ER ISLAM ANTISEMITISK?

Nej, den islamiske ideologi er ikke antisemitisk, da islam er et arabisk kulturfænomen og dermed semitisk som også den mosaiske tro. Ifølge islams hellige skrifter er muslimernes stamfader den jødiske patriark Abraham, hvis søn Isak blev stamfader til Israels tolv stammer.  Abraham avlede imidlertid først sønnen Ishmail med den egyptiske slavekvinde Hagar. Da Abrahams hustru Sara på sine gamle dage alligevel blev gravid og fødte sønnen Isak, blev Hagar og Ishmail sat på porten og måtte vandre bort i ørkenen, hvor de blev reddet af en engel udsendt af Allah himself.

Når islam alligevel rummer et voldsomt had til jøder, er det således ikke af racistiske eller antisemitiske årsager, men fordi den jødiske tro og kultur modsatte sig den fremstormende islamiske ideologi og nægtede at konvertere til Allah og Muhammed. Omkring år 600 var hele Middelhavsområdet og store dele af Mellemøsten kristent, men rummede også en talrig jødisk befolkning. På det tidspunkt var Romerriget i opløsning og hårdt ramt af en pestepidemi, der havde bortrevet halvdelen af befolkningen. Samtidig var at stort antal arabiske stammer ved at organisere sig i en formidabel kampstyrke, der byggede på arabernes mangeårige erfaringer som lejesoldater i den romerske hær. Der havde de trænet og kæmpet i professionel krigsførelse. De beherskede disciplinerede troppebevægelser i både forsvar og angreb, moderne signaltjeneste, samordning mellem rytteri og infanteri og konstruktion af krigsmaskiner og belejringstårne. I perioden mellem år 600 og 900 blev først Mellemøsten, så Nordafrika og endelig store dele af Spanien erobret af de arabiske hære.

I samme tidsrum blev den islamiske ideologi udviklet, fordi de arabiske ledere havde indset, at både den jødiske og kristne tro og kultur udgjorde et stærkt folkeligt bindemiddel, der gav identitet og sammenhold. Den islamiske bibel indeholder tre ’testamenter’, koranen, hadith (bogen om traditionerne) og sira (Muhammed biografi). Omkring år 900 var den islamiske ideologi udviklet som  personkult, samfundssystem og tro nogenlunde som den version, der gælder i dagens islamiske kultur. Ideologien og de tre ’testamenter’ indeholder en lang række hadske udfald mod jøder og anvisninger på, hvordan den troende muslim skal undertrykke og mishandle jøder. Og da islams hellige skrifter af alle muslimer opfattes som Allahs egne ord eller vilje, er det en ufravigelig pligt for enhver muslim at hade og foragte jøder og bekæmpe dem overalt, hvor det er muligt. Præcis som vi ser det i nutidens islamiske samfund.

Et godt eksempel på islams jødeundertrykkelse i praksis finder vi i maurernes samfundssystem i Andalusien, som de arabiske hære erobrede omkring år 750. Professor, dr. Dario Fernandez-Morera skildrer i sit meget roste historiske værk ’The Myth of the Andalusian Paradise’ de jødiske borgeres hverdag under den islamiske administration:  Det var forbudt for jøder at bygge synagoger. Jødiske bygninger skulle være lavere end muslimske huse. Jøder måtte ikke bære våben eller ride på heste, men skulle holde sig til æsler, der var lavere end de heste, muslimerne kunne ride på. Jøder skulle være høflige og adlydende over for muslimer. Jøder måtte ikke benytte sig af badehuse og restauranter, hvor muslimer holdt til. En jøde måtte ikke vidne i retten mod en muslim, som ikke kunne idømmes dødsstraf for mordet på en jøde. Derimod kunne en jøde, der dræbte en muslim, trygt regne med at blive henrettet. En muslimsk mand kunne gifte sig med en jødinde, men deres børn skulle opdrages som muslimer. En muslimsk kvinde kunne aldrig gifte sig med en jødisk mand.

Det var forbudt for jøder at missionere og klæde sig som en muslim. Jøder skulle bære et synligt tegn på deres klædning, der identificerede dem som jøder. En hat, et emblem eller et stykke gult stof. Senere tiders jødestjerne var således genbrug fra middelalderens Andalusien. Udover disse ydmygende foranstaltninger blev titusindvis af jøder solgt som slaver fortrinsvis til primitive berberstammer i Nordafrika. Alle jøder skulle betale en særskat (jizya) til den islamiske administration for at markere deres status som undermennesker. Administrationen af den jødiske befolkning ikke bare i Andalusien men i alle i islamiske samfund stammer fra den berygtede Umars Traktat fra år 637.

Jødernes hårde liv under det islamiske åg er en direkte konsekvens af de påbud om undertrykkelse og drab på jøder, der i rigt mål findes i de tre islamiske ’ testamenter’, som tilsammen indeholder flere jødehadende passager end man finder i Adolf Hitlers Mein Kampf. Ikke desto mindre har eftertidens historikere skabt en sælsom myte om ’det andalusiske paradis’, hvor muslimer, jøder og kristne levede sammen i fred og broderskab. Politikere og medier refererer i tide og utide til guldalderen i Andalusien som eksempel på, at fredelig sameksistens mellem muslimer, jøder og kristne er mulig: ”Islam har en stolt tradition for tolerance. Det ser vi i den historiske udvikling i Andalusien og Cordoba”, proklamerede Barack Obama på Cairos Universitet i juni 2004.

Islams jødehad har svinget i intensitet gennem historien, men er nu blusset op igen til nye højder. Den vestlige ungdom har i store skarer meldt sig under jødehadets faner legitimeret af den falske myte om jødernes udryddelse af det palæstinensiske folk. Ingen jøde tør vise sig på gaden i de vestlige demokratier med kalot eller davidsstjerne. Jødiske skoler og synagoger må bevogtes.  Jøder holdes ude af universiteter og medier. Vi mærker atter suset fra islams Andalusien. Og hvad gør vi så ved det? Vi tier og samtykker.

73 Thoughts to “ER ISLAM ANTISEMITISK?”

 1. Iht. til Wikipidia fødes der dagligt 400 børn i Gazastripen. Da vi nu har rundet ‘Dag 200’ i Israels oprydningsaktion i Gaza – er der derfor født over 80.000 nye børn. De Hamas-kontrollerede medier beretter om over 12.000 dræbte børn (under 19 år) i perioden.
  Det må være første gang i verdenshistorien at der sker en befolkningseksplosion samtidigt med et såkaldt genocide (udryddelse af et folk).

  1. Blot et par bemærkninger

   Hodjas blog har påvist at Hamass tallene er fantasi-tal.
   Tallene er vildt overdrevne.

   At pressen, TV2 og DR tit citerer disse tal uden forbehold, viser
   hvor useriøse og upålidelige de er.

   1. Bent A:

    På Hodja bliver der lagt så meget fordrejet og manipuleret lort op, men du har ikke den mentale kapacitet til at gennenskue det. I stedet anvender du utilbørligt flere gange dagligt Aamund’s blog som din private opslagstavle for alle de underlødige hjemmesider du sidder og lapper i dig hele dagen.

    Jeg har søgt på Hodja for at finde artikler om påståede ‘vildt overdrevne fantasi-tal’, men kunne kun finde en artikel, som omhandler et højere antal omkomne kvindelige UNWRA-medarbejdere end mandlige. En forklaring søges derefter afdækket ved nogle simple grafer, men det er selvfølgelig ikke bevis på noget som helst. Du må gerne linke til artikler hvis jeg skulle have overset dem.

    Historisk har diverse opgørelser af antal ”omkomne” vidst sig at være nogenlunde korrekte. Om de rigtige tabstal så ligger 10-20% fra skiven spiller en mindre rolle.

    Det interessante er, at Hamas i deres statistikker rubricerer teenagere som ”børn”, men alle burde vide, at en ung Hamas-kriger på 13-19 år sagtens kan trykke på aftrækkeren, fodre raketrør eller lave snore-miner mv.

    Desuden bliver døde over 70 år heller ikke længere rapporteret selvstændigt. Iht. Wikipidia dør cirka 80 personer dagligt i Gaza en naturlig død – svarende til over 16.000 siden oktober 2023. Hvor mange af dem skjules med i statistikkerne over omkomne?

    Med hensyn til DR/TV2 – så er det påfaldende, at de ikke rapporterer om de indtil nu over 3500 sårede og dræbte israelske soldater under oprydningen i Gaza.

    Se det er nemlig et land med kongenosser, som for at hjemhente de resterende godt 130 gidsler er villig til at miste flere tusind mand. Respekt.

    1. Blot en bemærkning

     Er NielsPoulsen/ P. Skov nu begyndt at kalde sig ThomasM ?

  2. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

   MAGTENS SKJULTE DAGSORDEN

   EUs nye migrationspagt vil føre til en gigantisk katastrofe
   siger Tjekkiets premierminister. (indtil fornylig). Han mener
   at den vil resultere i terror, blodbade og borgerkrige i Europas lande.

   Politisk fremkaldte eller kunstige kriser truer danskerne.

   Snaphanen og Hodja viser videoerne.

   1. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

    Hvad “vaccinerne” angår, har mange “tunge drenge”
    advaret imod dem. Kapaciteter som dr. Malone, dr. Campbell,
    dr. Yeadon og mange flere, hvoriblandt nobélprimodtagere i
    kemi, fysik og medicin. Så der må jo være et eller andet med
    Pfizers og Modernas præparater som ikke er normalt.

    Det med co2, solen og klimadannelsen
    er i princippet nøjagtig det samme i dag som for 100, 200, 500 og
    5000 år siden osv., og hvis man læser bøger om fotosyntesen og
    solen, bøger fra 1970 til 1990, er de enige om at co2 er en nyttig,
    nødvendig og harmløs del af luften. Uden co2 ingen planter, ingen
    skove, ingen kornmarker, ingen buske eller blomster.

    Det ser ud som om du og NP er blevet narret af Greta Thunberg og
    de andre aktivisters propaganda.

 2. Chrborg: Et loppecirkus med 179 lopper

  I går og i dag jøderne, i morgen jyderne.

  Det som Aamund her fortæller, burde politikerne jo selv have undersøgt
  og fundet ud af allerede for 30-40 år siden. Men i vores moderne tider
  er både politikere, journalister og vælgere så åndsformørkede, at de ikke
  kan finde ud af selv enkle og simple ting. Moderne politik er præget af dyb
  uvidenhed og debil/ imbecil tænkning. Partierne opstiller efterhånden kun
  kandidater som er på sinkestadiet, eller som føjeligt lystrer partitoppens
  mindste vink. I radikale partier står det særlig slemt til. Her er det nok at
  have en stor kæft. Om kandidaten derudover er sindssyg, storbytosse,
  idiot eller rablende feminist og globalist er komplet ligegyldigt.

  1. Alle de gamle partier er utroværdige

   Politikerne er nu blevet så vanvittige, at de forærer
   danskernes land, byer, boliger, kvinder, penge, skoler, arbejdspladser,
   butikker, hospitaler og hele fremtid væk til kulturfremmede fra 45-50
   afrikanske og arabiske lande. Det er vanvid og forræderi af den mest
   destruktive slags.

   Når politikerne bliver færdige med deres afrikanisering
   og islamisering af Danmark vil intet være tilbage til danskerne. Som yder-
   ligere af Chrborg angribes med meningsløse co2-afgifter og dødsensfarlig
   WHO og WEF politik samt feministisk familiepolitik og kommunistisk land-
   brugspolitik, den såkaldte grønne omstilling.

   Dansk politik minder mere og mere om svenskernes. De har omskabt
   Sverige til en bananstat præget af vold, mord og bomber, og af kommuner
   der er gået fallit. I Danmark ser vi nu en lignende udvikling.

   1. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

    🙁 🙁 🙁

    1: MINDST 300 MILLIONER PÅ VEJ TIL EUROPA FRA
    AFRIKANSKE, ARABISKE OG ISLAMISKE LANDE. OG EU STØTTER
    INVASIONEN OG BESÆTTELSEN AF EU-LANDENE. 🙁

    2: HISTORIENS VÆRSTE MEDICINSKE FORBRYDELSE. DØDELIGE
    OG INVALIDERENDE BIVIRKNINGER HAR RAMT MILLIONER AF
    GODTROENDE OFRE. 🙁

    3: KOMMUNISTISK OG FEMINISTISK FAMILIE- OG SKILSMISSEPOLITIK
    ER ET TERROR-REGIME MOD FORÆLDRE, BØRN, MÆND OG FAMILIER. 🙁

    IF EUROPE DOES NOT WAKE UP, WE WILL ALL BE DEAD !!!

    Hos Snaphanen og Hodja er der mere om det mørke vanvid som
    snart kan opsluge Vestens lande.

    1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

     Ekstra milliarder af kroner til Ukraine

     I dag har næsten samtlige partier stemt ja til at give endnu
     en stor pengepakke til flere våben til Ukraine, denne gang
     4400 millioner kroner oveni de titusindvis af millioner af
     kroner som allerede er sendt ned til Zelensky. (Men hverken
     i dag, i går eller i morgen vil der blive givet et lillebitte beløb
     til genopretning af vores sundhedsvæsen) Støtten vil ret
     sikkert trække myrderierne i langdrag og den vil 100% øge
     risikoen for at krigen kommer ud af kontrol og ender i en
     langt større krig. Selv DF, SF, LA og DD stemte ja. Og S, V,
     M samt R og C stemte selvfølgelig ja.

     På nettet kan man se D. Mcgregor sige at 600.000 ukrainske
     soldater har mistet livet, mens en million er blevet kvæstet
     og invalideret. D.M. hævder at der ikke tages hensyn til den
     ukrainske befolkning, og at krigen er tabt for ukrainerne,
     selvom de evt. kan fortsætte krigen længe endnu. Han siger at
     blodbadet bør stoppes via forhandlinger.

     Scott Ritter mener at Israel er i meget stor fare pga. Irans
     enorme våbenarsenal. Han siger at Israels nedskydning af
     raketter kun var en delvis succés. En luftbase blev ramt, og
     Iran brugte kun umoderne og langsomme droner og raketter.
     Bliver der tale om en næste gang kan Iran sætte tallet på
     angribende materiel op fra de 300 til 3000-5000, deriblandt
     supersoniske droner og raketter.

     Jesse Watters og Tucker Carlson påviser tilsyneladende at
     retssagerne mod Trump er politisk forfølgelse. Sager uden
     ægte juridisk indhold. Find videoerne hos Youtube

     Jyllandsposten skriver at dampen er ved at gå af USAs økonomi.

     Og JP har også en artikel om at firmaet McKinsey er indblandet
     i en medicinsk skandale vedr. opioider tabletter, som har dræbt
     over 100.000 unge amerikanere i 2023. De fleste af tabletterne
     er dog blevet indsmuglet og solgt på gaden.

    2. De tre musketerer

     UHØRT SKARP ADVARSEL MOD EUs POLITIK

     En tidligere premierminister i Tjekkiet
     har holdt en tale hvor han på det allerskarpeste advarer
     mod EUs nye migrations pagt. Han lægger ikke fingrene
     imellem, men siger: This pact will not cure Europe, but
     will destroy it. Han taler om “poison”, “cancer”, “assisted
     suicide”, “the road to hell”.

     Her er altså for en gangs skyld en minister fra et stort
     parti som tør sige sandheden ligeud, om hvad EU-toppen
     har af planer. Planer som vil vende bunden i vejret på
     EUs lande.

     1. PS

      Hvis man ser talen hos Snaphanen,
      kan man benytte lejligheden til også at blive
      oplyst om at visse medicinske præparater
      har haft grufulde bivirkninger.

 3. Karl Martell

  Og efter jøderne kommer turen til de kristne. Det rinder ud for kristendommen i Mellemøsten.

 4. Ole Madsen

  Det er en strid om ord. Skal antisemitisme betyde aversion mod islam såvel som jødedom? Nej! Som sproget har udviklet sig, mener jeg ordet ene og alene betyder aversion mod jøder. Aversion mod muslimer må kaldes antiislamisme eller antimuhamedanisme eller sågar islamofobi, som jeg vedkender mig.

 5. Karsten Jensen

  Kierkegaard

  Det hændte på et Teater, at der gik ild i Kulisserne. Bajads kom for at underrette Publikum derom.

  Man troede det var en Vittighed; og applauderede; han gentog det, og man jublede endnu mere.

  Således tænker jeg, at Verden vil gå til grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der tro, det er en Vits.

  Søren Kierkegaard

  Men han har nok ikke troet, at vi ville gå til grunde p.gr.a. hordevis af millioner og atter millioner af arabere og afrikanere, som vi selv har inviteret herop. Så dum kan ingen være…..

 6. der Adler

  Den gode Asger Aamund, begiver sig ud på et sprængfyldt område, hvor 3 trosretninger er involveret-jøderne-kristne-muslimer.
  Ifølge mine kundskaber i latinskolen, blev Jerusalem erobret år 70 e.v.t., og igen år 132 e.v.t. (Simon bar Kocba.
  Godt nok kan man sige, så gik der nogle århundrede, hvor en anmasende såkaldt religion vandt frem-nemlig musel mændende. Det meste af Mellemøsten var da kristnet (talte sprogene/aramæisk/persisk).
  Hos islam hed det ikke at vende den anden kind til – og bare modtage – ville man ikke konvertere til muslim, var der kun tre muligheder: konverter, betal skat (dhimmi-2.kl.borger), eller bliv halshugget.

  Som et paradoks i konflikten mellem Israel og palæstinenserne, så har den seneste DNA forskning vist, at palæstinenserne er mere jøder end de østeuropæiske ashkenazi (Khazariske) jøder som har magten i dagens Israel, og som er landets sekulære elite. Palæstinenserne og de sefardiske jøder deler DNA, hvorimod ashkenazi jøderne deler DNA med kurderne og et tyrkisk folkefærd ved navn khazarerne. Ashkenazi jøderne er genetisk mere kurdere og tyrkere end de er genetisk jøder.
  Det er genetisk bevist, at ashkenazi jøderne som udgør 90% af verdens jøder, er af kurdisk/tyrkisk afstamning.
  Da jøderne var i deres fangenskab i Babylon (Irak) gjorde de oprør, og af frygt for jøderne konverterede kurderne til jødedommen. Da de blev udfriet af trælddommen drog de til det nuværende Israel. Da romerne i år 70 e.v.t. rev templet i Jerusalem ned, flygtede mange af de kurdiske jøder ud i verden. I 800-tallet overtalte de de tyrkiske Khazarere og nogle kurdiske stammer til at omvende sig til jødedommen, hvor de så har spredt sig til det meste af jorden.
  Muslimerne stammer fra Ismael der var søn af Abraham /Ibrahim + trælkvinden Haga, og jøderne stammer Abraham + hans kone Sara.

  Islams oprindelse bør man nok sætte et stort spørgsmål tegn ved. Jeg vil anbefale at læse bogen ” Muhammed-Da imperiet fandt sin profet, Ny forskning i islams tidligste historie af Morten Rydal (Hovedland 2020), og angående solstråle historien om den Iberiske halvø, vil jeg anbefale bogen ” Korstogene – islams ekspansion og kristen modoffensiv” af Michael Pihl + Jesper Rosenløn (Frydenlund 2016).

  Islam påstår det er en religion – ovenikøbet tolerant/fredselskende – men det er den sidst ankomne. Og så vil denne opkomling diktere, hvordan vi andre skal opføre os!!!
  Aldrig tale om.

  Som tidligere FN-soldat må jeg sige, at tilværelsen ved fronten kræver handling. Hvis udviklingen fortsætter som den har gjort de sidste 40 år, så er der kun den nødtvungne vej tilbage: Det private initiativ, for tilværelsen ved en frontlinie kræver aktiv handling, hvis man ikke selv vil gå under.
  Danske ofre for muslimsk vold og chikane, henter ikke megen sympati fra myndigheders side, og politiets ageren eller mangel på samme, er rystende, især når man ved, at de har monopol på magtanvendelse. Hvis politiet ikke magter eller er villige til at håndhæve sit magtmonopol, kan de heller ikke regne med, at folk vil forblive passive. Her kan man så forestille sig, at det private initiativ tager over.
  Så kan politiet som de er så gode til, gå rundt og agere dialogbetjente, samt være legeonkel og kramme borgerne.
  Alle Folketingets partier, burde som noget selfølgeligt – efter 40-50 års fejlslagen politik -, lægge alle taktiske partihensyn til side, sætte sig sammen, og så for Danmarks skyld (overlevelse) finde en politik, der ikke på sigt vil undergrave det Danmark de fleste holder af. Der bør ikke tænkes på hvad udlandet, EU eller godhedsindustrien mener, eller hvad vi for en 70 år siden underskrev af konventioner, men hvad der er godt for Danmark, det er det vigtigste. Kan politikerne ikke finde konsensus, så må man give magten fri til borgerne, så de kan værge for sig, efter at politiet har kastet håndklædet i ringen. Men kønt, det bliver det ikke. Det er aldrig kønt, at skulle rydde op efter
  blå eller rød regering, så er der tilsyneladende ingen af dem, der kan eller vil fjerne den muslimske chikane fra vort samfund. Borgernes pligt er herefter at fjerne både politikere (ud på historiens losseplads) og muslimer fra vort samfund. Begge parter har vist sig uduelige!

  1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

   Vores hjernedøde politikere ikke bare undergraver
   vores samfund, kultur og fremtid, de er i færd med at UDSLETTE
   os og vores land. Vi er nu 3. rangs borgere i vores eget land.

   Borgens politikere foragter og hader os. Deres foragt viser de ved
   at fifle, lyve og løbe fra alle deres løfter, og deres had har de vist ved
   1: at køre på med en migrant-politik der har ført til vold og mord, og
   ved 2: at smadre løs på sundhedsvæsnet år efter år, så det nu er så
   forringet at patienter dør på stribe, eller bliver udsat for frygtelige
   og unødvendige lidelser. Og ved 3: at overfalde landmændene,
   bilisterne, virksomhederne, forbrugerne, boligejerne og familierne
   med alle mulige krav, afgifter, urimelige bestemmelser påbud og forbud.

   Borgens politik begynder at minde om systematiske hadforbrydelser.

 7. Karl Martell

  Man kan hævde at når vi betaler verdens højeste skatter og afgifter, så betaler vi i virkeligheden jizya, som de gode dhimmier vi er.
  Det er jo ingen hemmelighed at vi betaler svimlende 35 milliarder kroner Netto og 90 milliarder brutto til hovedsageligt muslimske indvandrere!

  1. Træt

   Jeg hørte i går i Radio 4 at det vil koste 33 milliarder at afskaffe boligbeskatning.

   Det lyder som en vindersag

  2. Niels O

   De 35 mia. er fra 2017. Seneste tal er fra 2019 og er på 27.

   1. Træt

    Nåh, Niels Nul, har dine indvandringsbegejstrede regnedrenge fundet nye måder at skjule indvandringsbyrden på?

    En muslima, der efter at være kommet igennem jurastudiet på en badebillet, bliver ansat ved en domstol, hvor hun kan videregive oplysninger om vidner til sine kriminelle brødre og fætre (ca. dem allesammen), skal naturligvis regnes som en udgift direkte forbundet med indvandringen.

   2. Bastardo

    Alert! Niels O.

  3. Bastardo

   200 millioner.

   1. Flaben Fræk

    Bastardo – Du rutter ikke med ordene; behagelig minimalistisk tempo i din argumentation – Super!

 8. Realisten

  Og igen ser vi i Gaza at muslimer er fantastisk gode til at spille ofre – de slår 1200 personer ihjel, fejrer det, og når regningen kommer i form af bomber fra Israel, er de nu ofre for brutalitet, mord og lignende. Tænk at omverden hopper på det, naive vesten, ufattelige intetanende og ignorante vesterlændinge.
  Hvis folk fra Gaza var så vigtige for andre omkringliggende muslimske lande, hvorfor lader de dem så ikke flytte dertil. Svaret er, at ingen gider ha dem. Selv en tostatsløsning vil ikke virker, så kan hamas jo ikke længere tillade sig at angribe og fortsætte med at være en ynglerede for kommende terrorister.

  1. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

   Vesten er i forfald !!

   Nogle af Vestens “eliter” har planer som vil gøre Europa og USA
   til en slags samfundshelveder i stil med Nordkorea. Se hvad Hodja,
   Snaphanen, Youtube og kommentarerne oplyser om truslerne mod
   alle almindelige mennesker.

 9. Her går det godt, fru kammerherreinde

  Der er dem som mener at de officielle tal
  vedr. udgifterne til indvandringen er lavt sat. Hvis alt regnes med
  lander vi på ca. det dobbelte.Regner vi med 180 milliarder kr. om året,
  har vi også en god forklaring på at sparekrav, nedskæringer, lukninger,
  forringelser, ejendomsskatter og nye afgifter hagler ned over danskerne.

  Vi mangler nu at høre fra Arne Kappelgaard.

  Den magtfuldkomne regering fortsætter med at regere hen over hovedet
  på danskerne. Den vil ikke lade fridagen og helligdagen St. Bededag komme
  tilbage, den vil fremture med ejendomsvurderinger der er helt på månen,
  man må ikke klage før om et år, både Mette, Lars Ulykke og Traktor Troels
  er tilhængere af tvang overfor kvinder der ikke ønsker at blive soldater, og
  de er også tilhængere af WHO trods de hårrejsende afsløringer af hvad
  WHO og Fauci har foretaget sig. Også Klaus Schab klædes af til skindet af
  talrige videoer hos Youtube. Men Lars, Troels, Ida Auken, Brian Mikkelsen
  og andre radikale er stadig medlemmer af WEF.

  Meget tyder på at Morten Messerschmidt er ved at udvikle sig til en rigtig
  levebrødspolitiker eller pamper.

  Stine Bosse fra klovnebussen Moderaterne har gjort sig selv til grin ved at
  modsige sig selv med korte mellemrum, iflg. Hodjas blog.

  1. Karl Martell

   Vi skal være opmærksom på, at Enhedsliste’s Rune Engelbreth Larsen hævder at udgiften “kun” er 6 milliarder.
   Det er besynderligt at alle offentlige udgifter angives som Bruttoudgifter lige med undtagelse af udgifterne til indvandere, de angives som nettoudgifter. Det er som at sammenligne pærer og bananer.
   Man fornemmer en udstrakt uvilje mod, at offentliggøre det rigtige tal.
   Hvorfor mon?

   1. I Finansministeriets ‘Økonomisk Analyse’ fra oktober 2021 opgøres overførselsindkomsterne til migranter og efterkommere fra MENAP-land til 92 milliarder kroner hvert år. Hvis man fratrækker modtagernes anslåede indbetalte skatter og afgifter på 61 milliarder kroner, får man et ‘nettotal’ på 31 milliarder, som er det beløb, politikere og medier anvender. Hvis man anvender samme metode på opgørelsen af forsvarsudgifterne, koster forsvaret ikke omkring 25 milliarder kroner , men kun 8 milliarder kroner. Sådan kan man trylle med tal og kendsgerninger efter, hvad der skønnes formålstjenligt.

   2. Niels O

    Statens udgifter til vestlige indvandrere samt etniske danskere opgøres også i nettoudgifter. Ellers ville førstnævnte stå til en udgift på 40 mia. kr og sidstnævnte til en kæmpeudgift på mange tusind mia.

    Jeg kan hurtigt finde tallet på sidstnævnte, hvis det er.

    I finansministeriets opgørelse fra 2023 om året 2019 opgøres bruttotallet slet ikke længere.

    1. Træt

     Nu er forskellen på danskere og indvandrere jo, Niels Nul, at Danmark er danskernes land, og vi har ikke andre steder at være.

     Du er velkommen til at rejse tilbage til det land hvor du blev født, et asiatisk et, efter din egen oplysning på 180grader.dk

     Din egosisme tyder på kinesiske rødder.

 10. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

  BUREAUKRATISK OG FEMINISTISK ONDSKAB

  I Sverige har feministerne og ligestillingsfanatikerne
  sejet ad helvede til. Så Sverige nu er et kaos- og terror-land.

  I Danmark har samme slags kvinder også sejret ad helvede til.
  Og de har bevist at deres kamp for ligestilling og retfærdighed
  aldrig var andet end svindel og egoisme. Se hvordan de på
  familie- og skilsmisseområdet diskriminerer mændene alt hvad
  de kan. Diskrimination er det modsatte af ligestilling. Men de
  skinhellige og selvretfærdige feminister i statsamterne og nu
  “familieretshuset” behandler mænd/fædre som værdiløse og
  overflødige. Feministerne har oprettet et bureaukratisk og
  rødfascistisk terror- og rædselsregime mod mændene og børnene.

  I årevis har ligestillingskvinderne brugt deres magt i familie-systemet
  til at klassificere mændene som affald, som ikke-mennesker. Og de
  har gjort tusinder af børn faderløse og retsløse. Deres politik er
  kommunistisk, familiefjendsk og børnefjendsk. Rendyrket ondskab.

  At tusinder af børn og unge lider under stress og mistrivsel, har
  familie-bureaukratiet en stor medskyld i. Man splitter familierne,
  spiller fædre og mødre ud mod hinanden og tager ingen hensyn
  til børnenes behov og ønsker.

 11. kristen kromann-kristensen

  Når nu politikerne har foræret vort Danmark til indvandrere, “flygtninge” som ikke gider arbejde og trælle for staten, hvem skal så forsørge de bæster. Jeg gider i hvert fald ikke arbejde også St. Bededag for at regeringen forærer det hele væk. Udgiften til ikke-vestlige og deres efterkommere er nu oppe på ca. 100 mia. (kun til dem som hader os, men gerne vil have vores penge og lave kriminalitet i mega stil). Som så mange andre dukker jeg hovedet og siger bare: det holder nok i min tid.

 12. Niels Poulsen

  Aamund skriver:

  “Professor, dr. Dario Fernandez-Morera skildrer i sit meget roste historiske værk ’The Myth of the Andalusian Paradise’ de jødiske borgeres hverdag under den islamiske administration.”

  Nej, bogen fik en blandet modtagelse. En anmelder skrev: at bogen “will not lead to a better understanding of al-Andalus” but is “useful in understanding how al-Andalus is employed to fight the battles of the present”. En anden anmelder skrev: “the historian behind The Myth is promoting propaganda traditionally associated with the Spanish far-right”

  Kilde:

  wikipedia The Myth of the Andalusian Paradise

  Der hersker ikke konsensus om Al-Andalus, det arabiske Spanien, og la Convivencia, sameksistensen mellem muslimer, jøder og kristne, hvor man levede i en form fredelig sameksistens. Af nogen bliver det opfattet som en guldalder for jødisk kultur.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_age_of_Jewish_culture_in_Spain

  Jøderne var en del af embedsmandsstanden, med de privilegier der fulgte med. De kristne var nederst i hierarkiet. Da de kristne endelig generobrede Spanien i 1492, blev både muslimerne og jøderne smidt ud, med mindre de konverterede til kristendommen.

  Der er ingen, der har forfulgt jøderne som de kristne. Antisemitismen begynder allerede i Det Nye Testamente, hvor jødiske præster fremstilles som karikaturer og jøderne fremstilles som at stå bag henrettelsen af Jesus Kristus, Guds søn. Over alt i Europa er jøderne blevet forfulgt, også i Danmark (jødefejden) og kulminerende med tyskernes massedrab på jøder i KZ-lejrene. Så hvis der er nogen, der tager førstepladsen som antisemitter, så er det de kristne i Europa.

  Men der, hvor det for alvor går galt i Aamunds indlæg, er, at begivenhederne i middelalderens Al-Andalus sammenkædes med nutidens muslimer. De gøres ansvarlige for nogle handlinger, de intet ansvar har for. De identificeres en til en med deres forfædre.

  Det ville svare til, at moderne kristne havde et ansvar hekseprocesserne, slaveriet og holocaust. Men det har de ikke! Så det er inkonsistent at hævde, at moderne muslimer har et ansvar for ugerninger begået i Islams navn for hundredvis af år siden.

  En ældre japansk herre spørger en amerikansk teenager: “Hvorfor kastede I atombomberne over Japan?”

  Aamund spørger en ung anden generations indvandrer: “Hvorfor diskriminerede I jøderne og de kristne i Al-Andalus?”

  Det er fuldkomment analogt. Spørgsmålene vil efterlade begge unge mennesker mundlamme. Der findes ikke kollektiv skyld, især ikke for historiske begivenheder.

  1. Træt

   Hvis tyskerne stadigvæk baserede deres samfund på Mein Kampf og i et og alt anså den for deres ufejlbarlige profets vilje,så ville vi bebrejde dem deres forfædres misgerninger

  2. Jeg kan se, at Niels Poulsen ikke har forstået et kuk af, hvad han har læst i artiklen og derfor ender i nogle konklusioner, der er helt ude i hegnet. Hele pointen i mit indlæg er netop, at hvor jødedommen og kristendommen i tidens løb har tilpasset sig samfundsudviklingen og de skiftende politiske og kulturelle værdier, er det på ingen måde tilfældet med den islamiske ideologi. Enhver muslim ved, at den er hellig, evindelig og ukrænkelig, fordi de tre islamiske ‘testamenter’ er enten Allahs direkte ord eller udtryk for hans vilje. Jeg anvender netop undertrykkelsen i Andalusien som et veldokumenteret bevis på islams evighedsprincip: Intet må forandres i Guds ord og anvisninger, som er gældende til alle tider. Dette gælder også Umars direktiv fra år 637 om muslimers dominans over kristne og jøder, som gælder i islam i dag som dengang. Alle islamiske samfund er stort set ‘judenfrei’, fordi jøder ikke tolereres eller kun accepteres som undermennesker. I Israel med 8 millioner indbyggere er der 2 millioner arabiske muslimer. I Gaza striben med 2,2 millioner muslimske indbyggere lever der ingen jøder. I Danmark viste en Wilke-meningsmåling fra 2015, at 77 procent af alle herboende muslimer ønskede grundloven og den demokratiske retsstat udskiftet med sharia. En netop publiceret meningsmåling viser , at et stort flertal af tyske muslimer har samme holdning. Intet er således forandret i islam i 1400 år. Hver gang der kommer ny islamforskning, der ikke flugter med den islamiske ideologi, er der altid en skare venstreorienterede islam-apologeter, der rakker værkerne ned. Det gælder også banebrydende forskning fra sværvægtere som vores egen Patricia Crone, tyske professor Gerd Puin og Britiske Tom Holland. Og naturligvis også The Myth of the Andalusian Paradise, som blev stærkt rost af en række af nutidens mest fremtrædende islamforskere på førende vestlige universiteter.

 13. Wiens redning skete 1683

  Så kom ord-akrobaten NP igen på banen med sine
  badut-spring hvor han tryller med ordene, så virkeligheden
  og verdenshistorien pludselig forvandles til noget helt andet end
  hidtil antaget. Virkeligheden udskiftes med drømmesyner, teorier
  og tågebanker. V-historien er iflg. NP een lang forfalskning og
  alt hvad Aamund oplyser om er det rene sludder for Aamund
  forstår ingenting. Jøderne er altid blevet forkælet og venligt be-
  handlet af islamisterne, især i Andalusien, og dem som skærer
  halsen over på folk i tide og utide, er alle i dyb modstrid med
  koranen. Hitler var iøvrigt en ægte og dybfølt kristen ligesom
  Goebbels og Himmler. Den nazistiske kultur var varm og næste-
  kærlig kristendom og det var derfor den forfulgte jøderne. Det
  er derfor bevist at kristendommen ikke behandler jøderne
  nær så pænt som vi islamister og muslimer. Som heller ikke
  har noget ansvar for hvad der sker i Sverige eller hvad der
  foregik i ISIS og ISIL områderne.

  Og 2. verdenskrig har aldrig fundet sted, det er blot et rygte som
  er sat i omløb af visse lyssky kredse i Europa og USA. Og i Tyrkiet
  blev armenene ikke myrdet, men reddet af tyrkerne da de pga.
  hungersnød var ved at sulte ihjel. Men tyrkerne bragte masser
  af mad frem til dem plus tæpper, og på den måde reddede man
  1½ million armenere fra at sulte og fryse. Verdenshistorien bør
  skrives om så sandheden kommer frem.

  Kort sagt Aamund misforstår alt, og dem som tror at han har ret
  i mange ting, er blevet vildledt og hjernevasket af Aamund.

  1. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

   Vesten er i forfald !!

   Nogle af Vestens “eliter” har planer som vil gøre Europa og USA
   til en slags samfundshelveder i stil med Nordkorea. Se hvad Hodja,
   Snaphanen, Youtube og kommentarerne oplyser om truslerne mod
   alle almindelige mennesker.

 14. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

  Regeringen M, V og S er da bare “fantastisk”!

  Den fremturer med afskaffelsen af St. Bededag selvom det
  nu er afsløret at dens afskaffelse ikke gavner forsvaret eller danskerne
  det allermindste. Det var ikke andet end en arrogant magtdemonstration.
  Et dumt angreb på den danske model. Og man siger nu i flere fagforbund
  at man ikke længere betragter S som et arbejderparti.

  Olfi, en blog som holder øje med forsvarets tilstand, har nu påvist at
  regeringens snak om at forsvaret skal have et gevaldigt løft, ikke er andet
  end bluff, tom snak og fugle på taget. Man lover mere og mere, man stiller
  hundredvis af milliarder i udsigt, man vil sikre mere af alting osv. Men ude
  på kaserne, i geledderne og hvor der skal trænes og øves, har man nu efter
  to år stadig ikke mærket noget til de store forbedringer som der tales om.
  Det synes at være varm luft alt sammen. Her 27. April 2024 er der INTET
  forsvar tilbage i DK. Der er heller INTET til beskyttelse af civilbefolkningen.

  1. PS

   Traktor-T roels, Lars Buksetrold og Mette Fupsen
   fremtræder efterhånden som et mærkværdigt trekløver.
   Nu vil de absolut til at tvinge kvinder til, mod deres vilje, at blive soldater
   i et fiktivt forsvar. Og hvis LA og DD ikke makker ret, vil Troels annullere
   forsvarsforliget så en genopbygning af forsvaret forsinkes yderligere
   med et halvt eller helt år. Man er altså så stædig at man vil bruge tvang
   for at presse folk ind i et ikke-eksisterende forsvar, eller en tivoli-garde
   hvor det eneste forsvar mod angreb udefra eller indefra er nedslidte
   kaserner, mølædte uniformer, rustne tanks, opholdsrum med ituslåede
   vinduer og skimmelsvamp samt værksteder med mus og rotter. Og der
   er ingen øvelser for de er aflyst for at spare penge.

   Forsvaret er en total parodi. Og hele landet er ved at være en stor parodi
   fordi Chrborg i årevis har pisset på sin egen befolkning.

   1. PS

    Parodi er måske ikke det rigtige ord, for
    vores samfund er først og fremmest ved at være en stor tragedie.
    Og inden længe kan millioner af danskere komme til at opleve
    samfundet som en gyser, en asfaltjungle, en ond drøm, et samfund
    i opløsning, som en krigszone magen til dem der er opstået i Malmø,
    Uppsala, Stockholm og Paris.

    Se de ildevarslende og uhyggelige oplysninger som Hodja og youtube
    lægger frem. Danmark og Europa nærmer sig afgrunden.

    1. Hvor er vi på vej hen?

     Forslag: Se youtube video:

     “Scott Ritter explains what actually is happening in Ukraine”.

     Også D. McGregor oplyser om emnet.

     Hodjas blog har barske videoer om de meget alvorlige trusler
     mod danskernes nutid og fremtid.

 15. Henrik Pedersen

  ThomasM skriver 25/04/2024 at 15:30:

  “Iht. til Wikipidia fødes der dagligt 400 børn i Gazastripen”

  Forkert. Der fødes dagligt ca. 150 børn i Gazastriben.
  Dokumentation: https://www.indexmundi.com/g/g.aspx?v=25&c=gz&l=en

 16. Henrik Pedersen

  ThomasM spørger 26/04/2024 at 15:40:

  ” Iht. Wikipidia dør cirka 80 personer dagligt i Gaza en naturlig død – svarende til over 16.000 siden oktober 2023. Hvor mange af dem skjules med i statistikkerne over omkomne?”

  Svar: ingen. Se statistikken nederst i artiklen på NZZ (Neue Zürcher Zeitung):

  “Aus den Spitaldaten geht hervor, dass in beinahe allen Altersgruppen deutlich mehr Männer als Frauen getötet wurden”.

  https://www.nzz.ch/international/getoetete-frauen-und-kinder-im-gazakrieg-eine-analyse-der-opferzahlen-ld.1827520

  1. Hvor er vi på vej hen?

   Forslag: Se youtube video:

   “Scott Ritter explains what actually is happening in Ukraine”.

   Også D. McGregor oplyser om emnet.

   Hodjas blog har barske videoer om de meget alvorlige trusler
   mod danskernes nutid og fremtid.

 17. Henrik Pedersen

  der Adler skriver 25/04/2024 at 17:58 bl.a.:

  “Palæstinenserne og de sefardiske jøder deler DNA, hvorimod ashkenazi jøderne deler DNA med kurderne og et tyrkisk folkefærd ved navn khazarerne. Ashkenazi jøderne er genetisk mere kurdere og tyrkere end de er genetisk jøder.”

  der Adler tilslutter sig dermed de jødehadere, der hævder, at jøderne ikke har historisk ret til Israel men er fremmede indvandrere.

  Jødehaderne refererer til en i 2012 af Eran Elhaik fremsat afhandling, der påstår at have genetiske beviser for påstanden.

  Afhandlingen blev allerede i 2013 imødegået af forskere, der f.eks. i tidskriftet “Modern Biology” anførte at Elhaik fejlagtigt brugte nutidige “Armenians and Georgians as proxies for Khazars”.

 18. Henrik Pedersen

  Niels Poulsen 26/04/2024 at 21:15 retter en kraftig kritik af Aamunds oplæg.

  Jeg bakker op om Niels Poulsens indspark, og som supplement til til Aamunds artikel anbefaler jeg S.J. Pearce artikel:

  “The Myth of the Myth of the Andalusian Paradise: The Extreme Right and the American Revision of the History and Historiography of Medieval Spain”,

  hvor hun nedsabler den af Aamund refererede bog med videnskabelige argumenter og påviser bogens forkvaklede bias.

  https://iberian-connections.yale.edu/wp-content/uploads/2020/02/The_Myth_of_the_Myth_of_the_Andalusian_P.pdf

 19. Henrik Pedersen

  I forlængelse af Niels Poulsens (26/04/2024 at 21:15 ) relevante indspark om kristendommens jødehad er det opportunt at gøre opmærksom på grundlæggeren af den protestantiske (evangeliske) kirke, Martin Luthers skrift fra 1543 med titlen:

  “Om Jøderne og deres Løgne”.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Om_J%C3%B8derne_og_deres_L%C3%B8gne

  Jeg skammer mig på vor protestantiske kirkes vegne.

  1. Blot et par bemærkninger

   Herunder går Henrik Pedersen i rette med dem
   som mener at der var eller er noget galt med “pandemien”, “vaccinerne”,
   WHO, dr. Fauci og håndteringen af mink-branchen og covid-influenzaen.
   HP mener at de er “anti-vaxere”. Og han mener vist også at hvis man
   ikke tror på at co2 skader klimaet, så er man tilhænger af dårligt vejr
   med regn og blæst og alt for varme somre. Men når nogle næsten kun
   ser tv, hører radio læser JP/Politiken, JV og Berlingeren… mens andre
   mest følger med hos Youtube, Tucker Carlson, Jesse Watters, Hodjas
   blog, Snaphanen, 24nyt.dk, Den korte avis, Redacted Gravitas og
   PragerU, så er
   det jo uundgåeligt at der er stor forskel på hvad de to grupper modtager
   af oplysninger eller påstande. Så det er nok dér at der opstår forskellige
   opfattelser af hvad der sker i verden omkring os.

   1. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

    Hvad “vaccinerne” angår, har mange “tunge drenge”
    advaret imod dem. Kapaciteter som dr. Malone, dr. Campbell,
    dr. Yeadon og mange flere, hvoriblandt nobélprimodtagere i
    kemi, fysik og medicin. Så der må jo være et eller andet med
    Pfizers og Modernas præparater som ikke er normalt.

    Det med co2, solen og klimadannelsen
    er i princippet nøjagtig det samme i dag som for 100, 200, 500 og
    5000 år siden osv., og hvis man læser bøger om fotosyntesen og
    solen, bøger fra 1970 til 1990, er de enige om at co2 er en nyttig,
    nødvendig og harmløs del af luften. Uden co2 ingen planter, ingen
    skove, ingen kornmarker, ingen buske eller blomster.

    Det ser ud som om du og NP er blevet narret af Greta Thunberg og
    de andre aktivisters propaganda.

 20. Henrik Pedersen

  Til antivax tossen:

  Tidligere nævnte jeg Peace’s nedsabling af Aamunds artikel: “The Myth of the Myth of the Andalusian Paradise”, men fik ikke gjort det tydeligt, at artiklen indgår som et kapitel i en bog med den beskrivende titel:

  “Far-Right Revisionism and the End of History: Alt/Histories”, Routledge 2020.

  En antivax tosse – kvinde og sygehus hader – spammer igen og igen denne blog med antivax vås. Jeg opfordrer hermed (sikkert forgæves) dette syge menneske til at læse bogen med titlen:

  “Responses to the COVID-19 Pandemic by the Radical Right : Scapegoating, Conspiracy Theories and New Narratives” Ibidem Verlag, Year: 2020, ISBN: 9783838274881.

  Her er et resumé:
  “Numerous political commentators have noted the rise of the radical right worldwide. How has the radical right responded to the COVID-19 pandemic? Has the radical right been legitimized in a world of closed borders and greater securitization? Have radical right regimes in power cracked under the strains of the crisis and thus undermined their own political fortunes? Have radical right-wing responses to COVID-19 been uniform or diversified? These are some of the questions tackled in Responses to the COVID-19 Pandemic by the Radical Right. This volume gathers a collection of short pieces, which highlight the multi-faceted ways in which right-wing and radical right-wing political forces have responded to the COVID-19 pandemic. It presents research by scholars from all around the world concentrating on the evolution of radical right-wing movements since the COVID-19 crisis began and their influence on mainstream and alternative narratives. The edited volume includes case studies as well as far-reaching reports on the radical right’s utilizing of the crisis to re-shape ideas about sovereignty, globalization, democracy, equality, diversity, and political legitimacy. Such studies comprise cases on gender and class, racism, religious hatred, scapegoating, anti-Semitism and Sinophobia, conspiracy theories, and online radicalization, focusing on locations as diverse as the US, Canada, Brazil, Belgium, Germany, Switzerland, Sweden, Italy, France, Spain, Ukraine, Latvia, Israel, and India. All such studies are compiled in a total of six chapters and an epilogue, organized thematically and by country.”

  Hallo antivaxer, køb bogen og bliv klog på dine forkvaklede holdninger, der ikke har belæg i andet end skinbarligt vrøvl.

  1. Privatdetektiven

   KLIMA-NYT: UDEN CO2 VISNER ALLE PLANTER !!!

   Hodjas blog og PragerU har mange videoer ang. indvandring,
   klimaforandringerne, co2, fotosyntesen og massemediernes
   daglige kvarte sandheder.

  2. Træt

   You can’t make this shit up.

   Når globalisternes klodsede plandemi og tilhørende fupvacciner er blevet afsløret træder de presstituterede journalystløgnere og “forskere” hvis resultater er givet på forhånd til, og kalder kætterne for sindssyge.
   ‘1984″ var ment som en advarsel, ikke en inspirationskilde

   1. Prins Valiant

    OT: Pensionsalderen i Danmark er nu
    den højeste i Europa. Men levealderen blandt dem med
    hårdt arbejde følger ikke med. Man kan derfor konstatere
    at politikerne udnytter dem med fysisk og psykisk hårdt
    arbejde nærmest maksimalt. Men presser citronen. Og i
    fremtiden vil man lade folk vente endnu længere på at
    kunne få deres folkepension. Selvom de har betalt verdens
    højeste skatter gennem årtier.

    Skattetrykket er steget og steget. Mens velfærden er faldet
    og faldet. Danskerne er til grin i deres eget land.

    Der er ingen grænser for hvad man nu lover af milliarder til
    forsvaret. Men bliver de nogensinde udbetalt? Det mest
    sandsynlige er at der vil gå mange år før forsvaret bliver
    i stand til at virke afskrækkende på en angriber. Og det er
    meget tænkeligt at kun 20-30% af de udbasunerede beløb
    bliver omsat til reelle forbedringer. To år efter krigens ud-
    brud er der ikke sket en disse. Der er plus på skimmelsvamp,
    rust, mus og rotter, og minus på luftforsvar, mandskab, dro-
    ner, kanoner, tanks, beskyttelsesrum, fly, ammunition og
    mere til. Og nu vil man så TVINGE kvinder ind i et forsvar
    hvor alt er i ruiner.

    Traktor-Troels, Lars Buksetrold og Mette krigsminister
    mener at mænd og kvinder skal betragtes som helt ens,
    samtidig med at man støtter LGBTQ+ og rabiat feminisme.

 21. Karsten Jensen

  Hvad er sandhed

  Historien skrives af både højre- og venstreorienterede og ofte er synet ikke bevidst fordrejet, men afgjort af øjnene, der ser.

  Derfor må man have sin viden fra flere kilder og sandheden eller det der ligner, er ofte et sted midt imellem.

  Det afgørende er, at jøder, kristne og muslimer har kæmpet indbyrdes og mod hinanden op gennem tiderne. Kampen er bølget frem og tilbage i forskellig intensitet og forskellige regioner.

  I dag kæmpes stadig. Nogle steder er der rimelig ro pt og andre steder står verden i brand.

  Engang imellem kan man forudskikke, at der er optræk til fremtidige konflikter og krige. Fx i Europa hvor antallet af muslimer er ved at nå et niveau, hvor en regulær borgerkrig kan bryde ud. Det er set overalt, hvor muslimer og andre folkeslag støder sammen. Krigen er for så vidt allerede begyndt, idet mange områder i europæiske lande er no-go zoner for myndigheder og den oprindelige befolkning. Overfald, intimidering, afpresning, halsoverskæringer, brandstiftelser, vanvidsbilisme og mord er blevet hverdag.

  Det ændrer historieskrivningen ikke på. Men selv for det der er det åbenlyse, kan der være forskellige meninger om. Nogle vil ikke indrømme de fejltagelser, de har begået. Andre er femte kolonne og atter andre må blot se på, mens katastrofen udvikler sig.

  1. DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk

   Enig med Karsten Jensen i at Europa og Danmark-Sverige
   er inde i en farlig udvikling. Det begynder at se sort ud for næsten alle
   i Europa. Flertallet af europæerne har deres regeringer imod sig. Og
   med globalisternes og marxisternes politik er der ved at være lagt op til
   en katastrofe værre end 2. verdenskrig. Og denne gang er der ikke ud-
   sigt til at Danmark vil slippe billigt, tværtimod risikerer vores nation og
   kultur at blive udslettet.

 22. Karl Martell

  Det Radikale Venstre er det store parti på savannen. Moderaterne er ikke til at skelne fra de Radikale. De Konservative bevæger sig mod midten og bliver mere radikale end de radikale. Venstre mener ikke længere noget og ligner på den måde De Radikale. Liberal Alliance er ved, at gøre sig regeringsparate og bevæger sig mod sumpen i midten, i øvrigt udspringer de oprindeligt fra De Radikale. I en menneskealder har De Radikale ikke siddet i regering med nogen fra blå blok, men med Socialdemokratiet, og såmænd lejlighedsvis også SF. Dybest set kunne SF, S, RV,M,V,K OG LA være et parti. Tilbage er så kommunisterne i Enhedslisten og Danmarksdemokraterne, Dansk Folkeparti og hvad der er tilbage af Nye Borgerlige. Dansk Folkeparti er dybest set Socialdemokrater og Danmarksdemokraterne er det gamle Venstre og Dansk Folkeparti blandet sammen, så de kan kan gå med i midterpartiet. Altså kun Kommunisterne og Nye Borgerlige og nå ja Lars Bøje Mathiesen som opposition. Vi nærmer os et en et parti stat.
  Det er ligegyldigt hvad du stemmer for det er De Radikale Venstre alt sammen.

  1. Alle de gamle partier er utroværdige

   Desværre har Martell ret i sin analyse. Det vi har på
   Chrborg er en selvsupplerende forsamling af folk som først og
   fremmest er interesseret i at bevare deres taburet, den gode løn
   og de mange fordele der følger med. Danmarks og danskernes
   videre skæbne rager dem stort set en fjer. De blev opstillet som
   kandidater af partilederen, som har udvalgt dem efter om de lod
   til at være tilpas følgagtige. De skulle jo nødigt have selvstændige
   tanker og holdninger. Derfor består FT efterhånden kun af spyt-
   slikkere, af øjentjenere, af eftersnakkere, at lydige partisoldater
   som retter ind efter lederen. Som jo også kun tænker på sin egen
   karriere. Tag f.eks. Morten Messer- fra DF som er faldet fuldstæn-
   dig til patten og nu snakker som enhver anden levebrødspolitiker.
   NB var en kort overgang et frisk pust, men Pernille Vermund viste
   sig at være lunefuld og flagrende, og er endt hos LA, hvis leder går
   ind for heroin i ny og næ. Så NB er slået tilbage til start.

   Af Chrborgs 179 går ca. de 160 nu ind for krig mod co2, krig mod
   Rusland, krig mod ubekvemme børn, mere indvandring/ folkeudskift-
   ning/ islamisering, flere afgifter, højere skattetyk, WHO og WEF politik,
   færre fridage, senere folkepension, mindre pensioner til færre, ringere
   social velfærd, nedbrydning af sundhedsvæsnet, nedbrydning af familie-
   værdierne og alle normer og traditioner (LGBTQ+ politik), og endelig
   ønsker man digitalisering af alt og alle. Samfundet kan snart blive til
   et kafkask helvede, en “1984” stat, en blanding af Sverige, Libanon og Kina.
   Bemærk de frygtelige perspektiver der oprulles af Hodja og Youtube.

   1. Karl Martell

    Krig mod Rusland er ikke noget vi vælger – Desværre. Det er noget Putin og Co påtvinger os. Fuldstændigt som med Hitler skal man bare læse hvad Putin skriver og siger, så har man kørerplanen. Dengang troede ingen – Churchill undtaget – at Hitler mente det med lebensraum mod øst, i dag tror ingen – Og Churchill er desværre død- på at Putin vil genskabe det Sovjetiske imperium. Stopper vi ham ikke i Ukraine, så er næste trin Kasakstan, Georgien, Moldova, Polen, Gotland og Bornholm.
    De fleste har ikke fantasi til at tro ham, men det er det han siger.

    1. Når det er for sent vågner danskerne

     Alt efter hvilke kilder man dyrker, kan man
     komme til den overbevisning at Putin ønsker at
     være i krig mod Vesten…… ELLER at krigen i Ukraine er
     opstået 1: pga. Kievs hårde undertrykkelse af de russisk-
     talende områder i den østlige del af landet, 2: Bidens og særinteressers blanden sig i Ukraines indre anliggender
     fra 2012, og 3: Vestens rykken sig tættere og tættere
     på Rusland med atomvåben. Iflg. Gravitas, Scott Ritter,
     D. McGregor og andre har det militærindustrielle kom-
     plex i Vesten og Nato kunnet se fordele ved en krig i
     Ukraine. Mon ikke der er noget skyld og kynisme på
     begge sider? Iflg. nettet kunne en helhjertet diploma-
     tisk indsats fra Washington godt have afværget at det
     kom til et regulært krigsudbrud med invasion. (den
     guerillakrig der var i gang fra 2014 kunne Kiev have
     forhindret ved en venlig behandling af øst-ukrainerne.
     Man kunne have taget ved lære af Tjekkiet/Slovakiet og
     Vaclav Havel)

     At Mette Fupsen, Lars Fadøl og Traktor-Troels næsten
     har erklæret krig mod Rusland og at man sender tusinder
     af granater osv. til Ukraine, bidrager blot til at blodbadet
     vedligeholdes, iflg. McGregor, og det udsætter Danmark
     for unødvendig fare, hvis krigen optrappes og løber løbsk.
     Nok en uklog politik nu hvor der intet er tilbage af militær
     styrke eller civilbeskyttelse i DK.

 23. H. D. Vind

  Hvor kom “Allah” fra i Det Gamle Testamente?!

  At dømme efter bedste (meget grundige) videnskabelige forskning omkring islams oprindelse, blev islam “opfundet”, vel af politiske årsager, omkring år 800 længe efter Muhammeds død. Hvad det politiske formål angår, var det i så fald lidt analogt til Das Kapital und Mein Kampf, hvori et virkemiddel i øvrigt også var systematisk nedbrydelse af tro.

  Socialisten, Hitler, skal have beundret islam.
  Han var dog ikke særligt national, da det kom til stykket, præcis som alle andre socialister. Han må have hadet sit land.

  “Allah” var Gud! Altså må modsætningen bestå i at Ismael, efter Guds vilje, blev gjort arveløs, som en følge af at denne havde gjort grin med Isaak. Det var naturligvis dumt af Ismael, men, hvad vigtigere er, yderst skadeligt for utallige efterfølgende generationer af troende som ikke-troende mennesker rundt omkring i verden helt op til generation alpha.

  Det Gamle Testamente kan tilsyneladende være forbavsende præcis i sine profetier.
  Om det også gælder englens profeti om og lovning på, at både Isak og Ismael skulle blive stamfædre til “store folk”, kan man diskutere. Det afhænger bl.a. af, hvad man lægger i “stor”.

  Måske er islam alligevel ikke en politisk ideologi.
  Måske gælder det kun muhamedanisme.

  1. Niels Poulsen

   “Socialisten, Hitler, skal have beundret islam.”

   Nej, det var Richard Wagner, Hitler beundrede, men det afholder ikke musikelskere at gå i operaren og nyde Nibelungens Ring.

 24. Karl Martell

  Helle Thorning Schmidt er ude med river overfor Frederik Vad. Hun mener han stigmatiserer alle muslimer. Det er muligt, men han henviser til Sverige og enhver med en IQ over 70 kan se at Sverige er på vej ud over afgrunden! Og Helle Thorning sidder, må man formode, lige så meget i England som i Danmark, og her burde hun kunne se, at hvor muslimer infiltrerer offentlige myndigheder, så går det galt. Jeg tænker naturligvis på Groomingsagerne fra Nord og MidtEngland, hvor det muslims infiltreret eller truede politi ser gennem fingrene med uhyggelige og talrige voldtægt/groomingsager, hvor purunge engelske piger udnyttes og ødelægges. På samme måde ser vi netværk blandt taxachauffører i Danmark, som holder øje med muslimske piger, der for modes at “træde ved siden af”.
  At stoppe sådan noget vægter tusindfold over, at nogen kan føle sig stødt over det Frederik Vad siger.

  1. Niels Poulsen

   Jeg har endnu ikke forstået, hvad Frederik Vad mener med, at muslimer bruger deres position til at undergrave det danske samfund indefra på apoteker i Nordsjælland. Men det kan måske den frankiske krigsherre og muslimslagter med en IQ på over 70 forklare mig?

   1. Niels Poulsen

    Hvordan kan man som farmaceut undergrave det danske samfund indefra?

    1. Træt

     Ved at være kommet gennem studiet på en badebillet

   2. Karl Martell

    Det er fordi jeg som arbejdende i sundhedssektoren kan se muslimske sagsbehandlere overdænge muslimer med bevillinger til stort set alt mellem himmel og jord.
    Langt mere end dansk danskere for bevilget!
    Jeg tror det b.la er sådan noget Frederik Vad hentyder til.
    Men helt ærligt, så tror jeg ikke det trænger igennem til en Rasmus Modsat som dig, du virker temmelig argument resistent!

 25. der Adler

  @ Niels Poulsen

  Forskellen på viden og visdom er, at man kan vide noget om verden, men hvad er det værd, hvis man ikke ved noget om sig selv?
  Endnu et eksempel på, hvor meget af sin uvidenhed NP stiller til skue. Efter at have læst utallige af NP indlæg, tror jeg, at grænsen for, hvad man kan nå med kendte pædagogiske midler er nået.
  Når man hører gutmenschen og dens klakøre´s retorik når de skal karakterisere de ”rå og simple” mennesker, der ikke er enig i deres synspunkter, så bringer det mindelser om middelalderens djævlebesatte mennesker, de blev også skingre, virkelighedsfremmede og farlige.

  Det er oftest blandt de selvudråbte moralister og humanister, man finder de største hyklere og syndere -for de må siges at ride på et 4-hovedet uhyre, der mener at repræsentere såkaldt godhed, humanisme, politisk korrekthed og stor selvtilfredshed og selvfedme. Denne stillen sig til skue, er helt ulidelig. Hele dette slæng af gutmenschen, af infantile naivister, med Stalins ord ”nyttige idioter”, at i tilfælde af muslimsk overmagt i DK uden skruplen vil sælge deres sjæl og nærmeste til deres nye herrer, muslimerne. Men de vil være de første, der får kappet hovedet af, men det er ikke gået op for dem endnu.

 26. Niels Poulsen

  Jamen så er jeg beroliget. Jeg troede, at det handlede om, at muslimerne hældte stryknin i de etniske danskeres hostesaft.

  Det er fint, at I tre har fået et socialdemokratisk idol. Mit bud er, at Frederik Vad ikke holder længe i dansk politik. Han begik politisk selvmord med sin hadtale mod veluddannede indvandrere.

  1. Træt

   Nu, hvor alle apotekers medicinhåndtering er blevet automatiseret, behøver vi kun at frygte terror fra de ulækre indkvoterede muslimaers mandlige afkom, idet de bare er højt betalte kassedamer.
   De er i øvrigt for de flestes vedkommende kun farmakonomer, og ikke farmaceuter.
   Hvis alle menapt’er blev forvist, kunne vi sagtens undvære den sølle procentdel der er højtuddannet OG i et job der matcher deres uddannelse.

 27. Demografi og demokrati

  PS. til “socialisten Hitler”. Adolf Hitler er utvivlsomt den mest berømte socialist i verden. Under 1.verdenskrig, var han i budtjenesten for generalstaben og aldrig i skyttegravene. De, der som Hitler, var i budtjenesten overlevede alle, fordi de ikke var i skyttegravene, hvor dødeligheden var 25% eller mere.
  Da krigen var slut tilsluttede AH sig Sovjet republikken, der var resultat af revolutionen i München i 1918-1919. Han var i ledelsen af Sovjetrepublikken og beundrede dens leder, jøden Kurt Eisner, som blev myrdet ved et attentat. AH ses på en film fra Kurt Eisners begravelse, hvor han bærer et sort sørgearmbind og et rødt kommunist armbind. Senere propaganderede AH med stort talent som antisemit som taler for det national socialistiske arbejderparti i Tyskland (NSDAP). Resten er historie….

  1. Niels O

   Du glemte at nævne dags dato.

   Mon det er derfor, at der generelt har været så stille herinde i løbet af dagen?

 28. Karsten Jensen

  Kalifat i Europa

  Tusindvis af muslimer demonstrerer rundt omkring i Europa bl.a. i Hamborg for at få indført kalifat. Det sker lige nu i disse timer.

  Demonstranterne lægger ikke skjul på, at hvis de ikke får deres vilje ved fredelige virkemidler, så vil de bruge terror og vold.

  Deres strategi er enkel. Nu bruges stadig stigende sporadiske offerhistorier og terrorangreb, og når vi er mange nok, kommer det afgørende slag.

  Den korte Avis bringer en artikel om det. Alle andre medier forholder sig tavse som graven. Man må konstatere, at dansk presse er afgået ved døden. Den eksisterer simpelthen ikke mere. Først tav politikerne, så pressen og nu befolkningen. Danmark og Europa går sin egen undergang i møde tavse og opgivende. Og muslimerne jubler og danser.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *