THE ICE IS MELTING AT THE PØULES

På sit fineste Sdr. Bjert-engelsk fastslog Villy Søvndal i 2009 på klimatopmødet COP 15 i København, at polerne var i afsmeltning. Efterfølgende kunne medierne præsentere billeder af grønlandske smeltevands-søer og døende skelet-isbjørne, der slæbte sig af sted over en isfri stenørken. Der er jo ikke noget at sige til, at Greta Thunberg- generationen fik sat en skræk i livet og følte ligesom Greta, at deres barndom var blevet stjålet på grund af rædslen for den fremtid, der var ved at forsvinde. Nu var det ikke Villy Søvndal, der satte dette skrækscenario i gang, men UNEP (United Nations Environment Program), som var forløberen for IPCC. I 1989 publicerede nyhedsbureauet AP en udtalelse fra UNEP, der vurderede, at hele nationer kunne blive udslettet fra Jordens overflade på grund af den stigende vandstand i verdenshavene, hvis ikke den globale opvarmning kunne standses senest i år 2000. Ifølge den daværende FN-klima chef Noel Brown havde vi 10 år til at standse opvarmningen, hvis ikke udviklingen skulle løbe helt ud af kontrol med stigende varme op til 7 grader i løbet af de kommende 30 år. Dette og FN’s kommende undergangs-scenarier blev slugt råt af medier, politikere og NGO’er der nu proklamerede globale oversvømmelser og afbrændte landskaber som følge af menneskehedens fortsatte udledning af CO2.

 De vestlige samfund er ramt af klimapanik og satser desperat på en radikal grøn omstilling af alt fra energi til kødpølse. Det har foreløbigt ført til en energikrise i Europa, hvor man hårdhændet har nedlagt atomkraftværker, gasfelter og kulkraftværker samt stoppet for søgningen efter ny fossil energi. I stedet har de panikramte politikere satset hele butikken på sol- og vindenergi, der jo fungerer som vinden blæser og solen skinner, og som slet ikke kan levere energi som forudsat. Vi har nu fået akut energimangel med eksploderende priser på gas og elektricitet med en deraf følgende galoperende inflation. Politikere lærer som bekendt hverken af andres eller deres egne fejltagelser. De nægter hårdnakket at genoplive de fossile  og nukleare energikilder og truer i stedet med at skære ned på temperaturerne i hjemmene og på arbejdspladserne. Belysningen dæmpes som ved krigsberedskab. Privatkørsel begrænses, og befolkningerne opfordres til at spare og spænde livremmen ind på enhver måde. Alle EU’s statschefer er naturligvis enige med von der Leyen i, at det er Putins skyld alt sammen, men allerede i 2018 advarede den amerikanske regering forgæves Angela Merkel om, at EU og Tyskland i særdeleshed ville blive katastrofalt afhængig af russisk energi, hvis ikke man skaffede sig alternative energiforsyninger. Og inflationen var godt i gang længe inden Ukraine-krigen.

Men hvordan går det egentlig med den polare afsmeltning, der ifølge FN’s plan skulle oversvømme alle os, der ikke bor i et land med høje bjerge? Det japanske institut for polarforskning rapporterer, at det arktiske isdække i juli og august ligger over 10-årsgennemsnittet i perioden 2010-20. Ifølge DMI er de nuværende sommertemperaturer på samme niveau som gennemsnitstemperaturen i perioden 1958-2002. Altså ingen faretruende temperaturstigning eller atypisk afsmeltning i Arktis. Isbjørnebestanden i Arktis tæller omkring 30 000 dyr og er i vækst efter, at isbjørnen er fredet. Det har i det hele taget været en skidt sommer for undergangsprofeterne. For første gang i 80 år har Atlanterhavet i månederne juli og august ikke produceret en orkan til fortvivlelse for især amerikanske medier, der gerne kæder disse sommerorkaner sammen med en menneskeskabt global opvarmning. Her i september er der ganske vist en orkan i anmarch, så pressen endnu kan nå at holde liv i klimaskrækken til glæde for IPCC og den grønne omstilling.

Den er desværre også helt gal med udviklingen i verdens største koralrev, The Great Barrier Reef i Australien. Nu har vi årtier måttet høre rædselsberetningerne om afblegningen af de farvestrålende koraller, der var dødsdømt på grund af menneskeskabt forsuring og opvarmning af Stillehavet. I en ny rapport fra Australian Institute of Marine Science (AIMS) påvises det, at Great Barrier Reefs’ koraller er i den højeste vækst observeret i 36 år.  Chefen for AIMS kommenterede, at udviklingen viser, at koralrevet er robust og kan komme sig efter en periode med afblegning og angreb fra søstjerner. Koralvæksten i revets nordlige og centrale del er vokset med omkring 30 procent. Den amerikanske tv-station CNN fik dog som sædvanlig vendt den gode AIMS-rapport på hovedet og rapporterede videre om koraldøden. Det provokerede en kommentar fra chefen for Global Warming Policy Foundation, dr. Benny Peiser: ” Det her er bare det seneste eksempel på manipulation med videnskabelige data. Hvor længe tror de, at de slipper af sted med det?”  Politikere og medier lader sig ikke forvirre af disse aktuelle observationer, men fortsætter ufortrødent den totalitære grønne omstilling. Vi andre må så glæde os over, at den globale opvarmning ikke er, hvad den har været.

59 Thoughts to “THE ICE IS MELTING AT THE PØULES”

 1. Der var et yndigt land

  Al ærlighed og fornuft synes at
  have forladt de gammelkendte politiske partier.
  Eller deres ledere. Både K, V og S er enige om at co2
  er en gigantisk trussel mod menneskeheden. Pia Olsen
  Dyhr fra SF mener at der er 152 køn, at klimaet er det
  vigtigste, og at en hel eller delvis afskaffelse af landbruget
  er nødvendig for at redde kloden fra dommedag. Mette
  Mink finder der er et stort behov for at babyer 0-3 år kan
  få sig et kønsskifte, og Mette & Co. er parate til at bruge
  hundredvis af milliarder af kroner på rød omstilling af
  samfundet. Og hun har startet et samarbejde med WEF,
  et kommunistisk foretagende som går ind for mad lavet
  af kogte og stegte insekter samt bark og træflis. Sofie Car-
  sten fra R og dem fra Enhedslisten er klar til at forære
  danskernes land og folkehjem væk til kulturfremmede “berigere”.

  I K og V er der intet konservativt og ingen danskhed. Begge
  partiers ledere er radikale globalister. Det rager dem en
  fjer hvad der bliver danskernes skæbne under presset fra
  islamister, kommunister og woke feminister. Om alt med
  økonomi, frihed, tryghed og velfærd kollapser, som det er
  sket i Sverige og flere andre lande, bekymrer dem vist slet
  ikke. Selvfølgelig kan der også gå et par år eller fem, inden
  samfundet for alvor rammes af kaos, helt ustyrlig kriminalitet
  og velfærdssammenbrud, men alligevel er deres sorgløshed
  på danskernes vegne, et tegn på stor kynisme.

  At de gamle partier er ligeglade med middelklassens og
  underklassens trivsel, helbred, vé og vel, kan iagttages på
  en lang række områder. For dem er det danske folks frem-
  tid noget som de ikke føler ansvar for. Læs Snaphanen om
  mord camoufleret som sundhed og godhed, og se Hodja
  og PragerU.

  1. Dragen

   BENT.A. spot on på den her.

  2. E. Frederiksen

   Der var et yndigt land,
   jeg er desværre så forfærdelig enig med dig,
   det er som jeg også ser det.
   Dejligt, vi kan “tale” om al den vanvid, man føler,
   bl.a. på 24nyt, Asger Aamund o.l. steder,
   ellers var det til at blive vanvittig over.
   Det ender snart galt med de tåber, der reagerer
   landene og alle magtfolkene, der kun tænker i Dollars.

 2. Michael Andersen

  Myten om Co2 er falsk.

  De globale COVID-19-nedlukninger reducerede fossile CO2-udledninger med anslået 2.4 milliarder tons i 2020. (1)

  Alligevel faldt temperaturen ikke, selvom der blev udledt mindre co2.

  Mindre co2 i den nævnte størrelsesorden, svarer til at 500 millioner biler (2) fjernes fra vejene. Problemet er at bilerne fjernes forgæves, fordi co2 ikke er problemet.

  Løsningen bliver endnu mere ekstrem fordi 500 millioner biler, der fjernes, skal erstattes af noget andet. Det noget andet skal allokeres økonomisk, produceres og betales af almindelige mennesker.

  Problemet er at almindelige mennesker, efter de har betalt deres elbil, deres solceller og deres vindmøller, stadig har det problem som radikal-grønne politikere lovede at løse.

  Det er tid at gøre ansvaret gældende for at tusindvis af milliarder er spildt. Videnskaben og forskningen siger det klart, det er vanddamp der er problemet.

  Det klogeste er at gøre det rigtigt første gang. Det er tid at gøre op med en uansvarlig radikal-grøn politik.

  Det er dyrt med forkerte løsninger og det er dyrt når berigelsen udebliver.

  National Center for Atmospheric Research (NCAR) (1)
  COVID lockdown causes record drop in carbon emissions for 2020 (2)

 3. Niels O

  “Great Barrier Reef coral report cuts both ways
  Reef report card shows signs of recovery along with deepening concerns ”

  https://cosmosmagazine.com/earth/oceans/gbr-coral-report-2022/

  1. Michael Andersen

   Who spreads fake news?
   Elderly conservative males are likely to fall for made-up stories.
   Cosmosmagazine dot com
   9 January 2019

   Spreder Cosmosmagazine fake news?

   1. Niels O

    “Failed Fact Checks

    None in the Last 5 years

    Overall, we rate Cosmos Magazine a Pro-Science magazine based on proper scientific sourcing and minimal editorial bias. (D. Van Zandt 4/16/2018) Updated (08/06/2022)”

    https://mediabiasfactcheck.com/cosmos-magazine/

    Ja, og der er tydeligvis rigtig mange “elderly conservative males” herinde. Især nationalconservative.

 4. Bo

  Spot on. Det er sgu helt befriende at læse hvad virkeligheden er. Jeg siger som Asger, der er FOR mange koldbøtter i Folketinget, hysteriet fortsætter. Godt skrevet Hr. AAMUND.

  1. E. Frederiksen

   BO
   100% enig.

 5. ino

  Kommentarerne i Information kan læses uden login. I dag har avisen et interview med en “klimaforfatter” Elizabeth Kolbert: https://www.information.dk/moti/2022/09/klimaforfatter-elizabeth-kolbert-ingen-lykkelige-slutninger-tids-stoerste-historie?lst_frnt#comments-open
  Der er en afgrund mellem Asger Aamund og de fleste kommentatorer til interviewet.
  Jeg fatter ikke hvor Informations abonnenter har så meget misinformation fra – hvis ikke det er fra avisen med det misvisende navn “Information”.
  Det spændende spørgsmål er selvfølgelig hvad der skal til for at omvende katastrofefantasterne. At de har taget fejl gang på gang, er tilsyneladende ikke nok.

  1. Michael Andersen

   Her er et udpluk af pointerne

   klimaangst
   Dansk politik er en børnehave
   Der er ingen lykkelige slutninger
   Hvor meget og hvor lidt stat skal vi have?
   Det er ikke et rædselsscenarie. Det er realitet
   at vi ikke kan styre temperaturen på planeten
   vores CO2 udledning er så høj som den er lige nu
   at det ikke afgjort, om planeten vil blive ubeboelig
   vækstbestræbelserne under kapitalismens skylden for miseren
   Mange af os i den ældre generation døjede med varmen i sommer
   I de senere år er det blevet varmere og varmere, og næste sommer bliver endnu varmere
   En krig var desværre det der skulle til for at ændre folks vaner og for alvor sætte skub i den grønne omstilling.

   Bemærk at myten om co2 eksisterer. At grøn omstilling vurderes positivt. At det desværre er acceptabelt med krig, når den sætter gang i grøn omstilling.

   Sandheden er fraktioneret til særinteressers udlægninger. Problemet er at vi som vælgere er utilstrækkeligt informerede.

   Der er kun hæderlige menneskers udlægning ud fra videnskab, forskning og logik.

   Dermed en stor tak til Hr. Aamund.

   1. Jørgen Jørgensen

    Din kommentar virker ret flimrende. Hvad er
    citater, og hvad er dine egne meninger? Kan du
    ikke prøve at udtrykke dig mere klart, eller opdele
    citater og dine egne tekster noget skarpere?

    1. Michael Andersen

     Tak og naturligvis.

     Dette er mine kommentarer:

     Bemærk at myten om co2 eksisterer. At grøn omstilling vurderes positivt. At det desværre er acceptabelt med krig, når den sætter gang i grøn omstilling.

     Jeg konkluderer at
     Sandheden er fraktioneret til særinteressers udlægninger.

     Fordi vi mangler indsigt i politikkernes beslutningsgrundlag og som oftest kun får redigerede beslutninger.

     Eksempel: Hvilke data, fysiske og kemiske beregninger gjorde at man tilvalgte co2 og fravalgte vanddamp, som årsag til klimaforandringer?

     Heraf følger et generelt problem med at vi som vælgere er utilstrækkeligt informerede.

     Derfor er der kun hæderlige menneskers udlægning ud fra videnskab, forskning og logik.

     Dermed en stor tak til Hr. Aamund.

     Venligst

 6. JC Holland

  Karakter i Life of Brian #2: “THE ICE IS MELTING AT THE PØULES”
  Alle andre karakterer råber og skriger, løber rundt som kyllinger uden hoved og kaster sig i DET DØDE HAV..

  Censuren stopper filmen. Kun venstreorienterede film kan få premiere…og modtage Oscar & Pol Pot -priser.!!

 7. Fra velfærdsstat til terror-stat

  Man kan undre sig over hvor let
  og nemt det er at føre et lands befolkning bag lyset. Med løgn og
  lidt tålmodighed kan man endda få 80-90% til at hjælpe til med at
  ødelægge både dem selv, deres egne familier og deres eget samfund.

  Det er hvad der er foregået i Danmark, Norge, Sverige, England og
  Venezuela etc. gennem flere år. Lande som tidligere var præget af
  en kristen kultur, oplysning, sammenhold og saglig debat, men som
  nu kendetegnes af ateisme, nihilisme, marxisme, propaganda, for-
  dummelse, mangel på sammenhold samt censureret demagogisk
  debat.

  Netop danskernes mangel på viden og sammenhold, vil
  sandsynligvis blive danskernes skæbne og undergang. Når helte
  og fremsynede tænkere som Aamund, Hodja, Trumfes, Rossmann,
  Klaus Ewald, Snaphanen og flere andre viser vejen, følges de ikke
  op af ret mange danskere. Som åbenbart ikke forstår at passivitet
  snart kan føre til den største katastrofe nogensinde i Danmarks
  3000 år lange historie.

  Et folk uden sammenhold, uden politisk indsigt, uden handle-
  kraft, er dømt til at vige og lade sig overvinde af fjender som holder sammen, og som handler med kraft, vold og beslutsomhed.

  Som det ser ud lige nu, har danskerne kun en galgenfrist tilbage,
  inden alting braser sammen og alt er tabt.

 8. Fra velfærdsstat til terrorstat
  1. Fra velfærdsstat til terrorstat

   PS: Den katastrofe der hentydes til, har ikke noget med co2
   at gøre, for co2 er en uskadelig og nyttig luftart. Nej, det er
   Danmarks økonomiske, kulturelle og folkelige undergang
   det drejer sig om. Danskerne snydes og terroriseres af
   Chrborg og “systemet”, og folkeudskiftning og folkemord
   er hvad vi kan vi blive udsat for om kort tid. Læs om WEF.

   1. E. Frederiksen

    Fra velfærdsstat til terrorstat
    Vi kan ikke undvære helte
    og fremsynede tænkere som Aamund, Hodja, Trumfes, Rossmann,
    Klaus Ewald, Snaphanen og flere andre,
    samfundet bryder sammen snart eller hurtigt, når de og vi, der er enige, ikke er mere.
    Der er grusomme og onde, magtfulde kræfter i gang.

 9. Steen Raaschou

  Hvordan de kan snydes? Jamen samtlige medier har i årevis løjet om klima, Trump, Covid vacciners bivirkninger og nu Ukraine. Hvor mange danskere søger på nettet til de pålidelige kilder, der trods alt findes? 10 procent?

  1. tavsen

   “Hvor mange danskere søger på nettet til de pålidelige kilder, der trods alt findes? 10 procent?”

   Du er optimist. Danskerne er lullet i søvn af for megen velfærd. Der er så mange oplysninger på nettet, men det er nu nemmere, at tro på MSM bringer dig, hvad du har brug for!!! 😉

   Folketingets hjemmeside har en fin nyhedstjeneste, men hvor mange bruger den, nej det er nemmere at lade sig informere gennem statsstøttede medier. Og har TV ikke fortalt om noget, eksisterer det ikke

   http://www.ft.dk er proppet med fakta. Du kan endda se de folkevalgtes CV. Og har de forvoksede skolebørn aldrig haft et ærligt arbejde i det private erhvervsliv, hvordan skal de så kunne administrere milliarder? Se bare hvor hurtigt sosserne fik kørt Frederiksberg kommune i sænk. Den kommune mangler over 100 millioner. Og til næste KV vil den røde fløj igen tordne, og blive genvalgt

 10. Niels O

  Og så fortsætter klimareligionskrigen i en ny blog, hvor kun belejlige halve sandheder til at støtte egne holdninger bliver hevet frem i teksten.

  Disciplene af samme holdninger hviner af fryd i kommentarsporet.

  Og nej, den anden part i krigen er ikke et hak bedre.

  Hvem går det ud over? Den store grå masse imellem, der bare gerne vil modtage lødig og ægte information.

  1. Michael Andersen

   “….Ja, og der er tydeligvis rigtig mange “elderly conservative males” herinde…. ”

   Hvordan ved man det? Hvor ser vi de rå data?

   “The reality of human nature is that people tend to easily accept that which aligns with their preconceived notions but demand very high standards of proof for anything that challenges their presumptions.”

 11. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Snart vil det være livsfarligt bare at gå en tur
  i gaderne, bare at cykle på arbejde, bare at tage på indkøb,
  bare at køre i bil fra den ene by til den anen, bare at være
  hjemme. Se hvad Den korte avis fortæller om det farligste
  land i Europa at være i, bortset fra Ukraine. Læs om tusind-
  vis af overfald, voldtægter, røverier, indbrud, mord og
  påsatte brande.

  Vores egen Mette-regering ønsker nu at give 3 ekstra
  milliarder til indvandring m.m. Til de fysiske hospitaler
  og psykiatrien har man intet ekstra givet i tre år i træk.
  Til energi-øer 100 km ude i havet vil man give 30-50-100
  milliarder.

 12. Sæbekassebiler kører uden co2

  Aamunds artikel viser hvor latterlige,
  fjollede, dumme og utroværdige klima-aktivisterne er,
  og hvor uvidende og uduelige de fleste politikere er.
  Og hvor dovne de er. Det mindste de kunne have
  gjort, var vel at sætte sig ind i hvad co2 er for noget,
  og hvad solen betyder for klimaet. Men det gad de ikke.
  Selvom nogle opslag i leksika og på nettet kunne have
  hindret mange misforståelser, fejltagelser og økonomiske
  ulykker.

  Ligesådan med corona-influenzaen, som også er blevet
  håndteret tåbeligt.

 13. Ole Mejlstrøm

  Man kan som ansvarlig dansk borger kun være enig med dig, Asger!

  Personligt har jeg efter mange års aktivt virke i flere forskellige politiske partier totalt desillusioneret trukket mig ud, forbeholder mig dog retten til at kritisere den åbenlyse mangel på indsigt og forstandighed fra politikerside og afgiver min stemme ved de valg, som systemet nu ellers under os slaver!

  Jeg, og det meste af min familie, er totalt pas på samfundet og dets totale deroute og overgivelse til os fuldstændig fremmede og ligegyldige horder sydfra!
  Vi passer vort, forbereder os på systemets kollaps og hæger om vores nationale tilhørsforhold!

  1. Fra velfærdsstat til terror-stat

   Systemets kollaps bliver desværre nok
   en blodig og skrækkelig omgang. Noget med
   svenske tilstande, masser af skyderier og knivstik i gaderne,
   brændende huse og biler, bander der røver, myrder, vold-
   tager og terroriserer osv. Politiet, brandvæsnet, ambulan-
   cer, postvæsnet og meget andet kommer ikke frem.
   Sundhedsvæsnet, den sociale velfærd, retsvæsnet og
   bustrafikken bryder sammen, og der opstår mangel på
   fødevarer, strøm, varme, vand og lys. De fleste butikker
   og banker lukker, biler, cykler og andet stjæles, og ind-
   brud og hjemmerøverier bliver noget helt almindeligt.
   Vi har noget at glæde os til, forsvarsløse som vi er.

  2. tavsen

   Ole Mejlstrøm
   “åbenlyse mangel på indsigt og forstandighed fra politikerside”

   Hvad kan der forventes af forvoksede skolebørn? Gå ind på Folketingets hjemmeside ft.dk Der er alle de valgtes CV lagt ind. De fleste har aldrig nogensinde været ansat i det private erhvervsliv. Hvordan kan de politikere nogensinde få en fornemmelse af, hvilken økonomi der virker?

   Da der skulle podes, fik lediggængerne travlt med at komme ud på arbejdsmarkedet. 200kr i timen var bedre end at gå ledig. (blev nedsat til 180kr, da miseren blev opdaget)

   Og nu skal der vaccineres igen, men ingen mangel på arbejdskraft. MYSTISK

 14. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

  Noget som er typisk for MSM
  er at de ser alt fra statens og bureaukraternes synspunkt.
  F.eks. skrives der om danskernes gæld til skattevæsnet,
  (som er 150 milliarder) at danskerne er nogle dårlige
  betalere, at de snyder og benytter sig af tricks og huller
  i lovgivningen osv. Ingen steder skriver MSM at den
  store gæld nok er et udtryk for at skattetrykket er alt
  for hårdt. Ingen steder skriver man at betydelige dele
  af denne gæld skyldes humbug eller urimeligheder fra
  systemets side.

  Nu er der lagt op til at mange danskere kan blive nødt
  til at gå fra hus og hjem, fordi de ikke kan klare at
  betale for de enorme prisstigninger på energi, el og
  varme m.m. Det kunne MSM jo benytte til at fortælle
  om hvor brutalt, groft og hensynsløst man tit behandler
  folk som er kommet bagud med huslejen eller terminen.
  Men det fortier MSM.

 15. Der var et yndigt land

  Når danskere så er blevet hjemløse, er de nærmest retsløse.
  Mens indvandrere fra dag 1 har masser af borgerrettigheder og
  menneskerettigheder. De har straks retskrav på en bolig, og kom-
  munerne SKAL sørge godt for dem, det har de PLIGT til. Derimod
  må man gerne pisse på danskerne.

  Det er det samme med førtidspension. Indvandrerne har igen
  fortrinsret. Også på andre områder diskrimineres danskerne.
  De er pariaer i deres eget land. Det finder de gamle partier
  helt i orden. Det minder snart om apartheid i Sydafrika for
  50-70 år siden, hvor dele af befolkningen blev behandlet som
  untermenchen. Det var medierne dengang vildt forargede over.

 16. Bent Christensen

  Medierne glemte også sidste vinter, at berette om, hvordan ishavet nord om Rusland frøs til, og skibsfarten måtte have hjælp til at komme fri. Det bedste bevis imod hypotesen om menneskeskabt global opvarmning, er det manglende bevis i form af et videnskabelige eksperiment, som beviser, at CO2 er en såkaldt klimagas.
  CO2 er tværtimod forudsætningen for alt liv på jorden.

 17. Michael Andersen

  Det føles rigtigt at gå ind for grøn omstilling, det gør de politisk korrekte og dem man ser op til.

  Indtil det går galt.

  I Italien protesterer befolkningen mod helt urealistisk høje energipriser. I Tjekkiet går over 70.000 på gaden. I Tyskland demonstrerer yderste venstre og yderste højre, sammen.

  I Holland er der traktorkørsel i byerne. Sverigesdemokraterne bliver største parti. Erdogan roses for at sige, at sanktionerne er skyld i de høje energipriser.

  De politisk korrekte og grønne regeringer troede at højere energipriser fremskyndede omstillingen. I stedet er det gået modsat, gassen er gået af ballonen, folket piver og må bestikkes.

  Den grønne omstilling har ramt de fattige og middelklassen. Der er lang tid til foråret og der er snart valg.

  Det bliver populært at stemme nej, nej og atter nej.

 18. Ivan Dybdal

  Klimaet er et resutat af vejret, som altid har skiftet. Jeg tror ikke vi kan gøre noget ved vejret. Der findes ikke dårligt vejr kun forkerte klær! 🙂

 19. Thomas Poulsen

  Jeg synes nu vejret har artet sig fint de sidste par år, kolde vintre, varme somre og lune aftener på terrassen.

  I det hele taget er det skønt at være udenfor, særligt her i norden hvor vejret er omskifteligt og himmel og hav hele tiden ændre farve og form.

  Til foråret vil jeg genoptage min gamle hobby at sejle, intet er skønnere end en tur på havet.

  Hvad angår klimaet så er det præcis som da jeg var knægt i 80’erne.

  Den grønne omstilling har intet med miljø og klima at gøre. Det handler om knaldhård marxisme hvor individet skal styres og kontrolleres ned i mindste detalje. Kvoter for det ene, kvoter for det andet, afskaffelse af kontanter, biometrisk betaling, adgang til data ned på borgerniveau, overvågning af al elektronisk kommunikation, nummerpladescannere, masterdata, video osv.

 20. Alle de gamle partier er utroværdige

  Danskerne bør for deres egen skyld overveje om de ikke bør droppe
  al støtte til kommunistiske, radikale og woke politikere og partier. For
  kommunisme/ny-marxisme er en yderst menneskefjendsk ideologi.
  De røde lader som om de er de svage og vanskeligt stillede danskeres venner og hjælpere.

  Men de kører samfundet i sænk og ruinerer det
  med masseindvandring, kriminalitet, skatteplyndring, skøre projek-
  ter og pengefrås med milliarder, samt slagtning af firmaer, butikker, landbrug og alle nationale/folkelige værdier og traditioner.

 21. Alle de gamle partier er utroværdige

  Bl.a. har kommunister sammen med feminister
  og pladderhumanister fået Danmark fyldt med fjender af
  kristen kultur og hvid civilisation. Blodet er begyndt at flyde,
  og det bliver kun værre fremover.

  De har også skabt et skilsmisse- og familierets-system som
  udøver et terror-regime overfor mænd, familier, børn og forældre.

  Og de er også i gang med en pervers nedbrydning af sundheds-
  væsnet, velfærden, lov og orden og alle normer.

  Det sidste nye er at de vil samarbejde med WEF og Klaus Schwab.
  Mette Mink og Heunicke har skrevet under på det. Snaphanen
  fortæller nærmere om uhyrlige planer.

 22. Niels Poulsen

  Hvor er det ærgerligt, at Twaites-gletsjeren ikke har læst Asger Aamunds sjove skriv og taget ved lære af irettesættelsen af den etablerede videnskab. For så ville den nok holde op med at smelte. Fy skam. Det er en rigtig dum gletsjer. Den er nok grøn- eller rødradikal ligesom Søvndal og Thunberg.

  Fra dagens BT på nettet:

  https://www.bt.dk/udland/videnskabsfolk-slaar-alarm-dommedags-gletsjeren-smelter-dobbelt-saa-hurtigt-som

  1. Michael Andersen

   På gletsjere findes der støv. Støv kommer blandt andet fra Jordens store ørkener, som Sahara. Støv på gletsjere tiltrækker solvarme og varme smelter is.

   Såfremt man brugte de grønne spildte omstillingspenge på opdyrkning af Sahara og på at forhindre sand og støvflugt, kunne man nedsætte smeltehastigheden på isbjerge og gletsjere, samt brødeføde dele af Afrikas befolkning.

   Altså er den spildte grønne omstilling indirekte skyld i at isbjergene smelter og Afrika sulter.

   Fordi man kunne have løst rigtige problemer.

   Venligst

   Godzilla Sahara dust storm linked to melting Arctic sea ice
   Newscientist dot com
   27 November 2020

   1. Niels Poulsen

    Man vil aldrig kunne opdyrke de ørkenområder, der som to bånd ligger nord og syd for Jordens ækvator. Det skyldes Coriolis-effekten. Der er forbavsende lidt om dette grundlæggende vilkår for en roterende planet på nettet, men her er lidt:

    https://www.geologyin.com/2014/09/why-does-earth-have-deserts.html

    Jeg kan ikke huske, hvornår jeg blev indoktrineret om det i det røde danske undervisningssystem – var det i gymnasiet eller på universitetet? – men det må have været i forbindelse med, at jeg blev introduceret til den grøn- og rødradikale kommunist Isaac Newtons falske teorier.

    Det var før højreorienterede hjemmesider i USA satte tingene på plads og oplyste os om SANDHEDEN.

    1. Michael Andersen

     Negev-ørkenen dækker over 60% af Israel. Landbrugsaktiviteter og smarte vandingssystemer har forvandlet sand til grønne marker, det modsatte af den ørkendannelsestendens, som store dele af resten af verden kæmper for at forhindre.

     Ørkenlandbrug i Israel er en af landets største succeser. Hvorfor roser og anerkender radikal-grønne ikke genialitet?

     Geniale løsninger på rigtige problemer. Det er hvad der redder verden.

     Venligst

     1. Niels Poulsen

      Fossile brændstoffer er ikke nogen genial løsning. De opvarmer atmosfæren og ødelægger miljøet.

      Det er en så tilbageskuende teknologi, og dens apologeter er at sammenligne med de stenalderfolk, som begræd flintestensredskabernes forsvinden ved overgangen til bronzealderen. Nu er jeg selv for ung til at have været til stede, men måske Aamund var med, dengang man gik fra den gamle medicin til den nye? Wauw bronze, hvor er det dog radikal grønt, hvor er det kommunistisk! Det råbte de tilbageskuende dengang.

      USA’s måneekspedition, som også Trump støttede i sin præsidentperiode, vil muligvis løse fremtidens energiproblemer. Månen er rig på Helium 3, som er en helt ren energikilde. Det er naturligvis fremtidsmusik lidt endnu.

      Nogle gange synes jeg, at Trump bliver lidt uretfærdig behandlet, for han er jo ikke nogen bagstræberisk person, som debattørerne her på bloggen. Han er blandt andet skyld i, at der så hurtigt blev udviklet en vaccine mod coronavirusset. Det bør man takke ham for.

     2. Michael Andersen

      # Niels Poulsen

      “Fossile brændstoffer er ikke nogen genial løsning. De opvarmer atmosfæren og ødelægger miljøet.”

      Forklar beregningerne!

      Hvis det ikke kan forklares, kan det ikke forsvares.

      Venligst

 23. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

  Niels Poulsen er en naivist som sluger alle MSMs
  klima-løgne råt. Hans satire havde været sjov og
  ok hvis de havde indeholdt et gran af sandhed.
  Nu er den bare plat og gumpetung. Er NP fra
  den grønne aktivist-bevægelse der har Greta
  Tunfisk som sit store forbillede?

 24. POLITIK ER TIT ORGANISERET ONDSKAB PLUS IDIOTI

  Her op mod valget véd politikerne
  pludselig godt hvad folket ønsker, og pludselig vil regeringen
  skaffe os et bedre sundhedsvæsen, en stram indvandringspolitik,
  mindre kriminalitet, mere trivsel og velfærd, en bedre psykiatri,
  en bedre behandling af de gamle, de arbejdsløse, de hjemløse
  og voldsramte osv.

  Men hvorfor har regeringen intet foretaget sig i tre år, udover at
  diske op med lappeløsninger, snik-snak og symbolske tiltag??
  Og hvorfor er man samtidig med at man lover bedre velfærd,
  i gang med i snesevis af byer at nedlægge cafeer, væresteder,
  ældreklubber, turistkontorer, butikker, skoler, lægehuse, bus-
  ruter, sports- og ungdomsklubber og meget mere?? Kommu-
  nerne har fået ordre til hver at spare mellem 25 og 125 millio-
  ner kroner på de sociale budgetter. Det er mest de svage og
  de vanskeligt stillede det går ud over.
  mere??

 25. Ivan Dybdal

  Enig med Thomas Poulsen 06/09/2022 at 16:21, der skriver:
  “Den grønne omstilling har intet med miljø og klima at gøre. Det handler om knaldhård marxisme”
  Se her et tragikomisk tysk eksempel fra Der Spiegel. “Den grønne lokalpolitiker Manoj Jansen fra Nordrhein-Westfalen skal have udført højreekstremistiske angreb mod sig selv ” 🙂

  »Der grüne Kommunalpolitiker Manoj Jansen aus Nordrhein-Westfalen soll angebliche rechtsextreme Attacken gegen sich selbst verübt haben (😊) Jansen, 33, der auch mit seinem Geburtsnamen Subramaniam auftritt, war bis zum Wochenende Stadtrat für die Grünen in Erkelenz. Er zeigte seit Juli immer wieder gegen ihn selbst gerichtete rechte Straftaten bei der Polizei an. Neben dem Angriff auf sein Auto wurden auch SS-Runen und ein Hakenkreuz an sein Klingelschild geschmiert. Der »Rheinischen Post«, die ausführlich über die angeblichen Angriffe berichtete, sagte Jansen damals : »Draußen habe ich zuletzt immer über die Schulter geguckt, wenn ich über die Straße gegangen bin. In meiner Wohnung habe ich mich geborgen gefühlt. Das ist jetzt vorbei, ich fühle mich zu Hause nicht mehr sicher (..)
  »Solidarität missbraucht«
  Der Ortsverband der Grünen teilte in einer Stellungnahme mit, man sei »fassungslos und schockiert« über den Vorfall. »Manoj Jansen hat die Solidarität nicht nur der Erkelenzer Grünen, sondern aller Kommunalpolitiker*innen im Kreis Heinsberg und darüber hinaus missbraucht«, hieß es. »Angesichts der tatsächlichen Bedrohungen durch rechte Gewalt, denen Kommunalpolitiker*innen und viele People of Color ausgesetzt sind, ist sein Tun unentschuldbar«, teilte Dederichs in der Stellungnahme mit. Jansen sei noch am Freitag von seinen Ämtern zurück- und aus der Partei ausgetreten, hieß es weiter«
  https://www.spiegel.de/panorama/justiz/manoj-jansen-gruener-kommunalpolitiker-erfand-nazi-drohungen-a-80ba2894-2f41-45e3-8463-fdf278c091ec

 26. Michael Andersen

  Europa har valgt en ideologisk energiomstilling, hvor man vælger eller afviser og forhindrer investeringer i visse energikilder af ideologiske og ikke teknologiske årsager.

  Konsekvensen er, at forbrugerne betaler mere for energi, og virksomhederne ikke kan betale for energi og CO2-udledning.

  Hvis forbrugerne og virksomhederne, vil have billigere og bedre energi skal de støtte partier der går ind for åbenhed og innovation.

  Åbenhed først, fordi det vigtigste må være at gøre op med myterne.

  Befolkningen har krav på at se detaljerne i beslutningsgrundlaget for Co2. Befolkningen har ret til at vide hvad de satser deres sparepenge og deres fremtid på.

  Hvis det ikke kan forklares, kan det ikke forsvares.

 27. Niels Poulsen

  Michael Andersen

  Der er rig mulig for at gå på biblioteket og låne faglitteratur om klimakrisen skrevet af de ypperste videnskabsmænd og naturvidenskabelige journalister, i stedet for at søge viden på mere eller mindre obskure amerikanske højreorienterede hjemmesider.

  Det er, som om du ikke forstår, at du er oppe mod hele “the establishment”.

  Jeg beklager dybt, at seriøs videnskab er blevet en politisk kampplads. I Danmark er I heldigvis få, men i USA, som har en lang tradition for konspirationsteorier, er misinformation en magtfaktor. Desværre.

  1. Michael Andersen

   Jeg har tidligere vist en teknisk forklaring, den kan ses her:

   KLIMADEBATTENS SATANISKE VERS
   03/09/2022 at 13:00
   03/09/2022 at 19:19

   Når man selv kan forklare det, kan man selv forsvare det.

   CO2 er fake news.

 28. Bent A

  NIELS POULSEN betragter de
  videnskabsmænd og journalister som er enige med NP, som de ypperste, dygtigste og klogeste eksperter der kan opdrives. Hvis
  videnskabsmænd og kritiske journalister i videoer hos Hodja,
  PragerU eller Snaphanen eller i bøger forklarer at co2 hysteriet
  bygger på fup og humbug, mener NP at de er obskure og
  skumle højre-orienterede uden troværdighed. NP er helt
  klart en naiv venstrefløjser.

  1. E. Frederiksen

   Bent A
   Enig med Piotr, godt du er med igen.
   Er enig med dig i dit indlæg.
   Mange hilsener

 29. Bjarne B

  Kan vi ikke lige blive enig om at IS fylder mere end vand så hvis nordpolen smelter så falder vandstanden den stiger ikke.
  Tror der er nogen som skal havde deres penge tilbage fra skolen af

 30. Piotr

  @ Niels Poulsen: Hvem er de “ypperste videnskabsmænd og naturvidenskabelige journalister” du vedholdende påstår, har så evig ret om det store bluf-nummer “klimakrisen”? Bare nævn 2.

  Videnskabsmænd & Damer, ikke nogen journalister, da disse blot er lakajer & luderkarle, der skriver hvad de får besked på.

  Apropos, besked på! Det er også gældende alle de videnskabsfolk FN har udpeget til at sidde i IPCC-panelet, de skriver også kun hvad FN, WEF, NWO og ikke mindst EU befaler!

  Når du skriver: “Det er, som om du ikke forstår, at du er oppe mod hele “the establishment”.
  Så lyder du som de danske nazi-kollaboratører, der i starten af 2WW ikke ville forstå, hvorfor en del af befolkningen fandt totalt uholdbart, at de gjorde forretninger med Nazi-Tyskland/Hitler!

  Mange har netop fattet at, det er “the establishment” (jeg kalder det for “Regimet”) vi er oppe imod.
  OG, hvis ikke vi gør modstand mod dette kæmpe Klimabedrag, er blot det første skridt imod indskrænkning af vores personlige frihed.

  Desværre har en majoritet af befolkningen, præcis som dig NP, accepteret socialisternes billige “velfærdsdope”, der henlægger dem i en døs, hvor de ikke ved om de døde eller levende, de kan ikke længere mærke hvad der godt eller skidt for dem selv og de opfatter overhovedet ikke hvad der sker i verdenen omkring.
  De er totalt afhængige af “velfærdstyranniet” og forsætter derfor med at stemme på mere af socialisternes billige “Dope”!

  Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU & Plant et TRÆ! P.

  pS: fedt at se Bent A igen! 😉

  1. Niels Poulsen

   Piotr

   Når du kalder mig og majoriteten af befolkningen for nazi-kollaboratører, så har jeg naturligvis ikke lyst til at debattere med dig.

   1. Michael Andersen

    Kære Niels,

    At lyde som nogen, er ikke at være som nogen. At være som nogen, kræver både ord og gerning. Derfor regner vi heller ikke med Antifa som et vedhæng til radikal-grøn politik, endnu.

    Heldigvis ved mange af os at påstandene der kommer, tit er grebet ud af luften. Som f.eks. ”Søger viden på mere eller mindre obskure amerikanske højreorienterede hjemmesider”. ”USA, som har en lang tradition for konspirationsteorier, er misinformation en magtfaktor”.

    Mit grundlag er lagt frem. Hvornår ser vi dit beslutningsgrundlag for CO2? Og mht. de ypperste videnskabsmænd og naturvidenskabelige journalister, bare nævn 2.

    Venligst

   2. Piotr

    @ NP: Tror du virkelig selv på, at du debattere?
    Du er en debat-sabotør, der febrilsk prøver at så splid i en gruppe der ikke er bange for at tænke selv og fornægter socialisternes røde tråd.
    Hvem har jeg kaldt nazi-kollaboratører?
    Så nu er du et offer og alle dine videnskabsmænd & damer er forduftet!

    Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU & Plant et TRÆ! P.

 31. Om cherry picking.

  Både fortalere for og opponenter mod AGW benytter sig i udstrakt grad af cherry picking ( https://da.wikipedia.org/wiki/Cherry_picking ), når de vil argumentere for deres sag. Et eksempel leverer Aamund i artiklen “The ice is melting at the pøules”.

  Aamund skriver:

  “Det japanske institut for polarforskning rapporterer, at det arktiske isdække i juli og august ligger over 10-årsgennemsnittet i perioden 2010-20. Ifølge DMI er de nuværende sommertemperaturer på samme niveau som gennemsnitstemperaturen i perioden 1958-2002.”

  Det er alt sammen korrekt. Til gengæld er den efterfølgende konklusion misvisende:

  “Altså ingen faretruende temperaturstigning eller atypisk afsmeltning i Arktis.”

  Først det japanske institut, som har følgende interaktive graf for det arktiske isdække:

  http://nsidc.org/arcticseaicenews/charctic-interactive-sea-ice-graph/

  Grafen er interaktiv, og i højre side kan man aktive grafer for middel isdækket for perioderne 1979-1990, 1991-2000, 2001-2010, 2011-2020 og for 2022. Man ser klart den faldende tendens af isdækket over tid. Pr. 6. september lå isdækket 2022 ganske rigtigt over middelværdien for 2011-2020.

  Til gengæld var isdækket i 2022 30% lavere end isdækket for perioden 1979-1990 – og det er katastrofalt.

  Dernæst DMI. Som det ses af

  https://ocean.dmi.dk/arctic/meant80n_anomaly.php

  har sommertemperaturen været nogenlunde konstant i perioden 1958-2022. Men det er slet ikke problemet. Det er derimod den stigende vintertemperatur. Den kedelige udvikling ses klart af grafen.

  Så jo Aamund. Der er både en faretruende temperaturstigning og en faretruende afsmeltning i Arktis.

  1. Citat fra professor dr. scient Johannes Krügers bog: De 32 myter: “Grønlands indlandsis og isskjoldet på Antarktis smelter ikke i et forrygende tempo. Gletsjerne på den antarktiske halvø er begyndt at ændre tilstand fra en negativ til en positiv massebalance. Det vi oplever i Grønland i dag er, at Indlandsisen er på vej tilbage til en mere normal situation efter, at den har været længere fremme under den Lille Istid, hvor Indlandsisen havde den største udbredelse siden den sidste istid. Det er derfor dristigt, når nyhedsmedier og politikere giver offentligheden det indtryk, at det natursceneri, der udspiller sig ved Indlandsisens rand, er et produkt af menneskets udledning af CO2”.

   1. Du svarer ikke på mine indvendinger på din artikel, som angik forholdene i Arktis og ikke om en evt. afsmeltning på Antarktis og Grønlands indlandsis, som du nu blander ind i debatten.

 32. Michael Andersen

  Politikkerne bør stoppe med at skabe klimaangst og i stedet begynde at skabe tryghed.

  Termometret i køleskabet kan ikke lyve og badevægten kan heller ikke lyve.
  COVID nedlukningerne reducerede fossile CO2-udledninger med 2.4 milliarder tons i 2020.

  Alligevel faldt temperaturen ikke. Målinger lyver ikke.

  Temperaturen skal falde, når vi udleder mindre CO2, det gjorde den bare ikke.

  Der er noget galt, når temperaturen ikke gør som politikkerne siger.

  Hvorfor er det kun de mørkeblå der vil gøre op med klimaangsten og skabe tryghed for helt almindelige mennesker?

 33. […] betyder at jorden er på vej mod en ny istid i en naturlig cyklus.(på meget langt sigt). Se også her, her og […]

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *