HÅNDTRYKKET DER BLEV VÆK. LIGESOM DEMOKRATIET OG RETSSTATEN.

Københavns Professionshøjskole er en progressiv institution, der glad fløjter med på døgnets politisk korrekte melodier.  I tråd med tidens tanker om identitet, mangfoldighed og diversitet havde højskolen fået den geniale idé at lade en muslimsk forfatter skrive en ny lærebog om kristendomskundskab og demokrati til brug i læreruddannelsen. Professionshøjskolen har sikkert antaget, at da både den kristne etik og demokratiet ligger milevidt fra det islamiske samfundsideal, ville den lange afstand sikkert forlene den muslimske forfatter med det kølige klarsyn og overblik, der ville gøre ham i stand til at skrive en afbalanceret og konstruktiv lærebog til glæde for kommende generationer af lærere i det danske skolevæsen.

Som led i forberedelserne til bogen havde den kække forfatter anmodet om et interview med socialdemokraten Ida Auken på hendes kontor i Folketinget.  Flinke Ida rækker i bedste danske tradition hånden frem for at byde forfatteren velkommen, men han trækker sig brat baglæns med en kommentar om, at hans religion forbyder ham at trykke kvinder i hånden. Ida Auken reagerede som den moderne kvinde og demokrat, hun er. Ida aflyste omgående interviewet og smed forfatteren ud af sit kontor. Efterfølgende måtte Auken lægge ryg til megen kritik af sin opførsel. I Politiken -naturligvis – var både professionshøjskolen og to islamapologeter, lægerne Cortz og Sodemann ude med riven og bebrejdede Ida Auken hendes mangel på indføling med et undertrykt mindretals uskyldige, religiøse traditioner. Herregud, der var jo bare et håndtryk, der manglede. Og hvad så? Ja, var det bare et ligegyldigt håndtryk, eller er det symbolet på noget mere og værre? Ligesom det omstridte islamiske tørklæde. Herregud, det er jo bare et stykke stof. Ligesom et slips med et indvævet hagekors jo bare er et stykke stof. Og ligesom et knaphulsemblem med et portræt af Josef Stalin jo bare er et stykke blik.

Både ledelsen af professionshøjskolen og de to altomfavnende læger gør sig imidlertid skyldige i en monumental fejltagelse, der viser, at der ikke eksisterer huller i deres manglende viden om islam. Mentalt opererer de med et åndeligt skab, hvorpå der står ’religion’. Skabet har mange skuffer med hver sin etiket: islam, jødedom, kristendom, buddhisme og hinduisme. Alle forskellige religioner, men med det fællespræg, at de ønsker at mennesket skal gøre det gode og vende sig fra det onde. Islam hører imidlertid ikke til i det religiøse skab. Islam er ikke en religion, men en ideologi, der har mere tilfælles med kommunismens og fascismens totalitære budskaber end med de egentlige verdensreligioner.

Den islamiske ideologi er nedfældet i en forfatning eller tre ’testamenter’, som er Koranen, Hadith ( traditionerne) og Sira ( profeten Muhammeds biografi) . Tilsammen styrer denne trilogi muslimens liv fra morgen til aften, fra vugge til grav. De tre’ testamenter’  opfattes i islam som Allahs direkte ord ( Koranen) eller udtryk for Allahs vilje og  er derfor evindelige, ukrænkelige, hellige  og forpligtende for enhver muslim. Dette gælder også islams forhold til kvinder. Koranen 4:34: Allah har skabt mænd over kvinder. Bukhari (Hadith) 1,6,301: Muhammed: ” Et vidneudsagn fra en mand er lig med et vidneudsagn for to kvinder, hvilket illustrerer, at kvinder mangler intelligens”. Bukhari 7,62,132: profeten sagde: ”De fleste i helvede vil være kvinder”. Bukhari 3, 48,826: Muhammed: ”Værdien af en kvindes vidneudsagn er det halve af en mands, fordi en kvindes sind er mangelfuldt. Abu Dawud ( Hadith) 11, 2143 : Muhammed: ” En mand vil ikke blive spurgt om, hvorfor han slår sin kone.”

Islams kvindesyn er en del af det islamiske lovkompleks, sharia, som muslimer anser for Allahs egen lov, som ikke kan reformeres, da den er hellig, perfekt, universel og fuldkommen. Det fundamentale krav fra sharia er, at den er den højeste lov i verden, og at alle andre love skal underkaste sig islamisk lov. Enhver der kritiserer islamisk lov og adfærd bliver stemplet som fordomsfuld og islamofobisk. Islams politiske doktrin bliver således legitimeret under dække af religion. Islam afviser alle andre kulturer. Islam insisterer, at islam er alle andre kulturer overlegen og kræver med henvisning til Allahs vilje, at alle andre kulturer skal underkaste sig islam.  Koranen 66:9 Allah til Muhammed: ” Profet, før krig mod de vantro og vær streng mod dem. Helvede skal være deres hjem og det onde deres skæbne!”

De tre islamiske ’testamenter’, der styrer denne verdens muslimske samfund handler ikke som den jødiske og kristne bibel om tro, tvivl og forholdet mellem Gud og mennesker, men mest om hadet til kristne, jøder og alle andre vantro, og om, hvordan man som muslim skal bekrige og straffe dem. Det var så, hvad det afviste håndtryk gemte. Professionshøjskolen vil herefter, bevæbnet med islams forfatning og menneskesyn kunne forfatte en lærebog om kristendomskundskab og demokrati, der begge står til afskaffelse i overensstemmelse med forfatterens ideologiske forpligtelse.

Vi ser frem til den nye lærebog, som kan forvente tolerant og medløbende omtale i medier og skolevæsen. For vi er jo ikke islamofober, vel?

10. juli 2024

114 Thoughts to “HÅNDTRYKKET DER BLEV VÆK. LIGESOM DEMOKRATIET OG RETSSTATEN.”

  1. Karsten Jensen

    Vanvidskørsel på Hillerød motorvejen

    Lille familie torpederet af vanvidsbilister, der kørte ræs med en anden. Far og mor dræbt, børnene hårdt kvæstet.

    Selvfølgelig var der tale om kulturberigere fra Langbortistan i to BMW’er.

    Måske skulle man tilbyde dem at blive straffet efter sharia.

    Vores naivitet er ikke alene tosset. Den er kriminel. De egentlige skyldige er vore politikere.

    1. Niels O

      Udtalte du dig også om Dennis Knudsen? Den kendte kulturberiger?

      1. ino

        Der er brodne kar i alle samfundslag. Flere i nogle, færre i andre.

        1. Piotr

          Ja-vist INO! men langt mere i nogle samfundslag end andre.
          Kan du forklare hvorfor 4 ud af 5, i de danske fængsler er af ikke etnisk dansk herkomst/ ikke vestlig etnisk herkomst.
          I vort territorie udgør befolkning af ikke vestlig herkomst blot 15%(sikkert >30%) af befolkningen, men 80 % af alle indsatte i danske fængsler er af ikke vestlig herkomst.
          Danske skattebetalere må bøde for dette med >150 MDR årligt.
          Tallet på hvad indvandringen koster danskerne pr år er hemmeligt af regimet(hvorfor?), det sikkert meget højere ellers ville vi få det oplyst.

          Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter & Orban!
          P.

          1. ino

            Jeg troede jeg havde gemt et link til en undersøgelse, en særkørsel hos Danmarks Statistik, men jeg kan desværre ikke finde det: MENAP-“flygtninge´” er op til fem gange mere kriminelle end normale danskere. Der er selvfølgelig forskelle fra land til land, men selvfølgelig er sagen oplagt. Alle fordomme stemmer!

          2. Hvor er vi på vej hen?

            Fantastisk artikel af Aamund.
            Den burde bringes ud til alle danskere. Og den
            burde give især politikere og journalister anledning
            til dyb eftertanke. Ligesom den foregående artikel
            osv.

      2. Træt

        Hvorfor var det ikke manden, der selv angiver sin værdi, nemlig Nul, der belv ramt af en af sine muslimske venenr på Hillerødmotorvejens Forlængelse forleden?

        Alle havde været bedre tjent med det.

        1. Wiens redning skete 1683

          DØDENS POLITIK

          Masseindvandring ender altid i massedød.
          Så enkelt er det. Det er over 75 landes erfaring.
          At regeringer kan være så onde at de skamløst
          myrder løs på deres egen befolkning, efter at
          have udnyttet, narret, undertrykt og terroriseret
          den, er også set i mange lande.

          Se hvad der pt. sker i Frankrig, Sverige,
          England, Belgien og Tyskland. Eller se på
          hvad der tidligere er foregået i Nazi-tyskland,
          Sovjet, Rumænien, Cambodia, Nordkorea,
          Kina, Afghanistan, Iran, Tyrkiet, Rwanda,
          Burundi, Somalia, Pakistan, Congo og Uganda osv.

          Hodjas blog og “X” er gode steder at begynde.

      3. Lise

        Dennis kørte ind i en bom . Med 15km i timen. Ikke alkoholpåvirket.
        Jeg tror, de pårørende vil være rørt over din sammenligning. 1bom= 2 dræbte og 2 hårdt sårede, nu forældreløse børn.

        1. Niels O

          tv2east.dk/slagelse/dennis-knudsen-doemt-for-vanvidskoersel

        2. Niels O

          Vi kan da også tage denne tragiske historie om vanvidsbilist fra Litauen:

          presse-fotos.dk/post/fandt-hustru-alvorligt-kvaestet-paa-mark/

          Vi ved vist ikke, om han skulle være muslim.

          Pointen er, at der er lidt for mange herinde, der glad og gerne cherrypicker historier for at “bevise” noget.

    2. Karsten Jensen

      Krumsabel

      Uden at være ganske sikker på shariareglerne, så ku man tro, at straffen ville være adskillelse af krop og hovedet ved krumsabel.

      Så er man da sikker på, at det er slut med vanvidskørsel for pågældende.
      Hvor mange flere skal dræbes af disse hensynsløse psykopater, førend samfundet griber ind med de fornødne foranstaltninger.

      Måske skulle vore politikere holde op med at invitere hele verdens kriminelle til landet.

      Nu skal polakken, der slog Mette Frederiksen på armen, snart dømmes. Mette Frederiksen ønsker ikke at give møde i retten for at vidne. Forsvaren jubler. Der er ingen vidner, der har set slaget og lægeerklæringen viser, at der ikke er tegn på noget som helst.
      Efter retspraksis ville han blive frikendt og er berettiget til erstatning for uberettiget fængsling. Da han både er psykisk syg, kriminel, alkoholiker og med narkoproblemer vil han sikkert blive tilbudt behandling….og statsborgerskab. Det er da det mindste, man kan gøre. Nå jo og invalidepension selvfølgelig. Så må vi blot sløjfe endnu en ferie fx påskeferien.

      1. Træt

        Slovakken, der håndfast afviste Papbøssens loverboys ønskede fysiske tilnærmelser, blev dømt med piber og trommer, og udvist med adskillige års indrejseforbud.
        Muslimske drabsmænd får en advarsel om udvisning

        1. Blot et par bemærkninger

          Fanatiske og ideologiske regimer er farlige

          Politisk ondskab kan være langt værre end de
          naive og historieløse forestiller sig. F.eks. planlagde
          nazisterne at sulte snesevis af millioner civile ihjel !!
          De lande…. Polen, Rusland, Frankrig, England, Holland,
          Bulgarien og Baltiske lande…. som nazisterne regnede
          med at indlemme i deres tusindårsrige, var det planen
          at udnytte, udplyndre og terrorisere så grundigt og
          brutalt som overhovedet muligt. Hitler ville have
          halvdelen af befolkningerne i øst-europa udryddet,
          den anden halvdel skulle være “herrefolkets” slaver
          og trælle. Göring gjorde det forbudt at give mad til
          dem der var ved at dø af sult. Hvis man af
          medlidenhed gav dem noget at spise, kunne man
          blive straffet hårdt. Krigsfanger og civile i titusindvis
          blev mishandlet ihjel. Grusomheder og massemord
          blev organiseret af barbariske topfigurer i Berlin.

          W. Shirers bog om nazi-rigets storhed og fald.

          1. Sandhed er bedre end løgn

            VILDT VEJR ER IKKE NOGET NYT

            Her et lille udpluk af knap 700 års vejr:

            År 1362: Orkan og stormflod i Vestjylland.
            år 1634 : Ribe oversvømmet, mange druknede.
            år 1872: Orkan og stormflod.
            år 1891: 167 mm regn i August.
            1893: 110 fiskerbåde blev overrasket af orkan.
            49 fiskere druknede.
            1900: Snevejr den 19. maj.
            1902: Kraftig julestorm.
            1904: DFDS-damper ramte klip.peskær pga.
            usædvanlig tyk tåge. 650 mennesker druknede.
            1913: Varmebølge fik jernbaneskinner til at “bølge”
            fra side til side. Tog blev afsporet, 16 dræbte.
            1921: Randers oversvømmet. Kraftige storme i
            januar og oktober.
            1931: Storm og regn i tykke tove midt i sommerferien.
            1941: Isvinter efterfulgt af hedebølger i juni og juli.
            1942: Vilde svingninger mellem kulde og varme.
            1947: 5 stk. 100 års vejr-rekorder.
            1953: Holland oversvømmet af stormflod.
            1962: Vejret gik amok. Storme og orkaner, huse og
            skibe opslugtes af havet, skypumpe/tornado ramte
            Holstebro, anrettede skader for ca. 70 millioner kr.
            I Hamborg druknede 337 og 60.000 blev hjemløse
            pga. uforudset orkan.
            1965: Skybrud og oversvømmelser.
            1967: Vesten orkan i oktober.
            1999: Orkan rev tage af huse og væltede store træer.

            Med andre ord: Længe før co2-snakken var det
            almindeligt med hedebølger, orkaner, skybrud og
            skypumper og oversvømmelser.

            Når DR dramatiserer deres vejrmeldinger, er det
            skrækpropaganda, bluff og vildledning. Som er
            drevet frem af snu særinteresser.

      2. Lise

        Da der er tale om vantro, er ‘straffen’ formentlig en medalje eller en gratis tur på husets ged.

    3. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

      I Island er der nu en kraftigt forhøjet dødsrate
      efter corona-vaccinationerne, iflg. mange steder på nettet.
      Adskellige læger har advaret imod Pfizers og Modernas
      hastefremstillede “vacciner”. 24nyt.dk har en artikel om det.
      Hos “Youtube” og “X” fortæller dr. Campbell, dr. Malone,
      M. Yeadon og andre specialister om de livsfarlige bivirkninger.
      Også WEF og WHO advares der imod. (S, V og M samarbejder
      med begge)

  2. ino

    Det er tilsyneladende ikke gået op for alle i “eliten” og omegn at man kan blive straffet for at citere koranen, nemlig hvis man gør sig til talsmand for citatets indhold, og hvis citatet er i modstrid med dansk lov.
    En imam er allerede straffet:
    https://www.bt.dk/krimi/historisk-dom-stadfaestet-iman-idoemmes-betinget-faengsel-for-praediken-om-joededrab

  3. Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død

    Er livet ikke kort nok i forvejen?
    Er det ikke hårdt og sørgeligt nok i forvejen?

    NEJ, er svaret fra Chrborg. Danskerne lever alt for længe. Og vi vil med
    udspekuleret politik sørge for at deres liv fremover bliver langt mere hårdt,
    træls og sørgeligt.

    Det med at forkorte levetiden har man virkelig styr på. Sundhedsvæsnet er
    kørt i sænk på mange punkter, og på 3. år mangler tusindvis af sygeplejersker
    og læger, og på 10. år lider s-v under voldsomme besparelser og nedskæringer.

    Hundredvis og atter hundredvis af patienter har betalt en høj og grufuld pris
    for de mange forringelser. Mange pårørende har unødvendigt og alt for tidligt
    mistet en far eller mor, søster eller bror, en ven eller veninde, eller en søn
    eller datter. (som følge af syg sundheds-politik samt rablende grænsepolitik)

    Næsten en million danske børn har fået deres levetid forkortet 98-99%,
    pga. den lovgivning og praksis feminister fik sat i gang i 1968-70 og videre
    frem.

    Masseindvandringens blodige konsekvenser har også forkortet mange
    danskeres liv betydeligt. Overfald, knivstik, skyderier, trafikgalskab og
    påsatte brande mv. er blevet noget hverdagsagtigt. Og den hensynsløse
    folkeudskiftning fortsætter.

    Og nu har man planer om nye “pandemier”, nye “vacciner”, WEF og WHO
    politik, som også vil kunne gøre store indhug i “bestanden” af danskere.

    Mht. at gøre borgernes liv så træls og sørgeligt som muligt har
    politikerne udviklet utallige tricks og snedige metoder. Med rekorder i
    skatteplyndring, skilsmisser, bureaukratisk tyranni, mistænkeliggørelse
    af mænd, asocial boligpolitik, snegleagtig sagsbehandling osv. er det
    lykkedes at gøre livet surt, usikkert og besværligt for utallige borgere.

    Men det bliver snart værre endnu. For nu er partierne ved at etablere et
    kafkask totalitært samfund, hvor alle danskere er frataget deres privatliv
    og personlige frihed, og hvor deres tryghed overfor magtmisbrug og vold
    er en by i Nordkorea.

    Overgreb og indgreb mod familiernes økonomi, boligforhold,
    trivsel, sundhed, transportmuligheder, spisevaner, påklædning,
    ferierejser, ytringsfrihed og meget, meget mere er på vej. Og
    EU og FN er også på krigsstien.

    Antallet af danskere som er stressede, ensomme, voldsramte
    eller ramte af uretfærdighed, tåbelige regler, sociale ulykker
    eller woke og forrykt politik er højere end nogensinde før.

    1. Piotr

      @ Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død
      10/07/2024 at 16:45.

      Kolbøtterne på hoPPebOrgen betragter danske befolkning som malkekvæg, specielt SVM regimet er totalt ude af trit med befolkningens reelle ønsker.

      Politikken går ud på, at vi blot skal knokle til vi styrter, som malkekvæg der typisk klare at være “økonomisk” produktive i cirka 7-8 år, så står mælkebonden klar med boltpistolen, blot for at sikre den sidste indkomst på kadaverrets seje kød + hvad han ellers kan koge suppe på.

      Når danskerne ikke længere kan klare ræset i rottehjulet, fastholdt af stavnbåndet/ regimet, står MetteFUSK ligeledes klar med boltpistolen, for at sikre vi får en “værdig& økonomisk” død, forstået, at vi ikke længere er til last for velfærdstyranniet, med indlæggelser samt en latterlig alderdoms-pension. (75% beskatning på egen opsparet pension!)

      Aldrig har så mange været på førtidspension som i disse dage. Hvorfor? fordi det kan ikke betale sig at arbejde i Danmark.
      Mange oplever at 85% af lønnen går blot til at opretholde et normalt værdigt liv, så er der 15% tilbage til tant & fjas (gå i byen, ferie osv)

      Hvis jeg var i samme sits, ville jeg omgående blive førtidspensionist!
      Hvorfor? det er ikke et værdigt liv, når regimet plukker en totalt, med verdenens højeste skatter& afgifter, et nedslidt liv efter få år + et hospitalsvæsen med årelange ventelister, designet af DJØFere, til at du kreperer, inden du er blevet kurreret for din arbejdsskade.

      Jeg fatter ikke at smarte, kloge & dygtige danskere, overhovedet gider et socialistisk regime, der konfiskerer vores indkomst.
      Danskerne har fortjent et langt, langt bedre liv, specielt en værdig alderdom!

      Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt Danske Patrioter & Orban!
      P.

      1. Der var engang et yndigt land

        Ja, politikernes store flertal har et
        koldt og nedladende syn på danskerne. Og de arbejder på
        at afskaffe både demokratiet, velfærdsstaten og danskerne.

        Førtidspension gives dog mest til migranter. Danskere som
        søger om førtidspension diskrimineres og får tit afslag, eller
        de bliver “arbejdsprøvet” i årevis. Jobcentrene er berygtede
        for at behandle selv alvorligt kronisk syge på sjofle måder.
        Ekstrabladet har fortalt om kræftsyge som blev forfulgt helt
        ind på hospitalerne.

  4. Per Willer

    Alle folketingsmedlemmer og -kandidater skulle tvinges til at læse Koranen inden de bliver valgbare.

    1. ino

      Nej, det synes jeg ikke man kan forlange. De færreste får noget ud af at læse koranen. Det ville være ren tidsspilde; man kan jo sætte sig ind i stoffet på andre måder.

  5. Its a crazy, crazy, crazy world

    En koncerndirektør i Region Syddanmark
    vil nu redde klodens klima ved at tvinge folk i regionen til at
    spise kylling frem for koteletter. Véd direktøren ingenting om
    co2, fotosyntesen og solen?

    Der er planer om at plante skov på 250.000 hektar god land-
    brugsjord. Og yderligere indskrænkninger af landbruget er på
    beddingen iflg. “Agerskovgruppen”. Væk med ejendomsretten
    og den fri næringsret. Efter at mink-branchen blev slagtet, frygter
    mange landmænd at de snart står for tur til en økonomisk og
    politisk kvælning.

    På Aalborg universitet har man længe haft plads og kapacitet
    til at uddanne 250 læger ad gangen, men det har politikerne
    gennem flere år ikke villet støtte eller tillade, selvom der er stor
    mangel på læger i Nordjylland. Derfor har antallet af færdig-
    uddannede læger været langt lavere. Det er endda Mettes Fs
    egen by og landsdel.

    En uskyldig mand på 20 år er død i politiets varetægt. Han var
    blevet varetægtsfængslet på et tyndt grundlag, og man tog ikke
    hensyn til at han var psykisk nedbrudt inden fængslingen. To
    andre i samme sag var i varetægtsarrest i over 500 dage, og
    de blev frifundet. Den afdøde begik selvmord, måske mest på
    grund af den nærmest barbariske behandling systemet udsatte
    ham for. Men som politiet og arrestpersonalet er uden skyld i.
    Hele systemet er umenneskeligt og middelalderligt, og 30-40
    års kritik synes ikke at have gjort indtryk på politikerne.

    DANSKE MÆND ER TIL GRIN

    Danske mænd er uegnede som forældre. Fædre er overflødige,
    værdiløse, udygtige, underlødige og fulde af fejl. Derimod er
    mødre fejlfri overmennesker. Det er filosofien og ideologien
    i Familieretshuset og det feministiske skilsmisse-system. Hvor
    mænd og børn er retsløse. Kvindesagskvinder dominerer det
    bureaukrati som forestiller at skulle være til gavn for familierne.
    K-k’erne har skabt en praksis der gør mænd til pariaer og børn
    til inventar man kan skalte og valte med efter forgodtbefindende.
    Et betonbureaukrati hvor man pisser på mænds og børns ønsker
    og menneskerettigheder året rundt.

    Et terror- og rædselsregime som medierne aldrig har gidet afsløre.

    1. Per Willer

      Islam vendt på hovedet…

      1. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

        Nogle politik-kvinder kan godt lide at
        føre sig frem med bombastiske, krigeriske, aggressive og
        impulsive udmeldinger og beslutninger. Det er ikke godt for
        verdensfreden eller den nationale og lokale tryghed og sikkerhed.
        For fortsat optrapning af Ukraine-krigen er ikke uden risiko. Den
        ukrainske befolkning har allerede lidt frygtelige tab, men SVM
        er modstandere af fredsforhandlinger. Mette vil have en militær
        afgørelse, om det så skal vare flere år.

        (som FE sagen viser, var Trine Bramsen nok alt for impulsiv)

        Men SVM regeringen synes man at være blind for at krigen kan
        løbe løbsk og blive til atomkrig. Vs Aastrup Jensen lyder ret
        krigerisk. Og i P1 i dag var der flere som gik ind for endnu mere
        eskalering. En bodega- “Flemming” mente endda at man straks
        ved krigens udbrud burde have atombombet russerne. Hans
        vanvid blev halvvejs bakket op.

        Et stort flertal af de politiske damer er blevet til religiøse
        fanatikere mht. co2 og islamisering. De går 100% ind for begge
        dele. Det mangler enhver form for logik og fornuft. Klimaforan-
        dringer har intet med co2 at gøre, og de kvinder som uophørligt
        beklager sig over danske mænds undertrykkelse, glaslofter og
        krænkelser, vil blive ofre for en 100 gange værre og langt mere
        brutal undertrykkelse i et islamiseret/afrikaniseret Danmark.

        Politik-kvinderne er næsten alle sammen negativt og fjendtligt
        indstillet overfor mænd, familier, børn, demokratiet og fædrelandet.
        De har et kollektivt ønske: at kvinder skal dominere samfundet,
        lovgivningen og magtudøvelsen, mens mænd skal reduceres til
        artige skoledrenge der er underordnet et “BIG MOTHER”- regime.

        For at finde ud af hvad deres holdninger er, skal man ikke lytte
        til hvad politikere siger, men se på deres handlinger og resultater.
        Der er oftest en gabende afgrund mellem de to ting.

        Man kan også følge med i DRs og MSMs daglige propaganda,
        som er blevet feministisk langt hen ad vejen.

        Se Black Pigeon: Why women destroy families, nations
        and civilizations. Hodja har noget om venstrefløjens nynazisme.

  6. Karl Martell

    Folk, som kun får deres nyhedsformidling gennem DR, TV2 og Politiken, får en meget sær opfattelse af verden.
    Den bestemmende klasse i Danmark og Europa, har tiltaget sig den definerende magt, og det er ikke så godt, for de er rystende uvidende.

  7. Flaben Fræk

    Hvis du vil have din dag vandaliseret, så tun ind på Københavns Professionshøjskoles hjemmeside; her er 1.800 (et tusinde otte hundrede) skabagtige offentligt ansatte, må man forstå, i fuld sving med – for dine skattekroner – at inokulere mere end 20.000 studerende med semisocialistisk nonsens – Hvis der, mod forventning, findes ansvarlige politikere, så se at få ryddet op- og muget ud i dette Cuckoo’s Nest af røde plebejere.

    Pragtfuldt at fru Auken smider denne, morbide-kusse-forskrækkede, såkaldte forfatter på porten – Skik følge eller land fly – Kan I se, at få det ind i skallen derovre på KP

  8. Ole Madsen

    Et håndtryk kan overføre smitte, specielt hvis hånden ikke er renvasket. Det er årsagen til, at man frarådede håndtryk under coronaepidemien. Det er også årsagen til, at man skal bære handsker ved kongelig audiens.
    Det kunne have været interessant at se muslimens reaktion, hvis Margrethe Auken havde givet ham en albue.

    1. Flaben Fræk

      Come on Ole Madsen – Håndtrykket er en urgammel venskabsgestus; man rækker den våbenløse nøgne hånd frem som et symbol på fred og- fordragelighed – Den som ikke vil besvare denne gestus, som håndtrykket symboliserer, må iagttages som en fjende!

      Selvfølgelig giver man ikke omfavnelser og håndtryk til smittebærende personer; venligst fordærv ikke denne vigtige diskussion med den slags psykolingvistiske stråmænd.

  9. Peter Krogsten

    Naturligvis er vi ikke islamofober. En fobi er en ubegrundet frygt for noget der er ufarligt. Islam er farligt. På baggrund af 1400 års erfaring, kan vi konstatere, dokumenterbart, at Islam har vist sig at være ekspansiv imperialisme, uden hæmninger i udøvelse af vold.
    Der er ikke ret mange kristne og jøder tilbage i Irak, og det er der heller ikke i Malmø. Det kommer også til en by nær dig.

    1. Finn Jensen

      Peter Krogsten
      Enig.

  10. der Adler

    Det er på ingen måde en ”fredens, mildhedens og tolerancens religion”, som vores politiske ringvrag har inviteret til landet de sidste 40 år. Vi må konstatere, at islam har brug for akut hjælp (reformer), for det er en fejlslagen og syg samfundsmodel, der holder sine troende i et kvælertag. Vi kan også koldt konstatere, at det fortrinsvis er muslimer, der bekræfter deres tro ved at sprænge bomber, så sagesløse mennesker bliver dræbt, og nedbrænder kristne kirker og andre landes ambassader. Selv om ikke alle muslimer måske er terroister, så er næsten alle terroister muslimer!

    Vore politikere og deres medløbere i godhedsindustriens elitedivision (de barmhjertige samaritanere af sidste dages hellige) lukker øjnene for, at islam er en lovreligion, der opelsker sine troende til at praktisere had og vold mod anderledes tænkende.
    Den islamiske trusselkultur er desværre en faktor, man skal regne med i dagens Danmark/ Europa. Er der ting, der ikke behager de herrer muslimer, bruger man den helt uacceptable metode, at true sig til goder/fordele eller at tryne (dræbe/lemlæste) anderledes tænkende. For en muslim er samtale med en ikke-muslim nærmest ikke eksisterende, idet muslimerne mener at det er en hellig pligt at påtvinge/udbrede islam til resten af verden.

    Godhedsindustriens halal-glade meningsdannere er blevet bakket massivt op af vores inkompetente politikere, der har været for blåøjede og alt for imødekommende overfor den muslimske indvandring. De har aldrig gjort sig tanker om konsekvenserne af deres handlinger, men har rask væk stemplet anderledes tænkende som idioter, snævertsynede og lumre nationalister, bagstræberiske og racister. Rakte det ikke, så kunne man altid trække ”jøde- og/eller nazi-kortet” frem. Som det er denne kreds læsere bekendt, når argumentet er svagt, så hæves stemmen og man gør vold på den seriøse argumentation.
    Og jeg er træt af argumentationen, at terroraktioner ikke har noget med islam at gøre. Skal vi godtage dette absurde postulat, så har alkoholikere heller intet med alkohol at gøre.

    I ikke så få tilfælde er det den rå vold, der sætter dagsordenen, vel at mærke en vold udøvet af vore nye ”herrer”, de forfulgte og i egne øjne altid stigmatiserede og forfulgte muslimer, der må gå åhh så meget igennem. Disse troende mennesker der gør sig bedre end alle andre. Hos dem ser man dette mærkelige, at væsentlige ting som satire, humor og vel især selvironi er totalt fraværende! Og tilsyneladende er logik og fornuft totalt fraværende i islam.
    Fraværende er også det at tage hånd om egen situation, at reflektere over ens handlinger, i stedet for til stadighed at ty til fornægtelsen og ”at det er de andre.” Men fornægtelsen og ”at det er de andres skyld,” er jo gået rent ind hos visse vores egne forrædere. Gang på gang skal vi fra vores egne høre:
    ”Vi er flove”
    ”Vi er grimme”
    ”Vi hader os selv”
    ”Vi har ikke noget at tilbyde”
    Det er en gang spanking så det basker.

    Hvordan kan muslimerne komme til landet og tro, at de kan diktere os dagsordenen! Hvad kommer de fra! Når det gælder tabernationer, så er de arabisk-islamiske middelhavslande indehaver af førertrøjen når det gælder manglende infrastruktur og produktion. Deres vigtigste produktion er børneproduktion, selvmordsbomber og hadekampagner mod anderledes tænkende. De har i årevis været på forsørgelse hos EU. De står i kø foran de vestlige ambassader, for at komme til det forjættede land, og når det så lykkedes, så gør de alt for at svine værtslandet til. Det er mange muslimers form for taknemmelighed.
    De fleste kommer fra underudviklede lande, hvor der hverken er styr på det ene eller det andet. De har husdyr i deres stuer, og deres afføring forretter de i et hul i jorden. Muslimerne vil blæse på vores samfund og på vores menneskesyn. De helmer ikke, før de får ødelagt de vestlige samfund. Og vi må konstatere, at de etniske danskere er svage og magelige, de har nok i deres samtale-køkkener og det underlødige og kundskabsforagtende bras der bliver bragt på vores hjemlige TV- kanaler – efter laveste fællesnævner – i stedet for at tage skeen i den anden hånd, og give muslimerne kamp til stregen. Europa har taget mennesker til sig, som på sigt er en tikkende bombe (en Trojansk Hest).

    Og vores skvat af politikere har ikke så meget hår på brystet, at de sætter hårdt mod hårdt. De lytter ikke til folkestemningen, men kører deres eget løb med det jeg vil kalde ”en jeg alene vide mentalitet .” De lader stille og roligt fundamentet under vores demokrati smuldre, i og med at de stille og roligt udskifter Danmarks oprindelige befolkning.

    Vi ser hvordan medierne (journalisterne), lægger pres på befolkningen og politikerne og de (politikerne) lader sig presse. Gang på gang bliver sager hevet frem i TV-mediet, hvor de lige ”skærer” sagen så vi skal have en pakke Kleenex til øjnene. Men et civiliseret samfund kan ikke bygges på tårekanaler. For demokratiet er medieterror en lige så dødelig gift som person-og gadeterror.
    Og gang på gang bliver sager omgjort, fordi sagen bringes stort (useiøst) op i mediernes bedste sendetid (5 grædende børn foran deres gravide mor, psykisk syge og handikappede, 2 forelskede unge der er dømt til udvisning, )-sagerne kan kun betegnes som følelsesmæssig pornografi. Sagerne har som regel været alle instanser igennem, men ikke opfyldt kriterierne for opholdstilladelse. En negativ afgørelse er ingen hindring for en permanent opholdstilladelse og efterfølgende familiesammenføring. Man skal bare nægte at udrejse og ved ankomst til landet opgive falsk navn, og lade tiden og årene gå . Efter passende tid, kommer godhedsindustriens apostle og behandlersystemet på banen, der lever af at vejlede de fremmede til at få mest økonomisk udbytte af samfundet, uden at lave noget.

    Selvom der ligger en domstolsafgørelse for at deres tilstedeværelse i Danmark er helt ubegrundet, så er det så sandelig ingen hindring. Hvis man ikke har lyst til at rejse hjem, og hvem har det, når man som fremmed har mødt gavmildheden og tosseriet i bistandssystemet, ja så får det ingen konsekvenser. Det viser virkelig systemets fallit.
    For ikke så mange år siden var ord som beslutsomhed, konsekvens, pligt, handling, det man kalder plus ord, det er i dag hos politikerne afløst af ord som fejhed, slaphed og ideologiske fordomme (misforstået politisk korrekthed), sidstnævnte selfølgelig vendt til fordel for de indtrængende muslimer. Vores politikere og hele behandler systemet samt medløberne af politiske korrekte fra godhedsindustrien samt storbyidioterne, behandler muslimerne på en underdanig og alt for ærbødig og blødagtig måde.
    De sætter kvarterer i brand og øver hærværk, men intet sker. Mod sådanne muslimske lømler burde der bruges gummikugler, tåregas og knipler, men det er ren ønsketænkning, for politiet, hvis de endelig vover sig ind i boligkvatererne, så flygter de hvis de er i undertal eller føler sig truet, skvatmikler. De fleste muslimer kan man ikke tale til rette eller forhandle med, de skal have det på den hårde måde.

    Meget ofte ser man på flag en koran mellem to krydsede sværdklinger med mottoet “Vær beredt”, og en vis herre Hassan al-Banna) der stiftede Det Muslimske Broderskab har kun et mål:

    Allah er vores mål.
    Profeten Muhammed er vores leder.
    Koranen er vores forfatning.
    Jihad er vores vej
    og at dø for Allah er vores højeste aspiration

    Iøvrigt kan jeg anbefale at læse “Broderismen – Sådan undergraver islamister de vestlige samfund” af Florence Bergeaud-Blackler (Forlaget Pressto), kr.299.95 .

    1. Den synkende optimistjolle

      Der Adler påviser med skærende klarhed
      at der er brug for at få andre og bedre politikere ind i
      partierne. Vores demokrati er nu så udhulet, degenereret
      og korrumperet, at det er er livsvigtigt med politiske forandringer.
      De gamle partiers og S-V-M-regeringens fallit er kan ikke bortklares,
      selvom DR, TV2 og aviserne vil overdænge os med udspekulerede
      historier og bortforklaringer.

  11. Karl Martell

    Egentligt er det simpelt, op til et valg bedyres den stramme udlændingepolitik, selvom den overhovedet ikke er stram. Mellem valgene diskuteres det overhovedet ikke. Vi skræmmes med klimaprognoser, hvilket får os til at glemme de virkelige problemer.
    Ind imellem bør vi se os selv i spejlet, og så spørge os selv om vi gør det rigtige.
    Vil vi finde os i volden og voldtægterne?
    Vil vi finde os i at vores politikere importerer folk til landet, som kalder os vantro?
    Vil vi finde os i at kriminelle ikke smides ud?
    Vi vi finde os i at der opstår parallelsamfund?
    Vil vi findes os i at indvandere forsørges af os i det uendelige?
    Vil vi finde os i at der opstår bandeuvæsen?
    Vil vi finde os i at vi bevæger os mod svenske tilstande?
    Vil vi finde os i at gaderne fyldes af Hamas-tilhængere?
    Vil vi finde os i at der råbes efter vores døtre på gaden og at vores sønner får tæv.
    Vil vi finde os i ydmygelsesvold?
    Vil vi bruge 100 milliarder kroner brutto på indvandere om året?
    Vil vi finde os i at umulige indvandrebørn sænker niveauet i skolerne?
    Vil vi finde os i utrygheden?
    Vil vi findes os i det omfattende sociale bedrageri?
    Fortsæt selv!
    Hvis du godt vil finde dig i ovenstående, så stem som du plejer!

    1. Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt

      Et folk der er blevet så slattent eller hjernevasket
      at det finder sig i alt, har udsigt til en trist fremtid. Men det lader til
      at danskerne har opgivet ævret. Forståeligt når man tænker på at
      de er blevet snydt igen og igen af politikere som lovede dem alt muligt
      godt. Hvad har Pia K, Tullesen, Pernille Vermund, Lars Ulykke, Mette
      Fupsen, Ritt Bjerregaard, Schlüter og Poul Nyrup osv. ikke lovet os
      eller bildt os ind i tidens løb..? Ak, det var altsammen fordærvet
      valgflæsk og fugle på taget.

      Politikerne forærer vores land, boliger, penge, skoler, kvinder, butikker,
      arbejdspladser, velfærd, hospitaler, rettigheder og kultur m.m.m. væk
      til alverdens fremmede fra fjerne lande, som med tiden vil forvandle
      Danmark til en krigszone, et fallitbo og et kalifat. Men det tager vi
      danskere jo med en knusende ro. Det kan da ikke bekymre os ret
      meget. Højst flytter vi et kryds en smule hvert fjerde år.

  12. Niels O

    Tænk, hvis jeg kun gik op i eet mindre politisk emne, f.eks. skolepolitik, og på samme aggressive facon som jordhulenationalisterne her i kommentarsporet – og stemte derefter. På Skolepartiet. Hvor latterligt ville det ikke være…

    Og i øvrigt er skolepolitik et meget større emne end indvandringspolitik.

    1. Karl Martell

      Det må være mig der er jordhulenationalist. Nuvel men nu er emnet muslimske indvanderes manglende lyst til at give håndtryk til kvinder, så det burde ikke være overraskende at det b.la. er det vi jordhulenationalister kommenterer på.
      Men emnet er også skolepolitik, hvilket syntes at være forbigået Niels O’s opmærksomhed.
      Det virker da ubegavet at sætte en hard core islamist til at forfatte en lærerbog om kristen etik og demokrati. Det er simpelthen så dumt, at man må skrige til himmelen.
      Nu berører jeg faktisk også undervisningspolitik i mit indlæg, jeg nævner det faktum, at indvandre drenge ofte ødelægger undervisningen, med larmende og agressiv opførsel. Af samme grund har jeg valgt en liljehvid privatskole til mine piger. De skal ikke intimideres af dominerende højtråbende muslimske drenge, som skræmmer dem, og som den lokale folkeskole er kendt for ikke at kunne eller ville styrer. De skal heller ikke undervises af en lærer med muslimsk tørklæde, eller en lærer med en rød stjerne i kasketten. Den lokale folkeskole levere da også elendige resultater, succeskriteriet er at der er ro i klassen, ikke at børnene lærer at læse og regne. Ganske mange forlader folkeskolen som funktionelle analfabeter, på den indirekte måde bliver vi danskere pålagt en ekstra skat, altså skolepengene, hvis vi insisterer på at vores børn skal lærer noget, og ikke skal skræmmes af uregerlige indvandrerdrenge.
      Det er da skræmmende at vi danskere skal betale til verdens dyreste folkeskole, uden at den leverer.

        1. Karl Martell

          Jeg fik fejlagtigt den opfattelse at du interesserede dig for undervisningen af vores unge. Men jeg bemærker at argumenterne ikke ligefrem står i kø.

          1. Niels O

            Ja, det var fejlagtigt. Jeg fandt bare på et ikke så stort emne at sammenligne med indvandringspolitik. Jeg kumme også have valgt kulturpolitikken.

            Nej, det største emne “den økonomiske politik” interesserer mig mest. Den del, der handler om velstandsskabelse. Ikke så meget den del, der handler om at omfordele menneskers penge over til andre.

          2. Træt

            Niels Nul har tydeligvis (heldigvis) ingen efterkommere, så han er ligeglad med om Danmark bliver ubeboeligt, bare der tjenes penge.

  13. Prins Valiant fra Thule

    OT

    Så forsvandt alle ALDI-butikkerne. Efter at have tabt
    mange millioner kr. Der var vistnok 2 grunde: Corona-restriktionerne
    der holdt mange hjemme. Dernæst var det nok ALDIs egen kunde-politik.
    Man spurgte aldrig kunderne hvad de mente der ville give dem lyst til at
    handle i ALDI. Hvis priser, vareudvalg og service ofte var kortsynet, i
    forhold til konkurrenterne.

    Set fra et forbruger-synspunkt er det ærgerligt. Nu overtager Rema
    butikkerne, og der bliver et mindre udvalg og færre gode tilbud. Hvad
    mener monopol-tilsynet? Vel som sædvanlig ingenting?

    Supermarkederne bliver mere og mere kedsommelige. Føtex, Netto,
    Meny og Brugsen/Kvikly f.eks. Ingen borde og stole, ingen charme,
    ingen overraskelser, ingen hensyn til at kunder er forskellige. Amerikansk
    stil, plastic og reoler så proppede, overfyldte og rodede, at det er svært
    at danne sig et overblik. I Lidl flytter de ustandselig rundt på varerne,
    så man spilder tid på at lede efter dem. I Meny kan varerne koste det
    dobbelte eller tredobbelte af hvad samme vare koster andre steder.
    Rekorden er fem-dobbelt pris. Lagkagehusets priser er tit 100% højere
    end de burde være, for ret sløje kager.

    Alle butikkerne, især Netto, har slagtilbud som mest er fup. De findes tit
    i så bittesmå mængder at de er udsolgt et kvarter efter butikkens åbning.
    Og hvorfor er der ikke frugtsalat og smør uden salt at få? Det kunne da
    gavne folkesundheden. Og hvorfor kan man ikke få brunkager, fedtkager,
    finske brød, rosinboller, berliner van kucken, klejner og andre lækkerier
    hele året? Det er da irriterende at de forsvinder et par dage efter jul. At
    der er kunder til brunkager, finske brød og lagdelte honningkager med
    creme næsten hele året er sikkert. Og hvorfor kan man ingen steder få
    en førsteklasses æbletærte/æblekage? Og chokolade med appelsin-
    smag er også udgået. Og Anton Bergs æsker er evig og altid det samme
    og det samme. Ingen fornyelse i 40 år.

    Inflationen er iøvrigt højere end officielt. Mange varer er steget 50% eller
    mere. Højere priser og samtidig mindre indhold. Lønmodtagere og folke-
    pensionister har ikke fået en dækkende pristals-regulering. Slet ikke.

    Mange butikker præges af arrogance i direktionslokalerne. Brugsen har
    netop ansat Pernille Skipper, Netto støtter LGBTQ plus, ALDI gad ikke
    høre på kunderne, Føtex’s service er ringere end tidligere, Lidl forlanger
    nærmest at man skal være medlem, ved at der er prisforskelle på op til
    100 kr. på en vare efter om man er medlem eller ej. Ved fejl på en ny
    computer har Føtex kunnet finde på at kunden selv skulle kontakte
    fabrikken i Kina, Japan, Sydkorea eller Taiwan.

    Det er ret træls at politikerne har fået lukket næsten alle selvstændige
    bagerbutikker, hvor rundstykker, flødekager og wienerbrød m.m. oftest
    var af højere kvalitet end i supermarkederne og discount-butikkerne.

    Gider nogen læsere her fortælle om hvad de mener om nutidens butikker
    og tilbud mv. ?

    1. Vimmerby

      Jeg handler aldrig i gågadebutikker. Ikke engang, når der udsalg. Selv ved udsalg kan det meste findes til halv pris andet steds. Fryser og hylder fyldes ved månedlig Flensborgtur. Jeg er begyndt at shoppe hos Temu. Her benyttes totalt mod sædvane “vis dyreste først” – kvaliteten er mestendels superp.
      Galeria er udmærket til hurtigt mpltid i Flensborg. Er der rigeligt med tid er det rigtig restaurant – ikke Michelin klovnerier. En kop kaffe med fin kage er små 25 kr dernede.
      Dejligt at kunne smide dåser i skraldespanden uden at det koster kr 1 i øvrigt.
      Rejser får man smidt i nakken til ingen pris på travelscout24.de.
      Netto leverer crema instant til kr 25 – kaffen skal være varm, så insta foretrækkes. 365 benyttes til småting.
      En gang imellem, når det ikke er nødvendigt med indkøb af øl og sodavand i Flensborg tager jeg toget, så jeg kan labbe fadbamser i mig til små 30 kr på cafeerne 🙂

  14. Karsten Jensen

    SuperBrugsen

    Jeg har været trofast kunde hos Brugsen i over tresindstyve år og nu kan jeg stå i butikken og se de dejligste dåsetomater fra Mutti på tilbud og de blødeste crepe toiletruller til foræringspris, men jeg kan ikke få lov til at købe dem, fordi man skal ha en aps!

    Jeg har ingen ide om hvad en aps er. Jeg ønsker ikke en aps. Jeg har ikke lyst til at jonglere rundt med computere og telefoner og iPads, når jeg handler ind.

    Nu har jeg meldt mig ud af Brugsen og jeg sætter aldrig mine ben mere i en Coop butik. Jeg plejede også at købe brændstof hos OK. De får aldrig fem flade ører af mig igen. Det er snut!

    Det er, som Enhedslisten sa om Socialdemokraterne, som at pisse på os. Gamle trofaste kunder bliver fejet til side som skidt fra en kviekalv, trådt på og pisset ….nå ja der har jeg vist været men altså jeg er meget utilfreds. Med alt!

    Tror pokker de er ved at gå konkurs.

  15. Frænde er frænde værst

    Hvad politikernes og journalisternes opførsel
    overfor deres egne landsmænd er et eksempel på.

    Et andet eksempel er danske kriminelles tyverier, indbrud, svindel,
    overfald og mord på andre danskere.

    Et tredje eksempel er bolighajers behandling af deres lejere.

  16. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    Demokratiet og retsstaten blev væk,
    skriver Aamund. Ja, begge dele er på vej til at forsvinde.

    Folketinget er blevet ensrettet. Ingen politikere tør tale om de
    selvmodsigelser og usandheder der er i partiernes politik. Selv
    NB, DF, DD, LA og de “konservative” vover ikke at kritisere corona-
    håndteringen, co2-hysteriet, den woke feminisme, EUs diktater,
    den totalt skandaløse familie- og sundhedspolitik, nedrivningen af
    tusindvis af boliger, den altødelæggende folkeudskiftning, den
    hovedløse plan om at nedlægge store dele af landbruget, eller
    den kunstigt igangsatte inflation. Man fortier også den groteske
    behandling af forsvaret og det folkefjendske samarbejde med FN,
    WHO og WEF.

    Er der endelig en smule kritik, er den så spag og svag, og pakket ind
    i omsvøb og forbehold, at den ikke ændrer noget. Fra MSM er ingen
    hjælp at hente.

    Skyldes den manglende debat at MSM censurer og udelukker alle
    former for ubekvem kritik? Trækker DR/MSM partierne rundt ved
    næsen? Ligger det i luften at politikere får karantæne hvis de siger
    noget “forkert” eller “politisk ukorrekt” ?

    1. Sandhed er bedre end løgn

      VILDT VEJR ER IKKE NOGET NYT

      Her et lille udpluk af knap 700 års vejr:

      År 1362: Orkan og stormflod i Vestjylland.
      år 1634 : Ribe oversvømmet, mange druknede.
      år 1872: Orkan og stormflod.
      år 1891: 167 mm regn i August.
      1893: 110 fiskerbåde blev overrasket af orkan.
      49 fiskere druknede.
      1900: Snevejr den 19. maj.
      1902: Kraftig julestorm.
      1904: DFDS-damper ramte klip.peskær pga.
      usædvanlig tyk tåge. 650 mennesker druknede.
      1913: Varmebølge fik jernbaneskinner til at “bølge”
      fra side til side. Tog blev afsporet, 16 dræbte.
      1921: Randers oversvømmet. Kraftige storme i
      januar og oktober.
      1931: Storm og regn i tykke tove midt i sommerferien.
      1941: Isvinter efterfulgt af hedebølger i juni og juli.
      1942: Vilde svingninger mellem kulde og varme.
      1947: 5 stk. 100 års vejr-rekorder.
      1953: Holland oversvømmet af stormflod.
      1962: Vejret gik amok. Storme og orkaner, huse og
      skibe opslugtes af havet, skypumpe/tornado ramte
      Holstebro, anrettede skader for ca. 70 millioner kr.
      I Hamborg druknede 337 og 60.000 blev hjemløse
      pga. uforudset orkan.
      1965: Skybrud og oversvømmelser.
      1967: Vesten orkan i oktober.
      1999: Orkan rev tage af huse og væltede store træer.

      Med andre ord: Længe før co2-snakken var det
      almindeligt med hedebølger, orkaner, skybrud og
      skypumper og oversvømmelser.

      Når DR dramatiserer deres vejrmeldinger, er det
      skrækpropaganda, bluff og vildledning. Som er
      drevet frem af snu særinteresser.

  17. der Adler

    Vel talt “Karl Martell”.

  18. Karsten Jensen

    Håndtryk

    Man tror ikke det er muligt, hvad Aamund beskriver om scenariet med den muslimske forsker/agitator. Og produktionshøjskolens udvikling af bøger om religion og kristendom.

    Det bør naturligvis få konsekvenser både for forskeren og for produktionshøjskolen.

    Den muslimske forsker bør udvises med øjeblikkelig virkning og produktionshøjskolen må nedlægges. Så kan man passende genindføre lærerseminarer og sygeplejeskoler og så vil man se ansøgertallet stige.

    Hvem har lyst til at studere på en produktionshøjskole? Det lyder som en blanding mellem en anstalt for sociale tabere og en kommunistisk tvangsarbejdslejr.

    Godt vi har Aamund til at beskrive de uhyrligheder, som foregår uden at nogen griber ind og får sat tingene på plads.

    Det var godt, at han blev smidt på porten i Folketinget, men man må sørge for at det ikke gentager sig. Men det kommer ikke til at ske. Det hele flyder bare videre, så de rabiate muslimer kan konspirere videre.
    Atter et eksempel på vore politikeres ugidelighed og inkompetence.

    De har nu så travlt med at føre Danmark længere og længere ind i krigen i Ukraine med Mette Frederiksen i spidsen, der netop har udtalt at danske F16 fly gerne må angribe Kreml . Ja det er glimrende, men er det også klogt. Næppe. Men hun har behov for at gøre sig til for at vi skal glemme, hvordan hun pisser på det arbejdende folk i Danmark. Der er der ikke noget, der er så godt som en lille hurtig krig. Som ofte løber fuldstændig af sporet. Hvis jeg var Putin, så ville jeg da ikke være i tvivl om, hvor jeg ville sende de første megabomber hen. Omkring Kultorvet fx.

  19. Lille bananstat med storhedsvanvid

    Chrborg spiller hasard med danskernes sikkerhed,
    sundhed, økonomi, frihed, velfærd og fremtid.

    Med løgnepropaganda, salamitaktik og woke feminisme,

    med LGBTQ+ udskejelser, betonbureaukrati og skøre regler og reformer,

    med angreb på landbruget, forbrugerne, boligejerne, bilisterne og mange
    virksomheder….. er Chrborg ved at kæntre det store skib Titanic-Danmark.

    Partierne sender milliarder af kroner til Afrika og andre lande, så de kan få
    råd til at blive velfærdsstater. Samtidig har de med diskrimination og hetz
    reduceret mange danske mænd til at være 3. rangs borgere i deres eget land.

    Oveni alt dette kommer klima-vanvid, WHO samarbejde, afskaffelse af
    kontanter, nedlæggelse af skoler, hospitaler, skadestuer….og mange andre
    former for politik som klart er til skade for danskerne.

    Partier som har lagt postvæsnet og forsvaret i ruiner, som halvvejs har
    ødelagt folkeskolen og sundhedsvæsnet, som overdænger erhverv og
    brancher med afgifter og tosserier, og som fører sig krigerisk frem
    overfor verdens største land med titusindvis af missiler og atombomber,
    selvom civilforsvaret i DK er en dårlig vits……. sådanne partier stemmer
    naive, glemsomme og indoktrinerede vælgere gladeligt på.

    Først og sidst undergraver man familie-værdierne og hjemmets fred, og som
    kronen på værket er man i gang med en folkeudskiftning der ikke kan undgå
    at udvikle katastrofale og blodige tilstande.

    Danmark er ligesom Frankrig, England og Sverige på vej mod det kollektive
    selvmord.

    Men det er åbenbart sådan vælgerne vil have det. De stemmer gladeligt på
    politikere som er marxister, globalister, feminister og tossegode “humanister”.
    Danskernes flertal er trofaste overfor partier og politikere som allerede har
    snydt dem utallige gange.

    1. Den synkende optimistjolle

      Nu optrappes spændingen igen mellem Nato, EU
      og Tyskland på den ene side, og Rusland/ Kina på den anden side,
      med opstillingen af langtrækkende supersoniske missiler i Tyskland.
      (og muligvis også i Ukraine)

      Det begynder at virke uhensigtsmæssigt at Mette F har bragt
      Danmark helt i front overfor Rusland, eftersom der ikke er noget
      forsvar eller civilforsvar tilbage i DK. Strategien med at forskrække
      Putin med bombastiske udtalelser og forsendelser af granater og
      kanoner er måske ikke helt gennemtænkt?

  20. Karl Martell

    Nu er det faktisk således, at det knap så begavede kulturparnas fortsat plæderer for import af muslimske krigere. Nok bliver mange af dem velintegreret, men de bliver ikke assimileret. De bliver bevist eller ubevist sovende celler. Når konfrontationen spidser til, det lad sig være med en Paludan eller en Ida Auken, og den muslimske tro for alvor konfronteres, så vil de fleste muslimer vælge side til fordel for ummaen. Det udvikler sig meget hurtigt til et dem og os og de vælger ikke os, og det er mærkeligt at parnasset ikke kan se det. Men de er for forblændet af deres naive globalistisk tro og vil ikke se virkeligheden. Vi ser det tydeligt i Sverige, hvor banderne kræver opbakning og ve den der sladre til politiet.
    De bakker op om ummaen, enten af overbevisning eller fordi de ikke tør andet, nogle helhjertet andre tøvende, men de bakker op. Helt det samme kan man ikke sige om os, de kulturradikale og venstrefløjen vil næppe vælge vores side. Forræderiet vil blive som i 1940 og Danmark trasker i Sveriges fodspor.

    1. Fremtiden bliver total, kunstig og ubarmhjertig

      Store dele af partiernes politik styres af EU. Mange politikere og andre
      er købt af EU til at være EUs talerør og marionetdukker. Men der er
      selvfølgelig også tusinder af pladderhumanister som ikke fatter hvad
      masse-indvandringen kan få af konsekvenser. Og mange vælgere
      ignorerer hvad der foregår af hverdagsterror i Sverige, Frankrig og
      England, selvom de tre lande er skræk-eksempler på hvad indvandring
      og islamisering/afrikanisering kan medføre af ulykker og konflikter.

  21. Her går det godt, fru kammerherreinde

    Diverse nyt:

    JP skriver at i de seneste måneder er milliarder
    strømmet til forsvaret, ja de vader i milliarder, der er slet ingen mangel
    på penge. Men det er kun 5 dage siden DR fortalte om at øvelser blev
    aflyst, om at reparationer af bygninger og materiel var opgivet, om at
    personale blev sendt hjem, fordi der skulle spares 200 millioner kr.
    Men JP kender måske ikke forskel på politikersnak og realiteter? At
    penge er “afsat” er langt fra det samme som at de er udbetalt.

    Fjernvarmepriserne er nogle steder steget 62% eller mere.

    Danskerne arbejder længere og dør tidligere end folk i de fleste andre
    EU-lande. (Men Mette mener at vi arbejder for lidt og holder for meget fri)

    Hvis krigen/krisen kommer, skal et lille kælderrum hos en enlig kvinde der
    bor i et lille hus i provinsen, nu bruges som beskyttelses-rum. 20 personer
    skal så deles om 6 kvm i et rum der er uden ståhøjde. Det er DKs civilforsvar
    i en nøddeskal anno 2024, iflg. en beredskabsplan.

    Villa købt for 8 millioner kr. viste sig at være ubeboelig pga. skadedyr og
    en rusttæret hovedbjælke. En anden nyindkøbt villa måtte rives ned, da
    soklen/ fundamentet var gået i stykker.

    Svenske gangstere kaster med håndgranater og skyder med maskinpistoler.
    De har begået adskellige mord i Sverige og Danmark og de terroriserer
    befolkningen på Spaniens solkyst, iflg. Berlingeren.

    Folk skal til at betale mere i boligskat, pga. nye vurderinger m.m.

    Ole Wæver mener at Nato er for vidtgående i sin nye retorik overfor
    Rusland. En retorik som kan frygtes at opløse skellet mellem krig og fred,
    iflg. Information.

    Danskerne overdænges af MSM med “videnskabelige” påstande om co2,
    kvælstof, P-fas, El Ninjo, vejr-rekorder, giftstoffer, sygdomme og 100
    andre ting. Noget er rigtigt, men meget er ideologi, manipulation og
    snedige halve og kvarte sandheder som mange ikke kan gennemskue.
    Men se hvad PragerU oplyser om co2, el-biler, vindmøller og andre
    aktuelle emner.

  22. Niels Poulsen

    Asgers Aamunds kritik af kvindesynet i Islam forekommer hyklerisk, når han selv har udtalt, at “konerne skal knyttet sylten”, hvilket er en radikalisering af Paulus’ Første Brev til Korintherne, vers 34, da den kristne befaling gælder det offentlige rum (menigheden), mens Aamunds befaling også gælder den private sfære, hjemmet, hvilket er totalitært.

    Den muslimske lærer og kandidatstuderende fra Danmarks Pædagogiske Universitet holdt sin hånd på sit hjerte som hilsen og ville interviewe Ida Auken. Man må gå ud fra, at han var interesseret i, hvad hun havde at sige. Det er lige modsat af Aamunds befaling til kvinderne om at knytte sylten.

    Aamunds kærlighed til Ida Auken er da heller ikke gengældt, jævnfør:

    https://www.bt.dk/politik/ida-auken-asger-aamund-er-en-samfunds-nedbrydende-hippie

    1. Jeg ville aldrig anvende et udtryk som at ‘knytte sylten’. Den pågældende debat på facebook handlede om, at jeg opfordrede den moderne , bløde danske mand til at tage sig sammen og stå ved sine maskuline værdier og ikke i sit parforhold starte som elsker , men slutte som konens veninde, der slæbes med i Matas for være med til at vælge læbestift. I opslaget nævnte jeg også, at det ville hjælpe på balancen i et godt parforhold, hvis kvinderne ikke brokkede sig så meget. Jeg foretrækker og er omgivet af stærke, selvstændige kvinder, som dagligt udfordrer mig i ægteskab og familieliv. Ida Auken og jeg ved begge, at vi politisk ikke er enige om ret meget, men der er undtagelser. På en rundbordskonference for nogle år siden, hvor vi begge sad i panelet, udtalte Ida Auken: ” Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive enig med Asger Aamund om noget som helst. Men det er jeg altså i dag!” Så man skal aldrig sige aldrig.

      1. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

        Dansk sædvane og skik diskuteres herunder.
        En af vanerne er hænge fast i vaneforestillinger. F.eks. om
        at kvindernes stemmeret fra 1915 var et stort fremskridt.
        Men var det virkelig et fremskridt, elle var det et kolossalt
        tilbageskridt? Vi har set hvordan Sverige nu er et fallitbo,
        en fejlslagen stat, en samfundsjungle plaget af hverdags-
        terror, gangsterkrige, bomberamte etageejendomme,
        hjemløshed, kommune-konkurser og mord på skolebørn osv.

        Vi har set frau Merkel og fru Ylva være forkæmpere for
        islamisering og afrikanisering af Europa. Og i mange lande
        er politik-kvinder og feminister så pladderhumanistiske og
        tossegode, at de ivrigt medvirker til at ruinere og udskifte
        deres egne befolkninger.

        Alt med økonomi, kultur, familieliv, sundhed osv. synes at
        gå i opløsning, når de “stærke, selvstændige” kvinder rykker
        frem. Eller er der noget vi danskere har misforstået?

        Viser erfaringerne med politiserende kvinder ikke at de er
        yderst tilbøjelige til at gå i krig mod deres egne samfund?

  23. Niels Poulsen

    Her er en mere nuanceret fremstilling af synet på håndtryk i Islam:

    https://www.religion.dk/sp%C3%B8rg-om-religion/give-h%C3%A5nd-som-j%C3%B8de-og-muslim

    1. Piotr

      TROLL ALERT!!!!

      TROLLen vil nu give os andre et “nuanceret” syn på hvorfor disse skabagtige muslimer ikke vil give hånd til kvinder. (iflg. nogle kasterede woke tosser på religion.dk, der bilder sig ind, at vi andre ikke selv, kan læse islams håndbog! Idioter!)

      Må jeg være fri! I vores civiliserede del af verdenen har vi årtusinder udvist tradition for respekt&venlighed ved møde med andre, uanset køn, ved at hilse, ved at give hånd.

      OG, det funger udmærket, jeg behøver squda ikke en eller anden muslim eller woketosse, der har invaderet mit fædreland uden invitation, til at fortælle mig/os hvordan vi nu skal hilse på hverandre samt at kvinder ikke er mænd ligeværdige, rent juridisk!

      BLOT fordi, det er tradition i det dysfunktionelle “shithole country” de kommer fra.
      JAMEN, så rejs da hjem igen! Skrid “Fuck Off!”

      Vi har heldigvis både traditioner og kutyme for, hvordan man bør opfører sig, i nærheden af andre mennesker samt ved møde. OG, det fungerer aldeles udmærket!
      Så tag lige og stop med, at pådutte mig/alle os andre, at hvad vi gør ikke fungerer!

      Muslimerne er her for øvrigt kun fordi, danskerne er respektfulde over for andre folkefærd, OG, desværre alt for venlige overfor muslimer. Vi behøver ikke jeres ideologi!

      Den bette Ida, med det rette efternavn, er ikke min kop the, men her må jeg bare sige:
      Chapeau!

      Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt Danske Patrioter & Orban!
      P.

      1. Niels Poulsen

        “Muslimerne er her for øvrigt kun fordi, danskerne er respektfulde over for andre folkefærd, OG, desværre alt for venlige overfor muslimer.”

        Det er hverken venligt eller respektfuldt at indpakke indvandrernes hellige skrift i bacon, overhælde det med tændvæske og sætte ild til det.

        Sammenlign det med den muslimske lærer, som hilser ved at holde hånden på sit hjerte.

        Ida Auken har tidligere lavet det samme stunt,. Denne gang benytter hun episoden til at støtte op om Frederik Vads kampagne mod og mistænkeliggørelse af veluddannede muslimer.

        Jeg tror ikke, at der stemmer i det. Danskerne er et tolerant folkefærd, som ikke ønsker at føre social kontrol med deres naboer, så længe de bidrager til fællesskabet og er lovlydige.

        Socialdemokratiet står ifølge meningsmålingerne til en stor tilbagegang ved det kommende folketingsvalg, så måske er den næste person, der bliver smidt ud af Ida Aukens kontor, Ida Auken selv.

        1. Piotr

          TROLL ALERT!!!

          TROLLen forsøger som sædvane at tvære alle & alt ud mod hinanden, for derefter at konkluderer hvad der for TROLLen er den rette sandhed.

          Hvor dum kan en TROLL være?
          Jo-da, på en skala fra 1 til 10, sådan cirka 1 million.

          Stor tak til INO, for vedholdende at informerer om hvad “skik & brug” i virkeligheden betyder, iflg. GrundLoven nemlig “sædelighed”.

          MEN, det kan værken en TROLL eller muslim forstå. OG, hvad muslimsk læredom angår i mit fædreland, er jeg total kold i r—- og det med hånden på hjertet, der betyder at man taler på tro&love eller man aflægger en ed.

          Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt Danske Patrioter & Orban!
          P.

    2. ino

      Det er bedøvende ligegyldigt hvad jøder og muslimer måtte mene om håndtryk. Vi bor i Danmark og skal derfor overholde grundloven, som foreskriver at det er i orden at tro på andet end Folkekirkens tro, men man skal opføre sig ordentligt efter dansk skik og brug (det er hvad ordet “sædelighed” i grundloven står for).
      Det gælder alle fastboende danskere.
      Turister behøver ikke at overholde grundloven.

      1. Niels Poulsen

        “… ’sædeligheden’ i grundlovens forstand er ikke en henvisning til, hvad der er almindelig sæd og skik i Danmark. Det fremhæver professor i religionsret ved Roskilde Universitet Lisbet Christoffersen. Hun henviser til, at den statsretlige udlægning hidtil har været den, at bestemmelsen retter sig mod ’seksuelle excesser’. Altså at grundlovgiverne ikke ville have, at sex- og frugtbarhedskulter skulle dække deres udskejelser under grundlovens beskyttelse af troslivet.”

        https://www.information.dk/indland/2016/04/saedeligheden-handler-dansk-skik-sex

        Det er kun på Ida Aukens kontor, at det er forbudt ikke at give hånd. I resten af samfundet er det lovligt. Der er ingen regler eller love for, hvordan man skal hilse på hinanden i Danmark. Nogle krammer, de fleste siger bare “hej”. Der var engang, at mænd bukkede og kvinder nejede. Det var tider.

        1. There is something rotten in the state of Denmark

          Ja, det var andre og på visse
          områder bedre tider. I det mindste var tiderne
          dengang knap så skøre. Kvinderne var endnu ikke over
          broderede med grimme tatoveringer, de kunne godt få
          lov til at være husmødre uden at blive kaldt dumme,
          underdanige og selvundertrykkende, og mændene blev
          ikke lagt for had som patriarker, fascister, pariaer og kældermennesker.

          En familie kunne leve af mandens indtægt, og politikerne
          havde ikke travlt med at smadre landet eller med at udplyndre
          og udskifte befolkningen.

          Dengang kunne danskerne håbe på en bedre og lysere
          fremtid. I dag har de kun udsigt til at blive snigløbet, ned-
          kæmpet og udskiftet/ aflivet med laviner af forringelser
          og totalitære angreb på deres velfærd, økonomi, helbred, menneskerettigheder, privatliv og personlige frihed m.m.

          Og hver eneste dag skubber DR/ MSM til den hældende vogn.

        2. ino

          En professor fra Roskilde Universitet er altså ikke en sandhedskilde. Salig Alf Ross gjorde sig også (i 1950’erne) lystig over paragraffen, som åbenbart har været grundigt misforstået fordi ordet sædelighed skiftede betydning i løbet af 1800-tallet. Da grundloven blev skrevet betød “sædelighed” såmænd bare “god opførsel efter dansk sæd og skik”. Det blev brugt i adskillige stillings- og udlejningsannoncer.
          Det havde absolut intet at gøre med
          hedenske messer eller lignende. Juristerne har været på vildspor i den henseende.

          1. Niels Poulsen

            Det er helt nye oplysninger, du kommer med. Jeg var ikke klar over, at Ida Auken har været udsat for en sædelighedsforbrydelse på sit kontor.

            Hvilken fantastisk grundlov, vi har i det ellers frisindende Danmark. Den overgår i sin totalitarisme de religiøse skrifter i det islamiske teokrati. Den bestemmer, at man skal give hånd, spise frikadeller og drikke øl. For det er dansk sæd og skik. Vi må straks oprette et moralpoliti efter Iransk forbillede, som kan anholde de usædelige, så de kan idømmes lange fængselsdomme efter grundloven og udvises for bestandigt (hvilket de nok vil drage en lettelsens suk over).

            Eller også er det ikke juristerne, som er på vildspor, men dig.

  24. Privatdetektiven

    Ida Auken er medlem af WEF, ligesom Lars Ulykke,
    Traktor-Troels, Stine Bosse, Mette og Brian Mikkelsen m.fl. Det
    bør give alle danskere noget at tænke over.

    Mon ikke Niels Poulsen er ude i noget citatfusk? Han præsenterer
    et citat som er revet ud af sin sammenhæng, og som er fordrejet
    til at gælde noget generelt, selvom det nok skal forstås i en speciel
    og snæver sammenhæng.

    Noget tyder på at N.P. er fra R eller EL…… eller måske er han
    en konvertit fra en moske? Evt. er han fra godheds-industrien.

    1. Piotr

      TROLLen er altid ude i citat fusk + sammenblanding af citater, så det med TROLLens verdensbillede og hans sandhed.
      P.

  25. Karsten Jensen

    2 cm

    Havde snigskytten ramt Trump 2 cm mere til højre, så var han død. Det minder om Hitler, der også var utrolig heldig ved flere attentater. Og som Hitler mener Trump, at det er Gud, som holdt hånden over ham.

    De første ord han udtalte med blodet strømmede ned ad kinden og stars and stripes svævede over ham og hånden knyttet var: Fight…fight ….fight!
    Og massen af red necks brølede i kampgejst.

    Flere kommentatorer mener, at hvis attentatet var lykkedes og Trump død, så ville der udbryde voldsomme uroligheder.

    Andre er mere bange for uroligheder med Trump i live.

    Umiddelbart kan man få ubehagelige tanker om, at USA er på en voldsom deroute. Aldrig har splittelsen været større og frygten for borgerkrig skærpes dag for dag.

    Attentatmanden var nærmest et barn på 20 år og åbenbart republikaner. Hvad motivet var, ved vi ikke. Psykisk syg eller politisk radikal?

    Landet er bevæbnet til tænderne og det er som en krudttønde. Er Trump tændstikken, der sætter det hele i brand eller tænker det brede tavse flertal, at nu er det nok med denne kolbøtte.

    Det er ikke ganske sikkert, at attentatet kun er en fordel for Trumps kampagne.

    1. Tennis-spilleren

      Og som Hitler mener Niels Poulsen at islamisk kultur
      er bedre end kristen kultur.

    2. Piotr

      TROLL ALERT!!!
      Så skifter TROLLen spor og kalder sig KJ.
      P.

  26. Wiens redning skete 1683

    Har indtryk af at der er to forskellige
    som skriver under samme navn, Karsten Jensen.

    Ja, tyskerne og verden var utrolig u-heldig mht. Hitler. Der blev
    forsøgt mange attentater på ham, men alle mislykkedes. Der var
    bomben i 1939, en bombe i et fly, flere andre bomber og det
    mislykkede attentat i 1944, hvor lyst- og massemorderen slap med
    små kvæstelser, mens andre ved siden af uhyret og galningen blev
    dræbt eller hårdt kvæstet.

    Satanen Hitler troede ikke på Gud. Han var ateist, nihilist, sadist
    og blodtørstig barbar. Og en elendig og latterlig strateg, der
    dummede sig som var han åndssvag. Han var både intelligent,
    en dygtig taler, en snedig hårdkogt løgner og samtidig en halvt
    sindssyg og åndssvag kraftidiot. Men mange tosser støttede ham.

    (Læs William Shirers bog, den er spændende og oplysende. Og
    se Hodja og Youtube om Trump og 2. v-krig)

    1. Overfor politiske budskaber er mistro tit det klogeste

      Den krigsgale Adolf H. var iøvrigt ivrig efter at samarbejde
      med islamisterne. Adolf mente at muslimernes ideologi og
      religion var langt bedre end kristendommen.

      Hitler ville oprindelig være kunstmaler. Men løb ind i at
      en snobbet og arrogant professor ikke ville give ham
      plads i sit kunstakademi. Han betegnede Adolf som talent-
      løs. En vistnok fejlagtig vurdering. Og i alle tilfælde en
      katastrofal afvisning. For derefter besluttede A. H. at han
      hellere måtte blive politiker. Det kom til at koste over
      100 millioner mennesker dyrt.

      I den tyske propaganda blev Adolf skildret som den ædleste,
      dygtigste og mest geniale og hjertevarme mand i hele verden.
      Han blev af især kvinder betragtet som Tysklands frelser og
      som folkets, retfærdighedens og fredens forkæmper. Hans
      karisma fejlede ikke noget, men sandheden var at han var
      et perverst svin, en mordlysten tyran og en komplet klovn
      som militær strateg. OK, fra 1925 til 1938 kunne han det
      meste af tiden opføre sig rationelt, men derefter gik det
      hastigt ned ad bakke, fordi hans lurende storhedsvanvid og
      sindssyge brød ud i lys lue, hvorefter hans idéer om at alle
      nabolandene burde overfaldes og udnyttes blev en besættelse
      hos ham. Fordi tyskerne var et “herrefolk” skulle alle andre
      gøres til tjenere, slaver og trælle der skulle arbejde 12-16 ti-
      mer i døgnet uden løn. Eller de skulle udryddes ved brug af
      gaskamre, galger, nedskydning eller sult og kulde.

      A.H. var en dygtig organisator og ret genial på enkelte
      punkter, og han fik oprustet Tyskland så det fra 1938
      var væbnet til tænderne. Det foregik under løfter og
      paroler om at alle kanoner, fly og kampvogne kun skulle
      være til selvforsvar. Hitler bedyrede igen og igen at han
      var fredelig og uden ambitioner om at angribe andre lande.
      Men det var kun hykleri. Og da han i 1939 satte hæren til
      at angribe Polen, startede 2. verdenskrig få dage senere.

      De førende nazister, Hitler, Himmler, Göring, Goebbels,
      Heydrich, Ribbentrop, Streicher, Speer og deres ivrigste
      medløbere, var ikke meget andet end en samling afskum
      og brutale samvittighedsløse gangstere. Nogle gennem-
      skuede dem hurtigt, men masserne forstod først da det
      var for sent, hvilke menneskedjævle deres regering
      bestod af.

    2. Karsten Jensen

      Hitler og kristendom

      Jeg har lige tjekket Hitler og kristendom ud og han havde et fremragende samarbejde med den kristne kirke. I mange taler understreger han kristendommens grundliggende betydning for nazi-Tyskland.

      Martin Luthers pamflet om jøderne var en hjørnesten i den nazististiske propaganda mod jøderne.

      Ateist var han ikke. Hans forhold til Gud og den kristne tro var måske kompliceret, men hvis tro er ikke det.

      Af mange tyskere blev han betragtet som en gave sendt fra Gud. En frelser. Akkurat som Trump forsøger at iscenesætte sig selv.

      Mange ser med spænding på, hvordan Roger Stone og hans andre rådgivere vil bruge attentatet til at skabe et glansbillede af Trump.

      Gad vide om det vil lykkes…..i en verden der vil bedrages.
      Og gad vide om oprøret mod Biden vil miste momentum pga. attentatet.
      Alt kan ske i en amerikansk valgkamp. Vi venter på næste akt…..

      1. Gud bevare Danmark

        Et fremragende samarbejde
        med den kristne kirke, skriver Karsten Jensen ovenfor.
        Ja, der var mange præster som lod sig besnære eller true
        til at samarbejde. Men dem som protesterede mod de
        overgreb som nazisterne begik, blev arresteret og sendt
        i KZ-lejr.

        Hitler prøvede i 1945 at dræbe så mange tyske mænd,
        kvinder og børn som muligt, som straf for at de havde
        tabt den krig som han selv havde startet, og som især
        blev tabt på grund af Hitlers egne og talrige fejltagelser.
        Der var ikke megen kristen kultur i denne gudløse,
        samvittighedsløse psykopat og lystmorder. Så der er
        vist en hel del som K.J. ikke har forstået.

      2. Hitler havde ikke noget ‘fremagende samarbejde’ med hverken den protestantiske kirke i Nord eller den katolske kirke i Syd, som begge måtte bøje nakken som resten af den tyske befolkning og som den danske efter den 9. april. Hitler foragtede kristendommen, som han gerne så vekslet til islam eller den japanske shinto, der efter hans opfattelse var religioner for rigtige mænd og ikke den sødsuppe, som han anså kristendommen for at være. Hitler afstod dog fra at angribe kirken, da han tabte i folkelig popularitet, de gange han havde angrebet kirker og præster. Han var fast besluttet på at nazificere den tyske kristendom, når han havde vundet krigen, da han var helt klar over, at ” i skyttegravene er der ingen ateister”. Nazisterne slog dog hårdt ned på nazi-kritiske præster som Martin Niemöller, der måtte tilbringe 7 år i Dachau og Dietrich Bonhoeffer, som blev henrettet i Flossenburg-fængslet sidst i krigen.

        1. Karsten Jensen

          Hitler og kristendom

          Det er ganske rigtigt, som Aamund skriver om Hitler og kristendommen. Men der er mere end det.

          Den katolske og protestantiske kirke var på mange områder på bølgelængde med nazismens ideer.

          Som andre steder i samfundet var der nogle, der støttede nazisterne og andre, der modarbejdede dem med store personlige omkostninger.

          Hitler brugte kristendommen politisk for at tækkes befolkningen. Det ser vi jo også hos vore dages politikere. Ikke mindst i USA.

          I det hele er det et meget kompliceret billede, der tegnes af Hitler og kristendom. Nogle gange taler han imod dens ideer og andre gange støtter han sig til dem.

          Billedet bliver ikke mindre mudret af, at der i vore dages omtale af emnet er subjektive politiske og kirkelige interesser indblandet.

          Det var hvad jeg lige ku Google mig til. Men jeg giver mig. Man kan ikke blot sige, at Hitler havde et fremragende samarbejde med kirken….kun med dele af kirken og kun i et vist tidsrum.

          Det er en af de gode sider ved Aamunds blog, at man får ny viden. Både om holdninger og fakta.

          1. Privatdetektiven

            Hvis K. J. virkelig ønsker at
            mindske sin uvidenhed, kunne han starte med at
            læse nogle bøger om totalitær politik i USSR, Nazi
            -tyskland, Mao Kina og Pol Pot Cambodia, samt
            ISIS-islamisternes udskejelser i Afghanistan, Afrika,
            Iran og Pakistan osv. Han kunne også lære noget om
            klima og co2 ved at besøge PragerU og Hodja.

  27. Overfor politikeres budskaber er mistro tit det klogeste

    Den krigsgale Adolf H. var iøvrigt ivrig efter at samarbejde
    med islamisterne. Adolf mente at muslimernes ideologi og
    religion var langt bedre end kristendommen.

    Hitler ville oprindelig være kunstmaler. Men løb ind i at
    en snobbet og arrogant professor ikke ville give ham
    plads i sit kunstakademi. Han betegnede Adolf som talent-
    løs. En vistnok fejlagtig vurdering. Og i alle tilfælde en
    katastrofal afvisning. For derefter besluttede A. H. at han
    hellere måtte blive politiker. Det kom til at koste over
    100 millioner mennesker dyrt.

    I den tyske propaganda blev Adolf skildret som den ædleste,
    dygtigste og mest geniale og hjertevarme mand i hele verden.
    Han blev af især kvinder betragtet som Tysklands frelser og
    som folkets, retfærdighedens og fredens forkæmper. Hans
    karisma fejlede ikke noget, men sandheden var at han var
    et perverst svin, en mordlysten tyran og en komplet klovn
    som militær strateg. OK, fra 1925 til 1938 kunne han det
    meste af tiden opføre sig rationelt, men derefter gik det
    hastigt ned ad bakke, fordi hans lurende storhedsvanvid og
    sindssyge brød ud i lys lue, hvorefter hans idéer om at alle
    nabolandene burde overfaldes og udnyttes blev en besættelse
    hos ham. Fordi tyskerne var et “herrefolk” skulle alle andre
    gøres til tjenere, slaver og trælle der skulle arbejde 12-16 ti-
    mer i døgnet uden løn. Eller de skulle udryddes ved brug af
    gaskamre, galger, nedskydning eller sult og kulde.

    A.H. var en dygtig organisator og ret genial på enkelte
    punkter, og han fik oprustet Tyskland så det fra 1938
    var væbnet til tænderne. Det foregik under løfter og
    paroler om at alle kanoner, fly og kampvogne kun skulle
    være til selvforsvar. Hitler bedyrede igen og igen at han
    var fredelig og uden ambitioner om at angribe andre lande.
    Men det var kun hykleri. Og da han i 1939 satte hæren til
    at angribe Polen, startede 2. verdenskrig få dage senere.

    De førende nazister, Hitler, Himmler, Göring, Goebbels,
    Heydrich, Ribbentrop, Streicher, Speer og deres ivrigste
    medløbere, var ikke meget andet end en samling afskum
    og brutale samvittighedsløse gangstere. Nogle gennem-
    skuede dem hurtigt, men masserne forstod først da det
    var for sent, hvilke menneskedjævle deres regering
    bestod af.

  28. ino

    Niels Poulsen har ikke forstået en dyt af grundloven, ej heller har professor i religionsret ved Roskilde Universitet Lisbet Christoffersen. “Sædelighed” betød i det meste af 1800-tallet såmænd bare “god opførsel efter dansk sæd og skik”. Som jeg skrev, blev det brugt i adskillige stillingsannoncer, hvor man gerne ville have en ordentlig opdraget ekspedient, ligesom ordet blev benyttet i udlejningsannoncer, hvor boligejere søgte velopdragne lejere til deres værelse(r).
    Jeg har med stor fornøjelse læst Casanovas erindringer, hvori han blandt beretter om at han afholdt nogle hedenske messer med samleje foran alteret i en kirke. Casanova er fra 1700-tallet. Alf Ross og andre jurister har sikkert læst de samme erindringer, men det er altså ikke det emne der indgik i grundlovens fædres forestillingsverden. Læs dog aviserne fra dengang. En “sædelig” person var en velopdragen person.
    I 1880’erne havde Danmark imidlertid en såkaldt “Sædelighedsfejde”; der er tilmed udgivet en bog om emnet. Fejden var foranlediget af et skuespil af Henrik Ipsen. Den fejde ændrede grundlæggende betydningen af ordet “sædelighed”. Og ingen jurister har orket at grave dybere i sagen.
    Niels Poulsen heller ikke.

    1. Niels Poulsen

      Mener du i ramme alvor, at borgerne overtræder grundloven ved ikke at give hånd?

      Det er kun på sociale medier, at han kan have en så langt ude diskussion. Før i tiden ville jeg have været blevet ved. Nu til dags trækker jeg mig og lader uvidenheden vinde.

      1. ino

        Ja, det er helt klart – så længe det er dansk skik og brug at give håndtryk.

        1. ino

          Det blev måske en anelse for kortfattet, og der er i øvrigt ingen straf forbundet med ikke at overholde grundloven.
          Der kan være mange grunde til ikke at give hånd, senest smitterisikoen. Hvad grundloven foreskriver er imidlertid at man ikke kan bruge sin religion som begrundelse. Gør man det, er det en overtrædelse af grundloven.

  29. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

    Dansk sædvane og skik diskuteres herover.
    En af vanerne er hænge fast i vaneforestillinger. F.eks. om
    at kvindernes stemmeret fra 1915 var et stort fremskridt.
    Men var det virkelig et fremskridt, eller var det et kolossalt
    tilbageskridt? Vi har set hvordan Sverige nu er et fallitbo,
    en fejlslagen stat, en samfundsjungle plaget af hverdags-
    terror, gangsterkrige, bomberamte etageejendomme,
    hjemløshed, kommune-konkurser og mord på skolebørn
    osv. De svenske feminister har sejret ad helvede til i det
    blå-gule land.

    Vi har set frau Merkel og fru Ylva være forkæmpere for
    islamisering og afrikanisering af Europa. Og i mange lande
    er politik-kvinder og feminister så pladderhumanistiske og
    tossegode, at de ivrigt medvirker til at ruinere, udskifte og
    udrydde deres egne befolkninger.

    Alt med økonomi, kultur, familieliv, sundhed, kultur osv.
    synes at gå i opløsning, når de “stærke, selvstændige” kvinder
    rykker frem og kommer til at dominere partierne og medierne.
    Eller er der noget vi danskere har misforstået?

    Viser erfaringerne med politiserende kvinder ikke at de er
    yderst tilbøjelige til at undergrave eller bekrige deres egne samfund?

  30. Karsten Jensen

    Tysken

    Det lader til, at Trumps kampagnefolk vil benytte attentatet til at fremstille Trump som en samlende figur for Amerika. De har makuleret en aggressiv tale, som skulle bruges ved nomineringen og forfattet en forsonlig tale, der skal overtale masserne til at se Trump som frelseren sendt fra himlen.

    Den største andel af hvide immigranter til USA næst efter englændere er tyskere. Det kan måske forklare, hvorfor vi ser historien gentage sig, hvor folk henføres til en blind forgudelse af en kugleskør demagogisk fantast.

    Begejstringen vil ingen ende tage blandt hans naive følgere. Spændende at se om de lykkes med forestillingen. Måske lidt for spændende.

    Biden har fået nogle dages fred for presset til at gå af. Men mon ikke det hurtigt stiger igen. Det viser sig jo, at der står flere egnede kandidater klar til at tage over.

    1. Tennisspilleren

      K.J. påstår at Trump er en kugleskør
      demagogisk fantast. Men han fortæller intet om hvad han bygger
      påstanden på. Det er vist bare noget vrøvl som K.J. slynger ud.
      Trump var ihvertfald i mange millioner amerikaneres øjne en stor
      succés i sine fire år som præsident.

    2. Niels O

      Enig.

      Cui bono?
      berlingske.dk/virksomheder/trumps-aktie-stiger-eksplosivt

      Det er en tegneserievirkelighed, vi lever i.

  31. Der var engang et yndigt land

    Tre personer er blevet stukket ned
    indenfor 1 døgn i Kbhvn, iflg. EB. I hele landet er det vel en del flere.
    Overfald uden knive er der nok 40-50 af pr. døgn. (?)

    Læger siger at mange patienter er fanget som gidsler i et presset sundhedsvæsen.

    Praktiserende læger taler om sammenbrud og horrible forhold i sygehusene.
    Mange patienter afvises selvom de er henvist og har brug for hurtig hjælp. Der
    gives dumpekarakterer til visse sygehuse. 75% af lægerne mener at det står
    meget sløjt til i s-v., specielt i psykiatrien.

    I DR vokser mængden af tåbelige og fordummende udsendelser. Hver uge er
    der mange timer med det rene plidder-pladder, kvinde-snak og fanatisk, rabiat
    og religiøs klima-propaganda. Consito, Klimarådet, Mona Juul, Marie Reumert
    Gerding, Martin Lidegaard, Traktor Troels og Lars Trier Mogensen osv., kan
    næsten ikke vente på at landbruget bliver kvalt under en blydyne af co2-afgifter
    og skrappe nye krav.

  32. Sandhed er bedre end løgn

    Der er nu mange i USA som har mistanke om
    at secret service ikke ønskede at beskyttet Trump mod attentater.
    Snigskytten kunne iagttages gennem flere minutter, hvor han
    kravlede rundt på et tag ca. 150 m fra Trump, medbringende en
    riffel. Han kunne også ses af vagterne på et andet tag, og de blev
    af tilskuere advaret om at der var noget galt. Vagterne havde
    skydevåben med sigtekikkerter. En mystisk sag. Se Hodja.

    Man kan dog også undre sig over at Trump ikke havde egne folk
    til at tjekke om sikkerheden var i orden. Og hvorfor har de agenter
    der skal beskytte ham, ikke skjolde? Og hvorfor var der ikke noget
    skudsikkert glas omkring talerstolen?

    Endnu et mysterium: Hvorfor bruger DR og klima-bevægelsen komplet
    uvidende og hysteriske skolepiger og teen-agere som Greta Thunberg,
    Selma Montgomery og lignende typer som eksperter og sandhedsvidner
    vedr. co2.?

    1. Landet er lille, men ondskaben er stor

      Stats-bureaukraterne der skal varetage
      børnenes og de unges velfærd, er Danmarks førende børnemishandlere.

      Tænk blot på Livø-drengene, Sprogø-pigerne, grønlænderbørnene,
      Godhavns-drengene, adoptions-skandalerne og de tusinder af “anbragte”
      børn. Oveni er der de mange, mange faderløse og retsløse skilsmisse-børn
      hvis menneske-rettigheder Familiehuset og statsamterne i årtier har pisset
      på, uden at det har interesseret medierne ret meget. Og uden at det fine
      Institut for M-R har gjort noget ved det. Derude er de så fine at de kun er
      vågne mht. indvandrernes M-R. Red Barnet tænker helst på børn som
      ikke er danske. Det samme med Røde Kors.

      Hertil kommer psykisk
      syge børn som svigtes på det groveste af psykiatrien, pga. manglende
      resourcer og visse personalesvigt. (manglende uddannelse, fravær,
      uduelighed, lange kaffepauser, skræklæger, sjusket medicinering mv.)

      Danmark kan opleves på mange måder. Men børn som kommer i
      kløerne på familie-bureaukraterne og de professionelle “børnevenner”,
      risikerer en ond barndom som giver dem livsvarige traumer og skader.

      DKs kommunistiske/ feministiske familiepolitik er pervers og ofte en
      sand rædsel for dem som indfanges af “systemet”.

      Utallige familier, mænd og børn er blevet tyranniseret af de syge og
      røde beton-bureaukratier: “skilsmisse- og familierets-kontorerne og
      det såkaldte “børneværn”.

  33. PS

    Til morgen var der noget i P1 om børn som
    angiveligt eller reelt bliver udsat for psykisk og fysisk vold i hjemmet.
    Der blev tegnet et billede af at nærmest alle forældre bør være under
    mistanke for at mishandle deres børn, og der blev af en Danner-dame,
    børns vilkår, Red Barnet og DR presset på for mere statskontrol med
    forældre, som jo er et folkefærd man ikke kan stole på. Derimod kan vi
    jo altid trygt stole på at systemet og dets “eksperter” er fulde af ægte
    kærlighed til fremmede familiers børn. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
    Iøvrigt ikke et eneste ord om at det som Danner-damen talte om, var
    problemer i muslimske familier.

    I det hele taget har DR altid travlt med at skjule og fordreje hvad der
    egentlig foregår i samfundet. Perfid snak og halve/kvarte sandheder
    er det normale.

    1. PS

      Rettelse: Børns Vilkår, Børnetelefonen og diverse
      jurister, behandlere, “forskere” og professionelle børnevenner har en stor
      økonomisk interesse i at opspore så mange “problem-familier” som muligt.
      “Barnets tarv” bruges ofte på hyklerisk vis til at forbedre bureaukraters og
      særinteressers indtjening.

  34. Karsten Jensen

    Jeg takker Privatdetektiven for forslag til læsestof.

    Er der nogle specielle bogtitler, som kan anbefales?

    Klima og CO2 overlader jeg til eksperterne. Den religiøse krig melder jeg mig ud af.

    Men miljøforurening som plakstik i havene , pesticider i drikkevandet, kvælstof i fjordene, giftstoffer i jorden og luften, kemikalier i fødevarer og materialer det har jeg en fast holdning til. Det skal stoppe nu. Koste hvad det koste vil. Og alle broer til Tyskland, Sverige og Jylland skal rives ned. Flytrafik afskaffes. Folk må en gang for alle beslutte sig for, hvor de vil være og så blive der og ikke fare rundt fra Herodes til Pilatus med hovedet under armen.

    Lige nu valfarter folk til udlandet pga. en smule støvregn. Rejsebranchen jubler men de lokale er fortvivlede over alle disse overvægtige turister, der invaderer deres land, så de ikke selv kan være der.

    Det enkleste ville være, hvis vi minimerede jordens befolkning fra 8 mia til ca 500 mio. Det ville løse en masse problemer.

    Man ku starte med at sænke alle krydstogtskibe. Der er næppe nogle af den slags, som vil blive savnet.

    1. Privatdetektiven

      Respekt! Et indlæg af Karsten Jensen
      præget af dyb visdom og fremsynede ambitioner. Og en stor vilje til
      at redde kloden og menneskeheden. Og fornuftige mennesker kan
      da kun være enige i at vi skal undgå forurening af drikkevandet og
      havene osv.

      K.J.s forslag om at afskaffe/udrydde ca. 95 % af menneskeheden er
      genialt. Klaus Schwab fra WEF og Fauci fra WHO kunne ikke have sagt
      det bedre. Slipper vi af med en masse personer slipper vi også af med
      en masse problemer. Set i det lys er det smart at regeringen S, V, M
      vil afskaffe landbruget og dermed mad som brød, kartofler, mælk og
      steg osv. Hvis det gennemføres globalt, slipper vi også af med de fede,
      overvægtige turister. I fremtiden vil de alle være åleslanke.

      Det dur da heller ikke at folk farer rundt med hovedet under armen,
      så al trafik bør selvfølgelig forbydes. Sænkning af krydstogtskibe kan
      klares for småpenge. En torpedo eller hornmine koster jo kun en
      brøkdel af prisen på et 2- 300 meter langt skib.

      Karsten Jensen som verdens-præsident vil løse alle problemer. Vi
      må håbe at K.J. går ind i politik med det samme. Han vil få en lyn-
      karriere både nationalt og internationalt, og med ham i spidsen kan
      de 179 på Chrborg og alle landes politikere sendes på ferie og pension.

      (Hvad bøger angår, kan K.J. f.eks. starte med W. Shirers bog om
      nazisterne/ Solsjenitsyns bøger om kommunisterne/ de mange
      bøger om islamisterne/ bøgerne “1984” og “Fagre nye verden”)

  35. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

    DR FODRER KLIMA-HYSTERIET MED OVERDRIVELSER,
    CO2 LØGNE OG SKRÆK-PROPAGANDA

    DR hiver flere og flere uvidende, fanatiske, hjernevaskede,
    hysteriske, bedrevidende og religiøse klima-tosser ind i deres udsendelser.
    I P1 i dag kunne man høre en Jeppe og kvinder fra grøn ungdom påstå at vi
    befinder os i den største krise i verdenshistorien, en eksistentiel krise, den
    frygteligste krise i 1000 år, den ultimative krise som er et spørgsmål om liv
    eller død, en bombe under alt liv på jordkloden. Dommedag er nær. Noget
    i den retning var snakken.

    Der var i udsendelsen en stor overvægt af påståelige, skingre og aggressive
    klima-aktivister der påstod at klimaet var KOLLAPSET, at klimaet var begyndt
    at koge, at uden store co2-afgifter var det snart slut med alting, at uden en
    total omlægning af samfundet og al politik, var vi dødsens. En påståelig frk.
    Solveig (klimapsykolog blev hun vist kaldt) (?) var totalt sikker på at klimaet
    var ved at forsvinde og brase sammen. (Det rene nonsens)

    Naturligvis var der ikke et eneste ord om fotosyntesens og
    co2’s vigtige og afgørende betydning for planterne og alt liv.

    Der blev dog givet plads til et par mænd der ikke havde ladet sig
    rive med af klima-krise snakken. Derved var dagens debat ikke helt
    så ensidig og ensrettet som de fleste andre DR klima-udsendelser.

    1. Klima handler ikke om klima men om diktatur

      MED PROPAGANDA OG HJERNEVASK KAN
      MAN FORVANDLE EN BEFOLKNING TIL ROBOTTER (Adolf H.)

      Nogle eller de fleste klima-aktivister er latterlige.
      De er så skingre og fanatiske at de lyder som Hitler jugend eller
      som ungkommunisterne i Sovjet. De aner ikke hvad de snakker
      om, men de snakker, skriger, råber og hyler op om at klimaet er
      klappet sammen, er kollapset, er i færd med at slå os allesammen ihjel.

      Det hele er vås og vrøvl, hysteri og uvidenhed, panik og postulater.
      I radioen er der aldrig nogen som spørger dem ud om hvad de egentlig
      véd om co2, planterne, fotosyntesen, solen og klimadannelsen osv.
      Flok-mentalitet, ensretning og hjernevask præger aktivisterne så meget,
      at der ikke er plads til andet end angstfulde fantasier om at vi alle bliver
      opslugt af det store co2-monster lige om lidt.

      I P1 debatten optrådte Solveig Rostok, (?) og Caroline Hermansen (?) på
      slap line med deres overskruede meninger om det danske vejrs klima-
      kollaps (vanvid eller idioti?), og de blev suppleret af flere andre som
      også var vældig bekymrede for om en ny syndflod var på vej.

      Hvis de læste bogen “Dansk vejr i 100 år”, ville de opdage at vejret og
      klimaet i Danmark stort set er som det plejer at være. Måske en smule
      lunere, men det er pga. solen og har intet med co2 at gøre. De kunne
      også læse om klimaet og co2 hos PragerU og Hodja, men det tør de vel
      ikke, eller de gider ikke.

  36. Karl Martell

    Så er svenske bander for alvor på vej over sundet, men det har naturlig vis intet med 40 års uhæmmet indvandring at gøre.
    Oftere og oftere får man den opfattelse af, at hovedparten af vores politikere lever i den globalistiske drømmeverden, hvor løven og lammet går side om side og græsser sammen ude på savannen.

    1. Frihed er det bedste guld

      Ja, og sydfra er tyske, hollandske og afrikanske bander
      på vej. Og fra politikernes borg bombarderes vi med besparelser,
      klima-trusler, afgifter, ulykker, usandheder og ubehageligheder samt
      så omfattende diskrimination, at vi danskere nu er andenrangs borgere
      i vores eget land. Snart er vi et bandeland ligesom Sverige.

      På Borgen har støvsugerbanden og bjørnebanden slået sig sammen, og
      har nu flertal, så der er fri plyndring overalt i riget, via snedige nye
      skatteregler. Det næste bliver at vi skal til at betale 100% i skat, men
      til gengæld får vi ret til gratis madpakker med vegansk pålæg.

      Så den danske hygge vil de aldrig tage fra os. Vi vil få lov til at gumle
      videre, mens politikerne fortsætter med at lede efter intelligente og
      bæredygtige løsninger på rigets og den store verdens problemer.

      1. Karl Martell

        Gratis madpakker? Ah mon dog, nogen betaler nok!
        Gæt hvem?

  37. Klima handler ikke om klima, men om bedrag, diktatur, afgifter og særinteresser

    Hvorfor gider klima-aktivisterne ikke selv
    undersøge hvad bøger, nettet, Lomborg, Svensmark, PragerU og
    Hodja fortæller om co2 og foto-syntesen ??

  38. Klima handler ikke om klima men om diktatur

    MED PROPAGANDA OG HJERNEVASK KAN
    MAN FORVANDLE EN BEFOLKNING TIL ROBOTTER (Adolf H.)

    Nogle eller de fleste klima-aktivister er latterlige.
    De er så skingre og fanatiske at de lyder som Hitler jugend eller
    som ungkommunisterne i Sovjet. De aner ikke hvad de snakker
    om, men de snakker, skriger, råber og hyler op om at klimaet er
    klappet sammen, er kollapset, er i færd med at slå os allesammen ihjel.

    Det hele er vås og vrøvl, hysteri og uvidenhed, panik og postulater.
    I radioen er der aldrig nogen som spørger dem ud om hvad de egentlig
    véd om co2, planterne, fotosyntesen, solen og klimadannelsen osv.
    Flok-mentalitet, ensretning og hjernevask præger aktivisterne så meget,
    at der ikke er plads til andet end angstfulde fantasier om at vi alle bliver
    opslugt af det store co2-monster lige om lidt.

    I P1 debatten optrådte Solveig Rostok, (?) og Caroline Hermansen (?) på
    slap line med deres overskruede meninger om det danske vejrs klima-
    kollaps (vanvid eller idioti?), og de blev suppleret af flere andre som
    også var vældig bekymrede for om en ny syndflod var på vej.

    Hvis de læste bogen “Dansk vejr i 100 år”, ville de opdage at vejret og
    klimaet i Danmark stort set er som det plejer at være. Måske en smule
    lunere, men det er pga. solen og har intet med co2 at gøre. De kunne
    også læse om klimaet og co2 hos PragerU og Hodja, men det tør de vel
    ikke, eller de gider ikke.

  39. Hvor er vi på vej hen?

    Nu viser det sig at snigskytten
    som sårede Trump og dræbte/sårede 3 andre, blev opdaget en
    halv time i forvejen. Secret service/ politiet blev alarmeret, men
    foretog sig intet. Mistanker om lyssky laden stå til. Se Hodja.

  40. Den synkende optimistjolle

    Hvis man vil vide noget om hvor falske, lumske,
    magtsyge, livsfarlige og vanvittige politikere kan være, bør man læse
    bøger om Stalin, Hitler, Pol Pot, Mao, Muhammed og Bismarck. Så
    man undgår at være en manipuleret og selvskadende vælger.

    Se også artikler hos Hodja om journalister og om mordforsøget på Trump.

  41. Karsten Jensen

    Vanvidsbilist løsladt

    Retten i Hillerød mente ikke, der var grund til yderligere fængsling af vanvidsbilist, idet der kun var to dræbte….et forældrepar… og to hårdtsårede børn.

    En måling viste, at pågældende kun havde kørt i gennemsnit 125 km i timen over en strækning på ni kilometer og et vidne havde udtalt, at han ikke følte sig i livsfare ved møde med denne sindssyge fartpsykopat.

    Andre vidner havde anslået, at farten til tider var ml 150 og 180 under ræset med en anden vanvidsbilist, der omkom ved frontal torpederingen af den lille familie.

    Men dommeren henviste til, at det kunne enhver komme og sige.

    Nu kan den pågældende frit forbryde sig igen mod landets love. Hvis han bliver opdaget, vil han hurtigt blive sat fri igen. Det er trods alt et retssamfund vi lever i.

    Er det nødvendigt at sige, at der er tale om indvandrere fra et muslimsk land? Eller har læseren selv regnet den ud………

    1. Niels O

      “Er det nødvendigt at sige, at der er tale om indvandrere fra et muslimsk land? Eller har læseren selv regnet den ud………”

      Nej, for så havde du ikke postet det. Cherry-picking.

      1. Karsten Jensen

        Niels O bekymrer sig meget om muslimske vanvidsbilister, men viser ingen medfølelse for den lille familie, der blev slået til bindebrænde.

        Hvilket menneske er Niels O? Hvad er hans dagsorden?

        1. Niels O

          Prøv lige selv at sætte dig ind i historien via disse links:

          dr.dk/nyheder/indland/24-aarig-mand-loeslades-i-sag-om-doedsulykke-ved-hilleroed

          dr.dk/nyheder/seneste/det-er-egentlig-et-ret-enkelt-budskab-nordsjaellandske-borgmestre-i-opraab-efter

          Der var ikke tale om vanvidsbilisme.

          Strækningen er i forvejen udsat for voldsom kritik. Så gå efter politikerne – også.

          Ja, selvfølgelig er det en tragisk ulykke, men jeg vil opfordre også andre til at sætte sig ind i historien – og ikke køre det sædvanlige “indvandrer”-show. Så primitivt.

          1. Træt

            Luk røven Niels Ingenting. Det var to perkere der kørte ræs, og desværre tog den ene af dem uskyldige danskere med i døden.
            Den anden burde være blevet aflivet på stedet med et nakkeskud og begravet i en svinehud

          2. Karsten Jensen

            Niels O skriver, at der ikke var tale om vanvidsbilisme og at det var en tragisk ulykke på en farlig strækning.

            Og mener det er primitivt at bebrejde indvandrere.

            Altså en fuldstændig hvidvaskning af fartpsykopaters morderiske og hensynsløse gerninger. Det giver jo ingen mening.

            Med mindre man har en helt anden dagsorden.

          3. Niels O

            Det er ikke mig, der siger, at det ikke er vanvidsbilisme.

            Læs linkene.

            Og lad være med fortsat at manipulere – både hvad jeg skriver – og hvad der er sket i den aktuelle sag.

            Husk også at poste alle andre historier om vanvidsbilisme, der ikke involverer møhammedaanere.

          4. Træt

            Hvis den venstrekstreme dommer har givet muslimrabat og ikke vil dømme vanvidsbillisme må anklagemyndigheden anke af hensyn til retsbevidstheden

    2. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      OM BILER OG BOMBER

      Migranters vanvidskørsel m.m. fremmer og understøtter
      jo blot den folkeudskiftning som er de gamle partiers mål.
      Et “demokratisk” flertal i borgen og EU er jo træt af danskerne, og
      ønsker et nyt folk bestående af unge friske arabere og afrikanere.
      (Straf til kulturfremmede trafikgalninge må forventes at bortfalde
      om kort tid, da det af migranter kan opfattes som racistisk at
      blande sig i deres trafikvaner)

      Iøvrigt er der mange flere danskere som mister livet pga. knivstik,
      skyderier og hospitalsskandaler osv., så vi skal nok bare vænne os til
      at politikerne mener at det er politisk korrekt, bæredygtigt, ambitiøst,
      klima-venligt og fremtids-sikkert at udskifte/udrydde danskerne.

      Som en politiker udtrykte det: At spille skak koster bønder. Og som
      Stalin sagde til parti-kammerater: Man kan ikke lave en omelet uden
      at knuse æg. En kommentar til at millioner af bønder blev ofre for
      en politisk fremkaldt hungerkatastrofe.

      (De rødes terror mødte fra 1917 kun lidt modstand fordi
      95-99% af russerne ikke anede hvad der foregik i Moskva mv.)

      Hodja: England bliver det første muslimske land med brintbomber
      monteret i langtrækkende supersoniske raketter !!!

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *