RECEP TAYYIP ERDOGAN – GØGEUNGEN I NATOS REDE

NATO blev dannet som en militær alliance af demokratiske retsstater til forsvar mod sovjetimperialismens aggression og ekspansion. Tyrkiet blev optaget i alliancen, selv om landet ikke ligefrem hørte til i den demokratiske superliga. Grundlæggeren af det moderne Tyrkiet, Kemal Mustafa Atatürk havde bestemt, at Tyrkiet skulle være et nationalkonservativt folkestyre lige langt fra et islamisk diktatur og en socialistisk formynderstat. Atatürk indsatte det tyrkiske militær som vogter over sin politiske arv, og generalerne fik i de efterfølgende årtier forpurret en del kupforsøg fra både islamiske og kommunistiske grupperinger og holdt således Tyrkiet loyalt i Atatürks testamenterede politiske spor. Tyrkiet blev optaget i NATO i 1952, og i de efterfølgende årtier søgte venstresnoede medier og politikere at fremstille landet som værende reelt regeret af en reaktionær militærjunta til trods for, at militæret efter at have nedkæmpet endnu et islamisk eller kommunistisk kupforsøg altid trak sig tilbage til deres kaserner og overlod styret til civilsamfundet.

Under den kolde krig spillede Tyrkiet en vigtig rolle i NATO. Det amerikanske luftvåben opererede to store luftbaser i Incirlik og i Izmir og havde dermed en overlegen kampkraft til disposition for konflikter og krige i Middelhavsområdet. Tyrkiet var et vigtigt led i inddæmningen af sovjetimperialismen, og samarbejdet mellem det tyrkiske og NATOs officerskorps var tæt, loyalt og venskabeligt, også fordi næsten alle tyrkiske officerer fra oberstrang og opefter var uddannet eller efteruddannet i USA. Efter Sovjetunionens sammenbrud og de østeuropæiske landes optagelse i NATO, mistede Tyrkiet en stor del af sin strategiske betydning for alliancen. For det første, fordi Rusland slet ikke var udstyret med Sovjetunionens militære muskler, og for det andet fordi NATOs forsvarszone nu var rykket mange hundrede kilometer østpå til betryggelse for de vesteuropæiske lande, der havde udgjort slagmarken, hvis den kolde krig var blevet varm. De amerikanske luftbaser i Tyrkiet bevarede dog deres høje prioritet for USA, hvis militære engagement i Mellemøsten blev forstærket efter Saddam Husseins invasion af Kuwait og på grund af Irans islamiske aggression mod Israel og ustandselige forsøg på magtovertagelse i Irak, Libanon og Yemen.

Tyrkiets medlemskab af NATO og landets loyalitet mod alliancen ligger i dag i ruiner takket være en eneste mand, præsident Recep Erdogan, som blev Tyrkiets statsminister fra 2003 til 2014 og herefter præsident med totalitære beføjelser. Forinden havde Erdogan været borgmester i Istanbul og var kendt som en progressiv og moderne demokrat, der iværksatte en række nyttige reformer i sin embedsperiode. Da han blev statsminister, viste han sig hurtigt som en trojansk hest, der skridt for skridt nedbrød det tyrkiske demokrati. Som rettroende muslim ved Erdogan godt, at man ikke kan være både demokrat og muslim, da Allahs hellige og udødelige love altid skal stå over menneskets flygtige og sekulære lovgivning. En muslim må kun gå i folkestyrets tjeneste for at omstyrte det eller for at fremme islams sag. I sit utrættelige arbejde for at undergrave NATO og erstatte det tyrkiske demokrati med en islamisk formynderstat har præsident Erdogan nået storslåede resultater. Han har islamiseret retsvæsenet og undervisningssektoren i Tyrkiet og likvideret den frie presse.

 Efter det halvhjertede kupforsøg mod ham i 2016 er enhver form for lov og ret ophævet i Tyrkiet. Folk bliver fængslet, grusomt torteret og holdt indespærret i årevis uden rettergang. 3000 mennesker er blevet idømt fængsel på livstid. Erdogan har ifølge det amerikanske Defense Intelligence Agency ydet betydelig logistisk støtte til ISIL, som også har kunnet rekruttere nye krigere i Tyrkiet. Erdogan har til NATOs forbitrelse købt det russiske missilsystem S-400, som er specielt udviklet til at nedskyde NATO-fly. Præsident Erdogan har bekæmpet EASTMED gasrørledningen, der skulle forsyne EU med gas fra de israelske gasfelter i Middelhavet, fordi rørledningerne blev ledet uden om Tyrkiet, som gerne vil have hænderne på gashanerne. Erdogan truer NATO-landet Grækenland med krig, fordi de ikke vil afmilitarisere en række græske øer, der ligger tæt på Tyrkiets kyst. Erdogan ønsker tyrkisk kontrol med de bagved liggende gasfelter, som FN’s Havretskommission for længst har afgjort som græsk territorialfarvand. Som en ægte mafia boss har Erdogan afpresset EU-kommissionen milliarder af Euros med truslen om at lade en syndflod af migranter skylle ind i Europa, og for det ikke skal være løgn har han saboteret Finlands og Sveriges optagelse i NATO. NATOs generalsekretær, Jens Stoltenberg er mere sekretær end general. Han minder om en rar, men fortvivlet og hjælpeløs familiefar der forgæves forsøger at holde styr på sine vanartede unger. Der er ingen hjælp at hente fra den kant, men alle virksomheder og organisationer, der ikke fornyer sig efter tidens krav, er dømt til undergang. Det gælder også NATO. Tyrkiet som en moderne demokratisk retsstat hører hjemme i NATO, men ikke som det islamiske kalifat, det er på vej til at blive. Så må gøgeungen hellere først som sidst skubbes ud af reden.

11. august 2022

35 Thoughts to “RECEP TAYYIP ERDOGAN – GØGEUNGEN I NATOS REDE”

 1. Elisabeth

  Lige præcis.
  Ud af reden, og det kan kun gå for langsomt.
  Men hvem tør give skubbet?

  1. Svend Mellhorn

   Ingen tør.

 2. Bjørn

  Ja, det er noget af et problem! Og det er også ret fortvivlende at opleve EU’s mangel på opfindsomhed og handlekraft ift, Tyrkiet. ,

  Der har sneget sig en lille fejl ind i teksten, Det er ikke Thorvald men Jens Stoltenberg, der er sunket tilbage til sekretærrollen, men din karakteristik af ham er meget præcis. Han er økonom og ikke politiker.

  Amerikanerne betegnede Anders Fogh Rasmussen som “vild”, noget nyt, men det er hans stakkels efterfølger ikke.

  1. Tak til Bjørn. Det er rettet nu

 3. De syv små dværge

  Vi kan kommentere den
  voksende mængde af galskab og dumhed der præger
  verdenspolitikken, men vi kan ikke ændre noget. Krigen
  i Ukraine er nok en af den dummeste og mest menings-
  løse krig i lange tider. Iflg. Gravitas kunne den med let-
  hed have været undgået, hvis det ikke havde været for
  Biden, Obummer, Pelosi, Zelensky og Putin. De har
  alle fem kvajet sig helt vildt. Det er også dumt som man
  hele tiden optrapper den, som Mette F og andre har ret
  travlt med. Verdenskrige er før startet i det små. Som
  Aamund skrev, Nato burde have holdt sig væk, og havde
  gjort det, hvis USA havde sagt fra. Nu får vi en krig til
  sidste ukrainer, for at Zelensky kan blive ved magten.
  Eller krigen forværres til den løber løbsk.

  EU forsvarer ikke europæernes værdier og interesser,
  men lader WEF husere. Og i USA blomstrer et marxistisk
  totalitært vanvid som får alt omkring sig til at visne.
  Democrats er i gang med et stormløb mod alle etiske,
  kulturelle og menneskelige værdier.

  Og prøv at se hvad Snaphanen og Hodja fortæller om
  “pandemien” og “vaccinerne”. Hårrejsende læsning.

  Vi bør nok koncentrere os om at forhindre at Danmark
  ender som Sverige eller Congo. Men ikke meget tyder på
  at det vil lykkes. 80-90% af vælgerne agter vel at stemme
  på et af de gamle partier, selvom de er blevet snydt af
  dem 35 år i træk.

  Og hverken NB, G.I., DF, DD eller andre lader til at ville
  uddele pjecer om Danmarks dystre situation, eller om at
  man bør læse net-aviserne. Som fortæller hvordan ALT
  er ved at blive destrueret af de rødradikale, hvad enten
  de kalder sig humanister, borgerlige eller de svages venner.

  Så mon ikke vi kommer til at
  fortsætte med de partier som vil fortsætte islamiseringen
  og folkeudskiftningen…. plus SMADRINGEN af sundhedsvæsnet,
  forsvaret, familieværdierne og demokratiet.

  Samt smadringen af den sociale
  velfærd og den personlige økonomi, frihed og sikkerhed osv.

  Samt af samfunds økonomien, retsstaten og undervisningen og
  landbruget.

  Også middelklassen, erhvervslivet og boligejerne er under angreb.

  Er der noget som Chrborg ikke har travlt med at udhule eller ødelægge?
  Selv små børn kan ikke være i fred for dens ekstreme politik.

  1. E. Frederiksen

   De syv små dværge
   Er igen så fortvivlende enig med jeres indlæg.
   Desværre, men vi skal jo se sandheden i øjnene,
   og det gør alt for mange ikke.
   Lige nu er det rablende galt, og med mange af de
   svage/uvidende eller direkte ondskabsfulde politikere,
   er befolkningen hjælpeløs.
   Sandhederne skjules også i statsstøttede midler og fortælles heller ikke af journalister, måske p.g.a uvidenhed.

 4. De syv små dværge

  Krigen i Ukraine er nok
  den dummeste og mest meningsløse krig i lange tider.
  Læs hvad Gravitas mener om Zelensky og krigens årsager.
  Og læs “Kanonerne i august 1914” om hvordan to pistolskud
  udviklede sig til to verdenskrige.

 5. Skjoldungen

  Hvis Erdogan kan forhindre Sveriges optagelse i NATO, har han i det mindste gjort os alle en tjeneste. Hvordan hr. Aamund kan opfatte Sverige som et demokrati, når man ikke har frie og hemmelige valg, står hen i det uvisse. Landet må desuden – som en konsekvens af dets fremskredne islamisering – opfattes som en trussel mod dets naboer. Og NATO.

  1. E. Frederiksen

   Skjoldungen
   Jeg er også bange for Sverige, da jeg husker en lille video, der viste en meget truende muslim, der truede med oprør, hvis Sverigedemokraterne vandt.

 6. VIROLOGER ADVARER MOD PFIZER OG MODERNA

  For mig at se skriver Asger ingen steder at Sverige er et
  demokratisk land. Men er der et eneste ægte og direkte
  demokrati tilbage i Europa, bortset fra Schweitz? Nato
  er der heller ikke meget demokrati over, og USA slet ikke
  i denne tid. Men det er rigtigt at Sverige er et rødt og
  femi-fascistisk diktatur bag de demokratiske potemkin-
  kulisser. Og det er rigtigt at vores blågule nabo er en
  trussel mod Danmark og Norge. Landet er i dag en
  terrorstat, jungle og galeanstalt, og broen derover bør
  afskaffes , eller have en meget skrap kontrol af ind- og
  udrejsende.

 7. WIENS REDNING SKETE 1683

  Tyrkiet er et godt eksempel
  på hvad der sker når et land islamiseres. Folk bliver fængslet,
  grusomt tortureret, indespærres i årevis uden retter gang.
  Mindst 3000 er fængslet på livstid. Dertil kommer antagelig
  mange “forsvindinger” og mord. En urets-stat hvor ingen kan
  føle sig tryg og fri.

  Alligevel arbejder alle de gamle partier for mere islamisering
  af Danmark. Direkte eller indirekte støtter de at Danmark skal
  forsvinde. De vil afskaffe folkestyret, nationen og folkehjemmet.
  Ja, selv folket vil de afskaffe via fordrivelse og folkeudskiftning.
  Og WEF, WHO og FN og andre har taget diverse skumle
  metoder i brug. Metoder der bakkes op af Mette, Heunicke,
  Lars Fadøl, Ida Auken, Jelved, Sprællemanden, Pernille Weiss,
  Sofie Carsten, Pape, Pernille Skipper osv.

  Danmark som en terror-stat, det er hvad vi har i vente. Et samfund
  der terroriserer sine borgere på mindst 100 forskellige måder.
  l

 8. Arne Lago von Kappelgaard

  Et land med så mange muslimer, burde aldrig været optaget i Nato, men vores tåbelige politikere ville noget andet, uden tilsyneladende at have sat sig ind i, hvad islam står får.
  Nedstående udtalelser fra Erdogan viser, hvad han står for.
  ”Assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden.”
  (Recep Tayyip Erdogan, sagt foran 20.000 tyrkere i Køln/Tyskland, 13.02.2008).

  ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er koranens.”
  (Sagt 2008 af Recep Tayyip Erdogan – Kilde: Jyllands Posten 02.06.2008 s.12).

  ”Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta?”
  (Udtalt af samme tyrkiske premerminister, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som ”moderat islam.”

  Samme herre udtalte også: ”-at amoralsk opførsel kommer fra vesten.”
  (Kilde: Weekendavisen/Bøger s.06, nr.29, 2008).

  ”Demokrati, frihed og retsstatsforhold (…) disse ord har for os ikke længere nogen værdi.”
  (Recep Tayyip Erdogan/ Jyllandsposten ”Debat” s.19, 26.3.2016)

  ”Kør i de bedste biler. Lev i de bedste huse, fød ikke tre, men fem børn , for I er Europas fremtid! Det vil være det bedste svar, som I kan give på de uforskammetheder, fjentligheder og uretfærdigheder, som man påfører jer ”.
  (Sagt af præsident Recep Tayyip Erdogan i byen Eskisehir 17.03.2017 under kampagnen for at give ham større magtbeføjelser, Uriasposten 18.03.2017).

  ”Hvis I fortsætter med at opføre jer sådan, vil ingen europæer eller vesterlænding fra i morgen kunne sætte sin fod sikkert og roligt på nogen gade noget sted.”
  (Sagt af præsident Erdogan, til en forsamling af journalister i Ankara, Den Korte Avis 23.03.2017).

  ” Erobringen af Istanbul (Konstantinopel) og omdannelsen af Hagia Sophia til en moske er blandt de mest glorværdige kapitler i tyrkisk historie. Med Allahs hjælp vil vi fortsætte med at gå ad denne hellige sti uden pausen eller tøven, indtil vi når vores ultimative mål.”
  ( Sagt af præsident Erdogan den 24.07.2020 ved genindvielsen til moske).

  “De der ikke er ægte tyrkere, kan kun opnå én rettighed i det tyrkiske faderland, og det er at være tjenere, at være slaver. Vi er det frieste land i verden. De kalder dette for Tyrkiet.” (Mahmut Esat Bozkurt, Tyrkiets første justitsminister, 1930.)

  ”To gange måtte tyrkerne vende hjem med uforrettet sag. Denne gang lykkedes invasionen i fred og enighed.”
  (Hürriyet, Die Welt, 05.10.2005 s.5 i forbindelse med snak om Tyrkiets optagelse i EU).

  Tyrkiet har en lang tradition for mord og nedslagtninger af andre trosretninger (armeniere, jøder, kristne, grækere, assyrere, alevier, yazidier):
  Forfølgelse af aleviterne og andre trosretninger kan følges tilbage til sultan Bayezid II (1481-1512) og op til vor dages Tyrkiet, og har ikke været en undtagelse, men normen.
  I 1915 -1917 skønnes det, at omkring 1.500.000 armeniere blev dræbt, i dag (2020) menes der at være ca.70.000 tilbage. Allerede i 1890-erne under sultan Abdul Hamid II blev der igangsat massakrer på armenierne, og skønsmæssig blev mellem 100.000-200.000 slået ihjel.
  Mustafa Kemal Ataturk, grundlæggeren af det moderne Tyrkiet, sagde den 16. marts 1923 i en tale til Adanas tyrkiske handelstandsforening følgende:
  “Armenierne har ingen rettigheder i dette smukke land. Jeres land er ikke jeres, det tilhører tyrkerne. Dette land var tyrkisk igennem historien; derfor er det tyrkisk og skal leve som tyrkisk i al evighed… Armeniere og lignende har ingen som helst rettigheder her. Dette gavmilde land er dybtgående og ægte tyrkernes hjemland.”
  I 1915 mistede den syrisk-ortodokse kirke ca.500.000 – 750.000 af sine trosfæller, i dag ca.24.000 tilbage.
  1937-1938 er der den berygtede Dersim-masakre, hvor mellem 13.000-70.000 kurdiske alevier blev nedslagtet. (s.201)
  Der er den berygtede Lice-operation i 1993, hvor den centrale del af byen blev jævnet med jorden af tyrkisk militær, 30 blev dræbt og ca.100.000 indbyggere drevet på flugt. (207)
  06.-07. September 1955 blev det græske samfund i Istanbul nedslagtet, med velsignelse fra Adnan Menderes, 57 dræbt, i dag ca.4.000 tilbage. Grækernes hjem, bedesteder, forretninger blev vandaliseret og ødelagt, og ca.200 græske kvinder voldtaget, alt med myndighedernes velsignelse. Præsterne fik deres hår og skæg revet af, (s.65) og mænd omskåret under tvang.
  4.348 forretninger vandaliseret og sat i brand
  110 hoteller ødelagt
  27 apoteker ødelagt
  23 skoler ødelagt
  21 fabrikker hærget
  73 kirker med deres hellige ting ødelagt.
  1974, tyrkiets invasion af det nordlige Cypern, resulterede i vandalisering, ødelæggelse og nedrivning af kloster, kirke og gravsteder, ikoner og uerstattelige freskoer blev systematisk ødelagt.
  Afstraffelsesmetoderne var utallige, de mest almindelige: henrettelse ved f.eks.halshugning, drukning, forgiftning, brændt levende, stening, tvangsarbejde, fængsling, fordrivelse.
  Ved Konstantinopels belejring benyttede man denne metode:
  Henrettelsesmetoden gik ud på, at en pæl blev ført op i endetarmen på ofret. Pælen blev herefter rejst op og plantet i jorden. Kroppen blev herefter gradvis gennemboret, idet ofret langsomt gled ned over pælen. Metoden med at blive spiddet levende, blev praktiseret 300 år efter i krigen i det gamle Jugoslavien (Bosnien). Den er omtalt i ”Broen over Drina” af Ivo Andri´c.

  Avrupa, Avrupa, duy sesimizi
  Bu gelen Türklerin ayak sesleri
  (Europa, Europa, det, du hører,
  Er lyden af tyrkernes fodtrin)
  (Osmannisk krigsparole, i dag hørt
  ved internationale fodboldkampe)

  Vi skal bevæge os i samfundets arterier, uden at nogen bemærker vores eksistens, indtil vi når alle magtcentre. Det skal vi vedblive med, til tiden og betingelserne er modnede. Hvis vi gør noget for tidligt, vil vi blive knust, og muslimer vil lide overalt. Vi skal vente, indtil vi har nået den hele statsmagt. Indtil da vil ethvert for tidligt skridt være som at knække et æg i utide.. Det vil være som at dræbe kyllingen, før ægget er udruget.
  (Fra prædiken af Fethullah Gülen, offentliggjoet på internettet i 1999). Se Lasse Ellegaard ”Gaven fra gud-Erdogans Tyrkiet,” s.100.

  1. tavsen

   Arne Lago von Kappelgaard

   Tusind tak for de saftfulde citater af Erdogan, der burde vise Vesten, hvad han står for. Og ham poster EU penge i?

   Mon det “kup” var lavet for at kunne fængsle 3.000 modstandere?

   landsfaderen Ataturk må rotere i graven over at se sit livsværk smuldre under islams åg.

   Ataturk ønskede landet i retning af Vesten. Lavede derfor skriftsproget om til det latinske alfabet. Hvornår mon Erdogan tilbagefører skriften til det oprindelige?

   1. Allan Frederiksen

    Det har siden Atatürk været militærets opgave at sikre at Tyrkiet forblev sekulært, derfor har de adskillige gange overtaget magten ved kup, men de har hver gang frivilligt afgivet den igen, efter valg hvor de ekstreme islamister ikke har kunnet stille op.

    Erdogan vidste dette og vidste også at militæret altid har kup planer parat, så derfor skulle han have renset ud i ledelsen inden han kunne gå videre med sin islamisering af landet.

    Der var lister klar over hvem der skulle arresteres og det omfattede ikke blot militærfolk, men også journalister, lærere, forskere, dommere, advokater, m.fl. Derfor kan vi kun antage at det var enten et “false flag” kup orkestreret af Erdogans folk, eller at de har været bekendt med det længe og har udnytte lejligheden til at skaffe sig af med de væsentligste modstandere.

    1. tavsen

     Allan Frederiksen

     Tak for dit indlæg. Der var ikke megen kup over det kupforsøg.

  2. E. Frederiksen

   Arne Lago von Kappelgaard
   Intet mindre end grusom læsning.
   Tænk, at det er det vore politikere vil byde os.
   De er frygtelig uvidende, hvis de tror, de selv slipper udenom.
   Bliver helt dårlig af læsningen. Uhyggeligt.

 9. Arne Lago von Kappelgaard

  @ tavsen

  Atatürk sagde bl.a. disse kloge ord:
  ”Islam, denne absurde religion fra en umoralsk beduin, er et rådnende kadaver der forgifter vore liv.”
  (Sagt af det moderne Tyrkiets fader Mustafa Atatürk, citeret i Necla Kelek ”Den fremmede brud,”-2005).

  1. tavsen

   Arne Lago von Kappelgaard

   Jamen det er jo det rene blasfemi fra Atatürk. Ikke noget at sige til Erdogans aversion til landsfaderen.

   Der skulle være nogle flere af Necla Kelek’s karat. Kvinfo og des lige er ikke megen bevendt mod alle disse bestialske drab på muslimske kvinder, bare fordi de ønsker samme frihed , som de ser vestlige kvinder har.

   12. jul. 2022 — Den afdødes bror skildrede sin søsters martyrium, da retssagen mod … på motorvejen, hvor hun formentlig blev ramt af en lastbil og dræbt.”

   http://www.ellekar.dk/Bog_26.html
   Fælles for de vanskeligt integrerbare migranter er, at de er muslimer, at de dermed ikke blot har en anden tro, men også et andet samfundssyn. En af de pointer, som Necla Kelek fremhæver i ”Kulturernes kaos” er, at i islam kan tro og politik ikke adskilles. Endvidere gør Kelek det klart, at opfattelsen af individet i islam er diametralt modsat opfattelsen i Europas liberale og oplyste samfund.”

 10. John Jensen

  Det er ret sigende at Tyrkiet stadig er i NATO efter at have holdt halvdelen af en andet NATO land, Cypern, besat i over 50 år.
  Vi kender jo ikke præcist bevæggrundene, men det er en stor hjælp at se på et kort. Formålet med Tyrkiets optagelse i NATO, var formentlig at lukke hullet syd for USSR. Det er i et geopolitisk lys man skal se NATOS bestræbelser på at få Ukraine ind i NATO, efter det lykkedes at få Georgien drejet i den retning. Får man Ukraine i NATO, kan man smide Tyrkiet ud. Derefter er NATO teknisk i krig med Tyrkiet, på grund af Cypern.

 11. Arne Lago von Kappelgaard

  @ tavsen
  Islam er en komplet samfundsmodel, en kultur, et levnedsdiktat, et politisk system og også en religion alt sammen smeltet sammen til et udeleligt hele, fordi alle elementerne i islam er Allahs personlige ord og budskaber til profeten Muhammed.
  Et islam uden politiske konsekvenser er ikke islam, og et islam uden religiøs tro er heller ikke islam. Politisk islam og religiøst er identiske, det ene ikke uden det andet.
  Hvis problemet med muslimer udelukkende er ”socialt” er det et kulturbetinget socialt problem. Den kultur der skaber problemerne hedder islam. Så kan det vist ikke siges tydeligere.

  Hvad angår muslimer og dermed også islam, og de derved følgende problemer som de er årsag til, på det omgivende samfund, så er der kun dette at sige. Det er ikke længere en humanitær, men en kirurgisk opgave. Man bør i egen interesse foretage nogle snit, effekturere nogle konsekvenser – hvor ubehagelige de end må være – og det ganske radikalt. Ellers vil Europa, og det vi i vesten står for, gå til grunde, som følge af den islamske sygdom. Vi kan ved selvsyn konstatere, at islam er Europas betændte blindtarm. Man kan leve videre uden en blindtarm, men ikke hvis der ikke bliver skredet ind, og det hurtigt.
  De første muslimer kom til os, for at fylde huller ud i dansk industri. Men ingen ansvarlige politikere tænkte på, at de tog deres moskeer, deres såkaldte hellige bog og hele deres forkvaklede taber kultur med sig. Når kritiske ryster lød, så fik vi at vide, at de bliver som os, efter en generation!
  Vi kan konstatere, at de fleste muslimer kommer ikke for at blive integreret, men på sigt for at dominere, og så i øvrigt suge på systemet, uden at bidrage væsentligt. I min optik er den handlemåde som en parasit.
  For mig at se, er der mere tale om et klinisk end et socialt anliggende, derfor må den islamske/muslimske erodering af samfundet elimineres. Gutmenschen foregøjler den ”almindelige” dansker, at muslimernes selvskabte problemer er ”socialt” betinget, så hvis man hopper på den galej, så må det betegnes som et kulturbetinget socialt problem. Den ”kultur” der skaber problemerne, hedder islam. Om man er islamist eller muslim, det kommer ud på et. En ting er der rigeligt af i den muslimske verden, og det er et had, had og atter had mod anderledes tænkende, især vesterlændinge. De hiver tilsyneladende deres mishagsytringer op fra hadets kar, der syntes at være uden bund.

  1. tavsen

   Arne Lago von Kappelgaard

   Jo tak, kender alt til deres had. Rejste rundt i muslimske lande hele 9 måneder. Deres had til vantro fik jeg rigeligt af. Og deres infame opførsel. En gang i Lahore boede der en anden dansker samme sted. Han var stiknarkoman. Men når han havde stukket sig, var han på toppen. Så jeg sagde til ham, hvis du har behov for stærke stimulanser for at være normal, har du et problem, som du skal få gjort noget ved, når du kommer hjem.

   En dag spiste vi sammen. Betalte regningen, og jeg udbrød, det var godt, og det er Brain curry på de kanter.

   Danskeren sagde, men nu kommer det værste. ??? vi havde lige betalt regningen? Så snart, sagde han, at jeg kommer ud på gaden, er de over mig med det samme. Og ganske rigtigt, straks var der 4 voksne mænd over ham. Der var et svagt menneske, de kunne fornøje sig med. Da jeg så deres infame menneskesyn, blev jeg stiktosset og tog den største om skulderen og gav et hårdt klem. Nu lader I min kammerat i fred, ellers kan jeg fortælle Jer nogle danish jokes.

   De forsvandt hurtigt, så var det jo ikke sjovt længere, når de mødte modstand.

   Ja, det var Zenia Stampe, der udtalte for ca. 10 år siden de bevingede ord. “Om 20 år ligner de os andre”

   Viste blot hendes totale ukendskab til islam. Kunne de uvidende i FT dog bare læse koranen, men det er nok ønskedrømme

   Når man er modstander af noget, man ikke kender noget til, kaldes det fordomme. Hvad kan man så kalde dem, der er tilhænger af noget, de INTET kender til ??????????

  2. Nicolai E

   Tak for godt indlæg Arne

   “ Men ingen ansvarlige politikere tænkte på, at de tog deres moskeer, deres såkaldte hellige bog og hele deres forkvaklede taber kultur med sig. ”

   Her tænker jeg at der faktisk var fuld politisk bevidsthed om det dengang bag kulisserne… her tænker jeg bl.a på Københavnerkonventionerne og Den Klokkeklare Aftale fra den tid.
   Man lovede den islamiske verden udbredelse og kendskab til islamisk kultur i europa som betaling for at løse 70’ernes energikrise.
   Med bevidst undertrykkelse af historisk viden om europæisk konflikt og krige med den islamiske verden, begyndte vi at høre ammestue historier om “fredens religion” og anden godhedssnak. Folk der vidste noget om islam, som F.eks Krarup og Glistrup, blev kastet under bussen. 68’ernes hærgen herefter er legio knowledge.

   Hermed vil jeg mene at den europæiske kulturs deroute er aldeles bevidst med retning sat af en åndløs elite. Den samme åndløse elite der idag har travlt med at undergrave vesten indefra. Vi ser den samme retning i hele Europa og USA.

   Hvis man tager hvad jeg her skriver for gode varer, betyder det at vi som vesterlændinge er udsat for det største bedrag verden har set, forrådt af sine egne.

   Jeg ved ikke hvordan I andre har det, men jeg kan næsten ikke leve med denne bevidsthed og frustrationen over intet at kunne gøre er enorm.
   Tænk hvis den skjulte elite kunne stilles til ansvar…!

 12. DEN STORE SKUMLE BORG ER GÅET I SELVSVING HVAD DØDSSYG POLITIK ANGÅR..
 13. Alle de gamle partier er utroværdige

  Er det svært at forstå at zombiernes, vampyrernes og de
  bundfordærvede kolbøtters højborg fører en politik som
  kun kan ende blodigt og katastrofalt?

  Alle de gammelkendte partier ser forskellige ud set
  udefra, men i realiteten vil de det samme, de vil have
  masseindvandring, EU-fjernstyring og folkeudskiftning.
  De vil udnytte os og udlevere os til de tilstande som
  WEF, EU, WHO og FN går ind for. Bortset fra NB lever
  vi under et eet-parti system.

  Derfor, udskift politikerne inden de udskifter dig og dine.

 14. DANMARKS TUNGESTE BYRDE ER POLITIKERBYRDEN

  Arne Kappelgaard, Aamund,
  Hodja og Snaphanen mfl. bidrager til at skabe klarhed
  og vished. Det er efterhånden hævet over enhver tvivl
  at de gamle partiers samlede politik indenfor en over-
  skuelig fremtid vil ødelægge, dræbe og udrydde os alle.
  Man skal være utrolig tykpandet eller hjerneforstyrret
  for ikke at kunne forstå at det er den vej det går. Ændres
  partiernes og mediernes holdninger og politiske mål
  ikke, vil vi allesammen blive slået ihjel, eller blive totalt
  nedværdiget, undertrykt og tyranniseret.

  Det er helt surrealistisk at bevidne hvordan vores
  politikere og medier og en del vælgere fremturer, som
  var de blinde på begge øjne, døve på begge ører og med
  en frakoblet hjerne.

  Vores politikere stjæler vores land, byer, kvinder, penge,
  jobs, skoler, hospitaler, familieværdier, kultur, livskvalitet,
  MR-rettigheder, frihed, sundhed og sikkerhed, og giver
  det hele videre til fremmede arabere og negre. Der er nu
  to millioner eller flere evighedsturister i vores land. De
  såkaldte “stramninger” er bluff, fjenderne af vores kultur
  bliver ved med at strømme ind.

  Vi danskere hånes, svigtes, undertrykkes og tyranniseres
  allerede groft på snesevis af måder, fra familie- og sundheds-
  områderne til jobcentrenes behandling af kræft- og hjerte-
  syge danskere, til behandlingen af de gamle, børn og unge,
  boligsøgende, folkepensionisterne og mange, mange andre.
  F.eks. store grupper af lejere, erhvervsdrivende, invalide-
  pensionister, bilister og hjemløse.

  Borgens politik er en tro kopi af de svenske sossers. Der som
  bekendt terroriserer deres egen befolkning. Eller man kan
  se på hvad der foregår i Holland, USA, Venezuela og Congo.

  Kort sagt, det er dødens og vanviddets partier der vil have vores
  stemmer og tillid. Det er dødens og galskabens højborg som
  om lidt vil fylde medierne med valgflæsk og gyldne løfter.

  Og partier som er fulde af ondskab og selvmodsigende idioti,
  som R og EL osv., vil reklamere med at de er sociale, ansvarlige,
  bæredygtige, næstekærlige og meget ambitiøst optagede af at
  skaffe velfærd, tryghed, frihed, velstand og glade dage til os,
  til alle os danskere.

  Husker man på hvad WEF står for, på hvad Borgen har
  gennemført af fup og kolossale svigt , på hvordan de har
  forringet eller forpestet utallige danskeres tilværelse, på
  hvordan de plejer at snyde og løbe fra alle løfter, så forstår
  man også at uden en ændring og fornyelse af Borgens
  moral og politik er alt håb ude, og Danmark og vi danskere
  vil blive udraderet og udslettet.

 15. DANMARKS TUNGESTE BYRDE ER POLITIKERBYRDEN

  PS: Man behøver blot at se
  på hovedlinjerne i syv områders politik, for at kunne
  se at der er noget riv-rav ruskende galt med de gamle politikere.
  De syv områder er hospitalerne, økonomien, familie/skilsmisse-
  området, indvandringen, lov og orden, EU og demokratiet. På
  alle syv felter går det mod uhyggelige tilstande. Andre områder
  kan selvfølgelig også opregnes, men bare de syv viser at
  Titanic-Danmark er en synkende skude.

 16. Piotr

  At Tyrkiet blev optaget i NATO i 1952, var sandsynligvis blot for at sikre et bolværk mod SovjetUnionen, som Aamund har noteret, på den tid var islam langt fra hvad vi oplever idag.

  Men, at den vestlige verden ikke standsede tyrkerne i deres besættelse af det nordlige Cypern (33%) i 1974 , et Natoland besætter et andet Natoland, viste den vestlige verdens helt klart deres svaghed.
  Dette gav tyrkerne troen på, at de ikke behøvede at tage EF/EU, Nato eller FN alvorligt.
  (Var det den tyrkiske militær-junta der stod for denne besættelse?)

  OG, det må man sige Erdugal har forstået til fulde, specielt EU´s Mohgerini samt Mutti forstod han, at lænse for milliarder af Euro.
  Den dag idag betaler EU 8 Mdr Euro årligt i udviklings-støtte til tyrkerne.

  Cypern-konflikten er endnu ikke afsluttet, tusinder blev slået ihjel, frataget deres ejendom og/eller mistede deres forretninger.
  Hvad gør FN, man sender nogle soldater derned, til at forsvare den ny grænse, mens tyrkerne sender tusinder (deportere) nye indbyggere til deres nye land.

  Vesten er i forfald, i grad mange ikke forstår, vores egne ledere har travlt med at omgå vores Love, for istedet udvikle et totalitært /autoritært styre med “berufsverbot”, hvor de selv sidder på toppen som diktatorer, som vi kender fra Tyrkiet, Rusland eller Venezuela.
  Bare tag vores allesammens MetteFUSK og hendes korrupte stats administration!

  Et oprør er tættere på end vi aner. Vores såkaldte “ledere” skaber den ene krise efter den anden, fordi de har en helt anden agenda end europæerne.
  Vi er tæt på “tipping point”.

  Nedlæggelsen af mink erhvervet gik stille for sig, men vil det også det når grise-produktionen bliver erklæret ulovlig i den nye KlimaLov, p.gr.a. at de prutter for meget.
  Vi er i en tid hvor vi ikke længere kan regne med eller stole på kolbøtterne på hoPPeborgen.

  Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

 17. Arne Lago von Kappelgaard

  Til orientering:

  FN:

  I sin egenskab af ”FN’s ansvarlige for immigration” udtalte Peter Sutherland på et stort anlagt møde den 21. juni, 2012, at: ”EU bør gøre sit bedste for at underminere medlemslandenes nationale homigenitet….EU-landenes fremtidige vækst afhænger af, at de bliver multikulturelle…. .”

  Det hedder endvidere, at:
  ”- immigration er en afgørende dynamik for økonomisk vækst, ligegyldigt hvor vanskeligt det kan være at forklare medlemslandenes borgere.”
  (sagt af Peter Sutherland, i 2006 af FN`s ansvarlige for immigration på danmarksfrihedsraad.com/2016/02/15/kend-din-fjende/. Se også BBC News: bbc.com/news/uk-
  politics-18519395
  Yderligere kritiserede han kraftigt den engelske regerings forsøg på at begrænse indvandringen til nogle titusinder om året.
  Bortset fra at argumentet om masseindvandringens økonomiske nødvendighed er det rene nonsens, minder hr. Sutherlands udtalelser alt andet lige om en åben, etnisk krigserklæring mod samtlige indfødte europæiske folk. FN definerer folkemord som:
  ”enhver af nedennævnte handlinger, der begås i den hensigt helt eller delvis at ødelægge en national, etnologisk, racemæssig eller religiøs gruppe som sådan:
  1. a) at dræbe medlemmer af gruppen,
  2. b) at tilføje medlemmer af gruppen betydelig legemlig eller åndelig skade,
  3. c) med forsæt at påføre gruppen levevilkår, beregnede på at bevirke gruppens fuldstændige eller delvise fysiske ødelæggelse,
  4. d) at gennemføre forholdsregler, der tilsigter at hindre fødsler indenfor gruppen,
  5. e) med magt at overføre en gruppes børn til en anden gruppe.”
  Ingen dansker eller europæer bør således være et øjeblik i tvivl om, at der blandt Vestens magtelite nu planlægges et regulært folkemord, som skal fuldbyrdes via masseindvandringen. Således har immigrationen allerede på nuværende tidspunkt bevirket, at utallige danskere er blevet myrdet, tilført skade på krop og sjæl, og påført os levevilkår, som bevirker, at vort folk delvist, og på længere sigt fuldstændigt, vil blive fysisk ødelagt.
  Mon ikke Schlüter, Nyrup Rasmussen, Fogh Rasmussen, Løkke Rasmussen, Thorning og nu Frederiksen har lyttet til hr. Sutherland og hans kumpaner? Måske har vi her ligefrem en del af forklaringen på danske magthaveres ufattelige landsforræderi?

  EU:

  ”Der skal hele tiden opdrages og undervises. Vi kan ikke blot fastholde, at demokratiet alene er, hvad vælgerne gør det til på valgdagen.”
  Sagt af Beate Winkler (EUMC), at det får følger, hvis vælgerne stemmer på højreorienterede partier
  (Jyllands Posten 05.05.2000.) (EMCRX = European Monitoring Centre on Racisme and Xenophobia/EUAFR = European Union Agency for Fundamental Rights).

  ”Frygten for mangfoldigheden i dagens Europa kan skabe så mange spændinger, at det ødelægger vores samfund indefra. Det er faktisk frygten for mangfoldighed, der kan ødelægge vores samfund indefra. Og det er en anden frygt, vi står over for, sammen med den meget konkrete og skræmmende trussel, vi har set i Paris gader.”
  Sagt af Federica Mogherini, EU´s italienske repræsentant for udenrigsanliggender, ved EU-pressemøde 16.november 2015.

  EU’s udenrigskommissær, kommunisten, italieneren Federica Mogherini: ”Europæerne bør forstå, at vi af hensyn til vor økonomi og velfærd har behov for indvandring (fra Afrika)”, og hun tilføjede: ” Lad mig her fra starten af gøre det helt klart: Europa lukker ikke og vil ikke lukke sine grænser.”

  David Cameron: ” Det multikulturelle Storbritannien har slået fejl,” (Jyllands Posten, 05.02.2011).
  Den 5. februar 2011 udtalte premierminister David Cameron og forbundskansler Angela Merkel, at den multikulturelle integrationsmodel er død,” (Kristeligt Dagblad, 10.02.2011).

  Efterfølgende erklærede Frankrigs præsident Nicolas Sarkozy sig enig, efterfulgt af Spaniens ministerpræsident José Maria Aznar og Australiens premierminister John Howard.

  ”EU vil aldrig blive et fort.Vi er imod at bygge hegn. Vi er for at bygge broer til vores nabolande. Migration er kommet for at blive i mange årtier fremover, og vi er nød til at forberede os på det. Vi er nød til at acceptere migration og multikultur som den nye norm. Intet land kan klare dette alene”
  (Dimitris Avramopoulos, EU’s græske formand for migration på Newspeek 20.05.2018).

  ”Grænser er den værste opfindelse, som politikere nogensinde har gjort.”
  (Jean-Claude Juncker, formand for EU-Kommissionen august 2016,
  Douglas Murray ”Europas undergang,” kapitel 11, s.213).

  Den 13.11.2015 blev Paris ramt af et frygteligt terrorangreb, der kostede 129 mennesker livet, udført af muslimske terroister. Men 2 dage efter angrebene, kunne Jean-Claude Juncker udtale følgende i Antalya/Tyrkiet: ”Der er ingen grund til at revidere Europas politik i spørgsmålet om flygtninge. Angriberne var ”kriminelle” og havde intet med islam at gøre, og var ikke flygtninge eller asylansøgere. Jeg indbyder dem, som prøver at ændre den migrationsagenda, vi har vedtaget. Jeg vil gerne opfordre dem til at være seriøse omkring dette og ikke give efter for simple reaktioner, som jeg ikke bryder mig om,” (Douglas Murray ”Europas undergang,” kapitel 11, s.223).

  ”Irregulær migration vil kun stoppe, hvis migranter får en lovlig vej ind i Europa.”
  (Jean-Claude Juncker, EU kommisions formand sagt i forbindelse med Europas
  migrationsproblemer, NewSpeek, 13.09.2017).

  “ Islam er vor historie, islam er en del af vor nutid, og islam kommer at være en del af vor fremtid,” sagt af 1.viceordførende formand for EU-kommissionen Frans Timmerman, under et møde med 10 imamer fra Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien og Bulgarien.

  ” Migration er noget der får Europa til at trives. Vi har meget migration til EU. Vi har brug for det. Vi har brug for migranter. Vi har brug for disse mennesker. Vi er et aldrende samfund.”
  (Ylva Johansson, svensk EU-kommissær for indre anliggender, tale i Bruxelles 24.09.2020, se Uriasposten 28.09.2020).

  Tyskland:

  ”Migration er en kendsgerning i Frankfurt. Hvis dette ikke passer dem, må de flytte et andet sted hen.”
  (Nargess Eskandari-Grünberg, Bündnis90/Die grünen, svar til klage fra 50 beboere over integrationsproblemer).

  ”Tyskland må inddæmmes udefra og fortyndes indefra ved immigration.”
  (Joschka Fischer, udenrigsminister i boegn ”Risiko Deutschland.”

  ” Tyske helte må verden slå ihjel som gale hunde.”
  (Joschka Fischer, Bündnis90/Die Grünen).

  ”Spørgsmålet om tyskerne vil uddø kommer for mig længst ned på prioritetslisten, fordi det er mig – sådan som det her er blevet stillet – ligegyldigt.”
  (Renate Schmidt, fra SPD und Bundesfamilienministerin, 14.03.1987 i Bayerischen Rundfunk.”
  ” Tysklands multikulturalisme er slået fejl, fuldstændigt fejl.” ( Angela Merkel, citeret i Politiken, 15.10.2010, talen holdt i Postdam oktober 2005).

  Samme Merkel: ” Forestillingen om at bygge et multikulturelt samfund, hvor alle lever side om side uden problemer, må siges at have fejlet stort,” (DR-Nyheder 17.10.2010).
  Forbundskansler Merkel: “Multikultur er en fejltagelse. Indvandrere skal udfordres mere og lære at tale flydende tysk,” (Ekstra Bladet, 16.10.2010). I 2015 under den store tilstrømning af muslimer til Tyskland, som hun selv opfordrede til, udtalte hun: ” Wir schaffen das.”
  ” Moskeer vikl blive en del af vores bybillede.”
  (Angela Merkel, CDU og Bundeskanzlerin i Frankfurter Allgemeine Zeitung, 18.09.2010.”

  ” Vi skal ikke glemme at hele det store projekt ”Europæisk Enhed” er nødvendiggjort af Tyskland. Det handler om at inddæmme Tyskland, så det ikke bliver til fare for andre. Det må vi ikke glemme her i dette land. Hvis de tror at dette, 65 år efter krigsafslutningen, ikke længere spiller nogen rolle, så er De helt galt afmarcheret. Det drejer sig hver eneste dag om dette.”
  (Günther Verheugen, fhv. tysk EU-Kommissær, 09.12.2010 til Maybrit Illner.”

  ”det er slet ikke mere spørgsmålet om islam hører til i Tyskland. Denne religion er allerede her og vil på sine steder udgøre mere end 50% af befolkningen under 45 år. Det er en realitet man må indstille sig på.”
  (Christian Lindner, FDP generalsekretær, april 2011.”

  ”Vi har nået det punkt hvor de gamle nationalstaters monopol skal opløses. Vejen er besværlig, men det betaler sig at gå den.”
  (Wolfgang Schäuble, CDU og forbundsfinansminister (i Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung
  08.10.2011).

  I 2010 udtalte Tysklands præsident Christian Wulff: ”Kristendom er selfølgelig en del af Tyskland. Jødedommen er en del af Tyskland. Det er vor jødisk-kristne historie. Men nu er islam også en del af Tyskland.”
  I januar 2015 udtalte Forbundskansler Angela Merkel: ” Den tidligere tyske præsident Christian Wulff har sagt, at islam er en del af Tyskland. Det er jeg enig i.”

  ”Jeg accepterer ikke, at der er medlemslande som siger: ”Vi har ikke mere plads.”
  (Martin Schultz, Europaparlamentets Formand i DR2 Deadline 03.10.2013).

  I juli 2015 deltog en 14-årig palæstinensisk pige i et TV program fra Rostock, hvor hun overfor forbundskansler Merkel udtalte sin frygt for, at hendes familie kunne blive udvist. Kansleren svarede, og på et tidspunkt begyndte pigen at græde, og Merkel gik over for at trøste hende.
  (se Douglas Murray: ”Europas undergang-immigration, identitet og islam,” s.98-99.
  Dette optrin er jeg overbevist om, har været en medvirkende årsag til, at Merkel bare et par måneder sene kunne udtale: ”Wir schaffen das”, hvorefter næsten 1.2 millioner såkaldte flygtninge blev lukket ind i Tyskland.

  Ved årsskiftet 2016/2017 lød meldingen fra kansler Merkel: ”En situation som sensommeren 2015 kan ikke, skal ikke og bør ikke gentages.”
  (Weekend-Avisen nr.10 ”Udland” 06.03.2020 s.12 ”Die Krise ist wieder da” af Jesper Vind.

  I 2015 udtalte den 61-årige regeringspræsident, CDU politiker Walter Lübcke følgende: ”Det står enhver tysker frit for at forlade landet, hvis de ikke delte hans ”værdier” på migrantområdet.” Den 02. juni 2019 blev han dræbt med et pistol skud i sit hjem i delstaten Hessen.

  Den tyske kanslerkandidat Martin Schultz sagde i 2017: ”Hvad flygtningene giver os, er mere værd end guld.”

  ”Vi er en nation af migranter alle sammen. Der er ingen hele eller halve tyskere, biologiske eller nye tyskere”
  (Tysklands præsident Frank-Walter Steinmeier, udtalt under en konference på slottet Bellevue i Berlin, imod racisme og menneskeskræk (xenofobi), på Newspeek 05.09.2018 + Breitbart , 25.08.2018).

  ”Islam er ligesom kristendommen en fredselskende religion. Muslimer tager lige så meget afstand fra terroismen og dens mål som andre dele af vores befolkning. Det viser uafhængige meningsmålinger. Islam bliver blot misbrugt af ekstremister og terroister, som findes inden for alle trosretninger, til at få andre mennesker til at støtte deres mål og vinde dem for terrorhandlinger. På verdensplan er de fleste ofre for den terror, som angiveligt begås i islams navn, muslimer.”
  (Tysklands Indenrigsministerium, se https://www.bmi.bund.de/SharedDocs/faqs/DE/themen/sicherheit/islamismus/islamismus-liste.html
  Se også Ruud Koopmans: ”Islams forfaldne hus-De religiøse årsager til ufrihed, stagnation og vold,” s.122-123).

  Med disse udtalelser ser man tydeligt hvad formålet er, nemlig at ødeægge nationalstaterne og skabe kaos, så EU får den fulde magt over et splittet Europa.

 18. OVERFOR POLITIKERES BUDSKABER ER MISTRO DET KLOGESTE

  Et folkestyre som vil myrde
  og udrydde folket, lyder det sandsynligt? Nej, det
  gør det nok ikke.

  Med andre ord, vores demokrati er nu så degenereret,
  at der snarere er tale om et demokratur, et kleptokrati,
  et folkefjendsk diktatur. Der har til hensigt at tyrannisere,
  terrorisere og aflive os. På cirka samme måde som marx-
  isterne i Sovjet-unionen myrdede løs på sin egen befolkning.
  (Selv dem som støttede partiet og Stalin, blev i millioner af
  tilfælde henrettet, for en sikkerheds skyld)

  Det eneste middel der findes til at undgå terroren og masse-
  døden er folkelig modstand mod marxisterne og de radikale,
  og mod alle dem som fylder os med løgn og pervers snak.

 19. Michael Andersen

  Hvad har multikultur, flygtningepolitik og grøn omstilling tilfælles med vækst?

  Der er det til fælles at man frit kan give løfter der ikke holder. Det er problematisk med multikultur, der loves omfordeling til flygtninge og grøn omstilling er en dyr fejltagelse.

  Der er det helt store problem at dygtighed til at omorganisere og omfordele, er helt og aldeles forskellig fra dygtigheden til vækst.

  Årsagerne til vækst er en homogen meritkultur, hvor de dygtigste leder, handler, producerer, forsker og forudser fremtiden.

  I meritbaserede systemer satses der på de dygtigste og på at homogen kultur sikrer stabiliteten. Ved at anerkende dygtighed kommer man længst i en homogen kultur.
  De lande der vil væksten, holder fast på en homogen meritkultur.

  Der er kun en vækstmulighed:

  1. Vækst i en kulturel homogen og stabil merit økonomi

  De der ikke forstår kultur, forstår ikke religion eller økonomi og slet ikke demokratiet. Enhver kultur er tjent med hjælp til udvikling. I sit eget land sammen med sine egne borgere og helst i en demokratisk retning.

  Helmut Schmidt var formentlig den klogeste.

 20. Ursula Marta Ilse Overgaard

  TYRKIETS PRÆSIDENT, RECEP TAYYIP ERDOGAN, HAR EU I SIN HULE HÅND. – Tyrkiet huser verdens største antal flygtninge, dvs. 3,6 millioner syrere. Som bekendt indgik EU-eliten og Tyrkiet i 2016 en aftale, som skulle forhindre syriske flygtninge i at krydse den tyrkiske grænse til Europa. Til gengæld modtog Erdogan 45 milliarder kroner fra EU-eliten – som en del af aftalen – selv om EU-eliten har været velvidende om, at Erdogan kan – med et snuptag – oversvømme Europa med millioner af flygtninge og øge yderligere kriminalitet og kaos i Europa.

  OG – Erdogan har sine egne planer for, hvordan han udvider Tyrkiets magt, både flere steder inde i Syrien, i Libyen og hele Middelhavet.

  1. De tre musketerer

   Hvad foregår der egentlig? EU vil da ikke have noget imod
   at modtage 5-10-20-40-80-160 millioner migranter fra Afrika,
   Afghanistan og Mellem østen. Det fremgår da tydeligt af
   den førte politik. Så hvorfor skulle EU betragte 3.6 millioner
   indvandrere fra Syrien som et stort problem? Betragter
   EU og WEF ikke masseindvandring som et fint og godt
   middel til berigelse af Europa? Er alle de radikale og
   marxistiske partier i EU og Danmark ikke enige om at
   multi-kulti kaos er det eneste rigtige? Selv V og K er vist
   enige med R og EL og SF osv. Så hvad er problemet?
   Pernille Weiss fra K mener f.eks. at Danmark har plads
   til 10-15 millioner asylanter. Og det har vi da. Der er jo
   43.000 km2.

 21. Jonas Hansen

  Hej Arne. Dine indlæg er fantastiske! Er du der adler? Hvis ja, hvor huserer du ellers når uriasposten er lukket. Vh Jonas

 22. WIENS REDNING SKETE 1683

  som sol bestråler over muld,
  lad den dit smykke være! Ja, dersom du dig selv har kær,
  da hold den mer end livet værd! thi frihed følger ære.

  Frihed er en borgemur, hvor modet støder højt i lur
  mod alle fjender gramme, sig du dem kækt ved porten:
  “Stop!”. Kun fejhed lukker porten op og lister bort
  med skamme.

  Frihed er en stad så skøn, hvor enigheden bor i løn,
  og nabo smukt sig føjer; hvor man så skatter egen arv,
  at alle ser på næstens tarv, og ingen retten bøjer.

  Frihed er det gyldne skjold, mod avind, list og overvold,
  hvor retsind fører sværdet; bag den kan fredens ranker gro,
  men hvor den ej kan fæste bo, må freden fly forfærdet.

  ……………………..

  Der er yderligere fire vers
  …………………………………….

  Når Biden og Pelosi sender penge til andre lande, kan det foregå
  ved at sende tunge paller pakket med dollarsedler, 500 kg eller en
  halv milliard dollars ad gangen, eller hvad der nu kan være i sådan
  en boks eller pakke på en halv kubikmeter eller hvad det er.

  Når EU sender 45 milliarder euro til Tyrkiet, er det så på samme
  måde, eller flyttes pengene pr. e-mail eller med en check eller
  postanvisning? Og hvor bliver pengene så af i næste omgang?

  Nu har democrats bevilget 3000 milliarder dollars iflg. MSM, til
  bekæmpelse af co2 og andre småtterier. I hvilke lommer ender
  pengene mon? Vel mest i de dybeste lommer? Bør vi lade
  vores lommer omsy så de bliver dybere?

  Som enhver dansker kan konstatere i disse dage, er det solen
  der varmer luften op. Co2 er uden betydning i den sammenhæng.
  Det siger PragerU, Lomborg, Svensmark, Hodja og mange andre.

 23. Wiens redning skete 1683

  Rettelse: Frihed er det bedste guld,
  som sol bestråler over muld, osv.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *