PRÆSIDENT HARRIS?

Demokraternes vældige partiapparat har gennem de seneste fire år opnået kontrol over store dele af det amerikanske samfund. Det Demokratiske parti er konsolideret ind i et magtindustrielt kompleks, der omfatter hovedmedierne, embedsværket, universiteterne, retsvæsenet og Hollywood. Med denne dybe forankring er det lykkedes med stor succes at holde samfundet uvidende om præsident Bidens tiltagende demens.  Alle forsøg på at orientere den bekymrede offentlighed om præsidentens svindende åndsevner blev bremset, tabuiseret og fejet ind under gulvtæppet. I virkeligheden var Biden på intet tidspunkt reel præsident, men kun en frontfigur, der ved festlige lejligheder blev skubbet ind på scenen for at læse en tale ved hjælp af en teleprompter eller talekort. Den virkelige magt i Det Hvide Hus ligger hos ’fire-banden’ bestående af tidligere præsident Obama, Nancy Pelosi, Chuck Schumer og Hakeem Jefferies, der er Demokraternes formand i Repræsentanternes Hus. Det var disse fire Top-Demokrater, der fyrede Joe Biden i sidste uge og som nu har godkendt Kamala Harris som partiets kandidat til præsidentvalget i november.

Opgaven for Demokraterne går nu ud på at skabe et billede af Harris som en hjertevarm, engageret, dynamisk og ansvarlig førerskikkelse, der utvivlsomt bliver en historisk fremragende leder af USA og den frie Verden. Det kommende valg har således ikke noget med Kamala Harris at gøre, men drejer sig udelukkende om at bevare Demokraternes magt over det amerikanske samfund. Det er dog noget af en udfordring for det Demokratiske partiapparat at trylle den upopulære Harris om til en populær præsident. Alle meningsmålinger gennem de fire år har vist, at vælgerne ikke kan lide hende og synes, at hun er elendig til sit arbejde. I en meningsmåling fra NBC fra juni 2023 bliver Kamala Harris bedømt som den mest upopulære vicepræsident nogensinde. Og med god grund.

Harris forsøgte at blive Demokraternes præsidentkandidat ved valget i 2020, men måtte opgive sin kampagne. Folk gad ikke høre hendes budskaber, og ingen ønskede at bidrage til hendes kampagnekasse. Hun blev udelukkende udpeget til vicepræsident, fordi hun var kvinde, sort og stærkt venstreorienteret helt ude på partiets røde fløj, der hvor Enhedslisten befinder sig i Danmark. Harris er stærk tilhænger af Demokraternes mantra, DEI (Diversion, Equity, Inclusion), altså mangfoldighed, ligemageri og inklusion. Hun tror på myten om, at det hvide overherredømme udsætter USA for systemisk racisme. Hun støttede optøjerne, volden, afbrændingen af biler og plyndringen af butikker efter George Floyds død under en anholdelse. Hun er fjende af Israel og går ind for kvinders ubegrænsede ret til abort under hele graviditeten.

Præsident Biden gav Kamala Harris ansvaret for opsynet med den illegale indvandring. I lang tid nægtede hun imidlertid at besøge den stærkt belastede grænse til Mexico. I stedet sammenlignede hun de amerikanske grænsevagter med Ku Klux Klan og anklagede offentligt det beredne grænsepoliti for at tæske migranterne med deres ridepiske. Løgn og opspind alt sammen, men typisk for Harris, der ser racister og fascister overalt. Kamala Harris’s arbejde som ’grænse-zar’ har resulteret i 10 millioner illegale migranter siden 2021 heraf alle slags kriminelle. Især narkokartellerne huserer frit i det sydlige USA, hvor 100 000 mennesker hvert år dør af stofmisbrug.  Udtrykket ’illegale migranter’ er derfor blevet tabuiseret i medier og skolevæsen, der nu anvender betegnelsen ’uregistrerede indvandrere’.

Hovedmedierne i USA har haft så travlt med at beskytte Joe Biden, at indsatsen for Demokraterne ikke også kunne omfatte den uheldige vicepræsident, som har fået en ilde medfart i selv de medier, der er loyale mod Demokraterne. Det Biden-venlige ’The Hill’ beskriver, hvordan Harris’s lunefulde og intolerante lederstil har skabt medarbejderflugt i hendes stab i det Hvide Hus. Ikke mindre end 13 chefer har forladt arbejdspladsen, som det ellers Demokratisk orienterede ’Politico’ omtaler som ’et usundt arbejdsmiljø’, hvor folk blive smidt under bussen af Harris, og hvor medarbejderne føler sig  ’behandlet som lort’.

Da Demokraterne ikke har udrettet andet en ulykker og katastrofer for den amerikanske befolkning gennem de sidste fire år under Biden, må Harris nu gå i valgkamp med det eneste argument, hun har tilbage: Hadet til Donald Trump og frygten for, at han vender tilbage som præsident. Og her er hun startet i fin stil. Hun begyndte med lige at stemple Trumps vicepræsident-kandidat J.D. Vance som en dårlig amerikaner. Samma Vance er en succesrig iværksætter og har tjent 6 år i US Marine Corps, men det er åbenbart ikke amerikansk nok for Harris.

Demokraternes vældige propagandamaskine er dog allerede ved at give resultater. Også danske medier er ved at bygge den umulige Harris op til den ideelle præsidentkandidat, der skal redde demokratiet fra den onde Trump. En redaktør på Berlingske beretter således, at Harris’s tale tirsdag aften i Milwaukee var til seks stjerner, fordi hun fremstod som det klare dynamiske og demokratiske valg og kontrast til den kriminelle Trumps løgne og udflugter. Hvad var så Harris’ s klare budskab til vælgerne?: ”Ønsker vi at leve i et land med frihed, empati og respekt for loven eller i et land med kaos, frygt og had?” En pinlig frase fra Joe Bidens støvede kasse med slidte klicheer. En vision for fremtiden, mener Berlingske.

 Vi får således ikke et præsidentvalg, hvor det amerikanske folk skal vælge mellem Harris og Trump, men et valg lige som i 2020, som var et valg for eller imod Trump. Hvis et flertal af vælgerne er dumme nok til at hoppe på Demokraternes forgyldning af den inkompetente Kamala Harris, får USA for anden gang på fire år den elendige præsident, de har fortjent. Man ligger som man har redt.

24. juli 2024

175 Thoughts to “PRÆSIDENT HARRIS?”

  1. Karl Martell

    Jeg undre mig til stadighed over at demokraterne forsøger at pådutter republikanerne Ku Klux Klan. Klanen er i sin tid dannet af tidligere demokratiske slaveejere i sydstaterne. De var republikanerne under Lincoln, der gjorde op med de hovedsageligt demokratiske slaveejere.
    Det er stadig derfor, at mange sorte ikke kunne drømme om at stemme demokratisk. Så sent som i slutningen af tresserne og begyndelsen af halvfjerserne stillede den dybt racistiske og tilhænger af apartheid George Wallace op for demokraterne.

    1. Der var engang et yndigt land

      Vedr. woke Kamela Harris

      Er det ikke næsten utroligt? : Det
      bedste og dejligste og mest lykkebringende de woke og røde
      kvindesagskvinder véd, det er retten til at slå ubekvemme børn
      ihjel. De ævler løs om denne herlige rettighed fra morgen til aften,
      i DR, i TV og i aviserne. Tilsyneladende tænker de ikke på andet.
      Foreløbig har de rabiate danske feminister fået aflivet 985.000
      børn, men de vil gerne aflive mange flere, så de kan blive ved
      med at påstå at der er behov for indvandring, til afhjælpning af
      manglen på arbejdskraft.

      Alle kommunister er blodtørstige, på den ene eller den anden måde.

      1. Privatdetektiven

        Herunder udfolder P. Skov/Niels Poulsen
        sig med de sædvanlige halve sandheder og perfide løgne. Han er
        langt ude på den yderste radikale venstrefløj. Hans påstand om
        at kriminaliteten i USA er nedbragt betydeligt, er helt til grin. Den
        er steget rigtig meget, dels pga. Soros og gak-gak humanistiske
        borgmestre, dels pga. de millioner af kriminelle der er strømmet
        ind over grænsen til Mexico, efter at Joe Biden og Kamala H. fik
        den lukket op på vid gab. Begge har været blødsødne og tosse
        gode hvad invasionen angår. Eller de har været ekstremt kyniske.

        Da Trump sidst holdt tale, virkede han åndsfrisk og lod til at være
        i god fysisk form. Nogle er så heldige at de bliver 90 eller 100 år
        uden at være mentalt svækket. Men P. S. har specialiseret sig i
        at rakke ned på Trump. Er det DRs og Politikens Trump-hadere
        der er kilder og forbilleder?

        P. Skov er ikke andet end en nyttig idiot, eller en medløber/agent
        for de radikale eller godhedsindustrien.

        1. Fremtiden bliver total, kunstig og ubarmhjertig

          Valget i USA er da meget
          interessant, men vores egen situation er vel mindst
          lige så interessant. Amerikanerne befinder sig i en
          farlig situation, der kan ende aldeles katastrofalt.
          Men danskerne er i en situation som kan ende
          lige så slemt.

          Det vil nok være klogt at tage ved lære af hvad der sker
          i USA. Men vi bør også se på hvad der foregår i Sverige,
          Frankrig og England. I USA er der risiko for en totalitær
          fremtid med gangstervælde, fattigdom, diktatur, kaos
          og sammenbrud af byernes økonomi og sociale orden mv.

          I Sverige, Frankrig og England er der nu så megen terror
          og uorden, at lov og orden er kollapset. Alt med tryghed,
          frihed og velfærd er ved at forsvinde. Vold og mord, et
          utal af overfald på kvinder/ piger og mænd/ drenge samt
          tusindvis af påsatte brande hærger landene. I Paris skal
          45.000 betjente nu forsøge at forhindre terror mod
          civile deltagere i sportsstævner.

          Europa har kurs mod noget der minder om Romerrigets
          totale sammenbrud for ca. 1700 år siden. Tyskland og
          EU trækker i trådene, men ikke til europæernes eller
          danskernes fordel. Og Christiansborg har droppet at
          varetage det danske folks interesser. Sandsynligvis mest
          fordi vælgerne er holdt op med at forsvare deres interesser.
          Kun ganske få er med i partiforeningerne, og partierne
          bliver oftest hverken belønnet eller straffet efter fortjeneste
          fordi vælgerne husker dårligt og véd for lidt. Og fordi de
          allerfleste ikke tager ved lære af svenskernes frygtelige og
          bloddryppende situation.

          Alt tyder nu på at Danmark inden længe vil ophøre med
          at være danskernes land. Man bestemmer selv om man
          finder udviklingen ligegyldig eller interessant. Men at
          enorme forandringer, omvæltninger og følgevirkninger
          er på vej til millioner af danskere er sikkert som amen
          i kirken. Mange er allerede ofre for konsekvenserne.
          Katastrofen ER begyndt.

          1. Tennis-spilleren

            Herunder følger så en ørkenvandring
            af vrøvl og usandheder, forfattet af den meget
            påståelige P. Skov. Hans hjerne er en mellemting
            mellem en labyrint, en centrifuge, et mørkekammer,
            en idiotanstalt og en zoologisk have hvor alle dyrene
            ved en fejl er sluppet løs, så aber, strudse, isbjørne,
            kænguruer, elefanter, krokodiller og næsehorn
            har skabt vild panik. Ud af denne forvirring skabes
            P. Skovs tanker om USA og Danmark.

            Spild minutter af dit liv: læs P. Skovs kommentarer.

          2. Blot en bemærkning

            P. skov, Niels Poulsen, Niels O
            og Karsten Jensen er alle tilhængere af invasion,
            masseindvandring og islamisering/ afrikanisering.

            I det lys skal alt hvad de skriver ses !

  2. P. Skov

    Man kan da være helt sikker på, at hvis en kvinde – og endda en farvet en af slagsen – får succes, så må det udelukkende skyldes positiv forskelsbehandling! Skal vi ikke nøjes med at studere Harris’ CV – hun er på papiret betydeligt mere velkvalificeret til præsidentposten end Trump nogensinde har været. Ligestilling er der først, når ukvalificerede farvede kvinder kan opnå det samme som ukvalificerede hvide mænd.

    Desværre er det gået tilbage for Biden på det seneste, og han burde ikke have forsøgt at genopstille. Men hans indsats som præsident i perioden skal ikke forklejnes. Republikanerne har fra dag 1 uretmæssigt forsøgt at tegne et billede af ham som dement … fordi de ikke kunne finde så meget andet at udsætte på ham. Men sjældent har en præsident opnået så mange og betydningsfulde resultater i en periode, som Biden. USA’s økonomi er forbilledlig stærk, landets infrastruktur er under opbygning, der produceres chips og energi som aldrig før og USA har samtidig spillet en betydelig international rolle med at samle vesten. Heldigvis indså Biden i tide, at løbet er kørt, og gav stafetten videre. Måske er Harris ikke den optimale kandidat, men hun er den bedste mulighed lige nu, så lad os nu se, hvad hun kan, når ikke længere hun skal stå anonymt i skyggen som VP.

    Måske det er på tide at se på, at Trump nu er den ældste kandidat til præsidentposten nogensinde – 78 år. Når man ser på hans taler for 8 eller blot 4 år siden, er det tydeligt, at også HANS mentale kapacitet er formindsket betydeligt. Han kan ikke holde tråden, kan ikke udtale ord (især ikke om aftenen) og ævler fuldstændig ude af kontrol om latterlige emner, såsom hajer og elektriske både. Selv om beslutningen var, at han skulle italesætte “unity” på RNC, så holdt han sig kun til emnet ganske kort tid og fortsatte så sin hadefulde og splittende retorik i resten af den urimeligt lange tale. Den indeholdt mere end en snes af de alvorlige løgne, som han fremturer med igen og igen. Kriminaliteten er fx ikke stigende, men derimod nedbragt betydeligt i de senere år. Det er bevidst løgn!

    I debatten med Biden serverede Trump cirka 30 løgne på 90 minutter. Han præsenterede ingen sammenhængende politik, men demonstrerede tværtimod, at han ikke forstår almindelige økonomiske sammenhænge. Det nedbringer for eksempel næppe inflationen at pålægge importvarer told. Manden er totalt uvidende om mange ting.

    Og nu har Trump så udpeget en VP, hvis vigtigste kvalifikation er, at han er god til at slikke Trump i røven. Så god, at Trump har glemt, at Vance oprindeligt mente noget ganske andet. Vance er en mand uden rygrad, som i øvrigt ikke er særlig selfmade, men som har været finansieret hele vejen igennem af milliardæren Peter Thiel (som også har støttet Trump). Vance har synspunkter, der ligger til højre for Trump, hvilket vil frastøde nogle midtervælgere, som Trump ellers har brug for. Et mildest talt uklogt valg af Trump – men smigrer man ham nok, så forsvinder al rationalitet åbenbart.

    Ja, Kamala er lige som langt størstedelen af amerikanerne for fri abort … men ikke gennem hele graviditeten, som Aamund skriver. Igen bevidst løgn. I dag er situationen fx i Texas, at en kvinde, hvis foster ikke længere har hjertelyd, ikke kan få hjælp til at abortere det døde foster, men må vente på, at hun selv kommer i livsfare. Lægerne er simpelt hen bange for at blive mistænkt for noget. Det har allerede kostet kvindeliv. Og der er ingen undtagelser for voldtægt og incest. Mørkemænd! Det kommer til at afgøre valget.

    Det bliver spændende at følge!

    1. Det er synspunktet i det Demokratiske parti, at en kvinde skal i samråd med sin læge kunne få foretaget en abort gennem hele graviditeten. Harris støtter denne holdning fuldt ud, hvad hun aldrig har lagt skjul på. At en abort er kvindens frie valg udtalte hun mange gange under primærvalgene i 2019.

      1. P. Skov

        I dette lovforslag, som Harris var co-sponsor på i 2017, skelnes der mellem, om fosteret er levedygtigt eller ej. Abort af levedygtigt foster må ifølge lovforslaget kun foretages, hvis kvindens liv eller helbred er i fare. Det er i øvrigt forsvindende få aborter, der foretages efter denne grænse. Kvinder venter ikke så længe, hvis de bare ikke ønsker barnet – der er ofte liv og helbred på spil. Abort af et levedygtigt foster er ikke nogen spøg. https://www.congress.gov/bill/115th-congress/senate-bill/510

        1. Tennis-spilleren

          P. Skov og Niels 0 er kun med
          her for at afspore debatten. Deres mål er at skræmme
          læserne væk, så Aamunds blog ikke får nogen betydning
          for meningsdannelsen. Danskernes situation og fremtid
          interesserer dem ikke en døjt. De er fuldstændig opslugt
          og behersket af deres radikale tankesæt, og har mistet
          evnen til at tage imod argumenter og nye oplysninger. De
          har jo selv sagt at de aldrig vil besøge Hodja, Youtube og
          PragerU. Selvom det kunne udvide deres viden og horizont.
          De ønsker ikke at lære nyt. Noget som er typisk for folk
          der er fanatikere eller indoktrinerede. Mentalt set er de
          stivnet i vaneforestillinger.

          1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

            Hanne Vibeke Holst har lige
            været i DR hvor hun fortalte om at hvis man spiste spagetti
            med kødsovs, og foretrak koteletter fremfor plantebøffer,
            var man nok sindsyg. (Brev til fremtiden)

            I Ålborg er der lagt et loft over hvor mange læger universitet
            må uddanne. Man har kapacitet til at uddanne 250 læger,
            men har kun lov til at optage 179 studerende. Altså 71 læger
            færre om få år. Der skal jo spares.

            Flere og flere unge bruger nikotin-poser der giver frygtelige
            sår og skader i munden. Vel endnu et tegn på at politikken
            overfor familierne er pervers. Brugen af opioider er stigende,
            selvom tabletterne er direkte giftige og kan dræbe allerede
            første gang eller efter ganske kort tids brug.

            Staten vil ikke bygge boliger, selvom tusinder af danskere nu
            mangler en bolig til en overkommelig husleje. Og indvandringen
            fortsætter. Migranterne lægger beslag på en stor del af bolig-
            massen, som de jo har første-ret til.

            Mange mink-farmere har stadig ikke fået erstatning. Og over
            to år efter krigens udbrud, er det danske forsvar og civilforsvar
            stadig ikke kommet i gang med at blive bragt i orden.

            Og sundhedsvæsnets nedtur fortsætter. Og kommunerne skal
            spare mange milliarder her i 2024 og 25 osv.

            Skal vi spares ihjel?

          2. Tilføjelse

            Hanne Vibeke er blot endnu
            en af de mange klima-hysteriske som ikke har gidet sætte
            sig ind i hvad det med co2, foto-syntesen og solen egentlig
            handler om.

            I morgenradioen var der også en kvinde fra
            “Tænketanken Europa” som mere er et organ
            for propaganda end en tænketank.

          3. Hvor er vi på vej hen?

            Der er en liste over politiske svigt,
            skandaler og udskejelser nederst i tråden, cirka
            kommentar nr.100. Den viser at DK er ved at
            blive til et fejlslagent land.

    2. Wiens redning skete 1683

      EN ÆDEL
      OG HJERTEVARM GLOBALIST

      Niels Poulsen/Karsten Jensen/P.Skov
      er sådan et godt menneske. Han er bare så politisk,
      juridisk og etisk korrekt at hans åndelige og moralske
      våbenskjold er blankt som et spejl. Han er som ridder
      Rap, St. Georg, Mother Teresa, Florence Nightingale og
      og don Quixote tilsammen. De to kvinder hjalp de
      fattige og plejede de syge, og de tre ædle riddere ned-
      kæmpede masser af drager og vindmøller.

      Niels Poulsen er også en ædel ridder
      som med sin lanse spidder alle de formaste-
      lige danskere som mener noget andet end Niels,
      Karsten og P. Skov. For når N.P. har påpeget
      at danskerne ifølge nogle konventioner og nogle
      oldnordiske eller globalistiske regler har pligt til at begå
      kollektivt selvmord, så skal disse danskere jo ikke være
      påståelige og smålige eller forsøge at unddrage sig deres
      selvfølgelige pligt til at give plads til de invasive arter fra
      Afrika og Mellemøsten.

      Og Niels har jo ret. EU er ikke noget tag-selv bord. Det
      er Danmark der er et tag-selv bord. For alverdens folke-
      slag der har lyst til gratis boliger, gratis penge, gratis
      møbler, gratis mad og tøj, gratis skoler, gratis hospitaler,
      gratis alting. Og som takker for de gratis ydelser ved at
      skabe problemer og ved at kræve at danskerne skal
      aflevere deres land og lade sig islamisere.

      Og det er da kun rimeligt, mener NP når de mange nye
      danskere sådan har beriget vores land med masser af
      multi-kulti, nye skikke, nye regler og nye “oplevelser”.

      For NP som lever i en teoretisk og juridisk verden fyldt
      med sindrige juridiske krumspring og globale planer,
      er det kværulantisk at påstå at der også bør være plads
      til danskerne i deres eget land. Men når FN og Marianne
      Jelved, Pernille Weiss, Mette, Lars og Troels påpeger at
      der skal skaffes plads til 25 millioner stakkels migranter
      i det lille land, så ER der jo ikke plads til de hvide vantro
      og deres nationale kultur, der jo ikke kan undgå at pro-
      vokere enhver rettroende muslim og islamist.

      Så NP har jo ret. Og så ligner det da ikke noget at
      Martell og andre kommer med indvendinger. Det må
      være danskernes PLIGT at forføje sig og finde andre
      græsgange. Og hvis det er for besværligt, står regeringen
      Mette, Lars og Troels jo klar med aktiv dødshjælp.

  3. Niels O

    Stort set alle andre som præsident end den orange, psykopatiske, dømte kriminelle og demente Trump.

    1. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

      Folkemasserne vil hellere
      tro på statslige løgne end på private sandheder.
      (Adolf Hitler)

      I enhver befolkning er der et betydeligt antal
      svagt begavede, uvidende, overnaive, hjernevaskede, kugleskøre,
      sindsforvirrede, smalsporede, historieløse, tåbelige, overspændte,
      ondskabsfulde, psykopatiske, fanatiske og/eller bindegale personer.
      Hvoraf nogle går ind i politik hvor de resten af tiden optræder som
      nyttige idioter, svigefulde snakkemaskiner eller korrupte og forræderiske
      magtsøgende eller magtfulde idealister og “folkevenner”.

      Selv her hos Aamund findes disse afvigende og hykleriske typer der ikke
      er interesseret i sandhed, frihed og civilisation, men meget hellere vil være
      fortalere for ideologiske løgne, diktatur og barbari. Deres mål er det tota-
      litære samfund. Nogle af dem er mest forvirrede tosser, mens andre mest
      er en slags fascister. Men ingen af dem er til gavn for folket og fædrelandet
      eller sandhed og ret.
      .
      .
      .
      .

      W. Shirers bog om nazisternes Tyskland fortæller om hvad
      der kan ske når tåber, tosser og blodtørstige galninge kommer
      til magten. En sindsoprivende og lærerig bog. Og ellers er der
      Solsjenitsyns og Beevors bøger der skildrer hvordan samfund
      blev omdannet til galehuse, krigszoner og rædselskabinetter.

      1. Niels O

        Bent A plaprer som sædvanligt løs. Ikke læst.

        1. Tennis-spilleren

          Er Niels 0 lettere retarderet?
          Han efterlyser herunder et link til et sted der
          kan overbevise ham om at Biden er dement.
          Men hele duellen mellem Biden og Trump har
          været bragt på nettet, og her var Biden så
          svag, mumlende og forvirret, at det blev klart
          selv for democrats, at nu gik den ikke længere.
          Men Niels 0 spiller uvidende, eller sørger for
          at være uvidende. (?)

          1. Niels O

            Bent A fortsætter sin demente plapren.

          2. Blot en bemærkning

            Alle andre er demente, iflg. Niels O.
            Det er kun Niels O og Biden som tænker klogt og klart.

        2. Piotr

          Nils 0-bon plaprer som sædvanligt løs, med hens ligegyldige One-liners. Ikke læst.

          P.

          1. Vindheksen

            Nullet synes at have selvmedicineret med lidt stærkere sager i dag.

          2. There is something rotten in the state of Denmark

            De tre net-trolde Niels Poulsen, P. Skov
            og Niels 0 repræsenterer de åndelige undermålere
            som omtales ovenfor 24/7 kl. 18.20 under overskriften:
            “Uden sandhed går enhver civilisation til grunde”. Det
            eneste de evner er at videresende de historier som JP,
            Politiken, Berlingske, DR og TV2 fortæller dem. De har
            slugt alle historierne råt, og det de sender videre til os
            er ufordøjet nonsens, opkast og bræk. De er så primitive
            eller bæl-øjede at de ikke er i stand til at skelne mellem
            sort og hvidt, op og ned, ret og vrang, ondt og godt,
            demokrati og diktatur, korrupt og ærlig snak, osv.

  4. Demografi og demokrati

    Burde vicepræsident Kamala Harris ikke automatisk have overtaget præsidentembedet, da præsident Joe Biden blev konstateret dement og uegnet til at være præsident?

    1. Niels O

      Hvornår er Biden konstateret dement af en sagkyndig? Link?

      1. Demografi og demokrati

        Det var Joe Bidens tydelige demens, der fik hans egne partifæller til at kræve, at han skulle stoppe med at deltage i præsidentvalgkampen. Hvordan kan han så som dement fortsætte som præsident et halvt år mere? Det er svært at forstå, synes jeg.

        1. Niels O

          Nå, det bevis kunne du så ikke komme med. Men snakker bare.

          Du kan selv være dement.

          1. Demografi og demokrati

            Det var ikke mig, men det var Joe Bidens egne partifæller, der fik ham til at stoppe med at deltage i præsidentvalgkampen pga hans svækkelse af en eller flere kognitive funktioner, herunder hukommelse dvs demens ifølge definitionen.
            Han kører videre som præsident, selvom de ‘har taget bilnøglerne fra ham’. Det er da lidt underligt? 🙂

          2. Niels O

            Når man står i et hul, så hold op med at grave.

          3. Piotr

            Nå, Nils-0 Bon, følger du ikke med? Er du underinformeret?
            One-liners det er hvad du magter! FJols!

            P.

          4. Demografi og demokrati

            Det var Joe Bidens egne partifæller, der fik ham til at stoppe med at deltage i præsidentvalgkampen pga hans svækkelse af en eller flere kognitive funktioner, herunder hukommelse dvs demens ifølge definitionen.
            Men Joe Biden kører alligevel videre som præsident , selvom de ‘har taget kørekortet fra ham’. Det ER da lidt underligt?

    2. P. Skov

      Biden er ikke konstateret dement og uegnet til at være præsident. Man har vurderet, at det går ned ad bakke nu som følge af normal aldring, og at han derfor nok ikke vil være i stand til at være præsident i hele den kommende periode. Det vil Trump nok heller ikke, men det bekymrer tilsyneladende ikke republikanerne.

      1. Blot en bemærkning

        Hvis man ser på P. Skovs skriverier gennem psykolog
        og psykiater-briller, kan man ikke undgå at få mistanke
        om at P. Skov selv lider af demens. Hans tanker kører
        i ring og handler altid om det samme og det samme.

    3. Blot en bemærkning

      Alle andre er demente, iflg. Niels O.
      Det er kun Niels O og Biden som tænker klogt og klart.

  5. Henrik Wegmann

    Spørgsmålet er, om der reelt kommer et valg.

    Hvis man som Demokraterne har fuld opbakning fra Justitsministeriet og flertallet af de amerikanske dommere, fra alle federale politimyndigheder, stort set samtlige medier og har flertal i begge kamre, så er det vel flintrende ligegyldigt, hvor indlysende det end måtte være, at der (igen) er blevet snydt groft ved valget.

    Hvem skulle dog kunne ændre på resultatet?

    1. Wiens redning skete 1683

      I Rumænien så det lige sådan ud.
      Ceauceskos og konens diktatur havde tilsyneladende fuld opbakning
      fra alle instanser og folket selv. Men det endte alligevel med et oprør
      og parrets regime blev afsluttet.

    2. P. Skov

      Demokraterne har ikke flertal i huset nu. Justitsministeriet og domstolene har lige (med rette) retsforfulgt både præsidentens søn og en demokratisk senator. En republikansk dommer i Florida har forsinket, forsinket og nu helt forkastet en ellers helt indlysende sag mod Trump om hans skandaløse og foruroligende omgang med klassificerede dokumenter. Der blev ikke konstateret snyd ved valget i 2020 … uanset hvor meget republikanerne ledte og ledte. Og endelig så ønsker demokraterne faktisk frie og fair valg! Kom nu ud af din boble!

      1. Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil

        P. Skov serverer ikke andet
        end pjat, dumhed og løgn. Han påstår at Trumps opbevaring af
        dokumenter var skandaløs. Men det var faktisk Bidens opbevaring
        der var skandaløs. Og der BLEV konstateret snyd i flere tilfælde i
        2020. Både med valg-maskinerne og stemmesedlerne. P. Skov er
        en løgnagtig trold, en landsbytosse plaget af vrangforestillinger
        eller et offer for MSMs radikale propaganda.

        1. Piotr

          TROLL Alert!!!!

          Hvis man orker at læse TROLLEN PS´s opspind af løgn&latin, er det stort set hvad der står i MSM, Tanten, JP samt de statslige propaganda institutioner DDR & løgnesprederen TV2.

          En ynkelig, uselvstændig størrelse.
          P.

        2. P. Skov

          Biden burde naturligvis ikke have opbevaret klassificerede dokumenter, men samarbejdede omgående med myndighederne, da dokumenterne dukkede op. Der blev ikke fundet grund til at rejse sigtelser. Trumps sag er helt anderledes både på grund af omfanget, og fordi han nægtede at udlevere dokumenterne og modarbejdede myndighedernes efterforskning. Og hvad angår snyd i 2020 så må du hellere dokumentere den påstand. Der blev IKKE konstateret snyd i et omfang, der kunne have ændret valgresultatet. Enkelttilfælde findes altid … men det gik begge veje.

      2. Niels O

        Til gengæld elsker Demokraterne protektionisme. Republikanerne elskede frihandel – indtil Trump kom til – så er det også blevet protektionisme her.

        Så pt går jeg hverken ind for D eller R.

  6. Ole Madsen

    Valgkampen bliver at sammenligne med en tyrefægtning, dog til en afveksling med en kvindelig matador, men med lige så forudsigeligt udfald.

  7. Let’s go Brandon!

    Kom nu ud af din boble!
    Skriver personen som sidder og ser det kultagtige (P. Skovs egen formulering) MSNBC, og David Pakman fra YouTube som siger det P. Skov gerne vil høre.
    Du er vist lidt mere end lidt speciel!

  8. Niels Poulsen

    Mike Johnson, formand for Repræsentanternes Hus, har advaret sine republikanske kollegaer mod at angribe Harris for hendes køn, hendes etnicitet og for at være repræsentant for DEI.

    Aamund hopper i med begge ben.

    1. Tennis-spilleren

      Nu har P. Skov så
      skiftet navn til Niels Poulsen, i den tro at det narrer læserne.
      Aamund er ikke hoppet i med begge ben. Og hvorfor skulle han
      dog lade sig styre af Mike Johnson? Desuden ER Kamala Harris en
      DEI feminist.

      Hvis der er nogen som hopper på hvadsomhelst som påstås af
      MSM, er det N.P. Han tror en masse, men véd ingenting.

      1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

        At lytte til radioens P1 er
        efterhånden noget af en prøvelse. Det handler snart ikke om andet end
        billig underholdning, nyt fra fjerne lande og masser af løgnepropaganda.
        Særlig lørdag-søndag er der langt mellem snapsene.

        DR er blevet et sygt foretagende hvor underlødige, vulgære, macabre og
        manipulerende udsendelser fylder mere og mere. Man fører sig frem
        med klima-propaganda så skinger og hysterisk, at det er ren hjernevask:
        Klimaet er gået fuldstændig amok, vi står i en dybt alvorlige klima-krise
        til op over ørerne. Hvis co2-afgifterne ikke tre-dobles og hvis klima-
        målene ikke nås inden 2027, hvis ikke landbruget slagtes og hvis vi ikke
        afstår fra flyrejser, bilture, oksesteg, luksus, ferier og nyt tøj, vil co2 slå
        os alle ihjel med hedebølger, skovbrande, orkaner, skybrud og over-
        svømmelser, og hele jordkloden vil blive stegt, kogt, forbrændt og ødelagt.
        Det er løgn altsammen, men det fremmer den “grønne” omstilling.

        Og så er der me too, BLM, Pride paraderne, LGBTQ+, transvestitterne,
        de pædofile, normstormerne, Kvinfo, de woke, de krænkelsesparate, de
        undertrykte kvote-kvinder og fortalerne for nye identiteter og for mere
        end to køn, vist op mod 300 forskellige køn. Al denne forvirring sender
        DR reklamer for med korte mellemrum.

        Så er der indvandringen og besættelsen som skildres som berigende,
        nødvendig og uundgåelig. Som en god og langsigtet investering der vil
        gøre os alle rigere og skaffe mere velfærd og dermed mere tryghed. Og
        EU og FN omtales naturligvis altid som positive menneskevenlige organisationer.

        DR spekulerer også i følelsesporno, udpenslet vold og kriminalitet
        samt prostitution og abnorme seksuelle minoriteter.

        Som kronen på værket har man serier som latterliggør mændene,
        danskheden, kirken og den kristne kulturarv. Og den nye progressive
        rødbrune kultur er jo også meget bedre end den kultur vi er vant til.

        Ja, DR kan det hele. DR kan belære os, opdrage os og forbedre os.
        Og gøre os meget klogere. DR radio og TV er bare i særklasse.

  9. Flaben Fræk

    Anna Libak skriver i – Kradsbørstig Tidende – (gældende kommende valg i USA) at “valget ser nu ud til at stå mellem alfahannen og alfahunnen” – Forkert fru Libak; valget står mellem entreprenøren og bureaukraten (begges fejl ufortalte).

    Hvis der ikke forefindes entreprenante personligheder som tager initiativ til, at dyrke korn, bygge ovn og bage brød, ja så bliver der ikke noget at dele – Zero! – Bureaukratiet, aka The Swamp, stiller ikke sult, byder højest på kvalme! – Så enkel er ligningen!

    1. Niels Poulsen

      Der findes vel ikke noget mere entreprenant end Bidens Bipartisan Infrastructure Law. Gigantiske offentlige investeringer for at renovere nedslidte veje, broer, havne etc. med alle de arbejdspladser det skaber. Harris vil fortsætte Bidens visionære projekter for at føre USA ind i fremtiden.

      https://www.whitehouse.gov/build/

      Trump derimod vil bygge toldmure omkring USA, som både vil skade den globale og amerikanske økonomi med stigende stigende inflation. Jeg kan se, at den tidligere direktør for den liberale tænketank CEPOS, mener, at Det Republikanske Parti under Trumps ledelse er inspireret af marxistisk tænkning i deres angreb på frihandel.

      1. Blot en bemærkning

        Niels Poulsen, P. Skov og Niels 0
        er alle tre Politiken papegøjer. Og ekkoer af DR og TV2.

    2. P. Skov

      Den offentlige sektor sørger for at uddanne arbejdskraft, varetage arbejdskraftens sundhed (i hvert fald herhjemme), sikre forsyning og infrastruktur, fx nødvendige transportmuligheder for både arbejdskraft og varer, opretholde lov og orden og meget, meget andet, som er forudsætningen for de entreprenantes virke.

      Hvad er det nu lige, at Trump har bedrevet ud over at sætte sin nedarvede formue overstyr, bedrage sine omgivelser og undlade at betale sine kreditorer? Nå jo, han har underholdt på TV … det er nok hans største bedrift.

      1. Flaben Fræk

        Okay P. Skov – Fjerne entreprenøren ud af ligningen – Dit træk…

        1. P. Skov

          Samfundet fungerer bedst med gode vilkår for entreprenører … og entreprenører kan ikke udføre noget særligt uden en offentlig sektor. Sværere er det vel ikke.

          1. Flaben Fræk

            P. Skov: “entreprenører kan ikke udføre noget særligt uden en offentlig sektor” – Tableau!

            Så vidt jeg er orienteret eksisterede der ikke nogen offentlig forvaltning da isen (Weichselistiden) trak sig tilbage fra Skandinavien; fulgt op af entreprenante typer som drog mod nord, bosatte sig her og skabte funktionsduelige samfund – Funktionsduelige samfund som, gennem flere hundrede år, fungerede og udviklede sig kontinuerligt; vistnok, helt uden indblanding fra gesjæftige djøf’ere – Ikke sandt hr. Skov!?

          2. Niels Poulsen

            Jeg var lige ved at få caffe latten i den gale hals: Migranterne, som koloniserede det skandinaviske område, efter isbræerne trak sig tilbage, kaldes for entreprenante, idet det hævdes, at disse mørklødede udlændinge oprindelig udvandret fra Afrika er skaberne af nutidens funktionsduelige samfund.

            Jeg er rystet. Jeg troede ligesom personen med de 1000 falske profiler, at det var den ariske race, som har skabt det danske velfærdssamfund.

  10. Vimmerby

    10.000.000 ville svare til cirka 180.000 i DK. Nationale grænser og nationalstat betyder alt, når det er i Ukraine, men nul og niks, når det er eget territoriale rum.
    10.000.000 er sgu mange ! Utroligt, at der findes tosser, der end overvejer, at stemme demokratisk.

    1. Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

      Fremtiden kan blive totalitær, blodig og grusom

      Ja, EUs, Borgens og
      pladderhumanisternes politik er fyldt med selvmodsigelser
      og rablende vanvittige marxistiske dogmer og trossætninger.
      De totalitære og altødelæggende hensigter er ikke til at tage fejl af.

      I DK er der nu halvanden million migranter, en invasion som er
      skyld i et utal af problemer, besparelser og sociale ulykker. Men
      flertallet af de politiserende kvinder kan ikke få nok af den isla-
      misering og afrikanisering som vil føre til brutal undertrykkelse
      af alle danske kvinder. De samme politik-kvinder jamrer året
      rundt over at de bliver undertrykt af de danske mænd. Og så er
      de samtidig tilhængere af en indvandring som vil føre til en 100
      gange værre undertrykkelse. Er de forrykte eller hjernedøde?

      Mændene nøjes med at se passivt til, de er tavse mens
      kvinde-aktivisterne fører ordet og forvandler DK til en blanding
      af Sverige, Somalia og Venezuela. Mændene er også særdeles
      kortsynede, generelt sagt.

      Det kan næsten kun slutte i det rene ragnarok.

  11. Niels O

    Hvor jeg dog savner republikanerne, som de var i gamle dage – før 2015.

    Nu er det et plat, hadefuldt, ikke-samlende arbejderparti for rednecks og hillbillies.

  12. Piotr

    TROLL ALERT!!!! TROLLEn PS 12:42
    “Den offentlige sektor sørger for at uddanne arbejdskraft, varetage arbejdskraftens sundhed (i hvert fald herhjemme), sikre forsyning og infrastruktur, fx nødvendige transportmuligheder for både arbejdskraft og varer, opretholde lov og orden og meget, meget andet, som er forudsætningen for de entreprenantes virke.”

    Mere disinformation, løgn & had fra TROLLEN PS, NP & KJ! GAB!

    ER det DK du omtaler? Alt det ovennævnte er overhovedet ikke lykkedes i DK!
    Om den offentlige sektor virkelig løftede denne opgave, ville der ikke være mangel på arbejdskraft i DK. Men, det er faktisk tilfælde.

    På gr.a skatter&afgifter kan det værken betale sig, at være arbejdstager eller entreprenør i DK.
    Lige så hurtigt entreprenøren får mere end 5 Nuller (00000) på omsætningen er de smuttet til udlandet(ja, selv til Sverige).

    At DJT skulle have sat sin formue overstyr? ØH, nånå, EM donerer $45 Mill om måneden til America PAC, der som bekendt er pro-DJT, men det kan du ikke læse i Pøllertiken, på DDR eller TV2`s løgnespreder.
    DJT er den største beneficial i alle POTUS-kampagner gennem tider, men det har Lotte Mejlhede ikke fortalt, også stemmer det ikke med din sandhed. (idiot)

    Forlang Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter!

    P.
    OBS: Læs på 24NYT, Klaus Ewald´s klumme fra 22. Juli, om fædrelandets parlamentariske samt demokratiske tilstand pt.

    1. There is something rotten in the state of Denmark

      De tre net-trolde Niels Poulsen, P. Skov
      og Niels 0 repræsenterer de åndelige undermålere
      som omtales ovenfor 24/7 kl. 18.20 under overskriften:
      “Uden sandhed går enhver civilisation til grunde”. Det
      eneste de evner er at videresende de historier som JP,
      Politiken, Berlingske, DR og TV2 fortæller dem. De har
      slugt alle historierne råt, og det de sender videre til os
      er ufordøjet nonsens, opkast og bræk. De er så primitive
      eller bæl-øjede at de ikke er i stand til at skelne mellem
      sort og hvidt, op og ned, ret og vrang, ondt og godt,
      demokrati og diktatur, korrupt og ærlig snak, osv.

  13. Flaben Fræk

    I samme avis som den fru Libak repræsenterer (Kradsbørstig Tidende / BrushWeekend) fremturer bladets chefredaktør, Børst Kradsbørstig, fidelt, nogenlunde efter hukommelsen, med følgende tirade: “USA er fremtiden (…) Og den repræsenterer Kamala Harris” – Tableau!

    Vi må forstå, at chefredaktøren mener, at bureaukratiet- og eller bureaukratiets forvaltere, er fremtiden!? – Gad vide hvad tidligere chefredaktør Jørgen Schleimann ville sige til den type pølsesnak?

  14. Frihed er det bedste guld

    Er debatten allerede gået i stå? Er det ferietiden,
    eller er det lykkedes de tre trolde at jage læsere og
    skrivere væk?

    Har Aamund mon set forslagene i forgårs om at lægge
    emner ud til debat, uden artikler, blot med nogle få linier
    om hvad Aamund mener om emnet.

    1. PS

      Det ville da også være nemmere
      for Aamund, og man kunne undgå tomgang eller alt for lange tråde.
      Og der er jo masser af emner at vælge i mellem. Eller man kunne
      bare hver anden gang eller hver 3. dag have en rubrik: Danmark i
      denne tid. Det virkede fint hos Hodja.

  15. Demografi og demokrati

    Som nævnt her 24/07/2024 at 17:52: Burde vicepræsident Kamala Harris ikke automatisk have overtaget præsidentembedet, da præsident Joe Biden blev konstateret dement og uegnet til at være præsident?
    Er det ikke en vicepræsidents opgave at overtage præsidentembedet, når præsidenten ikke fungerer eller falder fra?
    Medierne er helt ukritiske og fortier, at den nuværende præsident Joe Biden er erklæret uegnet af sine egne partifæller. Medierne svigter deres kritiske rolle og har i stedet travlt med at føre valgkamp for Kamala Harris. Hun er vel stadig vicepræsident i USA?
    I et interview med Fox News Digital sagde Trump, at Biden ‘ikke er egnet til fortsat at være præsident’ og spørger ‘Hvem skal styre landet i de næste fem måneder?’
    https://www.foxnews.com/politics/trump-says-biden-is-not-fit-serve-who-going-running-country-next-5-months

    1. Niels O

      Hvornår er Biden konstateret dement af en sagkyndig? Link?

      1. Demografi og demokrati

        Den nuværende præsident Joe Biden er erklæret uegnet af sine egne partifæller

        1. Niels O

          Du taler om demens. Dokumentér – for 117 gang!!!!

          Jeg kommer heller ikke og erklærer, at nogen har kræft ud af den blå luft, vel?

          1. Demografi og demokrati

            OK. Læs den omfattende medieomtale af, hvordan Biden erklæres uegnet af sine egne partifæller.
            JEG har ikke nogen lægeerklæring, hvis det er det du mangler? Er der nogen, der har det? Måske lederne i det demokratiske parti? 🙂

          2. Niels O

            Så lad være med at bruge ordet “demens”.

            Når der ikke forefindes en lægeerklæring, må du jo bare bruge ordet “affældig” “alderssvækket” eller lignende.

            Til gengæld er der mange psykiatere i medierne, der har diagnosticeret Trump som psykopat. Derfor kan jeg bruge den betegnelse.

    2. Wiens redning skete 1683

      Demografi. Sådan set har du ret,
      men om det er den demente Biden eller den woke Kamela som
      kører USA i sænk, er nok ret underordnet. Iøvrigt er det ikke de
      to som styrer, men Obama Hussein & co. Biden har længe været
      en gallionsfigur, og Kamela vil også blive en marionetdukke, hvis
      hun bliver præsident. Men evt. overlever Trump og vinder, og så
      vil der jo kommer andre boller på suppen. Lars Hedegaard har
      en artikel om det hos Hodja.

      1. Piotr

        @ Niels O-BON. 26/07/2024 at 13:28

        “Til gengæld er der mange psykiatere i medierne, der har diagnosticeret Trump som psykopat. Derfor kan jeg bruge den betegnelse.”
        Nile-O-BON, det har du så klart et link. Hvem er de mange psykiatere?

        OG, du må da også have et link til at DJT er orange, siden du altid kalder ham orange?
        Din påtaget dumhed er slående, men du er virkelig nyttig idiot med dine “one-liners”. BRAVO O-bon!

        P.

  16. Karl Martell

    Der er et og i virkeligheden kun et spørgsmål, som betyder noget, både i USA og i Europa – Indvandring! Alt andet er ligegyldigt, for hvis indvandringen fortsætter i det nuværende tempo eller bare lidt mindre, så ophører vores livsform! Det lyder dramatisk, men sådan er det! Landskabet og i en tid – bygningerne vil være det samme, men det vil være en anden slags mennesker, som vil gå rundt her.
    Hvor hurtigt kommer det til at gå? Det afhænger af tre ting. Vores faldende fødselsrate, deres stigende fødselsrate og yderlige indvandring.
    Nu siger den mere ubegavede del af venstrefløjen og den liberale midte, at migrant kvinders fødselsrate falder når de kommer i kontakt med vestlige samfund, og det er såmænd også rigtigt. Men fødselsraten blandt præcist de migranter vi ikke vil have falder ikke ret meget, det er libanesere (palæstinensere), somalier, irakere, syrer, iranere og marokkanere, det betyder at sammensætningen af vores immigranter forskyder i retning af dårlige og dårligere integration og tænk da slet ikke på assimilation.
    Både her i Europa og i USA betaler vi prisen voldtægter, vold, mord mafialignende bandekriminalitet, parallelsamfund, no go zoner, angreb på politi og brandvæsen, ja sågar ambulancer angribes. Massiv socialt bedrageri og knivstikkerier og skyderier i gaderne og angreb på vores livsform f.eks er der ca. 200 mere eller mindre alvorlige ødelæggelse af kirker i Frankrig om året – Noget vi aldrig hører om i MSM.
    Vi manipuleres konstant og skammeligt, den store udskiftning udråbes som en konspirationsteori, men er intet mindre en et videnskabeligt faktum. Der laves sågar fremskrivninger hvor f.eks den andelen af indvandere og efterkommere i Frankrig vil stige fra nuværende 10% til 17% i 2050. Jamen hvordan ser de så ud i år 2100 eller 2150? Det kan man naturligvis hævde kan være ligegyldigt for os her og nu, men konservativt tænkende mennesker ser ganske anderledes på det.

    1. Niels O

      Den store udskiftning ER en konspirationsteori.

      Selv jeres guru Uhrskov er gået væk fra den.

      1. Karl Martell

        Du syntes at være ualmindelig faktaresistent! I 1975 var der meget tæt på nul fra MENAPT landene i Sverige. I dag er det mellem 20 og 27% af befolkningen, og der er kun svage tegn i sol og måne på at strømmen mindskes.
        I Danmark går det bedre, omtrent 10% er migranter. Men tallene snyder for hvis Fatima. som er blevet dansk statsborger, bliver gift med fætter Muhammed fra et sted i Mellemøsten og de får et barn, så vil det barn figurerer som dansk helt på linje med dig og mig. Og jeg kan i alle tilfælde fører min familie tilbage til midt i 1700 tallet. Nok syntes regeringen, at vi fører en stram udlændinge politik, men familiesammenføringerne er ikke bremset, og migranterne får faktisk børn. Desværre lader det til at problemerne med 2. generation er større end med første, og hvad værre er, så er det kun marginalt bedre med 3. og efterhånden også 4. generation.
        Befolkningsudskiftningen kører på fuld blus, bare hurtigere i Sverige, Frankrig, Tyskland og England – England får 600.000 migranter over kanalen om året, det kan intet land holde til!

        1. Ole Jensen

          Ja, Niels 0 er en håbløs type.

          Det som vi er vidne til, er en folkeudskiftning som
          kun kan ende i massedød. I 1963 vedtog FN at
          folkeudskiftning er lig med folkemord/ folkedrab.
          Og det er hvad det er, som v-historien viser. At FN
          så har ændret definitionen efter at mange arabiske
          og afrikanske lande er kommet med i FN-forsamlingen,
          ændrer ikke ved at snesevis af lande har oplevet at
          masseindvandring endte i blodige konflikter og terror
          mod den oprindelige befolkning.

          FN i dag er noget andet end FN 1963. F.eks. har
          Saudi-Arabien været formand for Komiteen for
          menneske-rettigheder. I det hele taget er det fra
          2012 mest islamiske lande der svinger taktstokken.

          I England er store del af økonomien, sundhedsvæsnet
          og familiernes tryghed kollapset. I Danmark er der nu
          pænt over en million kulturfremmede. Konflikterne
          er der allerede, og de skærpes med korte mellemrum.
          I Frankrig mener flere fremtrædende personligheder
          at landet er ved at begå et langsomt selvmord.

        2. Niels O

          Du taler om befolkningsudskiftning, som er vrøvl.

          Så stop nu dig selv. Og få et liv.

        3. Niels O

          Pas på nu på at sige, at indvandring = indvandring fra ikke-vestlige lande.

          Iflg DST er der ca. 300.000 fra IV-lande = 5% af befolkningen (ikke 10).

          PT får IV-kvinder færre børn end etnisk danske kvinder. Det vil sige, at i alt bliver der kun født 1,5 barn. Altså under 2 til at holde befolkningen på niveau. Hvis det ikke ændres, bliver vi færre i Danmark.

          1. Karl Martell

            Du læser ikke hvad jeg skriver!
            Det netop de migrantgrupper vi ikke ønsker, hvor fødselsraterne kun falder marginalt!
            PS. Jeg har et udmærket liv og det vil jeg formodentlig vedblive at have, men jeg er bekymret for mine børn og endnu mere bekymret for mine børnebørn.
            De følgende generationer tør jeg slet ikke tænke på!

          2. Niels O

            Karl

            I 1993 fik kvinder fra IV 3.500 børn pr. 1000 kvinder. Nu er det 1.400.
            For danske kvinder er det nu 1.500. 1.600 i 1993. Så hele tiden temmelig lavt.

            dst.dk/da/Statistik/emner/borgere/befolkning/fertilitet

            Ingen kender tallet for hvor mange IV-efterkommere der har fået børn, der anses for danske. Kan ikke være mange, tænker jeg, da tallet for fødte danskere jo er blevet lavere end i 1993.

            Måske du hellere skulle bruge energien på at få etniske danskere til at få flere børn. end at hamre løs på IV-indvandrere.

    2. Wiens redning skete 1683

      FÆSTNING PARIS,

      45.000 POLITIFOLK,
      10.000 SOLDATER og 30.000 SIKKERHEDSVAGTER BYDER DIG VELKOMMEN

      Ja, Paris er blevet byen med multi-kulti og masser af islamiserede forstæder.
      Man frygter både for tidsindstillede bomber, droner med giftstoffer, mortér-
      granater, raketter og fanatiske maskingeværskytter i skjul i bygninger eller
      biler.

      Tog-trafikken er trods det store sikkerheds-apparat blevet saboteret med
      påsatte brande og er brudt sammen, så titusindvis af passagerer er strandet.

      At EUs og Frankrigs indvandringspolitik har været forrykt, udstilles i disse
      dage med stor tydelighed. Men pladderhumanisterne og godhedsindustrien
      vil antagelig fremture med deres forræderiske “humanisme”

      Fremskrivninger fra 10 til 17%, og snak om 2100. Glem det! Tallene er falske
      og det vil ikke vare 76 år før jorden brænder under europæernes og danskerne.
      De 17% er forlængst passeret i Danmark, Italien, Frankrig og flere andre lande.
      Situationen er allerede dødsensfarlig. Og tusindvis af mennesker er allerede
      omkommet som følge af europæiske politikeres kynisme og blindhed.

      Omkostningerne ved at have afskaffet landegrænserne tordner i vejret, og det
      er helt sikkert at den nuværende indvandringspolitik ikke er “bæredygtig”,
      selvom politikerne konstant snakker om at alt skal være “bæredygtigt”.

      Sandheden er at de politiske “eliter” har vendt os ryggen, og er ved at
      udlevere vores lande til afrikanisering, opløsning, fattigdom, terror,
      blodbade, barbari og undergang.

      Hodja og Youtube har mere om hvad der sker i Paris.

  17. der Adler

    Karl Martell – 10:24 + 12:11
    Wiens redning skete 1680 – 11:27

    Det er fuldstændig korrekte udlægninger I kommer med. At nogle forvirrede snotnæser kan påstå, at der IKKE sker en befolkningsudskiftning, må skyldes Flatum rotumdum cerebri – roterende fis i kasketten.
    Hvis man gider at følge lidt med, så går det kun en vej, og det er den forkerte. Danmark holder måske lidt længere end Sverige, Norge, England, Frankrig, Holland, Belgien, men det er jo at trække pinen ud.
    At der bliver ført en stram udlændinge politik, er som ovenfor påpeget af Martell en lodret løgn. Vi bliver snigløbet af egne såkaldte politikere. Vi bliver fyldt med halve sandheder og hele løgne.
    At man skal læse for et par dage siden, at en ung somalisk bandeleder (fra Vollsmose) for 5te gang for en betinget dom om udvisning for grov kriminalitet, men man udviser ikke! Det er da skandaløst.
    Ikke nok med det, hans bror overfaldt 23.5.2013 den 59-årige Ib Johannes Hansen der luftede sin hund , han blev udsat for røveri og vold i en sådan grad, at han lå flere uger i koma, at han er invalideret for livet og svært hjerneskadet den dag i dag.
    Udbyttet ved røveriet: En drikkedunk, en hundesnor samt en tegnebog. Den kun 17-årige Asad Ali Osman stod bag, han fik kun2 års fængsel, for at ødelægge et andet menneskes liv. Det er skandaløst ud over alle grænser. Og dette er ikke et enkeltstående tilfælde.
    Hvad er det for nogle mennesker, som vores såkaldte politikere inviterer til landet! Vil man virkelig fratage de etniske danskere den stump jord som vi kalder Danmark. Jeg er skuffet, jeg er harm og rasende, og føler mig magtesløs.

    Min 9 x tipoldefar deltog i søslaget om Fehmern 1565, hans søn i Kalmarkrigen 1611, og hans søn igen i kejserkrigen under Christian 4. Min 3 x tip blev såret i slaget på Reden 1801 og min 1 x tip blev dræbt 1864 på Dybbøls skanser.
    De gav deres liv for Danmark, og ikke for et Danmark der bliver domineret af en formørket lovreligion skabt af en kameldriver fra det syvende århundrede, og det henter tilsyneladende sit ubændige had til anderledes tænkende fra en bundløs brønd af had.
    Islams DNA er terror. Derfor bør man kalde en skovl for en skovl, og en spade for en spade. Det er et dårligt udgangspunkt hele tiden at tænke på, hvad der provokerer en muslim. Det bør vi ikke tage hensyn til. Jeg agter ikke at sige som en dørmåtte fordi der er muslimer til stede. Det er helt til grin, at de fleste muslimer her forsøger at indføre de retslige og håbløse forældede religiøse systemer, som de påberåber sig flygtet fra!

    Vi vil ikke, og vi kan ikke længere udholde at se den islamiske kræftbyld æde Europa op indefra. Hvorfor skal vi tåle og stiltiende se på den islamiske hærgen overfor egne etniske borgere. Vil vi til stadighed tåle vold, overfald, voldtægt, skyderier, brandstiftelse, bedrageri af sociale goder fra Mustafa, Hussain og Murad og hvad de ellers kalder sig!

    Muslimen kommer til landet, nyder godt af vores gæstfrihed, men takken er, at han forlanger af værtsfolket, at det er ham der bestemmer hvor bordet skal stå. Det er åbenlyst helt uholdbart. Der må statueres eksempler, til efterfølgelse. Muslimer i Danmark er ligesom nedgroede negle, de skader og skal fjernes, forbyd islam i Danmark. Derfor må vi gøre op med 4-årtiers slaphed fra vores ynkværdige politikere, der kun har haft det mål for øje, at nurse og servicere vores såkaldte ”gæster”, villigt bistået og guidet igennem landet i 2015 af politiet.
    Her i landet må man ikke bare fiske, uden at man er i besiddelse af et fisketegn. Men tilsyneladende kan man uden problemer overskride dansk grænse, for at søge asyl, og bagefter lemlæste, svindle og bedrage! Ingen synderlig straf.
    Et land der ikke magter eller ønske at værne om sin grænse, kan vel dybest set ikke være et suverænt land, da man uden befolkningens vidende, har tilsluttet sig diverse forældede konventioner, og ligger under for diverse domstole, der rask væk tilsidesætter dansk sæd og skik.

    1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

      I over 100 lande har man set magthavere
      som brugte deres magt til at udplyndre, undertrykke og
      terrorisere egne befolkninger. I snesevis af lande har skøre og
      ondsindede politikere myrdet løs på sagesløse og fredelige civile.
      Nu er denne trend tilsyneladende ved at blive hilst velkommen
      til Danmark af visse radikale kliker og partier. Som tilsyneladende
      mener at de har ret til at udskifte danskerne med fremmede, og
      den danske kristne kultur med en fremmed og fjendtlig kultur.

      Tidens politik kan føre til svenskernes og danskernes udryddelse.
      I Sverige er en guerilla-krig mod svenskerne i gang, og Danmark
      står snart for tur. I Frankrig, England og Tyskland er der nu lagt
      op til blodbade og ødelæggelser som kan blive lige så omfattende
      som under 2. verdenskrig.

      Chrborg angriber danskernes livsglæde og livskvalitet med over
      200 forskellige metoder, fra indvandring og rødfascistisk familiepolitik
      til syg sundhedspolitik, asocial boligpolitik og et utal af nye afgifter,
      besparelser, nedskæringer, mere bureaukrati og aktiv dødshjælp osv.
      Oveni er man ved at afskaffe privatlivet, den personlige frihed og
      retssikkerhed m.m.

      Fremtiden kan blive et Danmark uden danskere. Når man lever
      under magthavere uden forstand og uden moral er man et folk
      som lever i urettens område, i løgnens land, i dødens skygge.

    2. Piotr

      Stor tak til d.Adler. Vel skrevet.
      Venligst P.

      1. Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi

        Syv katastrofale partier

        Alle disse partier er tilhængere af
        invasion, masseindvandring, islamisering, afrikanisering,
        besættelse, globalisering og FOLKEUDSKIFTNING:

        Moderaterne
        Venstre
        Socialdemokratiet
        Socialistisk folkeparti
        De Radikale
        Enhedslisten
        De Konservative

        Alligevel stemmer masser af danskere på dem.
        Igen og igen. Er det danske vælgerfolk et naivt,
        glemsomt, irrationelt og selvmorderisk folk?
        Det ser sådan ud. Kan man håbe på at dette
        folk snart kommer til fornuft? Det kan man jo
        godt, men vi har nok ikke noget at have håbet i.
        Alt tyder på at vælgerne aldrig bliver klogere.
        Eller er de blevet snydt og narret så mange gange,
        at de har givet op?
        ´
        ´
        ´
        Der er Liberal Alliance, der måske skiller sig lidt
        ud fra de andre partier? Der er DF, tidligere nok
        det mest selvfede, hykleriske og vælgerbedrageriske
        parti nogensinde, under Thulesens og Pia Ks ledelse.
        Nu måske bedre? Og så er der Nye Borgerlige med
        Martin Henriksen, det eneste parti som siger klart fra
        overfor islamisering og folkeudskiftning. Men det får
        vel højst 3-4 procent af stemmerne.

        Vi havde havde chancen for at redde Danmark 2015
        til 2019. DF havde 37 mandater og var større end V.
        Men Tullesen og Pia tabte alt på gulvet, og lå som
        små kælne hundehvalpe for Lars Fadøls fødder. Havde
        DF overholdt sine løfter, kunne DF i dag have været
        landets største parti med 40-50 mandater. Så det er
        ikke alt der er vælgernes skyld.

        Havde partierne holdt deres løfter, havde meget set
        helt anderledes ud. Men Borgens politik er mest bluff,
        bluff og atter bluff. Serverer de overhovedet andet end
        fordærvet valgflæsk og en endeløs række af svigt,
        forringelser og ulykker?

        1. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

          Der er udsigt til
          kafkaske, fattige, bizarre og voldsomme tilstande.

          Herunder har “Demografi” et langt og tørt indlæg
          hvor officielle tal citeres, som om de er den endelige
          sandhed om indvandringen. Men man kan ikke stole
          på tallene. Det enkle er at der er installeret langt over
          en million kulturfremmede i Danmark, og at op mod
          600 milliarder kr. pr. år = halvdelen af de indbetalte
          afgifter og skatter…. bruges på indvandring og meget
          andet som danskerne ikke har gavn eller glæde af. Og
          det enkle er at vores land, ligesom især Sverige, Frankrig,
          Italien, Grækenland og England, har kurs mod en blodig
          og skrækkelig fremtid.

        2. Piotr

          @ Al tryghed…….

          Jeg ææææælsker din oveskrift!
          Jaja, taget ud af ensammenhæng: “hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi”

          Altså, prøv at fatte, at demokratiet er en sag blot! Det er væk!
          På hoPPebOrgen består lokumspapiret nu af sider i Grundloven, ingen derinde regner den IKKE for noget.

          Parodien i det, må bestå i, at kolbøtterne bruger Grundloven til at tører r.. i!

          Et ex: At MetteFUSK pt. planlægger at udnævne enten den inkompetente spejderdreng Morten B. eller den koleriske tosse Dan J. til kommissærposten for DK i Bruxelles, minder mere om Enevælden end demokrati.
          HVorfor spørger man ikke vælgerne?

          Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter! P.

          1. Der var engang et yndigt land

            Der har været forlydender
            fremme om, at hvis man køber et top-moderne
            elektron-mikroskop og kikker gennem det, vil
            man på Chrborg kunne skimte nogle små rester
            af demokratiet. De siges at befinde sig i ældre
            dele af borgen. Fra omkring 1950. Husk et
            åndedrætsværn mod skimmelsvamp.

  18. Demografi og demokrati

    Er der en befolkningsudskiftning i gang i DK? Det kan man nok ikke kalde det. Der er stadig stort flertal af etniske danskere tilbage dvs personer, der kan se, at deres forfædre har været danske i 100 år eller mere. Men andelen af etniske danskere ud af total befolkningen er gået tilbage. Det kan ikke diskuteres. Se nedenstående klip fra Det Nationale Itegrationsbarometer
    “Hvor mange og hvem er indvandrere i Danmark?
    Pr. 1. januar 2024 er der i alt 943.066 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 15,8 pct. af den samlede befolkning.
    600.531 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande, heraf har 298.109 personer oprindelse i MENAPT-lande. Grupperingen ‘MENAPT-lande’ omfatter Syrien, Kuwait, Libyen, Saudi-Arabien, Libanon, Somalia, Irak, Qatar, Sudan, Bahrain, Djibouti, Jordan, Algeriet, Forenede Arabiske Emirater, Tunesien, Egypten, Marokko, Iran, Yemen, Mauretanien, Oman, Afghanistan, Palæstina, Gaza, Vestbredden, Østjerusalem, Pakistan og Tyrkiet.
    Hvor kommer ikke-vestlige indvandrere og efterkommere fra?
    56 pct. af alle indvandrere og efterkommere med ikke-vestlig oprindelse har oprindelse i 10 lande. Tyrkiet, Syrien, Ukraine, Irak, Libanon, Pakistan, Iran, Afghanistan og Somalia.
    Personer med tyrkisk oprindelse udgør den største gruppe af indvandrere og efterkommere i Danmark. De to næststørste grupper udgøres af personer, som stammer fra Syrien og Ukraine.
    Børn af efterkommere
    Børn af efterkommere har forældre, hvoraf mindst én er efterkommer, og ingen af forældrene har dansk oprindelse. Det betyder fx, at et barn af en efterkommermor og en far med dansk oprindelse ikke indgår i statistikken som barn af en efterkommer.
    I Danmarks Statistiks klassifikation af herkomst indgår de fleste børn af efterkommere som personer med dansk oprindelse.
    Der er 39.123 børn af efterkommere i Danmark pr. 1. januar 2024.”

    1. Sandhed er bedre end løgn

      Forstår ikke at Demografi
      og demokrati kan være i tvivl om at en folkeudskiftning er ved at ske.
      Det burde da være krystalklart og soleklart for enhver der ikke er blind.
      Og tallet 39.123 børn er da pivfalsk og har intet med invasionen at gøre.

      1. Vimmerby

        Ja, jeg gider slet slet ikke forholde mig til DST tal. Definitioner og dataindsamling er groft manipuleret.

    2. Niels O

      Dvs. at de 39.123 børn er efterkommere af indvandrere fra HELE verden.

      Det rykker ikke meget ud af den danske befolkning på 6 mio. mennesker.

      De 298.109 er 5% af befolkningen. Og bevares, så læg da gerne et imaginært tal ud af de 39.123 oveni.

      Så rykker det endnu mindre.

      Hvad med at nationalisterne snart lagde fokus på andre og vigtigere ting?

      1. Frihed er det bedste guld

        Må give Niels Nul ret. Der er
        næsten ingen evighedsturister i vores land.

        Ja, for mig at se er der SLET INGEN. Det kan selvfølgelig
        skyldes at jeg er blind på det ene øje, og går med klap
        for det andet øje.

        Tallene med 39.000 børn, 298.000 og over en million
        migranter, asylanter og udlændinge tror jeg slet ikke
        på. Jeg har aldrig hørt noget om at det skulle være til-
        fældet. Det kan naturligvis være fordi mit høreapparat
        blev stjålet ved et indbrud for mange år siden. Men da
        jeg ikke har set eller hørt noget til indvandrere og ikke
        har haft problemer med dem……og da jeg har en absolut
        klippefast tro på at vores politikere gør deres bedste, og
        aldrig kan finde på at foretage sig noget uanstændigt…..
        føler jeg mig fuldstændig tryg og fri som fuglen her i min
        lille 1-værelses lejlighed i Voldsmose. Hvor det eneste
        jeg mangler er besøg og lidt mere velsmagende mad.
        Kommunens frostkolde kartofler og frikadeller er jeg
        godt nok træt af.

      2. Demografi og demokrati

        Ja, fratrukket de efterkommere, der defineres som etniske danskere. Som DS skriver “I Danmarks Statistiks klassifikation af herkomst indgår de fleste børn af efterkommere som personer med dansk oprindelse.”
        (også nævnt i Demografi og demokrati 27/07/2024 at 07:57)

  19. Niels Poulsen

    Den frankiske hærfører skriver:

    “Desværre lader det til at problemerne med 2. generation er større end med første, og hvad værre er, så er det kun marginalt bedre med 3. og efterhånden også 4. generation.”

    Det passer i hvert fald i visse tilfælde. 3. generationsindvandreren Donald Trump er den første dømte kriminelle i sin familie af migranter. Integrationen er mislykkedes.

    Eller det viser bare, hvor absurd den ovenstående diskussion er. I USA er næsten alle indbyggere migranter eller efterkommere af migranter, og de har – som Ronald Reagan skrev i sit kærlighedsbrev til immigranter – skabt USA’s velstand.

    Det samme er tilfældet i Danmark, hvor indvandret arbejdskraft indtjener millioner af kroner til den danske statskasse. Det er en af grunden til, at finansministeriet igen og igen sætter rådighedsbeløbet op.

    1. Niels Poulsen

      Det finansielle råderum, hedder det.

      1. Maren Splid

        “Skat af danskernes pensionsafkast gav igen milliardbeløb til statskassen
        Statens indtægter fra pensionsafkastbeskatningen, også kaldet PAL-skatten, blev 13 mia. kr. sidste år. Selv om der er tale om et betydeligt bidrag til statskassen, er der tale om det næstlaveste provenu i 10 år. Forklaringen er, at man kan fremføre underskud fra år med negative afkast, som kendetegnede 2022. PAL-skatten har givet et samlet provenu på mere end 600 mia.kr. siden indførslen i 2000.”

        1. Piotr

          @ Maren S.
          Mere rendyrket socialisme skal man lede længe efter!

          PAL-skatten er på 15,3% og beregnes af værdiforøgelsen og renterne på din pensionsopsparing. Dvs. at beskatningen af danskernes pensionsopsparingen beskattes > 75%.
          I andre vestlige civiliserede lande er skat på pension omkring 33%.

          Med Inflation på >20% bliver den smule, af den optjente pension der kommer til udbetaling, udhulet/udvandet og taber sin købekraft, hvilket skyldtes det Socialistiske regime der ikke under danske pensionister et godt otium. Stor TAK to BlåBjarne!

          “Die DUMME dänen” tror lykkeligt på at de har kæmpe pension i vente, men når det socialistiske regime har konfiskeret deres part, så er 10 Mil. blevet til mindre end 2 Mil.
          Det kan bare ikke betale sig at spare op i DK, alt bliver ædt op af gebyrer, skat og inflation.
          Prøv at se hvilke gebyrer dit pensionsselskab trækker ud, for at administrerer din opsparing.
          Ved du overhovedet hvad de investerer dine midler i?
          Når pensionsselskabet får minus (-) på den investering de har gjort med dine midler, betaler du stadig gebyr for at de taber/mister dine opsparing!

          Idet jeg ikke forventer mig noget af opsparet pensionsmidler indbetalt af min løn, derfor har jeg investeret i guld de sidste 40 år og de 7 år i BTC. Hel afkastet er mit!

          Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter! P.

    2. Hvor er vi på vej hen?

      Niels Poulsen fra R eller EL viser
      ovenfor endnu en gang at han er tilhænger af at DK omdannes til et
      islamiseret multi-kulti samfund. Han tror på “berigelsen” og på at alt
      hvad TV2, DR, JP, Politiken og Berlingske og regeringen meddeler, er
      den rene skære, hele og fulde sandhed.

      Radioaviserne indeholder efterhånden rigtig meget propaganda
      som ikke kan kaldes nyheder. Der er næsten hver gang noget om
      den store, store klimakrise som skyldes at danskerne betaler for lidt
      i co2-afgifter, at landmændene er nogle miljøsvin og at forbrugerne
      er så frække, fodslæbende og gammeldags, at de bedst kan lide mad
      af den kendte slags, fremfor plante-mad og pulveriserede stegte
      insekter. Og hver dag har radioavisen indslag om at det er noget
      galt med mændene, forbrugerne, ,bilisterne, racisterne eller
      forældrene mfl.

      Og dem som er skeptiske overfor EU, co2, me too, regeringen
      og LGBTQ+ osv. søger man at omvende med store doser af
      “videnskabelige” historier og vidne-udsagn fra “eksperter” og
      politikere. Og hvor radio-aviserne slipper, fortsætter man i
      andre udsendelser. Eller papir-aviserne og TV2 tager over.

      Efter DRs og MSMs opfattelse er danskerne et utaknemligt
      og dovent folkefærd som ikke fortjener flere gaver fra den
      politiske klasse.

      1. Den synkende optimistjolle

        Når politikerne er færdige med at
        beslaglægge vores penge, børn, rettigheder og muligheder,
        og når de er færdige med at forære vores land, boliger, byer,
        kvinder, skoler, sygehuse, butikker, landskaber og strande
        væk til migranter og kulturfremmede, vil danskerne være
        det fattigste, mest truede og mest retsløse folk i Europa.

  20. Demografi og demokrati

    PS. til 27/07/2024 at 07:57
    “Er der en befolkningsudskiftning i gang i DK? Det kan man nok ikke kalde det. Der er stadig stort flertal af etniske danskere tilbage dvs personer, der kan se, at deres forfædre har været danske i 100 år eller mere. Men andelen af etniske danskere ud af total befolkningen er gået tilbage. Det kan ikke diskuteres.”

    DS definitionen af efterkommere*, betyder imidlertid, at et ukendt antal efterkommere registreres som etniske danskere. Det betyder at nogle efterkommere, der er muslimer, registres som etniske danskere, som normalt antages at have en kristen kulturbaggrund eller være kristne. Det er nærmest ‘ulovligt’ for Danmarks Statistik at registrere folks etniske baggrund og religiøse tro, så det har altid givet anledning til diskussion og det vil det nok fortsætte med at gøre i fremtiden.

    *”I Danmarks Statistiks klassifikation af herkomst indgår de fleste børn af efterkommere som personer med dansk oprindelse.”

    1. Tennis-spilleren

      Ja, vi kan slet ikke regne med hvad
      DKs statistik og MSM disker op med. De underdriver, overdriver,
      manipulerer og lyver efter forgodtbefindende. Så hold nu op med
      at bagatellisere eller relativere ved brug af de vildledende tal.

    2. Karl Martell

      Enig statistikkerne er indrettet så vi ikke kan se det reelle antal migranter og deres efterkommere.
      Der er kun en måde hvorpå man kan dæmpe konspirationsterorierne, og det er ved at oplyse de rigtige uforfalskede tal! Men det tror jeg ikke den bestemmende klasse tør.

      Faktisk bør de områder hvor der er åbenbar uenighed mellem danskerne og vores politikere, fører til at der udskrives folkeafstemning. Det drejer sig først og fremmest om EU politikken og indvandring. Men igen det tør den bestemmende klasse ikke.

      1. Niels Poulsen

        Kan migranter overhovedet blive danske? I hvor mange generationer skal de have boet i Danmark for at være danske?

    3. Niels O

      Jordhulenationalister er håbløse.

      Når man kommer og dokumenterer befolkningsmæssige og økonomiske tal vedrørende indvandring, så siger de bare, at tallene ikke passer!

      Hvorefter hyleriet fortsætter. Jamen er det ikke fantastisk?

      Men selv at komme med dokumentation sker bare ikke.

      Hvad skal man så gøre?

      1. Privatdetektiven

        Som et forkælet barn forlanger du
        at andre skal stå på pinde for dig. Gå dog
        selv på nettet, læs selv nogle bøger, undersøg
        selv hvad Hodja, Youtube og PragerU har af
        oplysninger. At du efterplaprer DRs og TV2s
        propaganda er ikke dokumentation.

        1. Ministeriet for pjat, vås og valgflæsk

          SERVICE OPLYSNING
          TIL BORGERNE OG UNDERSÅTTERNE OM SAMFUNDET

          Inde i borgen har vi
          mange dygtige og højt begavede politikere
          som konstant arbejder for det fælles bedste.
          Som det fremgår af nedenstående liste.

        2. Niels O

          Ja, selvfølgelig, når man mistror officielle tal, må man kunne dokumentere påstandene.

          Kom så med dokumentationerne. Og det skal ikke være andres private meninger.

          Ellers er man bare fuld af lort.

          1. Privatdetektiven

            Niels 0
            Nu er der vist kun to muligheder: Enten
            er du et geni som forstår alting meget bedre
            end alle os andre. Eller du er en sinke som
            ikke selv kan finde ud af noget.

          2. Træt

            Vi kan kun forholde os til der vi ser ude i Danmark , Niels Nul, når DST nægter at oplyse det reelle antal ikke-danskere, dvs dem som ikke selv blev registeret som danskere, da CPR blev oprettet, eller ikke er efterkommere af nogen, der gjorde det.
            Fjerde og femte generation muslimske og afrikanske indvandrere er ikke danskere, uanset deres uretmæssigt tildelte statsborgerskab

          3. Niels O

            Sinkedelen har du længe repræsenteret, Bent A, med dine millioner af intetsigende tomgangskommentarer.

            Altid uden dokumentation for de sindssyge påstande.

            Ærgerligt, at man altid skal bruge så meget tid på at scrolle forbi.

          4. Privatdetektiven

            Svar til N.N kl. 15.14

            Niels nul, du minder faktisk
            meget om komikeren Jørgen Ryg som også havde
            usynlige venner. Men i modsætning til dig var JR
            en humoristisk, hyggelig, venlig og begavet mand,
            så man fandt det bare morsomt når han snakkede
            med sin “makker”. JR var en stor succés, hvor du
            bare er en træls og ynkelig fiasko.

      2. Karl Martell

        Hermed et svar fra jordhulen.
        Du bliver nødt til at forholde dig til, at man statistisk figurerer som pærerdansk, hvis bare den ene af forældrene har dansk indfødsret. Altså Fatima som uden at kunne et ord dansk er blevet dansk statsborger bliver gift med fætter Muhammed fra et sted i Mellemøsten får et barn sammen, så figurerer dette barn som dansk som du og jeg, uden at barnet lærer hverken det danske sprog eller dansk kultur. Det syntes jeg er videnskabeligt uredeligt, det giver fordrejede statistikker og derfor passer tallene ikke! Jordhule eller ej!

        1. Niels O

          Og stadig ingen dokumentation for påstandene…..

          Så hyleriet fortsætter.

  21. There is something rotten in the state of Denmark

    Det er ubestrideligt at

    Postvæsnet er i en sølle og jammerlig forfatning

    Forsvaret er i en sølle og jammerlig forfatning

    Folkeskolen er i en sølle og jammerlig forfatning

    Sundhedsvæsnet er i en sølle og jammerlig forfatning

    Civilforsvaret er i en sølle og jammerlig forfatning

    Håndteringen af “pandemien” og “vaccinerne” var en skandale

    Ejendomsvurderingerne er en skandale

    Masseindvandringen er en blodig katastrofe

    Folkeudskiftningen er en forbrydelse

    Mangedoblingen af kriminalitet er en trussel mod alle

    Familiepolitikken er en katastrofe, en ulykke for tusinder

    Boligpolitikken er en ulykke for mange, mange danskere

    Skattetrykket er i verdensrekord højde

    Diskrimineringen af danskerne er en skandale

    Retsstaten og velfærdsstaten er ved at smuldre væk

    Behandlingen af mink-branchen er en skandale

    Hetzen mod landbruget er en skandale

    Krigen mod co2 bygger på særinteressers forfalskning af data

    DRs hetz mod mænd er en skandale

    Behandlingen af hjemløse og boligsøgende er en skandale

    Afskaffelsen af en fridag var en skandale

    Statens behandling af tusinder af børn er en skandale

    Forhøjelsen af pensionsalderen er en skandale

    Tvangsdigitaliseringen er en skandale

    Lukningen af hospitaler og skadestuer er en blodig skandale

    Psykiatrien er en blodig skandale

    Ansættelsen af yderligere 20.000 kolde hænder er en skandale

    Mistænkeliggørelsen af forældre er en skandale

    Antallet af tvangsfjernelser af børn er i verdensrekord højde

    Antallet af skilsmisser er i verdensrekord højde

    “Familiehuset” er betonbureaukratisk og diskriminerer mænd

    Ældreplejen er en skandale

    Den offentlige trafik er i en jammerlig forfatning (tog og busser)

    Jobcentrene er en skandale

    De afsatte 200 milliarder kr. til forsvaret udbetales ikke foreløbig

    Behandlingen af voldsofre er en skandale

    Udhulingen af demokratiet er en trussel mod alle

    Behandlingen af de ældre og folkepensionisterne er en skandale

    Normstormernes og LGBTQs optræden i skolerne er en skandale

    Folkekirken er infiltreret af nihilister/ateister/marxister

    Massemedierne og DKs statistik er uvederhæftige

    Antallet af faderløse danske børn er i verdensrekordhøjde

    Grænsebevogtningen er hullet som en si

    “Sundhedsplatformen” er en IT-skandale der har kostet milliarder
    og som har været en plage og pine for læger og patienter

    Artikel i EB 12. juni 2024: Vi taler om “Supersygehuse” i kaos. Om
    millioner til sygehusdirektører i fratrædelser, alt mens kræftpatienter
    blev svigtet og unødvendige benamputationer fandt sted. Vi taler
    akuttelefonen 1813 der ikke svarer, og ambulancer der ikke kommer.
    (Tilføjelse: Vi taler om hospitaler og sengepladser som ikke findes mere,
    om skadestuer der er sparet væk, om at Søren Brostrøm og robust-
    hedskommissionen foreslår “mere egenomsorg”, om at patienter i
    livsfare nægtes indlæggelse og behandling, om at “Patientsikkerhed”
    er en parodi, om at hastesager om fejlmedicinering puttes ned i
    syltekrukker)

    Inflationen er en skandale

    Behandlingen af tusinder af “ubekvemme” børn er en blodig skandale

    I København er der et parkerings-helvede

    Ejendomsretten, grundloven og danskernes menneskerettigheder foragtes

    Bankernes service er styrtdykket siden 2021

    WEF og WHO vil regeringen give lov til at fjernstyre dele af sundhedsvæsnet

    Danmark er nu uden forsvar mod droner og raketter

    Næsten 6 milliarder kr. til DR pr. år, og fire millioner kr. i løn til en
    DR-direktør, er det passende beløb?

    Forsvaret, regionerne, de største hospitaler og samtlige kommuner
    er pålagt at skulle spare snesevis af milliarder. Samtidig med at der
    prales af at DK er et rigt land med en bomstærk økonomi.

    600 skoler er blevet lukket. Masser af infra-struktur er sparet væk.
    Busrurer, biblioteker, politistationer, motorkontorer, kaserner,
    væresteder, amter, kommuner, turistkontorer, billetkontorer m.m.
    er nedlagt via een lang landsomfattende spareøvelse.

    Der mangler stadig 5500 sygeplejersker og læger.

    Hundredvis af milliarder kr. bruges på formål der ikke gavner danskerne.

    Børn og unge vantrives som aldrig før.

    Fortsæt selv listen

    1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      Ja, mon ikke det snart
      bliver ligeså slemt som i Sverige, Frankrig og
      England hvor det iflg. nettet står meget slemt til.

      1. DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk

        Det tragikomiske er at vælgerne
        stadig har tillid til, at når S, V og M nu har svigtet dem og er blevet upopulære,
        så vil SF, EL, de Radikale og det “konservative” parti nok redde dem. Selvom
        sandheden er at SF, EL, R og Mona Juul også går ind for fattiggørende, woke,
        asocial og anti-dansk politik, samt globalisering og folkeudskiftning. Af de
        179 er ca. de 165-170 ja-sigere og nikkedukker til alt hvad der kommer fra
        EU og parti-lederen. Der ofte er en kynisk egoist som er ligeglad med det
        danske folks lidelser og tab.

      2. Her går det godt, fru kammerherreinde

        Vi må med forbavselse og beundring
        konstatere at der er politikere som ihærdigt og utrætteligt
        og med stor klogskab kæmper for at Danmark skal overgå
        Sverige og blive det første land i Europa som ædelmodigt
        begår selvmord, for at redde hele verden. Vi har næsten
        indhentet svenskerne, og kan nok iføre os den gule fører-
        trøje om et par år. Derefter vil vi være verdensmestre i
        godhed og selvudslettende global næstekærlighed. Så
        betyder det mindre at danskerne må lade sig udrydde for
        at give plads til berigerne. Danskerne dør for den gode
        sags skyld, og det er smukt og berigende. Hurra, hurra.

        Som det fremgår af ovenstående liste er politikerne vores
        sande venner, og de tænker stort og modigt og skaber
        bæredygtig og ambitiøs politik, der hvor vælgerne kun
        går i små sko. Vi kan bestemt være stolte af de 179
        politiske genier og helteskikkelser som vi selv har så
        fremsynet har valgt til at diktere og styre vores liv og
        fremtidige skæbne.

  22. Niels Poulsen

    De første tyrkiske migranter – de såkaldte gæstearbejdere – kom til Danmark i 1960’erne og 1970’erne. Hvis man antager, at de fik børn kort efter ankomsten til Danmark, og at deres efterkommere fik og vil få børn, når de er femogtyve år, giver det:

    1. generation fødtes i 1960
    2. generation fødtes i1985
    3. generation fødtes i 2010
    4. generation fødes i 2035
    5. generation fødes i 2060

    De vil sige, at de allerførste 3. generationsindvandrere i Danmark er højst 15 år i dag. 4. og 5. generationsindvandrerne er end ikke FØDT! Alligevel er de af den yderste højrefløj i kommentarsporet allerede dømt som ikke at være danske!

    1. Karl Martell

      Du lader gå 25 år mellem generationerne, det passer ikke hos tyrkere, de får ofte børn som teenagere.

      1. Tennis-spilleren

        NP har tidligere fortalt at han
        er modstander af direkte demokrati. Han mener at folket
        helst skal holdes væk fra at deltage i landets styrelse. NP er
        ikke demokrat, men foretrækker kalifatet. Altså et diktatur.

      2. Niels Poulsen

        Det er ikke korrekt. Her er en opgørelse fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet over gennemsnitsalderen for førstegangsfødende indvandrere og efterkommere fra MENAPT i Danmark. Jeg kan ikke gengive hele tabellen, men i 2002 var gennemsnitsalderen henholdsvis 26 og 24 år. I 2022 var gennemsnitsalderen henholdsvis 29 og 28 år.

        Dy kan fordybe dig i tallene her:

        https://www.ft.dk/samling/20222/almdel/suu/spm/241/svar/1962936/2717648/index.htm

      3. Niels Poulsen

        Til personen bag de 1000 falske profiler på Aamunds blog, heriblandt “Tennisspilleren”.

        Jeg går ind for det repræsentative demokrati, som det er udformet i den danske forfatning og grundlov.

        1. Tennis-spilleren

          Direkte demokrati holder længst
          Et folkestyre uden folket er svindel

          Niels Poulsen, trollen med de 1000 falske postulater,
          er selvfølgelig godt tilfreds med vores “demokrati”, fordi
          det er i fuld gang med at islamisere DK og med at udskifte
          danskerne med arabere og afrikanere. At partierne nu om
          dage kun repræsenterer sig selv og deres særlige parti-
          interesser, rager NP en fjer. Danskerne har affundet sig
          med taberrollen, de lader sig bedrage igen og igen pga.
          deres naivitet, dårlige hukommelse og historieløshed, og
          radikale og udanske typer som NP vil sandsynligvis en dag
          kunne triumfere over at de fik danskerne fordrevet og sat
          skakmat.

          PS: Hvis man vil vide noget om hvordan vanvittig politik kan
          fungere, kan det tilrådes at læse bøger om hvordan dema-
          goger, uduelige politikere, hyklere og galninge fik startet
          1. og 2. verdenskrig. Bogen “Kanonerne i August 1914” og
          W. Shirers bog om det nazistiske tredje rige oplyser rigtig
          meget om idioti og dødbringende ondskab.

          1. Niels Poulsen

            Det repræsentative demokrati er nu engang den styreform man har valgt i den frie vestlige verden, Det gælder ikke alene på det nationale plan. men også i menighedsråd, grundejerforeninger, idrætsforeninger og virksomheder. Medlemmerne (eller aktionærerne) vælger en bestyrelse til at repræsentere sig. Der vil altid nogen medlemmer, som ikke er enig i bestyrelsens beslutninger. Sådan er det bare. Det er demokratiets vilkår.

            Kukurenes hjemland nævnes tit som et eksempel på direkte demokrati. Men det passer ikke. Det har også et parlamentarisk demokrati, det har blot flere folkeafstemninger.

            De eneste steder, som har direkte demokrati, som jeg kan komme i tanke om, er fristaden Christiania og partiet Enhedslisten.

            Jeg forstår godt, hvad det er den yderste højrefløj vil. Den kan ikke få sin ekstreme politik igennem i parlamentet, derfor håber den på at kunne få den igennem ved folkeafstemninger. Men den forregner sig. Den diskrepans, som den yderste højrefløj påstår er mellem “folket” og politikerne, findes ikke. Danskerne kommer aldrig til at stemme ja til den yderste højrefløjs ekstreme politik.

          2. Privatdetektiven

            Har et folkestyre brug for folket?
            Nej, folket kan sagtens undværes.
            Bliver magten træt af folket, udskifter
            eller udrenser man det bare. Det var
            Stalin, Hitler, Mao og Pol Pot rørende
            enige om.

            “De har blot flere folkeafstemninger,
            skriver NP. Ja, mange flere afstemninger. Og
            det er altså en afgørende forskel. Demokratiet
            i Schweitz er levende, hvor Danmarks demokrati
            er døende.

            Men da NP er en glødende radikal tilhænger af
            EU fjernstyring og senere islamistisk diktatur,
            vil han gerne bilde os ind at det er i orden at
            politikere i 4 år ad gangen kan skalte og valte
            som de vil, blæse på alt hvad de lovede og afgøre
            alt hen over hovedet på folket. Ja, de kan enda
            afskedige og udskifte folket. Det har NP det fint
            med. Først når DK er blevet til en mellemting
            mellem Congo, Afghanistan og den Iranske politi-
            stat, vil NP være tilfreds, kan man formode.

          3. Niels Poulsen

            Kan du svare på følgende simple spørgsmål: Hvorfor skifter du navn fra “Tennisspilleren” kl. 18.59 til “Privatdetektiven” kl. 20.51?

          4. Privatdetektiven

            NP snakker en del om “den ekstreme højrefløj”

            Men NP er selv en rabiat venstre-ekstremist som
            er marxist og konvertit på samme tid. Så han
            skulle da være den sidste til at beskylde andre
            for ekstremisme, blot fordi de ønsker to ting:
            direkte demokrati og at det danske folkehjem
            ikke skal nedrives og udslettes.

          5. Privatdetektiven

            NP snakker en del om “den ekstreme højrefløj”

            Men NP er selv en rabiat venstre-ekstremist som
            er marxist og konvertit på samme tid. Så han
            skulle da være den sidste til at beskylde andre
            for ekstremisme, blot fordi de ønsker to ting:
            direkte demokrati og at det danske folkehjem
            ikke skal nedrives og udslettes.

          6. Niels Poulsen

            Kan du svare på følgende simple spørgsmål: Hvorfor skifter du navn fra “Tennisspilleren” kl. 18.59 til “Privatdetektiven” kl. 20.51?

          7. Tennis-spilleren

            BARNEMORDERE OG KLIMASVINDLERE M:V.

            Over 25 børn er blevet myrdet af fanatiske galninge
            indenfor få dage. Hodja og Youtube har videoer om det.

            Der er også noget om klima-svindel, Kamel a Harris og FBI.

  23. Niels Poulsen

    Personen bag avataret “Karl Martell” skrev også:

    “Faktisk bør de områder hvor der er åbenbar uenighed mellem danskerne og vores politikere, fører til at der udskrives folkeafstemning.”

    Det vil umuliggøre ansvarlig regeringsledelse af Danmark. Det vil ikke være muligt at gennemføre upopulære, men nødvendige love og reformer, fordi et flertal i befolkningen muligvis vil stemme imod.

    Den yderste højrefløj forregner sig i øvrigt, når de tror, at de danske vælgere er på deres side imod de folkevalgte på Christiansborg. Der er f.eks. et stort flertal for dansk medlemskab af EU. Et stort flertal stemte også for af afskaffe forsvarsforbeholdet.

    1. Tennis-spilleren

      NP kan have ret i nogle formelle
      ting og enkelte af sine postulater, men det ændrer ikke ved at han
      er tilhænger af afrikanisering, islamisering samt velfærdsstatens og
      nationalstaten Danmarks ødelæggelse og undergang.

    2. Privatdetektiven

      Et modspørgsmål: Hvorfor skifter Niels
      Poulsen mellem NP, P. Skov, Niels O og
      Henrik P. ??

      1. Blot en bemærkning

        Andre gange kalder NP sig for Karsten Jensen

      2. Niels O

        Jeg hedder kun Niels O, Bent And, hvorimod du har tusind navne, men altid kan genkendes.

        Og så lever du herinde 24/7/365. Sørgeligt liv.

        1. ino

          Niels O er Niels O , det tør jeg godt bevidne – trods en del uenighed med vedkommende.
          Bent A har derimod adskillige aliaser; jeg har opgivet at tælle dem. Han navngiver sig aldrig efterhånden.

  24. Karl Martell

    Nu er jeg tilhænger af folkestyrer og demokrati, og det er uholdbart, at politikere og befolkning i årevis ikke har samme holdning til afgørende områder i samfundet. Man kan naturligvis hævde, at så burde befolkningen bare vælge nogle andre politikere, men så enkelt er det ikke, for partier er en pakke, og hvis du er enige med et parti om børnehaver, sygehuse og ældreforsorg, så er det dem du stemmer på uanset deres EU og migrantpolitik. Når man så i årevis ser en divergerende holdning mellem politikere og befolkning, så burde det være befolkningen, der havde det sidste ord, i dag er det politikerne.
    Jeg vil gerne give mig så langt at ikke alle områder er velegnet til folkeafstemning. Det bør ikke være muligt at stemme sig til andres penge.
    Bland de mere ubegavede debattører er det blevet moderne, at sige at de rige skal betale. Men de løber tør for rige allerede den 6 Januar og så har de slagtet gåsen, der lægger guldæg. Der skal ikke megen fantasi til, at forestille sig, at fremtidige investeringer i Danmark vil ophører, hvis pengene bare konfiskeres.
    Forudsætningen for direkte demokrati er naturligvis, at befolkningen præsenteres for valide statistikker hvilket, jf. hvad jeg tidligere har skrevet, ikke sker i dag.
    Det er rigtigt at befolkningen stemte for ophævelse af forsvarsforbeholdet. Politikerne udnyttede en opskræmt befolkning.
    Det er ikke de rette omstændigheder for en folkeafstemning.
    Den bestemmende klasse hader normalt folkeafstemninger, og i Danmark bruges de stort set kun når grundloven tilskriver det.
    I Storbritanien valgte de at udskrive en folkeafstemning om brexit. Den bestemmende klasse var rædselsslagne, for de vidste at EU i årevis havde været upopulært i befolkningen. Det blev brexit og det blev bekræftet ved 2 på hinanden folkeafstemninger. Alligevel kæmpede remainerne for endnu en afstemning. Men i Storbritanien respekterer de demokratiet. Og de blev som det blev.

    1. Niels Poulsen

      Gad vide, hvad dine spørgsmål på stemmesedlen angående EU og migranter ville være, hvis du fik det, som du ønskede det. Kan du komme med et eksempel? Det ville højst sandsynligt være ulovlige forslag, som ikke ville kunne gennemføres af den sidende regering på grund af grundloven og Danmarks forpligtelser over for EU og det internationale retssamfund.

      1. Tennis-spilleren

        DET GÅR JO UFATTELIGT GODT

        NP næsten spinder af tilfredshed med sig selv
        og den fremadskridende invasion og besættelse af Danmark.
        Han glæder sig naturligvis over hvor let det går. Danskerne
        er sådan et dejligt føjeligt og godtroende folkefærd, og selv
        om den nye besættelse er værre end den gamle, og selv om
        DK er blevet til en bananstat med en klovne-bus regering og
        et papnæse-demokrati, sover næsten alle danskere roligt
        videre, for hver dag forsikrer TV2 , DR og Politiken dem jo
        om at alt er sødt og rosenrødt i det yndige lille land hvor
        Mette, Lars og Troels og Pernillerne og de 2x Pia passer
        godt på os alle sammen.

        Er der endelig en lille ting der ikke er helt optimal, vil de
        kære politikere kikke på det, tage det meget alvorligt og
        straks iværksætte en undersøgelse, så der kommer en
        god løsning hurtigst muligt. Senest om nogle år eller i 2050.

      2. Karl Martell

        EU : Vi har et retsforbehold, selvom politikerne lader som om vi ikke har det, så egentligt bestemmer vi selv.
        Konventionerne, blev til i en anden tid, med andre problemstillinger. Vi kan opsige dem med et års varsel.
        Du spørger hvad jeg kunne ønske mig på stemmesedlen?
        1. Skal vi være tilsluttet flygtningekonventionen?
        2. Skal vi være tilsluttet statsløshedskonventionen?
        3. Skal vi være tilsluttet menneskerettighedskonventionen i dens nuværende form?
        4. Skal Danmark være med i centrum i EU, eller skal vi kun være med i det handelsmæssige?
        5. Skal Danmark kunne udvise kriminelle udlændinge?
        6. Skal udlændinge have krav på offentlig forsørgelse, eller skal de klarer sig selv?
        7. Skal Danmark udtræde af Marrakech aftalen?

        1. Niels Poulsen

          “Konventionerne, blev til i en anden tid, med andre problemstillinger.”

          Nej. Menneskeskæbner er igen på flugt fra krig. Fra Syrien og Ukraine. Du kan i øvrigt takke Hitler og Holocaust for menneskerettighederne og de internationale konventioner, som sikrer idet enkelte individ universel beskyttelse mod ondsindede magter.

          Det er min vurdering, at dine forslag til folkeafstemninger er lovstridige. De danske vælgere har ikke ret til at forkaste de konventioner, som den lovgivende forsamling har tilsluttet sig. Danmark har tilsluttet sig EU med de forpligtelser, der hører med. Det er ikke et tag selv bord, hvor man modtager enorme summer i landbrugsstøtte, med ikke vil bidrage selv. De andre medlemslande vil bede Danmark om at forlade EU. Det er nok også din hensigt. Der er bare ikke flertal for det blandt den danske befolkning. Nr. 6 er ulovlig ifølge grundloven, da grundlovens rettigheder om socialhjælp gælder for enhver, der har opholdstilladelse. Men det er svære emner, som kun jurister med speciale i forfatningsret har indsigt i. Jeg tvivler på, at du har det.

          Min hovedpointe er imidlertid, at du og dine ligesindede ikke kan gennemføre et statskup via folkeafstemninger. Selvfølgelig kan I ikke det. Jeres eneste mulighed er at gribe til våben og afsætte regeringen og parlamentet. Jeg vil gerne advare imod det.

          1. Demografi og demokrati

            NB! I DK kan vi ved valg til folketinget bruge vores nationale selvbestemmelsesret. Den kan aldrig tages fra os.
            “Den nationale selvbestemmelsesret er et retsprincip, der betegner de forskellige nationers ret til at bestemme selv over deres egne anliggender(..)Det kan også anmærkes, at den øgede politiske regulering fra EU kan blive et problem i forhold til selvbestemmelsesretten”

          2. Demografi og demokrati

            Den nationale selvbestemmelsesret herunder citeret fra wikipedia

          3. Wiens redning skete 1683

            EN ÆDEL
            OG HJERTEVARM GLOBALIST

            Niels Poulsen/Karsten Jensen/P.Skov
            er sådan et godt menneske. Han er bare så politisk,
            juridisk og etisk korrekt at hans åndelige og moralske
            våbenskjold er blankt som et spejl. Han er som ridder
            Rap, St. Georg, Mother Teresa, Florence Nightingale og
            og don Quixote tilsammen. De to kvinder hjalp de
            fattige og plejede de syge, og de tre ædle riddere ned-
            kæmpede masser af drager og vindmøller.

            Niels Poulsen er også en ædel ridder som med sin lanse spidder alle de formastelige danskere som mener noget
            andet end Niels, Karsten og P. Skov. For når N.P. har
            påpeget at danskerne ifølge nogle konventioner og nogle
            oldnordiske eller globalistiske regler har pligt til at begå
            kollektivt selvmord, så skal disse danskere jo ikke være
            påståelige og smålige eller forsøge at unddrage sig deres
            selvfølgelige pligt til at give plads til de invasive arter fra
            Afrika og Mellemøsten.

            Og Niels har jo ret. EU er ikke noget tag-selv bord. Det
            er Danmark der er et tag-selv bord. For alverdens folke-
            slag der har lyst til gratis boliger, gratis penge, gratis
            møbler, gratis mad og tøj, gratis skoler, gratis hospitaler,
            gratis alting. Og som takker for de gratis ydelser ved at
            skabe problemer og ved at kræve at danskerne skal
            aflevere deres land og lade sig islamisere.

            Og det er da kun rimeligt, mener NP når de mange nye
            danskere sådan har beriget vores land med masser af
            multi-kulti, nye skikke, nye regler og nye “oplevelser”.

            For NP som lever i en teoretisk og juridisk verden fyldt
            med sindrige juridiske krumspring og globale planer,
            er det kværulantisk at påstå at der også bør være plads
            til danskerne i deres eget land. Men når FN og Marianne
            Jelved, Pernille Weiss, Mette, Lars og Troels påpeger at
            der skal skaffes plads til 25 millioner stakkels migranter
            i det lille land, så ER der jo ikke plads til de hvide vantro
            og deres nationale kultur, der jo ikke kan undgå at pro-
            vokere enhver rettroende muslim og islamist.

            Så NP har jo ret. Og så ligner det da ikke noget at
            Martell og andre kommer med indvendinger. Det må
            være danskernes PLIGT at forføje sig og finde andre
            græsgange. Og hvis det er for besværligt, står regeringen
            jo klar med aktiv dødshjælp.

          4. Karl Martell

            Du tager fejl, diverse konventioner er noget vi har valgt at tilslutte os, og noget vi kan melde os ud af.
            Danmark er nok medlem af EU, men som bekendt har vi nogle forbehold. Det er muligt du ikke bryder dig om dem. B.la har vi er retsforbehold, som den bestemmende klasse hader, men som befolkningen indtil flere gange har valgt at opretholde.
            Vedr. Nr. 6 ja hvis de ikke kan klare sig selv er vi forpligtet til at forsørge dem, Grundlovens fædre havde i 1849 ikke fantasi til at forestille sig at Danmark blev oversvømmet af Arabere.
            Vi kunne bare forlange at grundloven blev fulgt og at alle som kan skal arbejde. Jeg mener ikke grundloven giver mulighed for at Muhammed kan have en skatteyder betalt hjemmegående husmoder!

    2. Niels O

      Og hold da op, hvor har de fortrudt brexit:
      bt.dk/udland/opsigtsvaekkende-nye-maalinger-viser-at-briterne-fortryder-brexit-et-stort-opgoer

      “…..at befolkningen præsenteres for valide statistikker hvilket, jf. hvad jeg tidligere har skrevet, ikke sker i dag.” Dokumentér påstanden!

      1. Den synkende optimistjolle

        Nettet mener at englænderne ikke er
        utilfredse med at have fået deres frihed og selvbestemmelse
        tilbage. De fortryder ikke brexit. Hvad de fortryder er at de
        gennem lang tid har ladet politikerne ruinere den offentlige
        velfærd, gennem masseindvandring og woke politik. Der er
        desværre for englænderne kun ringe udsigt til at noget bliver
        bedre med en rød regering frem for den blå som har spillet
        fallit. Det engelske valgsystem er dødssygt.

        1. Niels O

          Ja, ja du siger vel, at meningsmålingerne er løgn, Bent And.

          Som med alt andet, når det ikke lige passer ind i dit kram. Så banal – så forudsigelig.

          Jordhulenationalismen i en nøddeskal.

          1. Blot en bemærkning

            BT har i årtier været en snusket
            tryksag fyldt med sladder, rygter og tarvelig
            journalistik. At du bruger sådan et smudsblad
            som dokumentation, er helt til grin.

          2. Niels O

            Bent And
            Du er et mega fjols, der ikke læser hvad kilden er. Du kan måske ikke engelsk?

            Se her:
            yougov.co.uk/politics/articles/44445-one-five-who-voted-brexit-now-think-it-was-wrong-d?redirect_from=%2Ftopics%2Fpolitics%2Farticles-reports%2F2022%2F11%2F17%2Fone-five-who-voted-brexit-now-think-it-was-wrong-d

  25. Grim Shr. Reaper

    Niller Nul
    I 1970 var befolkningstallet i Egypten knap 35 millioner. I 2024 har de ynglet sig til 114,48 millioner !
    I Danmark 4,9 og 5,9 millioner. Fertiliteten blandt dk-kvinderhar ligget under 2 konstant. En million mere på trods af at danske kvinder altså ikke rigtigt får børn ! Vi lever længere og anden snik snak og pøbelen sover videre.
    80 millioner flere Egyptere er ikke et problem for klimaet, men det det vores forbrug af bøffer. LOL. Vi ledes af dårer i dette land !

    1. Vimmerby

      Til gengæld forsøges befolkningen befolkningen befrugtet med woke lgbt nonsens. Befrugtning i rumpetten bringer dog ikke meget med sig.

    2. Niels O

      Og i Danmark er der 4784 pizzeriaer og grillbarer pr dags dato….

      Således har vi begge leveret et fun fact.

      Irrelevant, men sjovt :o)

  26. der Adler

    @ Niels Poulsen, 28.07. – 15:16

    “De vil sige, at de allerførste 3. generationsindvandrere i Danmark er højst 15 år i dag. 4. og 5. generationsindvandrerne er end ikke FØDT! Alligevel er de af den yderste højrefløj i kommentarsporet allerede dømt som ikke at være danske!”

    Sådan kan man ikke opstille det. De første der kom her til landet (fra Pakistan, Tyrkiet, Jugoslavien), var voksne mænd ( vel mellem 23 -33 år-nogle yngre, andre ældre) , og for manges vedkommende havde kone + børn i hjemlandet, ja nogle vel også børnebørn.
    De kom så her til landet, da det blev lovliggjort at familie sammenføre (1983). De kom så med kone, børn og nogle med forældre, så jeg vil tro, at for en dels vedkommende, er vi oppe på 4. generation.
    I den muslimske verden, er det slet ikke unormalt, at pigerne bliver gift som f.eks.15-årig. Vi har jo også herhjemme haft groteske eksempler på, at mindreårige er gift med voksne mænd. Hvad faldt Inger Støjberg på?

    Når der hæver sig kritiske røster over den førte politik, så får vi at vide, at vi er bundet af den og den konvention (Flygtningekonventionen, Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, Statsløsekonventionen) , traktat, forfatning, og at vi skal tænke på vores ”internationale omdømme”, eller hvad de nu disker op med, noget de færreste vel var klar over ud over nogle få embedsmænd på Slotsholmen.

    Vores såkaldte ”internationale forpligtelser” er jo ikke begreber, der har nogen form for objektiv målrettethed, men som i høj grad er underlagt personlige præferencer. Man har med andre ord, uden at spørge befolkningen, indskrænket og tvangsbundet sin egen frihed i og med, at man efter anden verdenskrig har tilsluttet sig dit og dat, og det har ikke ligefrem været til gavn for Danmark, der konstant skal stå med åbne arme og ”byde velkommen” til endnu en familie, der ikke agter at klare sig selv. I DR 1 den 27. januar 2005 udtalte den nærmest perverst moraliserende Marianne”Helved”: ”Jeg vægter at overholde internalionale konventioner højere, end om der kommer 4.000 eller 10.000 til landet ved familiesammenføringer” og fortsatte ”-Her må komme dem, der vil.” Samme holdning blev luftet af ”fruen” i Jyllands-Posten 16.02.2004.

    Men ingen kunne dengang forestille sig hvilken folkevandring, der ville komme til de vesteuropæiske lande. Derfor burde traktaterne og konventionerne også tages frem til fornyet og kritisk gennemsyn. Men det er vel for meget at forvente fra vores hjernedøde landsforræderiske politikere!
    I praksis er det vel også noget af en kamp, i og med at alle lande der har tilsluttet sig de ”internationale forpligtelser”, også samlet skal godkende ændringer.
    En hædersmand som Erik Ninn-Hansen prøvede at standse familiesammenføringerne – eller at sætte dem i bero – men han og regeringen måtte gå af efter den såkaldte Tamil-sag i 1993, hvor professor Hans Gammeltoft-Hansen gik efter manden og ikke, sagen. Men Ninn-Hansen var i øvrigt også imod hans udnævnelse som ombudsmand, så han måtte da betegnes som inhabil!

    Folketinget (Danmarks størst beskyttede værksted) har efterhånden – med ganske få undtagelser nær (DF) – udartet sig til en stinkende møgbunke, befolket af levebrødspolitikere og akademikere, der lever i deres helt egen verden, uden forbindelse med ”virkeligheden,” frit svævende over den såkaldte ”almindelige” dansker.

    I forbindelse med muslimernes tiltagende antal i landet kan man i overført betydning sammenligne Danmarks situation med et skib i havsnød. De, der burde bjærge skibet frelst i land, skibs officererne (læs politikerne og andre meningsdannere) sidder alle i spisesalonen eller flagrer tanketomt rundt på dansegulvet som en flok aber. Kun en lille sammenbidt flok af den ”menige” besætning (læs ”almindelige” danskere) forsøger at redde skibet fri af brændingen og den uundgåelige undergang, selv om de bliver hånet og spottet af driverterne i spisesalonen.

    Under disse forandringens blæsende vinde, der har hersket de sidste 50 år, findes der 2 typer mennesker: Dem, der bygger læhegn, og dem, der bygger vindmøller (godhedsindustriens naive apostle og sammenrendet af medløbere).

    Godhedsindustriens medløbere – de altid brugbare naivister – prøver med alle midler at give begreberne en ny betydning. Tolerance skal nu betyde vilje til at acceptere det snæversyn og dets konstante, hadefulde og puritanske indstilling til Vesteuropa, der præger den fundamentalistiske religion, som i de seneste årtier er vandret i en lind strøm til Danmark og har skabt sekteriske miljøer og parallelsamfund uden solidaritet med det omgivne danske samfund.
    Der, hvor muslimerne rykker ind, der rykker den etniske dansker ud. Hvorfor egentlig nu det kunne man spørge!
    Det er så såre simpelt. Den dansker, der passer sit arbejde, betaler sin skat, ja svarer enhver sit, vil ikke finde sig i muslimernes bøllemanerer. I deres kølvand følger utryghed, kriminalitet, hærværk, alt omkringliggende skal bare ødelægges og vandaliseres til ukendelighed , og vi danskere bliver lagt for had, samtidig med at vi skal betale.

    I de sidste 50 år, har vi mistet mere af Danmark end nogensinde før. Vi mistede Skåne, Halland og Blekinge i 1658 og Norge i 1814, en stor del af Sønderjylland i 1864, Island i 1944. Men det er småting mod, hvad vi har tabt i vor egen tid, og især perioden 1970-2023 som må kaldes tåbelighedernes march.
    Vi har nemlig mistet viljen til Danmark, en vilje til at forsvare det, man har kært, mistet lysten til Danmark, og til at erkende, at vi er danskere.. Vi har glemt at være et folk, vi har ikke mere viljen til livet, og til at være danske. Det er i viljen, der gør at folket har sin eksistens. Det er nemlig viljen til livet, der kendetegner et folk og bærer det gennem alle vanskeligheder, for sandt er de gamle ord, som lyder: ”Vi ved: et fjeld kan sprænges, og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det selv.”

    1. Wiens redning skete 1683

      EN ÆDEL
      OG HJERTEVARM GLOBALIST

      Niels Poulsen/Karsten Jensen/P.Skov
      er sådan et godt menneske. Han er bare så politisk,
      juridisk og etisk korrekt at hans åndelige og moralske
      våbenskjold er blankt som et spejl. Han er som ridder
      Rap, St. Georg, Mother Teresa, Florence Nightingale og
      og don Quixote tilsammen. De to kvinder hjalp de
      fattige og plejede de syge, og de tre ædle riddere ned-
      kæmpede masser af drager og vindmøller.

      Niels Poulsen er også en ædel ridder som med sin lanse spidder alle de formastelige danskere som mener noget
      andet end Niels, Karsten og P. Skov. For når N.P. har
      påpeget at danskerne ifølge nogle konventioner og nogle
      oldnordiske eller globalistiske regler har pligt til at begå
      kollektivt selvmord, så skal disse danskere jo ikke være
      påståelige og smålige eller forsøge at unddrage sig deres
      selvfølgelige pligt til at give plads til de invasive arter fra
      Afrika og Mellemøsten.

      Og Niels har jo ret. EU er ikke noget tag-selv bord. Det
      er Danmark der er et tag-selv bord. For alverdens folke-
      slag der har lyst til gratis boliger, gratis penge, gratis
      møbler, gratis mad og tøj, gratis skoler, gratis hospitaler,
      gratis alting. Og som takker for de gratis ydelser ved at
      skabe problemer og ved at kræve at danskerne skal
      aflevere deres land og lade sig islamisere.

      Og det er da kun rimeligt, mener NP når de mange nye
      danskere sådan har beriget vores land med masser af
      multi-kulti, nye skikke, nye regler og nye “oplevelser”.

      For NP som lever i en teoretisk og juridisk verden fyldt
      med sindrige juridiske krumspring og globale planer,
      er det kværulantisk at påstå at der også bør være plads
      til danskerne i deres eget land. Men når FN og Marianne
      Jelved, Pernille Weiss, Mette, Lars og Troels påpeger at
      der skal skaffes plads til 25 millioner stakkels migranter
      i det lille land, så ER der jo ikke plads til de hvide vantro
      og deres nationale kultur, der jo ikke kan undgå at pro-
      vokere enhver rettroende muslim og islamist.

      Så NP har jo ret. Og så ligner det da ikke noget at
      Martell og andre kommer med indvendinger. Det må
      være danskernes PLIGT at forføje sig og finde andre
      græsgange. Og hvis det er for besværligt, står regeringen
      Mette, Lars og Troels jo klar med aktiv dødshjælp.

    2. Demografi og demokrati

      til der Adler 29/07/2024 at 09:15. Du har ret. Det er politik, men vi kan ved at stemme på partier til folketinget, der vil afskaffe konventionerne og påtvungne EU-love få et folketingsflertal, der bruger vores nationale selvbestemmelsesret. Den kan aldrig tages fra os.
      “Den nationale selvbestemmelsesret er et retsprincip, der betegner de forskellige nationers ret til at bestemme selv over deres egne anliggender(..)Det kan også anmærkes, at den øgede politiske regulering fra EU kan blive et problem i forhold til selvbestemmelsesretten” (wikipedia: Den nationale selvbestemmelsesret)

    3. Piotr

      @ der Adler. 29/07/2024 at 09:15

      Sådan, endnu et super velskrevet indlæg fra der Adler.
      Du må ikke forvente, at du kan ændre noget hos TROLLen, hen er totalt uden for rækkevide. Deres egne vil skaffe hen af vejen når tid er.

      MEN, dette her Patriotiske statement lader vi lige stå et øjeblik:
      “Vi har nemlig mistet viljen til Danmark, en vilje til at forsvare det, man har kært, mistet lysten til Danmark, og til at erkende, at vi er danskere.
      Vi har glemt at være et folk, vi har ikke mere viljen til livet, og til at være danske.
      Det er i viljen, der gør at folket har sin eksistens.
      Det er nemlig viljen til livet, der kendetegner et folk og bærer det gennem alle vanskeligheder, for sandt er de gamle ord, som lyder:
      ”Vi ved: et fjeld kan sprænges, og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det selv.” “.

      Det er trist men sandt! Jeg forstår bare ikke hvorfor.
      Danskernes frihed bliver indskrænket konstant dag for dag, og dermed motivationen til at fortage sig noget som helst.
      Der findes ikke belønning for noget som helst længere, kun kriser, større krav og mere bureaukrati, flere love, advarsler og straf.
      Jeg undre, hvor meget længere danskerne vil finde sig i at blive voldtaget daglig, af det socialistiske regime?
      Fordi jeg nægter at tro, at når tyskerne kalder os “die Dumme dänen”, at det så virkelig er sandt….

      Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter! P.

  27. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    At lytte til radioens P1 er
    efterhånden noget af en prøvelse. Det handler snart ikke om andet end
    billig underholdning, nyt fra fjerne lande og masser af løgnepropaganda.
    Særlig lørdag-søndag er der langt mellem snapsene.

    DR er blevet et sygt foretagende hvor underlødige, vulgære, macabre og
    manipulerende udsendelser fylder mere og mere. Man fører sig frem
    med klima-propaganda så skinger og hysterisk, at det er ren hjernevask:
    Klimaet er gået fuldstændig amok, vi står i en dybt alvorlige klima-krise
    til op over ørerne. Hvis co2-afgifterne ikke tre-dobles og hvis klima-
    målene ikke nås inden 2027, hvis ikke landbruget slagtes og hvis vi ikke
    afstår fra flyrejser, bilture, oksesteg, luksus, ferier og nyt tøj, vil co2 slå
    os alle ihjel med hedebølger, skovbrande, orkaner, skybrud og over-
    svømmelser, og hele jordkloden vil blive stegt, kogt, forbrændt og ødelagt.
    Det er løgn altsammen, men det fremmer den “grønne” omstilling.

    Og så er der me too, BLM, Pride paraderne, LGBTQ+, transvestitterne,
    de pædofile, normstormerne, Kvinfo, de woke, de krænkelsesparate, de
    undertrykte kvote-kvinder og fortalerne for nye identiteter og for mere
    end to køn, vist op mod 300 forskellige køn. Al denne forvirring sender
    DR reklamer for med korte mellemrum.

    Så er der indvandringen og besættelsen som skildres som berigende,
    nødvendig og uundgåelig. Som en god og langsigtet investering der vil
    gøre os alle rigere og skaffe mere velfærd og dermed mere tryghed. Og
    EU og FN omtales naturligvis altid som positive menneskevenlige organisationer.

    DR spekulerer også i følelsesporno, udpenslet vold og kriminalitet
    samt prostitution og abnorme seksuelle minoriteter.

    Som kronen på værket har man serier som latterliggør mændene,
    danskheden, kirken og den kristne kulturarv. Og den nye progressive
    rødbrune kultur er jo også meget bedre end den kultur vi er vant til.

    Ja, DR kan det hele. DR kan belære os, opdrage os og forbedre os.
    Og gøre os meget klogere. DR radio og TV er bare i særklasse.

  28. Niels O

    2024 = 1933?

    Efter valget til november behøver amerikanerne ikke længere at gå til valg. Ifølge Trump.

    1. Prins Valiant fra Thule

      Ja, hvis democrats vinder, vil der ikke
      blive udskrevet flere ærlige valg, alt vil derefter blive ordnet med
      de samme metoder som i Stalin tidens Sovjet-union. Hvor det var
      ligegyldigt hvordan man stemte, for optællingen af stemmer blev
      foretaget af Kreml og Stalins håndlangere. Det glemte Niels 0 fra
      EL at få med.

      1. Blot en bemærkning

        P. skov, Niels Poulsen, Niels O
        og Karsten Jensen er alle tilhængere af invasion,
        masseindvandring og islamisering/ afrikanisering.

        I det lys skal alt hvad de skriver ses !

      2. Niels O

        Bent A, jeg har sagt tusind gange, at jeg ikke er “democrat”, så hvorfor skal jeg høre det igen-igen-igen?

    2. Piotr

      Ååhhhhh, Niels-Nullermann, var det der lige tagetud af en sammenhæng?

      Du kan bare de der One-liners. (dygtig hen)

      P.

    3. Demografi og demokrati

      Det er ovenover er fake news:
      “Celebrities twisted Trump’s remarks to claim that he will outright ban elections — when he was saying they needed to contribute to “a landslide that’s too big to rig” so a second Trump administration can reform election laws with voter ID requirements, thus reducing the need for massive turnout to counteract alleged voter fraud….”
      (klip af David Ng 28 Juli 2024 fra Breitbart

      1. Tennis-spilleren

        BARNEMORDERE OG KLIMASVINDLERE M:V.

        Over 25 børn er blevet myrdet af fanatiske galninge
        indenfor få dage. Hodja og Youtube har videoer om det.

        Der er også noget om klima-svindel, Kamel a Harris og FBI.

    4. Demografi og demokrati

      Niels O 29/07/2024 at 13:02 er fake news:
      “Berømtheder fordrejede Trumps bemærkninger for at hævde, at han direkte vil forbyde valg – da han sagde, at de skulle bidrage til “et jordskred, der er for stort til at manipulere”, så en kommende Trump-administration kan reformere valglovene med vælger-id-krav og dermed reducere behovet for massiv valgdeltagelse for at modvirke vælgersvindel….” (Oversat fra klip i Demografi og demokrati 30/07/2024 at 08:03 vedr klip af David Ng 28. juli 2024 fra Breitbart oversat af overtegnede)

      1. Niels O

        “Overall, we rate Breitbart Questionable based on extreme right-wing bias, the publication of conspiracy theories and propaganda, as well as numerous false claims.”

        mediabiasfactcheck.com/breitbart/

        1. Demografi og demokrati

          At Brietbart ikke er venstreorienteret ændrer jo ikke ved, at dit citat er forkert. Det var ikke det han sagde. Det VAR fake news!

          1. Niels O

            Det VAR fake news!!!!

            STAMPE-STAMPE-STAMPE!!

            Det VAR fake news!!!!!

  29. Its a crazy, crazy, crazy world

    Co2 politikken m.m. bekræfter overskriften.

    PragerU forklarer at uden fotosyntesen ingen skove, ingen planter,
    ingen blomster, ingen marker, ingen mad.

  30. Elefanten i rummet

    Tys tys

    Husk at det er upassende at nævne den

  31. Tempus fugit - tiden iler -

    Foreløbig er der gået 56 år siden 1968,
    51 år siden 1973, og 41 år siden 1983. Tre skæbneår hvor
    politiske beslutninger og udspil fik enorme og konsekvenser.

    1. Rettelse

      …hvor politiske beslutninger og udspil
      fik enorme og tragiske konsekvenser for befolkningen.

  32. Karl Martell

    Vedr. Knivstikkeriet i Southport nord for Liverpool. Man er meget nidkær med ikke at nævne gerningsmandens etniske ophav. Havde han været hvid kristen, så var det blevet råbt ud fra alle kirketårne. Så mon ikke han er tilhænger af religion of peace?

    1. Indvandring, marxisme, krig og pladderhumanisme ruinerer Europa og USA

      Ja, man skjuler med stor omhu at England..
      ligesom resten af Europa.. er ved at blive opslugt af en
      masseindvandring der har mangedoblet antallet af mord og lemlæstelser,

      og som har været
      så kostbar, at den har ruineret den sociale velfærd så grundigt, at der nu
      kun er ynkelige rester tilbage. Det er det samme med sundhedsvæsnet.

      Gak-gak humanister og korrupte politikere kan grine og le, men almindelige
      englændere har grund til at græde.

  33. Tennis-spilleren

    Barnemordere og klimasvindlere mv.

    Over 25 børn er blevet myrdet af galninge
    indenfor få dage. Hodja og Youtube har videoer om det.

    Der er også noget om klima-svindel, Kamel a Harris og FBI.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *