EUFANTEN I RUMMET

Så er EU-valgkampen skudt i gang eller rettere generalprøven på næste folketingsvalg i Danmark. Danske vælgere elsker ikke Unionen, men accepterer at leve i et glædesløst fornuftsægteskab med Bruxelles & Co. Valget til EU-parlamentet bruger vi i reglen til at straffe eller belønne de politiske partier for deres gerninger i dansk politik. Hvis det denne gang går, som det plejer, kan Liberal Alliance og SF regne med et kanonvalg til EU-parlamentet, hvorimod der venter et hak i trynen til regeringspartierne, der i den seneste måling fra Epinion går markant tilbage i forhold til det seneste folketingsvalg.

 Liberal Alliance er nu næsten lige så stor som Socialdemokratiet. Venstre nærmer sig spærregrænsen og Moderaterne, der ved folketingsvalget kunne høste over 9 procent af stemmerne, er nu mindre end de Konservatives 5,9 procent. Det har nok ikke hjulpet på Moderaternes popularitet, at deres EU-spidskandidat igen har Bosset i det og inviteret Afrika og Mellemøsten til at slå sig ned i Unionen. Lars Løkke har derfor forklaret Stine Bosse, at i politik handler det ikke om, hvad du tænker, men om, hvad du siger. Så nu siger fru Bosse ikke så meget mere, men hun tænker fortsat som sit forbillede, Angela Merkel, at ”Wir schaffen das!”, selv om udviklingen siden 2015 har vist, at ” Wir haben das eben nicht geschafft!”.

Det bliver særdeles vanskeligt for partierne at føre EU-valgkamp ud fra deres politiske programmer, som er næsten sammenfaldende.  Alle går stærkt ind for at Unionen skal være førende i ’klimakampen’ og den grønne omstilling. Socialdemokratiet ønsker et humant asylsystem og stop for skattesvindel. Venstre vil have frihed, tryghed og mere handel. Moderaterne kræver afvikling af de resterende EU-forbehold og en grøn landbrugssektor. De Konservative vil gerne have mere handel, kriminalitetsbekæmpelse og sikring af EU’s ydre grænser, og LA stiler mod et EU, der står for fred, frihed og frihandel. Dansk Folkeparti forlanger som den uartige dreng i klassen mere Danmark, mindre EU.

Det interessante i EU-valgkampen er således ikke, hvad partierne går til valg på, men det, de ikke vil tale om.  Elefanten i rummet fylder meget. Alle kan se den, men ingen tør nævne dens eksistens. Den står der jo bare. Stor og uflyttelig, så det er da nok ikke noget at gøre ved. Elefantens navn er demokratisk underskud og centralstyret bureaukrati. EU er tænkt og udviklet som et politisk projekt og ikke kun et økonomisk samarbejde. I Rom-traktaten fra 1957, som også Danmark har skrevet under på, står der højt og tydeligt i de indledende passager, den såkaldte præambel, at traktatens formål er, at ” skabe grundlag for en stadig tættere union mellem de europæiske folk”. Altså en evindeligt glidende politisk proces hen imod en sammensmeltning af nationer og folk. Da Danmark tilsluttede sig de Europæiske Fællesskaber i 1972, blev denne klare politiske forpligtelse fejet ind under gulvtæppet med en erklæring om, at der kun var tale om den sædvanlige traktat-jargon, da enhver international aftale jo altid forsynes med nogle storladne, grandiose hensigtserklæringer, der kun afspejler form, men ikke reelt indhold.

Et flertal af vælgerne hoppede derfor med på EU-vognen i troen på, at samarbejdet handlede om smørkontrakter, flæskepriser og industrieksport. Unionen er skabt som et føderalt politisk projekt, men er af de fleste medlemmer opfattet som et handelssamarbejde med politiske overtoner. Resultatet er derfor en union, der hverken er fugl eller fisk, men prøver at være begge dele. Hvis den oprindelige unionsplan var blevet gennemført, havde vi stået med et parlament med to kamre som i USA, hvor det øverste kammer, senatet var sammensat af to senatorer fra hver medlemsstat uanset størrelse og befolkningstal. Føderationen ville blive ledet af et stærkt eksekutivt præsidentembede, hvor præsidenten vælges direkte af samtlige indbyggere. Medlemslandene har fuld suveræn politisk selvstændighed med undtagelse af unionens fælles penge- og finanspolitik, udenrigspolitik, trafikadministration og forsvar. Eller vi kunne have haft et afpolitiseret samarbejde om handel, trafik, normer og tekniske standarder, forskning og kriminalitetsbekæmpelse, men uden parlament og Kommission. I stedet er vi havnet mellem to stole. EU er udstyret med et parlament uden ret til lovgivning, og hvis autoritet ikke tildeles af vælgerne, men af Kommissionen. Samme kommission, som er EU’s regering, er ikke folkevalgt, men udpeget af medlemslandene.  Kommissionens politiske chef er Ministerrådet, som består af EU-landenes statschefer, der ikke er valgt af EU’s vælgerbefolkning. I stedet er de valgt nationalt og skal genvælges nationalt, hvilket betyder at EU-politikken altid vil være sekundær i forhold til den nationale politik.

Resultatet er naturligvis en organisatorisk rodebutik, hvor Kommissionen har tilraget sig en magtbase, som aldrig har været meningen med unionssamarbejdet. Direktiver og forordninger hagler ned over medlemslandene i kollision med det vedtagne nærhedsprincip. Det har ført til sager om krumme agurker, lakridspiber og kanelsnegle, der ikke pryder EU’s omdømme hos de danske vælgere. Men ingen tør tage elefanten ved snablen og gøre noget ved problemerne.  Ingen af kandidaterne har et bud på, hvad der er galt med EU og, hvordan vi får det løst? Hvordan skal fremtidens EU se ud? Kom med et bud! Tavshed.

Derfor kommer EU-valget i Danmark til at handle om varme hænder på plejehjemmene, Arne-pensionen og St. Bededag. Vi danske er jo heller ikke skabt til at ride på elefanter. Vi er ikke skabte til højhed og blæst. Så ved jorden at blive vi hygger os bedst.

 1. maj 2024

57 Thoughts to “EUFANTEN I RUMMET”

 1. ino

  Jeg agter egentlig ikke at stemme ved noget fremtidigt valg. Angående EU synes jeg at der kun er én vej: UD, men det valg får vi åbenbart aldrig.

  1. Jc Holland

   Forstår din frustration.
   Det er en bizar situation at 95% af Folketingets levebrødspolitikere er EU-tilhængere, medens ca 49% af befolkningen er for, ca 51% imod. (1992). Sidst dokumenteret med NEJ til afskaffelse af forsvars-forbeholdet.
   Europa-Unionen er udemokratisk
   Danske levebrødspolitikere er på en prik ligeså udemokratiske.!
   FOLKESTYRET LIGGER I RUINER.!!

 2. Skjoldungen

  Skulle jeg stemme til et valg – det være sig til EUSSR eller vor lokale Gau Dänemark – ville det koste mig Kr. 0,12 i slid på mine skosåler. Godt nok er jeg ikke fattig, men ligefrem smide penge i grams er mig inderligt imod.

 3. Piotr

  “Elefantens navn er demokratisk underskud og centralstyret bureaukrati. ”

  Her skal nævnes, at 20% af alle “politikere” der har deres gang i Bruxelles er under anklage for korruption.
  Ursula er en af de værste, med hendes involvering i sagen om indkøb af vacciner fra Pfizer.
  En vis Barbara, nær tilknyttet MetteFUSK, ringede til Ursula og foreslog at Ursula slettede sine SMS´er asap, det havde hun personlig fin-fin erfaring med.

  Hvor mange af alle de tusindevis af bureaukrater, der er tilknyttet cirkusset, der lige ledes er under anklage for korruption, anslås til omkring 50%.

  EU´s egne revisorer har aldrig godkendt EU´s egne regnskaber, pengene forsvinder uden nogen i Bruxelles bryder sig om det.
  Fordi der er penge nok, ellers trykker vi bare nogle flere.

  Som INO skriver, der er kun en vej ang. EU og det er UD!

  P.

  1. Finn Jensen

   Piotr.
   Enig

 4. Henrik Wegmann

  EU (Kommissionen) opfatter efter amerikansk mønster sig selv som en federal regering og medlemslandene som delstater. Dog kunne man i EU ikke drømme om at vedtage forfatningsændringer som i USA, hvor borgernes frihedsrettigheder fastslås.

  EU er en bizar afart af en anden union, Sovjetunionen, og hvis man stemmer til et EU valg, så er man med til at give dette dybt korrupte og illegitime system legitimitet. Men overlad ikke en blank stemmeseddel til andre. Vær sikker på, at den er ubrugelig, når I afleverer den.

 5. Niels O

  Glimrende, hvis alle jordhulenationalister vil stemme blank til parlamentsvalget.

  Så vil jeg som konservativ også stemme blank til næste FV, for ikke at risikere at se K gå i regering med min stemme med DD og DF, og hvad der ellers må være af mærkværdige brune populistiske partier til den tid.

  Det kan vi godt indgå en aftale om.

  1. Skjoldungen

   Hvem snakker om at stemme blankt? – Folk, der kun bruger hovedet til at holde afstand mellem ørerne, stemmer blankt. Eller på SED (Socialistik Enhedsparti, Danmark). Anstændige mennesker deltager slet ikke i farcen.

   1. Niels O

    Anstændige mennesker deltager i den demokratiske proces og stemmer.

    Men møder man slet ikke op, så får DDDF stadig ikke stemmer. Fint med mig.

    Og så har man slet ikke ret til at kommentere resultatet.

    1. Skjoldungen

     “Den demokratiske proces” – hvilken planet bor du på? – Og hvem bestemmer over ens ret til at kommentere? – De Dummes Diktatoriske Folkedomstol…?

     1. Niels O

      Fint, du rammer perfekt dit ikke-demokratiske-segment på laveste hylde.

 6. Demografi og demokrati

  Engang lærte jeg i skolen, at hele jordens befolkning kunne stå på Bornholm. Måske kniber det nu, hvor der er mere end 8 mia?
  EUs befolkning skrumper og Afrikas boomer. EUs befolkningstal pt er knap ½ mia (448 mio), hvoraf halvdelen i de næste 4 årtier vil blive erstattet af ½ mia afrikanere. De skal ikke som sidste gang plukke bomuld, men assistere i den offentlige servicesektor. Med de nuværende vælgeres partivalg vil det ske. Demografi er skæbne.

 7. Demografi og demokrati

  Korrektion: EUs befolkning skrumper og Afrikas boomer. EUs befolkningstal pt er knap ½ mia (448 mio), hvoraf halvdelen i de næste 4 årtier vil blive erstattet af 1/4 mia afrikanere. De skal ikke som sidste gang plukke bomuld, men assistere i den offentlige servicesektor. Med de nuværende vælgeres partivalg vil det ske. Demografi er skæbne

  1. Demografi og demokrati

   I hele slavehandelens historie blev 12½ millioner afrikanere mellem 1525-1866 sendt med skib til den nye verden. Knap 11millioner overlevede og blev sat i land i Nordamerika, Caribien og Sydamerika.

   1. Kun overgået af den afrikanske – islamiske slavehandel, der transporterede mere end 17 millioner afrikanere til muslimske samfund mellem 1513 og 1913. Heri er medregnet de mange, der døde under transporten og ikke overlevede de obligatoriske kastreringer af mandlige slaver. Opgørelsen stammer fra Ronald Segal’s ‘Islam’s Black Slaves’ og Tidiane N’Diaye’s’ Le Genocide Voilé’

 8. Karsten Jensen

  Lyv, fedt og snyd og du får stribevis af kors og bånd og stjerner på

  Ja stakkels Stine Bosse. Hun er så ny i politik, så hun kom til at sige sandheden om den nye migrantaftale i EU. At den vil pålægge os på nuværende tidspunkt at skulle tage 7.000 immigranter fra Afrika og Mellemøsten. Et tal der skal lægges oveni alle de, som kommer direkte til os eller bliver født i landet.

  Hun lærte hurtigt, at det vinder man ikke valg på og forsøgte bravt at padle sig i land. Men skaden var sket og hun måtte ty til strudsetaktikken. Ned med hovedet i ørkenens sand, så ingen kan se elller høre mig.

  Spændende at se valgresultatet. Nogle spår at indvandrerkritiske partier står til betydelig fremgang i Europa – desværre har vi ikke nogen, der tørt sige det, der skal til.

  1. Henrik Pedersen

   Pga. vort retsforbehold er Danmark ikke omfattet af EU’s regler om asyl.

   1. Karsten Jensen

    Men Stine Bosse vil anbefale, at vi modtager dem alligevel i solidaritetens navn. Som hun siger, det kan vi sagtens klare. Das schaffen wir problemlos.

    1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

     Vi kan roligt gå ud fra at
     smadremanden Lars og bondeknolden
     Troels og Mette krigsminister er enige
     med Stine Bosse i at Danmark har hårdt
     brug for mere berigelse. Uden den vid-
     underlige arbejdskraft fra Afrika og om-
     egn vil vores bananstat nemlig blive så
     fattig, at skatteyderne skal arbejde 12
     timer alle ugens dage, og kun vil kunne
     holde fri selve juleaften. For ellers vil
     der ikke være råd til den grønne om-
     stilling, til flere “vacciner”, til flere gra-
     nater til Ukraine og til flere gyldne
     håndtryk til kommunaldirektørerne.

     1. Ministeriet for pjat, vås og valgflæsk

      Mette Fupsen har nu bestemt sig til
      at hun synes at vi danskeres mentalitet
      er så dårlig og at Rusland er så truende
      at juleaften må aflyses. Desuden skal
      skattetrykkes sættes så meget op, at
      russerne helt mister lysten til at nærme
      sig Danmark. Så kan vi nok også spare
      masser af milliarder på at forsyne Århus,
      Odense og København med forsvars-
      midler mod missiler.

      Men der kan for fremtiden kun blive
      tale om at holde fri selve nytårsaften.
      For selvom skattetrykket fordobles, og
      forsvaret spares ihjel, vil det blive så
      dyrt at forsørge og servicere de mange
      millioner migranter som EU vil sende
      op til os, at vi ikke kan tillade os at
      dovne videre.

      Resten af året skal vi arbejde fra kl. 5 til 23
      x 364, for russerne går ikke hjem. De er
      nemlig ikke nær så dovne som danskerne.

      Men hvis vi genvælger Mette, må vi dog få
      lov til at sove til kl. 7, og vi må få seks ugers
      sommerferie og tre ugers vinterferie, og vi
      vil få St. Bededag tilbage. Med kærlig hilsen,
      røde roser og mange kys og kram fra Mette.

 9. Kommentarer mangler ?

  OBS: Kommentarer i den foregående
  debat om islam er stadig usynlige !!?

 10. Ole Madsen

  Jeg ved ikke, hvorfor jeg op til europaparlamentsvalget kommer til at tænke på Arvid Müllers vise “Hvorfor fa’en sitter Krag i Newyørk den daw i daw?”, mesterligt fremført af Osvald Helmuth.

 11. Karl Martell

  EF var en genial opfindelse, frihandel, fælles standarder og grænseoverskridende forureningsbekæmpelse er jo intet mindre end genialt – – Men EU er ikke genialt fordi inddirekte valg er grumt udemokratiske. Altså at regeringerne vælger afdankede politikere, eller politikere som ønsker at slippe væk fra et truende valgnederlag, er virkelig noget makværk! Anders Vistisen har jo fuldstændigt ret, hvem havde egentligt nogensinde hørt om Ursula von der Leyen, ud over tyskere, som kunne græde over, at hun afviklede det tyske forsvar?
  Krigen i Ukraine fik lokket os til at fjerne forsvarsforbeholdet. Dumt gjort!
  Det eneste vi har fået ud af det er flere generaler og færre fodtudser, og krige vindes måske af geniale generaler, med det går ikke uden en masse fodtudser. Hvad har EU egentligt tænkt sig, at lave et forsvar, som med Frankrig i spidsen kunne distancerer sig fra USA og Storbritanien? Dumt gjort! Uden Storbritanien, det eneste europæiske forsvar med global kapacitet, og i særdeleshed uden USA det eneste land i NATO, som kan forsvarer sig selv og os andre.
  Den anden elefant i rummet, hedder migration. Alle ved eller burde vide, at gør vi ikke noget drastisk og effektivt, så løber det løbsk! Det kan man ikke hedder det – Læs det vil man ikke! Det er hele humlen og derfor højrefløjen får stor fremgang og var det ikke for den generelt venstreorienteret presse, som holder på sandheden, og stigmatiserer højrefløjen, så ville det blive et jordskred.

  1. Hvis der stadig findes ærlige valg....?

   Hvis det er LA, DF, DD og C som udgør højrefløjen
   i dansk politik, er der intet håb om at undgå undergangen.
   For selvom de betegner sig som blå og borgerlige partier er
   deres politik radikal. Faktisk er der ingen højrefløj. At folk
   går væk fra V, S og M og over til SF, EL og LA mv. vil intet
   hjælpe. Alle partierne er EU-partier, alle deltager i løgnene
   om indvandringen, om co2 og klimaet, om velfærdsstaten
   og folkesundheden. Alle er de levebrødspolitikere. Den
   eneste chance for at overleve er direkte demokrati og
   ærlige massemedier. Men den chance får vi aldrig.

   1. Karl Martell

    Jeg har ingen illusioner om den danske højrefløj, men på europæisk plan tror jeg at højrefløjen vil få et fremragende valg.

 12. Forsvundet i mængden?

  Overskriften “Uden logik, uden fornuft, uden moral, uden forstand”
  under debatten om Islam, er fortsat usynlig ? Bedes venligst sat
  på.

 13. Karl Martell

  Dette er jeg nødt til at kommenterer på! Svensk politi har afsløret at kriminelle bander og familier har plantet kvinder i politikorpset, med det formål at infiltrerer politistyrken og at kunne rapporterer politiets tiltag tilbage til banderne. Den politiske ledelse er chokeret, det er de altid når de har været naive og lalleglade.
  Det er præcist det Frederik Vad har dokumenteret, og det er lige præcist det, de kulturradikale og establishment har hudflettet ham for.
  Skulle Danmark af en eller anden grund have fået markant bedre migranter end Sverige? Mon dog! Det eneste det viser mig er, at vores kulturradikale og establishment i virkeligheden er præcist lige så naive og lalleglade som de svenske!

 14. Hvis der stadig findes ærlige valg....?

  Fra Aamunds blog ingen forsøg på at snuse i bloggernes
  position mv., men hos Snaphanen og Hodja er der snesevis
  af forsøg på at bryde privatlivets fred med “trackers” mv.
  Hvad mener andre om det?

  1. Hvis der stadig findes ærlige valg....?

   Det bliver ved forsøgene, hvis man har en fire-wall
   og anti-virus, men det virker lidt underligt med så
   mange tracker cookies, gør det ikke?

 15. Vindheksen

  Der er efterhånden en “kvinder” i tinget, der har udstråling, som en anden bodegamutter eller decideret toiletslampe. Konfronteres man med valgplakat eller klip af Stine er humøret totalt ødelagt de næste mange timer. At danske politikere tager téten mht import af avlsoverskud fra Afrika er der nul forhåbning om. Også det valg springer vi over.

 16. Uden logik, uden fornuft, uden moral og uden forstand

  Er det ikke den sandfærdige beskrivelse af
  en typisk middelmådig levebrødspolitiker?

 17. Flaben Fræk

  Nu må I være rimelige overfor fru Bosse; hun hjælper jo blot sin karriere på gled. Den omstændighed at fru Bosse inviterer folkestammer fra Afrika og Mellemøsten til at berige Europas befolkninger, er selvfølgelig surt show for europæerne, dog undtaget fru Bosse; hun ved, at, et sådant initiativ boner ud med fantastiske internationale karrieremuligheder – Besudl din rede og du får stribevis af kors og bånd og stjerner på, synes at være maksimen blandt de snakkende klasser!?

  Må jeg iøvrigt anbefale fru Bosse at besøge et dansk apotek; det er som at besøge en Favela i Rio de Janeiro isprængt en bulgarsk røverkaptajn, plus et par mugne muslimaer – Men måske har fru Bosse allerede besøgt et sådant sted; måske er det her hun har hentet sin inspiration?

 18. Piotr

  @ Falben Fræk.
  Med et valgslogan som: “jeg er ingen tosse, jeg er Stine Bosse” bliver det afgjort STORT, om hun bliver valgt til cirkus-mafiaen i Bruxelles.
  En udbrændt matrone, der gjorde sit bedste for at køre TRYG i konkurs, søger nu indkomst som levebrødspolitiker i Bruxelles.
  Den pose penge hun fik med, efter sparket ud af TRYG, er nu brugt.
  Med ufattelig meget exponering i medierne, kan man altid blive politiker. Uanset hvad man siger.

  Hvert år den 11. januar er der fest i TRYG, de fejre at de over levede Tossen, efter 23 år.

  ForfatningsDomstol NU! Direkte Demokrati NU! Støt Danske Patrioter! P.

  1. Flaben Fræk

   Piotr – Enig et pænt stykke hen ad vejen – I min bog er der for meget gin-soaked-queen- og for lidt (eller for sent) Honky Tonk over hende; så, jeg er sgu bange for at danskerne sidder med aben…

 19. Alle de gamle partier er utroværdige

  I sin bog med titlen “Knus tyrannerne” fortæller
  Mogens Camre om hvordan socialdemokratiet gik fra at være et parti for
  arbejdere, lønmodtagere og almindelige danskere, til at være et parti for
  indvandringsindustrien, EU, globalisterne, feministerne og de radikale.
  En forvandling af partiet som det gjorde alt for at skjule for vælgerne.
  Udadtil var partiet stadig på menigmands side, på Danmarks side, men
  indadtil blev partiet et helt andet i løbet af årene 1970 til 1990. Helt nye
  typer kom til, folk der stort set alle havde det hele i munden, mens de
  i virkeligheden ikke havde meget andet end foragt til overs for deres
  eget folk og land. Det sociale og det demokratiske blev udskiftet med
  egoisme og karriereræs.

  Camre skiftede fra S til DF, fordi han mente at indvandringen og EU
  ville føre til at danskernes økonomi og velfærd ville blive undergravet.
  Men blev faldet i ryggen af Pia Kjærsgaard.

  Bogen fortæller også om hvordan DR blev infiltreret af de røde. Camre
  har også udgivet “Danmark ved en korsvej”. Mogens Camre var en af
  de sjældne politikere som var på sandhedens og danskernes side.
  og Thulesen Dahl.

 20. Rettelse

  Men blev faldet i ryggen af Pia K og Thulesen.

  (min pc og dens tastatur er lidt ustabilt)

 21. Karl Martell

  Det er interessant at læse og lytte til den bestemmende klasses kommentar til Frederik Vad udtalelser om islamisk infiltration og undergravning af vores demokrati. Det er nærmest en automatreaktion, for Islam må ikke kritiseres.
  I virkeligheden er de fuldstændigt faktaresistente. De må have en ualmindelig naiv forestilling om, at de muslimer vi har i Danmark er væsentligt forskellige fra dem de har i Sverige.
  Vi behøver bare et se på bandernes ageren ved tolden på Øresundsbroen, plantede kvindelige politibetjente, som melder tilbage til kriminelle bander og familier, muslimske sagsbehandlere som uddeler “gaver” til andre muslimer, muslimske borgmester i Aalborg som blander sig i sagsbehandlingen osv. osv.
  Det interessante er i virkeligheden, hvorfor gør de i den bestemmende klasse, som de gør? Det handler om at streamline Danmark til at komme tættere på kernen i EU, og der kan du ikke være, hvis du er indvandrekritisk. Lige som indvandrerkritiske danskere bliver stigmatiseret af den bestemmende klasse, så ville den bestemmende klasse selv blive stigmatiseret i Bruxelles hvis de var indvandrerkritiske.
  Vi skal huske på, at kernen i EU fortsat under Angela Merkels skygge og vil man magten, må man fortsat tale det Merkelske sprog. Wir Schaffen das!
  Det er jo folk som vitterligt tror at man kan fordele sig ud af problemerne.

  1. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

   Partierne er selvsupplerende, og har med tiden
   sænket kvaliteten på dem de opstiller til valgene. Partierne
   blev infiltreret af lyserøde og mørkerøde radikale. Det blev
   en ond cirkel. Til sidst var de alle radikale/radiGALE.

   Før i tiden havde man ikke radio, tv og smartphones, og folk havde
   god tid til at tænke sig om. Nu har de travlt med at følge med i hvad
   der er af underholdning, klima-rædsler, EU-propaganda osv., og
   børnene og de unge er på tik-tok eller skal svare på sms’er osv. Og
   i skolerne er samtlige fag blevet udvandet og nogle helt afskaffet.
   At en massiv fordummelse har fundet sted er meget tydeligt.

   Men at politikere og journalister kan blive til sådanne verdensfjerne
   og forskruede teoretikere som tilfældet er, er alligevel ret utroligt.
   Borgens indmad i dag består ikke af ret mange andre end radikale pampere og pseudo-intellektuelle. Som er så hjernevaskede med
   ideologi, at de er blevet faktaresistente. De tror med religiøs fana-
   tisme på at islamister i Danmark er helt forskellige fra islamister i
   Sverige, Frankrig og England, de tror på Karl Marx og Mao teorierne,
   og de mener helt bestemt at det er i orden at udskifte danskerne
   med negre og arabere. Og så er de selvfølgelig helt sikre på at co2
   er en livsfarlig luftart. fordi deres uvidenhed om co2 og fotosyntesen
   er som hos otte- eller ti-års børn. Men hvor børnene er uskyldige,
   er nomenklaturaens uvidenhed en blanding af hykleri, korruption
   og sætten kikkerten for det blinde øje.

   Hvad overblik, begavelse, viden og moral angår, er den politiske
   overklasse blevet til underklasse. Dens visdom er pøbelens og
   rossets visdom. Demokrati er blevet til kleptokrati og skin-demokrati.

   Danmarks dage er talte. Den danske sang har ikke mange vers tilbage.

 22. der Adler

  Interessant hvad Frederik Vad har udtalt. Men også hvad den svenske forsker har sagt og skrevet.

  Svenskeren Sameh Egyptson har brugt mere end 20 år på at studere, hvordan islamister arbejder målrettet på at undergrave det svenske demokrati indefra.
  Og han er ikke i tvivl om, at de langt hen ad vejen har haft held med en udspekuleret strategi, der er udklækket og forkyndt af en notorisk islamist.
  En startegi, der har sat dem i stand til at svindle den svenske stat for svimlende summer for øjnene af godtroende politikere.
  ”Politisk har de iværksat Det Muslimske Broderskabs internationale strategi, der sigter til at infiltrere demokratiske lande og skridt for skridt øge deres magt, hvilket i dette tilfælde vil sige beslutningskraft,” siger Sameh Egyptson.
  Imens har en godtroende horde af venstreintellektuelle nedskudt og mistænkeliggjort kritiske stemmer, der har råbt vagt i gevær. Nu advarer Egyptson mod en tilsvarende udvikling i Danmark.
  (Berlingske Tidende/ ”Opinion” 04.05.2024). Se også Weekendavisen nr.12/Bagside-22.marts 2024.)

  Broderskabets strategi består af 25 punkter:

  ”PROJEKTET” – Master – planen for Det Muslimske Broderskab´s magtovertagelse:
  (dateret 01. december 1982)

  Broderskabets motto: ”Allah er vort mål, Profeten er vor leder, Koranen er vor lov, Jihad er vor vej, at dø på vej mod Allah, er vort højeste håb.”

  1. Etablering af netværk og koordinering af aktioner mellem ligesindede islamiske organisationer;

  2. At undgå åbne alliancer med kendte terroistorganisationer og –individer for at opretholde en tilsyneladende moderat fremtræden;

  3. Infiltrering og overtagelse af eksisterende muslimske organisationer for at bringe dem på linie med Det Muslimske Broderskabs kollektive mål;

  4. Brug vildledning for at maskere målene for islamiske aktioner, blot dette ikke er i konflikt med sharia-lov;

  5. Undgå sociale konflikter med lokale vesterlændinge, nationalt og globalt, når dette kunne skade langtids evnen til at ekspandere den islamiske magtbase i vesten eller provokere et tilbageslag mod muslimer;

  6. Etablering af finansielle netværk til at betale arbejdet med omdannelsen af de vestlige lande, incl. understøttelsen af fuldtids administratorer og arbejdere;

  7. At foretage overvågning, indhente data og etablere faciliteter til dataoplagring;

  8. Etablering af overvågningssystemer for at følge vestlige medier med henblik på at advare muslimer mod ”internationale sammensværgelser imod dem; ”

  9. At dyrke et islamisk intellektuelt fællesskab incl. etablering af tænketanke og græsrods-grupper, udgivelse af akademiske studier for at legitimere islamiske standpunkter og for at skrive den islamiske bevægelses historie;

  10. Udvikling af en sammenhængende 100-års plan for at fremme den islamiske ideologi på verdensplan;

  11. Afbalancering af internationale mål med lokal fleksibilitet;

  12. Udbygning af omfattende sociale netværk af skoler, hospitaler og velgørende organisationer dedikeret til islamiske formål, så kontakten med bevægelsen af muslimer i vesten er konstant;

  13. Ideologisk involvering af engagerede muslimer i demokratisk valgte instititioner på alle niveauer i vesten incl. regeringer, NGOer, private organisationer og faglige organisationer;

  14. Udformning af islamiske forfatninger, love og politikker for senere ikrafttræden;

  15. At undgå konflikter inden for de islamiske bevægelser på alle niveauer, incl. udvikling af processer for konfligtløsning;

  16. At undgå alliancer med vestlige ”progressive” organisationer, der deler ligende formål;

  17. Etablering af selvstændige ”sikkerheds styrker” for at beskytte muslimer i vesten;

  18. Opflamme til vold og holde muslimer i vesten i en ”jihad-sindstilstand”;

  19. At understøtte jihad bevægelser overalt i den muslimske verden gennem ledelse af bøn, propaganda, personel, finansiering, teknisk og operationel støtte;

  20. At gøre den palæstinensiske sag til en global kernesag for muslimer;

  21. At gøre den totale befrielse af Palæstina fra Israel og dannelsen af en islamisk stat en hjørnesten i planen for den globale islamiske dominans;

  22. At ophidse i en konstant kampagne for at opildne til muslimsk had mod jøder og forkaste enhver diskussion om forsoning og sameksistens med dem;

  23. Aktivt at skabe jihad terror celler i Palæstina;

  24. At sammenkæde terroist-aktiviteterne i Palæstina med den globale terror bevægelse;

  25. At indsamle tilstrækkelige pengemidler til ubegrænset at forlænge og understøtte jihad
  verden rundt.

  Ovenstående 25 punkter er udarbejdet af et topmedlem af Det Muslimske Broderskab Mohammed Akram Al-Adlouni, og indgik i en nylig afholdt retsag mod en islamistisk organisation i Texas/USA. Dokumentet som Mohammed Akram har forfattet er fra begyndelsen af 80èrne, og er en nøje beskrivelse af broderskabets strategi for arbejdet i Vesten. Det handler om at infiltrere det vestlige samfund gennem ”en civilisations-jihadist-proces”, og Akram skriver blandt andet, at man skal ”udslette og destruere den vestlige civilisation indefra og sabotere dets elendige hus med de troendes hænder, så den bliver udslettet og Allahs religion sejrer over alle andre religioner.” (Kilde: Weekend-Avisen nr.19, uge 19, 09.-15.05.2008) og Helle Merete Brix ”Mod mørket-Det Muslimske Broderskab i Europa”, s.43., ”Islams magt-Europas ny virkelighed” af Karen Jespersen og Ralf Pittelkow, s.162-163. (se også side 122).

 23. Karsten Jensen

  Brian Mikkelsen Lars Løkke og Troels Poulsen

  Er der noget de røde og blå kan blive enige om, så er det, at vi skal importere millioner og atter millioner af negre og arabere til de vestlige lande, så industrien kan få billig arbejdskraft og de røde kan forblive woke.

  De tre ovennævnte herrer har alle som lakajer for godsejere og industrifyrster talt for øget indvandring.

  Hensynet til Danmark og danskerne er ikke eksisterende. Kun hensynet til deres egen karriere og pengepung er afgørende for dem.

  Gad vide hvad der skal til, før danskerne vågner op?

 24. Karl Martell

  Berlingske Tidende stiller spørgsmålet: Er Malmø overhovedet en svensk by længere. Geografisk ligger den i Sverige, men kulturelt alle mulige steder, dog først og fremmet i den arabiske verden. Men Malmø er ikke alene! Amsterdam, Rotterdam og Haag har alle flertal af ikke hollændere, London 54% ikke englændere, værst ser det ud i Bruxelles med hele 70% ikke belgiere. De byer er ikke længere nederlandske, engelske eller belgiske, de er noget andet. Spørgsmålet må naturligvis være hvornår er de første land ikke længere europæisk og hvornår er det hele kontinentet. Alt dette er sket på under 40 år! Det går stærkt – meget stærkt, og jeg gyser ved tanken om hvilket land – kontinent, mine børn og børnebørn skal levet i, og generationerne derefter tør jeg slet ikke tænke på!

  1. Karsten Jensen

   Godt man snart skal dø

   Når man ser, hvordan Europa er i færd med at blive omdannet til et islamisk kalifat, hvor voldsparate og kriminelle mellemøstlige klaner overtager flere og flere byer og områder, bliver man ydmyg og taknemmelig over, at ens tid her på jorden snart er forbi. 5 – 10 – 20 – 30 år og det var det liv. Med en smule held undgår man Kristallnacht version 2, hvor den muslimske udryddelsesbølge sætter i gang med macheter og køller. Vil den danske befolkning så vågne op og forsøge at forsvare sig eller vil det være for sent, fordi overmagten er blevet for stor.

   I Hamborg og London er klanerne så magtfulde , at politi og myndigheder reelt er ude af stand til at stoppe deres overtagelse af forretningsliv og kvarterer. Der råder de facto en to stats virkelighed. En muslimsk sharia-styret underverden med en kontantøkonomi og eget sprog og struktur og den oprindelige vestlige administration, der er infiltreret af femtekolonne, der frit kan rapportere til deres brødre.

   I Sverige er landet reelt tabt for den oprindelige befolkning. De må leve i frygt og rædsel for voldtægter, bomber, drab og afpresning.

   I Danmark er Vestegnen og en række store byer faldet i hænderne på disse kriminelle bander, der hærger og som kun har hånlatter til overs for en evt straf. Et overlagt lejemord kan i bedste fald afsones på 4 år incl. prøveløsladelse på en sommerlejr sammen med alle de andre brødre, som har fået et mindre ophold i Lalandia-lignende omgivelser. Og indenfor murerne bestemmer klanerne også. Ellers skyder de fængselsbetjentene i benene efter fyraften.

   Og EU hvad gør de?

   De planlægger immigration af endnu flere fremmede, så der er billig og konkurrencedygtigt arbejdskraft og forbrugere til at købe skidtet. Kan de ikke se, at det går helt ad helvede til allerede. Nå jo men vi skal jo også dø, inden det går helt galt. Bare det holder vor tid ud, synes mantraet at være.

   1. Demografi og demokrati

    Delvis enig. Det går i hvert fald pt nok i den retning. Måske kan det ende med en to-stats løsning? 🙂

 25. der Adler

  Her nogle uddrag fra 3 danske kommuner, det er nedslående læsning. Har lavet en fortegnelse over alle gader/kvarterer hvor der er problemer med en bestemt befolkningsgruppe.
  Har også optegnet alle moskeer/skoler/såkaldte kultur Centre/kontaktsteder, det er også nedslående læsning. De er spredt som 5-kolonne over hele landet, seneste skud er en moske på Bornholm. Slutter af med et uddrag for 2200 Nørrebro ang.moskeer.
  Så ja, fremtiden ser ikke lys ud.

  I 2003 var 44.8 pct. af børnefødslerne i Albertslund af anden etnisk herkomst (fortrinsvis muslimer)!
  Albertslund Kommune/2620-25% af kommunens unge er af anden etnisk herkomst.
  Vædderens Kvt./2620 Albertslund
  Hedemarksvænge/2620 Albertslund, ældre og svagelige etniske får stjålet deres el-scootere ved bopæl af unge ikke danskere indenfor juli-august-september 2021. Nogle forsvinder helt, andre udsat for groft hærværk.
  Det Internationale Kollegium/Vognporten 14/2620 Albertslund, 27-årig somalier dræber en anden med to knive.
  Hedemarken/2620 Albertslund.
  Albertslund Centrum/Bygangen 21A/2620 Albertslund, halvdelen af forretningerne i centeret er overtaget af muslimer.

  I Høje Tåstrup sogn (Høje-Taastrup Kommune) er danskerne nu i mindretal (Danmarks Statistik/Statistikbanken).
  Parkvej-Cederlunden/2630 Taastrup, 14.11.2021, 18-årig rapper Milan Mohammed-Rahim stukket i hjertet med kniv af anden muslim (22-årig Hunan Salini).
  Rugvænget/2630 Taastrup, 16.03.2022, den 37-årige Erhan Semovski udfører et voldsomt knivoverfald.
  Høje-Taastrup Gymnasium/Frøgård Alle 2/2630 Taastrup, her er 43% af eleverne muslimer.
  Høje Taastrup Private Gymnasium/Erik Husfeldts Vej/2630 Taastrup, elevsammensætning: 6.7% dansk + 93.3% ikke-vestlig.
  Ole Rømer Skolen/Gadehavegårdsvej 1/2630 Taastrup, 70% af skolens elever har ikke-vestlig baggrund.
  Høje Taastrup S-station/2630 Høje Tastrup, mange ”episoder” på stationen og nærliggende indkøbscenter. Den 03.08.2021 blev en 22-årig ung mand knivstukket af en kun 16-årig (Sekeria Abdi Musse Elmi).
  Gadehavegård-Tåstrupgård/2630 HøjeTaastrup
  Gadehavegårdsvej/2630 Høje-Taastrup
  Hallandsparken/2630 Høje-Taastrup
  Charlotteager/2630 Høje-Taastrup
  Blåkildegård/2630 Høje-Taastrup.
  Sylen/2630 Høje Taastrup
  Skebjerg Alle/2630 Høje-Taastrup, 13.03.23, en 17-årig og en 18-årig knivdræbt af pakistanere, en tredje hårdt såret.

  I 2003 var 44,1 pct. af børnefødslerne i Ishøj Sogn af anden etnisk herkomst!
  Ishøj Kommune/2635-unge udgør 1/3 af alle undervisningspligtige, og kun 58% af indbyggerne har dansk oprindelse!
  CPH WEST/Ishøj Gymnasium/Vejlebrovej 65/2635 Ishøj. Elevsammensætning: 26.7% dansk + 73.3% ikke-vestlig.
  Vildtbaneparken og omliggende veje/2635 Ishøj
  Vejlegårdsparken-Ishøj-Planen-Vildtbanegård/Ishøj/2635 Ishøj
  Vejleåparken/2635 Ishøj.
  Strandgårdsskolen/Ishøj Søvej 200/2635 Ishøj. Elevsammensætning i 2020/21 er 43% etnisk dansk og 57% ikke-vestlig. Stor smitte blandt elever + lærere den (TV2-13.10.2021).
  Gildbro Skolen, Gildbrovej 39/2635 Ishøj, elevsammensætning i 2020/21 er 50.1 % etnisk dansk, resten anden etnisk herkomst.
  Vejlebroskolen/Vejledalen 1/2635 Ishøj, elevsammensætning i 2020/21 er 54.7% etnisk dansk, resten 45.3% er af anden etnisk herkomst.

  Annoor Moske/Baggesensgade 16/2200 Kbh. N
  Viomis Aid (Isslamisk Center For Europæiske Lande) /Griffenfeldsgade 4A/2200 Kbh.N
  Muslimsk Forsamlingshus (Rahma Masjid)/Birkegade 4 kld. Tv./2200 København N
  Danish Muslim Aid/Blågårdsgade 51/2200 Kbh. N
  Den Libanesiske Kulturforening/Struensegade 15-3tv./2200 Kbh.N
  Makki Masjid/Jagtvej 51,kld./2200 Kbh.N
  Tyrkisk Kulturcenter/Bragesgade 10/2200 Kbh. N
  The Islamic Center for Europæiske Lande/Nørrebrogade 56/2200 København N

  Muslimernes Fællesråd/Nørrebrogade 186/2200 Kbh.N.

  Bosnisk Kulturcenter/Thorsgade 59-st.tv./2200 Kbh. N.
  Khayr el-Barriya-moskeen /Hamad Bin Khalifa Civilization Center + Hamad Mosque/Vingelodden 1F-Rovsingsgade/2200 Kbh. N, indviet juni 2014. Bag den (økonomisk) står Københavns Store Fond (KSF), se sidst i materialet: Artikel (udkast) til Årbogen Religion i Danmark 2020, professor MSO Lene Kühle, Afdeling for Religionsvidenskab, AU, feb. 2020 1 Konflikten i Hamad Bin Khalifa Civilization Center. Den første moske i Danmark med minaret!
  Islamic Center Jafferia/Rådmandsgade 56/2200 Kbh. N
  Taiba-Islamisk Center og Moske/Titangade 15/2200 Kbh. N. En række terrordømte har frekventeret denne moske. Saudi-Arabien har doneret 4.9 millioner kroner til moskeen, gennem deres ambassade i København.
  Center for Dansk Muslimske Relationer/Ryesgade 30B/2200 Kbh. N
  Islamisk-Kristent Studiecenter (IKS)/Ryesgade 27B/2200 Kbh. N
  Shiamuslimsk Trossamfund i Danmark/Prinsesse Charlottes Gade 11-2.th./2200 Kbh.N
  Masjid Al-Faruq/Heimdalsgade 39/2200 Kbh.N-tilknyttet Hizb ut-Tahrir (Frihedspartiet) også kaldet al-Kilafah (kalifat).
  Masjid Taiba/Titangade 15/2200 Kbh. N/et arnested for det mest formørkede islam, endvidere for terroisme og undergravende virksomhed. Her prædikede hadprædikanten imam Abu Ahmed, endvidere Said Mansour ”boghandleren fra Brønshøj” og terroisten Omar el Hussein fra Krudttønden og synagogen i Krystalgade. Sauidi-Arabien har doneret et million beløb til moskeen, det siger jo alt. Se Jakob Scharf bog ”syv år for PET.”

  1. Karl Martell

   Det er i virkeligheden ikke til at holde ud at læse! Kan det virkelig passe, at man må flytte til ØstEuropa for at slippe for muslimsk intimidering?

   1. Træt

    Polen er desværre allerede ved at blive “kulturberiget”. Det startede så småt under den forrige regering, men der er sat turbo på efter at EU-lakajen Donald Tusk og PO kom til magten

 26. Hvor er vi på vej hen?

  Aamunds artikler bliver vist læst i betydeligt
  omfang, men hvad med kommentarerne? Man kan godt
  få det indtryk at de kun bliver læst af et lillebitte antal danskere.
  Måske kun ca. 25? Hvis det er tilfældet, er det vel forgæves når
  folk sætter oplysende indlæg på. Kan Aamund fortælle os noget
  om læsertallet?

  En anden ting: Hos Aamund lader systemet til at fungere godt,
  ingen tracker cookies overhovedet. Altså nul spy trackers. (alle
  blokeres dog, hvis ens pc er fornuftigt opsat) Men hos Hodja og
  Snaphanen og andre hundredvis af dem!. Måske fordi deres
  hjemmesider er opsat for mange år siden?

  Som Adlers og andres indlæg viser er Borgens samlede politik
  forrykt og katastrofal og en kniv i ryggen på næsten alle danskere,
  men hvis der ikke kommer mere oplysning ud til den brede be-
  folkning er løbet kørt, og folkehjemmet og velfærdsstaten vil
  brase sammen på samme måde som Børsen og andre store
  bygningsværker der gik op i flammer og endte som sodsværtede
  ruiner.

 27. Karsten Jensen

  Svenske tilstande i Danmark

  Interessant med diverse data og tal for hvor slemt det står til. Man kan frygte tallene i virkeligheden er endnu værre, da det er svært at opgøre.

  Frederik Vads tale om parallelsamfund var befriende og sjælden set i dansk politik. Desværre var hans konklusion den sædvanlige: Vi må undersøge sagen. Og så ved man, at der intet sker.

  Vad er som underordnet løjtnant blot sendt i byen med en melding fabrikeret af Socialdemokratiets spinafdeling for at sløre focus på Store Bededagsrøveriet, der har sendt partiet til tælling.

  Det er ikke undersøgelser, der er behov for men handling. Enhver kan se det går helt skævt og at det går hurtigt. Vi taler om svenske tilstande, mens Danmark hurtigt og sikkert allerede er i samme håbløse situation.

 28. der Adler

  Citatet ”Lad os bevare Danmark for danskerne”, bliver af nogle udlagt som danskernes snævertsynethed og racisme, men oprindelig blev det bragt i tidsskriftet ”Mosaisk Samfund”, i forbindelse med de mange fattige jøder (Polen/Rusland) der ved 1900-tallet kom til København, til stor fortrydelse for de jødiske familier der var velintegreret. Citatet er bragt i bogen ”Den danske stamme” s.115 af Hans Kornø Rasmussen (2007).

  Nedenstående fra Danmarks næststørste by Aarhus, og omliggende byer Brabrand, Risskov, Viby, Højbjerg, Åbyhøj og Tilst ser det slet ikke godt ud:

  En enkelt kriminel familie på under 10 personer, har siden 2009 koster Aarhus kommune 64 millioner kroner!!!
  Man mener, at der er ca.10 af sådanne familier i kommunen, bl.a. i Gjellerup.
  Aarhus bruger ca.2.3 mia. kr på udlændinge, og i 2020 blev der brugt 900 mill.kr alene på offentlig forsørgelse af ikke etniske danskere.
  45% af alle dømte efter straffeloven i 2017 havde ikke-vestlig baggrund!
  Aarhus/8000 – Både Hejredalskollegiet i Gellerup, Cirkus-gruppen Flying Superkids i Tilst, samt diverse plejehjem og mange små og store virksomheder i Aarhus V har levet bag store metalhegn i årtier, på grund af århusianernes “mangfoldighed” eller ”Aarhus -modellen”.
  I 2012 var der store problemer med de såkaldte ”Vandscooter-entusiaster” på 25-35 år med indvandrer baggrund, der chikanerede sejlerne. I 2015-2016, dyrt sejlertøj ”forsvinder”, fyldte benzin dunke tømmes, hærværk, tyveri, trusler, sågar en gummibåd til 150.000 ”forsvinder.”
  I maj 2021, 7-8 unge ikke-vestlige indvandrere løsner fortøjningerne på både i Aarhus-Lystbådehavn.
  Den 05.01.1994 myrder John Nduiga Mundia (fra Kenya) sin danske kone Anne Marie Mandrup Pedersen og parterer hende i sin lejlighed i 7 dele, der blev fundet i en nylon kuffert på Følle Strand-N for Aarhus.
  Aarhus Midtby/8000 Aarhus C, 04.12.2022, en 53-årig mand stukket i hoved og hals med knust flaske af 33-årig somalier.
  Frederiksberg-Bo/8000 Aarhus C
  Langenæs + Kirkedammen/8000 Aarhus C
  Vestergade/8000 Aarhus C.
  Vandtårnsområdet (Reginehøjvej),/8200 Aarhus
  Göteborg Alle/8200 Aarhus N, 30.03.2022 knuste ruder på biler og tyveri fra samme. En AEH person blev set på stedet.
  Olof Palmes Alle/8200 Aarhus N, 31.03.2022, knuste ruder på biler og tyveri fra samme.
  Skovgårdsparken/8200 Aarhus
  Bispehaven/Hasle/8200 Aarhus, her bor Mohamad Tarek Younes, der 18.06.2021 kørte en betjent ned (livsvarigt kvæstet) i krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej.
  I Gellerup Sogn (Aarhus Kommune) – 67% af beboerne er indvandrere/efterkommere!
  I Aarhus-bydelene Gellerupparken, Bispehaven og Toveshøj var andelene af indvandrere i 2002 på henholdsvis 81, 74 og 74 pct.
  Gjellerupparken/8200 Aarhus, 26.10.2010 Det er meget alvorligt at bekende sig til vestlig kultur og en moderat islam. Islam er islam.” (Ammar Droosh, integrationskonsulent + ”rollemodel” i Gjellerupparken).
  Gellerupparken-Toveshøj/8200 Aarhus (I 2010 havde Gellerup Kirke fuldtidsvagter, grundet indbrud, ildspåsættelse, vandalisme). Søndag den 09.05.2021 forsamles over 30 muslimer i offentlig rum til massebøn, og overtræder bevidst forsamlingsforbuddet, uden at politiet skrider ind.
  Gellerup/8200 Aarhus, 02.05.22 – Stor udendørs bøn ”Eid al-Fitr” (Uriasposten, 03.05.22).
  Kalmargade/8200 Aarhus
  Katrinebjergskolen/Katrinebjergvej 60/8200 Aarhus – meget præget af ikke etniske danskere.
  Vestre Kirkegård/Viborgvej 47A/8210 Aarhus/Islamisk afd., 400 muslimer samlet (20.08.2020) til begravelse, for at følge et muslimsk skudoffer til graven, selvom der var forsamlingsforbud.
  Jydsk Væddeløbsbane/Aarhus, en somalisk voldsmand og røver Abukar Ali Hassan kendt under sit rapperalias Shmur begravet 22.07.2020 ca.500 muslimer samlet, trods forsamlingsforbud.

  Charlottehøj/8210 Aarhus V
  Møllevangen/8210 Aarhus V
  Herredsvang/8210 Aarhus V (påsatte brande i hele området 2008-se JP 24.04. + 24.05.2008)
  Trillegården/Hasle/8210 Aarhus V (Visitations zoner gang på gang, senest maj 2021), i dette område boede somalierne Guleed + Nuur Wasame med deres far Mohammed Wasame. Sønnerne blev i 2014 dømt for terror + i 2019 for NemId svindel for over 46 millioner kroner, hævet på 169 etniske danskers konti, ved afluring af koder på diverse biblioteker. Endvidere i 2021 for at være i besiddelse af 6.576 danske personnumre.
  I dette område, har Yahya Hassan også trådt sine barnesko.
  Trillevænget/8210 Aarhus V, 18-årig somalier skudt af andre unge indvandrere.
  Hasle/8210/Aarhus
  Hasle Skole/Herredsvej 15/8210 Aarhus – meget præget af ikke etniske danskere.
  Hasle Centervej – Bispehaven/8210 Aarhus V – i 1993 fik den 81-årige Hannelore Fuhr to lussinger af en dreng af palæstinensisk herkomst. Sagen endte i boligretten, som fastslog ”-at hun ikke passede ind i opgangen, fordi den var domineret af børnerige udenlandske familier”! Hun havde også ”kun” boet der siden 1984 (Uriasposten 19.04,2022).
  Bispehaven/8210 Aarhus 8210 V – 23.08.2023. ild i containere, barrikaderede veje, kanonslag mod politi, udført af 20-30 unge af afrikansk/mellemøstlig baggrund.
  Ryhavevej/8210 Aarhus V, belastet område, da det er nabo til Bispehaven, se dette.
  Kappelvænget/8210 Aarhus V
  Frydenlund/8210 Aarhus V
  Jernaldervej/8210 Aarhus V – 10.04.2022, 2 danske drenge (12 og 13 år), udsat for groft overfald, slået, sparket og truet med kniv.
  Ellehøj Skolen/Jernaldervej 5/8210 Aarhus, 94% af skolens elever har ikke-vestlig baggrund!
  Fuglsangs Alle/8210 Aarhus V
  Fjældevænget/8210 Aarhus
  Spættevej/8210 Aarhus
  Rydevænget/8210 Aarhus

  Gjellerup Sogn, markant lav tilslutning til vaccination mod covid-19.
  Tovshøjskolen/Janesvej 2/8220 Brabrand, 95% af eleverne har minoritetsbaggrund! Ligger tæt på Grimhøjmoskeen (Aisha´s mosque).
  Bazar Vest (fortrinsvis muslimske boder), på Edwin Rahrs Vej 32/8220 Brabrand
  Edwin Rahrs Vej-Åby Ringvej/8220 Brabrand, 23-årig etnisk dansk kvinde (Ida Philbert Vangsø Ottzen) bildræbt, bilist (fra Tilst/8381) kørte for hurtigt + over for rødt. Straf: 60 dages betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste? I samme kryds blev en 21-årig kvinde (Ida Michelsen) dræbt 30.05.2018 af en 32-årig ikke dansker.
  24.01.2022, en 36-årig kvinde kom gående med 2 kollegaer, da hun helt umotiveret fik en lussing af en arabisk udseende mand!
  Skjoldhøj Kirke/jernaldervej 425/8220 Brabrand, et belastet kvarter, tæt på Edwin Rahrs Vej-Toveshøj og Bispehaven.
  Grimhøjvej 7/8220 Brabrand Grimhøjmoskeen/ se (4) – i 2024 blev den omstridte iman ved moskeen Oussama El-Saadi dømt for socialt bedrageri sammen med moderen til deres 4 børn (hans kusine), for i perioden 2018-2022 uberettiget at have fået udbetalt 738.000 kroner!
  Lenesvej/8220 Brabrand hører med de andre pige-vejnavne til Toveshøj bebyggelsen.
  Den 23.07.2020 dræbes Mohammed Al-Zerjawi (kaldet ”Frisør Mudi”) ved Lenesvej 25, og 2 andre knivstukket, anklagen lyder på drab, drabsforsøg og grov vold og trusler med en pistol. Islam som fredens og mildhedens religion?
  Den 03.08.2021 blev en 75 årig mand udsat for et røveri, af personer af ”aeh”.
  Tinesvej /8220 Braband
  Janesvej/8220 Brabrand
  Dortesvej /8220 Braband, her lå børnehaven Viben, der i efterårsferien 2008 blev brændt ned. Indenfor et år, blev der sat ild til 21 skoler, børnehaver, solcentre (Jyllands-Posten Århus 28.02.2009).
  Gudrunsvej /8220 Brabrand, her forsøgte 4 personer af muslimsk herkomst, i januar 2021 at myrde to andre under råbet ”ved koranen, jeg dræber dig,” og ”wollah, jeg dræber dig.”
  Den 24.06.2021 blev en dansk chauffør udsat for et groft overfald, udført af to afrikansk udseende mænd.
  I december 2022 blev en lejlighed stormet, og politiet fandt store mængder af amfetamin, pistoler, samt maskinpistoler og tilhørende ammunition.
  Sigridsvej/8220 Brabrand, hele områder i Aarhus -Vest, fungerer efter mellemøstlige normer, hvor det nye ”herrefolk” bestemmer, og de etniske danskere der måtte være tilbage, må vige, acceptere andre spilleregler end de danske.
  Karen Blixen Boulevard/8220 Brabrand
  Toveshøj /8220 Brabrand
  Gellerupparken/8220 Brabrand, her kan nævnes ”Brabrand Bad Boys.” I 2008 måtte de grønlændere der boede i Gjellerup, huses andre steder, da de konstant blev overfaldet, chikaneret. Hverken boligforening eller politi kunne hjælpe.
  Skovgårdsparken/8220 Brabrand

  Åbyhøj-bydelen, 3 biler konfiskeret af politiet 10.05.2021 for vanvidskørsel.
  Åbyhøj ved Netto på Silkeborgvej, 01.03.2022, 33-årig dansk mand blev umotiveret overfaldet, medens han sad i sin bil af en AEH.
  Krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej/8230, her den 18.06.2021 blev en 31-årig betjent bevidst kørt ned, så han i dag er uden førlighed af den 20-årige Mohamed Tarek Younes, se Bispehaven/Hasle/8200 Aarhus.
  Åbyhøjgård/8230 Aarhus
  Dr. Holsts Vej/Åbyhøj/8230 Aarhus

  Vejlbyvænge/8240 Risskov, handel med narkotika og general utryghed.
  Ellevangsskolen/Jellebakken 17/8240 Risskov, stor koncentration af fremmede.
  Nyringen /8240 Risskov
  Mollerup Hundeskov/8230 Risskov,11.09.2022 – en 18-årig kvinde overfaldet af udenlands mand, medens hun luftede hund.
  Vejlby Vest/8240 Risskov/Aarhus
  Veriparken/8240 Risskov
  I Ravnsbjerg sogn (Aarhus Kommune), er etniske danskere nu i mindretal. Taget fra Danmarks Statistik/Statistikbanken.
  Rosenhøj-bebyggelsen:
  Søndervangsskolen/8260 Viby, 9 ud af 10 elever har indvandrer baggrund. Skolen taget i at snyde med opgaver, så de fremmede fremstod som bedre end de var (Den Korte Avis, 29.09.2021).
  Ormslevvej/8260 Viby J., 02.11.2021, 18-årig ung mand (Mads Arberg) knivdræbt formentlig af to mørklødede 19-årige. På vejen ligger også Tyrkisk Indvandrer Forening.
  31.10.2022, en bande på 5, hvor en 21-årig somalier dræber 18-årig med flere knivstik.
  Viby Gymnasium/Søndervangs Alle 65/8260 Viby J., her er en stor koncentration af muslimer.
  Viby Torv/8260, området stærkt præget af muslimer.
  Aarhus Gymnasium/Hasselager Alle 10/8260 Viby J., her er 56% muslimsk.
  Søndervangen/8260 Viby J
  Søndervangs Alle/8260 Viby J
  Krydset Søndervangs Alle/Ringvej Syd/8260 Viby J., 15.03.2022, 21-årig etnisk dansker (Søren Koch) fundet skudt og dræbt i sin bil.
  Rosenhøj/Rosenhøj Alle/Rosenhøj Vænge/Rosenhøj Bakke/8260 Viby C/Aarhus
  Matildelundsvej/8260 Viby J, 13.07.2021- 23-årig mand knivstukket.
  Neptunvej/8260 Viby J
  Rundegård + Byvangen/8260 Viby J
  Vårkjærparken/8260 Viby J, (en kriminel skudt i sin bil 06.08.2020).
  Stenkildeparken/8260 Viby J
  Ny Vestergårdsparken/8260 Viby J
  Vestergårdsparken/8260 Viby J
  Byvangs Alle/8260 Viby J, 16.12.2021-38-årig eritreansk mand dræber sin kone med knivstik.

  Kridthøj/8270 Højbjerg
  Saralystparken/8270 Højbjerg
  Tranbjergparken/8310 Aarhus J, i området påsatte ildebrande, hærværk, tyverier og røverier, forøvet af unge muslimer, seneste 18.09.2021.
  Babylonhuset/Elmegårdsvej 20/8361 Hasselager, et hus til store arrangementer, fortrinsvis brugt til store og larmende arabiske bryllupper (høj musik + fyrværkeri uden tilladelse), der er til stor gene for beboerne på den anden side af jernbanen, på vejene Hasselhøj, Hasselengen og Lemmingvej. Trods talrige klager til kommunen, er der intet sket. Ejer og direktør af foretagenet er Hamid Sabri Karim.
  Trigeparken – Trige Parkvej/8380 Aarhus
  Trige Centervej/8380 Trige, den 30.+31.08.2021, ikke dansk mand har antastet og befølt 3 danske piger (15-16 år). Indtil 08.09. har politiet fået otte anmeldelser fra kvinder i alderen 15-32 år.
  Langkærparken/Langkærvej/Haurumvej/ 8381 Tilst/Aarhus
  Kvarteret omkring Langkær Gymnasium (Kileparken 25/8381 Tilst), nu omdøbt til Aarhus Gymnasium. Elevsammensætning er næsten 100% ikke-vestlig. Elever fra dette gymnasium har
  kæmpet i Syrien for IS, medens overførelsesindkomst trillede ind på kontoen.
  Græsvangen/8381 Tilst
  Mejløvænget/True/8381 Tilst
  Søhøjen/8381 Tilst, 27.02.2020, 3 mænd på 24, 25 og 29 år dræber brutalt en somalier medens han sidder i en Range Rover.
  Torstilgårdsvej/8381 Tilst.

  Dette er altså “berigelsen” og “mangfoldigheden,” iscenesat af illusionsmagere, dagdrømmere og ”nok er nok” segmentet, bistået på sidelinien af nyttige idioter som, Bedsteforældre for Asyl, Folkekirkens usselrygge, Bedstemødre for Mangfoldighed og andre smånussede såkaldte danskere, der går i Corfitz Ulfeldts fodspor.
  Vi kan lige så godt indstille os på, at store områder af Danmark er tabt for evigt, og de områder vokser og vokser bare, indtil samfundet kollapser i brutalitet og ødelæggelser, og den mellemøstlige middelalder overtagen magten.

  I sognene Tingbjerg-Vollsmose + Gellerup er næsten 70% af beboerne ikke-vestlige indvandrere/efterkommere!
  Historien har jo vist, at islam ikke lader sig integrere. Er det ikke 24 såkaldte integrationspakker vi er nået op på, og stadig står vi med et uløseligt problem. Hvis Danmark ikke skal kollapse, så må al muslimsk indvandring/familiesammenføring stoppes, om nødvendigt ”mit robusten Mitteln.”

  Islam er en hindring for fremskridt og truer samfundets sammenhængs kraft. Så spørgsmålet er, hvad vil vi!
  Vil vi bare lade stå til, og sætte alt over styr, det er spørgsmålet. For en ting må vi gøre os helt klart, at jo flere muslimer vi lukker ind, jo mere er denne vej en konfrontationsvej. Fyrre års søvngængeragtig politik, kan sagtens munde ud i en intern fysisk krig mellem dem og os. Der er allerede nu mellem 800.000 og 1.000.000 fremmede i Danmark, og vi bliver ved at tage imod!

  Ansvaret for denne uholdbare situation – hvor en pøbel-kultur er bragt til vort land – ligger fuldt og helt hos den manipulerende, herskende, politiske klasse. Her kan man så bare konstatere, at perioden 1983-2023 må kaldes tåbelighedernes march, idet man med åbne øjne gik sin undergang i møde, idet næsten ingen MF i Folketinget ønskede at sætte en grænse.
  Mette Frederiksen og Socialdemokratiet kom til magten i 2019, ved at love stramninger på det såkaldte flygtninge område. Til det er der kun at sige. I 2020 kom der 13.481 ikkevestlige personer til Danmark, det er flere end noget år mellem 1983-1994!
  Hvis det fortsætter på denne hovedløse måde, så kan vi snart stå i den situation, at vi må sige som spanierne: Su casa es mi casa – Mit hus er (også) dit hus.

  (” Danmark vil med 100 procents sikkerhed tabe kampen mod islam og muslimer, idet islam vokser og vokser, og Danmark kan aldrig stoppe Allahs lys.”)
  (Said Mansour – ”Boghandleren fra Brønshøj”, 04.01.2019)

  (” Det, som Sultan Suleyman påbegyndte med belejringen af Wien i 1683, vil vi gøre til virkelighed for indbyggerne gennem vore kraftfulde mænd og vore sunde kvinders fødsler.”
  (sagt af Vural Öger, opstillede til europaparlamentet for det tyske socialdemokrati.)
  Citatet er fra den største tyrkiske avis i Tyskland, Hürriet, og fra den tyske avis Hamburger Abendblatt, maj 2004.)

  BT, 18.02.1997, troende muslimer ønsker jævnfør Koranen, at lægge afstand til det omgivende ”vantro” samfund er en realitet, der praktiseres for fuld udblæsning i DK, hvor en imam ved sin fredagsbøn for over 500 mænd (+ med dansk presse tilstede) kunne udtrykke sig således: ”Jeg er forfærdet over at skulle behandles af en vantro læge, når jeg bliver syg. Min bil bliver repareret af en vantro mekaniker, og min bolig har jeg lejet af et boligselskab, der er styret af vantro”.

  Denne kulturs – hvis man kan bruge det ord – mest markante bidrag til moderne teknologi har været opdagelsen af, at det lader sig gøre at surre sig selv fast til en bombe og hive i udløseren, når der dukker nogen op, man ikke bryder sig om! Mellemøstens eneste kendte og velfungerende industri
  Det er sådanne grupperinger vi risikerer at få til landet, når magthaverne tilsyneladende ikke vil sætte ind med magtmidler, når horder af velfærdsmigranter som i 2015 søger til Danmark, for at få fingre i danske velfærdskroner.

  1. Skjoldungen

   Til der Adler: Tak for det kæmpe arbejde du gør! – Dit mesterværk “Den Store Hukommelse” vil blive et af århundredets vigtigste dokumenter.

   1. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

    Ja, det er en lang og dyster liste over forbrydelser
    mod danskerne. Men skulle den være komplet, ville den blive mange
    meter længere. Og så er der “mørketallet”, dvs. forbrydelser som ikke
    er blevet anmeldt eller offentliggjort. Eller som ikke er kommet med på
    listen, fordi det er umuligt at få det hele med i et indlæg folk orker at få
    læst igennem.

    Den unge danske mand der blev skudt og dræbt mens han holdt for
    rødt lys i Viby, var komplet sagesløs og var ikke med i nogen gruppering
    eller konflikt. Han var blot så uheldig at blive det tilfældige offer for et
    terror-mord.

    Viby, Højbjerg, Brabrand og Aabyhøj osv. var før i tiden yderst fredelige
    områder, ligesom Østerbro, Hellerup og Gentofte osv. Nu er ligger vold,
    røveri, brand og mord mv. på lur overalt.

    At 21 skoler, børnehaver og butikker er blevet brandhærget indenfor et
    lille område, er da horribelt og ganske tankevækkende. Hvad bliver det
    ikke til på landsplan.

    Men hvad har politikerne tænkt sig at gøre ved det? Nok ingenting,
    udover lidt snik-snak om “stramninger” og “vi skal blive bedre til”
    osv., uden at der nogensinde sker en ændring af katastrofe-kursen.

    1. Der var engang et yndigt land

     Danske kriminalsager af den mest primitive
     og lumske slags:

     Tre mord som vist ikke er med på listen,
     er mordet på en dansker der ville sælge en bil til
     en indvandrer fra et eksotisk land. Han ringede
     til manden med bilen og aftalte at de kunne mødes
     så kunden kunne se på bilen og prøvekøre den.
     Men så myrdede migranten bilejeren i den tro at
     så var bilen gratis. Han tog dog helt fejl.

     En anden kulturfremmede lod som om han ville
     købe en stor motorbåd. På en prøvesejlads smed
     han så ejeren og hans kone overbord så de druknede.
     Han ville så beholde eller sælge båden, men blev
     afsløret og arresteret et par dage efter.

     Men der er jo også en del sager som ikke opklares.

 29. Fra yndigt land til kaos-stat og gale½anstalt

  EU fører en stedfortræderkrig mod Europæerne. Stockholms
  socialdemokrater har allerede fra 1985-90 haft gang i samme slags
  ondskab mod deres egen befolkning. Vanviddet var pakket ind i
  propaganda om humanisme og næstekærlighed.

  Københavns lige
  så forskruede pladderhumanister udleverer også deres egne borgere
  til hverdagsterror og guerillakrig. Samt enorme forringelser af den
  sociale velfærd m.m.m. Tusinder af danskere er omkommet som
  følge af politiske overgreb og udskejelser.

  I den skumle højborg midt i den store by er der kun eet parti, det
  radikale enhedsparti. Det er delt op i fraktioner med forskellige
  navne, men de er alle enige om at Danmark skal nedlægges og
  danskerne afskaffes så snart man er færdig med at udnytte og
  udplyndre dem.

 30. Fra yndigt land til kaos-stat og galeanstalt

  EU fører en stedfortræderkrig mod Europæerne. Stockholms
  socialdemokrater har allerede fra 1985-90 haft gang i samme slags
  ondskab mod deres egen befolkning. Vanviddet var pakket ind i
  propaganda om humanisme og næstekærlighed.

  Københavns lige
  så forskruede pladderhumanister udleverer også deres egne borgere
  til hverdagsterror og guerillakrig. Samt enorme forringelser af den
  sociale velfærd m.m.m. Tusinder af danskere er omkommet som
  følge af stupide politiske overgreb og udskejelser.

  I den skumle højborg midt i den store by er der kun eet parti, det
  radikale enhedsparti. Det er delt op i fraktioner med forskellige
  navne, men de er alle enige om at Danmark skal nedlægges og
  danskerne afskaffes så snart man er færdig med at udnytte og
  udplyndre dem.

 31. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

  Hvis man er godtroende og uden kendskab til
  verdenshistorien, kan man ikke undgå at blive hjernevasket når man
  lytter til DR.

  I radioavisen blev det fortalt at kunstig intelligens ville skabe mere tryghed,
  så kommunerne kunne roligt udlevere alle mulige private og fortrolige op-
  lysninger om borgerne til et AI- forsøgsprojekt.

  Så var der noget om hvor fantastisk glædeligt, dejligt og positivt det er at
  indvandrere og udlændinge er med til at sætte gang i lokale danske samfund.
  Men 1955-80 var der næsten ingen udlændinge, og samfundet fungerede
  langt, langt bedre end i dag.

  I en debat om indvandringen fik Enhedslisten, Dansk Flygtningehjælp, Europa-
  bevægelsen, Moderaterne og radikalt tænkende typer 97-98% af taletiden. Det
  blev fortalt at det er Danmarks ansvar at forbedre velfærden i Afrika, Syrien
  og Afghanistan, og der var også følelsesporno om hvor slemt det er hvis folk
  i fjerne lande ikke har det godt. Og så blev det fastslået at det kun er EU der
  kan løse problemerne.

  Men hvis vi følger de gode råd og den kloge EL politik, vil vi få en pragtfuld
  alt i een løsning på det hele: integration, klima, menneskerettigheder,
  Afrikas sociale problemer, Danmarks økonomiske nedtur, den mangedoblede
  kriminalitet og meget mere vil gå op i en højere enhed.

  Intet om at EUs politik er at flytte massevis af millioner af afrikanere og arabere
  til Europa, intet om at DK er en migrant-magnet fordi migranterne fra dag 1 har
  langt større rettigheder end danskerne, intet om de skrækkelige tilstande i
  Sverige, Frankrig, England, Belgien, Italien og Tyskland. Det er det samme
  hver gang der er debat i DR: EL, R, S, SF og andre fra indvandrings-begejstrede
  partier får langt det meste af taletiden. Er der endelig nogen der ikke mener
  helt det samme, er de enten temmelig tandløse, eller de afbrydes ret hurtigt.

  DR er en rødradikal og woke feministisk propagandasender.

 32. Ursula Overgaard

  Hvad der startede som et fredprojekt med fri bevægelighed af varer, personer, tjenesteydelser og kapital, er nu blevet et bureaukratisk monster med en tvivlsom valuta – med politisk korrekte holdninger til kønskvoter, grønne afgifter o.l. – og den politisk korrekte klasse, som fremhæver vigtigheden af at overholde konventioner.

 33. Sailor

  Spot on igen igen… Men hvem burde jeg så stemme på?
  Vh
  Sømanden

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *