PÅ VEJ MOD ET FOLKETINGSVALG HVOR VI SKAL VÆLGE MELLEM ENTEN MORAL ELLER DOBBELTMORAL

De Radikale slingrefise, som Anker Jørgensen kaldte dem, har jo lovet os et folketingsvalg til efteråret, og hvis ikke de som sædvanlig lægger kursen om, får vi et valg i oktober eller november. Mette Frederiksen kan med lethed lukke luften ud af den slatne Radikale valgballon ved at optage partiet i regeringen, inden det nye folketingsår begynder i oktober. Ganske vist har de Radikale garanteret et folketingsvalg, hvis ikke statsministeren selv udskriver det inden folketingets åbning, men det løfte bliver til en flygtig luftart, hvis ministerbilerne glimter forude. Indtil videre må vi dog gå ud fra, at valget kommer som lovet af de Radikale. Hele 15 partier stiller op til folketingsvalget, som bliver en ulidelig ørkenvandring for de stakkels vælgere, der i en lang valgkamp må trækkes med endeløse tv-debatter og mediediskussioner, hvor de 15 partier vil forsøge at lægge maksimal politisk afstand til hinanden for så efter valget at falde tilbage til de gamle positioner, hvor valgløfterne kastes på møddingen til fordel for konsensus om hvad som helst.

Mette Frederiksen har naturligvis det problem, at hun er personligt fedtet ind i skandalesager som det ulovlige drab på minkavlen, FE-skandalen og en økonomi, der præges af inflation og recession forude. Det er også gået op for vælgerne, at Mette Frederiksen benyttede Covid pandemien til at fremprovokere den formynderstat, der er enhver socialdemokrats inderste drøm og ambition. Hendes personlige omdømme har fået store skrammer til trods for makrelmadder, vinduespudsning og hendes tilsyneladende andel i Tour de France-sejren. Statsministeren må gå til valg på vælgernes frygt for alternativet.  Med kærlig hilsen til Thorvald Stauning vil vi se et Socialdemokrati, der hamrer løs på opråbet: Mette eller kaos. Det skal nok give pote over for de mange vælgere, der er villige til at ofre frihed for tryghed i børnehavestaten Og så kan vi også vente at høre det traditionelle socialdemokratiske kampråb: ” I må vælge mellem skattelettelser til de rige eller mere velfærd til os alle!” Den plejer at give gevinst hver gang.

De store borgerlige partier må gå til valg på den grimme sandhed, at de ikke mere er borgerlige, men er i drift hen mod en position som en slags reserve-socialdemokrater, der har forladt alle de borgerlige mærkesager. Venstre og Konservative har i skøn samdrægtighed med de pacifistiske Radikale i forlig efter forlig ruineret det danske forsvar, så vi i dag reelt er passive medlemmer af NATO. Folkeskolen befinder sig med borgerlig bistand i dyb krise, og det er aldrig lykkedes at komme igennem med moderne skattereformer til stimulering af vækst og velstand. Iværksætterskatten er et borgerligt initiativ, og de borgerlige partier har intet, absolut intet gjort for at begrænse indvandring og ophold af klienter fra eksotiske samfund, hvilket nu koster skatteyderne omkring 90 milliarder kroner om året ifølge finansministeriets økonomiske redegørelser. De borgerlige partier har slugt det klimahysteriske evangelium råt og vrøvler bevidstløst med på den grønne omstillings værste uhyrligheder, der nu også har bragt os ud i en energikrise uden løsning forude.

Folketingsvalgets ideologiske og politiske vindere bliver Moderaterne, Nye Borgerlige og Danmarksdemokraterne. Moderaterne fordi de netop ingen faste politiske positioner har, men er med på den værste, bare det sker ’hen over midten’. Meningsmålinger viser faktisk, at den er et flertal af vælgere med på. Nye Borgerlige er det eneste borgerlige parti, der kan præsentere et vaskeægte nationalliberalt partiprogram, der fastholder nationale demokratiske og kulturelle værdier kombineret med en liberal vækstøkonomi og en udlændingepolitik, der holder migrant-skruebrækkere og nasserøve ude af det danske samfund. Og Inger Støjbergs Danmarksdemokrater bliver også en vinder, fordi en stor skare af vælgere mener, at Støjberg fik en skidt behandling i rigsretssagen, der kunne være undgået ved at tildele Støjberg den næse, som Mette Frederiksen aldrig får for sit ansvar i minkskandalen. Danmarksdemokraterne har ganske vist ikke noget partiprogram, men det lader til, at omkring 800 000 vælgere er ligeglade og stemmer hende ind med måske 20 mandater, fordi Støjberg i sig selv er et politisk ikon, der repræsenterer holdninger, der er massivt til stede i vælgerhavet.

Vi får således et folketingsvalg, der handler ikke om politik, men om moral og troværdighed. Nemlig om politikernes troværdighed og vælgernes. Minkskandalen og Støjbergsagen viste os, at for politikerne er troværdighed bestemt af, hvad der er flertal for i folketinget. For vælgerne er troværdighed og moral forbundet med ærlighed, åbenhed og sine meningers mod. Dette bliver det virkelige tema i det kommende folketingsvalg. Og det er ikke det værste, der kan ske.

7.august 2022

89 Thoughts to “PÅ VEJ MOD ET FOLKETINGSVALG HVOR VI SKAL VÆLGE MELLEM ENTEN MORAL ELLER DOBBELTMORAL”

 1. Jette

  Ja – kun et parti, fremstår troværdigt – Nye Borgerlige.
  Dem stemmer vi på!!

  1. Bjørn Nielsen

   Jette.

   Nej, det gør “vi” ikke, men fru Vermund skal nok få et godt valg, blot har hun måske taktsk uklogt beluttet sig for at vise, at hendes politik er mere liberal, end konservativ, og for de naive vælgere, der følger med de ekstreme, er dette det samme som at bekende sig til Satan.

   Desuden er der problemet med kernekraft. I samme øjeblik Danmark bygger et kernekraftværk, vil terrorister gå i gang med at planlægge at bruge det politisk, og landet er så lille, at radioative udslip eller værre nemt kan ‘ødelægge det totalt.

   Det var ikke klogt at angribe Støjberg, for selv om Vermund sikkert kommer til at tabe nogle vælgere til “jyderiet”, har hun selv bedre fat i hovedstaden, og der er mange vælgere til begge de stærke damers partier. Rasmus Paludans ca. 60.000 vælgere vil denne gang formodentlig fordele sig geografisk imellem dem, da det er svært at forestille sig, at DF får nogen betydning.

   1. Jette

    Bjørn.
    Jo – det gør vi, og så må du huske på –
    at også Vermund, skal kunne tælle til 90…

    1. Bjørn Nielsen

     Jette.

     Som tidigere skrevet, skal Pernille Vermund nok få et flot valg, og det er fuldt fortjent, hun har arbejdeet hårdt og dygtigt og været et frisk nyt pust i mange debatter.

     Det er ganske tankevækkendee, at Danmark nu har fået den anden og tredje anti-indvandring partileder. En psykolog skrev en gang, at når kvinderne finder ud af, hvad indvandringen kommer til at betyde for deres børn, vil de i stort antal vrimle fra rød til blå blog.

     1. Jette

      Bjørn.
      Det paradoksale, ved de røde, altfavnende og bedrevidende vælgere – er, at de først skal mærke den røde politik, på egen krop – før de indser at den er helt hen i hegnet 😉

     2. Nielsen

      Du mener vel blok?
      Rød blog kan være Botox Helles on line diary.
      Blaa blog kan være voldsposten, ytringspligt eller hodjasblogdotone.
      Anyways. Du kan have lavet en tastefejl, selv om g og k er temmelig langt fra hinanden i mit klaviatur.

   2. Bastardo

    KerneEnergi er kernesund energi.
    Du er jo heller ikke bange for jernbaner mere, vel?

    1. “Du er jo heller ikke bange for jernbaner mere, vel?” Øh jo. Jeg husker endnu jernbaneulykken på storebæltsbroen. Som en anonymiseret whistleblower havde advaret imod. Så jeg på Danmarx Ramadanradios TV kanal.

  2. Niels O

   Genopstiller Mette shariapoliThiesen? lol

  3. Overfor politikeres budskaber er mistro det klogeste

   Der skrives om at DF blot
   er et halehæng eller en ekstra udgave af socialkammeraterne.
   Og det er der noget om. Men da Glistrup var drevet væk med
   hetz og politisk forfølgelse, kom Pia Kjærsgaard, Thulesen og
   Skaarup mv. til, og de gjorde hurtigt partiet til et slapperparti,
   og de tre endte som kælne hundehvalpe ved fødderne af den
   radikale islam dyrker Lars Ulykke.

  4. Nielsen

   Nej ! Jette. Der er mere end et troværdigt parti. Stram Kurs er også troværdigt. I hvert fald er Rasmus Paludan troværdig. Og han er immervæk den person, som har stiftet partiet.
   Jeg selv er en utilfreds kommentator. Jeg er utilfreds med Urias Postens nedlukning. Men jeg må jo anerkende bloggerens valg.
   Den kommentar jeg åbnede denne side, for at gøre, handler om en meget god radiomontage lavet af Julia Caecar. Den kan findes på swebbtv punktum se. Den hedder Hannas hemlighet Et hjärta av sten – tvåberättelser om ondska.

    1. Niels O

     “Overall, we rate the Corbett Report a Tin Foil Hat conspiracy and Moderate pseudoscience website, based on the promotion of 9/11 conspiracies, False Flags, Chemtrails, and Deep State conspiracies.”

     https://mediabiasfactcheck.com/the-corbett-report/

     1. Michael Andersen

      Kære Hr. Niels O.

      Det er pudsigt hvordan der indirekte med mediabiasfactcheck udstilles medier der fortæller sandheder, som f.eks. den om Hollandske landmænd der protesterer mod emissionsmål.

      Politikken der protesteres mod, er en investering på 25 MILLIARDER euro i at reducere niveauet af kvælstofforurening. Målet tænkes opnået ved at den Hollandske regering (blandt andet) betaler nogle hollandske husdyrbønder for at flytte eller forlade industrien.

      Reelt betyder det i sidste ende, at antallet af grise, høns og køer reduceres med omkring tredive procent.

      Det der protesteres mod – er en bevidst indskrænkning af landbrugssektoren, der påvirker levebrødet for tusinder af landmænd og fødevareforsyningen til bogstaveligt talt hundreder af millioner af mennesker.

      Levebrødet for landmænd påtænkes også indskrænket i Tyskland, Belgien og Danmark.

      Undertrykkelse af sandheden er ikke en dyd, ej heller er infame protester mod de der passer på vores land.

      Fra hvilket venstreparti henter Hr. Niels O. sin konservatisme?

      Med venlig respekt

  5. Jette

   Kan vi da snart ikke slippe af med Frederiksen??
   Det er da helt utroligt, så meget lort, den kone kan slippe afsted med!!
   Skal vi ikke snart tilbage til de tider – hvor det ikke var gængs at man slap for straf – blot fordi man er ordinær og kvalmende!??

 2. Niels O

  En VKLA-mindretalsregering, der ikke denne gang kun skal tilfredsstille eet nationalpopulistisk proletar parti – DF – men nu hele 3 af slagsen, der skal overgå hinanden i infame tiltag over for indvandrere for at kapre de fleste af de laveste vælgere, siger jeg nej tak til.

  Så hellere en fortsat S-regering eller en SR-ditto, selv om det i den grad også er til at brække sig over.

  1. tavsen

   Niels O

   “infame tiltag over for indvandrere ”

   Har du nogensinde været i de muslimske lande? Det er kun de rige egoister, der har råd til at betale menneskesmugler for en billet til velfærdssamfundet Danmark, hvor danske velfærdsydelser udbetales til mennesker, der ikke kan snakke dansk. De fattige derude får lov til at rådne op på fortovene, hvor de lever og dør

   Ganske enkelt ækelt, men hvad du ikke ser, har du ikke ondt af, vel?

   Når du skriver så kvalmende, bor du næppe i en ghetto, eller færdes i mindretal, hvor det danske sprog er udryddet. GOOD LUCK

   1. tavsen

    https://denkorteavis.dk/2022/346920/

    Den svenske feltpræst Helena Edlund skriver om savnet af det Sverige, der var engang. (document.no)

    ”Når jeg tenker på mitt Sverige, er jeg fylt med en følelse av savn, bedrøvelse og tristhet. Innsiktet påvirker meg som en rett høyre i solar plexus: mitt Sverige er ikke lenger der. Jeg kan ikke gi en dato og et tidspunkt for når det skjedde, men følelsen av at alt går tapt nekter å forlate meg.”

    Nøjagtigt på samme måde føler rigtigt mange danskere. Savnet efter det Danmark, der var engang. Det gælder i hvert fald de, der kan huske, hvordan det var at leve i et trygt Danmark.”

    1. Finn A. Skov

     Meget sandt, men de der kan huske forne tider er ved at uddø.
     De unge vokser op med at tiderne vi lever i i dag, er normal tilstande.
     Alt håb er ude, og håbet dør sammen med jeg, Asger og den generation vi tilhører.
     Vi husker, men de unge har intet at huske.

     1. tavsen

      Finn A. Skov

      “De unge vokser op med at tiderne vi lever i i dag, er normal tilstande.”

      Vel også derfor den debat har kørt siden 1983. Normale politikere ville for længst have handlet. Udskrevet valg om det f.eks. Danskere burde da spørges, om de ønsker afgivelse af suverænitet, afgive boliger til mentalitetsfremmede, der aldrig har anden interesse i det danske end velfærdsydelser, gratis kost og logi osv.

   2. E. Frederiksen

    Tavsen
    Godt svar.
    Ufatteligt, de røde vil overlade fremtiden
    til deres efterkommer til visse indvandrere.

  2. Bjørn Nielsen

   Hvor borgerlig jeg end er, minder Pape Poulsen og Ellemann-Jensen mig mere og mere om Dupont og Dupont. Masser af god vilje, der ender som falden på halen komik.

   Martin Krasnik ser en stor begavelse i Jacob Ellemann-Jensen, hvor jeg kun kan få øje på lettere forvirret middelmådighed. LA er sin lidenhed til trods indehaver af både karisma og tankevirksomhed ud over det mest fladtrampede.

   Uden stærke ledere kan en borgerlig alliance over midten blive decideret farlig for borgerligheden. Indvandringspolitiken kommer i alle tilfælde til at fylde enormt meget, fordi den allerede koster landet enormt meget, og mange mennesker er ulykkeligt berørt af den. Det har selv Uffe Østergaard indrømmet, men desværre først efter pensionsalderen har sikret hans indtægter.

   Lars Løkke Rasmussen har vi ikke brug for. Han skal ikke være garanten for, at dansk politik ændrer sig til at handle om, at de samme mennesker kommer til at regere over os i mange år fremover. Se blot til Storbritannien, hvor der i realiteten kun er et parti, der tæller, fordi Labour er komplet udvandet.

   1. Niels O

    Det betyder åbenbart meget for mange, det her med “stærke ledere”. For mig handler det om den politik, man vil føre. På de tunge vigtige områder.

    Indvandringen en relativ lille ting, men som bliver gjort stor af formiddagsbladene og små angste mennesker.

    Fint nok med mig, at der er en vis stram politik, men så gider jeg egentlig ikke tale mere om det. Men alligevel får Vanopslagh fra LA mig til at sige “wayhay”
    når han fremhæver det tåbelige i at hjemsende mennesker, der er et virkelig aktiv for Danmark, når der nu er mangel på arbejdskraft, der skal skaffe os velstand.

    Men igen er det for lille et politisk område til, at jeg vil stemme på LA. Så skal der virkelig nogle tunge politiske punkter oveni, før det vil ske.

    Løkke er helt væk nu med hans lilla.

    Om det bliver V eller K med dirigentstokken, er jeg egentlig ligeglad med af den årsag, jeg nævnte i min første kommentar. Det vil under alle omstændigheder blive et grusomt cirkus. Så hellere sætte alle 3 nationalistpartier helt uden for indflydelse med en blank stemme.

    1. Bjørn Nielsen

     Politiken kan være nok så god, men der er mange om at ville magten, og hvis man mangler karismaen og gennemslagskraften, er der andre, der udnytter det til at gennemføre egne planer.

     Med stærke ledere mener jeg ikke sådanne som Trump og Boris Johnson. Sidstnævntes i forvejeen velkendte løgnagtighed blev længe båret over med pga. hans overvældende og farlige charme. Han har nu ganske tabt sutten og er i færd med at adle en masse mennesker, hvilket han givetvis tager sig godt betalt for.

     Den slags problemer har vi heldigvis ikke. Og dog. Socialdemokraterne er i fuld gang med at ansætte socialkammerater og aldeles skamløse i så henseende.

     Ja, det er tåbeligt med al det ligemageri, for vi blev hverken født lige eller ønsker at yde lige meget. I stedet burde vi i langt højere grad udnytte ulighederne, når det gælder arbejdskraft og adgang til landet. Derfor enig med Vanopslagh,

     Danmark er i forvejen overbefolket, og jeg vil nødigt se os ende som Belgien og Holland. Desuden er det jo vanvittigt med de mange på offentlig forsørgelse, og vi er nødt til at tage alvorligt, at manges tryghed er gået fløjten pga. indvandringen. Det behøver man ikke være nationalist for at forstå, og du og jeg bruger jo ordet korrekt, mens den jammerkommoden Valiant og de andre dværge ikke ved, hvad ordet betyder. Måske er afsenderen ansat af Redox eller Frie ‘Grønne?

    2. Bastardo

     Niels Nul:
     Det lyder som en rigtig god idé, at du vil stemme blankt – men lad os nu se, om du vil lade handling følge ord!

    3. Bastardo

     Niels Nul:
     Det lyder som en rigtig god ide, at du vil stemme blankt – men lad os nu se, om du vil holde dit løfte!

    4. Finn A. Skov

     Du er sgu naiv!
     Tror du at du ændrer noget ved at stemme blankt?
     Der er dog en gran af sandhed i det, for uanset er der kun kandidater opført på stemmesedlen, som partierne har bestemt,
     så uanset hvad du stemmer, stemmer du på “Folketingspartiet”
     et sammenrend af selvsupplerende levebrøds politikere.
     Asger taler om åbenhed, ærlighed og moral?
     Som den garvede herre han er, mangler han et snert af kynisme.
     De ovennævnte begreber er ukendte inden for politik, hvor den mest yndede sportsgren er ” Back Stabbing”
     Det kommer den kommende valg kampagne også til at dreje sig om, og hele landskaber bliver plastret til med smilende falske portrætter, der bilder dig ind, at de kun er til for dig!
     Når valget er overstået, med million udgifter til følge, opdager man at dansen om “Guldkalven” starter.
     Udvalgsposter m.m. skal fordeles mellem trofaste partimedlemmer og honorarerne er selvfølgelig afgørende.
     Intet har ændret sig, Tordenskjolds soldater har bare skiftet plads.
     Narrespillet gentager sig valg efter valg, og de bilder dig ind at du har haft indflydelse via din stemmeseddel.
     Politiske kampagner er sgu lige så stupide og fladpandede som spille reklamer.
     Du tror på den store gevinst, men som skatteborger er du dømt som evige taber.
     Så meget om politik, men en tak til Asger for at prikke hul på bylden.
     Gid der var flere af samme .

 3. Gunnar Johansen

  Ja, valget handler om moral og troværdighed, men det værste er næsten at vi nu også bliver mere eller mindre tvangsindlagte til at se og høre, lytte og læse utroværdige “journalister” gengive hele baduljen efter egne små fatteevner og venstreorienterede meninger.
  For en sjælden gangs skyld er jeg meget fristet til at stemme blankt.

 4. Michael Andersen

  I de her dage er der CPAC (Conservative Political Action Conference) i Dallas Texas og der er opbakning som aldrig før til konservativ politik.

  Begejstringen og entusiasmen stråler ud af deltagerne, der alle har et ønske om forandring til det bedre, mere sikre og mere frie. Alle som en har de fået nok af den radikale venstrefløj der kører landet i sænk.

  Der er tre områder der har enorm betydning for vores fælles fremtid. Det ved de derovre og det ved vi her. Det er indvandring, det er den nye grønne undertrykkelse og så er det inflationen. Derovre taler man om at grænsemuren skal bygges færdig og at illegale er ved at få landet til at falde fra hinanden.

  Den nye grønne undertrykkelse er så dobbelt moralsk, at 1 % af de mest kendte står for en ligeså stor udledning af CO2 som 50 % af resten af befolkningen. Var det meningen at de kendte skulle flyve og befolkningen cykle, eller hvad? De konservative har gennemskuet at det grønne kun er varm luft og ulidelige skatter.

  Den jævne amerikaner klager over inflationen og mange har nærmest ikke råd til mad og til at betale transport til arbejdet. Samtidig udskriver regeringen nye skatter til de mindste virksomheder og små erhvervsdrivende.

  Når USA og Danmarks problemer ligner hinanden så meget, ligner løsningerne også.

  De der holder af deres land, deres kultur og deres fremtid arbejder for at beholde den. De arbejder benhårdt i fællesskaber, i politiske foreninger, i skolebestyrelser, de stemmer dørklokker og skriver indlæg. Derovre siger de: gør noget mens tid er og inden det er for sent.

  Tro på det og gør noget fornuftigt, det virker.

  NB. Mange tak til Hr. Aamund for at vise vejen ud i lyset.

 5. Den Nervøse

  Undskyld, men der er ikke megen slingrefis over de radikale! De har de sidste 30 år vist at de er solidt forankret i rød blok!
  Folketingsvalg er altid frygteligt dyre, for alle partierne vil love en mild men solid gaveregn over præcis deres vælgergruppe!
  Nu vil Mette holde hånden under udsatte vælgergrupper, nå nej befolkningsgrupper og Jakob vil give skattefradrag til vælgere, nej folk, der er førstegangskøbere.
  Man undres over at folk ikke kan forstå at gratis faktisk ikke betyder gratis!
  Jeg plejer at tage stilling midt i valgperioden, for så at betragte valgkampen som underholdning!

  1. tavsen

   Endnu et godt forslag, men ønsker danske politikere at være herre i eget hus?

   https://ditoverblik.dk/df-vil-fjerne-udlaendinges-ret-til-at-stemme-til-kommunalvalg/
   Dansk Folkeparti mener, at kun danske statsborgere skal kunne stemme til kommunal- og regoionsrådsvalg i Danmark
   For at kunne stemme til kommunal- og regionsrådsvalg i Danmark, skal man være dansk statsborger.

   Det mener Dansk Folkeparti, som nu fremsætter et beslutningsforslag om at ophæve valgretten for udenlandske statsborgere til kommunal- og regionalrådsvalg.

   Over 400.000 personer levede op til de betingelser ved kommunalvalget den 16. november 2021. Det svarer til 8,9 procent af de stemmeberettigede, og det var mere end 10 gange så mange som i 1981, hvor en lovændring banede vejen for udlændinges valgret.”

  2. Finn A. Skov

   Det er underholdning!
   Samtlige TV kanaler kan spare på dyrt indkøbte fladpandede serier, og fylde sendefladen med propaganda for de som betaler deres dyre lønninger.
   Noget for noget!

 6. tavsen

  Jamen det bliver dobbeltmoralen, der vinder igen. Det betaler sig bedst. Der gik jo ikke mange uger, efter Mette havde sat sig på pengekassen, inden de vegeterende fik “lønforhøjelse”. Og det har gentaget sig et par gange siden.

  GOOD LUCK NYDANMARK.

  Der kan fås nyhedsmails her fra https://www.ft.dk/da/abonnementservice/subscription/checklogin Men danske vælgere er så dovne og dvaske, at de lader statslige medier udvælge nyhederne, og resultatet bliver derefter.

  Og nu tilhører Biden også de angste.

  ekstrabladet.dk/nyheder/politik/biden-bygger-videre-paa-trumps-mur/9364101
  “USA har set en markant stigning i antallet af migranter og asylansøgere lige siden Joe Biden blev præsident. Maj blev den måned med det højest antal pågrebne ved den sydlige grænse – nogensinde.

  Tallet er faldet noget i juni, men det er stadig den juni med flest pågrebne.”

  Men de statsansatte “journalister” turde ikke sætte tal på. Skulle da ellers være muligt, for tallene florerer livligt på nettet, for dem der tør læse, men politiske korrekte er godt tilfredse med lala-“journalistik”

  Mon murens byggeri skyldes de gode valg Trump-endorsed fik? Kari Lake, der har lovet at bygge muren færdig, hvis hun vælges til Guvernør

 7. Den Nervøse

  De Radikale er faktisk ikke slingrefise, for gennem de sidste 30 år har de vist at de befinder sig solidt plantet på venstrefløjen, og værdipolitisk er de absolut ikke midten af dansk politik, som de selv ynder at betegne sig, de er i de grad et ekstremistisk parti!

  Valgkampe er dyre, for partierne kappes om at drysse guld ud over præcist de vælgergrupper de selv mener at repræsenterer.
  Lige nu ser vi panikagtige udmeldinger, hvor Mette Frederiksen vil holde hånden under udsatte vælgergrupper, altså dem der tradtionelt stemmer Socialdemokratisk, og vi ser en Jacob Ellemann, der pludselig vil give skattefradrag til de unge førstegangskøbere, der må anses for at være Venstrevælgere. Derfor sørger jeg altid for, at beslutte mig for hvem jeg vil stemme på midt i valgperioden. De er hermed en anbefaling.

  1. Finn A. Skov

   Jah, valg kampagnen er i gang, og politikere har travlt med at dele andres penge ud.
   Som at fodre hunden med sin egen hale.

 8. Michael Andersen

  Sådan bliver demokratiet ikke til et diktatur. En opgave for den næste regering?

  Et demokrati eksisterer fuldt ud indtil det tidspunkt, hvor vælgerne opdager, at de selv kan stemme generøse gaver fra statskassen. Fra det øjeblik stemmer flertallet altid på de kandidater, der lover mest gavn af statskassen, med det resultat, at ethvert demokrati endelig vil kollapse grundet en løbsk og fejlslagen finanspolitik. Sådan bliver demokratiet til et diktatur.

  Heraf følger at demokratiet kun kan reddes med en øvre grænse for omfordeling.

  Skal den næste regering forhandle en grænse for omfordeling der indskrives i grundloven?
  eller
  Er det ikke en regerings ansvar at sikre demokratiet på sigt?

  1. Finn A. Skov

   Nej, det eneste der kan sikre demokratiet, er en fri og uafhængig presse, den såkaldte “Fjerde satsmagt”
   Den glimrer ved sit fravær.
   Massiv statsstøtte til “Den uafhængige presse” sikrer loyaliteten for den til enhver tid herskende politiske magt.
   Man bider ikke den hånd der fodrer en.

 9. TRÆT AF BEDRAGERISK POLITIK OG UÆRLIG JOURNALISTIK

  Asger Aamunds artikel er aldeles fremragende.

  Men bliver nok, desværre, kun læst af de 1-2% af befolkningen
  som læser net-aviserne. Men man kan godt undre sig over de
  kommentarer som ses ovenfor. For mange synes at overse
  eller mangle forståelse for, at de gamle partier alle er i gang
  med at ruinere og ødelægge landet. Det er latterligt at fore-
  stille sig at S, SF, R, EL, LA, V eller K kan redde nogetsomhelst.
  Alle de gamle partier vil blot fortsætte den deroute og nedtur
  Danmark allerede er inde i.

  Som bl.a. giver sig udslag i angreb og hetzkampagner mod
  alt hvad danskerne ejer af kultur, frihed, familieværdier,
  økonomi, retssikkerhed, velfærd, sundhed og infra-struktur.

  Regeringen har været en total fiasko. Restriktionerne, bøderne
  for at sidde på bænke i fri luft, for at forsamles, den store
  kampagne for virkningsløse og halvgiftige “vacciner”, aflivnin-
  gen af mink-branchen, presset for at få småbørn fyldt med
  Pfizers kemikalier, mundbindene, hysteriet omkring co2 og
  landbruget, forbudene mod at cafeér, butikker, virksomheder
  og skoler forsatte normal drift, forbudene mod at besøge hin-
  anden, ulovlighederne omkring politi-indsatsen m.v. overfor
  mink-farmene, skandalerne omkring nedlukningen af Nord-
  jylland, plus diverse andre skandaler…..altsammen var det
  rent hysteri, for “pandemien” var et iscenesat fupnummer
  fra starten. Noget fup og humbug som burde have været
  gennemskuet i løbet af et par måneder, og var blevet det
  hvis politikerne havde tænkt sig om, og hvis landets jour-
  nalister ikke havde haft så travlt med at misinformere.

  Kæmpeindsatsen mod den påståede “pest” var uden
  mening, og spild af resourcer i uhørt omfang, og en
  plage for millioner af danskere. Måske bare en
  generalprøve på det diktatur og tyranni som WEF
  ønsker. The great reset. At Mette og Heunicke har
  skrevet under på at samarbejde med WEF og den
  røde Schwab er en stor skandale i sig selv.

  For tiden sætter antallet af konkurser rekorder. Og det
  vælter frem med eksempler på frygtelige bivirkninger af
  “vaccinerne”. Se Snaphanen og “Folket misinformeres”
  i Nordjydske Stiftstidende”. Oveni de mange skandaler
  er der så indvandringen som bare fortsætter, trods den
  hykleriske snak om “stramninger”.

  I 2019 lagde S, SF, R og EL ud at love at sundheds-systemet
  ville blive forbedret og få et kæmpeløft. Siden er intet sket,
  og elendighederne er bare fortsat, til skade for tusindvis
  af patienter og pårørende. Og regeringen har ødslet så
  mange penge væk, at der nu ikke er råd til ordentlig velfærd
  til danskerne. De må nøjes med tomme løfter. Men at fjolle
  hundredvis af milliarder af kroner væk på formål der ikke
  er til gavn for danskerne, det har man været dygtig til.

  Titanic-Danmark fortsætter på dødsruten ind i farligt
  farvand, og der er ikke megen udsigt til at det ender godt.
  Der mangler stadig et virkelig dansksindet, seriøst og
  nationalkonservativt parti. NB, DD og DF er bedre end ingen-
  ting, men om det er nok, er tvivlsomt. Foreløbig ser det ud
  til at vi ret snart får tilstande som i Sverige eller Holland.
  Hodja, Document, 24nyt.dk og den korte avis fortæller om
  den hverdags-terror eller hverdags-krig som hærger vores land.

  1. E. Frederiksen

   TRÆT AF BEDRAGERISK POLITIK OG UÆRLIG JOURNALISTIK
   Fuldstændig enig med dig, men jeg læser også
   de ikke statsstøttede nyhedsformidlinger, der
   fortæller om, hvad der foregår.

 10. Der var et yndigt land

  Ja, der var engang et yndigt land.
  Det er over 25 år siden. Nu lever vi under et fjern-
  styret og stærkt udhulet halvmarxistisk “demokrati”
  der foragter sit eget land og sine egne landsmænd.

  Naive vælgere tror på at
  de kan stemme sig til gaver fra statskassen ved at stemme
  på EL, R, S og SF osv. Men det kan de ikke. For alle de partier
  som går ind for indvandring osv., bruger så mange penge
  og resourcer på at forkæle migranterne og på at gøre sig
  lækre for EU, WEF og WHO osv., at der ikke bliver råd til
  gaver til danskerne. Deres velfærd vil tværtimod blive
  forringet igen og igen, i takt med at udgifterne til indvan-
  dring og “integration” stiger og stiger.

  Og i takt med at mængden af kriminalitet, økonomiske
  problemer, hospitalsskandaler og andre skandaler
  vælter frem i stride strømme.

 11. Ivan Dybdal

  Ja, i et demokrati er man prisgivet vælgerne, der påvirkes af statsradiofonien dvs Tv2 og DR. Meningsdannelsen er aldrig fri, for den påvirkes af de nyheder, der når den enkelte vælger. Her er statsradiofonien dominerende. Den politiske dagsorden – hvem og hvad er inde og ude? – er med til at bestemme, hvad de enkelte vælgere stemmer på. Mere eller mindre indvandring, personskat/socialhjælp, ytringsfrihed/censur osv. Ligger pengene bedre i folks egne lommer eller skal det offentlige administrere det meste af den enkeltes indkomst?
  Hvem ville Tv2 og DR stemme på, hvis de var personer? Det et ikke helt let at præcisere, men det er lettere af gætte på, hvem de ikke ville stemme på! ? 🙂

 12. Niels O

  Hvorfor stemmer nationalister ikke længere på DF?

  På 7 år er partiet gået fra 22 til 2%.

  1. Bjørn Nielsen

   DF er efter min mening en saga blot i dansk politik, hvor partiet har trukket et stort og tungt læs ved at tåle meget. Men det har altid haft et identitetsproblem, idet partiet i bund og grund er et socialdemokrati, der hovedsageligt trak socialdemokratiske vælgere til sig. Da Socialdemokratiet valgte en stram flygtningepolitik, forsvandt vælgerne igen.

   Kristian Thulesen Dahl er en typisk socialdemokrat, og i stedet for at gå i en blå regering, veg han tilbage og spillede, som det så rammende er blevet betegnet, et underligt passivt aggressivt dobbeltspil. Man kan godt undre sig over, at han fik den stilling, han nu beklæder, for han satte uhyggeligt meget over styr og fik kun lidt ud af sine mange mandater.

   1. Niels O

    Helt enig. Smart gjort ved FV19, der gav S regeringsmagten, på grund af den nu større røde blok. Her kunne de rødere vælgere ikke flygte andre steder hen.

    Men hævner det sig mon til næste valg?

    S’s hiven gamle vælgere hjem fra DF forklarer dog kun delvist, hvorfor rotterne forlader den synkende skude.

    1. Bjørn N.

     Niels O.

     Nej, så enkelt er det naturligvis ikke, men det snerper, og tendensen var klar, længe før end man kunne vide, om Inger Støjberg dannede sit eget parti. Jeg har stemte V hele mit liv og ved ærlig talt ikke, hvad hun står for udover udlændingepolitiken og de vulgære kagestunts. Det er min mening, at vi burde være blevet skånet for den kostbare rigsretssag, og at straffen var for hård. Men det var, hvad man kunne vente med Thomas Rørdam i førersædet og en Elleman Jensen som partileder.

     Nu ser det ud til, at Støjberg får revanche og henter vælgere fra både DF, NB, V og K. Det skulle ikke undre mig, om hun får et kanonvalg, men jeg tillader mig at tvivle på, at hun har potentiale til at blive mere end et stjerneskud.

     1. Niels O

      Fint nok, hvis hun henter vælgere, der stemmer K (mit parti). Så får vi ryddet uægte K-vælgere væk.

   2. tavsen

    Bjørn Nielsen

    “Da Socialdemokratiet valgte en stram flygtningepolitik,”

    Jamen dog. HVOR effektueres den? Få nyhedsmails fra ft.dk

    De statsstyrede medier skal nok undlade at oplyse om sådant et væmmeligt forslag

    https://ditoverblik.dk/df-vil-droppe-statsstoetten-til-venstreorienterede-ngoer/
    Statsstøttede NGO’er på flygtninge- og ulandsområdet bruger skattekroner til at drive venstreorienteret politik. Det mener DF, som vil have en ny måde at fordele statsstøtten på. Det skal være op til de enkelte partier, hvem de vil støtte, lyder forslaget”

   3. E. Fredderiksen

    Bjørn Nielsen
    Det var Kristian Thulesen Dahl, der ødelagde
    DF, og Morten Messerschmidt kæmper hårdt for danskerne nu og bliver vanvittig dårligt behandlet af dem, der ikke har fattet fortiden.

  2. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

   Hvorfor har mange droppet at stemme på DF?

   Det er let at svare på. Det er fordi toppen i DF, bestående af
   Thulesen Dahl, Pia Kjærsgaard, Peter Skaarup og fire-fem
   stykker mere, var en samling vatnisser, platugler, klovne
   og vælgerbedragere. Sjældent har man set politisk bedrageri
   være så gennemført, massivt, kynisk og usselt. Dette forræderi
   mod vælgerne har haft katastrofale konsekvenser, og vil få
   endnu værre konsekvenser fremover. DF kunne i dag have
   været det største parti på Chrborg, hvis Tullesen ikke havde
   været den umulius og folkefjende, som han har vist sig at
   være. Hvis han havde været en agent fra EL kunne han ikke
   have tilføjet DF og Danmark større skade. Han har fået 20-25
   millioner kr. for at have slået søm i Danmarks ligkiste, og er
   nu blevet belønnet med et højt betalt job som direktør. End
   ikke Lars Ulykkes udflugt til Marokko kunne Tullesen finde
   ud af at stoppe. Og Lars Fadbums åbning for masseind-
   strømning af migranter 2015 til 19 gjorde Tullesen heller
   ikke noget ved. Og en smule julehjælp til de fattigste blev
   heller ikke til noget. Tullesen tabte alt på gulvet, og er nok
   det største skvat i dansk politisk historie. Han kan snakke
   uafbrudt i timevis, men det er tom snak det hele. Måske
   Messerschmidt kan rette op på DF, han er bedre end Pia
   og Tulle, men er begyndt at lyde noget træt og vattet.

   1. Niels O

    Tak for svar.

    Så spørger jeg: Hvorfor skulle det blive anderledes med de andre nye(re) partier?

    Indholdet er jo bare den samme varme luft og populisme. Politikere, der løber efter den samme slags vælgere som DF, fordi det giver en politikerkarriere her og nu. I hvert fald for en tid. Så kommer der bare nogle andre partier med samme indhold (bare grovere) senere.

    DF har da i det mindste 25 års erfaring på Christiansborg.

    1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

     25 og 35 år erfaring med Chrborg viser at Borgens
     partier ikke forbedrer sig. Alle de partier der har været med
     de sidste mange år, har været svigefulde, hykleriske, anti-
     danske, familiefjendske, skattegrådige og uden troværdighed.
     De har allesammen støttet fortsat indvandring, og dermed
     dødssejladsen mod svenske, hollandske og venezuelanske
     forhold. Medmindre NB og DD viser sig at være bedre
     partier med en højere moral, er alt håb ude. Vi er nødt
     til at give dem en chance, især NB, men hvis de ikke
     får MANGE stemmer, vil intet forhindre Danmark i at
     synke ned i et blodigt junglesamfund. Eller et makabert
     og grusomt “1984” samfund.

     1. Niels O

      Jeg støtter skam indvandring, der yder til et Danmark, der så bliver rigere. Vi mangler arbejdskraft.

      Men jeg gider ikke (igen) se på en VK-regering, der kun kan få noget ordentlig økonomisk politik igennem, hvis den skal give køb på værdipolitikken ved at fedte for TRE nationalistiske partier i intern konkurrence.

      Jeg har svært ved at se et NB med noget, der i min bog ligner moral efter deres første periode i Folketinget med masser af landsbytosser i partiet samt Thiesens shariapoliti og ikke mindst formandens seneste ytringer på sociale medier. Ren proletaropførsel.

      I øvrigt er der jo flere DF-medlemmer, der har skiftet parti. Så kan de fortsætte deres svigefuldhed dér. Det er jo deres “politiske” karriere, det handler om for hver især. Baseret fortsat på varm luft.

  3. Finn A. Skov

   Massive smæde kampagner og politisk dovenskab!

  4. Den Nervøse

   Fordi DF dybest set er et Socialdemokratisk parti. Det er et parti for folk, hvis hovedbegrundelse for at være mod indvandring, er at indvandrene får de overførselsindkomster, de selv gerne ville have! Altså folk som køber ind på det evindelige omfordelingscirkus hvor de 90% rigeste forsørger de 90% fattigste. Folk som ikke kan forestille sig et samfund uden den dybe stat, hvor folk beholder meget mere af det de tjener og så indretter deres liv som de ønsker, og ikke som formyndere mener de skal indrette sig!

 13. Michael Andersen

  Tågesnak sender igen debatten ud i alle retninger men som sædvanligt er det kun klar tale der giver mening.

  Vil man skælde ud, skal man skælde ud på de få partier der har brugt systemet sådan at deres vælgere kunne blive håndfodret af dem der yder en indsats og dem der producerer.

  Vil man videre skal flere uddannes dygtigere og tilknytningen til arbejdsmarkedet skal integreres i alt uddannelse. Vil man videre skal det være nemmere at blive far og mor og sjovere at stifte kernefamilie.

  Der er et kriterium for succes og det er ansvarlighed. Man er den man siger, gør hvad man lover og holder det.

  Vil man vinde i dansk politik, står man sammen og trækker i samme retning. Der er en stærk personlighed der trækker og det er askepot.

  De der hører til Danmark griber eventyret og tager ansvaret. Danmark tilhører dem der holder af det.

  Hvem skulle Danmark ellers tilhøre?

  1. Gunnar Johansen

   Danmark tilhører selvfølgelig danskerne – danskere af dansk afstamning. Ikke alverdens gedehyrder, lykkeriddere og åndsamøber.
   PS: Niels O må gerne blive boende, selvom han til tider er et besværligt brokkehoved.

   1. Niels O

    Hvad med efterkommere af Koldinghus-spaniere, huguenotter, polske roeplukkere osv.?

    1. Frisk

     Hvad med retarderede adopterede drengebørn, der er afkommet af koreanske ludere og amerikanske negersoldater, og som er så bevidste over deres eget afvigende udseende at de ønsker Danmark oversvømmet af lignende menneskeaffald fra MENAP?

 14. Hans Christian Andersen

  Ja, Moral er godt men Dobbeltmoral betyder egentlig at man slet ingen Moral har.

  Deri har Asger AAmund helt ret.

 15. tavsen

  Utrolig som gentagne klicheer vælter ud og gentages på fjerde år. Statsstøttede medier har virkelig vundet, når så mange tærsker løs på DF, et parti der vil Danmark. Giver ingen mening. Og bliver de stemt ud, kan de genbruge LO-bossen Thomas Nielsens lidt omskrevet “Vi har sejret os ihjel” Hvis nogen kan huske ham? Det virker ikke som om, det er hukommelsen, der tynger.

  “Vi mangler arbejdskraft” endnu en kliche fra de indvandrergale mennesker.

  Sidste uge oplyste Radioavisen, at over 200 byggefirmaer var gået konkurs. grundet de store prisstigninger på materialer. Fik mig til at søge på det. “byggefirma fallit” den sidste måned.

  “876 byggevirksomheder gik konkurs sidste år –
  Det er en stigning på 44 procent i forhold til 2015 og det højeste antal siden 2010, hvor 1.005 virksomheder gik fallit”

  https://www.licitationen.dk/article/view/858971/ugens_konkurser_i_bygge_og_anlaegsbranchen_uge_27
  Oversigt over konkurser for uge 27″

  Også andre brancher fyrer folk, men det undlades i de statsstøttede medier, fordi der ønskes flere til at udkonkurrere danskerne.

  De etniske danskere er uønskede i eget land

  “Et forslag fra Dansk Folkeparti til en “Lov om udvandring” skulle have banet vejen for at udvise 70 procent uintegrerede udlændinge inden 2030. Men forslaget blev onsdag banket i jorden af et stort flertal i Folketinget”

  Er der andre partier, der kan fremvise så mange danskvenlige forslag ??????

  1. Michael Andersen

   Kære Tavsen,

   Det er relevante pointer, tak.

   Konkurserne skyldes kaos i forsyningskæderne, vareknaphed og prisstigninger, forårsaget af de sidste års venstreradikale politik. En politik der virker negativt på leveomkostninger, jobmuligheder og skatter.

   Mange er utilfredse med det unødvendige tab af livskvalitet der er foregået i de sidste år. Folket har fået nok af krise og kriser. De politikere der ikke fravalgte kriserne bliver udskiftet. De venstreradikale taber overalt i USA og i Tyskland er de under betydeligt pres.

   Valget bliver vundet på temaer om livskvalitet, optimisme og fremgang. Det passer til dem der passer på Danmark.

   DF genfinder sig selv fordi der er brug for deres særlige profil.

   Med venlig respekt

 16. tavsen

  E. Frederiksen

  Ja hun er fantastisk

  Helena Edlund.
  “Media har sluttet å granske makthaverne på vegne af innbyggerne”

  I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne.”

 17. Nielsen

  Mange truer Danmarks økonomi og velbefindende. Velbefindet trues af gæld. Er du gældfri, befinder du dig vel. Har du gæld er du ikke vel. Såre simpelt. Danmarks økonomi er et kapitel for sig.
  Med hensyn til folketingsvalget, er valget ikke mellem moral eller dobbeltmoral. Der eksisterer kun dobbeltmoral blandt politikere. Sådan har det altid været og sådan vil det vedblive at være.
  Kapitlet for sig er en hel del mere filosofisk. Hvis man da kan kalde mønter og sedler værd at filosofere over. Havde vi haft fri handel, ville enhver kunne handle med hvem som helst. Det har vi ikke, og har i hvert fald ikke haft det i hverken min -, mine forældres – eller mine bedsteforældres tid. Der har været told, der har været “af”gifter, der har slutteligt været indkomstskatten = svøben so til sidst gør at alle indser det nytteløse i at bestride et job.
  Det laver en sløjfe på min lommefilosofi: Politikerne er årsagen til alle ulykker.

  1. Bjørn

   Nielsen.

   Ovenfor fandt du grund til at påtale, at jeg i farten havde skrevet blog i stedet for blok, hvilket var åbenbart.

   Her skriver du så selv flg.: ”Der har været told, der har været “af”gifter, der har slutteligt været indkomstskatten = svøben so til sidst gør at alle indser det nytteløse i at bestride et job.”

   Udover dine meget dunkle påstande, er det ikke alle, der finder det nyttesløst at bestride et job, og vi er dødtrætte af at forsørge alle snylterne, som vi med vore indtægter skaffer husly, mad og alt det andet.

 18. Ivan Dybdal

  Nu starter statsradiofonien dvs Tv2 og DR hetzen mod Inger Støjberg, som blev dømt 60 dages fodlænke angiveligt for at have foretaget en ulovlig adskillelse af asylpar ved indkvartering på asylcentrene, hvis den ene part ikke var myndig.
  (Danskeres pædofilsex er dog stadig ikke lovlig i DK!? 🙂 )

  ‘Ondskabens ikon’ og ‘Gensyn med ondskabens ikon’ var to bøger af nu afdødede Geoffrey Cain, der beskrev og illustrerede mange af de nedrige vittighedstegninger og beskrivelser, der var brugt i aviser om Pia Kjærsgaard. Nu op til folketingsvalget bliver Inger Støjberg ondskabens ikon i medierne.

  På den måde påvirkes vælgerne af medierne ikke mindst af statsradiofonien, Tv2 og DR, der er de dominerende mht til den politiske dagsorden om hvem og hvad der er inde. Hvem er de onde politikere, der ikke er stuerene. Det får du at vide 24syv i Tv2 og DR, som du selv er tvangsindlagt til at betale 🙁

 19. HVOR ER VI PÅ VEJ HEN?

  DR kvinderne er et godt eller slemt eksempel på at
  politiserende kvinder kan gøre sort til hvidt, og vrang
  til ret. Deres journalistik er langt under lavmålet det
  meste af tiden. De lyver og fordrejer på 117 måder.
  Når de kritiserer regeringen kan de lyde ærlige og
  saglige, men kritikken er kun beregnet på at flytte
  stemmer fra S til EL og R. De manipulerer lyttere
  og seere i næsten samtlige udsendelser. Vil man
  vide hvad der sker i Danmark og verden, er man
  nødt til at se netaviserne og læse nogle bøger.
  Ellers ender man som en uvidende, historieløs og
  hjernevasket vælger.

  I dag fortæller Hodja og Snaphanen om “DEN STØRSTE
  KATASTROFE I MEDICINENS HISTORIE. Pfizers og Mo-
  dernas heksebryg har dræbt titusinder, og vil dræbe
  endnu flere.

  Mette og Brostrøm har ikke reddet nogen, tværtimod.

 20. Gud bevare Danmark

  Niels O

  Hvordan bærer du dig ad med at se fuldstændig bort
  fra indvandringens mange negative konsekvenser for
  danskerne? Er du lobbyist for indvandrings-industrien
  eller er du en radikal virkelighedsfornægter?

  1. Niels O

   Jeg ser helt tilfældigt, at du har skrevet til mig.

   Spørgsmål 1 er et udmærket spørgsmål.

   Spørgsmål 2 gør, at jeg ikke gider at svare på 1.

   1. Frisk

    Hvis du havde været dansker kunne man kalde dig landsforrædder Niels Nul, men det er du jo ikke.

 21. Michael Andersen

  Voxmeter angiver en blå retning i målingen den 8. august.

  Såfremt de blå partier vil fastholde flertallet må de stå sammen. Muligvis kunne enkelte partier ønske sig en større tilslutning men for Danmarks fremtid er det vigtigste at blå blok er enig om retningen.

  De venstreradikale i USA og i Tyskland ved at skole og uddannelse er det vigtigste for fremtiden, derfor bør blå blok tage dette område særdeles alvorligt og særligt hvis de blå vil beholde ansvaret fremover.

  En blå regering bør som noget af første få lagt sund fornuft ind i fremtidens skolesystemer og uddannelser og de kan med fordel begynde på ideerne nu. Få er dygtigere og har mere indsigt i dette end Hr. Henrik Dahl og tak for det.

  Ansvaret skifter over til blå blok. Fordi en fornuftig fremtid er en sikker fremtid.

  Med venlig respekt

  1. PRINS VALIANT FRA THULE

   MICHAEL ANDERSEN

   De “blå” partier V og K skal forestille at være borgerlige.
   Men i realiteten er de ikke for fem øre borgerlige. De er
   heller ikke dansksindede eller på danskernes side. For
   de er med tiden blevet radikale, anti-danske og trekvart røde.
   Se på deres indvandrings politik, se på deres glæde over
   EU-fjernstyring, se på hvordan de flirter med WEF og WHO.
   At stemme på radikale og røde partier hjælper intet. V og
   K har spillet fallit. De varetager og forsvarer ikke vi danskeres
   frihed, sundhed eller velfærd. Det gør ingen af de gamle partier.
   Og Moderaterne og Lars Buksetrold vil også svigte Danmark.

   1. Niels O

    At være borgerlig er overhovedet ikke det samme som at være nationalist.

    Nationalister har i mere end 20 år stemt på det nationalsocialdemokratiske DF.

    1. Frisk

     Så borgerlig som de radigale. Konservastive og Venstre er bare underafdelinger af det radigale moderparti.

  2. Michael Andersen

   Mange tak for kommentarerne.

   Sandheden er at glansbilledet med den sympatisk udstrålende empatiske politiker, har bragt os i fedtefadet med kriser, kriminalitet og utallige problemer for fremtiden.

   Omkostninger på 90 mia. der betales med kvalitetstab og konflikter. Oven i kommer alt det andet der heller ikke løste noget. Glansbillederne sminkede regnskabets røde tal og effekterne mærkes overalt.

   Flertallet siger nej til en rødmoderat fremtid på klods.

   Løsningen er en kontant virkelighed sammen med dem der har færdighederne. Derfor er det de mørkeblå der trækker læsset og de lyseblå der skal vise hvad de duer til.

   Det er på tide med et blåt ansvar for fremtiden.

   Med venlig respekt

 22. Imbecilius

  DF skulle have erkendt, at danskerne enmasse er åndsforsnottede og nemt manipulerbare og sat alt ind på at knuse DR og TV2. LLR, Venstre og R konkurrerer ivrigt efter at være bedste praksiseksempeler på imbecilitet.

 23. Ivan Dybdal

  Som nævnt styrer statsradiofonien, Tv2 og DR, med deres selektive, venstreorienterede nyhedsudvælgelse den politiske dagsorden i DK. Her et eksempel på hvad de har valgt ikke at formidle:
  “Sidste uge markerede den syvende årlige markering af det yazidiske folkedrab, selvom du ikke ville vide det fra at se etablissementets medier. Du ville heller ikke vide, at der er et igangværende folkedrab på kristne, der finder sted i Nigeria, eller at utallige kvinder og piger i hele den islamiske verden udsættes for kidnapninger, tvangsægteskaber, tvangskonverteringer af kristne til islam, folkemorderiske voldtægter og/eller udbredt sexhandel. selv i lande, der angiveligt er vores allierede i krigen mod terror.”
  (Kilde: Mark Tapson/David Horowitz Freedom Center)

 24. Ivan Dybdal

  Som nævnt styrer statsradiofonien, Tv2 og DR, med deres selektive, venstreorienterede nyhedsudvælgelse den politiske dagsorden i DK. Her et eksempel mere på hvad de har valgt ikke at formidle 🙂 :
  “Et underrapporteret, men fatalt terrorangreb på en symbolsk vigtig kirke fandt for nylig sted i Syrien.
  Under en indvielsesfejring søndag den 24. juli 2022 affyrede en islamisk terrorgruppe raketter mod en nybygget kirke, Hagia Sophia, i den overvejende græsk-ortodokse by al-Suqaylabiyah, Syrien. De første rapporter indikerede, at mindst en eller to af de mange kristne, der var samlet for at fejre åbningen af ​​den nye kirke, blev dræbt og omkring et dusin alvorligt såret i søndagens angreb.
  En rapport fra 29. juli 2020 – næsten to år før dette angreb – angiver betydningen af ​​denne udvikling: “..opførelsen af ​​en kirke dedikeret til ‘guddommelig visdom’ [dansk oversættelse af hagia sophia] kan snart gå ind i driftsfasen, opført med den erklærede hensigt at gengive, omend i en reduceret størrelse, den arkitektoniske profil af Hagia Sophia, den gamle byzantinske Basilika i Konstantinopel – i dag Istanbul – for nylig omdannet til en moske af de tyrkiske myndigheder ..terrorbomningen kan opfattes som en slags russisk-syrisk støtte til den tyrkiske genåbning af Hagia Sophia i Istanbul for islamisk tilbedelse
  .. begyndelsen til den kirken af samme navn havde tilsyneladende allerede fundet sted i al Suqaylabiyah (en by i provinsen Hama før krigen beboet af ​​omkring 20 tusind ortodokse kristne..
  (Kilde: Raymond Ibrahim/David Horowitz Freedom Center. Tirsdag den 9 august 2022. Oversat af overtegnede. Artiklen blev først offentliggjort på ‘Koptisk Solidaritet’/’Coptic Solidarity’
  https://www.copticsolidarity.org/2022/08/03/turkey-backed-terrorists-bomb-hagia-sophia-church-replica/

  1. Ivan Dybdal

   PS klargøring: I juli 2020 annoncerede den syriske regering en plan om i Al-Suqaylabiyah at bygge en kopi af den gamle østromerske pavekirke Hagia Sophia. Islamisternes terrorbombning var protest mod opførelsen af kirken og en del af den igangværende muslimske kristenforfølgelse
   (Som vi ikke må se og høre om i statsradiofonien, Tv2 og DR! 🙁 )
   .

   1. Ivan Dybdal

    PPS.
    Hagia Sophia i Syrien blev velsignet af den græsk-ortodokse kirkes patriark. Kirken blev bygget i al-Suqaylabiyah som en kopi af Hagia Sophia beliggende i den tyrkiske by Istanbul. Hagia Sophia blev bygget i det sjette århundrede som en katedral og blev derefter en moské under osmannerne. Senere blev den omdannet til et museum under Ataturks sekulære republik og blev for nylig konverteret tilbage til en moské i takt med Tyrkiets stigende islamisering under præsident Recep Tayyip Erdogan.
    Ceremonien i 2020, der markerede starten på byggeriet, blev overværet af religiøse ledere fra både Syrien og Rusland. En besked om historien om Hagia Sophia var indgraveret på replikaens hjørnesten. Inskriptionen siger, at Tyrkiets beslutning om at konvertere Hagia Sophia i Istanbul var et forsøg på at slette historien, men at de vil ære Hagia Sophias historie ved at bygge en kopi af vartegnet.
    (klip oversat af overtegnede fra Greek Reproter 25 juli 2022)
    https://greekreporter.com/2022/07/25/hagia-sophia-syria-attack/

 25. Ivan Dybdal

  Som nævnt styrer statsradiofonien, Tv2 og DR, med deres selektive, venstreorienterede nyhedsudvælgelse den politiske dagsorden i DK. Her et eksempel mere på hvad de har valgt ikke at formidle 🙂 :
  “Hadkriminalitet i New Mexico: Morder af shiitiske muslimer viser sig at være en sunnimuslim, ikke en ‘islamofob’ 🙂
  Biden og Haris var så ivrige efter en bekræftelse af venstrefløjens falske “islamofobi”-fortælling, at de fordømte disse mord som hadforbrydelser, før nogen mistænkte var blevet fundet; de ønskede, at folk skulle tro, at en “islamofob” var morderen, uanset hvad fakta viste sig at være. Vil Biden og Harris nu undskylde for at den falsk offerfortælling? Nok ikke noget du skal satse dine sperepenge på! 🙂
  (oversat af overtegnede)
  https://www.jihadwatch.org/2022/08/hate-crime-fizzle-in-new-mexico-murderer-of-shiite-muslims-turns-out-to-be-a-sunni-muslim-not-an-islamophobe

  1. E. Frederiksen

   Ivan Dybdal, du er altid klartseende.
   Det er frygteligt, at sandhed om grusomheder over for
   kristne og meget andet – oven for nævnt – skjules for danskerne
   Kom sandheden frem, ville DF STORME FREM, men
   nej, vi ødelægges i stedet for af vore politikere.
   Grusomt.

 26. Bjørn

  Uriaspostens kommentatorer er flyttet til Asger Aamunds blog, og nu går det i selvmedlidende ræverrød jammer fra morgen til nat.

  Dom om vi ikke havde nok i Valiant og hans åndspygmæer, der ikke aner, hvad borgerlighed er og vælter sig i flæbende socialisme,

  1. Piotr

   @ Bjørn “selvmedlidende ræverrød”
   Selvmedlidende. Altså folk der skulle have ondt af sig selv? Hvem skulle det være?
   Tror heller ikke der er nogle ræverøde på denne blog. Så langt fra.
   Her findes masser motivation, folk der er klar til at yde en indsats, for at få del af resultatet.

   Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

   1. tavsen

    Piotr

    Bear har altid væltet sig i islams søle. UDEN at have læst koranen

    1. Piotr

     OK!
     Piotr.

 27. Michael Andersen

  Helt ærligt. Skal flygtningepolitikken briste eller bære?

  Situationen i Afghanistan, Syrien, Irak, Libyen og flere andre steder er, at dets borgere enten flygter eller emigrerer til vesten for at få et bedre liv.

  Problemet er at landene drænes for deres arbejdskraft og dygtighed, med det resultat at landene forfalder og endnu flere flygter eller emigrerer.

  Vil man redde landene, redder man borgerne ved at give dem en uddannelse, således de kan rejse hjem og hjælpe med at opbygge eller udvikle deres land.

  Opbygning og udvikling kræver først og fremmest at man kan sproget og er hjemmevant i kulturen, derfor er landenes egne borgere de eneste ressourcer på sigt og uddannelse og hjælp til selvhjælp i oprindelseslandet den eneste løsning.

  Hvad vesten gør, er grusomt både for vesten og østen, fordi det ender med en ubalance i en sådan grad at intet fungerer eller hænger sammen, nogen steder.

  Man yder den mest effektive indsats med uddannelse og hjælp til selvhjælp i oprindelseslandet.

  Helt ærligt. Vil man hjælpe eller er det bare til pynt?

  1. Ivan Dybdal

   Alle lande i verden (hvor der nu bor 8 mia! 🙂 vil selv bestemme over deres samfund og bevare deres egen kultur og religion. Det skal vi ikke blande os i.

   Vi skal indrette vores eget samfund ud fra vores egen kultur og religion.

   Vi kan handle med alle lande og det betyder ofte at vi lærer af de andre og de lærer af os.
   (Den globalisering af handlen har afskaffet det meste sult i verden på rekordtid. Sådan er kapitalismen 🙂 )

   Hvorfor skal ikke frelse de lande i hele verden, der ikke vil frelse sig selv? 🙂

   1. Ivan Dybdal

    Der skulle stå: Hvorfor skal vi frelse de lande i hele verden, der ikke vil frelse sig selv? 🙂

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *