HAMAS AFSKAFFER SIG SELV

Med nakkeskudslikvideringen af seks israelske gidsler har Iran underskrevet dødsdommen over sit terrorkorps, Hamas. Situationen i Mellemøsten er nu så eksplosiv, at mordet på de seks ikke kan være sket uden Irans godkendelse. Mullaherne i Teheran har fuld kontrol over Hamas, som de finansierer, træner og styrer. Hensigten med de brutale mord var at mobilisere det israelske folk til rasende demonstrationer, der skulle tvinge den israelske regering til våbenhvile med Hamas for at få de resterende gidsler hjem i god behold. Det endelige sigte med denne taktik er naturligvis at sikre Hamas’ overlevelse i en eller anden form, som Iran kan udbygge, forstærke og finansiere til den fortsatte kamp hen imod udslettelsen af Israel, som er formålet med hele den mangeårige terror mod den jødiske stat.

Iran får her velvillig assistance fra USA’s regering, der efter fyringen af præsident Biden diskret ledes af Barack Obama, Nancy Pelosi og Chuck Schumer, som kræver våbenhvile i Gaza inden det amerikanske præsidentvalg i november. Også EU lusker rundt i baggrunden og forsøger at skubbe på en hurtig våbenhvile, der afslutter gidseltagningen uanset konsekvenserne for Israel. Hvis regeringschefen Netanyahu giver efter under det voldsomme pres, vil det have katastrofale følger for  Israels fortsatte eksistens som suveræn stat. Et genrejst Hamas vil også i de kommende år med assistance fra Hizbollah fortsat sende tusindvis af missiler ind mod det israelske civilsamfund for at skabe permanent ødelæggelse, kaos og frygt i Israel, som ikke kan forvente andet end lunken støtte fra en præsident Harris, der som alle marxister hader jøder og Israel i særdeleshed. Der vil blive flere gange 7. oktober med iransk-støttede terrortogter ind i Israel med flere massemord, voldtægter og bortførelser begået af det reorganiserede Hamas.

Nu skal man dog ikke tro, at Israel står alene med ønsket om at udslette Hamas endeligt og totalt. Konflikten er ikke, som det bliver fremstillet i de danske medier, en kamp mellem Israel og det palæstinensiske folk, men en meget større konfrontation mellem det shia-muslimske Iran og de sunni-muslimske stater med Saudi-Arabien i spidsen. Siden islams første dage i midten af 600-tallet har de to grene af islam betragtet hinanden som kættere og forrædere mod profeten Muhammeds sande lære. Denne konflikt, der gennem århundrederne mest har været hvilende og af religiøs karakter, blev voldsomt politiseret og militariseret, da ayatollah Khomeini overtog magten i Iran i 1979. Khomeini forpligtede Irans præsteskab og militære styrker til jihad, hellig krig på tre fronter: Udslettelsen af den jødiske stat Israel, nedkæmpelse af sunni-islam og etableringen af shia-islam som verdens førende ideologi. Denne hellige ed bliver taget dybt alvorligt af Irans ledelse og søges realiseret med alle midler.

Efter Khomeinis ideologiske krigserklæring i 1979 så Saudi-arabien og de sunni-muslimske Golf-stater ikke andre muligheder, end at tage handsken op og militarisere islam ikke bare mod Iran, men også mod de vantro vestlige demokratier i en islamisk kappestrid om, hvem der repræsenterer den sande islamiske tro og lære. Uden Irans ekspansion og terrorvælde ville vi ikke have haft hverken Al Qaeda, Taleban eller islamisk Stat. Vi var sluppet for attentatet på World Trade Center og de mange terroranslag på de europæiske demokratier. Vi havde undgået den islamiske infiltration af vore medier, parlamenter og universiteter. Uden Khomeinis mobilisering ville islam som før 1979 være en regional ideologi uden internationale ideologiske og politiske ambitioner.

Det er således i Saudi-Arabiens vitale interesse, at Irans magtbegær og aggressive erobringstogt stækkes og helst bringes til ophør. Saudi-Arabien arbejder på en langsom, men fremadskridende omstilling fra et totalitært og grusomt koranstyre til et moderne samfund, der forlader de offentlige halshugninger, øger kvinders rettigheder og borgernes deltagelse i landets styrelse. Denne omstilling forudsætter dog, at de sunni-muslimske stater ikke skal konkurrere med Iran om, hvem der står for det mest ortodokse islam. Udadtil bliver Israel heftigt kritiseret af Saudi-Arabien og Golf-staterne for ’ folkemordet’ på palæstinenserne. Hver eneste dag har Arab News en forsidehistorie om de israelske grusomheder mod civilbefolkningen i Gaza. Bag kulisserne ser det dog anderledes ud. I de sunni-muslimske staters omstilling til et moderne retssamfund og væk fra afhængigheden af olie og gas, er der hårdt brug for israelsk teknologi, der er globalt førende på en række højteknologiske områder. Ikke mindst afdækker især Saudi-Arabien mulighederne for på længere sigt at indgå en forsvarsaftale med Israel, hvis atombevæbning vil være et effektivt værn mod den iranske aggression.

Efter mordet på de seks gidsler er Israel nu mere end nogensinde tvunget til at udslette Hamas en gang for alle. En lunken fredsaftale med et genopstået Hamas og en jødefjendtlig Harris i Det Hvide Hus er en dødsdom over staten Israel. Nedkæmpelsen af Hamas indvarsler derimod udslettelsen af Irans drømme om regional ideologisk og militær dominans i Mellemøsten. Fjernelsen af Hamas er således ikke bare en forudsætning for den jødiske stats overlevelse, men er også en betingelse for en varig fred i regionen, hvor et stækket og isoleret Iran før eller senere må reformere sig ud af præsternes ideologiske jerngreb.

Det ender forhåbentlig med en sunni-muslimsk koalition, der overtager administrationen af Gaza, når kampene er bragt til ophør og Hamas er fjernet. De vestlige demokratier er også bedre tjent med et dominerende sunni-islam på reformkurs end med et fanatisk korandiktatur i Iran fast besluttet på at udslette Israel og den sunni-muslimske verden og endelig også vores verden. Men det er lige nu hårdt for gidslerne, der må dø. Det er hårdt for den palæstinensiske civilbefolkning, der dog selv har valgt deres egne tyranner. Forhåbentligt får de omsider et bedre liv i Gaza under en Saudi-Arabisk ledet koalition i varig fred med Israel.

5.september 2024

78 Thoughts to “HAMAS AFSKAFFER SIG SELV”

  1. Det hjernedøde Vesten har nu påbegyndt sin sidste svanesang

    Af historien med Lenin der blev
    sendt til Rusland, burde de franske have lært, at man ikke skal sende
    revolutionære fanatikere og galninge ind i andre lande. Man fik løst
    et mindre problem ved at sende Khomeini ud af Frankrig, men skabte
    samtidig et langt større problem, en katastrofe som har ført til atom-
    trusler og millioner af tragedier.

    Iran er nu meget tæt på at have atomraketter der kan nå Israel og
    hele Europa. Israel kan føle sig tvunget til at slå først. Risikoen for
    en atomkrig vokser for hver dag.

    Der synes ikke at være nogen ende på politikeres tåbeligheder. Også
    krigen i Ukraine kan udvikle sig til et blodbad i Europa og Norden. Se
    hvad Hodja oplyser om spillet bag kulisserne.

    1. Fremtiden kan blive totalitær, syntetisk og ubarmhjertig

      Hvis man ikke har sat sig ind i
      hvad der er sket i Europa 1914-18 og 1930-45, så har man sandsynligvis et
      naivt, primitivt og ret ubrugeligt syn på hvad politik er og kan være. Uden
      historisk viden er man meget sårbar og let at manipulere. Nutidens rabiate
      jihadister, islamister og kommunister er næsten alle ofre for hjernevask.
      Læsning af bøger om 1. og 2. verdenskrig, om uhyrerne og massemorderne
      Hitler, Stalin og Mao… kan lære en meget om politikere og mennesker. Og
      supplerer man med bøger som “1984”, “Kammerat Napoleon”, “Ufrihedens
      Pris” og “Den menneskelige Faktor” er man godt hjulpet.

      Men start med “Kanonerne i August 1914” og læs derefter “Barbarossa”,
      Antony Beevors bøger og “Kommunismens sorte bog”. Evt. kan man
      springe frem til vor egen tid til en bog som “Klanerne” der handler om
      de skrækkelige tilstande i Sverige.

      Nutidens jihadister og den woke venstrefløj dyrker ideologier som kan
      blive lige så ødelæggende for Europa som 1. og 2. verdenskrig tilsammen.
      De er lige så slemme som nazisterne og stalinisterne, og deres vanvittige
      politik kan udvikle sig til endeløse rædsler og masseudryddelse. Millioner
      af mennesker vil blive de totalitæres ofre, hvis europæerne ikke i tide
      sætter sig ind i hvilke trusler de står overfor.

      Her og nu kan man begynde på hvad Hodja, PragerU og Snaphanen fortæller.

      1. Frihed er det bedste guld

        ..som sol bestråler over muld…
        .
        .

        Det er af kolossal betydning for Europa
        hvad der sker i USA. Valget om få uger er virkelig et skæbnevalg
        for alle vestlige lande.

        Men er Europa og Danmark reddet eller færdig hvis den ene
        eller den anden bliver præsident?

        Det er ikke sikkert at det er AFGØRENDE om Trump eller Harris
        vinder, for Europa kan selv. Europa er i fuld gang med at ødelægge
        sig selv. Bare se hvad der foregår i Tyskland, Frankrig, England,
        Norge, Sverige og Danmark osv. Man udskifter befolkningerne,
        man afskaffer demokratierne, man nedlægger nationerne, man
        tyranniserer familierne, man undergraver familieværdierne, man
        destruerer store dele af infrastrukturen, hundredvis af skoler og
        boliger, snesevis af hospitaler og skadestuer m.m. m. afskaffes…

        Sundheds-systemerne, europæernes menneske-rettigheder,
        retsstaten og borgernes personlige økonomi, frihed og sikkerhed
        undergraves med indvandring, salami-metoder, forbud, påbud,
        nye regler, nye afgifter og gigantiske og vilde projekter. (som
        ligner storhedsvanvid)

        Man angriber landbruget og en lang række erhverv samt
        hjemmets fred, indfødsretten, privatlivet, postvæsnet og kontante
        betalinger. (Nigel Farage advarer på det kraftigste om at lukning af
        banker og overgang til automater og digitale penge er vejen til et
        tyranni og diktatur som i Nordkorea)

        Kan USA redde os fra os selv?? Europæerne er deres egne værste
        fjender. De udhuler og nedbryder i disse år alle civiliserede værdier
        og er ved at udskifte deres egen kultur med kaos, ufrihed, diktatur
        og barbari. Nej, USA kan ikke redde europæerne hvis de er fast
        besluttet på at ødelægge sig selv, ved at lade sig dirigere af løgne
        kræfter og korrupte partier, og ved at lade sig opsluge af vilde
        og ekstreme ideologier og fremmedartede kulturer.

        Foreløbig er der ikke noget lys at se for enden af tunellen

        1. Tennis-spilleren

          I enhver befolkning er der nogle
          fantaster, dagdrømmere, ekstremister og kugleskøre tosser. Her hvor
          enhver kan være med, repræsenteres de af Niels Poulsen, P. Skov og
          Niels O som alle tre er fra den ræverøde eller radigale yderfløj.

          1. Alarmerende nyt

            Barske og vigtige oplysninger
            er nu at finde hos Hodja og Snaphanen.

            Først en artikel om at Europa er ved at være
            fortabt. Og så måske alligevel ikke. (Klaus Ewald)

            Snaphanen fortæller om at WEF og WHO er to
            dødsensfarlige organisationer. Der planlægger
            en ny global pandemi efterfulgt af tvangs”vaccinering”

            Der er også noget om livsfarlige bivirkninger

  2. der Adler

    Jeg syntes at det er noget af en tragedie, at de vestlige lande (EU) i årtier har sendt milliarder af kroner til både DPS Det Palæstinensiske Selvstyre (Vestbredden) og senere til Gaza (Hamaz), uden nogen form for kontrol.
    Man har ikke brugt midlerne til at opbygge noget, eller at skabe tåelige vilkår for ens befolkninger. Lederne har raget til sig (Arafat var milliardær da han døde), medens befolkningerne har måttet klare sig som de bedst kunne. DPS har vist mellem 5-6 efterretningsvæsener hvis det kan gøre det. Man har også helt bevidst fra vuggestue/børnehave/skole hetzet mod alt jødisk, det sætter da sit præg.

    Angående shia/sunni, så er det et alen ud af samme dårlige stykke. Det er kiv og splid, p.g.a. et slag (Kerbela-år 680) der stod for 1.344 år siden, og sunnierne som der er flest af, er det man kalder “sædvanens parti,” og skal forstås som det den såkaldte profet sædvanligvis gjorde.Sunna betyder ret oversat traditionen/sædvanen.

    Der er ikke plads til sentimentalitet, når man står over for den verdensomspændende fare som de fleste muslimerne udgør. En fuldstændig uddrivelse af muslimerne fra Europa er ikke et spørgsmål om moral, men et spørgsmål om landenes indre sikkerhed. Muslimens væsen og såkaldte religion vil altid bestemme hans handlinger. På samme måde som Coloradibillen ødelægger kartoffelmarken, ja er nød til at ødelægge den, sådan ødelægger muslimen landene og de etniske befolkninger, og de kan henholde sig til koranen og de tilhørende hadither.”
    Ingenting skal der til, før muslimske mimoser råber og skriger, og trækker alle de kort der er stillet dem til rådighed af et blødsødent samfund: Krænkelskortet, underdog-kortet, racismekortet, diskriminationskortet.

    At Israel kom i denne tragiske situation, må stadig undre. De har et af verdens bedste efterretnings væsener, og hvordan kan palæstinenserne tilsyneladende uagtet, lave de enorme tunneler som de har gjort, uden at Israels meddelere har opdaget noget. Det er mig ubegribeligt.

    1. Niels O

      Hr. nazi-magasin Der Adler

      Hvad er det seneste nye om din kirkebrand i Frankrig?

      Vi er mange, der gerne vil følge med.

      1. Træt

        Gør dog en ende på dig selv, Niels Nul. Ring til Svend Lings, han vil sikkert gerne hjælpe.

        1. Den synkende optimistjolle

          Fint indlæg af Der Adler.
          Ja, det er et spørgsmål om liv eller død at få stoppet den
          indstrømning af voldelige og krigeriske kulturfremmede som
          blev sat i gang af Tyskland og EU. Vi overlever ikke hvis den
          forrykte folkeudskiftning fortsætter. Men Merkel, Ursula, Ylva,
          Mette, Mona Juul og Lars Løkke og alle pladderhumanisterne
          ønsker Europa omdannet til en kopi af Afrika og Arabien. Og
          vælgerne lader sig styre af massemedierne. Så vi må nok til
          at forberede os på at løbet er kørt, og at vi må gå planken ud.

          1. Chrborg: Et loppecirkus med 179 lopper

            eller 179 radigale ?

            Vi er kommet dertil at Chrborg
            i årevis hellere har villet bruge tid og penge
            på Gaza, Ukraine, Mali, Afghanistan, Syrien,
            Pakistan, Irak, Kenya, Sudan, Somalia, Congo,
            Zimbabwe, Uganda, de Baltiske lande, Libyen,
            Serbien, Tanzania osv. De radikale har hjulpet
            med at bombe, føre krig eller sende soldater
            afsted. (53 unge danskere mistede livet og
            3-400 blev invalideret)

            Serbien, Libyen, Irak,
            Afghanistan, Mali og Baltikum har mærket
            de radikales fjendskab eller gavmildhed, men de
            radikale har aldrig gidet at forsvare Danmark.

            Milliarder er fosset ud til fjerne lande, mens
            man har skåret velfærd og sundhed til det
            danske folk ned til sokkeholderne.

          2. Rettelse

            ..hellere har villet bruge
            tid og penge på alverdens lande end på Danmark

          3. Der var engang et yndigt land

            Ildevarslende udvikling

            Danskerne kan snart ende i samme
            situation som svenskerne der undertrykkes,
            mishandles og tyranniseres af både stats-
            magten og en række gangster-syndikater,
            klaner og bander. Sverige er ved at blive
            til en terror-stat, for en guerilla-krig mod
            svenskerne er indledt af militante grupper
            blandt de to millioner indvandrere fra
            Mellemøsten og Afrika. En hverdags-terror
            finder sted med et utal af overfald, kniv-
            stik, voldtægter, svindel, tyverier, påsatte
            brande, eksplosioner, skyderier, vanvids-
            kørsel, hjemmerøverier, stenkast, hærværk,
            afpresning, narko-salg og no-go zoner. Den
            svenske stat er medskyldig i meget af det
            som foregår. Dels pga. “humanitær” ideologi,
            dels fordi dele af statsapparatet er infiltreret
            af banderne og klanerne.

            Også Danmark kan blive forvandlet til en
            terror-stat. For trods snakken om en stram
            politik, fortsætter indvandringen. Og i for-
            vejen tyranniseres eller terroriseres den
            almindelige dansker på mange områder:
            med verdens højeste skattetryk, med en
            kommunistisk familie-politik, med mands-
            fjendsk og børne-fjendsk skilsmisse-politik,
            (børne-politikken er hæslig og grusom),

            med en psykiatri der er helt forfærdelig,
            med nedrivning af tusindvis af boliger,
            med kræftbehandling som på et primitivt
            lazaret, med LGBTQ+ og andre overgreb
            på børn, med langsom kvælning af rets-
            og velfærdsstaten, med angreb på firmaer
            og lønmodtagere, med diskrimination af
            danskere i forhold til indvandrere, med
            kunstigt skabt inflation, med restriktioner,
            forringelser, forbud, bøder, gebyrer, med
            lukning af skoler, hospitaler, posthuse,
            banker, med mere og mere kriminalitet
            og bureaukrati osv., osv.

            DK risikerer at ende som Sverige og Venezuela.

      2. ino

        Du kunne jo prøve at tage det alvorligt. Det er næppe for sjov, der bliver tændt brand i kirkerne.

        1. Niels O

          Jeg tager det skam meget alvorligt, ino.

          I modsætning til høtyvene, der bare vil klynge mennesker op, som de ikke kan lide.

          Lige gyldigt om årsagen var lyn, elektriske installationer, syge pyromaner….

          Må jeg opfordre den sædvanlige klike herinde til at se “Dræb ikke en sangfugl” med Gregory Peck.

  3. Demografi og demokrati

    De muslimske lande er, som jeg ser det, alle diktaturstater eller stater uden et troværdigt demokrati. (Er der nogen muslimske stater, der er demokratiske? Jeg kan ikke lige komme i tanke om nogen). Israel er en demokratisk ø i et udemokratisk, muslimsk kæmpehav.
    Det, der fremføres af forkellige iagttagere, om, hvad befolkningerne i diktaturstater mener, skal tages med et gran salt. Engang troede mange, at befolkningerne bag jerntæppet støttede de kommunistiske regimer, de levede i. Det var også et synspunkt, der blev fremført i statsradiofonien i DK, som jeg husker den.
    Efter jertæppet faldt i 1989 blev vi klogere (og det samme gjorde vist også statsradiofonien?)

    På samme vis tror jeg ikke, at det er sikkert, at der er flertal i Iran for det regerende præstestyre. En opinionundersøgelse – ved ikke om den er biased – der involverede 158.000 mennesker i Iran, viste, at “mere end 80 procent af de adspurgte er modstandere af det islamiske styre og ønsker en demokratisk regering. Det hollandsk-baserede Gamaan-institut gennemførte undersøgelsen fra den 21.-31. december, som også omfattede en stikprøve på 42.000 respondenter i diasporaen, afslørede meget lignende holdninger mellem dem i landet og i udlandet.
    “Som svar på spørgsmålet “Islamisk Republik: Ja eller Nej?” 81% af de adspurgte i landet svarede “Nej” til Den Islamiske Republik, 15% svarede “Ja”, og 4% var ikke sikre. Af de iranske respondenter i udlandet svarede 99% “Nej”, og næsten alle dér var (ikke overraskende?) imod den islamiske republik,” rapporterede GAMAAN.
    (Min oversættelse af klip fra artikel i Iran Insight: “Opinion Survey Reveals Overwhelming Majority Rejecting Iran’s Regime. Saturday, 02/04/2023. Iran International Newsroom)
    https://www.iranintl.com/en/202302036145

  4. Karl Martell

    Under muhammedkrisen for år tilbage stod det lysende klart, at palæstinenserne er vores fjender. I børnefjernsyn underviste de børnehavebørn i, at danskere var nogen man skulle dræbe og i Gaza jagede bander alt hvad der lignede danskere for at slå dem ihjel.
    Alligevel har vi sendt millioner og atter millioner kroner til diverse palæstinensiske organisationer, vi har sågar, ved Enhedslistens mellemkomst, sendt penge til en organisation der deltog i terrorangrebet 7 oktober. Helt ærligt, det piner mig, at jeg har været med til at finansierer terror.
    Jeg er normalt enig i det meste Asger Aamund skriver, men Kamala Harris er ikke Marxist, nok snarere Socialdemokrat.
    Jeg er heller ikke helt enig i, at Saudi Arabien og de små Golfstater vil ind under den Israelske atomparaply. Nok er de bange for Iran, men skulle Iran’s præstestyrer blive væltet, er jeg sikker på, at de sidder i Israels strube kort efter. Vi skal ikke være et øjeblik i tvivl om at de store terrororganisationer er sunnimuslimer og udspringer fra Saudi Arabien, og at hverken Al Queda eller IS elsker Israel, eller for den sags skyld os.
    Jeg er helt med på, at Saudi Arabien og de små Golfstater ikke kunne drømme om, at modtage migranter fra Palæstina, det overlader til os, således at vi bliver svækket i sådan en grad, at vi står åbne overfor Saudisk indflydelse.

    1. Kamala Harris ser ikke sig selv som socialist, men det politiske tidsskrift ‘The Hill’ kårer hende sammen med Elizabeth Warren som den mest venstreorienterede senator, inden hun blev vice-præsident i 2021. Denne konklusion er baseret på hendes afstemningsmønster ved behandlingen af de lovforslag, der var til behandling i US Senate. Hermed ligger hun til venstre for selv den erklærede socialist Bernie Sanders. Harris er nok ikke en klassisk marxist med ideologiske rødder i ‘Das Kapital’, men hun ønsker en centraliseret formynderstat renset for borgerlige værdier, en moderne version af DDR.

      1. Blot en bemærkning

        Store og rystende
        AFSLØRINGER er i dag fredag den 6-9-24 at se hos Hodja og Snaphanen.

      2. P. Skov

        Amerikanere kalder alle, som ikke er meget højreorienterede, for socialister eller marxister. De aner ikke, hvad marxisme – eller for den sags skyld fascisme – betyder. At Harris lå til venstre for 4 år siden betyder ikke så meget som, hvad hun siger i dag. Mon ikke 4 år i WH har givet hende en lidt mere nuanceret indsigt? Harris er udmærket klar over, at opgaven er at regere hen over midten, og derfor vil hendes politik ikke ligge til langt til venstre. Lyt til, hvad hun siger, at hun vil gøre. Man har en mening, til man får en ny … en praksis som Trump praktiserer, endda inden for samme sætning.

        Men selv om Harris skulle være venstreorienteret, er der flere og flere markante republikanere, som vælger at stemme på hende. Deres argument er, at man kan leve med dårlig politik i 4 år … men man kan simpelt hen ikke overlade WH til Trump og hans slæng.

      3. Niels Poulsen

        Demagogerne i Det Republikanske Parti kalder de nordiske velfærdssamfund for kommunistiske eller socialistiske, fordi vi har offentlig sygesikring, dvs. at vi er fælles om at finansiere, at læge- og hospitalsbehandling er gratis. Det er det rene nonsens.

        Hvad er kommunisme? Det er, at staten ejer produktionsmidlerne, og at privat ejendomsret er forbudt. Enhedslisten ønsker muligvis sådan et samfund, men både de nordiske velfærdssamfund og USA under Demokraternes ledelse er kapitaliske samfund, som hylder det private initiativ og den private ejendomsret.

        Det er absurd at sammenligne USA under ledelse af Kamala Harris med DDR, Kamala Harris hvis valgslogan er “Freedom”. Biden og Harris har været åbne over for immigranter fra Mexico, nok for åbne! I DDR spionerede den ene halvdel af befolkningen mod den anden. De, som forsøgte at flygte, blev skudt. Tænk, at sammenligne det dystre fængsel med Harris’ vision for et mangfoldigt USA, hvor det står den enkelte frit for at søge sin egen lykke, blandt andet at kvinder har privat ejedomsret over deres egen krop, og ikke staten, Big Brother Trump Staten.

        Aamund taler bare Trump efter munden. Råber Trump kommunist, så råber Aamund også kommunist. Fred være med det. Jeg ser frem til en ny og bedre tid efter Trump-æraen, hvor man vender tilbage til at debattere sagligt med sine politiske modstandere, i stedet for at give dem øgenavne og forfalske deres politiske mål.

        1. P. Skov

          Liz Cheney har nu udtalt, at hendes far – tidligere GOP VP – også vil stemme på Kamala Harris! Det burde gøre indtryk, men nok heller ikke dette kan få Aamund til at stoppe med at viderebringe russisk propaganda.

          1. Piotr

            Liz Cheney “the Traitior”

        2. Piotr

          TROLL ALERT!!!!!!!
          Det er det rene nonsens hvad TROLLen her fremturer med!
          En illusion, et fatamorgana.
          OG, det er præcis hvad det socialistiske regimer, i de nordiske lande har bildt folket ind de sidste 40 år.

          “Demagogerne i Det Republikanske Parti kalder de nordiske velfærds- samfund for kommunistiske eller socialistiske, fordi vi har offentlig sygesikring,” Jamen det har RNC ret i!

          “dvs. at vi er fælles om at finansiere, at læge- og hospitalsbehandling er gratis.” GRATIS?
          Ja-ja, socialister spekulerer bare i, at bruge andre folks penge!
          Gratis ja-vist, efter vi har betalt verdenens højeste skatter&afgifter, og hvad fanden får vi for pengene? Behandlingsgaranti?
          (prøv at forklare de 400 Mave/Tarm-Kræft patienter i Århus, der ikke fik den rette behandling i tide, at Regimet er så glade for at de har betalt deres skat til tiden, men at det bare er en skam at de nu fik Kræft, men, “sådan er det jo”!)

          Ansatte der er så heldige at have en sygeforsikring via deres arbejde er godt hjulpet, mens resten af befolkningen kan sejle deres egen sø, specielt når de går på pension er de overladt til det offentliges skæbne!

          “Hvad er kommunisme? Det er, at staten ejer produktionsmidlerne”,
          det er netop hvad MetteFUSK & Co. pønser, deres våde drøm.
          Hvorfor skulle staten absolut eje ammunitions-frabrikken i F-havn?
          Hvis det var udliciteret til en privat aktør, ville produktionen være i gang i dag, nu er udsigten til produceret ammunition i DK, mindst 10, hvis det kommer igang overhovedet…….

          Kamelen Haris bruger alle ord, udtryk, meldinger, afhængigt af hvem hun taler med.
          (Men, kamelen taler jo helst ikke med nogen, helt modsat DJT.)
          Også udtrykket “Freedom”, hun taler med mere end 2 tunger og skifter farve som kameleon!
          O´bummer har instrueret kamelen i at blot “please” dem hun har frem for sig, OG, undlade hendes sindssyge latter!
          Husk, at når en socialist anvender udtryk som demokrati & “freedom”, betyder det blot at de har magten.

          TROLLen taler bare MSM (DDR/TV2) efter munden. Endnu en gang syg hjernedød, stinkende gylle fra TROLLen.

          Jeg ser frem til en ny og bedre tid efter den korrupte-Sleepy-Joe-æraen, hvor man fængsler politiske modstandere, samt vender tilbage til at kunne debattere frit & saglig uden at frygte for, at give sin menig til kende.
          Når DJT indtager det ovale kontor, kan vi igen ånde lettet op, vores frihed er sikret, også i EU.

          Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
          Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
          P.

      4. Niels O

        En moderne version af DDR ??????
        Hvad er det for en dims?

        Hvis man ligger til venstre for noget, der ligger meget meget til højre, så er man ikke venstreorienteret, som vi forstår det i Danmark.

  5. Niels Poulsen

    To citater fra Aamunds indlæg:

    “… en præsident Harris, der som alle marxister hader jøder og Israel i særdeleshed.”

    “… en jødefjendtlig Harris i Det Hvide Hus er en dødsdom over staten Israel.”

    Kamala Harris er gift med en jødisk mand, Douglas Emhoff.

    Han har brugt sin position som second gentleman of United States til at bekæmpe antisemitisme.

    “As the first Jewish spouse of a president or vice president, Emhoff emerged as one of the Biden administration’s most prominent faces in the fight against antisemitism. After a November 2022 meeting between former president Donald Trump, Kanye West, and Nick Fuentes, the White House announced that Emhoff would lead a round table on antisemitism on December 7.

    On International Holocaust Remembrance Day in January 2023, Emhoff visited the Auschwitz concentration camp in Poland alongside Holocaust survivors. His visit intended to pay tribute to the victims of the Holocaust and to honor those who survived it. During his time at Auschwitz, Emhoff laid a wreath at the camp’s “Wall of Death”, where thousands of prisoners were executed, and participated in a memorial service with the survivors in attendance (…)

    Emhoff was part of the White House team that launched the U.S. National Strategy to Counter Antisemitism, the country’s first combatting antisemitism strategy, on May 25, 2023.

    In the context of reactions to the Israel–Hamas war, Emhoff expressed concern about antisemitism in schools and on college campuses. He highlighted that conflations of Jewish identity with the actions of the Israeli government had led to increased hostility and threats against Jewish people. He said: “When Jews are targeted because of their beliefs or identity, and when Israel is singled out because of anti-Jewish hatred, that is antisemitism, and it must be condemned.” Speaking about pro-Palestinian protests on university campuses, Emhoff supported the right to protest, but said that “calls for genocide” and the murder of Jews are “completely unacceptable and must be stopped.””

    https://en.wikipedia.org/wiki/Doug_Emhoff

    1. Wiens redning skete 1683

      Det afgørende er ikke hvad
      den dumt grinende dame mener, for hun vil som Biden kun være
      en bugtaler-dukke og marionet-dukke for Obummer Hussein. Men
      det kan undre at Netanyahu ikke på skrømt har indgået en aftale
      med Hamass, for at få gidslerne fri. Hamass er jo iflg. deres ideologi
      ikke bundet af aftaler med “vantro”, dvs. alle som ikke er shia-muslimer.
      Når Netanyahu siger at Hamass skal udslettes, vil de naturligvis kæmpe
      til det sidste. Hvorfor overgive sig, blot for at blive henrettet? Eller har
      man stillet terroristerne i udsigt, at hvis de overgiver sig, vil de blive
      skånet? Man véd ikke hvad man skal tro, for de danske medier holder
      mere med Hamass end med Israel, og man kan aldrig stole helt på hvad
      DR, TV2 og aviserne påstår. De har næsten altid en lumsk og skjult agenda.

    2. Den berømte amerikansk-jødiske juraprofessor Alan Dershowitz, der hele sit liv har været medlem af Demokraterne, har nu meldt sig ud i protest mod Kamala Harris og hendes Israel-politik. ” Partikonventet under Harris’ ledelse var den mest anti-Israel, anti-Zionist og anti-jødiske forsamling, jeg nogensinde har oplevet”, erklærer Dershowitz, som også fremhæver, at Harris som vice-præsident i protest mod Israel, nægtede at præsidere over Netanyahus’ tale til den amerikanske kongres for nylig. Valget i november bliver antageligt orkestreret, så Harris vinder, men det bliver uden stemmer fra amerikanske jøder.

    3. Niels Poulsen

      Dershowitz angiver ikke Harris som grunden til, at han har meldt sig ud af Det Demokratiske Parti, men stemningen på konventet og en række talere, Alexandria Ocasio-Cortez, Elizabeth Warren og Bernie Sanders.

      Kamala Harris er pro-israelsk. Hun støtter en to stats-løsning som en løsning på den israelsk-palæstinensiske konflikt og tror på et robust forhold mellem USA og Israel, inklusiv videreføring af amerikansk militær-hjælp til den jødiske stat. I modsætning til nogle af de mere liberale medlemmer i det demokratiske parti, som senator Bernie Sanders og kongreskvinden Alexandria Ocasio-Cortez har hun ikke forladt partiets traditionelt støttende holdning til Israel, eller opfordret til ændringer i forholdet mellem de to lande. Mens dele af det demokratiske parti er blevet stadig mere kritisk overfor Israel og nogle i partiet også har udtalt at de ønsker at bruge landets militærstøtte til at presse Israel politisk, har Harris udtalt at hun er en stærk tilhænger af “Israels ret til at eksistere og forsvare sig selv – også mod raketangreb fra Gaza”. Harris har også haft et tæt forhold til den pro-israelske organisation American Israel Public Affairs Committee (AIPAC). I en tale til AIPAC i 2017 fortalte Harris at hun voksede op med at samle penge ind til plantning af træer i Israel.

      Citatmosaik fra en artikel fra foreningen Med Israel For Fred i anledning af, at Harris blev udpeget til vicepræsident.

      https://miff.dk/usa/2020/08/12biden-valgte-pro-israelsk-vicepraesidentskandidat.htm

      Kamala Harris skal balancere sine udtalelser om israelsk-palæstinensiske konflikt, da de pro-palæstinensiske demonstrationer i USA muligvis kan føre til, at nogle Demokrater undlader at stemme på Demokraterne.

      Hun har sagt, at de civile tab i Gaza er for store. Der skal kunne være plads til kritik af en allieret.

      Noget, der aldrig nævnes på denne blog, er, at Netanyahu er en ekstrem politiker, som store dele af den jødiske befolkning i Israel er meget kritisk over for, hvilket sandsynligvis også gælder den jødiske befolkning i USA.

      Jøderne i USA stemmer traditionelt demokratisk. Hvorfor en pro-israelsk demokratisk præsidentkandidat skulle få dem til at stemme anderledes, er svært at set.

    4. Niels Poulsen

      Her er, hvad Kamala Harris sagde i sin tale til Demokraternes partikonvent om sin holdning til krigen i Gaza og sit forhold til Israel. Kan det blive mere pro-israelsk?

      With respect to the war in Gaza, President Biden and I are working around the clock, because now is the time to get a hostage deal and a cease-fire deal done.

      And let me be clear. And let me be clear. I will always stand up for Israel’s right to defend itself, and I will always ensure Israel has the ability to defend itself, because the people of Israel must never again face the horror that a terrorist organization called Hamas caused on Oct. 7, including unspeakable sexual violence and the massacre of young people at a music festival.

      At the same time, what has happened in Gaza over the past 10 months is devastating. So many innocent lives lost. Desperate, hungry people fleeing for safety, over and over again. The scale of suffering is heartbreaking.

      President Biden and I are working to end this war, such that Israel is secure, the hostages are released, the suffering in Gaza ends and the Palestinian people can realize their right to dignity, security, freedom and self-determination.

      And know this: I will never hesitate to take whatever action is necessary to defend our forces and our interests against Iran and Iran-backed terrorists. I will not cozy up to tyrants and dictators like Kim Jong-un, who are rooting for Trump. Who are rooting for Trump.

      1. P. Skov

        Tak, Niels, for seriøse og veldokumenterede indlæg. Men det er håbløst. Aamund er faktaresistent, hvad angår USA, og man kan kun gisne hvorfor. Dum er han jo ikke, så der må være andre årsager til hans enøjethed.

        1. Niels O

          Husk, at artiklerne her på bloggen lige så godt kan være skrevet af fruen i huset.

          1. Elefanten i rummet

            Stribevis af indlæg fra de fire
            hjernevaskede og bedrevidende radikale typer,
            NP, PS, HP og NO, er oftest ikke andet end end
            en 1:1 efterplapring af hvad de købte og betalte
            massemedier fortæller.

  6. Demografi og demokrati

    Husk lige, at der aldrig har eksisteret et land, der hedder Palæstina. “Palæstinenser” er en fiktiv størrelse opfundet til politiske formål. Sjovt nok var det engang jøderne, der blev kaldt palæstinensere 🙂
    Førhen havde de forskellige befolkningsgrupper i området ikke noget til fælles og de havde ikke nogen idé om at være en nation. Det er en ny ‘opfindelse’.
    Forskellige oprørsledere har opkastet sig som ledere af en palæstinensisk befrielsesbevægelse. De er i varierende omfang af medierne og samfundsforskere blevet opfattet som førere for palæstinensernes befrielseskamp og som en slags frihedskæmpere. Det er som nævnt fiktion uden grund i virkeligheden.
    Fiktionen er blevet en pseudo-virkelighed, der som indbildning selvfølgelig har politiske konsekvenser. ”Hvis mennesker definerer situationen som virkelig, er den virkelig i sine konsekvenser” (William Thomas).

  7. Karl Martell

    Lige nu svælger MSM i Moderaternes totale nedsmeltning, og det er da også synd for dem, der er blevet mobbet. Men set i et bare lidt større perspektiv, er det så ikke 10.000 fold værre, at Enhedslisten og den yderste venstrefløj i øvrigt, stort set slipper af sted med, at de har støttet arabiske terrorister gennem de sidste 50 år. Enhedslistens leder Pelle Dragsted plejer omgang med Torkil Lauesen, som måske var den fra Blekingegadebanden, som trykkede på aftrækkeren og myrdede en dansk betjent i forbindelse med røveriet i Købmagergade. Banditterne dækkede over hinanden, så det blev aldrig afsløret hvem der skød. Enhedslisten har indtil for nyligt støttet DFLP, der i 1974 udførte et terrorangreb hvor de myrdede 25 børn og deres lærer. De deltog i massakren den 7 Oktober, alligevel støttede Enhedslisten dem indtil for nyligt. Noget det stort set er lykkedes at gå under raderen med. Enhedslisten betår af VS, SAP, flere mindre men rabiate kommunistiske partier og som den organisatorisk stærkeste DKP. Danmarks Kommunistiske Parti. Og tag ikke fejl – den senere SF stifter Axel Larsen var indtil 22. Juni 1941 allieret med NaziTyskland og derefter hard core Stalinist så langt op som 1956/57 hvor han brød med DKP og stiftede SF.
    SF har også blod på fingrene Anne Grethe Holmsgaard tidligere VS nu SF, Plejede omgang med PFLP og de folk der styrede Blekingegade banden. Hun nægte, at tage afstand fra flere blodige terrorangreb i MellemØsten og terrorangrebet ved OL i München.
    Se nu skal jeg i vælges, så derfor kan jeg godt tillade mig, at skose dem, som stemmer på Enhedslisten og SF! Det er ofte bløde socialt indstillede, men ganske historieløse lærer, pædagoger og andre offentligt ansatte. De støtter i den grad jødehad og den hard core totalitær ideologi, som er indlejret i enhver marxistisk ideologi. For nok er de på overfladen tolerante, men kun indtil man ikke er enige med dem.
    At tænke sig at over halvdelen af alle Københavnerne køber ind på den slags.

    1. Karl Martell

      Rettelse
      Jeg skal ikke vælges

      1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

        Ja, og tænke sig at tusinder,
        hvis valget gik ærligt til, har stemt på smadremanden
        Lars Ulykke, der i årevis har haft travlt med at lukke og
        nedlægge skoler, hospitaler, amter, kommuner, boliger,
        skadestuer og meget mere. Alt bør centraliseres, efter
        Ulykkes mening. Han har også haft travlt med at rejse
        til Marokko og skrive under på frau Merkels planer, så
        endnu flere arabere og afrikanere kunne slå sig ned i
        Danmark som evigheds-turister, med ret til og krav på
        alle mulige gratis ydelser, fra gratis boliger til gratis
        møbler, cykler, klæder, bespisning, transport, læge-
        behandling og pensioner osv.

        Ulykke har været en dyr herre, men mange vælgere
        lader til at være selvplagere som gerne vil ødelægge
        sig selv og landet, hvis de kan stemme på en politiker
        som er smart, “folkelig” og ikke sparer på valgflæsket.

  8. Flaben Fræk

    Aksel Sandemose, I ved ham med Janteloven, lærte mig for mere end 50 år siden (formentlig inspireret af Immanuel Kant) følgende maxime: Hvis du møder en tyran, så lad ham ikke plage dig, han helmer ikke! Gå omgående på ham med fuld styrke. Nedkæmp ham! – Tøv ikke med at tage konfrontationen – I modsat fald bliver han M/K, ved med at martre dig, indtil du til sidst, alligevel, nedværdiget og ydmyget, tvinges til at reagere – Lad det ikke ske!

    Jeg ved ikke om Benjamin Netanyahu har læst Aksel Sandemose, men det er tilsyneladende ovennævnte grundregel han følger i kampen mod Hamas / Mullaherne i Teheran – Pøj, pøj Bibi !

  9. der Adler

    @ Karl Martell 05.09. – 17:18
    + 06.09. – 09:33

    Fuldstændig korrekt udlægning, og jeg kan tilføje til “fruens” udskejelser følgende, fra Den Store Hukommelse:

    ”Jeg opfattede ikke palæstinensernes kamp som terrorisme, men som befrielseskamp.”
    (Anne Grete Holmsgaard, fhv. MF for Venstresocialisterne og Socialistisk Folkeparti, sagt efter drabet på israelske idrætsfolk 1972 under Olympiaden.)

    ”Vi afviser, at den palæstinensiske befrielsesbevægelses flykapringer og aktioner i Israel er terrorisme.”
    Anne Grete Holmsgaard, MF, sagt efter at palæstinensiske terroister skyder en ung kvinde på stranden ved Tel Aviv (11.03.1978), derefter dræber de 38 civile israelere, herunder flere børn (13), og sårer 82).

    Så er der bøllen og lemlæsteren Pelle Dragsted (liste Ø- tidligere voldsmand, tilknyttet BZ-miljøet og AFA). Han var i forreste frontlinje, med mørke solbriller og kluden om ansigtet. Han har meget på samvittigheden. Der er mennesker i dag, der har men efter hans volds parathed.

    Og skal vi gå til Pernille Skipper:

    ” Det er en regulær voldtægt af islam.”
    (Pernille Skipper, (EL) MF, udtalt til ”radio24syv” efter terrorangrebene i Bruxelles 22.3.2016).

    ” Når Rasmus Paludan tager til Nørrebro med sine racistiske budskaber, handler det kun om at provokere, sprede had og splittelse. Jeg syntes ikke, at han har noget at gøre i vores dejlige og mangfoldige bydel.”
    (Pernille Skipper, (Enhedslisten), MF, på Facebook samme aften (14.04.2019) efter voldsomme kampe på Nørrebro mellem muslimer/AFA og politiet. Hun vedlægger et billede af sig selv, hvor hun fodrer et par ænder i sin bebyggelse, kunne passende betegnes som ”danser med ænder”. Se også Weekendavisen nr.16, 17.-25. april 2019 forside, artikel af Leny Malacinski).

    ” Det er bare for lige at rette fru Mette Thiesen. Altså, der er mænd, der kan føde børn. Der er mænd, som juridisk, på papiret, er en mand, og som har en livmoder og kan føde børn. ”
    (Pernille Skipper, (Enhedslisten), MF under førstebehandling i Folketinget (25.11.2021) af lovforslag ”L5” under overskriften ”Om smidiggørelse af registrering af medmoderskab, fastsættelse af transpersoners forældreskab og navneændring for transpersoner m.v.” og Uriasposten 29.11.2021).

    Islam æder de vestlige samfund op indefra, en bid her og en bid der (den stille jihad), godt hjulpet på vej af vores hjemlige politikere og venstreorienterede medløbere med de altid politisk korrekte meninger og sammenrendet af nyttige idioter og humanitære ridefogeder fra godhedsindustrien. Det er disse liberale veluddannede middelklassemennesker, der prøver at nedgøre den ”almindelige”, skeptiske dansker, ved ustandselig omklamring af ”elitens” juridiske og ideologiske kvælertag for at islamisere Danmark. En skønsom samling af medieterroister, nyttige idioter, storbytosser og politiske karklude og ringvrag. De kan i deres afsonderthed fra virkeligheden betragte de skader de har bibragt Danmark med deres såkaldte ”Gutmenschen” mentalitet.

    Danmarks historien glemmer aldrig sine stikkere.
    Når de har fået deres velfortjente straf, bør de udsættes for Damnatio memoriae.

  10. Hvor er vi på vej hen?

    Indtil nu har Danmark selv fremstillet
    sine pengesedler. Det er nu slut. Og snart afskaffes 1000 kr. sedlerne.
    Selvom sedlernes købekraft cirka svarer til en 100 kr. seddel i 1965.
    Man annullerer altså en seddel der er flot, men ikke særlig meget værd.
    Men borgerne må altså fra 2025 højst have pengesedler svarende til
    en halvtredser i 1965-købekraft. Det er da komplet til grin og udtryk for
    politikernes mistillid til borgerne. Det er selvfølgelig et led i processen
    frem mod den fuldstændige afskaffelse af kontanter og privatliv. Og
    slutmålet er diktatur og total overvågning af alle borgere hvert sekund
    døgnet rundt.

    Mette, Troels og Lars støtter endnu en optrapning af Ukraine-krigen,
    for de er ikke det mindste bange for atomkrig. Har de glemt at de
    bomber der udslettede Hiroshima og Nagasaki var små knaldperler
    i sammenligning med de moderne bomber. Som kan udvikle ild-
    kugler med en diameter på flere kilometer. Den kraftigste af disse
    helvedes-maskiner kan ødelægge hele Tyskland på et par sekunder.
    Krig flerdobler risikoen for misforståelser og fejlaffyringer. Og er
    det rimeligt at titusinder af unge mænd slås ihjel eller rammes af
    frygtelige kvæstelser?

    Mette, Troels, Lars og Trudeau har regnet sig frem til at Ukraine-
    krigen aldrig vil løbe løbsk. Men igen og igen har politikere gjort
    sig skyldige i fejlberegninger. For de allerfleste folk i Ukraine vil
    det være bedst at få sluttet fred.

    1. Tilføjelse

      Er det rimeligt at ofre titusinder af mænd for at
      beholde fjerne russisk-talende provinser som ønsker
      at løsrive sig?

      Hodja har noget om krigens årsager i dag fredag.

      1. Træt

        Her på stranden i Polen er der fyldt med ukrainske familier, med mænd i passende alder til at være kanonføde.
        Overvejer at få fremstillet flyveblade på ukrainsk, der opfordrer dem til at tage hjem og slås.

  11. Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?

    Snaphanen:

    Afghanske asylanter truer med at halshugge tilfældige civile borgere

    Mystiske og giftige ting i “vacciner” fra Pfizer og Moderna mv.

  12. Tennis-spilleren

    I enhver befolkning er der nogle
    fantaster, dagdrømmere, ekstremister og kugleskøre tosser. Her hvor
    enhver kan være med, repræsenteres de af Niels Poulsen, P. Skov og
    Niels O som alle tre er fra den røde eller radigale yderfløj.

  13. Sandhed er bedre end løgn

    72 mennesker omkom i brand
    pga. KLIMA-HYSTERI eller KLIMA-IDIOTI, iflg. Hodja

    Og i DK vil de klima-smarte suge endnu flere penge op af
    skatteydernes lommer ved brug af co2-afgifter. Det er fup,
    røveri og magtmisbrug ved højlys dag, for co2 er en nødvendig,
    uskadelig og livsvigtig del af luften, iflg. PragerU og talrige
    bøger. Slå planters foto-syntese op i et leksikon eller læs
    om solens svingende udstråling.

    1. Ole

      Hvis afrikanerne, der boede i Greenfell Tower på de britiske skatteyderes regning, ikke havde tilberedt mad over åben ild ved et vindue, så var de ikke blevet ristet som skumfiduser

  14. Den synkende optimistjolle

    Hvis man tror at topfigurer
    i politik som regel eller næsten altid er meget optaget af at
    tjene deres land og befolkning, vil man sikkert få en anden
    mening om tingene, hvis man læser om hvad der tidligere
    er sket i Europa, og hvad der for tiden foregår i de norske,
    engelske, franske, tyske, svenske og danske regeringer. Hvor
    det ser ud som alle har mistet jordforbindelsen, har kasseret
    alt med fornuft og moral, og nu kun går efter folkeudskiftning,
    islamisering, digitalisering, overvågning og diktatur. Radikale
    og marxistiske beton-tankesæt synes at gennemsyre flertallet
    af de politiske partier. Det fører Europa mod totalitære til-
    stande med statsterror, hverdagsterror og en katastrofe
    værre end den sorte død i 14-tallet. Europa kan blive til en
    galeanstalt, jungle og krigszone hvor livet for nærmest alle
    hvide mennesker bliver et endeløst mareridt. Læs Shirers,
    Sojsjenitsyns, Dimblebys og Beevors bøger samt “1984”,
    “Fagre nye verden” og “Under halvmåne og hagekors”.

    Hodja har en artikel om Mette og “vaccinerne”.

  15. Ole Madsen

    Jeg tror ikke, Hamas afskaffer sig selv. Likvideringen af 6 gidsler har medført det, Hamas forventede: massive demonstrationer mod Netanyahu med krav om, at Israel kapitulerer til Hamas, mod til gengæld at få eventuelle levende gidsler frigivet. Siden 7. oktober massakren har Hamas kunnet glæde sig over en stærkt stigende antisemitisme i Europa såvel som USA.

    1. Tempus Fugit - tiden iler -

      Hos Hodja kan man læse at protesterne ikke var nær
      så omfattende som påstået af protest-komiteen. Og
      general-strejken blev ikke til noget. Den stigende anti-
      semitisme drives frem af de millioner af muslimer der
      nu er i Europa og USA. Det er et frygteligt dilemma
      Israel er udsat for. Men det må indrømmes at Netanyahu
      måske godt kunne have været mere smidig, men på den
      anden side er han måske låst af de to andre partier som
      er med i regeringen. Tiden er ved at løbe ud for gidslerne
      men det er 99 terroristerne der har skylden. Den ene
      procent skyldes den skandaløst dårlige bevogtning af
      grænsen den 7. oktober. Den var utroligt ringe. Men
      de lokale havde også svigtet. Alle lod stå til.

    2. Når jeg skriver, at Hamas afskaffer sig selv, mener jeg jo ikke, at Hamas frivilligt opløser sin terrororganisation, men at med mordet på de seks gidsler har Netanyahu ikke andet valg end at føre kampen mod Hamas til den bitre ende og udslettelse.

  16. Væsler, ræve, ulve, høns, gæs og får

    Skandinaverne opfører sig som høns, gæs og får.
    Gamle dages tænksomhed, belærende fortællinger, visdom,
    gode venskaber og respekten for de ældres erfaringer og gode råd er
    udskiftet med propaganda, fordummede underholdning, computerspil
    og dages , ugers, måneders og års spild af tid hvor man bruger sin barn-
    dom og ungdom på tik-tok, rappere, vold og andre åndløse adspredelser
    og titusinder af sms’er mv. Grunden er lagt til samfund hvor demokratiet
    og al frihed er forsvundet og knust under et tykt lag af magtgalskab, ens
    retning, tom underholdning, fordummelse, unyttig viden og bevidstløs handlingslammelse.

    Fremtiden kan blive som i Italien og Rom for et par tusind år siden,
    som i Polen under den nazistiske besættelse, eller som i ISIS og ISIL
    områderne for 5-10 år siden. Eller som i Boko Haram landene i
    Afrika i forrige uge.

    Den moderne civilisation kan vi snart vinke farvel til. I stedet vil vi
    få en masse moderne barbari.

  17. Karl Martell

    Snart kommer vi til at vælge mellem de jøder, som har været her de sidste hundrede af år og så de muslimer, som uvidende politikere har importeret de sidste 40 år. Jeg ved godt hvem jeg foretrækker, men det bliver desværre nok ikke dem, som bliver her!

    1. De tre musketerer

      Jøderne kom til DK allerede for ca. 400 år siden,
      og de har været udmærkede medborgere som har været til gavn for Danmark.
      Nazisternes forfølgelse og massemord på jøderne skyldes at Hitler var en idiot,
      en barbar, en lallende nar, en psykopatisk lystmorder. I Bogen “Barbarossa”
      fra 2021 af Dimbley, 688 sider, vises det hvilken galning og kraftidiot Hitler
      var da han gik i krig med alle Tysklands nabolande. Hans politik var pervers,
      ondskabsfuld og skør, men hans løgne blev slugt af tyskerne. Jihadisternes
      had til jøder er også pga. irrationel og absurd ideologi.

      1. Alarmerende nyt

        Barske og vigtige oplysninger
        er nu at finde hos Hodja og Snaphanen.

        Først en artikel om at Europa er ved at være
        fortabt. Og så måske alligevel ikke. (Klaus Ewald)

        Snaphanen fortæller om at WEF og WHO er to
        dødsensfarlige organisationer. Der planlægger
        en ny global pandemi efterfulgt af tvangs”vaccinering”

  18. Wiens redning skete 1683

    Skruppelløse sataner

    Hitler var nærmest en djævel
    i menneskeskikkelse. Han havde store talegaver og
    var meget intelligent og begavet på nogle punkter.
    Hans karisma fejlede ikke noget, og millioner af kvinder
    og mænd så op til ham. Men bag facaden var han en
    foragtelig stymper, han fik hurtigt storhedsvanvid da
    hans politiske løgne fik medvind, og fra 1933 gik han
    fra forbrydelse til forbrydelse.

    Hans regering med Himmler, Göring
    Heydrich, Ribbentrop, Rosenberg mfl. var et gangstersyndikat,
    en klike af fordærvede, samvittighedsløse slyngler og dumme
    svin. Hitlers krigsgalskab, sadisme og blodtørst var voldsom,
    men alle i hans stab var iskolde massemordere.

    Det mest uhyggelige er måske at
    Stalin, Mao, Pol Pot, Ho Chi Min og Khomeini var af samme
    slags. Hjerteløse, grusomme forbrydere og fanatikere som
    som igen og igen gav ordrer som sendte tusinder og atter
    tusinder af uskyldige ud i frygtelige lidelser og død.

    Vi må desværre konstatere at en ikke ubetydelig del af
    menneskeheden består af ondsindede og vanvittige uslinge.
    Og antallet af naive, uvidende og kortsynede vælgere er så
    stort, at de utvivlsomt vil fortsætte med at være deres egne
    værste fjender, ved at bringe uegnede, uduelige og skruppel-
    løse mænd og kvinder til magten. Meget kunne gøres for at
    ændre tingenes skæve gang, men menneskene fumler og
    famler sig frem, de blinde leder de blinde, og det lader ikke
    til at velstand, velfærd og teknologiske fremskridt mindsker
    eller forhindrer massemord, krig og meningsløse konflikter.
    Ondskaben, fanatismen, grådigheden, dumheden og det
    mest absurde vanvid fortsætter som om intet er sket siden
    stenalderen. Stenøkser eller atombomber, menneskene
    er de samme. Der er mange gode, hæderlige, kloge og
    ordentlige mennesker, men kan de hamle op med de
    endnu flere som er kolde egoister og medløbere som kun
    tænker til spidsen af næsetippen?

    1. P. Skov

      Du nævner ikke Trump og Putin. Hvor placerer du dem i denne sammenhæng?

  19. Karl Martell

    Vores universiteter er ikke længere sandhedssøgende, det gælder i Danmark, men det gælder i endnu højere grad i resten af den vestlige verden. Hidtil har universiteterne været præget af de humboldtske idealer, om forskningens uafhængighed af kommercielle, politiske og religiøse interesser. Men i 1999 underskrev EU’s forskningsminister i Bologna en erklæring, som åbnede for forskning baseret på erhvervslivets behov, konkurrence, internationalisering og selvfinansiering. Navnlig det sidste er problematisk, fordi forskere bruger ofte halvdelen af tiden til at søge om forskningsmidler fra diverse fonde, det er først og fremmest spil af tid, og forsker de i noget upopulært, som ikke understøtter tidsånden og i øvrigt sætter spørgsmålstegn ved et produkt, en politisk vedtaget norm eller endnu værre en religion, så er det svært, ja nærmest umuligt, at få forskningsmidler.
    For nogle år siden fik forskere på Aarhus Tandlægehøjskole, som den hed dengang, forskningsmidler af producenten af et såkaldt hygiejnisk tyggegummi. Forskerne kom til den konklusion at tyggegummiet ingen påviselig virkning havde. Det var et problem, for det var tyggegummifabrikanten, der havde betalt for undersøgelsen og resultatet blev forsøgt undertrykt, dog uden held.
    I Midtvesten i USA er forskere blevet tvunget til, at undervise i intelligent design, altså populært sagt, gud står bag evolutionen, ellers ville de ikke få forskningsmidler, så der blev og bliver fortsat undervist i intelligent design.
    I Danmark har vores internationalt anerkendte solforskere Henrik Svensmark haft mere end svært ved, at indsamle forskningsmidler til sin forskning, fordi en af hans konklusioner er, at CO2 kun har en marginal indflydelse på klimaet.
    Den danske islamforsker Thomas Hoffmann blev stemplet som Islamofob, som Asger Aamund skrev i artiklen: I lommen på Islam.
    Det var ansatte på Georgetown University, der stod bag. Et universitet som er økonomisk understøttet af muslimske arabiske donatorer.
    Egentligt kunne jeg blive ved, men jeg syntes, at ovennævnte i høj grad viser i hvor høj grad vi bliver manipuleret i den retning donatorerne ønsker. Det er rigtigt farligt, for vi kan ikke længere stole på at et forskningsresultat er videnskabeligt redeligt! Og det griber ind i rigtig mange ting. Politikere tager beslutning på forkerte grundlag og befolkningen tror ikke længere på hvad der bliver sagt, og det danner grobund for konspirationsteorier.

  20. Ole Madsen

    Off topic. Jeg så netop et interview på TV2 med en ung mand og hans mor, som begge er blevet ekskluderet af militæret, fordi de har nogle russiske slægtninge. Rendyrket russofobi. Det minder om WWII, da USA internerede alle japanere i lejre. Det næste bliver vel, at alle herboende russere skal anbringes i lejre. Jeg selv står måske for tur, da jeg havde en russisk tante.

    1. Det gamle posthus

      Det lyder som en inkonsekvent reaktion,
      for man har da vist ingen betænkeligheder i militæret ved at give våben
      til indvandrere med slægtninge i islamistiske kredse. (Det er vel dansk
      militær du taler om?)

  21. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    Mere og mere er det spild af tid
    at lytte til DRs P1. Propaganda fylder det meste af sendetiden.

    Og radioens

    jingles er for lange og larmende.

    Der er alvorlige oplysninger hos Hodja og Snaphanen om hvor
    elendigt det står til med den danske økonomi, selvom der tit
    prales af at den er forrygende god. Det er den ikke.

    Globalistiske angreb på danskernes liv og helbred forberedes !!!
    (iflg. Snaphanen og Hodja)

    Skal Kbhvn være et parkerings-helvede. Ja, bilisterne skal
    plyndres endnu mere, mener de på rådhuset.

    1. DEN JAPANSKE REGERING ADVARER HELE VERDEN

      DEN JAPANSKE REGERING ADVARER
      nu mod covid- og corona-“vaccinerne” og siger at de
      er årsag til sygdom og død i hundredtusindvis eller millioner
      af tilfælde. Og der tales om at der kan være tale om regulering af
      befolkninger ved brug af giftige og unødvendige indsprøjtninger.
      Se selv videoen hos Snaphanen. Den er skjult under en video om
      WEF og Klaus Schwab. En video som også er chokerende.

      OFFICIEL KRITIK OG FORDØMMELSE AF UANSVARLIG BRUG
      AF “VACCINER” FRA DEN JAPANSKE REGERING ER DA NOGET AF EN SENSATION.
      KRITIKKEN RAMMER OGSÅ WHO.

  22. der Adler

    Det er altid farligt at gifte sig med tidsånden. Og ja, der sidder 179 i Fjolsetinget, og hvor mange af dem har egentligt haft et reelt lønarbejde? Ikke mange. Når sager topper op, så er man pludselig “chorkeret – rystet, de fleste af dem er letvægtere og karriere mennesker, som går efter goderne, og så mele egen kage.

    Hele uddannelses systemet er jo præget af, at man vil have så og så mange igennem, og for at få det, ja,-så sætter man gang på gang barren ned, og hvad kommer ud i den anden enden, en flok halvstuderede røvere. Uvidenhed og fraværet af sund fornuft og kritisk sans, er tilsyneladende blevet et adelsmærke for mange i dagens Danmark.

    Nu har man foreslået at afskaffe græsk + latin i gymnasiet/universitet, men man giver rask væk 129 millioner kroner årligt til Mellemfolkeligt Samvirke, der er en 5-kolonne virksomhed, der burde skrottes øjeblikkeligt.

    Samtidig vælter mange af de arabiske lande sig i ufattelige pengestrømme, og simpelthen køber sig ind på top universiteter i England, USA, Frankrig, samtidig med at de bekoster den ene moske/kulturhus i mange vestlige lande.
    Og de venstreorienterede mondæne humanister og akademikere – af den såkaldte kreative klasse af caffe latte idioter, som sidder i deres fine Østerbro-lejligheder eller store Frederiksberg villaer og begræder ”tonen i debatten”, men selv sender afkommet i privatskole, og ikke har samkvem med ”berigerne.” Det er karrierekommissærer, der i virkeligheden ikke tænker på andet end af få poleret r…. .

    Der er “kun” den såkaldte sunde fornuft tilbage.
    Den der øger sin viden, øger også sin smerte!

    1. Niels O

      “Den der øger sin viden, øger også sin smerte!”

      Lige som den viden, man gætter sig til, når man ser på franske kirkebrande.

      1. Træt

        Se nu at få ringet til Svend Lings, Niels Nul.

        Gør verden den tjeneste at forlade den hurtigst muligt

      2. Amish folket døde 90 gange mindre end resten af USA

        Massedødens politik

        Viden kan også skåne en for smerter. De
        uvidende skaffer sig mange ulykker på halsen som de ellers
        kunne have undgået. Vælgeres uvidenhed om historiske
        erfaringer kan ende med at blive årsag til deres undergang.
        Det skete for millioner af tyskere da de naivt stemte på nazi-
        socialisterne i 1933. Og i nutiden er det svenskerne der lider
        under de fejltagelser de begik , da de stemte på feministerne
        og “humanisterne”. Hvorved de stemte sig til at leve i et land
        fyldt med vold og mord.

        Højaktuelt i denne tid: Et nyt holocost, en ny masseudryddelse
        camoufleret som sundhed- og velfærd er ved at blive sat på
        skinner. Det kan blive døden for millioner af hvide europæere
        og skandinaver.

        Se Hodja, Snaphanen og Youtube.

        1. Niels O

          Lige som den viden, nogen henter fra nationalistiske hjemmesider, som de tror er Oraklet i Delfi,

          1. Træt

            Svend Lings sidder klar til at hjælpe dig, Niels Nul

  23. Karl Martell

    Som Konservativt tænkende menneske, har jeg det rigtigt svært ved den helgendyrkelse af Tucker Carlson, som mange knap så belæste konservative dyrker. Han bevæger sig i et underligt grænseland, hvor han Interviewer kontroversielle personer uden at sætte sig ind i historien og uden at forholde dem deres vilde fantasier.
    Hans interview af Putin var en katastrofe, hvor Putin får lov til, at svælge i Ruslands historie. En fuldstændig historieforfalskning, men det anede Tucker Carlson ikke og han fremstod som et afklædt fjols, ude af stand til at afslører Putin’s falskneri.
    Hans seneste interview af Darryl Cooper, var ikke en mindre katastrofe. Cooper fremturede med Holocaustfornægtelse og mere eller mindre beskyldte Winston Churchill for at være skyld i at 2. Verdenskrig udviklede sig til mere end invasionen af Polen. Tucker Carlson burde have vidst at Churchill først kom til magten 9 måneder efter tyskerne delte Polen med russerne og man kan næppe beskylde Churchill for at tyskerne senere invaderede Rusland, men Darryl Cooper fik lov til at fremturer med sine historieløse teorier.

    1. Tennis-spilleren

      Ja, det lyder ret dumt med
      D. Cooper, som nok er lidt af en idiot og halvstuderet røver.
      Hvad T.C. angår, var det meningen at vise Vesten noget om
      hvad Putin tænkte og mente, og det var noget af en sensation
      at det lod sig gøre. Det var sikkert en betingelse at Putin fik
      lov til at sige hvad han ville, og kun aftalte spørgsmål var tilladt.
      Så T.C. kunne ikke korrigere ham. At interview’et skulle være
      en katastrofe kræver en nærmere forklaring. Det har da ikke
      ændret verdens-situationen det mindste.

      1. Karl Martell

        Tennis-spilleren 23:01
        Jo det var en katastrofe fordi han mistede chancen for, at afslører Putin, som det han er! Der var faktisk en chance for, at vise verden og russerne, at Putin er en tyran. Han kunne have ændret krigens gang, og dermed have skrevet historie. Men han stod tilbage, som så mange andre journalister, som et uforberedte fjols.

        1. Tennis-spilleren

          Det er lidt usagligt at kalde Tucker C.
          for et fjols i denne sammenhæng, for interview’et var ikke
          blevet til noget, hvis T.C. ikke var gået ind på Putins krav.
          Han har nok ment at lidt var bedre end ingenting. Og hvilke
          skadevirkninger har snakken med Putin haft? Tucker kunne
          ikke have ændret krigens gang, hvis han var gået hårdt til
          Putin, ville vi i Vesten aldrig have set noget til det, for det
          var ikke en direkte udsendelse, den var lidt forskudt, så
          ting Putin ikke ville have frem, straks kunne være stoppet.
          Iøvrigt har der hos Hodja og Youtube været artikler som
          udlægger krigen og dens årsager meget anderledes end MSM.

          1. P. Skov

            Du mener altså, at det var bedre at give Putin lov til at sprede løgne og misinformation på amerikansk TV i stedet for bare at lade være? Skaden er, at mange godtroende fjolser labber i sig, hvad Tucker Carlson viderebringer!

          2. Tennis-spilleren

            Hvis man havde haft TV
            fra 1924, er det da meget tænkeligt at
            Hitler havde afsløret og blameret sig selv
            så grundigt, at han var blevet stoppet af
            England og Frankrig inden 1933, hvor det
            havde været ganske let at afslutte hans
            karriere. Hans taler var så krigeriske, så
            rablende og frådende, at han nok i London
            og Paris tidligt var blevet bedømt som en
            galning der var farlig for v-freden.

            Tucker har måske tænkt at Putin ville
            blamere sig hvis han fik fri taletid. Eller han
            håbede på at der kunne komme et udspil
            som førte til fredsforhandlinger.

          3. Karl Martel

            Det afgørende for mig er Tucker Carlson’s tilgang til Darryl Cooper, det afslører den fuldstændig mangel på viden om den nære historie! En mangel på viden, en mand i hans position, med så mange fans, bare ikke kan tillade sig at have. Jeg har mere end svært ved, at tage ham til indtægt, som sandhedsvidne, for noget som helst.

  24. Sandhed er bedre end løgn

    DEN JAPANSKE REGERING ADVARER
    nu mod covid- og corona-“vaccinerne” og siger at de
    er årsag til sygdom og død i hundredtusindvis eller millioner
    af tilfælde. Og der tales om at der kan være tale om regulering af
    befolkninger ved brug af giftige og unødvendige indsprøjtninger.
    Se selv videoen hos Snaphanen. Den er skjult under en video om
    WEF og Klaus Schwab. En video som også er chokerende.

    OFFICIEL KRITIK OG FORDØMMELSE AF UANSVARLIG BRUG
    AF “VACCINER” FRA DEN JAPANSKE REGERING ER DA NOGET AF EN SENSATION.
    KRITIKKEN RAMMER OGSÅ WHO.

  25. Valgflæsk og fugle på taget

    Sandslotte og bæredygtige luftkasteller
    Afrikas redning og Europas undergang
    Højere skatter, flere afgifter, mindre velfærd

    Får vi andet?

  26. Hvem ringer klokkerne for?

    De ringer for dig

  27. Amish folket døde 90 gange mindre end resten af USA

    Gammeldags men sunde og raske

    Under “pandemien” og corona-covid “vaccinationerne”
    som hærgede USA og Europa, var der ingen epidemi eller
    bivirkninger eller overdødelighed hos Amish-folket som
    afslog at lade sig stikke og “vaccinere” mod den påståede
    pandemi. Ingen mystiske sygdomme og uforklarlige
    symptomer. Man levede som man plejede og klarede sig
    langt bedre end det øvrige USA. Læs hos Snaphanen
    og Hodja om den falske pandemi og de falske vacciner.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *