NÅR MAN HAR FIASKO, MÅ MAN LYVE SIG TIL SUCCES

I USA holder landets præsident hvert nytår en tale til nationen (State of the Union Address), hvor han

beretter om det forløbne års politiske begivenheder og også orienterer om regeringens planer for det kommende år.  Traditionelt afholdes talen i Kongressen i januar måned, men det skete ikke i år. Januar kom og gik uden, at præsident Biden viste sig. Heller ikke i februar bragte Biden på talerstolen, hvad man godt kan forstå. For hvad skulle han tale om til nationen? Måske hans militære Stalingrad i Afghanistan? Eller hans bekæmpelse af Covid, hvor flere amerikanere på Bidens vagt døde af infektionen end under Trump? Han kunne jo også fortælle om sin krig mod gas og olie, hvor knappe forsyninger nu har resulteret i eksplosive prisstigninger på energi. En gallon benzin koster nu over 4 $, en fordobling fra 2017. Eller hvad med den forrygende inflation og kaos i vareforsyningen, der giver tomme hylder i supermarkederne og fald i lønmodtagernes købekraft? Biden kunne jo også underholde Kongressen med de to millioner illegale migranter der i år fra alle verdenshjørner vil strømme ind over USA’s vidtåbne grænser.  Og Biden kunne runde sin tale af med at redegøre for udviklingen af kriminaliteten, der i 2021 kunne præstere det største antal mord i USA’s historie.

Når realiteterne er for grumme, må man opfinde nogle andre, der ser bedre ud. Og Bidens føringsofficerer satte gang i spinfabrikken, der skulle få ulykkesfuglen til at dufte som en rose, da han endelig besteg podiet i Kongressen den 1. marts. Gennem hele februar havde Biden forberedt sig på, at Ukraine-krisen skulle være hans Cubakrise- Kennedy-moment, hvor han ved at tale hårdt til Putin fik den russiske præsident til at hoppe op i kurven og aflyse invasionen af Ukraine. Putin satte ufortrødent krigen i gang, så Biden måtte i stedet prale med, at det var hans fortjeneste, at Europa, NATO og USA nu stod skulder ved skulder over for Putin. Dernæst påstod han frejdigt, at det var hans ’Amerikanske Redningsplan’, der havde trukket USA ud af den værste økonomiske krise siden den store depression i 1930rne. Denne påstand er imidlertid en eventyrfortælling, der ville have imponeret selv Baron Münchausen, hvad de kolde kendsgerninger klart demonstrerer. Ifølge National Bureau of Economic Research var USA’s økonomi i stærk vækst, da covid pandemien ramte i februar 2020. Sundhedsmyndighederne gik i panik og fik gennemført omfattende forsamlingsforbud, nedlukninger, mundbindspåbud og butikslukninger. USA gik omgående i recession, men kun kortvarigt. Det månedlige bruttonationalprodukt (GDP) faldt med 30 procent i perioden fra februar til maj, men begyndte derefter at stige igen. Alene i 3. kvartal i 2020 steg GDP med vanvittige 34 procent.

Da Biden tiltrådte som præsident i januar var GDP tilbage på niveauet fra januar 2020. Kort efter underskrev Biden sin ’Redningsplan for Amerika’, som var en kæmpe hjælpepakke, der unødvendigt finansierede lønmodtagernes lediggang i hjemmet i stedet for at sende dem tilbage på arbejdet. Bidens ’redningsplan’ var således spild af de 2 tusind milliarder $, som den kostede. Biden praler også af, at ’Redningsplanen’ skabte 6,5 millioner jobs på kun et år. Også dette er en myte. De 6,5 millioner bestod af lønmodtagere, der af nedlukningerne var spærret ude fra deres arbejdspladser, og som nu vendte tilbage til virksomhederne.  Tværtimod satte hans ’plan’ gang i inflationen, som nu plager den amerikanske økonomi. Resultatet er lav vækst i GDP, som Atlanta Federal Bank har vurderet til sølle 0 procent i første kvartal af 2022. Når præsident Biden alligevel kan slippe af sted med disse uhyrlige opspind, er det fordi de dominerende anti-borgerlige medier beskytter ham og afviser at afdække sandheden om Bidens mirakelkur for den amerikanske økonomi. Som altid er sandheden det, der opfattes som sandheden.

I disse dage er Biden i snævert parløb med ingen andre end præsident Putin i færd med at lægge sidste hånd på en atomaftale med Iran, der med garanti vil sikre, at Iran inden længe har udviklet atomvåben. Dette vil uden tvivl medføre en måske atomar militær indgriben fra Israel, der ikke under nogen omstændigheder kan acceptere, at Iran atombevæbnes. Efter kun et enkelt år på kontoret har Biden begravet den amerikanske befolkning under en lavine af ulykker, katastrofer, fejltagelser og ansvarsflugt. Hvad kan han så ikke nå at udrette i de næste tre år? Barack Obama i 2020: ” Don’t underestimate Joe Biden’s ability to fuck things up!”.

100 Thoughts to “NÅR MAN HAR FIASKO, MÅ MAN LYVE SIG TIL SUCCES”

 1. Thomas Poulsen

  Alt kan ikke være inkompetence og uheld, så dum er ingen regering, så dum er intet menneske.

  Det må være flertallet af Bidens dukkeførere, som ønsker vestens undergang.

  Hold på hat og briller, det her bliver voldsomt.

 2. Hvor er vi på vej hen?

  Vinder de gode eller de onde?

  Når et korrumperet og woke parti med “valgtekniske” metoder
  får en syg, svækket og senil politiker gjort til bugtalerdukke og
  marionetdukke og præsident/statsminister, er det logisk og
  forventeligt at det vil resultere i uansvarlig, forrykt og folkefjendsk
  politik. Det “demokratiske” parti har i den grad afsløret sig selv som
  et sammenrend af pampere, woke kvinder, opportunister, grådige
  spekulanter, fanatiske ekstremister og hensynsløse forbrydere.

  Med den slags partier er alt med fornuft, lov og orden, retfærdighed,
  sociale hensyn, kultur og civilisation bragt i fare og truet af udslettelse.
  Ja, selv verdensfreden er bragt ud på det overdrev hvor der spilles
  russisk roulette med menneskehedens fremtid. Det næste kan være
  krige der unødvendigt bryder ud og som kommer ud af kontrol
  pga. tåbeligheder, fejlskøn og misforståelser.

  Det amerikanske “valg” har bragt verden i den vanvittige situation, at
  woke, vanvittige og senile kan beslutte at fremtiden skal være katastrofal
  og slutte med komplet kaos i USA og Europa, eller med en atomkrig som
  forvandler 50, 100 eller 200 lande til askedynger og radioaktive ørkener.

 3. De tre musketerer

  Det ser desværre ud til at uduelige, skøre og ondsindede
  politikere og journalister har dannet en globalistisk “bevægelse”
  der har som formål at udrydde demokratierne og at gøre
  landenes befolkninger til en slags zombier og robotter ved
  brug af kemiske og digitale spændetrøjer. Se de uhyggelige
  afsløringer vedr. WEF, Klaus Schwab, Soros, Trudeau og
  andre rødnazister som Snaphanen og Hodja har bragt gennem
  de sidste par måneder.

 4. Espen Kehler

  Er der en voksen til stede?

  Unægteligt et sandt kaos, der truer verden lige nu.

  Man kunne få den grimme tanke, at det for Biden og Putin gælder om at fremstå som stærke ledere, der higer efter folkets popularitet.

  Måske skulle de have lagt de ambitioner væk og i stedet koncentreret sig om en løsning på Ukrainekonflikten.

  Den krig kunne have været undgået, hvis man havde turde at give indrømmelser fra begge sider.

 5. Henrik Wegmann

  Jeg er tilbøjelig til at give Thomas Poulsen ret. Overalt i den vestlige verden mislykkes stort set alt, hvad vore politikere rør ved. Kan alt virkelig mislykkes for alle og så hele tiden? Kan de virkelig alle være komplet idioter? Kan det blot være sort uheld, at en tusind år gammel europæisk kultur, ja en hel civilisation er ved at bryde sammen på nogle få årtier?

  Måske. Men det forekommer ikke at være særlig sandsynligt.

 6. Michael Andersen

  ”Salute the Marines” sagde Præsidenten

  Mange har fulgt Præsident Biden de sidste 14 måneder og tænkt over hvordan USA bliver styret.
  ”Salute the Marines” sagde Præsidenten, problemet var at han sagde det. I situationen gik han forbi marinerne, placeret på hver side af trappen til helikopteren. Der gjorde Præsidenten ikke honnør, han sagde det.

  På en måde får man ondt af Præsidenten, hvis ikke det var for magten. Tror man på valgrygterne, så er Præsidenten et eksempel på hvad der sker når nogen vælges men ikke bliver valgt. Man har fået det, man har valgt, sagde vicepræsidenten for nylig udenfor manuskript. Tror man ikke på onde valgrygter kan man kalde lederteamet i det hvide hus for en kvoteordning.
  Kritiske amerikanere påstår at det er ”Pinocchio rose” der rigtigt hedder Psaki, der styrer, fordi hun fortæller hvad der siges og siger hvad der menes. Fortællingen om Pinocchio kender de fleste. ”Pinocchio roses” er roser. Altså har vi en rose med en næse, den er lang og den bliver længere.

  Så er der Transportminister Buttigieg der fremhæver elektriske biler som løsning på amerikanernes kamp mod de høje benzin priser. Fin ide hvis man tror at strømmen ”bor” i stikkontakterne. For nylig havde Transportministeren ca. 146 containerskibe og fragtskibe, der ventede på at losse varer, reservedele, elektronik og byggematerialer. Det svarer til 815.000, 20 fods containere. De fleste venter sikkert stadig.

  Rygterne siger at energi fra Iran og Venezuela er på ind i Præsidentens varme. Det der ikke tales højt om, er hvorfor de to lande tidligere var ude i kulden, noget med brud på menneskerettighederne, terror, valgsvindel og korruption. Vist er man stadig imod den slags. Bare på den nye måde, den der ikke skader Præsidenten.

  Præsidenten er ikke blevet udstillet. Der er bump på vejen og grus i maskineriet. Det er aldrig befolkningens ansvar når politikkerne svigter.

  1. Mikael Emmertsen

   Hej Michael. Jeg følger ikke meget med i politik. Du ved sikkert mere end mig. Men jeg har en god intuition og en god fornemmelse for den lov, der styrer verden. Den er ikke af juridisk art. USA er et splittet land. Dette skyldes politikere, der nægter at samarbejde med modparten. Denne metode synes mig grundlagt af Trump. Han har i hvert fald gjort en imponerende indsats for at føre den videre. Populisme udført på en måde, jeg aldrig før har set i amerikansk politik. Og metoden virker. Den “onde verdensorden”, som fanatikeren ivrigt forsøger at indbilde sine blinde får, synes skabt i hans eget formørkede sind. Den følges op af projektion. Man projicerer sine egne uhyrligheder over i andre. Resten er et spørgsmål om intelligens og ond vilje. Egenskaber som denne “frelser” synes at besidde i imponerende grad. Han synes lige nu at have held til at fange Biden i dette spil. Men mon ikke Trump i det lange løb rammer sig selv? Ligesom hans ven Putin og andre ledere før dem, der blev ofre for deres eget storhedsvanvid.

   1. Tveskæg

    “NÅR MAN HAR FIASKO, MÅ MAN LYVE SIG TIL SUCCES”, skriver Asger Aamund.

    Jeg vil ikke afvise, at der er situationer, hvor det klogeste er at forsøge at bluffe, men det kommer an på “publikum”, og jeg er enig med Mikael Emmertsen.

    Skulle der være en enkelt eller måske to, der ikke sluger dagens voldsomme pro-Trump propaganda fra Asger Aamund, Lars Hedegaard, Snaphanen m.fl., og som ikke anser det for afgørende, at Israel er Putins bedste ven, kan det måske have interesse at lytte til en helt anden type kommunikation om krigen i Ukraine. Men det kræver unægteligt, at man er anderledes gearet end blogejeren.

    Præsident Zelensky har holdt en propagandatale, der blev transmitteret til det britiske underhus – The House. Talens essens er citatet fra en af Winston Churchills mest berømte taler fra 1940, da det så meget sort ud for UK, som det også er tilfældet for Ukraine i disse dage. Den fik stående applaus og bragte sågar flere kendte politikere til tårer.

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-10590233/Volodymyr-Zelensky-delivers-historic-address-House-Commons.html

   2. Knud Madsen

    Jeg må give dig helt ret i, at du følger ikke meget med i politik, når du kan have så gennemført forkert et indtryk af Trump.
    Alle de ulykker Biden har påført verden, burde have fået dig til at indse din fejltagelse.

    1. Træt

     Den selverklærede journalystløgner Notarius Umulius kalder sig både Michael Emmertsen og Tveskæg.

     Ingen af de holdninger han giver udtryk for er ægte, og det eneste formål med at skrive her ar at kaste grus i maskineriet.

   3. Allan Frederiksen

    Mikael Emmertsen, skellet i USA eksisterede længe inden Trump. Det startede i 60’erne og i dag er det primært demokraterne som ikke vil vide af andre. Faktisk er det så slemt at meningsmålinger viser at et flertal af demokrater ikke vil have republikanere som partnere eller venner, mens det kun er et mindretal af republikanere som har det på samme vis.

    “Walk away” organisationen/kampagnen har mange tidligere demokrater som fortæller om hvordan de i gennem deres opvækst er blevet opdraget/indoktrineret til at se republikanere som onde mennesker, samt hvordan de har levet i frygt for at sige forkerte ting, så de ville blive udstødte. De fortæller alle om at accepten af anderledes tænkende er langt større blandt højrefløjen, hvor man er ivrig for at debattere og i langt mindre grad tager kritik af politiske holdninger personligt.

    Der er også lavet undersøgelser om fløjenes forståelse af modparten, hvor de bliver bedt om at svare på spørgsmål som de forestiller sig modparten vil gøre. Her har det vist sig at højreorienterede er ret gode til at sætte sig ind i venstreorienteredes tankegang, mens venstreorienterede er ret dårlige til det samme for højreorienterede. Disse undersøgelser passer også godt sammen med andre undersøgelser, som viser at venstreorienterede ser højreorienterede som onde og højreorienterede ser venstreorienterede som misinformerede. Når man dertil lægger at venstreorienterede i højere grad træffer valg ud fra følelser, forstår man bedre det skel der gør at de har svært ved at tale sammen, da højreorienterede søger at debattere ud fra rationelle og logiske argumenter, mens venstreorienterede i højere grad debatterer ud fra følelsesargumenter.

    Også her hjemme har vi fået et skel, en nylig undersøgelse viste at venstreorienterede ikke ønskede en højreorienteret nabo, i højre grad end det modsatte var tilfældet.
    Alt i alt viser disse undersøgelser også at venstreorienterede er langt mindre tolerante og inkluderende end højreorienterede, når det kommer til holdninger. En måde dette også ses demonstreret i samfundet, er at venstreorienterede helst ansætter andre venstreorienterede, mens højreorienterede vægter merit højest, herved har vi netop fået en dominans af venstreorienterede i det offentlige (det socialister og kommunister kalder “den lange march gennem institutionerne”, hvor formålet er at kunne indoktrinere kommende generationer), hvor det tidligere var langt mere lige og endog en overvægt af højreorienterede i administrative stillinger.

    Et andet skel mellem højre og venstre er at venstreorienterede har en tendens til at være mere intuitive og opfindsomme, mens højreorienterede befinder sig langt bedre i faste rammer. Samfundet har brug for begge typer, nytænkning skaber udvikling, mens konservatisme skaber stabilitet. Derfor er det på længere sigt skadeligt for samfundet at venstreorienterede er blevet så dominerende i alle kulturbærende institutioner (inkl. nyhedsmedier), da det uundgåeligt vil føre til et sammenbrud, eftersom alle samfundsbevarende kræfter undertrykkes. Fornyelse for fornyelsens skyld skaber kaos, ikke forbedringer.

    1. Anne Buch Holdt

     Amen🙏🏼👍🏼

  2. Pinocchio Rose er også et ordspil med Tokyo Rose, der var de amerikansk soldaters betegnelse for en engelsktalende , kvindelig radiovært, som fra en sender i Japan fyldte æteren med propaganda og usandheder om krigens forløb efter japanernes angreb på Pearl Harbor.

   1. Michael Andersen

    Tak:-)

  3. Jytte Harkjaer

   Sjovt du lige nævner “salute the marine” (som Biden hørte i sin øresnegl) og som han så papegøjede uden at gøre honnør.
   For samme skete jo, da han sluttede State of the Union. “Go get him” blev der instrueret til Jill eller en handler – hvorpå Biden papegøjede det 🙂
   Det er jo svært at undgå at huske, at Obama på et tidspunkt sagde, at det ville passe ham fint at sidde i kælderen med en mikrofon og lade en anden stå frem og sige, hvad han blev instrueret i.

 7. Der var et yndigt land

  Det er jo ikke bare USA, EU og
  Rusland der plages af skumle og mørke kræfter og af politikere
  som opfører sig som tumper eller forvoksede børnehavebørn.
  De samme arter af hensynsløse og kortsynede politikere finder
  vi også i Norge, Sverige og Danmark.

  Christiansborg har nedbrudt store dele af de folkelige værdier
  som trivedes i Danmark 1950-1970. Det meste af den velfungerende
  infrastruktur og de familieværdier vi havde den gang, er mere
  eller mindre ødelagt.

  Og danskerne undertrykkes og terroriseres på en lang række områder.
  Danmark er ved at blive til en bananstat og terror-stat.

  Borgens politik siden 1970 har været en katastrofe. De fulde skade –
  virkninger er ikke indtruffet endnu, men alt tyder på at der kun vil
  være et spøgelsesagtigt genfærd tilbage af Danmark om et eller to
  årtier.

 8. Jørgen Jørgensen

  Kan vores politikere virkelig være så dumme, at de destruerer alt
  hvad de rører ved?

  Umiddelbart skulle man ikke tro det muligt. Men måske kan det
  alligevel forklares.

  De fleste politikere kommer fra partiernes ungdomsafdelinger. Dem
  der lidt senere vælges til politikere er dem som kan snakke fanden et øre af,
  eller hvis forældre har råd til at betale en stor reklamekampagne. Dem som
  opnår at blive valgt er som regel teoretikere som aldrig har prøvet et rigtigt
  arbejde. De har haft en forkælet ungdomstid og møder op i FT som uvidende
  grønskollinger. De får fra starten en kæmpeløn i forhold til hvad de kunne
  tjene udenfor FT, og de kommer nærmest til tro at pengene hentes i plantager
  med pengetræer.

  I folkeskolen eller gymnasiet har de ikke lært ret meget, for kommunisterne
  dominerer skolevæsnet.

  Andre politikere igen kommer fra aktivistiske og fanatiske kliker som kvinfo,
  metoo, co2-tosserne, kvindernes kampdag, refugees are wellcome, BLM
  og LGBTQ osv.

  Dertil kommer at for et parti er det vigtigste ikke
  landets og samfundets trivsel, men partiets trivsel. Klogskab er ikke noget
  vigtigt i et parti, man kan være temmelig dum, og alligevel gøre karriere
  ved at fedte for parti-toppen.

  Og det danske demokrati burde tage ved lære af demokratiet i Schweitz
  som er et mere ægte og direkte demokrati. Vores nuværende valgsystem
  har udhulet og forringet folkestyret.

 9. Kirsten Hildebrandt

  USAs senatorTed Cruz udtaler til den norske avis VG:

  − Bidens håndtering er en katastrofe.
  Havde Biden ikke fjernet sanktionerne mod Putins gasledning til Europa sidste år, ville invasionen være undgået.

  Mere her: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/wOLW4d/ted-cruz-til-vg-bidens-haandtering-er-en-katastrofe?fbclid=IwAR23SeeXnLN_CR9o_ZrdTr6lu27yLfF9t_b17w02AlYJAAox3Cbs6icjNak

  1. Oluf Johnsson

   I krig er sandheden det første offer, en slidt men rigtig iagttagelse. Derfor Kirsten Hildebrandt og andre brug dog den chance I har med internettet: Søg så mange kilder I kan, reflekter så over dem og deres udsagn og standpunkter – og dan jer jeres EGEN mening / opfattelse ….. uden at tage patent på, at netop jeres er SANDHEDEN for alle andre, når den måske kun er det for jer hver især. Så kan vi måske drøfte de forskellige aspekter mere nuanceret. Personligt håber jeg så også, at der vil være komme en vis afstandstagen til antiTrump hysteriet. Man kan sieg meget om ham, MEN han fik The Rocketman i tale og Kina sat til væg på verdenshandelemn samt flyttet hundretuseinder af arbejdspladser tilbage til USA. Hans maxime “America first” er helt naturlig, og gælder i virkeligheden alle stater, hvis de vil deres eget bedste. Samtidig nødvendiggør denne strategi samtidig at vi finder fornuftige og realistiske samarbejdsformer og fora, så vi også kan bøje os mod hinanden og for hinanden. Det er businesslike, DET er der mange uden denne erfaringsbaggrund, de kunne og burde lære ikke så lidt af! – Derfor er det i min optik nødvendigt at erstatte UN og WEF med stalitter med en organisation af demokratier med helt klare in – & eksklusionskriterier. Det vor verden, der har skabt fremgangen i verdens lande. Deter i den verden midlerne findes. Den vil blive attraktiv for resten af verdenssamfundene. Dertil kræves et opgør med og udrensning af den gamle “lommeuld” efter Murens flad og Sovjets kollaps, som vi glemte i euforien efter 1989-1991!

   1. P. Skov

    Trumps handelskrig mod Kina gik først og fremmest hårdt ud over de amerikanske forbrugere. Hvordan mener du, at Kina blev “sat til vægs på verdenshandelen”? Og hvad fik han ud af sine møder med the “Rocketman” ud over at forære ham legitimitet på verdensscenen?

 10. De syv små dværge

  Noget af det vanskelige ved at være vælger er at de
  fleste politikere og journalister er glatte som ål. De
  har lært en masse floskler udenad, de har trænet i
  at aflevere lange remser, de har øvet sig i at få skør
  ideologi til at lyde som sandhed og videnskab, de er
  dygtige til at jonglere med ordene, og når de er i tv
  eller radioen, er spørgsmål ofte aftalt på forhånd.
  Dvs. at de måske har haft timer til at forberede
  svarene, som andre måske har udformet for dem.
  (taler er som oftest udarbejdet af spindoktorer. Dem
  som holder talerne, har ikke selv evnet at udarbejde
  dem)

  Noget som også gør det vanskeligt at være en dygtig og
  klog vælger, er at enten skal man følge med i politik og
  have en god hukommelse, eller man skal gemme artikler
  og læserbreve som er interessante.

  Yderligere er der det at enkelte politikere ikke er direkte
  dumme, men temmelig intelligente. Derfor kan de med
  besnærende snak overbevise deres tilhørere om at det
  er dem man skal stemme på. Men desværre kan man
  godt være intelligent og samtidig en afstumpet psykopat
  der er uærlig og nederdrægtig hele vejen igennem. Det
  vrimler med både mandlige og kvindelige eksempler.

  Hvem kan man overhovedet stole på? Det har jo vist sig
  at man ikke kunne stole på DF-Tullesen, Pia Kjærsgaard,
  Lars Ulykke, Jacob Sprællemand og mange andre. Og
  alle politikerne i R og EL er også uden troværdighed. Alle
  de her nævnte er meget optaget af deres eget velbefindende,
  men at føre en ansvarlig, loyal og fremsynet politik formår
  eller ønsker de ikke. Alle går de ind for skatteplyndring og
  folkeudskiftning. Måske ikke i ord, men i prksis.

  Der er også ærlige og fornuftige politikere, men de er i
  mindretal. F.eks. gik 161 af Borgens 179 politikere ind for
  politisk forfølgelse af Inger Støjberg. Selv i FT var det noget
  af en moralsk bundskraber. Og Jacob Ellemann, van Opslagh,
  Sofie Carsten, Pernille Skipper, Jelved, Zenia, Flyvholm og 154
  andre har blameret sig ret så grundigt. At bruge falske anklager
  og skueprocesser for at slippe af med politiske konkurrenter
  er virkelig usselt.

 11. Michael Andersen

  @ Mikael Emmertsen + Tveskæg

  Super at se hvordan der tænkes. Det gælder formentlig for ethvert problem og for enhver løsning, at man kun kan tage fat i det man kender.

  Mange kender verden, der er formet og får retning af massemedier og sociale netværk. Under påvirkning af massemedier og sociale netværk er det svært med kritisk tænkning. For man når ikke at forholde sig kritisk. En klog mand sagde for nylig at et menneske kun har 40 bit at gøre godt med. Når kun 40 bit skal løse alle verdens problemer samtidig, går det galt.

  Andre gange det er gået galt har grundig tænkning vist at der er nogle sandheder som er uomgængelige. En sandhed er at det tit går galt når man går i takt og det ofte går galt når man følger med strømmen.

  Det var ved at gå galt for USA på grund af Vietnam krigen. Landet var ved at blive revet i stykker og aldrig havde landet været så meget i konflikt med sig selv. Det var også den første store krig hvor massemedier frit uden begrænsninger dækkede krigen og påvirkede mennesker.

  USA’s kurs efter Vietnam kan godt ses som en overreaktion. Nu skulle alt gives frit og der skulle gøres op med grænser. Den kurs er fulgt rimeligt jævnt til i dag. Det er så også i de her dage vi oplever nogle af ulemperne. Præsident Trump kom og lagde en dæmper på det grænseløse, han forsinkede det og holdt for en stund verden i balance.

  I mange kloge bøger er der formentlig henvisninger til en form for balance, det er balancen vi skal have fundet. På vej mod balance hjælper det at gå i dybden med forståelsen. Mennesker, alliancer og magtforhold styrer verden, det skal der balance i.

  I skylder nu et velovervejet svar;-)

  Venligst

 12. Niels Andersen

  I skylder nu et velovervejet svar, skriver en Michael Andersen efter nogle meget ordinære betragtninger, som han måske selv finder dybe,

  Faktum er, at jordens ressourcer er begrænsede, og at milliarder vil kæmpe for at opnå den livsførelse, der dagligt rakkes ned i skidtet her på bloggen. Intet er åbenbart godt nok og bliver det heller ikke, hvis vi alle begynder at dyrke yoga og bilder os ind at være spirituelle.

  Historien er fuld af eksempler på, at kulturer er forsvundet, fordi andre kulturere har udryddet dem, og der er intet, der tyder på, at fredelige forhold er mere normale blandet mennesker end det modsatte. Skulle man være i tvivl, kan man blot tage sig en tur rundt på de sociale medier, hvor selvoptagethed og hensynsløshed har kronede dage blandt overforkælede og dekadente pattebørn.

 13. Prins Valiant fra Thule

  Nu er DRs kvindelige journalister forargede over at migranter
  fra Afrika, Arabien og Afghanistan forskelsbehandles i forhold
  til europæerne fra Ukraine.

  Men når danskere forskelsbehandles og diskrimineres i forhold
  til migranter, finder DR det helt i orden.

  Når mænd diskrimineres, sjofles, undertrykkes og tyranniseres
  i skilsmisse-sager, finder DR det fint, smukt og godt. At børnene
  også er retsløse, bekymrer ikke DR.

  DR pisser på alt med moral og retfærdighed, når det drejer sig
  om danskere/migranter og mænd/kvinder. Migranterne først,
  danskerne sidst, kvinderne først, danske mænd sidst. Og nederst
  i enhver henseende, det er DRs kommunist-politik.

  DRs snak om ligestilling mellem mænd og kvinder er hykleri og
  løgn hele vejen igennem.

 14. DER VAR ET YNDIGT LAND

  De woke kvinder i DR, Enhedslisten
  og R går allesammen ind for at skabe barbariske
  tilstande i Danmark. For en folkeudskiftning er
  i sig selv barbarisk. Og den smadring af dansk
  økonomi, kultur og infrastruktur som følger med,
  er også barbarisk. Og hensynsløsheden og volden
  mod danskerne, er også barbarisk.

  En del politiske partier og foretagender i Danmark
  er tilhængere af barbari. Det er sandheden, og det
  er en sandhed som danskerne bør tænke grundigt
  over.

  Vi står i vanvid, ondskab og forræderi til halsen. De
  gamle partier har alle svigtet næsten 100 procent.

  Det står fast, selvom vi fodres med løgnepropaganda
  døgnet rundt

 15. Michael Andersen

  Der er noget i luften

  Kigger man på årsagerne til Præsident Bidens forsyningskrise, betød de stramme føderale Corona restriktioner at der ikke kunne arbejdes effektivt i USA’s største havn i Californien. Der kunne heller ikke effektivt transporteres varer ud fra havnen, fordi nye regulativer mht. udstødningsgasser effektivt parkerede de fleste lastbiler i ejernes garager. Ud af det kom der mangel på varer og stigende priser i hele USA.

  Præsident Biden vil hellere købe energi af terrorister end energi fra staten Texas. Det siger RNC Research der undersøger og analyserer præsident Obama’s mislykkede økonomiske politikker. Samtidig med at USA oplever historisk høje benzin priser, spørger Præsident Trump ” DO YOU MISS ME YET?”

  Trump advarede allerede i maj sidste år at benzin priserne ville ryge til himmels. Dr. Fauci er forsvundet, men maskerne står tilbage som et symbol. Mange føler at Præsident Biden og demokraterne hader America. Hvad der end er i luften, så kan det også mærkes i Europa. Det vil være synd at sige at luften er blevet renset.

  Fremsynede politikere i USA som Rep. Andy Biggs (R-AZ) ser en løsning på krisen ved at staterne overtager mere ansvar og flere forpligtelser. ”One size fits all” politikken er gået op i sømmene. Vi kunne måske lære noget her i forhold til EU.

  Detaljerne i Iran aftalen begynder at lække. Angiveligt godkender Præsident Biden 7 mia. dollars for at frikøbe 4 fængslede amerikanere. Iran får adgang til valutareserver på 90 mia. dollars. Samt en forhøjelse af energisalget på ekstra 50 mia. dollars. Iran har et klart mål med deres ressourcer og det er at få kulturer til at forsvinde. Hvordan det er dumt, er måske uklart?

  Tveskæg og klonerne kender ikke til hvordan. Det er for svært. Svære spørgsmål indeholder altid hvordan. Hvordan indikerer en årsagssammenhæng. Hvordan bliver man så nem at narre?

  Report: Biden’s Iran Deal Gives Regime Access to $90 Billion, $7 Billion for Ransom, Sanctions Relief to Terrorists Breitbart 8 Mar 2022

 16. Ursula Overgaard

  Især højtstående statsoverhoveder fordrejer fakta og sandheden. De har ‘commited’ sig til en, for dem passende retning og primære mål i ”skyggernes verden”.

  Men en benægtelse af sandheden og virkeligheden betyder ikke, at folk er naive eller ikke kender til beviserne, men at de har andre værdier. Og den brede befolkning går langt, for at vise loyalitet og at overbevise sig selv og andre om, at de valg man har truffet, er de rigtige. Information af virkeligheden fortolkes, så den passer ind i politisk korrekthed.

  Husk: Der er en ”virkelighed/sandhed”, som vises og formidles af statsoverhoveder og i medierne og en anden sandhed og virkelighed, som fungerer og som altid har fungeret i “skyggernes verden” og som styrer det hele bag kulisserne.

 17. Ole B Jensen

  I et bare nogenlunde normalt
  parti havde Biden forlængst været kasseret som præsident kandidat.
  Men “demokraternes” parti er domineret af rabiate feminister, feminiserede
  mænd, BLM-bøller, “anti-racister” og gale fanatikere som mener at der er
  over 200 køn, og at kun co2-hysteri kan forhindre dommedag og
  klodens udslettelse.

  Democrats betragter Biden som en rigtig mand, selvom han er en slaskedukke,
  en ynkelig klovn, en kagekone, en feminiseret svækling.

  Alt i alt er Biden en regulær katastrofe. Og det kan blive værre endnu. For hvis
  han kludrer videre sammen med de tosser han er omgivet af, kan det blive til
  ulykke for både Ukraine, Taiwan, Danmark og endda hele verden.

  Supermagter og atommagter som ledes af komplet uduelige og håbløse politikere, kan blive menneskehedens undergang.

 18. P. Skov

  Hvor ville det være dejligt, hvis Aamund ikke blot kopierede sine synspunkter fra Fox News og det, der er værre, men faktisk satte sig ind i fakta og udviklede nogle lidt mere nuancerede synspunkter.

  Hvor mange af de opremsede ulykker skyldes Biden, og hvor mange er globale konsekvenser af pandemien? Arbejdsløsheden i USA er nu tilbage på niveau med arbejdsløsheden før pandemiens udbrud. Hvordan havde konsekvenserne set ud UDEN hjælpepakkerne?

  Mon ikke det havde været lettere at få styr på pandemien, hvis ikke Trump og hans proselytter havde travlt med at sprede smitte og modvilje mod sikkerhedsforanstaltninger og vaccinationer? At der kom en delta- og derefter en endnu mere smitsom omikron variant er vel næppe Bidens skyld?

  Og så er det fuldstændig usmageligt, som Aamund forsøger i sine blogs at lægge skylden for Ruslands overgreb på en suveræn nation over på både Biden og Zelenskij. Biden skal rent faktisk have ros for sin ageren i den sag. Både for at dele efterretninger og fratage Putins muligheder for at legitimere en invasion og for at samle Nato. Trump gjorde alt for at underminere NATO – det er der heldigvis rettet op på (i hvert fald indtil det evt. lykkes USA af afskaffe demokratiet)

  Var der ikke noget med en bipartisan infrastrukturaftale, som rent faktisk blev vedtaget (i modsætning til Trumps utallige annoncerede “infrastrukturuger”). Gik den Aamunds næse forbi?

  Hvorfor var det nu, at Trump trak USA ud af en atomaftale med Iran, som faktisk virkede efter hensigten?

  Men naturligvis er der også noget at kritisere i Bidens embedsførelse – hermed er blot givet lidt modgift til Aamunds propaganda.

  1. Jette

   Arh, var det ikke Trump, der henstillede til at alle passede deres forpligtelser??

   1. P. Skov

    NATO medlemslandene havde allerede i 2014 forpligtet sig til at sætte forsvarsbudgetterne op til 2% inden 2024. Putin fik medlemslandene til at fremskynde sagen. Hvilken forskel mener du, at Trump gjorde?

    1. Det er ikke korrekt. Som den Radikale Martin Lidegaard rigtigt har anført, var der ikke tale om en forpligtende aftale om de to procent af BNP, der blev indgået på NATO-mødet i Wales i 2014, men om en hensigtserklæring uden binding for medlemslandene. I de otte år, der er gået, har Danmark intet, absolut intet foretaget sig, der ville realisere ‘hensigten’ om at nå de to procent. Kun panikken efter Ukraine-invasionen har skabt konsensus om dette mål i folketinget.

     1. P. Skov

      Det er vi enige om. Men er vi også enige om, at Trump sparkede en åben dør ind, og at det ikke rigtig spillede nogen rolle – altså at alvoren først er gået op for Europa nu?

  2. Det ville hjælpe på kvaliteten af P. Skovs kommentarer, hvis han gad læse mit indlæg i stedet for bruge sin fantasi. Den amerikanske recession i kølvandet på Covid varede kun i tre måneder, og da Biden tiltrådte i januar var det amerikanske BNP tilbage på det høje niveau fra januar 2020.Der var således ikke brug for nogen ‘redningsplan’, som kun bevirkede, at millioner af lønmodtagere blev hjemme på sofaen i stedet for at gå på arbejde. Og hvordan kan Skov få sig selv til at fantasere sig til mine kilder, når jeg omhyggeligt nævner National Bureau of Economic Research og Atlanta Federal Bank som kilder for de økonomiske data, som ingen andre endnu har betvivlet? Det er svært at kommunikere med en mand, der ikke lader sig forvirre af kendsgerningerne.

   1. P. Skov

    Du bringer nogle ukorrekte tal. USA’s GDP voksede støt og stabilt helt siden finanskrisen i 2008, og den stigning blev ganske rigtigt afbrudt af pandemien. Det gjorde den også i resten af verden, så det er ikke mærkeligt. GDP vækstraterne i USA var i 2020 0,6, -9,1, -2,9 og -2,3 for de fire kvartaler. I 2021 var kvartalstallene 0,5, 12,2, 4,9 og 5,6. GDP var altså IKKE tilbage på niveau, da Biden tiltrådte, men det kom det i løbet af 2021. Du tager altså fejl. https://tradingeconomics.com/united-states/gdp-growth.

    Det forudses ganske rigtigt, at GDP tallene for 1. kvartal 2022 bliver lavere som følge af omikron bølgen, men ingen ved endnu, hvor de lander. Og hvorfor Atlanta afdelingen af FEB skulle være oraklet på det punkt, forstår jeg ikke (med mindre man kan lide deres forudsigelse) – de dækker jo end ikke hele landet. Kvartalet er ikke slut endnu, og Atlanta FEB’s estimat er allerede hævet med 0,5%, siden du skrev din blog.

    Jeg forsøgte at finde noget på NBER’s hjemmeside, men kan ikke gennemskue, hvad du refererer til der. Du må gerne bringe et link.

   2. Træt

    P. Skov er den samme person som Michael Emmertsen og Tveskæg.

    Den selverklærede journalystløgner, hvis mest rammende alias har været Notarius Umulius. På snaphanen kalder han sig p.t. for karl madsen, og hans sidst bandlyste alias på Uriasposten var Cleon.

  3. Henrik Wegmann

   “Hvorfor var det nu, at Trump trak USA ud af en atomaftale med Iran, som faktisk virkede efter hensigten?”

   Det afhænger jo helt af, hvad man mener hensigten var.

 19. Ib Skaale Christoffersen

  Thump blev valgt som president fordi amerikanerne havde fået nok af det etablerede politiske system. Biden blev valgt fordi amerikanerne havde fået nok af Thump.

 20. Michael Andersen

  Kære P. Skov,

  Måske er der noget jeg har misforstået? Men definitionen på vækstrater er ændringen i procent fra foregående periodes GDP. Er vi enige så langt? Hvis ja, så kan jeg ikke bekræfte din udlægning.

  Kigger man på BEAs grafiske fremstilling, så holder de opgivne tal. Må man spørge hvor du har de forkerte tal fra?

  Real GDP: Percent change from preceding quarter
  U.S. Bureau of Economic Analysis
  https://www.bea.gov/sites/default/files/2022-02/gdp4q21_2nd.pdf

  Venligst

  1. P. Skov

   Jeg kan godt se, at dit link taler et andet sprog – og jeg er ikke sikker på, at jeg kan gennemskue det helt. Det er to troværdige kilder – hvordan skal vi forklare det? Men hvis GDP er gået enormt ned i 2. kvartal, vil den jo relativt enormt op (i forhold til den negative stigning i 3. kvartal), hvis blot det er lidt bedre (men stadig skidt i forhold til 1. kvartal).

   Måske er det bedre bare at kigge på GDP. Min kilde er (som før nævnt): https://tradingeconomics.com/united-states/gdp. Det er her tydeligt, at GDP er formindsket i 2020 og kommer tilbage i 2021. Hvilket også passer med udviklingen i vækstraterne. Bemærk i øvrigt, at den “sensationelle” stigning på 33% er beregnet på årlig basis … for det enkelte kvartal er det kun en fjerdedel af dette tal. Bare for en ordens skyld.

   1. P. Skov

    @Michael Andersen: Fra din egen kilde: “Real GDP increased 5.7 percent, unchanged from the prior estimate, in 2021 (from the 2020 annual
    level to the 2021 annual level), in contrast to a decrease of 3.4 percent in 2020”.

    Kan vi være enige om det?

   2. Michael Andersen

    Links viser ikke dine tal. Hvordan kommer du frem til dine tal? Prøv at pege hen til kilden eller forklar hvordan du har regnet dem ud.

    Venligst

    1. P. Skov

     Tallene er her: https://tradingeconomics.com/united-states/gdp-growth-annual. Hvis jeg forstår dem rigtigt, viser de, at det dårlige kvartal 2 i 2020 først rigtig blev indhentet i 2021.

     1. Michael Andersen

      Både The Balance og BEA skriver i overensstemmelse med det oplyste. Jeg har altså ingen grund til at betvivle data eller tidligere konklusioner.

      ”The Balance” skriver sådan om 2020:
      With businesses so hard hit by the pandemic, the economy contracted during the first two quarters of the year. U.S. gross domestic product (GDP) was down a record 31.4% in the second quarter, after falling 5% in the first three months of the year.

      BEA skriver sådan i 2020:
      Current dollar GDP increased 6.0 percent at an annual rate, or $309.2 billion, in the fourth quarter to a level of $21.48 trillion. In the third quarter, GDP increased 38.3 percent, or $1.65 trillion (tables 1 and 3).

      Mht. de data som du sendte mig et link til, så mangler der nogle forklaringer før de giver mening. Jeg synes ikke det er min opgave at indlade mig på gætterier.

      Venligst

 21. Piotr

  @ Ib Skåle C. 16:30: “Biden blev valgt fordi amerikanerne havde fået nok af Thump.”
  Den var rigtig god! WOW!
  Der er godt nok nogle TROLL´s løs herinde just nu!

  Jeg finder det uendeligt svært, at være så vedblivende Upåvirket af virkeligheden, som venstrefløjen konstant fører sig frem med.
  Allan Frederiksen 09:59, 9/3, beskriver disse “leftards” meget præcist. Tak!
  Men, men, men, det er som hesten og vandtruget.

  Stem NB! SIAD!
  P.

 22. Bent A

  Biden blev valgt fordi amerikanerne havde fået nok af Trump,
  skriver Ib Skaale Christoffersen. Noget af en tynd påstand,
  når man ser på hvad der er fremlagt af indicier eller beviser
  for at valget blev manipuleret.

  P. Skov er kun med for at korrekse og betvivle alle Aamunds
  artikler. Atomaftalen med Iran virkede ikke, og Biden hjælper
  imamerne på vej til at skaffe sig atomvåben med den nye aftale.
  Derved kan Biden sætte endnu en krig i gang. Både Israel og
  Europa kan blive truet af iranske atomraketter.

  Hvis man ikke forstår at Biden er en katastrofe som præsident,
  efter alt hvad der er kommet frem om hans embedsførelse
  gennem et år, er man enten et hjernevasket rødt betonhoved
  eller man er dum som et kosteskaft.

  1. P. Skov

   Der er ikke fremlagt indicier og slet ikke beviser for valgfusk. Selv Trumps nærmeste forsøgte at forklare ham længe før 6. januar, at han simpelt hen havde tabt valget. Utroligt, at denne løgn kan holdes i live. Jeg kunne gentage dit sidste afsnit med indledningen: Hvis man tror på løgnene om valgfusk eller tror, at ALT, hvad Biden gør er forkert, så … men skal vi ikke hellere debattere på et mere sagligt niveau?

   Kan du forklare, hvorfor Trump trak sig ud af Iran atomaftalen? Hvad var det, der ikke virkede? Blev Iran ikke netop i stand til at anskaffe atomvåben, da USA trak sig ud? Biden forsøger såmænd blot at rette op på en katastrofal beslutning fra Trumps side.

  2. Tveskæg

   Bent A, der mener sig berettiget til at kalde andre en katastrofe og et hjernevasket rødt betonhoved, har utvivlsomt inside information, for hvor han udspreder sin endeløse energi, ender debatten for det meste som en udbrændt stubmark. Sort og uinteressant. Det kan selvfølgelig også være en hun og måske endda en Suleima, der er ansat til at overplastre borgerlige blogge,

   En anden skribent i destruktionsbranchen er Aamunds kollega Lars Hedegaard på Document. Vel at mærke document.dk for på document.no vil hovedaktionæren ikke have deres artikler.

   Document.no er nu udnævnt til en Gazelle virksomhed og har i løbet af få år nået en indtjening på knap 8 mio kr. i 2020 og med en egenkapital på knap 2 mio, kr, hvoraf hovedaktionæren Hans Rustad ejer knap 85 pct.

   Document.dk er derimod ren tilsæt og et skalkeskjul, der bruges til at imponere i Norge. Interesserede kan finde disse oplysninger på bl.a. proff.no

 23. Tveskæg

  “Blev Iran ikke netop i stand til at anskaffe atomvåben, da USA trak sig ud?”, skriver P. Skov.

  Det er i hvert fald mit og mange andres indtryk. Og hvad Trump angår, håber jeg sandelig, at han straffes for sin del i 6. januar revolten og især, at han trods sin datters indtrængende appeller undlod at få¨den stoppet, inden den kostede menneskeliv.

  Valgsvindel var der ikke tale om, men den slags rygter kan man jo betale sig fra at holde i gang, og Trump er en påfaldende dårlig taber.

  Hvad angår Joe Biden, har han i nødens stund klaret sig ganske godt. Ukrainerne gør jo også det, som Biden udtalte, at afghanerne burde have gjort: De kæmper for deres land, og det giver respekt.

 24. Jytte Harkjaer

  Ja, Biden er en katastrofe. Ikke bare for USA men for magtfordelingen i verden.
  Måske nogle her ser, at Biden er en puppet og the puppetmasters har en nefarisk dagsorden. Som man lige nu kan se i rotterede i Ukraine, som Putin er i færd med at rydde ud i.
  jeg deler dette synspunkt på situationen:

  Do you want to know why there is so much panic from the enemy over Ukraine?
  It’s far more than the center for money laundering for the entire cabal or a training ground for Antifa and color revolution pawns to overthrow governments all over the world.
  We now know it was also a major center for biological weapons manufacturing which is illegal.
  Remember Q’s posts where he said “all assets deployed?”
  That’s what’s happening.
  From cutting Russia out of SWIFT, sanctions, limiting oil sales, giving weapons to Ukraine and even desperately trying to give Ukraine fighter jets and calls for NATO to create a no fly zone.
  Then you had the propaganda media on the left and the right all singing the same song.
  How evil Putin and Russia is and how innocent Zelensky and Ukraine are.
  No mention of the bio weapons labs.
  No mention of the Nazi Ukrainian military and training of Antifa.
  No mention of the slaughter of innocent Ukrainian civilians by the Ukrainian government that’s been going on for years.
  No mention of the massive money laundering happening that ties many of our own politicians to the theft of our tax payer money.
  Lindsey Graham calling for the assassination of Putin on tv.
  Romney coming out of hiding to bash Putin.
  Rubio running cover for the bio labs in hearings.
  Votes to ban everything to do with Russia.

  The panic has reached a new level.
  Why?
  Info is coming out about these bio weapons labs even tied to Obama.
  Our very own DOD and State department involved.
  Treason.

  The enemy is backed into a corner and they know they are close to being completely exposed.
  It’s a desperate time for them.
  We are near the end of this chess game.
  Ukraine represented the enemy’s queen and Putin just took it out.
  The enemy is defenseless and only has a few moves left in my opinion.
  Their days are numbered. The hand writing is on the wall and time is short.

  If you haven’t read Biernutz first sub stack article on Trump’s Gambit I encourage you.
  End game in sight.

  https://sbierma.substack.com/p/trumps-gambit/comments

 25. Bent A

  Iflg. de røde er det en borgerlig
  fordom at 2 og 2 er 4.

  Det er vanskeligt at diskutere med folk som benægter og forkaster
  indlysende og saglige kendsgerninger. At Biden er en syg og ret
  senil mand, at han har truffet en lang række tåbelige beslutninger,
  eller er blevet styret til det af sine omgivelser, er da ikke til at komme
  udenom. Medmindre en lang række videoer bragt af Hodja og andre
  kilder er forfalskede, (og det virker ikke sandsynligt) så er Biden mere
  patient end præsident.

  Historierne omkring Trump og “valget” hænger sammen, virker logiske
  og sandsynlige, men kan selvfølgelig ikke overbevise radikale typer hvis
  hoveder er fyldt med løse skruer. For dem er deres egne fantasier mere
  virkelige end virkeligheden selv. Det var sådanne typer der sørgede for
  at “berigelsen” og folkeudskiftningen blev sat i gang…. der mener at co2
  bekæmpelse er vigtigere end alt andet, selv om det er revnende
  ligegyldigt for verdens klima om Danmark mindsker antallet af co2
  molekyler i luften over Danmark.

  Det er de samme typer som iværksatte den politiske forfølgelse af Glistrup,
  Ninn Hansen og Inger Støjberg. Og samme slags mennesker står også
  bag hadekampagnerne mod danske mænd og familier, mod EU skeptikere,
  mod vaccine-skeptikere, mod mænd der ikke er underdanige nok overfor
  krænkelsesparate kvinder, mod mænd og kvinder der tager afstand til woke
  og marxistisk politik mv.

  VI kan argumentere herfra og til månen, uden at det vil gøre indtryk på de
  trolde og debatsabotører som kun er med for at lægge debatten ned.
  Argumenter og realiteter interesserer dem ikke.

  Ligesom DR der bare kører løs med anti-dansk, landsskadelig, mandsfjendsk
  og woke agitation og propaganda, uden hensyn til hvad der skader eller
  gavner den danske befolkning.

  Feks. er co2 propagandaen gået helt over gevind. Den er blevet til ren
  marxistisk skræk-propaganda og til ignorering af videnskabelige facts.

  Hørte så lige Pernille Weiss udbrede sig med en rivende strøm af floskler
  og smarte ord der fik hende til at lyde klog og intelligent. Men måske læser
  hun bare op fra en telepromter, og måske har hun øvet sig i timevis på at
  aflire sine lange remser. I hvert fald er hendes holdninger vanvittige og
  uden jordforbindelse. F.eks. mener hun at Danmark sagtens kan få plads
  til yderligere 10-15 millioner migranter. Og at der bør puttes hundredvis
  og tusindvis af milliarder af kroner og euroer i krig mod co2. Det er jo
  kun rigtigt hvis man mener at en komplet folkeudskiftning er en god ting,
  og hvis man finder det smart at fattiggøre europæerne for at bekæmpe
  en uskadelig og nødvendig luftart som kun udgør en lille del af atmosfæren.

  P. Skov lyder som Emmertsen, og Tveskæg lyder som Umulius. Men hvad
  de lyder som er naturligvis ligegyldigt. Det er deres falske postulater der
  er problemet.

  1. P. Skov

   Hvis du kun ser Hodja videoer o.l., når du til den (forkerte) konklusion, at Biden er syg og senil og meget andet. Det er nemlig præcis sådan, de ønsker at fremstille ham for dig. Så hver gang han fumler lidt i ordene, så bliver det (og kun det) lagt på Hodja. Men hvis du nu også kiggede lidt på MSM og så de fulde taler, ville du se en ganske fornuftig og velformueret Biden (som du muligvis er uenig med, men det er en anden sag).

   Så det er IKKE en indlysende og saglig kendsgerning, du præsenterer. Det er en smædekampagne.

   Fuldstændig samme mekanisme gør sig gældende med Trump, blot med modsat fortegn. Hver gang han fumler med ordene, bliver det udstillet på MSM og fortiet på højrefløjens medier. Derfor skal man orientere sig i flere medier.

   1. Tveskæg

    P. Skov.

    Du burde skelne mellem meninger og bevidst videregivelse af løgnagtig propaganda.

    Propagandaen er primitiv og kører uafbrudt.

    På document.dk har Lars Hedegaard fx repræsenteret Danmark alene de sidste fire dage med artikler under disse overskrifter, der alle er tarveligt sensationssøgende:

    “Er Zelensky en slyngel, og er Putin i sin gode ret” 7. marts

    “Ukraines betændte historie”. 8. marts

    “Biden driver USA til tiggerstaven” 9. marts

    “Pentagon med bukserne nede” 10 marts

    Det er alt sammen umodent, ondskabsfuldt og tarveligt sensationssøgende. Den seneste artikel skal vist nok forestille at være et bevis for, at USA fremstiller kemiske våben i Ukraine, og at dette blev sat i gang under Obama, som er en af hadefigurerne Sådan er det hele vejen igennem.

    Lars Hedegaard har ofte udtalt, at han ikke har skriftet mening siden ungdommen, da han valgte den brutale Trotskij som sin ledestjerne. På det punkt tror jeg ham men ellers aldrig.

    Da jeg første gang loggede ind her, var det for at blive klar over, om jeg ved næste valg skal stemme NB eller LA. Det bliver LA.

 26. Bent A

  Henrik Dahl har lige nu en fin
  artikel hos Jyllands-posten hvor han påviser
  at Enhedslisten og dens medløbere er ude på
  at ødelægge Vesten. ELs medsammensvorne er
  de woke radikale, hvis politik også er blodrød.

  VESTEUROPAS OG DANMARKS ØDELÆGGELSE,
  er Enhedslistens mål, iflg. HD. Han får det til at
  lyde som om det er sandheden om EL.

  Man kan tilføje at de rødradikale også er ude
  på at splitte og ødelægge de danske familier.
  Og hjemmets fred og tryghed søger de også
  at undergrave.

 27. Thomas Poulsen

  Jeg følger nogle amerikanske nyhedskanaler på YouTube og i tilslutning til min første kommentar i tråden ovenfor (kommentar 1 til denne artikel) fandt jeg i dag følgende kommentar til et indslag om højere energipriser, lockdowns osv.:

  “You can not mess up a country so bad and so fast unless its done on purpose.”.

  Det er også den fornemmelse jeg har haft i nogen tid, det går simpelthen for dårligt for hurtigt til at det kan være et tilfælde, generelt tror jeg ikke på tilfældigheder.

  USA er i øjeblikket førende i ødelæggelsen af vesten, men som med meget andet så følger andre lande USA blot med lidt forskydelse i tiden.

  Canada, Australien, Tyskland m.fl. følger pænt efter og det kommer vi også til her i Danmark.

  Det store spørgsmål er hvorfor vil ledende politikere i vesten selv ødelægge vesten. Det kan jeg ikke give en plausibel forklaring på, men som med så meget andet så bliver vi nok klogere som tiden skrider frem, jeg tror desværre vi går meget mørke tider i møde.

  Et er sikkert, på et lille år har Biden smadret alt hvad han er kommet i nærheden af og der er ca. 3/4 af regeringstiden tilbage, dette giver nogle uhyggelige perspektiver.

  USA er ikke verden, men USA præger alle vestligere demokratier i verden, derfor rammer det så hårdt.

  1. Tveskæg

   Du skal se, det hele skyldes sikkert, at vi ikke er muslimer og dermed på den rette vej

   Det ligger lissom mellem dine linjer, og dermed er løsningen jo soleklar Vi skal bare konvertere til islam, så bliver alting jo godt.

 28. Tveskæg

  Godt med et herligt grin på morgenstunden. LOL!!

  Nu lader hen minsandten, som om hen ikke er Enhedslistens tro sabotør men hjemmets og arnens beskytter.

  Alle der kom forbi tidligere fora, hvor hen slog sine folder fra morgen til nat, ved, at hen har skrevet læssevis af meget lange kommentarer om skilsmisse og forbud mod at se egne børn.

  Hens kommentarer lægger altid et latterligt skær over de blogge, hvor hen hulker ud. Det er en effektiv måde at ødelægge dem på, og ethvert forsøg på at bremse hens tirader resulterer i selvretfærdig harme.

  Bortset fra den frapperende sygeighed, der pågår de fleste af døgnets timer, kan man dårligt undgå at få det indtryk, at hen ønsker at demonstrere mod ytringsfrihed ved at misbruge ytringsfriheden og latterliggøre de synspunkter, hen fremfører som sine egne.

 29. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

  Thomas Poulsen

  Ja, det er ildevarslende hvad der foregår i USA, Canada og Australien etc.
  Canada er gået fra demokrati til åbenlys fascisme på ganske kort tid. Og
  i USA fortsætter nedturen dag efter dag. Australiens regering har udnyttet
  corona-influenzaen til at tilrane sig diktatorisk magt, og til at true borgerne
  med indespærring i fængsler og KZ-lejre, hvis de ikke vil lade sig fylde
  med Pfizers, Modernas og Astra Zenicas falske og skadelige vacciner.

  Og i mange andre lande har politikere misbrugt corona-hysteriet til at rage
  magt til sig. Demokratierne, borgerrettighederne og ytringsfriheden er
  blevet svækket i snesevis af lande.

  Men hvorfor går det så let og hurtigt med at udskifte demokratier med
  diktaturer, tyrannier og fascistiske regeringer.

  En stor del af forklaringen kan være at nu om dage kan man ved brug af
  folkeskoler, radio- og tv-stationer og aviser kan skabe en underholdnings-
  og løgneverden som passiviserer borgerne, ensretter deres tænkning,
  gør dem dummere, og fylder dem med med politisk korrekte myter,
  fantasier, misforståelser, vrangforestillinger og skrækpropaganda der
  er forklædt som videnskab.

  Nu om dage er “videnskab” ofte ikke andet
  end løgn, fup og humbug, hvad enhver kan overbevise sig om ved at
  følge med hos Snaphanen, Hodja, Prager U, Lomborg, Svensmark og
  i diverse fagbøger om solen, co2 og andet.

  Soltaus og Kim Warmings afsløringer er også værd at tage med. “Otte
  løgne om vaccinerne” og “Folket misinformeres”. Og dr. Malone,
  M. Yeadon og Luc Montagnier fortæller om uhyggelige giftigheder
  i de såkaldte vacciner.

  Sløve og uvidende befolkninger er lette at manipulere, og resultatet
  af sløvheden kan blive folkets og nationens undergang.

 30. De tre musketerer

  Efter Tveskægs indlæg kl. 06.57 er der ikke længere nogen
  tvivl: Tveskæg er en troll. En kommunist som forsvarer den
  kommunistiske og fascistiske familiepolitik, som har splittet
  tusindvis af familier, som har ødelagt barndommen for
  tusindvis af børn, og som har nedværdiget tusinder af danske
  mænd. I sin uendelige stupiditet og uvidenhed opfatter
  Tveskæg slet ikke at skriverierne om skilsmisse- og
  børneværns-systemet er et alvorligt samfundsproblem.

  Han vrøvler, gætter og misforstår uafbrudt. Hvis man skriver
  om krig, er man krigerisk. Hvis man skriver om havet, er man
  matros eller fisker. Hvis man fortæller om samfundets skyggesider,
  er man hjemløs. Tror man ikke på co2-propagandaen er man idiot,
  osv. Tveskæg fatter ikke at man kan skrive om bestemte problemer
  uden selv at være involveret i dem. Han tror at skriver man om
  krigen Rusland-Ukraine, er man selv fra Rusland eller Ukraine.
  Tveskæg er virkelig en nar. Og tillige en fascistisk løgner.
  Det er ret sandsynligt at han er med i EL, R eller Antifa.

  Tveskæg, P. Skov og Emmertsen mener naturligvis at Biden er en god
  og dygtig præsident. De kan sikkert heller ikke se noget forkert ved
  Trudeaus eller Merkels politik.

 31. De tre musketerer

  Rettelse: at skriverierne angår et alvorligt samfundsproblem.

  1. Michael Andersen

   Sådan kan du kende en TROLL.

   TROLLE er gamle flippere. Et bevis for det gamle, er brugen af: LOL!! 80erne vil gerne have deres udtryk tilbage.
   TROLLE flippere er overfladiske. TROLLE flippere går efter andres personlige egenskaber. TROLLE flippere besidder ringe viden om sagen. TROLLE flippere kan kendes på deres brug af oppustede konstruktioner.

   Her følger nogle TROLLE eksempler på oppustede og overfladiske flippede konstruktioner:
   hjemmets og arnens beskytter , et latterligt skær, hen hulker ud, bremse hens tirader, selvretfærdig harme, frapperende sygelighed, ondskabsfuldt og tarveligt sensationssøgende, påfaldende dårlig taber, et hjernevasket rødt betonhoved, overplastre borgerlige blogge, Trump og hans proselytter, modgift til propaganda, anderledes gearet, en god fornemmelse, “onde verdensorden”, sine blinde får, hans eget formørkede sind og projektion. Der tilsættes jævnligt ord som populisme og storhedsvanvid.

   Konklusion
   Ved gennemlæsning af de oppustede og overfladiske konstruktioner, anes det at TROLLE flippere lever i en fantasiverden, hvor iveren efter at disrupte fylder for meget. Et godt råd til TROLLE flippere ville være at komme ud i den rigtige verden og opleve rigtige menneskers problemer. For så kan det være at TROLLE flippere bliver en del af løsningen og begynder at sprede glæde til gavn for alle.

   Venligst

   1. Mikael Emmertsen

    Kære Michael. Det er din egen hjemmelavede konstruktion af begrebet troll. En troll er en person, der blander sig i debatter uden at ville debatten. De vil kun provokere. Man er ikke en provokatør, fordi man har andre synspunkter end andre. Så kan man gøre alle, der har en anden indfaldsvinkel til problemerne end en selv, til trolle. Det er usagligt. Desuden afslører du din egen politiske ensretning ved kun at tale om “røde” trolle. Der er lige så mange, der som borgerlige debattører angriber andre debattører af anden politisk observans end dem selv. Venligst.

    1. Mikael Emmertsen

     For at præcisere. En troll går efter at gøre andre debattører vrede. Han har ingen holdning til de diskuterede problemer, men søger kun diskussion for diskussionens skyld. Hans højeste morskab er at læse andres vrede kommentarer til hans provokationer. Så har han nået sit mål. Han har intet ønske om at nå til gensidig forståelse. Tvært imod.

     1. Michael Andersen

      …går efter andres personlige egenskaber

      Mikael Emmertsen
      08/01/2022 at 21:22
      Tak for din nedladende kommentar, der kun afslører dit mentale mindreværd.

      …besidder ringe viden om sagen.

      Mikael Emmertsen
      09/01/2022 at 14:43
      Min manglende argumentation kan skyldes manglende viden om amerikansk politik. Men jeg har normalt en skarp intuition. Mine fornemmelser plejer at passe ret godt.

      … kan kendes på deres brug af oppustede konstruktioner.

      egen hjemmelavede konstruktion, din egen politiske ensretning, Hans højeste morskab, vrede kommentarer til hans provokationer.

      Beviserne tydeliggør at det nu står sort på hvidt at Emmertsen er en TROLL.

      Venligst

     2. Mikael Emmertsen

      Kære Michael. Du opfører dig selv som en troll, der er bange for at blive afsløret og derfor projicerer problemet over i andre. Du ved tydeligvis ikke, hvad en troll er. Det er en, der ikke søger gensidig forståelse, men som kun debatterer for at gøre sin modstander vred. Men jeg er ikke vred på dig. Til trods for dine utilslørede angreb på min person.

      Dine argumenter for at kalde mig en troll er helt udenfor det, der normalt karakteriserer en troll. At du gentager dem gør dem ikke mere rigtige. Venligst.

     3. Mikael Emmertsen

      Kan du virkelig ikke se, at det er fra dig, angrebene kommer? Jeg forsvarer mig kun. Det indebærer kritik af det, jeg påpeger er forkert. I al fald ud fra kategorien troll. Jeg har min måde. Du har din. Jeg anerkender din. Men du anerkender tydeligvis ikke min. Det er sørgeligt, at det, der startede som en konstruktiv dialog skal ende på denne måde. Venligst.

 32. Michael Andersen

  Svesken på disken

  Borgerforslag: Fjern alle afgifter på benzin og diesel
  ID: FT-10438

  Alle afgifter på benzin og diesel bør fjernes så den almindelige dansker kan få en hverdag til at køre med alle de kommende prisstigninger.
  Antal støtter 57.189

  Det interessante ved forslaget er at når det kommer til afstemning, tvinger det partierne i folketinget til at bekende kulør. De partier der vil danskernes ve og vel, de stemmer for. De partier, der bekæmper danskerne i en ideologisk kamp, de stemmer imod.

  Lad os få svesken på disken.

  1. Jette

   Også gasafgiften….

 33. Jytte Harkjaer

  Jeg så i en kommentar, at du, Aamund, ser Fox.

  De kører full-scale anti-russia propaganda, som alle andre MSM. Men der var et enkelt lys i mørket: Tucker Carlson. DET var kritisk journalistik, der viste, at der ER bio-laboratorier i Ukraine på trods af utallige påstande om, at det er FAKE NEWS, som forsøges debunket med postulater om “Qanon konspirations teori” og “russisk propaganda”
  (Jeg har kun set de 22 minutter der handler om dette. Resten ser ud til at være MSM propaganda “Russia All Bad”).
  https://www.youtube.com/watch?v=nJ_4J6rXV4c

  I mine øjne er det grotesk at se hvor mange mennesker der proklamerer: “Jeg støtter Ukraine”
  Hvor mange danskere er klar over, at den amerikanske regering hjalp nynazistiske militser med at vælte Ukraines demokratisk valgte præsident i 2014? Hvor mange danskere er klar over, at nynazistiske militser i Ukraine har beskudt Donbas-regionen i de sidste 8 år i strid med Minsk-aftalen og dræbt tusindvis af uskyldige civile?

  Her er nogle beviser og videoer der dokumenterer disse påstande:
  https://kanekoa.substack.com/p/how-obama-and-biden-installed-neo?s=w

  1. Den kommentar, du refererer til var en noget perfid påstand om, at mine oplysninger om USA’ økonomi var hentet udelukkende fra FOX news, selv om jeg omhyggeligt havde opgivet mine virkelige kilder. Jeg monitorerer en lang række tyske, britisk, franske og amerikanske medier for netop at bryde ensretningen i meningsdannelsen i både danske og mange internationale medier. Jeg har også set Tucker Carlsons udmærkede og afslørende kommentar om det militærbiologiske laboratorium i Ukraine. Efter Sovjetunionens sammenbrud forsvandt en del beholdere med den dødsensfarlige koppevirus fra det sovjetiske militærbiologiske kompleks ‘Vector’ i Novosibirsk. Ingen kan redegøre for destinationen for produkterne, men det antages af de vestlige efterretningstjenester, at den farlige virus er havnet hos nationer og terrororganisationer, der absolut ikke burde have adgang til koppevirus, der er verdens mest dødbringende virus.

   1. En borgerlig

    Hr. Asger Aamund.
    Du har altid været et yderst fornuftigt og et særdeles velkomment menneske i debatten, men hvis du vil bevare dette ry, så bør du rydde grundigt op i din egen blog.
    Sørg for at alle der deltager kun bruger eet ip-nummer, kun een mailadresse, og kun eet brugernavn.
    Det er ikke censur at udelukke de mange skadelige nettrolle, som har fundet et godt og lunt samlingssted her hos dig.
    https://snl.no/nettroll

    1. Jeg lægger vægt på, at ytringsfriheden skal bevares intakt her på siden, selv om der sikkert forekommer dobbeltroller og bizarre indlæg, der ligger langt fra substansen. Jeg vil dog censurere kommentarer, der er uforskammede og fornærmende mod debattører, men jeg har ikke tid til at finde nettrolle.

   2. Jytte Harkjaer

    Tak for svar – jeg skippede vist lidt hurtigt over den kommentar, hvor “Fox” var nævnt. Det var bestemt ikke for at minimere din research.
    Jeg kender ikke til de forsvundne koppevirus beholdere. Men det lyder plausibelt – og utrygt.

    Ukraine/Rusland historien er langt mere speget, end vore medier viser. Rusland har i årevis klaget over, at der er biolabs så tæt på deres grænse – og dette faktum er benægtet.
    Nu hvor de har beviser fra laboratorierne vil de lægge sag an i Haag.

    Efter det er afsløret, at der ER (eller var) laboratorier i Ukraine, har Pentagon slettet den website, hvoraf det fremgår, at det er sandt. Men way-back maskinen kan jo heldigvis afsløre den løgn.

    Så blev Undersecretary of State Victoria Nuland spurgt i senatet om dette, og nu eksisterer biolaboratorierne lige pludselig, men hun drejer straks samtalen over på, at hvis der kommer virus udbrud, så er det Ruslands skyld.

    Denne kineser siger, at US DoD kontrollerer 336 biolabs i 30 lande. Det kan man selvfølgelig afvise som misinformation.
    https://t.me/georgenews/3885

    Nogle har gravet – og fundet:
    https://threadreaderapp.com/thread/1501037879908306946.html

    Hvad pokker er Residenten og hans backere ude på?

    Jeg værdsætter Lara Logans syn på sagen
    https://laralogan.locals.com/post/1814596/most-important-false-flag-not-to-miss-on-ukraine-there-is-no-evidence-putin-is-trying-to-drag-the-w

    Tak for en interessant blog!

 34. Privatdetektiven

  Forsvaret er i dag så bureaukratiseret, at bare det at få fat i
  en donkraft eller en momentnøgle, kan blive et to-tre uger
  langt digitaliseret bureaukratisk mareridt. Og forsvarets
  egne mekanikere må ikke foretage selv små reparationer
  uden en masse forudgående godkendelses-procedurer.
  For at spare tid foretages reparationerne så ude i byen
  med store ekstra-udgifter til følge. Reservedele findes
  ikke, eller de stilles kun til rådighed efter lange og indvik-
  lede forhandlinger. Bare det at skifte et udslidt eller
  punkteret dæk gøres til et stort problem. Og der er mange
  andre problemer, der ender op i latterlige, skøre og groteske
  forløb pga. bureaukratiseringen.
  For at spare 500 kr. bruger man 5 – 10.000 kr. på bureaukrati.
  Og de 500 kr. bliver ikke sparet alligevel. Ting bliver bare sat
  i stå op til mange uger eller måneder.

  Soldaterne og officererne føler sig ofte forhånet og svigtet
  af systemet og politikerne. Resultatet er at mange millioner
  kr. brugt på uddannelser går til spilde. Fordi de ansatte
  bliver så trætte af idiotien, at de siger op og forlader
  forsvaret. Hvor lønningerne også er ret sløje.

  Den nye forsvarsplan er også til grin. Først om 11 år vil man
  nå op på de to procent. Regeringen, V og K synes at det er
  hurtigt nok. Man giver sig god tid. Og R og EL mener stadig
  at det vigtigste er at forsvare Mali og andre fjerne lande.
  Danmark ønsker de ikke at forsvare.

  Christiansborg er overbefolket med dagdrømmere og ignoranter.

 35. Privatdetektiven

  PS: Det er meldt meget uklart ud hvad regeringen egentlig
  vil. Den vil bruge 18 milliarder på forsvaret, siger den. Men
  hvornår?? Er det til næste år eller nærmere om 11 år? Eller
  er det hvert år fra nu af? Der vil i alle tilfælde gå mange år
  før forsvaret er genoprettet. Og så snart Ukraine-krigen er
  overstået (hvis den ikke løber løbsk) vil man vel falde
  tilbage til at man i smug nedskærer og forringer forsvarets
  kvalitet og beredskab. Også civilforsvaret er stort set
  sparet væk.

  I 1955 havde forsvaret 100.000 mand under våben. Nu om
  dage har vi kun en lillebitte forpjusket flok. Er det ikke krystal
  klart at Christiansborg sætter Danmark sidst, og alle mulige
  fjerne lande først.

 36. Thomas Poulsen

  Om 11 år er det ligegyldigt, der lever vi, hvis vi er i live, i et full blown kommunistisk diktatur.

 37. Michael Andersen

  Hvor er Præsident Biden på vej hen?

  Repræsentanternes Hus’ mindretalsleder Kevin McCarthy (R-CA) er tidligere blevet citeret for at have pointeret:

  1. Administrationen vidste at Rusland ville invadere
  2. Administrationen ville ikke indføre forebyggende sanktioner
  3. Det blev ikke solgt ikke våben til Ukraine inden invasionen
  4. Partnerskabsaftalen blev underskrevet
  5. Rusland invaderede

  Rep. Darrell Issa (R-CA) siger nu: Præsident Zelenskij går ikke til vores hemmelige briefinger, der gentagne gange har sagt, at han ikke har nogen chance, han vil ikke overleve, og modstanden vil blive knust.

  Med ovenstående i mente, så tyder det på at Ukraine bliver ofret i et dyrt spil. Ukraine er ikke det eneste offer. Befolkningerne i USA og i Europa er ofre for årtiers letsindighed. Prisen bliver betalt i de kommende år.

  Hvorfor betaler politikkerne ikke prisen, hvorfor skal befolkningerne bøde?

  Issa: We’re Supplying Ukraine Like They’re ‘Going to Fail,’ It’s Good Zelensky Isn’t Hearing U.S. Intel. Saying He’ll Fail Breitbart 9 Mar 2022

 38. Der var et yndigt land

  At Enhedslisten, de Radikale og de “alternative” er meget
  erhvervsfjendske, er ikke noget nyt. Nu er de ude efter at
  Carlsberg skal lukke alt ned i Rusland. Selv om det blot vil
  medføre at Carlsbergs virksomheder bliver beslaglagt og
  nationaliseret, hvorefter russerne selv driver dem videre.

  Uffe Elbæk fra en bizar sekt er ligeglad med at 8500 ansatte
  vil miste deres job, hvis Carlsberg forlader Rusland. Han er
  også ligeglad med at almindelige, fredelige og sagesløse
  russere rammes af fattigdom og andet pga. sanktioner.
  Selvom både Tyskland og USA siger at man ikke vil føre
  krig mod den russiske befolkning, men kun mod Putin.
  Uffe Elbæk har også mere til overs for afrikanere og
  arabere end for danskere

  Selv Rene Christensen fra DF går ind for erhvervfjendsk
  politik. Hvad de erhvervsfjendske glemmer, er at hvis
  mange virksomheder lukkes ned, kan Danmark blive et
  meget fattigt land. Er de erhvervsfjendske også ligeglade
  med om der er penge til infrastruktur, forsvar, sundhed
  og velfærd til danskerne? Deres politik kan koste snesevis
  eller hundredvis af milliarder i tab. I forvejen er Danmarks
  økonomi temmelig anstrengt. Der har aldrig været så
  mange spareøvelser og forringelser som i disse år.

 39. Michael Andersen

  HOT OR NUT

  Præsident Joe Bidens støtte i befolkningen er nu på 39 procent, netop som den gennemsnitlige amerikanske benzin pris er rekord høj. Det viste en Rasmussen meningsmåling torsdag. Undersøgelsen viste også, at 60 procent af amerikanerne ikke mener han gør et godt job.
  Torsdag morgen nåede benzin prisen op 4,318 dollars pr. gallon, den højeste siden 2008. Priserne kan følges på AAA.

  ”Pinocchio rose” lægger skylden for de høje priser over på Putin. Fakta er at priserne er steget siden valget og mest er de steget pga. forsyningskrisen og stigende efterspørgsel efter pandemien. ”Pinocchio rose” næse får altså lagt til længden.

  I et nyligt interview med NELK Boys, hvis videoer er populære og set af mere end 1 milliard, kritiserede Præsident Trump virkningerne af den nuværende politik. Særligt blev Præsident Biden kritiseret for reelt at bringe Rusland, Iran og Kina sammen. Videoen nåede at blive set af 5 millioner, inden den blev fjernet på YouTube.

  1. Mikael Emmertsen

   Donald Trump har for nylig rost Putin’s invasion af Ukraine som “genial”. Jeg håber ikke, han kommer tilbage som præsident. Jeg har ikke stor tiltro til Biden, der kun blev valgt som et fravalg af Trump. Forhåbentlig får vi snart kompetente kandidater frem fra begge partier med den nødvendige samarbejdsvilje overfor modparten. Så kan Biden efter min mening gå på en fortjent pension.

   1. Jette

    Kan forstå, at det er svært at forstå – hvordan nogen kan rose en modstander.
    Biden kan gå allerede nu, ikke på grund af fortjeneste – men på grund af alder.

    1. Mikael Emmertsen

     Biden har dog som konservativ demokrat arbejdet for at forene modsætningerne i amerikansk politik. Desuden har han gjort et stort arbejde i kongressen siden starten af 70’erne. Han har mange venner blandt republikanske politikere. Men jeg er ikke imponeret over hans evner som leder. Her synes Trump stærkere. Men også mere farlig for den politiske balance. Valget viste tydeligt, at modstanden mod Trump’s virke er større end tilslutningen. Jeg foretrækker en præsident, der trods svagt lederskab arbejder for en konstruktiv balance frem for en stor leder, der øger den politiske ubalance.

    2. Mikael Emmertsen

     Det er også et spørgsmål om, hvor stor en modstander Putin er for Trump. For mig at se er hans beundring større end hans kritik. Men OK. At kalde ham genial er ikke nødvendigvis ensbetydende med accept. Hitler blev også kaldt genial af de allierede. Men det gjorde ham ikke i deres øjne til et godt menneske. Men Trump’s kynisme fornægter sig ikke. Der er mange civile ofre i Ukraine. Mange af dem er børn. Det burde Trump tage med i betragtning, når han kalder invasionen for et genialt træk.

   2. Så må han have skiftet mening. Torsdag aften i et tv-interview med Sean Hannity på FOX NEWS erklærede Donald Trump, at Putins invasion af Ukraine var “en forbrydelse mod menneskeheden” ( A Crime against Humanity)

    1. Mikael Emmertsen

     Tak for info. Det glæder mig. Men han har også den offentlige opinion at tage hensyn til. Jeg håber, han mener det af hjertet.

    2. Allan Frederiksen

     Hans udtalelse om Putin var efter at Rusland anerkendte de to udbryder provinsers selvstændighed og derefter gik ind i dem. Det var inden invasionen blev udvidet.

     Trump har sandsynligvis regnet med at Putin ville stoppe med de to provinser, ligesom mange politologer og militæranalytikere gjorde.

 40. Der var et yndigt land

  Passer det at Trump har rost invasionen ag Ukraine som genial?
  Det er vel ikke rigtigt. Emmertsen fatter ikke at valget var manipuleret,
  eller han VIL ikke forstå det. Alle bør se den video om “Ukraine on fire”
  som er hos Snaphanen og Hodja. Mærkeligt hvis 39% stadig støtter
  Biden. Viser det massemediernes magt, vælgeres træghed, eller er
  opinions-undersøgelsen manipuleret?

  Krigen i Ukraine kunne efter alt at dømme have været undgået, hvis
  man havde anstrengt sig for at opretholde et venskabeligt forhold
  til Rusland.

  Danmarks undergang kan måske også undgås, hvis danskerne
  anstrenger sig for det. Men desværre er det vist under 5% af
  danskerne som forstår hvor vigtigt det er at udskifte de gamle
  partier inden de udskifter os. Og af de 5% ligger de fleste stadig
  på sofaen og dagdrømmer. De mest aktive danskere er klima –
  aktivisterne, de krænkelsesparate metoo kvinder, de snakkende
  tåber i radikale og marxistiske partier som R, V, K, EL og SF, og
  så de trolle som i DR, papiraviserne og netaviserne konstant
  bekæmper alt med sandhed, ytringsfrihed og vigtige oplysninger.

  De 95% forstår ingenting, er ligeglade eller er ihvertfald passive,
  og derfor vil Danmarks igangværende nedtur antagelig
  fortsætte til alt er tabt for evigt.

  1. Mikael Emmertsen

   Skal vi virkelig tage det en gang til? Den republikansk dominerede højesteret har nægtet at tage sagerne om valgsvindel. Det ville den ikke gøre, hvis der var sandsynlighed for udslagsgivende svindel, da det ville true den amerikanske forfatning, som den er forpligtiget til at beskytte.

   Udtalelsen om, at Trump anså invasionen som et genialt træk blev fremlagt i DR Deadline af Jacob Rosenkrantz, der tidligere har gjort sig bemærket som en kritiker af DR’s “røde” journalister.

   1. Allan Frederiksen

    Trump er ikke ikke en neocon, derfor møder han modstand i store dele af det republikanske parti. Det er også grunden til at han har mødt stor modstand blandt offentligt ansatte i Washington

    Neocons og “liberal imperialists” danner tit fællesskab og har deres opbakning i det militærindustrielle kompleks, da begge parter ønsker at bruge USAs militære magt til at dominere verden. Det er også denne gruppe Biden tilhører, hvorfor der i disse dage dukker masser af billeder og optagelser op med ham, hvor han mødes med de ukrainske nynazister forud for kuppet i 2014.

    Danmarks aktivistiske udenrigspolitik falder typisk også ind under begrebet liberal imperialisme.

    Her er en lidt ældre artikel som ridser nogle træk op, så du kan genkende disse typer, som gerne vil det gode men gør det onde.
    https://foreignpolicy.com/2013/05/20/top-10-warning-signs-of-liberal-imperialism/

    Jeg kan anbefale dig at se nogle af de mange foredrag der er med professor John J. Mearsheimer på Youtube, eller læse nogle af hans bøger, hvis du vil have en større forståelse for symbiosen mellem neocons og liberal imperialists.

    Obama var i øvrigt ikke liberal imperialist da han trådte til, men alle i hans inderkreds var det og derfor tog det ikke lang tid inden de havde overbevist ham.

 41. Der var et yndigt land

  Emmertsen vrøvler som sædvanlig. Han tror overnaivt at alt
  går efter hvad der er skrevet på papir. Sådan noget som
  opportunisme, korruption, politiske luskerier, pligtforsømmelse,
  forræderi og MSM løgne indgår slet ikke i hans overvejelser.
  Emmertsen har sin barnetro i behold når det gælder de røde.
  Kun når det gælder højreorienterede og realister, tror han på
  ondskab og svinestreger.

  1. Mikael Emmertsen

   Er det vrøvl, at den republikansk dominerede højesteret har nægtet at tage sagerne om valgsvindel? Hvilken anden begrundelse vil du give end at den ikke vurderer, at sagerne holder? Sammensværgelser? I så fald skulle den erklære valget ugyldigt, da det var den republikanske præsident, der tabte. Men måske højesteret slet ikke er nogen ret? Tror du også på julemanden? Han eksisterer for dem, der tror på ham. Ikke for dem, der ikke tror. Men tro bare dit.

   Er det også vrøvl, at DR Deadline torsdag sagde, at Trump havde omtalt invasionen som genial? Men det var vel før den udviklede sig til hele landet. Det kan forklare det. Biden har også tidligere sagt, at han kunne leve med en begrænset intervention.

   1. Michael Andersen

    Som tidligere lægges der op til at andre skal undersøge ikke-beviser, og hvis nogen gør det læres der ikke noget alligevel. Hvad med at der bruges mindre tid på intuition og fornemmelser, og mere tid på research.

    Lige rører Kina på sig og begynder at bygge flere containerskibe og nye LNG skibe. I andre dele af Asien rører den arabiske verden på sig og reaktionerne på Ukraine begynder at vise sig. Atomaftaleforhandlingerne med Iran er kørt fast, for Rusland vil have noget for at være garant for en del af aftalen.

    Hvad med at der løftes sløret for noget af det? Naturligvis bare et venligt forslag.

    1. Jeg tror ikke på, at research giver adgang til pålidelige kilder. De er alle mere eller mindre forudindtagede. Både til højre og venstre. Jeg stoler mere på min egen intuition. Så længe den er i overensstemmelse med rationel tænkning. Jeg tager højesterets afgørelse til efterretning. Andre kan have deres konspirationsteorier. Jeg deler dem ikke. Der er hverken beviser for valgsvindel eller det modsatte. Holdningen må bero på den måde, man selv anskuer situationen.

     Men jeg er da glad for, at Trump kritiserer besættelsen. Det viser, at han er et menneske. Som sådan kan man heller ikke bare tage et udsagn fra Deadline som grundlag for en bedømmelse af hans forhold til situationen. Faktisk ligner hans holdning den, Biden har givet udtryk for. Hvis vi skal tro medierne, hvilket man altid bør gøre med en vis skepsis.

     1. Michael Andersen

      Den viden der bor i hovedet får dig på månen. Den viden der bor i maven får dig på tønden.

     2. Mikael Emmertsen

      Månen er esoterisk set jordens mentale center. Den er jordens sind. Dermed er vi alle mentalt set på månen. Men nok om det. Lad os holde os til det praktiske og beholde jordforbindelsen.

      USA er langt væk. Danmark er tæt på. USA interesserer mig fortrinsvis for den indvirkning, landet har på Europa og dermed Danmark. Som de fleste europæere er jeg mere tryg ved en demokratisk administration, da den traditionelt set altid har været mere venlig overfor Europa. På samme måde interesserer jeg mig mere for dansk politik, da den vedrører mig i langt større grad end amerikansk. Jeg er klar over, at emnet i denne debat ikke er Danmark, men USA. Men min primære interesse for danske forhold er en væsentlig årsag til min forkærlighed for demokratiske præsidenter. Desuden er jeg humanist og imod dødsstraf. Denne holdning er mere udbredt blandt demokrater end republikanere.

 42. Jytte Harkjaer

  Hvis nogle skulle være interesseret, så præsenterer Rusland beviser i FN om et øjeblik. Altså beviser på hvad det har fundet i bio-laboratorierne i Ukraine.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/breaking-russia-convenes-un-security-council-meeting-present-biolab-evidence-friday-10/

 43. Michael Andersen

  Lige nu er Rasmussen Reports det eneste analyseinstitut der nationalt følger Præsident Bidens støtte i befolkningen på daglig basis.

  Total Approval
  Der er en grafisk fremstilling der viser støtten til Præsident Biden vs. Præsident Trump. Her er der betydelig afstand, med Trump øverst (blå), og Biden nederst (grøn).

  Approval Index
  Der er også den interessante, der viser Præsident Bidens støtte, blandt to ydergrupperinger. De der stærkt er imod og de der stærkt er for. Tendensen er tydelig, da billedet viser et tilnærmet C, betyder det at flere er imod og færre er for. Altså et skidt billede for Præsident Biden.

  Begge kan man se her:
  https://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/biden_administration/prez_track_mar11

  Går man på Rasmussenreports og denne side kan man følge daglige udsving over tid. Her bør man spole tilbage til 22 januar 2021 og følge udviklingen frem til nu. Er man fræk, kan man fremskrive tallene 2-3 år og gætte på hvor de ender. Udviklingen er der næppe tvivl om.

  https://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/biden_administration/biden_approval_index_history

 44. Thomas Poulsen

  Biden får jo kun lov til at lyve i realtid fordi alle de store gamle medier ikke vil gøre det de er sat i verden til,nemlig at være kritiske vagthunde over for den til enhver siddende regering. Der er ikke tale om journalistik længere og vagthunden er selv begyndt at æde hønsene.

  En mening, en sandhed, vi ser det med CO2 og klima, Trump, Rusland og som sagt om Biden.

  Gud nåde og trøste ham, som går imod disse dogmer og gudsgivne doktriner, han skal ikke blot ties ihjel, han skal straffes.

  Hvis man kigger sig lidt omkring kan man i en stille stund se på hvad f.eks. EU mener om demokrati og ytringsfrihed, måske ikke ligefrem hvad de mener, men i det mindste hvad de skriver.

  EU har fx. En handlingsplan for dette europæiske demokrati (den findes her https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/new-push-european-democracy/european-democracy-action-plan_da).

  Præambelen lyder sådan her:

  ” I et sundt og velfungerende demokrati kan borgerne frit give udtryk for deres meninger, vælge deres politiske ledere og få indflydelse på deres fremtid.”

  Det leder tankerne hen på den gamle traver 1984, hvor ministeriet for sandhed stod for det modsatte.

  “Ministeriet beskæftiger sig med nyheder, underholdning og kunst. Dets formål er at omskrive historien og ændre kendsgerningerne så de passer til partiets doktriner.”.

  God weekend.

 45. Michael Andersen

  “I’m SICK of this stuff!”
  Det er Putins skyld. Præsident Biden er træt af regeringens forbrug fordi det forårsager sin del af inflationen på 7,9 %. Reelt er der mange der er trætte, flest nok af Bidens tildelte forsyningsshock, olieshock, gasshock og elektroshock.
  Lavindkomst forbrugerne rammes hårdt og bliver nødt til at bruge en større del af deres indkomst på fødevarer og energi. Hos vælgerne er økonomien et højspændt emne på vej mod midtvejsvalget.
  Hvem er mest farlig? Putin eller Biden? Det spørger onde tunger om i kommentarfelterne. Svaret er formentligt at Biden og demokraterne er farlige for pengepungen.

 46. Der var et yndigt land

  Thomas Poulsen.

  Ja, fremtiden bliver forfærdelig, for MSM kan vi ikke regne med, de holdes
  alle i kort snor af Christiansborg ved brug af såkaldte støtteordninger. Sender
  eller skriver MSM noget virkelig kritisk om regeringen, EU eller FN mv. kan
  de risikere at pengene tilbageholdes. Og EU er på vej med skrap censur af
  alle meninger der ikke er politisk korrekte. I forvejen er der rigeligt med
  selvcensur i DR og papiraviserne.

  Når først munden er lukket på alle borgere og uafhængige journalister, er
  der frit løb for de totalitære kræfter.

  Det er der måske allerede, for vælgerbefolkningen har tilsyneladende
  mistet selvopholdelsesdriften og enhver modstandsvilje. Man skulle
  næsten tro at MSM med DR og TV i spidsen, har en hypnotisk magt over
  sindene. Selvom en folkeudskiftning soleklart er i gang, tænker de fleste
  danskere ikke over konsekvenserne. Som vil ramme hele befolkningen.

  Nå, et helt afsnit blev slettet af computeren, pga. en elektronik-fejl. Det
  må så vente til en anden gang.

  Danmark vil blive et fattigere samfund i de kommende år. Utallige
  familier vil få en stresset og anstrengt økonomi fremover, fordi alle
  de gamle partier går ind for nonsens-teorierne om co2, ind for
  afrikanisering og islamisering, og ind for rød omstilling af landbruget
  og virksomhederne. Den “grønne” omstilling er rød som en rød tomat.

  Og massevis
  af danskere kommer til at opleve et sundhedsvæsen som er langt
  ringere end tidligere, efterhånden som de bliver ramt af sygdom, vold,
  ulykke eller vaccine-bivirkninger m.m.

  Andre igen vil blive ramt af den fascistiske familiepolitik. Og tusinder
  i middelklassen vil synke ned i underklassen, fordi de bliver skubbet
  ud af arbejdsmarkedet af computere, automater, robotter eller
  udlændinge eller nye EU-direktiver.

  Prøver man at hjælpe danskerne, ved at forsyne dem med oplysninger,
  bliver man bekæmpet af stupide typer der intet fatter, eller af nogle som
  af ideologiske årsager er modstandere af demokrati og folkeoplysning.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *