HVAD FOLKETINGSVALGET BURDE HANDLE OM

Med en omskrivning af et gammelt ordsprog kunne man sige, at man ikke skal kaste den skidne energi bort, før man har den rene, men det er lige, hvad et enigt Folketing har gjort. Et politisk flertal har bestemt at sløjfe olie- og gasproduktion i Nordsøen og stoppe for søgningen efter nye forekomster. Man har for længst fravalgt atomkraft og satset hele den fremtidige energiforsyning på sol- og vindenergi, som er uberegnelige og lunefulde kraftkilder, der under alle omstændigheder kun kan dække en brøkdel af forbruget. I stedet må vi så importere gas fra Rusland. Siden 2014, hvor Rusland invaderede Krim og Donbas i Ukraine har der stået en krudttønde med kort lunte foran EU’s dør uden, at hverken danske eller europæiske politikere har sikret sig alternative energikilder. Det er samfundskriminel energipolitik ikke at holde liv i de bestående gas- og oliefelter i Nordsøen, så man selv i kriser kunne forsyne danske virksomheder og husholdninger med energi til fornuftige priser. Den grønne omstilling skal først gennemføres, når den kan levere rigelig og billig energi. De ansvarlige politikere er naturligvis enige om, at det hele er Putins skyld og har i stedet pålagt de sagesløse borgere en delvis nedlukning af energisektoren. Vi skal nu leve med kolde kontorer og stuer, mørkelagte gader og ikke mindst regninger for el og gas, der er umulige at betale for almindelige lønmodtagere. I stedet for helt at fjerne alle energiafgifter for en periode, har regeringen allernådigst tilladt en udskydelse af de astronomiske energi-regninger, som så senere vil forpeste borgernes økonomiske liv. Hverken medier eller politikere ønsker, at Folketingets misgerninger bliver et emne i den kommende valgkamp, men vælgerne bør sørge for at sætte krydset ved de få partier, der modsætter sig klimahysteriet,  de partier, der vil tillade atomenergi, og som vil bevare og udvide produktion af olie og energi fra felterne i Nordsøen.

Politikere er vant til at blive kritiseret og kan i reglen snakke sig fra det meste, men de hader at blive udstillet som magtesløse. ” Intet over, intet ved siden af Folketinget ”, råber de så. Men det er der. Det hedder den Dybe Stat, som er embedsværket i stat og kommune, fagforeningerne, aggressive NGO’er og interessegrupper og den armé af konsulenter, der arbejder for den offentlige sektor. Disse interessenter besidder sammen eller i forskellige kombinationer så meget magt, at de helt uden om en politisk beslutningsproces kan fremprovokere en udvikling, der sikrer egne interesser ofte modsat af, hvad der ville gavne hele samfundet. Var det en folketingsbeslutning, at skatteyderne hvert år skal punge ud med over 90 milliarder kroner til migranter uden for arbejdsmarkedet? Nej, men det skete bare, fordi aktørerne i den Dybe Stat lod det ske. Politikerne lader som ingenting og vil ikke diskutere sagen.

I 2019 lovede Mette Frederiksen at ansætte 1000 nye sygeplejersker. Det skete ikke. En opgørelse fra Regionernes Lønkontor fra maj 2022 viser, at der i dag er næsten 600 færre sygeplejersker end i 2019. Intet over, intet ved siden af Folketinget? Ifølge Dagens Medicin blev der i perioden 2007-2017 ansat 8 procent flere læger og andre ’varme hænder’, men til gengæld også 30 procent flere djøf’er til administrative opgaver. Hvornår blev det politisk vedtaget? CEPOS har netop publiceret en undersøgelse, der viser, at  siden 2011 har staten ansat 15 200 flere medarbejdere til ledelse og administration til en samlet lønsum på 9,4 milliarder kroner. Hvor er det politiske flertal bag denne mobilisering af den offentlige sektor? I de sidste 10 år har samtlige politiske partier efterlyst en regelsanering og afbureaukratisering af arbejdsformidlingen og omsorgssektoren. Ifølge Min A-Kasse (tidligere ’Sølvsnorene’) skal jobcentre og A-kasser arbejde med 23 000 gældende direktiver og cirkulærer, som styrer jobskabelsen i Danmark. Dette bureaukratiske mareridt er gennemført helt uden politisk deltagelse eller godkendelse, men har til gengælde skabt mange fede arbejdspladser til konsulenter og sagsbearbejdere, der udtænker nye procedurer til planlægning og kontrol i den offentlige sektor.  Selv et enigt Folketing har vist sig magtesløst i denne sag som i så mange andre.

Landsmøderne i denne weekend har imidlertid vist, hvad det kommende folketingsvalg kommer til at handle om. De gamle partier på Christiansborg er stort set enige om, at fremtidens Danmark skal være en formynderstat med en dominerende offentlig sektor og den grønne omstilling som første prioritet. Koste, hvad det koste vil. I stedet har Mette Frederiksen kunnet bruge sin taletid på at håne Ellemann og Pape som Tintin-bøgernes klodsmajorer Dupond og Dupont. Og så naturligvis løftet om bedre forhold for sosu-assistenterne. Det ender som sædvanligt med bedre forhold for de ledere, der styrer sosu-assistenterne.  Vi trænger til et vælgeroprør mod den selvfede politiske forstening, der ikke magter at styre og udvikle Danmark. Men det får vi ikke. Vi har jo vænnet os til tingenes tilstand. Så det går nok alt sammen.

18. september 2022

79 Thoughts to “HVAD FOLKETINGSVALGET BURDE HANDLE OM”

 1. Michael Andersen

  Den europæiske grønne omstilling vil forbedre borgernes og de kommende generationers trivsel???

  Gartnerier lider: Vi er hårdt ramt af energikrisen

  Energikrisen rammer: Stort butikscenter skærer i åbningstiderne og skruer ned for julelysene

  Efterspørgsel på træpiller lagde hjemmeside ned på få timer – havde grædende kunder i røret

  Havde man været mindre afhængig af gas og mere afhængig af kul og atomkraft, havde Kejseren ikke frosset i sine nye klæder.

  Stop de grønne fantasier!

 2. Niels O

  Så kom det dovne BRUTTO-tal på 90 mia.kr igen-igen-igen for statens (ikke samfundets) udgifter ved ikke-vestlig indvandring, hvor Danmarks Statistik og alle andre opgør det i netto. Omkring de 30 mia. Et relativt mindre tal i den store udgiftssammenhæng.

  Hvad er statens BRUTTO-udgift for etniske danskere og vestlige indvandrere?

  1. Michael Andersen

   DRs Kulturdirektør forsøgte sammen med ledende redaktionschef at få Detektor til at droppe en historie, der handlede om, hvorfor DR havde afvist at bringe en interviewartikel med en muhammedtegner.

   Hvorfor skal der altid tales udenom?

  2. Så kom det dovne svar fra en mand, der ikke gider læse de forelagte oplysninger. Jeg har flere gange her på siden forklaret, at de godt 30 milliarder er et kunstigt nettotal, hvor man har fratrukket de anslåede skatte- og afgiftsbetalinger fra ikke-vestlige migranter og deres efterkommere. Sådan præsenterer man ikke regnskaber, hverken i det offentlige eller det private. Al regnskabsaflæggelse har en adskilt udgiftsside og en indtægtsside. Ellers kan regnskabslæseren jo ikke bedømme regnskabet. Det reelle tal på de over 90 milliarder kroner findes i bilagssamlingen i Finansministeriets Økonomiske Redegørelse.
   Rigshospitalet koster omkring 7 milliarder kroner om året, men hvis man ikke kan lide dette beløb, kan man jo fratrække personalets anslåede indbetalte skatter og afgifter. Så kommer man ned på et mere charmerende tal på omkring 3 milliarder kroner. Når de offentlige budgetter fremlægges til politisk godkendelse, er det de 7 milliarder, der behandles.

    1. Michael Andersen

     Facebook har udpeget TjekDet som tredjepartsfaktatjekker i Danmark.

     Går Facebook ind for ytringsfrihed, ja eller nej, Hr. Niels O?

     Ytringsfriheden er et vigtigt fundament for demokratiet. Diktatorer, politiske eller religiøse, er bange for nye idéer, som kan true deres magt.

    2. Forsvarsbudgettet for 2022 er på 27 milliarder kroner inklusive materielanskaffelser, vedligeholdelse og lønninger til de 20 000 civile og militære ansatte. Hvis man fratrækker de anslåede indbetalinger fra personalet til skatter og afgifter, ville tallet kunne reduceres med omkring 4 milliarder kroner. Men der er ikke en politiker, ikke en embedsmand, ikke en journalist, der kunne drømme om at forvirre begreberne ved pludselig at diskutere et ‘netto-forsvarsbudget’ på på 23 milliarder kroner. Det er ikke svært at finde politisk korrekte akademiske kilder, der er klar til at bøje kendsgerningerne for at mildne billedet af den fejlslagne integration af migranter fra ikke-vestlige lande. Hvis der stadig er læsere, der ikke kan forstå principperne i fremlæggelsen af de offentlige finanser, bør de henvende sig til Finansministeriet, der har rapporteret de 90 milliarder kroner i sin økonomiske redegørelse. Her på siden er diskussionen slut.

    3. Arne

     Jeg tjekede også tingene på tjekdet.dk men fandt ud af hvorfor de er sat i verden og hvad deres eneste må er. Så gider ikke en gang trykke på link til tjekdet.dk mere!

   1. Niels O

    Jeg ser frem til din reaktion på postede links, der først er kommet frem i kommentarsporet i dag.

    1. Bent Christebsen

     TjekDet er en venstreorienteret nul-bons medie, som påstår, at de alene vide.
     Men nul-bonnerne har også et “TjekDet” på Asger Aamunds “De Sataniske Klimavers”, hvor de var præcis dygtige nok, til at finde “klimaforskere” som var enige med dem, i et forsøg på at modbevise AAA’s påstande. Nær man så begynder at spørge ind til konkret klimavidenskab og fysik, så lukker de hurtigt røven.
     I øvrigt har snottallet 30 mia., eksisteret i 30 år, som om antallet af indvandrere ikke stiger. Det samme med antallet af muslimer i DK som også i 30 år har været helt statisk.

  3. elo andersen

   Niels Nul.Du har igen leveret den dummeste kommentar

   1. Knud Madsen

    Elo Andersen!

    Niller Nul forsøger vel blot at ødelægge denne blog også, som han lykkedes så fint med mht 180 Grader.

    1. Niels O

     180grader var et liberalt site og et fantastisk sted for alle debattører, før det i 2012-13 blev kapret af kældernationalister, der ikke kunne acceptere andre holdninger end deres egne. Stedet eksisterer stadig, men har ligget i en komatøs tilstand i temmelig mange år.

  4. Knud Madsen

   Det i øvrigt uinteressante nettotal på 30 mia. kr. må vel snart være 3 år gammelt. De 90 mia. kr. er også ved at være noget forældet, og er givetvis en hel del højere nu.

   1. Niels O

    Jeg ved ikke om der findes nyere nettotal end dette:

    https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-10-15-ikke-vestlige-indvandrere-og-efterkommere-koster-staten-31-milliarder

    Et fortsat fald siden 2015.

  5. Steen Wrensted Jensen

   om det er 30 eller 90 milliarder; det er MEGET for MEGET!!!

   1. Niels O

    Det er der så mange mange ting i dette samfund, der er. Så det ville være dejligt, hvis der også blev fokuseret på andre “for dyre” ting.

    1. Arne

     Så det ville være dejligt, hvis der også blev fokuseret på andre “for dyre” ting.
     Her belyses de udgiver som licensmedierne nægter at snakke om. Hvorfor sidder du her inde og hyler?
     Danskerne skal vide hvad de betaler skat til, om det så kun er 2 Milliarder. Disse udgifter er hvert eneste år. I 2023 skal danskerne igen betale over 30 milliarder til dine gæster!

     1. Torsten

      Nu skal du jo huske på at Niels O efter eget udsagn har asiatisk baggrund, og egentlig ikke har så meget tilfælles med os danskere

     2. Niels O

      Ja, det er det, der er så tydeligt. Om tallene er 2, 10, 30 eller 90 mia., så hyler alle nationalister op i samme volumen alligevel. Uden overhovedet at skele til, hvor relativt stort eller småt tallet måtte være inden for den samlede økonomi.

      Prøv at vende interessen mod andre økonomiske tal og spørg, hvor rimelige DE er over for skatteborgerne.

 3. Fra velfærdsstat til terrorstat

  Den “grønne” omstilling er
  i virkeligheden en blodrød kommunistisk omstilling,
  og den vil bringe tusinder og atter tusinder af danskere
  til tiggerstaten og fra hus og hjem. Men det er også
  planen, så det tager de gamle partier iskoldt roligt.
  Den rødradikale ideologi er djævelsk, for den går ud
  på at gøre folk så fattige og retsløse, at de bliver totalt
  afhængige af statslige tilskud og politisk nåde og
  velgørenhed. Det vil give de røde maximal magt til at
  skalte og valte med borgerne.

  Men der stopper det ikke. For de røde vil ikke nøjes
  med al magt indenfor “almindelig” politik og lovgivning.
  Nej, de vil også overvåge dit privatliv, din økonomi, din
  fritid og meget mere, ned i mindste detalje. Og det vil
  ikke genere “systemet” at aflytte eller filme dig hjemme
  i dine egne stuer. For hvis du siger eller mener noget
  som ikke er politisk korrekt, er du jo en trussel mod
  demokratiet. Og hvis du synes at børn hører til i hjem-
  met hos forældrene, er du jo en potentiel oprører og
  en fjende af staten. Og er du en mand, vil du nok snart
  krænke en krænkelsesparat kvinde, og så bør du nok
  som en forebyggende foranstaltning, pålægges at
  deltage i et langt kursus hos kvinfo eller lignende,
  så du kan få noget opdragelse og lære hvordan man
  er ydmyg og høflig når der er kvinder i nærheden.

  Men der stopper det heller ikke. For WEF, Klaus Schwab,
  Ida Auken, Mette Mink, Pernille Skipper, Sofie Carsten,
  Pernille Weiss, Lars Fadøl og Brian Mikkelsen m.fl.
  har fundet ud af at 95% af menneskeheden er overflødig,
  og derfor bør afløses af robotter. Evt. kan nogle
  borgere dog få lov til at leve videre som arbejdsslaver
  i en overgangsperiode. Blot skal de aflevere alt hvad
  de ejer til “eliten”, nomenklaturaen, de bedre vidende,
  dvs. “staten” og skattevæsnet og fogedretterne.
  Det vil gøre slaverne lykkelige, iflg. Schwab, for ens
  liv bliver dejlig enkelt, hvis man kun ejer en tandbørste.
  Og bliver ens børn konfiskeret og opdraget af staten,
  slipper man også for at bøvle med dem. I WEF holder
  de sammen om at skabe “Fagre nye verden”, så vi
  har bestemt noget at glæde os til.

  Tror man ikke på det, så læs om hvordan man greb
  tingene an 1917-1953 og 1933-45. Eller se Hodjas
  og Snaphanens videoer og artikler.

 4. GUD BEVARE DANMARK

  Hvis man ser nøjere efter,
  vil man opdage at de røde-røde og de blå-røde
  arbejder på at vende op og ned på ALT. Man
  planlægger den helt store omvæltning. Bagefter
  vil Danmark ikke være til at kende igen. For
  den røde omstilling går ud på at angribe alt
  det bestående, alt hvad vi kender, og alt hvad
  vi mener burde bestå og fortsætte. Det bliver som
  en 11-dobbelt knibtangsmanøvre hvor fjenden
  (som er danskerne) skal udmanøvreres og ned-
  kæmpes så grundigt som muligt.

  Co2-vanviddet er een angrebskolonne. En anden
  kolonne er corona- og “vaccine”-hysteriet. En
  tredje angrebsformation er masseindvandringen.
  Et fjerde angreb går ud på at nedbryde retsstaten.
  Femtekolonnen har til opgave at opløse og splitte
  så mange familier som muligt. Sjette angrebskile
  skal smadre økonomien i så mange firmaer, virk-
  somheder, butikker og danske hjem som muligt.
  Den syvende skal angribe folkesundheden ved at
  lade hospitalerne glide ned ad et skråplan, indtil
  ventelisterne er så lange, at patienterne dør i
  tusindvis uden at få behandling. Det vil spare
  mange millioner af kroner. Det ottende angreb
  skal forvandle velfærdsstaten til en rygende ruin.
  Den niende fremrykning skal udslette demokratiet
  ved at overlade alle beføjelser til EU, WEF og indvan-
  dringsindustrien. Det tiende stormløb skal sættes
  ind mod naturen, så alle landskaberne kan blive
  overplastret med gigant-vindmøller, solcelle-marker
  og forsøgsanlæg og laboratorier i store beton-
  paladser. Den elvte offensiv skal sætte mæn-
  dene endeligt og fuldstændig på plads, så BIG
  MOTHER-regimet kan består til evig tid.

  Alle disse angreb går under navnet “Den grønne
  omstilling”. Og det lyder jo sødt, indtil man opdager
  hvilke uhyrligheder og forbrydelser der indgår i
  WEFs og de rødes planer.

  Ovenstående lyder måske meget fantasifuldt, men
  det er nogenlunde hvad der kommer til at ske, med-
  mindre Vor Herre griber ind med nogle mirakler.
  Eller medmindre europæerne og danskerne tager
  ved lære af hollænderne og andre fornuftige folk.

 5. oeter

  Du fortjener et 13 tal (igen)

 6. Michael Andersen

  Yderfløjens politikere mener at den påståede klimakrise er reel, og hænger sammen med koronakrisen. Samt at problemerne med en fejlslagen grøn politik umiddelbart kan løses med en nedsættelse af momsen og elafgiften. I debatterne har de fleste svært ved at tale om elefanten i rummet.

  Sandheden er at borgerne nu også bliver fattigere af en fejlslagen grøn politik og at de Europæiske velfærdsstater er destabiliserede og belastet af indvandring.

  Der er ikke investeret tilstrækkeligt i kul og atomkraftværker. Også danskerne bliver fattigere, fordi der ikke er et tilstrækkeligt supplement til grøn energi.

  De grønne partier har fejlet med indvandring og energipolitik. Fejlslagne velfærdsstater og fejlslagen grøn politik hidrører fra centrum i det Europæiske fællesskab.

  Her forlyder det fra en af de mest kyndige at den grønne venstrefløj ikke interesserer sig for de udsatte og middelklassens velfærd. Derfor søger udsatte og middelklassen til nationalkonservative partier. Fordi de nationalkonservative reelt er de eneste der interesserer sig for velfærdsstatens borgere.

 7. Michael Rom

  Tror vi er mange, som er klar til et vælgeroprør, men mangler en leder. Der er ikke , i mine øjne, noget ledermatriale til stede på borgen

  1. Espen Kehler

   Så sandt så sandt

   Lad os se lidt nærmere på de lederkandidater, der er til rådighed:

   Jacob Ellemann – virker helt blæst
   Søren Pape – gummielastikum
   Tilsammen minder de Om Gøg og Gokke
   Carsten Sofie – rundtosset
   Pernille Vermund – papkassesamfund til syge og svage
   Morten Messerschmidt – flosset moral
   Lars Løkke – Flosset moral
   De er begge jurister – det forklarer nok sagen
   Inger Støjberg – nok det bedste bud
   Sikandar Sikkendick – fremtidens bud
   Pia Olsen Dyhr – gennemtræk på øverste etage
   Enhedslisten har jeg glemt kandidatens navn….det har andre nok også

   Sammenfattende må man konkludere, at det er en tynd kop the Mette Frederiksen er oppe imod.

  2. Finn Jensen

   Michael Rom
   Enig.

 8. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

  Det er ubegribeligt at der
  stadig er mange danskere, endda rigtig mange,
  som tør stemme på de Radikale og Enhedslisten.
  Begge partier går ind for meget mere indvandring.
  Det vil sige at de går ind for endnu flere penge og
  resourcer til indvandringsindustrien og “integra-
  tionen. Penge og resourcer som de vil tage fra
  den sundhed og sociale velfærd som danskerne
  ellers kunne have fået.

  De to partier forsvarer tilsyneladende de svage,
  de ældre, de syge og de fattige. I kommunerne
  lige nu kæmper de imod de omfattende besparel-
  ser, nedskæringer og forringelser som regeringen
  har pålagt alle landets 98 kommuner. Og det virker
  selvfølgelig som herlig valgflæsk på alle de naive.
  Men R og EL tager i længden røven på dem alle-
  sammen. For vi ender som Sverige, hvis indvan-
  dringen fortsætter.

  R og EL kunne egentlig lige så godt have mottoet:
  Død over danskerne. For deres politik fører netop
  til død og lemlæstelse. Danskerne vil, lige som i
  vores naboland, blive ofre for overfald, vanvidskørsel
  og voldelig død m.m. Dertil kommer alle de danskere
  som aldrig vil få den læge- og hospitalsbehandling
  som de ellers kunne have fået. Og forringet velfærd
  koster også liv.

  At stemme på R og EL er selvmorderisk. Det må
  indrømmes at de øvrige fortidsøgle-partier er næsten
  lige så ringe og håbløse, men R og EL er trods alt de
  værste. Og ihvertfald de Radikale er fast besluttet på
  at danskerne skal folkeudskiftes. Det er en forræde-
  risk og forbryderisk politik. For den fører mod at
  vi danskere mister alt, liv, land og fremtid.

  (der ser ud til at være opstået en teknisk fejl, intet
  kommer på, men det påstås at der er fejl i afsender/
  og gmail??

 9. Karsten Lund

  Mens vi er ved naturgassen, så kan vi jo i det historiske perspektiv mindes d’herrer Uffe Ellemann-Jensen (UEJ) kontra Mogens Glistrup (MG) og deres forskellige forsyn vedrørende naturgas.

  I UEJ’s bog “Din egen dag er kort” fra 1996 skriver han bl.a. på siderne 61 og 62, at i juni 1982 advarede USA/ præsident Ronald Reagan Europa mod at opføre en 5000 km lang pipeline, som skulle føre naturgas fra Sibirien til Europa. USA var bl.a. bekymret for Europas afhængighed af naturgas fra Sovjetunionen.

  “Derfor havde præsident Reagan i juni 1982 indført sanktioner mod amerikanske firmaer, som bidrog til opførelsen af den sibiriske pipeline”

  “Det vakte stor harme i Europa, hvor vi ikke bryder os om, at amerikanerne tager politiske skridt, der direkte griber ind i europæiske interesser”

  Udover at MG mente, at “Naturgas-folkebedraget var et partipolitisk prestigeprojekt i milliard-klassen”, så gav MG bl.a. også udtryk for, at “Fremskridtspartiet havde i årevis advaret og påpeget alle de forhold, der talte imod. Og vi stemte selvsagt imod i Folketinget i 1979.”

  Interesserede kan læse hele MG’s artikel her:
  Mens vi er ved naturgassen, så kan vi jo i det historiske perspektiv mindes d’herrer Uffe Ellemann-Jensen (UEJ) kontra Mogens Glistrup (MG) og deres forskellige forsyn vedrørende naturgas.

  I UEJ’s bog “Din egen dag er kort” fra 1996, der skriver han bl.a. på siderne 61 og 62, at i juni 1982 advarede USA/ præsident Ronald Reagan Europa mod at opføre en 5000 km lang pipeline, som skulle føre naturgas fra Sibirien til Europa. USA var bl.a. bekymret for Europas afhængighed af naturgas fra Sovjetunionen.

  “Derfor havde præsident Reagan i juni 1982 indført sanktioner mod amerikanske firmaer, som bidrog til opførelsen af den sibiriske pipeline”

  “Det vakte stor harme i Europa, hvor vi ikke bryder os om, at amerikanerne tager politiske skridt, der direkte griber ind i europæiske interesser”

  Udover at MG mente, at “Naturgas-folkebedraget var et partipolitisk prestigeprojekt i milliard-klassen”, så gav MG bl.a. også udtryk for, at “Fremskridtspartiet i årevis havde advaret og påpeget alle de forhold, der talte imod. Og vi stemte selvsagt imod i Folketinget i 1979.”

  Interesserede kan læse hele MG’s artikel her.
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/08/27/naturgas-folkebedraget-et-partipolitisk-prestigeprojekt-i-mia-klassen/

  Slutteligt så er det for mig tankevækkende, at mens den ene af de herrer røg i fængsel og blev ruineret af systemet, så sad den anden og hyggede sig med en velspækket bankkonto i et hus, der ifølge Ekstra Bladet, den 17. september 2022, for nylig blev solgt af boet for 68 millioner kroner.

  Jo, mange danskere har stadig meget at være UEJ taknemmelig for.

  1. Karsten Lund

   Det lykkedes mig ikke, at offentliggøre et link til Mogens Glistrups artikel. Jeg vil derfor, blot for en god ordens skyld, henlede opmærksomheden på, at artiklen hedder: “Naturgas-folkebedraget: Et partipolitisk prestigeprojekt i milliard-klassen”, og den stammer fra partibladet Det ny Fremskridt, nr. 33 og er fra den 28. september 1984.

 10. Morten Pedersen

  Vi har brug for fossile brændstoffer for at kunne bygge et fissions-A-kraftværk og vi har brug for mindst et fissions-A-kraftværk for at kunne bygge et fusions-A-kraftværk. Kina er allerede igang med at bygge et hybrid-kraftværk, med fissions-tænding af en fusions-reaktor. Hvorfor er Kina tilsyneladende det eneste land med en 100-års plan for fremtiden?

  (De bytter så vidt jeg kan se rundt på fission og fusion i denne artikel, men resten ser ok ud): https://gagadget.com/en/science/167058-china-wants-to-build-the-worlds-first-nuclear-reactor-with-fusion-ignition/

 11. Knud Madsen

  Når man læser Aamunds artikel, som jeg i øvrigt er 100% enig i, er det ikke let at finde meget opmuntring og håb. Kan nogen se en vej ud af disse sørgelige og forfærdelige tilstande? Alt med voldelige optøjer og den slags kan vi roligt se bort fra, dansken vil hellere glo bevidstløst på vild med svans og lignende hjernefortærende bras, og hvis det er regnvejr, hvor stormen på “Bastillen” skal finde sted, ja så bliver det ikke til noget.
  De politisk korrekte og de utallige 5.kolonnefolk, der er iblandt os, er også flittige til at skubbe til det hældende læs.

 12. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  Ja, hvad har politikerne og
  de købte journalister egentlig gang i??
  Der er nu snart to millioner kulturfremmede
  i vores land, og at tro at de kun koster en
  3-4% af statsbudgettet er mere end naivt.
  Og udover udgifterne er der jo de store
  mængder af overfald og trusler som er
  ankommet sammen med invasionen,
  iflg. Den korte avis og 24nyt mv.

 13. Per Ullidt,

  Hvis nu man kunne få EU-bureaukratiet til at fjerne sanktionerne mod russisk gas, olie og kul, så ville energipriserne rasle ned, og det ville ramme den russiske økonomi hårdt.
  Samtidig ville det have den bi-effekt, at Europa ville undgå masseabejdsløshed og fattigdom.
  Det lyder som win-win.

  1. Per Ullidt,

   Husk på hul-loven:
   Hvis du er havnet i et hul, så hold op med at grave.

 14. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

  Der er nu mange tegn på at den grønne omstilling
  er ved at udvikle sig til en økonomisk katastrofe for
  hundredtusindvis af danskere. Har regeringen intet
  begreb om økonomi, inflation og energiforsyning?
  Har man glemt at hvis man nedlukker en branche,
  bliver både branchen selv og masser af andre virk-
  somheder og underleverandører også ramt?

  Er regeringen ved at skabe massearbejdsløshed
  og fattigdom i stort set hele landet?

 15. Frank Theodorsen

  Jan Werner Mathiasen HVIS i satte FAGLIGHEDEN på dagsordenen, hvorfor er i så ved at indføre trawlforbud i bælterne sammen med SF og Enhedslisten, efter ønske fra “grønne” NGO❓der er sguik meget hverken fag eller saglighed i noget der kommer fra dén kant🙄 det eneste dette vil bevirke er at de sidste små fiskeri havne må lukke i området😡 og de fiskere der vil fortsætte deres erhverv må søge nye hjemhavne🤷‍♂️ altså affolkning af de yderområder som hårdt mangler penge. Derudover er hele lystfiskerfisker turismen splittet i atomer, OGSÅ fordi at der lyttes til disse “kloge” hoveder😡i NGO og deres fredninger af “diverse”. Så den der med “fagligheden” på dagsordenen kan I vist godt pakke sammen. Jan Werner Thomsen Björn Ulups Ebbe Hansen Kim Edberg Andersen Torsten Schack Pedersen Marlene Ambo-Rasmussen Per Larsen https://www.facebook.com/100028335756688/posts/1006113790343137/. Og når indtægterne er væk fra fiskeri/lystfiskeri❓skal pengene så komme fra landbruget❓som i jo OGSÅ har så travlt med at slagte🙄 eller omlægge til “plantebaseret”🙄 noget som vi IKKE gider hverken gi penge for eller servere for vores børn😖 så “faglighed” og min bare, i GRØNNER jo danskernes økonomi i sænk😡 Mads Kølle Neperus Ulrik Kølle Hansen Jesper Skovhus hvad mener i om dette❓Tjah, når dem med de “rigtige” holdninger/meninger i radikale vil bestemme hvordan vi alle sammen skal leve.

 16. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

  Når man hører den velsmurte
  talemaskine Sofie Carsten tale i een lang strøm
  af floskler om klima-krisen, bæredygtighed, sam-
  arbejde hen over midten, at der skal findes gode
  løsninger på tidens udfordringer, at vi alle har et
  ansvar, at vi alle har krav på anstændig behandling,
  at ingen må svigtes, at vi må handle klogt, værdigt,
  intelligent og næstekærligt i disse krisetider, og at
  Danmark er forpligtet til at række ud til alle som
  har behov for hjælp, støtte, vand, mad, skolegang,
  infrastruktur, hospitaler, mejerier, ligestilling,
  menneskerettigheder, gummibåde, korkbælter,
  sko, regntøj, tagsten, vinduer, byggematerialer,
  broer, landbrugsstøtte, traktorer, opstartstøtte,
  lastbiler, rutebiler, sporvogne, cykler, industri-
  maskiner, computere, inventar, medicin, syge-
  plejersker, læger, eksperter, osv., osv., uanset
  hvor i verden de bor, så kan man næsten ikke
  lade være med at tænke på om hun lider af
  ord-diarre, om hun nogen sinde selv har givet
  een krone til de gode, smukke og yndige formål,
  om hun nogensinde har tænkt på at der måske
  bør være lidt til overs til danskerne, der jo be-
  taler hele gildet?

  Ud over at hun vil have at der sendes mange
  milliarder kr. af sted til fjerne lande, vil hun
  også spendere milliarder på indvandring og co2.
  Har hun nogensinde tænkt på de videre kon-
  sekvenser af invasionen og besættelsen og det
  enorme fråseri med penge til krig mod en lille-
  bitte uskadelig og for planterne nødvendig del
  af luften?

  Sofie Carsten er dygtig til at snakke som et vandfald,
  men skyldes det at hendes hoved har et kæmpestort
  talecenter, hvor der ikke er blevet plads til mere end
  nogle få hjerneceller eller brikker udenfor? Har Sofie
  et psykisk eller mekanisk problem, siden hun mekanisk
  eller som en grammofonplade aflirer de samme fraser
  og floskler igen og igen? Og hvor er hendes loyalitet
  og godhed overfor danskerne at finde? Tilsyneladende
  er begge totalt fraværende, ligesom hendes viden om
  klima-dannelsen m.m. Hun snakker jo som om hun
  er faktaresistent og fuldstændig frakoblet virkeligheden.

 17. Ivan Dybdal

  Enig i blogposten: HVAD FOLKETINGSVALGET BURDE HANDLE OM

  Statsradiofonien, DR og Tv2, der er totalt dominerende i mediepåvirkningen af vælgerne, er en del af ‘den Dybe Stat’.

  Statsradiofonien styrer nyhedsstrømmen, så der altid er mange af vælgerne, der stemmer på de rød-grønne partier dvs fra de Radikale og videre helt ud til kommunisterne i Enhedslisten. Det er de partier, der ved at garantere Statsradiofoniens skattefinansiering, giver mere end halvdelen af alle danske journalister det daglige brød som offentligt ansatte. Derfor saver de selvfølgelig ikke den gren over, de selv sidder på. Så enkelt er det. (Statsradiofonien er også propagandister for masseindvandring af muslimer, som det nævnes)

  Statsradiofonien har i årtier kritikløst, ensidigt og massivt markedsført ‘den grønne omstilling’, der nu har sendt DKs – sammen med hele vesteuropas – energiforsyning i lommen på Vladimir Putin og den Røde Hær.

  Som der står i blogposten: “Et politisk flertal har bestemt at sløjfe olie- og gasproduktion i Nordsøen og stoppe for søgningen efter nye forekomster. Man har for længst fravalgt atomkraft og satset hele den fremtidige energiforsyning på sol- og vindenergi”

  Vi kan kun stemme os ud af den sump, vi er endt i. Men Statsradiofoniens, DRs og Tv2s og de øvrige statsbetalte journalisters totalt dominerende påvirkning af vælgerne, vil nu forhindre at vi kommer op af sumpen ved at bruge stemmesedlen 🙁

 18. Den Nervøse

  Europa har skåret ned på vores energiproduktion, og har forsøgt at erstatte den med såkaldt grøn energi, der som bekendt ikke virker hele tiden. Samtidig har vi så af indlysende grunde iværksat sanktioner mod Rusland, som så til alles overraskelse har lukket for gassen til Europa!
  Vi går nu en kold tid imøde, og kan kun håbe på en blæsende, regnfuld og solrig vinter. Vores politik overfor Rusland har været præget af naivt vanvid. Som Søren Pape så rammende sagde så længe vi har vores alle sammens Mutti (Merkel) ved roret, går det rigtigt godt i Europa, samtidig med at Mutti åbnede for den totale afhængighed af russisk energi.
  Hvem var det lige, alle grinede af og alle hadede og fortsat hader, men som advarede mod præcist dette? Trump såmænd.
  OBS. Den bog arbejdsløshedskasserne nu skal administrerer efter er vokset til 29000 sider, så kom ikke og sig at Sofie Carsten Nielsen ikke har gjort noget ved sagen!

 19. Michael Andersen

  Modsat flere andre EU-lande, har Danmark ingen lovgivning i forhold til lobbyregistre, sving-dørsansættelser eller åbne kalendere.

  Ingen ved, hvem en minister, et folketingsmedlem eller en embedsmand mødes med eller om hvad. Den nye offentlighedslov gjorde det kun sværere at opnå indsigt i dette, og det er et demokratisk problem.

  Samtidig er den danske befolknings tillid til politikerne rekordlav og under valget 2019 viste en undersøgelse, at kun hver anden dansker stoler på Folketinget. Vi ser manglen på gennemsigtighed og de mange politikere, der går gennem svingdøren som medvirkende til dette.

  En undersøgelse foretaget af Megafon i 2015 viste, at 85 % af interviewpersoner var imod en praksis, der tillod, at danske politikere modtog forskellige former for kompensation fra lobbyister.

  Hvorfor taler politikkere og vælgere, ikke om at løfte på offentlighedsloven eller om at indføre lobbyregistre?

  ”Penge og politisk indflydelse- en rapport om erhvervslivets skjulte magt i dansk politik”
  Noah dot dk
  12. december 2019.

 20. tavsen

  Burde også handle om, hvorfor ønsker så mange at plyndre statskassen?

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/supersygehus-bliver-14-milliarder-dyrere-end-ventet/9434643
  Budgettet til nyt sygehus i Aalborg er skredet yderligere, og forsinkelser er vokset med to år, ifølge region”

  1. Privatdetektiven

   Titlen på “Offentlighedsloven” er en løgn, for reelt
   er den en mørklægningslov. Det er ligesom når
   skilsmisse-bureaukraterne taler om tildeling af
   forældre-ret, selvom det drejer sig om fratagelse
   af forældre-ret. Sådan svindles der med ordene
   igen og igen indenfor politik.

   Hørte så lige Uffe Elbæk i radioen. Iflg. ham er
   klimaet nu ikke bare i krise, det er simpelt hen
   KOLLAPSET. Det er altså brudt sammen og er
   forsvundet. Om lidt vil ingen kunne trække vejret,
   og vi vil alle blive kvalt og dø af iltmangel. Skal
   man tro den røde fantast og og klimatosse.
   Eller er der noget vi andre ikke fatter en pind af?
   Eller redder Elbæk og Alternativet os allesammen
   i sidste øjeblik, mens vi ligger og gisper pga.
   det kollapsede klima? Eller tager Elbæk bare
   fejl af sine fantasier og virkeligheden, for lige
   nu kan jeg ud af vinduet se flere skyer og nogle
   regndråber, og det ligner absolut det klima vi
   havde igår, sidste år og for ti år siden.
   —–

   Iflg. pressen bliver sygehuset kun 1.4 mia. dyrere. Men
   måske det havde været bedre at bruge de MANGE milliarder
   i alt til forbedringer fremfor mursten og prestige-byggeri. Og
   i den årelange byggetid hjælpes ingen patienter. Og super-
   hospitalerne bliver på mange måder så skrabede, at der
   ikke er meget “super” tilbage. Og fra starten mangler
   mindst 5000 sygeplejersker og læger.

  2. Michael Andersen

   Dyrere? Fordi solen ikke skinner og vinden ikke blæser?

   1. Piotr

    @ Privatdetektiven….
    Apropos Uffe E. Jeg ved ikke hvilken kategori han tilhører.
    Nasserøvene måske? eller bare levebrødspolitiker.
    Men, en ting har han fundet ud af, og det er at bevare sin taburet og blive på hoppeBorgeN, en vellønnet loppetjans for arbejdssky typer som ham.

    Åh, han var blevet så grøn, så grøn, men alle kan jo nok se hvilken vej det går for SinkeZigZag, hos de Grønne Islamister.
    Uffe har lugtet lunten og smutter nu tilbage til Alternativet i håb om et mere sikkert sæde i 4 år mere.
    Heller risikerer, at få et par på hovedet af Josefine Fuck end at miste sin taburet.

    Stem NB! P.

 21. Ja, politikere vil gerne være vigtige og magtfulde, og alligevel bestiller de ikke andet end at forære deres magt væk til internationale organisationer. Det er ikke mere end et par måneder siden, at Magnus Heunicke var hos WHO og underskrive en stor uddelegering af vores egen magt over sygehusvæsnet til organisationen. Uden nogen offentlig debat iøvrigt. Heldigvis forpurrede nogle afrikanske stater WHOs Machtergreiffung et stykke tid endnu

  1. Der var et yndigt land

   Det er endnu værre at Heunicke sammen med Mette har
   skrevet under på en aftale med WEF og Schwab. Og at
   skrive under på traktater med fremmede magter, og
   gøre det i hemmelighed eller uden debat, nærmer sig
   vel magtmisbrug eller forræderi?

   I Schweitz hvor de har direkte og ægte folkestyre, skal
   politikerne først spørge folket.

   PS: Steen R har en superfin blog. Men debatterne kunne
   blive meget bedre, hvis Snaphanen brugte samme system
   som Aamunds, til at frasortere “trolde”.

 22. Nu vælger de så også at se bort fra internationale studenter og kandidater. Vi mangler arbejdskraft i dette land. http://www.jobseekers.dk

 23. De syv små dværge

  Alene det at S-Mette har
  indledt et tæt samarbejde med WEF, burde være
  nok til at vælgerne flygter væk fra S og Mette.

  Og det at S, SF, EL og R med co2-hysteriet, med
  influenza-hysteriet, med indvandrings-naiviteten
  og med rød omstillings galskaben HAR SAT EN
  FATTIGDOMS-BØLGE i gang, bør være nok til at
  sige farvel til S og andre partier der er gået fra
  social-demokratiske holdninger til ren kommunisme.
  For de MANGE MILLIARDER der er spildt på tåbelig
  politik, kommer til at koste danskerne dyrt. Rigtig
  dyrt. Se de galopperende prisstigninger på energi,
  lys, varme, transport og dagligvarer. Inflationen
  er nu så vild og ude af kontrol, at firmaer og
  butikker i hundredvis er ved at gå fallit, og så
  almindelige private familier i tusindvis risikerer
  at ryge på gaden. Det kunne altsammen have
  været undgået med sund fornuft, god dømmekraft
  og fremsynet tænkning…..samt mindre af den
  røde og radikale fanatisme.

  Og hvorfor fremturer regeringen og de tre støtte-
  partier? De burde jo forlængst være gået i gang
  med at genåbne olie- og gasfelterne, med at
  bore efter varmt vand, og efter at holde mange
  af co2 milliarderne tilbage. Og den grønrøde
  omstilling m.m. kunne også udsættes.

 24. Peter Winther

  Gode OPLYSENDE indlæg fra ADMIN undervejs i tråden 🙂

 25. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  SKAL VI VACCINERES IHJEL?
  Det kan man godt få en mistanke om, når man
  ser på PFIZERS elendige produkter, som de har
  den frækhed at kalde vacciner. For Pfizers “vacciner”
  er ikke vacciner i normal forstand. Normale og ægte
  vacciner er gennemtestede og pålidelige. Men det
  Pfizer og Moderna har smidt på markedet for at
  tjene milliarder i en fart, ligner korrupte, sjuskede
  og skadelige/giftige frembringelser.

  Læs hos Snaphanen om hvad virologer som dr. Malone,
  M. Yeadon, dr. Campbell, Luc Montagnier og mange
  andre eksperter og pårørende fortæller om “pandemien”
  og “vaccinerne”. Hodja har også mange videoer om emnet.

  Og bemærk at Mette Mink har indledt et tæt samarbejde
  med WEF, Klaus Schwab og WHO. Noget som bør sætte
  røde lamper og alarmklokker i gang hos vælgerne, efter
  barske afsløringer af hvad der foregår i WEF og WHO.

 26. Michael Andersen

  Det er interessant at Hr. Aamund refererer til regnskabsprincipper, for det rammer så præcist både de radikal-grønnes og venstrefløjens største problem, hvilket er at holde sig til fastlagte definitioner og indenfor veldefinerede kategorier.

  Jeg dumpede ned i en tråd på en website hvor man diskuterede CO2 regnskab for elbiler og problemet var, hvad man skulle inkludere for at CO2 regnskabet blev retvisende?

  De grønne mener at man skal se bort fra mest muligt og at CO2 regnskabet for en elbil, derfor er tæt på nul.

  Kan det være rigtigt at man skal se bort fra metaludvinding, produktions forløbet, hele transportkæden og energiproduktionen til fremstilling og drift?

  For såfremt disse led inkluderes, bliver elbilers CO2 regnskab en stor størrelse og formentlig grotesk stor.

  Bliver elbilers CO2 regnskab sminket grønt?

  1. Michael Andersen

   I Tyskland spidser den grønne krise til.

   Producentpriserne steg med 45,8 procent i august. Virksomhederne har nu et bittert valg: ødelægge deres egne marginer og risikere konkurs – eller sende inflationen videre til forbrugerne? Inflationsbølgen truer med at blive historisk.

 27. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  Hvis en politisk klasses fornuft og moral udskiftes
  med ideologi og magtgalskab, er der ikke langt
  til krig og katastrofer. Se hvordan politikere ønsker
  at indrette fremtidens Europa og USA. Snaphanen
  har en oversigt over hvad der venter os af slaveri,
  undertrykkelse, fattigdom, sult, statsterror, 1984
  tilstande og massemord.

 28. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

  Tænke sig, for tre år siden lovede Mette Mink at
  sundhedsvæsnet og psykiatrien skulle have et
  stort løft. Siden er intet sket, det er nærmere gået
  baglæns. Mette ville skaffe 1000 sygeplejersker,
  men der er nu 600 færre end i 2019. Og til psykia-
  trien er der ikke givet een ekstra krone. I alt mang-
  ler der tæt på 5800 sygeplejersker og læger.

  Men nu har regeringen bevilget næsten to milliarder
  til endnu et tomt og meningsløst co2 stunt. Og mens
  hundredtusinder af danskere plages af vild inflation,
  vil regeringen bruge snesevis af milliarder på rød
  “omstilling” af landbruget og erhvervslivet.

  Efter at den med kortsynet energi-politik og hysterisk
  corona-håndtering har smadret en stor del af
  befolkningens økonomi.

  1. Mogens Andreasen

   Jeg er 100% enig, det det glade vanvid

 29. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

  Den pjattede brug af
  penge betyder at der nu er udsigt til at
  mange busruter bliver nedlagt. Regeringen
  vil kun give 125 millioner til regionerne,
  selvom de har et underskud på over 300
  millioner. Og i forsvaret døjer de med
  skimmelsvamp og rust, fordi der ikke er
  råd til opvarmning, pga. besparelser på
  en halv milliard på et i forvejen skrabet
  budget. Og de allerfleste af landets
  kommuner skal skære ned og spare på
  en lang række velfærdsområder. Danskerne
  rammes først og hårdest, de kulturfremmede
  friholdes stort set.

  Dog lukkes deres friskoler, og folkeskolen
  skal derfor i nær fremtid modtage tusinder
  af muslimske elever, iflg. planerne. Om de
  holder er dog usikkert.

 30. Michael Andersen

  De grønne er verdensmestre i hykleri.

  Hvert eneste beskidte skib, der fragter fracking-gas over Atlanten, koster 200 mio. EUR.
  For hvert skib der leverer fracking-gas, kunne man have opgraderet skoler, hospitaler og infrastruktur.

  De grønne er ikke kun verdensmestre i hykleri men også i social uretfærdighed.

  Man nedlagde kul og atomkraftværker og derfor er der nu mindre til socialt udsatte og til middelklassens velfærd.

  Farven på velfærdens største modstander er grøn.

 31. Niels Poulsen

  Der vil stadig foregå olie- og gasudvinding i Nordsøen i mange år fremover. Det er først slut 31. december 2050.

  Mærsk solgte for nogle år siden sin olie- og gasforretning til det franske firma Total. Det var ikke nogen rentabel forretning for Mærsk pga. lave oliepriser og svindende forekomster.

  Det er imidlertid besluttet, at Tyra-feltet skal forsætte med at udvinde gas. At det ikke er aktivt pt. skyldes ikke den grønne omstilling, men at det er nødvendigt med en genopbygning, fordi havbunden efter udvindingen af gas er sunket flere meter. Genopbygningen er blevet forsinket pga. corona-krisen, men når feltet igen er aktivt i 2023-24, vil det kunne dække hele Danmarks gasforbrug.

  “Den dybe stat” er en konspirationsteori.

  https://denstoredanske.lex.dk/Den_dybe_stat

  1. Michael Andersen

   Prøver Socialdemokraterne at gøre Danmark til et grønt mønsterprotektorat?

   1. Niels Poulsen

    Det er stort set alle i Danmark, som arbejder for den grønne omstilling: staten, kommunerne, virksomhederne, ja selv Kronprinsen som netop har holdt en brandtale for klimaet, i New York.

    Fra dagens B.T. på nettet:

    Klimaet er som bekendt blevet Kronprinsens helt store hjertebarn, og midt på Manhattan fortalte han indgående om sin mission for kloden.

    – Det er det, vi er her for. Vi har viljen til at gå videre og til at gøre det så hurtigt som muligt, indledte Kronprinsen sin tale (…)

    – Vi har oversvømmelser i Pakistan. Skovbrande i Europa og i USA. Vi har tørke i Afrika. Dette er bare nogle af de katastrofer, jeg vil nævne for at sætte det hele i perspektiv. Disse ødelæggende begivenheder truer vores eksistens i hele verden. Vi skal handle nu, sagde kronprins Frederik.

    Citat slut.

    Kronprinsen er protektor for State of Green. Your entry point to Denmark’s green transition. Se den smukke hjemmeside her:

    https://stateofgreen.com/en/

    1. Michael Andersen

     Når man med grøn omstilling tvinger borgere og virksomheder ind i planøkonomien forsvinder friheden.

     Grøn omstilling er et planøkonomisk værktøj!

     “Statsminister Thorvald Stauning (S) holdt den 8. marts 1941 en tale i Studenterforeningen i København, hvor han talte om, hvordan han så Danmarks rolle i en storeuropæisk planøkonomi med Tyskland som centrum. En økonomisk tilpasning var ifølge Stauning nødvendig, men han håbede, at de besatte lande kunne opretholde deres forfatninger og dermed deres frihed. Staunings synspunkt skyldtes, at Tyskland i løbet af de første halvandet år af 2. verdenskrig gik fra den ene sejr til den anden, hvilket fik tyske økonomer til at arbejde mere intensivt med planøkonomiske tiltag. Staunings forestillinger leder tankerne hen på det europæiske samarbejde, som blev en realitet i årene efter 2. verdenskrig.”

     Thorvald Staunings (S) tale i Studenterforeningen 8. marts 1941
     danmarkshistorien dot dk

  2. Ivan Dybdal

   Beskyldninger om “konspirationsteori” er den måde man stopper kritik på. At vi nu er blevet afhængige af naturgas fra Rusland er ikke en “konspirationsteori”.
   Demografi er i øvrigt heller ikke en “konspirationsteori”.
   At europas etniske befolkning er i tilbagegang er heller ikke en “konspirationsteori”.
   At den oprindelige befolkning i vesten er en stadig mindre andel af verdens befolkning på nu 8 mia er heller ikke en “konspirationsteori”.
   Demografi er skæbne 🙂

  3. Wiens redning skete 1683

   Var det ikke efter pres fra regeringen at Mærsk solgte
   til Total? Hvis det ikke var det, var det en dårlig beslut-
   ning, for det varede ikke længe før olieprisen igen røg
   op, og der er stadig masser af olie og gas.

 32. Wiens redning skete 1683

  Niels Poulsen mener at det er et argument at
  kronprinsen har klimaet som sit hjertebarn. Men
  hvilken indsigt har Frederik i klimadannelsen?
  Det véd vi ikke, og at have titel som prins gør
  ikke Frede til ekspert.

  Har NP selv nogen indsigt??

 33. Michael Andersen

  Kære Niels Poulsen,

  Jeg har nærstuderet “Stateofgreen” og kan ikke få øje på de politiske værktøjer som er nødvendige for at ensrette samfundet i en grøn retning?

  Jeg kan heller ikke få øje på de subsidier der er nødvendige og givet, for at ændre på de frie konkurrence og markedsvilkår?

  Jeg kan heller ikke se hvilke virksomheder der er tvunget ud af markedet pga. grøn omstilling?

  Sorry, men det hele har et skær af DDR 2.0.

  Jeg havde hellere set et grønt fokus på forbedring af velfærden, et grønt fokus på immigrationsproblemer og en grøn forbedring af menneskers relationer til hinanden.

  Er det for meget forlangt af de grønne?

  Venligst

 34. Der var et yndigt land

  “Grøn” politik er RØD politik, og “klima-politik” er også
  RØD politik, og den “grønne” omstilling af landbruget
  og erhvervslivet og samfundet, er også kommunistisk
  og radikal politik. “Grøn” er en falsk etikette, et humbug
  ord, et lokkedueord, et svindelord, et sukker- og choko-
  lade overtræk på noget der er giftigt.

  “GRØN” er blevet et propaganda ord.

 35. Der var engang et yndigt land

  Man kan tilføje at den “grønne”
  politik nu også omfatter WEFs vanvittige planer for
  danskernes og europæernes fremtid. Det kan næsten
  ikke blive mere uhyggeligt. WEF er en trussel mod alt
  med liv og sikkerhed. Se Snaphanen.

 36. Niels Poulsen

  Der er der godt nyt til tilhængere af fossile brændstoffer:

  https://www.berlingske.dk/oekonomi/nyt-oliefelt-i-nordsoeen-kan-blive-taget-i-brug-naeste-aar

  Måske vil der være nogen, som undrer sig over dette efter at have læst Aamunds blogindlæg, men det er altså først nytårsaften 2050, at Danmark stopper udvindingen af olie og gas i Nordsøen. Det er om 28 år, og mon ikke alle spor til den tid er slettet efter den Hitler-kopi, der pt. residerer i Kreml og alene har skylden for den energikrise, den vestlige verden står i?

  Jeg hæfter mig ved, at olien i udbygningen af Solsort-feltet ligger indlejret i sandsten.

  Måske er der nogen, som forestiller sig, at olie i Nordsøen ligger som lommer i undergrunden. Det er ikke tilfældet. Olien ligger indlejret i sand- eller kalksten. Det kræver stor snilde fra geologernes side at udvinde olien fra den kompakte kalksten. Man pumper vand med en anden saltkoncentration end omgivelserne ned, og på den måde stiger olien op.

  De tilbageværende olieressourcer i Nordsøen ligger indlejret i kompakt kalksten. Det gør det – sammenholdt med de indtil for nyligt lave oliepriser – til en ikke særlig rentabel forretning. Mærsk drev de sidste år forretningen med underskud, og der var derfor, at firmaet afhændede den. Olieeventyret var slut.

  1. Michael Andersen

   Det er vrede Greta der har skylden i forening med grønne politikere, der i fællesskab nedlagde kul og atomkraftværker.

   Derfor er der ikke penge til skoler, hospitaler og infrastruktur.

   De politisk korrekte har dummet sig og skabt et fattigt socialt uretfærdigt samfund.

   Nu leder man febrilsk efter syndebukke.

 37. Sæbekassebiler kører uden co2

  NP har vist helt “glemt”
  at for tiden kommer der ingen olie eller gas fra Nordsøen
  til Danmark. Og at det ALENE er Putins skyld at vi mangler
  energi og har skyhøje priser på el-, lys og varme, er det
  rene vrøvl. Gammel-partiernes hysteri og fanatisme mht.
  co2 er i høj grad medvirkende. Hvorfor fylder NP os med
  vås og sludder?

  1. Niels Poulsen

   Personen med de 1001 falske navne skriver:

   “NP har vist helt “glemt” at for tiden kommer der ingen olie eller gas fra Nordsøen
   til Danmark.”

   Hvor har du det fra? Kan du angive en kilde?

   Fakta er: “Danmark er samlet set 64 % selvforsynende med olie”

   Energistyrelsen 1.6.2022

   https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danmark-godt-rustet-i-forhold-til-nye-oliesanktioner-mod-rusland?publisherId=13560344&releaseId=13652495

   Udfordringen med Tyra-feltet, som har dækket og fra ca. 2023/24 igen vil dække Danmarks samlede gasforbrug, har jeg redegjort for tidligere i kommentarsporet.

   Nu vil jeg ikke spilde mere tid på at gendrive useriøse debattørers løgne.

   1. Sæbekassebiler kører uden co2

    Til radikale mr. X der pt. kalder sig Niels Poulsen

    Der kommer intet via Mærsk felterne, og hvis der
    iøvrigt var normale leverancer, hvorfor er gas- og
    andre energipriser så eksploderet?? Og hvis
    de mange vindmøller er så enormt positive og
    gode til at lave strøm, som det påstås, hvorfor
    er el-prisen så fire eller fem-doblet? Se
    PragerU om co2 osv. og bliv meget klogere.

 38. Michael Andersen

  I artiklen “How women in the executive influence government stability”, der blev offentliggjort i Journal of European Public Policy, giver Svenja Krauss og Corinna Kroeber beviser for, at kvinder i magtpositioner i den udøvende magt styrker regeringens stabilitet.

  Ved hjælp af originale data fra 27 europæiske lande mellem 1945 og 2018 viser Svenja og Corinna, at mens der ikke er nogen mærkbar effekt af kvindelige premierministre på regeringens varighed, er kabinetter med en højere andel af kvindelige medlemmer mere modstandsdygtige og mindre tilbøjelige til at blive udsat for interne fyringer end regeringer domineret af mænd.

  Resultaterne tyder på, at “kvindelige ministre er i stand til at indføre forskellige adfærdsnormer og ændre politikkens karakter mod en mere kompromisorienteret ramme.”

  Er stabilitet og kompromis vigtigere end præcision? Er 2 plus 2 lig med 3,99?

  1. Fra velfærdsstat til terrorstat

   M. Andersen

   Nej, de giver ingen beviser. Politik-kvinder har destabiliseret
   hele Europa. Den slags artikler og rapporter udarbejdet af
   feminister m/K vrimler det med, og deres troværdighed er
   meget beskeden. Det er nærmest altid propaganda. Se
   Hodjas blog hvor politiserende kvinder afsløres som de
   pludrende snakkemaskiner de som regel er. Og de i
   visse kredse beundrede kvinder som Merkel, Ylva og
   Thatcher, Theresa May, Mona Sahlin og Mette F osv.
   er der heller ikke megen glans over, når de har været under luppen.

   1. Michael Andersen

    Enig

    Rapporten er et identitetspolitisk angreb på mænds kvaliteter.

    Tak

 39. Ivan Dybdal

  PS. Vi har gas nok i Nordsøen, men vi må ikke få den billigt selv. Det forhindrer EU så vidt jeg forstår.
  Utroligt vi danskere skal fryse, hvis vi har rigeligt med billig naturgas selv! 🙁
  Hvordan er DK kommet så galt afsted?

  “Når Tyra-feltet igen leverer gas til Danmark, vil det ikke give billigere gas. Det er alene et spørgsmål om forsyningssikkerhed, lyder det fra DI Energi.”
  03. aug 2022
  https://www.tvsyd.dk/syd-og-soenderjylland/dansk-gas-fra-nordsoeen-vil-ikke-paavirke-gasprisen

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *