ER TALIBAN NU DE GODE OG ISLAMISK STAT DE ONDE?

Nogle gange er virkeligheden så grum, at vi må digte vores egen version for at kunne leve med den. Vi kan således ikke acceptere, at islam rummer en totalitær samfundsmodel, der undertrykker og forfølger alle, der ikke er muslimer. Vi har derfor opfundet begrebet ’islamisme’, som omfatter perverterede terrorister, psykotiske ensomme ulve og voldsberusede jihadister, som ikke kan finde ud af, at islam er kærlighedens og fredens religion. Vi lader os ikke forvirre af virkeligheden i Iran, Pakistan og Saudi-Arabien, hvor kvinder er mindreværdige, jøder og kristne uværdige og demokratiet er satans værk. Begrebet ’islamisme’ eksisterer ikke i islams hellige skrifter: Koranen, Hadith (traditionerne) og Sira ( Muhammeds biografi) og er derfor uvirkelige og uvedkommende for enhver muslim.

Vi kan åbenbart heller ikke leve med, at Taliban er en grusom og totalitær bevægelse, der nu genindfører sit tidligere rædselsherredømme i Afghanistan. Det blodige attentat i Kabuls lufthavn frigjorde vores fantasi og gav tanken flugt. Det var jo islamisk stat (IS), der udførte udåden, og så må IS jo være meget værre end Taliban, der ifølge vestlige medier gennemførte en fredelig magtovertagelse. Politikere og medier forsøger nu at overbevise os om, at attentatet var en ydmygelse af Taliban, der nu er på vej over på vores side og vil hævne sig på deres ’fjender’ i IS.

USA’s udenrigsministerium er endda gået så vidt, at de har udleveret navne og adresser på alle tilbageværende amerikanere til Taliban i den formodning, at de nye magthavere vil beskytte de strandede amerikanere mod de onde terrorister i IS, hvad der er en kynisk og hjerteløs handling mod de nu helt forsvarsløse amerikanere i landet. Hvis ikke Taliban myrder dem, vil de som gidsler kunne indbringe enorme løsesummer fra USA, hvad der er jo heller ikke er at foragte.

 Som sædvanlig er virkeligheden en helt anden end vores selvvalgte fata morgana. Både IS og Taliban er skåret over samme islamiske læst og bekender sig begge til den totalitære samfundsmodel, som er fastlagt i koranen, hadith og sira.  Vi så den islamiske virkelighed, da Taliban var ved magten i Afghanistan, inden vestlige styrker rykkede ind efter 11. september-attentaterne. Og vi så hverdagen i Mellemøsten under IS-kalifatet for få år siden. På sin seneste fremmarch mod magten i Afghanistan lukkede Taliban tusindvis af fængslede IS-soldater ud i friheden. Taliban har beskyttet IS mod udslettelse siden 2001, så det er svært at se det påståede fjendskab mellem disse to lige grusomme tyrannier. Det er i øvrigt kun en uges tid siden, at vore nye venner i Taliban satte ild til en stakkels kvinde, fordi de ikke kunne lide hendes madlavning. Og hva’ så? Nu er de jo gode nok.

12 Thoughts to “ER TALIBAN NU DE GODE OG ISLAMISK STAT DE ONDE?”

 1. Jeg bryder mig ikke om termen “islamisme”, men jeg så på et tidspunkt, at den faktisk er ældre end jeg troede

  “The term Islamism, which originally denoted the religion of Islam, first appeared in the English language as Islamismus in 1696, and as Islamism in 1712. The term appears in the U.S. Supreme Court decision in In Re Ross (1891). By the turn of the twentieth century the shorter and purely Arabic term “Islam” had begun to displace it, and by 1938, when Orientalist scholars completed The Encyclopaedia of Islam, Islamism seems to have virtually disappeared from English usage.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Islamism

 2. tavsen

  Godt spørgsmål? Erdogan udtalte for flere år siden, at der var kun 1 islam, men det passer ikke ind i statslønneafhængige mediers kontekst. Derfor må der hele tiden opfindes nye modeller. Og det gøres meget nemmere, hvis man ikke har læst koranen.

  “Minareterne er vores bajonetter, kuplerne vores skjolde og moskeerne vores kaserner”

  Og i 2017 var der således så mange kaserner
  “Der var i 2017 omkring 170 moskeer i Danmark,”

  Men der er nok en kommunistisk femårsplan på vej, så vi får et nyt antal til næste år.

 3. Ole B. Jensen

  Nu skal vi jo huske på at alle afghanere, talibanere, islamister og hellige krigere osv. der kommer til Danmark, ved et trylleslag bliver til danskere i samme sekund de sætter foden på dansk jord. Fra da af er de fredelige og dansksindede demokrater som kun ønsker at berige Danmark. Det véd vi jo alle fra DR, TV2 og Politiken. Det er jo kun dem fra “danskerlisten” der er blevet fløjet til Danmark. Så hvad er problemet?

  1. E. Frederiksen

   Ole, fantastisk god ironi.
   Hvor er det forfærdeligt med den uvidenhed omkring os.
   Det går helt galt.

 4. Ole B. Jensen

  PS: Nu er der så godt nok onde tunger som påstår at virkningen af trylleriet fordamper igen i løbet af få dage. Véd ikke om det passer, men HVIS det passer, så har vi danskere godt nok et meget alvorligt problem. For så risikerer vi jo at havne i samme situation som Sverige, der i dag ikke længere er en humanistisk stormagt, men mere en jungle, en galeanstalt, et shithole og en terrorstat. Men skal vi nu ikke bare være optimister og vedtage at de onde tunger nok tager fejl? Man har da lov at håbe!

 5. Ursula Overgaard

  VESTEN OVERSÅ DET AFGØRENDE – Drømmen – om at eksportere demokrati til den muslimske verden med militær magt – brast. ”… den afghanske regeringshær havde langt flere soldater, langt flere våben og langt flere penge til rådighed end Talebanerne. – Men Taleban har ISLAM, som er den stærkeste magtfaktor i Afghanistan. – Desuden har taleban-krigerne en meget effektiv strategi og stor erfaring fra mange års hellig krig mod Vesten.

  Taliban og USA, som har bekriget hinanden i 20 år, samarbejder nu, for at bekæmpe deres fælles fjende, Islamisk Stat. ( mellemøstkorrespondent i DR Nyheder Michael S. Lund) – Også tidligere har Taliban og Amerikanerne kæmpet sammen mod Islamisk Stat.

  Vesten er nu på vej til en større udfordring. Den massive ikke-vestlige indvandring til Europa vil ændre den vestlige kultur vidtgående. Selv om Vesten fortsat har stor militær magt, så svækkes Vestens fundament, fordi Vesten står ikke tilstrækkeligt fast på sine egne værdier.

  Uvidende, godtroende og politisk korrekte politikere bliver ved med at lukke øjnene for denne kendsgerning.

  Var det ikke Abraham Lincoln der sagde, at man kan narre alle mennesker én gang, man kan narre mange mennesker mange gange, men man kan ikke narre alle mennesker hver gang. Dette gælder dog ikke i Danmark

 6. Ole B. Jensen

  I sjældne og helt specielle situationer har der måske været en fælles interesse mellem USA og Taliban i at bekæmpe en afdeling af islamisk stat, men 98-99% af tiden har Taliban beskyttet islamisk stat og har samarbejdet med dem. Man kan ikke stole på MSM, når de fortæller om indvandring, islam og 117 andre emner, for MSM er ikke danskernes venner, og de er korrumperede af mediestøtten. (som KF ønsker fordoblet)

  1. E. Frederiksen

   100% enig

 7. […] ”Vi kan åbenbart ikke leve med, at Taliban er en grusom og totalitær bevægelse, der nu genindfører sit tidligere rædselsherredømme i Afghanistan. Det var jo islamisk stat (IS), der udførte udåden, og så må IS jo være meget værre end Taliban, der ifølge vestlige medier gennemførte en fredelig magtovertagelse. Politikere og medier forsøger nu at overbevise os om, attentatet var en ydmygelse af Taliban, der nu er på vej over på vores side og vil hævne sig på deres ’fjender’ i IS”. Læs Asger Aamunds indlæg på aamund.dk. […]

 8. Birte Lenskjold

  Det er faktisk grotesk at være vidne til udviklingen i Afghanistan. Nej, vel er Taliban ikke “de gode” og Isis nu “de onde”…begge grupper har hele tiden været ONDE og farlige for alle demokratisk tænkende mennesker. Stakkels afghanere, der lige havde fået noget af friheden at smage, ikke mindst kvinderne. Hvad ligner det, at Taleban går rundt og “forhører” alle mulige, slår dem og dikterer dit og dat. Det er så tilfældigt, hvem af disse “sortemænd”, du står overfor, og de handler som mennesker fra den sorte Middelalder. Jeg stoler ikke for en bøjet femøre på dem, og USA skal på ingen måde indgå i samarbejde med dem. Håber at alle amerikanske våben – hvis muligt – kommer med ud af dette stakkels land, fuldkommen ødelagt til trods for, at vi har ofret massevis af liv, og millioner af Dollars og andre valutaer….og praktisk talt ikke har fået noget som helst ud af de. Men ingen har lyst til at indrømme det…for så bliver det endnu mere latterligt, at vi har befundet os derovre i hele 20 år…hvor uendelig tosset og klodset for alle. Så er det sagt.

 9. Jørgen Jørgensen

  Læser man alle de kritiske netaviser, vil man se billeder af adskellige lande som på mange måder er ved at destruere sig selv. En berømt fransk forfatter taler om at Frankrig er en døende nation, fordi en hovedløs humanisme er gået helt amok, og er ved at fylde Frankrig med hykleri, tyranni og barbari. Han er nu blevet opfordret til at stille op til præsident-valget til næste år.

  Sammenlagt giver netavisernes artikler så mange barske og hårrejsende oplysninger, at også eller specielt danskerne har grund til at være meget bekymrede. Danmark er endnu ikke i frit fald lige som Sverige, men der mangler ikke meget i at vi danskere ryger samme vej som det blå-gule land, hvor terror og galopperende vanvid er blevet hverdagskost.

  Der er dog også opmuntrende tegn. I Frankrig, Italien og Canada er folk gået i gang med fredelige, men kæmpemæssige demonstrationer mod undertrykkelsen af folkets indfødsret og borgerlige rettigheder. Hundredtusinder er gået på gaden for at sige nej til
  politikere som misbruger deres magt. Kan ses hos Hodja mv.

 10. […] ”Vi kan åbenbart ikke leve med, at Taliban er en grusom og totalitær bevægelse, der nu genindfører sit tidligere rædselsherredømme i Afghanistan. Det var jo islamisk stat (IS), der udførte udåden, og så må IS jo være meget værre end Taliban, der ifølge vestlige medier gennemførte en fredelig magtovertagelse. Politikere og medier forsøger nu at overbevise os om, attentatet var en ydmygelse af Taliban, der nu er på vej over på vores side og vil hævne sig på deres ’fjender’ i IS”. Læs Asger Aamunds indlæg på aamund.dk. […]

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *