AT LEVE PÅ KNÆENE

Vi danske er gode og engagerede demokrater. Stemmeprocenten ved folketingsvalgene er tårnhøj. Vi følger nøje med i politiske debatter og valgudsendelser. Vi bevidner med spænding regeringsdannelsen efter valget og glædes eller væmmes ved ministerlisten. Anderledes forholder det sig dog, når det drejer sig om EU. Ganske vist trasker vi hen og stemmer ved EU-parlamentsvalget, ikke med hjertet, men mere som en anstændighedens gestus over for demokratiet. Nu er den nye EU-kommission ved at være udpeget, men for danske medier og offentlighed er Unionens nye regering så ligegyldig, at vi ikke gider at beskæftige os med den. Man skulle tro, at EU’s hovedkvarter lå på månen og ikke i Bruxelles kun en times flyvning fra Kastrup.

Ikke bare vælgerne, men også medierne og politikerne har gennem årene oparbejdet en apati, en opgivende holdning over for Unionen, som vi betragter ligesom en tiltagende istid, som vi ikke kan gøre noget ved alligevel. Der er aldrig politiske forsøg på at demokratisere den ret centralstyrede Union eller at bremse Kommissionens tiltagende detailstyring af medlemsstaternes samfund. Vi har givet op og synker ned på knæ, når EU’s lovmaskine kommer buldrende hen over os. Således har CEPOS uden megen offentlig opmærksomhed publiceret en chokerende rapport, der påviser, at Folketinget de seneste fem år har implementeret EU-direktiver med varige omkostninger for det dansk samfund på næsten 12 milliarder kroner om året. Det er særligt bæredygtighedsdirektivet og arbejdstidsdirektivet, der er skyld i denne vældige omkostningsbyrde, men EU’s appetit på reguleringen af den danske samfundsudvikling er umættelig. De mange direktiver fra 2019 til 2024 omfatter en bred vifte af indgreb i samfundet: barselsloven, årsregnskabsloven, koncernbeskatning, drikkevand og lægemidler.  

Arbejdstidsdirektivet er et godt eksempel på, at viden om den moderne samfundsudvikling i Danmark ikke er nået til Bruxelles. Corona epidemien accelererede en allerede igangværende udvikling på danske arbejdspladser i retning af fleksible arbejdstider og arbejdsstationer. Med moderne computere kan en stor del af særligt administrativt arbejde udføres andre steder end på firmaets kontor, og danske medarbejdere er flittige og arbejder med deres smartphones og I-pads i hjemmet, i lufthavne, i tog og på ferie. Alligevel har EU bestemt, at alle lønmodtagere skal registrere deres arbejdstid, som i gamle dage, hvor fabriksfløjten signalerede start og slut på arbejdsdagen. Hvor er nyttevirkningen?

Men det bliver værre endnu. EU-regulering sker gennem forordninger og direktiver. Forordninger trumfer dansk lovgivning og har umiddelbar retsvirkning i Danmark, mens direktiverne føjes ind i dansk lovgivning via Folketinget eller gennem ministerielle bekendtgørelser. EU’s omkostningsbyrde på det dansk samfund er ikke opgjort med nøjagtighed, da hovedparten af EU-reguleringerne ikke passerer gennem Folketinget, men implementeres direkte gennem forordninger eller ministerielle bekendtgørelser, der så resulterer i en retsakt uden for parlamentarisk kontrol. Og hvad gør medier og politikere så ved, at det danske samfund i stigende grad fjernstyres fra Bruxelles? Ingenting. Absolut ingenting. Vi har givet op, men går stille med dørene for, at man skal tro, at vi er indforstået.

Samme holdning finder vi, når danske domstole og lovgivning trynes af Den Europæiske Menneskeretsdomstol (EMD), hvis juridiske grundlag er Den Europæiske Menneskeretskonvention fra 1950, der egentlig er en både human og rummelig aftale, der giver signatarlandene brede muligheder for at fortolke konventionens bestemmelser inden for rammerne af deres nationale forfatninger. Gennem de seneste årtier har EMD imidlertid afsagt en række domme, der tilsidesætter de nationale domstole ved en stigende aktivistisk fortolkning af konventionen, der gør det nærmest umuligt at udvise kriminelle migranter. EMDs domme trumfer således vores egen lovgivning og retspraksis. Derved har EMD tiltvunget sig en rolle som forfatningsdomstol eller klagenævn for kriminelle migranter, der ikke vil væk fra den danske velfærdsomfavnelse. I Danmark eksisterer der et velorganiseret netværk, der assisterer migranter fra islamiske kultursamfund. Det er jurister, socialrådgivere, bisiddere og konsulenter, der kan deres konventionsjura til fingerspidserne og ved, hvilke knapper, men skal trykke på for at forhindre udvisninger af deres klienter. EMD henviser i sine domme ofte til konventionens paragraf 8, som siger, at ”Enhver har ret til respekt for sit privatliv og familieliv, sit hjem og sin korrespondance.”  

 EMD beskytter med denne paragraf selv dybt kriminelle migranter, hvis de har familie i Danmark, men ikke i deres fødeland. Der verserer øjeblikket 12 klagesager mod Danmark ved domstolen. Det drejer sig om udviste migranter, der er svindlere, narkohandlere, røvere, voldsmænd og knivstikkere. Danske juraeksperter vurderer, at kriminelle migranter kun kan udvises af Danmark, hvis de er serielt kriminelle uden familie eller netværk i Danmark. Skiftende danske regeringer har ikke turdet protestere endsige sætte sig op mod EMD, hvis aktivistiske afgørelser ikke sker gennem et dommerpanel, men i et juridisk sekretariat, hvis sagsbehandlere producerer ’domme’ på samlebånd.

Den berygtede paragraf 8 siger også, at retten til privatliv og familieliv kan ophæves af hensyn til den nationale sikkerhed, den offentlige tryghed eller for at forebygge uro eller forbrydelse eller for at  beskytte sundheden eller sædeligheden. Der er mange eksempler på signatarlande, der nægter at implementere EMD’s ’progressive’ domme med henvisning til netop nationale interesser. EMD har intet fogedkontor, ingen retsmidler til at gennemtvinge sine domme. Ved at ignorere de værste af EMD’s domme kan vi atter blive herrer i eget hus. Det medfører nogle prygl fra venstrefløjen, medierne og Islamisk Trossamfund. Men det er det, det koster at rejse sig fra en knælende til en oprejst stilling. Det er da værd at prøve.

21. august 2024

76 Thoughts to “AT LEVE PÅ KNÆENE”

  1. der Adler

    Hellere dø stående, end leve på knæ.

    1. Der var engang et yndigt land

      Problemet er at danskerne
      efterhånden er så hjernevaskede, feminiserede og slatne,
      at de finder det udmærket og helt naturligt at ligge på knæ
      eller fladt ned. Der er intet tilbage i 90-97% af befolkningen
      af mandsmod, vilje eller overlevelses instinkt. Hvis man ikke
      tror på det, så undersøg hvad der har været af protester i
      gaderne mod uhyrlige overgreb mod titusindvis af patienter,
      familier, børn, gamle, volds-ofre og boligsøgende mv.

      Den snigende ødelæggelse af danskernes sociale velfærd, af
      landbruget, af den personlige frihed, sikkerhed og livskvalitet
      er der heller ingen som siger fra overfor. Danskerne finder
      sig stille og roligt i alt, selv i deres egen udskiftning og udryddelse.

      Man finder sig i bureaukratisk terror mod børn og voksne, man
      finder sig i bandevold og besættelse af landet, man finder sig i at
      der mangler 6000 læger og sygeplejersker, man finder sig i de
      totalt sjofle tilstande i psykiatrien og kræfthospitalerne, man
      finder sig i et retssystem som er uden retfærdighed, man
      finder sig i at LGBTQ+ og normstormerne huserer i folkeskolen,
      man finder sig i at blive udnyttet med sløjfede fridage og senere
      pension. (73-75 år)

      Man finder sig i at blive frataget alt, for det er jo hvad der sker
      når politikere forærer ens land, byer, boliger og alt af værdi væk
      til fremmede bureaukratier og folkeslag.

      Der er ingen borgerlige partier tilbage i DK. De er alle infiltreret
      og overtaget af radikale. Især V, K og Moderaterne.

      Danskerne er et fortabt folk. Fremtiden ligner en gyserfilm.

      1. Frihed er det bedste guld

        Hvad vil danskerne gøre den dag
        friheden er væk og de ikke længere har et land?

        1. Danske mænd er til grin

          Udlændinge fra Afrika har ret til familieliv,
          flerkoneri, en god og gratis bolig, gratis penge,
          kontakt med deres børn, gratis transport, tidlig
          pension, straf-rabatter og meget mere

          En dansk mand har kun ret til at være retsløs, og
          til at blive negativt diskrimineret på en række områder.

          1. Wiens redning skete 1683

            Ja, hvis man venter sig noget
            godt fra de velkendte partier er man sandelig naiv
            og godtroende. Partierne er selvsupplerende og
            lider af indavl. Folketinget bekæmper folket alt hvad
            det kan. Siden 1968 er det kun gået nedad og nedad.
            Alle værdier har man nedbrudt ganske systematisk.
            Vi nærmer os bunden og undergangen.

  2. Henrik Wegmann

    Folketinget blæser stort set uden protester højt og flot på Grundloven, når det passer ind i dens kram. Men når det fuldstændigt demokratiforladte og despotiske EU beordrer det samme folketing til at indføre en lovgivning udtænkt af kommissærer fjernt fra Danmark, så lægger alle 179 medlemmer sig fladt ned og siger “Jawohl mein Kommandant”.

    Det er i sandhed et både nemt, lukrativt og ansvarsfrit hverv at sidde i Folketinget.

    1. Europa og USA er nu i den største krise i over 75 år

      Endnu en topklasse artikel af Aamund.

      Europa er inde i en fuldstændig katastrofal udvikling. Nationalstaterne
      og demokratierne er truet af udhuling, nedbrydning og udslettelse. Af
      flere grunde. Den masseindvandring EU, Berlin, frau Merkel og Chrborg
      iværksatte for år tilbage, har været årsag til kolossale omkostninger, både
      i penge, menneskeliv og stærkt forringet velfærd/sundhed/tryghed. Og
      det siger sig selv at når op mod 80% af nye love, regler og bestemmelser
      kommer fra EU, er landenes demokratier reduceret tilsvarende. Det
      samme er nationernes suverænitet og selvbestemmelse.

      Hertil kommer en lang række af sindssyge og åndssvage politiske
      projekter, udspil og reformer m.m.

      Noget som også er særdeles ildevarslende, er det faktum at politikerne
      og medierne i vidt omfang er holdt op med at være loyale og solidariske
      når det gælder deres egne lande og deres egne befolkninger. Mange
      vil hellere indynde sig hos internationale og globale organisationer
      eller hos ideologiske bevægelser.

      Sverige er blevet et skrækeksempel på hvor galt det går, når et lands
      grænser er hullede som en si. Så millioner af kulturfremmede fra fjerne
      lande kan flytte ind som det passer dem. I dag er kriminaliteten i Sverige
      overvældende, og den er blevet til hverdags-terror. Det eneste politikerne
      derovre har tilbudt gennem de sidste 10-20 år, har været udenoms-snak
      og lappe-løsninger.

      Sverige er på 25 år gået fra et herligt samfund til at være en fejlslagen
      stat, til noget af en jungle-stat med gangster-vælde, krigszoner, delvis
      afskaffet velfærd og voksende ufrihed og fattigdom. Og pt. er der kun
      udsigt til stadig værre tilstande.

      Feminismen, social-demokratismen og de radikale partier og medier
      i det blå-gule land har ført nationen ud i en blanding af kviksand, et
      sumpet område og et landmine-landskab.

      Noget af det samme foregår i Norge, England og Amerika etc. Se hvad
      Hodja oplyser.

  3. Jc Holland

    Alle danskere var enige i at Danmark ikke skulle regeres fra Berlin-Bunkeren mere end højest nødvendigt. 1940-45 var alt rigeligt.

    Nu er stort flertal af danskere blevet hjernevasket til at acceptere at Danmark skal regeres mere og mere fra Bruxelles-Bunkeren. At få kejser-typer/socialist-svin i EMD kan tryne et helt folks ønsker.
    Jøde-hadet er tilbage i fulgt flor.
    DET 4. RIGE
    er på tegnebrættet.
    Pravda-Vest hylder ideen.

    Må frihedskæmpere bekæmpe
    det 4. RIGE som de bekæmpede
    det 3. RIGE.
    Nürnberg proces#2 mod landsforræderne.
    Hvilken BEFRIELSE det ville være.

    1. Prins Valiant fra Thule

      Hvis man ser Hodjas videoer eller kigger på
      kommentarerne under Walze Triste, kan man vanskeligt tro at fremtiden
      bliver lys og civiliseret. Den ligner snarere noget med enorme mængder
      af galskab, ondskab, tyranni, barbari og død. Det nemmeste er at lukke
      øjnene og ignorere de voksende trusler, men hvis alle reagerer på den
      måde vil Europa styrte hurtigt og direkte ned i undergang og udslettelse.

      Man må dog advare mod at tro at det 4. rige kan bekæmpes på samme
      måde som det 3. rige. Det kan det næppe. Og det var ikke frihedskæmpere
      der afgjorde 2. verdenskrig. Det var millionhære, luftvåben og flåder
      opstillet af USA, England og Rusland. Det rigtigste og klogeste vil nok
      være beslutsomme, men fredelige protester, støttet af folkeoplysning.

      1. Ud at køre med de skøre

        Så kan det næsten ikke blive mere skørt:

        Straffen for at smøre lidt maling ovenpå lidt maling der var smurt på
        i hjørnet af et gammelt værdiløst maleri: 547 dage i fængsel.

        Et groft, brutalt og bestialsk overfald på en komplet sagesløs dansker,
        så denne var alvorligt syg i 2 år og har varigt mén i form af kroniske smerter:

        Hvad var straffen mon? Den var 0 dage i fængsel, NUL dage !!!
        Blot en lille bøde og lidt samfundstjeneste på en café.

        Et andet lystbetonet overfald på en sagesløs som endte med at
        ofret skal sidde i rullestol resten af livet: 3 mdrs. fængsel. Og ikke
        noget med udvisning.

        Retsstaten håner danskerne, og er langt hen ad vejen brudt sammen.
        Voldsforbryderne forkæles, og ofrene pisser man på.

  4. der Adler

    Man kan jo starte med at reetablere Undallslund Plantage ved Viborg som første skridt.

    1. Træt

      Plantagen findes stadig, men skuret, hvor typer som Lars Quisling skal bydes velkommen, findes ikke mere

      1. Frænde er frænde værst

        På den anden side af Øresund
        startede socialkammeraterne en stedfortræder krig mod deres egne lands-
        mænd fordi landet skulle gøres til en humanistisk stormagt. Resultatet ser vi
        i dag hvor Sverige hærges af terror og galehus-agtige tilstande.

  5. der Adler

    Når der hæver sig kritiske røster over den førte politik på udlændinge området, så får vi at vide, at vi er bundet af den og den konvention (Flygtningekonventionen, Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, Statsløsekonventionen) , traktat, forfatning, og at vi skal tænke på vores ”internationale omdømme”, eller hvad de nu disker op med, noget de færreste vel var klar over ud over nogle få embedsmænd på Slotsholmen.
    Vores såkaldte ”internationale forpligtelser” er jo ikke begreber, der har nogen form for objektiv målrettethed, men som i høj grad er underlagt personlige præferencer. Man har med andre ord, uden at spørge befolkningen, indskrænket og tvangsbundet sin egen frihed i og med, at man efter anden verdenskrig har tilsluttet sig dit og dat, og det har ikke ligefrem været til gavn for Danmark, der konstant skal stå med åbne arme og ”byde velkommen” til endnu en familie, der ikke agter at klare sig selv. I DR 1 den 27. januar 2005 udtalte den nærmest perverst moraliserende Marianne”Helved”: ”Jeg vægter at overholde internationale konventioner højere, end om der kommer 4.000 eller 10.000 til landet ved familiesammenføringer” og fortsatte ”-Her må komme dem, der vil.” Samme holdning blev luftet af ”fruen” i Jyllands-Posten 16.02.2004.

    Men ingen kunne dengang forestille sig hvilken folkevandring, der ville komme til de velfungerende og velstående vesteuropæiske lande. Derfor burde traktaterne og konventionerne også tages frem til fornyet og kritisk gennemsyn. Men det er vel for meget at forvente fra vores hjernedøde landsforræderiske politikere!

    I praksis er det vel også noget af en kamp, i og med at alle lande der har tilsluttet sig de ”internationale forpligtelser”, også samlet skal godkende ændringer.
    En hædersmand som Erik Ninn-Hansen prøvede at standse familiesammenføringerne – eller at sætte dem i bero – men han og regeringen måtte gå af efter den såkaldte Tamil-sag i 1993, hvor professor Hans Gammeltoft-Hansen gik efter manden og ikke, sagen. Men Ninn-Hansen var i øvrigt også imod hans udnævnelse som ombudsmand, så han måtte da betegnes som inhabil!

    Folketinget (Danmarks størst beskyttede værksted) har efterhånden – med ganske få undtagelser nær – udartet sig til en stinkende møgbunke, befolket af levebrødspolitikere og akademikere, der lever i deres helt egen verden, uden forbindelse med ”virkeligheden,” frit svævende over den såkaldte ”almindelige” dansker.

    I forbindelse med muslimernes tiltagende antal i landet kan man i overført betydning sammenligne Danmarks situation med et skib i havsnød. De, der burde bjærge skibet frelst i land, skibs officererne (læs politikerne og andre meningsdannere) sidder alle i spisesalonen eller flagrer tanketomt rundt på dansegulvet som en flok aber. Kun en lille sammenbidt flok af den ”menige” besætning (læs ”almindelige” danskere) forsøger at redde skibet fri af brændingen og den uundgåelige undergang, selv om de bliver hånet og spottet af driverterne i spisesalonen.

    Før afstemningen den 02.10.1972 blev der løjet og fordrejet, og hvad har vi i dag. Helt grotesk, på mælkekarton og sodavand kan man ikke få kapslen af, joh-de “tænker” store tanker dernede i røverkulen.

    Stakkels Danmark.

    1. Når det er for sent, vågner danskerne

      Ja, folk regnede ikke med at der
      ville komme en flodbølge af arabere og afrikanere, men der var trods alt
      nogle som allerede i 1973 forudså at EF kunne udvikle sig i en uheldig og
      farlig retning, fordi “samarbejdet” skulle gøres tættere, snævrere og mere
      centralistisk, iflg. traktaten. Der var ingen bremse- eller stopklodser. Norge
      stemte nej, men et par dage senere stemte 53% af danskerne ja. Det var
      naivt og letsindigt. (man havde nok ikke læst Rom-traktaten)

      Nogle var også fra begyndelsen betænkelige ved “gæstearbejderne”. Men
      omfanget af de radikales forræderier (der fik et højdepunkt i 1983 og flere
      gange sidenhen) var der ikke mange der forudså. Det har jo også været
      næsten utroligt at et parti kunne synke så dybt.

      Ja, Marianne Jelved var og er en pladderhumanistisk tåbe der stiller høje
      krav til andres moral, men ingen til sin egen. Men hun er højt ansét i sit
      parti af kyniske fidus-magere og sindsforvirrede eller købte idioter.

      Hvad konventionerne angår, kræver de dog ikke en samlet og fælles
      udmeldelse. Danmark kunne ignorere eller annullere dem med det
      samme eller med få dages varsel. Mange lande har ignoreret dem
      i årevis, iflg. Youtube mv.

      Nu er der så op mod 1½ million “gæstearbejdere” og om lidt er DK
      nok en blanding af Sverige, Somalia, Syrien, Afghanistan, Pakistan,
      Congo, Tyrkiet og Iran.

      1. Landet er lille, men ondskaben er stor

        Man kunne forlængst have opsagt konventionerne,
        men typer som Marianne Helved, Eva Flyvholm, Pia Olsen, Pernille
        Skipper, Martin Lidegaard og Lars Fadbums vil hellere udskifte
        danskerne med kulturfremmede fra Afrika og omegn. Vi befinder
        os derfor i kviksand, i en dødsdrom eller dødsfælde, i en malstrøm
        der kan suge os ned til hajerne, goblerne og piratfiskene.

        Inden ti år deler vi skæbne med svenskerne, armenerne og mohikanerne.

  6. Tempus Fugit - tiden iler -

    OPSIGTSVÆKKENDE NYHEDER OG OPLYSNINGER

    I Sverige har 93 børn været hyret som lejemordere

    Labour, arbejderpartiet i England, bruger woke tyranni og politistatsmetoder
    mod arbejder-klassen

    Seneste ordskvalder fra Kamela Harris. Tim Walz er afsløret som LGBTQ person.

    Iran er meget tæt på at have våbnet der kan udslette Israel.
    Det kan få forfærdende konsekvenser inden 1 år.

    Smart spin fra social-demokratiet

    Hodja har det hele.

  7. ino

    Konventioner overholder man kun når det er opportunt. Under Corona-hysteriet tænkte ingen således på Børnekonventionen. Opfordringen til “vaccinere” børn for at de ikke skulle smitte bedsteforældrene, var således en klokkeklar overtrædelse af Børnekonventionen. Det var bare ét eksempel. Der er flere.
    Min konklusion er at det åbenbart passer politikerne godt at de ikke kan smide kriminelle indvandrere ud, ellers havde de gjort det. Helt dumme er de trods alt ikke allesammen.
    Hvad årsagen er, skal jeg ikke kunne sige, men meningen er formentlig at fædrelandene skal afskaffes.

    1. Elefanten i rummet

      EU-Ursula von der kleinen har nu
      krævet en kvote-ordning så 50% af alle embeder gives til kvinder.
      For kønsbalancen er jo uhyre vigtig mener Ursula, og hendes kære
      veninde Ylva Johansson er ganske enig. Ned med mændene, op med
      kvinderne. Til det formål er negativ særbehandling af mænd og positiv
      særbehandling af kvinder jo et effektivt værktøj.

      Her i debat-sporet bør vi vel også kræve kønsbalance. Men hvor bliver
      kvinderne af? Til nu er kun 1 dame med. Mystisk, mystisk.

      Måske bør Aamund kun tillade 1 mand at ytre sig pr. debat-omgang?
      Ellers er den o mands-domineret, og det er jo det værste af det værste
      iflg. feministerne, kvinfo, me- too og danske kvinders nationalråd samt
      feminiserede mænds central-komité og beredskabs-udvalg.

      1. ino

        Tja, du kunne jo give nogle af dine mange alias’er kvindenavne i stedet for dine fantasifulde andre overskrifter. Du har jo takket “damerne” (dine egne opfindelser) før for at deltage i debatten.
        Det var en smule underholdende – på overfladen.

  8. Karsten Lund

    Naturligvis lever det store, gigantiske flertal af de danske vælgere på knæene.
    De har siden folketingsvalget i januar 1984 og frem til i dag via deres letsindige stemmeafgivelse selv ønsket de forhold, som Danmark byder de fremmede, som vi har i blandt os idag.

    Hvis flertallet ville det anderledes, havde de for eksempel støttet helhjertet op om Mogens Glistrups forslag til en ny flygtningepolitik (fremsat i slutningen af 1985) eller lade forslaget være en politisk rettesnor i nyere tid:
    https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/09/07/forslag-til-en-ny-udlaendingelov/

    1. Sund fornuft er gumpetung galskab nu til dags

      Propaganda kan afskaffe fornuften og tænke-evnen.
      Det er sket i mange lande, og vil ske igen.

      1. Den synkende optimistjolle

        Meget enig med Karsten Lund.
        Danske vælgere burde have tænkt dybere over hvad der var
        vigtigst for dem selv og deres land. Så havde de undgået at
        løbe efter små fordele og tomme løfter, og havde undgået
        den afrikanisering og islamisering af samfundet som radikale
        tosser og pladderhumanister har skaffet dem på halsen.

        Når man stemmer på håbløse typer som Jelved, Baunsgaard,
        Sofie Carsten, Lidegaard og Lars Løkke, går det hele ad H til.

  9. Klovnebussen er punkteret

    Men Mette, Troels og Lars Løkke er på vej med lappegrej

  10. Ursula Overgaard

    Der er altid flere fortalere og ”gode argumenter” til at udvide EU-samarbejdet, end der er modstandere ”Nej-sigerne”. Og ”Ja-sigerne” står derfor til at vinde med endnu mere ny lovgivning og omkostninger. – De ekstra BNP-promiller, der fremover skal betales, gør ikke ondt nok, til at der kan mobiliseres en modstand. Her vinder fortalerne for øgede omkostningerne igen, igen, igen….

    1. Blot et par bemærkninger

      Det er altså adskellige procenter af BNP der
      ryger ned til EU, eller bliver spildt på EU-direktiver. Ja, løgne-
      propaganda og vælgernes uvidenhed, glemsomhed og naivitet
      sørger for at der er mange EU-tilhængere. Den typiske vælger
      er blind overfor hvad EU er ved at udvikle sig til. At EUs indvandrings-
      politik og undergravning af demokratiet og nationalstaten truer deres
      liv, sundhed, økonomi, frihed og sikkerhed forstår over haldelen af vælgerne ikke.

  11. Demografi og demokrati

    EU nettet strammes. EU nærmer sig de totalitære systemer øst for jerntæppet før det faldt i 1989. Ruller EU elektronisk pigtråd uden om medlemslandene? En elektronisk mur? Ytringsfrihed i EU nu en by i Rusland! 🙁

    Det blev heldigvis opdaget af “Kommentator Jacob Mchangama, direktør i tænketanken Justitia: EU-kommissærs advarsel til Elon Musk er med til at legitimere censur af sociale medier. Hvor langt vil EU-kommissæren Breton og co. gå for at håndhæve europæiske regler, der forhindrer europæiske borgeres adgang til avanceret teknologi og indhold, spørger Jacob Mchangama.
    Natten til tirsdag dansk tid livestreamede Elon Musk en samtale med Donald Trump på sin platform X, der i stigende grad henvender sig til det amerikanske MAGA-segment (som Musk selv er blevet en del af) og dets globale sympatisører.

    Men det var ikke alle, der syntes, at det var en god idé, at amerikanere (og X-brugere i Europa) skulle have mulighed for at lytte med på en samtale mellem verdens rigeste mand og den ene præsidentkandidat til det forestående valg i verdens mest magtfulde land.
    EU-kommissæren for det indre marked, Thierry Breton, sendte forud for livestreamingen et brev til Elon Musk, hvor han advarede om, at EUs Forordning om Digitale Tjenester (DSA) forpligter platforme som X til at fjerne ulovligt indhold samt iværksætte foranstaltninger for at imødegå »systemiske risici«, der blandt andet kan bestå af desinformation.
    Desinformation er godt nok ikke direkte ulovligt, og hvordan det skal defineres, og hvad platforme skal stille op med desinformation, det er stadig temmelig uklart.
    Eftersom interviewet med Trump også vil være tilgængeligt for brugere i EU, mener Breton altså, at DSA’en forpligter X til at skride ind, hvis de uklare grænser bliver overtrådt.
    Det er temmelig ironisk, at Europa-Kommissionen i klare vendinger har advaret mod fremmede staters indblanding i europæiske valghandlinger for derefter at advare en amerikansk platform imod at livestreame et interview med en amerikansk præsidentkandidat. Det er ikke første gang, at Breton fører sig frem som »cybersherif«.

    1. Tennis-spilleren

      Des- eller disinfomation er ganske
      enkelt ALLE ubekvemme sandheder som den politiske “elite” finder upassende,
      irriterende eller generende, fordi sandheden altid er ilde hørt i alle lyssky kredse.
      De ønsker naturligvis ikke at få sat lys på deres lyssky transaktioner og diktatoriske
      tendenser.

    2. Thierry Breton tror, at han er kejser Napoleon og bruger DSA ( Digital Services Act) som en kølle i hovedet på alle, der ikke er indforstået med ‘EU’s værdier’. DSA blev af EU-kommissionen markedsført som et værn mod ‘disinformation og skadeligt indhold’ fra russiske kilder, men onde tunger fik hurtigt loven omdøbt til anti-Orban-loven. Det er næppe heller Rusland, der det primære mål for dette indgreb i ytringsfriheden, hvad Bretons overfald på Musk/Trump tydeligt viser. Sigtet er snarere at kontrollere ‘disinformation og skadeligt indhold’, der kommer fra EU’s grundborgerlige partier så som Frihedspartiet ( Holland og Østrig), Sverigedemokraterne, Fidesz(Ungarn), AFD ( Tyskland), Rassemblement National ( Frankrig) og det polske Lov & Ordens Parti.

  12. Ole Madsen

    Efter Brexit var vi mange, der mente, at vi også skulle have en afstemning om “Danexit”. Nu har det vist sig, at Brexit ikke var lykken for England (Storbritannien). Norge holdt sig udenfor EU; men islamiseringen af Norge er lige så fremskreden som islamiseringen af Danmark. Vi lever i en tid, hvor flere semireligiøse bevægelser ikke er til at stoppe: europabevægelsen, klimabevægelsen, LBTQ+bevægelsen, islam med flere.

    1. Prins Valiant fra Thule

      Det er ikke brexit der er ved at ødelægge England.
      Det er de arrogante, perverse og woke politikere som er iskoldt ligeglade med almindelige mennesker. De ser ned på dem, lytter ikke til dem og tager ikke
      hensyn til dem, men nøjes med at udnytte og tyrannisere dem. Menneskene
      er ikke som de burde være, og de magtsøgende og magtsyge er nok de værste.

      1. Københavner-snuden

        På nettet og andre steder kan man
        hente mange opsigtsvækkende oplysninger. F.eks. om de
        klaner der opererer i Tykland, Sverige, Frankrig, Albanien,
        Serbien og Italien mv.

        Bøger fortæller om at Sverige på få år har bevæget sig fra et
        trygt og fredeligt land til en blodig førsteplads på den euro-
        pæiske liste over knivstik og skuddrab.

        Der oplyses også om infiltration af banker, forsikringsselskaber
        og andre virksomheder, om korruption og narkohandel, om af-
        presning og svindel. Vold og bandekrig er kun toppen af isbjerget.
        Der er farlige og truende mønstre i den organiserede kriminalitet
        i Sverige.

        Det er tvivlsomt om politiet kan hamle op med banderne, der
        har tusindvis af tungt bevæbnede medlemmer. Den svenske
        statsminister og Jelved & co. lovede berigelse, men har i
        stedet tilkaldt noget ustyrligt og meget uhyggeligt. Som nu
        er ved at brede sig i Danmark.

        1. ALARMERENDE NYT

          Grunden er ved at skride
          under svenskerne, og sådan set også under danskerne.

          “Arabiske klaner – – – den undervurderede fare” af Ralph G.

          og bogen “Klanerne” (Gyldendal A/S 2024)….. viser tilsammen

          at de kriminelle netværk i Sverige nu er så stærke, at det måske
          kun er et spørgsmål om tid, før de får magten over selve syste-
          met. Derefter vil det ikke være svenskerne som regerer landet.

        2. Ole Jensen

          Foruroligende videoer
          hos Youtube om den kriminalitet der
          breder sig som en steppebrand i Europa.

          En Nigeriansk mafia er på spil i Italien.

          Psy War: Enforcing the new Wold Order (by criminal means)
          (Dr. Malone)

          Berlin on the Brink: How criminal gangs and clans are taking
          over the German capital. Tusindvis af voldsomme overfald
          i tyske banegårde. Folk skubbes ud foran tog, andre skydes
          ned eller knivstikkes. Eller de bedøves, “rulles” og deres
          kufferter stjæles.

          Nu mange zoner i Sverige hvor kun militæret tør gå ind

          Bander, ekstremister og lejemordere hærger i Paris,
          København, Odense og Århus. Kriminelle netværk er
          begyndt at optræde hvor det var utænkeligt før i tiden.

    2. Prins Valiant fra Thule

      Det er ikke brexit der er ved at ødelægge England.
      Det er de arrogante, perverse og woke politikere som er iskoldt
      ligeglade med almindelige mennesker. De ser ned på dem, lytter
      ikke til dem og tager ikke hensyn til dem, men nøjes med at udnytte
      og tyrannisere dem. Menneskene er ikke som de burde være, og
      de magtsøgende og magtsyge er måske de værste.

  13. Ud at kørre med de skøre

    Ja, vi er alle med i samme bus, rattet virker ikke, og
    dem som kører bussen er kugleskøre, og de bliver
    ved med at sætte at sætte farten op.

    1. Piotr

      <Ud at kørre med de skøre
      <22/08/2024 at 13:53
      <Ja, vi er alle med i samme bus, rattet virker ikke, og
      <dem som kører bussen er kugleskøre, og de bliver
      <ved med at sætte at sætte farten op.

      Hvilken fantastisk kommentar, fra denne skøre der "kørre"….

      MEN, havde du tænkt dig at gøre noget ved det? Har du nogle konstruktive forslag?
      Eller? nu sidder du lige på den fede og ser verdenen glide forbi og du har konstateret at det ikke brænder i din baghave(det er inde hos naboen).
      Kan man forlange mere?
      Jeg mener man skulle da nødigt risikerer noget.
      HerreGud, vores efterkommere klarer den nok…..

      "Ja, vi er alle med i samme bus" NEJ! det er vi IKKE!
      Fortsæt du endelig med at stemme på R, S eller "klovnebussen" med LarsLORT ved rattet, fordi så er der ingen tvivl om hvor danskerne & fædrelandet ender.

      Direkte Demokrati NU! ForfatningsDomstol NU!
      Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & Orban!
      P.

      1. Ud at køre med de skøre

        Hej Piotr
        Du har ret i at man skal have kuppelkatarr for
        at stemme på S, V og M. Lars Løkke især er da helt umulig.
        R, K, EL og SF mv. er heller ikke noget værd, da de alle går
        ind for folkeudskiftning, islamisering og EU-fjernstyring. De
        prøver pt. at gøre sig lækre for vælgerne med forskellige
        udspil, men det er kun lokkemad.

        Billedlig talt er vi næsten alle i samme båd eller med samme
        bus. En bus hvor rat og bremser er i dårlig stand, men hvor
        Mette, Troels og Lars alligevel sætter farten op, selvom der
        er afgrunde på begge sider af vejen.

        Der findes ingen opskrift på at redde situationen. Kun et
        mirakel kan forhindre bussen i at styrte i dybet. Og 9 af 10
        passagerer føler sig jo trygge, fordi de har tillid til de tre
        chauffører, der på skift hiver i rattet og gearstangen og
        trykker på speederen. De rejsende slapper af med ugeblade,
        strikketøj, madkurve og film på deres smartphones.

  14. Ud at køre med de skøre

    Rettelse

  15. Karl Martell

    Det “morsomme” er, at det har danskerne aldrig, som ALDRIG, sagt ja til!
    Det er muligt, at spidsfindige jurister kan finde belæg for det, men uanset hvad jurister finder frem til, så har danskerne aldrig sagt ja til det.
    Da Danskerne sagde nej til Maastrichttraktaten, var det fordi vi ville bestemme selv! Men politikerne snød os til at sige ja til Edinbourgh, vi fik vores forbehold, men ikke de forbehold vi helst ville have, og tag ikke fejl! Vi får lov til at stemme om forbeholdene, indtil vi en dag siger ja, og så får vi aldrig lov til, at stemme mere! Bare se forsvarsforbeholdet! Tror I vi får lov til, at fortryde vores ja – næppe, men retsforbeholderts nej skal såmænd nok blive taget op igen.
    Jeg undre mig over, at EMD nede ved Rhinen tiltager sig mere og mere lovgivningsmagt – altså den dømmende magt blander sig i den lovgivende, og faktisk også den udøvende magts beføjelser. I samme åndedrag tordner Bruxelles mod at i Ungarn tiltager den udøvende magt – regeringen – magten delvis fra den dømmende magt. Helt ærligt er det ene værre end det andet.
    Migrant krisen stopper ikke før vi undsiger EMD, og slet og ret melder os ud. Helt som centrale røster vil have, at England gør.
    Helt ærligt melder vi os ikke ud, er det slut med Danmark!

    1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

      Enig med alle kommentarer indtil nu.
      Men hvorfor kan vælgere ikke fastholde en linje? Det er da idiotisk
      at forandre en nej til et ja, bare fordi man spørges om det samme
      en gang mere.

      Ok, så enkelt er det selvfølgelig ikke, for vælgerne
      bearbejdes med propaganda og lokkes med falske påstande
      om store og vigtige forbedringer i det genfremsatte forslag.
      Men generelt er det forbløffende nemt at få folk til at tro på selv
      det værste vrøvl, og løgn, som fx. berigelsen, co2-truslen, 538
      forskellige køn samt nødvendigheden af at mishandle landbruget
      og mink-branchen. Og de fleste troede også uden videre på EUs
      og el-bilernes og vindmøllernes lyksaligheder, og de var over-
      beviste om at den store “pandemi” og de lynhurtigt fremstillede
      “Vacciner” (fra 10 år til 1 måned), blev håndteret klogt, fornuftigt
      og ansvarsbevidst af EU-Ursula og EU-Ylva, af de danske ministre
      og Søren Brostrøm og de tre virus-kloge kvinder der blev hyldet
      af DR i en lang række udsendelser. (selvom deres snak var mere
      vildledende end vejledende)

      Mange danskere er også hoppet på de limpinde som typer som
      Lars Løkke, Jacob Ellemann, Marianne Jelved, Jens Otto Krag,
      Svend Auken, Elisabeth Arnold, Ritt Bjerregaard, Poul Schlüter,
      Sofie Carsten, Pernille Skipper, Helle, Pelle, Mette, Birthe Weiss,
      Pia Kjærsgaard, Thulesen Dahl, Chr. Friis Bach og mange andre
      fra partierne har stukket ud til dem.

      Igen og igen lader vælgerne sig narre af partiernes lokkemad,
      rådne valgflæsk, smarte snak og tomme løfter, og hen ad vejen
      koster det penge, blod og tårer.

      Naturligvis ender det rivende galt. Danmarks 3000 år lange
      historie er antagelig ved at være forbi.

  16. Flaben Fræk

    I forbindelse med ovenstående blogindlæg, og den videre research, stødte man hurtigt ind i et foretagende som betegner sig som: Institut for Menneskerettigheder (fornem adresse (mega husleje?) på Wilders Plads, Christianshavn) – Uafhængig (ja det skriver de sgu) statsfinansieret organisation som har til opgave at overvåge og beskytte menneskerettighederne og fremme ligebehandling i Danmark og i udlandet – Professionel bestyrelse/direktion, mindst 200 ansatte / omsætning i 2023 knapt kr. 200.000.000 – Waw!

    Vi har vel lov til at formode, at det er danskernes menneskerettigheder som varetages, al den stund, at det langt hen ad vejen er danske skatteydere som betaler gildet!?

    For at få lidt styr på begreberne kan jeg oplyse, at der i Danmark er ca. 600/700+ virksomheder, industrier, borerigge, skibsværfter, osv., som beskæftiger i omegnen af 200 medarbejdere; blandt disse minigiganter er Institut for Menneskerettigheder flot repræsenteret – Må vi forstå?

    Nu mangler vi bare, at få styr på hvad alle disse gutmenschen, ansat hos Institut for Menneskerettigheder, får tiden til at gå med? – Det må være adskillige tusinde danskere som hvert år reddes fra ubeskrivelige krænkelser, fornedrelse, tortur død og lemlæstelse – Ikke sandt?

    1. Fremtiden kan blive totalitær, syntetisk og ubarmhjertig

      Man kan svindle med alt, også med
      mennekerettighederne. Det foregår bl.a. ved at man tildeler nyankomne
      afrikanere, pakistanere og afghanere osv. massevis af M-R fra dag 1, sam-
      tidig med at man ignorerer danskernes M-R på mange punkter. Danskerne
      er nu et diskrimineret folkefærd, de er 3. klasses borgere i deres eget land,
      og de er udset til at blive fordrevet, udskiftet og udryddet. Det sker med
      salami-metoder så de trygt sovende danskere og dagdrømmere intet op-
      dager før det er for sent.

      1. Danske mænd er til grin

        Udlændinge fra Afrika har ret til familieliv,
        flerkoneri, en stor og gratis villa, gratis penge,
        kontakt med deres børn, børnepenge til 8-25
        børn, gratis transport, tidlig pension, rabatter
        ved kriminalitet, minibus til rådighed og meget mere

        En dansk mand har kun ret til at være retsløs, og
        til at blive negativt diskrimineret på en række områder.

  17. Ud at køre med de skøre

    Så kan det næsten ikke blive mere skørt:

    Straffen for at smøre lidt maling ovenpå lidt maling der var smurt på
    i hjørnet af et gammelt værdiløst maleri: 547 dage i fængsel.

    Et groft, brutalt og bestialsk overfald på en komplet sagesløs dansker,
    så denne var alvorligt syg i 2 år og har varigt mén i form af kroniske smerter:

    Hvad var straffen mon? Den var 0 dage i fængsel, NUL dage !!!
    Blot en lille bøde og lidt samfundstjeneste på en café.

    Et andet lystbetonet overfald på en sagesløs som endte med at
    ofret skal sidde i rullestol resten af livet: 3 mdrs. fængsel.

    Retsstaten håner danskerne, og er langt hen ad vejen brudt sammen.
    Voldsforbryderne forkæles, og ofrene pisser man på.

    1. Blot en bemærkning

      Vi har nu et to-delt rets-system:
      Tit hårde straffe til danskere, ofte latterligt milde straffe til migranter.

  18. Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død

    Betydeligt flere dødsfald
    er helt i orden, mener regeringen

    Efter at politikerne….. ved at nedlægge 600 skoler,
    mange hospitaler, mange kommuner, mange busruter, mange
    biblioteker, butikker og lægeklinikker m.m.m., ….. har opnået at
    der er blevet langt til alting udenfor de tre største byer, er de nu
    klar med nogle dårlige lappeløsninger. De vil have 17- årige til
    at køre alene i bilerne, de vil have flere el-cykler, de vil have
    knallerter til 15 årige til at køre hurtigere, 45 km/t fremfor 30 km/t.
    Regeringen er klar til lovændringer der vil føre til flere dræbte og
    kvæstede blandt kørende og gående. Og de mange berigere som
    i forvejen kører vildt og vanvittigt afsted på knallerter, scootere
    og i biler, skal nu have lov til at blive til endnu større fare for fod-
    gængere og cyklister samt andre bilister. Ialt vil det nok medføre
    adskellige ekstra dødsfald og alvorligt kvæstede.

    I forvejen afliver man jo danskerne med mangedoblet kriminalitet,
    et sygt sundhedsvæsen, en morderisk børnepolitik og en barbarisk
    behandling af psykisk syge samt gamle danskere. Det hjælper jo
    altsammen, så folkeudskiftningen ikke bliver alt for langtrukken.

  19. Karsten Jensen

    Diktatur eller demokrati – hvad er bedst?

    Trump lover, at han kun vil være diktator een dag…den første dag. Og derefter er det ikke nødvendigt at afholde flere valg i USA.

    Hvem kan støtte en sådan kandidat?

    Man kan selvfølgelig hævde, at hvis det er en god diktator, så gør det ikke noget. Og Trump har jo vist sig både retsskaffen og i sund psykisk balance – undtagen selvfølgelig hvis noget eller nogen går ham imod.

    1. Tennis-spilleren

      Som sædvanlig:

      Kvarte sandheder og sygeligt vrøvl fra røde Karsten Jensen.

  20. Elefanten i rummet

    EU-Ursula von der kleinen har nu
    krævet en kvote-ordning så 50% af alle embeder gives til kvinder.
    For kønsbalancen er jo uhyre vigtig mener Ursula, og hendes kære
    veninde Ylva Johansson er ganske enig. Ned med mændene, op med
    kvinderne. Til det formål er negativ særbehandling af mænd og positiv
    særbehandling af kvinder jo et fint værktøj.

    Her i debat-sporet bør vi vel også kræve kønsbalance. Men hvor bliver
    kvinderne af? Til nu er kun 1 dame med. Mystisk, mystisk.

    Måske bør Aamund kun tillade 1 mand at ytre sig pr. debat-omgang?
    Ellers er den o mands-domineret, og det er jo det værste af det værste
    iflg. feministerne, kvinfo, me- too og danske kvinders nationalråd samt
    feminiserede mænds central-komité og beredskabs-udvalg.

  21. Mikael Kielberg

    Bæredygtig magt
    Magtens tredeling – udtænkt af Montequieu, en fransk retsfilosof – deler magten mellem den lovgivende, udøvende og dømmende. Efter min opfattelse en fornem måde at balancere magten på. En bæredygtig tilgang. Ingen af de tre dele kan vokse uhæmmet. Det enkelte element (lovgivende, udøvende og dømmende) vil hver i sær kunne holde de to andre elementer i skak. Bæredygtigt. Demokratisk.
    Jeg synes – selv en journalist i deadline burde kunne forstå betydningen af den tanke i et demokrati og derfor have bidraget til belysningen af konsekvenserne af at etablere et system, hvor den dømmende magt – f.eks. Menneskerettighedsdomstolen – ikke længere kan kontrolleres af et af de øvrige elementer i magtens tredeling, og som herefter vil vokse vildt og ja ud af demokratiet – i stedet valgte journalisten at begunstige belysningen af, at det er alle tiders, at Montequieu sættes ud af spillet (i godhedens navn) og at Menneskerettighedsdomstolen kunne stå alene som en funklende stjerne. Og lidt stærkt sagt ”at udvikle sig til en invasiv art i Montequieus univers”.

  22. Gud bevare Danmark

    Når nu danskerne ikke orker det…

    Igen seriøse mordplaner mod Trump

    Afsløring af den virkelige økonomiske situation i Danmark

    Oplysninger om klimaet, el-bilerne og co2

    Arbejderpartiet i England angriber boligmarkedets ejere og lejere

    Sverige er helt til rotterne, nu over 500 risiko-zoner, iflg. nye bøger
    og videoer.

    Iran er ved at blive et så oprustet land, at det om kort tid
    kan true både Israel, Europa og USA.

    EU er på vej med så store økonomiske krav til mindst 800.000 danskere,
    at mange af dem ikke vil kunne blive boende hvor de bor nu.

    Hodja og PragerU oplyser om disse ting.

  23. Gud bevare Danmark

    Ny afslørende artikel
    hos Snaphanen i dag lørdag den 24-8-2024.

    Også i Berlingske interessante artikler. En som har overskrift om at
    Kamala Harris er en større trussel mod den vestlige verden end Trump.

    En anden: Mette ødsler det hele væk.

    EB kalder Morten Dahlins/ Venstres nye udspil for “vej-vanvid”. (23-8)

    Terror i Tyskland: 3 dræbes af knivstikker, og 8 såres. Samme dag også
    grove overfald i mange andre EU-lande.

    1. Karl Martell

      Man undres til stadighed, alt for mange er fuldstændigt klar over, at indvandringen er og navnlig bliver en katastrofe for landet, ja for hele Europa og den vestlige verden. Men de er ikke parat til, at gøre det nødvendige for, at vi kan værge for os. Narrativet om berigelsen og de stakkels forfulgte eksisterer fortsat specielt blandt kvinder, LGBT+ og mandlige socialister og der er temmelig uforståeligt, for det er de grupper som vil lide mest under Islam. De fleste ved egentligt godt, at det vil gå dem ilde, og kender nogen, som er blevet overfaldet, voldtaget, eller på anden måde generet, men de vælger, at ignorerer det, eller skjuler det for sig selv, for intet er værre for en venstrefløjser eller en Radikal end, at blive udstødt af flokken! Tænk hvis nogen skulle finde ud af at de skriver på denne væg, eller efter overfaldet, stemmer på noget andet en venstrefløjen eller Radikale. Men tag ikke fejl justitsen er hård!

      1. Ud at køre med de skøre

        Totalitære og woke ideologier
        gør folk sindssyge. Eller de sindssyge slutter sig sammen under
        en ideologisk hat. Eller massemennesket er en tåbelig, irrationel,
        frygtsom, naiv og grådig/magtsyg størrelse. Det er svært helt at
        forklare hvad der foregår i en verden, hvor løgn, ondskab, under-
        trykkelse, idioti, vold, mord, svindel og krig fylder alt for meget. Og
        hvor politik kvinder ikke er et hak bedre end mandlige politikere.
        Flertallet i begge lejre går ind for masseindvandring, marxisme og
        islamisering af Europa.

        Alle borgere og vælgere burde kaste sig over v-historien
        efter 1900, men det er vel kun 1, 2 eller 3 procent som tager sig
        sammen til det. Selvom uvidenhed om totalitær politik har ført
        til at millioner og atter millioner af mennesker har fået deres
        tilværelse forpestet eller helt ødelagt.

        1. Sund fornuft er udskiftet med gumpetung galskab

          Nutidens danskere er ude af
          stand til at reagere før de får kniven på struben og
          ryggen mod muren. Men til den tid vil det være for
          sent. En befolkning som er tungnem og kortsynet,
          vil tabe til mere handlekraftige kulturer. Som de er
          ved at lære i England, Frankrig, Sverige, Italien og
          Tyskland etc.

      2. Niels O

        Endnu en nationalist, der alene bedømmer indvandringen (fra hele verden) på, hvad nogle enkelte muslimer måtte forårsage og som ender på forsiden af Ekstra Bladet osv. Lige som at nedgøre fodbold generelt pga. enkelte hooligans.

        Formiddagsbladene med henblik på mersalg samt specifikke nationalistiske sociale medier har egentlig meget at stå til ansvar for. I bevidst vildledning af let påvirkelige nationalister. Bare se, hvad der skete i England for nylig.

        1. Privatdetektiven

          Så sjældne som Niels 0 fremstiller
          terror-attentaterne, er de jo slet, slet ikke. I Tyskland har
          der det sidste års tid været TUSINDVIS af overfald, skyderier
          og knivstikkerier fra jihadisternes og asylanternes side. Og
          nye bøger fortæller om hvordan hverdagen i tyske, svenske
          og engelske byer bliver værre og værre for almindelige
          mennesker. Niels 0 aner ikke hvad han taler om

          1. Niels O

            Kom så med dokumentationen, Bent A, på dine vilde påstande.

            Nå nej, den dokumentation kommer som sædvanlig aldrig.

          2. Henrik Pedersen

            Svar til Niels O.:

            I Tyskland var der i 2023 hele 8951 knivangreb, som førte til farlige og alvorlige legemsskader og hele 4893 knivangreb i forbindelse med røverier.

            https://mediendienst-integration.de/artikel/messerkriminalitaet-welche-rolle-spielt-die-nationalitaet.html

          3. Tennis-spilleren

            Ja, dødsenglene Angelica Merkel og
            Ylva Johansson og alle deres woke veninder
            har da efterladt sig en stolt og berigende arv
            til deres egne vælgere og borgere.

          4. Privatdetektiven

            Niels O er for dum eller doven
            til selv at finde oplysninger. Derfor kræver han
            igen og igen at andre skal dokumentere det som
            er indlysende og alment kendt. Han er en klon
            af Marianne Helved og han dokumenterer aldrig
            sine påstande.

          5. Niels O

            Tak til Henrik Pedersen for at komme med noget dokumentation. Noget Bent A ikke formår.

            Ja, det tal ser voldsomt ud, men drejer sig om 0,01% af den tyske befolkning.

            Måske står det i artiklen, men mit skoletyske er ikke, hvad det har været, men hvor mange af overfaldene er begået af muslimer?

          6. Sandhed er bedre end løgn

            0,01 procent af befolkningen i
            Tyskland, skriver Niels O. Ha ha ha ha ha ha.
            Her beviser Niels at han lever i drømmeland
            og at han er en klovn og nar magen til de ra-
            dikale fruer Jelved og Pernille Weiss osv. Han
            behøver blot at se efter på nettet ang. den
            enorme mængde af bander, klaner og for-
            brydelser der hærger Europa. Men han sæt-
            ter en ære i at være uvidende.

        2. ino

          Når du nu efterlyser kilder, så tag et kig på Unitos’ hjemmeside, fx dette:
          https://unitos.dk/2020/02/24/andel-mandlige-efterkommere-med-frihedsstraf/

          1. Niels O

            Ja tak, ino, Du bekræfter 100%, hvad jeg sagde i min første kommentar.

            Men tak for at deltage.

          2. Niels O

            Sørme en meget død nationalistisk hjemmeside ellers. Samme slags som snaphodja, og hvad de hedder alle sammen med en helt bestemt agenda, der ikke nødvendigvis har noget med sandhed at gøre, men som primært bare skal hidse et bestemt segment op.

  24. ALARMERENDE NYT

    Sovjet tilstande i Fankrig

    Makronen og censur-fascisterne i krig mod ytringsfriheden

    Diktatur og tankepoliti á lá “1984” og Iran/ Nordkorea kan
    blive det næste

    Se Snaphanen i dag

  25. Træt af bedragerrisk politik og uærlig journalistik

    Årligt bruges ca. 6. 5 milliarder på propaganda

    DRs P1 udsendelser er snart
    ikke andet end manipulation. Sender de nogensinde
    noget uden at have en lumsk bagtanke med det? Al
    sendetid synes at blive brugt til at vildlede eller fordumme
    publikum. Som når man lyver lystigt om Trump, Harris og Walz.

    Som når man lyver om klimadannelsen. Som når man
    pjatter, fniser og fjoller løs i 4. division og andre programmer.
    Som når DR lader 3 eller 4 kvinder holde foredrag om natur,
    univers, økonomi, videnskab og andet for hver 1 mand. Vel for
    at skabe indtryk af at kvinder er dygtigere og klogere end mænd.
    (det de fortæller om, har mænd fundet ud af)

  26. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

    Årligt bruges ca. 6. 5 milliarder på propaganda

    DRs P1 udsendelser er snart
    ikke andet end manipulation. Sender de nogensinde
    noget uden at have en lumsk bagtanke med det? Al
    sendetid synes at blive brugt til at vildlede eller fordumme
    publikum. Som når man lyver lystigt om Trump, Harris og Walz.

    Som når man lyver om klimadannelsen. Som når man
    pjatter, fniser og fjoller løs i 4. division og andre programmer.
    Som når DR lader 3 eller 4 kvinder holde foredrag om natur,
    univers, økonomi, videnskab og andet for hver 1 mand. Vel for
    at skabe indtryk af at kvinder er dygtigere og klogere end mænd.
    (det de fortæller om, har mænd fundet ud af)

  27. Alle problemer er forsvundet, hurra, hurra

    Politikerne og journalisterne har nemlig
    udskiftet ordet problemer med ordet “udfordringer”.
    Det viser hvor mageløst dygtige de er i den snakkende
    klasse. Man har med eet hug sørget for at befri danskerne
    for alle de problemer der tidligere plagede dem.

  28. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    Samfundet bliver mere og mere u-menneskeligt.
    Bankernes service er trods milliardstore overskud, blevet reduceret og forringet,
    så man er nået til groteske og absurde tilstande. Den danske Bank som nok nu
    tilbyder landets dårligste service, blæser på at 10-50% af kunderne oplever en
    langt ringere betjening end for 1 eller 5 år siden. Man har nedlagt hundredvis
    af filialer, man har indskrænket åbningstiderne til næsten ingenting, man har
    sat gebyrerne op til det tredobbelte, man udsætter kunderne for overfald ved
    automaterne, der kan være mørkt i rummet med automaterne, der er ingen
    fralægningsplads, ingen stole, og automaterne virker nogle gange fjollet, eller
    de er i stykker. Men bankerne er stort set ligeglade. At ældre, handicappede
    eller hjemløse udsættes for tidsspilde og mange ubehageligheder, frustrationer
    og besværligheder, er bankerne ligeglade med og de snakker udenom, som
    deres svar til spørgende og utilfredse kunder tydeligt viser.

    Det er så blot et enkelt område hvor digitalisering og politik har gjort livet
    mere surt og træls for danskerne, der er mange flere områder.

    1. Piotr

      @ Danmark er et misrøgtet og misregeret land. 26/08/2024 at 07:03
      “Bankernes service er trods milliardstore overskud, blevet reduceret og forringet, så man er nået til groteske og absurde tilstande.”

      a/ Vi/danskerne er tvunget til at have en bankkonto. Jeg er ikke bekendt at der har været en folkeafstemning om dette.
      b/ At have /tage et lån i banken koster kassen(forbrugslån 8-17%), både i renter og ikke mindst bankernes gebyrer.
      c/ OM man skulle være så heldig at have et indestående på lønkontoen, får man fuck-fingeren af banken, hvis de da vil have en som kunde. Renten på indlån er 0%!

      Bankerne får altså lov til at kræve ågerrenter på udlån, OG, ikke give renter på indlån!
      Danskerne er tvunget til at have en bankkonto, da vi er kraftigt på vej mod det penge løse samfund + om kort tid CBDC.
      Alligevel har kolbøtterne på hoppeborgen ikke tænkt sig, at gøre en skid ved denne for handel med penge, til trods for at, det er det værste tyveri/konfiskation af danskerne opsparing, man kan tænke sig, med Regimets velsignelse!

      Idioten Bødsgård er tavs, tænk hvis DanskeBank ikke ville have staten som kunde.

      Hvem bestemmer i Danmark, bankerne, socialkammeraterne med forræderen LarsLORT i spidsen, eller danskerne?

      Jeg fatter ikke at danskerne finder sig i at blive misrygtet på denne måde….

      Direkte Demokrati NU! Forfatnings-Domstol NU! Støt Danske Patrioter! Støt Paludan og Orban. P.

  29. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

    Danskerne burde være skræmt fra
    vid og sans, over den udvikling som foregår i deres land i denne tid.
    Men i stedet snorksover de, eller bruger al deres fritid på romaner,
    ugeblade og tv-serier. Imens er samfundet ved at falde fra hinanden
    om ørerne på dem. Som Hodja, Snaphanen og andre netaviser påviser.

    F.eks. er der Rossmanns artikel hos Hodja som afslører at retsstaten
    er som et hus hvor vinduerne er itu, hvor taget er med huller, og hvor
    der er svamp og mus i vægge og gulve. Mængden af lovsjusk og åre-
    lange ventetider vokser og vokser, og hundredtusindvis af borgere er
    tabere i det spil. Milliarder bruges på betonbureaukrati, men gode
    nyheder er der ingen af.

    Om få år kan DK være i samme situation som Sverige, hvor en gueilla-
    krig mod svenskerne er begyndt.

  30. der Adler

    @ Mikael Kielberg, 23.08./19:30

    Og lidt stærkt sagt ”at udvikle sig til en invasiv art i Montequieus univers”. Det er syntes jeg, en helt berettiget betragtning. Vi er kommet i den situation, som også Martell nævner, at har man først overskredet grænsen og siger ordet “asyl”, så er det så godt som umuligt, at få smidt vedkommende ud, uanset hvor grov volden er. Hvis vedkommende ikke selv vil ud, så kommer han det ikke. Og det rygtes hurtigt i disse kredse, og advokater og menneskerettigheds aktivister står klar til at hjælpe og vejlede.

    Man kan få første “betingede udvisning”, og efterfølgende 2-3-4-5, uden at der sker noget, og man efterlader hver dag en etnisk dansker med traumer for resten af livet, andre sidder i kørestol (Vollsmose i2013) og er hjerneskadet efter slag og spark, fordi man er ude og gå med sin hund. Det er grotesk.

    Det kan ikke være rigtigt, at politikerne har tilsluttet sig denne Menneskerettighedsdomstol, hvor man derpå har deponeret sin handlefrihed, og hvad det indebærer af skadevirkninger for mange mennesker. Hvis man ikke vogter sine grænser, og lægger sin handlefrihed hos andre, er man så egentligt et suverænt land!

    Her har jeg lyst til at nævne 2 fornuftige herrer, nemlig Poul Christian Mattiessen og Gunnar Viby Mogensen, henholdsvis demograf og økonom. Den ene medlem af Videnskabernes Selskab, den anden tidligere leder af Rockwool Fondens Forskningsenhed. Et par tunge herrer med andre ord. Begge har de i en årrække stillet kritiske spørgsmål til den ikke-vestlige indvandring, og begge slår de fast, at alene uddannelsesniveauet og beskæftigelsesgraden er katastrofalt ringe blandt de ikke-vestlige.
    Poul Christian Matthiessen slog det senest fast i et interview fra februar i anledning af hans firsårsdag. Her følger et par citater:

    “Al historisk erfaring viser, at uensartede samfund skaber mange konflikter.”

    “Det er ikke noget problem at modtage dygtige indvandrere fra Europa og USA. De stemmer kulturelt overens med danskerne. Problemet er de ikke-vestlige indvandrere, hvoraf mange har dårligere uddannelse og har en helt anden tilgang til samfundet end danskere. Det er her, de virkelige integrationsproblemer består.”

    Det tør siges, at Poul Christian Matthiessen har empirien på sin side. Uensartede samfund er konfliktsamfund, og ikke-vestlig indvandring er dårlig indvandring for Danmark, slet og ret. Poul Christian Matthiessen anbefaler i øvrigt, at de vestlige lande gør op med det nuværende asylsystem og i stedet hjælper i nærområderne. For egen regning tilføjer jeg, at denne fremragende idé selvfølgelig først kan virkeliggøres, når der er gjort effektivt op med det nuværende sæt af internationale konventioner på området og først og fremmest op med Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol.

    For at sige det kort og kontant, det der for nærværende foregår i Europa, er en konflikt mellem vestlige og middelalderlige islamiske værdier/tankesæt. Men de såkaldte intellektuelle/kulturradikale benægter højlydt noget sådant.

    1. Den synkende optimistjolle

      Der Adler, Martell, Kielberg og flere andre
      fra en dansksindede fløj har ret i deres betragtninger. Men det store
      flertal af de 179 er radikale og anti-danske, og de er fast besluttede på
      at afrikanisere og islamisere Danmark, så Merkel, Ylva og Ursula osv.
      kan få deres vilje. Det 2. og 3. rige var en fiasko, og nu søger man med
      alle midler at oprette et 4. rige med Berlin i centrum.

      Der er nu en tung vægt af nær ved 1½ million afrikanere og arabere
      ovenpå sundhedsvæsnet, velfærden og retsstaten. Alligevel har regeringen
      S, V og M ladet S-V osv. synke ned i jammerlige og skandaløse tilstande,
      samtidig med at man angriber erhvervslivet, landbruget, boligejerne,
      lønmodtagerne, pensionisterne, biliterne, familierne, børnene og de
      boligsøgende med laden stå til, lovsjusk, totalitære tiltag, skøre afgifter
      og andre ubehagelige, landsskadelige og folkefjendske tiltag.

      Derfor ser det sort ud for det tidligere så yndige land. Og læser man
      de nye bøger om klaner og kriminelle netværk i Tyskland, Sverige og DK,
      vil man komme til at forstå at situationen allerede er langt, langt, langt
      værre end de allerfleste forestiller sig. Læs Gyldendals “Klanerne”.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *