BLODHUNDENE SAT PÅ TRUMP

Journalisten Samuel Rachlin omfatter den tidligere præsident Trump med et luende, patologisk had, der omtåger hans hjerne og gør ham til nyttig idiot for konspiratoriske kredse i USA, der nu har lanceret deres nye karaktermord på eks-præsidenten. Demokraterne og hovedmedierne omtaler den amokramte demonstration den 6. januar som et kupforsøg og beskylder dagligt Donald Trump for planer om at føre USA ind i et totalitært styre. For enden af US-mediernes navlestreng sidder Samuel Rachlin, der i en selv for Rachlin perfid Berlingske-kronik nu beskylder Trump for at have planlagt et statskup den 6. januar. Men ikke nok med det. Rachlin giver den mere gas ved at hævde, at Trumps egentlige plan og strategi er at indsætte sig selv som livstidspræsident efter russisk og kinesisk forbillede. Dette glidende statskup vil ifølge Samuel Rachlin blive gennemført ved et strammere greb om det Republikanske parti og en ændring af valglovene i delstaterne, således at Demokraterne kommer i permanent mindretal.

Rachlins Baron Münchhausen-lignende konspirationseventyr er uden noget som helst hold i virkeligheden og afslører kun, at der ikke er huller i Rachlins uvidenhed om et statskups anatomi. Forudsætningen for et statskups succes er først og fremmest, at kupmagerne har militæret med sig. Ikke kun en del af militæret, men det hele. Ellers går det som i Tyrkiet i 2016, hvor kun en del af forsvaret ville deltage i afsættelsen af præsident Erdogan, hvilket mislykkedes, da størstedelen af hæren ikke ville være med.

 Et statskup kan kun lykkes, hvis oprørerne sikrer sig kontrol med samfundets nøglefunktioner, som er parlamentet, medierne, trafikale knudepunkter, politiet og universiteterne. Denne omfattende magtovertagelse kan naturligvis kun realiseres gennem en nøje planlagt og gennemført militær kampagne. Denne operation kan ikke gennemføres i USA, da skrivebordsgeneralerne i Washington hader Trump, der ser dem som en del af den foragtelige ’dybe stat’. Til gengæld var Trump som præsident populær hos feltgeneralerne, fordi han overlod initiativ og handling til dem, der havde støvlerne på i brændpunkterne. Hvis Rachlins betændte fantasier om Trump skulle gennemføres, ville det kræve en forfatningsændring, der satte demokratiet ud af kraft. Dette forudsætter et overbevisende stort flertal i Kongressen, hvad der er umuligt at opnå, også fordi Højesteret som USA’s forfatningsdomstol omgående ville blokere for enhver plan om at suspendere folkestyret og erstatte det af en totalitær stat med en diktator valgt på livstid.

  Hverken det Demokratiske parti eller Samuel Rachlin lader sig dog forvirre af kendsgerningerne, og op til det kommende præsidentvalg vil vi se utallige fantasifulde angreb på Trump og Republikanerne på samme måde som i Trumps præsidentperiode, hvor han af medier og Demokraterne blev anklaget for landsforræderi, bestikkelse, seksuelle perversiteter, afpresning og obstruktion af domstolenes arbejde. Alt sammen blev afsløret som løgn og opspind, men det sværtede Trump nok til, at han tabte valget.  Rachlin & Co er nu i gang med opvarmningen til det perfekte karaktermord. Om ikke andet bliver det underholdende.

13 Thoughts to “BLODHUNDENE SAT PÅ TRUMP”

 1. tavsen

  Hvad skulle de statslønneafhængige medier dog kagle om, hvis de ikke havde Trump?

  Det var en velsignelse, Sofie Linde fik prikket hul på den betændte byld DR,. Siden da er det væltet ind med sexanklager i f. eks. Radioens Pigekor.

  Over 25 år har de statslige medier haft travlt med at jagte DF. Den mindste stavefejl blev udskreget som det endegyldige bevis på deres dumhed.

  Siden klapjagten ophørte (TAK, Sofie), har DR fået afsløret flere misbrug af kommunale kreditkort. Mon ikke det danske samfund har mange Britta Nielsener, når pengene og kreditkort sidder så løst?

  1. E. Frederiksen

   Enig Tavsen

 2. Bent A

  En blanding af løgnepropaganda, korruption, fanatisme, valgsvindel og ideologisk galskab kan kaste ethvert samfund og dets borgere ned i et helvedesdyb, hvorfra man måske aldrig kommer op igen. Eller det lykkes kun hvis der kommer hjælp udefra eller fra højere magter.

  Da Tyskland af de brune socialkommunister i 1945 var sendt ned i dybet, var tyskerne så heldige at det endte med at de efter mange lidelser fik lov til at komme ovenpå igen. Men millioner af soldater og civile fik dog aldrig deres ødelagte liv tilbage.

  Hvis Europa bliver islamiseret er det ikke sikkert at europæerne nogensinde kommer tilbage til en lys og menneskeværdig tilværelse. For de risikerer at blive gjort til slaver og trælle eller at blive udryddet. For en overmagt kan være ubarmhjertig.

  Et par eksempler er nazisternes planer om at sulte, fryse og gasse 40-50 millioner civile ihjel, og kommunisternes massakrer på egne sagesløse, fredelige og uskyldige borgere. Millioner af bønder og byboere omkom som følg af den røde terror.

  Dem som tror at islamisters, talibaneres og afrikaneres stormløb mod Europa kan ende med idyllisk multi-kulti, er uvidende, historieløse og overnaive, eller helt forrykte typer. Eller de er hjernevaskede af radio, tv og papiraviser.

  Det er på tide at vælgerne tager sig sammen, og begynder at tænke sig grundigt om. Hvis folkestyret bliver ved med at være domineret af skolepiger, skoledrenge, politikerbørn, taburetklæbere, pampere og rødkålshoveder, ender det rivende galt. Nutidens faktaresistente og woke pladderhumanisme kan slutte i en større katastrofe for Vesten end 1. og 2. verdenskrig tilsammen.

  Hvor galt det kan gå, hvor ufatteligt rædselsfuldt det kan blive, kan man få en anelse om ved at læse Antony Beevors bøger, bl.a. “Anden Verdenskrig”. Man kan evt. starte med kapitlet “Europa bag pigtråd” om den fantastiske ondskab og hensynsløshed hvormed besættelsesstyrkerne anvendte deres magt.

  1. E. Frederiksen

   Bent A,
   Fantastisk godt og desværre rigtigt indlæg. Tak.
   Hele dit indlæg er som de tanker, jeg selv har.
   Frygteligt. Ja værre end 1. og 2. verdenskrig, da det
   er svært at se, at Europa kan få et ordentligt liv efter
   er måske er udryddet.
   Som sædvanlig også tak til Asger, der som sædvanlig er
   suveræn i sine indlæg og meninger.
   Burde sidde som statsminister.
   statsminister.

 3. Søren Lund

  Du.har fuldstændig ret.

 4. Bent A

  Hvad USA angår, var det jo en omfattende sammensværgelse der endte i et uærligt valg og et rødt og korrupt statskup. Og særdeles negative og ulykkelige konsekvenser begyndte at myldre frem med det samme. Det kan ende med en gigantisk katastrofe for både USA og resten af verden.

  Joe Biden og Nancy Pelosi administrationen og en uduelig overgeneral har nu bevæbnet hundredtusinder af ekstremister og fanatikere med moderne våben, og har forsynet dem med astronomiske beløb i dollarsedler.

  Kabuls fald er så den foreløbige kulmination på det nye regimes fejlgreb og tåbeligheder. Men det kan blive endnu værre. For demokratiet og ytringsfriheden m.m.m. i USA risikerer at forsvinde fuldstændig, hvorefter USA kan blive til et kinesisk kontrolsamfund og et barbarisk, stalinistisk og pol potsk diktatur som beskrevet i bøger som “Gulag Øhavet”, “1984 ” og “Fagre nye verden”.

  Hvis USA s demokrati kollapser, vil det også få grimme konsekvenser for Europa, som allerede er destabiliseret langt hen ad vejen. Læs selv om hvor slemt det står til i Frankrig, England, Sverige og Tyskland. Eric Semmour har sagt at Frankrig er ved at slå sig selv ihjel.

 5. Bent A

  PS: Det er godt og fint hvis Ursula Overgaard og andre bringer Aamunds fremragende artikler videre, for danskernes eneste chance for at undgå undergang, består i at vælgerne og borgerne får at vide hvad der er ved at ske med Danmark og Europa. Det vil måske også være værd at sende kommentarerne videre? Oplysning, debat, kritik og folkelig nytænkning er vel det eneste der kan forhindre at fremtiden bliver et vågent mareridt.

 6. Steen Wrensted Jensen

  I aftes sad jeg og genså Ronald Reagan’s sidste tale til det amerikansk folk; det er meget tankevækkende, hvad han får sagt, ikke mindst henset til den tid, vi nu, ca. 32 år senere gennemlever. Jeg medgiver, at Trump næppe agerede lige så takt- og stilfuldt som Reagan, men Trump’s syn på USA, på det at være amerikaner synes mig at flugte ganske godt med Reagan’s Amerika, og det var vel ikke så ringe endda!?
  Sjovt nok er vore dages “kunstnere”, herunder skuespiller af mange set som særdeles vidende og kompetente mennesker, hvis mening i tide og utide bæres til torv af vore enøjede medier. – Reagan havde en fortid som skuespiller, og det blev (bliver) altid nedladende omtalt i forbindelse med hans tid som præsident (tænk blot på “idioten Svend Aukens ytringer om Reagan!). At Reagan, før han blev præsident, var guvernør i Californien med 4-5 gange så mange indbyggere som Danmark og dér formodentlig har høstet ganske megen ledelseserfaring, forbigås stort set altid. Næ, den tids skuespillere havde ingen forstand på politik. . . Nu prøv at lytte til/se Reagan’s “Farewell”, og ér – set i forhold hertil – så Trump egentlig helt galt afmarcheret? IKKE som jeg ser det!

  President Ronald Reagan’s Farewell Address to the Nation. January 11, 1989
  https://www.youtube.com/watch?v=FjECSv8KFN4

 7. Piotr

  Tanten har bragt flere artikler for nylig, der ene og alene har haft det formål at miskrediterer Trump.
  Skræmmende hvordan danske MSM er styret af Mette Fusk og Ursula i EU.
  Tanten nedværdiger sig til at bringe “fake news” om Trump og Republikanerne, løgn & latin. Rent bestillings arbejde!
  Hvordan syntes du selv det går Tom Jensen?

  Stem NB! SIAD! P.

  1. Steen Raaschou

   Follow the money. Ejerne må have bestilt kampagnen mod Trump. Journalisterne kunne umuligt have fundet på så mange løgne selv

 8. Christian Uhrskov

  Uden at tage stilling til det mere specifikke budskab om Samuel Rachlin, undrer det mig at en person som Donald Trump, på nogen måde kan opfattes som et ansvarligt menneske, værdigt til et embede som Amerikas præsident. Man kan da bare høre ham selv tale.
  Med den enorme mængde af løgn, opspind og fordrejning af virkeligheden, er det da ikke underligt at man kunne mistænke ham for planer/ønsker om at ville føre USA ind i et totalitært styre. Stormen på Capitol Hill, var naturligvis foretaget af landsbytosser, men som det har vist sig, var DT jo med til at opildne til det og hans tosserier kommer vi sikkert til at høre mere til, eftersom han stadig har godt fat om nosserne på det republikanske parti – den dag i dag. (hør fx den seneste smædevideo om Bidens “fadæse”)
  For sådan en som mig, er det sådan set enkelt. Det synes jeg også at det burde være for en kløgtig mand som Asger Aamund og andre. Prøv lige at høre og se hvordan DT fører sig frem – og herefter lyt til hvordan en person som Barack Obama taler og fører sig frem. Er det ikke åbenlyst? Skriger det ikke til himlen?

  1. Obama har i sin præsidentperiode intet præsteret ud over en serie globale skåltaler. Her er, hvad Trump har præsteret: den højeste økonomiske vækst i mange årtier, en skattereform, der førte til den højeste beskæftigelse nogensinde for afro-amerikanere og latinoer, betydelig stigning i realindkomsten for 80 procent af alle amerikanere, kriminalreform, der gav indsatte mulighed for faglig uddannelse, Abraham-fredsaftalen i Mellemøsten og likvidering af nogle af verdens farligste islamiske terrorister. Og hvad er der så i vejen med det?

 9. Tut Holm

  Hvor har du ret.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *