HOVMOD STÅR FOR FALD

Vi skal ikke så mange årtier tilbage i tiden, før bøsser og lesbiske måtte gå meget ondt igennem. Drenge med feminine attituder fik tæsk i skolegården og på arbejdspladsen måtte homoseksuelle spille hetero-rollen, så godt, de kunne for ikke at blive mødt med hån, spot og latterliggørelse og måske endda en fyreseddel. I dag er seksuelle minoriteter en accepteret og respekteret del af samfundet, så lbgt+ folket har ikke noget at klage over. Lederne af den danske regnbuebevægelse er  aggressive og kreative folk, der forstår at udnytte tidens kulturelle modeluner og råbe  højt og vedvarende på de rigtige steder og tidspunkter. På samme måde som politikere, medier og virksomheder bekender sig til klimareligionen, er det lykkedes homo-bevægelsen at blive et kulturelt modefænomen, der er så populært, at regnbueflaget konkurrerer med dannebrog om at være det danske nationalsymbol.

Mer vil have mere. Appetitten vokser, mens man spiser, og regnbuebevægelsen er ikke mere tilfreds med at være en anerkendt seksuel minoritet, men vil nu vinde kampen om normaliteten. Det er dog i Danmark ikke normalt at være bøsse, lesbisk eller transseksuel. En nylig stor undersøgelse af danskernes seksualitet udarbejdet af Aalborg Universitet og Statens Seruminstitut viste at kun 1,1 procent af de adspurgte identificerede sig som homoseksuelle og kun sølle 0,05 procent opfattede sig som transseksuelle. Studiet omfattede ikke mindre end 66 000 respondenter, hvilket udelukker statistiske tilfældigheder i populationens svar. Man behøver ikke være professor i teoretisk statistik for at se, at 1,1 og 0,05 procent ligger så langt fra en statistisk normalfordeling, som man næsten kan komme. For at opnå status som ’norm’, har regnbuefolket så valgt at hekse med sproget, der med lidt behændighed kan udnævne lbgt+ mennesker til demografisk paritet med de 98 procent af befolkningen, som de ikke tilhører. Læser man på originalsproget Julius Cæsars beretning om Gallerkrigene, vil man ofte støde på udtrykkene cisalpinus og transalpinus. Cis betyder ’på denne side’ og trans ’på den anden side’.  Latinkyndige spindoktorer for regnbuebevægelsen har nu tryllet paritet mellem de 98 procent heteroseksuelle, der nu kaldes cis-kønnede og de under to procent minoritetsseksuelle, der nu kaldes non-binære, altså to ligeværdige sider af samme mønt.

For at styrke sin position i kampen om normalitet, har lbgt+- folket vedtaget, at det biologiske køn er en ligegyldig detalje. Køn er ikke noget man er født med. Det er noget man vælger. Hermed skaber man et flydende normalitetsunivers, hvor alt er normalt, hvis bare det flyder. De sejrrige lgbt+-frontkæmpere  er nu godt på vej til at mase føjelige virksomheder, politikere og medier til at acceptere og respektere den eller de kønsidentiteter, som borgerne nu har valgt den dag. Kaos er således normalt, og normalt er kaos. Regnbuebevægelsen triumferede sidste år ved at score mere en 60 sponsorater til Copenhagen Pride, der blev finansieret af nogle af vores største virksomheder og tiljublet af pressen, Christiansborg og kongelige personer.

Når man bliver arrogant og overmodig, ser man ikke skriften på væggen. Der var derfor ingen i lbgt+-ledelsen, der tog notits af den danske ingrediensfabrikant Chr. Hansens ydmygende tilbagetog, da amerikanske storkunder truede med at afbryde samarbejdet, hvis ikke firmaet trak sig ud af sin ’pink washing’, altså åbenlyst fedteri for seksuelle minoriteter. Det gav heller ikke stof til selvransagelse i den dansk bøssebevægelse, at Budweiser mistede sin førerposition på det amerikanske marked, da en transkvinde (mand i dametøj) optrådte i øl-annoncerne, eller da lavprisvarehuset Target mistede tusindvis af sine kunder for at udstille beklædning til transseksuelle.

Tværtimod vurderede ledelsen af Copenhagen Pride, at bevægelsen nu kunne opstille sig som moralpoliti over for sine sponsorer. Det ligger jo i den progressive tidsånd at hade jøder og elske palæstinensere, og da regnbuefolket er med på den værste, havde man ikke noget problem med at solidarisere sig med Hamas, der som loyale muslimer, kræver død over jøder og kristne og i særdeleshed over bøsser og lesbiske. Regnbuefolket krævede derfor, at deres sponsorer skulle redegøre for deres kommercielle forbindelser med Israel. Så ikke nok med at de glade givere skulle spytte millioner i regnbuebøssen. De skulle tilmed stå skoleret for ’Priden’ og redegøre for deres  pinlige forbindelser til folkemorderen Israel.

Henvendelsen resulterede i en mere ædru stemning i direktionslokalerne rundt omkring, hvor lederne nu stillede sig det naturlige spørgsmål, hvorfor vi som virksomhed skal finansiere en gadefest for seksuelle minoriteter, hvor mænd kun iført læbestift, guldtrusser og fjerboa danser kvidrende gennem byen? Lederne stak hovederne sammen og resultatet blev at A.P. Møller-Mærsk, Novo Nordisk, KPMG, DFDS, Nykredit og Dansk Industri har trukket sig som sponsorer for Copenhagen Pride. Der kommer flere til, og ’Priden’ må indstille sig på, at fremtidige festligheder må betales af private midler uden væsentlig støtte fra erhvervslivet.

Lbgt+-folket har hermed fået en blodtud i alle regnbuens farver, hvilket bør lære dem, at beskedenhed er en dyd og, at de bør prise sig lykkelige over at leve i en demokratisk retsstat, hvor seksuelle minoriteter accepteres og respekteres. Demokrati betyder folkestyre, ikke flertalstyranni. Og det er netop hensynet til mindretallets interesser, der er kernen i demokratiet som begreb. De non-binære bør huske på, at dette nyder de godt af hver eneste dag.

8. maj 2024

82 Thoughts to “HOVMOD STÅR FOR FALD”

 1. Karsten Jensen

  Ja der kom de til at kløjs i det big time.

  Det gik ellers lige så godt og så kom man til at tro, man ku regere hele verden.

  Måske havde det været bedre i al ydmyghed at arbejde for, at priden igen kunne gå gennem Nørrebro. De seneste år har man måtte lægge ruten udenom Nørrebro, da muslimske frihedsbevægelser simpelthen har stenet dem ud af bydelen.

  Paradoksalt kom man til at tage parti for og forsvare sine egne bødler.
  Nu har de bombet sig selv tilbage og fremstår som en forvirret gruppe af noksagter uden ledelse. Formanden har netop meddelt sin afgang.

  Måske den flerfarvede blodtud som Aamund beskriver kan være med til at give bevægelsen en smule seriøsitet igen. Det er stærkt tiltrængt.

  Da Danmark er på vej til en eller måske endda to millioner muslimer skulle man måske forsøge at inddrage den gruppe i et mere tolerant syn på diversitet og ligeværdighed mellem kvinder og mænd og seksuelle minoriteter.

  Hvis man tør.

  1. Niels O

   “Da Danmark er på vej til en eller måske endda to millioner muslimer”

   Du har gak i låget med den påstand.

   1. Karsten Jensen

    Vi er alle til for forplantningens skyld. Herman Bang

    På et eller andet tidspunkt får jeg ret. Og måske før end man tror det.
    Jeg kender en neger med tre koner og 24 børn og mens vi skriver her, er der nok kommet endnu et!

    1. Niels O

     Tak for at bekræfte, hvad jeg siger.

   2. Blot en bemærkning.

    Så fik Niels O og Karsten ødelagt indledningen
    med tåbeligheder og et plat citat fra bøssen Herman Bang.

    (Hodja og Tucker Carlson har noget om den livsfarlige
    udvikling i Ukraine, Europa og USA)

   3. Bastardo

    Spoiler alert.

  2. John Jensen

   Muslimske frihedsbevægelser???

   1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    MANGE FLERE BURDE FORTÆLLE
    OM HVORDAN DE OPLEVER SAMFUNDET

    Det kan undertiden være
    svært at forstå danskerne. Her hos Aamund kan man frit skrive
    om hvad man mener om samfundet, om hvad man oplever af
    bemærkelsesværdige eller bekymrende ting, om hvad man har
    været udsat for fra systemets side, som borger, som dansker,
    som boligejer, som lejer, som bilist, som voldsoffer, som patient,
    som pårørende, som skatteborger, som part i en retssag, som
    iagttager af indvandringen og samfundsudviklingen, osv.

    Men næsten ingen skriver herind. Hvorfor hører vi ikke fra dem
    som er personlig ramt af de kaotiske ejendomsvurderinger, af
    de lange ventelister på kræft-området, eller af de enorme forringelser
    og nedskæringer på mange områder. Hvad mener landmændene
    om at man vil fattiggøre dem? Hvad mener by-danskerne om den
    rædselsfulde WEF og WHO politik der er på vej?

    Hvorfor hører vi ikke fra dem som er ofre for indvandringens
    konsekvenser og den medfølgende kriminalitet? Hvorfor er man så
    tavs omkring retsløsheden og den familiefjendske, mandsfjendske
    og børnefjendske politik som familierets-huset praktiserer? Hvorfor
    fortæller næsten ingen om lovgivning og forvaltning som har
    udhulet deres økonomi og besværliggjort deres liv? Og hvad med
    uretfærdighed og diskrimination som følge af bureaukratiske
    og juridiske udskejelser. Eller hvad med de sociale eller
    helbredsmæssige ulykker der har ramt mange? Der er da
    nok at tage fat på. Vi er jo nu 3. klasses borgere i vores eget
    land. Og en katastrofal og blodig folkeudskiftning er i gang.
    Snart indhenter vi Sverige og Frankrig.

    Men det tavse flertal ønsker måske blot at blive ved med at være
    tavse, mens politikerne ødelægger deres liv og fremtid, og kaster
    deres land, kultur, frihed og sikkerhed ud på historiens losseplads?

    Politikerne og journalisterne betragter oftest danskerne som får,
    malkekvæg og stemmekvæg. Er det hvad vi danskere er?

    Se videoer om politik der kan sende uretten, ulykken og døden ind
    i millioner af europæiske og skandinaviske hjem. Se dem hos Hodjas
    blog, Snaphanen, 24nyt, Tucker Carlson, Jesse Watters, Youtube,
    twitter “X”, Gravitas osv.

 2. Peru

  Hvis demokrati ikke betyder flertalstyranni, kan det så betyde mindretalstyranni?

  1. Indvandring, marxisme, krig og pladderhumanisme ruinerer Europa og USA

   FOLKESTYRE ELLER MINDRETALSDIKTATUR

   De kønsforvirrede lader til at være forvirrede på
   alle mulige områder, det være sig politik, kultur, økonomi, klima
   eller videnskab mv. Deres dømmekraft og realitetssans mv. ser ud til
   at være nedsat eller svækket af alle de mærkelige og snurrige fantasier
   fylder deres hoveder.

   De fører sig frem med megen sødladen snak, men harmløse og uskadelige
   er de ikke altid. I Canada har de begået rædselsfulde overgreb på mange
   skolebørn og deres forældre. Overgreb som er løbet løbsk pga. støtte fra
   statsminister Trudeau som heller ikke er helt normal.

   Karsten Jensen skriver om at man skal forsøge at give muslimerne et nyt
   og mere tolerant syn på diversitet, ligestilling og bøsser. Det er nok et
   ret håbløst projekt.

   Hvad visse firmaer angår, ledes de måske af mennesker som er
   dygtige til forretning, men kortsynede og overnaive hvad politik angår.
   Som når Netto støtter LGBT+ og bøsserne, transerne og de lesbiske,
   eller som når Coop ansætter Pernille Skipper som direktør. Den Pernille
   der påstår at mænd kan føde børn, og at Danmark bør islamisere og
   afrikanisere sig selv.

   At visse partier gerne ser folkestyret omdannet til et diktatur hvor vilde
   feminister, kommunister, islamister og en lille minoritet af kønsforvirrede
   hjælper hinanden med at tyrannisere majoriteten, har været tydeligt i
   årevis. Meget tyder på at folkestyret er ved at blive afskaffet ligesom
   folket.

   1. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred

    Opsigtsvækkende og hårrejsende beretninger om

    NYE ARTER AF KRÆFT OG HJERTESYGDOMME I KØLVANDET
    PÅ DEN FALSKE PANDEMI OG DE SKADELIGE “VACCINER” !!!

    OVERDØDELIGHED KONSTATERET — MASSEDØD KAN VÆRE
    I ANMARCH

    Der er noget riv-rav-ruskende galt med
    den europæiske politik. Hos Youtube, Hodja, Redacted og
    Tucker Carlson, samt hos stribevis af læger og forskere kan
    man få alarmerende nyt at vide om den falske pandemi og
    de skadelige covid- og corona-“vacciner”. Snaphanen har
    nye videoer om det i dag den ottende maj.

   2. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

    Opsigtsvækkende og hårrejsende beretninger om

    NYE ARTER AF KRÆFT OG HJERTESYGDOMME I KØLVANDET
    PÅ DEN FALSKE PANDEMI OG DE SKADELIGE “VACCINER” !!!

    OVERDØDELIGHED KONSTATERET — MASSEDØD KAN VÆRE
    I ANMARCH

    Der er noget riv-rav-ruskende galt med
    den europæiske politik. Hos Youtube, Hodja, Redacted og
    Tucker Carlson, samt hos stribevis af læger og forskere kan
    man få alarmerende nyt at vide om den falske pandemi og
    de skadelige covid- og corona-“vacciner”. Snaphanen har
    nye videoer om det i dag den ottende maj.

    1. Tennisspilleren

     Kæmpemøgfald til den tyske regering

     Danske politikere har blod på hænderne

     Største medicinske skandale i verdenshistorien

     De borgelige partier er ikke borgerlige

     Kriminaliteten er eksploderet i Danmark og EU

     Krigen i Ukraine optrappes igen

     Se videoer og kommentarer hos Hodjanernes blog
     og Snaphanen

   3. E. Frederiksen

    “Indvandring, marxisme, krig og pladderhumanisme ruinerer Europa og USA”, er så ENIG i, Aamunds artikel og dine kommentarer.
    Vanviddet blomstrer p.t. i Danmark og omverdenen.
    Jeg glemmer f.eks. simpelthen ALDRIG, da jeg hørte Skipper og et par andre udtale i Folketinget, at mænd kunne føde børn.
    Tænk, at Coop ansætter hende som direktør.
    Tak Aamund, du er pragtfuld.

 3. De syv små dværge

  Chrborg. en politisk helvedesmaskine

  I gamle dage var det ikke nemt og hurtigt at hjernevaske
  et lands befolkning. Men efter avisernes, radioens, fjernsynets og
  internettets fremkomst kan selv det værste vrøvl, de største løgne
  og de skøreste idéer lynhurtigt udbredes til millioner af mennesker.
  Og hvis der trylles og jongleres med ord og forklaringer, kan man
  få selv de mest perverse, åndssvage og sindssyge budskaber til at
  lyde ganske fornuftige eller som videnskabelige sandheder. Så kan
  svindel, statsterror, krig, ondskab og massemord bringes til at lyde
  som ærlighed, demokrati, fred, godhed, fremskridt og velfærd. Det
  er måske forklaringen på at vi nu synes at leve i de skøreste tider
  nogensinde. MSM går jo hele tiden efter det sære, sensationelle,
  usædvanlige, outrerede og politisk korrekte. Og samtidig retter de
  ind efter de særinteresser er betaler dem. Resultatet er MSM som
  på ingen måde er på folkets side, men nærmere er partiernes, kli-
  kernes og særinteressernes papegøjer og bugtalerdukker.

  Chrborgs politik er efterhånden kørt helt af sporet. Hovedindholdet er
  bluff, humbug, falsk snak og fugle på taget. Syv- og tiårs planer, tomme
  løfter og endog 15- og 20 års planer disker man op med flere gange pr.
  uge. Der prales af at man har AFSAT milliarder af kroner til dette og hint,
  men ofte bliver pengene aldrig udbetalt. Man praler af landets rigdom
  og bomstærke økonomi, men dagen efter handler det om at der ikke er
  råd til social velfærd, om at danskerne skal arbejde mere og pensioneres
  senere, om at kommunerne og regionerne er så pressede, at pædagoger,
  sygeplejersker og læger må fyres, og andre store spareøvelser gennemføres.
  Der er snart ikke længere råd til at behandle danskerne ordentligt, men
  der er ingen mangel på milliarder af kroner når det gælder migranter og
  co2-vanviddet. Så smider man villigt hundredvis af milliarder afsted.

  Postvæsnet og forsvaret, 600 skoler og 85 hospitaler , skadestuer og læge-
  klinikker har man nedlagt, danskernes borger- og menneskerettigheder
  pisser man på, ligestillingen er en stor politisk sag hvis indhold er hykleri,
  løgn, svindel og hysterisk lesbisk had til mænd og børn. LGBTQ+ og norm-
  stormerne støttes med store statstilskud, man arbejder på omvendt bevis-
  byrde når kvindesagskvinder og co2 aktivister har anlagt retssager mod
  mænd og firmaer, og man giver fem milliarder kroner til DR selvom mediet
  lyver, fortier og manipulerer op mod 200 gange om dagen.

  Fængselsvæsnet, politiet, forsvaret, retsstaten, civilbeskyttelsen og infra-
  strukturen er i dårligere stand end for ti år siden, og tusinder af familiers
  enkeltpersoners økonomi angribes og udhules med inflation og
  politisk skabte kunstige kriser. Og alle danskeres sikkerhed mod indbrud,
  røverier, vold og mord er langt ringere end for 20 år siden.

  Man forbereder store angreb og anslag mod folkesundheden, landbruget,
  virksomhederne, bilisterne og boligejerne, boliglejerne og lønmodtagerne.
  Man agter at afskaffe kontanterne, privatlivet og den personlige frihed.
  Med digitalisering, konstant overvågning og WEF politik vil partierne gøre
  Danmark til et nyt DDR eller Nordkorea. Tankepolitiet er ikke langt væk.
  Man vil overlade vores sundhedsvæsen til WHOs forgodtbefindende. Den
  næste falske pandemi synes allerede på vej. Og meget mere indvandring
  er også på vej.

  Chrborg er en tidsindstillet politisk bombe under det danske folks fremtid.

  1. E. Frederiksen

   De syv små dværge
   Fantastisk god beskrivelse af, hvad der foregår
   i øjeblikket.
   Folketinget og venner gør befolkningen vanvittig.
   Din beskrivelse af nutiden er desværre rammende,
   og det bliver kun værre, hvis vi ikke protesterer mod
   vanviddet.

   1. Bastardo

    Hvordan er det nu, man protesterer?
    Hvordan er det, man undgår at betale til DR, TV2, Mediestøtte, Islamistiske organisationer, Minkdrab, Genmanipuleret folkedrab, Nedlæggelse af Dansk Landbrug, Energi-øer, Deltagelse i tredje verdenskrig og Mettes andre sindssyge projekter.

    Der er vist kun én vej: Lad være med at tjene penge, og forbrug så lidt som muligt.

 4. Demografi og demokrati

  Hvorfor spilder de statsejede og statsstøttede medier vores tid med ligegyldige pseudo-nyheder 24syv? De kan åbenbart fange folks opmærksomhed med deres pladder om alle mulige uligheder og uretfærdigheder herunder mht til de utallige manglende offentlige tilskud?
  Det er en biologisk kendsgerning og har altid været den almene opfattelse, at der er 2 køn m/k. Det er ikke til at komme udenom.
  At nogen sindslidende mener, at de er Napoleon, er en klassiker. Indtil for nylig blev de sendt på en lukket afdeling. Har man det problem at ens “krop, CPR-nummer eller fremtræden ikke stemmer overens med ens egen kønsforståelse”* er man stadig biologisk m eller k. Det ændres ikke af, at man ændre kropssprog, klæder sig ud, køber kunstige bryster eller får fjernet penis eller får en kunstig do.
  Der er selvfølgelig frit valg på alle hylder, hvis man vil supplere sit biologiske køn. Det kan ifølge lgbt’s ordbog* give “kønseufori” 🙂
  (nok lidt a la lattergas?)
  Det har altid været. Jeg så – vistnok på et engelsk universitet – at der var én, der havde fået accepteret som køn, at vedkommende var en kat. Jeg antager at han skulle tiltales med miihjaaw? 🙂

  *Kønsdysfori [substantiv] [fælleskøn] Bøjning: -en, -er, –erne
  Oprindelse: dysfori fra græsk dysphoria (ubehag), oversættelse af det engelske begreb gender dysphoria Betydning:
  Kønsdysfori er følelsen af ubehag, der optræder når ens krop, CPR-nummer eller fremtræden ikke stemmer overens med ens egen kønsforståelse. Der er mange forskellige måder at opleve kønsdysfori på. Følelsen af kønsdysforien kan for eksempel også fremkomme, når andre i samfundet fejlkønner en eller ikke anerkender ens køn. Kønsdysfori opleves af transpersoner, kønsdiverse, nonbinære og andre på transspektret, samt interkønnede, hvis køn ikke stemmer overens med det ved fødslen tildelte køn. Kønsdysfori er en anerkendt medicinsk tilstand. Det kan være en kompleks tilstand, og det påvirker forskellige personer på forskellige måder. Nogen transpersoner oplever stærke og langvarige følelser af kønsdysfori, hvilket bl.a. kan give sig udslag i at føle sig deprimeret over sit køn, kønsudtryk, adfærd eller krop. Dysfori kan være et kontroversielt emne i transmiljøer, da der er forskellige holdninger til, om man skal være dysforisk over sin krop eller ej – nogle mener, at man kun er en ”rigtig” transperson hvis man føler dysfori, mens andre ikke ser det som nødvendigt for at definere sig som transkønnet. For nogle er det at få juridisk kønsskifte det der skal til for at kunne leve et liv i overensstemmelse med sin identitet, for andre er det medicinsk og/eller kirurgisk kønsbekræftende behandling der gør udslaget og giver kønseufori.
  ( klip fra lgbt’s ordbog)

  1. Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede

   Idag mandag den 13. havde P1 noget om
   skilsmisse-systemet og familieretshuset. Det er et bureaukratisk
   system som har pisset på familierne, mændene, børnene, forældrene
   og bedsteforældrene i årtier. 9 af 10 ansatte sagsbehandlere er kvinde-
   sagskvinder, feminister, kommunister, ligestillingsfanatikere og profes-
   sionelle bestyrere af “barnets tarv”. Men næsten fra starten af har man
   udøvet et bureaukratisk terror-regime mod familierne. Mændene har
   man klassificeret som overflødige, værdiløse, uværdige og underlødige.
   Børnenes ønsker og behov har man ignoreret og tilsidesat i tusinder af
   sager. Mødre er jo fejlfri, mens mænd altid er fulde af fejl. Det var og
   er holdningen. Det totalt kvindedominerede familieretshus er præget
   af dyb foragt for mænd, de diskrimineres på det groveste, og børnene
   er blevet gjort faderløse eller næsten faderløse i utallige tilfælde. Den
   langtrukne snegleagtige sagsbehandling er ofte rent bedrag. Sagerne
   ligger og samler støv i måneder og år. Saglig sagsbehandling er der
   nærmest aldrig tale om. Fra A til Z er der tale om betonbureaukrati
   og sagsbehandling på skrømt. Ligestilling mellem mødre og fædre
   er det INTET af, tværtimod. Det viser at kvote- og ligestillingskvinderne
   slet ikke er ude på at skabe ligestilling og retfærdighed, men kun er
   ude på at rage fordele og positiv særbehandling til sig.

   Ovenstående er ikke bare en mening. Vi er flere som har undersøgt
   hvad der foregik i statsamterne og hvad der nu foregår nu under
   samme systems nye navn. Folk bliver holdt tykt for nar i systematisk
   omfang, behandlingen er ofte helt grotesk og idiotisk, og svinske
   metoder overfor børnene er ingen sjældenhed.

   I en sag hvor alt var færdigbehandlet, og hvor der KUN manglede en
   dato for hvornår børnene måtte komme på ferie hos deres far, en
   komplet vilkårlig dato som exkonen forlangte at bureaukratiet skulle
   fastsætte, gik bureaukratiet så meget i stå, at der aldrig kom en dato i
   1½ år, trods talrige rykkere. Derved blev børnene snydt for to sommer-
   ferier. Til sidst flygtede de hen til deres far. Så sendte man politiet
   efter dem. Et sygt, råddent og afskyeligt system, det er hvad skils-
   misse-systemet er.

 5. Karl Martell

  Som bekendt foreskriver koranen at homoseksuelle skal smides ud fra høje klipper, i moderne fortolkning er det så blevet, at de skal smides ud fra høje bygninger. Det sker også i Gaza under Hamas ledelse.
  På den baggrund er det mig en gåde at LGTBQ+ støtter Palæstina.
  Den eneste forklaring jeg kan komme på er at bøsser og lesbiske befinder sig på venstrefløjen, eller omkring de kulturradikale klasse.

  1. Wiens redning skete 1683

   DE ER IRRATIONELLE OG OFTE EKSTREMT UVIDENDE

   På venstrefløjen og i de radikale/radiGALE miljøer
   tænker man irrationelt og selvmorderisk. For både bøsserne, de lesbiske,
   kvindesagskvinderne, kommunisterne og feministerne vil få deres bekomst
   hvis Danmark islamiseres. I Iran blev titusindvis af kommunister hængt i
   lygtepæle og byggekraner, eller myrdet i fængsler, efter den islamiske
   revolution. Selvom de røde havde hjulpet islamisterne med at komme til
   magten. Men der var ingen taknemmelighed, og en nådeløs jagt på alle’
   røde, bøsser, “vantro” og feminister gik i gang med det samme, dirigeret
   af Khoheimeini. I vores naboland tæt på København, og i Tyskland, bliver
   kvinder, bøsser og andre nu overfaldet i tusindvis. En politichef i Berlin
   har berettet om over 120.000 voldelige migrantforbrydelser i 2023.

   1. Gud bevare Danmark

    Irrationelle og uvidende.

    Ja, eller hjernedøde eller bundløst fordærvede!
    De forærer vores land, byer, boliger, kvinder, skoler, penge,
    butikker, arbejdspladser, rettigheder, hospitaler og kultur
    væk til fremmede fra 90 forskellige lande. De regerer imod
    os. De snyder, udnytter, plyndrer, svigter, tyranniserer og
    forråder os på utallige måder. Og nu lægger de også op til
    velfærdsstatens, retsstatens og sundhedsvæsnets kollaps,
    til udslettelse af folkehjemmet og til vores udryddelse.

    Danskernes fremtidsudsigter har aldrig været værre. Se
    de fantastisk afslørende videoer hos Snaphanen, Hodja
    og Tucker Carlson mv.

 6. PS

  Kommentar(er) fra igår er stadig i filtret.

 7. Karl Martell

  At tænke sig at det palæstinensiske terrorangreb, hvor Hamas myrde kvinder og børn på bestialsk vis, nu er ved at give dem propagandasejren!
  Naturligvis måtte Israel slå hårdt tilbage, og det vidste Hamas, og det udnyttede og udnytter de groft! Nu råber hele venstrefløjen og alle de kulturradikale, alle LGTBQ+, ja selv de lallede borgerlige, from the river to the sea.
  Den eneste og nedslående konklusion er at terror betaler sig!

 8. Flaben Fræk

  Krukken kom hankeløs hjem! – Ja det skal jeg sateme da lige love for – Typerne indenfor Copenhagen Pride, LGTBQ+ osv., osv., plages tilsyneladende ikke af litterære referencer – Lad os blot et øjeblik dvæle ved Brødrene Grim: “Fiskeren og hans kone”; I ved hende gimpen som havnede tilbage i muddergrøften – Enhver litterære forståelse- og påpasselighed (psykologisk grundforståelse side 1) – kunne have skånet Priden for denne forudsigelige mega ydmygelse. – Alt jf. Asgers udmærkede beskrivelse ovenstående – Go F*ck Yourself, uvidende snæversynede skidesprællere!

  1. Er partierne og medierne vores venner eller fjender?

   GANGSTERVÆLDE OG MAGTMISBRUG ?!!!

   Danskerne er udsat for et socialdemokratisk
   gangstervælde, skriver Hodjas blog. Men det er nok lidt uretfærdigt
   at give S hele skylden. For Venstre, “Konservative”, DF, EL, SF og R
   har jo en masse medskyld i hvad danskerne udsættes for af overgreb,
   magtmisbrug og politiske svinestreger. Venstres har f.eks. været med
   til lidt af hvert, når det gælder nedbrydning af danskernes retssikkerhed,
   økonomi og sundhed m.m.

   Da de for mange borgere skadelige “reformer”, afskaffelsen af amterne
   og kommunalreformen blev gennemført, var de “borgerlige” partier med
   til det. Ligesom de ivrigt har deltaget i mange andre “reformer” og lov-
   ændringer som har chikaneret og skadet hundredtusindvis af danskere.

   Men se selv den chokerende artikel hos Hodja, som også har en video
   der viser et uhyggeligt overfald på en kvinde i New York.

 9. Demografi og demokrati

  Meget afhænger af om Donald Trump bliver valgt til præsident tirsdag den 5. november 2024; både stop for kønsoperationer på børn og udfaldet af krigene i Ukraine og Mellemøsten.
  (Vi holder vejret, mens MSM bombarderer os med anti-Trump mavepustere 🙂 ?
  “I slutningen af ​​sidste uge meddelte Biden-administrationen, at den havde færdiggjort føderale regler, der beskytter transpersoner mod diskrimination på sundhedsfaciliteter. Det er det seneste skridt, som det Hvide Hus har taget for at forsøge at dæmme op for de ubarmhjertige angreb på adgangen til kønsskifte behandling i de røde staters dvs de demokratisk regerede stater” (2. maj 2024. Af Katelyn Burns, MSNBC klummeskribent; min oversættelse)

  “Donald Trump har reddet Nato – og den vestlige alliances medlemmer øger forsvarsudgifterne, fordi de frygter, at han ikke vil støtte dem. Det lyder måske kontraintuitivt, men Donald Trump har formentlig gjort mere for at styrke Nato end nogen anden politisk leder i de senere år. Mens han var præsident, hånede han europæiske NATO-medlemmer for at have undladt at betale, hvad han kaldte deres “kontingent”, og beskyldte dem for køre på frihjul og lade USA betale. Tidligere i år så han ud til at gå endnu længere ved at foreslå ved et valgmøde, ikke kun, at USA ikke ville forsvare “kriminelle” Nato-medlemmer, men at ville opmuntre Rusland til at angribe dem. Det satte gang i et forudsigeligt internationalt ramaskrig, ledet af Natos generalsekretær Jens Stoltenberg, der beskyldte ham for at underminere “hele vores sikkerhed”. Joe Biden vadede selvfølgelig i fælden og sagde, at Trumps bemærkninger var “rystende og farlige” og ville give Putin “grønt for mere krig og vold”.
  Begge tog fejl. Enhver, der har den mindste forståelse for Trumps forhandlingsteknik, ved, at han næppe har ment, hvad han sagde bogstaveligt; det var et retorisk middel til at understrege hans helt gyldige pointe om genstridige Nato-medlemmer. Hvad angår grønt lys, var det Biden, der blinkede med det hos Putin med sit katastrofale tilbagetog fra Kabul i 2021, hvilket kun kan have bidraget til Moskvas forventninger om risikofrit at kunne invadere Ukraine året efter.
  Trumps præsidentskab var faktisk et rødt lys mod Putins aggression, hovedsageligt på grund af hans uforudsigelige natur. Og den samme uforudsigelighed har nu fået mange Nato-ledere til at erkende, at de er nødt til at optrappe deres forsvarsindsats af frygt for, at han kan forlade Nato i fremtiden”
  (The Telegrapg. 4 April 2024; min oversættelse)

 10. Karsten Jensen

  Hvad er verden kommet til?

  Jeg har lige set en negertøs stå og skrige i fjernsynet. Det viser sig, at det var det danske bidrag til melody grand prix. Og så havde hun fået tatoveret patterne, kunne man se under den nedringede kjole. Tiljublet af hele pride paraden.

  Virkelig et godt tidstypisk billede på dansk kultur.

  Du gode Gud ….

  1. Ole Mejlstrøm

   Til alt held røg neger-lebben ud allerede i første omgang!

  2. Karsten Jensen

   Hvad skete der med Grete og Jørgen Ingemann ……de gjorde det så udmærket. Det hvisler i hækken ….det risler i bækken…..ak ja det var tider.

 11. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

  DR domineres som bekendt af politiserende kvinder.
  Den af dem som er i spidsen får ikke mindre end fire millioner kroner
  om året for at være kransekage-figur. Man kunne sagtens have sparet
  tre millioner kr. og så have fået samme eller en anden til at være forkvinde.

  DR-udsendelserne er gennemgående en ringe omgang. Man er næsten
  hele tiden mikrofonholder for totalitære, røde og radikale typer. Og for
  kvindesagskvinder, co2-fanatikere/ klima-hystader og politikere som
  siger og lover eet, hvorefter de praktiserer det modsatte. Oveni er der
  hvad DR-personalet selv finder på af fordrejede og tvivlsomme historier.

  I morges var der en påstand om at April var den vådeste nogensinde i
  over 200 år, og en Lene Krügersgaard (eller hvad det var, navnet blev
  udtalt på den sædvanlige sjuskede måde) som skulle forestille at være
  en forsker i hverdagsliv, fik sendetid. Hun mente at det ville være bedst
  med mere tvang og flere afgifter, så borgerne kunne blive nødt til at
  være mere nøjsomme, så de holdt op med ferier, nyt tøj, flyrejser,
  bilture og indkøb af dit og dat. Hun mente at danskerne burde have
  dårlig samvittighed når de købte noget der ikke var nødvendigt, efter
  hendes mening. For hvis vi har et co2 problem, må alle pålægges et
  personligt ansvar for det globale klima, og bla-bla-bla.

  Men vi har IKKE et co2 problem. Der er klima-forandringer med jævne
  mellemrum, og det har der været i millioner af år, og det har ikke en
  kæft med co2 at gøre. Det er solen, skyerne og havene mv. som styrer
  klamaet. Enhver kan selv undersøge tingene ved at læse bøger om
  solen, fotosyntesen, den kosmiske stråling osv. Læs Bjørn Lomborgs
  og Svensmarks bøger, se i leksika, læs “Dansk vejr i 100 år”, læs om
  Gretha Thunberg, se PragerU om co2, el-biler, vindmøller, særinteresser
  og politisk humbug, læs om planter og se Hodjas blog om hvordan der
  svindles med klima-tal og klima-begivenheder.

 12. Peter Krogsten

  Ordet “palæstinensere” skal enten i citationstegn eller indledes med “såkaldte” eller “postulerede”. Der har, bevisligt, aldrig eksisteret hverken en “palæstinensisk” stat eller et “palæstinensisk” folk. Der findes et landområde der kaldes Palæstina, men der findes også et landområde der kaldes Fyn, uden der af den grund er hverken et fynsk folk eller en fynsk stat.

  1. Karl Martell

   Rigtigt – begrebet en palæstinensisk stat var noget Yasser Arafat fandt på. Palæstinenserne er slet og ret arabere, som andre arabere i området.
   Vi skal huske på at araberne ikke er det oprindelige folk i Israel, de er selv indvandrer som erobrere i midten af 600 tallet, og de er egentlig bare en lang række af erobrere, som assyrer, babylonere, persere, grækere, romere, sassanider og østromersk. Skal vi tale om oprindelige folk i området, ja så er det isralitterne , altså jøderne og så det forsvundne folk filistrene.
   Dybest set bør araberne fordrives fra deres erobrede områder NordAfrika og Levanten, men det er nok ikke realistisk.

 13. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  W. Shirer: DET TREDJE RIGES STORHED OG FALD:

  Det fremgår af dette værk at nazisterne planlagde at sulte millioner
  af uskyldige civile ihjel. Børn og voksne hvis eneste skyld bestod i
  at de boede i Ukraine, Polen, Rusland, Estland, Letland og Litauen.
  Hitler, Himmler, Göring, Rosenberg og mange andre nazister syntes
  også at det ville være udmærket at skabe hungersnød. Hertil ville
  de gerne medvirke til at millioner fra lande som Frankrig, Holland,
  Belgien, Italien, Ungarn osv. blev skudt, hængt eller pryglet ihjel.
  Det blev også betragtet som OK at nazi-lægen dr. Mengele udførte
  smertefulde og invaliderende kirurgiske forsøg på børn 3-10 år. Fra
  1933 til 1939 udviklede Tyskland sig fra et civiliseret og kultiveret
  land til et barbarisk, morderisk og krigerisk samfund. Nazisternes
  regime var perverst, sadistisk, vanvittigt og blodtørstigt. Nazipartiet
  vrimlede med psykopater og lystmordere.

  I Sovjet under Stalin var ondskaben også uden grænser. Det var det
  samme i Kina og Pol Pot riget. V-historien viser at i temmelig mange
  lande har der været regeringer der var samvittighedsløse og komplet
  ligeglade med deres egne befolkninger. Statsterror har man set i
  snesevis af lande. Lige nu foregår det i Nordkorea, Sverige, Kina,
  USA, England, Frankrig, Canada, Libanon og Afghanistan osv., hvor
  undertrykkelse og tyrannisering af borgerne vinder frem. Danmark
  kan snart blive næste land i rækken. Demokrati kan kun bestå i
  lande hvor borgerne aktivt slutter op om det. Danskerne vil blive
  skubbet ned i afgrunden hvis de ikke vågner op af deres døs.

  At vi er i 2024 er ingen garanti for at politikerne er blevet klogere og
  bedre. Meget tyder på at forbryderiske og morderiske regimer kan
  genopstå og blive ødelæggere af Europa og USA.

  Schweitz burde være danskernes forbillede. (direkte demokrati !!)

 14. Politik er tit organiseret ondskab

  Ingen lande ønskede 1. verdenskrig. Ingen havde brug for den.
  Alligevel voksede den fra en lille sag med to pistolskud i et fjernt
  land til et blodigt slagteri med mange millioner ødelagte skæbner
  til følge. Og den blev årsag til 2. verdenskrig. To pistolskud blev til to
  verdenskrige med tilsammen over 300 millioner dræbte, kvæstede,
  invaliderede, savnede, fordrevne, hjemløse og ruinerede mennesker.
  Hvem kunne have troet eller forudset det i Sarajevo i de første dage
  efter de to mord.

  1. V-krig var et resultat af fejltagelser, misforståelser, dumheder og
  alliancer. Derfor kan man godt blive nervøs når Mette Frederiksen,
  Stoltenberg, Biden, Obama og demokraterne i USA bliver ved med at
  optrappe krigen i Ukraine. Ruslands atomraketter er nu konstant i
  højt eller højeste beredskab, det øger risikoen for affyring pga.
  tekniske fejl, uheld eller misforståelser. Bryder atomkrigen ud, er
  det slut med både Europa, Rusland og USA.

  Verden har før været meget, meget tæt på atomkrig. F.eks. blev en
  brintbombe tabt af et fly over USA. 3 ud af 4 sikringer mod eksplosion
  i utide virkede ikke. Kun den 4. sikring holdt. Og på et tidspunkt havde
  Kreml mistolket nogle radarobservationer og givet ordre til affyring af
  atomraketter. En sommerfugl der landede på affyringsknappen fik
  en oberst til at tøve. Også i USA blev radar årsag til nærved affyring.
  Store flokke af gæs lignede missiler fra Sovjetunionen. Krigeriske og
  kortsynede politikere og journalister leger med ilden.

  Krigene i Ukraine og Mellemøsten kan begge ende i atomkrig.
  Alt med fornuft, mådehold og fredsvilje synes på retræte, når det
  gælder de to konflikter.

  Og stadig flere inkompetente politikere og ustabile regimer
  stræber efter at opruste og anskaffe sig atombomber. Og lige
  i denne tid prøver kommunister og islamister med lusk, løgne
  og totalitære metoder at opnå verdens-herredømmet. Deres
  propaganda taler indsmigrende om een verden, een regering,
  een global landsbyer, een menneskehed, eet stort fællesskab,
  een stor, rig og forenet verden. Halleluja og hurra, hurra.

  Sandheden er at FN og flere andre store organisationer nu er
  domineret af islamister og kommunister. Og Chrborg er kommet
  så langt ud i kollektiv galskab at man vil afskaffe landbruget, vel-
  færdsstaten, demokratiet, folkehjemmet og familieværdierne.
  Retsstaten, sundhedsvæsnet og forsvaret/civilforsvaret har man
  allerede nedbrudt, og nu er man i gang med WHO politik og en
  udskiftning af befolkningen. 🙁 🙁 🙁

 15. Tennis-spilleren
 16. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

  Enhver som følger med i politik, og som tænker sig om,
  kan se at de åndsformørkede inden i den skumleste borg i landet, ønsker at
  oprette et diktatur, en politistat hvor hver eneste borger er iført en digital
  spændetrøje. Det er farvel til alt med personlig frihed. Samtidig ønsker de
  forskruede fladpander at afrikanisere og islamisere det engang så yndige land.

  Det vil føre til danskernes fordrivelse og undergang. Deres politik er altså en
  dødsdom over landet og befolkningen. Tror man ikke på at Danmark, Europa
  og Vesten er i fare, bør man se hvad Douglas Murray, Eric Semmour, Tucker
  Carlson, Snaphanen, “X”, Hodja, 24nyt, Hindustan Times, Gravitas og
  Youtube oplyser om verdens gang. Eller læs nogle bøger om Europa i
  årene efter 1917.

 17. Kirsten Hildebrandt

  En af mine meget gode private venner gennem 25 år, der er bøsse, sendte mig denne besked i går:
  “Nu hvor Copenhagen Gay Pride tilsyneladende er anti-Israel og pro- palæstinenserne, så synes jeg, at de skulle ta’ til Mellemøsten og finde nogle nye sponsorer til arrangementet.
  Så kan de samtidig prøve en frisk flyvetur ned fra 4. etage 😂😂”.

  *******************************************************
  Virkeligheden er jo, at mange homoseksuelle ikke på nogen måde støtter Pride-bevægelsen.
  Ja, de kunne ikke drømme om at deltage…. de finder det nærmest vederstyggeligt – og pinligt!

  Samtidig er det jo også fuldstændig ubegribeligt, at mennesker, der står forrest i rækken til at få halsen skåret over, den dag de andre er i majoritet, tror, at hvis man bare er ‘sød og rar’ mod alle dem, der hader os, – hader jøder, kristne, buddhister, hinduer – og andre vantro, så “går det nok”.
  Hvilken himmelråbende naivitet!
  Læste for nogle år siden en svensk lesbisk biskop. Hun havde sørget for bedetæppe og en pil, der vendte i retningen mod Mekka, i en svensk sømandskirke. For tænk nu , hvis en tilhænger af islam skulle komme forbi. Herregud!
  Hun fattede heller ikke, at hun står forrest i rækken blandt dem, der skal dø.
  Som der står i deres bog:
  “De vantro skal slæbes gennem Helvede i lænker og bånd”… “de skal bruges som brændsel i Helvede.”

  Jeg kan kun opfordre til, at man læser deres bog… 18 sider om dagen, (f.eks Ellen Wulffs oversættelse) – og man er igennem på en måned…

  Det er en yderst interessant bog – altså på den ufede måde!
  Jeg har læst den 2 gange – og det bør været et krav, at man har læst bogen for at få sæde i Folketinget!
  Endvidere bør den være en obligatorisk del af Folkeskolens pensum!

 18. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

  MANGE FLERE BURDE FORTÆLLE
  OM HVORDAN DE OPLEVER SAMFUNDET

  Det kan undertiden være
  svært at forstå danskerne. Her hos Aamund kan man frit skrive
  om hvad man mener om samfundet, om hvad man oplever af
  bemærkelsesværdige eller bekymrende ting, om hvad man har
  været udsat for fra systemets side, som borger, som dansker,
  som boligejer, som lejer, som bilist, som voldsoffer, som patient,
  som pårørende, som skatteborger, som part i en retssag, som
  iagttager af indvandringen og samfundsudviklingen, osv.

  Men næsten ingen skriver herind. Hvorfor hører vi ikke fra dem
  som er personlig ramt af de kaotiske ejendomsvurderinger, af
  de lange ventelister på kræft-området, eller af de enorme forringelser
  og nedskæringer på mange områder. Hvad mener landmændene
  om at man vil fattiggøre dem? Hvad mener by-danskerne om den
  rædselsfulde WEF og WHO politik der er på vej?

  Hvorfor hører vi ikke fra dem som er ofre for indvandringens
  konsekvenser og den medfølgende kriminalitet? Hvorfor er man så
  tavs omkring retsløsheden og den familiefjendske, mandsfjendske
  og børnefjendske politik som familierets-huset praktiserer? Hvorfor
  fortæller næsten ingen om lovgivning og forvaltning som har
  udhulet deres økonomi og besværliggjort deres liv? Og hvad med
  uretfærdighed og diskrimination som følge af bureaukratiske
  og juridiske udskejelser. Eller hvad med de sociale eller
  helbredsmæssige ulykker der har ramt mange? Der er da
  nok at tage fat på. Vi er jo nu 3. klasses borgere i vores eget
  land. Og en katastrofal og blodig folkeudskiftning er i gang.
  Snart indhenter vi Sverige og Frankrig.

  Men det tavse flertal ønsker måske blot at blive ved med at være
  tavse, mens politikerne ødelægger deres liv og fremtid, og kaster
  deres land, kultur, frihed og sikkerhed ud på historiens losseplads?

  Politikerne og journalisterne betragter oftest danskerne som får,
  malkekvæg og stemmekvæg. Er det hvad vi danskere er?

  Se videoer om politik der kan sende uretten, ulykken og døden ind
  i millioner af europæiske og skandinaviske hjem. Se dem hos Hodjas
  blog, Snaphanen, 24nyt, Tucker Carlson, Jesse Watters, Youtube,
  twitter “X”, Gravitas osv.

 19. Karl Martell

  Hvorfor lyver man overfor os? Man kalder den store udskiftning for en konspirationsteori – Men det passer jo ikke, enhver kan gå en tur i byen og se, at befolkningssammensætningen er en anden end i 1972. Allerede inden jeg flyttede fra Aarhus engang først i 90’erne talte alle om Gellerup som et indvandrertæt område. Dengang anede man problemer i de store betonkvarterer i udkanten af byen. Siden har det bredt sig til stort set ethvert hjørne af landet.
  Tiden går og efterhånden husker færre og færre tiden inden “the great migration” . De opvoksende generationer forstår ikke, at der ikke var et dem og os, men dengang var der var kun os. Danmark var homogent og fredeligt.
  Det er heller ikke fordi Danmarks og Europas underholdningsindustri gør noget for at fortælle sandheden. Fra Ole Bornedals talentløse 1864, designet til at generer DF, til en Engelsk film om Elizabeth 1, hvor en sort adelsmand pludselig dukke op som dronningens rådgiver og blandt skotske oprører var der adskillige, som åbenlyst snarere kom fra Vestafrika end fra Skotland. Rendyrket historieforfalskning.
  Opvoksende generationer indprentes, at sådan ser verden ud og at vi må indrette os derefter. I adskillige Europæiske storbyer er den oprindelige befolkning i dag i mindretal London, Paris, Bradford, Amsterdam, Haag, Rotterdam og Bruxelles og adskillige andre.I Danmark er det foreløbelig kun Ishøj, der har Dansk mindretal, men næppe den sidste. Vi venter bare på de første landsdele og de første lande. Er det Sverige eller Frankrig, som falder først, eller måske Belgien? Det vil tiden vise. Men dem som benægter den store udskiftning, har enten skyklapper på, eller også har de ondt i sinde!

 20. Uden logik, uden fornuft, uden moral og uden forstand

  Ja, overskriften her beskriver
  partiernes og mediernes politik. Som fører os mod død og
  elendighed på næsten alle områder.

  Indlæg under Aamunds artikler, fra Martell, Hildebrandt, Adler,
  E. Frederiksen, Flaben Fræk, Syv små dværge, Kappelørn og
  mange andre, bevidner og beviser tilsammen at Danmark er
  ved at synke ned i en sump så dyb, at millioner af danskere
  risikerer at drukne i den. At massedøden kan blive næste
  kapitel i Danmarks-historien er indlysende. Overdødelighed
  og mystiske/unødvendige/skandaløse dødsfald hærger allerede
  befolkningen. Og hele Europa er ramt af følgerne af EUs mere
  og mere totalitære og udemokratiske politik.

  Find sidste nyt på nettet om flytning af 30-70 millioner afrikanere
  og arabere til Europa, om dødsensfarlig WHO politik, om forrykte
  økonomiske nyordninger, om fascistisk lovgivning, om co2 afgifter
  der begrundes med opdigtede “kendsgerninger”, om radikale
  projekter der styrer os mod rædsler værre end 2. verdenskrig, osv.

 21. der Adler

  “Karl Martell “, fuldstændig korrekt udlægning af teksten. Og ja, det er det sidste, de fleste af vore politikere har ondt i sinde, det må man betegne dem, når de er fuldt vidende om, at der sker en udskiftning, så er vi der har første fødselsretten til det land som vi kalder Danmark, i mindretal. Det behøves man ikke at være professor i matematik for at forstå.

  Se på byer som Blackburn, Oldham Manchester i England, se på Molenbeek i Belgien, og flere svenske byer, der er de over 50%.
  Englands premierminister hedder Rishi Sunak (inder), Londons borgmester hedder Sadiq Khan og Skotlands førsteminister hedder Humza Yousaf (Pakistan).
  Men englænderne var for mange år siden advaret om udviklingen. Det var den konservative politiker Enoch Powell der 20.april 1968 holdt sin kendte, nogle siger berygtede “Floder af Blod” tale.
  Og de Gauelle holdt en kendt tale den 5. marts 1953 hvor han advarede om islam.

  1. Niels Poulsen

   Rishi Sunak er født i Southampton i Storbritannien.

   Rudyard Kipling er født i Bombay i Indien. George Orwell er født i Motihari i Indien.

   En britisk premierminister og to indiske forfattere, hvis man skal følge din perverterede Blut und Boden tankegang.

   “Kærlighed til fædrelandet er den sande odelsret.”

   1. Wiens redning skete 1683

    Niels Poulsen har intet tilovers for sin
    egen nation, men han tilbeder det internationale og FN.
    Han går ind for at England fremover regeres af muslimer,
    og han går ind for folkeudskiftning. Han ser gerne at vi
    danskere fordrives og fratages alt. Han forklæder sine
    radikale og marxistiske idéer som humanisme, fakta og
    retfærdighedssans. Han vender mange ting på hovedet
    og er sandsynligvis agent for indvandringsindustrien
    eller en ekstrem bevægelse.

    1. Niels Poulsen

     Hvis man tager udgangspunkt i Grundvigs “Kærlighed til fædrelandet er den sande odelsret”, så er du ikke dansk.

     Du bestiller ikke andet end at rakke Danmark og danskerne ned 24-7.

     Du er den fremmede.

     1. Niels Poulsen

      Grundtvigs

     2. PS

      Det er ikke landet Danmark der er
      noget i vejen med, det er politikerne og systemet.
      Er du for dum til at fatte forskellen? Og kan du
      virkelig ikke se at der er noget forkert i at fordrive
      danskerne med masseindvandring af kultur-
      fremmede migranter samt voldelige islamister?

   2. Træt

    Orwell og Kipling havde engelske forældre og opvoksede i hjem hvor udelukkende engelsk sprog og kultur var tilstedeværende.
    Derfor er de engelske.
    De nævnte pakker og indere har pakistanske og indiske forældre, og er opvokset i hjem hvor engelsk sprog og kultur havde en underordnet rolle, og begge forhold gør dem til ikke -englædere, uanset at de uheldigvis for englænderne er blevet skidt ud der.

    1. Niels Poulsen

     Boris Johnson, som både har været borgmester i London og britisk premiereminister, er af tyrkisk oprindelse.

     Hans oldefar, Ali Kemal, var indenrigsminister i Det Ottomanske Rige.

     https://en.wikipedia.org/wiki/Ali_Kemal

     Det gør Boris Johnson til tredje generations indvandrer fra Tyrkiet.

     1. Blot en bemærkning

      Boris Johnson har været en
      meget dårlig statsminister for
      England, og iflg. nettet for hele
      Europa.

     2. Træt

      Hvornår tog den rent tyrkiske slægt navnet Johnson? Talte de tyrkisk i hans barndomshjem?
      Er hans kone også tyrkisk?

      Min definition holder 100% og er konsekvent.

 22. Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt

  Ord er svage, små og fattige når det drejer om at
  gengive de rædsler tyskerne 1939-45 påførte diverse lande, specielt Polen,
  Ungarn, Rusland, Italien, Frankrig, Tjekkiet, Norge, Grækenland, Belgien og
  Holland osv. Fra William Shirers bøger: Citater og uddrag:

  “Her sank nazistyrets usselhed ned til et niveau, som man kun sjældent har
  set magen til i hele menneskets historie”.

  Hitler, Göring og Himmler krævede at millioner af borgere fra besatte lande
  blev indfanget og sendt til Tyskland, hvor de skulle være slaver. De blev trans-
  porteret i uopvarmede godstog og kreaturvogne, tit i frostgrader på ned til
  minus 20 eller 30 grader, de fik hverken vand eller brød i dagevis, som regel
  havde de ingen overtøj og slet ingen tæpper, og mange tørstede eller frøs
  ihjel. Nogle blev skilt fra og sendt til dødslejre hvor de blev gasset, hængt
  eller sultet ihjel. De fleste blev anbragt i fabrikker hvor de blev tvunget til at
  arbejde til de styrtede. Tusinder døde af mangel på mad, klæder, søvn og
  tag over hovedet. Eller de blev ofre for lus, lopper og tyfus, eller den vold og
  mishandling nazi-vagterne udsatte dem for.

  En lang række lande blev udsuget med ægte tysk grundighed. Og diverse
  bestemmelser forbød at give mad og vand til områder hvor hundredtusinder
  var ved at sulte ihjel. Nazisterne ønskede at UDRYDDE millioner af uskyldige
  børn og voksne, blot fordi de ikke var lige så “fine” som herrefolket.

  Shirers bøger viser at hvis tyskerne havde vundet krigen, ville snesevis af
  millioner af mennesker være blevet myrdet med koldt blod.

  Af det kan danskerne lære, at man er naiv, godtroende og historieløs,
  hvis man tror at magthavere, politikere og medier altid er velmenende
  og hensynsfulde.

  1. Niels Poulsen

   De første fanger i de nazistiske koncentrationslejre var kommunister og socialdemokrater. Derefter kom turen til de homoseksuelle. Man regner med, at 10.000-15.000 homoseksuelle blev interneret i de nazistiske koncentrationslejr, heriblandt danske homoseksuelle. De blev udsat for medicinske forsøg for at kurere deres “sygdom”.

   Det er tankevækkende, at disse tre grupper bestandigt angribes af denne blog og dens debattører.

   Længere oppe i tråden angribes den danske repræsentant ved Det Europæiske Melodi Grandprix for sin afrikanske oprindelse og seksualitet. Jeg kan ingen forskel se på det og nazismen.

   Hun er ikke engang indvandrer. Hun er adoptivbarn, valgt og elsket af sine danske forældre.

   1. PS

    Det var ikke sangerinden der blev kritiseret, men det at
    en udlænding skulle repræsentere Danmark. Hvis hun er
    adopteret, kan det være at hun er blevet stjålet fra sine
    forældre, den slags sager er der mange af.

    Hvad KZ-lejrene angår, ser NP tilsyneladende bort fra at
    99% af fangerne, slavearbejderne og de henrettede var
    komplet uskyldige, plus at de ikke havde noget at gøre
    med dem som nazisterne startede med at gå løs på.

    NP burde nok læse Shirers bøger plus “Kommunismens sorte bog”.
    Og læste NP “Under hagekors og halvmåne” ville han måske blive
    klogere på hvad totalitære ideologier kan medføre af blodbade.

  2. Privatdetektiven

   En håndfuld kritiske bemærkninger uden
   vold, uden trusler, sidestiller Niels Poulsen
   med nazismen der terroriserede, torturerede
   og myrdede mange millioner mennesker som
   aldrig havde gjort nazisterne noget. Er NPs
   morgenmad og frokost en blanding af LSD,
   svampesuppe, hashplanter og bevidstheds-
   udvidende stoffer, skyllet ned med snaps
   og øl? Eller skyldes hans tankemylder at han
   engang er blevet ramt af en nedfaldende
   tagsten?

 23. Karsten Jensen

  Udskiftningen

  At negerpigen, der repræsenterede Danmark, er lesbisk er ok. Fred være med det. Problemet var, at hun ikke ku synge og at hun havde tatoveret brysterne og krængede det hele ud over fuldstændig forsvarsløse seere. Det er åbenbart en trend, har jeg googlet mig til. Det går under betegnelsen pat tat.

  At hun er neger er i sig selv heller ikke et problem, hvis det ikke var for, at hele den oprindelige danske befolkning er ved at blive skiftet ud med mellemøstlige og afrikanske muslimer. Det er ikke den enkelte, men antallet der er problemet.

  Det er egentligt mærkeligt, at det ikke står klart for enhver, at dette store antal fremmede vil udgøre et større og større problem, når det så tydeligt er at se i landene omkring os.

  Man må spørge sig selv, hvad er det for en dagsorden, der får folk til at lukke øjnene og fortsætte med at tale for yderligere immigration af mennesker, der er totalt fremmede for vor kultur og levemåde.

  Det virker odiøst. Ønsker man det totale kaos i Danmark?

  1. Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi

   Den enkle forklaring er at det er røde
   kliker som har magten i EU, og de ønsker at Europa
   skal være en ny Sovjet-union. Og med million-lønninger
   m.m. til medløbere, har EU købt hundredvis af politikere
   i de 27 lande. Med nul landegrænser og masseindvandring
   vil man opløse nationalstaterne, så Europa bliver til eet
   land hvor alt fjernstyres fra Berlin og Bruxelles. Landenes
   borgere skal fratages al personlig frihed og økonomi. De
   vil alle blive iført en digital spændetrøje. Privatlivet vil man
   afskaffe, og demokratiet vil blive omlagt til et diktatur i stil
   med Nordkorea. Fremover vil borgerne end ikke selv kunne
   bestemme hvad de må spise, hvor de vil bo eller om de har
   lyst til at være organdonor. Et hav af tvangsordninger vil
   blive presset ned over enhver familie eller single. WHO vil
   overtage styringen af sundhedsvæsnet og de nye “pandemier”.
   Værdien af en danskers liv vil blive reduceret til ingenting.
   Det eneste der vil betyde noget er EU-toppens velbefindende.

   Er der lys for enden af tunellen? Pt. ser det ikke sådan ud.

   1. Der var engang et yndigt land

    Det ser sort ud.

    Ja, EU vil snart udsætte 800.000 danske
    boligejere for store økonomiske ubehageligheder.
    Tusinder af boliger kan blive ulovlige. WEF er på
    vej med insektmad og annullering af ejendoms-
    retten. WHO vil få lov til at fjernstyre det danske
    sundhedsvæsen. Eller resterne af det.

    Endnu flere kulturfremmede vil
    blive flyttet til Danmark. Snakken om stram-
    ninger er bluff. Afrikaniseringen, islamiserin-
    gen og nedbrydningen af retsstaten vil fortsætte.
    Folkeudskiftningen accelereres med en familie-
    politik som opløser og splitter familierne, og
    med drabene på tusinder af danske børn som
    kvindesagskvinder og feminister mv. betragter
    som ubekvemme.

    Danske familier, mænd, børn, forældre og
    bedsteforældre vil blive diskrimineret og
    gjort endnu mere retsløse end de er i forvejen.

    15-minutters byer, total overvågning samt
    andre udemokratiske, svenske og kinesiske tilstande
    er på vej. Et ophørsudsalg af Danmark og de danske
    værdier er begyndt.

    Det hele sker med Christiansborgs og mediernes
    fulde opbakning.

    1. De tre musketerer

     “Det er ikke den enkelte, men
     antallet der er problemet”. Ja,
     overordnet set.

     Men hvis den enkelte er kriminel
     kan han nu godt blive et problem
     for de danskere som er så uheldige
     at støde ind i ham. Det kan jo få
     meget alvorlige konsekvenser.
     Som når man bliver skubbet ud
     foran en bus, en lastbil eller et
     tog. Eller ned i et havnebassin.
     Eller man bliver stukket med en
     kniv, bliver voldtaget, får besøg
     af en hjemmerøver. Eller man
     rammes af en sten eller et projektil.

 24. Privatdetektiven

  En håndfuld kritiske bemærkninger uden
  vold, uden trusler, sidestiller Niels Poulsen
  med nazismen der terroriserede, torturerede
  og myrdede mange millioner mennesker som
  aldrig havde gjort nazisterne noget. Er NPs
  morgenmad og frokost en blanding af LSD,
  svampesuppe, hashplanter og bevidstheds-
  udvidende stoffer, skyllet ned med snaps
  og øl? Eller skyldes hans tankemylder at han
  engang er blevet ramt af en nedfaldende
  tagsten?

  .

  .

  Er det i grunden nødvendigt at fjerne
  svarknapper og at gøre linjerne så smalle
  at ordene står hulter til bulter?

  1. Træt

   Ordene står kun hulter til bulter fordi skribenterne bruger tvungne linjeskift midt i sætningerne og efter eneklete sætninger, i stedet for kun til at adskille afsnit.

   Det lærte de fleste af os, da vi begyndte at bruge elektronisk tekstbehandling midt i 1980’erne.

   1. Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede

    Idag mandag den 13. havde P1 noget om
    skilsmisse-systemet og familieretshuset. Det er et bureaukratisk
    system som har pisset på familierne, mændene, børnene, forældrene
    og bedsteforældrene i årtier. 9 af 10 ansatte sagsbehandlere er kvinde-
    sagskvinder, feminister, kommunister, ligestillingsfanatikere og profes-
    sionelle bestyrere af “barnets tarv”. Men næsten fra starten af har man
    udøvet et bureaukratisk terror-regime mod familierne. Mændene har
    man klassificeret som overflødige, værdiløse, uværdige og underlødige.
    Børnenes ønsker og behov har man ignoreret og tilsidesat i tusinder af
    sager. Mødre er jo fejlfri, mens mænd altid er fulde af fejl. Det var og
    er holdningen. Det totalt kvindedominerede familieretshus er præget
    af dyb foragt for mænd, de diskrimineres på det groveste, og børnene
    er blevet gjort faderløse eller næsten faderløse i utallige tilfælde. Den
    langtrukne snegleagtige sagsbehandling er ofte rent bedrag. Sagerne
    ligger og samler støv i måneder og år. Saglig sagsbehandling er der
    nærmest aldrig tale om. Fra A til Z er der tale om betonbureaukrati
    og sagsbehandling på skrømt. Ligestilling mellem mødre og fædre
    er det INTET af, tværtimod. Det viser at kvote- og ligestillingskvinderne
    slet ikke er ude på at skabe ligestilling og retfærdighed, men kun er
    ude på at rage fordele og positiv særbehandling til sig.

    Ovenstående er ikke bare en mening. Vi er flere som har undersøgt
    hvad der foregik i statsamterne og hvad der nu foregår nu under
    samme systems nye navn. Folk bliver holdt tykt for nar i systematisk
    omfang, behandlingen er ofte helt grotesk og idiotisk, og svinske
    metoder overfor børnene er ingen sjældenhed.

    I en sag hvor alt var færdigbehandlet, og hvor der KUN manglede en
    dato for hvornår børnene måtte komme på ferie hos deres far, en
    komplet vilkårlig dato som exkonen forlangte at bureaukratiet skulle
    fastsætte, gik bureaukratiet så meget i stå, at der aldrig kom en dato
    1½ år, trods talrige rykkere. Derved blev børnene snydt for to sommer-
    ferier. Til sidst flygtede de hen til deres far. Så sendte man politiet
    efter dem. Et sygt, råddent og afskyeligt system, det er hvad skils-
    misse-systemet er.

 25. der Adler

  DET ER JO TANKEVÆKKENDE:

  ” Tysklands multikulturalisme er slået fejl, fuldstændigt fejl.” ( Angela Merkel, citeret i Politiken, 15.10.2010, talen holdt i Postdam oktober 2005).

  Samme Merkel: ” Forestillingen om at bygge et multikulturelt samfund, hvor alle lever side om side uden problemer, må siges at have fejlet stort,” (DR-Nyheder 17.10.2010).
  Forbundskansler Merkel: “Multikultur er en fejltagelse. Indvandrere skal udfordres mere og lære at tale flydende tysk,” (Ekstra Bladet, 16.10.2010). I 2015 under den store tilstrømning af muslimer til Tyskland, som hun selv opfordrede til, udtalte hun: ” Wir schaffen das.”

  David Cameron: ” Det multikulturelle Storbritannien har slået fejl,” (Jyllands Posten, 05.02.2011).
  Den 5. februar 2011 udtalte premierminister David Cameron og forbundskansler Angela Merkel, at den multikulturelle integrationsmodel er død,” (Kristeligt Dagblad, 10.02.2011).

  Efterfølgende erklærede Frankrigs præsident Nicolas Sarkozy sig enig, efterfulgt af Spaniens ministerpræsident José Maria Aznar og Australiens premierminister John Howard.

  “Men vi troede jo ikke, at det ville udvikle sig sådan. Det er nødvendigt, at EU får bevogtet den ydre grænse. Det bliver meget dyrt, men der er ingen vej uden om,«
  (Poul Schlütter, fhv. statsminister, i B.T. 17.03.2019).

  ”Men vi kan ikke rulle tiden tilbage. Vi står, hvor vi står”
  (Lars Løkke Rasmussen, statsminister, (V), i sin nytårstale 1. januar 2019).

  ”Da jeg gik i gymnasiet, var der i hele Danmark omkring 50.000 mennesker med ikke-vestlig baggrund. I dag er der tæt på en halv million. På én generation er vores land forandret. Er det et problem? Det er det jo i den forstand, at vi har udfordringer, som vi ikke ville have, hvis vi stadig var en ensartet befolkning. Rundet af samme muld. Flasket op med de samme værdier.
  Men vi kan ikke rulle tiden tilbage. Vi står, hvor vi står. Vi må tage den herfra. Finde sammen – og
  finde ud af det sammen. Både gamle og nye danskere.”
  (Lars Løkke Rasmussen, statsminister, (V), i sin nytårstale 1. januar 2019).

  Udpluk fra “Den Store Hukommelse.

  1. Karl Martell

   Men husk på at det ikke er en befolkningsudskiftning, for det har geniale mennesker på den intellektuelle venstrefløj og diverse kulturradikale besluttet er en konspirationsteori! Fra 50.000 til 500.000 tja.
   Måske de intellektuelle alligevel ikke er helt så intellektuelle!
   At tænke sig at vi har så dum en “elite”!

   1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

    Der Adlers oplysninger om invasionen og besættelsen
    af vores land, (og om den ekstra kriminalitet under “Eufanten
    i rummet”), efterlader ingen tvivl om at vi hastigt er på vej
    ind i samme katastrofale udvikling som Sverige.

    Antallet af danskere der har mistet livet som følge af
    uansvarlig og forræderisk politik, svarer til at en snes
    kæmpestore flyvemaskiner med 300 passagerer i hver,
    var styrtet ned så voldsomt at ingen overlevede. Det
    er hvad kriminaliteten og nedskæringerne af sundhed
    og social velfærd har kostet. Til dødsfaldene kommer
    så de mange tusinder hvis liv er blevet mere eller mindre
    ødelagt af politiske svigt, dumheder og udskejelser.

    De direkte og indirekte virkninger af masseindvandringen
    er en katastrofe, en blodig KATASTROFE. Og den bliver større og
    større for hver dag.

 26. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Politikere gennemsyrede af falskhed er desværre
  hvad vi oftest må nøjes med. De bruger ordene til
  at skjule deres virkelige hensigter. De har solgt sig selv
  til løgnens fader, den onde selv.

  Bemærk at Lars Ulykke og “Moderaterne” er meget
  ivrige med hensyn til at få flere islamister flyttet op
  til Danmark til evig forsørgelse. Ulykkes snak om at
  vi skal klare tingene sammen og i fællesskab, betyder
  at vi menige danskere skal betale alle udgifterne og
  lide under alle ulemperne, mens Lars skummer
  fløden og meler sin egen kage. Han er 100% på
  EUs side og sin egen side, og NUL procent på
  danskernes side.

 27. der Adler

  Ja, den såkaldte “elite”, her falder tanken hen på Danmarks godhedsparti, Det Radikale Venstre.
  Som intet andet dansk politisk parti, lever Det Radikale Venstre til fulde op til de fire store S-er: Selvglade, Selvgode, Selvretfærdige og Skinhellig, som de i deres selvfedme går rundt og skilter med, hvor de kan komme af sted med det, svøbt i selvretfærdighedens panser.
  Med vanlig radikal arrogance og bedreviden, bliver der set ned på andre, der har en anden mening.
  Partiet der kun interesserer sig for egne snævre dagsordener, og af mange opfattes som indholdstomme snakkemaskiner, der helt er koblet fra den virkelige verden, og fremturer med tanketomme utopier.
  Dette akrobatagtige og indbildske parti, hvis varemærke er at være en indædt modstander af alt som har jordforbindelse. Her er det blevet en kvalifikation frivilligt at iføre sig skyklapper, og være så imponeret over egne moralske fortrin, at enhver anfægtelse over virkeligheden for længst er lullet i søvn. En radikal er i min optik ikke et medmenneske, men et modmenneske.

  At være radikal er nemlig en følelse, en sjælelig tilstand, såre dobbeltbundet og krævende, både for balancenerven, ordforrådet og den aldrig svigtende og til enhver tid fleksible samvittighed, som man gav sig selv i dåbsgave.
  Her råder det radikale – i egen optik – visionære menneskesyn, hensynsfuldheden, solidariteten, indsigten, sømmeligheden, fornuften og ikke mindst godheden og ubøjeligheden, så man kan føle sig så selvretfærdigt varmt og vel til mode. De var dem der besad en overpolitisk sandhed. De har alle dage været rejsende i det glade, ideologiske vanvid.

  Hensigten er, at de kan føle sig uhyre ophøjede, kosmopolitisk visionære, tolerante, rummelige, inkluderende e.t.c., men også det kroniske storhedsvanvid, den radikale oppustede bedreviden, verdensfrelseri, anti-dansk politik, muslimsk-logrende, fromme meninger og indbyggede bedrefølelse, og frem for alt varmtluftsballonen “humanisme” og “det gode menneskesyn,” som de radikale ikke mener man kan overlade til ”hoben.” De er typiske repræsentanter for skolelærer-og præstedøtresegmentet.
  At være radikal er i egen optik noget særligt, og noget mere end de andre partier, da de mener at besidde en indsigt og klarsyn som ikke er andre forundt, og som har radikal belæring behov. At puste sig op med utopier og ønskedrømme, som ender med at blive en livsløgn, fordi man nægter at se realiteterne i øjnene. De radikale kan altid kendes på glorien og den fornærmede hønserøvsmund.

  De radikale mener at have frikort til at nedgøre og stigmatisere dem, som de ikke deler synspunkter med. Meget ofte bringer det mindelser om middelalderens djævle besatte mennesker, der også blev skingre, virkelighedsfremmede og farlige. De ynder at føre sig frem som der Schulmeister, der skal belære os andre.
  De radikale er som den trætte fader, der alligevel finder, at han bør gøre sin pligt over for de håbløse tungnemme børn, selvom han allerede ved, at de vil blive til en fiasko, der ikke ved deres eget bedste, og det på trods af forældrenes kærlighed og møje. Det tragiske og triste er, at det har så store omkostninger for den etniske dansker.
  Opblæst nar er et godt ord at betegne de radikale, men tosse og dårekiste lemmer er endnu bedre. Disse intellektuelle tosser er nemlig en del af den herskende elite og deres ideologi. De er om nogen, eksponent for det korrekte mennesyn, uanset omkostningerne, politisk/menneskeligt.

  Det vil sige, en ideologi der har sat rammerne for, hvordan den politiske virkelighed skal forstås. Det multikulturelle samfund er af det gode, og andre forestillinger er forkerte. Eller sagt på en mere direkte måde: Kultureliten forsøger systematisk at få kontrol over bevidstheden om den multikulturelle udvikling ved at gøre disse tanker politisk korrekte. Tossen er derfor en del af den elite, som forherliger multisamfundet og den idealistiske humanisme, og som på den baggrund kaster smuds på danskernes eget syn på deres kultur. De ”hjemligt-hadende” radikale nedgører danske normer og værdigrundlag, for de mener at kende verden så meget bedre, end deres forbenede og forstenede landsmænd, der i radikal optik bevæger sig i slammet som et andet kældermenneske, sagt af rendestenens ukronede konge, Carsten Jensen.
  Det næsten lugter, at lufte ”danskheden”, men har man den frækhed ikke at være enig i vurderingen, så bliver man beskyldt for et mørkebrunt menneskesyn der er ”udansk. Okay, hvis noget er ”udansk”, så må der også være noget ”dansk”! Den såkaldte ”elite”, er at betegne som de europæiske folkeslags bødler.

  Derfor siger kultureliten, må de forskrækkede danskere vænne sig til, ”at sådanne hjemløse grupper kommer. Vi kan ikke undgå dem”, eller hvad der nu måtte trænge sig på. Der er tilsyneladende altid en såkaldt human forklaring eller det ”gode menneskesyn”på, at vi stiltiende skal se på vort eget lands gradvise undergang. Det er det tragiske. Og når EU forbeholdene er væk, kan vi heller ikke undgå alle de bådflygtninge, der skal fordeles rundt i de forskellige EU lande. Og når det sker, træder der en en ny tosse frem og siger: ”Vi kan ikke undgå dem”.

  Det store spørgsmål er selvfølgelig: Hvem er disse mennesker- Lektor Besserwissen og Generalsekretær Uberklug, stud.dit eller cand.dat – der sidder rundt omkring og kommer med gode råd, og skal belære – for vi har åbenbart belæring behov – og gøre sig til dommer over os andre. Hvem er disse intellektuelle humanister, der elsker menneskeheden og især muhamedanere som deres egen mor. Hvem er disse tosser, disse kolde karrierehjerner, der bruger deres titler til at afvikle dansk kultur og indføre multikulturen.

  Svaret er, at de er en del af den store brogede flok af professorer, lektorer, sociologer, antropologer, journalister, grupper som ”Bedsteforældre for Asyl/Forældre mod Politivold/Bibliotikarer for Fred, Venligboere” og andre, lad os kalde dem ”the enablers” fra den pludrende klasse, slipsløse, ubarberede karriere-kanariefugle, som viser gummisko i DR-2 Deadline, fortrinsvis af radikal og venstreorienteret observans, der kun har deres karriere at tænke på. Det er professionelle humanister med nagelfaste værdier, som kan udelukke enhver der er uenig fra det gode selskab. Mange sidder i livsjob betalt af staten, eller i job som får massiv statsstøtte.
  Deres ærinde er fedterøveri, opmærksomhedssøgende, behagesyge, popularitetsjagende og ikke at forglemme trangen til at pleje forfængeligheden. Sværere er det ikke. Mennesker der derfor har indset, at det nok er klogets og mest sikkert at flyde med strømmen og ikke komme i modvind ved at tænke forkert, og skade nogens noble følelser..
  Når den ubændige trang til at nedgøre anderledes tænkende opstår, som kan man jo altid oratorisk urinere på den arbejdssomme dansker, der er blevet svigtet af de politikere, der først burde tænke på egne borgere, men det er der selfølgelig ikke så meget prestige i, for en radikal med det store udsyn og de vældige tanker. Må vi få en trommehvirvel.

  At skulle lægge øre til hele det etablerede ekspertudvalg af mediefolk, med de såkaldte rigtige meninger, udtale sig som såkaldte neutrale orakler, der skal hjælpe os borgere med at få noget indsigt i problemstillinger, så vi på demokratisk vis kan træffe velovervejede beslutninger, er en skændsel, som man får opkastningsfornemmelser af.
  Vi blev beskyldt for at være xenofobiske smånazister med manglende udsyn, åndsevnerne rakte ikke til at overskue det magiske multi-kulti projekts storhed, og vi var lavtlønnede småkårsfolk med dårlig uddannelse fra Danmarks yderområder, ej heller førte vi åndfulde samtaler på et højt akademisk plan (ifølge vores kritikere) ved Verner Panton bordet, omgivet af klassiske designermøbler og Købke på væggen og Rifbjerg og Carsten Jensen i reolen. Med andre ord, ”rene linier, stilrent og godt design”.
  Nej,- vi er dem med kakkelborde og Ikea-møbler, Giro 413-lyttere, hjorten ved skovsøen under sofagruppen, samt Mågestellet i skænken. Vi er de ikke-omstillingsparate.Vi er dem der ikke har råd til at være kreative rent skattemæssigt, så er stigmatiseringen på plads. Derfor, tag en tur ud på landet eller i byernes ghettorer og snak med de etniske danskere som er klemt og som må leve med daglige ydmygelser og chikane samt det der er værre. Her bor de stadig, de som byggede landet, de som skabte vores velfærd og velstand. Her bor de, som medieoverklassen betegner som ”hvidt skrald.” Her bor de mennesker, som er med til at kvindelige ikke-vestlige indvandrere ikke behøver at stå op om morgenen, for at passe et arbejde!
  Ufatteligt, at danskerne ikke sætter hælene i.
  Skyld, skam og forargelse hældes ned over vore syndige hoveder, hvis vi tillader os at stille spørgsmål, stille krav/betingelser og trække grænser om det betimelige i den førte politik. Vi kan konstatere, at naivitetens brede vej, tankeløst er blevet betrådt i alt for mange år.

  1. DK: En jumbo-jet hvor landingshjulene og sideroret er sparet væk

   Enig, det radikale partis politik har
   altid været tåbelig, elitær, pervers, arrogant,
   forskruet, korrupt, feministisk og landsskadelig. Men desværre
   har de øvrige partier næsten samme syge holdninger til hvordan
   Danmark skal regeres. De er stort set enige om alting, deres
   u-enigheder er tit skuespil. Alle er de enige om at der skal bruges
   masser af milliarder på co2, Ukraine, Afrika og migranter, alle er
   de enige om at vi skal udskiftes med kulturfremmede og islamister,
   alle er de enige om at Danmark er et vidunderligt demokrati og en
   velfungerende velfærdsstat, bortset fra nogle småting. Er der
   endelig en politiker og et parti der siger fra overfor regeringen,
   varer det ikke længe, eller man er så tam, spag og vattet, at der
   ikke kommer noget ud af det. Som set med DF, Nye Borgerlige,
   Alternativet, Venstre, Konservative, Radikale, SF og Moderaterne.
   Vi har nærmest et eet-parti-system, og i de sidste 20-30 år er det
   kun gået een vej: Nedad mod bunden. Det danske folk er hægtet
   af og kørt ud på det sidespor hvor endestationen hedder farvel
   og tak, undergang og udslettelse.

 28. Demografi og demokrati

  Tøv lige inden du trækker nazi-kortet: Adolf Hitler er utvivlsomt den mest berømte socialist i verden.
  Under 1.verdenskrig var han i budtjenesten for generalstaben og aldrig i skyttegravene. De, der som Hitler, var i budtjenesten overlevede alle, fordi de ikke var i skyttegravene, hvor dødeligheden var 25% eller mere.
  Da krigen var slut tilsluttede AH sig Sovjet republikken, der var resultat af revolutionen i München i 1918-1919. Han var i ledelsen af Sovjetrepublikken og beundrede dens leder, jøden Kurt Eisner, som blev myrdet ved et attentat. AH ses på en film fra Kurt Eisners begravelse, hvor han bærer et sort sørgearmbind og et rødt kommunist armbind. Senere propaganderede AH med stort talent som antisemit som taler for det national socialistiske arbejderparti i Tyskland (NSDAP). Resten er historie….
  PS. Adolf Hitler ville afskaffe social ulighed og have klasserne afskaffet. Han hadede overklassen og gik ind for proletariatets diktatur, som tidens andre revolutionære socialister dengang og senere. Han indså at kommunismen ikke havde opnået det ved revolutionen i Rusland og han fik den idé, at det skyldtes at så mange af revolutionens ledere – som f.eks. Leon Trotski – var jøder, hvilket er korrekt fordi jøder generelt oftere var intellektuelle og kommunister dengang. Derfor fik han – efter selv at være i ledelsen af Sovjet republikken i München i 1918-1919 – ideen om, at det var jøderne, der i revolutionen havde svigtet arbejderne. Så derefter startede han med antisemitisk propaganda i det national socialistiske arbejderparti i Tyskland (NSDAP), som han meldte sig ind i. Et nationalsocialitisk folkeparti.

  1. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

   Stalin er nok lige så berømt eller berygtet.
   Hitlers største interesse var at angribe nabolande og at dræbe så
   mange jøder, polakker, englændere, russere, jugoslaver, grækere,
   hollændere og belgiere som muligt. Han var komplet psykopat,
   en iskold massemorder og en mislykket krigsherre. Han var en
   dygtig taler og demagog mv., men traf mange afgørelser som var
   så naragtige og idiotiske, at han blev hovedårsagen til at Tyskland
   tabte krigen.

  2. Demografi og demokrati

   Korrektion og PS: Så derefter startede han med antisemitisk propaganda i det national socialistiske arbejderparti i Tyskland (NSDAP), som han meldte sig ind i. Et national socialisisk folkeparti.
   PS. Socialistisk revolution ender altid med folkedrab og forbrydelser mod menneskeheden. You name it: Lenin, Stalin, Hitler, Mao, Castro, Pol Pot osv

  3. Demografi og demokrati

   Læs f.eks Thomas Weber. Hitlers første verdenskrig

  4. Demografi og demokrati

   ..det national socialistiske arbejderparti i Tyskland (NSDAP). Det begyndte som et nationalt socialistisk folkeparti (lidt a la SF 🙂 som jo også var startet af en kommunist (Aksel Larsen)?
   Lidt a la Partito Nazionale Fascista (“Det nationale fascistiske parti”, PNF), grundlagt af kommunisten Benito Mussolini i Milano i 1919)

   1. Demografi og demokrati

    Lenin blev af centralmagterne (det Tyske kejserrige og Østrig-Ungarn), sendt med tog igennem Tyskland og skandinavien til Skt. Petersborg for at stoppe russisk deltagelse i 1. verdenskrig. Deres geniale plan lykkedes og den 16 december 1917 udførte med succes sin ‘landsforræderiske fredsopgave’ og der blev våbenhvile mellem Rusland og Centralmagterne.
    Selve verdenskrigen sluttede først den 11. november 1918 klokken 11, hvorefter der udbrød revolutioner i mange tyske storbyer. Også i Danmark blev flere revolutionære på den tid.
    “Aksel Larsen flyttede i 1918 fra Fyn til København og meldte sig samme år ind i Socialdemokratiet. I 1920 brød han med partiet i skuffelse over dets holdning under Påskekrisen og tilsluttede sig i stedet det nystiftede Danmarks Venstresocialistiske Parti, der samme år ændrede navn til Danmarks Kommunistiske Parti, DKP. Aksel Larsen var i årene 1925-1929 på et politisk skolingsophold i Moskva og blev efter sin tilbagekomst leder af den voksende arbejdsløshedsbevægelse. I november 1932 blev han og Arne Munch-Petersen valgt som de første kommunister til Folketinget, og måneden efter blev Larsen formand for DKP (..) Stiftelse af SF. Efter det sovjetiske kommunistpartis 20. kongres og Sovjetunionens invasion i Ungarn i 1956 forsøgte han at frigøre DKP fra Moskva, hvorved der opstod et modsætningsforhold til størstedelen af den øvrige partiledelse. Uenigheden udviklede sig til en åben strid, og i november 1958 blev Aksel Larsen ekskluderet af partiet. Året efter stiftede han Socialistisk Folkeparti, SF, der vandt 11 mandater ved folketingsvalget i 1960, mens DKP gled ud.”
    Kilde: Jacobsen, Kurt: Aksel Larsen i Den Store Danske på lex.dk. Hentet 14. maj 2024 fra https://denstoredanske.lex.dk/Aksel_Larsen

    1. Karl Martell

     Den interessante periode i den danske venstrefløjs historie er fra 17 September 1939 til 22 Juni 1941. Fra Sovjetunionens angreb og annektering af den østlige del af Polen, hele Estland, Letland, Litauen og Bessarabien (stort set dagens Moldova) samt angrebet på Finland, til Tyskland brud på ikke angrebspagten med Sovjetunionen og operation Barbarossa.
     Aksel Larsen talte pænt om Hitler og Tyskland, og sammen med Fritz Clausen var han den eneste partileder som hilste tyskerne velkommen den 9 April 1940. Han var i Moskva den 9 April.
     Forløberen for Land og Folk og partiorgan for DKP arbejderen, omtalte angrebet som nødvendigt for at forebygge et engelsk angreb. Hitler ville egentligt ikke krig, men ville omforme Europa til at højkulturelt område under tysk lederskab.
     Indtil 1956 var Aksel Larsen yderst moskvatro Stalinist.
     Det er sigende, at det var først Khrusjtjov angreb Ungarn, at han brød med Moskva og dannede SF.
     I dag er der flere hardcore kommunister i SF f.eks Anne Grethe Holmsgaard. De står dog i 2. linje, for de kunne jo skræmme vælgere væk.
     Det er sigende at tiden og kommunisternes ageren stort set er slettet af Danmarkshistorien, for det er jo venstreorienterede lærer, som skriver historien, og det er ikke rart, hvis børn skulle opdage at venstrefløjen i næsten 2 år var allierede med Nazisterne.

     1. Demografi og demokrati

      Ja, enig. Man har ikke forsøgt at se sandheden i øjnene eller man har ikke turdet det. Vi har den venstrefløj vi fortjener.
      “Lars Hedegaard skriver her om hvordan Danmark stemte FOR en palæstinensisk stat i FNs generalforsamling og dermed belønner palæstinenserne for at have myrdet 1200 civile og taget 250 som gidsler”…
      “Danmark stemte for. Det er med andre ord officiel dansk politik at anerkende en stat, der aldrig har eksisteret som andet end et område behersket af jødehadere, der indoktrinerer skolebørnene med fanatisk antisemitisme og giver rigelige pensioner til efterladte for ”martyrer”, der har myrdet jøder.”
      https://24nyt.dk/danmark-forraader-israel/

      Kommentar fra Finn Rudaizky fra Dansk Folkeparti i Den Korte Avis den 14. maj 2024. “Roskilde Festival vil fejre “Solidaritet med Palæstina” – men ikke et ord om de myrdede unge israelere på musikfestival 7. oktober. Roskilde Festival erklærer: “Vi står på civilbefolkningernes side”, når det drejer sig om krigen mellem Hamas og Israel (..) Den 2. juli fejrer man derfor på Roskilde Festivalen “Solidaritet med Palæstina”. Hvis man tror, at solidariteten på Roskilde Festivalen også drejer sig om den civilbefolkning, nemlig de unge jødiske festivalgæster på den musikfestival i Israel som blev udsat for massakre, da Hamas trængte ind i Israel, så tager man fejl. Der er slet ikke nogen planer om en hilsen fra en festival til en anden”

 29. DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk

  Enig, det radikale partis politik har
  altid været tåbelig, elitær, pervers, arrogant,
  forskruet, korrupt, feministisk og landsskadelig. Men desværre
  har de øvrige partier næsten samme syge holdninger til hvordan
  Danmark skal regeres. De er stort set enige om alting, deres
  u-enigheder er tit skuespil. Alle er de enige om at der skal bruges
  masser af milliarder på co2, Ukraine, Afrika og migranter, alle er
  de enige om at vi skal udskiftes med kulturfremmede og islamister,
  alle er de enige om at Danmark er et vidunderligt demokrati og en
  velfungerende velfærdsstat, bortset fra nogle småting. Er der
  endelig en politiker og et parti der siger fra overfor regeringen,
  varer det ikke længe, eller man er så tam, spag og vattet, at der
  ikke kommer noget ud af det. Som set med DF, Nye Borgerlige,
  Alternativet, Venstre, Konservative, Radikale, SF og Moderaterne.
  Vi har nærmest et eet-parti-system, og i de sidste 20-30 år er det
  kun gået een vej: Nedad mod bunden. Det danske folk er hægtet
  af og kørt ud på det sidespor hvor endestationen hedder farvel
  og tak, undergang og udslettelse.

  1. Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede

   At Danmark IKKE er et velfungerende samfund,
   kan der gives mange, mange eksempler på. Et af eksemplerne
   er SKILSMISSE-SYSTEMET. Læs om det lidt højere oppe, under
   samme overskrift!

   1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

    Der Adlers oplysninger om invasionen og besættelsen
    af vores land, (og om den ekstra kriminalitet under “Eufanten
    i rummet”), efterlader ingen tvivl om at vi hastigt er på vej
    ind i samme katastrofale udvikling som Sverige.

    Antallet af danskere der har mistet livet som følge af
    uansvarlig og forræderisk politik, svarer til at en snes
    kæmpestore flyvemaskiner med 300 passagerer i hver,
    var styrtet ned så voldsomt at ingen overlevede. Det
    er hvad kriminaliteten og nedskæringerne af sundhed
    og social velfærd har kostet. Til dødsfaldene kommer
    så de mange tusinder hvis liv er blevet mere eller mindre
    ødelagt af politiske svigt, dumheder og udskejelser.

    De direkte og indirekte virkninger af masseindvandringen
    er en katastrofe, en blodig KATASTROFE. Og den bliver større og
    større for hver dag.

 30. PS

  Noget er mærkeligt. Fra Aamunds blog ingen tracking attempts.
  Men fra Snaphanen og Hodjas blog hundredvis og tusindvis. De
  to kan fylde ens computer med op til 17-18 sporings cookies pr. minut.
  Fra 0 i timen til hundredvis pr. time. Hvad mener andre om det?

 31. Jonas Hansen

  Tak! Der adler.! Og nu snakker Bent A bare videre. Luk ham ned til 2 kommentarer om dagen 🙏. Det er jo det samme, samme, samme

  1. Tennisspilleren

   Hvis man som Jonas Hansen kun har et primitivt syn
   på verden, eller kun få brikker at flytte med, kan det jo være svært at
   opfatte de finere nuancer i omverdenen. Jonas er med stor sandsynlighed
   et rødkålshoved fra det radikale overdrev. Hans eneste bidrag til debatten
   her er mig bekendt dette sure opstød. Hvor Jonas gerne vil redigere og cen-
   surere på Aamunds vegne.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *