RØR IKKE VED FORSVARSFORBEHOLDET!

Partiet Venstre har fået den komiske idé, at forlange en folkeafstemning om det danske EU-forsvarsforbehold, der trygt har holdt os ude af Unionens fangarme siden 1992. Det er nok Venstres håb, at de kaotiske forhold omkring Afghanistan vil skræmme vælgerne til at søge militært ly i EU’s slappe favn, men den skal vælgerne nok ikke hoppe på. EU er ikke en demokratisk institution, men er reelt et departementchefstyre af kommissærer, der ikke er folkevalgte, men udpeget af medlemmerne. EU-parlamentet er et Mickey Mouse parlament uden beføjelser andet end de få lunser og smuler, EU-kommissionen har kastet ned i sandkassen. EU- parlamentet har ikke engang ret til at fremsætte lovforslag, som kun kan hidrøre fra Kommissionen.

Hvis vi deltager i EU’s voksende militære ambitioner, vil vi miste demokratisk kontrol med vores forsvar, der vil blive styret af bureaukrater i Bruxelles, som arbejder intenst på at centralisere den økonomiske, politiske og militære magt i Unionen. Det nedslidte danske forsvar bliver ikke mere effektivt af at komme under EU’s kontrol. Der skal helt andre boller på suppen. Det danske forsvar er så afpillet, at vi ikke engang kan stille med bare en enkelt kampbrigade på 5-6000 mand, hvad der er pinligt og dybt illoyalt mod NATO- alliancen. Hvis vi skal op på den aftalte normering på 2 procent af BNP, skal forsvaret tilføres 18-20 milliarder kroner om året. Det beløb kunne man jo finde i det årlige budget på 90 milliarder kroner, der finansierer livet for klienter importeret fra særligt islamiske kultursamfund.

Dernæst kunne vi flytte magten over forsvaret fra forsvarsministeriet og tilbage til generalerne, hvor den hører hjemme og samtidig skære kraftigt ned på det civile personel, der snart tæller flere ansatte end det uniformerede. Det er en slem løgnehistorie, når medier og politikere hårdnakket påstår, at USA har ladet Europa militært i stikken og løber fra sit internationale ansvar som verdens politibetjent. Tværtimod skar præsident Trump igennem og prioriterede USA’s støtte efter fortjeneste, således, at NATO-lande, der bidrog som aftalt, står først i rækken, og skulke-nationer som Danmark og Tyskland står som fortjent sidst i køen. USA yder fortsat en kompetent militær støtte til Estland, Storbritannien og Polen, som betaler fuldt kontingent.

EU ligger i dag politisk i ruiner og står over for en komplet reorganisering. EU- kommissionen har efter eget ønske i mere end 20 år haft ansvaret for at sikre Unionens ydre grænser, hvilket var forudsætningen for, at Danmark accepterede Schengen-aftalen. En totalfiasko for Kommissionen, der i 2015 afleverede EU til 2 millioner illegale migranter som et åbent landskab, hvor alle var velkomne til et herligt liv på offentlig forsørgelse. Dette afskrækker dog ikke Venstre, der gerne ser vores militære fremtid og nationale tryghed lagt i hænderne på de inkompetente og ineffektive kommissærer i Bruxelles.  Hvis vi siger ja til det, har vi ikke fortjent bedre.

14 Thoughts to “RØR IKKE VED FORSVARSFORBEHOLDET!”

 1. tavsen

  2. juni 1992 stemte jeg JA, ud fra at det hastede med en fælles EU-hær til at bevogte de ydre grænser. Det blev et nej. Som ikke kunne respekteres, så et nyt valg året efter. Uden min deltagelse. Når politikere ikke kan acceptere et valgresultat, er jeg færdig med at gøre min borgerpligt.

  Men trist at se, hvordan Litauen bliver løbet over ende af en folkevalgt diktator, der ønsker at straffe EU. Mennesker har så ufattelig lille betydning for politikere.

  5. aug. 2021 — Normalt modtager Litauen omkring 300 flygtninge på et år, men i løbet af de seneste måneder er flere end 4000 flygtninge kommet ind i landet”

 2. Ole B. Jensen

  Venstre er efterhånden et både folkefjendsk og landsskadeligt parti. Jacob Ellemann opfører sig som en radikal. Og det var det samme med Lars Løkke. Partiet er for adskellige år siden holdt op med at være borgerligt. Og mange af Venstres vælgere kan med god grund føle sig bedraget af Løkke der lovede at han ville stå for en meget stram indvandringspolitik. Men han leverede det stik modsatte. Oveni skrev han under på Marrakech traktaten, noget som stadig kan nå at udvikle sig til en stor ulykke for millioner af danskere.

  1. E. Frederiksen

   Ole, super godt indlæg, enig med dig.
   Tilgiver ALDRIG Løkke hans underskrift på Marrakech-aftalen.

   1. Frank Stamm

    Lars er en naiv tåbe – og nu er han helt uden politisk indflydelse !

 3. Ole B. Jensen

  Bortset fra det rammer Aamunds analyse virkelig midt i centrum af skiven. Den er en perfekt beskrivelse af EU-situationen og forsvarets situation. Det er decideret uhyggeligt så langt ud på overdrevet vi danskere er kommet, fordi de gamle partier har optrådt ansvarsløst og hovedløst de sidste tre-fire årtier. En langsom og snigende proces har undermineret og udhulet Danmarks sikkerhed og folkelige værdier. Det kan ende med at blive meget dyrt for vores nation og fædreland, såvel som for den enkelte dansker. Prisen kan blive så høj at alt går tabt, og alle danskere og deres familier går neden om og hjem.

  1. E. frederiksen

   Ole igen enig med dig.
   Asger er desuden altid fantastisk i sine indlæg og meninger.
   Har dyb respekt for ham, var han dog dog bare i Folketinget.
   Iøvrigt her en stor tak for ovennævnte indlæg.
   Tænk at man nu også skal være bange for partiet VENSTRE, der
   ledes af en RV.

 4. Steen Wrensted Jensen

  Så længe pressen er fuldt og holden i hænderne på “de røde”, vil det være nærmest umuligt at ændre noget til det bedre i Danmark. Nuvel, der findes “borgerlige platforme/netaviser”, men hvis de udelukkende når ud til forlods borgerlige, nytter det jo intet: der må tilvejebringes virkelig landsdækkende nyhedsformidling, som vel at mærke – akkurat som ugeaviserne – når frem til alle postkasser og pc’ere. Det er mig en gåde, at der tilsyneladende ikke er én eneste “rigmand”, som har mod på og vilje til et sådant projekt; men måske “kapitalen” slet ikke er så utilfreds med tingenes tilstand, som “vi” tror? – Og så må debattører i øvrigt have udstråling, ordet i deres magt og yde diverse journalister kvalificeret modspil og ikke – som man har det på fornemmelsen – optræde som en undskyldning for sig selv. Kort sagt: vi savner langt flere mennesker a la Asger AAmund!

  Steen Wrensted Jensen

 5. Ursula Overgaard

  DANMARKS FORBEHOLD ER VORES SIDSTE BESKYTTELSE MOD EN INKOMPETENT EU-ELITE. DET, DER ER VÆRRE END EN STAT, ER EN OVERSTATSLIG STAT, DER UNDERGRAVER DEMOKRATI, NATIONAL SUVERÆNITET, INDIVIDUEL OG POLITISK FRIHED.

  Opgivelsen af Danmarks forsvarsforbehold vil blive det sidste skridt i retning af at opgive den nationale suverænitet, og den endelige overtagelse af Danmark vil være tæt på tilendebragt. – Nedlæggelsen af nationalstaterne riskerer at ske ved at tømme nationalstaterne for funktioner, kompetencer og magt.

 6. Ole B. Jensen

  Er meget enig med Steen W. Jensen og Ursula O. Enten sørger danskerne for at netaviserne fremover bliver læst af mange flere, eller danskerne er færdige inden længe. Hvis de ikke vil kæmpe med ord og flyveblade m.m., vil de komme til at kæmpe på gaderne og andre steder, hvor de vil blive omringet af flokke af voldelige modstandere i overtal, så det enkelte offer ikke har en chance. Tag ved lære af hvad der foregår hvor vestlige lande er blevet invalideret af migranter. Antallet af europæiske og nordiske ofre for massetilstrømningen fra syd overstiger allerede 100.000 eller 200.000, og vil snart kunne tælles i millioner.

  At lukke øjne og ører for den skrupskøre, livsfarlige og altødelæggende politik som den talende og nassende klasse af politikere praktiserer, er den sikre vej til en grim, hæslig og grufuld fremtid. Millioner af ødelagte skæbner bliver prisen for passiv laden stå til.

 7. Ole B. Jensen

  Vi har radio, tv og aviser imod os. Uafbrudt søger de at narre os med følelsesporno, fortielser og falske påstande. Har lige hørt en rørende historie om en lille DANSK pige som var i Afghanistan og nu ikke kunne komme HJEM. Og familien var meget bekymrede, og moderen og søskende græd og græd.

  En smule efterforskning, og det viste sig at pigen overhovedet ikke er dansk, og hele familien havde været på ferie i det land de var flygtet fra.

  Afghanerne bliver i disse dage omtalt som særlig veltilpassede, arbejdssomme, skikkelige og taknemmelige. Men kriminalstatistikkerne siger det modsatte.

  Hundreder af danskere, hvis ikke tusinder, har mistet liv og helbred pga. indvandringen og dens vidtrækkende konsekvenser. Det ignoreres konsekvent af medierne og partierne. (som nok også vil ignorere hvad Islamisk Stat har udført af terror, senest bomber eller mortergranater i lufthavnen i Kabul) Samtlige partier i FT går ind for EUs og Merkels politik. (dog minus NB)

  Danmarks og vi danskeres fremtid hænger i en tråd der bliver tyndere og tyndere.

 8. Ole B. Jensen

  Iflg. flere kilder ligger afghanerne i den tunge ende af kriminaliteten. Men politikere, borgmestre, DR, Politiken og tv2 lyver frejdigt overfor danskerne. Er der ingen grænser for hvor mange skamløse løgne vi danskere skal udsættes for? De ca. 1050 afghanere som er blevet fløjet til Danmark i denne uge, kan blive til 5000 eller 8000 med familiesammenføringer, når afghanere flytter sig til Pakistan, Iran eller Turkmenistan, og via disse lande flyver til Danmark. Og derefter kan de 5 eller 8000 blive til 25 eller 40.000 osv. Hvoraf 90 eller 99% går ind for en islamistisk samfundsorden., iflg. Snaphanen, Document, Den korte avis og Hodjas blog etc.

  Sandheden er at Danmark er under besættelse. “Eliten”, nomenklaturaen, de politiske genier inde i den store grimme og skumle borg midt i Københavnstrup er ved at skubbe det danske folk ud over kanten til samme bundløse afgrund som Sverige er på vej ned i. Deres politik sender bekymring, depression, urét og død ind i stadig flere danske hjem.

  Vores demokrati er ved at være en illusion. Det må genopbygges, eller Danmark er fortabt.

 9. Ursula Overgaard

  Jeg lagt en kopi af Asger Aamunds ”RØR IKKE VED FORSVARSFORBEHOLDET!” på facebook og på Linkedin, som autom. sender det videre til Twitter. Jeg håber, det er OK? – Resultat indtil nu er omtrent 36 likes (minus Twitter)

  1. Tak, det er bestem OK. Jeg er glad for at materialet kommer rundt.

 10. Jørgen Mikkelsen

  Spot on Asger! Danmark har selv været med til at stifte NATO. Vist har der været “huller på vejen” men pagten har sikret fred og frihed siden 1949. Det kaste man ikke bare “ud med badevandet”. Vi har ikke brug for konkurrencer forsvarsorganisationer; men bør slutte endnu bedre op om NATO. Vi kunne fx starte med arbejde os op til at betale medlemsbidraget 2% af BNP

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *