ET PAR MISFORSTÅELSER OPKLARES.

Vores kække politikere på Christiansborg er ligesom medierne udstyret med tunnelsyn, der anser islam som en tro på linje med kristendommen. Denne vrangforestilling har nu fået magthaverne til at stemple Imam Ali Moskeen i København som en propagandacentral, fordi moskeen mistænkes for at være Irans ideologiske arm i Danmark. Som bekendt får man ikke den rigtige løsning, når man bliver ved med at gøre det forkerte. Islam er ikke kun en tro, men en ideologi, der omfatter et levnedsdiktat for muslimer, en forfatning, en straffelov og et samfundssystem, som i sin ukrænkelige helhed er udtryk for Allahs hellige vilje og påbud, der ikke kan drages i tvivl.

En moské er derfor ikke kun et bedehus, men i lige så høj grad et rådhus, en domstol, et familieretshus og en et forsamlingshus. I islam er det religiøse og verdslige liv smeltet sammen til en uadskillelig enhed, som foreskrevet i Islams tre hellige ’testamenter’, koranen, hadith og sira. I islam er politik og tro således samme sag, og det er ikke propaganda, men almindelig islamisk praksis, at Imam Ali Moskeen tager sine ordrer fra mullaherne i Teheran og missionerer i Danmark for den shia-muslimske ideologi.

Socialdemokratiets Frederik Vad er oprørt og forarget. ” Iran bruger moskeen til at fremme deres ideologi i Danmark, og det mener jeg er fuldstændig uacceptabelt og strider mod alt, hvad der er dansk.”, udtaler han.  Det er nazismen og kommunismen også, men begge fascistiske ideologier er tilladt i vores samfund, og det er islam også, som ligeledes er en grusom totalitær ideologi, så det kommer Frederik Vad til at leve med. De konservatives Mona Juul er med på, at der er religionsfrihed i Danmark, ” men vi har ikke brug for, at Iran, der går imod alt, hvad vi står for, fylder og påvirker i Danmark.  Det skulle de konservative have tænkt på da I lod toget med Udlændingeloven rulle ud af Folketinget i 1983, hvor I stod på perronen og holdt jer for øjne og ører for ikke at være vidne til de ulykker, der herefter regnede ned over det danske samfund. Tilmed har Folketinget med koranloven givet den islamiske ideologi politisk særbeskyttelse. Politikerne har kun sig selv at takke for, at vi nu alle sammen står med fletningerne i postkassen.

Danske medier er i disse dage fyldt med spekulationer, om Hamas-lederen Yahya Sinwars likvidering kan være indledningen til fredsforhandlinger mellem Hamas og Israel, da pressen tilsyneladende anser Sinwar for at være den afgørende forhindring for en våbenhvile og udlevering af de israelske gidsler. Det skal man dog ikke regne med. Drabet på Hizbollah-chefen, Hassan Nasrallah var et stort og smerteligt tab for Ayatollah Khameini. Yahya Sinwar var derimod i et iransk perspektiv en ligegyldig bonde på islams skakbræt, en nyttig idiot, som kunne ofres uden konsekvenser for den større sag, som er Israels udslettelse. Det shia-muslimske Hizbollah står som de sande brødre hjerterne nær i Teheran. Det sunni-muslimske Hamas gør Irans beskidte arbejde i dag, men de er kættere og står for tur til udslettelse, når først Israel er fjernet fra landkortet. Et ’Judenfrei’ Palæstina skal efter visionerne i Teheran føje sig ind som endnu et shia-kontrolleret stat i det iranske imperium i lighed med Syrien, Irak, Libanon og Yemen. Hvis Hamas således tror, at deres ørkenvandring slutter med Israels udslettelse, tager de grumme fejl. Det er her, den begynder.

21.oktober 2024.

Tryk / for at vælge en blok

12 Thoughts to “”

  1. der Adler

    Jeg har sagt det før, men gentager det gerne: Islam er enten en politisk ideologi med religiøs legitimation eller en religion der legitimerer politiske handlinger. Da, islam ikke
    adskiller det religiøse aspekt fra det politiske, da er de komplementære. Et islam uden politiske konsekvenser er ikke islam, og et islam uden religiøs tro er heller ikke islam. Politisk islam og religiøst er identiske, det ene ikke uden det andet.
    Lad os lige slå fast med syvtommer søm, at der kun findes en slags islam, og det kan ikke gradbøjes.
    Moderat islam og upolitisk islam for den sags skyld eksisterer ikke.

    ”De ting, som er givet i Koranen eller af profeten Muhammed i en utvetydig form, står for så vidt ikke til diskussion blandt muslimer. I samme øjeblik vi vil sætte disse ting til diskussion, ville vi jo i bund og grund have erklæret os som ikke troende på Allah og hans budbringer.”
    (Abdul Wahid Pedersen, Kristeligt Dagblad 18.09.2002).

    Tyrkiets tidligere premierminister Recep Tayyip Erdogan understregede en gang for alle: ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er Koranens.” (Kilde: Jyllands-Posten 02.06.2008 s.12).
    Samme tyrkiske regeringschef kunne lettere irriteret udtale, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som ”moderat islam” : ”Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta!” Samme herre udtalte også: ”-at amoralsk opførsel kommer fra vesten.” (Kilde: Weekendavisen/Bøger s.6, nr.29, 2008).
    KAN DET SIGES TYDLIGERE!

    At præsident Barack Hussein Obama kan sige, at IS ikke er islam, og vores egen dummernik til Martin Lidegaard kører i samme spor, borger ikke for kvalitet og objektivitet, snarere tværtimod. IS er dybt ideologisk forankret i den saudiske wahabisme (opkaldt efter Muhammed ibn Abd al-Wahhab, 1703-1792), og Saud-familien er slægtsmæssigt knyttet sammmen med al-Wahhab-familien.
    Islam er, hvad Muhammeds “lystige” svende gør det til. Længere er den ikke.

    Tidligere præsident Bush talte også efter 9.11. at dette ikke var islam! Selfølgelig var det det. Af 22 deltagere så vidt jeg husker, var de 18 fra Saudi Arabien. Og de blev senere betegnet som velintegrerede!!! Hvad med dem som ikke er så velintegrerede?
    Koranen er en manual i ufred, overgreb, voldtægt og mord på anderledes tænkende. Det er den syge mands bog. Kig jer omkring, der hvor islam råder, der råder kaos. Vores forræderiske politikere inviterer dem i stor stil til Danmark, og det ender i udnyttelse af systemet, svindel, tyverier, hærværk, brandstiftelse, overfald, chikane, utrygge boligområder og mord. Det er takken. De fleste muslimer er født med et gen, der gør dem utilfredse og voldelige uanset hvor de slår sig ned. Hvornår fatter vore beslutningstagere dette! Der er rigeligt materiale at tage af, der begrunder disse mine synspunkter.

    1. Fra velfærdsstat til terrorstat

      Der Adler har ret i hvad han skriver.

      Men det hele virker efterhånden håbløst. Danskerne er vist ikke
      klogere end svenskerne, englænderne og de franske som nu må
      finde sig i hverdags-terror.

      En artikel i “Det Bedste” maj 1993 hedder “Vil Afrika hjælpe sig
      selv” ? Artiklen påviser at det vil eller kan Afrika ikke. For de herskere,
      generaler og diktatorer som regerer de 54 lande er gennemgående
      så korrupte, uduelige og tyranniske at de forhindrer ethvert fremskridt.

      Det er ved at være det samme i Europa og USA. Demokratierne er
      ved at blive til kleptokratier og tyrannier. Og landenes hvide befolk-
      ninger er sunket ned i apati, dagdrømmeri, marxisme, feminisme
      og pladderhumanisme samt i kvælende mængder af hykleri og løgn.

      Hvis folk så ville læse bøger om verden siden 1900, kunne bøgerne
      sikkert trække det meste af folks enfoldige naivitet og godtroenhed
      ud af dem , men hvem gider læse bøger nu om dage? Bare læsning
      af bogen “Berlin i krig” …. Liv og død i Hitlers hovedstad 1939-1945,
      ville antagelig gøre de fleste danskere så oplyste om menneskefjendsk
      politik , at de fremover ville blive langt vanskelige at trække rundt i
      manegen af udemokratiske kræfter.

      At visse kliker er utroligt blodtørstige og morderiske fortæller nettet
      om mere end 200 steder. At være naiv og uoplyst har i millioner af
      tilfælde ført til fattigdom, sygdom, gangstervælde og massedød. Det
      er på tide at danskerne tager truslerne imod dem alvorligt.

  2. Karl Martell

    Tyrkiets Erdogan skjuler ikke ligefrem sine hensigter: Moskeerne er vores kaserner, kublerne vores hjelme, minareterne vores bajonetter og de troende vores soldater, og mon ikke mullaherne i Teheran ser omtrent ligesådan på det. Så er det ligesom sat på plads.
    Jeg kan blive noget så forbandet, når politikere bliver chokeret over islamisk vold og terror. Det er dem selv, der har skabt det.
    Det er jo ikke fordi de ikke er blevet advaret, men dem som advarede, er på det skammeligste blevet udskammet og de har aldrig fået den æresoprejsning, de fortjener. De vedbliver at være en paria.
    Skaden er sket og vi må leve med terrorismen, hvis vi vil leve i en globaliseret verden, som Londons muslimske borgmester har udtalt.
    Problemet er, at vi aldrig er blevet spurgt! Og jeg har det noget anstrengt, med, at vores naive politikere importerer folk til landet, som kalder mig for vantro!

  3. Den synkende optimistjolle

    Asger Aamund er en klart tænkende
    og fremsynet mand som véd hvad han talerom. Derfor er han
    en sjælden og ret ensom skikkelse i det politiske og folkeoplysende
    landskab. Hvis der var mange flere som ville lytte til Aamunds kloge
    ord, og handle derefter, ville vores demokrati, velfærd og nation
    måske kunne overleve. Men desvære, desværre er der kun få som
    lytter og ingen som foretager sig noget konstruktivt. Så vi må nok
    indstille os på at få samme skæbne som armenerne, jøderne, azte-
    kerne og de kristne i Mellemøsten og Afrika. Den typiske danske
    vælger er magelig, historieløs, dorsk , glemsom og overnaiv, og tror
    på næsten alt hvad politikerne og massemedierne siger. Man har
    end ikke fattet at kommunisme, rød socialisme og falsk borgerlighed
    samt jihadisme, digitalisering og europæisk centralisering vil ende
    i diktatur. Og man bliver ved med at stemme på partier som kun
    er på danskernes side i deres parti-programmer og skåltaler, mens
    de i virkeligheden er i gang med at afskaffe danskernes folkehjem
    og fædreland samt folket selv.

    Utrolige afsløringer findes her, hos Hodja, Snaphanen, Youtube,
    Document, Den korte avis, 24nyt og Gravitas mv. Men danskerne
    foretrækker DR, TV2, Luksusfælden, Vild med dans, Den store
    bagedyst, Bolig-snak og endeløse manipulerende tv-serier.

    Om få år kan Danmark være en rent geografisk lokalitet uden
    danskere, men besat og styret af direktiver, berigere og evighedsturister.
    Det nye navn blive nok noget i retning af “Det af EU og FN godkendte
    nordeuropæiske Kalifat”

  4. Niels O

    Udlændingeloven er 40 år siden. Andre politikere nu i Konservative. Skal vi også stadig tale om KU i midt-30’erne, der heilede i gaderne (ligesom DSU)?

    “I 1982 blev det første udkast til den nye udlændingelov fremført af den borgerlige regering under Poul Schlüter (Firkløverregeringen (K, V, CD, KrF)). Forhandlingen af lovforslaget viste, at der, trods senere tilslutning ved lovens vedtagelse, allerede under behandlingen af lovforslaget var stor skepsis i Venstre og Det Konservative Folkeparti. Udlændingelovens liberale udformning skal derfor formentlig ses som en politisk handel mellem Firkløverregeringen og det ‘alternative flertal’ (S, R, SF og VS).”
    ….
    “Den liberale udlændingelov er fra midten af 1980’erne blevet strammet i en sådan grad, at Danmark siden 2002 er blevet betegnet som et af de mest restriktive lande i Europa, hvad angår udlændingelovgivningen.”

    https://danmarkshistorien.dk/vis/materiale/udlaendingelove-1983-2002

  5. Niels O

    Konservative stemte da ikke for koranloven..?!

    1. Nej, det gjorde de ikke. Det er der vist heller ikke nogen, der påstår.

      1. Niels O

        ” Tilmed har Folketinget med koranloven givet den islamiske ideologi politisk særbeskyttelse.”

        Dette står i afsnittet om konservative. Lige efter. Som om partiet stemte for.

        Konservative + flere andre i Folketinget stemte ikke for koranloven.

        1. Wiens redning skete 1683

          Indvandringsloven 1983 var især
          de radikale politikeres værk. Den var et spyd i ryggen
          på danskerne. Men de radikale vil jo gerne ofre, fordrive
          og udskifte danskerne hvis det kan skaffe land, boliger,
          kvinder og alle mulige gratis-ydelser til deres yndlinge:
          jihadister og lignende fra Afrika og Arabien. “Vi beriger
          Danmark” som Marianne Jelved siger. De radikale er
          globalister og internationale marxister, og de foragter
          deres egne landsmænd, deres eget land og dets kultur
          og alle former for civilisation. Til enhver tid foretrækker
          de at belemre deres egen befolkning med diverse
          former for galskab og barbari. Læg f.eks. mærke til at
          DR støtter Hamass mod Israel, og at DR støtter islami-
          seringen af Danmark. F.eks. giver man Enhedslisten
          og radikale masser af sendetid. Og man fortier eller
          bortforklarer mange af invasionens og besættelsens
          konsekvenser.

  6. der Adler

    Det er rystende, at danske myndigheder tillader muslimske skoler at undervise i en tankegang, der ligger den nordiske så fjernt, og stiltiende ser den ene moske efter den anden skyder op i landskabet. Hvis man kan huske udsendelsen ”Moskeerne bag sløret,” så ved man hvad der foregår. Danske skatteyders penge går ikke til skolekridt og røde bolcher, men til indoktrinering af enøjet muslimsk tankegang overfor unge, en tankegang der havde sin storhedstid for 1.400 år
    siden.
    Vi tillader åbenbart trojanske heste i det danske landskab, og derved betaler vi for vores egen undergang som et selvstændigt folk.
    Plat og svindel er også en del af dagligdagen, og man gør alt for at undergrave det danske samfund til egen fordel, samt til at misinformere og undergrave systemet. De etniske danskere der står op hver morgen, for at passe et arbejde, skal finde sig i, at muslimer i generation efter generation kan modtage sociale ydelser, uden at bidrage til den fælles kasse. Det er ubegribeligt, at der ikke bliver skredet ind!

    Jeg har lavet en liste over moskeer i Danmark, samt de såkaldte “islamiske kultur centre,” og begge steder er en spydspids/femtekolonne den dag islam tager over. Bare for at give et indtryk:
    28 moskeer under postnummer 2200 Kbh. Nørrebro
    4 under postnummer 2300 Kbh. S
    15 under postnummer 2400 Kbh. NV
    5 under postnummer 2500 Valby – alt i alt 52 stykker.

    Fra samme område med centre og såkaldte kulturcentre:
    29 under postnr.2200/2300/2400
    23 under øvrige Sjælland
    4 under Lolland/Falster
    2 under Bornholm – alt i alt 58 stykker – samlet 110 steder, og her Fyn/Jylland ikke taget med!
    Et lille udsnit følger:

    Islamisk Kulturcenter/Christiansgade 26/8000 Aarhus.
    Islamisk Menighed i Aarhus/Nørre Alle 34/8000 Aarhus C
    Aarhus Selimiye Camii/Gjellerupvej 88/8200 Aarhus
    Foreningen For Moske og Islamisk Kulturcenter i Aarhus/Rydevænget 23/8210 Aarhus.
    Maajid Salsabil/Kappelvænget 6/8210 Aarhus
    Fredens Moske (Fredens Masjid)/Edwin Rahs Vej 32R-1.tv./Aarhus. Den 24.04.2020 midt under Covid-19 kaldte moskeen til bøn på en sportsplads via højtaler, så rigtig mange var samlet!
    Tyrkisk Kulturcenter (Braband Ulu Camii)/Sintrupvej 53/8220 Braband, (Menighed under Dansk Tyrkisk – islamisk Stiftelse).
    Grimhøjmoskeen/Grimhøjvej 7/8220 Brabrand. Moskeen huser også Muslimsk Ungdomscenter, et arnested for udansk virksomhed, tiltrækker folk med terrortilbøjeligheder/udansk og undergravende virksomhed. 22 ud af 27 østjydske IS-krigere har haft deres faste gang i denne moske.
    Talsmand for moskeeen, Oussama Mohamad El Saadi står med sin bror Khadra Assalam El Saadi for foreningen Assalam Charity
    Pakistansk Islamisk Trossamfund (Madni Masjid Aarhus), /Klamsagervej 18/8230 Aarhus
    Århus Dansk-Tyrkisk Kulturforening/Gjellerupvej 88/8230 Åbyhøj, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
    Tyrkisk Kulturforening i Brabrand/Silkeborgvej 326/8230 Åbyhøj.
    Islamisk Imam-Skole/Tomsagervej 25/8230 Åbyhøj
    Maktab Farighat Oveyssi Shahmaghsoudi/Mosevej 4/8240 Risskov.
    Tyrkisk Indvandrerforening/Ormslevvej 2/8260 Viby
    Silkeborg Moske/Kejlstrupvej 90B/8600 Silkeborg, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
    Yumus Emre Moske/Krudthusvej 8/8700 Horsens, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).

    Når det så er sagt, så er der en stor underskov af moskeér der ikke er optegnet og registreret! Men selvom ikke alt er med, så giver det dog et foruroligende billede af muslimernes fremdrift i det danske samfund. Det er islams spydspids, som de vil vide at benytte, den dag befolkningsudskiftningen er mere fremskreden. For erfaringen har lært muslimen, at det lønner sig at benytte sig af salami-metoden, for danskerne flest, ønsker ikke konfrontation og konsekvens, men vil hellere bøje nakken.

    1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      Det handler om at Chrborgs skuespillere
      betragter Danmark som deres personlige ejendom, som de har ret
      til at sælge ud af. Og de føler at danskerne er blevet dem en klods om
      benet som man bør skille sig af med. Mette, Lars og Troels fortsætter
      folkeudskiftningen, hvad enhver kan se i gaderne. SF, R, Enhedslisten,
      DR og MSM støtter die “Endlösung”.

      Mette, Lars og Troels har nu sendt mellem 55 og 60 milliarder kroner
      af sted til Zelensky. Blæse være med at sundhedsvæsnet, retsstaten,
      forsvaret, postvæsnet og den sociale velfærd er i en skandaløs og
      jammerlig tilstand. De skal ikke støttes, men spares ned.

      Mette, Lars og Troels vil nu også bruge masser af milliarder på at
      bygge 450 meter høje fugledræbende vindmøller rundt om i vores
      landskaber og kystnære områder. Til krig mod co2, landbruget og
      mere “grøn” omstilling samt energi-øer og solcelle-konstruktioner
      plus yderlige indvandring vil man bruge over 300 milliarder kr. Eller
      med tiden over 800 milliarder. Snart bliver det straffet hvis man
      ikke har råd til at købe en el-bil. (Hodja og PragerU fortæller om
      ulemperne ved el-biler)

      Ser man på den kyniske behandling af syge og gamle, af skilsmisse-
      børn og “ubekvemme” børn, af voldsofre og hjemløse, af danskere
      ramt af modgang, kan man godt komme til den konklusion at DK
      er ved at blive en fejlslagen stat, eller en terror-stat i stil med Frankrig,
      Sverige og England.

      I hvert fald er den dag ikke fjern hvor kontanterne er afskaffet, hvor
      privatlivet og den personlige frihed er afskaffet, og hvor alle danskere
      er anbragt i en digital spændetrøje. Og snart kan det være fortid at
      man selv kunne vælge hvad man ville spise, hvordan man ville gå
      klædt, om man ville køre i egen bil eller med bus, om man ville lade
      sig vaccinere eller ej.

      Familierets-huset vil sikkert også få lov til at fortsætte sit terror-regime
      mod familier, mænd og børn. Og mængden af kriminalitet, overgreb,
      brutalitet, beton-bureaukrati, åndssvage regler og sindssyge projekter
      vil kun blive ved med at vokse. For folkestyret er en illusion.

      Det fremgår af mange ting. Bl.a. EU, WEF og WHO politikken som
      Mette, Lars og Troels m.fl. har tilsluttet sig. Det kan blive højdepunktet
      af politisk vanvid: danskernes fordrivelse eller udryddelse.

      1. Landet er lille, men ondskaben er stor

        Totalitær ideologi er umenneskelig ideologi

        De stalinistiske socialister og deres medsammensvorne,
        de falske borgerlige, har gjort alt hvad de kunne for at undergrave og
        splitte familierne og slægterne. Det er medvirkende til at danskerne
        i dag er svage. Før i tiden kunne bedsteforældre, onkler og tanter,
        forældre, børn og søskende og andre i slægten hjælpe hinanden. Nu
        er det gode sammenhold langt hen ad vejen gået i opløsning. Det
        har hele tiden været målet for den kommunistiske, mandsfjendske
        og børnefjendske familiepolitik.

        Bogen “Klanerne” beskriver hvordan kulturfremmede storfamilier
        kan tryne, udnytte og undertrykke de små svage svenske familier,
        som ikke sjældent består af kun 1 kvinde og 1 eller 2 børn. Som de
        indvandrede storfamilier så kan koste rundt med uden skygge af
        modstand.

        Kommunisterne og de radikale gør også deres bedste for at svække
        danskernes folkelige sammenhold. DR har flere ugentlige udsendelser
        hvor man bagtaler og latterliggør kristendommen og dens værdier.
        “Bibelen let fortalt” med Christian Leth er et eksempel. Han mener
        vel at marxisme er bedre end bibelord. Sammenholdet svækker man
        også med konstant hetz mod mændene og de nationalkonservative,
        mod “racister” og “kældermennesker”, mod klima-benægtere og dem
        som er skeptiske overfor “pandemien”, “vaccinerne”, “berigelsen”, “lige-
        stillingen”, LGBTQ+ og metoo-bevægelsen og hvad politiske gøglere og
        ord-jonglører og demagoger ellers disker op med af græsk sirenesnak.

        Kommunismen er en ond og morderisk ideologi. Den er pervers og
        alt ødelæggende. Som bevist af Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, Hitler og
        Ceaucesco og diverse tyranner i Asien, Mellemøsten, Afrika og Syd-
        amerika mv.

        Vi må genopbygge demokratiet eller gå under.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *