METTE FREDERIKSEN SOM VOLDSPSYKOPAT

METTE FREDERIKSEN SOM VOLDSPSYKOPAT

Den borgerlige presse i Danmark er som bekendt afgået ved døden, og samtlige medier er nu smeltet sammen i en konsensusbølge, der bruger de trykte sider til at hade Putin, skælde ud på Trump og fedte for klimakampen, den grønne omstilling, regnbuebevægelsen og EU’s militarisering. Nu er det imidlertid snart valg, og de eks-borgerlige aviser mobiliserer nu traditionen tro en lunken støtte til de blå partier. Berlingske Søndag bidrager til festen med en artikel, der ikke er et politisk, men personligt angreb på Mette Frederiksen, som bladet stempler som både storbytosse og voldspsykopat. Dette journalistiske pletskud eller snarere nakkeskud bygger på statsministerens frejdige udsagn, at Rambo-filmen ’First Blood’ med Sylvester Stallone er hendes favoritfilm. Berlingske bestiger omgående moralens barrikader med en helsides artikel, der fordømmer Rambo og Mette Frederiksen som afstumpede forrædere mod moral og anstændighed i tragisk forlængelse af filmens brutale budskab om, at vold og terror er forståeligt og anbefalelsesværdigt, hvis bare det sker i en god sags tjeneste.

Rambo er en elitesoldat, der efter Vietnam-krigen strejfer rundt i det nordvestlige USA, hvor han bliver nægtet ophold i en lille bjergby, fordi han er langhåret og hippieagtig. Da han protesterer, kaster sheriffen ham i fængsel, hvor han bliver mishandlet af politiet. Rambo bryder ud af fængslet og flygter op i de store skove, hvor den rasende sherif med et stort mandskab jagter ham med blodhunde og helikoptere. Junglekrigeren Rambo viser sig som skovens konge og nedkæmper på fantasifuld vis alle sine onde modstandere inklusive sheriffen, mesterligt spillet af Brian Denehy. Som sluteffekt vender hævneren Rambo tilbage til bjergbyen, hvor han sprænger både tankstation og politi-bygningen i luften som tak for sidst. ’First Blood’ fra 1982 blev omgående lagt for had i anti-borgerlige kredse i USA, men den legendariske filmanmelder Roger Ebert gav filmen tre stjerner og roste Sylvester Stallone for en fin præstation som Rambo.

Man kan godt kræve af en avis, der er udkommet siden 1749, at den kan opvise en kulturhistorisk viden og forståelse, der forhindrer den i at publicere et så hjælpeløst karakterattentat på Mette Frederiksen, når der ellers er nok af politiske sager at tage fat på. Rambo-filmen er jo blot en fortsættelse af en folkelig tradition, der findes i Grimm’s eventyrsamling, i John Wayne’s Western-klassikere, i Clint Eastwood’s Dirty Harry-figur og i Bruce Willis’s John McClane- actionhelt. Vores historiske folke-og almuekultur har skabt og elsket fortællingen om det gode, der angribes af det onde, som efter mange kvaler og kampe besejres af det gode. Sådan vil vi have det. Og så er den ikke længere, hvad enten vi læser folkeeventyr eller ser actionfilm i biografen eller på tv. Rambo er en drengerøvsfilm som alle de andre nævnte. En mentalhygiejnisk skovtur for alle os, der henslæber livet på kontor, i butik eller på fabrik. I et par timer kan vi drømme os ind i et action-univers, hvor alt er muligt, indtil lyset bliver tændt, og det er tid til at lægge børnene i seng og gå tur med hunden. Hvis ikke det var så primitivt, ville det faktisk være ret komisk at kæde Mette Frederiksen sammen med Rambo, der så vidt vides ikke er set pudse vinduer, spise makrelmad eller har optrådt i  Priden i selskab med festglade bøsser. I hele sit politiske liv har statsministeren været solidt placeret på socialdemokratiets rødeste fløj og ledt med lys og lygte efter nogen, det var synd for, så hun kunne udstille sin moralske forargelse og sit sociale engagement. Det har af og til været tungt for os andre at overvære. Sikkert også for Mette Frederiksen selv, så mon ikke hun har haft brug for et frikvarter i selskab med Rambo uden at skulle være hønemor for folkepensionister og alle, der arbejder i den offentlige sektor.

Hvis Berlingske med sin perfide Rambo-artikel har håbet at skade Mette Frederiksens omdømme her op til valget, må bladet nok berede sig på en skuffelse. Karakterattentatet siger mere om den redaktionelle standard på Berlingske, end det siger om Mette Frederiksen. Danske vælgere elsker eventyr, hvor det gode besejrer det onde ligesom i ’First Blood’. Der er måske ligefrem stemmer i den historie. Man ser valgplakaten for sig: RAMBO-METTE ELLER KAOS.

55 Thoughts to “METTE FREDERIKSEN SOM VOLDSPSYKOPAT”

 1. Niels O

  Nu har jeg altid ment, at Stallone var en nar, og det gør jeg også om Mette Frederiksen.

  Så kan det gå lige op.

  First Blood kunne have været en god actionfilm med en anden i hovedrollen.

  1. Michael Bodi Lumby

   Fakta er at Mettes Bror indirekte får mio af penge fra staten så undersøgelse bør starte alt må igang så hun fjernes ..

   1. Jette

    Først isoleres de gamle, i deres sidste dage – fra både familie og samfund.
    Så slagtes alle mink og hele erhvervet.
    Nu skal Danmark fryse og mange ender på fattiggården.
    Voldspsykopat – er nok ikke helt ved siden af…….

 2. Michael Andersen

  Jeg tror på eventyret om Askepot.

  Der er næppe noget, der har givet indvandrere og indvandring så dårligt et ry som de venstreliberale partier, der vælger at lukke indvandrere ind og derefter beholder så mange kriminelle indvandrere som muligt.

  Der er næppe heller noget som har givet grøn omstilling så dårligt et ry, som de venstreliberale, der lægger låg på ytringsfriheden og forhindrer en reel diskussion om fakta grundlaget for omstillingen.

  Danskerne fortjener mere af den mørkeblå Askepot, der får virkelighedens eventyr til at gå i opfyldelse i folketinget.

 3. JC Holland

  Ikke uden grund er H.C. Andersen i særklasse verdens mest kendte og elskede kunstner.!!

  Når man ser hvordan vestlige pinger skøjter rundt på de bonede gulve… trisser rundt på de røde løbere med næsen i sky… ligger et eventyr som Kejserens Nye Klæder lige for.!!

  DUM ..DUMMERE …DEN DYBE STAT
  = SUMPEN..!!

 4. Bjørn

  Overtegnede slapper af med John Wayne og taler gerne om det, da forargelsen prompte indfinder sig og skiller klinten fra hveden.

  Et af de emner, som Berlingske går på listefødder om, er Søren Pape Poulsens hede forliebelse i Caribien.

  Hvad i al verden lavede vores justitsminister undere sit poliske besøg i sin toy boys hjemland?

  Hvad i al verden gav justitsministerens toy boy permanent opholdstilladelse i Danmark? Var det en skrøne om at være en forfulgt jøde fra en højt stående familie?

  Hvad i al verden får denne caribier tiden til at gå med, og hvordan har han underholdt sig selv indtil nu, hvor han øjensynligt er blevet en højt betroet og formodentlig ”holdt” ægtefælle med dansk efternavn, der kan gå og komme i Danmark, som han ønsker? Det er svært nok at sluge, at han slog på tæven på en bøssebar, mens hans kæreste var justitsminister, og derefter fik ofret dømt. For i næste øjeblik at være gæst hos dronningen.

  Den borgerlige presse vinder intet ved at tie, for kan vi have en statsminister, der enten er så speget eller rablende naiv og hovedløst forelsket? Måske begge dele. Hvad med at interviewe hans mand, som måske kommer til at indgå i en førstedames sted og nødigt skulle ende som rigets førstemand.

  At Søren Pape kan vær en trickster, kan man sikkert få oplyst i Viborg og omegn, og i alle tilfælde har vi brug for et mere nuanceret billede af denne måske kommende statsminister, der lagde den københavnske presse for sine fødder, da han sprang ud af et af skabene.

  1. Bjørn

   Løgn på løgn på løgn.

   ”Papes pressechef, Filip Lauritzen, rejste for nyligt til Santo Domingo sammen med Josue Medina Vasquez Poulsen. Her agerer pressemanden kameramand, mens der arrangeres besøg på Vasquez Poulsens gamle skole. Rektor fortæller til Ekstra Bladet, at Papes mand fortalte ham, at han er på vej ind i politik, og at Lauritzen var hans personlige journalist.

   Ingen af delene passer. Vazquez Poulsen har – angiveligt – ingen planer om at gå ind i politik. Hvorfor sagde han det mon?”

   ”Udlændinge, der lyver om deres baggrund, skal have taget deres opholdstilladelse tilbage. Et råt princip. Lov og orden. Men…gælder det for såvel Loke som Thor?” David Trads

   https://www.altinget.dk/artikel/alt-det-soeren-pape-proever-at-skjule

   1. tavsen

    Viser bare, hvor naive og godtroende danske politikere er.

    Mon ikke han snart finder en passende statsministerfrue?

    1. Bjørn

     tavsen.
     Nej, den villede naivitet er ikke køn og ofte farlig. Efter Søren Papes erklæring om skilsmisse er hvidvaskningen gået i gang ikke alene hos De Konservative men også Martin Krasnik og andre. De foretrækker Pape som statsminister.

     Som jeg ser det, er den sag imidlertid kun på de første stadier. Der er simpelthen alt for mange åbne spørgsmål, som nok skal blive stillet før eller senere. Jeg foretrækker før valget, selv om jeg ikke har noget imod en konservativ statsminister.

     Pape og hans ægtefælle har holdt sammen siden 2013, og jeg tror ikke på de historier, vi har fået serveret, og som bl.a. vidner om elendig dømmekraft. Men også om en sandsynligvis fattig fyr fra Caribien, som tilsyneladende aldrig er i arbejde. For mig handler den historie alt for meget om beretningerne om eueropæiske bedstemødre, der tropper op med unge afrikanere, der bedyrer, at de elsker dem over alt på jorden og vil bo i Danmark.

     Snart vil jeg tro, at Søren Papes ægtefælle er tilbage på det sted i Bruxelles, hvor han traf ham, medmindre han har en eller anden business i sit hjemland, som ingen har fortalt os om, men det er der intet, der tyder på.

     Vores viden om Søren Papes ægtefælle er efter hans ni år mere eller mindre i Danmark stadig næsten lig nul, selv om vi har fået konstateret, at han forsøger at lappe på sin baggrund med diverse løgne. Han må være midaldrende eller næsten, men der foreligger absolut intet om uddannelse og erhverv, og det er højst usædvandligt. Hvordan er hans forhold mon til denne danske stat? Skal vi nu overtage forsørgelsen, eller er vi allerede involveret?

     1. Michael Andersen

      Uden at jeg vil lyde uforskammet, så er hypermoral de Radikales bord og hypermoralen har bragt os i fedtefadet med klima, indvandring, mystiske seksualiteter og mænd der kan føde børn.

      Med en portion sund fornuft burde det handle om politikken og mindre om politikeren, fordi vi står overfor en svær fremtid for Danmark, hvor beslutningerne bør træffes på et faktuelt grundlag.

      Hvilke partier har en politik vi trygt kan betro Danmarks fremtid til?

  2. Michael Vork

   Frihedsbrevet har taget fat i den sag.
   https://link.frihedsbrevet.dk/UvGyk4Q233pc7umS7

 5. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Det er langt ude at angribe
  folk med beskyldninger om at være voldspsykopater
  og storbytosser bare fordi de kan lide en almindelig
  action-film. Og det er komplet useriøst at kritisere
  Mette F på den måde, da det er harmløst og uskyldigt
  at kunne lide en film som denne. Her har Mette nok
  en sympatisk og fuldt legal holdning uden skygge af
  bluff, ulovligheder eller grundlovsbrud. Der er på
  ingen måde noget landsskadeligt i at Mette følte sig
  godt underholdt af denne film.

  Men det var måske
  netop redaktionens mening at det skulle være et
  tandløst angreb? Eller er journalisterne så evnesvage
  at de tror at den slags pjat flytter noget?

  Det ville da være langt mere relevant at bruge en
  side eller 100 sider på at kritisere den politik som
  alle gammelkendte partier har praktiseret de senere
  årtier. Her er virkelig noget der burde sættes lys på.
  Men avisen lader det henligge i mørke.

  Den vold og voldtægt som de antikke partier udsætter
  mor Danmark for… de utallige overgreb, svigt, ulykker,
  svigt og svinestreger som de har ladet regne ned over
  befolkningen, fortier eller bagatelliserer man i vidt
  omfang.

  De gamle partier har bombarderet danskerne med
  uretfærdigheder, løgne, skandaler, tåbeligheder,
  besparelser, lukninger, nedskæringer og forringelser
  uafbrudt i årevis. Det burde journalisterne gribe fat
  i. I egen interesse. For hvis det ender med et øde-
  lagt, ruineret og voldshærget samfund, vil det også
  gå ud over dem selv. De har længe savet i de grene
  de selv sidder på. Det ligner dumhed.

  Danmark er nu igen under invasion og besættelse.
  Kriminalitet og hverdagsterror er der ingen mangel
  på. Og udgifterne til “integration” og forsørgelse er
  oppe i astronomiske beløb, over 200 milliarder kr.
  pr. år. Det har fået sundhed og velfærd til at smuldre.
  Hertil kommer hundredvis af milliarder til rød om-
  stilling og vanvittige co2-projekter.

  Yderligere har partierne længe praktiseret en
  kommunistisk familie-politik som nærmest er en
  slags terror-regime overfor familierne, mændene
  og børnene. Noget som meget længe har været
  mørkelagt af massemedierne. Selvom det er en
  femi-fascistisk politik som er skyld i utallige tragedier.

  Oveni er der tabt
  og spildt mange milliarder på smadring af mink-
  branchen og andre brancher, og på forkert hånd-
  tering af en falsk pandemi og almindelig influenza.
  Resultatet er en så svækket økonomi, at der ikke er
  penge til at genoprette den store nedtur som sund-
  hedsvæsnet m.m. har været igennem. Ja, Mette F
  og co. har tilsyneladende helt opgivet at ændre
  på sygehusvæsnets miserable tilstand.

  Der er heller ikke penge til de minkfarmere som
  forlængst skulle have haft deres erstatninger. de
  må vente 5-7 år mere. Og der er ingen resourcer
  til at genopbygge forsvaret, civilforsvaret, retsvæs-
  net, politiet og fængselsvæsnet.

  Og den inflation som nu har ramt befolkningen,
  kan tvinge tusinder og atter tusinder af danskere
  til at forlade hus og hjem. Milliarder som kunne
  have været brugt til at hjælpe de betrængte, er
  soldet væk eller brugt på vidtløftige projekter.

  Det sidste nye er at samtlige kommuner er
  blevet pålagt at spare en lang række sociale
  tilbud væk, cafeer, væresteder, pensionist-
  klubber, sportslokaler, steder til studerende,
  lægehuse, kursustilbud osv. Snesevis af provins-
  byer rammes hårdt.

  Og for få dage siden er det kommet frem at
  Mette Mink og Heunicke har skrevet under på
  at samarbejde med WEF og Klaus Schwab.
  Det burde få alarmklokkerne til at ringe i hele
  Danmark. Men næsten intet om det i DR og TV2 etc.

  Oveni igen kommer en lang række løftebrud,
  svigt og skandaler, som man kunne fylde en tyk
  bog med.

  Kolbøtternes borgs samlede politik er den rene
  skære katastrofe, og en trussel mod alle danskere.

  1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

   PS: Hvis man kan tro oplysninger
   der er kommet frem mange steder på nettet, er
   en del kriser er fabrikerede, dvs. falske. Herunder
   klima-“krisen”, corona-pandemien, diversitets-
   og landbrugs-“krisen” m.fl.

   Hos Snaphanen og Hodja er der videoer som
   fortæller at der er noget helt galt med Pfizers
   og Modernas “vacciner”. DRs og Brostrøms
   fortsatte propaganda for at lade børn og unge
   “vaccinere” ligner endnu en stor skandale.

   1. Michael Andersen

    Mange der ikke bryder sig om sandheden bruger ofte udtrykket konspirationsteorier.

    Men man bør erindre thalidomidskandalen.

    Thalidomid blev brugt i slutningen af 1950’erne og begyndelsen af 1960’erne til at bekæmpe gravides morgenkvalme, men førte til, at børn blev født uden lemmer.

    I 2012 udsender opfinderen en erklæring om, at de beklager konsekvenserne af stoffet. The Guardian har en 60-årig tidslinje fra 1953 til 2012.

    NB! Min største medfølelse til ofrene som er uden skyld.

    Konklusionen er at selvom andre har ansvaret og betaler for skaderne, så bør man selv sætte sig ind i sagerne.

    Det gælder følgerne af vacciner, virkningerne af indvandring, katastrofal radikal-grøn omstilling, de gavnlige effekter af CO2, fornuftig mørkeblå politik og meget andet som også behandles på bloggen.

    Fordi sandhederne ofte er ilde hørt.

  2. E. Frederiksen

   Danmarkstungeste byrde er……
   Fortvivlende rigtigt skrevet.
   Dit skriv:
   ” Mette Mink og Heunicke har skrevet under på
   at samarbejde med WEF og Klaus Schwab.
   Det burde få alarmklokkerne til at ringe i hele
   Danmark. Men næsten intet om det i DR og TV2 etc.”
   burde virkelig komme offentligt frem og med forklaring om de frygtelige konsekvenser heraf,
   men det skjules af den røde garde og deres presse, som får statstilskud.
   Frygteligt. Tak for et godt indlæg.

 6. ino

  Jeg ser af og til Presselogen på TV2. Det er egentlig en absurd oplevelse – tre-fire uvederhæftige redaktører forsøger at blive enige om hvad god presse-etisk adfærd er for en størrelse. Hvordan de kan se sig selv i spejlet om morgenen, ved jeg ikke, men en pose penge kan vel dulme samvittigheden et stykke tid.

 7. Vimmerby

  Weekendavisen er det eneste såkaldt borgerlige medie, der får lov at smide deres skrammel ind på min FB feed – indtil videre. B.dk og jp.dk for længst smidt på møddingen.
  Borgerlighed er der ikke meget af tilbage i DK. Desværre er jeg af den opfattelse at det eneste håb er at socialdemokraterne erkender problemernes omfang. Stemme på dem kommer jeg dog aldrig til. Løftestangsprincippet, hvor havde det været fedt hvis Rasmus Klump i tide og utide havde kunnet boltre sig i den bedste sendetid og give råt for usødet.

 8. Virologer advarer mod Pfizer og Moderne

  Når flertallet af vælgerne er så naive, dumme, sindssyge
  eller indoktrinerede at de bliver ved og ved med at stemme
  på de samme partier der har snydt dem gennem årtier,
  er det logisk at det går den vej hønsene skraber. Den
  typiske vælger er en glemsom eller uvidende stakkel som
  aldrig bliver klogere.

  I Sverige stemte kun 20% for en ny og bedre politik. Selvom
  enhver svensker kan se hvor byerne vrimler med kultur-
  fremmede, og selvom de næppe kan have undgået at høre
  om hverdags-terroren, de økonomiske ulykker og de mange
  skyderier og påsatte brande osv.

  Læs om hvad WEF marxisterne vil gøre ved europæerne og
  danskerne. Det er vildere end vildt!!!

  1. Imbecilius

   rystende ! frøen i gryden. Kineserne har før været været verdens supermagt, men gad ikke beskæftige sig med hottentotterne i resten af verden !

 9. Michael Andersen

  Aftonbladet skriver at der mandag aften var en forskel på 47.000 stemmer, mellem rød og blå blok i Sverige.

  Et antal af 93.734 ugyldige stemmer fra søndages afstemning, kan blive gyldiggjort. I 2018 blev 25.100 stemmer senere gyldiggjort.

  En hyppig årsag til ugyldiggørelse er at vælgere har lagt to stemmesedler i kuverten.
  I Sverige ligger stemmesedlerne fremme og vælgerens valg af stemmeseddel der skal med i boksen, er synligt for enhver der er tilstede i valglokalet.

  Nogle vælgere har formentlig lagt en politisk korrekt stemmeseddel ovenpå en ikke-politisk korrekt og taget begge med i boksen. Det skulle jo nødigt opdages at man stemmer efter fornuften.

  Det giver mening fordi Sverigedemokraterne bliver udskammet og kaldt sprogets værste gloser. Sverige tjener som skræk og advarsel.

  I Danmark vil ingen være naboer til udrejsecentrene og der er protester overalt.

  Hvorfor stemmer man på partier der laver udrejsecentre?

  1. ino

   De svenske regler vedr. valglokaler er lavet lidt om fra i år. Det bør ikke være muligt for andre at se hvilke stemmesedler en person tager. Men reglerne følges ikke lige godt alle steder. Der er flere eksempler på at man har skullet bede de tilforordnede om at hente flere stemmesedler til ikke bare SD, men til flere andre partier.
   Der er også en regel om at opstillede kandidater ikke bør medvirke ved stemmeoptællingen, men det er nu mere en “rekommandation” end en regel.
   Minister Lena Hallengren overtrådte en tredje ny regel da hun mødte frem i et valglokale med en T-shirt fra Socialdemokraterne. Politiske symboler er forbudt i valglokalerne.

 10. Niels Poulsen

  Mette Frederiksen har dræbt alle mink i Danmark. Hun har overtrådt Grundloven. Hun slipper tilsyneladende for rigsretssag og fængselsstraf pga. De Radikale holder hånden under hende, også efter et folketingsvalg.

  På den måde hun overgår langt Rambo som voldspsykopat. Og der kommer nok en “Mette Frederiksen” 2, 3 , 4 … medmindre de danske vælgere sætter foden ned …

  Det ovenstående er naturligvis skrevet med et ironisk glimt i øjet.

  “First Blood” er en meget fin film, som jeg så relativt sent i mit liv. Den begynder så stille, og jeg kom til at tænke på “The Deer Hunter”, med hvem den deler melankoli på menneskehedens vegne. Vesten sender unge mænd ud i umulige krige i fjerntliggende lande med fremmede kulturer. De vender hjem med ar på sjælen, møder ingen tak, ja møder måske lige frem fjendtlighed. Vestens eventyr i Afghanistan har kun gjort “First Blood” og “The Deer Hunter” mere aktuelle. Den trækker også på en lang tradition inden for amerikansk film mht. selvtægt, fra John Wayne til Charles Bronson, som dræber de sorte/mørklødede i undergrundsbanen i “Death Wish”, mens de hvide mænd i biografsalen kommer i bukserne – undskyld mit franske. Det er måske det, de gamle grækere kaldte for katarsis. Men selvtægt er ikke ønskeligt for et samfund i virkelighedens verden.

  1. Michael Andersen

   Niels Poulsen
   12/09/2022 at 09:20
   ”Eller også er jeg et dybt konservativt menneske, som er træt til til døden over, at sølvpapirshatte angriber vores samfunds institutioner, herunder vores universiteter.”

   Mette Frederiksen har dræbt alle mink i Danmark. (Statsministeriet)
   Hun har overtrådt Grundloven. (Justitsministeriet)
   Hun slipper tilsyneladende for rigsretssag. (Folketinget)

   Sølvpapirshat, Hr. Niels Poulsen?

   1. Niels Poulsen

    Er der nogen, der kan oversætte hr. Michael Andersens kommentar til forståeligt dansk, så svarer jeg gerne.

 11. Alle de gamle partier er utroværdige

  Niels Poulsen er sgu en mærkelig
  mand, og hans holdninger er noget selvmodsigende. Er
  han både radikal, marxist, proletar, pacifist og vulgær-
  socialist samt propaganda-offer på samme tid?

  Hvad er det som NP finder uforståeligt i MAs kommentar
  kl. 16.12??

  1. Niels Poulsen

   Jeg svarer som tidligere sagt ikke på useriøse personangreb.

   Og dog: Du får af Aamund lov til at skrive under 1001 falske navne, endda rose dine egne indlæg i et andet falsk navn (fnis). Hvor langt kan man synke? Under et af de 1001 falske navne “Virologer advarer mod Pfizer og Moderne” skriver du tidligere i kommentarsporet, at flertallet af vælgerne er “SINDSSYGE”.

   Det gør dig – i mine øjne – til en farlig fjende af vores demokrati og retsstat.

   Det samme gælder den kære hr. Michael Andersen, som venter på “Askepot” den nye store folkeforfører aka Mussolini/Hitler/Franco/Orban/Trump, som udfylder populismens sko og afskaffer demokratiet og retsstaten engang for alle.

   Må Gud, i Jesu navn, forhindre jeres onde hensigter!

   1. Nicolai E

    En yndet form for polemik
    Består i det probate trick
    At dutte folk en mening på
    Hvis vanvid alle kan forså

    Og i øvrigt mener jeg at farlige fjender af folk og søgen efter sandhed er utroligt ubegavede at høre på.
    NP fremtræder som sådan en farlig fjende hvis kognitive dissonans vist har fået skovlen under klarsynets fornuft.
    Modus operandi for tankelamme undergravende selvretfærdighedsentusiaster.

 12. H. D. Vind

  Meget kan man laste den tidligere borgerlige avis Berlingske Tidende for, f.eks. for en årelang, fuldstændigt uhæderlig Trump-bashing, men når nu f.eks. selv politiet præventivt advarer om mulige tyverier af bl.a. “brændestakker” (brændestakke) og “brændstoftanke”, noget man som lægperson kunne tro ikke var muligt, og som måske sågar var løgn, og en advarsel, som Berlingske Tidende blot formidler videre, så må man undtagelsesvis vise lidt medlidenhed og se gennem fingre; eller en anden vej! 
  Det må være vanskeligt at være journalist i disse tider som normalt begavet.

  “Vi har tidligere set, hvordan den slags kan føre til tyveri af alle mulige former for brændstoffer.
  Så hvis du har små og store oplag af træpiller, brændestakker, gasflasker, brændstoftanke osv så overvej lige, om du kan gøre noget ekstra for at sikre tingene mod tyveri.”
  (Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi, 11. sep. 2022, 14:38, Facebook)

  1. H. D. Vind

   Den tidligere borgerlige, nu tiltagende fordummende, avis Berlingske Tidende skriver:

   “Politikerne forsøger i øjeblikket med stor iver at tackle de stigende energipriser, så danskerne ikke må gå fra hus og hjem.
   […]
   Blandet andet blev elprisen reduceret med 4 øre per kilowatt-time, så den resten af året vil være på 72,3 øre. Efter nytår sænkes afgiften yderligere til 68,8 øre.”
   (Kilde: “Statsministeriet indkalder til pressemøde om energipriser”, Berlingske Tidende)

   Det er ikke i primært stavefejlene, der her springer i øjnene, men mere, at der ikke skelnes mellem elprisen og afgiften på el, og at avisen angiver “/ritzau/” som kilde.

   Elprisen blev i øvrigt per 28. aug. 2022 oplyst at være omkring 350 øre/kWh; tendens stigende.
   Se venligst “Prisstatistik 2. kv 2022”, Forsyningstilsynet for yderligere oplysninger!

  2. H. D. Vind

   Søndag 18. september 2022 refererer Berlingske Tidende under overskriften “Mange danskere tror, de sparer på elregningen – men gør det slet ikke” chefen for kundeservice hos energiselskabet, Norlys, Pernille Storgaard, for at fortælle, at:

   »Mange af vores kunder tror, at de kan spare penge, fordi de har hørt, at el er billigere om natten og dyrere om dagen. Men det kan man altså kun, hvis de har valgt en prisaftale, som understøtter det,«

   Det tror da søren, hvis de abonnerer på Berlingske Tidende!

   For eksempel skrev Berlingske Tidende lørdag formiddag 17. september under overskriften “Vær klar til opvask lørdag eftermiddag – elpriserne styrtdykker” følgende:

   “Her lørdag eftermiddag gælder det om at være klar til den store tøjvask og få sat gang i opvaskemaskinen.
   Inflationen og energipriserne er braget i vejret, og det har været nogle turbulente uger på det europæiske elmarked, men lørdag eftermiddag mellem kl. 15 og kl. 16 falder elprisen helt ned til 1,48 øre pr. kilowatt-time.
   Det viser tal fra elbørsen Nord Pool.”

   Avisen føjede dog retfærdigvis til, at det særligt skulle være kunder vest for Storebælt, der kunne spare de store penge.

   Det uddyber indtrykket af en fordummende avis.Det kan elselskaberne til gengæld være glade for.

 13. Frisk

  Kan det ikke være ligemeget hvad den selverklærede journalystløgner kalder sig for tiden eller i forskellige poster i samme kommentartråd?

 14. Michael Andersen

  Kære Hr. Niels Poulsen,

  ”Dagens yderste venstrefløj er ikke interesseret i at vinde debatter med bedre argumenter.

  Den foretrækker at lukke debatten helt ned. Der forsøges ikke at vinde i konkurrencen, man får bare dommerne til at stoppe spillet. Hvis venstreorienterede ikke kan lide en kronik, vil de ikke have den offentliggjort.

  Hvis de ikke kan lide et tweet, vil de opspore forfatteren og få ham fyret. Hvis de ikke kan lide en fastansat professor, kaster de om sig med orwellske beskyldninger om, at hans eller hendes ideer får dem til at føle sig utrygge.

  Denne fjendtlige kultur får resultater. Ifølge en helt ny undersøgelse er det kun amerikanere på den yderste venstrefløj, der ikke føler sig tvunget til at selvcensurere deres synspunkter på grund af et fjendtligt klima.

  Alle andre end den yderste venstrefløj føler truslen. Og 50 procent af de selvidentificerede stærke venstreorienterede siger, at blot det at bidrage til en republikansk præsidentkandidat burde være fyringsgrund for en virksomhedsleder.” (1)

  Det er en misforståelse at det handler om en stærk leder, det handler om en fornuftig leder.

  Hvordan kan man ellers blive fri, hvis ikke de bedre argumenter vinder?

  The lawless left’s attack on America’s bedrock beliefs (1)
  New York Post
  July 22, 2020

  1. Niels Poulsen

   Du gemmer dig fejt bag andres ord, som intet har med denne debat at gøre. Du er en farlig mand for vores demokrati og retsstat. Heldigvis har du ikke magt, som du har agt, og Gud forbyde, at du nogensinde får det.

   1. Michael Andersen

    Kære Niels,

    Det er formentlig en prøvelse når overbevisning møder argumenter.

    Derfor er det en glæde at meddele at den mørkeblå frihed også er friheden til at ytre sig, friheden til at debattere og til at være uenige i debatter. Samt friheden til at være overfor andre som man også vil, at de skal være overfor en selv.

    Hæng ikke med mulen i morgen er atter en dag.

    Venligst

  2. Niels O

   “Overall we rate the New York Post on the far end of Right-Center Biased due to story selection that typically favors the Right and Mixed (borderline questionable) for factual reporting based on several failed fact checks.”

   https://mediabiasfactcheck.com/new-york-post/

   1. Michael Andersen

    Mange der ikke bryder sig om sandheden bruger ofte faktatjekkere.

    Hvorfor er sandheden ilde hørt?

 15. Alle de gamle partier er utroværdige

  NP digter løs efter forgodtbefindende kl. 17.55.
  Ligesom democrats i USA beskylder han nu dem
  som foretrækker ytringsfrihed og ægte demokrati
  fremfor censur og diktatur for at være farlige
  fjender af demokratiet og retsstaten. Og så noget
  vrøvl om 1001 falske navne. Siden hvornår har
  “Virologer advarer osv.” været et navn? Og det
  med at rose egne indlæg, det passer ikke. Og så
  er der et misvisende citat, altså citatfusk. Pludselig
  er NP også en from kristen der påkalder sig Gud
  og Jesus. Det rene hykleri, for NP er næppe nogen
  kristen, men er en radikal venstrefløjser som ønsker
  at afspore debatten. At han mener at man har onde
  hensigter, hvis man er med i debatterne for at ad-
  vare mod WEF, marxisme og totalitære tilstande
  som i Sverige, siger meget om NP.

 16. Niels Poulsen

  Så lykkedes det desværre den yderste højrefløj at overtage Asger Aamunds ellers velskrevne blog.

  1. Bjørn

   Hold venligst mig udenfor. Jeg er vaccineret tre gange mod corona og finder den daglige antivaccer propaganda dybt uansvarlig. I Danmark anf’øres den af “Snaphanen”, som næppe kan fremvise andre afsluttede eksamener end 9. klasses og desuden i tidlig alder ødelagde sit eget helbred vha, sit højt besungnë daglige forbrug af hash og alkohol.

   Jeg er ganske uenig i, at danskerne er en flok får, der ikke har tænkt sig om, førend de lod sig vaccinere. Som i mange andre af livets forhold har vi dog ikke kunnet være helt sikre på, om der fulgte bivirkninger med. Det gælder også meget solgte lægemidler, der kan købes i håndkøb.

   1. Niels Poulsen

    Det var heller ikke møntet på dig. Det var min hensigt at skrive en og kun en kommentar om, at jeg også godt kan lide filmen “First Blood”, delvis humoristisk. Straks går 2 stalkere fra Sankt Hans i struben på mig (?)

   2. Nicolai E

    Sig mig en gang bjørnlille, er du helt rask…? en ikke diskutérbar signifikant overdødelighed på over 10% hvor kausaliteten er giftsprøjter og korrealationen er sygdom, affærdiger du blot med at “antivaccer propaganda dybt uansvarlig”…!!!!
    Du skulle edderperkme skamme dig… langt ind i helvede.

    Og i øvrigt mener jeg at NP og bjørnlille er farlige fjender af folk og fornuft.

 17. Alle de gamle partier er utroværdige

  PS: Der er nu nogle aldeles
  hårrejsende oplysninger om WEF mange steder
  på nettet, bl.a. hos Snaphanen og Hodja. Alle
  bør gøre sig bekendt med hvad WEF og Klaus
  Schwab står for. Så meget desto mere som
  Mette Frederiksen har underskrevet en hemmelig
  aftale med WEF der er et globalistisk og marxistisk
  foretagende, med hensigter i retning af at konfi-
  skere al privat ejendom, indføre tvangsspisning
  af insekter og flere andre former for tvang.

 18. Niels Poulsen

  Det er ganske vist! Marxisterne Klaus Schwab, Mette Frederiksen og jeg har indsamlet store lodne edderkopper, som vi planlægger at made dig med. Mens du sover!

  Nej, nu bliver debatten for absurd.

  Godnat.

  1. Privatdetektiven

   Til NP

   Det er kommunismen der er absurd, bizar og vanvittig.
   Og faktisk er det sådan at kommunister tit har haft en
   skør og ond omgang med insekter. Men du er så useriøs
   at jeg ikke gider forklarer det nærmere. Men læs selv
   om Mao, Stalin og Pol Pot osv.

   Tager man dine indlæg her og i andre tråde i betragtning,
   er du ganske klart et rødt eller radikalt betonhoved.

   “Pandemien” blev frembragt og udnyttet af svindlere. Læs
   om det hos Snaphanen og Hoda. Bjørn bør læse med.

 19. Alle de gamle partier er utroværdige

  Vil lige gøre opmærksom på
  at det ikke er Maren i kæret eller Sofus på
  høloftet der advarer mod Pfizer og Moderna.
  Det er anerkendte virologer, læger, forskere,
  eksperter, nobélpris-modtagere samt syge-
  plejersker, pårørende og patienter som siger
  at der ofte er meget slemme bivirkninger,
  hvis man lader sig “vaccinere” med de haste-
  godkendte corona-kemikalier. Hør selv hvad
  eksperter og vidner fortæller. Se videoerne
  med dr. Malone, M. Yeadon, dr. Cambell,
  Luc Montagnier, Thomas Soltau og mange
  andre. Læs om dødsfald i Canada. Læs om
  sportsfolk der falder døde om på stribe. Se
  artiklen i Nordjydske Stifts Tidende: Folket
  misinformeres, af Kim Warming. Læs om
  overdødelighed blandt børn efter de første
  stik.

  Et par timer hos Snaphanen og Hodja vil give
  masser af stof til dyb eftertanke.

 20. Sæbekassebiler kører uden co2

  Noget som massemedierne sjældent
  eller aldrig beskæftiger sig med, er at
  FN allerede for mange år siden beskrev
  folkeudskiftning som folkedrab/folkemord.
  Partier der går ind for folkeudskiftning,
  går altså ind for hverdagsterror, etnisk ud-
  rensning og folkemord.

  MSM fortier også at danskernes borger-
  og menneskerettigheder krænkes systematisk.
  Især på familie-, skilsmisse- og børneværns-
  området. Men også på sociale og økonomiske
  områder.

  MSM modtager milliarder af kroner, taget fra
  skatteyderne. Officielt for at de skal yde public
  service/ folkeoplysning. Men hvis borgerne
  ønsker at vide hvad der sker i deres eget land,
  er de nødt til at supplere med læsning af de
  frie net-aviser, som fx. Aamund, Document,
  Hodja, Snaphanen og Den korte avis. Og
  så er der 24nyts klummer.

  Som iøvrigt i disse dage har oplysninger som
  bør interessere alle der ønsker en civiliseret
  fremtid for sig selv og andre.

 21. Otto Gobbo

  Grunden til at alle medier og alle partier i Danmark kører i samme retning og over ét kører Klimapropaganda og Corona-skræmmekampagne samt støtter Biden 100% og går ligeledes 100% imod Trump og Putin er den indlysende, at det handler om Agenda 2030. Alle medier og politikere i Danmark er reelt stik-i-rend-drenge for Agenda 2030.

 22. Michael Andersen

  Rambo er i går. Kalifat er i dag.

  Den skandinaviske serie “Kalifat”er populær. Handlingen i serien foregår i Sverige og i Islamisk Stat. Kvinder er hovedpersonerne. Fatima, en SAPO-agent, Pervi, en svensk flygtning til en islamisk stat og en gruppe teenagere, der er rekrutteret i Sverige til kalifatet.

  Serien viser Sverige fra en side vi kender i Danmark. Trist, gråt, fyldt med boligområder, etniske kvarterer beboet af immigranter og etnisk blandede gymnasier.

  Sverige er ikke længere Bullerby i Astrid Lindgrens tegn, med kanelsnurrer, Ikea-møbler, luksusbiler fra Volvo og evig lykke.

  Det er et vanskeligt, splittet Sverige, fyldt med problemer med integrationen af immigranter.

  Berlingerne burde være rykket frem i tiden og tættere på virkeligheden, med jihad, fatwaer og sharia.

  Hvorfor skal så meget være politisk korrekt?

 23. Hvor er vi på vej hen?

  VELFÆRDSSTATEN og sundhedsvæsnet
  skal nu servicere to millioner ekstra “kunder” og kultur-
  femmede her i vores eget land, plus utallige fremmede
  i fjerne lande. Og invasionen fortsætter.

  Er det så ikke logisk, at velfærden og sundheden til
  DANSKERNE bliver tyndere, svagere, ringere og dårligere
  som tiden går?

  Politikerne foragter danskerne. Det skinner klart igennem.
  Og nu skal WEF hjælpe Mette, Sofie Carsten og andre
  røde, blå og radikale pampere med at gøre kål på
  danskernes økonomi og sikkerhed.

  Danskernes frihed, sundhed og fremtid skal udslettes.
  Det er hvad kolbøtte-borgen lægger op til.

  Læs Snaphanen og Hodja.

 24. Michael Andersen

  Rambo er fortid, ligesom den grønne helt.

  For ikke så længe siden i folketinget havde mange travlt med at overgå hinanden i grøn heltepolitik.

  I Tysklands forbundsdag fik kansleren og hans grønne ministre den største skideballe, der er set og hørt i nyere tid, af doktorerne Wagenknecht og Weidel. Når to af Tysklands skarpeste deler skideballer ud, er det fordi den grønne politik er slået fejl.

  Tyskere går fra hus og hjem, virksomheder lukker og de tyske vælgere er på vej på gaden for at protestere over Merkel og Scholzs fejlslagne grønne politik.

  Op til valget i Danmark bliver der kø ved håndvasken med stråmænd, syndebukke og kreative forklaringer.

  Sagen er, at hvis man er træt af høje energipriser, træt af inflation og træt af at alting koster mere i supermarkedet, tager man et opgør med partierne bag den grønne fejlslagne politik.

  Eller man kan vælge at tro, at man er smartere end de to nye superhelte, som nærmest skamroses i debatterne i Tyskland.

  1. Michael Andersen

   Hvis energiforsyningen svigter, kollapser infrastrukturen også. Berlin ville være mørklagt. Inden for meget kort tid vil sikkerhedssituationen forværres dramatisk. Sandsynligheden for plyndringer og uroligheder ville stige.

   Netop til dette blackout-scenarie er berlinsk politi i øjeblikket ved at udarbejde et fortroligt indsættelsespapir, ifølge oplysninger fra WELT.

   Deutschland. Geheimpapier Blackout
   Berliner Polizei bereitet sich auf Energie-Ernstfall vor.
   Welt dot de
   Stand: 11:11 Uhr

   1. Niels O

    “Overall, we rate Die Welt right-center biased based on story selection that slightly favors the right. We also rate them High for factual reporting due to proper sourcing and a clean fact-check record. (M. Huitsing 5/19/2020) Updated (07/20/2022)

    http://www.welt.de/

    https://mediabiasfactcheck.com/die-welt/

    Tillykke med at poste fra en kilde, der er troværdig.

 25. Niels Poulsen

  En servicemeddelelse:

  “Wagenknecht og Weidel”, som Michael Andersen omtaler som “doktorer”, “to af Tysklands skarpeste” og “de to nye superhelte”, er følgende:

  Sahra Wagenknecht er medlem af “Die Linke” et parti på den yderste venstrefløj i Tyskland og et efterfølgerparti til det statsbærende kommunistiske parti i DDR.

  Alice Weidel er formand for AfD, som er et højreorienteret og populistisk parti i Tyskland.

  De er begge blevet beskyldt for at vise forståelse for Putin og hans argumenter mod Vesten og vestlige værdier, det man i Tyskland kalder for Putinversteher. Partierne stemte f.eks. imod, at Tyskland støtter Ukraine med militært udstyr til forsvar mod Ruslands ulovlige invasion af Ukraine.

 26. tavsen

  Ouch, den må gøre ondt. At blive sammenlignet med Orban, hvor afskyeligt. Mette tolerere det ????????

  https://www.document.no/2022/09/15/uventet-heder-til-mette-frederiksen-le-figaro-sammenligner-henne-med-viktor-orban/

  Danmarks statsminister Mette Frederiksen sammenlignes av den franske avisen Le Figaro, med sin ungarske kollega Viktor Orbán. Årsaken er den strenge migrasjonspolitikken hun fører:”

  “I 2022 (til og med medio maj) er der registreret 2.700 nye asylansøgere i Danmark. De 1.983 er ukrainere, og de 106 er evakuerede afghanere. Oveni dette tal kommer 900 ansøgninger under særloven for afghanere og 27.000 under særloven for ukrainere.14. jun. 2022”

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *