FORMYNDERSTATEN OPSLUGER DANSKE GYMNASIER

I Danmark er der på ti år sket en tredobling af stx-gymnasier, hvor mere end 30 procent af eleverne har ikke-vestlig herkomst – fra fem gymnasier i 2010 til 15 i 2020. Og hvad er der så i vejen med det?  Er alle eleverne ikke bare ude på at suge lærdom til sig og så komme ud i samfundet og få sig et job og et godt liv? Nej, så enkelt er det ikke. Gymnasiet er en uddannelse, der skal forberede eleverne på en universitetsuddannelse, men er også en holdningsskabende proces, der præger eleverne til at være en del af den demokratiske retsstat, hvis overlevelse og udvikling netop kræver at folket arbejder for sagen. De 30 procent elever i stx-gymnasierne er i overvejende grad muslimer, der som bekendt ikke bryder sig om folkestyret. Vi ved fra opinionsundersøgelser (Wilke/JP 2015), at 77 procent af alle herboende muslimer ønsker, at koranens bud skal følges fuldt ud. Det betyder, at grundloven kastes på møddingen og sharia bliver Danmarks nye forfatning.

Forældre til etnisk danske børn ønsker naturligvis ikke, at deres afkom skal på et gymnasium, hvor 30 procent af eleverne modsætter sig de grundværdier, det danske samfund bygger på. I stedet vil de sørge for, at deres sønner og døtre søger ind på gymnasier, hvor man i samfundsundervisningen uden ophidsede protester fra muslimske elever tør drøfte ytringsfrihed og vise Muhammed-tegningerne og de islamiske staters ubarmhjertige forfølgelse af omkring 300 millioner kristne ifølge Open Doors. Og hvor man vover at omtale moderne islamiske staters grusomme straffemetoder som korsfæstelse, stening, og offentlige halshugninger og piskning. Når det er kommet så vidt, er det naturligvis, fordi det danske samfund kritikløst har accepteret import af klienter fra islamiske samfund, der gerne ville integreres i velfærdssamfundet, men ikke i folkestyret og retsstaten. I de store indvandrerlande som USA og Australien måtte migranterne selv tage ansvaret for at blive en del af arbejdslivet og samfundet, hvis de ville undgå at sulte. I den danske socialstat var det samfundet, der påtog sig ansvaret for at integrere migranterne. Resultatet af årtiers integrationsindsats er en muslimsk befolkning på over 250 000 mennesker, der er så dårligt repræsenteret på arbejdsmarkedet, at skatteyderne hvert eneste år må hoste op med 90 milliarder kroner i overførselsindkomster til islamiske familier, der som tak vender ryggen til det danske folkestyre, som betaler for deres liv her i landet.

Vore politikere er ansvarlige for migrant-katastrofen, fordi de aldrig har stillet krav til indvandrerne til gengæld for ophold og forsørgelse. De muslimske gymnasiaster er et problem, fordi deres forældre og bedsteforældre er et problem. Når politikerne har vanrøgtet landets økonomi, smider de regningen i børneværelset, og når de har tilladt 250 000 migranter og efterkommere at affærdige vores folkestyre, smider de regningen i gymnasierne.  Et flertal i Folketinget blev enig om at fordele sig ud af den skæve sammensætning af visse gymnasier. I Odense, Aarhus og Nordsjælland er det nu forældrenes indkomst, der bestemmer, hvor børnene skal i gymnasiet. Overgangen fra folkeskolen til gymnasiet er et stort skridt, og de unge vil gerne på et gymnasium, der ligger tæt på deres hjem, og hvor de kan gense deres venner fra folkeskolen og boligkvarteret. Tvangsfordelingen efter udligning af indkomstgrupper betyder, at unge fra Gentofte bliver anbragt på f. eks Herlev Gymnasium, hvor de vil få betegnelsen ’millionærklubben’. Andre unge fra Brøndby Strand, der bliver udvist til Øregaard Gymnasium i Hellerup vil blive til ’ fattigrøvene’. I dag er det afstanden mellem skolen og hjemmet, der afgør, hvor de unge kan komme i Gymnasiet. Det kunne man kombinere med deres karakterniveau i grundskolen, som en ekspertgruppe har anbefalet.

Stort set alle gymnasierektorer er enige om, at et trygt nærmiljø og kort transportafstand mellem hjem og skole er helt afgørende for elevernes trivsel. De taler for døve øren. Regeringen har endnu en gang valgt at smøre regningen for integrationskatastrofen af på sagesløse børn og deres forældre. Det bør ikke undre nogen. ” Ønsker I den totale formynderstat?”, brøler Mette Frederiksen på Christiansborg. Svaret fra salen var et forsigtigt ja. Men dog et ja. Fællesskabet har slået til igen.

55 Thoughts to “FORMYNDERSTATEN OPSLUGER DANSKE GYMNASIER”

 1. tavsen

  Søndag 3. november 2019 demonstrerede over 1000 muslimer på Rådhuspladsen for at Grundloven skulle udskiftes med sharia.

  Lige neden for EB’s vinduer, men avisen turde ikke fortælle om det.

  http://www.uriasposten.net/archives/105669

  1. tavsen

   Havde besøg af et amerikansk ægtepar. Vi kørte med 5-6 taxaer den dag, alle indvandrere. Ikke een eneste af dem kendte noget til Gefionspringvandet og den engelske kirke. Sg’ trist at være dansker i Danmark, når man ikke kan vise, hvordan Sjælland blev skabt..

  2. E. Frederiksen

   Burde virkelig vises i både tv og dagspressen.
   Hvorfor er det forbudt, der vises blot, hvad de ønsker.
   Kan ikke se, det er rimeligt at skjule, de har jo selv
   demonstreret for at gøre opmærksom herpå.

   1. tavsen

    Statsstøttede medier tør ikke. De kunne miste statsstøtten. Og det ville være katastrofal for den hensygnende branche.

    “Journalister” pantsætter deres integritet / troværdighed ved at vælge at undlade uønskede oplysninger.

 2. Lene Munk-Petersen

  En faglærer på handelsgymnasium på vestegnen; “kæmper” med umotiverede elever, der er blevet optaget, fordi man ellers ikke opfylder kvoten, og risikerer lukning.

 3. Espen Kehler

  Indvandrere med ikke-vestlig baggrund

  Ifølge. Danmarks statistik er der 365.000 indvandrere og 170.000 efterkommere. Men tallene er fyldt med usikkerhed, fordi man vistnok kun medregner 2, generation. Modsat andre lande i Europa.

  Så det rigtige tal kendes simpelthen ikke.

  Efter al sandsynlighed nærmer vi os en million, hvis man tæller alle med.
  I Sverige nærmer de sig en trediedel af landets indbyggere – har jeg hørt.

  Vi risikerer, at det hele løber løbsk, fordi vi de facto ikke ved, hvad der er ved at ske.

  Og det er jo meget politisk ukorrekt at bede om de reelle tal.

  Ingen tør sige det højt – vi er bange for at fremstå som racistiske og fremmedfjendske.

  Men det er ikke den enkelte indvandrer eller efterkommer, der er noget galt med. Det er antallet.

  Enhver kan sige sig selv- ved at se på det historisk – at et så stort antal fremmede må komme til at skabe splid og konflikt.

  Og det kan komme pludseligt og uventet.

  1. E. Frederiksen

   Og det kommer Espen.
   Vent og se.

 4. Piotr

  Jaja, lidt kommunistisk tvang skader vel ikke?
  Hvem husker ikke Ritt´s doktrin: “hvad alle ikke kan lære skal ingen lære”! frit oversat; alle skoleelever skal være lige dumme!
  Regimet stræber efter den laveste fællesnævner, så er pøblen lettere at kontrollere.
  OG, med et af Mette Fuskens klonede får, kommunisten Rosenkrantz, der fint igang med at splitte den danske folkeskole total ad(hvad der måtte være tilbage!),
  hvordan kunne det så gå anderledes?
  Forældrene til disse stakkels børn, må virkelig tænke over hvem de stemmer på til næste valg. Et hint; der findes 4 medlemmer på FT der ikke er røde.
  Eller måske betyder deres efterkommere ikke det store. Hvem Ved.

  Stem NB! SIAD!
  P.

 5. Hvor er vi på vej hen?

  Det med at danske unge
  og forældre nu mister frihed i forhold til
  hvilken skole man kan vælge at tilmelde sig,
  er blot endnu en brik i billedet af de mange problemer
  og voldsomme konflikter ubegrænset indvandring kan føre med sig.

  Kører man rundt i
  Danmark og besøger mange forskellige byer,
  kan man overalt se et mylder af fremmede. Og det både
  vinter og sommer. Tilsyneladende er op mod hver tredje
  man møder, udlænding. Sommetider kan man ikke se
  at det er en fremmed, men kan høre det på sproget.

  Da de tal der lægges frem ang. indvandringen, længe har
  været særdeles utroværdige, må man selv prøve at regne
  på det. En ting er vrimlen af fremmede i gaderne. En
  anden ting er de meget omfattende besparelser, lukninger,
  nedskæringer og forringelser der er sket gennem de sidste
  30 år. Vores forsvar, infrastruktur, sundhedsvæsen og sociale
  velfærd og mere til er kraftigt reduceret eller er kun en skygge
  af sig selv. Samtidig er skattetrykket vokset år efter år.

  Løbende tager politikerne mindre og mindre hensyn til
  danskerne, og mere og mere til indvandrerne. Danskerne
  er et diskrimineret folkefærd i deres eget land.

  Udgifterne til forsørgelse, huslejer, undervisning, taxaer,
  retssager, sundhedspleje, pensioner osv., osv. løber måske
  op i omkring 200 milliarder pr. år, hvis det hele regnes med.
  Hvis antallet af asylanter sættes til 1.5 million, og udgiften
  til 100.000 kr. pr.stk. er summen 150 milliarder kr. pr. år. Er
  udgiften 200.000 kr. pro persona, er prisen 300 milliarder p.a.
  Nogle af dem koster mellem 300.000 og 1 million kr. p.a.

  I Sverige har indvandringen udviklet sig til en frygtelig katastrofe.

  Danmark kan snart komme i samme situation. For tusinder
  af enkelt-danskere har invasionen allerede været en stor ulykke.

  Fremturer EU, FN, WHO, WEF og Christiansborg med deres
  asociale totalitære politik, vil middelklassen og mange andre
  grupper få det svært, mildt sagt. Fremtiden risikerer at blive
  et umenneskeligt og grufuldt mareridt.

 6. Michael Andersen

  Socialisterne er eksperter i at opfinde løsninger, hvor det accepteres, at de fører til problemer.

  Fordi en muslim brugte islamkritik som argument, fik gymnasielæreren Samuel Paty skåret hovedet af. Fordi islam kan bruges som undskyldning, accepteres det, at der indføres censur i undervisningen. Fordi der indføres censur, accepteres det, at elever og lærere meget sjældent taler om de reelle problemer med islam.

  Når muslimer uniformerer sig i skolen, accepteres det, at der skabes en opdeling i rene og urene. Når nogle skoler opretter bederum, accepteres det, at der skabes et ”safe space” for troende. Formentlig accepteres det også, hvad den manglende indsigt i bønner og religiøs praksis fører til.

  Socialisternes selvskabte problemer løses aldrig, de accepteres. Det accepteres at problemerne bliver større og flere. Helt ærligt, hvorfor vælges der ikke nogen dygtigere politikere?

  1. Ole Mejlstrøm

   Dygtigere politikere???

   Jamen, der vælges jo blandt de tågehoveder, som stilles op!
   Enkelte DF´ere og de 4 NB´ere er de eneste på Borgen, man som Dansker kan stemme på!
   Resten er uanset partifarver en sølle flok landsskadere, som puster sig op som verdensfrelsere, skønt deres evner ikke engang rækker til at styre en kommunalbestyrelse i Øvre Øbbing i den yderste kartoffelrække!

   Som en kendt tysk forfatter har udtalt: demokrati er de dummes diktatur (over os andre klartskuende)!

   Flertallet har nemlig ALTID uret!

 7. Der var et yndigt land

  TUSINDER AF DANSKE FORÆLDRE OG BØRN
  ER OFRE FOR KOMMUNISTISK FAMILIEPOLITIK

  Formynderstaten har også
  opslugt mange danskeres familieliv, privatliv,
  menneskerettigheder, tryghed, frihed og livsglæde.
  Aldrig før har der været så mange stressede, ensomme,
  ulykkelige, retsløse og forpinte danskere. Det kan bl.a.
  aflæses af forbruget af beroligende, bedøvende og
  angstdæmpende stoffer.

  På familieområdet hersker feminister, kvindesagskvinder,
  ligestillingsfanatikere, betonbureaukrater og woke “eksperter”.
  Overfor familierne har de skabt en slags terror-regime. Man
  konfiskerer børn i et omfang så mødre er begyndt at flygte
  ud af landet. I 70-80% af sagerne er der grove fejl. Man
  belaster og splitter familier. Mændene er retsløse i
  skilsmisse-sager. De behandles som om de er værdiløse
  for deres børn. Her er der ingen ligestilling. Børnene er også retsløse. Alle er retsløse overfor det skilsmisse-system som
  skalter og valter med familierne efter forgodtbefindende.

  Familiepolitikken er endda så pervers, at den har fået antallet
  af skilsmisser til at eksplodere. Det er nu i verdensrekord højde.
  Kvinderne lokkes og manipuleres med propaganda, og de
  belønnes økonomisk for at opløse og splitte familien.

  Mænd er pariaer og overflødige untermenchen, mødre
  er enten fejlfri overmennesker eller de mistænkes for at
  være uegnede til alt, og børnene udnyttes på mange forskellige
  måder. At få afgjort bittesmå bagateller kan trække ud i årevis.
  Sager kan syltes længe, eller behandles af sådanne pernittengryn
  at det tager hele og halve år at få svar på de mest enkle ting.
  Familie-bureaukratiet er en kafkask labyrint.

  I S-S har feministerne den fulde magt, og har til fulde vist
  hvilken samling woke rødfascister de i grunden er. Deres
  holdninger er mandsfjendske og de synes at ringeagte
  både kernefamilien og børnene. S-S er en kæmpeskandale.
  Det har ødelagt mange børns barndom, samtidig med at
  det har skabt familietragedier ved at skabe unødige konflikter.

  Alligevel har mændene aldrig kunnet tage sig sammen til
  i fællesskab at protestere effektivt overfor magtmisbruget
  og overgrebene. Det er virkelig en falliterklæring, og udstiller
  danske mænd som nogle slapsvanse og kagekoner.

  Familien er samfundets vigtigste og mest grundlæggende
  enhed. Men rødfascisternes politik er at undergrave familierne
  og at trænge ind i hjemmene. (under alle mulige påskud)

 8. Vimmerby

  De eskapader fremskynder vel kun fremkosten af flere private gymnasier med mere “ulighed” og spaltning til følge. Hash leverandør lige ved hånden er også en sidegevinst, cigaretter bliver vel også en del af sortimentet, hvis og afgifterne sættes yderligere op.

  Naturligvis lærer man overordentligt meget mere, hvis man sidder i en klasse med ditto motiverede elever. Bertel Haarder havde jeg forventninger til som undervisningsminister – og dem levede han ikke op til. Efterfølgerne havde jeg overhovedet ingen forventninger til efterfølgerne og det levede de problemfrit op til. “Min mor var/er skolelærerinde” var hvad seneste undervisningsminister forklarede sine forudsætninger med. Tja, men dygtig til en kæfte op, så ingen voksne i længden orker, at tale pigebarnet til rette. Overordnet er gymnasiet vel allerede en parodi på hvad gymnasiet oprindeligt var. Kun de skriftlige prøver i naturfagene siger reelt noget om den enkelte elevs reelle kompetencer. Resten er øvelser i udlæggelse af den venstreorienterede woke tidsånd.
  At Muhammed tegningerne hele tiden skal “vises” finder jeg en anelse besynderligt. Personligt ignorerer jeg så vidt muligt alt, hvad der kommer fra den kulturkreds. Keder man sig, kan man tage i zoo og kaste nøder til bavianerne.
  Fik kigget på 24nyt – langt mindre skingert end jeg troede. Annoncører skal de åbenbart lede forgæves efter. At borgerlige ikke svarer igen ved så vidt muligt at boycotte virksomheder der reklamerer på Information, Politikken og den slags snask medier er forunderligt. Næh, virksomheder har travlt med at lægge sig fladt, når førnævnte snask medier lykkedes med at piske en stemning op. En nation af skvat.
  Det er vel derfor det tåbelige udtryk “lægge sig fladt” med storm er kommet ind i det danske sprog.

   1. Michael Andersen

    Pudsigt, på tysk er det lige præcis “Unterwerfung des Schwächeren”. De svagere underkaster sig, de stærkere. Sådan startede national socialismen med at overtage. Sådan startede Sverige med at give efter. Hvis en nation ikke længere er stolt over sin kultur, sin historie og sin fortid, så bliver den overtaget.

    Hvorfor er det at mennesker der burde vide bedre, giver Danmark væk?

     1. Michael Andersen

      “Ord kan være som små doser arsen: de sluges ubemærket, de ser ud til ikke at have nogen effekt, og efter nogen tid er gifteffekten der.”

      VIKTOR KLEMPERER er mesteren i at udstille magtens sprog, magtens ordsammensætninger og magtens omskrivninger.

      De der bestemmer ordene, bestemmer.

  1. Ole Mejlstrøm

   Gymnasiet er bestemt blevet en parodi, siden vi andre frekventerede slige steder!

   Alene optagelsesprocenten!!!!

   Det er efterhånden blevet rutine, at stort set alle kan overgå til gymnasiet efter fuldendt 9/10.klasse!
   Uanset fagligt niveau!
   Derfor ser vi stadigt faldende niveau, ikke alene på gymnasiet, men efterfølgende på universitetsuddannelserne, hvor de studerende ikke længere magter at læse det obligatoriske stof!!!
   Jo tak…..her hos de tossede går det sør´me godt og vi kan da se fremtiden i møde med sindsro!!!

 9. Fra rig velfærdsstat til terror-stat

  Bare rolig, Danmark er ikke gået i stå.
  Der sker hele tiden noget nyt. Hermed et
  lille udpluk:

  Mand fik stukket kniv i brystet og maven, og var i livsfare.
  Mordforsøget blev afregnet med latterlig lille straf.

  10-12 unge overfaldt ældre dame.

  Politiet vil ikke oplyse hvem der foretog groft overfald
  på sagesløse togpassagerer.

  Gammel mand blev gennembanket af voldsmænd.

  Dame i rullestol udsat for groft røveri.

  Unge kvinder dræbt i fodgængerfelter af vanvidsbilister
  der kørte over for rødt lys med over 100 km/t.

  11- og 12-årige danske drenge blev slået og sparket.

  Pige på 14 år mishandlet.

  Hjemmerøvere lemlæstede deres offer.

  Hvad har sagerne tilfælles? At det skjules at det var
  ikke-danskere som var på spil. Læs videre hos 24nyt
  og andre netaviser.

  Massemedierne fortier eller bagatelliserer konsekvent
  de allerfleste sager.

  1. Ole Mejlstrøm

   Problemet for landsskaderne er, at ALLE Danskere, selv forræderne, jo så udmærket kender etniciteten på gerningsmændene!
   Imidlertid dømmer flertallet af dommerne kun betinget udvisning, ofte 5-10 gange, førend udvisning iværksættes!

 10. Fra rig velfærdsstat til terrorstat
 11. De syv små dværge

  At skilsmisse-systemet ikke
  er retfærdigt overfor sine “kunder”
  er rigtigt. (Der var et yndigt land, 17.23 i går)
  Og det er da mærkeligt, når man tænker på at feministerne
  året rundt skriger op om at kvinder ikke behandles retfærdigt,
  pga. “glaslofter”, mangel på kvoter og patriarkalsk og
  masculin undertrykkelse osv. Når feministerne interesserer
  sig så meget for retfærdighed, er det en smule overraskende
  at de selv er yderst uretfærdige overfor familier i krise, og
  overfor børn, forældre og specielt mænd. Det er som om
  feministerne i Familiehuset alias Familieretskontoret alias
  Statsamtet alias skilsmissedirektoratet mv. nærer et slet
  skjult had til mænd og familier. Ønsker de kun retfærdighed
  til feminister, kvindesagskvinder og kvinder i bred forstand?
  Hvordan kan de forsvare diskrimination, retsløshed, hån og
  nedværdigelse når det gælder mænd, når de himler op hvis
  det samme skulle ske overfor dem selv.

 12. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  FORMYNDERSTATEN OPSLUGER
  MEGET MERE END DANSKE GYMNASIER.

  Mere og mere er staten ligesom de sorte huller
  ude i universet der suger alt til sig der kommer
  i nærheden. Vi er alle sammen ved at blive
  opslugt af den stat som de fleste partier ønsker
  skal blive altdominerende. Både mht. samfundet
  i almindelighed, og i forhold til hver enkelt borger
  og hver enkelt familie, virksomhed og kommune.
  Landbrug, boliger, privatliv, bilkøb, bilkørsel,
  ytringsfriheden og titusind andre ting skal
  uafbrudt være under statens lup.

  Men hvis der er noget som trænger til at komme
  under luppen, er det staten selv og de partier på
  Chrborg som støtter udviklingen henimod den
  totale stat som blander sig i alt med stor emsighed
  og nidkærhed. Og som stanger bøder, gebyrer, straf
  og nye afgifter ud i en lind strøm. Og som udhuler
  og undergraver borgernes frihed, rettigheder og
  sikkerhed på utallige måder.

  1. Ole Mejlstrøm

   Helt enig!

   Problemet er blot, at 85% af vælgerne åbenbart ønsker, nærmest kræver, et samfund af denne beskaffenhed, hvilket disse tåber har gjort de sidste 30-40 år!
   Derfor sidder Danmark, og resten af Europa, for de er bestemt ikke smartere, i suppedasen!!!

   Demokrati er de dummes diktatur!

  2. Preben Pedersen

   Godt skriv, – vil gerne låne den

 13. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Et eksempel på hvordan
  staten opsluger borgernes frihed og økonomi,
  er de omfattende restriktioner og vaccineringer
  i forbindelse med “pandemien”. Og den drastiske
  likvidering af mink-branchen og diverse andre
  virksomheder. Iflg. nettet var der tale om en
  vild overreaktion, og medicinsk behandling med
  Ivermectin havde været bedre. Se Thomas Soltau
  hos Hodja om de mange løgne omkring covid.

  Et andet eksempel er co2-kampagnen som vil
  frarøve danskerne store beløb og afskære
  dem fra mange former for velfærd og sundhed.
  Selvom co2 er en uskadelig, nyttig og nødvendig
  del af atmosfæren, og selvom det har 0 betydning
  for verdens klima, om Danmark overplastres med
  vindmøller og solcelle-konstruktioner på marker.

 14. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Kan vi overhovedet stole
  på staten, myndighederne og systemet?

  Det kan vi i mange tilfælde absolut ikke.
  Politikerne og journalisterne er alt for tit uærlige.

  Sidste nyt er at vi er blevet vildledt omkring
  bygningen af den kunstige ø Lynetteholmen.
  Det viser sig at det som myndigheder har kaldt
  “omfattende undersøgelser” ikke er ret meget
  andet end fup og bedrag. Her har noget medie-
  ærlighed for en gangs skyld sat lys på en stor
  skandale.

  Så er der noget med “Børns vilkår”. Er det den
  søde og børnevenlige organisation den altid
  præsenteres som? Det er måske ret tvivlsomt.
  Den ønsker mere overvågning af forældre, den
  vil gerne have flere anonyme anmeldelser af
  forældre, den kan vist godt lide at mistænke
  forældre for alt muligt, og den skelner ikke
  mellem danske og muslimske forældre når den
  påstår at 22% af alle børn er udsat for vold i
  hjemmet. Og den snakker som om staten vil
  være en bedre far og mor for børn end de
  almindelige forældre. Selvom staten har en
  lang tradition for at svigte eller mishandle
  børn, som mange sager har afsløret.

  Ønsker “Børns vilkår” et stikker-samfund? Er
  “Børns vilkår” styret af marxister? Og hvad
  foregår der egentlig når “børnetelefonen”
  modtager opkald? Eller bagefter et opkald?
  Har pædagoger ikke i forvejen, under trussel
  om fængselsstraf, indberetningspligt
  hvis de observerer et eller andet? Er vi ikke
  ved at have svenske tilstande også på det
  ret private område som børneopdragelse
  er? Hvor forældre kan blive anklaget for
  at gøre for lidt og for meget, for tit eller
  for sjældent, for mildt eller for strengt.
  Nogle forældre er blevet anklaget for
  “manglende øjenkontakt” hvad det så er,
  andre for at være for dominerende, mens
  andre igen ikke var dominerende nok.
  Staten vil gerne være den store børne
  opdrager, men hidtil har den fejlet igen
  og igen. Og tilfældige, uvidende og
  tåbelige pædagoger med fikse idéer har
  ofte kunnet påføre sagesløse børn og
  forældre komplet vanvittige sagsforløb,
  ved at skubbe dem ind i ødelæggende
  bureaukratiske og juridiske processer.

 15. Hvor er vi på vej hen?

  Det er dog de mest utrolige kolbøtter der regerer
  USA og EU i denne tid. Nu har amerikanerne
  med Biden, Nancy, Kameldamen og Obama i
  spidsen besluttet at Rusland skal have en stor
  lærestreg, en kæberasler af rang. Rusland skal
  påføres en militær, økonomisk og politisk
  katastrofe, så landet aldrig igen kommer ovenpå.

  Det er jo nærmest en åbenlys krigserklæring fra
  EUs og NATOS og USAs side. De er ikke selv
  rationelle, men satser alt på at Putin er det,
  så krigen ikke eskaleres op til en 3. verdenskrig.

  Samtidig antyder de kraftigt at Putin er syg
  og ikke helt forstår situationen, fordi han er
  omgivet af folk der ikke tør sige sandheden.

  De risikerer gladeligt hele menneskehedens
  fremtid for at holde Zelensky ved magten, og
  russerne ude af Ukraine.

  Iflg. mange steder på nettet har Biden & co.
  selv fremprovokeret krigen i Ukraine, og den
  bliver i alle tilfælde langt blodigere end hvis
  de havde holdt sig væk. Nogle iagttagere
  mener endda at Zelensky er en USA marionet.

  Russerne siger nu at det for dem ser ud som
  om de er ved at komme i krig med NATO. Og
  at situationen er blevet meget farlig. Og at
  de har sat deres tusinder af atomraketter i
  alarmberedskab.

  Vi lever i en syg verden hvor tosser holder
  sammen, er aktivistiske og ambitiøse. Mens
  de fleste “fornuftige” er splittede, passive og
  tilfredse med at ligge på sofaen, mens MSM
  fylder dem med billig underholdning, løgne
  og halve sandheder.

  Se Aamunds artikel om Ukraine.

 16. Bent A

  Med fanfarer og hurrah-råb
  (billedlig talt)
  overbragte DRs radio-aviser os i dag det glade
  budskab: Vores ejegode og fantastisk gavmilde
  regering vil nu sørge for at danskerne får flere
  penge mellem hænderne. Fordi man nu vil hjælpe
  alle dem som kører langt for at komme på arbejde.
  Man vil snart sætte kørselsfradraget en smule op,
  så danskerne får en besparelse på netto ca. 9 øre
  pr. kørt km.

  Jamen er det da ikke storslået. Og det var da også
  med glæde i stemmen at DRs nyhedsoplæser
  kunne fortælle om det herlige fremskridt.

  Jubelen fortsatte da DR lod en direktør fortælle
  om hvor dejligt og vigtigt det var, at de ni øre
  netto ville gøre det lettere for virksomheden at
  kunne holde på sine medarbejdere.

  DR anser tydeligt lytterne for at være idioter.
  Men idioter, det er hvad de selv er.

 17. Bent A

  En professor John Mearsheimer,
  fortæller hos youtube’ s “Russia News” om Ukraine-krigen
  som han mener udvikler sig i en farlig retning. Han var en
  af de få som for lang tid siden forudsagde at det ville komme
  til krig hvis Nato kom for tæt på Rusland. Putin fastslog
  allerede i 2008 at der var røde linjer Nato ikke kunne
  overskride, uden at det kom til væbnet konflikt.

  Marsheimer advarer om at Rusland, verdens største land,
  har 10.000 atomvåben, og at hvis Rusland presses for hårdt,
  kan det udløse en katastrofe af ufatteligt omfang. Og han
  siger at det er uklogt af Vesten at den blander sig i striden,
  fordi denne indblanding kun forværrer situationen.

  Der er også en forhistorie om diverse infiltration og
  konspiration fra Joe Bidens og Hunter Bidens side,
  som har medvirket til at skabe en uholdbar udvikling.

  Alt tyder på at Aamund havde 100% ret da han skrev sin
  artikel om Ukraine mv.

  At vi er udsat for massiv hjernevask om at Rusland har
  100% uret, og USA 100% ret, ændrer ikke ved at det kan
  ende med en tredje verdenskrig, hvis Vesten ikke snart
  trapper ned. At journalister lider af rød delirium og
  fylder os med tåbesnak om at vi skal sende endnu flere
  våben til Rusland, bør ikke overbevise nogen. Vesten
  leger med atom-ilden, og det er hverken klogt eller smart.

  1. Vimmerby

   Det er vist ret tydeligt, at en stor del af befolkningen i den vestlige verden lever i en VR verden – tosserne tror vi er i gang med computerspil. Der lever også tosser i IR verdenen og man må formode at Rusland i årtier frem vil være ivrig leverandør af ingredienser til de tossekager der vil blive bagt. Læser man Nationen kan man næppe blive overrasket over, at kommentarsporet er fyldt med bodega brøleaber. Kommentarerne på (FB) JP og B er lige så fladpandede overordet set – tragisk at vi er så manipulerbare og så fladpandede.
   Tidligere troede jeg, at jeg stor økonomisk krise vil lede til nøgternhed, men har desværre måttet erkende, at det er mere sandsynligt, at det nok nærmere vil turborisere galskaben.

 18. der Adler

  Jeg sætter stor pris på Asger Aamunds skarpe og realistiske kommentarer, men at sige, at der “kun” er 250.000 muslimer i Danmark er helt hen i vejret. Nedenstående kunne læses for en måske 2 år siden.

  Tredje-generationsindvandrere skal tælle med i statistikken over indvandrere, mener Dansk Folkeparti. DF vil have regeringen til at nedsætte en arbejdsgruppe, som skal lave ny og mere fyldestgørende opgørelse
  Hvor mange indvandrere og efterkommere af indvandrere findes der i Danmark? 770.397, hvis man tager det seneste officielle tal fra Danmarks Statistik. Men spørgsmålet er, om det tal er dækkende? Det mener Dansk Folkeparti ikke. Danmarks Statistik tæller nemlig kun de sidste to generationer med i statistikken, og det er for lidt, mener DF. Står det til Dansk Folkeparti, skal tredje generations-indvandrere også tælles med. Gør man det, stiger antallet med ca. 160.000 til 929.666 personer med ”migrations-baggrund”. Det viser en særkørsel, som Danmarks Statistik har lavet for Udlændinge- og integrationsministeriet, på forespørgsel fra Dansk Folkeparti.

  http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-14589-mid-1-params-11.html

  1. Tak for oplysningen. Jeg har anvendt det officielle tal opgjort fra 2021, men jeg er sikker på, at det er stærkt underdrevet, som du også nævner. Den relevante oplysning er antal migranter plus efterkommere med islamisk kulturbaggrund, for det er i denne gruppe vi finder modstanden mod at blive en del af den demokratiske retsstat.

 19. Alle de gamle partier er utroværdige

  VR- og IR- (verdenen) er nok fremmede og uforståelige
  forkortelser for mange. Det er nok bedst at skrive
  ordene helt ud? I det hele taget er det træls at så
  mange gode danske ord udskiftes med engelske ord
  eller nysprog. Som når journalister siger committed
  eller problemer bliver til udfordringer, og enighed
  bliver til konsensus. Det er sprogsnobberi som
  medvirker til at ødelægge det danske sprog.

 20. De tre musketerer

  Det er godt at der Adler er begyndt at være med her.
  Ligesom det er godt at Vimmerby, Mejlstrøm og
  Andersen og mange andre bidrager med gode
  kommentarer.

  Ja, de officielle tal og udmeldinger er yderst upålidelige.
  Mon ikke over halvdelen af dem er vildledende eller
  manipulerende. Og når det drejer sig om politiske
  løfter er vel 75-80% af dem tom snak. Som da Lars
  Løkke og Thulesen lovede at ville begrænse
  indvandringen mest muligt. Rendyrket valgflæsk.

 21. der Adler

  Politikerne har sammen med medierne og gutmenschen foregøjlet den danske befolkning, at det er en berigelse, at få så mange ikke-vestlige og kulturfremmede som muligt til landet, og at vi er bundet af vores såkaldte internationale forpligtelser. Men årene har med al ønskelig tydelighed vist, at vi tilsyneladende skal stå med åbne arme og tage imod en hvilken som helst kriminel, forbryderisk og afskyelig udlænding (læs muslim), som ikke ønsker at brødføde sig selv, men leve på offentlig forsørgelse, samtidig med at vi skal høre på deres evindelige kritik af vores livsførelse. Tilmed kan man gang på gang læse om stikprøve undersøgelser i såkaldte ”udsatte” områder, hvor social snyd er sat i system. Told´s ”tast-selv” er som bekendt omdøbt til ”tag-selv”. Og politikernes reaktion er hver gang overraskelse.
  Danmark burde fra starten have været forsigtig med at tage imod ”flygtninge”, som kom fra kulturer med så væsensfremmed skik og brug, i forhold til den nord-europæiske, at det gav problemer med at indordne og integrere sig.
  Der er ikke plads til sentimentalitet, når man står over for den verdensomspændende fare som de fleste muslimerne udgør. En fuldstændig uddrivelse af muslimerne fra Europa er ikke et spørgsmål om moral, men et spørgsmål om landenes indre sikkerhed. Muslimens væsen og såkaldte religion vil altid bestemme hans handlinger. På samme måde som Coloradibillen ødelægger kartoffelmarken, ja er nød til at ødelægge den, sådan ødelægger muslimen landene og de etniske befolkninger, og de kan henholde sig til koranen og de tilhørende hadither.”
  Ingenting skal der til, før muslimske mimoser råber og skriger, og trækker alle de kort der er stillet dem til rådighed af et blødsødent samfund: Krænkselskortet, underdog-kortet, racismekortet, diskriminationskortet.
  Mange politikere er af den opfattelse – uvis af hvilken grund – at muslimer kan absorberes og indgå i det danske samfund og fællesskab. Men årene har vist, at opfattelsen er urigtig. Som ret mange muslimer forlangte, så skulle regeringen skulle sige undskyld under Muhammedkrisen. De hjernedøde muslimer kunne hidse sig voldsomt op over nogle satiretegninger over den pædofile kameldriver Muhammed. Men de kan uden at blinke med øjnene, skære halsen over på mennesker, der ikke deler deres tro, henrette homosexuelle eller brænde anderledes tænkende levende!
  Ingenting skal der til, før muslimske mimoser råber og skriger, og trækker alle de kort der er stillet dem til rådighed af et blødsødent samfund: Krænkselskortet, underdog-kortet, racismekortet, diskriminationskortet.
  Jeg må sige: Jeg har fået nok! Min venlighedsbank er løbet tør! ”

 22. De tre musketerer

  Hvad antallet af migranter, asylanter og evighedsturister
  fra afrikanske og arabiske lande angår, nærmer vi os den
  kritiske masse, hvor Danmark ikke længere kan styre
  begivenhedernes gang. Det er lidt lige som med uran
  og plutonium, hvor der sker noget pludseligt og voldsomt
  når man når op på en vis samlet mængde.

  Det er næsten ufatteligt at dem på Christiansborg stadig
  tror at man bare kan blive ved med at modtage de meget
  kulturfremmede fra Menap-landene, uden at det på et
  tidspunkt resulterer i dramatiske forandringer af det
  lille yndige land. Fra tårnet på Borgen kan man se
  over til Sverige, hvor det ulmer, og hvor gnister,
  flammer og bombeeksplosioner med korte
  mellemrum kan iagttages.

  Én ting er at der ikke er de store intelligens-reserver
  at finde i partierne, men at de ligefrem arbejder på
  demokratiets afskaffelse via EU, og på en økonomisk
  og kulturel statsbankerot, samt fordrivelse, udskiftning
  og etnisk udrensning af vi danskere, det er virkelig grove løjer.

  Det er vist ikke bare dumhed og frækhed, men også noget
  med ondskab eller en kollektiv psykose.

 23. der Adler

  @ De tre musketerer 09.45

  Kan kun give dig ret.
  Det er mig ubegribeligt, at man syntes det er ønskværdigt at man skal ødelægge sit land, og forringe sine muligheder for, at ens børn, børnebørn og oldebørn kan trives på den plet jord som vi kalder Danmark. Hvis vi fortsat er passive, og ikke skrider ind med konsekvens mod fremmedbyrden, så bliver vi fremmed i eget land!
  Hvis man importerer folk fra ikke-vestlige lande, så vil man (i stigende grad) få ikke-vestlige tilstande.
  Ergo, vesterlændinge (europæisk herkomst) bør derfor udgøre den absolut dominerende majoritet i alle vestlige lande, ellers skrider et samfunds sammenhængskraft. Har nogle lyst til at efterligne de fejlslagne muslimske lande!

  Den eneste forpligtelse jeg har, er overfor mit land, mit blod (etniske danskere) og vores 1000-årige historie. 40 års åndløs indslæbning af forsørgelseskrævende muslimer har vist, at et forkert blik eller et nej til at blive røvet, er nok til at Mustafa slår en ned, medens Hussain frarøver en for alle værdier.
  Gruppen af såkaldte indvandrere, udgør langt hovedparten af indvandrene koster vort samfund uhyrlige summer. De er samtidigt, for hovedpartens vedkommende ekstremt fjendtligt og hadefuldt indstillet overfor os og vor kristne kulturarv og demokratiske og liberale levevis. De er meget ofte dybt kriminelle, modbydeligt voldelige, primitive, meget højrøstede og krævende – provokerende, frække og uforskammede. Muslimerne har vist sig umulige at integrere og assimilere. Samtidig søger de med al magt at underminere vort samfund med alle tænkelige midler, med store fødselsoverskud, illegal indvandring ved hjælp af svindel, én masse herunder de sædvanlige fup- og løgnehistorier om individuel forfølgelse i hjemlandet, forfalskede papirer eller manglende id, ved ankomsten osv. osv. osv.- Rækken af primitive muslimske løgnehistorier er ufattelig lang.

  For 50 år siden (ca.1968), startede indoktrineringen og feminiseringen i samfundet, startende bl.a. i børnehave, gymnasium og videregående uddannelser – der i øvrigt sætter baren lavere og lavere – suppleret af et ræverødt skattefinancieret statsmedie samt klientgørelse i velfærdssystemet, har sat sit tydelige præg på dagens Danmark.
  Senere kom pisse-, skide- og lortesproget til, det bredte sig som skidt fra en spædekalv tidligt i 1970érne, formidlet af venstreorienterede folkeskolelærere og andre samfundsomstyrtere, ført an af Ritt Bjerregaard og hendes apologeter. Hendes mantra var: Hvad ikke alle kan lære, skal ingen lære, eller mere korrekt, hvad den dårligste elev ikke kan lære, skal ingen lære.
  Og NU må den etniske danske mand forstå hvad tidsånden kræver. Nemlig at de danske hvide mænd lærer, at de ikke hører til i det offentlige rum. Og det vil også være bedst hvis de tier i forsamlinger.
  De svenske mænd har lært lektien. Det er derfor de kryber rundt langs panelerne med bøjet nakke og hatten i hånden. Skørte-regimentet/ feminist-staten/ matriarkatet/ BIG-MOTHER-WATCHES-YOU-REGIMET har lært dem at de de hvide mænd kun er på tålt ophold i deres eget land. Og kun indtil videre.
  Man kender den slags typer kvinder fra de gode viljers brigade så godt. Som oftest veluddannede, meget ofte neurotiske og med en vilje til at gøre ”godt”. Bibliotekarer, journalister lektorer, multi-og kulturkonsulenter, sygeplejersker, sociologer, antropologer, arkæologer og andre ansat i godhedsinsdustriens utallige knopskydninger, der lever stort på det de får tilført af skattekroner. Mange har passeret den første ungdom, og gør alle mulige krumspring, for at få 15 minutters opmærksomhed. De fører sig frem med store hornbriller og farvestrålende sjaler og halsklude, og de er ved at løbe over af omsorg og godhed for alt skraldet fra Afrika/Mellemøsten (negre + muslimer).

 24. Bent A

  For mennesker som evner at tænke
  selvstændigt og kritisk, fordi det er lykkedes dem
  at modstå skolernes og mediernes hjernevaskende
  propaganda, er der ingen tvivl om at Asger Aamund,
  der Adler og andre debatdeltagere er sandhedssøgende
  realister med jord forbindelsen i orden.

  Lige modsat forholder det sig med politikerne. De
  synes næsten alle at leve i fantasibobler. Som når
  de pludrer løs om co2 og bruger Greta Tunfisk som
  sandhedsvidne og klimaekspert, som når de fabler
  om de mange fordele ved EU og masseindvandring,
  som når de snakker om at Danmark er et forbillede
  for hele verden, og som når de praler af vores
  fantastiske demokrati og den super velfungerende
  rets- og velfærdsstat.

  Sandheden er at laviner af skandaler vælter ud fra
  zombiernes højborg i hovedstaden.

  F.eks. lavede Mette F på få minutter om på 70 års politik
  hvor Danmark har holdt lav profil og har ført en forsigtig
  politik overfor Rusland. Nu udstedte hun proklamationer
  der lignede krigeriske og fjendtlige erklæringer. Hertil
  kom at Biden & co. blev inviteret til at anbringe
  krigsmateriel og krigsskibe med atomvåben i
  danske havnebyer.

  Fra at have betragtet Danmark som et lille fredeligt og
  ret uskyldigt land, er russerne kommet til at se Danmark
  som et fjendtligt område. Det kan snart få konsekvenser
  i retning af voldsomt stigende gaspriser som kan ramme
  400.000 husstande og mange virksomheder. Og som
  i værste fald kan det føre til at Danmark rammes
  af russiske missiler med yderst kraftige bomber,
  hvis krigen i Ukraine løber løbsk.

  Mette F og socialdemokraterne fandt det ikke nødvendigt
  at have demokratisk debat omkring skrotningen af 70 års
  mådeholden politik. Næh, på ingen tid fik Mette F lavet
  om på det. Man må spørge, har Mette F fået mandat til
  at optræde som diktator? Mener sosserne at diktatur er
  bedre end demokrati?

  De diktatoriske metoder synes at have bredt sig til mange
  områder. F.eks. er der nu sagen med Lynnette holmen, den
  kunstige ø man vil bruge mange milliarder på at bygge. Det
  har vist sig at der har været en meget lukket og censureret
  procés omkring denne ø-politik. Det lader til at Lea Wermelin
  har ignoreret eller været uvidende om mange vigtige detaljer
  og oplysninger om hvordan denne konstruktion evt. kunne
  skade havmiljøet i hele Østersøen, pga. mindsket vand-
  gennemstrømning. Et brev fra Sverige er blevet holdt skjult,
  ligesom der er tale om ulovligheder i forhold til landene i
  Østersø-området. Oveni er klagemuligheder blevet afskaffet.
  Det hele ligner magtfordrejning og en meget stor skandale
  der indebærer både forurening, co2 hysteri og arrogant
  behandling af andre lande.

  Også i det danske sundhedsvæsen er klagemulighederne
  blevet gjort så ringe, at det sandsynligvis koster massevis
  af patienter liv og helbred. F.eks. ved at pårørende står
  magtesløse overfor fejlmedicinering og fejlbehandling.
  Og bl.a. får skræk-læger og skandale-afdelinger på visse
  hospitaler frit spil gennem flere år.

  Regeringen er også med på mere censur!! Er både S,
  støttepartierne og oppositionen med på at afskaffe
  vores demokrati, folkehjem og meget mere ved
  brug af mørklægning, udemokratisk og marxistisk politik?
  og folkehjem

  1. Finn Jensen

   Bent A
   Helt enig.

 25. Bent A

  Mange danskere er rædselsslagne
  ved tanken om co2 og den såkaldte klimakrise.
  Eller de er frygtelig bange for “pandemien”. De er
  også tit bange for at skattetrykket ikke er højt nok til at
  sikre velfærden. Og de er bekymrede for om der
  er for meget racisme i Danmark. Og de frygter at
  manglen på ligestilling og kvoter vil føre til at endnu
  flere kvinder vil blive undertrykt med “glaslofter”,
  grim underbetaling og patrIarkers krænkelser.

  Mærkeligt nok er der ingen som er bange for at
  krigen i Ukraine kan udvikle sig til en atomkrig.
  i 1962 holdt hele verden vejret i frygt for at USA
  og Rusland ville udslette hinanden og verden.

  Nu hvor der er mange flere atom- og brintbomber,
  er der ingen der er bange. Da slet ikke blandt
  politikere og journalister. De er tværtimod vældig
  kry og kække. At lege med atom-ilden synes at være
  en slags morskab for dem. Tror de at verden er et
  computerspil?

  Snaphanen har mere om den fortsatte, dødsensfarlige
  optrapning af krigen, fra både Ruslands og Vestens side.

 26. Henrik Wegmann

  Gymnasiernes opgave har altid været at bibringe eleverne dannelse og et vidensfundament, der forbereder dem på en videregående uddannelse.

  Gør de mon stadig det? Eller er det blevet rene indoktrineringsanstalter?

  Og nu også tvangssocialiseringsinstitutioner.

 27. John Jensen

  Måske kunne man igen lade adgangen til gymnasierne være intelligens og resultatbestemt. Før Anker Jørgensen og Ritt Bjerregaard, kom 3 ud af en realklasse på 15 i gymnasiet. Nu er det højst 3 ud af 15, der ikke kommer i gymnasiet. Det store spørgsmål er så: Er nutidens ungdom blevet mere intelligente, eller er niveauet sænket? Det er ikke alle, der er interesserede i eller kan klare en boglig uddannelse. Det er heller ikke alle der kan klare en erhvervsuddannelse. De jobs de to grupper kan klare, findes ikke længere i Danmark.

 28. der Adler

  For ikke så mange år siden, havde vi folkeskole, gymnasier og som endemål for de dygtigste universitetet, alle tre var lærdomscentre, der skulle forberede de unge til en fremtidig tilværelse.
  I 2013 ved den såkaldte Folkeskole-reform (heldagsskole), der vægtede tværfaglige kompetancer, inklusion, innovation, bevægelse, kreativitet, positive oplevelser, projekter, konstruktioner, udehaver, udflugter og leg, og bliver en del af den måde, som eleverne skal lære på i fremtiden, inden man finder på noget nyt. I mange år har det jo været sådan, at man ikke dumpede elever der ikke kunne sit stof, da man gik mere op i sociale relationer (ånden er reformpædagogikken af 1993 (blot-til-lyst-pædagogik) end i de faglige kundskaber, som nærmest fik en stedmoderlig behandling.
  Det indtryk stod tilbage, at man handlede ud fra niveauet efter, hvor de unge mennesker er, i stedet for at sætte niveauet efter, hvor man ønsker det skal være. Barren i dag er sat så lavt, at selv de tungeste skal ku’ komme over. Man står tilbage med det indtryk, at undervisningen er er tilpasset laveste fællesnævner, og så kan det kun gå galt.
  Ja, man har vel i realiteten gravet barren ned, for at ikke Mohammad, Ali og Hassan skal snuble over den og slå sig.

  Da man gennemførte (2013) folkeskole forliget af 2013, forstærkedes den i forvejen slappe pædagogik og den massive fortrængning af de store problemer Folkeskolen stod med.
  De tidligere tiders tilegnelse af viden og indlæring – den stigmatiserede ”udenadslære”, ”gentagelse” og ”terperi”-, der var grobund for videreudvikling i gymnasiet/universitetet (tidligere kaldet ”De højere Læreanstalter) til den klassisk-humanistiske arv og dannelse, har man i de sidste 4-årtier gjort alt for at likvidere, da staten for længst har lukket luften ud af uddannelsessystemet, hele vejen fra folkeskole til universitet. Systemet har ikke ønsket at stille hindringer/krav op i forhold til hver enkelt elev. Systemet har satset på det børnene/unge syntes er sjovt (Ifone/Ipads/smartboards), og valgt viden og indlæring fra, med det resultat, at systemet spytter unge ud, der syntes mere eller mere demente angående viden, det er i nuét det drejer sig om.
  Om de så efter 10 år hverken kan regne eller læse/forstå de mest simple tekster, ser man åbenbart stort på!
  Det indebærer, at unge mennesker, som måske nok har taget en ungdoms-, gymnasiel- eller universitetsuddannelse, men uden kvalificeret indhold. Det kan kun føre til en svækkelse af ethvert niveau, såvel uddannelses-som dannelsesmæssigt. Læs Professor Koldau´s udtalelser om karakteren af f.eks.musikuddannelsen på Aarhus Universitet, det er barsk læsning, og de utallige indlæg af universitetslektorer, der diskret i anonymiseret flok, har fremført en sønderlemmende kritik af de universitetsstudenrendes ringe niveau, som de kommer med fra Folkeskole og gymnasium.
  Det har man gjort ud fra Ritt Bjerregaards devise: Hvad ikke alle kan lære, skal ingen lære, eller mere korrekt, hvad den dårligste elev ikke kan lære, skal ingen lære.

  Man har ikke ville indse, at mennesker nu engang er udstyret med forskellig intelligens, men man har ukritisk snobbet for en gymnasiel uddannelse, selvom man kom ud af den anden ende, med så dårlige karakterer, at den reelt intet er bevendt. I mange år har både skolefolk og politikere advokeret for den forventning, at alle skulle i gymnasium.
  I en undersøgelse udtaler 71 pct. af gymnasielærerene, at Facebook ofte stjæler elevernes koncentration. Som en vicerektor udtalte det: ”Dagens gymnasium er en ungdomskultur, hvor vi lejlighedsmæssig forstyrrer dem med lidt undervisning!”
  Og en gymnasielærer (Steen Laugesen Hansen) med 30 års undervisningserfaring har udtalt: ” Jeg vil ikke lege far for en gymnasieklasse hvor en stor del er umotiverede. Det er mere show end uddannelse (BT-13.01.202), se også Berlingske Tidende (29.01.2020): ”Opråb fra eksperter: Aldrig har gymnasieelever været så umotiverede, som de er i dag.”
  Dagens klasseværelser er et inferno af støj og uro, men en forskningschef på en professionshøjskole mener i ramme alvor, at der er tre muligheder for at løse problemet:
  1. Brug en klokke
  2. Klap i hænderne, eller
  3. tæl ned fra tre, hvis der opstår uro.
  Dette viser med al ønskelig tydelighed, hvor langt ud på skråplanet vi er kommet.

  At det faglige niveau er faldet drastisk i de senere år, skyldes Gymnasiereformen af 2005, og p.g.a. taxameterordningen, men også optaget af alt for mange umotiverede elever, uden de nødvendige faglige forudsætninger og krav, der bør stilles til en gymnasiel uddannelse. Gymnasiet er jo ikke en udvidet 10.klasse, hvor man bare kan fjolle rundt, uden at der bliver stillet nogle nævneværdige krav.
  Det har heller ikke gjort det bedre, med al den overfladiske information der cirkulerer på internettet, samt den udveksling af ligegyldigheder som Facebook lægger op til, og som gymnasiet åbenbart stiltiende accepterer i timerne.
  Og det er bare blevet værre med indførelsen af det såkaldte taxa-meter system, hvor uddannelses institutionen får midler efter hvor mange de lader bestå, selvom mange burde have valgt en erhvervsuddannelse, da de ikke er egnede til en gymnasial uddannelse. Som bekendt, det kræver karakterstyrke at sælge elastik i metermål.

  Det siger sig selv, at det er en glidebane til dumhed, hvor man lader unge mennesker kommme igennem, hvor de skulle være dumpet. Resultatet ser vi, det faglige niveau (og paratviden) som vi kendte i ”gamle” dage er blevet ringere, men ejendommeligt nok er gennemsnittet i karaktergivning steget! Jeg vil være lidt fræk og påstå, at det må skyldes manglende krav fra gymnasiets/universitetets side.
  Portene er blevet åbnet til den rene åndløshed, hvor alt svæver, og hvor man er kritisk kun for at være kritisk. Man kan nu engang ikke være kritisk og skeptisk, uden at stille det op overfor en viden, og for at tilegne viden, må man ofte terpe, før stoffet sidder fast. Fravær af arbejdsmoral og selvkritik har ikke gjort det bedre, og vil være til skade for Danmark og kommende generationer, hvis der ikke bliver skredet ind med drastiske tiltag..
  Man har i mange år satset på forfladigelse, mangfoldighed, politisk korrekthed, og via absurde og detailstyrede bureaukratiske lærings-, kompetence-og evalueringssystemer, samt drevet af den nedladende overbevisning, at alt hvad der imiddelbart er svært, er synd for eleverne og studerende.
  Folkeskolen/gymnasiet i dag er at sammenligne med en tagkonstruktion uden fundament, altså fritsvævende, i princippet et fallitbo. Dagens (2020) gymnasier er for 90% vedkommende en forlænget SFO!
  I dag står vi med en generation dum og blank, slappe og fede, proppet til skyklapperne med diverse diagnoser og dårlige undskyldninger, så perspektiverne for næste generation og for samfundet som sådan, er skræmmende.
  Seneste Pisa undersøgelse (JP 2.4.) burde være et wake up call til lovgiverne. Ud af 44 lande, ligger Danmark på en sølle 23 plads, og kun en 2-3 pladser fra lande som vi ikke ynder at sammenligne os med (Polen, Slovakiet, Serbien, Kroatien, Tyrkiet). Hvorfor bestræber man sig ikke på at nå f.eks. den finske model, de ligger i toppen !
  Se (Henning Fonsmark: ”Kampen mod kundskaber.”

  Den pædagogiske konsulent Sten Clod Poulsen, som har opdraget mangen en lærer i den rette pædagogiske tro gennem 30 år, skrev (28.august 2010/Politiken) en kronik hvor han gav en offentlig undskyldning:
  ”-men vores hadefulde opgør med den vidensorienterede skole var så succesrig, at den i dag er fuldstændig udraderet. Det betyder, at den tværfaglighed, problemorientering og projektarbejde, som børn og unge i dag udsættes for, hviler på et ekstremt skrøbeligt grundlag af manglende fagkundskaber og tilfældige informationer fra internettet. Men uden sikre, præcise og relevante enkeltfaglige kundskaber er ingen tværfaglighed og problemorientering mulig, uden problemorienterede analyser er projekter blot en beskæftigelsesforanstaltning for elever, som ikke længere magter at koncentrere sig-og som ikke har viden til at skabe selvstændig indsigt-.”

  Håndtering af voldelige skoleelever
  På Hjulsta Skole, en grundskole i Stockholm, har man i et halvt år benyttet sig af en metode til håndtering af konflikter med elever. (samnytt.se)

  Metoden har det besynderlige navn ”lågaffektivt bemötande”, som vel kan oversættes til noget i retning af ”imødegåelse ved hjælp af et lavt niveau af affekt”. Vi kender ordet affekt, som jo betyder at handle impulsivt og uden tanke på konsekvenserne.

  Metoden, som skulle forestille at kunne dæmpe truende og voldelige elever ned, udgøres af følgende komponenter:

  1. Reagér roligt og behersket.
  2. Undgå øjenkontakt ved risiko for konflikt.
  3. Undgå berøring, når en elev er ophidset.
  4. Respektér den personlige sfære.
  5. Hvis du føler behov for at gå fremad mod eleven, gå da to skridt tilbage.
  6. Stil dig aldrig direkte over for eleven.
  7. Undgå at markere dig, f.eks. ved at spænde dine muskler.
  8. Sæt dig, gerne på gulvet. Så optager du mindre plads i elevens bevidsthed.
  9. Tal roligt i indledningen af forløbet. Hvis eleven mister selvbeherskelsen, skal du helt undlade at tale.
  10. Giv dig. At give sig handler ikke om at give sig hver gang, eleven vil noget andet end os. Ofte handler det om at redde situationen.
  11. Afled opmærksomheden, humor er et effektivt middel.

  Perspektiverne for fremtiden er noget skræmmende

  1. Henrik Wegmann

   Jeg er nok ikke den eneste, der er imponeret over der Adlers Store Hukommelse.

  2. Michael Andersen

   Perspektiverne for fremtiden er noget skræmmende. Enig!

   Venstrefløjen har udviklet skolen i en darwinistisk retning, hvor de dygtige klarer sig og de andre må klare sig selv.

   De dygtige bliver en del af systemet. De andre må klare sig med bistand og fattighjælp.

 29. Bent A

  Lidt spredte strøtanker om
  Danmark og vores sære og farlige verdens-situation

  Igen har der Adler ret i det hele.
  Det er en sørgelig udvikling der er foregået siden 1968,
  1983 og 1993. Også andre årstal kunne trækkes frem.
  Hvis man ser overordnet på det, er det hele måske
  ret enkelt? Siden 1970 eller 73 har kommunisme eller
  socialisme, EU politik og indvandring fyldt mere og
  mere i samfundsudviklingen. Og samtidig er alt med
  danskhed, normer, værdier, demokrati og borgernes
  rettigheder løbende blevet undergravet, udhulet og
  svækket. De borgerlige partier har alt for ofte været
  holdningsløse medløbere, eller de har været
  vendekåber og vejrhaner. Måske især fordi de
  fik mange medlemmer som kun ud ad til var
  borgerlige, selvom de i virkeligheden mere
  var radikale, liberale eller røde indeni. (F.eks.
  har V, K, LA og DF længe været en ret sølle omgang)

  Man kan vist roligt sige at de dansksindede ægte
  konservative som virkelig ønsker det bedste for de
  danske og Danmark, har svigtet sig selv og deres landsmænd.

  De har alt for længe været for passive og har ladet stå til.
  Eller også har der bare været for få af dem? De har
  nærmest intet gjort for at advare mod kommunisme,
  feminisme, nedbrydningen af familiemønstret,
  indfødsretten, borgernes frihed, folkeskolen og
  folkesundheden m.m.m. Og DFs partitop har lagt
  mere vægt på at hygge sig og være stuerene,
  end på at være på danskernes side, som de viste
  med deres utrolige slaphed 2015-2019.

  Under alle omstændigheder befinder både Danmark
  og verden sig nu i den farligste situation siden 1962.
  Ja, situationen er endnu farligere end i 62. For i dag
  er mængden af atomvåben mangedoblet. Og den
  samlede sprængkraft er nok til at forvandle hele
  verden til en askeørken på mindre end en time.
  Dommedag vil aldrig komme pga. co2, men den
  kan blive fremkaldt af en atomkrig.

  Man kan mene at USA, Nato og EU opfører sig
  uhensigtsmæssigt og at de er alt for risiko-villige.
  Det er der mange der mener rundt om på nettet.
  Sagen er ikke så sort-hvid som Berlingske og DR
  osv. påstår. Man burde nedtrappe krigen. I stedet
  ivrer mange journalister for en optrapning.

  Samtidig synes en lang, lang række af politikere og
  journalister at være uvidende eller uforstående mht.
  til situationens alvor, eller de er ramt af en slags
  masse-psykose skabt af et par årtiers forrykt og
  ideologisk-totalitær propaganda.

  Sverige, Venezuela, Libanon, Iran og Nordkorea er
  klare eksempler på at politik uden visdom, uden
  fornuft og moral, kan forvandlet ethvert land til
  en sindssyge-anstalt, et terror-område og et
  rædselskabinet.

  Hvor megen visdom finder man i dagens Danmark
  på Christiansborg og i massemedierne? Er det ikke
  som om klogskab er blevet udskiftet med billige
  slagord, tankeløshed, navlepilleri, wokeness, co2
  hysteri, skolepige-uvidenhed, fanatisk aktivisme,
  rød omstilling, hykleri og overambitiøse hurtige
  impulsive beslutninger?

  Hvor meget fylder gennemtænkt, fremsynet,
  ærlig og loyal politik? Mon ikke det er alt for lidt?

  Partiernes egoisme og trivsel synes at betyde alt,
  mens Danmarks trivsel og fremtid ser ud til at fylde meget lidt.

 30. Vimmerby

  Det må formodes at russernes pis er bragt så meget i kog, at vi i årtier frem kan se frem til kold krig – nitrogen frysning. Dette i form af asymmetrisk krigsførelse(1), hvor russerne leverer viden og våben til alskens kryb rundt omkring i verden. Det var fuldstændigt vanvittigt, hvad den amerikanske krigsminister fik formuleret ! Knække Rusland.

  1) Asymmetrisk krigsførelse beskriver en form for krigsførelse, hvor to parter har forskellige militære kapaciteter eller metoder til krigen. I et sådant tilfælde må den svage part udnytte sine specielle fordele eller modstanderens svagheder for at have nogen mulighed for at opnå sine mål.

 31. Alle de gamle partier er utroværdige

  Er massiv dumhed og primitiv stupiditet visse
  journalisters spidskompetance?

  Nogle journalister kan i disse dage ikke få benzin
  nok på bålet i Ukraine.

  F.eks. havde Berlingske i går en leder skrevet af
  en journalist fra topledelsen. Man fremhævede at
  lederen var udtryk for avisens officielle mening.
  I denne leder krævede man flest mulige tunge
  våben sendt til Ukraine.

  Mette F er helt med på ideen. Nu har S, SF, EL
  og R besluttet at sende pansrede mandskabsvogne,
  maskingeværer, panserminer og mortergranater
  til Ukraine. Materiel der koster omkring 600
  millioner kr. Forud for det blev sendt en stor
  pengepakke på mange millioner. Og der er sendt
  soldater til Balticum. Tilbage af det danske
  forsvar af DK er nærmest ingenting. Danmark har
  i stedet fået amerikanske krigsskibe med
  atomvåben ind i danske havnebyer.

  Civilforsvaret er også afskaffet næsten 100%.

  Fra nu af vil Rusland betragte Danmark som et
  fjendtligt land. Hvor klog er den politik der
  går ud på at Rusland skal besejres og knækkes,
  for at opnå at Zelensky kan blive siddende. En
  politiker der er indsat af USA, iflg. en række
  kilder på nettet. Den tidligere præsident blev
  væltet på ret mystisk vis. Se hvad professor
  John Mearsheimer mener, hos youtube.

  Er man allerede ved at varme op til flere
  VACCINE-RUNDER? Der snakkes nu om at
  mæslinger og andre sygdomme er på vej.
  Bliver Brostrøm igen udnævnt til at
  være sundheds-general?

  Stine Bosse har igen gjort sig bemærket.
  Hun finder det slemt at Elon Musk har købt
  Twitter, men glæder sig over at EU og andre
  forbereder en systematisk censur, så
  “upassende” ytringer og politisk ukorrekte
  tanker kan blive fjernet fra debatter som
  ellers kunne påvirke amerikanerne på
  “uforsvarlige” og “uheldige” måder.

 32. Thomas Poulsen

  Ingen med bare lidt forstand vil eksperimentere med sine børn og sende dem på et gymnasium fyldt med perler, det siger sig selv.

  Regeringen kan true og tvinge alt det den vil, det kommer ikke til at ske. I forvejen er niveauet ikke særligt højt, så hvorfor sende børnene på et gymnasium, som er endnu ringere.

  Det er ud fra et samfundsøkonomisk perspektiv også en dårlig ide. De danske unge skal jo have den bedste uddannelse og de jobs med de højeste lønninger, thi de skal senere forsørge de muslimske unge, som aldrig får et arbejde.

 33. Hvor er vi på vej hen?

  HVEM STARTEDE KRIGEN I EUROPA?

  Hvem er det som er
  skyld i Ukraine-krigen og dens
  dødsensfarlige optrapning?

  Hvorfor har vi fået denne blodige konflikt?

  Det er forbløffende hvad der kommer frem af
  interessante oplysninger hvis man studerer
  nettet. De gamle medier er udkonkurreret hvad
  relevante oplysninger angår. De er blevet en
  slags bagtrop.

  Se Gravitas og Youtube som giver os flere
  sider af hvordan det kom til krig.

  1. Vimmerby

   Racistiske DR kunne forleden nærmest glædesstrålende berette om hvordan lige ind ad døren nyankomne ukrainere havde fået job som rengøringsassistenter. Ikke et ord om alle de muslimer m.fl. der har gået arbejdsløse i årtier og ventet på et attraktivt jobtilbud . Hvad sker der i lille DK ? Hvorfor kan ukrainere springe køen over ?
   ¤¤¤¤¤¤¤¤
   I Saudi-Arabien importeres asiater til forefaldende arbejde man ikke lige gider. Her må muslimerne nøjes med Hilton light udgaven. Dvs arbejdsfri tilværelse med noget mindre rådighedsbeløb. Olè Olè. Der var et yndigt land – Sidste nyt fra det tragikomiske overdrev.

 34. Hvor er vi på vej hen?

  Thomas Paulsen

  Enig. Uddannelserne er forringet næsten
  overalt, så man skal se sig godt for inden
  man vælger skole. Mon ikke vi langsomt
  men sikkert er på vej mod en økonomisk,
  kulturel og social statsbankerot i stil med
  den i Venezuela eller Sverige.

 35. Thomas Poulsen

  Lad os nu bare sige det som det er:

  Alt i Danmark er gennemreguleret og overvåget af staten, fra vugge til grav

  Det frie Vesten er blevet til overvågende samfund hvor alt om borgernes adfærd minutiøst skal registreres.

  Det frie valg er forsvundet og staten holder øje med dig. Staten bestemmer hvor dine børn skal gå i skole og pensum indeholder en pæn portion hjernevask og indoktrinering. Lydige, frygtsomme og dumme borgere er nemmest at manipulere med.

  Når skoledagen slutter tager de statsejede medieplatforme over, radio, tv og websites fortsætter hjernevasken så selv Honecker ville være stolt.

  Skulle en borger sige eller skrive noget, som går imod regering og myndighedernes narrativ, som det hedder idag, måske fordi dem der har lavet det er narre, skal dette øjeblikkeligt standses, vi må jo fremme den demokratiske samtale.

  At man i 2022 må se i øjnene, at der er mindre kontrol og større grader af frihed i de lande som vi traditionelt omtaler som lortelande fortæller noget om hvor slemt det rent faktisk står til.

  Det ufrie skole og gymnasievalg, velkommen til det frie Danmark.

 36. Den Nervøse

  Fordelingen af gymnasieelever er dybest set en falliterklæring og et udtryk for magtesløshed. Den generation der har skabt problemerne agter ikke at løse dem, det må kommende generationer gøre! Præcis de samme kommende generationer som må leve med det morads tidligere generationer efterlader. De kommende generationer ved ikke at det kunne være anderledes. De kender kun det multikulturelle samfund, de er de de lever i og har levet i hele deres liv. Det samfund de kommer til at leve i bliver selvvalgt apartheid. Sådan er det allerede, i frokoststuerne rundt omkring på gymnasierne sidder etniske grupper hver for sig, der er en stiltiende forståelse af, at man ikke blander sig med hinanden. Det er intet mindre end opskriften på problemer, alle historiske erfaringer viser at hvis kulturelt forskellige grupper lever sammen, men adskildt, så vil der på et eller andet tidspunkt kommer borgerkrig, specielt hvis den ene part er muslimer.
  Jeg ved at disse forudsigelser vil medfører at jeg beskyldes for at være warmonger. Til det er der kun at sige: Læs en historiebog. Indien/Pakistan, Exjugoslavien, Tyrkiet/Armenien og Israel/Palæstina Sydafrika, Sverige og såmænd flere andre steder! Alle steder ender det med at gå galt!

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *