TAIWAN HYSTERIET SLÅR TIL IGEN

De fleste har i cirkus eller på tv set nummeret med de roterende tallerkner, hvor artisten anbringer tallerkner på toppen af roterende bambuspinde. Når roteringshastigheden aftager, vakler tallerknerne og artisten må springe som en vanvittig mellem de otte pinde for at holde gang i tallerknerne. Til sidst griber han elegant tallerknerne efterhånden, som de falder af pindene og modtager med et buk publikums bifald. Kina er artisten, der må løbe rundt mellem ikke 8, men 50 tallerkner for at forhindre, at de falder af deres pinde. Der er nemlig 50 etniske mindretal i Kina, der alle drømmer om mere frihed og selvstændighed. Den kinesiske ledelse har med gru iagttaget udviklingen under Sovjetunionens opløsning, hvor Stalins engang så mægtige imperium faldt sammen og blev afløst af en række nye selvstændige nationer som Ukraine, Belarus, Georgien og Kazakhstan. Ledelsen af Kinas kommunistiske parti er fast besluttet på, at dette må ikke blive skæbnen for det kinesiske imperium, som skal holdes sammen som en enhedsstat uanset konsekvenser og omkostninger. I Kina tror man fuldt og fast på dominoeffekten: hvis en brik falder og skubber til den næste, falder hele rækken. Kinesisk indenrigspolitik har derfor det mål at nedkæmpe ethvert forsøg på særstilling og selvbestemmelse overalt i det vældige rige.

Det begyndte med Tibet, der i 1913 efter det kinesiske kejserriges sammenbrud udråbte sig til en suveræn nation  efter at have levet mange århundreder under det kinesiske åg. Mellemkrigstidens globale politiske førerhund var England, som støttede det frie Tibet dog under den forudsætning, at landet skulle anerkende Kina som sit formelle statsoverhoved på samme måde som de frie nationer Canada og Australien formelt anerkendte den engelske konge som statsoverhoved. Da Mao Tse-Tung i 1949 overtog magten i Kina, gjorde han kort proces med det frie Tibet, som omgående blev invaderet af den kinesiske hær og indlemmet i den nye kommunistiske stat.

Når Kina i dag fører en kulturel og politisk udrensningspolitik mod uighurerne, stammer det helt tilbage til 1944, hvor Xinjiang provinsen, som er uighurernes hjemstavn, proklamerede sig som selvstændig nation under navnet Østturkestan. Uighurerne er sunni-muslimer og ikke han-kinesere, men af tyrkisk og mongolsk afstamning. Som med Tibet invaderede Maos hær den nye stat og indlemmede den i Kina. Som sunni-muslimer anerkender uighurerne ikke det kinesiske kommunistparti som overhøjhed. Allahs udødelige lov står over menneskets sekulære lovgivning. Kinas svar er en kulturel udradering af islam både som tro og især som politik. Sharia er forbudt, slør er forbudt. ’overdreven ansigtsbehåring’, altså islam skæg er forbudt ligesom islamiske navne. Drengebørn kan således ikke hedde Muhammed, Ali eller Saddam.

Konflikten om Taiwan skal ses på denne baggrund. Da de kinesiske nationalister tabte krigen til kommunisterne og flygtede til Taiwan, ville Mao som sædvanlig invadere øen og indlemme den i Kina. Men de kinesiske væbnede styrker magtede ikke at sende en større kampstyrke hen over Formosa Strædet, og USA havde besluttet sig til militært at forsvare Taiwan mod en kommunistisk magtovertagelse. Kina måtte i stedet indrette sig på en meget langsigtet politik, der med løfter og trusler skulle tvinge Taiwan tilbage i folden. Denne politik er kun halvt lykkedes. På den ene side har Kina opnået, at det internationale samfund anerkender ’ét-Kina politikken’, altså ser Taiwan som en del af Kina, men ikke nødvendigvis som en del af det kommunistiske Kina. Taiwan har siden 1949 udviklet sig til en højteknologisk, demokratisk velfærdsstat, hvis befolkning ikke kunne tænke sig noget værre end at blive opslugt af det kommunistiske Kina. Da Kina overtog Hong Kong fra England i 1997, lovede Kina, at Hong Kong og Kina ville være én nation, men to systemer. Hvedebrødsdagene varede ikke mange år, og den tidligere britiske kronkoloni er i dag de facto indlemmet i Kina som Tibet og Østturkestan. Hvis de var sikre på succes, ville kineserne invadere Taiwan i morgen, men de har som formand Mao ikke nogen invasionsflåde, der kan bringe en millionhær over Formosa-strædet. Taiwan er bevæbnet til tænderne, og russernes fiasko i Ukraine har nok fået kineserne til at trække de militære følehorn til sig. Nu da 82-årige Nancy Pelosi er landet I Taipei Lufthavn, kan vi vente en hel del ballade. Luften bliver tyk af militærøvelser, trusler og teatertorden fra de rasende kinesere, som dog godt ved, at selv om Pelosi er den tredje mest magtfulde amerikaner, så er hun fortid og afmægtig efter midtvejsvalget i november, hvor hendes Demokratiske parti står til at få et fortjent jordskredsnederlag i parlamentets to kamre. Pelosis besøg i Taiwan skal ses som et desperat forsøg på at udbedre de politiske skader efter præsident Bidens ydmygende hovedkulds flugt ud af Afghanistan. Men taiwaneserne kommer nok til at ryste i bukserne, indtil enten Donald Trump eller Floridas guvernør Ron DeSantis overtager præsidentposten i 2024 og danner en regering, som kineserne kommer til at frygte og respektere. Til glæde og betryggelse for os alle sammen.

2.august 2022

46 Thoughts to “TAIWAN HYSTERIET SLÅR TIL IGEN”

 1. Niels O

  Hvorfor er det vigtigt at skrive “82-årige” Nancy Pelosi?

  Hvor gammel vil dit idol Trump være 20. januar 2025?

  1. Michael Andersen

   Kineserne har luret hvis fod der er på speederen i USA’s ræs mod afgrunden.
   Kineserne er iskolde og tager grum revanche.
   Derfor lader de den 82 årige Nancy Pelosi returnere til USA.

   Wisdom is hard to beat!

   1. Mikael Emmertsen

    Lad os nu se. Den direkte kurs mod afgrunden synes mig at hedde Donald Trump. Det fik vi allerede et indtryk af, da han gjorde sig til ven med den nordkoreanske diktator. De synes at være af samme støbning.

    Men måske er han færdig i politik. Der er ikke plads til forbrydere i det amerikanske præsidentembede.

    1. Michael Andersen

     Kash Patel mener, at der er noget mere på vej mellem Trump, General Services Administration (GSA) og National Archives and Records Administration (NARA).

     Den tidligere føderale nationale sikkerhedsanklager og Trump-administrationens stabschef for forsvarsministeriet mener, at FBI ransagede for at søge og ødelægge alle dokumenter relateret til Trump-Rusland-svindelnummeret – Russiagate – som Trump tidligere havde afklassificeret tilbage i 2020 og 2021.

     Det er muligt, at en anholdelse kun vil være begyndelsen. Hvis charaden fortsætter til en retssag, kan den trække ud i årevis. Og den vil de malke så hårdt, de kan, for både medieværdi og for at svække Trumps ressourcer og evne til at skade deres dagsorden.

     Hvem ved?

     Hvis venstrefløjen anklager Trump et sted som Washington D.C., kan de endda få en dom ud af det. Måske ender han i fængsel.
     Og hvad så?

     Trump kan stadig stille op til præsidentvalget, blive genvalgt og regere landet alligevel. Det er Business Insidere enige om og citerer flere juridiske lærde.

     Når enden er god, er alle glade.

  2. Bjørn Nielsn

   Det er nok, fordi Aamund selv er 82 år og vil understrege, at det er en god alder. 🙂

  3. Jette

   Måske fordi hun holder sig godt??
   Asger Aamund er forøvrigt også 82 – og holder sig fremragende!

   1. Michael Andersen

    Smukt:-)

   2. E. Frederiksen

    Jette, 100% enig, han er på alle måder pragtfuld.

   3. Mikael Emmertsen

    Hun er ret sexet. Men Asger? Det vil jeg lade kvinderne afgøre.

  4. Bastardo

   Til Niels O, der ikke selv gider slå det op:
   Trump vil være 78, når han bliver præsident i 2025.

   1. Niels O

    Ja nemlig. 78,5 helt præcist, og 4 år ældre 4 år senere. Så ikke meget forskel til Pelosi.

    So there.

  5. Jeg fremhæver Pelosis alder, for at understrege, at kineserne godt ved, at hun snart er fortid og i realiteten uvedkommende for den kinesiske Taiwan-strategi, der er langsigtet. Kina kan godt vente i årtier på en genforening, hvis bare der er en lille, men løbende fremdrift i sagen. Pelosi er ligeglad med Biden, som snart sættes fra bestillingen senest i 2024, men hun er ikke ligeglad med sit parti, Demokraterne, som står til store smæk i november. Hun kan optjene et par billige point ved at slå et PR-slag for demokratiet i Taiwan, det demokrati, hun er arbejder på at afskaffe i USA. I øvrigt har jeg ikke Trump som idol, men de konkrete reformer, han fik gennemført i sin præsidentperiode, svarer meget nøje til, hvad jeg ville have gjort i hans sted.

   1. E.Frederiksen

    Asger.
    Godt svar-

   2. Ivan Dybdal

    Spildte guds ord på Ballelars 🙂 Som nogen nævnte et sted her, er Niels O udenfor pædagogisk rækkevidde. Han ønsker at ødelægge din blog! Han har vist allerede ødelagt mange? 🙁

    1. Bjørn Nielsen

     Det er dig, der er Ballelars, Ivan Dybdal. En blog som denne er allerede ‘ødelagt af ubegavede gentagelser.

     Niels O skrev et andet sted om kommentarernes “nationalproletarisme” og det er meget rammenfe. Som han gjorde opmærksom på, ved I faste blogstsøtter end ikke, at nationalistisk betyder overdreven og syg nationalisme og ikke er identisk med patriotisk. Du kan selv slå oå i ordbogen.

   3. Niels O

    Pointen er bare, at du givetvis aldrig nogensinde ville omtale Trump på samme måde. Idol eller ej.

    1. Bjørn Nielsen

     Jeg betragter Trump som en narcissist med udprægede psykopatiske træk, der har begået højforræderi. Og jeg kan ikke forestille mig, at han ikke vil bive stillet til regnskab i en efterfølgende retssag.

     Det 20. århundredes værste diktatorer brugte også nationalproletarisme til at indynde sig hos arbejderklassen og den lavere middelstand, der forgudede dem for det.

     1. Niels O

      Hej Bjørn

      Helt enig. Og dejligt med supporten.

     2. Michael Andersen

      Kære Hr. Niels O. og Hr. Bjørn Nielsen,

      Hvor i ”Den kapitalistiske klassefjende, bind 1-99” finder man nationalproletarisme?

      Det er kendetegnet for præsident Trumps velykkede politik at den gjorde de progressive demokrater gale, de almindelige demokrater sure og RINOerne fortvivlede.

      Nogle ledere synes at folket skal være tilfredse med den frihed der bliver dem tildelt.

      Trump befriede amerikanerne og gav dem den frihed de havde krav på.

      Der er altid nogen der skælder ud når folket ønsker sig frihed.

      Hvorfor mon?

      Venligst

     3. Nicolai E

      Jeg elsker simpelthen transatlantiske fjernpsykologer der med radikalt tilsnit ustandseligt evner at sprutte “nationalproletarisme” og “nationalist” udover enhver der med ophavskærlighed har fat i den lange ende udi forståelse af menneskedyrets indplacering i universet…
      Nul&Bjørn har TDS diagnosen i panden… Nul&Bjørn er skægge 🙂

  6. Lene Riber Larsen

   ja, hvorfor altid alder på ældre personer- ikke på yngre??

 2. Henrik Wegmann

  Det er i denne forbindelse måske interessant at overveje, om der er alvorlige interne stridigheder hos Demokraterne, når Pelosi vælger at ignorere en Præsidentiel anbefaling om ikke at tage til Taiwan. Pelosis dukkeførere mod Bidens?

  En konflikt mellem en Præsident og en Speaker om et så følsomt og kontroversielt udenrigspolitisk emne er bestemt ikke hverdagskost i det amerikanske politiske system.

  Hvad ligger der mon bag? En palads revolution mellem fløje i det Demokratiske Parti? Og så op til et for Demokraterne helt afgørende midtvejsvalg.

  Det bliver spændende at følge.

  1. Michael Andersen

   Kære Henrik,

   Det er interessante observationer og pointer. Asia Times antyder at Taiwan ikke ønskede Pelosis besøg. Midt i gamet er Taiwans microchip og halvleder industri der målt i betydning, ikke overgås hverken af USA, Kina eller andre.

   Biden godkender CHIPS loven samtidig med Pelosis besøg. Den nye CHIPS lov begunstiger særlige tech-investeringer i USA og tilføjer yderligere restriktioner mod Kina.

   Den forrige administration havde allerede restriktioner, derfor overrasker dele af CHIPS loven. CHIPS loven formindsker ikke Kinas iver efter Taiwan.

   Når nogen putter chili i nudelsuppen der i forvejen er ret sur og ikke særlig sød, brænder det stærkt.

   Med venlig respekt

   U.S. Passes CHIPS Act, Increasing Restrictions on China Lead to Rising Geopolitical Risk, Says Trendforce
   trendforce dot com
   1 August 2022

   It’s tech, not Pelosi, that’s China’s concern
   Beijing is concerned that Washington wants to cut it off from Taiwan and the island’s outsized role in chipmaking
   asiatimes dot com
   August 4, 2022

   What has ‘champion of democracy’ wrought?
   Nancy Pelosi’s welcome to Taiwan was far from unanimous, and her ‘support for human rights’ is in question in her home city
   asiatimes dot com
   August 4, 2022

 3. De syv små dværge

  Ja, lad os håbe at Kinas
  ledelse nøjes med teater-torden. Det er også det mest
  sandsynlige. At Pelosi lander på øen er jo reelt ligegyldigt.
  Kun skøre ideologer kan hidse sig op over det.

  Derimod er det ikke teater-torden når fortids-øgle partierne
  i Danmark fortsætter deres politik med at udvide og cemen-
  tere invasionen og besættelsen af danskernes land, hjem-
  stavn, folkehjem og livsgrundlag. Og det er heller ikke tomme
  trusler med deres fortsatte undergravning og nedrivning af
  retsstaten, velfærdsstaten, demokratiet og nationens selv-
  bestemmelse. Ligesom den asociale borg ikke bærer sine
  sværd, våben og angrebsmidler forgæves. Og dens købte
  og betalte propaganda-stationer og løgne-fabrikker arbejder
  ikke uden at opnå resultater.

  Familie-værdierne, skolevæsnet, forsvaret, sundhedsvæsnet,
  rets-systemet, folkeoplysningen, ytringsfriheden, den per-
  sonlige frihed, postvæsnet, ældreplejen, børneværnet,
  det offentliges moral, sikkerheden i gaderne, hjemmets fred
  og meget mere ligger allerede mere eller mindre i ruiner.
  Det samme gør økonomien. Der mangler personale over-
  alt, for der er ikke penge nok til at ansætte og lønne dem.
  Milliarder er i stedet brugt på røde og meningsløse pro-
  jekter. Så patienter, voldsofre, pårørende og gamle må
  til at indstille sig på at Danmark er ved at blive et fattigt
  U-land, hvor danskere må klare sig selv eller lægge sig
  til at dø, fordi velfærdsstaten er kollapset på mange
  punkter, som påvist af Ekstrabladet, Snaphanen og
  Hodja gennem den senere tid.

  Og nu vil S, SF, R og EL til at samarbejde med WEF og WHO.
  En aftale er skrevet under af Mette og Heunicke. De to og
  Ida Auken og Lars Buksetrold synes vældig godt om Klaus
  Schwab og hans medsammensvorne.

  Danmark er endnu ikke i frit fald, men nøjes med at vippe
  på kanten af den afgrund som Venezuela, Libanon, Libyen,
  Sverige og Haiti er faldet ned i.

  1. Nicolai E

   Fortids-øgle partierne er fyldt med DINO’s (Danish In Name Only)

  2. E. Frederiksen

   Kære 7 små dværge,
   indlægget sidder lige i øjet.
   Som sædvanlig, fuld respekt.

 4. FRIHED ER DET BEDSTE GULD

  OPRØR I HOLLAND
  Se den højdramatiske film om rasende
  demonstrationer mod de “grønnes” politik.
  Hollænderne forlanger at regeringen skal gå af.
  Kan ses hos Hodja.

 5. FRIHED ER DET BEDSTE GULD

  Vi lever nu i et land med hverdags-terror, med hospitaler
  hvor der mangler senge, sygeplejersker og læger, med
  domstole hvor voldsforbrydere kan overfalde videre
  til der om et par år bliver tid til en retssag, med et
  familie-system som tyranniserer børn og forældre, osv., osv.

  Og tænke sig, medierne har den frækhed at fortie oprøret
  i Holland. Kun netaviserne oplyser om det.

  1. Lisbeth Haugaard

   Er det ikke sådan med alle skattebetalte medier, at de ikke fortæller os sandheden, men de ræverøde journalister bestemmer hvad der skal oplyses om ?

  2. E. Frederiksen

   Medierne har den frækhed at fortie oprøret
   i Holland og det er en svinestreg, da det i
   højeste grad er relevant at oplyse befolkningen,
   men det tør de feje politikere og deres statsstøttede
   medier jo ikke.

 6. Michael Andersen

  På den ene side står USA næsten klar til at redde Taiwan. På den anden side står USA og EU for den grønne klima undertrykkelse.

  Problemet er de venstreorienterede der vil redde undertrykte ude og villigt undertrykke hjemme.

  Redder man Taiwan holder man friheden i hævd. De der hævder friheden gør det i forventningen om selv at være omfattet af den.

  Problemet er bare at man kun redder verden, hvis man redder sig selv og sit land først.

  Befolkninger der afpresses med klimaskat, inflation, vareknaphed, moral og cancel culture er ikke reddet.
  Befolkninger der afpresses med invasion og besættelse, er heller ikke reddet, endnu.

  Derfor er det akavet når de venstreorienterede vil redde befolkninger ude og samtidigt blæser på deres egne befolkninger hjemme.

  USA’s 16. præsident sagde: “Den bedste måde at forudsige fremtiden på er at skabe den.” Det må betyde at den der skaber fremtiden for sig selv og sit land først, redder verden til sidst.

  På en eller anden måde passer fremtiden til den 45. Præsident og verden.

  Hvilken glorværdig fremtid

 7. PHILIP CARL PEDERSEN

  Politisk Stunt!
  Fupnummer, det hele er teater – kinesiske trusler er designet til at få Pelosi til at se stærk ud hos amerikanske vælgere.

  Kina ønsker, at Pelosi forbliver ved magten og vil gøre, hvad de kan for at støtte hende, selvom de taber ansigt. Husk det hele drejer sig om magten fremover magt og udsalget af vores politikere til Kina….Og de amerikanske medier er med på det

  Kina vil ikke handle aggressivt. Dette er et politisk stunt!
  IT´S MID TERM MOVES

  What a scam it’s all theater – Chinese threats are designed to make Pelosi look strong to American voters.

  China wants Pelosi to remain in power and will do what they can to prop her up, even if they lose face. Remember its all about future power and the sell out of our politicians to China….And the American Media will be compliant as well.

  China will take no aggressive action. This is a political stunt!
  It’s all about Mid term !
  (Kommentar på Breitbart)

  1. Niels O

   “Overall, we rate Breitbart Questionable based on extreme right-wing bias, the publication of conspiracy theories and propaganda, as well as numerous false claims.”

   https://mediabiasfactcheck.com/breitbart/

   1. Nicolai E

    Hold nu mund med de ligegyldige spams hr. Nul og læg dig i din kurv hvor du kan glamme i fred…

   2. Michael Andersen

    Hr. Niels O. er en interessant type. En type der i ny og næ smider en sten i maskineriet for at se hvad der sker.

    Således gives der lejlighed til at færdighederne hos dem der reparerer og vedligeholder afprøves. Sandheden er at det mørkeblå maskineri holder fint, det er velsmurt, tip top i orden og på vej med fulde gardiner i den rigtige retning.

    Man bør snarere være optaget af de røde og grønne lokomotiver, der holder stille med maskinskader, mangel på reservedele og kvalificeret personel. Stenene i maskineriet er man selv skyld i.

    Passagererne i de røde og grønne tog er sure og utilfredse. Det er forståeligt. Røde og grønne farver hører til i børnebøger og andre eventyr.

    De mørkeblå tog kører og de er snart fyldt op. Det er yderst forståeligt og ret logisk.

    Venligst

 8. Arne Lago von Kappelgaard

  @ De syv små dværge

  Ingen grund til panik, fordi Kina taler sagen op, det er de næsten forpligtet til. Kina er sammen med Ægypten, to af verdens ældste lande, så riget i øst, har tiden for sig, så kan de jo opruste og konsolidere sig til det endelige opgør.
  Som den tidligere kinesiske ministerpræsident Zhou Enlai sagde for mange år til en besøgende. “Det er endnu for tidligt at udtale sig om den franske revolutions følger.”

  “Danmark er endnu ikke i frit fald, men nøjes med at vippe
  på kanten af den afgrund som Venezuela, Libanon, Libyen,
  Sverige og Haiti er faldet ned i.”

  Det Danmark jeg kendte og holdt af som knægt i 1950erne og frem til 1970erne, er ved at være en saga blot. Ingen konsekvens nogen steder, leflen for de mest latterlige synspunkter. Flertallet er jo tilfredse ved at bedøve deres hjerner med de tå krummende udsendelser som DR sender. Det er netop også meningen, så folk ikke skal opdage deres umulige situation, som vores tåbelige politikere har bragt os i, ved at tage imod enhver der kan sige ASYL. Mig ha du betale.

  Magtens statsuddannede eftersnakkere, de såkaldte journalister har sammen med usselryggene fra den såkaldte dannede klasse og i uskøn symbiose med ridderne af den gyldne ordstrøm, godt på vej til at ødelægge dette land.

 9. De syv små dværge

  ARNO LAGO v. K.

  Tak for svar. Ja, siden 1968 har kommunisterne arbejdet
  systematisk på at infiltrere folkeskolen, folkekirken og
  medierne mv. Resultatet er hvad vi ser i dag, et halv-
  kommunistisk samfund på vej til at blive et rødt “1984”
  samfund. Og WEF og lignende som Mette, Heunicke,
  Ida Auken og Lars Fadøl mv. er begyndt at samarbejde
  med, arbejder for at vi alle skal være fattige og afhængige
  af hvad “eliten” synes vi skal have lov til at spise.

  Samme slags politikere mener at vi danskere skal for-
  drives og udskiftes med islamister. Det må ende med
  blodbade og folkemord på danskerne.

  Det anbefales at læse videre hos Hodja og Snaphanen. Mvh.

 10. Michael Andersen

  Hvor langt er det rimeligt at gå for at hjælpe Pelosi?

  I Californien udskiftes dommeren i retshøringen mod Mr. Pelosi der er anklaget for narkotika og spirituskørsel, med en uerfaren dommer med tætte forbindelser til demokraterne.

  Den assisterende anklager og distriksanklageren(DA) donerede begge til den uerfarne dommers valgkampagne. Alle tre har tætte forbindelser til demokraterne.

  Distriksanklageren(DA) er medformand for både den etiske komité og den lovgivende komité for California District Attorneys’ Association.

  NB!. Det er en trist sag men principielt bør vi være lige for loven.

  Jesse Watters: You are not going to believe who is the new judge in Paul Pelosi’s DUI case
  Fox News
  875K views
  Aug 02 2022

 11. Prins Valiant fra Thule

  Hollænderne forstår hvad WEF og kommunisten de Rutte
  er ude på. Nemlig at etablere et totalitært “1984” samfund
  fyldt med tvang, undertrykkelse, sult og alle mulige rædsler.
  Derfor er rasende protest-aktioner i gang i hele Holland.
  Hodja viser det på en lille video med dramatiske billeder
  af hvad der sker i det ellers normalt ret fredelige land.

  At vores egne medier er tavse om oprøret mod den
  nederlandske regering, afslører at DR, TV2 og papir-
  aviserne er pilrådne. De er købt og betalt af Chrborg
  til at skjule og fortie alt muligt.

 12. Hvor er vi på vej hen?

  Der er alt for mange skøre,
  ondskabsfulde og aktivistiske
  danskere, og alt for mange naive, godtroende og
  passive danskere, til at det kan gå godt i fremtiden.
  De ondskabsfulde er i mindretal, de godtroende
  udgør et stort flertal, men da de er passive og
  aktivisterne konstant snyder og hjernevasker dem,
  hjælper det dem ikke at de er en stor majoritet.

  Læs hos Hodja og Snaphanen om hvor slemt
  det allerede ser ud.

 13. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Efter sigende bliver det mere
  og mere livsfarligt at blive indlagt på et dansk hospital.
  I går var der en kronik i JP om hvordan sundhedsvæsnet
  selv er blevet sygt, som følge af et utal af besparelser,
  nedskæringer og forringelser gennem de sidste 25 år.
  Der er mangel på sengepladser, læger og sygeplejer-
  sker, moderne udstyr og rengøring mv. Og der er
  kommet så meget bureaukrati og digitalisering til,
  at der knap er tid til at passe og behandle patienterne.
  Fra en fantastisk flot position som et af verdens bedste
  sundhedsvæsner, er vi nu ved at være en bundskraber
  i Europa.

  De gamle partier, V, K, SF, S, R, EL og DF samt medierne
  er de skyldige. Det er dem som har ansvaret for denne
  sørgelige og uhyggelige nedtur.

 14. Christian Revent

  Niels O er, om ikke frygtet, så berygtet på samtlige borgerlige forummer.

  Han er rundet af Enhedslisten, og er 100% overbevist om, at Islam og Kommunisme er det bedste der nogensinde er sket for verden..

 15. Christian Frei

  Vil bare sige tak, Asger! Der er tider, hvor det hele føles som for stor en mundfuld! Men når jeg læser dine blogs, så får jeg oprigtig troen tilbage på, at der er håb forude!
  Jeg havde fornøjelsen af at hilse på dig kort, efter dit interview med Morten Messerschmidt inde på Borgen i forbindelse med afskaffelse af retsforbeholdet.
  Jeg nåede kun at sige tak for dit store arbejde og glemte fuldkommen at præsentere mig selv.
  Vh Christian Frei
  Medlemssekretær, Dansk Folkeparti

  1. Tak, Christian for de venlige ord. En enkelt mand kan ikke udrette meget i samfundsudviklingen, men mange bække små ………….

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *