TRANSKVINDER SKAL UD AF KVINDESPORTEN. HELT UD.

Ved de olympiske lege i Paris smadrede den algierske bokser Imane Kelif sin italienske modstander Angela Carini, så hun stærkt forslået måtte opgive efter kun 45 sekunders boksning. Grædende fortalte hun medierne, at hun aldrig var blevet ramt af så mange hårde slag på så kort tid. Nå ja, kan man indvende. Det er jo, hvad der sker i en boksering. Her er der dog den særlige omstændighed, at Caini er kvinde, men Kelif er mand. Eller en slags mand. Han er ikke transseksuel, men har levet hele sit liv som kvinde, fordi han vist nok er født med visse kvindelige kønstegn og mangler visse mandlige.  99,9 procent af alle fostre udvikler en klar enten mandlig eller kvindelig kønsidentitet, men så er der altså de 0,1 procent, der fødes med DSD (Disorder of Sex Development), altså personer, hvis køn ikke er entydigt udviklet. I gamle dage kaldte man disse mennesker for hermafroditter, som i Antikkens Grækenland var efterstræbt som et særligt seksuelt raffinement Det kan være personer med en vagina, men i stedet for ovarier ligger der indkapslet et sæt testikler. Der er mange kombinationsmuligheder, når naturen taber den genetiske kontrol og Imane Kelif er en af dem.

Hun kan imidlertid ikke løbe fra, at hun er udstyret med en XY-kromosomkombination og derfor biologisk er defineret som hankøn. Det kostede Kelif deltagelsen i VM i boksning sidste år, hvor hun blev diskvalificeret sammen med Taiwan- bokseren Lin Yu-Ting, idet de begge i en test afslørede XY-identitet og som derfor efter IBA’s regler (International Boxing Association) defineres som mænd. Ledelsen af Den Olympiske Komité (IOC) er imidlertid i tidens ånd progressiv og går ind for DEI- princippet (Mangfoldighed, Ligemageri og Inklusion) og kan ikke se det forkerte i, at den biologiske mand Kelif gennembankede kvinden Carini. IOC- præsidenten Thomas Bach, erklærede, at Kelif er født og opvokset som kvinde og står opført som kvinde i sit pas. Hun er derfor kvinde i olympisk forstand og kan fortsætte i turneringen. Alt sammen politisk korrekt og lige i tidens ånd. Bach blev støttet af Kelifs mor, der på tv naturligvis erklærede, at hendes datter var offer for sexistiske og racistiske angreb.

 Det er imidlertid en kendsgerning, at denne verdens XY-population i reglen er født med en lang række fysiske fordele i forhold til de biologiske kvinder. De har mere muskelmasse, stærkere knogler, større hjerte og lunger. Dette forhold ændrer sig ikke væsentligt, selv om mænd erklærer sig som kvinder og gennemgår kure, der nedbringer testosteronniveauet og øger østrogenprofilen. Imane Kelif kan kalde sig kvinde lige så meget ’hun’ vil, men det er tydeligt på fotos og video, at Kelif har en maskulin fysisk fremtræden med den kropsbygning og muskelmasse, mænd nu engang er udstyret med.

IOC har lagt sig ned som en dørmåtte for den aggressive regnbuebevægelse, der ikke er tilfreds med, at transkønnede i de vestlige samfund bliver accepteret og respekteret som alle andre. Man stopper ikke sin hidsige kampagne over for politikere og medier, før det at være transseksuel er accepteret som lige så normalt som at være heteroseksuel til trods for, at kun 0,05 af den danske befolkning identificerer sig som værende født med den ’forkerte’ krop ifølge den store sex-opinionsmåling foretaget for nylig af Aalborg Universitet og Statens Seruminstitut.

Debatten om den transseksuelle US- konkurrencesvømmer Lia Thomas viser, hvad de kvindelige sportsudøvere er oppe imod.  Thomas er født og opvokset som mand, men besluttede som 22-årig at blive kvinde. På det tidspunkt havde han ikke kunnet slå igennem i konkurrencen og var opført som kun nummer 462 på den amerikanske rangliste. Nu deltager han i kvindernes svømmestævner og er nr. 1 på ranglisten til stor forbitrelse for de kvindelige atleter, der ikke har en chance mod den fysisk overlegne Thomas, hvis ’karriere’ støttes varmt af USA’s progressive kræfter, som jo i dag helt dominerer det amerikanske samfund.

Det lader dog til at markante personligheder har fået nok af mediernes, politikernes og institutionernes logren for LBGT + tyrannerne.  Transkvinden Caitlyn  Jenner, der som manden Bruce Jenner vandt guld i mændenes tikamp ved OL i 1976 udtaler, at OIC burde skamme sig, fordi man nægter at beskytte  kvinders sikkerhed og ret til retfærdighed i kvindesporten. ” Alle med XY-kromosomer hører hjemme i  mændenes konkurrencer”, udtaler hun. Verdens bedste svømmer gennem tiderne, Michael Phelps, der svømmede 23 guldmedaljer hjem til USA, fordømmer ligeledes IOC. ” Vi må kræve lige og fair konkurrenceforhold for kvinderne. Alle har ret til deres kønsidentitet, men ikke i konkurrencesport”, siger han.

Den amerikanske, kvindelige elitesvømmer Riley Gaines har i flere år kæmpet ihærdigt for at udelukke transkønnede mænd fra kvindesporten, hvilket har gjort hende forhadt i hele det progressive USA. Gaines kommenterer IOC’s accept af transbokseren Imane Khan: ” IOC er ligeglade med den italienske bokser Angelica Carini, som kunne være blevet dræbt i ringen. Kvinder betyder ikke noget for IOC, som ikke mener at vi er værdige til lige konkurrenceforhold”

Det var USA’s tidligere udenrigsminister Madeleine Albright, der erklærede, at der var et særligt sted i helvede for kvinder, der ikke hjalp andre kvinder. I dag må vi nok erkende, at i den moderne  DEI- verden er der et særligt sted i helvede for kvinder, der ikke hjælper  mænd til at blive kvinder. Imens sejler Imane Kelif med IOC som ringdommer støt videre mod sin uundgåelige guldmedalje i kvindernes welterweight-klasse.

5. august 2024

151 Thoughts to “TRANSKVINDER SKAL UD AF KVINDESPORTEN. HELT UD.”

  1. Ole Madsen

    Det er besynderligt, at IBA og IOC har så forskellige kriterier for, hvem der er mand, og hvem der er kvinde. Hvis IOC var konsekvent, skulle XX-kvinder have tilladelse til at dope sig med testosteron.

    1. Niels Poulsen

      Det er et godt spørgsmål. IBA er russisk kontrolleret og i øvrigt udelukket fra OL. Præsidenten er en russer ved navn Umar Kremlev, som er en nær allieret af Putin. Imane Khelif deltog i verdensmesterskabet i boksning for kvinder i 2023 arrangeret af IBA. Hun blev diskvalificeret. da hun vandt over den russiske bokser Azalia Amineva og fik frataget sin bronzemedalje. IBA begrundede den kontroversielle afgørelse med, at testresultaterne viste, at Khelifs testosteronniveau var for højt. IBA vil ikke offentliggøre testresultaterne.

      1. Niels Poulsen

        Det er kun det russisk kontrollerede IBA, som påstår at have bevis for, at Khelif har XY-kromosomer og forhøjede testosteronværdier:

        In 2023, IBA president Umar Kremlev said that the disqualifications were because DNA tests “proved they had XY chromosomes”. The Washington Post stated, “It remains unclear what standards Khelif and Lin Yu Ting failed [in 2023] to lead to the disqualifications”, further writing, “There never has been evidence that […] Khelif […] had XY chromosomes or elevated levels of testosterone.”

        https://en.wikipedia.org/wiki/Imane_Khelif

        Putin smiler sit uhyggelige smil ved tanken om, hvordan han få sine nationalkonservative marionetdukker og trojanske heste i Vesten til at danse efter sin pibe.

        1. Københavner-snuden

          …. et særligt sted i helvede
          for kvinder, der ikke hjælper mænd til at blive kvinder – ???

          1. Wiens redning skete 1683

            Nu vrede og omfattende protester
            mod masseindvandringen i alle større
            engelske byer. Migrant-hoteller og
            politistationer er sat i brand. Mordene
            på tre småpiger og knivstik til ti andre
            børn i en børnehave, begået af en 2.
            generations afrikansk indvandrer, var
            dråben der fik bægeret til at løbe over.
            Video hos Hodja viser engelske byer i
            flammer, og Liverpool som en krigszone.
            Sammenstød mellem englændere og
            islamister, politiet i konflikt med begge
            parter. De største uroligheder i 50 år.

        2. Træt

          Tak for at opsummere løgnepressens sufflørkort. Wikipedia er ikke en uvildig kilde

          1. Niels Pouslen

            Kan du nævne en uvildig kilde?

          2. Træt

            Et retsmedicinsk laboratorium

    2. Its a crazy, crazy world

      VERDEN ER BLEVET VANVITTIG.
      EN NY IRRATIONEL OG SINDSSYG EPOKE ER BEGYNDT

      Vi er på vej ind i en ny samfunds- og verdensorden
      hvor dumheden, galskaben og ondskaben vil være uden grænser.

      Alt tyder på det. I Canada og Schweitz er forældre blevet arresteret for
      at have protesteret imod at LGBTQ+ folk ville eksperimentere med deres
      8-12 års børn. Man ville give børnene injektioner med kemikalier, hormoner
      og operationer der skulle gøre drenge til piger, og piger til drenge. Først
      blev børnene hjernevasket med at de nemt kunne skifte køn, og at det ville
      være godt for dem. Derefter skulle de så gennem en stor kur. Men for det
      første er det en infam løgn at man kan skifte køn, og for det andet vil børnene
      blive invalideret på livstid af en sådan kur. Men Trudeau og nogle psykopater
      i en kanton i Schweitz satte politiet ind mod forældre som prøvede at beskytte
      deres sønner og døtre mod de perverse typer fra LGBTQ+.

      Men der er mange andre eksempler på vanvid. Feks. at mænd kan stille op i
      en boksering for at kæmpe mod kvinder, bare manden påstår at han føler
      sig som en kvinde. (men hvad forhindrer kvinder i at sige nej til at deltage i
      den slags kampe??? Så hvad er problemet???)

      Prideparader, transer, bøsser, lesbiske, identitets-tosser,
      transvestitter, pædofile, drag-queens, rablende woke feminister,
      sodomister, normstormere og mandehadende pulverhekse finder
      mange masse-medier enormt interessante, selvom de kun udgør en
      eller tre procent af befolkningen. Journalister i flere lande forsøger
      endda at gøre det sygelige, sjældne og perverse til det normale og
      det rigtige. I Canada og USA er de kommet særlig langt i den retning.

      I DK brugte Politiken en forside og to hele avis-sider inde i bladet på at
      lade en kønsforvirret feminist udbrede sig om at der fandtes over 985
      forskellige køn.

      Krigen mod co2 er tudetosset og også et eksempel på vanvid
      og kynisk manipulation. Nettet har fremlagt beviser i rigelige mængder.

      Masseindvandringen er også et udslag af idioti, syg moral
      og forrykt tænkning i en række politiske partier og mediehuse.
      Og tankeløse, uvidende og glemsomme vælgere støtter de partier
      som fortsætter med at forandre Danmark til ukendelighed.

      Den kommunistiske familie-politik
      og børnepolitik er både vanvittig, pervers og ondskabsfuld.

      Covid “pandemien” var et resultat af perverse og psykopatiske
      personers snu planer der skulle berige dem med milliarder af dollars.
      Alt gik efter planen, men millioner af menneskers har betalt en høj pris
      for at lægge krop til kvaksalvernes lyssky transaktioner.

      DRs konstante hetz mod mænd er sygelig og hadefuld.

      Aflivningen af næsten en million ubekvemme danske
      børn er vel også ovre i afdelingen for rå udskejelser.

      Nedlæggelsen af landegrænserne og massetransporten af afrikanere
      og arabere til Europa, er vel også nærmest pervers. Med store færger
      sejlede EU 5000 asylanter ad gangen til Europa. (Frontex har altid kun
      været en narresut)

      De radikales og Venstres krig mod det danske landbrug er vanvittig.
      Nedbrydningen af velfærdsstaten, sundhedsvæsnet og demokratiet
      er antagelig en blanding af uduelighed og ondskab.

      Planerne om at afskaffe kontanterne og privatlivets fred er udtryk
      for magtsyge og perverse ønsker om at kunne skalte og valte med
      andre mennesker.

      De partier som med kommunisme/ radikal politik eller islamistisk
      indvandring vil gøre Europa til en filial af Afrika, støttes af massevis
      af vælgere. Et parti kan snyde folk i årevis og stadig have mange
      vælgere. Selv de værste vælgerbedragere kan blive ved med at
      være populære i brede kredse.

      Der er nu atombomber nok til at udslette menneskeheden på 1 dag.
      Næppe et udtryk for at menneskeheden er fornuftig eller har en høj moral.

      Man kunne blive ved længe endnu.

      1. Tennis-spilleren

        Se hvad der menes om Niels Poulsen
        og Niels O i den foregående debat “Ingen fred osv.”
        Begge beskrives som tilhængere af masseindvandring,
        afrikanisering og islamisering af Danmark. Begge er
        mest med for at afspore debatterne ved brug af halve
        og kvarte sandheder, modsigelser, fri fantasi og alle
        mulige bortforklaringer. Begge er antagelig fra R eller EL.

        1. Københavner-snuden

          Den foregående debat “Ingen fred i Mellemøsten”
          er mere væsentlig end denne som omhandler et
          meget lille problem. De ganske få kvinder der vil bokse
          kan jo løse problemet med de falske “kvinde”-boksere
          ved helt enkelt at nægte at stille op mod dem.

          Der er langt større og mere vedkommende ting på spil
          i nabo-debatten ved siden af, hvor nogle indlæg nederst
          i striben måske slet ikke er læst.

          1. Piotr

            @ Københavner-snuden. 05/08/2024 at 21:11

            Som MetteFUSK ofte udtaler: ” må jeg ikke bare lige sige”
            (udtalt, for bare ligsom at skjule hvor falsk hun er)

            Altså Københavner Snuden sætter jo fingeren på rette sted, med et rimeligt spørgsmål:
            Hvorfor nægter kvindelige boksere ikke at bokse mod mænd?
            Eller: Hvorfor stiller kvindelige bokser op til kampe i IBA regi, hvis IBA fusker med kromosomerne?

            Om IOC endelig skal være “woke”, for at imødekomme LGBTQ++ segmentet (eller hvad fanden de tosser nu kalder sig), så kunne IOC bare oprette en ny “kønsklasse” (ligesom man har vægtklasser) for alle de transer der har skiftet køn.
            Lad dem banke hinanden til plugfisk!

            Obs! alle disse mænd der skifter køn for at konkurrere i sportsgrene mod kvinder, er de største “fucking losers” på jord.
            Fordi, de kunne ikke klare sig i deres sportsgren mod mænd, men med de rigtige kromosomer, kunne/kan de vinde en medalje ved at konkurrere mod hunkønnet!

            Havde en fornemmelse af at IOC/Olmypic Games bl.a. stod for Fair Competitions og ikke mindst lighed mellem kønnene. MEN, NEJ! det drejer penge fra TV og CocaCola.

          2. Træt

            @Piotr
            De kvindelige sportsudøvere har brugt hele deres liv på at tilkæmpe sig deres position, og sponsorerne kræver at de stiller op, ellers betaler de ikke. Bedre at blive nr to efter en biologisk mand end slet ikke at komme på podiet

    3. Ole Madsen

      Imane Khelif kunne hurtigt afvise påstanden om, at hun har xy-kromosomer, ved at lade sine kønskromosomer blive fastlagt definitivt af et anerkendt neutralt kromosomlaboratorium og tillade, at resultatet blev offentliggjort.

      1. Niels Pouslen

        Det vil jeg ikke anbefale hende, for det vil være at danse efter russernes pibe, og det er der i forvejen så mange der gør.

        Det er imponerende, hvordan russerne kan sabotere OL i Paris, som de er udelukket fra på grund af deres ulovlige krig mod Ukraine, og uforståeligt at den yderste højrefløj i Vesten deler værdier med den mest skræmmende diktator efter Hitler.

        Hvad Putin har af drømme om verdensherredømmet. det omsætter Aamund til blogindlæg.

        Jeg beklager, jeg bliver mere og mere som Uffe Ellemann, Ronald Reagan og Winston Churchill. Jeg ønsker at være på de godes side mod de onde.

        Tak for ordet.

        1. Træt

          Dit russerkort var allerede slidt op for flere år siden

          1. Sandhed er bedre end løgn

            NP er dygtig til at modsige, betvivle og postulere
            på ret intelligente måder. Men desværre er han
            samtidig meget forskruet og præget af ideologiske
            vrangforestillinger. Han er islamist eller en radikal
            “tænker”. Hans mange kommentarer har nok kun
            det formål at forplumre debatterne.

  2. ino

    I skivende stund er jeg mere optaget af et dådyr og hendes unge der har forvildet sig ind på vores grund. Voldsomt søde dyr er de. Om de har X- eller Y-kromosomer i det rette antal, optager mig ikke.
    Men jeg synes ikke kvinder skal bokse mod mænd. Det er imod naturens orden.

    1. Niels O

      Illegale indvandrere, der er okay? ;o)

      Monty Python forudså boksning i Paris 2024:

      https://www.youtube.com/watch?v=Y77n–Af1qo

      1. ino

        Jeg har ikke hegn om min grund, så ingen er illegale så længe de overholder Allemansrätten.

        1. Niels Pouslen

          Det er – ironisk ment – et smukt hierarki, du etablerer. Dådyr over flygtninge fra Syrien og Ukraine.

          Det minder mig om, at de nazistiske vagter i koncentrationslejrene efter sigende behandlede deres schæferhunde og børn og koner humant. imens de gassede jøderne.

          Ærligt talt, er det ikke på tide at den yderste højrefløj bekender sig til de humanistiske værdier, som det moderne Vesteuropa bygger på?

          Det er bare et håb. I er jo glade for dyr, så hvorfor ikke mennesker?

          1. Træt

            Dådyr tjener et nyttigt formål i naturen.
            Syrere og andre perkere og negre gør ikke, i hvert fald ikke i Vesten

          2. Niels Pouslen

            Da jeg genlæste mine kommetarer fra i går her til morgen, tænkte jeg, at jeg gik for langt. Men når jeg læser dine svar, Træt, kan jeg se, at det ikke er tilfældet.

            Men selvfølgelig skal man have lov til at dele en uskyldig naturoplevelse uden at få et gok i nøden med nazi-referencer.

          3. Træt

            Nu holder jeg ferie på tredje uge her i herligt ikke-mangfoldige Polen.
            Du vil sikkert også kalde dem for Nazister, da de ikke brød sig om russiske og tyske ubudne gæster fra 1939-1945

          4. Niels Pouslen

            Kan opholdet ikke gøres permanent?

          5. Lise

            Det slidte Nazi-argument.
            Du er tilsyneladende uvidende om, hvad NAZI står for. Nazionalsocialismus. Ups. Det lyder rødt, og det er det også. Hitler var lidt til venstre for socialdemokratiet. Hans allierede var Socialdemokrati, Radikale og, ikke at forglemme, Muslim Brotherhood. Tak for kaffe for en samling destruktive kræfter.
            Så drop dine latterlige angreb på ‘den yderste højrefløj’ – den har ikke en sk.d at gøre med det. Den er vores eneste chance for at få rettet op på det morads I uvidende woke-fjolser har gjort hele Vesten til.

  3. Grim Shr. Reaper

    Fascinerende at Algeriet sendte sådant et kræ til OL. Lige så fascinerende er det, at der ikke er nogen, der har sørget for akut behov for at kræet tilses af en tandlæge. Atleterne bespises med økohundeæde. Kostplanen skulle åbenbart ikke godkendes af “kokke” m.v. der normalt sørger for bespisning af atleter.
    Åbningsshowet var grotesk. 0 sekunder OL er det foreløbigt blevet til og det forbliver nok sådan med mindre der diskes op med” must see ” travl tandlæge.

  4. Karl Martell

    Hmm. Rusland ruster på et niveau med Tyskland i 30erne, migranterne vælter ind over vores kontinent. Briterne har fået nok og kæmper imod. Svenskerne har overgivet sig og ligger flat ned med blottet strube!
    Og vi diskuterer hvad en mand og en kvinde er for noget, og den ene dag vil klimaet betyde klima som i Alaska, den næste dag vil klimaet blive som i SydFrankrig! Vælg selv. Det minder om det dekadente Rom lige før Romerrigets fald.
    Vi forstår åbenbart ikke hvad der er væsenligt og hvad der dybest set er ligegyldigt!

    1. Fremtiden kan blive totalitær, syntetisk og ubarmhjertig

      Martell. Fint indlæg. Rusland og Europa opruster, og USA er med
      i krige og konflikter som burde have været undgået. (Gravitas/Youtube)
      Vores lande fyldes med millioner af kulturfremmede, “takket” være frau
      Merkel, Ylva Johansson, Ursula og andre tossegode pladderhumanister.

      Briterne, både arbejder- og middelklassen,
      er blevet diskrimineret og mishandlet af den snakkende
      klasse i 25 år, og har nu fået nok. Fattigdom og sygdom har
      ramt mange millioner englændere, hundredtusinder bor på gaden,
      mens migranter bor gratis på luksus-hoteller. En del engelske byer er
      blevet til spøgelsesbyer med tomme butikker og forladte huse. Sidste år
      ankom over 700.000 indvandrere til landet via tunnellen og både. Ingen
      blev returneret. På fem år tre millioner flere arabere og afrikanere, men
      de “konservative” politikere og godhedsindustrien sagde at de var velkomne.
      Flere byer domineres af jihadister og bander fra Albanien, Bulgarien, Syrien,
      Somalia, Afghanistan, Pakistan, Tyrkiet, Gaza, Marokko og Rumænien etc.

      Klimaet er blevet en politisk sag der udnyttes af partier og sælgere af el-biler,
      vindmøller og atomkraft mv. Borgerne narres med løgne forklædt som
      videnskabelige sandheder.

      Ja, det ligner Romerrigets undergang. Der er lagt op til en blodig, grusom og
      barbarisk fremtid. For millioner af europæere er allerede nutiden noget af
      en ond drøm.

    2. Finn Jensen

      Karl Martell
      Godt indlæg, helt enig

    3. Piotr

      @ Kark Martell.

      Det er virkeligt sørgeligt, at fædrelandet&danskerne går så grum en skæbne i møde.
      Regimet synes derimod at det går strygende, fordi regimets medlemmer kan forsætte, dagligt med at Røv…e danskerne efter behov, majoriteten af danskerne mener åbenbart at det er helt fint.

      Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter og Orban!

  5. Flaben Fræk

    Tanten kolporterer, i dagens avis, frejdigt følgende udbasuneringer fra Aminata Amanda Corr: “Jeg har ikke sagt noget nedladende, hånligt, spydigt, ydmygende, ondskabsfuldt, hadsk, frelst, bedrevidende, opdragende, hysterisk, über-woke eller skadefro, baseret på gisninger, mavefornemmelser og kvalificerede gæt.
    For det er værd at huske, at omverdenen ikke har set dokumentation for Imane Kehlifs kromosomsammensætning.”

    Til den måbende læser: Aminata Amanda Corr er kandidat i Informationsvidenskab og Kulturformidling fra KU i 2018. – Informationsvidenskab!? – Herfra skal der lyde, rettet til chefredaktørerne- og lederkollegiet på Tanten, et rungende tak for rigeligt med kaffe…

    1. Vimmerby

      yup, youtube Chinese engineering, og man forstår at vesten efterhånden er et stort frilandsmuseum.

  6. Demografi og demokrati

    Jeg er stået helt af kønsdebatten. Som bekendt fra biologi er drenge og piger genetisk forskellige som hund og kat. Kromosomer indeholder kroppens arvemateriale (DNA), som fungerer som instrukser og koder til kroppens udseende og funktioner. Piger har to X-kromosomer, mens drenge har ét X- og ét Y-kromosom. Desuden, allerede i 7 uge begynder drengefostre af producere det mandelige kønshormon testoteron. Piger udvikler kønshormonet østrogen.

    Jeg gider ikke bruge tid på de “moderne køns perversiteter” og finder dem ikke engang underholdende. Som meget andet pseudopolitik, tror jeg, de er politisk medieskabte. Mediernes spinatfugle har brug for at flytte befolkningen rundt på gulvet med sensationer hver dag. De rører i vælgersuppen for at gøre vælgerne påvirkelige for samfundsændringer typisk i deres egen venstreorienterede retning. “Bevidstgørelse” kalder de det gudhjælpemig! 🙂

    1. Demografi og demokrati

      I øvrigt enig i at TRANSKVINDER SKAL UD AF KVINDESPORTEN. HELT UD.

  7. Den synkende optimistjolle

    Nu mange AFSLØRRENDE videoer
    hos Hodja. Den nye engelske statsminister får en ordentlig
    bredside i en af videoerne, hvor Starmer klædes af til skindet,
    og betegnes som en slags nynazist der er fuld af løgn. En anden
    video viser store dynger af el-biler der er skrottet. Og en tredje
    fortæller den fantastiske historie om hvorfor snigskytten der
    ramte Trump, fik fri bane og adgang og god tid til at forberede
    sit attentat.

    1. Piotr

      @Den synkende optimistjolle. 06/08/2024 at 12:25

      Ja det er spændende tider de går i møde vest på , in the UK.

      I Bruxelles er mafiaen, med den korrupte Ursula i spidsen, ved at skide grønne grise p.gr.a. situationen i UK. Tænk hvis det breder sig!

      Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter og Orban!

      1. De tre musketerer

        Piotr

        I DRs P1 havde de to rødkålshoveder
        og en gak-gak humanistisk kvinde til at forklare lytterne at det
        var misinformation der fik englænderne til at protestere i gaderne
        i 35 byer udover hele landet. Og kvinden var meget forarget over
        at nogle af de protesterende ikke nøjedes med at bære skilte og
        vifte med små flag. Hun forstod ikke at nogen kan miste besindelsen
        efter mord på hundredvis af børn og unge, efter årelang mishandling
        fra migranternes og politikernes side, efter magtmisbrug og svindel
        der har drevet 20-25% af englænderne ud i fattigdom, så de dårligt
        har råd til at spise sig mætte eller varme deres boliger op når det er
        koldt. Og hvis man bliver syg, er det slet ikke sikkert at der er hjælp
        at hente i s-v. Iøvrigt ville regeringen jo bare ignorere protesterne
        hvis de forløb helt roligt og fredeligt. Så ville Starmer have fortsat
        den politik der er i gang med at frarøve briterne deres land, og som
        har forpestet og forringet livet for store dele af befolkningen. Hvis
        englænderne vil overleve og være frie i et civiliseret samfund, er det
        nu eller aldrig. Sløv passivitet vil ende i jihad, terror og udryddelse
        af englænderne.

        1. Piotr

          @ De 3 Musketerer ( den ene ihvertfald!)

          Enig i dit skriv! MEN, hvorfor accepterer danskerne, at blive talt ned til & pisset på, af regimets propaganda central, DDR?

          Jeg kan slet slet ikke klare DDR længere, jeg kan ikke ha´ det i mit hoved, jeg får kvalme og hedeture (nej ikke ture på heden, men over ophedning!) bare ved synet/lyden.

          Jeg tror ikke det vare så lang tid før DDR bliver jævnet med jorden, og dem der arbejder derinde bliver rullet i tjære & fjer.

          Lad os nu se hvad det ender med “in the UK”.
          Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter og Orban! P.

          1. Nicolai

            Det er DDR for det er Det Det Er…

  8. der Adler

    @ Karl Martell “Hammeren”, 05:53

    Som man sagde indenfor militæret: “Bløde senge giver slappe drenge.” Man tigger ikke om sin ret, for sin ret kæmper man.

    1. Vindheksen

      Det tager mindst 20-25 år inden vi ser et særdeles forpjusket forsøg på, at jævne en moské med jorden i UK. Alle har har for mange små og store “privilegier” de føler de kan miste. Gammelmandssniksnakken vil bestå – o gram reel handling.

      1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

        England, Frankrig og Sverige er ligesom Danmark
        ved at blive til overbefolkede, udemokratiske og fremmedartede
        samfund, hærget af konflikter, fanatisme, mafiabander, inflation,
        smuldrende infrastruktur og velfærd. EU og regeringerne fører
        en politik som styrer landene mod uro og kaos, opløsning og forfald.
        Fremover vil mange flere borgere blive ofre for fattigdom, sygdom,
        uretfærdighed, magtmisbrug og kriminalitet.

        Men når vælgere bliver ved med at stemme på notoriske
        vælgerbedragere, når de bliver ved med at støtte folkefjendske
        og forrykte partier som de Radikale, Moderaterne, Venstre,
        Konservative, EL, S, SF osv., så er det jo håbløst. Alle disse
        partier er snakkemaskiner, der går ind for mere indvandring,
        folkeudskiftning, mere EU, mere bureaukrati, mindre frihed,
        spareøvelser, lukninger og nedskæringer osv., osv.

      2. Karl Martell

        Desværre er jeg sikker på, at vi vil se kirker jævnet med jorden inden vi ser moskeer jævnet med jorden. I Frankrig er der 200 skændinger af kirker årligt! Det er noget danske MSM holder fuldstændigt hemmeligt, for det skulle vi jo nødig opdage.
        Jeg siger ikke at Notre Dame branden var påsat, for det ved vi ikke, men 200 andre kirker er blevet skændet, herunder flere forsøgt antændt. I Danmark set vi ligeledes, at kirker skændes på den ene eller anden måde, så dybest set er det kun et spørgsmål om tid før en kirke brændes ned.

        1. Privatdetektiven

          Der er meget stærke indicier/beviser for at
          Notre Dame katedralen blev ødelagt af en påsat
          brand. En mand var kravlet op via et stillads og blev
          indfanget af et automatisk kamera, mens han hældte
          en vædske ned gennem en åbning i taget. Et stillads
          er nærmest en åben invitation til brandstiftere.
          (Hvordan startede mon Børsens brand?)

          1. Karl Martell

            Ny for mig, hvor har du det fra?

          2. Hvor er vi på vej hen?

            Massemedierne har med stor succés
            skjult, bagatelliseret og bortforklaret hvad der
            foregår i Europa. Derfor forstår de færreste
            europæere og danskere hvor alvorlig og farlig
            situationen er. At de fortier eller fordrejer
            hvad der sker i Frankrig, England, Sverige og
            Danmark, viser at MSM er blevet politikernes
            papegøjer og bugtalerdukker.

            Hvad vi skriver her eller hos Hodja osv. har
            næppe betydning. Danskernes store flertal
            vil sikkert sove videre, mens deres land går
            rabundus og de selv bliver udskiftet/ udraderet.

            Martell har ret i at det kun varer kort tid før
            det bliver endnu tydeligere at Danmark er ved
            at forsvinde. Og vindheksen ord om 0 gram
            handling, er tæt på at være sandt. Om kort
            tid er protesterne i England nok også forbi.

  9. der Adler

    Det er korrekt. Efter branden på Notre Dame, så man nogle ikke skarpe billeder fra kirken lige før den brændte, hvor 1-2 personer gik omkring. Det har man så ikke hørt mere til, ligesådan med den vandalisme der bliver udført på kirker rundt i Europa af muslimer.
    Dette har jeg for året 2019:
    Nîmes, Frankrig (5. februar): Tabernaklet i kirken Notre Dame des Enfant blev brudt op og det indviede alterbrød spredt ud over kirkegulvet. Væggene tilsmurt med fækalier.

    Glasgow, Skotland (28. april): Statuer i kirken Saint Simon blev smadret ved højlys dag og et Madonnabillede ødelagt.

    Orvieto, Italien (12 maj): Den mere end tusindår gamle kirke San Giovenale blev oversmurt med antikristent graffiti.

    Grossholbach, Tyskland (17. maj): En Jesusstatue blev brændt og der blev urineret på kirkeinventaret.

    Graz, Østrig (19. juni): En 45årig iraker satte ild til fire af byens kirker.

    Zaragoza, Spanien (16. november): Kirken Santo Sepulcro de Tauste blev plyndret og et Jesusstatue brændt.

    Scorrano, Italien (18. november): I en lokal kirke blev et gyldent halsbånd stjålet fra en Madonnastatue, kirkebøssen stjålet og gerningsmanden urinerede på altret. Altsammen optaget på en overvågningsvideo.

    Trondheim, Norge (27. november): Fire muslimer truede med at dræbe en gadeprædikant medmindre han ville omvende sig til Islam.

    Angående Børsen, så så man i anledning af en eller anden demonstration, et par mørke demonstranter der via stillads var kommet op på bygningen. Men om branden er påsat eller håndværkere er skyld i det, det skal jeg ikke kunne afgøre

    1. Wiens redning skete 1683

      IGNORANT PÅ SLAP LINE

      Herunder påstår NP at det kun er
      de europæiske landes egne oprindelige befolkninger der har startet
      bølgen af angreb på kirker. (Som er tiltaget i antal især de sidste fem
      år, i takt med tilstrømningen af asylanter. Nu antændes og afbrændes
      kirker i snesevis i Frankrig, Norge, England, Tyskland og Italien, eller de
      udsættes for hærværk)

      Mener NP også at det er højrefløjen der angriber børnehavebørn med
      knivstik? Og at det er højrefløjen/nynazister og hvide anarkister der rask væk
      overfalder skolebørn, kvinder, togrejsende, koncertgængere og cafégæster
      med knivstik, skudsalverog bomber? NP forsøg på at bortforklare terroren
      mod kirkerne osv. som hvid terror er latterlige.

  10. Niels Pouslen

    tsk tsk

    Hærværket mod kirker i Frankrig er begået af satanister, anarkister og nynazister.

    https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/fransk-kirker-profaneres-som-aldrig-foer

    Jesus (Isa) er en vigtig skikkelse i slam, om end han ikke er Guds Søn, men profet, måske den vigtigste efter Mohammed. Han nævnes 78 gange i Koranen.

    Hvorfor i alverden skulle rettroende muslimer sætte ild til deres egen profet? Det er kun de gudløse ignoranter på den yderste højrefløj som med misinformation, fake news og forfalske billeder og videoer forsøger at skabe denne løgn for at slå splid mellem kristne og muslimer i Vesten.

    I bliver mere og mere sølle. Senest med påstanden om, at demonstranterne bag urolighederne har et “rationale”.

    1. Niels Pouslen

      Vi tager den lige en gang igen:

      Det er kun de gudløse ignoranter på den yderste højrefløj som med misinformation, fake news og forfalskede billeder og videoer forsøger at skabe denne løgn for at slå splid mellem kristne og muslimer i Vesten.

      https://www.tjekdet.dk/faktatjek/griner-de-maend-mens-notre-dame-staar-i-flammer-eller-er-billedet-manipuleret

      I bliver mere og mere sølle. Senest med påstanden om, at demonstranterne bag urolighederne i Storbritannien har et “rationale” og er repræsentative for befolkningen.

      1. Its a crazy, crazy world

        Mere og mere lyder Niels Poulsen som
        en konvertit eller som en “nyttig idiot” fra R, EL eller “Alternativet”.

        Hans kommentarer ovenfor viser at NP er komplet
        uinteresseret i virkeligheden. Han foretrækker langt de
        fantasier og teorier som andre har hjernevasket ham med.

  11. der Adler

    @ Niels Poulsen – 15:48

    Du er total fakta resistent. Før sendte man nogle som dig i dårekisten. Har du samlet næring hos venligboerne eller andre dårekiste lemmer. Du er totalt uden for pædagogisk rækkevidde

    “Jesus (Isa) er en vigtig skikkelse i slam, om end han ikke er Guds Søn, men profet, måske den vigtigste efter Mohammed. Han nævnes 78 gange i Koranen.”

    Kristne og jøder er der snart ikke nogen tilbage af i Mellemøsten. Så kom ikke med alt dit ævl. Sunni-og shia bekæmper hinanden, og selv indenfor samme retning, så kæmper man klanvis mod hinanden.

    ”at muslimer læser den Hellige Koran, som fanden læser Biblen. I det første kapitel bliver muslimer opfordret til at lære om verden og til at lære at læse og skrive. Men flertallet af muslimer er ignoranter og analfabeter.”
    (Hamid El Mousti Ekstra Bladet, 19.8.2014 i ”nationen”.)

    ” Hvorfor i alverden skulle rettroende muslimer sætte ild til deres egen profet? ”
    Aner ikke hvad du mener.

    Har muslimerne ikke meget tilfælles med gøgen der skubber redens oprindelige afkom ud, eller med snylterne og parasitterne der lægger sit afkom i et andet levende. Er der nogen forskel på disse skadeddyr og muslimen der udnytter værtsfolkets godhed for egen vindings skyld ??
    Er muslimerne i Danmark overrepræsenteret på arbejdsmarkedet?? NEJ, er der nogen der tør eller har lyst til at ansætte en ung muslim fra en ghetto?
    Hvem ligger i bunden når man studerer karakterer fra folkeskolen??
    Hvem ligger i toppen af kriminal statistikkerne??
    Hvem iklæder sig førertrøjen når det gælder mængden og størrelsen af overførselsindkomster og svindel hermed ??
    Hvem rejser på ferie i det hjemland, hvor man påstår sig flygtet fra??
    Hvilken religion/isme kan ikke integreres i de vestlige lande??
    Hvilken religion har en overepræsentation af overfertilitet og analfabetisme , der medfører at de ikke er i stand til at forsørge sig selv ??
    Hvilken religion føler sig altid krænket, og kræver særrettigheder under devisen ”mig ha, du betale” ?
    Hvilken folkeslag er konstant i konflikt med sig selv og andre??
    Hvilken folkeslag og religion hører man konstant om i TV – avisen og diverse nyhedsformidlinger ??
    Hvilken religion undergraver og udnytter demokratiet i Danmark??
    Hvilken religion slår olympiske rekorder ved special undervisning grundet indavl?
    Hvilken religion kommer hovedparten af verdens terrorister fra??
    Hvilken religion beslaglægger/koster hvert år mindst 90 milliarder af danskerne skattekroner??
    Er der ikke en anden udvej end rundbordssamtale , samtaleterapi, dialog møder, forebyggende samtaler, respekt-pakke, bydelsmødre, opgangsambassadører, konfliktløsning, og posten endnu flere penge i ghettoerne og muslimskolerne (udklækningssteder for 5te kolonne virksomhed)???

    1. Niels Pouslen

      Jeg taler ikke om muslimers forhold til kristne og jøder, men om deres forhold til Jesus – Isa på arabisk.

      “I islam æres Isa som den sidste og største profet før Muhammed.”

      https://denstoredanske.lex.dk/Isa

      Hvorfor i alverden skulle de sætte ild til de bygninger, som huser statuer og malerier af deres profet?

      Muslimerne vil derimod gerne overtage kirkerne, som står tomme i Danmark, og lave dem om til moskeer.

      1. Den synkende optimistjolle

        Det er altsammen KONSPIRATIONSTEORIER

        (invasionen, besættelsen, folkeudskiftningen og
        den flerdoblede kriminalitet osv.)

        De kvarte sandheder som MSM leverer dag ud og dag ind,
        er hvad Niels P. efterplaprer i næsten alle sine skriverier.
        Han er naiv og uvidende som en landsbytosse fra Mols.

        AT MSM er blevet til løgnefabrikker og manipulerende foretagender
        har NP ikke opdaget, eller VIL han ikke forstå. Måske først og frem-
        mest fordi han er en varm tilhænger af multi-kulti, afrikanisering og
        islamisering.

        DR, TV2 og aviserne er alle købte af Chrborg, der er domineret af
        radikale politikere, som derfor ønsker at MSM skal støtte alle arter
        af radikal og “moderat” politik. Og den gå ud på at Danmark skal
        være en blanding af et kommunistisk og islamistisk samfund, fjern-
        styret fra Berlin og Bruxelles.

        I dag havde DRs P1 et langt indslag om at protesterne i England
        skyldtes konspirations-teorier og fake news/ falske nyheder på
        internettet. Når folk demonstrerer mod masseindvandringen,
        mordene på 3 små piger og lemlæstelsen af 10 andre børn, mod
        besættelsen af deres land, mod pakistaneres mishandlinger og
        sadistiske overgreb på tusinder af børn og voksne, mod favori-
        sering af migranter og systematisk diskriminering af den hvide
        befolkning, mod hospitalernes elendighed og den hastigt vok-
        sende kriminalitet og fattigdom, er det altsammen pgr. kon-
        spirations-teorier, racisme, misforståelser og løse rygter. Dem
        som demonstrerer er bøller, tosser og ekstremister, siger den
        nye engelske regering. (Hodja har video om den)

        Al modstand mod indvandring, LGBTQ-bevægelsen, klima- og
        co2 postulaterne, WHO politikken osv. skyldes propaganda og
        løgne fra den yderste ekstreme højrefløj. Siger DRs “Orientering”.
        Som også mener at Kamela Harris er meget bedre end Trump.

        At det hele nok ikke er så enkelt som DR mener, kan man måske
        komme til at forstå hvis man lytter til Nigel Farage og To..y R hos
        Hodja, Youtube og X mv.

      2. Karl Martell

        Du er godt nok svær at diskuterer med, for selv helt indlysende fakta benægter du! Der er ingen eller meget meget få jøder tilbage i MellemØsten og NordAfrika og kristenheden er efterhånden også væk. Du kan umuligt være uvidende om hvad der er sket med de kristne i MellemØsten, de koptiske kirker angribes med mellemrum og muslimske horder. Og det sker efterhånden også i Frankrig hvor kristne kirker, som før lå i kristne områder, men i dag ligger i no go zonerne jævnligt skændes og forsøgt brændt af.
        I lille Danmark har vi også haft angreb, kirken i Gellerup er jævnligt angrebet med grafitti, men hidtil er vi blevet forskånet for større angreb. Måske er der flere kommentatorer som kender til flere angreb, det er jo ikke ligefrem noget MSM slår stort op.

        1. Træt

          Kirken i Gellerup betaler beskyttelsespenge til et muslimsk sikkerhedsfirma.
          Samme mafiakoncept bruges i S-Toget på Vestegnen , med muslimske tryghedsvagter.
          Sygt. I stedet skulle vi have en snes Daniel Penny kloner , der kunne bringe musserne sammen med de lovede 72 runkne rosiner.

        2. Niels Pouslen

          “Måske er der flere kommentatorer som kender til flere angreb, det er jo ikke ligefrem noget MSM slår stort op.”

          “Karl Martell” er endnu engang kommet til kort i en debat og ønsker at bruge en livline: Er der ikke blandt de få tilbageværende på den yderste højrefløj, som har eksempler på, at det er muslimerne, som står bag de omfattende nedbrændingerne af kirker i Europa?

          1. Niels Pouslen

            Det er i øvrigt en fin konklusion på et blog-indlæg fra Aamund, som bygger på, at Putin har målt mandlige kromosomer hos en kvindelig bokser, efter hun besejrede en russer:

            Muslimerne sætter ild til de kristnes kirker, og jøderne dræber kristne børn og blander deres blod i påskebrødene.

            Er der nogensinde nogen, som har sagt, at I er underlige?

          2. Karl Martell

            Jeg er bekendt med en kirke i København som fik smidt noget brændbart på døren, det var en tung gammel trædør, så den blev kun sort. Jeg husker bare ikke hvilken.

          3. Tennis-spilleren

            NP vil ikke lade sig forstyrre
            eller forvirre af alle mulige fakta og kendsgerninger

            Niels Poulsen der ikke længere kan stave
            til sit eget navn, er sikker på at det er kristne
            som forfølger kristne og brænder deres kirker
            og forsamlingshuse ned. Det lyder mest sand-
            synligt i NPs ører. For jihadister og fanatiske
            islamister fra fredens ideologi kunne da ALDRIG
            finde på sådan noget. Aldrig nogensinde.

            At nettet har hundredvis af videoer og artikler
            om terror, overgreb og blodbade rokker ikke
            ved NPs meninger, for han har garanteret os
            at han aldrig vil besøge net-steder der ikke
            holder med jihadisterne.

          4. Et par kendsgerninger: den islamiske vandalisering af kirker og kapeller i Frankrig er veldokumenteret i medierne. Christian Daily beretter løbende om ødelæggelser af kristne bygninger og gravsteder i landet. i oktober 2020 kunne Voice of America og Deutsche Welle ( blandt mange andre) bringe nyheden om et islamisk attentat på en kirke i Provence med tre dødsofre blandt menigheden. Jesus er en ligegyldig figur i den islamiske ideologi og optræder kun som staffage og lokkemad for at få kristne til at konvertere. Islams tre hellige skrifter ( koranen, sira og hadith) blev først færdiggjort 250 år efter profetens død i 632. Abraham, Moses og Jesus er kun medtaget for lokke jøder og kristne til at konvertere.

          5. Frihed er det bedste guld

            Den her kommentar fra Aamund
            påviser jo sagligt, at det som Niels Poulsen
            skriver til os, er underlødigt ævl og vrøvl. NP
            er nu klædt af til skindet endnu en gang, og
            han står tilbage som en hykler, nar og løgner.

          6. Piotr

            TROLL Alert!!

            “TROLLen NP” er endnu engang kommet til kort i en debat og ønsker at bruge en livline fra EL/kommunisterne eller den Oikofobe sekt.
            Er der ikke blandt de få tilbageværende på den yderste extremistiske venstrefløj/AFA, som har eksempler på, at det er de kristne, som står bag de omfattende nedbrændingerne af kristne kirker i Europa?

            Fra en nyttig idiot, der søger ståsted!

  12. der Adler

    PRØV AT GÅ IND PÅ DENNE SIDE NIELS POULSEN.

    Europa: Antikristent hærværk nåede hidtil højeste niveau i …

    Gatestone Institute
    https://da.gatestoneinstitute.org › europa-antikristent-ha…
    12. jan. 2020 — Gennemgangen viser, at omkring 3.000 kristne kirker, skoler, kirkegårde og monumenter i Europa blev vandaliseret, plyndret eller ødelagt i løbet …
    Europa: Antikristent hærværk nåede hidtil højeste niveau i 2019
    af Soeren Kern
    12. Januar 2020

    Oprindelig engelsk tekst: Europe: Anti-Christian Attacks Reach All-Time High in 2019
    Oversat af Kirsten Valeur
    Europa: Antikristent hærværk nåede hidtil højeste niveau i …

    1. Niels Pouslen

      Der er ingen beviser i artiklen for, at det er muslimer som står bag angrebene.

    2. Niels O

      “Overall, we rate the Gatestone Institute Questionable based on extreme right-wing bias, promotion of propaganda and conspiracies, poor sourcing, a lack of transparency, and the publication of misleading or false information regarding Muslims.”

      https://mediabiasfactcheck.com/gatestone-institute/

      1. Piotr

        Nils NUL-bon stiller nu spørgsmål ved Mediabiasfactcheck:

        “Overall, we rate the Media Bias Fact Check, questionable based on extreme right-wing bias, promotion of propaganda and conspiracies, poor sourcing, a lack of transparency, and the publication of misleading or false information regarding Muslims.”

        Ja-ja Nils NUL-bon, og hvem står bag Media fact Check?
        Endnu en fantastisk One-liner fra Nullermannen.

        Direket Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban! P.

    3. Niels Pouslen

      Et godt eksempel på konspirationsteorier i Galveston Institutes artikel er følgende passage:

      “Gerningsmændene til de antikristne angreb – der inkluderer ildspåsættelse, defækation, vanhelligelse, plyndring, forhånelse, blasfemi, satanisme, tyveri, urinering og hærværk – pågribes sjældent. Når gerningsmænd pågribes, censurerer politiet og medierne ofte information om deres identitet og etniske baggrund (udokumenterede anklager mod politimyndigheder og den frie presse, min kommentar). Mange mistænkte påstås at have psykiske lidelser, og mange antikristne angreb bliver derfor ikke katagoriseret som hadforbrydelser.

      I Frankrig og Tyskland hænger stigningen i antikristne angreb sammen med den seneste tids masseindvandring fra den muslimske verden (udokumenterede anklager mod de muslimske minoriteter i Europa, min kommentar). Mangelen på officielle statistikker om gerningsmændene og deres motiver gør det umuligt at vide nøjagtigt hvor mange angreb, der kan tilskrives muslimsk modstand mod kristne eller den jihadistiske sag (angreb på retsstaten og myndighederne, som står for udarbejdelse af statistikker, min kommentar).”

      1. Københavner-snuden

        Niels Poulsen er måske fra en moske, en kult eller en sekt?
        Eller skriver måske fra en gummicelle? Hvor han har dannet
        en menighed sammen med Niels O og et par andre radikale?

        1. Tennis-spilleren

          NP vil ikke lade sig forstyrre
          eller forvirre af alle mulige fakta og kendsgerninger

          Niels Poulsen der ikke længere kan stave
          til sit eget navn, er sikker på at det er kristne
          som forfølger kristne og brænder deres kirker
          og forsamlingshuse ned. Det lyder mest sand-
          synligt i NPs ører. For jihadister og fanatiske
          islamister fra fredens ideologi kunne da ALDRIG
          finde på sådan noget. Aldrig nogensinde.

          At nettet har hundredvis af videoer og artikler
          om terror, overgreb og blodbade rokker ikke
          ved NPs meninger, for han har garanteret os
          at han aldrig vil besøge net-steder der ikke
          holder 100 procent med jihadisterne.

  13. Ole Madsen

    Det er svært at finde en flittigere kommentator end Niels Poulsen (efter 6/8 Niels Poulslen): 5/8 kl. 18:24 og 19:43; 6/8 kl. 18:32, 18:38 pg 19;13; 7/8 kl. 08:31, 15:48, 15:45 og 19:45; 8/8 kl. 06:12, 06:24, 06:67 og 07:07.

    1. Niels Pouslen

      Tak for de rosende ord.

      1. Sandhed er bedre end løgn

        NP er dygtig til at modsige, betvivle og postulere
        på ret intelligente måder. Men desværre er han
        samtidig meget forskruet og præget af ideologiske
        vrangforestillinger. Han er islamist eller en radikal
        “tænker”. Hans mange kommentarer har vel kun
        det formål at forplumre debatterne.

  14. Demografi og demokrati

    Så fik vi TRANSKVINDER UD AF KVINDESPORTEN. HELT UD. Mere?
    Hvad mon der sker i England, nu hvor den nye regering vil sætte hårdt ind?
    Så lige Deadline, hvor det ikke lykkedes DR-intervieweren, Astrid Berg, at skjule, at det drejer sig om folkelige demonstrationer mod muslimsk indvandring. (Det er der vist ingen, der er i tvivl om?) Morten Messerchmidt lod sig ikke manipulere af DR-intervieweren, Astrid Berg. Helt morsomt at se. Godt gået Morten Messeschmidt ! 🙂

    1. Demografi og demokrati

      Lidt OT og dog: Den woke popsanger Taylor Swift har aflyst alle sine koncerter i Østrig på grund af trusler om terrorangreb fra Allahs raske svende.
      Vi bliver ellers belært 24/7/365 af de røde statsmedier, at truslen altid kommer fra “højreekstremister”. (Klip fra replik af Revisoren 8. august 2024 09:19 til “Starmers løsning: 6.000 specialiserede politibetjente” Hodjanernes Blog 8. august 2024)

      1. Er partierne og mediene vores venner eller fjender?

        ..Nok mest det sidste…

        Niels Poulsen synes at vi er underlige,
        alle vi som ikke tror på hans fakta-resistente nonsens.

        Måske har NP for en gangs skyld ret. Vi er da underlige, når
        vi villigt underkaster os de woke feminister, når vi villigt sluger
        de mange løgne som som radio- og tv-apparaterne og aviserne
        disker op med, når vi frivilligt bliver ved med at stemme på partier
        som har snydt os igen og igen, og når vi roligt og apatisk ser til,
        mens vores land, liv og fremtid ødelægges med lumsk, lyssky,
        korrupt og hjernedød politik.

        Ja, vi danskere er underlige. Meget underlige. Så underlige at
        mange af os stemte på Lars Ulykke, Martin Ulidelig og Rosa Lund,
        eller på 18-22 årige klima-tosser.

      2. Er partierne og medierne vores venner eller fjender?

        ..Nok mest det sidste…

        Niels Poulsen synes at vi er underlige,
        alle vi som ikke tror på hans fakta-resistente nonsens.

        Måske har NP for en gangs skyld ret. Vi er da underlige, når
        vi villigt underkaster os de woke feminister, når vi villigt sluger
        de mange løgne som som radio- og tv-apparaterne og aviserne
        disker op med, når vi frivilligt bliver ved med at stemme på partier
        som har snydt os igen og igen, og når vi roligt og apatisk ser til,
        mens vores land, liv og fremtid ødelægges med lumsk, lyssky,
        korrupt og hjernedød politik.

        Ja, vi danskere er underlige. Meget underlige. Så underlige at
        mange af os stemte på Lars Ulykke, Martin Ulidelig og Rosa Lund,
        eller på 18-22 årige klima-tosser.

        1. Frihed er det bedste guld

          Kommentaren 12.37 fra Admin.
          påviser jo sagligt, at det som Niels Poulsen
          skriver til os, er underlødigt ævl og vrøvl. NP
          er nu klædt af til skindet endnu en gang, og
          han står tilbage som en hykler, nar og løgner.

      3. Demografi og demokrati

        …mere om at “Taylor Swift har aflyst alle sine koncerter i Østrig på grund af trusler om terrorangreb fra Allahs raske svende.” Korrekt.
        “Ifølge efterforskningen blev de to mistænkte radikaliserede via internettet,” sagde hr. Ruf. Han sagde, at den 19-årige havde aflagt “en troskabs ed” til Islamisk Stat i begyndelsen af ​​juli (..)Østrigske sikkerhedsmyndigheder siger, at en 19-årig, der blev anholdt onsdag, planlagde at dræbe “en stor skare mennesker” i et selvmordsangreb ved en Taylor Swift-koncert i Wien. Embedsmænd siger, at teenageren – som tidligere havde sværget troskab til Islamisk Stat (IS) – tilstod, at han “havde til hensigt at udføre et angreb ved hjælp af sprængstoffer og knive (..) Kilden rapporterede også, at han havde planlagt at køre en bil ind i mængden, der forventedes at samle sig uden for stadion (..) De afslørede også, at den hovedmistænkte – en østrigsk statsborger, der var født der, men som havde nordmakedonske forældre – for nylig havde ændret sit udseende og “tilpasset det til Islamisk Stats propaganda”, og havde forbrugt og delt islamistisk propaganda online.
        En anden mistænkt – en 17-årig østriger med tyrkisk eller kroatisk baggrund – var ansat i et firma, som ville have “leveret tjenester” på stadionet, hvor Swift skulle optræde.
        En 15-årig mistænkt har indtil videre nægtet at tale med myndighederne og var “i området” på stadion, da han blev anholdt”
        (oversatte klip fra BBC i dag. Two held in Vienna over Taylor Swift concert threat og Teen planned ‘explosives and knives’ attack at Swift concert)

  15. Vi slår dig ihjel. Lev med det.

    Vi giver også dit land, dine penge, din sikkerhed,
    jeres byer, jeres boliger og jeres fremtid væk til alverdens fremmede.

    1. Piotr

      @ Vi slår dig ihjel. Lev med det. 08/08/2024 at 08:45

      JA! Ingen tvivl om at det er MetteFUSK´ens agenda. Fint assisteret af LarsLORT!
      Så kan FUSKen med stolthed søge et fedt skattefrit job hos EU, NWO, Bilderbergerne, WHO eller WEF.
      FUSKen ska bare lige have “ausradiert” den danske stamme først, så er hun klar til trin på karrierer stigen.

      Spændende at se om oprøret i UK breder sig…

      Direket Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban! P.

  16. Niels Poulsen

    Jeg er naturligvis ikke enig i Admins kommentar kl.12.37.

    Påstandene er, at der sættes ild til kirker i Europa, og at muslimer står bag. Der er hverken belæg for den første påstand eller den anden. Admin nævner et terrorangreb på en kirke i Provence, men det var et angreb på kristne, og ikke selve kirken med dens fremstillinger af Jesus.

    Det er bemærkelsesværdigt, som de muslimske terrorister har undgået kirker og statuer og malerier af Jesus. Terrormålene for Al-Qaeda og Islamisk Stat var finanscentre, flyvemaskiner, jernbanestationer, avisredaktioner, spillesteder, julemarkeder og strandpromenader, men aldrig kirker.

    Misforstå mig ikke: Jeg fordømmer på det kraftigste de islamiske terrororganisationers drab på kristne, og jeg mener ikke, at de er repræsentanter for islam eller noget menneskeligt overhovedet. Men netop derfor er fraværet af angreb på Jesus endnu mere slående.

    Al-Qaeda truede på et tidspunkt med at dræbe den foregående pave, efter han havde holdt en konfrontatorisk tale, hvor han fordømte Muhammed og Islam. Men igen: Det var det katolske overhoved, og ikke Jesus som var terrormålet.

    Det er ikke korrekt, at Jesus er en inferiør skikkelse i Islam, men det er svært at måle, fordi der er billedforbud i Islam og hans “popularitet” blandt muslimer ikke kan aflæses i antallet af statuer og billeder. Men det er min vurdering, at alle rettroende muslimer bærer Jesus i deres hjerter, fordi han talte de svage menneskers sag, selv gennemgik lidelse, men bevarede kærligheden til medmennesket til det sidste: “I morgen er du med mig i Paradiset”.

    Tak for ordet.

    1. Tennis-spilleren

      Med ovenstående svada afslører
      Niels Poulsen sig selv som en fanatiker der er gået i selvsving.
      Han er uden realitetssans, uden evne til at tage imod argumenter,
      oplysninger eller fornuft. Han er som grammofonpladen hvor nålen
      kører i samme rille, som den ikke kan komme op af, fordi pick-up
      armen har sat sig fast. En mekanisk fejl der kræver en større
      reparation på et værksted.

      Desværre findes der i NPs tilfælde ikke noget værksted så avanceret,
      at det kan gøre noget ved hans hovedskader. Som antagelig skyldes
      at han mange gange er faldet ned fra puslebordet som lille, plus at
      han som voksen blev ramt af en tung tagsten oveni hovedet. Skaderne
      er uoprettelige.

      Dog kan NP måske opnå en vis anerkendelse, hvis han rejser til
      Nordkorea , Afghanistan, Somalia eller et Hamass område og tilbyder
      sin tjeneste. Evt. kan de bruge ham som en slags Goebbels eller spin-
      doktor. Det burde NP nok prøve, hvis han stadig drømmer om en karriere.
      (Eller har han allerede fået et job som studieobjekt i en anstalt for kugleskøre?)

      1. Tennis-spilleren

        Teksten ovenfor 19.53 var altså
        indsendt med en lige højre margen,
        men serveren synes altså at linjerne
        skal stå rodet og hulter til bulter. (?)

        1. Træt

          Fat det dog, Bent A
          Adskil afsnit, og KUN afsnit, med hårdt linjeskift, så ordner sidens automatik resten.

    2. Bortset fra at Jesu ord på korset: ” I morgen er du med mig i paradis” ikke figurerer i islams skrifter, da den islamiske ideologi ikke anerkender, at Jesus blev korsfæstet, men lader Jesus stige til Himmels på samme måde som profeten Muhammed.

      1. Niels Poulsen

        “Bortset fra at Jesu ord på korset: ” I morgen er du med mig i paradis” ikke figurerer i islams skrifter …”

        Det er faktisk ikke korrekt, da Jesus’ evangelium, på arabisk Injil, som vi kender fra de fire kanoniske versioner i Det Nye Testamente er et af de fire hellige skrifter i Islam.

        “Regardless of scholarly disagreement, Muslims commonly believe that Injil refers to a true Gospel, bestowed upon Jesus by God. Many Muslims believe that the Injil was revealed by God to Jesus in a manner comparable to the way the Quran was revealed to Muhammad; as presumed from passages in the Quran stating the gospel was a received message, such as:

        Then We caused Our messengers to follow in their footsteps; and We caused Jesus, son of Mary, to follow, and gave him the Gospel, and placed compassion and mercy in the hearts of those who followed him.”

        — Quran, sura 57

        Profeten Jesus, som roses i Koranen for at vække medfølelse og tilgivelse i menneskenes hjerter, hvorfor i alverden skulle muslimer brænde Hans huse ned i Europa? De, som gør, er ikke repræsentative for islam.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Gospel_in_Islam

  17. Karsten Jensen

    Vi er så trætte af muhammedanere her i Danmark

    Lad det være sagt straks. Muhammedanere hører til i muhammedanerland. Negre hører til i negerland. Og ørkensandalnegre hører til i ørkensandalnegerland. Hvis disse enkle regler blev overholdt, så havde vi ikke al den ballade, som vi har nu med overfyldte fængsler og afskårne hoveder af både børn, præster og skolelærere.

    Nu er importen af svenskboende ørkensandalnegre og somaliske gangstere også begyndt, og selv små negerbørnesoldater tager broen over for at myrde og slå ihjel.

    Justitsministeren er meget vred …og skuffet…. og vil slå hårdt ned på fænomenet. Han foreslår at udstationere fire danske overvægtige politier i Sverige for at forhindre invasionen af desperate voldspsykopatiske muhammedanere i at terrorisere danskerne. Det skal nok hjælpe.

    Måske var det bedre at anskaffe en skarpretterøkse og en huggeblok og gøre kort proces med enhver svenskboende muhammedaner som krydser grænsen til Danmark. Man er nødt til at proportionalisere forsvaret med angrebene.

    Se blot hvad der sker i England, når man ikke er rettidig omhyggelig. Så kommer der borgerkrig. Og det er jo langt værre.

    1. Set fra toppen af himmelbjerget

      Bare rolig. Alle vores politikere ser meget
      alvorligt på situationen, og vil nu begynde at lede efter nogle
      intelligente løsninger, ved brug af 179 externe konsulenter og
      svenske experter. Og der er indkøbt en hel sæk dialog kaffe-bønner.

      Altså behøver vi ikke være bekymrede.

    2. Piotr

      TROLL ALERT!!!!

      For lige at lægge et røgslør ud så tykt, at alle mister orienteringen, samt hvad de mener/tænker om islamister der terrorisere alt & alle i Europa.
      Skifter TROLLen NP nu navn til KJ, for at fremføre mere ordbræk & ævl/idioti, set fra det modsatte synspunkt, da TROLLen klart mærker, at hovedparten skribenterne her på bloggen ikke tager hen alvorligt, eller overhovedet orker at læse hens syge indlæg.

      TROLLen er kun for at skabe splid, terrorisere, spolerer en ærlig debat om rigets tilstand og ikke mindst desinformerer, så alting svarer til den sandhed det venstre(kommunistiske)-liberale/radigale segment ønsker, at terroriserer frie mennesker med.
      Eller, det de kalder demokrati når de har magten!

      Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
      P.

  18. There is something rotten in the state of Denmark

    Uhyggelige nyheder i aviserne m.m.

    Rekorder i knivstik , påsatte brande og skyderier. 25 lejemordere fra Sverige.

    Afghansk morder som her i DK slog 21-årig kvinde ihjel, er ikke blevet udvist,
    efter at han er blevet løsladt efter 8 års fængsel.

    Ældresagen og Dansk Industri ønsker centralisering af sundhedsvæsnet og
    ældreplejen. De ønsker med andre ord at der skal være endnu længere
    til s-v og den kommunale service. (Er de blevet tossede?)

    Forsvarsministeriets Materiel og indkøbsstyrelse magter ikke sine opgaver,
    iflg. Deloitte. EB i dag torsdag har en hel side om at alting sejler i styrelsen
    og at forsvaret ikke bliver bedre de første 3-5 år. Foreløbig fortsætter nedturen.

    Troels fra V har udnævnt Taankvist fra ejendoms skatte-skandalen til ny
    koncerndirektør for oprustningen. Troels tror at Taankvist har lært af sine
    mange store fejltagelser.

    Der er kaos i psykiatrien i Vest- og Sdr. Jylland. 80% af patienterne må
    vente alt for længe. 105 dage i snit. Det minder om kræft-, hjerte- og
    nyre-patienter som også måtte vente alt for længe.

    To galninge vil måske regere USA om kort tid, skriver Hodja.

    I DRs “Udsyn” hørte man en kvindelig “forsker” kvidre løs om at dem
    som skriver på sociale medier at de har mistet tilliden til det engelske
    og danske demokrati, er konspirations- og anti-myndigheds ekstremister
    som er fulde af lort. Hun fik også sagt nedsættende ting om Trump, Tommy
    R og almindelige mennesker osv. Det var som en lang pludren fra en
    marxistisk indoktrineret teoretiker. Hun mindede meget om Niels Poulsen.

    V og Troels, Lars og Moderaterne og Mette og S, syntes at alle skal betale
    co2 afgift. (DK er første land i verden der pålægger landbruget en sådan
    ekstra skat) Snart skal også forbrugerne og boligejerne betale mere,
    selvom de i forvejen plages med inflation og ringere pensioner.

    I DR er “ligestillingen” et hyppigt problem. Denne gang i en udsendelse
    om computere mv. Det var et stort problem for DR at der er flere mænd
    end kvinder som interesserer sig for teknologi. Ja, hvorfor helvede er
    mænd og kvinder ikke helt ens? Men det kan LGBTQ+ nok snart gøre
    noget ved, når både staten og DR støtter det glade vanvid.

  19. Blot en bemærkning

    Er der noget teknisk galt,
    siden linjerne inddeles så mærkeligt?

    1. Niels Poulsen

      Det er en fejl 40.

      1. Træt

        For en gangs skyld har du ret, “Niels Poulsen”

        Bent A bruger tvungent linjeskift midt i sine sætninger, som en uvidende førstegangsbruger af tekstbehandling i midtfirserne

  20. Demografi og demokrati

    De røde statsmedier, DR og Tv2 (nu med anti-Trump’eren Jesper Steinmetz i London), har hetzet mod demonstrationerne, der opstod efter en sort teenage dreng, der er anden generations indvandrer fra Rwanda, knivmyrdede 3 piger, Bebe King, 6, Elsie Dot Stancombe, 7, og 9-årige Alice Dasilva Aguiar. De blev stukket ihjel, mens de deltog i en dansetrænings fest med Taylor Swift-tema i byen Southport i UK. Han sårede 8 andre piger, hvoraf 5 i kritisk tilstand (ifølge CNN).
    Så også DR Deadline, hvor det trods alt mislykkedes for DR-intervieweren, Astrid Berg, at skjule, at det drejer sig om folkelige demonstrationer mod muslimsk indvandring og hvor Morten Messerschmidt, DF, heldigvis ikke lod sig manipulere af intervieweren.
    Og Taylor Swift har aflyst alle sine koncerter i Østrig på grund af trusler om terrorangreb fra ‘Allahs raske svende’, som ‘Revisoren’ galgenhumoristisk kaldte dem i en kommentar i Hodjanernes Blog 8. august 2024: “Vi bliver ellers belært 24/7/365 af de røde statsmedier, om at truslen altid kommer fra “højreekstremister”.
    De østrigske sikkerhedsmyndigheder siger, at den 19-årige, der blev anholdt, havde aflagt “en troskabs ed” til Islamisk Stat i begyndelsen af ​​juli. Han planlagde at dræbe “en stor skare mennesker” i et selvmordsangreb ved en Taylor Swift-koncert i Wien. Embedsmænd siger, at han tilstod, at han “havde til hensigt at udføre et angreb ved hjælp af sprængstoffer og knive og at han havde planlagt at køre en bil ind i mængden, der forventedes at samle sig uden for stadion. Den hovedmistænkte var en østrigsk statsborger, der havde nordmakedonske forældre. Han havde ændret sit udseende og “tilpasset det til Islamisk Stats propaganda”, og havde brugt og delt islamistisk propaganda online.
    En anden mistænkt – en 17-årig østriger med tyrkisk eller kroatisk baggrund – var ansat i et firma, som skulle have “leveret tjenester” på stadionet, hvor Taylor Swift skulle optræde. En 15-årig mistænkt har indtil videre nægtet at tale med myndighederne og var “i området” på stadion, da han blev anholdt”.
    (kilde CNN og BBC: Two held in Vienna over Taylor Swift concert threat og Teen planned ‘explosives and knives’ attack at Swift concert)

    1. DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk

      Partierne er blevet til snakkeklubber
      der konstant snakker om alt det gode
      de vil gøre for vælgerne og danskerne,
      samtidig med at de snigløber, røvrender,
      svigter, sjofler og ødelægger dem og fra-
      tager dem alt. Land, liv og fremtid.

      Een fornuftig mand, som f.eks. Aamund,
      kunne regere Danmark bedre end de 179.
      Men det er jo kun utopi.

      De radigale har overtaget. Jumboen styrter
      ned. De få overlevende vil have forbrændinger
      og svære kvæstelser.

    2. Niels Poulsen

      DR og TV2 er public service stationer.

      “… den autoritære statslige model, som dominerede de kommunistiske lande i efterkrigstiden, men nu stort set kun har overlevet i diktaturer i den tredje verden og i Kina. I denne model kontrollerer staten medierne direkte og bruger dem ofte til ideologisk propaganda.”

      Hvor er det groft at påstå, at vi har den model i Danmark.

      https://denstoredanske.lex.dk/tv_(Tv-selskaber)

      Ordet er frit for Morten Messerschmidt. Det er dig, som er autoritær, når du vil forhindre intervieweren i at stille kritiske spørgsmål.

      Det er i øvrigt ufrivilligt komisk, at du citerer BBC som sandhedsvidne, når den britiske public service station svarer 1 til 1 til den danske public service station DR.

      1. Piotr

        TROLL ALERT!!!

        TROLLene NP, KJ, PS & HP er dog det mest stupide på denne blog.
        10000% fakta-resistente.
        De har kun en sandhed, den de selv har fabrikeret ud fra MSM, Wikipedia og MSNBC/CNN. IDIOTER!

        Fakta er at MSM er købt af regimet i DK, der går dagligt instrukser fra Barbara ud til MSM om ,hvad MetteFUSK ønsker og hvad hun forventer af danske MSM.

        Derfor er det IKKE groft at påstå, at i DK kontrollere regimet MSM og anvender MSM, på præcis samme måde som kommunistiske lande i efterkrigstiden, og nu i diktaturer i den tredje verden og i Kina, UK, N-Korea & Venezuela.
        I denne model kontrollerer staten medierne direkte og bruger dem ofte til ideologisk propaganda.”

        Det er en meget præcis beskrivning af hvad der foregår i DK!

        Men men TROLLene har fået andre ordre fra deres Master fra kommunisterne EL, VS og den Oikofobe sekt de radiGALE. Get a life, MF!

        Astrid Berg er blot en af lakajerne i DDR, som udspekuleret med slesk tale, lægger en fælde for Messersmitten, og da han påpeger at DDR er et venstreorienteret medie, udbryder Astrid B. at hun ikke kan står for DDR´s politiske holdning/linie.
        HVilket vel er korrekt. MEN , ikke desto mindre er det Astrid B. der fremlægger denne politiske holdning, idet det er hende der sidder med manuskriptet/ spørgsmålene, samt hat foreberedt sig på at lægge en fælde for Messersmitten. Messeremitten gik dog ikke i fælden! hahahaha…..

        TROLLen med de 4 synonymer du er kra…… for DUM!

        Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter!
        Støt Paludan & Orban!
        P.

  21. Henrik Pedersen

    der Adler 08/08/2024 at 06:51 bruger Gatestone Institute som sandhedsvidne.

    Det er bare skudt forbi, for Gatestone Institute er notorisk fyldt med løgn.

    Læs eksempelvis artiklen: “Jihad mod kirker i Frankrig” https://da.gatestoneinstitute.org/20210/jihad-kirker-frankrig .

    Her kan man læse: “I juli 2023 satte muslimer ild til kirken Saint-Georges De La Haye i Descartes, Frankrig, som er fra 1100-tallet.”

    Det er et falsum. Det var et lyn, som slog ned i kirkens klokketårn, der antændte branden.

    1. Piotr

      TROLL ALERT!!!!!
      TROLLen HP alias PS, din NAR!
      Påstand: “Det var et lyn, som slog ned i Saint-Georges De La Haye i Descartes, Frankrig, klokketårn, der antændte branden.”

      Du har selvfølgelig helt klar evidens fra et ikke statskontrolleret MSM på denne påstand?
      Har du andre eksempler på at Gatestone Institute er notorisk fyldt med løgn?

      Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU! Støt Danske Patrioter!
      Støt Paludan & Orban!
      P.

      1. Henrik Pedersen

        Tak til Piotr for hans urbane og venlige bemærkninger mht. min påvisning af Gatestones svindel.

        Nu var det et lyn, der slog ned i klokketårnet. Der var uvejr med mange lynnedslag i området på samme tidspunkt.

        Hør selv, hvad det lokale bandvæsen siger:
        https://twitter.com/i/status/1677995914487578624

        Piotr, kan du påvise, at en islamist klatrede op i tårnet og påsatte branden før lynet slog ned?

        Næppe sandsynligt!

        1. Piotr

          TROLL ALERT!!!!

          TROLLen HPalias PS, NP & KJ fortsætter blot med hens løsslupne løgne.

          Offentlige myndigheder anklager aldrig islamister offentligt, ohadada, denne fredens religion.
          At en brandmand så klart, blot gør som instrueret er ingen bevis og meget forudsigeligt.
          Han er instrueret af borgmesteren, der er instrueret af den franske indenrigsminister.

          Meget pudsigt så mange kirke i Frankrig, der brænder ned p.gr.a lynnedslag, til trods for lynafledere.

          TROLLen agerer som en naiv hofnar!

          Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
          Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
          P.

  22. Karl Martell

    Drab på Nørrebro, skyderier i København og på Frederiksberg! Justitsministeren er vred og skuffet, Københavns overborgmester er sindsyg rasende, Venstres retspolitiske ordfører er chokeret. Folk på Nørrebro samles og synger lange bange sange og tænder fakler. Men ingen vil gøre det eneste der virker – Udvisning af kriminelle bandemedlemmer, dem som rekrutterer de “svenske” unge mænd, dem som sælger narko, for bandekrigen er jo en krig om territorier – om narkomarkedet!

    1. Piotr

      @ KM
      “samles og synger lange bange sange og tænder fakler” + og holder i hånd og gir krammere…..
      HVor er muslimerne henne, skulle de ikke synge med?

      DEtte vanvid stopper ikke før ddr bliver idømt udvisninger samt de bliver effektueret!
      Start repatrieringerne gerne nu!

      P.

  23. Sæbekassebiler kører uden co2

    ALTSÅ, hør nu her.

    Alle de brande som påstås at være påsatte brande, skyldtes i
    virkeligheden lynnedslag. Og skyderierne I København, Kolding,
    Esbjerg, Århus, Odense og Ålborg var ikke andet end fejlhøring af
    knald fra små lyn eller gamle to-takts knallerter, eller det var bare
    drengestreger, hvor drenge på 7-11 år affyrede hundeprop-pistoler
    og fyrværkeri. Dem der faldt om, var skuespillere som deltog i nogle
    filmoptagelser til en wild-west film.

    At der skulle være sket noget kriminelt i Kbhvn osv., er blot nogle
    ondsindede rygte igangsat af fremmedfjendske personer fra den
    yderste højrefløj. Det kan man få bekræftet af yderst pålidelige kilder.
    NP, Karsten Jensen, Henrik Pedersen, Niels O, P. Skov og alle deres
    gode venner.

    Historien fra England om et overfald på børnehavebørn er ganske
    vist rigtig, men den tredobbelte kristne morder var kort forinden
    blevet ramt af tre lynnedslag, og det svækkede og forvirrede ham
    i den grad, at det var let for en højreradikal gruppe at hypnotisere
    ham til at angribe børnene. Morderen var altså uskyldig. Alt i alt
    var der altså tale om typisk højreradikal terror mod forsvarsløse
    småbørn. Et typisk udslag af de konspirations-teorier der
    gennemsyrer arbejderklassen og alle dem som ikke har har
    en phd. eller en licentiat-grad.

    En undersøgelse har iøvrigt vist at jihadisterne og asylanterne er
    meget bedre end deres rygte, og at de danske racister er meget
    værre end hidtil formodet. (de allerværste er dog de skimlede
    kældermennesker, dem I véd nok, uha, uha)

    Så skulle det vist være på plads.

  24. Henrik Pedersen

    Piotr – dette søde kælne og velartikulerende og sandhedssøgende væsen – bad mig dokumentere yderligere løgne fra Gatestone institute.

    Det er en smal sag: næste kirke som Gatestone svindlerne påstod var antændt af islamister, var kirken i Drosnay (læs referencen til Gatestone artiklen i mit indlæg ovenfor).

    Kendsgerningen er, at årsagen til branden var en elektrisk kortslutning.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Drosnay

    1. Træt

      Venstreekstremistisk kontrollerede Wikipedia som sandhedsvidne.

      Lol

      1. Henrik Pedersen

        “Træt”, der er hemmeligt medlem af Enhedslisten – for ikke at sige inkarneret stalinist – lufter den venstre-radikale påstand, at man ikke kan stole på Wikipedia.

        Måske ikke, men kan man stole på venstresocialisten “meget Træt”? Hans/hendes/dens outrerede kommunistiske holdninger til trods. Jeg tvivler.

        Her er et supplement, der understøtter det Wikipedia, som “meget Træt” betvivler qua hans/hendes/dens venstre-radikale fordomme.

        https://france3-regions.francetvinfo.fr/grand-est/marne/vitry-le-francois/une-eglise-historique-a-pan-de-bois-detruite-par-un-incendie-dans-la-marne-le-symbole-du-village-qui-disparait-2809418.html

      2. Piotr

        TROLL ALERT!!!!
        TROLLen HP alias PS, NP & KJ fortsætter med totalt udokumenterede påstande. (what else?)
        Hens evidens er hentet fra statslige medier, Wikipedia, France3 & Connexcion France.

        Wikipedia er kendt for at manipolere /redigere i det materiale de sætter på deres webside. Ellers ingen støtte fra EU!
        France3 & ConnexionFrance er ejet af den Franske stat.
        Dette er dog ikke noget problem for en TROLL, der gladeligt spiller Hofnar, uden kritisk sans.
        Kun dem der ikke klapper af hens idioti bliver udsat for kritik, i form af had & misbilligelse.

        Jeg spurgte TROLLen efter et evidens fra, et ikke statskontrolleret MSM, såklart at TROLLen ikke kunne klare dette! NAR!

        Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
        Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
        P.

        1. Henrik Pedersen

          Kommunisten Piotr tror kun på historier i pamfletten “Russia Today” og “Pravda”.

          Piotr beundrer Putin. Ham om det.

          1. Piotr

            TROLL ALERT!!!!!

            Buhuuuu lille TROLL, snup en tudekiks, Pravda & Putin, var det det bedste du kunne klare?
            Kunne du ikke komme med nogle beviser på alt din desinformation? Du er da helt blank, SØLLE & Patetisk…. bavdrr.
            TROLLen, hen agerer som en hofnar for dumaen i Iran.

            En nar kendetegnes iøvrigt på: Person som opfører sig tåbeligt; person som er eller bliver gjort til grin bruges også som skældsord til eller om en person.
            Eller: Person der på bekostning af sin egen frihed eller udvikling er henvist til at underholde og behage andre.
            En kontroversiel figur. En naragtig udsat person. En galning, der taler i tunger.
            En skiderik, der ikke regnes for noget og blot bliver smidt på møddingen/elimineres, når hen ej længere findes fornøjende.

            Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
            Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
            P.

  25. Set fra toppen af Himmelbjerget

    Henrik Pedersen/ Niels Poulsen/
    P. Skov/ Niels O/ Karsten Jensen har jo allesammen fuuuuuldstændig ret.
    Når over 100 kirker i Frankrig er brændt ned på kort tid, skyldes det alene
    lynnedslag, kortslutninger og børns leg med tændstikker. Islamisterne har
    i hvert fald ikke noget med det at gøre. Og når folks stikkes ned, når en
    bombe eksploderer på et marked, når koncertgæster skydes ned, når
    blodbade finder sted, så har det INTET med islamisterne og asylanterne
    at gøre. Nej, forklaringen er at sydamerikanske indianere (aztekerne)
    sender stribevis af mordpatruljer til Europa og Afrika. Disse mexicanske
    indianere har en lang tradition for blodige menneskeofringer, men da
    disse aktiviteter er blevet strengt forbudt i Mexico, har rødhuderne
    flyttet deres jagtmarker til nye områder udenfor Azteker-landet.

    Så hold nu op med den evige og altid uretfærdige mistænkeliggørelse
    af muslimer og jihadister. INGEN af dem er blodtørstige terrorrister,
    de er blot ofre for bagtalelse og falske beskyldninger. Det kan fastslås
    med syvtommersøm at de kun er forkæmpere for fredens og næste-
    kærlighedens religion. Med mange ærlige hilsner fra sandhedens
    femkløver.

  26. Henrik Pedersen

    Svar til “Klarsyn fra tågen på toppen af himmelbjerget”.

    Det er uomtvisteligt, at fanatiske islamister vandaliserer kristne kirker i Europa – blot ikke ikke dem, som løgnagtige Gatestone Institute nævner. Sorry.

    Der er masser af eksempler på, at rasende islamister har nedbrændt kristne kirker i Pakistan, Ægypten og Sudan.

    Det er materielle ting. Det er langt værre, at kristne forfølges og myrdes af muslimer overalt i verden – også i Europa.

    Når du kalder dig for “Set fra toppen af Himmelbjerget”, er det sandsynligvis fordi du pga. din formentlig besynderlige himmelbjergs-seksualitet ikke vil fremstå som en WEIRD person. Du er formentlig Kamala fan.

    So help you Todd or G/A.

    https://www.foxnews.com/politics/politics-cartoons-slideshow#53472c9d-4c0c-52c8-bb1a-6974e7591ac0

  27. der Adler

    Lad os tage 4 postnumre fra Jylland: 8000 Aarhus C – 8200 Aarhus N – 8210 Aarhus V – 8200 Brabrand.
    Er godt klar over, at det overskrider emnet, men se på hvad der sker i Danmarks næststørste by, fordi man uden blusel har inviteret en pøbel-kultur til landet:

    En enkelt kriminel familie på under 10 personer, har siden 2009 koster Aarhus kommune 64 millioner kroner!!!
    Man mener, at der er ca.10 af sådanne familier i kommunen, bl.a. i Gjellerup.
    Aarhus bruger ca.2.3 mia. kr på udlændinge, og i 2020 blev der brugt 900 mill.kr alene på offentlig forsørgelse af ikke etniske danskere.
    45% af alle dømte efter straffeloven i 2017 havde ikke-vestlig baggrund!
    Aarhus/8000 – Både Hejredalskollegiet i Gellerup, Cirkus-gruppen Flying Superkids i Tilst, samt diverse plejehjem og mange små og store virksomheder i Aarhus V har levet bag store metalhegn i årtier, på grund af århusianernes “mangfoldighed” eller ”Aarhus -modellen”.
    I 2012 var der store problemer med de såkaldte ”Vandscooter-entusiaster” på 25-35 år med indvandrer baggrund, der chikanerede sejlerne. I 2015-2016, dyrt sejlertøj ”forsvinder”, fyldte benzin dunke tømmes, hærværk, tyveri, trusler, sågar en gummibåd til 150.000 ”forsvinder.”
    I maj 2021, 7-8 unge ikke-vestlige indvandrere løsner fortøjningerne på både i Aarhus-Lystbådehavn.
    Den 05.01.1994 myrder John Nduiga Mundia (fra Kenya) sin danske kone Anne Marie Mandrup Pedersen og parterer hende i sin lejlighed i 7 dele, der blev fundet i en nylon kuffert på Følle Strand-N for Aarhus.
    Aarhus Midtby/8000 Aarhus C, 04.12.2022, en 53-årig mand stukket i hoved og hals med knust flaske af 33-årig somalier.
    Frederiksberg-Bo/8000 Aarhus C
    Langenæs + Kirkedammen/8000 Aarhus C
    Vestergade/8000 Aarhus C.

    Vandtårnsområdet (Reginehøjvej),/8200 Aarhus
    Göteborg Alle/8200 Aarhus N, 30.03.2022 knuste ruder på biler og tyveri fra samme. En AEH person blev set på stedet.
    Olof Palmes Alle/8200 Aarhus N, 31.03.2022, knuste ruder på biler og tyveri fra samme.
    Skovgårdsparken/8200 Aarhus
    Bispehaven/Hasle/8200 Aarhus, her bor Mohamad Tarek Younes, der 18.06.2021 kørte en betjent ned (livsvarigt kvæstet) i krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej.
    I Gellerup Sogn (Aarhus Kommune) – 67% af beboerne er indvandrere/efterkommere!
    I Aarhus-bydelene Gellerupparken, Bispehaven og Toveshøj var andelene af indvandrere i 2002 på henholdsvis 81, 74 og 74 pct.
    Gjellerupparken/8200 Aarhus, 26.10.2010 Det er meget alvorligt at bekende sig til vestlig kultur og en moderat islam. Islam er islam.” (Ammar Droosh, integrationskonsulent + ”rollemodel” i Gjellerupparken).
    Gellerupparken-Toveshøj/8200 Aarhus (I 2010 havde Gellerup Kirke fuldtidsvagter, grundet indbrud, ildspåsættelse, vandalisme). Søndag den 09.05.2021 forsamles over 30 muslimer i offentlig rum til massebøn, og overtræder bevidst forsamlingsforbuddet, uden at politiet skrider ind.
    Gellerup/8200 Aarhus, 02.05.22 – Stor udendørs bøn ”Eid al-Fitr” (Uriasposten, 03.05.22).
    Kalmargade/8200 Aarhus
    Katrinebjergskolen/Katrinebjergvej 60/8200 Aarhus – meget præget af ikke etniske danskere.

    Vestre Kirkegård/Viborgvej 47A/8210 Aarhus/Islamisk afd., 400 muslimer samlet (20.08.2020) til begravelse, for at følge et muslimsk skudoffer til graven, selvom der var forsamlingsforbud.
    Jydsk Væddeløbsbane/Aarhus, en somalisk voldsmand og røver Abukar Ali Hassan kendt under sit rapperalias Shmur begravet 22.07.2020 ca.500 muslimer samlet, trods forsamlingsforbud.
    Charlottehøj/8210 Aarhus V
    Møllevangen/8210 Aarhus V
    Herredsvang/8210 Aarhus V (påsatte brande i hele området 2008-se JP 24.04. + 24.05.2008)
    Trillegården/Hasle/8210 Aarhus V (Visitations zoner gang på gang, senest maj 2021), i dette område boede somalierne Guleed + Nuur Wasame med deres far Mohammed Wasame. Sønnerne blev i 2014 dømt for terror + i 2019 for NemId svindel for over 46 millioner kroner, hævet på 169 etniske danskers konti, ved afluring af koder på diverse biblioteker. Endvidere i 2021 for at være i besiddelse af 6.576 danske personnumre.
    I dette område, har Yahya Hassan også trådt sine barnesko.
    Trillevænget/8210 Aarhus V, 18-årig somalier skudt af andre unge indvandrere.
    Hasle/8210/Aarhus
    Hasle Skole/Herredsvej 15/8210 Aarhus – meget præget af ikke etniske danskere.
    Hasle Centervej – Bispehaven/8210 Aarhus V – i 1993 fik den 81-årige Hannelore Fuhr to lussinger af en dreng af palæstinensisk herkomst. Sagen endte i boligretten, som fastslog ”-at hun ikke passede ind i opgangen, fordi den var domineret af børnerige udenlandske familier”! Hun havde også ”kun” boet der siden 1984 (Uriasposten 19.04,2022).
    Bispehaven/8210 Aarhus 8210 V – 23.08.2023. ild i containere, barrikaderede veje, kanonslag mod politi, udført af 20-30 unge af afrikansk/mellemøstlig baggrund.
    Ryhavevej/8210 Aarhus V, belastet område, da det er nabo til Bispehaven, se dette.
    Kappelvænget/8210 Aarhus V
    Frydenlund/8210 Aarhus V
    Jernaldervej/8210 Aarhus V – 10.04.2022, 2 danske drenge (12 og 13 år), udsat for groft overfald, slået, sparket og truet med kniv.
    Ellehøj Skolen/Jernaldervej 5/8210 Aarhus, 94% af skolens elever har ikke-vestlig baggrund!
    Fuglsangs Alle/8210 Aarhus V
    Fjældevænget/8210 Aarhus
    Spættevej/8210 Aarhus
    Rydevænget/8210 Aarhus

    Gjellerup Sogn, markant lav tilslutning til vaccination mod covid-19.
    Tovshøjskolen/Janesvej 2/8220 Brabrand, 95% af eleverne har minoritetsbaggrund! Ligger tæt på Grimhøjmoskeen (Aisha´s mosque).
    Bazar Vest (fortrinsvis muslimske boder), på Edwin Rahrs Vej 32/8220 Brabrand
    Edwin Rahrs Vej-Åby Ringvej/8220 Brabrand, 23-årig etnisk dansk kvinde (Ida Philbert Vangsø Ottzen) bildræbt, bilist (fra Tilst/8381) kørte for hurtigt + over for rødt. Straf: 60 dages betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste? I samme kryds blev en 21-årig kvinde (Ida Michelsen) dræbt 30.05.2018 af en 32-årig ikke dansker.
    24.01.2022, en 36-årig kvinde kom gående med 2 kollegaer, da hun helt umotiveret fik en lussing af en arabisk udseende mand!
    Skjoldhøj Kirke/jernaldervej 425/8220 Brabrand, et belastet kvarter, tæt på Edwin Rahrs Vej-Toveshøj og Bispehaven.
    Grimhøjvej 7/8220 Brabrand Grimhøjmoskeen/ se (4) – i 2024 blev den omstridte iman ved moskeen Oussama El-Saadi dømt for socialt bedrageri sammen med moderen til deres 4 børn (hans kusine), for i perioden 2018-2022 uberettiget at have fået udbetalt 738.000 kroner!
    Lenesvej/8220 Brabrand hører med de andre pige-vejnavne til Toveshøj bebyggelsen.
    Den 23.07.2020 dræbes Mohammed Al-Zerjawi (kaldet ”Frisør Mudi”) ved Lenesvej 25, og 2 andre knivstukket, anklagen lyder på drab, drabsforsøg og grov vold og trusler med en pistol. Islam som fredens og mildhedens religion?
    Den 03.08.2021 blev en 75 årig mand udsat for et røveri, af personer af ”aeh”.
    Tinesvej /8220 Braband
    Janesvej/8220 Brabrand
    Dortesvej /8220 Braband, her lå børnehaven Viben, der i efterårsferien 2008 blev brændt ned. Indenfor et år, blev der sat ild til 21 skoler, børnehaver, solcentre (Jyllands-Posten Århus 28.02.2009).
    Gudrunsvej /8220 Brabrand, her forsøgte 4 personer af muslimsk herkomst, i januar 2021 at myrde to andre under råbet ”ved koranen, jeg dræber dig,” og ”wollah, jeg dræber dig.”
    Den 24.06.2021 blev en dansk chauffør udsat for et groft overfald, udført af to afrikansk udseende mænd.
    I december 2022 blev en lejlighed stormet, og politiet fandt store mængder af amfetamin, pistoler, samt maskinpistoler og tilhørende ammunition.
    Den 02.07.24 påsat brand i en lejlighed.
    Sigridsvej/8220 Brabrand, hele områder i Aarhus -Vest, fungerer efter mellemøstlige normer, hvor det nye ”herrefolk” bestemmer, og de etniske danskere der måtte være tilbage, må vige, acceptere andre spilleregler end de danske.
    Karen Blixen Boulevard/8220 Brabrand
    Toveshøj /8220 Brabrand
    I Gellerupparken bor ca.4.700 og af de er 73.3% af ikke-vestlig herkomst!!!
    Gellerupparken/8220 Brabrand, her kan nævnes ”Brabrand Bad Boys.” I 2008 måtte de grønlændere der boede i Gjellerup, huses andre steder, da de konstant blev overfaldet, chikaneret. Hverken boligforening eller politi kunne hjælpe.
    Skovgårdsparken/8220 Brabrand

    VORES SÅKALDTE POLITIKERE BLIVER STADIG VED AT GIVE DANSKE STATSBORGERSKAB TIL SÅDANNE MENNESKER. MAN ER TILSYNELADENDE IKKE BLEVET KLOGERE, OG DET ER FORSTEMMENDE!

    1. Karsten Jensen

      Sharia

      Tak til der Adler for en grundig gennemgang af muhammedansk kriminalitet i Århus.

      Måske er svaret på landets trængsler, at vi indfører sharia for alle muhammedanere. Det er åbenbart, at de straffemuligheder vi har i dag er uden virkning. De griner hele vejen til fritidscentret – fængslet – hvor de styrer og bliver opvartet af deres bitches.

      Og faktisk ville vi kunne bryste os af, at vi tilgodeser alle religioner og kulturer ved at lade dem straffe efter deres egne regler.

      Gad vide hvornår vore politikere vågner op og indser, at det går simpelthen ikke på denne måde mere. Og vælgerne bærer jo også en del af ansvaret. Problemet er blot, at der ikke er nogen at stemme på, som kan og vil levere en løsning.

      DF og Danmarksdemokraterne synes ikke at have svaret på det, som er nødvendigt for at stoppe den muslimske invasion. Og hvis man stemmer på dem, må man affinde sig med at dø af pesticidforgiftning fra drikkevandet.

      De andre partier er nærmest pro islamisk overtagelse af landet. Det er godt nok utroligt, så naive og handlingslammede vi er her i Vesten.

      1. Piotr

        TROLL ALERT!!!!

        Her beviser TROLLen med de 4 alias: KJ, NP, PS & HP, at hen er en og samme person.

        Læg mærke til at TROLLen nu foreslår, at vi nu skal have Sharia lovgivning i DK!
        “Måske er svaret på landets trængsler, at vi indfører sharia for alle muhammedanere. Det er åbenbart, at de straffemuligheder vi har i dag er uden virkning.”
        “Og faktisk ville vi kunne bryste os af, at vi tilgodeser alle religioner og kulturer ved at lade dem straffe efter deres egne regler.”

        “Straffemulighedederne” findes der. MEN, p.gr.a. at dommerne optræder som
        woke, venstre-radikale, femifascister og tager større hensyn til udenlandsk lovgivning end den danske, kan de muslimske indvandre boltre sig som de vil, velvidende at der ikke sker dem noget.

        HALLO! hvis folk der ønsker ophold i vort fædreland IKKE kan indordne sig under dansk lovgivning, så skal de ikke opholde sig i DK! Forsvind!

        VI har et udmærket styre i DK, javel, det trænger til lidt justeringer her&der, specielt dommerstolene/dommerne(woke venstre-radikale, femifascister) samt de internationale konventioner & Menneskerettighedsdomstolen I Strasbourg.

        Britta Mogensen har på DKA d.9/8 en fin artikel om hvorfor dansk lovgivning, efterhånden er amputeret i en grad, så vores lovgivning/Grundloven ikke længere fungere som den er påtænkt. Læseværdigt!

        Det kunne være fint med Sharia i DK på bekostning af GrundLoven, det bliver dog langt lettere at reformere de danske domstole, med dommere der følger Grundloven end at indføre Sharia!
        Dem der ikke kan indordne sig, kan asap skride hjem til det “shithole country” de kommer fra. “fuck OFF”

        Rigtig fint af TROLLen, at snige dette forslag med under et andet alias.
        Typisk TROLL der forsøger at afspore debatten!

        Direkte Demokrati NU!
        ForfatningsDomstol NU!
        Støt Danske Patrioter!
        Støt Paludan & Orban!
        P.

  28. Vi slår dig ihjel. Lev med det.

    Vi har også travlt med at forære dine penge,
    dit land, din tryghed og sundhed væk til fremmede folkeslag.

    Vi følger det op med at bortgive jeres byer, boliger, kvinder, skoler, butikker,
    hospitaler og meget mere til berigere, asylanter, migranter, fup-flygtninge
    samt utaknemmelige og aggressive typer fra fjerne afrikanske og arabiske lande.

    Som “Der Adlers” indlæg viser, er vi ved at placere en tidsindstillet kæmpebombe
    under det danske folks kultur, rettigheder, liv og fremtid. Det gør vi fordi det er
    blevet moderne med diversitet og inkluderende globalistisk næstekærlighed. Vi
    er nemlig de progressive, og I danskere er en samling fodslæbende, gammeldags
    og bagstræberiske idioter, som vi elitære politikere er godt trætte af.

    I fortjener ikke flere gaver fra os. Det eneste I fortjener er flere afgifter, flere ned-
    skæringer, flere regler og forbud, flere løgne og bøder, mere bureaukrati og mere
    indvandring. For vores skyld må I gerne forsvinde. Vi foragter jer og ser hellere
    jeres hæl end jeres tå. I er jo ikke andet end usselt stemmekvæg og malkekvæg.
    Kort sagt: Hvor vi er ædle og gavmilde humanister, er I kun pøbel.

    Og så er I utroligt nemme at narre, snyde og holde for nar. Hahahahahaha. Vi
    griner hele vejen hen til banken, ministerbilen, de fede privillegier og de fede
    frokoster.

  29. Niels Poulsen

    Et “guldkorn” fra den hjemmestrikkede statistik af Arne Lago von Kappelgaard, Den Danske Forening:

    “Gjellerup Sogn, markant lav tilslutning til vaccination mod covid-19.”

    Hvis det er et eksempel på indvandrernes manglende integration, så overgås de klart af vaccinemodstanderne på den yderste højrefløj, som ikke alene har nægtet at lade sig vaccinere i fællesskabets interesse, men også har angrebet de danske sundhedsmyndigheder, medicinalvirksomheder, WHO og fabrikeret den ene konspirationsteori efter den anden.

    Danmark har en stram udlændingepolitik, måske en af de strammeste i Europa. Der kommer i disse år næsten ingen nye indvandrere til Danmark, ud over flygtninge fra Syrien og Ukraine. Vil I få dem til at rejse hjem, så må I bede jeres gode ven Putin om at stanse hans ulovlige krig i Ukraine og hans militære støtte til Assad i Syrien.

    Jeg kunne også lave en hjemmestrikket statistik. Nogle af de seneste års mest omtalte kvindemord er begået etniske danske mænd, en var præst, en anden var sergent i Forsvaret. Skulle jeg følge tankegangen fra Arne Lago von Kappelgaard, Den Danske Forening, har alle etniske danskere en medskyld i disse mord og Bibelen, som er værre end Hitlers “Mein Kampf”, instruerer i at partere kvindelig.

    Tak for ordet.

    1. Det hjernedøde Vesten har nu påbegyndt sin sidste svanesang

      Det ene punkt om antal stik, skulle nok kun vise
      kultur-forkellen. For det var heldigt for migranterne, at de sagde nej til
      at lade sig stikke med de kvaksalver-produkter som Mette & co. ville
      prakke dem på. Der er tonsvis af beviser på nettet, for grimme og farlige
      bivirkninger.

      Udlændingepolitikken er ikke stram, men så slap at 1 asylant kan få 17
      eller 30 slægtninge og venner familiesammenført. Og indstrømningen
      fortsætter på diskret og camoufleret vis.

      Niels P overser og ignorerer at vi har fået en masse EKSTRA kriminalitet
      til landet, selvom vi har rigeligt i vores egne kriminelle. Sidst er det bander
      sydfra og 25 lejemordere fra Malmø og Gøteborg osv.

      Niels P er en begejstret tilhænger af dæmonernes borg og dens politik,
      der går ud på at ruinere, afrikanisere og islamisere Danmark. Næsten
      alle partier og medier er enige om at det er på tide at afskaffe danskernes
      folkehjem, fædreland og livsgrundlag….. og derefter danskerne selv. De
      er allerede reduceret til en 2.klasses befolkning/ white trash.

      Det bliver sikkert også resultatet inden ret længe. Kun mirakler vil kunne
      redde danskerne, som er endnu dummere end svenskerne. De havde
      ikke et advarende vanvidsland lige foran næsetippen, sådan som danskerne.
      Der ikke fatter en brik, selvom de i årevis har kunnet følge Sveriges langsomme
      og pinefulde selvødelæggelse.

      Danskerne er fortabt, så enkelt er det nok. Tåber dør først. Og altid kan et
      folk forgå når selv det vil. Sverige er ved at dø af dumhed og forræderi, og
      det samme er Danmark.

  30. Karsten Jensen

    Ghettoen vokser

    Titusindvis af nye muhammedanere fødes hvert år i ghettoerne i Danmark. Hundredetusindevis fødes i Europa – helt efter Erdogans krigsstrategi med at erobre ved hjælp af barnevogne.

    Borgerkrigen er begyndt. Dens spæde start ses rundt omkring i landene – senest i England, hvor befolkningen er fortvivlet over at være udsat for en invasion af fjendtlige fremmede, som efterstræber territorium og overmagt.

    Kun en femte kolonne sympatisør kan nægte det åbenbare.

    1. Blot et par bemærkninger

      Er det en Karsten Jensen nr. 2 som skriver her?
      Eller er det samme person som skifter sine meninger som en vendekåbe og vejrhane?

  31. der Adler

    Det nemmeste ville være, at afskrive NP indlæg som havde han fået solstik. Desværre bakker sommervejret ikke op om den teori, så jeg tror NP mener det han sætter på print, hvis han da ikke har fået en tår af natpotten.
    Når du konfronteres med ubekvemme argumenter, griber du til argumenter som er hentet i forretningen for spøg og skæmt.
    Jeg laver ingen statistik, men noterer mig hvor det er muligt, de faktiske kendsgerninger, hvorimod du NP fabler rundt i dine utopier og feel good synspunkter.

    Det er evident, at også etniske danskere laver grov kriminalitet – men det er vores egne tumper – men uanset hvad, så er kriminaliteten steget voldsomt siden Allahs lystige svende kom til landet, og det på alle områder og parameter. Nu bliver kvinder myrdet, voldtaget, andre smidt ud fra en altan, andre ud foran et tog. Unge bliver røvet og udsat for islamisk dominans vold, alt sammen noget vi ikke har kendt før. Så kan du komme med alt dit humanistiske pladder. Hvad var det dit parti (C) skrev for nogle år siden på valgplakater (2015) ” stop nazi islamisme” ! Ja, hvad hjertet er fuldt af-løber munden over med. I har jo en lang tradition for skrårem , ridebukser og støvler.

    Gang på gang kan man læse om kriminelle der har fået indrejse forbud i Danmark, at de atter opholder sig i landet. Har en løsning der er ret simpel, om end nogle skvatmikler vil sige den er brutal.
    Får man et indrejseforbud på x antal år og bliver man igen pågrebet i Danmark, udløser det per. automatik fængsel i de antal år, udrejseforbudet var på.
    Simpelt og effektivt.

    Ansvaret for denne uholdbare situation, ligger fuldt og helt hos den manipulerende, herskende, politiske klasse. Uden befolkningens accept, vedtog man i 1983 udlændingeloven, en lov der bevirkede, at befolkningen bare skulle acceptere en åben ladeport, og så samtidig betale for de tusinder og atter tusinder, der siden da har afstedkommet store problemer og milliard store beløb.
    Her kan man så bare konstatere, at perioden 1983-2015 må kaldes tåbelighedernes march, idet man med åbne øjne gik sin undergang i møde, idet næsten ingen MF i Folketinget ønskede at sætte en grænse.

    Men at man lod det fortsætte årti efter årti uden at skride ind, det er et svigt uden lige. Politikere lader som bekendt ikke virkeligheden stå i vejen for deres feel good holdninger, selvom de røde advarselslamper var ved at brænde sammen.
    Tilbage sidder en målløs befolkning, der ikke kunne se ”storheden” i 40 års forfejlet politik, men som må acceptere en volds-og herrementalitet, hvor det er ”gæsten” der fortæller værten hvor bordet skal stå.
    Lige nu skal vi finde os i svenske bandemedlemmer der skyder til højre og venstre, og som Martell skrev, slynglerne på borgen er chokerede, andre sindsyge rasende. Fakkeltogssyndromet med fællessang, tværkirkelige arrangementer og selvretfærdige brandtaler samler tilsyneladende , medens folk græder med på imagine is no countries, og klapper hinanden på ryggen.
    Naivitetens og løgnens brede vej er tankeløst blevet betrådt i alt for mange år. Frontkæmperne for løgnen og usselheden, har været de statsfinansierede medier, løgne-pressen, diverse politiske partier samt sammenrendet af gutmenschen, storbytosserne, andre tåbelige og naive sjæle, samt diverse lektorer fra diverse uddannelsessteder, og andre svage sjæle.

    Islam kendetegnes af et fuldstændigt fravær af kritisk analyse og selvransagelse. Ikke tænke, blind tro rækker.

    1. Sandhed er bedre end løgn

      Ja, NP kan godt være fra Mona Juuls konservative, men
      han kan lige så godt være fra Venstre, Moderaterne, Enhedslisten
      eller Martin den ulideliges parti. Han kan også være konvertit eller
      lobbyist for godhedsindustrien. Det eneste vi véd med sikkerhed,
      er at han prøver på at forsvare invasionen og besættelsen mod enhver
      kritik, og at han ønsker Danmark som en filial af Afrika og Arabien.

  32. Ole Madsen

    Så fik Imane Khelif sin guldmedalje. Hun har formentlig et y-kromosom (enten xy, xyy, eller xxy eller en mosaik med xx og xy); vi ved det ikke. Hun har sikkert også en testosteronværdi under 5 nmol/L (hvilket stadigvæk er et stykke over øverste normalværdi for kvinder). Men mistanken om, at hun ikke er en normal xx-kvinde vil hænge over hendes guldmedalje.

    1. Its a crazy, crazy world

      DEN TOTALE KØNSFORVIRRING
      538 forskellige køn og angreb på alle normer og traditionelle værdier

      Hold da kæft hvor er det sygt og perverst
      at sporten nu skal infiltreres af venstrefløjens skøre identitetspolitik, hvor
      mænd kan udgive sig for at være kvinder. Læs om de groteske udskejelser
      som støttes af “demokraterne” og LGBTQ+ i USA, og af tilsvarende grupper
      og sekter i USA. Enhver kan da med et halvt øje se at Emane ikke er en kvinde.

      At der skal laboratorieprøver til at finde ud af om en bokser er mand eller
      kvinde er langt ude. Og hvorfor skal kvinder være boksere? Det er blot et
      nyt påfund fra woke feminister, ligestillings-fanatikere og kommunister
      som jo mener at det er en stor fejl at mænd og kvinder ikke er helt ens.
      Hos Youtube og Hodja kan man læse om den rablende galskab der udfoldes
      af LGBTQ i USA, Canada og Frankrig. Dekadence, ondskab, nihilisme og
      perversitet for fuld udblæsning.

      1. Rettelse

        … og af tilsvarende grupper og sekter i Europa.

  33. Den synkende optimistjolle

    En enkel sandhed:

    Vesten er ved at blive feminiseret sønder og sammen.

    Læs om frau Merkel, Ylva Johansson, Ursula, Kamala Harris, Mona Sahlin,
    Pernille Weiss, Mona Juul, Pernille Skipper, Trine Bramsen, Mette F, Barbara
    Berthelsen, Pernille R-T, Helle T-S, Rosa Lund osv., osv.

    Civiliserede nationer er ved at blive opløst, ruineret og ødelagt indefra af
    woke feminisme. Og civilisationen er blevet så svag og svækket, at den
    risikerer at blive rendt over ende af barbariske lande, der sender deres
    befolkningsoverskud til Europa og USA, med hjælp fra EU og FN. Hvor
    asylanterne modtages med åbne arme af kortsynede pladderhumanister.

    Sverige, Frankrig, England og USA hærges nu af sociale problemer, vold
    og mord i et aldrig tidligere set omfang, og det kan brede sig til mange flere
    lande og byer.

    Feministerne m/k og deres medløbere i LGBTQ bevægelsen har en politik
    og radikal samt “moderat” ideologi som undergraver alt.

  34. Tennis-spilleren

    Rystende videoer hos Hodja om

    Genopdragelse i Canada
    Covid-hysteriet og millioner af giftige bivirkninger
    Nyt om mordforsøget på Trump
    Kamelas ekstreme idéer

  35. Frænde er frænde værst

    SNAPHANEN ER TILBAGE

    efter en meget lang pause.

    Videoer om krig og om Englands forvandling til
    en censur- og terror-stat. (Det første skabte det
    næste, det amok-løbende rødfascistiske samfund.

  36. Privatdetektiven

    Niels Poulsen skriver at det næppe er
    sandsynligt at Notre Dame katedralen blev sat i brand ved et attentat.
    Men et automatisk overvågnings-kamere indfangede en mand der hældte
    en vædske ned gennem et hul i taget. Der var på det tidspunkt et stillads
    rundt om kirken. Myndighederne i Paris var så snotdumme at de ikke
    kunne regne ud at et stillads er en invitation til brandstiftere. Noget
    tyder på at nedbrændingen af Børsen i Kbhvn også blev startet af en
    terrorist. Der var ihvertfald nem adgang til at komme op på taget.
    Stilladset var ubevogtet hele natten. Også indbrudstyve kan benytte
    sig af stilladser.

    1. Karl Martell

      Vi ved ikke hvem eller hvad der antændte Notre Dame, en terrorist eller “bare” en klodset håndværker, og det samme gælder såmænd også Børsen. Men hvis myndighederne ved, at det var en islamistisk terrorist på taget af Notre Dame, så vær sikker på, at vi aldrig får det at vide, for det vil udløse en borgerkrig.

      1. Niels Poulsen

        Din truende kommentar er efter min vurdering tæt på at være en overtrædelse af straffelovens paragraf 266. Det er kun, fordi du ikke konkretiserer dine trusler til bestemte borgere og myndigheder, at du ikke bliver meldt til politiet.

        De lange fængselsstraffe til voldsmændene bag de racistiske optøjer i Storbritannien burde være advarsel til latente kriminelle som dig.

        Et godt råd: Stop mens legen er god.

        1. Privatdetektiven

          Martell ….. Der har tidligere været en video
          på nettet, der gengav en optagelse hvor man ser en mand
          hælde noget ned gennem en åbning i taget på katedralen.
          Det var meget kort før branden blev opdaget. Det har nok
          ikke været vand. Så er der noget at være i tvivl om? Se selv
          kommentarerne i denne stribe, de er vist tydelige nok.

          1. Privatdetektiven

            At Niels Poulsen er en varm
            tilhænger af censur, masseindvandring, folkeudskiftning,
            islamisering og afrikanisering og hvad deraf følger, vidste
            vi godt i forvejen. Hans skriv ovenfor bekræfter det blot.

            Iøvrigt har Elon Musk, Nigel Farage, Douglas Murray,
            Eric Semmour, Tucker Carlson, Jesse Watters og mange andre kulturpersonligheder været ude at advare om at Europa og USA er inde i en meget farlig og ildevarslende udvikling.

          2. Niels Poulsen

            Brandvæsnet i Paris har bekræftet, at det er deres indsatsleder, som undersøger mulighederne for at slukke branden, som man ser på videoen.

            “Contacted by AFP, the Paris fire brigade confirmed that the man in the high-visibility jacket was a firefighter. “It’s the Paris fire brigade’s operations manager,” spokesman Lieutenant-Colonel Gabriel Plus told AFP. He said the man was performing an “inspection” to assess the state of the fire.”

            https://factcheck.afp.com/suspicious-person-tower-notre-dame-no-firefighter-inspecting-blaze

  37. Niels Poulsen

    Til personen bag de tusind falske profiler på Aamund: Du er vel enig i at straffeloven skal overholdes, og at trusler mod borgere og myndigheder skal retsforfølgelse?

    1. Karl Martell

      Naturligvis skal straffeloven overholdes, jeg erindre ikke at nogen har påstået andet! Men det at advarer mod, eller at forudsige, en hændelse, er altså ikke det samme som at opfordre til den, måske snarere
      tværtimod!
      Desværre ser vi ofte venstrefløjen skyde budbringeren!

  38. Niels Poulsen

    Den yderste højrefløjs misinformationskampagne ender ved domstolen:

    Imane Khelifs advokat har bedt statsanklageren i Paris undersøge, hvem der stod bag den kvindehadende, racistiske og sexistiske kampagne, som hun har været udsat for, men den skal også kigge på dem, der fodrede onlinesmædekampagnen.

    Alle spor peger på Kreml, men det er nok naivt at håbe på, at de skyldige bliver dømt.

    https://www.berlingske.dk/sport/omdiskuteret-ol-bokser-indgiver-klage-over-mobning

    1. Privatdetektiven

      Videoen viste en sortklædt mand som fra
      en dunk hældte noget ned gennem en lille åbning i taget. Det skete
      vistnok om natten, og manden må være kravlet op ved brug af stilladset.
      I betragtning af de utroligt mange kirkebrande i Frankrig efter invasionen
      af arabere og afrikanere, er det jo ret nærliggende at antage at det var
      benzin der blev hældt ned. Branden blev opdaget ret kort tid efter, og
      startede i nærheden af stedet hvor vædsken blev hældt ned.

      Imane omtales som kvinde, men er han ikke en mand der udgiver sig
      for kvinde? Den nye identitetspolitik som LGBTQ har opfundet, giver jo
      mulighed for at vælge mellem mange forskellige køn. Og hvis en mand
      “føler” sig som en kvinde, så ER han 100% kvinde iflg. Pernille Skipper
      fra EL. som nu er blevet “direktør” i Coop. Hun har sikkert fortalt det
      sjove foretagende, at hun “følte” sig som direktør-ekspert i strategisk
      koncernledelse, og hun er
      så straks blevet ansat.

      1. Demografi og demokrati

        Ja, og hvis en mand “føler” sig som en høne, så ER han 100% høne! 🙂
        O at være en høne
        Ingen kan finde hvor er
        Gemme sig dybt i en have
        Pikke et rødhudet bær…
        Være-digtet. O at være en høne. Frank Jægers digt udgivet i samlingen Jægerviser

        1. Blot nogle bemærkninger

          Jeg føler mig som
          værende general-bankdirektør.
          Alligevel nægter Nationalbankens personale at udlevere
          nøglerne og koden til deres bankboks!!

          Jeg føler mig krænket, diskrimineret
          og udsat for mangel på inklusion, diversitet, etik og
          bæredygtig forståelse. Jeg bliver vist også undertrykt
          med et glasloft. Kongen, Mette F og Nato må gribe ind,
          ellers klager jeg til FN, EU og Institut for menneskerettigheder.

  39. der Adler

    Det der sker i England – er forståeligt – men bliver i løgnepressen omtalt som det ekstremt højre!!!
    England er endnu værre end Sverige – bl.a. p.g.a. Commonwealth – men Blair opfordrede udefra kommende til England. Når indfødte englændere bliver fortrængt, hvorimod fremmede bliver hilst velkommende, så må det jo kamme over en dag. Den ene by efter den anden får muslimsk flertal, så hvad skal man gøre?
    Man skal ikke bøje nakken, men kæmpe.

    Når man hører gutmenschen (NP) og dens klakøre´s retorik når de skal karakterisere de ”rå og simple” mennesker, der ikke er enig i deres synspunkter, så bringer det mindelser om middelalderens djævlebesatte mennesker, de blev også skingre, virkelighedsfremmede og farlige.
    Alle undersøgelser viser, at såkaldt højre gerne vil snakke/diskutere med modparten, men modpart har berøringsangst.

    Altid huske, aldrig glemme. Der er stor forskel på uddannelse og dannelse. Desværre mener mange med højt niveau af førstnævnte, at de også i rigt mål er i besiddelse af sidstnævnte, men det kan man så sandelig ikke tage for givet – tværtimod.

    Og iøvrigt, En gentleman lader sig ikke mærke med hvad en fordrukken kudsk (NP) råber efter ham .

    1. Frænde er frænde værst

      Den nye engelske statsminister fra
      “arbejderpartiet” har nu erklæret at arbejderklassen skal nedkæmpes, arresteres og fængsles, hvis den mener noget andet end mr. Starmer og
      hans røde lejesvende og hysteriske pladderhumanister. Han vil nu have
      oprettet en britisk udgave af Gestapo og KGB til bekæmpelse af enhver
      der siger eller skriver noget der er politisk ukorrekt. England skal fra nu
      af være en politi-stat med tanke-politi stationeret i et netværk ud over
      hele landet. Selv Nigel Farage føler sig truet, og sammen med flere andre
      siger han at Starmer og Labour har forrådt det engelske folk.

      Youtube, Snaphanen og Hodja fortæller om den uhyggelige totalitære
      udvikling som Tony Blair, Paul Johnson, Risi Sunak og nu Starmer har
      skaffet deres egne vælgere og landsmænd på halsen.

      1. Frænde er frænde værst

        Hvad pokker fejler pc’en eller
        serveren eller antennen, siden linjerne bliver med en
        flosset og vilkårlig højremargen, selvom den er pænt
        lige når den sendes ind…?

        Paul Johnson er rettet til Boris Johnson. Paul J. er en kendt
        historiker og hædersmand, Boris J. er en typisk politiker-nar.

        1. Træt

          Vi er fucking ligeglade med dit perververse ønske om lige højremargin, Bent A
          Brug tvungent linjeskift til nyt afsnit, og KUN til nyt afsnit, så laver serveren tekstombrydning så det passer til den enkelte brugers aktuelle visning (computer eller horisontalt eller vertikalt på telefon.

  40. Frænde er frænde værst

    Den nye engelske statsminister fra
    “arbejderpartiet” har nu erklæret at arbejderklassen skal
    nedkæmpes, arresteres og fængsles, hvis den mener noget
    andet end mr. Starmer og hans røde lejesvende og hysteriske
    pladderhumanister.

    Han vil nu have oprettet
    en britisk udgave af Gestapo og KGB til bekæmpelse af enhver
    der siger eller skriver noget der er politisk ukorrekt. England skal fra
    nu af være en politi-stat med tanke-politi stationeret i et netværk ud over
    hele landet. Selv Nigel Farage føler sig truet, og sammen med flere andre
    siger han at Starmer og Labour har forrådt det engelske folk.

    Youtube, Snaphanen og Hodja fortæller om den uhyggelige totalitære
    udvikling som Tony Blair, Boris Johnson, Risi Sunak og nu Starmer har
    skaffet deres egne vælgere og landsmænd på halsen.

  41. Karl Martell

    Et af Danmarks største problemer er venstreorienterede universitetundervisere. Andre kan kamme over og sige tåbelige venstreorienterede ting, men det er intet at regne nå talen falder på undervisere på vores højere læreranstalter. Det er førs og fremmest de humanistiske og uddannelser inden for kunst og journalistik. Det sidste kan man skrive en afhandling om, men se bare på det sidste, dækningen af krigen i Gaza, dækningen af urolighederne i Storbritanien og den amerikanske valgkamp. Uden jeg tager stilling til konflikter og valgkampe, så skal man vist være ualmindelig svagt begavet, hvis man ikke kan se, at dækningen af Gaza krigen er pro palæstinensisk, og at dækningen af urolighederne i Storbritanien er pro Labour og pro indvandring, og der er næppe nogen, som ikke ved hvem danske journalister hader i USA.
    Lærer på højere læreranstalter gemmer deres ekstremisme bag akademiske titler og ind imellem udvikler det sig til en farce, f.eks kunstakademiets holden hånden over Katrine Dirckinck- Holmfeld ved, at kalde den sunkning (de kaldte hun det altså) af en buste, udtalt med u, for et kunstværk! Ja gud hjælpe mig – De omdøbte hærværket til et kunstværk!
    Således, at hun slap for straf, mens Ibi Pippi røg bag tremmer for at overmale et kunstværk hvor Asger Jorn selv havde overmalet et andet kunstværk.
    Det åbner så for enhver “kunstner” og miljøaktivist, som kunne tænke sig at ødelægge et hvilket som helst kunstværk. Det er som regel “kunstnere”, som i mangel på kunstneriske evner tyer til destruktion, eller uopdragne børn, som mener, at de reder jorden ved hærværk.
    Helt tragisk morsomt bliver det når LGTB+ støtter op om “Palæstina”. Et “Palæstina” som med sikkerhed havde hængt dem fra den første og bedste kran, og når Professorer bedyre islams fredelige hensigter, eller taler om et frit Palæstina.

  42. Pølsefest

    Googl Swyers syndrom. Man kan blive for ophidset i sin forargelse.

  43. Pølsefest

    Tilføjelse: den biologiske definition af hankøn er at besidde, små, mobile gameter versus store immobile hos hunkøn.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *