NASER KHADER PÅ MEDIERNES KÆTTERBÅL

Naser Khader har mange fjender, og der er kommet flere til gennem årene. Islamiske kredse hader ham, fordi han er demokrat og afviser Islams totalitære styre og palæstinensernes krav om udslettelse af den Israelske stat. Venstrefløjen hader ham, fordi han holder af USA og er tilknyttet en borgerlig tænketank. Det røde, progressive Danmark ser ham som en jødelakaj, som svigter de undertrykte ofre, der naturligvis som altid er vore importerede klienter fra de islamiske kultursamfund. Ifølge Wilke/Jyllandsposten ønsker 77 procent af alle herboende muslimer det danske demokrati udskiftet med et kalifat, hvor sharialoven erstatter Grundloven. Altså alt det, Khader har bekæmpet siden han meldte sig ind i det Radikale Venstre i 1984.

Der er mode i politik, som i så meget andet, og Khaders fjender har nu i samarbejde med DR og Berlingske inspireret af moderne Amerikansk politik besluttet at fjerne Naser Khader fra den offentlige scene gennem en smædekampagne. 5 kvinder står nu frem – de to anonymt – med anklager om sexuelle krænkelser. Nogle er gamle sager, andre nye. Khader kan jo ikke andet end at afvise, men medierne har dømt ham på forhånd og har beredvilligt lagt spalter og mikrofon til kommentatorer, der har erklæret, at han er færdig i politik.

Naser Khader har ikke mindst under Muhammedkrisen været en Holger Danske, der stod fast på ytringsfrihed og retsstatens principper til trods for mediers og politikeres ønske om en officiel undskyldning for Muhammedtegningerne. Det danske demokrati har meget at takke Naser Khader for, og man må håbe at Khader anlægger sager mod de frem kvinder og mod de medier, der var med i komplottet. I retten er det nemlig de 5 kvinder – også de to anonyme – , der skal dokumentere substansen i de påståede krænkelser. Kvindernes forklaringer ikke bare om de påståede sexkrænkelser, men også konkret om tid og sted skal holde vand i Byretten. Ellers taber de sagen. Khader har været repræsenteret i Folketinget næsten uafbrudt siden 2001 uden, at der på noget tidspunkt har været hverken rygter eller anklager om upassende opførsel over for kvinder i det politiske miljø. Min vurdering er, at Khader vinder retssagerne og kan afkræve sine anklagere et betydeligt beløb i erstatning for de perfide krænkelser, de har påført ham.

ASGER AAMUND

8 Thoughts to “NASER KHADER PÅ MEDIERNES KÆTTERBÅL”

 1. Kristina Jacobsen

  Jeg finder mange såkaldte muslimske aktivister på twitter, som næsten obligatorisk forbander Naser Khader. En som hedder Cihat Bardak, for eks. som er kurdisk gift. Han altid mener at han skriver perfekt dansk og er velintegreret, og derfor kan han forbande Khader. Natasha al Hariri, den såkaldt “tørklædefeminist” gør det også, måske mere velopdragent, end så mange andre fordi hun er vokset op i Gentofte. Gang på gang møder jeg muslimer på facebook og twitter, som sviner Khader til. Jeg finder det lidt morsomt at nu skal muslimer organisere “feministisk lynchning” af Khader for ikke at tiltrække opmærksomhed på dem selv.

 2. Michael Thestrup

  Hej Asger.
  Super godt at få samlet dine artikler på ét sted, hvor du samtidig er uafhængig af mere eller mindre velmenende debatredaktører.
  For at få mere aktivitet på din blog foreslår jeg, at du også poster indlæg som andre har skrevet, som du samtidig er (altovervejende) enig i, og eventuelt giver en kort kommentar med på vejen (20-30 ord).
  Giver bloggen læserne noget nyt hver dag eller f.eks. fem dage om ugen, som DU har skrevet eller DU har udvalgt, så vil mange af dine omtrent 20-50.000 læsere fra aviserne besøge aamund.dk dagligt.
  Bedste debathilsener
  Michael

  1. Hej Michael,
   Som du kan se, poster jeg også kommentarer fra læserne her på siden. Også selv om de er uenige med mig. Jeg ønsker en fri og konstruktiv debat. Kun perfide og nedsættende indlæg vil blive slettet. Også gerne korte indlæg fra læserne til debat og kommentar skal have plads. Jeg får ikke tid til at skrive hver dag, men alligevel ret ofte.
   Bedste hilsener,
   Asger

 3. Michael Thestrup

  Hej Asger. Tak for svar! Her er hvad jeg skrev om Khader i…

  Ekstra Bladet | 06.07.2021
  I øvrigt mener…
  Michael Thestrup, Brønshøj
  …at Naser Khader i årevis har levet med politibeskyttelse, fordi han som muslim forsvarer demokrati, ytringsfrihed og Muhammed-tegningerne. Khaders totalitære fjender bruger alle midler, så de aktuelle MeToo-anklager kan være falske for at ramme ham. Lad sagen gå sin gang gennem retssystemet. Alt andet er totalitært.

 4. Michael Thestrup

  Også i 2013 forsvarede jeg Khader…

  Nordjyske Stiftstidende | 28.12.2013
  Hvorfor dødstrusler?
  Michael Thestrup, 2700 Brønshøj
  YAHYA HASSAN M. FL.: Når den unge digter Yahya Hassan kritiserer islam og herboende muslimer, mødes han med dødstrusler. Når Ahmed Akkari kritiserer islam og herboende muslimer, mødes han med dødstrusler. Når Lars Hedegaard, når Naser Khader, når Pia Kjærsgaard, når Kurt Westergaard, når Flemming Rose, når flere andre – så ses igen og igen samme reaktion. Denne antidemokratiske voldsparathed rammer kun meget sjældent kritikere af andre danske trossamfund og andre danske samfundslag, uanset hvor generaliserende eller sårende kritikken måtte være. Hvorfor denne forskel? Læs en times tid i koranen og se en times tid på oversatte programmer (som kan findes på palwatch.org og memri. org) fra de muslimske medier, som danske paraboler peger imod. Så kommer man på to timer nærmere svaret på spørgsmålet end ved at se Danmarks Radio og læse Politiken i årevis.

 5. Oluf Johnsson

  Tak Asger Aamund. Du er garant for redelighed i modsætning til disse famøse quinder og mediernes ferfide tilsvining af Naser Khader, Jeg åber, han har kræfterne og søtterner til at rense sig i retten, og at disse famøse personer og medier får sig en moralsk og økonomisk øretæve, der virkeligt svider – offentligt og på pengepungen!

 6. Birgitte

  Fantastisk du tager Naser Kharders udsagn for pålydende og tror det er en smædekampagne. Der var meget der var anderledes. Men nu skriver vi 2021 og fem kvinder har modigt åbnet munden og sagt det, mange har talt om bag lukkede døre.

  Ja-vist, har Kharder gået forrest i mange sager. Og ja-vist har manden fjender.

  Men det berettiger ikke til magtanvendelse og overgreb.

  Mine tanker går til dem der ikke har anmeldt Naser Kharder, fordi de ikke orker at sidde i en retssag. Eller bare ikke har brug for at blive stjerne for en aften, med børn og bedsteforældres som deres vidner.

  Hvis presse laver smædekampagne. Hvad laver du så ? Frifindelse.

  Godt vi har domstolen. Og mon ikke de fem husker præcis hvad der skete. Det gætter jeg på.

  De bedste hilsner fra

  Birgitte

  1. Som sagen står nu, må Khader finde sig i alle mulige beskyldninger båret frem af DR og Berlingske. Derfor er det godt med en retssag, hvor bevisbyrden bliver vendt om, og det er de forurettede kvinder, der skal bevise de påståede overgreb. Hvis de kan fremlægge troværdig dokumentation og pålidelige vidner, bliver Khader dømt, og det skal han jo også. Hvis ikke, bliver han frikendt og kan sagsøge sine anklagere og få tilkendt en betydelige erstatning.
   Bedste hilsener,
   Asger

Leave a Comment