner.

            Snaphanen har oplysninger der
            tyder på at selv uden krig kan
            Europas civilisation bryde sammen
            indenfor forbavsende kort tid.

        2. E. Frederiksen

          DEN JAPANSKE REGERING ADVARER HELE VERDEN
          JA, DET ER SKRÆKKELIGT
          Skal stopppes.

          1. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

            Aviserne, DR og TV2 manipulerer
            os på snu måder. Det fortæller en ny artikel
            om hos Snaphanen. Medierne er blevet til
            løgnefabrikker, de får milliarder af kroner
            fra Chrborg for at trække os skatteydere
            rundt ved næsen. Læs om hvordan de
            bærer sig ad med at virke troværdige,
            samtidig med at de holder os for nar.

  3. Niels Poulsen

    Aamunds indlæg er et første klasses eksempel på, hvorfor der gennem tiderne har været så få erhvervsfolk på Christiansborg, og hvorfor de alle har lidt en krank skæbne. Ingen nævnt, ingen glemt.

    Danmark er ikke en virksomhed. Det er en nation, et demokrati. Ikke et autokrati som en virksomhed, hvor direktøren og bestyrelsen kan fyre en besværlig medarbejder.

    Man kan ikke fyre en folkevalgt. Jo midlertidigt som med Støjberg, men vælgerne stemte hende ind igen.

    Man kan ikke fyre besværlige borgere, narkomaner, kronisk syge, skattesnydere og fremmedhadere. Statsministeren skal være direktør for alle, og ikke kun for kopier af sig selv.

    Det er svære lektier, det erkender jeg, men sådan er demokratiets grundvilkår, og det kræver nogle mennesker med helt særlige kompetencer, de fleste politikere har en lang “uddannelse” bag sig fra elevråd, ungdomspartier, inden de ender i folketinget.

    Det er i øvrigt ufrivilligt komisk, at Aamund efterlyser fem- eller tiårsplaner som i Sovjetunionen og Kommunist Kina.

    1. Niels O

      Enig i, at Christiansborg ikke er en virksomhed, men rigtig godt, når der er erhvervsfolk stemt ind.

      Til gengæld er det rystende at læse dine apparatjik-overbevisning, når du siger at “de fleste politikere har en lang “uddannelse” bag sig fra elevråd, ungdomspartier, inden de ender i folketinget”. Netop opskriften på ægte levebrødspolitikere af især den venstreorienterede slags. Yrk.

      1. Niels Poulsen

        Du misforstår.

        Det kræver både menneskekundskab, indsigt og erfaring at bestride en politisk post, om det så er i elevråd, ungdomspartier, deres moderpartier, kommunalbestyrelser, folketinget, eller mindre betydningsfulde bestyrelsesposter i skolebestyrelser, idrætsforeninger og grundejerforeninger.

        Det er kun noget man ved, hvis man har prøvet det, men hvis man har den mindste smule magt i samfundet, så bliver man bestormet af utilfredse borgere, som vil have en til at gennemføre netop deres kæphest. Det kræver sin mand og kvinde at lytte høfligt, at tænke i almenvellets interesse og at turde sige nej til vrede mennesker og deres urimelige ønsker. Det er blandt andet i det felt, de fleste politikere har livslang uddannelse i.

        Et eksempel på en af mange mislykkede erhvervsledere i politik er Lars Kolind, som foreslog lavere skat på Fyn end i det øvrige Danmark. Han kunne ikke tænke så langt, at det ville medføre en folkevandring til Fyn. Sådan er det også med mange af Aamunds forslag angående arbejdsformidling og sundhedssektor. Vupti, så har den administrerende direktør løst det problem. Det går i den private sektor, hvor firmaet går konkurs, jeg har ikke tal på konkurserne. Men det kan nationen Danmark ikke tillade sig.

        Måske var det på tide at få lidt respekt for de folkevalgte politikere, i de græske demokratiske bystaters ånd?

        1. Niels O

          Ha,ha! Funny!

        2. KldkodsHans@Bumsenik.

          Grækenland er på kanten af bananrepublik ??

        3. Det er helt ude i hegnet at påstå, at Kolind foreslog 40 procent indkomstskat på Fyn. Det var et pædagogisk tankeeksperiment, der skulle demonstrere, at lav skat tiltrækker kapital, teknologi og kompetent arbejdskraft på samme måde, som delstaten Californien gjorde i de sidste årtier af 1900-tallet, hvor man ved lav beskatning, rigelig adgang til kapital og professionel rådgivning tiltrak dygtige iværksættere fra hele verden. Kolinds pædagogiske forsøg på at vise vælgerne, at det samme kunne ske i Danmark, blev med vilje udlagt af de perfide medier som et konkret forslag. og brugt til at latterliggøre ham som en fantast. Der er ingen tvivl om, at hvis man kunne indføre en iværksættervenlig regional beskatning som i Californien, ville man få den samme effekt som i Californien. Det er der mange eksempler på f. eks i England, israel og Chile.

    2. Privatdetektiven

      Niels Poulsens indlæg viser
      hvilken fantasi-verden han befinder sig i. Han har ikke observeret
      at nationen og demokratiet er under afvikling, og at politikerne er
      ved at fyre alle de almindelige danskere gennem en folkeudskiftning.
      NP lever i en drømmeverden hvor han drømmer at statsministeren
      og andre politikere er højtuddannede eksperter i at tjene, hjælpe
      og beskytte det danske folk mod alt ondt. Og han tror at de dag og
      nat tænker på hvordan de kan skabe en fremtid med frihed, tryghed
      og den størst mulige livsglæde til befolkningen. NP er en dagdrømmer.

      1. Spørgejørgen

        Hvordan går det til at svar rykkes nedefter, selvom
        der er skrevet tidligere end andre svar til samme kommentar??
        18.38 skrevet som svar til 18.08, men 19.27 og 20.08 anbringes
        i mellem, så rækkefølgen forstyrres ??

        1. Borte med blæsten

          Der har været noget i P1 Orientering om
          at nogle advokater plyndrer folk ved krav om kæmpestore
          honorarer selv i ret enkle sager. En sag om bodeling endte
          med at advokaten ville have en halv million kr. i salær, selv-
          om det var en ligetil sag. Hvor utrolig frække advokater kan
          være, skildres i bogen “Røvrendt” om plyndringens af en
          konkursramt virksomhed. Bogen “Andre folks penge”
          afslører bolighajers og bankers samarbejde.

  4. Niels O

    Jeg har lige spist mit kæledyr her til aften.

    Det er den nye dille i USA, har jeg hørt.

    1. ph

      Ja jeg har også hørt at Donald T er begyndt at spise flere HOTDOG

  5. ino

    Det er nu ikke så usædvanligt, som du giver indtryk af. I Sverige er det ofte sket at “man” har hentet et får eller to fra en mark op til ramadanen. Hunde er vist en kinesisk specialitet, men immigranterne i USA kommer jo ikke kun fra Sydamerika.
    Katte har jeg dog endnu ikke hørt om.

    1. Niels Poulsen

      Det skal nok passe. Ifølge antisemitismen, som grundlagdes i Europa og kulminerede med Holocaust, dræber jøderne kristne børn og blander deres blod i deres påskebrød.

      1. Niels O

        Paaskebrød – et hvilested for Deres pølse. Hurra for Paaskebrød!

  6. Alffred Afskum

    LLR er er 166 % afskum, hvorfor ikke ikke ignorere det kræ ??

  7. Karsten Lund

    Når vi kigger på Danmark og danske politikere anno 2024, så giver jeg Asger Aamund helt ret i, at “politikere lægger ikke konkrete langtidsplaner for den danske samfundsudvikling eller opstiller mål for, hvordan EU skal se ud om 10 år.”

    Men jeg vil blot for en god ordens skyld henlede alles opmærksomhed mod, at Danmark rent faktisk har haft politikere og dermed et parti, som netop havde det langsigtede perspektiv for Danmark for øje.

    Se blot her:
    https://fremskridtdk.wordpress.com/2013/05/20/dansk-dynamik-en-helt-ny-vaekst-strategi/

    og her:
    https://fremskridtdk.wordpress.com/2014/01/26/15-friske-pust-der-gor-danmark-til-et-bedre-samfund/

    1. Blot et par bemærkninger

      K. Lund har ret i at forslagene fra Fremskridt.dk
      er fornuftige, men DK er ophørt med at være et samfund hvor partierne og
      medierne er interesseret i fornuft og rimelighed. Man vil hellere tjene diverse
      lyssky og anti-danske kræfter og bevægelser. Derfor er løbet kørt.

      1. Nedrivning af skoler, posthuse, , boliger og hospitaler tilbydes

        Bare ring til Lars. Altid til tjeneste.

      2. Nedrivning af skoler, posthuse, boliger og hospitaler tilbydes

        Bare ring til Lars. Altid til tjeneste.

  8. Karl Martell

    §1 i Grundloven: Du skal ikke tro du er noget.
    Ja janteloven regerer vores land, hvis du er noget, så går du diskret med det.
    Nu er journalister ikke specielt højt uddannet, og i stedet for, at forholde sig til de ægte problemer, som kræver indsigt, så er sådanne mere eller mindre slibrige sager lettere at forholde dig til – og de sælger.
    I Østen forstå de simpelthen ikke vores kultur og de ser det som ydmygende, hvis en minister eller en erhvervsmand ankommer på monkeyclass, og vil vi respekteres så må vores repræsentanter rejse standsmæssigt. Skik følge eller land fly.
    Der er nok virkelige problemer at beskæftige sig med. Migrationen over Middelhavet, indvandrevold, indvandrevoldtægter, krig i vores nærområde. I stedet for at spide Løkke, for bukser og 1. klasses billetter, burde de spide ham for at underskrive Marrakeshaftalen, og for at ville importerer arbejdskraft fra Afrika. Men på de punkter er de venstreorienterede journalister temmelig enig med Løkke, og så er bukser og biletter lettere sf forholde sig til.

    1. E. Frederiksen

      Karl Martell
      Bravo, hvor har du ret.

  9. der Adler

    I 1982 ville den unge (umyndige, f.15.5.1964) Lars Løkke rejse nogle penge ved en koncert i Gribskovhallen (Sct.Hansaften), og underskrev en kontrakt med orkesteret ”Blast”, og det endte med et underskud på 30.000 kr, men den nu myndige Lars Løkke kunne nu henvise til, at kontrakten blev skrevet under da han var umyndig!
    I politiske kredse hedder det da også, at man skal tælle sine fingre, når man har givet håndslag til Lars Løkke.

    I 1988 var VU-formand Lars Løkke Rasmussen, Kimmo Pedersen (bror til Abdul Wahid Pedersen), KU-formand Martin König og journalist Helle Maj draget til Pakistan, hvor de ville overdrage 600.000 kr fra ”Operation Dagsværk” til de muslimske ”frihedskæmpere” (talebanere/mujahideen). Pengene blev overdraget til Osama bin –Laden og hans håndgangne mænd. På et billede ser man Lars Løkke i taleban mundering og en AK-47 sammmen med tre lokale. Se bogen ”Den såkaldte krig mod terror” af Karsten Mathiasen.

    I 1999 mens han (Løkke) er medlem af Frederiksborg Amt og medlem af Folketinget, får han af sidstnævnte 50.000 kr. til at dække en tur til New York. Men beder om at få refunderet udgifter for 3.140 kr af amtet, for bl.a. hotelfilm og telefonopkald.

    I 2000 er amtets sundhedsudvalg på studietur til Rom, og Løkke er med. Han indlogerer sig på et 4-stjernet hotel, og ikke et 2-stjernet som de andre politikere af udvalget. Desuden deltager han kun fredag til mandag og er således rejst hjem, da studieturens faglige program begynder.

    I 2002 indlogerer Løkke (nu sundheds-og indenrigsminister) sig på First Hotel på Vesterbrogade i Kbh. under navnet Jensen, efter en fest hos Venstres reklamebureau Publicist.

    Venstres Frihedspris 2005 blev givet til en kurdisk-irakiske kvinde, der sammen med andre irakiske parlamentarikere af EB blev taget i socialt bedrageri.
    Så moral og LL, det er som dag og nat, som Dr. Jekyl og Mr.Heyde.

    For at få finansieret sine skattelettelser fra 2009 brød Lars Løkke for eksempel Venstres skattestop 131 gange. Heraf var der tale om 101 nye afgifter, hvilende direkte på erhvervslivet, svarende til 24 milliarder ifølge Skatteministeriet. Blandt afgifterne var fedt-, iværksætter-, spildevands-lønsums- og multimedie-afgifterne.

    I 2004 efter en koncert (i Horsens) med eks-beatlen Paul McCartney overnatter Løkke på Hotel for skatteydernes regning. På bilag er skrevet ”overnatning ifm./overarbejde/natarbejde.”

    I 2008 er Løkke indblandet i tre forskellige bilagssager. Den gang udtalte Kristian Jensen: ”–grundlæggende skal man stille sig to spørgsmål. Hvis det var dine egne penge, ville du så betale for det? Og kan det her holde til at komme på forsiden af Ekstra Bladet? Så er man på den sikre side.”

    I 2009 (7.-19.12.) blev der afholdt et FN klimatopmøde i København (Bella Center), hvor Lars Løkke ikke gjorde den bedste figur. Som vært og mødeleder var han træt, svedende og hamrede i bordet med følgende svada: ”Sorry, I made this banging, but perhaps it´s because it´s too late and I´m a bit tired.”

    Mener AAmund virkelig at ovennævnte er helt ok, og så har jeg endda ikke fået det hele med? Jeg er helt med på, at man ikke skal gå i små sko, men syntes nu, at det er rigtig dårlig stil, og viser hans karakter.

    1. Karl Martell

      Helt ærligt, jeg kan ikke forarges over et pænt forbrug, når man er i offentlig tjeneste, ellers er vi til grin i udlandet.
      Hvis vi satte standarden for lavt, ville vi kun have socialister i Folketinget. Personligt kunne jeg ikke drømme om at indlogerer mig på mindre end 3 stjernet hoteller helst 4 eller 5. Jeg vil så nødig have væggelus med hjem.
      Jeg kan simpelthen væmmes over den danske jantelov.
      Derimod er det problematisk, at der sniger sig udgifter af helt privat karakter med, det tror jeg alle kan blive enige om.
      Vi burde i stedet kritiserer Lars Løkke for den førte udlændingepolitik.
      Han kan åbenbart ikke få arabere og afrikanere nok til landet. Til det er der kun at sige stakkels danske kvinder! Og helt ærligt så er de politikere som plæderer for indvandringen fra 3. Verdenslande medskyldige i de voldtægter som følger med.

      1. Borte med blæsten

        .. de er også medskyldige i mord, påsatte brande,
        svindelsager, vanvidskørsler, tortur-sager, knivstik og
        skyderier i gaderne, hjemmerøverier, nedskæringerne
        af velfærd og sundhed, lukningen af skoler, hospitaler,
        skadestuer, biblioteker, børnehaver, motorkontorer,
        postvæsnet, busruter osv. , boligmangelen, inflationen,
        afskaffelsen af fridage, butikkers og virksomheders konkurs,
        mange kommuners forringede service m.m.

        Folkeudskiftningen er den største forbrydelse af dem
        alle, for den vil udslette det Danmark vi kender, og
        sende elendigheden og døden ind i næsten alle danske
        hjem.

        Om få år er danskernes folkehjem forsvundet for evigt.

    2. Flaben Fræk

      Tak til Adler for dette sønderlemmende supplement til Baron Olfert von Græsteds curriculum vitae; det er formentlig kun toppen af isbjerget, men rigeligt til at forstå Græsteds anløbne karakter.

      Nogen af os husker, efter Græsteds ydmygelse i partiet Venstre / tab af regeringsmagten, at han uden held, faldbød sig hos et (måske flere) af de københavnske advokatfirmaer – Den pågældende HR medarbejder hos advokaterne, som må formodes at have tjekket op på ham, må have slået sig på lårene af grin over slynglens frækhed.

  10. Gud bevare Danmark

    Det er nu kommet frem, at det ikke
    var 1 mod 1 men 3 mod 1, i duellen mellem Kamela Harris og Trump.
    Kamela blev fakta-tjekket 0 gange, og Trump 5 gange. De to som
    korrigerede Trump 5 gange holdt tydeligt med Kamela. Det glemte de
    de danske MSM at fortælle. Og Trump talte både om kæledyr og den
    eksploderende kriminalitet, men i P1 omtaltes kun sidstnævnte, for
    at latterliggøre Trump. Iflg. Hodja klarede Trump sig så godt, at han
    nu står lidt stærkere i nogle menings-målinger. Trump begik måske
    en stor fejl ved at acceptere opstillingen 3 mod 1. (Hvis han vidste
    at det var tilfældet inden duellen??)

    Ukraine-krigen optrappes nu endnu en gang. Biden, Obummer
    Hussein og Starmer har givet Zelenski lov til at sende tunge og
    langtrækkende raketter dybt ind i Rusland. Hvis man rammer
    Moskva, véd ingen hvordan Putin reagerer. Man var meget bange
    for atomkrig i 1961, men nu hvor bomberne er 1000 eller 10.000
    gange kraftigere, er man slet ikke bange. Putin advarer om at
    det kan føre til en direkte krig mellem Rusland og Nato. Mette
    støtter vistnok at krigen optrappes med angreb langt ind i
    selve Rusland. (Der er INTET civilforsvar i DK, men danskerne
    skal jo alligevel udskiftes, så det er uden betydning)

    Der er kaos i ejendoms-vurderingerne. En enkelt boligejer kan
    blive pålagt at betale skat for op til 18-25 naboejendomme. Man
    har afskaffet at man kan klage over vildt fejlagtige fejl.

    Mange kommuner er pålagt enorme besparelser. Så store at
    skoler, biblioteker, børnehaver og busruter m.m. samt hjælp
    til ældre/gamle, børn og unge, syge, hjemløse og voldsofre
    m.fl. spares væk. Men vi har heldigvis stadig råd til at
    bruge hundredvis af milliarder på Ukraine, Afrika, co2,
    mere indvandring og diverse luksus og gyldne håndtryk.

    Den allerede voldsomt problematiske indvandring og folke-
    udskiftning fortsætter. Det vil man lappe på ved at sætte
    danskernes pensionsalder op.

    Inflationen må nærme sig et højt tal. Mange varer er steget
    50-70 eller 100%. Folkepensionen er sakket langt bagud, men
    det ønsker S, V og M ikke at gøre noget ved.

    Mink-branchen venter stadig på mange af de lovede erstatninger.
    Forsvaret venter stadig på de 200 milliarder kr. der angiveligt er
    afsat til forbedringer. Mange kommuner venter stadig på en
    forklaring på de kolossale besparelser og nedskæringer som
    regeringen har pålagt dem. Psykiatrien venter også på at
    Chrborg kommer ud af starthullerne. Man har ventet i mange
    år. I årtier er det gået den forkerte vej.

    Mange borgere og virksomheder lider stadig under efter
    virkningerne af corona-politikken og restriktionerne mv.
    Tusinder af familier lider under familie-bureaukratiets
    beton-ideologi og dets rabiate og brutale behandling af
    børn og forældre.

    1. P. Skov

      Trump blev faktatjekket mere end Kamala, fordi han løj betydeligt mere (og grovere), end hun gjorde. Trump serverede mellem 17 og 33 løgne, alt efter hvilket medie man læser. At kun 5 løgne blev korrigeret, betyder, at et sted mellem 12 og 28 løgne fik lov at passere uantastet. Når Trump klager over, at de var 3 imod 1, er det en dårlig undskyldning for hans egen præstation. Migranter spiser katte og hunde, det er tilladt at slå nyfødte ihjel, tyskerne er ved at gå væk fra vedvarende energi … come on! Mage til nonsens skal man lede længe efter.

      1. Tennis-spilleren

        Ja, man skal lede længe for at finde en
        der er lige så venstresnoet, naiv og efterplaprende som P. Skov.
        Hodja og Youtube modsiger ham 100%, og mon ikke de er mere
        troværdige end P. Skov.

        1. P. Skov

          På YouTube kan du finde videoer, der siger hvad som helst. Søg, og du vil finde noget, der bekræfter, hvad du gerne vil tro. Mange af mine kilder findes også på YouTube 😉

          På Hodja finder du nøje udvalgt propaganda og masser af uvederhæftige historier. Fx dagens historie om, at “Kamala did so bad in last night’s debate, Joe Biden just put on a Trump hat”. Men på den videoen, der dokumenterer konteksten, ser man en venskabelig og hyggelig transaktion mellem en MAGA supporter og Biden, som bytter hatte for sjov. https://youtu.be/Ed2mef6mBk0?t=75. Mere er der ikke i det – og absolut ingen sammenhæng med debatten.

          De fleste herinde efterplaprer ukritisk, hvad de ser på Hodja. Hvem mon finansierer Hodja – og hvorfor skulle det være mere troværdigt end andre kilder?

          1. Træt

            Jeg gad vide om Svend Lings giver grupperabat, hvis Niels Nul og -Poulsen og P. Skov slog sig sammen?

          2. Det gamle posthus

            Det er rigtigt at der er en del
            pjattede, ligegyldige, tåbelige og vildledende
            videoer på nettet, og hos Hodja, Snaphanen
            og Youtube er der også brug for skepsis og
            dømmekraft, så man ikke bliver narret af de
            videoer hvor usandheder og pjat bringes til
            torvs. Men der er også nyttige oplysninger
            at hente. Men det er klart at hvis man ikke
            har en vis viden og IQ at trække på, kan det
            være svært at sortere det værdifulde fra
            det værdiløse. Og det er nok bl.a. det som
            er årsag til at Niels O. P. Skov og Poulsen
            spilder vores tid med temmelig meget vrøvl.
            Desuden er de nok ideologisk forkvaklede
            pga. indoktrinering med Mao-, Stalin- og
            Marx-teorier.

        2. Væsler, ræve, ulve, høns, gæs og får

          Niels O, P. Skov og Poulsen
          bør nok hurtigst muligt læse den nye bog fra
          Gyldendal: “Ufrihedens Pris”. En bog med en
          sønderlemmende kritikaf velfærdsstaten. Det
          påvises at den er ved at dræbe alt med frihed,
          velstand, velfærd, tryghed, demokrati og initiativ.
          Den har skabet et overreguleret, beton-bureaukratisk
          formynder-samfund hvor borgerne er i en regeljungle
          og hvor de betaler en høj pris for at have været alt
          for godtroende og tillidsfulde når politikerne lovede
          dem mere velfærd, berigelse og livsglæde/ livskvalitet.
          Bogen beviser at sælger man sin frihed for at få mere
          tryghed, får man mindre tryghed. Men læs den selv.

  11. Its a crazy, crazy world

    Vi skal nu frygte co2, men ikke 3. verdenskrig

  12. Valgflæsk og fugle på taget

    Stephanie Lose fra V har netop
    været ude med et budskab til danskerne om at økonomien er stærk,
    fin og god. Wammen fra S og Lars fra M tegner også billeder af at DKs
    økonomi er lyserød, super og overskudsagtig.

    Men journalisterne glemmer som regel at spørge dem om hvordan
    det kan være at besparelser og forringelser hagler ned over borgerne,
    når økonomien er så superfin.

    Hos Hodja kan man læse om at DK bliver fattigere og fattigere. Prøver
    Lose, Wammen og Lars at bilde os noget ind?

  13. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

    DRs og avisernes co2 alarmer
    er nu så skingre og hysteriske, at der er tale om vilde overdrivelser
    og vilde skrig om at ulven kommer og dommedag er nær. 100 gange
    om ugen hyles der op om at hvis vi ikke i en fart får sat klimaafgifter
    på alt fra boliger og bilkørsel til landbrug, mad, tøj og møbler, vil alt
    gå helt ad Pommern til.

    Hver en vandpyt varsler nu en ny syndflod, hvert et lille vindpust
    varsler nu tyfoner og tornadoer, hvert et solstrejf varsler hedebølger,
    skovbrande, udtørring og smeltende isbjerge, og enhver ændring i
    barometer standen fortæller at enden er nær og at havene vil stige
    30-40 meter i næste uge. Og hvis der meldes om tordenvejr i Indien,
    Australien, Kina eller sydamerika, betyder det at vi danskere kan blive
    ramt af lynet fra en dansk tordensky nårsomhelst. Og iflg. P1 er 200
    meter høje flodbølger og tsunamier nu ved at blive almindelige ved
    Sydpolen og i Nordgrønland, og skvulpet derfra vil kunne skylle de
    danske byer væk til næste år, hvis vi ikke bygger 15 meter høje mure
    omkring dem.

    Målet med skræk-propagandaen er at skaffe stemmer til de røde
    partier, så samfundet kan vendes på hovedet, så demokratiet og
    landbruget kan blive afskaffet, og så fugledræbende gigantiske
    vindmøller og hæslige solcelle-apparater kan opstilles overalt, så
    vores smukke landskaber kan blive til pengemaskiner så diverse
    særinteresser kan tømme skatteborgernes lommer.

  14. Danske mænd er til grin

    I P1 lige før 17.30 et indslag som viste at DR, S og R
    er blevet så rabiate, woke, feministiske og mandsfjendske at de nu kræver
    direkte negativ særbehandling af mænd. De vil have hvad de kalder ret-
    færdig “kønsbalance”. Den nuværende fordeling hvor der er flere mænd
    end kvinder i politik, mener de er frygtelig uretfærdig. De mener at vi får
    et bedre samfund hvis man kan spærre mænd ude og tvangsanbringe
    kvinder i alle partier, bestyrelser, kommissioner, udvalg og styrelser m.m.

    I den forbindelse henviser man til Sverige. Hvor alt jo er rosenrødt efter
    at feminister har domineret politikken de sidste 25 år. Ha ha ha ha 🙁

    Målet for kvindesagskvinderne er et lovbestemt glasloft over mændene,
    så de bliver holdt nede og tilbage, så kvinderne kan få mere magt og
    50% af alle pladser pr. automatik. I første omgang vil de dog nøjes med
    40 procent.

    Vi véd fra alle nettets debatsider, at kvinderne næsten ikke er med.
    Vel højst 5%. De 95% interesserer sig åbenbart ikke for politik. Men
    de højst råbende politik-kvinder påstår at det er en ond mangel på
    ligestilling hvis man ikke forærer dem en masse fede jobs til en høj
    løn.

    Iøvrigt er snakken om mere ligestilling og kvindeundertykkelse
    efterhånden ren svindel. Der har været ligestilling de sidste 50 år.
    (dronning, to statsministre, positiv særbehandling af kvinder på
    mange punkter, diskrimination af mænd i skilsmisse-sager osv.)

    1. Væsler, ræve, ulve, høns, gæs og får

      Niels O, P. Skov og Poulsen
      bør nok hurtigst muligt læse den nye bog fra
      Gyldendal: “Ufrihedens Pris”. En bog med en
      sønderlemmende kritik af velfærdsstaten. Det
      påvises at den er ved at dræbe alt med frihed,
      velstand, velfærd, tryghed, demokrati og initiativ.
      Den har skabet et overreguleret, beton-bureaukratisk
      formynder-samfund hvor borgerne er i en regeljungle
      og hvor de betaler en høj pris for at have været alt
      for godtroende og tillidsfulde når politikerne lovede
      dem mere velfærd, berigelse og livsglæde/ livskvalitet.
      Bogen beviser at sælger man sin frihed for at få mere
      tryghed, får man mindre tryghed. Men læs den selv.

      1. Frihed er det bedste guld

        som sol bestråler over muld..

        Det BIG MOTHER samfund, og den woke
        velfærdsstat som partierne har udviklet gennem de senere årtier,
        er blevet til et tungt blytæppe og et mangehovedet uhyre. Vi fodres
        med velfærd som vi betaler med tre- eller fem-dobbelte overpriser, fordi
        der er opbygget et gigantisk bureaukrati til at administrere disse
        ydelser. Der bruges mange flere penge på administration, digitalisering,
        kontroller og politiske tosserier og vanvidsprojekter end på velfærd.
        Skattetrykket er nu verdens højeste, priserne er stukket af, man skal
        til Tyskland, Sverige eller Polen for at kunne handle ind til fordelagtige
        priser. Mange danskere er så hårdt pressede på økonomien, at hvis
        der kommer en uforudset udgift, kan de ikke klare den. Eller de må
        sælge bilen, fraflytte boligen, droppe tandlægen, droppe ferien eller
        afstå fra andet man har behov for. Der er ikke meget handlefrihed
        tilbage når både økonomien og millioner af regler, forbud, påbud
        og “reformer” indskrænker det private råderum.

        1. Blot et par bemærkninger

          André Rossmann forklarer
          hos Hodja om fattigdom og pengeproblemer blandt
          flere og flere danskere. Tusinder føler sig presset og
          stresset af priser og udgifter hvor deres løn eller pension
          har svært ved at slå til. Selv basale ting som huslejen,
          maden, transport-udgifterne, lys, vand, varme og medicin
          kan det knibe med at have råd til. Inflationen er blevet
          en alvorlig belastning.

      2. Niels Poulsen

        Det er glædeligt, at du læser om andet end nazismen. Socialister læser om socialisme. Konservative om konservatisme. Og nazister, hvad mon de læser om?

        Jeg vil ikke afvise, at Dennis har nogle pointer. Danmark er langt fra et perfekt samfund. Der er altid brug for forbedringer. Men det er alligevel underligt, at du med dit had mod mennesker med anden etnicitet end dansk, dit had til det repræsentative demokrati og de danske myndigheder og undervisningsinstitutioner, dine konspirationsteorier om covid-19, din klimabenægtelse og din sympati for KGB-agenten Putin og hans krig mod det frie Vesten med støtte fra Nord Korea og Iran tror, at du har fundet en meningsfælle i libertarianeren Dennis fra kredsen om CEPOS og deres vision for Danmark som et natvægtersamfundet.

        1. Niels Poulsen

          Her er forslag til dine nye falske profile ud over væsel og ulv:

          Prins Knud. (Så kan man som svar skrive: “En gang til for prins Knud”).

          Jeg har ingen uddannelse, men jeg har verdens højeste IK.

          Jeg elsker KGB-agenten Putin. Jeg beder til, at han underlægger sig det frie Vesten med hjælp fra Nord Korea og Iran.

          Folk med ble på evig overførselsindkomst har også noget at skulle have sagt. Hvornår kommer den fordømte kommunistiske fejlfarvede hjemmehjælper og skifter mig?

          Folk med universitetsuddannelse er dumme.

          Racister er klogere end normale mennesker. Danskerne flest er dumme, fordi de går ind for demokrati og menneskerettigheder. Bare de var som russerne, som er imod international ret.

          1. Væsler, ræve, ulve, høns, gæs og får

            Poulsen,
            .

            hvorfor har du altid så travlt med at
            overdrive og fordreje? Bekymring er da ikke
            det samme som had. At henvise til fotosyntesen
            og co2’s afgøende betydning for alt liv, og til at
            det er solens svingende udstråling der styrer opvarmningen/afkølingen af atmosfæren, er da
            ikke det samme som at benægte at der sker
            klimaforandringer. Men det er bare ikke pga.
            co2.

            Dine gætterier og beskyldninger rammer helt
            ved siden af skiven og min viden og uddannelse
            er sandsynligvis højere end din. Jeg har ingen
            sympati for Putin, men finder det sørgeligt at
            tusinder af mennesker får deres liv ødelagt af
            en meningsløs krig.

            Du lyder temmelig meget som en fanatisk
            rødgardist, dem som af Mao, Pol Pot og Stalin
            blev brugt til at terrorisere uskyldige børn og
            voksne iflg. Kommunismens sorte bog. Eller
            vil du hellere sammenlignes med dem fra SS
            eller ISIS? Vi kan også sammenligne dig med
            Aristoteles, Einstein elle Gretha Tunfisk hvis
            det vil passe dig bedre?

          2. Niels Poulsen

            Hvad er din uddannelse? Du har siddet i de sidste 30 år i en ble bag en computer og klynket over samfundsudviklingen på de sociale medier. Min vurdering er, at du er på evig offentlig forsørgelse, fordi du ikke er i stand til at indgå i et fællesskab på en arbejdsplads med din afvigende personlighed. Du er muligvis handicappet. I din egen selvopfattelse er du selvfølgelig et geni, men med din autistiske specialviden om nazisme er det nok sparsomt, hvad du kan bidrage med i en offentlig debat. Efter Holocaust er det ikke så fedt at høre om, at afrikanere og arabere er undermennesker.

          3. Wiens redning skete 1683

            Niels Poulsens debat-teknik går
            ud på at tilsvine, fornærme og nedgøre alle som
            ikke er enige med ham. Hvis nogen påviser at NPs
            påstande er tvivlsomme, eller modsiges af klassisk
            videnskab fra tiden inden klima-propagandaen gik
            i selvsving, svarer NP ikke, eller han fremturer med
            beskyldninger om at folk er pedeller, Putin-agenter,
            idioter, sociale bumser, ekstremister, racister, au-
            tister, sexister, menneskevrag, sprittere, skimlede
            undermennesker, nazister, senile afvigere, gamle
            narkomaner der aldrig har gået i skole osv.

            Selv er NP derimod det fuldt oplyste menneske
            der véd alt om videnskab, politik, moral, etik og
            kultur samt demokrati, islamisering, humanisme
            og bæredygtig samfundsudvikling.

            NP ser sig selv som et fyrtårn af visdom. Et tårn
            som rager højt op over mængden. Alle andre
            er kun dumme og åndelige dværge i sammen-
            ligning.

            Vi må bøje os dybt i støvet for hans geni.

  15. ino

    @Niels Poulsen:
    Din brug af ordet “klimafornægtelse” er en vild overdrivelse. Jeg tror aldrig jeg har hørt om eller læst om nogen der fornægter at der findes et klima. Selvfølgelig eksisterer der forskellige klimaer forskellige steder på jorden, det er alle vist enige om, og at klimaet går til den lidt varmere side, kan vi da kun glæde os over her i Danmark.
    Diskussionen går på hvad årsagen til det lidt bedre klima kan være, og her er det vist kun “klimatosserne”, som afgående Pia kaldte dem, der tror på at det skyldes menneskets forbrug af fossile brændsler og køernes metanprutter.

    1. Niels Poulsen

      “Klimabenægtelse” er det alment accepterede begreb, man bruger om de faktabenægtende debattører og repræsentanter for olie- gas- og kulindustrien, som benægter den etablerede naturvidenskab.

      Det er en stor misforståelse, at klimaet på grund af den menneskeskabte CO2-udledling bliver bedre, a la Danmark bliver et nyt Costa del Sol. Klimaet bliver vildere og voldsommere. Der går ikke en uge uden melding om skybrud. Danmark bruger millioner på skybrudsanlæg og kloaker med større dimensioner. Det slår ikke til. Danske husejeres ejendom står under vand. De kan ikke sælge eller forsikre deres ejendom. Jordens atmosfære er som en opvarmet kedel lige før kogepunktet. Du griner bare af andre menneskers ulykke, asocial og på den yderste højrefløj som du er. Er du dum? Det må du være. Du er ligesom alle andre danskere med til at betale den høje regning for de menneskeskabte klimaforandringer.

      Pia har også meget forstand på klimavidenskab som forhenværende hjemmehjælper. Hun skal nok blive æresdoktor for rengøringsassistenterne på KU efter sin pensionering.

      Nej, det mente jeg ikke. Det var en fornærmelse mod rengøringsassistenterne med immigrantbaggrund.

      1. ino

        Begrebet er ikke alment accepteret. At uvidende mennesker gerne og ofte benytter det, gør det ikke til et alment accepteret begreb. At der er konsekvenser ved en temperaturopvarmning, anerkender jeg gerne, men det gør altså ikke opvarmningen menneskeskabt.

        1. Niels Poulsen

          Klimabenægter ifølge Den Danske Ordbog:

          “person der på trods af videnskabelige beviser nægter at acceptere at klimaet ændrer sig, eller at ændringerne er menneskeskabte.”

          https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=klimaforn%C3%A6gter

          Hvad ved en pedel om klimavidenskab, forfatningsret og musiskvidenskab? Misforstå mig ikke. Det er ikke, fordi jeg er uddannelsessnob.. Jeg kan godt lide almindelige mennesker og deres common sense. Det enfoldige barn i romantikkeren H.C. Andersens eventyr, som klæder magthaverne af.

          Men hvis man vil gå i rette med ekspertisen, så skal man altså kunne argumentere overbevisende med fælles viden. Jeg gentager: Med fælles viden og ikke fra en parallelverden af misinformation på nettet.

          Jeg har aldrig hørt et overbevisende argument fra klimabenægterne. Aldrig. Alle verdens lande accepterer de menneskeskabte klimaforandringer og har sat mål for at reducere CO2-udledningen. Selv Kina og Putins Rusland, som praler af, at han vil overgå EU.

          1. Niels Poulsen

            Her er KGB-agentens vision for Ruslands grønne omstilling:

            https://www.reuters.com/business/environment/putin-says-russias-greenhouse-gas-emissions-should-be-lower-than-eus-2021-04-21/

            Jeg kan godt forstå, at den yderste højrefløj har våde drømme om. at den russiske diktator overtager magten i Europa 🙁

          2. ino

            Jeg er udmærket klar over at du kan finde ordet “klimafornægter” i Ordnet.dk. Du kan finde ordet “klimatosse” samme sted, det gør ikke ordet “klimafornægter” bedre. Der er ingen der fornægter at begrebet klima er et fornuftigt og reelt begreb. Ordet er derfor en ren idioti i sin grundsubstans.
            Din “fælles” viden deles altså ikke af ret mange pensionerede klimaforskere. De ved bedre, og det gør jeg også. Aviserne er derimod i lommen på folk med andre hensigter. Så stol aldrig på dem. Brug hovedet – hvis du kan.

          3. Niels Poulsen

            Klimabenægterne udgøres ikke af tidligere klimaforskere, men tidligere geologer ansat i olie- og gasindustrien.

            “De ved bedre, og det gør jeg også.”

            Du ved bedre? Hvilken uddannelse har du? Kend din plads. Så vidt jeg ved, er du en tidligere pedel, som gør sig klog på naturvidenskab, forfatningsret og musikvidenskab, ufrivilligt komisk.

  16. Piotr

    TROLL ALERT!!!!!!

    Det er godt ikke så lidt gylle TROLLen lukker ud idag. TROLLen fremturer som hen har forstand til. OG, det er ikke meget…..
    Kun hadefulde udbrud mod alt&alle der er skeptiske til velfærdstyranniet og globalisterne.
    Blank & hjernevasket 100%, en nar! gal….

    Drop Konventionerne! Drop FN! Drop EU! Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
    P.

    1. Niels Poulsen

      Velfærdstyranniet. Ja, det er hårdt for pensionisterne i Danmark, at de får gjort rent i deres store boliger på statens regning. Hver dag kører en hær af indvandrere ud og knokler, mens hr og fru racist ser nøjeregnende til.

      Har man hørt om noget lignende i Aamunds idealstat Schweiz, hvor pensionisterne lider så meget nød på grund af høje leveomkostninger, at de røde fagforeninger har måttet komme de nødlidende pensionister til undsætning med en populistisk folkeafstemning om, at pensionister skal have 13 måneders pension?

      1. Tennis-spilleren

        NP er begavet nok til at sætte ord
        sammen i lange kæder. Men kæderne består desværre ikke af stærke
        argumenter, men kun af papirtynde postulater. Mange steder er de
        lange kæder strakt så langt ud, at de er gået i stykker snesevis af steder.
        Måske NP burde bruge noget bedre papir end det fra våde og tynde
        papirlommetørklæder.

        (NP har aldrig hørt om solens betydning, lader det til. Han mener
        vel også at solen er en konspirations-teori? Og han er vist så glad
        for folkeudskiftningen, at han slet ikke kan forstå at nogen frygter
        at vi nærmer os samme kaos- og terror-tilstande som I Sverige
        og Frankrig osv. Hans lille hoved kan heller ikke rumme at der
        skulle være noget galt i at sundhedsvæsnet mangler tusindvis af
        læger og sygeplejersker)

        1. Niels Poulsen

          Henrik Svensmarks teori kan ikke forklare den globale opvarmning. Det har data fra satellitter vist.

          Lige siden slutningen af det nittende århundrede har naturvidenskabsmænd vidst, at menneske udledte drivhusgasser opvarmer atmosfæren. Et lille barn kan lave et eksperiment i skolens kemilokale, som beviser det.

          Men hvad ved du om det? Du har aldrig gået i skole,

  17. Niels O

    Nå, nu kører der endnu engang lidt klimareligionskrig mellem de to sider med alle de samme fraser som i adskillige tidligere blogs her på sitet.

    Rigtig god fornøjelse

    1. Niels Poulsen

      Der er ikke to sider. Der er hele naturvidenskaben og alle jordens regeringer, som har forpligtet sig til den grønne omstilling og en CO2 fri fremtid.

      Derudover er der nogle få ældre excentriske eksistenser på nettet, som får støtte fra Big Oil til at sprede misinformation. De er at sammenligne med vaccinemodstanderne.

      1. ino

        Nøj, altså, hvor er du bare klog Niels P!
        Det er jo helt omsonst at bibringe dig noget viden. Du er bare klogere end alle andre, og du lægger sandelig ikke skjul på det.
        Desværre foregår det hele bare i din egen indbildning.

        1. Niels Poulsen

          Det er ikke mig, der spiller Karl Smart. Det er dig, som påstår at være klogere end de mest fremragende naturvidenskabsfolk i verden.

          I det ovenstående refererer jeg til Parisaftalen af 2015. Obama tiltrådte den, Trump udmeldte USA af den. Biden tiltrådte den igen.

          Trump har senest påstået, at indvandrerne spiser de indfødte amerikaneres kæledyr, hvilket du længere oppe i kommentarsporet forsvarer.

          Jeg læste et sted, at en amerikansk nynazist har taget ansvaret for at skabe og udbrede den falske historie på nettet.

          Vi står ved en korsvej. Skal vi tro på sandhed eller løgn? Jeg håber på en tid efter Trump (og Putin), hvor verden i broderskab vil bygge en bedre fremtid til alles bedste.

          Tak for ordet.

          1. PETER LARSEN

            TROLL ALERT!!!!!!!!!!!!!

            Mere GYLLE far TROLLen NP!
            Som Ino skriver: “Nøj, altså, hvor er du bare klog Niels P!”
            Ja, underligt at hen ikke allerede bestemmer over alle lande med indbyggere. (NOT)
            Også lige denne: “og alle jordens regeringer, som har forpligtet sig til den grønne omstilling og en CO2 fri fremtid.”
            NÅdadada, har alle jordens regeringer forpligtet sig til den grønne omstilling? Kina? Indien? SaudiArabien? Syrien? Tyrkiet?
            + denne: “og en CO2 fri fremtid.” Jaha, bliver spændende at følge med hvordan globalisterne vil håndterer mangel på fødevare.
            Eller er det allerede bestemt at 50% af jordens befolkning skal udryddes?

            “jeg læste et sted” Nejda, hvor? (NAR)

            “Vi står ved en korsvej.” JA!
            “Skal vi tro på sandhed eller løgn?”
            TROLLens udbrud er ubrugelige, hen kan man/vi ikke stole på. Det er løgn fra ende til ande!

            Jeg håber på en tid med Trump som POTUS, hvor der ikke længere er krig verdenen og fornuften vender tilbage.
            OG, hvor den muslimske verden lærer og accepterer, at den vestlige verden, med vores religioner med hankøn & hunkøn, er ligeværdig med islam, og dermed vil bygge en bedre fremtid til deres eget bedste.

            Selv tak for ordet din lille NAR! Hvem er dukkefører for dig idag? Martin L. eller RosaKommunisten?

            Drop Konventionerne! Drop FN! Drop EU! Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
            P.

          2. Tennis-spilleren

            Iflg. oplysninger om WEF og WHO
            er der planer om at “reducere” landenes
            befolkninger med 70-90%. Det fremgår
            af videoer på nettet og Snaphanen/ Hodja.
            En række danske politikere er medlemmer
            af WEF !!!!!!! (Lars Løkke, Brian M, K. Jensen,
            Ida Auken mfl.)

            WEF bestyres af Klaus Schwab.

            Hvorfor er Piotr udskiftet med Peter Larsen?

        2. Wiens redning skete 1683

          Niels Poulsens debat-teknik går
          ud på at tilsvine, fornærme og nedgøre alle som
          ikke er enige med ham. Hvis nogen påviser at NPs
          påstande er tvivlsomme, eller modsiges af klassisk
          videnskab fra tiden inden klima-propagandaen gik
          i selvsving, svarer NP ikke, eller han fremturer med
          beskyldninger om at folk er pedeller, Putin-agenter,
          idioter, sociale bumser, ekstremister, racister, au-
          tister, sexister, menneskevrag, sprittere, skimlede
          undermennesker, nazister, senile afvigere, gamle
          narkomaner som aldrig har gået i skole osv.

          Selv er NP derimod det fuldt oplyste menneske
          der véd alt om videnskab, politik, moral, etik og
          kultur samt demokrati, islamisering, humanisme
          og bæredygtig samfundsudvikling.

          NP ser sig selv som et fyrtårn af visdom. Et tårn
          som rager højt op over mængden. Alle andre
          er kun dumme og åndelige dværge i sammen-
          ligning.

          Vi må bøje os dybt i støvet for hans geni.

          1. Niels Poulsen

            Du overdriver. Jeg er ikke noget godt menneske. Mødte jeg Putin 1:1, dræbte jeg ham.

      2. Niels O

        Kan I to sider ikke bare afgøre, hvem der har ret på samme måde som her?:

        https://www.youtube.com/watch?v=LfRkcJ0BLS0

        1. Niels Poulsen

          Det nemmeste er at lukke for de få tilbageværende klimabenægteres mulighed for at udbrede deres løgne. Det har de seriøse medier gjort for længst.

          1. Niels O

            Nå ja, knægtelsen af ytringsfriheden er der jo altid. Trist, at du går ind for det.

            Hvis medierne ikke “udbreder” det, er det vel en redaktionel afgørelse om, at kunderne ikke er interesseret i at høre om emnet i øjeblikket.

            Ikke, at de er enig med dig.

          2. Niels Poulsen

            Kald det bare for censur. Jeg er bedøvende ligeglad. Medierne er ikke forpligtet til at offentliggøre falsk viden og misinformation.

            Det er ikke kun public service medier, som har lukket ned for klimabenægterne. Youtube sørger med algoritmer for, at videoer, som med onde hensigter anfægter videnskabelige sandheder, ikke dukker op som de første søgeresultater. Eller man sletter dem. Det er i sumfundets interesse, at ubefæstede sjæle ikke føres bag lyset og radikaliseres.

            Men hos Aamund er konspirationsteoretikere i form af pedeller, portører og bistandsmodtagere konger. Der kan man læse, at WHO vil udrydde befolkningen med vacciner og indvandrerne spiser de hvide mænds kæledyr.

          3. Niels O

            Ja, medierne er ikke forpligtet. De er nemlig ikke statsstyrede i et frit land.
            De er styret alene af den redaktionelle linje .

            I øvrigt har man en dårlig sag, hvis man ikke kan argumentere for/ dokumentere, men må lukke munden på sine modstandere med lovgivning. Øh…Koranloven?

            Hvor langt ude på venstrefløjen er du egentlig, Poulsen?

          4. Niels Poulsen

            Jeg har ikke nævnt noget om lovgivning mod klimabenægtelse.

            Det står klimabenægterne frit for skabe en avis, hvor de kan offentliggøre deres falske viden og misinformation. De kan også skrive bøger, men må selv finansiere udgivelsen, for der ikke nogen seriøse forlag, der vil udgive dem, og ingen læsere der vil købe dem, så de må forære bøgerne væk eller makulere dem. Aamund har omtalt to af sådanne bøger, som er af tvivlsom kvalitet og ikke bedømt af fagfæller.

            Klimabenægterne kan heller ikke blive ansat på skoler, naturvidenskabelige og tekniske universiteter, i hvert ikke hvis de er åbne om deres falske teorier.

            Verden er et andet sted i dag. Det er ikke til diskussion, at klimaforandringerne er menneskeskabte og skyldes CO2 udledningen i atmosfæren. Det, der er relevant at diskutere, er, hvor hurtigt den grønne omstilling skal gå. Og det bliver der skrevet om i medierne næsten hver dag.

          5. Niels O

            Og så kører Poulsen som sædvanlig rundt i ring. Begynder bare forfra.

            What else is new? Hvor har jeg set det mange gange før herinde.

            En debattaktik som jeg overbevist om, at man lærer i den Bjerregaardske betonsocialistiske grundskole, når man er løbet tør for reelle svar.

        2. ino

          Nu er det jo ikke sådan videnskab laves, men sådan:
          https://scienceofclimatechange.org/wp-content/uploads/SCC-Ato-Multivariate-Analysis-Vol.4.2.pdf

          Resumeet er til at læse for de fleste:
          CO2-niveauet i atmosfæren er styret af havets overfladetemperatur. Menneskets indflydelse er ikke til at få øje på.

          1. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

            Aviserne, DR og TV2 manipulerer
            os på snu måder. Det fortæller en ny artikel om hos Snaphanen. Medierne er blevet til løgnefabrikker, de
            får milliarder af kroner fra Chrborg for at trække os skatteydere rundt ved næsen. Læs om hvordan de
            bærer sig ad med at virke troværdige, samtidig med
            at de holder os for nar.

  18. Alarmerende nyt

    Nogle af verdens og Danmarks
    ordførende politikere agter vistnok at optrappe Ukraine-krigen til en krig
    mellem Rusland og Nato. Det kan bringe os tæt på 3. verdenskrig. Det
    begynder at minde om de to pistolskud der startede 1. verdenskrig. Pga.
    politiske kvajpander gik man fra en mindre episode til 200 millioner øde-
    lagte menneske-skæbner.

    Snaphanen har oplysninger der tyder på at selv uden krig kan Europas
    civilisation bryde sammen indenfor forbavsende kort tid.

    1. Simrebyen

      Produktions kapacitet kan måles på “værdien” af output eller den den fysiske kapacitet. Kapaciteten hos Kina er uhyrlig ! Det er ikke for sjov, at en “bananrepublik” hurtigst muligt skal sænke et amerikansk hangarskib og derved give USA et “lære ydmyghed los i røven”. Dvs, som da japanerne smadrede den russiske flåde i østen i 1905. Langt mere skelsættende end Pearl Harbor i virkeligheden(Hollywood). Alternativet er ,at den i gang værende verdenskrig bliver særdeles varm.

  19. Karl Martell

    Når man læser hvad Niels 0, NP, Niels Poulsen og andre skriver, bliver man lidt ærgerlig. For hvad vedkommer den enes skolegang og den andens perfide kommentarer os andre? Men det er nok prisen vi må betale for ytringsfriheden.
    I dag burde man måske nok kommenterer på Mette Frederiksens “hårde udlændingepolitik”. Den lyder hård, for hun vil gerne have vælgerne tilbage, men så længe vi ikke kan finde ud af, at forhindre Menneskerettighedsdomstolen i at få indflydelse, så bliver det aldrig andet end retorik! Hun springer op som en løve og falder ned som et lam!
    Nok siger hun, at der arbejdes på de indre linjer for, at stække domstolen,
    men vi ved alle, at ingen det sker så er Europa ødelagt.
    En anden takker af Pia Kjærsgaard og nok syntes jeg hun altid har været for socialdemokratisk, men vi skylder hende tak for, at have undgået svenske tilstande! For vær ikke et sekundt i tvivl, uden hende og DF så have resten af Folketinget ladet arabere og lignende vælte ind over grænserne, helt som i Sverige!

    1. Borte med blæsten

      Pia Kjærsgaard og Tullesen havde
      mest travlt med at blive stuerene, så de kunne skrabe endnu flere goder
      og privillegier til sig. De var daglige forrædere mod deres egen vælgere
      og hele Danmark hver eneste dag fire år i træk 2015-2019. De svigtede
      lige så meget som de andre partier, selvom de havde 37 mandater og
      var større end Venstre, udrettede de ingenting mens de lå ved Løkkes
      fødder som kælne hundehvalpe. Pia og Tullesen har først og fremmest
      medvirket til at dysse danskerne i søvn, ved at bilde dem ind at DF var
      et parti som passede godt på Danmark. Det gjorde det ikke. Pia og
      Tullesen var to vælgerbedragere fulde af hykleri og valgflæsk. Og om 1
      eller 2 år er vi i cirka samme situation som Sverige.

      Det er bluff at socialkammeraternes indvandrings-politik er stram.
      Det er den overhovedet ikke. Folkeudskiftningen har fuld fart på !!!
      Alle partierne er radikale og fulde af foragt for danskerne og Danmark.
      Selv de “konservative” og det “borgerlige” Venstre er nu radikale.

      Det ser meget sort ud med det hele.

      1. Det gamle posthus

        “Selvom de havde 37 mandater
        og var større end Venstre, udrettede de ingenting mens de lå
        ved Løkkes fødder gennem fire år”.

        Det må være det største vælgerbedrageri nogensinde.
        Alligevel lyder Pia og Tullesen meget selvglade og selvtilfredse
        når de er i radioen.

    2. Niels O

      Hvad er det, jeg har sagt, som gør dig ærgerlig?

    3. Bummeby

      Det har du helt ret I !

  20. JAPAN ADVARER HELE VERDEN

    Japanske ministre advarer nu
    hele verden mod WEF og WHO.
    Se videoen hos Snaphanen. (i forgårs)

    1. Hvem ringer klokkerne for?

      Videoen om Japans advarsel mod
      covid-/corona “vaccinerne” er ikke nem at finde. Man skal se
      under 9. september hos Snaphanen: Først se “Stakeholder Communism”,
      gå lidt ned og find billede/ video med David Martin ang. 700 mill. ofre, og
      under den er “Global Holocost has begun”, hvor Japan advarer verden.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *