ASIEN BEGYNDER I MALMØ

Københavnerviddet lader sig ikke påvirke af den kendsgerning, at Sverige har fostret kulturpersonligheder som August Strindberg, Jussi Björling, Ingmar Bergman og Astrid Lindgren. Her i byen gælder fortsat den etablerede sandhed, at kun Øresund adskiller civilisationen fra de svenske barbarer og andre vilde folkeslag længere østpå. Desværre er det gamle mundheld gået hen og blevet til sandhed gennem de sidste 30 års svenske indvandrerpolitik, hvor Sverige har udnævnt sig selv til ’Den Humane Stormagt’, der har åbnet porten for migranter fra hele verden, men især for indvandrere fra islamiske kultursamfund. Sverige ser sig selv som Verdens bedste land og ventede derfor, at migranterne hurtigst muligt ville blive vaskeægte svenskere og tilpasse sig de gængse værdier i ’Folkhemmet’. Resultatet blev noget anderledes. Især muslimske indvandrere viste sig at forkaste folkestyret, retsstaten, svensk kultur og levevis for slet ikke at tale om arbejdsmarkedet. Den tyske avis, Bild Zeitung har udnævnt Sverige til Europas farligste land, hvis hverdag er præget af voldtægter, bandemord, terror, ildspåsættelser og ghettosamfund, hvor politi og redningstjenester ikke tør vise sig. Samtlige politiske partier og medier har hidtil nægtet at gøre noget ved problemerne, men har i stedet sørget for at kritikere af migrantpolitikken bliver stemplet som fascister og ny-nazister. Dette gælder i høj grad for Sverigedemokraterne, der blev grundlagt som protestparti mod den katastrofale integrationspolitik. Partiet er siden sin start blevet fordømt af alle partier og medier, som ustraffet har kunnet sværte Sverigedemokraterne (SD) til som fremmedhadende fascister, en skændsel for det svenske samfund.

Mange svenske borgere har imidlertid fået nok, og Sverigedemokraterne fik ved søndagens valg 20,5 procent af stemmerne og er nu Sveriges største borgerlige parti. Da valget gav et snævert borgerligt flertal, burde det jo være sådan, at partiets leder, Jimmie Åkesson skulle lede regeringsforhandlingerne, men det kommer ikke til at ske. Det lille lyseblå parti, Liberalerne (svarer til de Radikale i Danmark) har allerede erklæret, at de under ingen omstændigheder vil sidde i regering med SD. Svenske medier og de røde partier raser over de ’fascistiske’ Sverigedemokrater, mens den formodentlig kommende statsminister, Ulf Kristersson fra det næststørste borgerlige parti, Moderaterne nu går lidt mere stille med dørene. Han kan ikke danne regering uden støtte fra SD, som vist har accepteret, at de ikke får ministerposter i denne omgang. Det er de nok ikke kede af, da SD har fulgt med i dansk politik, hvor Dansk Folkeparti igennem en årrække har været parlamentarisk støtte for borgerlige regeringer, men uden ministerbiler. DF fik således indflydelsen, men slap for ansvaret, en drømmeposition for enhver politiker. Måske kan SD gentage dette kunststykke.

SD har ikke politik på alle hylder, men er et mærkesagsparti med migrantpolitikken i centrum. SD ønsker stop for indvandring undtaget kompetent arbejdskraft fra nære lande. Man kræver mere politi med bedre uddannelse og højere løn. Politi og beredskabstjenester bliver regelmæssigt under udrykning overfaldet med sten og raketter. SD ønsker dette stoppet med alle midler. SD vil have højere straffe for farlig kriminalitet uden mulighed for udgang eller prøveløsladelse. Straffede voldsmænd udvises efter afsoning og fratages deres svenske pas.  Moskéer, der prædiker had og foragt over for ikke-muslimer skal lukkes, hvilket ikke bliver nemt, da det gælder dem alle sammen. Koranskoler, hvis pensum afviger fra svensk skolepraksis, lukkes.

 Når man ser på det glidende sammenbrud for det svenske folkestyre og retsstaten, er SD-politikken både påkrævet og fornuftig. Det kommer bare ikke til at ske. Det svenske politiske samfund har accepteret tingenes tilstand i rædsel for at blive hængt ud af den altid hævngerrige svenske presse som racistisk og islamofobisk, hvilket er ensbetydende med social fortabelse og landsforvisning. Det svenske Gallup-institut Novus har netop publiceret en meningsmåling, der viser, at 80 procent af alle flygtninge i Sverige har været på ferie i de lande, de var flygtet fra. Dette gigantiske sociale bedrageri er stort set ikke blevet omtalt i svenske medier. Så også i den kommende tid vil svenske arbejdere møde tidligt op i morgenmørket på arbejdspladserne for at finansiere migranternes solferie i deres hjemlande. Selv som det største borgerlige parti skal Sverigedemokraterne ikke regne med at få deres mærkesager optaget i det kommende regeringsgrundlag, højest som vage hensigtserklæringer. Hvis de som støtteparti ikke får mærkbar indflydelse på de kommende års migrantpolitik, er SD et dødt parti efter næste valg. Det er derfor bedre at stå udenfor med den rigtige politik, end at være indenfor med den forkerte (spørg bare Liberal Alliance!). Jimmie Åkesson skal huske på, at nok fik han over 20 procent af stemmerne, men 80 procent af vælgerne stemte på de øvrige partier, der er ansvarlige for den svenske indvandrer- katastrofe, og som er garanter for, at tingenes tilstand fortsætter som hidtil. Asien begynder i Malmø.

73 Thoughts to “ASIEN BEGYNDER I MALMØ”

 1. Ivan Dybdal

  At et folk reagerer på en masseindvandring af fremmede kulturer ved at bruge deres stemmeret til at stoppe denne masseindvandring, burde være en hæderlig og demokratisk reaktion. Jeg har aldrig forstået, hvorfor det at stemme imod masseindvandring af mange er blevet og bliver lagt for had. Hvis demokratiet ikke må bruges, hvad de det så værd?
  PS. som mange Københavnere har jeg skånske aner og jeg holder meget af Sverige og jeg så i mange år – under DR monopolet – lige så meget svensk tv og hørte mest svensk radio, der havde bedre rock’n’roll! 🙂

  1. Ivan Dybdal

   PS. …hvorfor det at stemme imod masseindvandring af mange er blevet og bliver lagt for had…
   Overskrift i Samnytt:
   “Strandhäll kallar SD-väljare “fascister” – S-toppen ska nu “organisera motstånd”
   STEEN: Nu kommer det – ligesom i USA
   https://samnytt.se/strandhall-kallar-sd-valjare-fascister-s-toppen-ska-nu-organisera-motstand/

   1. Ivan Dybdal

    PPS. ‘Nu kommer det – ligesom i USA’:
    “New York Post rapporterer, at Facebook har udspioneret amerikanske brugeres private beskeder og data. Virksomheden har angiveligt informeret FBI om brugere, der udtrykker anti-regerings- eller anti-autoritetsfølelser. Kilder inden for Justitsministeriet (DOJ) hævder, at virksomheden også rapporterede brugere, der satte spørgsmålstegn ved gyldigheden af valget i 2020” (klip oversat af overtegnede)
    https://www.breitbart.com/tech/2022/09/15/report-facebook-spied-on-messages-of-conservatives-questioning-2020-election-sent-them-to-fbi/

 2. Niels O

  Sådan går det i en verden, der bliver mindre og mindre.

  Lev med det, luk landet eller skru voldsomt ned for “magneten” velfærdssamfundet.

  Jeg stemmer for det sidste. Men det er nu mest af andre økonomiske grunde.

  Løsningen er ikke at stemme på et eetpunkts nationalistisk populistisk parti. Det har vi set flere gange i verdenshistorien.

 3. Michael Andersen

  SD-leder Jimmie Åkesson kommenterer valgresultatet på Facebook.

  Nok er nok af den fejlslagne socialdemokratiske politik, der i otte år har fortsat med at føre landet i den forkerte retning.
  Det er på tide at begynde at genopbygge sikkerhed, velfærd og samhørighed. Det er på tide at sætte Sverige først.
  Sverigedemokraterna vil være en konstruktiv og drivende kraft i dette arbejde”, skriver han og fortsætter:

  “Nu begynder arbejdet med at gøre Sverige godt igen”.

  Et tegn på succes er et Danmark med tomme fængsler.

  Hvorfor siger vælgerne nej til succes?

  1. tavsen

   “Et tegn på succes er et Danmark med tomme fængsler.”

   Og Pape var stolt som justitsminister, da han havde fået sat over 500 bandemedlemmer i fængslet. Pladsmangel gjorde, at kosteskabe blev taget i brug. HERLIGT

   I et multietnisk samfund vil kriminaliteten stige og STIGE. Fordi egoismen er fremherskende og empati begrænset til en selv

   Al Capone genopstået

   https://www.foxnews.com/media/chicago-residents-edge-woman-attacked-broad-daylight-ritzy-neighborhood

   According to the Chicago Police Department, crime is up 37%, burglaries 28%, robberies 18%, and car theft 64%.

   1. Michael Andersen

    Tavsen, ganske rigtigt.

    Et Danmark med tomme fængsler er et mål at stræbe efter.

    I Danmark er der tradition for udlicitering, derfor bør man iværksætte udlicitering af ophold i billig-lande samt staksudvisning efter første dom.

    Det var umuligt at få folk på månen men det lykkes fordi man valgte de dygtigste.

    Venligst

 4. tavsen

  Total fejlkalkulation. Alle de importerede stemmer ikke som forventet. HERLIGT

  https://denkorteavis.dk/2022/muslimske-parti-nyans-stomede-frem-ved-det-svenske-valg-og-tog-mange-af-stemmerne-fra-s/
  Muslimer siger, de har stemt på Nyans, fordi de taler arabisk, somalisk og tyrkisk

  Svensk TV, SVT, har været på gade i et indvandrertæt område i Göteborg for at spørge muslimer, hvorfor de har stemt på Nyans.

  Her siger de blandt andet, at muslimer stemmer på Nyans, fordi partiet har folk, der taler tyrkisk, arabisk og somalisk.

  De andre partier har kun folk, der taler svensk. Derfor er Nyans mere tiltalende at stemme på, siger siger Dina Elkhazandar, der bærer hijab, til SVT.”

  1. ino

   Sandheden er nok snarere at muslimer i stort tal er stjernetossede over at Rasmus Paludan har fået lov til gang på gang at brænde koraner af i “deres” bydele – under en socialdemokratisk regering og med politibeskyttelse, så derfor har de stemt på deres eget parti, Partiet Nyans.
   Og dermed tog de muligvis sejren fra Magdalena Andersson.

 5. Der var et yndigt land

  I 2015 efter DFs overvældende valgsejr troede de
  fleste vel at partiet med 37 mandater ville få stor
  indflydelse. Partiet var større end Venstre. Men
  parti-toppen i DF var rådden, og Thulesen Dahl
  opførte sig som var han en agent fra R eller EL.
  Han snød og bedrog sine vælgere så groft, at
  man sjældent eller aldrig har set noget lignende.
  Og nu er det et spørgsmål om ikke Tullesen og
  Pia K. gav Danmark dødsstødet? DF kunne
  have rettet op på utrolig meget, men nu kom-mer
  mer nedturen nok til at fortsætte til alt er ødelagt.

  Man må håbe for svenskerne at Jimmy Åkeson
  ikke er en forræder der svigter sit land og sine
  vælgere. For SD er nok Sveriges sidste chance
  for at undgå statsbankerot og et vildt og blodigt kaos.

  1. tavsen

   Der var et yndigt land 15/09/2022 at 17:20

   Bent eller hvad du nu hedder, du er sg’ en jammerkommode af rang. Hvor mange år endnu vil du gentage den tirade?

   Det er så din opfattelse, men totalitær, som du er, tror du selvfølgelig, at det er den endegyldige sandhed.

   Få dog lidt større kendskab til, hvad der reelt foregår i Folketinget. Tydeligvis kopierer du de statsstøttede medier.

   Få nyhedsbrev fra http://www.ft.dk det ville måske befri dine masseproduktioner fra gentagelsernes vagtparade

  2. Michael Andersen

   Sørine Gotfredsen: Dansk Folkeparti har givet os det frie og frygtløse sprog.

   I dagens Danmark har vi sproget til at modsige de bevægelser, der reproducerer tidens farlige ideologier. Og det kan vi takke Dansk Folkeparti for. Kristeligt Dagblad. 23/10 2020.

   Svenskerne kørte galt, fordi nogen tog det frie og frygtløse ud af deres sprog.

 6. De tre musketerer

  Hvis man læser Aamunds artikler
  og følger op på dem ved at se
  hvad Snaphanen og Hodjas blog
  bringer af dystre og uhyggelige
  oplysninger om WEF, WHO og
  PFIZER, den røde omstilling og
  andet, kan man vist vanskeligt
  være i tvivl om at totalitære og
  globalistiske kræfter planlægger
  voldsomme omvæltninger, der
  kan føre til diktatur, fattigdom,
  statsterror, gangstervælde, sult,
  sygdom, barbari, folkemord
  og massedød.

  Noget tyder på at både krigen i
  Ukraine, energi-krisen og flere
  andre kriser/trusler er opstået
  pga. af hårdkogte politiske trans-
  aktioner og beregninger.

  Youtube og Gravitas mfl. har
  videoer som viser kæmpedemon-
  strationer i europæiske lande med
  titusindvis af deltagere, som prote-
  sterer mod regeringers asociale
  overgreb og røde omstillinger m.m.

 7. Henrik Wegmann

  Så i Sverige ønsker 80 procent af de, der har stemt, mere af det samme!

  Og det er jo i runde tal det samme som i Danmark – og resten af Vesteuropa. Hvor bizart. God rejse mod ragnarok til de 80 procent og deres efterkommere.

 8. Lene Kattrup

  Tak til Asger, som så ofte før en meget klog og præcis analyse!

  Også helt enig i ordene:

  “Hvis Sverigedemokraterne som støtteparti ikke får mærkbar indflydelse på de kommende års migrantpolitik, er SD et dødt parti efter næste valg. Det er derfor bedre at stå udenfor regeringsgrundlaget med den rigtige politik, end at være indenfor med den forkerte (spørg bare Liberal Alliance!).”

  Mange har sagt og ment, at det DF gjorde forkert var, at de ikke gik i regering. Det mener jeg bestemt ikke, at de skulle have gjort. (Som Sverigedemokraterne heller ikke bør gøre det nu, Asger du har ret). DF begik den store og ret utilgivelige fejl, at de i årene omkring 2015 og herefter svigtede og gik imod deres egen stramme indvandringspolitik. De accepterede Lars Løkkes og LA’s samt Konservatives slappe og ligegyldige “løsninger”. Værst i 2015, hvor DF burde have protesteret højlydt og dernæst have krævet et valg, hvis man ikke fik markante stramninger, som man ikke engang forsøgte at kræve.

  Derfor forlod jeg selv DF, partiet førte og støttede efterhånden en for slap indvandringspolitik. Det havde naturligvis kun været endnu værre at gå i regering.

 9. Wiens redning skete 1683

  De fleste svenske socialkammerater kan stadig ikke
  forstå at masseindvandring medfører til store, farlige,
  blodige og dyrekøbte forandringer af samfundet. Selv-
  om de kan se hvordan gadebander, skyderier, brande,
  vold og mord hærger landet. Hvordan er det muligt
  at være så ignorant, så dum, så stupid?

  Hør Magdalena Anderson og andre politik-kvinder fra
  de forskellige svenske partier – de lyder alle som Sofie
  Carsten, Pernille Skipper og lignende frelste typer i
  Danmark. Er de komplet ensrettede med rød ideologi?

  Det er en ubestridelig kendsgerning at kommunisme,
  islamisme og nazisme er morderiske og meget blod-
  tørstige bevægelser . Er det lykkedes skolerne og
  MSM at bortforklare det?

  1. Michael Andersen

   Man synes ikke at være i stand til at gå tilstrækkeligt i dybden med masseformationer og massehypnose.

  2. E- Frederiksen

   Wiens redning skete 1683
   “Hvordan er det muligt
   at være så ignorant, så dum, så stupid?”
   og
   “Hør Magdalena Anderson og andre politik-kvinder fra
   de forskellige svenske partier – de lyder alle som Sofie
   Carsten, Pernille Skipper og lignende frelste typer i
   Danmark. Er de komplet ensrettede med rød ideologi?”
   DET ER FULDSTÆNDIG UFATTELIGT, AT SÅ MANGE
   ER SÅ STUPIDE. UTROLIGT DE SELVSTÆNDIGE KVINDER IKKE KAN SE FAREN. DE VIL BLIVE CHOKEREDE, HVIS/NÅR SHARIA BLIVER LOV.
   (Jeg er selv kvinde, og er dybt rystet)

   Tåbelige mennesker.

 10. Den Nervøse

  Asien begynder såmænd også syd for Kruså!

 11. De tre musketerer

  Sveriges kommunister, socialdemokrater og
  tossegode forklædte sig som ædle humanister,
  som menneskevenner, som forkæmpere for ægte
  velfærd og kvinders rettigheder. Derefter fik de
  narret, lokket og presset utallige svenske vælgere
  til at stemme ja til at Sverige skulle være en rig
  humanistisk stormagt, et pensionat og en red-
  ningsbåd for hele verden.

  I stedet er Sverige blevet krigens hus, en terrorstat,
  en sammenbrudt velfærdsstat, en fejlslagen stat.
  Kommuner på stribe er gået fallit, tusinder af
  svenskere må leve på gaden, efter at deres hjem
  er blevet brændt af, eller de er blevet smidt ud af
  deres hjem af gangstere fra Afrika og Arabien.
  Andre tusinder er blevet ofre for mange andre
  arter af ulykker og lidelser som “humanisterne”
  har skaffet svenskerne på halsen.

  Og inden længe vil kvinderne blive sat grundigt på
  plads og miste alle rettigheder.

  Det er nok mest sandsynligt at SD ikke får ret
  megen indflydelse, men bliver tæmmet ligesom
  FP og DF i Danmark.

  Mange lande og Europa synes fast besluttet på
  at ødelægge sig selv. Black Pigeon mener at
  den politiske galskab kan ende i en slags
  kollektivt selvmord. Snaphanen, Hodja, You-
  tube, Gravitas og 24nyt mfl. fortæller at
  restriktioner mod Rusland er blevet en
  boomerang der rammer EU langt hårdere
  end Rusland.

  Og der fortælles om politiske
  uhyrligheder som truer europæerne med
  massedød. Det der foregår tæt øst for
  København ligner i hvert fald begyndelsen
  på et folkemord. Svenskerne risikerer at
  blive nedslagtet/udryddet lige som hvide,
  kristne og mange andre civile i Afrika og
  Arabien.

  Hertil kommer totalitære trusler fra WEF,
  WHO og visse andre grupper.

 12. Fra velfærdsstat til terrorstat

  Det med at kritikere af
  massindvandringen blev stemplet
  som fascister, nynazister og racister,
  er typisk for kommunister. Det er
  deres faste taktik at svine menings-
  modstandere til med skældsord
  og falske beskyldninger. Man får
  ikke folk til at krybe i skjul og man
  lukker ikke munden på folk, ved
  at bruge argumenter. Nej, det er
  mere effektivt at mistænkeliggøre
  dem, bagtale og bagvaske dem,
  og udstille dem som krapyl, kælder-
  mennesker, onde og tarvelige folk.
  På den måde har kommunisterne
  vundet mange debatter. Over dem
  som kæmpede for fornuft, frihed
  og retfærdighed.

  Men at lade sig kue af skældsord,
  er vejen til nedværdigelse, ufrihed,
  afmagt, fattigdom og brutal under-
  trykkelse. For kommunismen er en
  brutal, morderisk og altødelæggende ideologi.
  Det dur ikke at være vatnisser.

  Derfor bør alle vælgere give den
  kolde skulder til enhedslisten og
  de radikale samt de kortsynede
  pladderhumanister.

  Ved at være feminiserede vatnisser
  overfor de falske humanister og de
  rabiate feminister, tabte svenskerne
  alt og mistede deres land og fremtid.
  Snart er Sverige som Somalia, Iran,
  Congo, Libanon og Venezuela.

 13. Espen Kehler

  Samlingsregering

  Jeg tror faktisk, at Mette Frederiksen af et oprigtigt hjerte mener, at masseindvandringen har taget overhånd.

  Men hun er bundet på hænder og fødder af sine parlamentariske støttepartier. Måske skal hendes åbning for en regering henover midten ses i det lys.

  Lars Løkke kan ikke bruges, da han af uransagelige grunde er døv og blind overfor befolkningsudskiftningen – måske p.gr.a. sine forhåbninger om en toppost i EU, der jo ikke vil have ham….de har skandaler nok i forvejen.

  De radikale har også udspillet sig i jagten på indvandrerstemmer, så tilbage står de blå partier. Men det skal man se før man tror det muligt. Ingen af parterne tør kaste sig ud i det eksperiment, selvom det er indlysende, at det er det landet har brug for.

  Det er en af svaghederne ved demokratiet – manglende mod til at gøre det rigtige af frygt for vælgernes fordomme.

  Jeg kom til forleden dag at køre en tur ned ad Nørrebrogade – det var blevet forvandlet til en arabisk negerlandsby – meget eksotisk og farverigt.

  Nu venter vi kun på, at det hele bryder ud i en blodig borgerkrig. Den er så småt allerede begyndt. Måske er vi ved the end of the beginning.

  1. Niels O

   Borgerkrig mellem hvilke borgere?

  2. Michael Andersen

   Det er pudsigt så glade man er for flygtninge, indtil man bliver nabo til et udrejsecenter eller indtil migranter placeres i nærheden af landsteder og luksusboliger.

   Migranter og flygtninge er elitens godhed og underklassens problem.

   Til faktatjekkerne, sandt eller falsk?

 14. “Asien egynder i Malmø” blev sagt eller skrevet af Ausust Strindberg i 1882, da han i en tid boede i Holte nord for København. Han var på vej hjem fra Paris, hvor han også havde boet. Dybden af udtalelsen går op for en jo mere man kender Sverige. Svenskerne selv føler sig nemlig ikke rigtigt som europæere, idet de gerne siger “nede på kontinenten” om Danmark, hvad vi jo ikke rigtig er.

  Men Strindberg hentyder også til mentaliteten i Sverige, som han mener har mere til fællles med Rusland (der er grundlagt af svenske vikinger – Roslagen) end med Europa. Og den er rigtig nok en del anderledes, ligesom det svenske demokrati er.

 15. Arne Lago von Kappelgaard

  Uanset det gode resultat for SD, så har svenskerne valgt at gøre kollektiv selvmord, og kastet vrag på deres egen kultur. Der er ingen vej tilbage. Om nogle, så har socialdemokraterne ødelagt landet, med deres halsløse ind slæbning af mennesker, der ikke vil det svenske, bortset fra forsørgelse. De er blevet hjulpet godt på vej af en presse, der ikke tillod kritik af den førte politik, og ved valget gik de ovenikøbet frem i vælgertilslutning.
  De få kritikere der kom til orde, blev stigmatiseret og chikaneret, og flere af partierne har nægtet alt samarbejde med SD, det vil sige, at man nedgører 1/5 af egen befolkning.
  Den svenske mentalitet er svær at forstå, men vil man ødelægge alt det tidligere generationer har bygget op, så kan bare huske på den gamle talemåde: “Hvis man ikke vil høre, så må man føle.”

  JEG HAR SAMLET NOGLE CITATER, DER ER TALENDE OG SKRÆMMENDE:

  at ”-racisme og fremmedhad skal kriminaliseres og jages. I et demokrati er det udelukket, at der kan findes undskyldninger for at sige, at der er noget galt med flygtninge- eller indvandrerpolitikken.”
  (sagt 1997 af Pierre Schori, svensk politiker, stod Oluf Palme nær).

  ”Hvis det fine, gamle svenske demokrati skal bestå, kan det ikke nytte, at alle og enhver blander sig.”
  Sagt af tidligere justitsminister/minister for asyl og migration/udenrigsminister Jan O. Karlsson.

  Tidligere integrationsminister Mona Sahlin (socialdemokrat) nedgjorde også egen kultur, da hun iført tørklæde, talte i en moske for Det Kurdiske Rigsforbund med følgende salut: Jeg tror, at det lidt er det, som gør mange svenskere så misundelige på indvandrergrupper.

  ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tilbaka”.
  (Mona Sahlin/Sveriges Radio P 1 (morgen) den 17.05.2001).
  “Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam, för när vi blir i minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss”
  Det var den daværende Svenske socialdemokratiske Integrationsminister Jens Orback som i 2004,
  (efter mordet på Theo Van Gogh), kom med den udtalelse.

  ” I har en kultur, en identitet, en historie, noget, som binder jer sammen. Og hvad har vi? Vi
  har midsommeraften og ligende fjollede ting.”
  (Sagt af Mona Sahlin, Euroturk, marts 2002, og ”Islams magt” af Pittelkow og Jespersen, s.237 og Karen Jespersen i Berlingske Tidende 19.02.2005).

  ” Vid en utfrågning ledd av Amelias chefredaktör Amelia Adamo i går berättade Jens Orback om
  Sina visioner om ett mångkulturellt Sverige – ”Poliser i turban, det tycker jag skulle vara trevligt,” Sa han. Efter turbantalet säger han til Expressen: ”varför inte? Jag ser inget problem… .”
  (sagt af den svenske Integrationsminister Jens Orback til Expressen, Uriasposten 23.02.2005).

  Den svenske regerings parlamentssekretær og ledende integrationsembedsmand, Lis Bergh, blev i 2005 spurt om hvorvidt svensk kultur var bevaringsværdig. Hun svarede: ” Hvad er svensk kultur? Og hermed mener jeg at have besvaret spørgsmålet.”
  (Hege Storhaug: ” But the Greatest of These is Freedom” (2011) s.282-83).

  Når det gælder hvad som er svensk og hvem som er svensk, har Sveriges statsminister Frederik Reinfeldt i 2006 sagt følgende: ”At hævde at der findes en gruppe – som svensker – viser sig
  ofte vældigt svært at kunne definere. Ursvensk er bare barbariet. Resten af udviklingen er kommet udefra”.

  Annie Lööf blev partileder i 2011 (Centerpartiet), og mente, at Sverige kunne og burde tage 40 millioner indvandrere. Ikke fordi Sverige var forpligtet over for ”flygtninge”, men fordi det simpelthen var gavnligt for landet. Et argument hevet ned fra den blå luft.

  ” Ja, det er modgang i dag. Vi har medlemslande med meget fremmedfjentlighed, lande som snarere vil bygge grænsekontroller end slippe flere mennesker ind.”
  (Cecilia Malmström, svensk Europa-Kommissær for Indre Anliggender siden 2010, i svensk radio 03.10.2013).

  I maj 2014 skrev Miljöpartiets Åsa Romson (vicestatsminister + og minister for miljø og klima sammen med to andre partimedlemmer i Dagens Nyheter at ”-vi aldrig kommer til at gøre det sværere for mennesker at komme til Sverige.
  De skrev også, at etablerede partier i ”-lande som Danmark og Holland har tilpasset deres egen retorik og politik efter de fremmedfjendske.”

  ”Der findes desværre mange racister i vort land. Jeg er træt af dem. De er utrolig dygtige til at have ondt af sig selv og hævde, at de bliver skidt behandlet. Men de er samtidig meget flittige til at behandle andre dårligt.”
  (Frederik Reinfeld, Sveriges statsminister, juli 2014 til Aftonbladet, nævnt i Weekendavisen nr.37 ”Udland”, s.8, 2014

  – “Jeg beder jer kære svenskere, om at have tålmodighed og åbne jeres hjerter for de udsatte vi ser rundt i verden. Når mange flygter på samme tid skaber det spændinger også i det svenske samfund. Men vi har lært, at mennesker, der kommer hertil på sigt, er med til at bygge det moderne Sverige sammen med os! – Men det kommer til at koste mange penge. Så mange, at der ikke bliver plads til forbedringer i velfærden.”
  (Frederik Reinfeld, Sveriges statsminister, 16. august 2014 på Norrmalmstorg/Stockholm (Aftonbladet), inden valget 14. september 2014).

  Frederik Reinfeld sagde ved et vælgermøde i august 2014: ” Sverige vil være en humanitær stormagt.”

  ”Hvad betyder ordet ”nok”?
  Er Sverige fyldt op? Er Norden fyldt op? Er vi for mange mennesker? Vi er 25 mio. mennesker, som bor i Norden.
  Jeg flyver ofte rundt over det svenske landskab. Det vil jeg anbefale andre at gøre. Der er uendelige marker og skove. Der er så meget plads, man kan tænke sig. De, der hævder, at landet er fyldt op, må jo vise, hvor det er fyldt op.”
  (Frederik Reinfeldt, tidligere svensk statsminister, i anledning af, at han syntes Sverige og resten af Norden havde plads nok til at tage imod mange flere flygtninge, Politiken 6.12.2014).

  2014 udtalte nuværende arbejdsmarkedsminister Ylva Johansson: at ”-der ikke var nogen øvre grænse for hvor mange asylansøgere Sverige kunne tage.” (Snaphanen, 21.10.2015).

  Konferencen ”Sverige tillsammans den 12. oktober 2015, havde samlet alle ”gode” kræfter i landet, beslutningstagere, myndigheder, civilsamfund, ja statsministeren og sågar kongeparret var på plads. Årsag, den stigende tilstrømning af asylansøgere. Parolen var: ”Vi har gjort det för och vi klarar det igen.”
  En statslig forvaltningschef, historikeren Ingrid Lomfos udtalte: – Föreställningen om att det skulle finnas en enhetlig inhemsk kultur som går tillbaka till urminnes tider, den bygger inte på fakta. Vi har alltid stått under influenser utifrån, sagde hon,” medens koret istemte et Halleluja, og ikke et øje var tørt.

  ” Mit Europa bygger ingen mure, ” sagt af statsminister Stefan Löfven på Medborgerplatsen (06.09.2015) i Stockholm under et banner med følgende tekst ”Flygtninge velkommen,” vel vidende – at grænsen ville blive lukket kort tid efter. Se også ”Sweden Dark Soul. The Unravelling of a Utopia,”af Kajsa Norman, og Weekendavisen 2019 nr.43 “Bøger” s.43.

  ”Sverige har været lyset, en slags fyr for asylsøgende. Nu slukkes dette lys.”
  (Sagt af Jonas Sjöstedt, leder af Vänsterpartiet, efter at Statsminister Stefan Löfven 24.11.2015 ville begrænse tilstrømningen af asylansøgere til Sverige).

  Vicestatsminister Åsa Romson (De Grønne) havde 24.11.2015 et pressemøde med Stefan Løfven hvor hun grædende fortalte om de begrænsninger Sverige måtte foretage grundet den store tilstrømning. Kan ses på YouTube

  ” Jag ska “tvinga” länderna ta emot invandrare från Mellanöstern och Afrika. Jag tänker fortsätta driva frågan här om en tvingande omfördelning av de flyktingar som kommer till Europa. Alla länder har ett ansvar att ta emot asylsökande. De flyr för att de vill ha ett bättre liv.”
  (Stefan Löfven, Sveriges statsminister i ”Fria Tider, 20.09.2018,sagt på EU-topmødet 20.09.2018 i Saltzburg/Østrig).

  Op til valget i Sverige (sept.2018) udtalte Moderaternes leder Ulf Kristersson til Svenska Dagbladet følgende: ”1) at vælgerne, som i sin tid stempe på SD, havde gode grunde til at gøre det, 2) at jeg og mit parti tog fejl i indvandringsspørgsmålet, 3) at SD havde ret i sin kritik, og 4) at vi under ingen omstændigheder kan samarbejde med SD.”
  (citeret i Weekendavisen ”Udland” nr.36/07.09.2018 s. 09 under overskriften ”Partilederen, der forsvandt,” skrevet af journalist Joakim Jakobsen).

  OG NOGLE FÅ KRITISKE DER EFTERRATIONALISERER:

  ”Jag kan inte säga att jag ångrar beslutet att flytta utomlands”,
  (tidligere svenske arbejdsmarkedsminister Sven Otto Littorin, i nyheteridag 26.08.2019 og Snaphanen 27.08.2019).

  “Vi har taget imod alt for mange mennesker udefra. Når man tager imod mennesker fra Mellemøsten og Afrika, så skal man huske, at de lever i et samfund, som vi forlod for hundrede år siden. Det har indflydelse på deres opfattelse af og følelser for hvordan et samfund fungerer.
  I dag har vi jo utrolig sofistikerede processer. Og det er svært for disse mennesker at forstå. Vi havde en stor gruppe somaliere i Oskarshamn. Det var omkring hundrede. Der var meget de ikke forstod. De forstod ikke, at de skulle komme til tiden, de var de ikke vandt til. De havde også svært ved at samarbejde i et team. Ud af de hundrede var det vel bare 10 som orkede at blive i jobbet. De øvrige gik tilbage til arbejdsløshed.
  Det er ikke racistisk, det er rent konstaterende. Vi er gået ud fra, at de er helt ligesom os og med samme forudsætninger, som vi har, men det har de ikke. Det er derfor integrationen er så svær, fordi vi tager udgangspunkt i vores eget verdensbillede. Men vi går fejl, fordi vi ikke forstår, hvor stor en forandring disse mennesker har oplevet, det er en utrolig rejse.”
  (Leif Østling, fhv. chef for Scania, fhv. chef for arbejdsgiverorganisationen Svenskt Näringsliv, set i Den Korte Avis 31.10.2019).

  ” Sverige havde en meget liberal migrationspolitik. Men der er grænser for, hvor mange mennesker du kan integrere i et samfund. Vi skulle have bremset op for længe siden.
  Jeg kan se en situation, hvor det svenske folk ser, at det er vigtigt for Sverige, for Sveriges image i verden og for de værdier, vi har, som vi står op, når verden er i krise.”
  (Anders Borg, svensk politiker (Moderaterne), Finansminister fra 2006-2014, set i Samtiden. nu, 28.10.2019, Aftonbladet 13.11.2019 og Den Korte Avis 29.10.2019).

  1. Michael Andersen

   Tak

   Det er altid noget andet der er forklaringen, end forklaringen.

  2. Ivan Dybdal

   God beskrivelse af problemet, der er årsagen til Sverigedemokraternas, SDs, fantastiske fremgang og succés ved de tre sidste rigsdagsvalg i Sverige. Indvandringen.
   Jeg læste her til morgen Frede Vesteraards klumme “Svenske mediers svigt” (anbefales). Han er inde på det samme.
   Der er også flere svenskere, der tør sige det højt og mange svenskere kan nu se det og stemmer derefter. Der er jo hemmelige valg i Sverige. Næsten! 🙂
   Men også kun næsten->
   “At gå til valg i Sverige er ret anderledes end herhjemme. Foran valgstedet står partisoldater og uddeler valgsedler. Hvert parti har nemlig sine egne(..) Sedlerne er også lagt frem i små bunker i en kasse ved indgangen til valglokalet, hvor man også tager en (..) Der er ingen kontrol med hvem, der overvåger valgsedlerne. I princippet bør man tage en seddel fra hvert af partierne og inde bag forhænget smide sedlerne fra de partier, man ikke vil stemme på, i papirkurven (..) Med 13 opstillede partier, ville det betyde at man skulle medbringe 39 stemmesedler og smide de 36 i papirkurven.
   Det sker stort set ikke – folk tager sedler for det parti, de vil stemme på og måske et par andre for syns skyld. Men hvis du har mere marginale politiske sympatier, kan de være svære at holde skjult for andre. Der var da også flere valgsteder, hvor højreekstreme grupper filmede vælgerne, når de tog valgsedler”
   (Klip fra læserbrev i Information 20. september 2018 af Henrik Brade Johansen, fhv. byrådsmedlem og valgobservatør for Europarådet)

  3. Jonas Hansen

   Der adler? Du er bare for vild! Ville ønske alle dine fakta kom ud i offentligheden. Kæmpe respekt herfra 💟

 16. Den Nervøse

  Dybest set så er det for sent i Sverige! The point of no return er overskredet for efterhånden 5 til 10 år siden og amokløbet lader til at fortsætte. Demografi er skæbne, og det er alt andet end en konspirationsteori, at det er sket og sker en befolkningsudskiftning!
  Indvandrene, specielt de muslimske, får flere børn end etniske svenskere og sideløbende immigrerer omkring 100.000 ekstra ind om året.
  Svenskerne laver ikke statistik på den slags, men går man rundt i svenske byer er man ikke i tvivl, der er mange – rigtig mange!
  I Danmark laver vi statistik, men som Winston Churchill så rigtigt sagde, jeg stoler ikke på en statistik jeg ikke selv har forfalsket, og sådan er det
  jo. Du regnes som etnisk dansker, hvis bare den ene af dine forældre har dansk indfødsret. Dvs. At Fatima fra et sted i Mellemøsten, som mere eller mindre begavede danske politikere, har givet dansk statsborgerskab, bliver gift med fætter Ali også fra Mellemøsten og de så får børn, så regnes disse børn, som etniske danskere helt som du og jeg, der kan fører slægten tilbage til 1500 tallet. På den måde bliver vi, rent statistisk, ikke udskiftet, men ****

  1. Ivan Dybdal

   Enig med Den Nervøse 16/09/2022 at 14:33 “Demografi er skæbne, og det er alt andet end en konspirationsteori, at det er sket og sker en befolkningsudskiftning!”
   De ved det:
   “Muslimer fik afgørende indflydelse på svensk valg – nu puster sort rapper til ilden: Tiden er på vores side
   Men en kendt svensk rapper tolker valget helt anderledes og bryder med et tabu i den svenske indvandrerdebat. Efter valget søndag sendte han en direkte besked til »alle sorte og brune mennesker i Sverige.«
   »Det er lige meget, hvor meget vind de har i sejlene nu. Tid, godhed og demografi er på vores side,« skrev den sorte rapper Jason »Timbuktu« Diakité til sin følgere på Instagram.
   En opdatering, som efterfølgende har skabt voldsom debat i den svenske offentlighed, hvor Diakité af kritikere beskyldes for at bekræfte En opdatering, som efterfølgende har skabt voldsom debat i den svenske offentlighed, hvor Diakité af kritikere beskyldes for at bekræfte en kontroversiel højreorienteret teori om befolkningsudskiftning i de europæiske lande.”

   Demografi er – forstår man – en “en kontroversiel højreorienteret teori om befolkningsudskiftning i de europæiske lande” De vil måske forbyde videnskaben demografi på universitetet?! 🙂
   https://www.berlingske.dk/emne/sverige

 17. Niels Poulsen

  “Asien begynder i Malmø”

  Talemåden må have en snarlig udløbsdato, efter Sverige er blevet Nato-medlem. Det er en langt vigtigere begivenhed, end det svenske rigsdagsvalg. Det viser, at Sveriges hjerte er i Europa og Vesten. Det viser også deres helhjertede opbakning til EU, FN og internationale konventioner.

  De har aldrig haft en folkebevægelse mod det europæiske projekt som Danmark. Deres eneste forbehold er snus, lidt original har man lov at være.

  Vi må ikke glemme, at vi danskere har et lillebrorkompleks over for Sverige. Ak, hvor har jeg i min levetid hørt mange fordomme om svenskere. De er stive og formelle. De forstår ikke humor – osv. osv.

  Sverige er en meget succesfuld nation. De har bil- og våbenproduktion. Saab 37 Viggen, Saab 35 Draken og Saab JAS 39 Gripen. Det er kram! Det var sjovt at samle de smukke højteknologiske maskiner i Airfix eller Matchbox som barn. Indrømmet, Danmark har Ellehammer, som opnåede at løfte sine flyvemaskiner ca. 50 cm over jorden, men siden er det gået tilbage.

  Det er også muligt for svenskerne at skabe møbler, som sælges over hele Jorden, men som selv højtuddannede danskere ikke formår at samle til trods for de Pixi-bog-agtige vejledninger.

  Svenskerne har en mere erhvervsvenlig politik end Danmark. Deres velfærdssamfund er på nogle punkter mere udviklet end Danmarks. De har gennemsigtighed i regeringens og myndighedernes ageren, mens den i Danmark helt skandaløst er mørkelagt.

  Endelig er det billigere at bo og leve i Sverige. Det er derfor, at danskere, som har det økonomisk svært i Danmark, flytter til Sverige.

  Men der er selvfølgelig også områder, hvor Danmark er foran Sverige, f.eks. vindmøller.

  1. Michael Andersen

   Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdogan, kræver, at Sverige udleverer 73 personer, som Tyrkiet klassificerer som terrorister – og truer med at blokere Sverige fra NATO, hvis kravet ikke imødekommes.

   Det åbenlyse problem her er, at det er Tyrkiet, der ensidigt definerer, hvem der betragtes som terrorist og derfor er på listen.

   Tidligere Statsminister Magdalena Andersson: Vi udviser aldrig svenske statsborgere, vi følger svensk lovgivning og international lov. Hvis man ikke deltager i terroraktiviteter, behøver man ikke være bekymret, siger Magdalena Andersson til Expressen.

   Andersson har dog ret i, at svenske statsborgere ikke kan udvises. Svenske statsborgere kan derimod udleveres til et andet land, og det har Sverige ifølge Tyrkiet lovet at gøre.

   I Danmark er der ballade hver gang der skal udvises 1 kriminel, men Sverige må godt udlevere 73 kurdere til en ikke-retsstat.

   Hvorfor har Sverige deponeret sit hjerte hos Erdogan?

   Erdogan: Sverige ska utlämna 73 personer
   Publicerad 30 jun 2022 kl 15.59
   Expressen dot se

   1. VIROLOGER ADVARER MOD PFIZER OG MODERNA

    Danmark var også
    succésfuld med bygning af skibe,
    lokomotiver, broer, motorveje og
    meget mere, indtil politikerne fik
    ødelagt også det.

    Og hvad har politikerne ikke fået
    nedbrudt, smadret og ruineret i
    tidens løb? Utallige butikker, erhverv
    og brancher er forsvundet. Der er
    ikke mange bager- og købmands-
    butikker tilbage, værfter og togfabrikker
    er nedlagt. I stedet importerede man
    tog fra Italien som måtte skrottes.
    Milliarder gik tabt. Coasterflåden,
    fiskeriet og mink-branchen er ved
    at være helt væk. Forsvaret og civil-
    forsvaret er en parodi. Serum- og
    vaccine-fabrikkerne er solgt til
    S-Arabien. Familie-værdierne er lagt
    i ruiner. Mændene hetzes af alle stats-
    medierne, særlig af DR. Nu melder
    mange skoler og virksomheder om at
    inflationen tvinger dem til at give op.
    Og tusinder af danskere kan blive
    tvunget til at gå fra hus og hjem.
    Og iflg. netaviserne vil regeringen nu
    have danskerne til at tage 3., 4. og 5. stik
    med nytteløse og farlige “vacciner”.
    Og invasionen og besættelsen fortsætter.

    1. Piotr

     @ VIROLOGER ADVARER MOD PFIZER OG MODERNA.

     Vort fædreland er snart kørt totalt i sænk, der ikke meget tilbage, som du selv beskriver.

     Jeg ser det hele som en del af en masterplan, orkestreret af WEF, Klaus Schwab, samt EU, FN, NWO, til simpelthen at gøre det af med de sidste af os, der stadig er i stand til at forsørge os selv uden Regimets indblanding.

     Hele virus-cirkusset bed ikke tilstrækkeligt på befolkningen, alt for mange klarede frisag.
     Derfor skal andre metoder til, som f.eks. begrænsninger i energien, så kan vi få mange ud af deres lune hjem til vinter.
     De vil komme til Regimet for hjælp, hvilket de så klart får, men på betingelser.

     Det samme Regime der har ledt os ind i den ene krise efter den anden, med inflation, “mangel” på energi og ikke mindst krig i vores baghave.
     Det Regime har handlet totalt ansvarsløst overfor borgerne og nu sidder de bare of spiller snotdumme.

     De tillader sig at tilbyde danskerne at købe energi på afbetaling. Velvidende, at disse danske familier ikke har råd til de abnorme energi priser, bl.a. på gr. a. skatter & afgifter.
     (Der findes masser af gas ude i Nordsøen, som med rettidig omhu kunne have været hentet op. MEN, kommunisterne kunne ikke få nok for koncessionerne og gasselskaberne takkede nej.
     Hvorfor har EU satset ensidigt på energi fra Putin?
     Hvorfor var der ikke nogen som fattede mistanke til Putin, da han besatte Krim?
     Hvor dum kan man være? Dum som Mutti!
     Derfor er det en stor løgn, at den skabte energikrise ene & alene skyldes Putin!
     Det scenarie vi oplever pt har været i gang de sidste 10 år, mindst!)

     Familier der er på afgrundens rand er guf for socialister.
     De er allerede nede på knæ, stavnsbåndet er let at sætte på.

     Vore “store ledere” lagde alle æg i en kurv, havnede i muddergrøften (fortællingen de vil have os til at købe!), og den undelynemig, om ikke de samme ledere nu påstår, at de kan redde os fra de byrder, de selv har skabt og påført de europæiske befolkninger.
     Men det er alt sammen en del af planen.

     Vi er klar til “The Great Reset”, befolkningerne bliver stille & roligt lænset for værdier. Private virksomheder bliver konfiskeret og alle medarbejderne vil alle blive statsansatte.

     Om kort tid er kronerne borte og vi får alle et nyt betalingskort, med en digital valuta, alle kort har et max beløb der kan handles for, alt efter hvor meget socialisterne mener vi er værd.
     Selvfølgelig med kvoter på forbrug der udleder Co2, dette kort vil yderligere overvåge alle aktiviteter, sammen med den chip der sidder i venstre skulder.

     Om ikke borgerne accepterer denne konstellation, bliver de overladt til sig selv, uden for det overvågede samfund.

     Velkommen til “Corporate Communisme”

     Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

     1. Michael Andersen

      I december 2020 besluttede regeringen, Venstre, Radikale, Konservative, SF og Dansk Folkeparti at standse nye udbudsrunder for olie- og gasefterforskning og at sætte definitivt stop for al udvinding af gas og olie i Nordsøens righoldige felter i 2050.

      De har ellers indbragt Danmark 544 milliarder kroner siden 1972, og forliget kostede på stedet 13 milliarder kroner.

      24nyt

  2. Piotr

   @ Niels Poulsen. 20:09.

   Niels du er jo total blank!
   Du er en troll, en debat-sabotør!
   Hvilken gang ævl du kommer med!
   Hvornår er Sverige blevet medlem af NATO?
   Har du nogensinde været i Sverige?
   SU.

   Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! Plant et Træ. P.

  3. Bjørn

   Hjertelig tak. Kunne ikke være mere enig, men sølvpapirshattene er hjernevaskede af den åndssløve snaphane og andre til at tro på eget vrøvl om Sverige, skønt de næppe har været mange kilometer nord for Skånelandene. Og nærmest er blanke mht. svensk finkultur af mange slags, der ofte er på forkant med udviklingen!

   Jeg har oplevet mere hensyntagen i Sverige, end i Danmark, hvor service er et hastigt uddøende begreb. Ang. svenskernes såkaldte stivhed, foretrækker jeg den i mange sammenhænge frem for den bondebøvede og grotesk larmende og selvoptagede danske uopdragenhed, der slår alle rekorder i disse år.

   Her på stedet hersker de sædvanlige klicheer om, at alt er for sent., d Intet om, at Sverige er et stort land med store regionale forskelle og en religiøs arv, der passer for godt til socialdemokraterna marxisterne og muhamedanerne. Ikke desto mindre har man i det politiske parti Kristdemokraterna udvist en ikke ringe kritik af indvandringen, hvilket er mere end søsterpartiet i Danmark har kunnet mande sig op til.

   N.B. at nu har både Sverige og Danmark store indvandringskritiske politiske partier med vind i sejlene, mens Norge kun har Fremskrittspartiet i stor tilbagegang.

   1. Bjørn

    Mit foregående indlæg var til Niels Poulsen.

   2. Michael Andersen

    # Bjørn

    Hvis man har en høne at plukke med Snaphanen, bør man dykke ned i rapporterne der fremlægges og den forskning der fremvises.

    Hvorfor kritiseres personerne og ikke de faktuelle forhold der danner meninger?

    1. Bjørn

     Det er uhyre enkelt, Michael Andersen.

     Det gør man, fordi de påstande, der fremføres af den såkaldte snaphane, for længst er tilbagevist af kyndige og anerkendte forskere og andre med forstand på tingene, Det har den såkaldte snaphane ikke, og det er vi skam mange, der for længst har observeret, hvorfor vi heller ikke gider bruge krudt på hans blog.

     At du ikke er kløgtig nok til at indse dette, er flovt for dig men ikke overraskende for andre, Det virker jo, som om du bruger al din tid her.

     I øvrigt findes der masser af brådne kar blandt læger og indenfor forskerstanden. Masser.

     1. Piotr

      @ MA.
      Du har alt for store forventninger til skribenter ala Bjørn.

      Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! Plant et Træ.
      P.

     2. Nicolai E

      Bjørnlille… det dokumenterer du lige… og her kræves fyldestgørende og valid dokumentation fra din side…!
      Det kan du naturligvis ikke hvorfor du blot efterlades som det næsetrukne skvat du fremstår som. Du er luret, det handler bare om digselv og din frygt for dit eget helbred efter du så godtroende har ladet dig fylde med gift, og din kognitive dissonans nu bilder dig ind at det er alle andre der ikke forstår. Du er i sandhed ikke for klog.

 18. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Udviklingen i Sverige er ikke
  overraskende for dem som har
  sat sig ind i hvordan kommuni-
  nister plejer at opføre sig. Det
  ender altid med underkuelse,
  tyranni, idioti, fattigdom, tvang
  og massedød. Ikke hver gang,
  men hver eneste gang. Sådan
  er det med alle totalitære ideo-
  logier og bevægelser. I Sovjet-
  unionen, i Nazi-tyskland, i Kina,
  i Rumænien, i Cambodia, i Afrika
  Arabien og i Syd-amerika mv.
  har det været det samme: vanvid,
  ondskab og millioner af ødelagte
  menneskeskæbner.

  De svenske kommunister/femi-fascister
  har alle været hensynsløse og iskolde
  overfor deres egne. Den røde “humanisme”
  er ren svindel og gælder kun fjerne fremmede,
  fordi der er penge og prestige i at spille næste-
  kærlig, ædel og gavmild i ubegrænset omfang.
  Hvis man altså har medierne i ryggen. Så kan
  man være storslået generøs med andres penge,
  og kun få ros for det, plus en fed, fed løn. (i be-
  tragtning af at man var stupid, fræk, skamløs
  og til skade for sit eget folk og land. Man for-
  tjente kun et stort spark bagi)

  Nu har de radikale og røde hyklere bragt Sverige
  til fald. Faldet og forfaldet vil fortsætte længe
  endnu, blod og tårer vil flyde længe endnu, og
  terroren i gaderne og boligkvartererne vil fortsætte.
  Samtidig med at fattigdommen vil indfinde sig i
  flere og flere kommuner. Adskellige er allerede
  gået fallit. Senere kommer statsbankerotten, den
  økonomiske og den kulturelle.

  Også Danmark har kurs mod afgrunden. Kommu-
  nisterne, de radikale og femi-fascisterne har in-
  filtreret folkeskolen, medierne, partierne, univer-
  siteterne, familie-bureaukratierne, styrelser og
  meget mere. De borgerlige partier er snart mere
  radikale end borgerlige, bare se på V og K.
  Danmark er lidt bagefter vores østlige naboer,
  men er også ramt af tiltagende politisk vanvid,
  voksende kriminalitet, sammenbrud i infra-
  strukturen osv. Og ved valget om lidt, vil de
  80-90% af vælgerne vel stemme for at vi skal
  fortsætte vores Titanic-sejlads. 🙁

  Og sidste nye er at Mette Mink vil til at sam-
  arbejde med WEF, organisationen der mange
  steder på nettet beskyldes for planer af den
  mest uhyggelige og afskyelige slags. Læs
  hvad Snaphanen skriver 6. september mv., og
  se Hodja og 24nyt.

 19. Caminatore

  Asger Aamund – atter et sublimt indlæg !!! TAK !

 20. Der var et yndigt land

  Er tavsen en sur
  og uligevægtig starut? Hans indlæg
  den 16. ds. kl. 13.11 er højst besynderligt.
  Han plejer at være en dansksindet national-
  konservativ bedømt ud fra hans flittige
  skriverier, men nu er han pludselig meget
  sur over en kritik af den tidligere parti-top
  i DF. Og kalder mig totalitær, en jammer-
  kommode af rang osv. Andre gange be-
  skylder han dansksindede personer for
  at lide af selvdyrkelse og storhedsvanvid
  i grotesk omfang.

  Det er da en ubestridelig sandhed at
  Thulesen Dahl svigtede sine vælgere, og
  at han ødelagde partiet indefra, sammen
  med Pia K. Hvorfor skal man angribes
  for at skrive om det? Der er ikke sagt
  noget om at partiet stadig er dårligt, nu
  hvor det har fået ny ledelse. Jeg fraråder
  ikke at stemme på DF nu hvor Tullesen
  er væk. DF bør have endnu en chance.

  Men er det ikke dumt hvis folk som
  ærligt ønsker noget godt for Danmark
  angriber hinanden? Foreslår derfor at
  Tavsen indstiller skydningen, for så
  gør jeg det også. (har kun svaret nu
  efter flere person-angreb fra Tavsen)

  1. tavsen

   Kom nu frem til nutiden, i stedet for at kagle om fortiden

   Morten Messerschmidt har lige afsløret, hvorfor der er store problemer på sygehusene.

   Alt for mange muslimer. Det burde enhver dansker kunne sige selv med alle deres knivstikkerier, skyderier og masseslagsmål.

   Allerede i 90’erne var den gal. Besøgte en god kammerat på Rigshospitalet. Han var pludseligt flyttet ud på gangen, hvor syge danskere lå i lange rækker. Ingen diversitet i sigte.

   Men justitsminister Mette F. var mere optaget af kriminelle indsattes velbefindende. Hun fik lavet en BRUGERUNDERSØGELSE i fængslerne. 60% var tilfredse. Vel også derfor mange udviste kommer tilbage.

   Men ingen BRUGERUNDERSØGELSE på hospitalsgangene.

   Spurgte kammeraten, hvorfor flytning? Jo, der var kommet en indvandrer, der havde betalt mere i skat end ham !!!!!!!

   Jeg gik derfor forkert på 4-5 stuer. Ganske rigtigt, der var muslimer i flertal, og de lå og tronede glad og tilfreds.

   Det er sg’ foragteligt danske sygeplejersker holder deres kæft om sådan noget

   1. Steen Raaschou

    Når man har haft sin gang på hospitaler, må man sandelig sige: De er populære blandt indvandrere, og det må koste helt formidabelt

 21. Der var et yndigt land

  Danskerne sidst:

  Ja, nu skal sygevæsnet betjene og servicere yderligere
  to millioner “gæster” fra fjerne fremmede lande. Det
  er en ekstra opgave som de mosgroede fortidsøgle-partier
  har pålagt og påtvunget sygehusene mv. Når man så i de
  senere år har nedlagt stribevis af hospitaler og skadestuer
  og har nedlagt tusindvis af sengepladser, oplever stadig
  flere danskere at sundhedsvæsnet slet ikke mere er hvad
  det har været. For tusinder af danskere er det lukket land,
  eller de oplever ventetider på flere måneder eller flere år.
  Danskere er ofte bagerst i køerne, både til lægehjælp,
  en sengeplads, en bolig og en førtidspension. Og måske
  også til inflationshjælp.

  Sygeplejersker, læger, pårørende og patienter holder
  næppe kæft, men kun en lille brøkdel af hvad de siger
  kommer gennem mediernes filter. Der er en omfattende
  censur af hvad borgerne fortæller og mener om sund-
  hedsvæsnet og samfundet. Mange skandaler forties
  eller bagatelliseres.

  1. Hvor er vi på vej hen?

   Noget slipper dog igennem.
   EB har lige haft en stor artikel om hvordan
   to kræftsyge kvinder sjofles og mishandles
   af et jobcenter. Der jagter dem selvom de
   er meget, meget syge og måske ikke ikke
   har langt igen. Begge gennemgår kemo-
   terapi og er stærkt afkræftede, iflg. læge-
   erklæringer. Alligevel har jobcentret uden
   videre påstået dem raske, og krævet at
   de møder op til “arbejdsprøvning”, under
   trussel om at fratage dem de penge de
   skal bruge til mad, husly og andet. Det
   er vel tiende gang vi på kort tid hører om
   brutal og afstumpet behandling af meget
   syge danskere. Er der ikke tale om krimi-
   nalitet fra jobcentrets side? Det ligner
   noget med ondsindet forbrydelse mod
   forsvarsløse medborgere.

   En anden skandale ud af mange flere,
   er de danskere som har mistet en arm,
   et ben eller begge ben, på grund af alt
   for lange ventetider på behandling af
   et mindre sår.

   Regeringen Mette lovede i 2019 at den
   ville “sikre” et stort løft af sundhedsvæsnet.
   Siden er intet sket. Mette fugle-på-taget
   udsteder mange løfter. De fleste af dem
   er kun tom snak og valgflæsk.

  2. Karsten Lund

   Når “flere danskere (oplever) at sundhedsvæsnet slet ikke mere er hvad
   det har været”, så kan disse til gengæld glæde sig over, at de ikke betaler så meget i skat og afgifter i dette ellers på alle andre områder veldrevne land.

   1. Der var et yndigt land

    Hvad mener du, Karsten??
    Vi danskere betaler i forvejen verdens
    højeste eller næsthøjeste skatter og afgifter.
    Og Danmark er da meget dårligt fungerende
    på mange områder. Danskernes plages med
    besparelser og forringelser på sundheds- og
    velfærdsområderne, kriminaliteten er mange-
    doblet, skilsmissetallene er rekordhøje, det
    samme er antallet af konkurser osv. Følger
    du ikke med, eller er du en radikal agent?

    1. Karsten Lund

     Enten dét, eller også så forstår du dig ikke på satiriske bemærkninger!

 22. Michael Andersen

  Nyadagbladet

  ”Efter de mærkværdigheder, der omgav valget i 2018, er tilliden til selve valgsystemet også udhulet, der findes ingen garantier for, at valgresultatet afspejler, hvordan befolkningen faktisk har stemt.

  Allerede før og under valgnatten 2022 er der rapporteret om “tekniske problemer” og forsinkelser i stemmeoptællingen. Politisk analytiker Henrik Oskarsson bemærkede blandt andet også, at 4000 distrikter var blevet talt på samme tid i 2018, da kun 2000 distrikter var blevet talt op ved dette års valg.

  Endnu en gang er Sverigedemokraterna blevet rapporteret markant højere i exitpolls end i valgresultatet – hvilket bryder det traditionelle mønster, hvor det har været omvendt på grund af stigmatiseringen af at rapportere, at du stemte på SD.

  Det uafhængige medielandskab er dog fortsat begrænset af små ressourcer, og indtil videre er det desværre en vanskelig opgave at afsløre systematiske uregelmæssigheder, uden at whistleblowere træder frem.”

  De der tæller stemmerne bør være villige til at blive set med over skulderen. Særligt når man i det etablerede udskammer og tror det værste om sine politiske modstandere.

  Burde resultatet for Sverigedemokraterna have været anderledes?

  Kommentar: Ett ovanligt jämnt – och ointressant – val
  Nyadagbladet dot se
  12 september 2022

  1. tavsen

   https://www.document.no/2022/09/16/svensk-valgkrets-talte-opp-flere-stemmer-enn-det-er-velgere/

   Ifølge den foreløpige stemmetellingen har S fått 38,5 prosent av stemmene ved årets riksdagsvalg i Tullingeskog, noe som tilsvarer 440 stemmer. Det er mer enn dobbelt så mange stemmer som for fire år siden. Da fikk sossarna 207 stemmer i distriktet. I 2014 og 2010 var antallet S-stemmer i distriktet henholdsvis 206 og 145.

 23. Piotr

  Valgresultatet afhænger ikke af hvordan borgerne har stemt,
  Det afhænger af hvem der tæller stemmerne!

  Tjae, det gælder efterhånden i mange lande.
  Stram Kurs havde et fint valg på Østerbro i 2019, men det var SF´er der talte stemmer her.

  I Sverige havde man efter valget i weekenden over 93000 ugyldige stemmer.
  MEN, desværre var der for mange Førtids-stemmer og stemmer fra Udlands-svenskere der havde stemt SD og M, til at de 93000 stemmer kunne ændre resultatet, hvis de blev bragt i spil til fordel for Sosserne.
  De 93000 stemmer kunne have været behændige, i fald de kunnet have tippet resultatet over til Socialisterne, som alle de PK MSM havde spået!

  Sverige har været styret af socialister i 92 år ud af 100! Korruption foregår!

  Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! Plant et Træ. P.

 24. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

  Det er sort ud.

  Vi er ramt af enorme kriser
  som tilsammen kan sende hundreder af
  erhvervsdrivende ud i nedlukning og konkurs,
  og tusinder af danskere fra hus og hjem.

  Meget tyder på at disse kriser er fremkaldt MED VILJE !!!!!
  Som led i “The great reset”, eller den store “grønne”
  omstilling. Mange mener at WEF og Klaus Schwab og
  Soros mfl. står bag. Og at de har trukket i trådene
  overfor Holland, med folkelige kæmpeprotester til
  følge. Hele landet er nærmest i oprør, det vises på
  nettet, men DR, TV2 og papiraviserne fortier det,
  med undtagelse af EB.

  Kriserne bygger allesammen på manipulation af
  naive borgere, vælgere og politikere mv. For hvis man
  fortsatte med at hente energi op fra Nordsøen, hvis
  man borede ned efter det varme vand i undergrunden,
  hvis man stoppede co2-vanviddet og “vaccine”-hysteriet
  og den “grønne” omstillingsgalskab og andre marxistiske
  projekter, ville hundredtusindvis af danskere slippe for
  megen modgang og mange ulykker. Og stoppede man
  også masseindvandringen, kunne vi begynde at se lys
  for enden af tunellen.

  Men politikernes åndsformørkede politik fortsætter vel
  til den bitre ende. Pape, Mette og Jacob redder i hvert
  fald ingenting. De har alle tre en rødradikal tankegang.

  Snaphanen og Hodja osv. fortæller at de røde gerne
  vil have store dele af erhvervslivet nedlagt. Og at de
  helst vil have at mange danskere rammes af fattigdom,
  så de bliver afhængige af staten og partierne.

  Alt tyder på at vi danskere ender i den samme kogende
  varme sorte gryde som svenskerne befinder sig i. Det
  kunne selvfølgelig hjælpe hvis vælgerne skynder sig at
  blive mere fornuftige. Hvis ellers stemmerne tælles ærligt op.
  Men bliver de mon det?

 25. Niels Poulsen

  Mikael Jalving har også kommenteret valget i Sverige i et blogindlæg på Jyllands-Posten.

  Her tolkes det svenske valg – noget gådefuldt – som var det en prequel til en fransk forfatters fantasi-roman om fremtidens Frankrig.

  Når pessimisterne ikke får ret i deres sortsyn, må de tilsyneladende ty til fiktioner, selv historikere!

  Og så kan Jalving ikke stave til Houellebecq (kl. 11.30 18/9-2022), men det skal han ikke lastes for, for det er vist svært for os alle, og det tager hele 5 sekunder at tjekke det på Google. Det er gået ned ad bakke for den ellers så vidende og vittige skribent.

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE14410302/sorte-nuancer-i-sverige-med-et-strejf-af-houllebecq/

  1. Wiens redning skete 1683

   Jalving er en klog mand,
   i modsætning til NP, og Jalving skriver
   tit nogle yderst læseværdige klummer,
   og det eneste NP kan kritisere Jalving
   for er et manglende bogstav i et navn,
   noget der kan være pga. en tast som
   virker trægt. Det kan anbefales at læse
   hvad Jalving har skrevet om beton-
   feminister, normstormere og andre
   woke typer.

  2. Nicolai E

   Og hvad er så lige din agenda for at nedgøre Jalving…?
   Det er sjovt at være perfid?
   Du er radikal?

   1. Niels Poulsen

    Historiefagets anseelse. Der bør kun indgå fakta i argumentation, ikke fiktion.

  3. Piotr

   Niels P.
   HOld dog op med at udtale dig om Sverige, når du ikke ved hvad der foregår!
   Vi alle ved hvilken fransk forfatter Jalving omtaler, uanset hvordan det staves.
   Kloge Åge.

   Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! Plant et Træ. P.

 26. Niels Poulsen

  Til personen med de 1001 falske navne

  Hvis du ellers kunne læse indenad, så var min anke, at Jalving benytter sig af fiktion. For at skære det ud i pap: Han siger: “Jeg har læst en fransk roman, og sådan går det også i Sverige.”

  Der er intet i virkelighedens Sverige, der tyder på, at Jalving har ret. Det indvandrerparti, han frygter, har ikke fået repræsentation i Sveriges Riksdag. Ja, i en ghetto i Malmø vistnok, har 30 pct. stemt på partiet, men det skyldes sandsynligvis afbrændinger af koranen tæt på indvandrernes boligområder arrangeret af dansk/svenskeren Rasmus Paludan, ærkebiskop i Sankt Jakob Maurerdræberens Kirke og pt. gift med ubådsmorderen Peter Madsens tidligere kæreste.

  Jeg forstår imidlertid godt din sympati for Jalvings fantasi-indlæg, for du benytter dig også af fantasi og fiktion (læs: konspirationsteorier).

  Jeg forstår imidlertid ikke, at du ikke er mere forsigtig eller mere eftertænksom, for nogen af de vandrehistorier, som på deles på SoMe kan være skabt af russiske påvirkningsagenter for at skabe splid internt i de vestlige stater. Putin smiler sit lille onde smil, hver gang forvildede borgere i Vesten går på gaderne for at demonstrere mod deres regeringer og myndigheder.

  Helt generelt forstår jeg ikke pessimismen blandt højreorienterede oven på det svenske valg. De svenske borgere har netop væltet den socialdemokratiske regering. Sverigedemokraterne har fået deres bedste valg nogensinde. Og med socialdemokraternes hårde udmeldinger om banderne, så må der under en ny borgerlig regering kunne indgås et nationalt kompromis om en hårdere kurs mod bandekriminaliteten.

 27. Wiens redning skete i 1683

  Til manden som pt. kalder
  sig Niels Poulsen.

  Den “roman” du hentyder til, er nok “Begår Frankrig
  selvmord”, en realistisk beskrivelse af hvad der kan
  blive den videre udvikling i landet.

  Du mener at det går godt i Sverige. Jamen set fra et
  rødt perspektiv går det da fremad derovre. Invasionen
  og hverdagsterroren fortsætter, og SD bliver snart
  udmanøvreret.

  Ja, det er naturligvis russiske eller kinesiske agenter
  der har bildt os danskere ind at Sverige og Danmark
  er præget af opløsning, forfald, kriminalitet og en
  flodbølge af løgn, magtmisbrug, nedskæringer,
  forringelser, konkurser, uretfærdigheder og skandaler.

 28. Niels Poulsen

  Til personen med de 1001 falske navne, kl. 12.08

  – Den “roman” du hentyder til, er nok “Begår Frankrig selvmord” –

  Nej, det er ikke essayet “Le Suicide français” af den ekstreme højreradikale journalist og politiker Eric Zemmour, som Mikael Jalving bruger til sin dæmonisering af Sverige. Eric Zemmour, som i øvrigt har udtalt: “Jeg drømmer om en fransk Putin.”

  Det er derimod et skønlitterært værk af Michel Houellebecq: “Soumission” som Mikael Jalving mener, at den svenske valghandling, som har givet borgerlig valgsejr, er en forudsigelse af. Han mumler lidt, men det er det, han mener/ønsker, for ellers har hans livslange virke som sortseer på Sveriges vegne været forgæves.

  – SD bliver snart udmanøvreret –

  Øh? … De har lige fået deres største valgsejr? …

  1. Wiens redning skete 1683

   Nej, de har fået deres første valgsejr, som ikke er
   nogen valgsejr, men blot en vis fremgang. De har
   stadig 70-80% af de andre politikere imod sig, og
   vil kun komme på tålt ophold i den “borgerlige” lejr.
   Du mener altså at man er højreekstremist hvis man
   som franskmand vil bevare og beholde sit land og
   sin kultur, fremfor at lade islamister overtage det
   hele.

   Er man virkelig sortseer hvis man mener at Malmø
   er gået fra at være en hyggelig og fredelig by til at
   være en slags krigszone hærget af skyderier, kniv-stik,
   gadebander, påsatte brande, voldtægter, røverier,
   indbrud, vild kørsel, eksplosioner osv.? Eller benægter
   du at det er sådan det nu er, i Malmø, Gøteborg,
   Stockholm og Uppsala osv.?
   er

  2. Wiens redning skete 1683

   Nej, de har fået deres første valgsejr, som ikke er
   nogen valgsejr, men blot en vis fremgang. De har
   stadig 70-80% af de andre politikere imod sig, og
   vil kun komme på tålt ophold i den “borgerlige” lejr.
   Du mener altså at man er højreekstremist hvis man
   som franskmand vil bevare og beholde sit land og
   sin kultur, fremfor at lade islamister overtage det
   hele.

   Er man virkelig sortseer hvis man mener at Malmø
   er gået fra at være en hyggelig og fredelig by til at
   være en slags krigszone hærget af skyderier, kniv-stik,
   gadebander, påsatte brande, voldtægter, røverier,
   indbrud, vild kørsel, eksplosioner osv.? Eller benægter
   du at det er sådan det nu er, i Malmø, Gøteborg,
   Stockholm og Uppsala og også i mindre byer osv.?

 29. Michael Andersen

  På journalisten kan man læse at JP fjernede et indlæg hvor Mikael Jalving sammenlignede corona og indvandring. Jalvings hovedtese var:

  ”Virusser kommer og går, men overklassen og venstrefløjen bryder sig ikke om at høre, at indvandringen fra de varme lande er langt alvorligere end corona.”

  Det kan man falde i svime over men hvad er farligere end velfærdsstaternes forfald i både Danmark, Sverige og hele Europa?

  Om en uge er der valg i Italien og italienerne stemmer på Melonis nationalkonservative parti, fordi Europas grønne venstrefløj har sovet i timen.

  1. Niels O

   I Italien har en regering siden 2. verdenskrig holdt i gennemsnit 1,1 år. So who cares? Eller hvad det nu hedder på italiano…

   1. Michael Andersen

    Lige præcis, kun de nationalkonservative bekymrer sig om borgerne og velfærdsstaten.

 30. Bjørn

  For at runde min hyppige kritik af den voldsomme udbredning af konspirationsteorier af ser jeg frem til den dag, hvor nogen gør noget ved den. Jeg forestiller mig et medie med henvisninger dels til de værste organer for vildledning og dels til solidt funderede redegørelser om, hvad vi ved på et givent tidspunkt.

  Som det er nu, kan jeg ikke skelne mellem sølvpapirshatte fra hhv. det ydre højre og det ydre venstre samt systematisk islamisk og anden fjendtlig propaganda, der forsøger at destabilisere samfundet.

  Da det er en erhvervsmand, der driver denne blog, synes jeg også, at det skal med, at Sverige er et af vore vigtigste eksportmarkeder, og at de fleste eksportører er små og mellemstore danske firmaer, som gerne ser det gode forhold til vore naboer bevaret. Vi importerer også mange svenske varer og forbinder dem gerne med høj kvalitet. Vi har også taget imod mange svenske indvandrere, der foretrak Danmark frem for turen over Atlanten, og de var og er stadig kendt for at være ordentlige, dygtige og pligtopfyldende.

  At Asien begynder i Malmö, er Asger Aamund ikke den første, der henviser til i en overskrift, Strindbergs ord har tidligere været flittigt brugt af kritiske danskere, men jeg vil dog til enhver tid hævde, at hvis vi absolut skal prakke svenskerne noget udenlandsk på, så er det mere relevant at skelne til de store områder syd for Østersøen, som i mange år var en del af det svenske rige, samt kongefamiliens og en del af overklassens tidligere tætte forhold til Tyskland og tysk kultur. Men som i Danmark blev inspirationen fra udlandet omformet til noget nyt ved mødet med noget ældre og er i dag helt sin egen.

  Jeg glæder mig over udfaldet af det svenske valg og ser frem til et tættere militært samarbejde mellem de nordiske lande.

  1. Michael Andersen

   Hvad er det karakteristiske for en sølvpapirshat og må man se eksemplerne?
   Hvilke konspirationsteorier er der tale om og må man se eksemplerne?

   Venligst

 31. Fra velfærdsstat til terrorstat

  Det er da ok at der stadig er noget i Sverige som
  ikke er ødelagt endnu. Men landet er ved at være
  en farlig nabo, og værre bliver det. Islamister og
  bander vil sikkert fortage strejftogter til Danmark
  i stigende omfang. Og iøvrigt vil store dele af det
  svenske erhvervsliv få betydelige problemer pga.
  de kulturfremmede. Sverige er allerede en fejl-
  slagen stat, og i de kommende år vil det udvikle
  sig til en økonomisk, kulturel og humanitær
  katastrofe for det svenske folk. Det er uundgåeligt.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *