WALZE TRISTE

Demokraternes nye præsidentkandidat, Kamala Harris har efter nogen tids intens søgen nu endelig fundet sin kandidat til vicepræsidentposten, Tim Walz, der er guvernør i Minnesota. Walz er et godt valg, hvis Harris ønsker en klon af sig selv. De deler de samme anskuelser og holdninger på alle politiske områder. De kræver afskaffelse af private sygdomsforsikringer, der skal overtages af staten. Fossile brændstoffer forbydes. Den ulovlige indvandring legaliseres, også for de anslåede 12 millioner illegale indvandrere, der allerede befinder sig i USA. De illegale migranter skal have ret til at erhverve gratis kørekort, undervisning og lægehjælp på skatteydernes regning. Abort skal tillades overalt i USA til og med den 9. graviditetsmåned. Børn skal kunne begære kønsskifte uden forældrenes samtykke. Den forfatningssikrede ytringsfrihed inddrages for ’disinformation’, altså kritik rettet mod ofre for systemisk undertrykkelse, og det er jo naturligvis sorte og brune amerikanere, muslimer og bøsser af alle slags.

Harris har i Tim Walz fundet den perfekte våbenbroder, væbner og politisk tvilling, men nu skal man ikke tro, at denne formidable duo skal på valgturné med deres fælles progressive holdninger og krav. Begge kandidater styres med jernhånd af præsident Bidens banemænd, Barack Obama, Nancy Pelosi og Chuck Schumer, som tager sig politisk godt betalt for at lande Harris-Walz i Det Hvide Hus. Harris og Walz fremtræder nu uden deres stalinistiske holdninger, men er tomme kar, der venter på at blive fyldt op med et Obamaniserings-program, der fortæller vælgerne det, de gerne vil høre. Og det er jo samarbejde, national enighed og forsoning, fred på Jord, blomstrende økonomi og folkelig velstand. Netop det som Obama fortryllede hele nationen med, da han vandt præsidentvalget i 2008. Harris og Walz er således ved at blive omprogrammeret og vil først møde pressen, når lektien sidder, som den skal.

Selv om Demokraterne kontrollerer presse og tv, har det dog ikke kunnet skjules, at Tim Walz ikke er nogen kordreng, men derimod en hårdnakket stalinist, der ser fremtidens USA som en centralstyret, socialistisk formynderstat.  Guvernør Walz har gjort Minnesota til et paradis for transseksuelle. Her er det nu tilladt for teenagere at gennemgå irreversible kønsskifteoperationer og hormonelle terapier uden at have forældrenes accept. Walz er så glad for teorien om det flydende køn, at han har beordret statens skoler til at forsyne drengetoiletterne med Tampax og menstruationsbind. Under Covid-pandemien erklærede Walz undtagelsestilstand i Minnesota og regerede som en enevældskonge ved eksekutive dekreter i hele 15 måneder. Walz lukkede hele samfundet brutalt ned og beordrede maskepåbud og udgangsforbud, ligesom han oprettede en stikkerlinje så borgerne kunne angive Covid- forbrydere, der uden mundbind var strøget ned i kiosken efter kaffe og cigaretter.

Urolighederne efter George Floyds død under en anholdelse i 2020 blev et politisk triumftog for guvernør Walz, som sad med hænderne i skødet, mens vandaler og voldsmænd plyndrede butikker og satte Minneapolis i brand. En stor politistation blev brændt ned til grunden, skaderne androg 500 millioner USD efter brande og plyndringer. Walz forhindrede politiet og Nationalgarden i at gribe ind med den forklaring, at han ikke ville undertrykke opstanden af vandalerne, der jo var ofre for ” generationer af smerte” og ” fundamental, systemisk racisme”.

Da Walz overtog guvernørposten i 2019, var Minnesota en velpolstret stat med 18 milliarder kroner i statskassen. I dag er der ikke en krone tilbage, kun gæld og elendighed. Minnesota er en af de mest kriminelle stater i USA, kvaliteten af skolernes undervisning er i frit fald, hvorimod skatterne stiger med raketfart. Familier og virksomheder flygter i skarer væk fra Walz’s anarki og kaos. Endelig er styret i Minnesota blevet bedraget for mere end 250 millioner USD, der var bevilliget til skolebespisning, men som gennem korrupte embedsmænd havnede i lommerne på svindlere, der brugte penge til indkøb af ejendomme, luksusbiler, flyrejser og juveler. Walz kan ikke løbe fra dette ansvar, da han selv har ansat både direktøren og hele det øverste lederlag i Minnesotas undervisningsministerium, der havde ansvaret for forvaltningen af de 250 millioner USD.

For det ikke skal være løgn er Walz nu også blevet ramt af en personlig skandale, der kan true med at vælte hans kandidatur som vicepræsident. Tim Walz er oprindelig læreruddannet, men tjente i mange år som befalingsmand i Minnesotas National Guard i en artilleribataljon. Her opnåede han den højeste titel, som en befalingsmand uden for officerskorpset kan optjene, nemlig som Command Sergeant Major, som er bataljonens lederkrumtap både på kasernen og på slagmarken. Da Walz erfarede, at hans bataljon skulle udstationeres til Irak, skred han omgående fra sin kontrakt og sine kammerater og flygtede ind i politik. Dette har Minnesotas Nationalgarde aldrig tilgivet ham, især fordi han uafladeligt praler med, at han” har forsvaret sit land i krig med våben i hånd”.

Stalinisten Walz er tæt på styret i Kina, som han har besøgt mere end 30 gange. ” De giver mig flere gaver end jeg kan slæbe med mig hjem”, praler han. Her kan han dog næppe konkurrere med Joe og Hunter Biden. Det Demokratiske magtkompleks vil i den kommende tid sørge for, at en våd svamp bliver trukket ned over tavlen med Tim Walz’ og Kamala Harris’ alenlange synderegistre. I stedet vil de begge om kort tid fremstå som genfødte midtsøgende, formidlende og forsonende politiske ledere klar til at tage nationen ind i en gylden fremtid. Naturligvis under kammeratlig vejledning af Barack Obama, som så får sin fjerde periode som de facto præsident. Eller som Demokraterne plejer at sige: ” Vi vinder valget på vælgernes måde. Bagefter kører vi butikken på vores måde”.

12. august 2024

162 Thoughts to “WALZE TRISTE”

  1. der Adler

    For mig lyder det, som det rene anarki. Med den nye regering i England, så er man virkelig ude på et skråplan, hvis man ikke tager borgernes protest alvorligt, men betegner dem som højre ekstreme. Hvis man stiller spørgsmål til det bestående, så er man ifølge løgnepressen nok mørkebrun hvis ikke sort på den politiske palet.

    Harris var en fiasko i henhold til den store illegale imigration, hun har endda ikke været ned i grænse regionen og set på forholdene! Det er dårlig stil, for at sige det mildt. De er også ligeglade, det er den almindelige amerikaner der passer sit job (eller 2), der skal betale prisen for fejlslagne politikere, der lever i en helt anden verden.

    Tror ikke Trump får et fair valg, han er sin egen værste fjende. Man skal som USA`s præsident ikke sidde på diverse obskure hjemmesider og kommentere alt, han er ikke mere en teenager. Men demokraterne kan ikke glemme, at Hillary Clinton blev slået, og hvorfor blev hun mon det?

    Når man er i valgkamp som i 2016, så betegner man ikke modpartens vælgere som ”- a basket of deplorables” en forsamling af ynkelige eksistenser, det blev hendes Waterloo, og det glemmer de aldrig.

    1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      Både Harris og Waltz
      er så uduelige og skrupskøre, at de er livsfarlige for enhver amerikaner.
      Det er ufatteligt at de har haft personlig succés, selvom de kun har været
      til skade for hundredtusinder/ millioner af vælgere. Waltz er åbenbart
      blevet genvalgt et par gange. Eller har det været valgsvindel? Nettet har
      mange videoer om svindel med anonyme stemmesedler.

      Hvis valgsvindel bliver det normale, er vi virkelig på spanden. Alt burde
      sættes ind på demokratisk kontrol af optællingen. Naiv tillid er de ikke råd
      til på dette område. Vælgerne burde også være meget mere mistroiske
      overfor partiernes løfter og valgflæsk. Langt det meste er bluff og løgn.

      1. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald

        EN LANG OG SØRGELIG LISTE
        SOM VISER AT VORES “DEMOKRATI” ER VED AT
        RUINERE OG ØDELÆGGE LANDET OG DANSKERNE

        ALT ER BLEVET RINGERE SIDEN 1968-70, HVOR DE
        RØDE OG RADIKALE KOM TIL MAGTEN. LIGE SIDEN
        HAR DE MED SALAMI-METODER STYRET OS MOD
        DET STORE OPHØRS-UDSALG OG DIE ENDLÖSUNG.

        Hvis man gennemgår partiernes udspil,
        lovgivning og reformer siden 1968-70, vil man
        kunne konstatere at de ikke har bestilt ret meget
        andet end at nedbryde, fattiggøre, undergrave og
        snigløbe nationen og folket. Alt fra velfærd til
        sundhed, fra infrastruktur til kommunal service, fra
        postvæsen til forsvar, fra bankvæsen til radio og tv,
        fra familie-politik til boliglovgivning fra skattetryk til
        sikkerhed i gaderne, alt er blevet ringere og ringere for hvert år.

        Alt angribes af de gamle partier. Den personlige frihed,
        privatlivets fred, familiernes trivsel, husholdningernes
        økonomi, folks helbred, indfødsretten og alle traditioner.
        Selv spisevaner, påklædning og meninger er der nu planer
        om at tvangsstyre.

        Næsten samtlige bagerbutikker, landhandler, små
        købmænd og igangsættere er “udryddet”. Mange andre
        erhverv har fået en hård medfart. Priserne og huslejerne
        er siden 1968 steget som nytårsraketter.

        Ikke nok med det. De gamle partier angriber også
        landbruget og levnedsmiddelforsyningen, butikkerne
        og de små og mindre virksomheder, boligejerne,
        bilisterne og skatteyderne.

        Man er ved at gøre Danmark til et overbefolket land,
        for indvandringen fortsætter. DK er også ved at blive
        et fattigere land, for pga. af de ENORME udgifter til
        migranterne og asylanterne. Noget der har ført til
        besparelser og nedskæringer overalt. Boligmangel,
        lange trafik-køer og flerdoblet kriminalitet har også
        noget med arrogant og kynisk politik at gøre.

        Vi tvinges til at betale omkring 5.5 milliarder til medier
        der manipulerer med os året rundt.

        Danskerne har man gjort til 2. klasses borgere i deres
        eget land. Da nazisterne startede jødeforfølgelserne,
        begyndte de også med at gøre dem til 2. klasses mennesker.

        Man skatteplyndrer også danskerne til fordel for utopiske
        projekter. Man vil redde Afrika, Ukraine, Sydamerika, Syd-
        polen, Afghanistan, Syrien, Nordpolen og verdens klima.
        Det har nok fået mildere vintre her i Norden, men det har
        stadig ikke noget med co2 at gøre. Politikerne påstår at
        de kan styre klimaet, og at DK kan gøre en stor forskel når
        det gælder jordklodens vejr. Det kan DK ikke. Men Borgen
        vil gerne bruge op mod 1000 milliarder på det håbløse projekt.

        Danskernes livskvalitet og livsglæde er blevet skadet af de
        sidste fem årtiers politik. Deres rettigheder er blevet ind-
        skrænket og forringet.

        Tvangs digitaliseringen har mange bagsider, f.eks. tusinder
        af identitets-tyverier, mange bedragerier, spild af lægers og
        sygeplejerskers tid, spild af over 200 milliarder kroner.
        (skrottede projekter) Centralisering har øget afstande til
        skadestuer og hospitaler til det 30-50-70 dobbelte. Med
        tab af mange liv til følge. Hertil kommer andre forringelser
        der har kostet patienter med kræft, hjerteproblemer eller
        sår på benene, deres liv eller førlighed. I alt er tusindvis
        af danskere omkommet som følge af skør og hensynsløs
        politik.

        El-bilerne er nok allerede ved at være forældede. Nye motorer
        er på vej. Og der er mange problemer med el-bilerne. Meget
        tyder på at Lars Ulykke burde have sparet på sin begejstring
        for batteri-kørsel. (se PragerU)

        Regeringen vil også forringe pensionerne, afskaffe kontanterne,
        have overvågning efter kinesisk forbillede, have samarbejde
        med WHO og WEF, have mere kontrol med familierne/ forældrene,
        man har oprettet et angiver-system, (stikker-system vil nogen
        kalde det), man har ansat titusindvis af kolde hænder de sidste
        to år. Man ignorerer på tredje år at der mangler op mod 7000
        læger og sygeplejersker i hospitalerne. Folkeskolen er ramt af
        en stor nedtur og problemer med vold. Selv i de små klasser
        er der store problemer med knivtrusler, spark og slag med
        flasker og stænger. Aldrig set før invasionen.

        Man har sat energi-problemer og inflation i gang som kunne
        have været undgået med rettidig omhu. Smadringen af mink-
        branchen og aflivningen af de 17 millioner mink var usaglig
        og unødvendig. Mange milliarder kroner blev spildt på den
        falske “pandemi” og de dårlige og skadelige “vacciner”.

        I en lang række handler har partierne vist sig så udygtige,
        at milliarder er gået til spilde. (Indkøb af tog, droner, IT-plat-
        forme, materiel til forsvaret, bygning af supersygehuse osv.,
        osv. Intet købmandsskab overhovedet. Vaccine- og serum-
        institutter blev solgt med store tab til S-arabien.

        Togfabrikker nedlagt pga. EU-regler. Skibsværfter pga.
        bureaukrati og uigennemtænkt politik. Mange firmaer
        nedlagt pga. tossede regler.

        Danskerne skal også finde sig i et skandaløst
        skilsmisse-system som systematisk tryner mændene
        og svigter/ mishandler børnene. Der er tale om et
        betonbureaukratisk og feministisk terror-regime hvor
        mænd behandles som værdiløse pariaer og udskud,
        mens børnene er retsløst inventar.

        Vi skal også finde os i en psykiatri
        som er en rædsel for patienter og pårørende, i et retsvæsen,
        postvæsen og forsvar/ civilbeskyttelse som er i en jammerlig
        forfatning.

        Som kronen på værket folkeudskiftningen = danskernes undergang.

        Danmark er ved at være en bananstat hvor danskerne kun er på
        tålt ophold. Fremtiden ligner en ond drøm.

        England og Sverige viser hvad vi har i vente.

        1. Tempus Fugit - tiden iler -

          Ja, når vælgere nøjes med
          parti-programmer, hensigtserklæringer og gyldne løfter,
          i stedet for at følge med i hvad partierne faktisk foretager
          sig, ender det skrækkeligt og med grimme overraskelser.

          Punkt for punkt viser listen over hvad Borgens politik giver
          til os af tab og ulykker osv., at politikerne oftest leverer det
          MODSATTE af hvad de lover. Vælgerbedragerne satser på
          vælgernes uvidenhed og dårlige hukommelse.

          Chrborg har lavet store huller i skroget på Titanic-Danmark,
          der er band i lasten og folk er begyndt at drukne i mange af
          kahytterne på nederste dæk, men musikken spiller stadig
          lystigt, og der er dans, underholdning, vin og tag selv bord
          på i salen på øverste dæk. Så længe det varer.

          1. Lille bananstat med storhedsvanvid

            En bog af Eric Semmour
            spørger: Begår Europa selvmord?

            EUs lande har kurs mod terror,
            ufrihed, sammenbrud, fattigdom og massedød, advarer
            politichefer, tænkere, kulturpersonligheder, bestseller-forfattere
            og enkelte politikere, journalister og erhvervsfolk. Men næsten
            ingen lytter. Det ligger dybt i den menneskelige natur at ignorere
            advarsler.

            Vi kan skrive alt det vil vil om at danskerne har kurs mod vold og
            mord, undergang og død, det får ingen virkning. Der er blevet
            advaret 40-50 år i træk, men vælgerne er lige så naive, glemsomme
            og overoptimistiske som altid. Og har de endelig efter årelang
            betænkningstid fundet ud af at stemme på et parti der lover dem
            at passe på Danmark, bliver de svigtet og forrådt og pisset i ansigtet
            samt op og ned ad ryggen.

            At vi skriver her er blot en slags drømmeri, børneleg eller tidsfordriv,
            for der er nok kun 10-15 danskere der læser kommentarerne, udover
            de øverste 3-4 stykker.

            Når jeg kommer rundt i forskellige byer og butikker mv., har jeg indtryk
            af at hver tredje person jeg møder, er fra et fjernt land. En dag talte jeg
            op, og i løbet af en dag mødte jeg ca. 500 personer, og ca. 175 var afri-
            kanere eller arabere. En del havde langt sort skæg. Prøv selv at se efter
            i gågader, butikker, skoler og hospitaler mv.

            Snart kan halvdelen af befolkningen bestå af asylanter, og så vil de kræve
            at al magt i vores land overgår til dem. Derefter bliver DK et kalifat med
            fri jagt på alle mulige slags danskere. Især bøsser, lesbiske, LGBTQ typer,
            feminister, kvindesagskvinder, kristne, vantro, ateister, fritænkere, kommu-
            nister og enhver der ikke vil betale den særlige ekstra skat ikke-islamister
            pålægges. Læs selv om blodbadene og grusomhederne i landområder
            der blev overtaget af de muslimske jihadister.

            Politikernes store plan er at DK skal være redningsbåd og gratis pensionat
            for hele verden. Derfor er de parate til at forvandle Danmark til ukendelighed,
            til en hæslig karikatur, til en kopi af Venezuela, Sverige eller Somalia. Det vil
            med 98-99 procents sikkerhed lykkes dem.

            Danskerne er et folk uden ret megen fremtid.

  2. ino

    Meget trist indlæg om forholdene i USA. Det gav mig anledning til at genhøre Sibelius’ “Valse triste” som er et smuk og elegisk lille stykke musik.
    Forholdene i USA bringer mig imidlertid flere minder om Debussys “La valse”. Det stykke vanvittige musik bringer altid på kanten af sindssyge, helt parallelt med Demokraternes politik. Hvad stiller man dog op over for et sådant vedholdende, tilsyneladende uendeligt galimatias?
    De er jo bindegale, Demokraterne, hvorfor ser de danske medier ikke det?

    1. ino

      Jeg glemte vist et “mig”…

    2. Niels Poulsen

      Din uvidenhed gælder ikke alene klimavidenskab, covid-19, den danske grundlov og amerikansk politik, men også musikvidenskab. Eller ligger der et racistiske motiv bag din benægtelse? Maurice Ravel var dybt inspireret af mellemøstlig kultur og jazzmusik, frembragt af arabere og efterkommere af afrikanere i USA, undermennesker som de betragtes som af hvide gamle mænd på den yderste højrefløj.

      1. ino

        Tak for at påpege fejlen. Ravels La valse er stadigt et stykke helt ulideligt musik at høre på – modsat så meget andet han har skrevet.

  3. Its a crazy, crazy world

    Politik i USA og Europa udvikler
    sig i en mere og mere utrolig, bizar og vanvittig retning. At Kamala blev
    vicepræsident var vel udslag af Bidens senilitet, og at hun nu er præsident
    kandidat, er grotesk, skyldes vel kortsynede democrats. (?) At Waltz ikke
    er smidt ud af politik endnu, er skræmmende. Det samme er udviklingen
    i England og EU. Elon Musk mener at en slags hjernevirus er i omløb, og
    det ser næsten sådan ud, for mange politikere og mediefolk opfører sig
    som om de er sindssyge eller åndssvage. Eller er de forgiftet af fastfood
    og nano-partikler eller andre nye stoffer? Eller er det valgsystemerne
    som tillader at selv de største tåber kan vælges ind, hvis de har råd til
    en stor reklame kampagne.

    Walz og Kamala vil være en katastrofe for Vesten, hvis de kommer til
    magten. At Biden blev styret af Obummer Hussein har vist ikke hjulpet
    ret meget.

    Elon Musk har oplevet en tragedie pga. LGBTQ, som overtalte eller
    rettere hjernevaskede en søn til at skifte køn. Siden har Musk advaret
    alt hvad han kunne mod woke-isme og woke feminisme. I Canada som
    er hårdt ramt af LGBTQ aktiviteter, har der været hundredvis af makabre
    overgreb på børn og unge, og Trudeau har endda sat politiet ind mod
    forældre som søgte at forsvare deres børn mod perverse overgreb. Blot
    mundtlige protester eller at man skjulte børnene, var nok til at man blev
    arresteret. Børn ned til 8-10 år har været udsat for de kønsforvirrede
    ekstremisters/kommunisters overgreb.

    1. Gud bevare Danmark

      SAMMENBRUD OG KAOS
      TRUER RETS- OG VELFÆRDSSTATEN

      Læs om “Danmarks kommende
      sammenbrud” ….. og Englands – hos Hodja!! Der også har noget om
      at LGBTQ+ er blevet forbudt i Bulgarien, og er ildeset i Italien, Ungarn,
      Frankrig, Spanien, Polen, Tjekkiet og Østrig mv. Flere forbud er på vej.
      Her i DK støtter regeringen LGBTQ og Normstormerne. Hvorfor mon??

      1. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

        Bemærk at TV2, DR og aviserne nærmest
        aldrig taler om FOLKEUDSKIFTNINGEN selvom den er i fuld
        gang og er begyndt at blive til en katastrofe. Som nemt og
        forbavsende hurtigt kan omdanne Danmark til en kopi af
        Sverige eller England hvad vold og terror angår. Det kan
        ende med utallige tragedier og dødsfald.

        Knivstik, skyderier, overfald, røverier, skub ud foran tog
        og busser, påsatte brande, trafik-vanvid, rekorder i afgifter
        og skattetryk samt store sociale- og sundhedsmæssige
        problemer fylder allerede meget i nordiske og europæiske
        lande. Og det hele bliver kun værre og værre.

        I flere lande slagtes kristne som får. Blodbade på tusinder
        af “vantro” har fundet sted de sidste 3-5 år. Der er også
        krige i gang mellem sunni- og shia-muslimer. De tolererer
        ikke hinanden. Overfor alle “afvigere” er deres blodtørst og
        mordlyst uden grænser.

        Hvorfor bliver mange vælgere ved med at stemme på partier
        og politikere der vil udskifte dem? Folkeudskiftning er lig med
        fattigdom, sygdom, gangstervælde, elendighed og folkedrab –
        folkemord. Det viser over 75 landes erfaringer.

        Hvornår vågner politikere og mediefolk op til dåd?

    2. Vindheksen

      Nok for megen skærmtid antager jeg. Cirka 75% af de eksperter som er hidkaldt af DR, ville man nok diskret have rubriceret, som lettere retarderede i gode gamle dage.

  4. Jc Holland

    Tænk sig at blive MILLIARDÆR uden at lave andet end LYVE OG BEDRAGE konstant hele livet.
    Politbureauerne I Nordkorea og Kina er glimrende eksempler. Alle er milliardærer på at ævle om lighed, solidaritet og kærlighed. Folk på landet, især i Nordkorea har ikke set skyggen af mad eller penge i ugevis. Kritiserer folket magthaverne går turen til henrettelses- pladsen hvor 7-8 årige skoleelever ser hvad der sket hvis man ikke retter ind. Hjernen blæst ud af geværskud.
    Børnene i kor: “Vi skal nok rette ind, Politbureauet er vores fædre, vores helte, vores redning fra højrerabiate fascister”

    Røde kommunist-svin i alverdens lande har allerede lært lektien. Pravda-medierne følger trop. Samme sang: “Højrefløjen er vores fjender. Vi står for Lighed, Solidaritet & kærlighed til alleandre”
    Pengene vælter ind på kontoen.
    Tænk sig alle de vestlige venstrefløjsere der bliver
    MILLIARDÆRER
    PÅ AT LYVE
    KONSTANT… HELE LIVET.!!
    Hvornår kommer BEFRIELSEN.??

    1. Jc Holland

      *Milliardærer/ eller bare stinkende rige i forhold til kassedamerne.

  5. Plaprende Psykose Per

    I Dk kan vi “glæde” os over, at Nørrebrotilstande stille og roligt breder sig til Østerbro og Frederikssberg.
    Mht USA er det lidt underligt, at kritikken foreløbigt til dels kun er tæppepisserens kariere i militæret, der males rosenrød. Det tager de fleste for givet nu til dags. Der må da være tidligere kollegaer og elever, der kan give et lille besyv med om, hvad Walz er for en kklam akkerlak ?? Snapsene gemmes måske til 23.59 ?
    DR giver den i dag fuld skrue med vinklingen af den Ukrainske selvmordsmission i Kursk regionen, Alle er vel døde eller taget til fange fredag. Afledning fra budgetproblemer i Ukraine eller er det for optimistisk med den tankegang ??
    Forfaldet i vesten accelerer mig lidt hurtigt pt,. Pæne fyringsrunder i et stort antal tyske dax koncerner er ditto på telexen.

    1. Co2 skræk-propagandaen drives af særinteresser

      Når NP beskylder folk for at være
      klima-benægtere, skyldes det antagelig at NP aldrig har gidet at
      sætte sig ind i klimadannelsen. Han forstår derfor ikke det med solen,
      den kosmiske ståling, oceanerne, skyerne, co2 og fotosyntesen. Og
      så er det jo let at tro på DR som cirka 200 gange om ugen sender
      skrækpropaganda om co2. Den er med i mange radio-aviser og
      mange særlige klima-programmer, “Guld og grønne skove”, “Vildt
      naturligt”, “Røven af 4. division” osv. Igen og igen er der indslag om
      skovbrande, oversvømmelser, orkaner, lynnedslag og hedebølger.
      Man kan næsten ikke undgå at få indtryk af at det er vigtigt og meget
      nødvendigt at komme i gang med store co2-afgifter og tvang overfor
      forbrugerne, landmændene, bilisterne og dem som godt kan lide en
      god okse- eller flæskesteg mv.

      Problemet er bare at co2 ikke har noget at gøre med klima-dannelsen.
      Co2 er et neutralt molekyle hvad vind og vejr angår. Derfor bygger den
      store klima-kampagne på fup, og hvis ikke vælgerne var så uvidende og
      ugidelige, havde de forlængst gennemskuet de enorme mængder af
      nonsens og kvarte sandheder. Hvormed man bl.a. søger at skræmme
      folk til at støtte røde og radikale partier. Og til at støtte vindmøllerne
      og købe el-bilerne. Se PragerU.

  6. der Adler

    “Sur røv”

    1. Blot en bemærkning

      Adler, Undskyld, men for mig er
      kommentaren meningsløs. Hvem er den til, og burde den ikke uddybes?

  7. der Adler

    @ Blot en bemærkning 18:08

    Du skal kun undskylde, hvis der er grund til det. Følger du ikke med ?
    Er du virkelig så dum, som du lyder til! Infantile menneske.

    Alt skal ikke uddybes, bemærkningen var for at skære det ud i pap for DIG, og gutmenschen der desværre findes i alle europæiske lande, at vi skal underminere os selv, og lægge os fladt ned, og agere dørmåtte for enhver muslim, der mener at LIGE hans “religion” er verdens frelse.

    Kom nu “Blot for en bemærkning” med et realistisk svar!

    1. Blot et par bemærkninger

      Adler. Du plejer at skrive fremragende indlæg.
      Men efter min mening er det spildt at skrive en så kort kommentar
      som ingen bliver klogere af. Jeg håbede også på at du ville skrive
      et langt svar. Du plejer at have mange gode pointer. Men smag og
      behag er som bekendt forskellig. Det kan da godt være at det er
      mig det er galt med, når jeg undrede mig over en så kortfattet tekst.
      Iøvrigt er vi enige om at masseindvandringen er en katastrofe og et
      kæmpemæssigt svigt fra politikernes side. Vælgerne burde stemme
      nye og bedre folk ind, men de lader sig jo desværre styre af MSM.

  8. der Adler

    @ Blot et par bemærkninger 19:31

    TAK for “roserne”. Man skal jo ikke bare snakke/skrive for at gøre det. Min korte kommentar, jeg ved det , det halter efter, men som sagt, o.s.v. o.s.v. .
    Og som du måske ved, “- den ene kan lide datteren, den anden moderen, den anden anden kan lide dem begge to! det vidste du åbenbart ikke!

    Og for at få det sidste ord: Alle Folketingets partier, burde som noget selfølgeligt – efter 40-50 års fejlslagen politik -, lægge alle taktiske partihensyn til side, sætte sig sammen, og så for Danmarks skyld (overlevelse) finde en politik, der ikke på sigt vil undergrave det Danmark de fleste holder af. Der bør ikke tænkes på hvad udlandet, EU eller godhedsindustrien mener, eller hvad vi for en 70 år siden underskrev af konventioner, men hvad der er godt for Danmark, det er det vigtigste. Kan politikerne ikke finde konsensus, så må man give magten fri til borgerne, så de kan værge for sig, efter at politiet har kastet håndklædet i ringen. Men kønt, det bliver det ikke. Det er aldrig kønt, at skulle rydde op efter blå eller rød regering, så er der tilsyneladende ingen af dem, der kan eller vil fjerne den muslimske chikane fra vort samfund. Borgernes pligt er herefter at fjerne både politikere (ud på historiens losseplads) og muslimer fra vort samfund. Begge parter har vist sig uduelige!

    SIC DICITUR

  9. Karsten Jensen

    Den der graver en grav falder selv i den.

    Sjovt så gammel Trump pludselig blev, da Biden var væk. Nu er det ham, man ser rable og snuble og latterliggøre sig selv med tommetyk makeup for at forsøge at se yngre ud.

    Gamle mennesker kan ha livsvisdom, overblik og erfaring, som de yngre ikke har. Men alderssvækkelse gør dem uegnede til at lede et større embede.

    Kamabla og Tim Walz virker heller ikke umiddelbart til at have evnerne. Så amerikanerne står stadig med valget mellem pest og kolera.

    Der må jo være en grund til, at der gik lidt tid, inden man blev enige om Kamala som kandidat. Der er et eller andet ved hende, som virker odiøst. Og der var jo de facto flere andre muligheder, som desværre ikke fik en chance for at stille op mod hende. Det havde nok været bedre at give sig mere tid og være grundigere, når der nu ikke var den åbenlyse efterfølger.

    Hastværk er lastværk…..Biden trak sig for sent.

    Men som Aamund skriver, så er der et stort politisk apparat bag dem, der trækker i trådene og afgør den reelle politik. Det kan være trøst.

    Iøvrigt må man tage hatten af for Aamunds evne til at forstærke beskrivelsen og kritikken af den politiske modstander. Det er i en liga for sig selv. Men ensidigheden gør fortællingen mindre troværdig.

    1. Tennis-spilleren

      Hvis unge og yngre er uvidende
      og tåbelige, er de også uegnede til at bestride et embede.

      I sammenligning med Kamela Harris er Trump et bjerg af klogskab.

      Karsten Jensens ensidighed gør ham mindre troværdig.

    2. Piotr

      TROLL ALERT!!!!!!

      Så er der mere Løgn & Desinformation fra TROLLen KJ, PS, NP& HP!
      Oh-ha, hvor TROLLen forsøger, at virkelig lyde velartikuleret med slesk tale.
      Køb ikke dette mundbræk fra TROLLen.

      Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
      Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
      P.

  10. Karl Martell

    Jeg er nok tilhænger af abort, men kun som i Danmark hvor fosteret bare er en klat celler. Om så 18 uge eller 12 uge som i dag er den rigtige grænse ved jeg ikke, men det vigtige for mig er, at barnet ikke har en bevidsthed. Abort i 9 fostermåned er i mine øjne barnemord.

    1. Vi slår dig ihjel. Lev med det.

      Og vi vil også forære dine penge,
      dit land og dine rettigheder væk til alverdens fremmede.
      Og jeres byer, boliger, fremtidsmuligheder og alt hvad I ejer
      eller har brug for, vil vi beslaglægge og give til EU, Afrika
      eller evighedsturisterne.

      I fremtiden vil globalisterne, kommunisterne
      og nyfascisterne ikke skelne mellem børn og voksne når de myrder løs
      på befolkningerne. Jihadisterne har altid udryddet både små og store
      uden skånsel. De woke feminister ønsker blot så mange ubekvemme
      børn som muligt aflivet, og mændene ønsker Kvinfo og LGBTQ+ ned-
      kæmpet, ydmyget og marginaliseret. Et barbarisk og vanvittigt sam-
      fund styret af femi-fascister er målet.

      Verden er ved at blive overtaget af de onde, de skøre, løgnerne og de
      korrupte. Er det ikke soleklart?

    2. Fremtiden kan blive totalitær, syntetisk og ubarmhjertig

      Martell har vist overset at ifølge
      de gudløse kommunister er et menneske bare en stor klump
      celler, hvorfor der ikke er noget forkert i at myrde og udrydde
      mennesker. Femi-fascisterne har slået tæt på en million danske
      børn ihjel, og de har ført en familiepolitik som har opløst og
      ødelagt utallige familier. Oveni har man multi-kulti politikken.
      Resultatet er at det danske folk har kurs mod undergang og
      massedød. Men det er vel ligegyldigt, hvis man bare ser på
      det hele gennem røde eller islamistiske brilleglas.

      1. Københavner-snuden

        DANMARKS ØKONOMISKE NEDTUR

        Rossmann fortæller hos Hodja om at DK er ved at blive til et
        halvfattigt land. Lige pt. går det langsomt men støt den gale
        vej. Men senere kan der der ske et økonomisk jordskred
        eller nedstyrtning. Snakken om bomstærke finanser er en
        kvart sandhed.

        Bogen “Pengene og Livet” viser hvordan regeringer og banker
        kan trylle penge ud af den tomme blå luft.

        Bøger om 1. og 2. verdenskrig viser at løgnepropaganda og
        illusions-mageri skubbede millioner af mennesker ud i den
        dybeste elendighed og endeløse rædsler.

        Nutidens løgnepropaganda er også på vej til at lokke og
        skubbe millioner af europæere, skandinaver og USA-borgere
        ud i katastrofale og dødbringende tilstande.

        Indenfor få dage har DK haft besøg af 25 lejemordere fra
        indvandrer-kredse i Sverige. I England sker der tusindvis af
        migrant- og asylant overfald på børn og voksne. Hvis man
        fra regeringernes side ikke ændrer den forrykte import af
        kulturfremmede, går Europa rabundus. Velfærdsstaterne
        og demokratierne ligger allerede halvvejs i ruiner fordi
        kolossale mængder af resourcer opsuges af de mange
        millioner asylanter der er flyttet fra syd til nord.

        Det er besynderligt at politikernes og journalisternes flertal
        ikke forlængst af sig selv har forstået at det er vanvittigt,
        altødelæggende og nationalt selvmord at fortsætte med
        multi-kulti, afrikanisering og islamisering.

  11. Demografi og demokrati

    Ud over muligheden for at sende brevstemmer gennem postvæsenet, tilbyder mange amerikanske stater vælgerne muligheden for uden ID-kontrol at returnere deres stemmesedler i en lokal afleveringsboks (ballot drop box) , der bliver leveret af statens valgmyndigheder. De forskellige stater har forskellig politisk mht til ballot drop boxes. Nogle stater kræver, at de er tilgængelige i hele staten, mens andre stater kun tillader dem i begrænset omfang eller de har fuldstændig forbudt dem.

    56 % af den stemmeberettigede befolkning bor i stater, hvor der bruges ballot drop boxes uden vælger ID kontrol. Det er altovervejende stater styret af det Demokratiske Parti, som derved ifølge valgeksperter derved vil få flere stemmer.

    Demokraterne kontrollerer desuden presse og tv, så jeg tror ikke Donald Trump bliver præsident for anden gang. Medierne hader ham og de finder på alle mulige løgne om, hvad han har sagt og mange tror på dem. Fordi de tiltror, ham de hader, alt ondt.

    Med MSMs enorme tryk af anti-Trump mediehetz og ved at bruge drop boxes i stater styret af det Demokratiske Parti, er der sikret flertal for Kamala Harris ved præsidentvalget tirsdag den 5. november 2024 🙁

  12. Flaben Fræk

    Jeg havde egentlig ikke regnet med, at jeg skulle bruge min tid på en type som Tim Walz – Men sådan som Demokraterne er i gang med, at orkestrere det amerikanske valg, under ledelse af Barack Obama, Nancy Pelosi, m.fl., så er der nok ikke nogen vej udenom – Foreløbig tak til Asger for at introducere bæstet…

  13. Piotr

    @ Demografi og demokrati. 13/08/2024 at 06:58

    “56 % af den stemmeberettigede befolkning bor i stater, hvor der bruges ballot drop boxes uden vælger ID kontrol. Det er altovervejende stater styret af det Demokratiske Parti, som derved ifølge valgeksperter derved vil få flere stemmer.”

    Ja, desværre vil DNC benytte sig af denne mulighed, for at udføre et kup igen mod RNC/DJT.
    At, amerikanerne ikke kan /vil se, hvor totalt urimeligt/udemokratisk det er, at man kan stemme, hvor meget man vil, når det drejer sig hvem der skal være POTUS & danne regering. Uffatteligt!
    MEN, vil amerikanerne ind og se kamelen Harris, til et vælgermøde, hvor der ikke må stilles spørgsmål, så skal de vise ID.

    Jeg nægter at tro amerikanerne er så, selvom majoriteten af har IQ langt under middel.

    Direkte Demokrati NU!
    ForfatningsDomstol NU!
    Støt Danske Patrioter!
    Støt Paludan & Orban!
    P.

  14. Piotr

    13/08/2024 at 15:54
    @ Demografi og demokrati. 13/08/2024 at 06:58

    Det må være varmen her på bloggen….korrektion!

    “56 % af den stemmeberettigede befolkning bor i stater, hvor der bruges ballot drop boxes uden vælger ID kontrol. Det er altovervejende stater styret af det Demokratiske Parti, som derved ifølge valgeksperter derved vil få flere stemmer.”

    Ja, desværre vil DNC benytte sig af denne mulighed, for at udføre et kup igen mod RNC/DJT.
    At, amerikanerne ikke kan /vil se, hvor totalt urimeligt/udemokratisk det er, at man kan stemme, hvor meget man vil, når det drejer sig hvem der skal være POTUS & danne regering. Uffatteligt!
    MEN, vil amerikanerne ind og se kamelen Harris, til et vælgermøde, hvor der ikke må stilles spørgsmål, så skal de vise ID.

    Jeg nægter at tro amerikanerne er så DUMME, selvom majoriteten af har IQ langt under middel.

    Direkte Demokrati NU!
    ForfatningsDomstol NU!
    Støt Danske Patrioter!
    Støt Paludan & Orban!

  15. P. Skov

    Det er deprimerende at læse dette indlæg, som er fyldt med misforståelser, konspirationsteorier og direkte løgne. Jeg kan ikke finde andre forklaringer på indlægget end, at skribenten er betalt meningsdanner – så ignorant og unuanceret kan intet begavet menneske være.

    Er det ikke på tide at studere Trump anno 2024 lidt nærmere? – for han er ikke, hvad han var for bare få år tilbage. Han ævler i timevis og hænger fast i sine gamle riller. Løgnene bliver flere og flere samt vildere og vildere – tilsyneladende har Trump totalt mistet sin realitetssans. Han evner end ikke at handle strategisk i forhold til at tiltrække nye vælgere. Er det betryggende at overlade WH til en så affældig, hævngerrig, uvidende og inkompetent mand? Trumps alder og form taget i betragtning, er det også relevant at se på, om Vance er kvalificeret til at overtage posten, og hvilken politik han reelt går ind for. Hvad mener du, hr. Aamund, fx om Project 2025? Selv om Trump (forgæves) forsøger at løbe fra det nu, så kan Vance næppe gøre det samme.

    1. Set fra toppen af himmelbjerget

      P. Skov, Niels Poulsen og et par stykker mere
      udstiller på skift deres uvidenhed. Sidst er det P. Skov som
      fortæller at Trump er helt uegnet, og Vance meget tvivlsom.

      Men det står da langt værre til med Kamela Harris og Tim Waltz.
      Harris er forvirret og ubegavet, og Waltz er skør og totalt pervers.
      Hvad Hodja og Youtube har fremlagt beviser for. Hvorfor er det
      kun hos højre fløjen at P. Skov kan finde noget at være bekymret over?

      Vesten står ved kanten af en gabende afgrund netop pga. af de woke,
      røde, radikale, feministiske og gak-gak humanistiske bevægelser, som
      arbejder på at afskaffe demokratierne, nationerne, velfærdsstaterne
      og civilisationen i Europa og Amerika. I stedet skal vi have mindst 25
      forskellige køn, globalisering, multi-kulti, islamisering og centralistisk
      fjernstyring som i Kina eller Sovjet-unionen.

      Fremtidens samfund kan blive barbarisk, ondsindet og morderisk, men
      det synes ikke at være gået op for P. Skov.

    2. Den borgerlige tænketank Heritage Foundation har siden 1981 på eget initiativ udarbejdet forslag til politisk program for den kommende præsidentperiode. Således også nu, hvor et valg står for døren i november. Project 2025 giver tænketankens bud på en række politiske nøgleområder, så som lov og orden, migration, offentlig administration, skolepolitik og abort samt forsvarspolitik. 2025 forslaget arbejder med med en omfattende udskiftning af embedsværket, som overalt i samfundet siden 2008, er blevet glidende besat med folk af Demokratisk observans. Det er normalt, at den nye præsident udskifter ledere på en række tunge offentlige poster, men dette forslag går videre og dybere end tidligere programmer. Project 2025 skal ses ikke som en borgerlig aktion, men som en reaktion på en udvikling, der bortset fra Højesteret har udrenset det amerikanske samfund for borgerlige ledere. Donald Trump afviser at tage medansvar for Project 2025, men vil utvivlsomt lade sig inspirere af flere af tænketankens forslag som alle tidligere borgerlige præsidenter siden Ronald Reagan indtog Det Hvide Hus i 1981.

      1. P. Skov

        Et vist antal offentlige stillinger er af politisk karakter, og den til enhver tid siddende præsident kan ansætte og fyre uden problemer. Sådan har det altid været. Project 2025 går skridtet videre og politiserer ansættelsesforholdene for embedsmænd, som IKKE har politiske arbejdsopgaver. Det betyder, at fagkundskab erstattes af politiske hacks, som har svoret ubetinget troskab til præsidenten. Det gælder fx sundheds- og miljømyndigheder. Det er galt. Disse embedsfolk skal naturligvis ikke træffe politiske beslutninger, men politikere fra begge lejre skal kunne stole på, at deres rådgivning er faglig og ikke politisk.

        Trumps udfordring var, at embedsværket – af rent saglige grunde – sagde fra over nogle af hans værste indfald. Især dem, der var ulovlige. Det har ført til myten om “the deep state”. Det er dette “problem”, man vil løse ved at udskifte de “besværlige” embedsmænd.

        Mange af de øvrige politikker, der er nævnt i Project 2025, er stærkt højredrejede. Fx vil det være forbudt embedsværket at så meget som nævne klimaspørgsmålet, lige som al lovgivning, der har til formål at beskytte seksuelle minoriteter, vil blive aflyst. Pornografi forbydes, prævention ditto, bøger bandlyses og der er mange andre vanvittige skridt tilbage til fortiden.

        Og så skal det da også nævnes, at langt hovedparten af Project 2025’s forfattere har en fortid i Trumps indercirkel, og at Trump tidligere har lovprist det arbejde, de var i færd med at udføre. Det er først for nylig, hvor Trump har opdaget, at projektet er ude af trit med befolkningens ønsker og derfor ikke giver midterstemmer, at han prøver at løbe fra det. Og som en leder af Project 2025 udtalte i forrige uge, så er han fuld af forståelse for, at Trump er nødt til at undsige projektet … i øjeblikket. Men hvorfor skulle Trump dog ikke gennemføre alt, hvad der står i projektet? Det er jo fuldstændig i overensstemmelse med, hvad Trump tidligere har udtalt, og fuldstændig i overensstemmelse med Vance’s holdninger.

        1. Sandhed er bedre end løgn

          P1 debatten i dag om at S, V og M osv. vil
          hæve P-alderen til 73-75 år, undlod at nævne at vi nu har op mod 1½ million
          indvandrere i landet, og at mange af dem er kommet på pension, plus at
          de bor gratis og får alt betalt. Man snakker som om de danske pensionister
          er ved at ruinere dansk økonomi. Dansk politik er snart ikke andet end løgn,
          bluff, hykleri og humbug.

    3. Niels O

      “Overall, we rate the Heritage Foundation Right Biased based on conservative policy positions and funding from right-leaning organizations. We also rate them Mixed for factual reporting due to promoting misleading claims regarding global warming and the health dangers associated with tobacco.”

      https://mediabiasfactcheck.com/heritage-foundation/

  16. Demografi og demokrati

    Elon Musk til præsident Trump: “Jeg tror, ​​vi er ved en skillevej for civilisationens skæbne, og jeg tror, ​​vi skal tage den rigtige vej, og jeg tror, ​​du er den rigtige vej.”
    (Google oversættelse af hvad Elon Musk sagde om, hvorfor han støtter tidligere præsident Donald Trump ved valget i 2024, mens han talte med ham i et interview på X (tidliger twitter) i mandags)

    1. Karl Martell

      Den flabede Elon Musk har ofte fat i noget. Men helt som Glistrup og helt som Enoch Powell havde ret på hver sin facon og nu hvor også Trump har ret i meget, så afskrækker formen og retorikken flere end den tiltrækker. En vred og ildspyende mand er en dårlig sælger af sit budskab, uanset hvor rigtigt det er. Selv jeg bryder mig ikke om når Trump vælter en verbal stinkende skraldespand ud over sin politiske modstandere.
      Trump har ret mht. migration
      Trump har ret mht. økonomien
      Trump har uret mht. abort
      Trump har uret mht. Ukraine

      1. Blot et par bemærkninger

        Martell har en del fornuftige synspunkter, men
        er på andre andre punkter lidt et ekko af massemedierne.
        Og det er jo ikke godt hvis ens tænkning er styret af MSM
        som bombarderer os med løgne og halve sandheder.

        Vil foreslå ham at følge mere med hos Hodja, Snaphanen,
        Youtube, 24nyt.dk, Gravitas og Hindustan Times.

        1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

          Igen en PIV-FALSK debat i P1

          Den drejede sig om hvornår folk skal kunne få folkepension.
          Chrborg har planer om at man i fremtiden først skal kunne
          få pension fra man er 73 eller 74 år. For ellers er der ikke
          råd til at opretholde velfærdsstaten, påstår politikerne. Ja,
          iflg. Lars Ulykke er sen f-pension “kronjuvelen” i dansk
          politik. Det lyder flot, men er tarvelig politiker-snak. Og at
          Mette synes at danskerne ikke arbejder nok, er udtryk for
          at hun synes at staten pt. presser for lidt ud af danskerne.

          Pelle Dragsted fra EL påstod at DK bliver rigere og rigere,
          men Hodjas Rossmann har netop sagligt påvist at DK
          er inde i en hemmelig økonomisk deroute, og er ved at
          blive et fattigere land.

          At det er tilfældet ses bl.a. af at forsvaret netop har aflyst
          en stor øvelse, fordi der ikke er råd til den. Det ses også
          af at forfaldet og nedskæringerne i regimenter og kaserner
          fortsætter resten af året, fordi de 200 milliarder kroner der
          angiveligt er afsat til forsvaret, foreløbig forbliver i stats-
          kassen. Det ses også af hospitals-lukninger og regioners
          fyring af læger og sygeplejersker og de drastiske sparekrav
          til samtlige kommuner. Og den enorme mangel på personale
          i sundhedsvæsnet har man ignoreret i tre år. Det påstås at
          levealderen stiger og stiger, men gør den nu det? Flere og
          flere patienter ryger på alenlange ventelister, eller akut-
          telefonen virker ikke, så de dør pga. manglende behandling.

          I den lange P1 debat blev der i små 1½ time snakket meget
          om at hvis danskerne ikke vil knokle til de bliver pænt over
          70, bliver fremtidens velfærd sølle. For det første er den
          allerede sølle, for det andet er der ingen udsigt til at den
          bliver bedre ved at folk arbejder til de falder om. For det
          bliver ikke den senest mulige pension der redder økonomien.

          Partierne fråser nu hundredvis af milliarder væk på alle
          mulige projekter som ikke gavner danskerne. Det er løgn
          at det er “tidlig” pensionsalder der er skyld i at der i DK
          mangler penge til velfærd. Hvis man ikke brugte astrono-
          miske beløb på indvandring, krig mod co2, angreb på
          landbruget og virksomheder, mere bureaukrrati og
          pengepakker til Afrika, EU, Pfizer og alle mulige halv-
          og hel-tossede formål….. ville der ikke være brug for
          flodbølgen af besparelser, lukninger, nedskæringer og
          forringelser.

          Kursen er sat mod en økonomisk, kulturel, moralsk,
          og intellektuel statsbankerot.

          1. PS

            …. Indvandringen og besættelsen
            medvirker heller ikke til at forhøje danskernes
            levealder. Tværtimod har mange fået deres liv
            forkortet meget betydeligt, pga. direkte og in-
            direkte konsekvenser. Iflg. nettet har hånd-
            teringen af “pandemien” og covid-“vaccinerne”
            mv. også haft en betydelig overdødelighed til følge.

        2. Karl Martell

          Blot et par bemærkninger
          Jeg læser skam både MSM og diverse alternative medier. Nogen gange står der noget fornuftigt og nogen gange står der noget sludder både hos MSM og hos de alternative. Jeg er såmænd heller ikke altid enig med Asger Aamund. Jeg syntes han er for ukritisk overfor Trump og for ensidigt kritisk overfor Kamala Harris.
          Samtidig har Asger Aamund måske lidt for meget fokus på USA, og for lidt på Europa, det er dog der vi bor. Og måske fokuseres der lidt for meget på indvandringen i USA og for lidt på den løbske indvandring i Europa og for øjeblikket i UK.

          1. Blot et par bemærkninger

            Har du så set de afslørende videoer
            og artikler om hvor uduelig og fjollet Kamela er?
            Trump er måske nok ikke fejlfri, men i hans tid
            som præsident oplevede USA betydelig fremgang,
            og han er langt bedre begavet end Kamel damen.
            Hans hårde tone overfor “demokraterne” skyldes
            vel at han har forstået hvor fascistiske de er, og
            hvilken trussel de er mod verden.

    2. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

      At vi her kan kritisere politikerne, kan
      give indtryk af at vores demokrati er velfungerende. Vi kan skrive næsten
      hvad vi vil. Men har det nogen betydning hvad vi skriver? Gør det nogen
      forskel? Ændrer det kursen mod svenske tilstande, undergang og massedød?

      Det gør det næppe. For her læser vel næsten ingen hvad der skrives.
      Og ved over 100 kommentarer drukner alle skriv i mængden. Og hvem orker
      at læse hele striben. Og de 179 tager jo ikke mod sund fornuft. De har frem
      turet i 40 år trods talrige advarsler. De er ikke interesseret i at tage vare på
      danskernes velfærd, frihed og sikkerhed, for hvis de var, ville de for længst
      have stoppet indvandringen og have opsagt konventionerne, og de ville have
      sat en stopper for de tusinder af overgreb, forringelser og svinestreger som
      har regnet ned over børn, familier, patienter, pårørende, voldsofre, bilister,
      soldater, fraskilte, hjemløse, skatteydere , boligejere og gamle danskere.

      Med sådanne politikere kan det kun ende frygteligt og forfærdeligt. De siger
      altid at der kommer gode og intelligente løsninger i morgen eller overmorgen,
      men det gør der aldrig, der kommer det modsatte, og realiteten er at de er
      ved at udskifte os, at de narrer, snyder og forråder os, at de er ved at skubbe
      os ned i en bundløs afgrund. Hundredtusinder af danskere har allerede fået
      deres liv helt eller delvis ødelagt af partiernes radikale/marxistiske/moderate/
      socialistiske/ hjernedøde eller woke feministiske politik.

      DK vil være en fejlslagen stat inden 5 eller 10 år fra nu. En stat magen til den
      svenske eller engelske. En stat hvor den oprindelige befolkning er terroriseret
      til underkastelse. Eller den er blevet fordrevet eller decimeret. WEF og WHO
      har planer for det sidste, og det har jihadisterne også.

      Hos Hodja, Snaphanen og Youtube forudsiges det at Vesten er på vej ind
      i diktatur, “1984” tilstande, velfærdskollaps, fattigdom, hverdags-terror og
      blodbade.

  17. Sandhed er bedre end løgn

    P1 debatten om at S, V og M osv. vil
    hæve P-alderen til 73-75 år undlod at nævne at vi nu har op mod 1½ million
    indvandrere i landet, og at mange af dem er kommet på pension, plus at
    de bor gratis og får alt betalt. Man snakker som om de danske pensionister
    er ved at ruinere dansk økonomi. Dansk politik er snart ikke andet end løgn,
    bluff, hykleri og humbug.

  18. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

    Nu har politikerne også planer om at beslaglægge
    og “regulere” meget store landbrugsarealer. Og man vil inddrage
    ikke mindre end 250.000 hektarer land til statslige formål og projekter.
    Det er et areal større end Fyn og Lolland.

    Formanden for “Klima-rådet” mener at man bør bruge hårdere
    metoder overfor landmændene, da den “grønne” (læs: røde)
    omstilling ellers kan blive forsinket.

    Den nye engelske statsminister er en tonedøv kommunist, mener
    Hodja. Han vil forvandle England til en totalitær politi-stat i stil med
    Nordkorea, og han ligger på knæ/ har lagt sig fladt ned for “berigerne”
    fra Afrika og omegn, hævder mange briter.

    En lang samtale mellem Trump og Elon Musk er at se på “X”.

    PragerU har videoer om co2, fotosyntesen, el-biler, vindmøller og
    solens betydning for klimaet.

  19. Karl Martell

    Det er ulideligt at lytte til dagens politiske kommentarer vedr. den verserende bandekonflikt. Politikerne falder over hinanden i at være effektive overfor bandekriminaliteten. De kommer med forslag om ansigtsgodkendelse og andre elektroniske dimser, de vil have strengere straffe, som de samme politikere siger ikke virker. Højrefløjen vil have grænseovervågning, venstrefløjen vil have pædagogiske løftede pegefingre.
    Der kommer tusinder af undskyldninger. Det er også stigmatiserede unge mennesker, der er den sociale faktor, de er dårligt uddannet, de har været udsat for racisme, de kommer fra dårlige boligforhold – Det er i alle tilfælde ikke Islam og heller ikke kulturforskelle. I virkeligheden er det synd for dem – Men de kriminelle er fløjtende ligeglade, de begår deres kriminalitet stort set i fred. Vi fik et lille indblik i miljøet gennem den “sorte svane” hvor den dybt kriminelle Fasar grinende forklarede hvordan han snørede det kvindagtige og dybt naive danske retssystem. Han fuskede sig til en psykiatrisk diagnose og retspsykiatrikere hoppede i med begge ben. Miljøet er mere betændt end vi aner.
    Ingen agter at gøre det eneste som virker – Udvisning af kriminelle! Det vil kræve at vi melder os ud af diverse konventioner og forklarer menneskerettigheds domstolen nede ved Rhinen, at de ikke bestemmer i Danmark. Det var vel egentligt det signal danskerne sendte til Politikerne ved først at få et retsforbehold og så ved at fastholde det. Men helt som de krimineller er kriminelle, så er politikerne politikere og de har deres helt egen dagsorden.

    1. Københavner-snuden

      Cirka 25 svenske lejemordere sendt til Kbhvn
      indenfor tre-fem uger. Og måske får andre byer også snart besøg af
      disse unge gangstere. Men hvorfor ikke straks indrykke store annoncer
      i svenske aviser, om at det kan koste 10-20 års fængsel at myrde i DK,
      selvom man er under 18 år. Man kunne også forklare at lejemorderne
      som regel aldrig opnår de belønninger de stilles i udsigt. Penge vil
      aldrig blive udbetalt, eller vil blive krævet tilbagebetalt. Man kunne
      også fortælle at de fleste fanges og ryger bag tremmer i meget lang tid.

      Annoncerne kunne indrykkes i næste uge, og de vil sikkert have en vis
      virkning fra dag 1.

      1. Karl Martell

        Københavnersnuden
        Måske, jeg tror nu det vil være mere effektivt, at udvise de bandemedlemmer, som søger efter “svenske” lejemordere.
        Men det tør Christiansborg bare ikke.

      2. Flaben Fræk

        Københavner-snude 09.31 – God idé gældende forslaget med annoncering – Eventuelt fulgt op med udsigt til afsoning i Rwandas Gitarama-fængsel, alternativt Sabaneta Jail i Venezuela – Danmark bør hurtigst muligt få sådanne afsoningsaftaler istand med de pågældende lande.

        Resocialiserings forslag (så den unge voldsmand/morder ikke helt taber modet) – Oplagt mulighed for, under afsoningen i Rwanda/Venezuela, at studere De niger-kordofanske sprog, henholdsvis Spansk med påbygning af sprogene guajiro eller wayuu – Ph.d i sigte!

        Og selvfølgelig bliver disse naive lejemorderemner trynet for honoraret, formentlig fulgt op med et holdkæft-bolche (læs: politianmeldelse fra bagmanden) – Således en passende udsigt til fængsel med Dobbelt-væge.

        Nå, men vi behøver vel ikke bekymre os, vi har jo Peter Hummelgaard til at klare ærterne for os – (I ved ham som mener sig berettiget til at parkere ulovligt, når han afleverer børnene i børnehaven) – Således opmuntrede, speedet op af et socialdemokratiskt tankesæt, kan vi vel se en tryg fremtid i møde for vores børn og børnebørn – Ikke sandt!?

  20. Its a crazy, crazy world

    DK bør blive arabisk, mener feministerne og de røde.

    Artiklen hos Hodja påviser at feministerne er en samling hyklere
    af værste slags. Tåbelige, grådige og kortsynede er de også.

    Den irrationelle ideologi de har udviklet, går ud på at barbari,
    vanvid og fattigdom er bedre end civilisation, velstand og velfærd.

  21. P. Skov

    Se, jeg er jo så naiv, at jeg tror på dette, indtil nogen kan vise mig fakta, der beviser det modsatte: https://www.msnbc.com/morning-joe/watch/crime-down-under-biden-steve-rattner-fact-checks-trump-s-latest-claims-217215557519. Er der nogen af jer kloge hoveder, der kan det?

    1. Karl Martell

      Tja! Winston Churchill: Jeg tror kun på en statistik jeg selv har forfalsket.
      Der er noget om det, for hvem husker ikke Søren Pind som pludselig udbrød: Åh jubel kriminaliteten er faldet. Nu viste det sig så, at det var antallet af cykeltyverier, der faldt, mens vold, voldtægter skyderier og knivstikkerier var steget. Se om det samme er tilfældet i USA ved jeg ikke, men jeg ved at statistik kan bruges og misbruges – og det bliver det.

      1. P. Skov

        Men jeg kan ikke finde en eneste statistik, der siger det modsatte. Kan du?

        1. Tennis-spilleren

          P. Skov er så tykpandet at intet
          trænger igennem. Han er nok 100% faktaresistent.
          Men skulle der mod forventning alligevel være en
          lille bitte rest af modtagelighed hos ham, vil han
          kunne blive lidt klogere ved at læse om USAs nedtur
          hos Hodja. Der også påviser at kamel-damen og Walz
          er absolut uegnede til at styre USA og Vesten.

          Bliver de valgt med eller uden snyd, er det en forrykt
          og grusom fremtid der venter os.

    2. Piotr

      TROLL ALERT!!!!!

      Nu henviser TROLLen til MSNBC som et medie der bringer fakta(når de selv skal sige det).
      Altså er TROLLen total idiot?

      Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
      Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
      P.

      1. P. Skov

        @Piotr: Kan du modbevise, at det er fakta, de præsenteret? Bliver du ikke nysgerrig efter at finde ud af, om der kunne være noget om det, eller om MSNBC faktisk lyver? Jeg kan kun finde fakta, der bekræfter.

        1. Piotr

          @ TROLLen PS!!

          Normalt orker jeg ikke at beskæftige mig med idioter!
          Fordi noget står skrevet i et eller Fake News MSM, er det absolut ikke nogen garanti for, at det faktisk er hvad der er sket, eller sandheden.
          Alle disse Fake News MSM, benytter sig i stor grad af, at komme med et lille dementi på side 17, fem uger senere, fordi så har de overholdt lovgivningen.

          “Kan du modbevise, at det er fakta, de præsenteret?”
          Alle normalt tænkende mennesker ved at, hvad der kommer fra MSNBC, NYT, WP, CNN & WSJ(m.fl.), er manipulation, desinformation eller i bedste fald blot sygt fordrejet information, langt fra sandheden. Det simpelthen deres målsætning.
          Disse MSM er fulde af løgn, som Tanten & TV2.

          “Bliver du ikke nysgerrig efter at finde ud af, om der kunne være noget om det, eller om MSNBC faktisk lyver?”
          NEJ! Disse Fake News MSM er ikke her for at give os viden. De er her for at manipulere os, til at tro, at det de skriver er sandheden, den rette vej.
          MEN, virkeligheden er, at de skal få os at tro, at den socialistiske agenda, som NWO, WEF, EU & DNC ønsker, er lig med guld & grønne skove for alle. Hvilket er den største løgn i nyere tid!

          “Jeg kan kun finde fakta, der bekræfter.”
          Ja, selvfølgelig kan du det, fordi det er det eneste du vil. Det er kun din sandhed der er korrekt. Temmelig idiotisk!

          Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
          Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
          P.

          1. P. Skov

            @Piotr: OK, du er altså ikke i stand til at tilbagevise, at Trump lyver, sådan som MSNBC påstår.

            Er der andre, der kan afmontere dette faktatjek fra MSNBC? Så hører jeg meget gerne jeres argumenter.

          2. Piotr

            @ TROLLen PS 20:25

            Din påstand, lev med det!
            Ingen fornuftige mennesker beskæftiger sig med Fake News MSM, der misinformere & desinformere konstant.
            OG, hvorfor bruge tid på en TROLL! Idiotisk!

            Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
            Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
            P.
            obs: minsandten om ikke TROLLen nu skifter alias fra PS til KJ. wow…..

          3. P. Skov

            Nå, nu påstår Trump sør’me også, at det er hans fortjeneste, at prisen på insulin kom ned. Manden er jo totalt ude af trit med virkeligheden! Det var en lovgivning, som blev underskrevet af Biden og uden nogen republikanske stemmer.

            Kan I da ikke se, at Trump lyver, lyver og lyver ustandselig? Formentlig fordi han selv tror på sine fantasier. Det ville da være totalt uansvarligt at give ham WH tilbage.

          4. Tennis-spilleren

            Vi kan godt se at P. Skov lyver
            og lyver og lyver. Eller han er så stupid at han tror
            på sine egne fantasier.

    3. Nicolai E

      MSNBC…???? P.Skovl er 100% TDS inficeret på et plan hvor det er direkte sygt !!

      1. P. Skov

        Jeg lytter gerne og vil gerne have kvalificeret modspil, men ingen herinde kan åbenbart komme med substantielle fakta eller argumenter imod, hvad jeg skriver. I dette tilfælde, at Trump er fuld af løgn.

        En kommentar, som din, der udelukkende kaster med mudder, er værdiløs og udtrykker kun, at kommentatoren er hjernevasket og ikke har bedre argumenter.

        1. Sandhed er bedre end løgn

          Det er snarere P. Skov der er
          fuld af løgn. Han lyder som en robot der er programmeret
          til at gentage det samme budskab igen og igen. P. Skov bør
          betragtes som en mekanisk dukke der kun kan levere det
          samme ævl døgnet rundt.

        2. Piotr

          TROLL ALERT!!!!!

          Dagens løgn fra TROLLen PS alias KJ, NP & HP!
          ” Jeg lytter gerne” hahahaha, NEJ, det gør du ikke & har aldrig gjort!
          Hold dog op med dit sleske spil. NAR, Skiderik!
          “og vil gerne have kvalificeret modspil” NEJNEJJNEJ, der er masser af kvalificeret indlæg/modspil her på blokken og TROLLen ender altid med en sviner, når TROLLens sandhed ikke bliver godtaget-(tværtimod) og hen bliver sagt imod.

          Dine socialistiske Masters fra EL/Rosa-Kommunisten-Lund eller dine forbundsfæller i den Oikofobe sekt, de radiGALE, vil se til at du
          bliver elimineret, når du som TROLLen ej længere tjener deres formål.

          Præcis som MetteFUSK står klar med boldt pistolen, den dag danskerne er nedslidt & ikke længere giver netto-overskud til FUSKENs regime!

          Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
          Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
          P.

  22. Karsten Jensen

    Statistik

    Statistikken viser, at antallet af muhammedanere følger med antallet af voldsforbrydelser. Der findes ikke mange muhammedanere i Danmark, som ikke forsøger at fuske sig gennem livet med plat, vold og narkorelaterede forbrydelser, når de altså ikke har travlt med at smide konen ud af vinduet eller gennemtæske deres datter for derfor at hælde syre i ansigtet på hende. Og det er helt i overensstemmelse med Koranen, så længe det er de vantro, det går ud over. Eller egen familie som jo er deres retsmæssige ejendom i følge sharia.

    Måske ville det hele være lettere, hvis alle konverterede til islam. Så ville det måske være muligt at dæmme op for det rablende vanvid , vi ser i det danske samfund lige nu.

    Hummeltoft og tyvetøsen fra Ålborg hælder vand ud af ørerne og vil give politiet flere redskaber til at bekæmpe voldspsykopaterne, herunder mere citronmåne, pizza, cola og pornofilm.

    De snakker og snakker og har vedtaget den ene bandepakke efter den anden med det enestående flotte resultat, at volden er blevet værre, grovere og hyppigere.

    Hvis man kører gennem nordvestkvarteret, så tror man, at man er i Beirut . Fuldskæggede mænd, indhyllede kvinder og to jyske politier, der står magtesløse og ser på. Ikke en hvid at se i miles omkreds.

    Hvornår indser man, at der skal strengere straffe til? Medlemskab af en bande…..dødsstraf…..stikken med kniv…dødsstraf….grov vold……dødsstraf……vanvidskørsel…..dødsstraf.

    Det er de sagesløse, som skal beskyttes, ikke voldsmændene. Nogle vil hævde dødsstraf ikke virker, men det er ikke straffen i det, der er afgørende. Det er for at forhindre gentagelser – ligesom når man afliver en gal hund.

    1. VI BETALER FOR LIDT I SKAT OG DERFOR LIDER BERIGERNE AF PENGEMANGEL

      Hov, Karsten Jensen 2 har vist glemt at
      der er noget som hedder dialogkaffe, flødekager og sød forståelse. Det
      er jo den sikre vej til fuld integration, ifølge de radikale, moderaterne og
      SF osv.

      Invitér alle banderne til et stormøde. Det vil opklare en masse
      misforståelser og skabe fred og forsoning. Og giv så alle de fremmede
      der mistrives en million hver, så de ikke behøver at handle med kokain
      og opioider, for at få råd til mad til deres børn. Og hvis børnene ikke
      Kan følge med i skolen, så skaf dem al den lektiehjælp de har brug for.

      Det vil koste nogle milliarder, men det kan jo klares ved at vi betaler
      2, 3 eller 5 procent mere i skat. Så hvad er problemet?

      1. PS

        PS: Eller 10-15% mere i skat.

  23. der Adler

    Plat, svindel og bedrageri i million klassen, det klæber til navne som Hussain, Muhammed, Osman og Murad.
    Hovedpersonen fra “Den Sorte Svane” har lige forladt landet uden problemer. Pengene ligger nok i muslim-land.

    1. Wiens redning skete 1683

      For 30-40 år siden påstod Marianne Jelved
      at indstrømningen af arabere og afrikanere ville føre til en stor berigelse
      af det danske samfund. Den berigelse venter vi stadig på. Jelved anede
      med andre ord ikke hvad hun talte om. Hun dummede sig også da hun
      varmt anbefalede kronens afskaffelse. I det radikale parti anses Jelved
      stadig for at være klog, dygtig og vidtskuende, selvom hun har været en
      komplet fiasko set fra et nationalt, folkeligt og dansksindet synspunkt.
      En endnu værre radikal politiker er dog Lars Ulykke, som altid har været
      radikal, selvom han kalder sig borgerlig. Under Jacob Ellemann blev V
      også til et radikalt parti. Også de konservative er under Mona Juul blevet
      transformeret til et radikalt parti. Under Thulesen Dahl blev DF også
      gjort til et slapt og skadeligt foretagende.

      Al radikal politik er marxistisk, feministisk, landsskadelig og folkefjendsk.
      Den samlede virkning af de radikales ageren er fuldstændig katastrofal,
      ruinerende, ødelæggende og dødbringende.

      Noget tyder på at WHO er begyndt at lægge op til en ny “pandemi” og
      en ny omgang masse-vaccination. Læs på nettet om anklagerne mod
      WHO og “vaccinerne”. (der er berygtede for grimme bivirkninger)

    2. Karl Martell

      Sig mig er vi en samling tåber? Fasar burde være sigtet og varetægtsfængslet omgående! Nogen har svigtet, eller blevet betalt for at svigte, anden forklaring er simpelthen ikke mulig! Enten er loven forkert, eller også er der nogen i ledelsen, som er komplet uduelig, eller bund korrupt! Hvilket signal sender vi? Kom her lav alvorlig kriminalitet og rejs frit og frejdigt herfra igen med en klækkelig formue! Der må og skal rulle hoveder!

      1. Alle de gamle partier er utroværdige

        Martell…

        Vi er i hvert fald en samling tabere.

        Hvis man skriver om
        at man har observeret kriminalitet,
        hospitals-skandaler eller bureaukratisk råddenskab, eller
        om at der foregår svineri og grove uretfærdigheder i det
        feminiserede skilsmisse-system, er der ingen der følger op
        på det og fortæller om hvad de selv har set eller oplevet
        af overgreb. Det viser at enten er der næsten ingen som
        læser kommentarerne, eller også er der ingen sammen-
        hold blandt danskerne. Og sådan er det nok generelt i
        hele landet. 95 eller 98% følger kun med hos MSM, eller
        de gider ikke give opbakning til dem som forsøger at vise
        hvor slemt det står til under de gamle partiers regime.

        Uden viden om de uhyggelige ting der sker og er under
        planlægning, og uden sammenhold, er danskerne dømt
        til folkeudskiftning, anarki, hverdags-terror og undergang.

        Er det ikke indlysende? (undtagen for de blinde og døve)

  24. Elefanten i rummet

    Nu er S, V og M alle tre ude med lokkemad.

    Mette snakker pludselig
    om at pensionsalderen skal sættes langsommere
    op end S ønskede for kort tid siden, Troels snakker om at grov vold
    skal straffes meget hårdere, dog helst kun 30% hårdere, så straffen
    for lemlæstelse af en sagesløs stiger fra 3 mdr.stiger til 4 mdr. (Ja, det
    skal jo nok få de værste voldsforbrydere til at blive flinke, rare, søde
    og fredelige) Lars Fadbums synes pludselig at han vil demonstrere
    sin store omsorg for danskernes økonomi, tryghed og velbefindende.
    Og nu vil han i gang med sin tiende reform. Det efter at alle hans
    tidligere reformer har været fiaskoer, det efter at han har skadet og
    reduceret de fleste danskeres økonomi , tryghed og velbefindende
    gennem sin kryben for indvandrings- og godhedsindustrien.

    Lars har taget fejl og har svigtet valgløfter til vælgerne mere end én
    gang, så hvordan skal vi kunne tro på at han nu er på vores side?
    Mon ikke han KUN er på sin egen side. Og Monica Rubin lader til
    at være hans bugtaler-dukke.

    Larses bekymringer rækker 100 år frem, fordi der til den tid kan være
    færre danskere/ skatteydere. Men som følge af Larses politik kan DK
    være en kopi af Sverige om 3-5 år. Den hastige folkeudskiftning kan
    føre til at vores samfund er totalt ødelagt om 25 år. Er Larses udspil
    andet end tarvelig valgflæsk?

    Hvis man som vælger stemmer efter lokkemad og hensigtserklæringer,
    er man temmelig sikker på at få en lang næse. For den faktisk politik
    bliver som regel noget ganske andet end det man stillede i udsigt.

    P1 debatten i dag var som sædvanlig mest udenomssnak. Der taltes
    meget om manglende børn, men den kommunistiske familie-politik,
    de hundredtusindvis af dræbte ubekvemme børn, den perverse be-
    handling af de overlevende børn, og den systematiske undergravning
    af familieværdierne….. blev ikke nævnt med eet ord. Hvorimod man
    fik plads til et par rappenskralder og feminister der talte om ligestilling
    og undertrykkelse af karriere-kvinderne.

  25. Den synkende optimistjolle

    Meget AFSLØRENDE artikel
    hos Snaphanen ang. USAs nedtur og Kamala Harris og Tim Waltz.

    Og så er der en skarp advarsel fra en politichef ang. den type af
    indvandring der i denne tid foregår fra Afrika og Arabien til Europa.

  26. Europa og USA er nu i den største krise i over 75 år

    “Selve grundlaget for
    vores civilisation er truet på det alvorligste. Uheldigvis
    lader det til at være tilfældet, at en verdensomspændende
    lovløshedens epidemi spreder sig”.

    Det er ord udtalt af en stor statsmand i forbindelse med at nazister,
    rødfascister og krigeriske regimer var begyndt at husere forskellige
    steder i verden. Og blot to år senere startede 2. verdenskrig, der
    ødelagde livet for over 200 millioner mennesker.

    Nu er Vestens civilisation igen truet af politisk vanvid og ondskab.
    Der er mange advarsler om at Vesten er i en situation som kan ende i
    en katastrofe endnu værre end 2. verdenskrig. Se Black Pigeon, Hodja,
    Gravitas, PragerU og Youtube.

    I den foregående debatstribe er der et indlæg af Der Adler som
    opregner hundredvis af konkrete attentater, terror-handlinger og
    forbrydelser begået af jihadister mod europæere. Tilsammen så
    mange at det kan give indtryk af at en “hemmelig” guerilla-krig er
    begyndt. Den omtales stort set ikke af MSM, men nævnes som
    regel kun som enkelte isolerede og lokale episoder. Det er en
    krig med mange, mange ofre. Og en krig som ser ud til at gribe
    mere og mere om sig.

    Oveni er der den omfattende nedbrydning af kulturelle værdier
    som foretages af ekstremister, marxister, globalister, LGBTQ+
    og diverse woke kliker.

    I England, Sverige og Frankrig frygter 80-90% af borgerne hvad
    det hele skal ende med. De har mistet troen på at vi er på vej
    mod bedre tider, de forventer en ringere fremtid. Millioner af
    borgere i de tre lande oplever dage præget af anarki, opløsning,
    kriminalitet, økonomiske ulykker, velfærdstab, sygdomme og
    voldsomme konflikter.

  27. Demografi og demokrati

    “Rasmussen polls viser at Trump er ved at genvinde sit forspring ! + nogle andre videoer. Ifølge Rasmussen viser den seneste poll ca 4% points forskel til fordel for Trump. Og han viser, hvordan de manipulerende andre polls næsten helt holder “pause” nu : de offentligør ikke nye polls og derfor ser det ud som om at Harris “fører” – det gør hun IKKE ! Så glem alle de hysteriske fake-news-msm påstande om at Harris vinder. Det gør hun ikke p.t.” (Klippet fra Hodjanernes Blog 16. august 2024, der linker til Rasmussen Reports->)
    https://youtu.be/wsRp8EdLeXA

    Men jeg tror alligevel ikke at Republikanerne og Donald Trump vinder. Som nævnt 13/08/2024 at 06:58->Med MSMs enorme tryk af anti-Trump mediehetz og ved at bruge drop boxes i stater styret af det Demokratiske Parti, er der sikret flertal for Kamala Harris ved præsidentvalget tirsdag den 5. november 2024 🙁

    1. Prins Valiant fra Thule

      Det siger sig selv at hvis man kan
      styre valgets udfald ved at programmere optællings-maskinerne og
      ved at bruge falske stemmesedler, så er det ret ligegyldigt hvad det
      ægte og virkelige valgresultat er. Så retter democrats det bare til så
      de får flertal. Men så er det slut med demokratiet i USA, og fremtiden
      bliver noget med gangstervælde og diktatur eller oprør.

      Herunder udfolder Niels Poulsen/ P. Skov sig med sine syge idéer.
      Man må formode at han enten er en faktaresistent autist eller en
      selvbestaltet agent fra R eller EL. Det som fortælles hos Hodja og
      Snaphanen om Walz og Kamala er under alle omstændigheder i
      lodret modstrid med hvad NP/ P.S. forsøger at bilde os ind.

      1. Demografi og demokrati

        Enig. “Det siger sig selv at hvis man kan styre valgets udfald ved at programmere optællings-maskinerne og ved at bruge falske stemmesedler, så er det ret ligegyldigt hvad det ægte og virkelige valgresultat er”.

        Der er tale om en helt anderledes valghandling ved det amerikanske præsidentvalg i 2020, hvor man droppede kravet om at vælgerens identitet og stemmeret skal kontrolleres ved stemmeafgivningen. Det blev droppet med begrundelsen i faren for coronasmitte.
        Der er ikke længere kontrol af, hvem der afleverer stemmesedler, som der er på et valgsted. Ingen kontrol af om vedkommende har stemmeret og af hvor mange stemmesedler hun putter i den lokalt opstillede ballot drop box. I nogle stater er det lovligt at aflevere flere stemmesedler i ballot drop boxene f.eks nogen man aflevere for familien eller naboer eller nogen man har samlet ind med formålet at putte dem i ballot drop boxen.

        “HARTFORD, Connecticut (AP) – En kvinde nærmer sig en dropboks i mørket med, hvad der ser ud til at være håndfulde stemmesedler. Ved en anden afleveringsboks ses en anden foretage flere ture for at putte stemmesedler i. Ved endnu en anden standser den samme bil ved mindst tre separate lejligheder, hvor forskellige mennesker træder ud og går hen til ballot drop boxen.
        Det er ikke en trailer til den seneste konspirationsfilm om forfalskning af valg. I stedet er virkelige videooptagelser, der er blevet centrale i kontrovers om svindel med stemmesedler. Det bliver kaldt højreorienteret konspirationsteoreteori efter at den tidligere præsident Donald Trumps tabte ved præsidentvalget i 2020.
        Beskyldningerne om svindel med drop box kommer ikke kun fra valgskeptiske republikanere, der længe har gået ind for at fjerne eller stærkt begrænse brugen af ballot drop ​​boksene. De bliver (også) fremført af demokrater – to kandidater, der dyster om borgmesterposten i Connecticuts største by, i en demokratisk dominerede stat, der begyndte at tillade, at drop-bokse blev brugt under COVID-19-pandemien”
        (Oversat klip fra AP artikel af Christina A. Casssidy og Susan Haigh den 7. oktober 2023. Drop boxes have become key to election conspiracy theories. Two Democrats just fueled those claims)
        Vi får nok ikke længere valg, der accepteres både af vinderne og taberne, fordi der ikke længere er ID-kontrol ved stemmeafgivelsen i mange stater i USA. Demokratiet i USA hænger i tynd tråd! 🙁

  28. Niels Poulsen

    Tim Walz virker som en god socialdemokrat med en politisk vision, som flugter med de nordiske velfærdssamfund. Det bliver i Aamunds noget begrænsede univers til, at han er stalinist. De sibiriske arbejdslejre var som bekendt berygtet for hygiejnebind på toiletterne.

    Derudover kan Walz levere en lun vittighed om sine politiske modstandere på samme måde som Ronald Reagan. Det bliver aldrig ondt som til tilfældet Trump og Vance, som nedgør Kamala Harris for hendes etnicitet og barnløshed.

    Sidste nyt med høj underlighedsværdi:

    Trump vil bestemme renten i USA.

    Trump har ved et vælgermøde fyret Kamala Harris. Det er et genialt træk. Dermed er præsidentvalget i november aflyst, og demokratiet og retsstaten sikret. Historien melder ikke noget om, hvordan Trump vil få smidt Harris ud af hendes kontor i Det Hvide Hus, men måske er det Trumps bevæbnede bander, Proud Boys og Oath Keepers, som skal stå for det – de tilbageværende som ikke afsoner lange straffe for stormløbet mod Kongressen.

    1. Blot nogle bemærkninger

      Walz er en meget syg og pervers mand iflg. nettet.
      Og Harris tør ikke møde pressen, da hun er bange for deres spørgsmål,
      fordi hendes viden om samfundet er meget begænset, hvorfor hun nøjes
      med at læse op fra et stykke papir eller en teleprompter.

      Det er nu lykkedes hende at stille vælgerne i udsigt at hun vil mindske
      inflationen og forbedre deres økonomi, sundhed og sikkerhed. Hun
      vil stoppe indvandringen og kriminaliteten og skaffe millioner af nye jobs.
      Kvinderne, familierne, børnene og alle som har det dårligt, vil få det
      betydeligt bedre via store hjælpe-progammer, lover Harris og Waltz.

      Men HVORDAN vil Harris og Waltz nå disse mål? Er det andet end
      valgflæsk udarbejdet af reklamefolk og spindoktorer?

  29. der Adler

    @ Karl Martell 06:39

    ” Der må og skal rulle hoveder!”
    Er helt enig, men det kommer ikke til at ske. Samfundet er ved at bevæge sig i en MEGET uheldig retning, for ikke at bruge et grovere udtryk. Hvem husker ikke:
    Mink-sagen
    Slette-sagen
    FE-sagen
    Udbytte-sagen

    4 skandaløse sager (uden mærkbare følger), hvor embedsværket/politikere har snakket og blevet enige. I dag får man bøder for at fange fisk, hvis man ikke har fisketegn, eller besidder en luftbøsse (5,5mm) uden jagttegn, men man kan bedrage, svindle, lemlæste og ødelægge folks liv, uden de store omkostninger.

    Man kan udføre næsten al kriminalitet på paletten, uden at de bliver udvist. Hvor er vi som land på vej hen? Hvor skal man sætte sit kryds, når DF har været en katastrofe!

    1. Karl Martell

      Der Adler

      Nej desværre har du nok ret, magten slår ring omkring sig selv.

      Vores medier lyver sjældent, men de fortæller heller ikke sandheden.
      Vi bliver bildt ind, at der har været en jordskredssejr for Labour i England.
      Vinderen blev sofaen! For godt nok fik Labour 1,6% flere af de afgivne stemmer end sidst. Men trods stigningen fik de færre stemmer end sidst! Mange Labour vælgere blev hjemme.Den eneste grund til deres “jordskredssejr” var fordi endnu flere Konservative vælgere blev hjemme, eller stemte på Reform UK.
      I Storbritanien har man valg i enkeltmandskredse, altså den som får flest stemmer i kredsen løber med mandatet, og er der to konservative partier at vælge imellem, så får Labour mandatet, selvom der er flere konservative stemmer hvis man lægger de to partier sammen.
      Man forstår såmænd godt, at vælgerne tog afstand til De Konservative, men derved gav de Labour sejren.
      Det britiske valgsystem mangler blev helt tydeligt da de liberale fik omkring 60 mandater med 12% af stemmerne, mens Reform UK fik 4 eller 5 mandater med 14% af stemmerne.
      Demokrati? Men det er ikke en historie, man hører i MSM. Her står Labour med sin jordskredssejr, og de har nu et komfortabelt flertal med bare 33% af stemmerne indtil næste valg.
      De nyeste meningsmålinger giver da også Labour stryg, mens Reform UK
      Stormer frem.

  30. der Adler

    Ja, det er ikke ligefrem retfærdigt, og heller ikke i Frankrig. Og ganske rigtigt, de konservative var en katastrofe. Men Reform UK er nu heller ikke noget at skrive hjem om. Nigel Farage er lidt af en populist, omtalt som højre populistisk, men det bliver alle europæiske partier, der sætter spørgsmål ved befolkningsudskiftningen. Vi syntes at vi bliver overrendt, men det er meget værre i England/Frankrig, grundet deres tidligere koloni status, men det er en fattig trøst, som man siger.

    MSM skriver for en stor dels vedkommende kun, hvad der gavner systemet. Hvordan kan man forvente saglig og opsøgende journalistik, når samme system lader løgnepressen tilflyde så mange millioner om året, som de gør! Mange såkaldte journalister, er kun mikrofon holderi for det især venstre snoede.

    1. Karl Martell

      Nigel Farages parti Reform UK er nok det bedste du får, alt andet er marginaliseret. Helt ærligt så er det måske ok. Populist ? Ja men det betyder egentligt bare, at han vil fører den politik, som befolkningen ønsker, og inders inde er det vel det demokrati handler om.

    2. Set fra toppen af himmelbjerget

      Ja, Nigel Farage er populistisk,
      men hans parti er i rivende fremgang og er nu større end de
      konservative i meningsmålingerne. Og de to andre, Kons. og Labour,
      er jo arbejder- og middelklassens direkte fjender. Labour har måske
      endda potentiale til at blive massemordere i stil med stalinisterne i
      Sovjet. Englændernes eneste mulighed for at komme væk fra den
      frygtelige situation de befinder sig i, er vel at støtte Farages parti
      så meget som muligt. 99% af de almindelige englændere ville gøre
      sig selv og deres land en stor tjeneste ved at stemme på NFs parti.

  31. Lille bananstat med storhedsvanvid

    Europa har kurs mod terror,
    ufrihed, sammenbrud, fattigdom og massedød, advarer
    politichefer, tænkere, kulturpersonligheder, bestseller-forfattere
    og enkelte politikere, journalister og erhvervsfolk. Men næsten
    ingen lytter. Det ligger dybt i den menneskelige natur at ignorere
    advarsler.

    Vi kan skrive alt det vil vil om at danskerne har kurs mod vold og
    mord, undergang og død, det får ingen virkning. Der er blevet
    advaret 40-50 år i træk, men vælgerne er lige så naive, glemsomme
    og overoptimistiske som altid. Og har de endelig efter årelang
    betænkningstid fundet ud af at stemme på et parti der lover dem
    at passe på Danmark, bliver de svigtet og forrådt og pisset i ansigtet
    samt op og ned ad ryggen.

    At vi skriver her er blot en slags drømmeri, børneleg eller tidsfordriv,
    for der er nok kun 10-15 danskere der læser kommentarerne, udover
    de øverste 3-4 stykker.

    Når jeg kommer rundt i forskellige byer og butikker mv., har jeg indtryk
    af at hver tredje person jeg møder, er fra et fjernt land. En dag talte jeg
    op, og i løbet af en dag mødte jeg ca. 500 personer, og ca. 175 var afri-
    kanere eller arabere. En del havde langt sort skæg. Prøv selv at se efter
    i gågader, butikker, skoler og hospitaler mv.

    Snart kan halvdelen af befolkningen bestå af asylanter, og så vil de kræve
    at al magt i vores land overgår til dem. Derefter bliver DK et kalifat med
    fri jagt på alle mulige slags danskere. Især bøsser, lesbiske, LGBTQ typer,
    feminister, kvindesagskvinder, kristne, vantro, ateister, fritænkere, kommu-
    nister og enhver der ikke vil betale den særlige ekstra skat ikke-islamister
    pålægges. Læs selv om blodbadene og grusomhederne i landområder
    der blev overtaget af de muslimske jihadister.

    Politikernes store plan er at DK skal være redningsbåd og gratis pensionat
    for hele verden. Derfor er de parate til at forvandle Danmark til ukendelighed,
    til en hæslig karikatur, til en kopi af Venezuela, Sverige eller Somalia. Det vil
    med 98-99 procents sikkerhed lykkes dem.

    Danskerne er et folk uden ret megen fremtid.

    1. Blot en bemærkning

      Endnu mere dystre kommentarer
      er at se hos Snaphanen og Hodja.

      1. Københavner-snuden

        I de næste 3-4 skriverier har NP og HP travlt
        med postulater og falske tal, som de har hentet
        hos MSM eller en radikal sekt. Gab, gab.

  32. Niels Poulsen

    Nye underlige udtalelser fra Donald Trump i de seneste to døgn:

    – Jeg ser bedre ud end Kamala.

    Er det mon det farvede hentehår, hængevommen eller den gustne kulør under selvbruner-cremen Trump hentyder til?

    – Klimaforandringerne er godt for boligmarkedet, da flere får havudsigt.

    Sig det til de danske boligejere, som ikke kan sælge eller forsikre deres ejendom på grund af gentagne oversvømmelser.

    – Medal of Honor (USA’s højeste militære udmærkelse) gives til soldater, som enten er i virkelig dårlig form, fordi de er blevet ramt af mange skud, eller er døde.

    Det er altså Trumps mening om soldater, som ofrede deres liv for nationen: De var i dårlig form.

    1. Henrik Pedersen

      Blandt hvide amerikanske vælgere havde Trump klart flertal ved valgene i 2016 og 2020.

      2016 – Første procenttal Trump (Clinton i parentes)
      Hvide mænd 62 (32) %
      Hvide kvinder 47 (45) %
      Hvide vægtet 54 (39) %

      2020 – Første procenttal Trump (Biden i parentes)
      Hvide mænd 57 (40) %
      Hvide kvinder 53 (46) %
      Hvide vægtet 55 (43) %

      Sammenlignes valgene, er tilslutningen til Trump marginalt øget efter han første periode. Man må derfor konkludere, at hans periode som præsident 2016-2020 er forløbet hæderligt i hvide amerikaneres øjne.

      Jeg undres derfor over, at de hvide amerikaneres europæiske ophav er så negativ indstillet overfor Trump.

      I stedet for Trump havde jeg hellere set en Reagan type. Men da Reagan i sin tid blev valgt, var danske aviser fyldt med nedladende kommentarer (jeg husker især at Svend Auken (S) kaldte ham for en tredie rangs skuespiller).

      Set med danske øjne ændrede Reagan vor virkelighed til det bedre – langt mere end vore hjemlige politikere. Og med europæiske øjne kan Østeuropa takke ham for deres frihed og Tyskland for deres genforening.

      Link til statistikken fra PEW research: https://www.pewresearch.org/politics/2021/06/30/behind-bidens-2020-victory/

      1. Niels Poulsen

        Det er med god grund, at europæerne er negativt indstillet over for Trump:

        Trump er illoyal over for sin europæiske allierede: Han truer med at melde USA ud af NATO, og ikke at komme NATO-medlemmer til undsætning. Han vil indføre straftold på europæiske varer. Han er klimabenægter og vil stoppe den grønne omstilling. Han vil omstyrte den internationale retsorden og forære dele af Ukraine til Rusland og dermed belønne den russiske aggression og føre verden tilbage til jungletilstanden før FN, hvor den stærkes ret gjaldt. Og til sidst og ikke mindst, så har Trump en uforudsigelighed, som gør verden til et utrygt sted. Man kan ikke stole på ham. Man ved ikke, hvad han mener i morgen.

        Det er naturligvis ikke i europæernes interesse.

        Det var vist en skydegal cowboy, at Svend Auken sammenlignede Reagan med. Trump, som er født omkring samme tidspunkt som Auken, har i øvrigt flere lighedspunkter med Auken end med Reagan. Begge repræsenterer de en apeasementpolitik over for Rusland. Der er et eller andet hippieagtigt make love not war over Trump, som står i grel modsætning til Det Republikanske Partis værdier.

        Reagan ville aldrig give efter for russerne og den lille lede KGB-agent Putin.

        Tak for ordet.

        1. Københavner-snuden

          I 3-4 skriverier ovenfor har NP og HP travlt
          med postulater og falske tal, som de har hentet
          hos MSM eller en radikal sekt. Om lidt henter de
          nok P. Skov ind som støtte for deres forskruede
          vrøvl som altid handler om at Trump er dum, ond
          og grim, mens Biden, Harris og Waltz er kloge, søde
          og smukke. Gab, gab.

          1. Niels Poulsen

            Kan du ikke gå ud og tælle arabere og afrikanere i dit lokale indkøbscenter, i stedet for at sabotere bloggen med spamkommentarer når de voksne har en begavet dialog?

          2. Der var engang et yndigt land

            Niels Poulsen.

            Mange har nok fundet ud af at
            i de lokale indkøbscentre i deres by er
            ca. en tredjedel af kunderne arabere eller
            afrikanere. Det er det samme i de fleste
            andre byer. Nogle gange er halvdelen af
            kunderne fra de varme lande. Men i snit
            ca. 33%.

            Hvad har du selv set i butikkerne, på
            bus- og tog-stationer eller i gaderne?

  33. Tennis-spilleren

    Hvordan kan det være at MSM
    og Niels Poulsen er så ivrige efter at nedgøre Trump og så opsatte
    på at hylde Harris og Waltz? NP der efterplaprer alt hvad Politiken,
    Berlingske, DR, EB og BT disker op med, påstår nu at Trump har
    sagt noget som er tegn på at det rabler for Trump. Men i betragtning
    af røde NPs og hans ligesindedes mange usandheder i tidens løb,
    hvorfor skulle vi så tro ham og MSM denne gang??

    Hos “X”, Snaphanen, Hodja og Youtube og til store valgmøder med
    titusindvis af tilhørere, fremtræder Trump som en klog og fornuftig
    mand der evner at begejstre publikum. Og man kan på nettet se
    barsk kritik af Harris og Waltz, der begge lader til at gå ind for endnu
    mere gæld, mere totalitær politik og meget mere LGBTQ, så børn
    kan blive kønsskiftet på samlebånd osv. Se Aamunds artikel øverst.
    Det rabler vist mere for NP end for Trump.

    1. Blot nogle bemærkninger

      Man kan tilføje at det med at man
      kan kønsskifte folk, er en tyk, fed, sort og giftig løgn. Det kan man IKKE.
      Resultatet er en vanskabning som hverken er fugl eller fisk. Det med at
      overtale eller hjernevaske børn til at lade sig operere og indtage kemiske
      midler, udspringer af sindssyge og perverse vrangforestillinger, og der
      er hver gang tale om en forbrydelse efterfulgt af en tragedie. At Harris
      og Walz støtter den slags, beviser at de er uegnede til at beklæde embeder.

  34. Karsten Jensen

    Trump i frit fald

    Dag for dag kommer der den ene mærkelige udtalelse efter den anden fra Trump. Selv de, der siger de vil stemme på ham oplyser, at de vil holde sig for næsen, når de sætter krydset.

    Manden er udenfor terapeutisk rækkevidde, og alle der arbejder sammen med ham, løber skrigende ud af døren efter kort tid. Vanviddet er evident. Kun de mest forblændede fortsætter idoldyrkelsen.

    Kun sørgeligt at demokraterne ikke stiller med mere troværdige kandidater. Kamala Harris virker også til at ha en skrue løs. Mange der arbejdede sammen med hende flygtede også efter kort tid.

    Stakkels amerikanere……svigtet af de to store partier…ligesom vi i Danmark er blevet svigtet af typer som Pierre de Plat aka Lars Løkke og skrigeskinkebededagsferietyven Mette F.

    1. Set fra toppen af himmelbjerget

      Nå, nu skiftes de tre siamesiske
      trillinger NP, PS og HP til at fylde os med falske citater og deres personlige
      misforståelser, neuroser og psykoser.

      F.eks. er Trump ikke illoyal overfor Europa, som NP påstår 11.47. Han har
      blot sagt at hvis Nato-landene ikke på deres forsvar vil bruge de 2% som
      de har forpligtet sig til, så skal de ikke forvente at Nato og USA vil være
      barnepige og skjold for dem. Kort sagt, gider du ikke passe på dig selv,
      gider du ikke være solidarisk med os, vil vi heller ikke være solidariske
      med dig. Hold op med at gøre grin med løfter og aftaler, så er vi stadig
      parat til at hjælpe jer. Set fra USA er der tale om sund fornuft, ret og
      rimelighed.

      At Trump ikke er hoppet med på klima-vognen og co2-løgnen viser at
      han har gennemskuet hvad det drejer sig om: humbug, særinteresser
      og rød omstilling.

      Man kunne give mange andre eksempler på at NP fordrejer tingene.
      Co2 er en luftart som ikke kan undværes. Uden den ingen fotosyntese
      og ingen planter. Alle mennesker ville dø af sult uden co2.

  35. Karl Martell

    I 2035 dukkede der pludseligt nogle, tydeligvis ikke danskere, op foran vores hus, de ville have husly, de var oprindelig fra Lolland. Nu boede de i Odense. De havde været involveret i en bandekamp om at sælge illegalt flødeis. Flødeis var jo blevet forbudt i 2030, da man havde fundet ud af, at det kunne give åreforkalkning. Men folk ville have flødeis! Og det solgte strygende illegalt på gaderne. Det var der flere som havde fundet ud af, og nu kæmpede de om de attraktive pladser til at sælge flødeis. Der havde været skud og knivstikkeri og nu søgte de altså asyl i min kælder.
    Hvorfor kom de helt til Vestjylland, de kunne jo bare være taget til Middelfart eller Svendborg, men nu stod de så her i Vestjylland. Kommunen forklarede, at da vi havde et værelse i kælderen, måtte vi stille det til rådighed. Ind flyttede familien Far Mor to grandvoksne sønner og en datter tror vi nok, for hun havde en sæk over hovedet.
    Straks begyndte de nyankommede at stille krav. De troede åbenbart på en gud, som engang i tidernes morgen var hoppet på et kosteskaft i Nakskov og var fløjet til bloksbjerg og derfor mente de, at de havde ret til Lolland og de råbte hele tiden fra Guldborgsund til Østersøen.
    De beklagede sig over, at der ikke var bruseforhæng, men bare en glasvæg på badeværelset, og da vi måtte dele køleskab, blev de utrolig sure over, at vi havde marmelade stående, for deres gud forbød alt marmelade og syltetøj. Der går nu forlydender om, at nogle tilhængere af deres religion har væltet marmeladehylderne i det lokale supermarked og at de har truet personalet til ikke, at sælge marmelade og syltetøj, og nu tør de ikke længere sælge marmelade. Jeg bemærkede også at hylden med Den Gamle Fabrik vær væk.
    Familien har nu fået flere børn og forlanger, at flytte ovenpå. Der er bedre plads og vi er jo bare to, som sagtens kan bo i værelset i kælderen.
    Da vi stildede os på bagbenene troppede forældrene op og forklarede, at det forstod de udemærket, men at de i så fald ikke kunne garanterer hvad de hærdestore drenge så ville gøre.
    Hvordan det endte vil jeg overlade til fantasien. Men enhver lighed med virkeligheden passer naturligvis ikke.

    1. Co2 skræk-propagandaen drives af særinteresser

      Når NP beskylder folk for at være
      klima-benægtere, skyldes det antagelig at NP aldrig har gidet at
      sætte sig ind i klimadannelsen. Han forstår derfor ikke det med solen,
      den kosmiske ståling, oceanerne, skyerne, co2 og fotosyntesen. Og
      så er det jo let at tro på DR som cirka 200 gange om ugen sender
      skrækpropaganda om co2. Den er med i mange radio-aviser og
      mange særlige klima-programmer, “Guld og grønne skove”, “Vildt
      naturligt”, “Røven af 4. division” osv. Igen og igen er der indslag om
      skovbrande, oversvømmelser, orkaner, lynnedslag og hedebølger.
      Man kan næsten ikke undgå at få indtryk af at det er vigtigt og meget
      nødvendigt at komme i gang med store co2-afgifter og tvang overfor
      forbrugerne, landmændene, bilisterne og dem som godt kan lide en
      god okse- eller flæskesteg mv.

      Problemet er bare at co2 ikke har noget at gøre med klima-dannelsen.
      Co2 er et neutralt molekyle hvad vind og vejr angår. Derfor bygger den
      store klima-kampagne på fup, og hvis ikke vælgerne var så uvidende og
      ugidelige, havde de forlængst gennemskuet de enorme mængder af
      nonsens og kvarte sandheder. Hvormed man bl.a. søger at skræmme
      folk til at støtte røde og radikale partier. Og til at støtte vindmøllerne
      og købe el-bilerne. Se PragerU.

  36. Niels O

    En gammel mand – i området hvor jeg bor – er netop afgået ved døden.

    Han sad stort set hver dag og brølede ad sit tv om indvandrere, så alle vi andre kunne høre det på trods af hans altid lukkede vinduer og nedrullede gardiner. Selv på en varm sommerdag.

    Det var altid med en blanding af grin og vemod, at vi andre nikkede hen mod hans bolig, når han gik i gang.

    Den stakkels mand, der var så forfulgt af indvandrere, har nu fået fred.

    Gad vide, om han også skrev på denne blog, som så mange andre ligesindede. Måske var han iført netundertrøje. Jeg ved det ikke. Men nemt at forestille sig.

    1. Frænde er frænde værst

      Endnu en frit opfundet røverhistorie
      fra gak-gak humanisten Niels O, der ikke kan forstå at nogle danskere
      er bekymrede over udsigten til at blive fortrængt fra Danmark, deres
      folkehjem og fædreland.

      Niels O kan heller ikke begribe at danskere kan være utilfredse med at
      politikerne har marginaliseret dem og gjort dem til 2. rangs borgere i
      deres eget land.

      Og han kan slet ikke forstå at mange føler sig utrygge pga. den hastigt
      stigende kriminalitet og sundhedsvæsnets skrækkelige nedtur, osv., osv.

      I det hele taget er Niels O vist lidt af en dagdrømmer uden jordforbindelse.

      1. Niels O

        Helt så kreativ er jeg ikke, som du er, Bent A, til at opfinde historier. Men tak for interessen.

        Beklager, at det er sjældent gengældt. Jeg gider bare ikke læse megalange copy/paste indslag.

        Jeg læser også kun sjældent admins artikler, når det drejer sig om emnerne amerikansk præsidentvalg, indvandring og klima. Jeg ved, hvad der står.

        Men jeg kommer gerne med kommentarer. Og dokumentationer.

  37. Demografi og demokrati

    Som Prins Valiant fra Thule skriver 17/08/2024 at 09:40: “Det siger sig selv at hvis man kan styre valgets udfald ved at programmere optællings-maskinerne og ved at bruge falske stemmesedler, så er det ret ligegyldigt hvad det ægte og virkelige valgresultat er”.

    De nuværende amerikanske valg med udstrakt brug af ballot drop boxes uden vælger ID kontrol, kan ikke sammenlignes med valg før præsidentvalget i 2020. Valgdeltagelsen steg i 2020 med én gang*. Der er nemlig tale om en helt anderledes valghandling ved amerikanske valg siden præsidentvalget i 2020, hvor man droppede kravet om at vælgerens identitet og stemmeret skal kontrolleres ved stemmeafgivningen. Det blev dengang droppet med begrundelse i faren for coronasmitte.
    53% af vælgerne bor i stater, der anvender ballot drop boxes uden ID kontrol af hvem, der putter stemmesedler i kassen. Med ballot drop boxes er der ikke kontrol af, hvem der afleverer stemmesedler, som der er på et valgsted (og som vi kender fra danske folketings-og kommunevalg)
    Altså er ingen kontrol derovre af om vedkommende har stemmeret og af hvor mange stemmesedler hun/han putter i den lokalt opstillede ballot drop box. I nogle stater er det lovligt at aflevere flere stemmesedler i ballot drop boxene f.eks nogen man afleverer for familien eller naboer eller nogen man har samlet ind fra andre med det formål at putte dem i ballot drop boxen.

    Min konklusion: Demokraterne med den nuværende vicepræsident Kamala Harris som præsidentkandidat, kontrollerer presse og tv, så jeg tror ikke Donald Trump bliver præsident for anden gang. Med MSMs enorme tryk af anti-Trump mediehetz og ved at bruge drop boxes i stater styret af det Demokratiske Parti, bliver der med ret stor sandsynlighed flertal for Kamala Harris ved præsidentvalget tirsdag den 5. november 2024.

    *Valgene i 2018, 2020 og 2022 havde den højeste valgdeltagelse i USA af den type valg i årtier. Det blev registreret at omkring to tredjedele (66 %) af den stemmeberettigede befolkning stemte ved præsidentvalget i 2020. Det var den højeste valgdeltagelse for noget nationalt valg siden 1900. Valget i 2018 (49 % valgdeltagelse) havde den højeste valgdeltagelse for et midtvejsvalg siden 1914. Selv valgdeltagelsen ved midtvejsvalget i 2022 med en lidt lavere procentdel på 46 %, oversteg valgdeltagelsen ved alle midtvejsvalg siden 1970. (Oversat klip fra Pew Report Report 12. juli 2023)
    https://www.pewresearch.org/politics/2023/07/12/voter-turnout-2018-2022/

    1. Hvis der stadig findes ælige valg....?

      Valgdeltagelsen kan jo sagtens
      blive stor, når man kan lægge et par millioner falske stemmer oveni,
      og maskinerne kan fjernstyres til at vise en høj valgdeltagelse. Men
      hvis den katastrofale duo Harris og Walz “vinder” valget, kan det
      tænkes at flere stater vil melde sig ud af de forenede stater, og det
      kan igen føre til voldsomme og blodige konflikter, evt. borgerkrig.

    2. Hvis der stadig findes ærlige valg....?

      Valgdeltagelsen kan jo sagtens
      blive stor, når man kan lægge et par millioner falske stemmer oveni,
      og maskinerne kan fjernstyres til at vise en høj valgdeltagelse. Men
      hvis den katastrofale duo Harris og Walz “vinder” valget, kan det
      tænkes at flere stater vil melde sig ud af de forenede stater, og det
      kan igen føre til voldsomme og blodige konflikter, evt. borgerkrig.

    3. Niels O

      “Overall, we rate Pew Research as Least Biased and Very High for factual reporting due to excellent sourcing.”

      https://mediabiasfactcheck.com/pew-research/

      Det var da helt fantastisk at se en reference til en pålidelig kilde herinde i dette kommentarspor, der er totalt domineret af nationalister og trumpister.

  38. Blot et par bemærkninger

    Hvis democrats vinder, betyder det måske
    at Obummer Hussein får sin 4. periode som den uofficielle,
    men egentlige magthaver i USA. En slags trojansk hest eller
    grå eminence, der i det skjulte trækker i trådene.

  39. Piotr

    Lars Hedegaard har den 16. august 2024, skrevet et læseværdigt indlæg på Document : “Nedtur USA”
    Det sætter tingene plads med fakta samt kloge kommentarer.
    Brug ikke tid på TROLLens sleske/falske, løgn & syge fantasier.
    P.

    1. Niels Poulsen

      Det er utroligt, at marxisten over alle marxister i Danmark, Lars Hedegaard, er blevet orakel for de sidste af de sidste på den yderste højrefløj.

      Hvil i fred.

      1. Vi slår dig ihjel. Lev med det

        I modsætning til NP er LH blevet klogere
        med tiden, og har indset at kommunisme og radikal politik er
        er dødens pølse. En syg og forældet ideologi der har været
        til pine og rædsel for millioner af voksne og børn i over 50
        lande. Det er utroligt at marxismen stadig har tilhængere,
        efter så mange landes dårlige og blodige erfaringer.

      2. Vi slår dig ihjel. Lev med det.

        I modsætning til NP er LH blevet klogere
        med tiden, og har indset at kommunisme og radikal politik er
        er dødens pølse. En syg og forældet ideologi der har været
        til pine og rædsel for millioner af voksne og børn i over 50
        lande. Det er utroligt at marxismen stadig har tilhængere,
        efter så mange landes dårlige og blodige erfaringer.

        1. Niels Poulsen

          Det er meget utrygt, at I truer med at slå mig ihjel.

          1. Rettelse

            Nå, ja, det gør vi jo ikke,
            vi finder dig da sjov og underholdende, og
            det er ikke dig nogen sigter til, det er kun hvad
            nazistisk, kommunistisk og islamistisk ideologi
            vil, kort fortalt, gøre ved enhver borger og
            enhver befolkning. Men en komisk figur som
            dig er jo blot fuld af misforståelser, og der er
            bestemt ingen her som ønsker at krumme et
            hår på dit lille forvirrede hoved. Du er fredet
            i klasse A. Vi bruger ord til at påvise dine mange
            fejltagelser, men derudove er vi fredelige og vi
            sendte dig gerne en pakke rosiner, småkager,
            chokoladestykker eller tudekiks, men mangler
            blot din adresse. Men under alle omstændig-
            heder er du jo i din gode ret til at bruge din
            ytringsfrihed til at optræde på slap line som
            disse debatters politiske klovn.

          2. Piotr

            TROLL ALERT!!!

            TROLLen bræer “Det er meget utrygt, at I truer med at slå mig ihjel.”
            Jeg ville også være vildt utryg, hvis jeg agerede som TROLL/ agitator. Fuldt forståeligt!

            MEN, det er sådan, at en Patriot aldrig ville bruge så meget som en kugle, på en TROLL. Det ville være det rene spild!
            Velvidende at TROLLens egne står for dette, når tid er.
            Det er sådan nazistisk, kommunistisk og islamistisk ideologi/ regimer foreskriver, når TROLLen er slidt op.

            P.

        2. Piotr

          @ Vi slår dig ihjel. Lev med det. 18/08/2024 at 22:10
          Vi takker & bukker, for velskrevet replik.

          Et fakta & sandhed på en gang, det er for meget for en TROLL, der hjernevasket så meget, at der intet er tilbage, i denne en-cellede skabning.
          Eneste forventning er, at TROLLen bliver udrenset af sine egne, præcis som creepy-Joe blev af Nancy og som Sinwar gør med sine pestilensere, der ikke stiller op som levende skjolde.

          Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
          Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
          P.

  40. Blot et par bemærkninger

    Der er i dag, 18-8-24, henved 20 videoer,
    billeder og opslag hos Hodja. De viser at Harris og Walz er komplet
    umulige som ledere. Så NPs forsøg på at gøre dem bedre end Trump
    og Vance ligner et korthus der er klappet sammen, eller en klumpe-
    dumpe der forsøger sig med højdespring men rager overliggeren
    ned med næsen.

  41. Demografi og demokrati

    Korrektion/tilføjels->
    De nuværende amerikanske valg med udstrakt brug af ballot drop boxes uden vælger ID kontrol, kan ikke sammenlignes med valg før præsidentvalget i 2020.
    56 % (!) af vælgerne bor i stater, der anvender ballot drop boxes uden ID kontrol af hvem, der putter stemmesedler i kassen.
    I nogle stater er det lovligt at aflevere flere stemmesedler i ballot drop boxene f.eks nogen man afleverer for familien eller naboer eller nogen man har samlet ind fra andre med det formål at putte dem i ballot drop boxen.
    Det er altovervejende stater, der ledes af det Demokratiske Parti, der vil bruge ballot drop boxes ved det kommende præsidentvalg tirsdag den 5. november 2024.
    De vil formodentlig opstille ballot drop box’ene tæt i stort antal fordelt på steder, hvor deres egne vælgere får kort vej til dem. Undersøgelser har vist at jo kortere vej der er til en ballot drop box, desto mere er man tilbøjelig til at gå hen og stemme og ikke blive sofavælger, som man plejer. Det gavner mest det Demokratiske Partis vælgere, siger vælgeranalyser.

    1. Demografi og demokrati

      Only in America? 🙂
      Hvad sker der efter det kommende præsidentvalg i USA tirsdag den 5. november 2024, hvis det Demokratike Parti får held med at ‘stjæle’ valget ved deres ‘valg fixing’ bla. med den udstrakte brug af og taktiske fordeling af ballot drop boxes?

      Utroværdige valg skaber mistillid et eksempel Venezuela-> “Der er beviser på, at Venezuelas valg blev stjålet – men vil Maduro gå af? Landets leder viser ingen tegn på det? Det er ikke nyt for Nicolás Maduro at blive anklaget for at forsøge at stjæle et præsidentvalg – USA beskrev hans påstand om at have vundet genvalg i 2018 som en “fornærmelse mod demokratiet” – men beviserne for sådanne påstande har aldrig før været så overvældende.
      Den siddende præsident Maduros fastholdelse af magten har en valgekspert beskrevet som “den største valgsvindel i Latinamerikas historie”.
      Uafhængige observatører er enige om, at dette valg aldrig ville blive retfærdigt og frit. Fra starten var valgprocessen plaget af uregelmæssigheder, ifølge den venezuelanske ngo Transparencia Electoral. På valgdagen fandt nogle vælgere f.eks ud af, at valgstederne var blevet flyttet uden varsel – nogle gange til valgsteder i andre områder – mens valgsteder i kvarterer, der historisk var massive tilhængere af Hugo Chaves – Maduros parikammerat og forgænger, som præsident – holdt åbent længe efter den officielle lukketid. (Oversatte klip fra the Guardian 6. august 2024)

  42. Wiens redning skete 1683

    Bøger som Gyldendals “Hitlers Krig”,
    skrevet af Henning Poulsen, og “Storm over Stillehavet” skrevet af
    Peter Harmsen, fortæller om den ufattelige ondskab og brutalitet
    som nazisterne og japanerne mv. udsatte civile befolkninger for.
    Også bøger om kommunismens udskejelser giver massevis af
    grufulde eksempler på mishandling af uskyldige børn og voksne .
    Endelig er der tonsvis af beretninger om grusomhederne i lande
    som Afghanistan, Pakistan, Iran, Somalia, Iraq, Uganda, Congo,
    Sudan, Syrien, Rwanda og Burundi samt ISIS/ISIL områderne.

    Bogen “1984” fortæller om hvordan man med løgnekampagner,
    tankepoliti og nærgående emsig overvågning kan skabe et samfund
    som kan terrorisere sine borgere døgnet rundt, under dække af at
    magthaverne er så velmenende og næstekærlige at de vil beskytte
    befolkningen mod alt ondt.

  43. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    DRs P1 havde i dag en debat om
    menneskerettigheder.

    Det korte af det lange var vistnok at Eva Flyvholm, Eva Smith og de
    andre venstre-orienterede som deltog i udsendelsen, var enige om
    at alle mulige forbrydere fra fjerne lande skal beskyttes så grundigt
    som overhovedet muligt af M-R, så de ikke bliver sendt retur til de
    lande de er kommet fra. Og så de ikke får straffe der svarer til
    deres forbrydelser.

    Det eneste der ikke skal beskyttes er danskernes M-R. EL og R
    ofrer jo gerne danskerne på et blodigt alter, hvis de står i vejen
    for de rødes planer om at lille Danmark skal redde hele verden.

    Iøvrigt kastes statsborgerskaber jo i grams til tusinder af migranter,
    så snart er det med udvisninger vel en saga blot.

    Hvad med at bygge et par fængsler mere, så udviste er bag tremmer
    til de rejser frivilligt. Nåh, nej, det er der ikke råd til. Og der mangler
    allerede 500 fængselsbetjente.

    Så hverdags-terroren med overfald, knivstik, skyderier, påsatte
    brande, svindelsager, tyverier, hjemmerøverier osv. samt
    folkeudskiftning vil naturligvis fortsætte.

  44. Niels Poulsen

    Der er nyt fra de underlige eksistenser, som har kuppet Det Republikanske Parti og kandiderer til magten i USA med deres antieuropæiske og prorussiske vision for verden.

    Det viser sig, at Trumps vicepræsidentkandidat, J.D. Vance, har en fortid som Drag Queen. Nettet flyder over med billeder af ham, hvor han iført blond paryk og kjole tilbyder sig til betragteren. Autenticiteten af billederne er blevet bekræftet.

    Folk må have den seksualitet, de nu engang har. Men hvad siger Bibelbæltet til Trumps vicepræsident? Vance lider tilsyneladende af en personlighedsforstyrrelse. Han har fundet ro med en indisk kvinde, fødemaskine for hans børn, samtidig med at han bærer mascara og angriber kvinders ret til abort.

    Det Republikanske Parti nu med en personlighedsforstyrret vicepræsidentkandidat fra LGBT. Kan det blive mere underligt?

    1. Privatdetektiven

      NP, hvor på nettet findes disse billeder?
      Hvem har bekræftet deres ægthed? Hvordan kan vi være sikre på at det
      ikke er modstandere af Trump og Vance som har brugt AI til at fremstille
      en falsk og misvisende video? Hvis du ikke svarer på disse spørgsmål, må
      vi indtil videre gå ud fra at der er tale om en iscenesat smædekampagne.

    2. Piotr

      TROLL ALERT!!!!

      Så kom dagens SVINER fra TROLLen NP! alias PH, KJ & PS……
      Som vanligt ingen links, som vanligt frie fantasier, løgn, hadefuld tale i håb om at ramme noget, men, som sædvane skudt forbi målet.
      Hvorfor TROLLen er så nedladende/hadefuld overfor kvinder må guderne vide, fik han ikke lov til at gå i brusebad med sin moder da hen var 14?
      Det fik creepy-Joe´s datter lov med sin “daddy” da hun var 14! føj for s….n!

      Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
      Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
      P.

    3. Niels Poulsen

      Man kan se fotografierne af J.D. Vance som Drag Queen ved at google J.D. Vance og Drag Queen og trykke på billeder. Det er Vances tidligere studiekammerater, som har bevidnet billedernes ægthed. De var selv til stede, da de blev taget.

      At J.D. bruger mascara, kan man se ved at google J.D. Vance og mascara og trykke på billeder.

      Jeg tror ikke, at Demokraterne vil bruge billederne mod Vance. Demokraterne respekterer det enkelte menneskes seksualitet – også transvestisme – modsat Republikanerne. Men mon ikke Tim Walz har en lun bemærkning i ærmet, når de to vicepræsidentkandidater snart mødes til debat?

      “Godt at se dig i et jakkesæt her til aften, Vance. Forstod I den?”

  45. Karl Martell

    Det er rystende, at læse om den uhyggelige massevoldtægtssag fra Aarhus, en helt tilfældig kvinde faldt i snak med en gruppe flygtninge øjensynligt fra Eritrea. De lokkede hende med op i en lejlighed i det centrale Aarhus hvor de gruppevoldtog hende.
    Nu ved vi at folk fra Eritrea er blandt de migranter som er mest kriminelle, specielt vold og voldtægtssager er der mange af i gruppen.
    Når vi nu ved det, er de politikere som har banet deres vej til Danmark ikke medskyldige? I mine øjne er de. Ikke alene er de bundnaive, de er også kyniske! For de vidste det!
    Egentligt er det underligt, at vi ikke får samme reaktion i Danmark, som englændernes reaktion på knivdrabet på de tre små piger i NordEngland.
    Hvornår er nok nok?

    1. Piotr

      @ Karl M.
      JO-vist, og nu vil LarsLORT have flere studerende fra Afrika til vort fædreland, jeg har glemt hvorfor, men sikkert noget med at vi har brug for dem.

      Sidste gang DK modtog studerende far Afrika, fordi de skulle lære at drive landbrug, endte de som alfonser & narkohandlere inde på Halmtorvet.
      De havde selv de prostituerede med fra fattige stammer i Nigeria, hvor de var blevet lovet fint job med fin indtægt.
      I stedet endte de som sexslaver, der var dømt il døden hvis de ikke betalte deres gæld til alfonserne/ de studerende. OG, blev de hjemsendt af danske myndigheder, til Nigeria, ville de også blive likvideret.

      Han er godtnok visionær ham Lars LORT.

      P.

    2. Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt

      Hvornår er nok nok? Svaret er
      sikkert at danskerne ALDRIG får nok af berigelsen. Danskerne har
      gennem 40 år bevist at de er lige så sløve, træge og tungnemme som
      svenskerne. Først når 90% af danskerne er forjaget eller udryddet, vil
      det begynde at dæmre for de sidste 10%. Men så vil det være for sent,
      alt for sent. Det højeste nutidens danskere har kræfter til, er at flytte
      krydser på en stemmeseddel. Der er nu ca. 1,5 millioner “berigere” i
      landet, og vi har kurs mod katastrofale tilstande med hverdags-terror
      som i Sverige. Oveni kommer at hele vores infrastruktur, sundheds-
      væsnet, den sociale velfærd, forsvaret, ældreplejen, fængselsvæsnet
      og børnehaverne osv. er ved at blive sparet sønder og sammen.
      Men danskerne er blevet et så tamt, feminiseret og hjernevasket
      folkefærd, at har de endelig lidt energi til overs, bruger de den på at
      sluge tv- og radio apparaternes løgne og kvarte sandheder.

  46. Fra yndigt land til kaos-stat og galeanstalt

    I en radio-udsendelse i dag
    var Eva Flyvholm fra EL meget optaget af om grove forbryderes
    værdighed og rettigheder blev respekteret af retssystemet. Ofrenes
    situation, rettigheder og værdighed interesserede hende ikke. Hun
    nævnte dem ikke med ét ord. I det hele taget er EL, R, SF og DR vist
    mere på forbrydernes end på ofrenes side.

  47. Danmark er et misrøgtet og misregeret landd

    MAN PISSER PÅ VORES
    BORGER- OG MENNESKE-RETTIGHEDER

    De radikale, enhedslisten, moderaterne og SF osv.
    går meget op i menneskerettighederne. De har en næsten
    religiøs tro på at M-R er løsningen på alle samfundsmæssige
    problemer. Men de svindler med M-R. For mens afrikanere og
    arabere samt røvere, voldsforbrydere og mordere tildeles store
    mængder af M-R, UDSLETTER man systematisk danskernes M-R.

    Udenlandske kriminelle har ret til liv, beskyttelse, retfærdighed,
    privatliv, familieliv, frihed, værdighed, hvile, en bolig, social tryghed,
    sundhed og pleje og diverse pengeydelser m.m. Men hvad har en
    dansker ret til? Nærmest ingenting !!!

    En dansk mand eller kvinde har ikke ret til liv og sundhed, som det
    fremgår af de lidelser og hundredvis af dødsfald som skyldes skandaløse
    forhold i sundhedsvæsnet.

    En dansk mand har ikke ret til familieliv. som det fremgår af skilsmisse-
    systemet. Børn gøres faderløse, deres M-R blæser man på. En danskers
    privatliv må gerne krænkes på det groveste, som det fremgår af FE-sagen.
    Danskeres ret til at drive et lovligt erhverv respekteres ikke, som det
    fremgår af mink-sagen og restriktionerne… danskeres ret til hvile, er S, V
    og M ligeglade med, som det fremgår af den slettede fridag…. og af den
    langt højere pensions-alder der er trukket ned over hovedet på arbejdere,
    lønmodtagere og selvstændige.

    Danskerne har ingen ret til en bolig, som antallet af hjemløse efter brande,
    skilsmisser, oversvømmelser, kronisk sygdom, stormfald og ulykker viser.
    Danskerne har ingen ret til beskyttelse mod tab af land, frihed, sikkerhed
    og eksistensgrundlag, som det fremgår af folkeudskiftningen. Ja, vi har end
    ikke ret til at blive beskyttet af grundloven, for den er man begyndt at se
    bort fra i de finere politiske cirkler og kliker.

    Hundredvis af millioner og milliarder af kroner sendes til udlandet eller
    fjolles væk, mens rets- og velfærdsstaten smuldrer fordi budgetterne
    rundbarberes med korte mellemrum. Til overs til danskerne er kun
    smuler, krummer og nedladende foragt.

  48. Der var engang et yndigt land

    Mette, Troels og Løkke har igen sendt penge
    til Ukraines Zelenski. Denne gang 800 millioner kr. Det er pengepakke nr. 20
    på 2 år. Samtidig er pengemangel i regionerne, kommunerne og andre steder
    årsag til nedskæringer, lukninger, forringelser og fyring af læger og sygeplejersker.

    Antallet af lejemordere der besøger Danmark stiger hastigt, ligesom antallet
    af voldsforbrydere på tålt ophold.

    Hos Hodja og 24nyt er der noget om hvordan marxisme, LGBTQ+, Priden og
    andre specielle sekter bruges til at nedbryde samfundet.

  49. der Adler

    Nej, det er ikke opløftende med alle de penge der er sendt til Ukraine. Jeg undrer mig bare, Inden krigen startede, var det et gennem korrupt land, det kan jeg ikke forestille mig bliver mindre er blevet mindsket, vel snarere tværtimod.
    Man kan kun undre sig, når vores gamle efter et langt arbejdsliv (40-50 år) er på smalkost.

    1. Karl Martell

      Hjælpen til Ukraine er en simpel nødvendighed! Det er således at Putin hidtil har gjort, som han siger, og det han siger er at han vil genoprette det sovjetiske imperium. Og at gøre Østeuropa til lydstater igen. Han vil rehabiliterer Stalin og taler om igen at kalde Volgograd for Stalingrad. Det er langt mere end bare et navneskifte. Putin er tidligere KGB agent og dybest set kommunist. Hvem står først for? Georgien måske, nogen af de Centralasiatiske Stanlande, eller måske Baltikum.
      Danmark er truet på to fronter. Først og farligst befolkningsudskiftning fra MENAPT landene og næst farligst russisk revanchisme. Og bare fordi Islamismen er den farligste bør vi ikke ignorerer Rusland.

  50. Demografi og demokrati

    Krim var blev tabt for Ukraine i 2014. NATO havde de facto allerede accepteret Ruslands annektion af Krim i februar og marts 2014, som en stiltiende accept af Ruslands historiske krav på halvøen.
    Jeg håber derfor republikaneren Donald Trump vinder præsidentvalget i USA tirsdag den 5. november 2024 og at han hurtigt får stoppet den nuværende krig i Ukraine.
    Efter min mening burde NATO øjeblikkeligt have stoppet den røde hær med fly, missiler og tropper, da den overskred grænsen til Ukraine den 24. februar 2022.
    NATO bør ikke lade Ukraine kæmpe alene til sidste ukrainer. Det er for fejt ! 🙁

    1. Karl Martell

      Det var Obamas uendeligt svage reaktion på anneksionen af Krim, som fik Putin til at tro at han bare kunne gøre som det passede ham i Ukraine.

  51. Demografi og demokrati

    PS til Demografi og demokrati 18/08/2024 at 17:48:
    “BREAKING: Georgias valgbestyrelse har godkendt en ny regel, der kræver, at hvert county (‘kommune’) ikke må godkende valget før manglende overensstemmelser er rettet. (Dvs ‘falske’ stemmesedler er frasorteret’. Min bemærkning, ‘Demografi og demokrati’). Georgias valgbestyrelse stemte 3-2 for en ny regel, der pålægger valgmedarbejdere at sammenligne det samlede antal afgivne stemmesedler med det samlede antal unikke vælger-id-numre i systemet. Denne regel har til formål at sikre, at enhver stemme afgivet i staten er legitim, og at eventuelle uoverensstemmelser undersøges grundigt, før valgresultater godkendes (..) Ifølge reglen forpligtes valgkredsene til at tilbageholde godkendelse af valgresultatet, indtil den formodede valgsvindel er fuldt ud undersøgt og korrigeret, hvis der findes uoverensstemmelser i et område, hvor antallet af stemmesedler overstiger antallet af identificerede unikke vælgere”
    (Oversat klip fra Gateway Pundit 19. august 2024)

    1. Europa og USA er nu i den største krise i over 75 år

      Hodja fortæller samme nyhed
      plus flere andre. Der er barske historier hos Snaphanen og Youtube.
      Hvad Ukraine angår, er der meget forskellige meninger på nettet om
      krigens årsag. Nogle artikler giver Biden en meget stor del af skylden
      for dens udbrud. Biden anklages for korruption m.m. i nogle videoer.

      Demografi lyder lidt som en politisk kandestøber der ikke
      forstår at risiko for atomkrig er en alvorlig sag. Og hvorfra henter
      Martell sine informationer om krigen? Fra MSM ? Iflg. Gravitas mv.
      kunne krigen nemt have været undgået. Det er en moralsk fallit for
      både Putin og Vesten at den kom i gang, iflg. nettet.

      Teorien om domino-brikker blev brugt som begrundelse for Vietnam-
      krigen, som sidenhen har vist sig at være en unødvendig krig. Den
      burde have nok have været forhindret. Episoden i Tonkin-bugten
      var antagelig et påskud brugt til at udvide konflikten mellem syd-
      og nordvietnam. Nettet og bøger fortæller om det militær-industri-
      elle kompleks i USA.

      Mange krige var onde og idiotiske fra starten. Læs f.eks. om de tyske
      angrebskrige i 1914 og 1939. (Shirers og Beevors bøger og “Hitlers
      krig” af Henning Poulsen) Og læs om Japans rablende vanvid og
      grusomme krigsforbrydelser fra 1930 og videre frem. (“Storm over
      Stillehavet”)

    2. Niels O

      “Overall, we rate The Gateway Pundit Questionable based on extreme right-wing bias, promotion of conspiracies, and numerous instances of publishing false (fake) news.”

      https://mediabiasfactcheck.com/the-gateway-pundit/

      1. Demografi og demokrati

        Georgias valgbestyrelse, der stemte 3-2 for den nye regel, der pålægger valgmedarbejdere at sammenligne det samlede antal afgivne stemmesedler med det samlede antal unikke vælger-id-numre i systemet. Det er selvfølgelig en fuldt lovlig beslutning af Georgias valgbestyrelse, som den har truffet. Det er fakta.

        1. Demografi og demokrati

          PS. Georgias valgbestyrelses beslutning er omtalt af utallige andre medier. Er de så også “Questionable based on extreme right-wing bias, promotion of conspiracies, and numerous instances of publishing false (fake) news”? 🙂

        2. P. Skov

          Det er den positive udlægning af sagen – men er det kun den validering, de skal udføre? Hvorfor skulle de 2 stemme imod en så indlysende rimelig regel?

          Den negative udlægning af samme nyhed er, at en lokal valgbestyrelse nu har fuld bemyndigelse til at forsinke certificering af valgresultatet efter forgodtbefindende (med eller uden beviser for svindel) – og dermed forsinke / forhindre hele statens certificering af valgresultatet. Konsekvenserne er uoverskuelige.

        3. Niels O

          Heri ligger bare en opfordring til læserne, at man lige krydstjekker oplysninger fra gatewaypundit hos andre og mere pålidelige kilder. Og ikke bare uden videre godtager påstande som sandheder.

          1. Demografi og demokrati

            Uanset diverse ‘udlægninger af sagen’ er det der skete fakta lissom i, hvad klokken er. Hvis man ikke kan acceptere fakta, er alt jo galopperende nonsens og fred være med det.

      2. Træt

        Overall, we rate Niels Nul as a strong enemy of the Danes – the real Danes, not Muslims and Negroes wrongfully granted citizenship

  52. Tennis-spilleren

    Det er altså ærgerligt at debatstriberne bliver
    så lange, at nærmest ingen orker at læse dem.
    Mange kommentarer er nok spild af tid, fordi ingen
    læser dem. Man kan godt forestille sig at der kun er
    et publikum på 3-4 personer til at læse dem fra i dag,
    udover dem som har skrevet dem. Eller er der flere?

    Forhåbentlig er en ny artikel af Aamund på vej

    1. Niels O

      “Det er altså ærgerligt at debatstriberne bliver
      så lange,”

      Ja, det er det, Bent A. Hvad vil du gøre ved det?

      1. Alle de gamle partier er utroværdige

        Hvis man ikke supplerer Aamunds artikler
        med Hodjas videoer, snyder man sig selv.

        I dag interessante oplysninger om tyranni i England,
        om LGBTQ+ idioti, om Lars Løkkes hyklerier, om valgsvindel,
        om at Mette er vendt på en tallerken, om at MSM er folkets
        fjender, om at Biden anklages for bedrageri, om jihadisters
        terror, osv.

        1. Niels O

          Bent A er som en sindssyg religiøs fanatiker. Sandheden kommer fra en bibel, der hedder noget med Hodja.

          1. Træt

            Sten og glashus, Niels Nul.

            Du så gerne hele den etnisk danske befolkning aflivet, hvis det kunne gavne “økonomien”

          2. Den synkende optimistjolle

            Mange politikere lader til at have
            det ligesådan. Hvis det kan gavne deres egen
            økonomi, sælger de gerne deres land og deres
            egne landsmænd til EU og invasionstropperne.
            Den fremadskridende besættelse og den hastige folkeudskiftning beviser det.

            Om lidt er vores land en filial af Afrika og omegn.

  53. Demografi og demokrati

    Glem MSM medie hypen. MSM har total Harris bias. Så du DR Deadline i går med den røde DR lejesvend Astrid Berg som studievært? Det var både nye og gamle røde DR lejesvende, der optrådte, bl.a med Lars Trier Mogensen live med en tom sal som baggrund, der hvor Demokraterne holder deres konvent. Det var som at se en Monty Python parodi version 02. Ret så morsomt 🙂

    Meningsmålingerne fra Rasmussen er de eneste, der er til at stole på. Derfor bruger statens Tv2 og DR andre evt som et uspecificeret gennemsnit af meningsmålinger. De fleste andre end Rasmussen’s er biased til støtte for Harris. Da jeg så DR Deadline i går med Astrid Berg som studievært, kom jeg til at tænke på den gamle kultfilm “Nu går den på Dagmar” (Dagmar=DR, politisk ukorrekt, undskyld) 🙂

    Rasmussen Torsdag den 15. august 2024
    Præsidentvalg valg 2024: Trump 49 %, Harris 45 %
    Tidligere præsident Donald Trump fortsætter med at føre over vicepræsident Kamala Harris, selvom demokraten Harris har indsnævret margenen en smule.

    Den seneste Rasmussen Reports nationale telefon- og onlineundersøgelse viser, at 49 % af de sandsynlige amerikanske vælgere ville stemme på Trump, mens 45 % ville stemme på Harris. Tre procent (3%) siger, at de ville stemme på en anden kandidat, og to procent (2%) er uafklarede. Disse resultater er kun lidt ændret fra for en uge siden, hvor Trump med 49 % førte med fem point over Harris, ser fik 44 %.

    1. Privatdetektiven

      De nuværende menings-målinger er
      ret ligegyldige og ikke værd at bruge mange ord. De kan se
      helt anderledes ud om 4-5 uger. Desuden kan vi ikke stole
      på målingerne. De bruges til propaganda. Det afgørende
      er om det lykkes at forhindre valgsvindel.

      1. Demografi og demokrati

        Enig i at mange målinger bruges til propaganda. Derfor skal man altid være kritisk. Men målingerne er når de er korrekt udført en slags strømpile (daglige engangs fotos) af hvordan Harris og Trump står. De bliver læst og opfattet mere eller mindre kritisk, men de vil altid være der, selvom mange slår syv kors for sig over dem. Så hvad skal man gøre? Se bort fra dem kan man ikke, fordi de påvirker nogle af vælgerne.

        Rasmussen Reports er ikke biased. Man kan tjekke online, hvordan de forklarer det. De er efter min mening klart uafhængige og de har så vidt jeg ved en track record mht at ramme rigtigt, der er udenfor konkurrence. De er ikke købt propaganda. Som de selv siger, så kunne de ikke overleve.

    2. Niels O

      “Meningsmålingerne fra Rasmussen er de eneste, der er til at stole på. ”

      “Overall, we rate Rasmussen Reports as Right-Center biased based on polling that slightly favors Republican candidates. We also rate them as Mostly Factual based on 78% accuracy in predictive polling.”

      https://mediabiasfactcheck.com/rasmussen-reports/

      Så Rasmussen er nogenlunde pålidelig.

      Men der er et hav af andre polls, der er “least biased”

      https://mediabiasfactcheck.com/page/1/?s=polls

      Så hvorfor ikke bruge dem?

      1. Træt

        Overall, we rate Niels Nul as a strong enemy of the ethnic Danes, probably because he’s not one of them.

  54. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    Politik er først og sidst hykleri,
    bluff, tom snak og tomme løfter. Igen og igen har politikerne sagt
    at de ønskede hårdere straffe for grov og bestialsk vold. Men det
    er aldrig blevet til noget, tværtimod. I 2011 ville Anders Fog have
    strengere straffe, i 2014 ville Lars Løkke have strengere straffe, men
    hvad er der kommet ud af det? Ingenting. Domme er oftest så milde
    at forbryderne griner. Fogh og Løkke talte om at retsvæsnet var for
    slapt, og nu taler Troels om det samme. Samtidig har domstolene
    fået lov til at sande til i bureaukrati og lange, lange ventetider. Og
    dommene for vold er en hån mod ofrene.

    Politikerne snakker hver dag om at der skal tilføres flere resourcer
    til dit, dat og dut. Og de praler ofte af at de har AFSAT milliarder til
    forbedringer. Men pengene kommer tit ikke videre, men bliver stående
    på kontoen, til de senere diskret ryger tilbage i statskassen.

    P1 i dag handlede om retsvæsnet, vold og ofrenes skader. Men
    dem der fik længst taletid, var tilhængerne af at det er frygtelig synd
    for forbryderne. (Og hvorfor bruger man ikke en halv time mere, i
    stedet for at debatterne altid afsnuppes og dem der ringer ind tit
    afbrydes efter meget kort tid, især hvis de siger noget der ikke passer
    radio-værtinden)

    At politikerne reelt ikke ønsker at beskytte danskerne mod vold og
    overfald er soleklart, når man betragter indstrømningen af jihadister.

    1. Træt

      De eneste strengere straffe, der er blevet pådømt, er f.eks. til den slovak, der håndfast afviste den nu afdøde papbøsses købte loverboys uønskede fysiske tilnærmelser og til den pattestive polak, der puffede let til Mette Mink

  55. Its a crazy, crazy world

    OM KORT TID KAN IRAN TRUE
    ISRAELS OG EUROPAS BYER MED UDSLETTELSE

    Konsekvenserne kan blive forfærdende.

    93 “svenske” børn hyret som lejemordere. Se Hodja.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *