DER ER EN FREMTID FOR NYE BORGERLIGE

Dansk Parlamentarisk historie kan opvise en række partier, der efter en kort opblomstringsperiode er sygnet  hen, visnet og opgav ånden. Det gælder de Uafhængige, Liberalt Centrum, Venstresocialisterne, Fremskridtspartiet og flere andre.  Der er dog næppe noget parti, der som Nye Borgerlige (NB) har oplevet en nærmest øjeblikkelig Hiroshima-nedsmeltning, hvor intet bliver tilbage i det nukleare ragnarok.  Det er beklageligt, fordi partiet kunne fremvise en særdeles fornuftig og progressiv politisk helhedsplan for udviklingen af det danske samfund. Det var således en rigtig politik, men den forkerte personkreds i partiets ledelse, der førte til undergangen. Danske medier har aldrig interesseret sig for Nye Borgerliges politiske program. Alle danske medier udgør nuancer i rødt. Fra de statsejede tv-kanaler DR og TV2 i klart rødt til Politiken, Berlingske og Jyllands-Posten i blegrødt. Alle har derfor haft travlt med at stemple Nye Borgerlige som det ’ekstreme højre,’ ’reaktionært’ og ’fremmedfjendsk’, hvad der ikke er korrekt. Tværtimod var partiets politik et moderne borgerligt bud på, hvordan man skaber et borgerstyret samfund uden en massiv centralstyring i en bureaukratisk forstening.

Pernille Vermund er en karismatisk personlighed og en dygtig kommunikator, der kan få sine budskaber ud ’gennem glasset’, som det hedder i mediejargonen. Hun er en pragmatisk kvinde, der i modsætning til andre politikere går efter resultatet og ikke processen, der fører til det evige kompromis i dansk politik. I partiets hastige opstigning blev en række personer lukket ind i ledelseskredsen, der ikke kom til at fremstå som et samarbejdende hele, men mere som en uregerlig børneflok, der ustandseligt slås om legetøjet. Et ungt parti vil også være sårbart over for nye medlemmer, der ikke interesserer sig for partiets politiske program, men bruger deres nye platform som megafon for deres egne synspunkter.  Medierne og politiske modstandere griber med begejstring fat i disse outsider-typer, hvis bizarre holdninger nu i pressen bliver præsenteret som partiets. Rasmus Paludan havde absolut intet at gøre i partiet, da han klarer sig fint på egen hånd jævnfør koranloven, men han fik dog kastet en Molotov – Cocktail ind i Nye Borgerlige. Lige vand på mediernes ’fremmedfjendske’ mølle.

Pernille Vermund begik den fatale fejl at melde sin afgang som formand, inden der var fundet en kvalificeret efterfølger, og inden der var skabt en velfungerende partiorganisation og en harmonisk samarbejdende folketingsgruppe. Da Lars Boje Mathiesen meldte sin kandidatur som formand, skiftede Mikkel Bjørn omgående til Dansk Folkeparti. Mette Thiesen røg ud efter interne skænderier. Næstformand Peter Seier smed håndklædet i ringen. Så blev Boje Mathiesen kylet ud af partiet efter en måned som formand, og så røg også næstformand Henriette Ergemann, som medierne havde kastet på heksebålet, fordi hun på de sociale medier havde skrevet, at ’vaccinen var farligere end Coronaen’.  Efter denne sammenstyrtning er der vel ikke noget at sige til, at Pernille Vermund ikke orkede mere. Hun er lige blevet gift, vil gerne være mere for sine børn og længes efter en roligere tilværelse i eller uden for politik. I noget der lignede et flugtforsøg, fik hun kuppet partiets hovedbestyrelse til at nedlægge Nye Borgerlige og meldte sig ud af det døende parti sammen med det sidste folketingsmedlem, Kim Edberg Andersen.

Partiet nægtede dog at dø. Nok havde de ledende personer spillet fallit, men mange af Nye Borgerliges støtter rundt om i landet sluttede op om partiets program, visioner og politik. Det er fuldt forståeligt. Mange har i de forløbne år slidt med at skabe en borgerlig vækstpolitik, der hvilede på et socialt ansvarligt grundlag. Nye Borgerlige vil skabe folkelig velstand gennem en skattereform, hvor de først tjente 90 000 kr. er skattefri. Herefter betaler alle en flad skat på 37 procent af indkomsten. Iværksætterne slipper for beskatningen af urealiserede aktiegevinster, og medarbejderaktier opnår skatterabat på 30 procent. Selskabsskatten sænkes til 15 procent. Alt dette ville udgøre et eksplosivt, dynamisk løft til dansk økonomi.

Kompetente udlændinge, der kan forsørge sig selv, er velkomne, men der indføres en stop for spontan asyl til socialmigranter. Udlændinge, der dømmes for kriminalitet udvises efter første dom. Danskere, der i årevis har stået i kø til en bolig i det almene boligbyggeri, skal ikke som i dag skubbes bag i køen til fordel for migranter, der lige er valset ind i landet. Nye Borgerlige ønsker, at der åbnes op for privatisering af omsorgssektoren, så der kan komme konkurrence til fordel for de ældre, der er henvist til de kommunale monopoler. God idé. ISS har i årevis stået på spring for at yde service på dette område og ville kunne højne standarden i ældreplejen betydeligt. Privathospitalerne står med ledige operationsstuer, fordi politikerne hellere vil have patienter på evige ventelister og i ligkister end henvist til privathospitaler. Det ønsker Nye Borgerlige at lave om på.

Vi er mange, der håber på, at den folkelige bevægelse til Nye Borgerliges genopstandelse vil få succes. Meget tyder på, at Martin Henriksen vil være den rette mand til jobbet. Han er målrettet, stædig, viger ej ud af spor og er robust og kampberedt. Han er vant til at tage sine mange tæsk i pressen uden at kny og kan uforfærdet give igen med samme mønt. Den rette mand til det rette job. Og sidste udkald for et anstændigt og progressivt fuldblods- borgerligt parti i Danmark.

31. januar 2024

119 Thoughts to “DER ER EN FREMTID FOR NYE BORGERLIGE”

  1. ino

    Jeg havde ellers besluttet mig for aldrig mere at give en stemme til noget parti i noget valg. Måske jeg skulle gøre en undtagelse.

    1. Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil

      Meget enig med Aamund i at Nye Borgerlige
      bør fortsætte. Det er ikke partiets skyld at Pernille
      Vermund viste sig at være et blålys og en vendekåbe.
      Som i dag “kæmper” for det modsatte af hvad hun
      “kæmpede” for i sin NB-tid. En typisk utroværdig
      karriere-politiker der kan snakke som et vandfald,
      men som ellers er som en tom tønde. Dronningen
      af hykleri, som en avis kaldte hende.

      Boje Mathiesen forlangte 300.000 kr. , men det er
      uklart om det var hans egne penge, eller om der
      var tale om et ublu krav. Hvis hans krav var rimeligt,
      burde han inviteres tilbage til NB.

      Man må håbe at NB får stormende fremgang, for
      det er ved at være sidste udkald for Danmark. DF
      er ikke helt så ringe som de andre partier, men
      det er foruroligende at Messerschmidt er blevet
      tam og tandløs. Han er medløber på co2 galskaben,
      og han tør ikke sige noget om WHO, WEF og den
      inkompetente og enormt kostbare håndtering
      af “pandemien” og den ret normale covid-influenza.
      Han ligner nu en ordinær levebrødspolitiker.

      Alle fornuftige danskere bør støtte NB, fordi S, M,
      V, K, R, SF, EL og LA mere er forretningskoncerner
      til gavn for sig selv, end partier til gavn for folket.

    2. Elisabeth

      Ja, ino

      Gør en undtagelse, hvis nye Nye Borgerlige er i dine tanker.
      Martin Henriksen er den rette formand og eneste redning for os danskere.

  2. Ulrik Lassen

    Vi er en del fra det gamle setup, som bed på den politik der blev præsenteret i 2015/16. Mange partier har gode punkter, men kun et parti der har samlet alle de gode punkter. Derfor er der stadig brug for os. Helt enig i din analyse omkring Nye Borgerlige.. Fint og nøgtern skriv.

  3. Niels O

    Mon ikke bare de mange populistiske jordhule-nationalpartier skulle samle sig i eet enhedsliste-parti, som ML, SAP, KAP og Chip og Chap i sin tid gjorde på den yderste venstrefløj. Det gav dem da – og siden – en vis succes som rasende stalinistisk protestparti.

    Så skulle man tro, at Nationalistpartiet først lige skulle blive enige, om de så skal følge en socialdemokratisk økonomisk politik som DF (der dog næsten altid var til salg) eller en påtaget liberal ditto. Men så er der et problem med værdipolitikken, der absolut ikke er liberal, men yderst småborgerligt konservativ. Kan et parti så kaldes liberal?

    Men skidt med det, da det eneste reelle politiske punkt er: Møhammedaaanerne!

    Måske er det ikke smart af mig at give de brune politikere en så god idé, hvis man nu har større ambitioner end fortsat at være protestparti(er).

    For mit problem bliver som konservativ vælger, at jeg absolut ikke ønsker at se C i regering med disse mennesker. Hvorfor jeg bliver nødt til at stemme blank. Meget frustrerende at skulle lade SVM fortsætte, men hellere det. Eller S(+SF), som i det mindste er en reel politisk fjende.

    1. Tennis-spilleren

      Efterhånden er C mest et radikalt og
      woke regnbue- og transvestit parti, så det
      er svært at tage Niels O’s konservatisme alvorligt.

      1. Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi

        Den evige Rasmus Modsat
        som igen og igen fylder tråden med
        sine forskruede påstande, er kun med for
        at afspore debatten med snik-snak om 50
        forskellige emner.

        Niels Poulsen (alias P. Skov og HP mv. )
        fatter ingenting, men roder rundt i begreberne på
        en måde som er typisk for nyttige idioter. Vi ægte
        konservative er ikke tilhængere af Putin, vi siger
        blot at hele krigen i Ukraine er en tragedie som
        burde have været undgået. Hvad let kunne være
        sket hvis Biden og co. ikke havde haft travlt med at
        blande sig i Ukraines indre forhold.

        Men Niels Poulsen slynger om
        sig med beskyldninger til alle sider, fordi han er
        så uvidende, forvirret og perfid som han er. Og han
        spilder vores tid med sine lange tirader om alt hvad
        han kan finde på, af emner som vi danskere i forvejen
        er blevet stopfodret med af de uvederhæftige masse
        medier der domineres af røde lejesvende, rabiate
        feminister og anti-danske pladderhumanister.

        Vi mener også at danske politikeres hovedopgave er
        at bevare, forsvare, varetage og beskytte det danske
        folk og dets værdier og interesser. Men politikerne vil
        hellere fylde Danmark med utaknemmelige, krævende
        og aggressive migranter, de vil hellere redde Afrika
        og hele verden, de vil hellere bombardere os med
        nedskæringer og forringelser, med løgne om co2, og
        de vil hellere islamisere og køre løs med skatteplyndring,

        samt
        WEF og WHO politik, smadring af sundhedsvæsnet,
        asociale “reformer”, syg boligpolitik, pervers familie
        politik , tvangsdigitalisering og FOLKEUDSKIFTNING.

        Niels Poulsen som end ikke fatter enkle fakta om co2,
        fotosyntesen og solen, og som er så fladpandet at
        han tror at kommunisme og islamisme er vejen til
        menneskevenlige samfund, vil belære Aamunds
        læsere om verdens sande tilstand. Sandheden er
        at han ikke forstår det han gør sig klog på, og at
        han fremturer med vås hentet fra ekstremister på
        den yderste venstrefløj.

        1. Rettelse

          Den evige Rasmus Modsat, NP …

        2. Niels O

          Hvorfor spammer du om Niels Poulsen under min kommentar? Du spammer rigeligt alle andre steder. Man bliver så træt i scroll-fingeren.
          Nej, nej, du skal for guds skyld ikke svare.
          Bare.
          STOP!

          1. Træt

            Bliv nu bare væk, du Danmarks- og danskerhader, Niels Nul

  4. Niels Poulsen

    Aamund skriver: “Vi er mange …”

    Ja, ligesom Tordenskjolds soldater.

    Nye Borgerlige ligger under spærregrænsen i meningsmålingerne. Martin Henriksen blev kasseret af vælgerne ved folketingsvalget i 2019. Antal personlige stemmer: 2601. (valgsnyd!). Dengang repræsenterede levebrødspolitikeren Dansk Folkeparti.

    Men hvem ved, måske er det en god ide med et Nye Nye Borgerlige? Alle landsbytosserne på den yderste højrefløj samlet på et sted. Jeg vil anbefale, at man toner rent flag: Støtte til Putin, Trump og Orban. Klimabenægtelse og vaccinemodstand. Udmeldelse af EU og Nato. Hjemsendelse af danske muslimer og deres efterkommere til deres oprindelseslande. 1 million som man påstår at de udgør af den danske befolkning.

    Held og lykke med det ekstremistiske projekt 🙂

    1. De grønne og de woke er blodrøde

      Niels Poulsens trosbekendelse:

      Klimaet er menneskeskabt, kønnet er en social
      konstruktion, der er 585 forskellige køn, mænd
      og kvinder er ens, dog er kvinderne altid fejlfri
      og dygtigere end mændene. Greta Tunfisk er et
      geni der véd alt om luft. Familier og forældre
      nedbryder samfundet og børnene. Kommunis
      me er den eneste redning, selvom den var en
      total og bloddryppende fiasko i 75 lande. Også
      islamisering og afrikanisering er den eneste
      redning, når det gælder økonomi og velfærd.
      Der er kun cirka 25 muslimer i Danmark.
      Den indvandring landsbytosser er urolige
      over, er i virkeligheden en udvandring. Hver
      dag flyver berigere tilbage til Afrika mv. På
      lange velfortjente ferier for at slippe væk fra
      den frygtelige racisme og diskrimination i DK.
      Folk der mener noget andet end vi marxister
      er nogle kapitalist-svin, racister, fascister og nazister.

    2. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

      Hvis man ikke har opdaget at marxismen har spillet fallit
      overalt, hvis man ikke forstår at masseindvandring og
      islamisering ikke er nogen berigelse, hvis man ikke véd
      hvad co2 og foto-syntese er for noget, og hvis man ikke
      har opdaget at “pandemien” var et falskneri fra WHOs
      side, så er det ret oplagt at man er en historieløs og
      uvidende person, eller man er på sinkestadiet mht. IQ.
      NP lader til at være både uvidende, læsehæmmet og
      historieløs samt underfrankeret. Et typisk rødkålshoved.

  5. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

    Aldrig før i Danmarks 3000 år lange historie
    har situationen været så dyster og farlig som nu.
    Selv under besættelsen 1940-45 var der håb om
    bedre tider, for Tyskland havde starte angrebs
    krige mod mange lande, og lignede en skabet
    køter der havde gabt over for meget.

    Men nu er vores land ved at blive ødelagt indefra
    og via fjernstyring. Se denne liste:

    Sundhedsvæsnet er udsultet.
    Forsvaret er udsultet.
    Ældreplejen er udsultet.
    Postvæsnet er en skygge af sig selv.
    Ejendoms-skatte systemet er i kaos.
    Familiepolitikken er en skandale.
    Håndteringen af covid-influenzaen var en skandale.
    Planerne om at afskaffe kontanter er en skandale.
    Stigningen på 100% i brevporto for lette breve er
    uforskammet.
    Afskaffelsen af en 350 år gammel helligdag og
    fridag var uforskammet.

    Energi-krisen er kunstigt skabt, og inflationen er
    forstærkes af afgiftsforhøjelser m.m.
    Man leger med 175 sømænds liv og helbred ved
    at sende en sejlende Potemkin-kulisse til Rødehavet.

    Folkeskolen og børnehaverne er udsultet.
    Universiteterne er styrtdykket i kvalitet.
    Postvæsnet er nu langsommere end i 1650.
    Danmark er nu helt uden civilforsvar. Og
    det militære forsvar er en ren illusion.

    Retsvæsnet er udsultet.
    Psykiatrien er udsultet.
    Massemedierne manipulerer og vildleder
    befolkningen med tonsvis af fortielser og halve sandheder.
    Hver dag hetzes, bagtales og mistænkeliggøres danske
    mænd og familier.

    Ubekvemme børn aflives på samlebånd.
    Og børn i statens varetægt svigtes tit eller
    får en afstumpet brutal behandling.

    Patienter dør pga. lange, lange ventetider.
    Der mangler nu 6000 sygeplejersker og læger.
    Og omkring 10.000 sosu-assistenter mv.
    Lægevagtordningen og andre tlf.ordninger er en skandale.

    Folk der ikke kan klare hulejen får tit en brutal behandling.
    Den “grønne” omstilling er blodrød og et angreb på land-
    mændene og hele middelklassen.
    En masseindvandring, besættelse og folkeudskiftning
    er i fuld gang !!!!! (FN fastslog i 1963 at det er folkemord)

    Uforskammede indgreb er på vej mod bilisterne.
    EU forbereder nye og særdeles hårde krav til 800.000
    danske boligejere.

    Chrborg er begyndt på at sætte WHO og WEF politik i
    gang i vores land. Iflg. Snaphanen og Hodja er der tale
    om livsfarlige eksperimenter med folkesundheden.
    Der er en stor overdødelighed i 2022 og 2023, og den
    fortsætter måske her i 2024.

    Kriminaliteten er flerdoblet siden 1980.
    Masser af milliarder spildes på bekæmpelse af co2
    som er en lille, men nyttig, harmløs og livsvigtig del
    af luften.

    Milliarder sendes til fjerne lande fordi partierne har
    utopiske idéer om at lille Danmark har pligt til at
    sørge for velfærd til over 100 andre lande.

    Det vil vare mindst ti år før forsvaret er genoprettet.
    Det ældrecirkus der turneres med i disse dage vil
    ikke give mærkbare forbedringer af ældreplejen.
    Løftet om at give sundhedsvæsnet et stort løft er
    rendyrket valgflæsk.

    Danskerne er nu 3. klasses borgere i deres eget land.
    Knivstik, overfald, skyderier, røverier, indbrud, svindel,
    afpresning, narkohandel og påsat brand er ved at være
    rutine overalt i byerne. Selv på 4. sal på Østerbro har
    der været besøg af hjemmerøvere. “Svenske” tilstande
    vinder frem, især i de større byer.

    På apotekerne mangler der nu medicin til en lang
    række alvorlige sygdomme.
    Dele af sundhedsvæsnet er solgt til S-Arabien.
    Der prales af en bomstærk økonomi, men samtidig
    regner besparelser, forringelser, nedskæringer og
    lukninger ned over danskerne.

    Der er hårdt brug for nye og bedre politikere.
    Chrborgs politik er katastrofal.

  6. Henrik Wegmann

    Nye Borgerlige bestod aldrig lakmusprøven.

    Dansk Folkeparti holdt danskerne hen med slesk tale og billig portvin i næsten 20 år. Og svigtede totalt, da det gjaldt.

    Fra Nye Borgerlige hørte vi nogenlunde samme toner, som vi i starten hørte fra DF. Men NB sagde aldrig klart fra over for EU, og allervigtigst undsagde de aldrig de mange konventioner, der i indvandringsspørgsmålet bandt og stadig binder Danmark på hænder og fødder.

    Dermed har NB heller aldrig været andet end varm luft. Da de skulle bevise deres værd, fejlede de. Jeg vil ikke savne dem.

    1. Wiens redning skete 1683

      Ja, det ser næsten håbløst ud. Det er heller ikke
      sandsynligt at et nyt NB kan redde DK fra undergang,
      men de andre partier kan da slet ikke.

      Danskerne er blevet et mentalt forstyrret folkefærd der finder
      det i orden med et højere og højere skattetryk, samtidig med
      at velfærden bliver ringere og ringere. Og som ser passivt
      til mens deres land og byer foræres væk til kulturfremmede.
      Selv trusler om folkeudskiftning og udryddelse kan ikke få
      dem ud af deres døs. Og de orker ikke at søge oplysninger
      andre steder end i sofahjørnet med tv-apparatet.

      Mange steder på nettet forudsiges den Vestlige kulturs udslettelse.

      1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

        Christians borgs politik undergraver og
        snigløber året rundt vi danskeres velfærd,
        sikkerhed, økonomi, kultur og fremtidsmuligheder.
        Under Aamunds artikel : USA – en syg nation går til
        valg, er der en oversigt over de ulykker og dødsfald
        som Borgen bombarderer os med. Under samme
        overskrift som her.

  7. Karl Martell

    Hvis man gør sig den ulejlighed at læse NB”s partiprogram, vil man se at partiet er præget af sund fornuft. Men partiet valgte at begå offentligt harakiri, godt hjulpet på vej af en yderst hjælpsom presse.
    Mette Thiesen og Mikke Bjørn viste sig ikke, at være borgerlige, men fordelingspolitiske socialdemokrater. Lars Bøje Mathisen kan ikke få sagt røv og prut nok gange, og det er der mange borgerlige, der ikke gider at høre på. Kim Edberg Andersen kan pludselig se sig selv som socialdemokrat – Lad det lige stå et øjeblik. Det tror jeg ikke mange af hans vælgere havde forestillet sig! Pernille Vermund er pludselig blevet EU tilhænger og i øvrigt værdipolitisk slapper. Den eneste anstændige tilbage er Peter Seier Christensen og han er syg. Martin Henriksen er og har altid været en vred mand, uden den store vælgertække, og han tidligere forsøgt at blive formand for et socialdemokratisk parti. Der er ingen andre tilbage i partiet, der vil kunne løfte opgaven. Ukendte og oratorisk ikke dygtige nok.
    NB er nok dødt – Ære være dets minde.

    1. Privatdetektiven

      En humanitær krise hærger Danmark,
      en ti-dobbelt krise med mange forskellige
      angreb på danskernes livskvalitet. En krise
      der kan forværres betydeligt inden for kort tid.

      Digitaliseringen indebærer mange ulemper og risici
      som ikke er umiddelbart synlige. Men der er spildt
      mange, mange milliarder kroner på mislykkede IT-projekter.
      Og “Sundhedsplatformen” har været en plage for mange
      læger og sygeplejersker, og den har skadet flere patienter
      end den har hjulpet. Flere overlæger har kritiseret den
      sønder og sammen. Politikerne forcerer den teknologiske
      udvikling frem, selvom de ikke har forstand på hverken
      teknologi eller elektronik, og igen og igen “reparerer” og
      “moderniserer” de systemer der fungerer fint. Lars Løkke
      afskaffede lokale ejendoms-vurderinger for at centralisere
      dem. Resultatet er et stort kaos med fejl i 3 af 4 sager.

      De mange computerspil, smartphone opslag og hjælpe-
      programmer der løser opgaver, fordummer børn og unge
      som næsten er holdt opmed at læse bøger, og de voksne
      fordummes med underlødig journalistik og
      tv-underholdning mv.

      Det er en meget farlig udvikling, når en befolkning
      ensrettes og fordummes.

      1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

        Troels Poulsen fra V siger nu at truslen fra
        Rusland har vokset sig faretruende stor. Men skyldes
        det mon ikke især Mettes aggressive politik, og at vores
        eneste forsvar er tivoligarden og nogle mølædte kanoner
        i Tøjhusmuseet?

        EB skriver om at Mettes mink-brøler har kostet mindst
        30 milliarder kroner. Andre brølere har nok kostet det
        ti-dobbelte, 300 milliarder.

        Medicintilskud til de 100.000 mest overvægtige danskere
        vil koste 1 eller 2 milliarder. Det jamres der meget over i
        partierne. I betragtning af at der hvert år fjolles ialt ca.
        600 milliarder væk på ufolkelige, tåbelige og landsskadelige
        formål, virker det ynkeligt at der jamres så meget over
        1-2 milliarder til noget der forebygger 10-12 forskellige
        alvorlige sygdomme hos 100.000 danskere.

  8. Henrik Pedersen

    “Selskabsskatten sænkes til 25 procent”
    Du mener vel hæves. Pt. er den 22%.

    1. Tak for observationen. Det var en ‘tyrkfejl’. Der skulle have stået 15 procent. Det er rettet nu.

  9. Ole Madsen

    Vi har brug for en Asger Aamund Jr. til at stå i spidsen for Nye Borgerlige.

  10. Jc Holland

    Held og lykke til Martin Henriksen & NB.!!

    Husk Churchill blev svinet til…
    Reagan, Thatcher, Glistrup, Salvini og 1000 andre friheds-kæmpere blev også svinet til..
    Trump bliver stadig svinet til 1000 gange dagligt.
    De samme medier fortæller at kineserne elskede Mao, cambodjanere elskede Pol Pot og russerne elskede Lenin.

    FORBIND PUNKTERNE
    OG DRAG KONKLUSIONERNE.!!
    STORMEN MOD BASTILLEN NÆRMER SIG.!!

    1. Niels O

      Biden bliver svinet til…

      Folk herinde i kommentarsporet med andre holdninger end gadekærets bliver svinet til…

      Regeringen bliver svinet til…

      1. Træt

        Landsforrædderiske muslimelskere som Niels Nul bliver svinet til

  11. Flaben Fræk

    Det er naturligvis stort tænkt af Asger; at give NB denne anbefaling – Nu kunne jeg godt have tænke mig at have være en flue på væggen da Pernille traf beslutningen om at forlade (Læs: smadre) partiet – Har der været et opgør under opsejling mellem Pernille og partiejeren Lars Seier Christensen, som har resulteret i denne lidt besynderlige smækken med døren…

    1. Mikael Einspor

      Lars Seier Christensen har aldrig haft noget med Nye Borgerlige at gøre, han har med Liberal Alliance at gøre . .

      1. Flaben Fræk

        Ja, Lars havde givetvis meget med LA at gøre (?) – Ved du hvem der rekrutterede / finansierede Pernille Vermund & Co i forbindelse med opstarten af NB? – Og kan du give en forklaring på, hvorfor det lige var en bror til Lars som tilfældigvis blev opstillet på en sikker kreds for NB – Måske skulle du få sovet den kraftige blæser ud som formentlig er årsag til dit indlæg; forinden du blamerer dig yderligere…

        1. Niels O

          borsen.dk/nyheder/politik/lars-seier-stoettede-pernille-vermund-i-2015-men-i-aar-har-han-kun-postet-penge-i-liberal-alliance-w2tq

          1. Flaben Fræk

            Er det, det her, du (Niels O) har i tankerne: Morten Munkholm og Morten Buttler, Børsen, 12. jun. 2019 – “En aktindsigt, Børsen har fået fra Helsingør Kommune, viser, at Lars Seier Christensen også støttede Nye Borgerliges partiformand Pernille Vermund med mere end 20.000 kr. ved valget i 2015?

            Mere end kr. 20.000!? – Hvad mon mere end 20 kilo er for et dyr i åbenbaringen? – Jeg fortsætter gerne diskussionen…

          2. Niels O

            @Flaben Fræk
            02/02/2024 at 16:20

            Lars Seier pointerer over for Børsen, at han støttede Vermund økonomisk op til valget 15, hvor hun var i Konservative. Hun kommer dog ikke i Folketinget og melder sig ud af Konservative i september.

            Seier støtter hende ikke ved valget 19.

            Fra artiklen: “…ifølge Lars Seier selv er der ingen økonomiske bånd mellem ham om Nye Borgerlige, selvom hans bror nu også er valgt for partiet.”

  12. Demografi og demokrati

    Demografi er skæbne. Man skal ikke overvurdere betydningen af de politiske partier. De har ikke kunnet forhindre konsekvenserne af demografien, der har betydet enorm immigration til vesten. Indvandring fra lande udenfor vesten, der har enorme befolkningsoverskud, de hverken kan beskæftige eller forsørge.

    Og selvom gns fødselstallene globalt forventes at falde også i ikke-vestlige lande henimod århundredets slutning, vil verdens befolkningstal fortsat stige med 2-3 mia århundredet ud. Derfor vil migrationen til vesten stige yderligere.

    Fødselstallene har i et halvt hundrede år været for lave til at undgå befolkningstilbagegang i vesten. Kina kom med to-barnspolitikken med i denne demografiske udvikling og vil få halveret sin befolkning frem mod år 2100. Men der er nu omkring 5 mia menesker i verden udenfor vesten+Kina. En stor del af dem bor i lande, der har højere fødselstal og enorme befolkningsoverskud, som de hverken kan beskæftige eller forsørge. Mange af dem vil udvandre til de vestlige lande (herunder de europæiske), de kan komme ind i legalt eller illegalt. Især den illegale indvandring har vist sig politisk umulig at stoppe og den vil præge disse samfund politisk, religiøst og kulturelt i stigende grad i fremtiden. Det vil kun kunne stoppes af en total ændring af vælgernes partivalg til partier, der vil stoppe denne indvandring. Forventningen er, at det ikke vil ske før det er for sent at ændre? 🙂

    1. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

      Den rødnazistiske familiepolitik går ud på at
      smadre, opløse og splitte familierne, og helst skal
      familierne udskiftes med enlige mødre eller barnløse
      par, og børnene skal helst dræbes inden de når
      at se dagens lys. Kommer de til verden skal de helst
      gøres faderløse. Propagandister fremstiller det tit
      som om det er en naturlov at der er tilbagegang i
      folketallet i moderne stater med velstand. Men det
      er jo indlysende at familiefjendsk og børnefjendsk
      politik ikke bidrager til familiedannelsen eller til at
      få folketallet i vejret. De mindre og mindre befolk
      ninger i Europa skyldes først og fremmest den syge,
      kortsynede og ondskabsfulde familiepolitik som
      radikale socialister, hårdkogte feminister og
      kommunistiske partier har anlagt.

      Invasionen af millioner af afrikanere og arabere er
      et resultat af Merkels, Ylvas, Mona Sahlins og andre
      globalisters og gak-gak humanisters idiotiske politik.
      Med racisme-hetz, fortielser, falske statistik-tal og
      masser af løgne har man camoufleret indvandringens
      konsekvenser. Som kan blive fattigdom, gangstervælde,
      velfærdskollaps, terror og borgerkrig.

  13. Henrik Pedersen

    Historien gentager sig!

    Aamund indleder med at nævne det hedengangne udspringer parti fra Venstre “de Uafhængige” og dets hedengangne formand Knud Kristensen, som blev afløst af den navnkundige dyrlæge Poulsen.

    De uafhængiges formand dyrlæge Poulsen ville i 1968 nedlægge partiet for at undgå stemmespild og opfordrede derfor til at stemme på borgerlige mainstream partier.

    Bestyrelsen var af en anden opfattelse og ville bevare partiet.

    Dyrlæge Poulsen fik ret, og ved valget i 1968 fik partiet “de Uafhængige” 14.360 stemmer og forsvandt i historiens glemsel.

    På samme måde vil “Nye Borgerlige” forsvinde i mørket. Heldigvis vil kun ganske få sympatisere med buldoggen Martin Henriksen med de fascistiske tilbøjeligheder, og partiet vil under hans “ledelse” lide samme kranke skæbne som de uafhængige.

    Stem derfor på et mainstream borgerligt parti – både for at undgå stemmespild og for at fremme dybt borgerlige og frem for alt realistiske synspunkter.

    “Nye Borgerlige” er med deres mange velfærdsløfter og leflen for syge og pensionister i bund og grund et socialdemokratiske parti, der aldrig vil bringe reel velstand til fædrelandet.

    1. Sandhed er bedre end løgn

      Den sikreste form for stemmespild er at stemme
      på et af de gamle partier. De er 100% håbløse. Vil man
      stemme er det bedst at stemme personligt, altså på en
      bestemt politiker, men er denne en hyklerisk og uduelig
      personage, og det er de næsten alle, så er man ligevidt.
      Hvis der sker valgsvindel, er det også forgæves at stemme.
      At HP er mere fascistisk end Martin Henriksen er sandsynligt.

      NB har været en sløj omgang under den lunefulde og
      selvoptagede Pernille Vermund, men det kan jo tænkes
      at en ny udgave af NB bliver meget bedre.

      1. Henrik Pedersen

        “At HP er mere fascistisk end Martin Henriksen er sandsynligt.”

        Martin Henriksens demagogi afholder fornuftige mennesker i at stemme på dette i kraft af egne udsagn afskyelige afskum.

        Han er hjernedød ligesom de såkaldte “Nye borgerlige”, der mod al sund fornuft måtte sympatisere med buldoggen.

        1. Træt

          Hvis det er ægte borgerligt at fremme indvandringen af ubrugelige muslimer og negre, den mest afskyelige form for afskum der findes, så skal man stemme på ægte borgerlige partier som Venstre og Konservativative, Radikale, LA og Moderaterne.

          Et Danmark uden muslimer og negre ville skulle bruge et par uger på at finde afløsere til at bage skodpizzaer, sidde i de to ud af tre taxier der er overflødige, og køre i to ud af de tre pakkeudbringningsfirmaer der kører lige efter hinanden

  14. Chrborg: Et loppecirkus med 179 lopper

    De 179 er fulde af talent når det drejer
    sig om at sætte Danmarks og Europa rekorder.

    DK har nu rekorder i

    skatteplyndring
    boligudgifter
    rabiat feminisme
    skilsmisser
    faderløse børn
    mistrivsel
    hjemløse unge
    børn med diagnoser
    ensomhed
    diskrimination
    hospitalsskandaler
    resistente bakterier
    ventelister
    konkurser
    firmakrak
    fogedsager
    brug af lykkepiller
    brug af angstdæmpende stoffer
    indbrud, vold og mord
    uretfærdigheder
    svinestreger
    ussel behandling af voldsofre, gamle og syge
    valgflæsk
    sociale forringelser
    mislykkede reformer

  15. Demografi og demokrati

    PS til Demografi og demokrati 01/02/2024 at 15:10->
    “The UN Population Division has calculated the future population of the world’s countries, based on current demographic trends. In 2022, world population reached 8 billion. The UN’s 2022 report projects world population to be 9.7 billion people in 2050, and about 10.3 billion by 2100 (..)According to the UN, of the predicted growth in world population between 2020 and 2050, all of that change will come from less developed countries, and more than half will come from sub-Saharan Africa. Half of the growth will come from just eight countries, five of which are in Africa. The UN predicts that the population of sub-Saharan Africa will double by 2050. The Pew Research Center observes that 50% of births in the year 2100 will be in Africa (..) From 2020 to 2050, the eight highlighted countries are expected to account for about half of the world’s projected population increase: India, Nigeria, the Democratic Republic of the Congo, Pakistan, Ethiopia, Tanzania, Egypt, and Indonesia”
    (Kilde Wikipedia. Projections of population growth)

  16. V. Jensen

    Martin Henriksen: du skal ikke opbygge en krise her i NB, – ingen skal fratæde, eller smides ud, det har NB set nok af, – alle i NB skal have chancen til at vise, at de vil NB, deres mål og hensigter.
    Fra tidligere:
    22.01.2024.- klumme
    Sted: Skævninge kro, – Tid: kl. 18 – den 20. januar 2024, – formål: skal NB videreføres?
    En del af Hovedbestyrelsen var tilstede, og viste et overblik over NB problemer og kunne svare godt for sig på spørgsmål fra gulvet – Well done.
    Martin Henriksen deltog, og sad på podiet, som formandskandidat, – de andre fra NB, der har tilkendegivet, de også ville stille op til formandsposten, glimmerede med sit fraværd, på podiet,
    – det virkede noget skammeligt, set fra gulvet, for hvorfor fik de andre kandidater ikke samme taletid, på en halv time, som Martin Henriksen fik lov til at bruge.
    Forud for mødet havde Martin Henriksen udtalt til pressen, at han kun ville være formand, hvis NB ville følge hans politik, – ærligt snak, men den holning kan NB ikke bruge til noget, for NB politik kommer altid først, ubetinget.
    Den holdning har vi set mangle hos NB hos flere i ledelsen, i det mindste til dato.
    Det rejser spørgsmålet: vil Martin Henriksen være den rigtige, som formand for NBs genrejsning og fremtid, – svaret er et klart NEJ, – set i lyset af: skal en formand være for partiet, eller skal partiet være for formanden?
    – så er vi tilbage til NB politik, som skal være fundamentet,
    – jeg gentager: skal være fundamentet bag NB og dens medlemmer, – uden et klart fundament, kan NB ikke blive det åbne folkeligparti, som NB skal bygges på, og som Danmark har brug for, ikke mindst overfor de røde og sorte partier, som ikke vil Danmark, det godt.
    Martin Henriksen har ikke det folkelig format, som ses hos Lars Bøje, eller hos Kim Edberg ”den blå mand”, og ikke mindst hos Peter Sejer, som har vist med sit rolige format og viden i tid, hvordan man også kan være politisk i NB,
    – vi på gulvet ser frem til Peter Sejer vender tilbage.
    Der må da for fanden være nogle i NB som kan udfylde den folkelige post, som formand, som NB har brug for?
    – en formand skal se på NB mål og hensigter, inden formanden åbner munden, eller skal stemme – hver gang?
    NBs hovedbestyrelse skal få fjernet fra NB vedtægter: lidt fri oversat: ”en ekslution er endelig og kan ikke appelleres”.
    – NB skal ikke igen opleve er formand (kvinde eller en hovedbestyrelse), diktatorisk eksluderer et medlem, uden medlemmet får mulighed for et forsvar, – disse formandstyper a la Hitler skal fjernes fra NBs ledelse.
    Lars Boje og Kim Edberg er savnet i NB,
    – og vi på gulvet på mødet i Skævninge fremsatte et stort ønske om, at se Lars Boje og Kim Edberg tilbage i NB, – nu må vi se om NB har en Hovedstyrelse, som er moden nok til at bane vejen for deres tilbagevenden, (hvis det er det de begge ønsker?)
    – gulvet af medlemmer viste klart vejen frem for, hvad NB har brug for?
    NB politik skal kikkes igennem, det er nødvendigt, og NB skal fastholde nogle ultimative og ufravigelige krav, hvis NB skal sparke røv på Christiansborg, også for at få vores Danmark tilbage, – ud fra hvad der nu kan reddes, efter det socialdemokratiske og kommunist regime, som har skadet Det danske folk og Danmark – på den grimme måde.
    Danmark skal ud af det overstatslige EU – først herefter, har Danmark en fremtid.
    Og så skal der renses op i sumpen på Christiansborg – se bare på Energistyrelsens reklamer i dagspressen mf., som åbenlys fremmer Islam og deres opfattelse af verden osv. på det danske folks regning, med Mettes Mink, Traktor Troels og Lars ulykkes velsigelse ……….
    NB: Lars Boje har meddelt han ikke kan se sig selv i NB, sålænge dem som har dolket Lars i ryggen forsat findes i NB – det er en klar holding, som alle skal respektere ……………
    Husk blot på vi alle skal samarbejde, trods eventuelle uenigheder, for det gælder vores fælles mål: NB politik ……. – og så må vi alle ind i mellem sluge en kamel eller to ……….

    1. Gud bevare Danmark

      .. som dronningen plejede at sige…

      Vi danskere har brug for et parti der påviser
      at Danmark går rabundus hvis kursen ikke lægges om.
      Som tør sige lige ud at en rædselsfuld kæmpekatastrofe
      venter os, hvis den vanvittige indvandringspolitik fortsætter.

      Der er også brug for et parti som vil sige fra overfor EUs
      fjernstyring, overfor klima-hysteriet og co2 løgnen,
      overfor den kommunistiske familie- og børnepolitik,
      overfor mishandlingen af patienter og gamle, overfor
      det alt for høje skattetryk, overfor WEF, WHO og de
      forældede FN-konventioner, overfor den erhvervsfjendske
      politik som de røde og radikale politikere er så glade for.
      Der skal også gøres noget ved det bureaukrati og den
      digitalisering som er ved at føre os ind i et kafkask samfund
      hvor den enkelte borger er utryg, ufri og et nummer uden
      rettigheder. Og der skal gøres noget effektivt ved DRs
      løgnepropaganda og flerdoblede kriminalitet m.m.
      Men sandheder er ilde hørt, og et ærligt parti vil blive
      hetzet af TV, radio og alle aviserne.

      Derfor vil et sådant parti næppe nogensinde blive en
      realitet. Derfor er Danmark sikkert dømt til undergang.
      Det ser håbløst ud. Kun mirakler kan forhindre at vores
      lille yndige land synker til bunds og bliver til en fejlslagen
      junglestat som Sverige, Libanon, Somalia eller Nordkorea.

      1. Rettelse

        Rettelse: der skal gøres noget effektivt ved
        den flerdoblede kriminalitet. Det kræver at
        retsvæsnet, politiet og fængslerne rettes op
        med mere mandskab og bedre økonomiske
        ordninger.

  17. Karl Martell

    Hvis alle kræfter samles omkring LA. og de i øvrigt insisterer på, at alle indvandere skal forsørge sig selv og ikke ligge til last for danske skatteydere, så er det måske ikke så dårligt endda! Men jeg tvivler på at de insisterer nok!
    Jeg havde nok hellere set NB’s 3 ultimative krav, men diverse useriøse folketingsmedlemmer ødelagde det, så partiet ligger i ruiner!

    1. Niels O

      Det ville da være 1000 gange mere økonomisk givende for landet at insistere på, “at alle danskere skal forsørge sig selv og ikke ligge til til last for danske skatteydere”.

      Det andet dér er jo bare en bagatel i det store billede.

      1. Træt

        Superegoisten Niels Nul viser igen sit sande ansigt: Fordi han ikke føler det mindste fællesskab med det danske folk, velsagtens fordi han er adopteret og har et udpræget ikke dansk udseende, og tror at det er det, og ikke hans egen afstumpede adfærd overfor andre, der har fået dem til at afvise ham, er han parat til at lade danskere dø på gaden eller usle fattiggårde.

      2. Træt

        Du er jo kun dansker på papiret, Niels Nul, så din mening tæller ikke.

  18. Prins Valiant fra Thule

    HEJ, ASGER AAMUND

    Hvad mener du om mit forslag den 26/1 kl. 7.58
    under “Når EU strammer garnet”..? Mvh PV

    1. Hej Prins,
      Jeg er ikke slavisk bundet til dette format, så der kan godt komme kortere indlæg og kommentarer hen ad vejen. Tak for forslaget.
      AAA

  19. Frihed er det bedste guld

    Hvad vejer luften over Danmark. Nok langt
    mere end de fleste er klar over. Den vejer nemlig
    ca. 450.000 MILLIONER TONS.

    Altså 450.000.000.000 tons.

    Luften over 1 kvadrat centimeter vejer 1 kg.
    Luften over 1 kvadratmeter vejer altså 10 tons.
    Luften over 1 kvadratkilometer vejer 10 millioner tons.
    Luften over 1000 km2 vejer 10.000 millioner tons=10 milliarder tons
    Luften over 45.000 km2 vejer 45 gange x 10 i tiende=450 mia. tons

    DR der optræder som klima-aktivist flere gange hver dag, snakker
    meget om at så er der 10, 20 eller 30 millioner tons co2 sluppet
    løs af det slemme, slemme landbrug, og det lyder jo imponerende.
    Men er altså kun en lillebitte brøkdel af de 450.000 millioner tons luft.
    (10, 20, 30 i forhold til 450.000)

    Og folk der véd noget om co2 og foto-syntese, véd også at man ikke
    skal lade sig skræmme af co2 propagandaen. Fordi co2 er uskadelig,
    harmløs, nyttig og livsvigtig. Uden co2 SLET INGEN plantevækst. Alle
    planter visner uden co2.

    Er DR en Greta Thunberg med 5 milliarder kr. i ryggen?

    Måske der er fejl i regnestykket her? Måske drak jeg lidt
    for meget whisky. Men det kan AAMUND vel svare på?

    1. Henrik Nielsen

      LILLE TUE KAN VÆLTE SYORT LÆS

      Der skal ikke de store mængder kultveilte i luften, før der kommer en drivhuseffekt.
      Men drivhuseffekten er DOG ikke så forfærdelig, som man ofte hører. Der var 10 gange mere for ½ milliard år siden, UDEN at livet blev udryddet.

  20. Flaben Fræk

    Som vi kan se af indlægget fra V. Jensen (02/02/2024 at 16:45) så er Asger Aamunds opmuntring til NB spildte ord på Balle-Lars – De lange knives nat (her i fuldt dagslys) er i fuldt sving – Blodbadet i Stockholm vil blegne i forhold til det opgør i NB som er ved at rulle sig ud – Gys!

    Hvis det ikke kan være anderledes, så klø på drenge, giv den gas, få slukket og lukket betids inden næste folketingsvalg! – Vi, der for længst har set skriften på væggen og har forladt NB, vil – i første parket – læne os tilbage og nyde forestillingen…

  21. Blot en bemærkning

    Der er nu kun få dage til Iran kan have sin
    første atombombe klar, iflg. Hodja.

    1. Karl Martell

      Mullaherne fører udenrigspolitik med en arrogance, som kun atommagter gør. Vi må således gå ud fra, at de har en bombe. Formodentligt kun en primitiv lille bombe, omtrent som Hiroshima bomben, men sådan en over Tel Aviv vil temmelig sikkert sætte verden i brand.
      Trist at Obama ikke havde modet til, at stoppe dem medens tid var. Historien har vist os, at appeasement ikke virker. Besynderligt at hver generation skal lærer det på den hårde måde.

      1. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

        Obama Hussein har næppe nogensinde
        haft et ønske om at stoppe Iran. Og marionetten
        og handskedukken Biden har nok heller ikke ønsker
        i den retning. Tværtimod har man styrket regimet
        i Iran og dets fanatiske terror bevægelser i flere
        lande, ved at forære mullaerne milliarder af dollars.

        Der er mere korruption, grådighed og kynisme i
        storpolitik end man skulle tro muligt. Selv krig og
        atomoprustning støtter man gerne, hvis der er
        penge i det.

        Når man iagttager hvad der samtidig foregår af
        løgn og svindel, grønt verdensfrelseri samt vanvid
        på LGBTQ+ og de woke områder, og i den daglige
        partipolitik, kan man dårligt undgå at blive
        bekymret eller lettere deprimeret.

  22. Demografi og demokrati

    Præcisering. Det var et-barnspolitikken Kina indførte i 1979. Kina kom med et-barnspolitikken i 1979 med i denne demografiske udvikling og vil få halveret sin befolkning frem mod år 2100. Fødselstallene har i et halvt hundrede år været for lave til at undgå befolkningstilbagegang i vesten.
    FN forudsiger, at befolkningen i Afrika syd for Sahara vil fordobles inden 2050. Pew Research Center har beregnet at 50 % af alle fødsler i år 2100 vil være i Afrika.
    Demografi er skæbne. Man skal ikke overvurdere betydningen af de politiske partier. De har ikke kunnet forhindre konsekvenserne af demografien, der har betydet enorm immigration til vesten. Indvandring fra lande udenfor vesten, der har enorme befolkningsoverskud, de hverken kan beskæftige eller forsørge.

    Liberal Alliance har nu styrket sin kapacitet med Pernille Vermund. De er jo i forvejen godt kørende med f.eks Alex Vanopslagh og Henrik Dahl. De kan – sammen med f.eks Morten Messerschmidt fra DFU – forstå demografien. Måske er de i dag den eneste reelle politiske opposition. De er måske også de eneste der tør modsige de statsstøttede mediers indvandrer propaganda?

    1. Wiens redning skete 1683

      Du lyder noget naiv.

      “De har ikke kunnet forhindre konsekvenserne
      af demografien, der har betydet enorm indvandring til Vesten”

      Rigtigt, de har ikke kunnet forhindre konsekvenserne af deres røde,
      idiotiske gak-gak politik. Men de kunne have forhindret invasionen.
      Men det var de slet ikke interesseret i. De ville hellere fremme
      flytningen af folkemasser fra Afrika til Europa. Frau Merkel, Ylva,
      Ursula og mange andre pladderhumanister mente at de kunne
      berige Europa ved at lade millioner af afrikanere og arabere
      strømme nordpå. EU indsatte endda store færger i pendulfart
      til gratis rejser over Middelhavet. Totalitære kliker som ønsker
      at nedbryde nationalstaterne, så Europa kan styres af et centra
      listisk og planøkonomisk bureaukrati i Berlin, støttede Merkel,
      “humanisterne” og godhedsindustrierne.

      “LA har styrket sin kapacitet med Pernille Vermund”. Det må da
      være en kapacitet i retning af hykleri, tom snak, tomme løfter og
      vejr-hane politik.

      1. Tennis-spilleren

        Den evige Niels Poulsen viderebringer som
        sædvanlig massemediernes propaganda. Ord for
        ord. Ren afskrivning og kopiering. NP har ingen egne
        synspunkter, men er blot MSMs skrivende og talende
        papegøje.

        Herunder forsøger han med en snu blanding af fakta,
        vås og halve sandheder at fordreje tingene, i håb om at
        naive typer tror på ham. Men det hele er sjældent så
        enkelt som NP påstår. Og hans beundring for Obama
        og Biden er nok noget malplaceret. Hos Youtube og
        Hodja er der hundredvis af videoer som fortæller helt
        andre historie end dem NP disker op med.

        Snesevis af gange er han grebet i sludder og vrøvl,
        men det generer ham ikke det mindste. Men det er
        vel sådan det er med hjernevaskede rødradikale
        stik-i-rend drenge? (nyttige idioter)

        1. Niels Poulsen

          Det er almindelig anerkendt viden, jeg formidler.

          1. Tennis-spilleren

            Ja, den “viden” NP formidler er
            almindeligt anerkendt af EL, R og
            Alternaivet, de tre skøreste og mest
            naive partier i DK.

  23. Niels Poulsen

    Jeg kan godt lide præsident Obamas svar på beskyldningerne om hans tilsyneladende eftergivenhedspolitik:

    https://www.youtube.com/watch?v=pmH6XOxDCYQ

    “Ask Osama bin Laden and the 22 out of 30 top al-Qaida leaders who’ve been taken off the field whether I engage in appeasement. Or whoever’s left out there. Ask them about that.”

    Debattørerne har i øvrigt en kort hukommelse. Det var George W. Bush’s og hans neokonservative rådgiveres mislykkede krige, som medførte, at det ene efter det andet militære transportfly vendte hjem til USA fulde af kister med amerikanske soldater. En krigstræt nation kunne ikke bære mere. Obama kom til magten på at stoppe de meningsløse amerikanske tab. Trump fortsatte i Obamas spor. Det var Trump, som besluttede, at de amerikanske tropper skulle trækkes ud fra Afghanistan. I den forstand er Obama og Trump gjort af samme surdej. Præsident Biden har vist sig at være anderledes ved at samle Vesten i kampen for Ukraines selvstændighed, støtte Israel i kampen mod Hamas og militære aktioner mod houthierne og iransk støttede militære grupper i Irak og Syrien.

    Det er i øvrigt komisk, at debattører på den yderste højrefløj beskylder præsident Biden for appeasement i forhold til Iran, når de selvsamme debattører advokerer for appeasement i forhold til Ruslands annektering af Ukraine.

    Orban, Putins trojanske hest i Europa, som med alle midler forsøger at forhindre Ukraine i at blive medlem af EU og at få økonomisk hjælp fra EU, er heldigvis blevet banket på på plads med trussel om økonomiske sanktioner. Men Trump er parat til at lave en “Chamberlain” med den tidligere KGB-officer Putin, i Kreml. Med hensyn til at lære af historien er den tidligere realityshow-vært vist ikke den skarpeste kniv i skuffen.

    1. Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt

      AFSLØRING

      Niels Poulsens taktik er den enkle at
      snakke om alt muligt andet end danskernes situation.
      Han ævler løs om Trump, Israel, Putin, Kina, Iran og
      globale problemer etc. I en debat der handler om
      det danske demokrati eller manglen på samme. Aamunds
      oplæg er jo ikke til at tage fejl af.

      Men NP vil aflede vores opmærksomhed fra at det under
      de gamle partiers regime går den helt forkerte vej med
      Danmark. Rent ud sagt går det ad helvede til. Men det
      betyder ingenting for NP. Han er meget mere optaget
      af hvad Biden foretager sig, og vil have os til at bruge al
      vores energi på problemer vi ikke har mindste indflydelse på.

      Vi skal helst ikke opdage hvor uduelig regeringen er, eller
      hvor tæt vi er i hælene på terrroriserede lande som Sverige
      og Frankrig.

  24. Niels Poulsen

    Blot til orientering:

    Udsagnet “Demografi er skæbne” tillægges sociologen Auguste Comte (1798-1857). Hans udsagn gælder alene befolkningsantallet. Tyskerne fik på den tid flere børn end franskmændene. De ville derfor fremover have flere soldater end franskmændene og derfor vinde kommende krige. Det er sådan “skæbne” i udsagnet skal forstås.

    Der ligger således intet i udsagnet om indvandring, indvandringens økonomiske byrde, fremmede kulturer og religioner eller “andre racers” underlegenhed over for “den hvide race” eller “den hvide race og civilisations” undergang. Det er den yderste højrefløjs efterrationaliserende og misinformerende omfortolkning af udsagnet.

    Danmark har en aldrende befolkning og lav fertilitet. Jeg tror, at den gode Comte i denne situation ville støtte, at udenlandsk arbejdskraft kommer til Danmark for f.eks. at besætte de ledige stillinger i syge- og omsorgsarbejdet.

    Både Alex Vanopslagh og Pernille Vermund støtter og vil øge den udenlandske arbejdskraft i Danmark, som bidrager med 12,6 milliarder kr. om året. Læs LA’s og NB’s partiprogram (som formuleret under Vermunds ledelse).

    Hvis man skal finde modstanderne, så er det blandt traditionelle socialdemokrater, venstrefløjen og fagbevægelsen.

    1. Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død

      Niels Poulsen forsøger at udtrætte
      os med lange kæder af postulater.

      Hvorfor er tilhængeren af islamisering og
      rødradikal politik, NP, så flittigt med når
      Aamund har haft en artikel på?

      Det er han for at jage læserne væk. Aamunds artikler
      og debatter kunne være en borgerlig og ægte konservativ
      modvægt til de venstreekstreme, og det vil NP forhindre.
      Så han fylder debatterne med sin halvviden om USA, Afrika,
      co2, Trump, Biden, democrats og 117 andre emner. Så
      debatterne bliver en pærevælling af vrøvl og forskruede
      påstande og langt-ud- i- hampen-synspunkter. Helst vil NP
      omdanne Aamunds blog til en udgave af Pravda og en af
      de gamle danske kommunistaviser.

      Til sidst vil læserne blive så trætte af Niels Poulsens propaganda
      og mange halve sandheder, at de flygter. Og det er netop NPs mål.

    1. Tennis-spilleren

      Den evige Niels Poulsen viderebringer som
      sædvanlig massemediernes propaganda. Ord for
      ord. Ren afskrivning og kopiering. NP har ingen egne
      synspunkter, men er blot MSMs skrivende og talende
      papegøje.

      Snesevis af gange er han grebet i sludder og vrøvl,
      men det generer ham ikke det mindste. Men det er
      vel sådan det er med hjernevaskede rødradikale
      stik-i-rend drenge? (nyttige idioter)

      1. Niels Poulsen

        Det er taget fra Nye Borgerliges egen hjemmeside.

        1. Niels Poulsen

          Der skulle i øvrigt have stået:

          “Her er link til, at NB under Vermund ønskede øget indvandring.”

  25. Niels Poulsen

    Her er link til, at Liberal Alliance ønsker øget indvandring:

    https://www.liberalalliance.dk/politik/arbejdsmarked/udenlandsk-arbejdskraft/

  26. Demografi og demokrati

    Tak for info. Jeg har overset den hos Auguste Comte, men ‘demografi er skæbne’ er en humoristisk og helt normal formulering blandt flere demografer i forbindelse med befolkningsfremskrivninger. FN’s befolkningsfremskrivninger er f.eks udført af særdeles kompetente demografer. Se evt Demografi og demokrati 02/02/2024 at 08:47.

    1. Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil

      Svar til NPs tekst kl. 14.50 (herunder)

      Det kan diskuteres. Flere eksperter i afrikanske forhold
      mener at U-lands hjælpen har skadet mere end den har
      gavnet. Milliardbeløb er havnet i korrupte lommer, eller
      er blevet brugt til luksus, guldvandhaner, dollargrin og
      enorme mængder af våben, fra tanks og kanoner til
      maskingeværer, pigtråd og landminer. Der er også
      mange landmænd som er blevet ruineret af de gratis
      fødevarer der strømmede ned til lande der ellers var
      kendetegnet af utrolige mængder af frugtbar jord med
      endeløse mængder af spiselige frugter og afgrøder.

      Iøvrigt har invasorerne fra Afrika ikke vist den store
      taknemmelighed over at blive modtaget til forsørgelse
      og gratis alting i Europa. Flertallet går åbenlyst efter
      at erobre og overtage vores lande og de værdier der
      er i dem. Aggressiv vold ses i stort omfang i f.eks.
      Frankrig, Spanien, Italien, Sverige og England.

      1. Niels Poulsen

        Det er i Danmarks og Europas egen interesse at engagere sig i Afrika. Her er en artikel fra Dansk Institut for internationale studier:

        “Vesten taber terræn, Rusland og Kina er på fremmarch i Afrika. Det kræver også nytænkning herhjemme”

        https://www.diis.dk/publikationer/vesten-taber-terraen-rusland-kina-paa-fremmarch-afrika-kraever-ogsaa-nytaenkning

  27. Niels Poulsen

    Den globale fødselsrate er faktisk faldende. I 1950 fik kvinder i gennemsnit 5 børn. I dag får de 2,3. I 2050 forudser eksperterne den globale fertilitet til 2,1.

    Grunden til, at befolkningstallet visse steder i verden alligevel vokser eksplosivt, er således ikke, at man får mange børn, men at menneskeheden er blevet bedre til at bekæmpe og afhjælpe sygdomme, sult og naturkatastrofer.

    Kvinder fra Ikkevestlige lande får færre børn end etnisk danske kvinder. Indvandrerne akklimatiserer sig således til den danske kultur.

    Den eneste fornuftige måde at undgå migration på er at bringe verdens fattige lande op på de rige landes stadie ved økonomisk og uddannelsesmæssig hjælp.

    1. Wiens redning skete 1683

      Hvorfor har du ikke svaret på min kommentar
      kl. 14.06?

      Forudsigelser om fremtiden er slået fejl gang på gang.
      Hvis vi får en tredje verdenskrig, eller bare atomkrig i
      Mellemøsten, eller hvis WEF og WHO kommer igennem
      med deres planer, kan klodens folketal falde drastisk.
      I værste fald kan tallet være 0 om nogle år. Både Øst
      og Vest har atom- og brintbomber nok til at udslette
      verden 7-8 gange. Og med mange andre metoder kan
      man udbrede hungersnød, sygdom og massedød.

      Hvis migrationen fra Afrika vil stige yderligere, skyldes
      det ikke en naturlov, men kynisk, tåbelig og kortsynet politik.

    2. Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil

      Det kan diskuteres. Flere eksperter i afrikanske forhold
      mener at U-lands hjælpen har skadet mere end den har
      gavnet. Milliardbeløb er havnet i korrupte lommer, eller
      er blevet brugt til luksus, guldvandhaner, dollargrin og
      enorme mængder af våben, fra tanks og kanoner til
      maskingeværer, pigtråd og landminer. Der er også
      mange landmænd som er blevet ruineret af de gratis
      fødevarer der strømmede ned til lande der ellers var
      kendetegnet af utrolige mængder af frugtbar jord med
      endeløse mængder af spiselige frugter og afgrøder.

      Iøvrigt har invasorerne fra Afrika ikke vist den store
      taknemmelighed over at blive modtaget til forsørgelse
      og gratis alting i Europa. Flertallet går åbenlyst efter
      at erobre og overtage vores lande og de værdier der
      er i dem. Aggressiv vold ses i stort omfang i f.eks.
      Frankrig, Spanien, Italien, Sverige og England.

      1. Niels Pousen

        Hvorfor poster du det samme indlæg flere gange? Du ødelægger Aamunds blog.

        Jeg ved godt hvorfor. Du tåler ingen andre meninger end dine egne og tæppebomber kommentarsporet med identiske kommentarer for at opnå total dominans.

  28. Demografi og demokrati

    Arbejde i et andet land er ikke nødvendigvis indvandring. Jeg kender flere, der har arbejdet i et andet land uden at blive eller søge statsbprgerskab. Mange (måske de fleste?) i verden, der arbejder i et andet land, søger ikke statsborgerskab. I mange lande har importerede arbejdere slet ikke mulighed for at blive statsborgere.

    Den demografiske udvikling i verden er ikke til at komme udenom.
    Selvom gns fødselstallene globalt forventes at falde også i ikke-vestlige lande henimod århundredets slutning, vil verdens befolkningstal fortsat stige med 2-3 mia århundredet ud. Derfor vil migrationen til vesten stige yderligere.

    (The UN Population Division has calculated the future population of the world’s countries, based on current demographic trends. In 2022, world population reached 8 billion. The UN’s 2022 report projects world population to be 9.7 billion people in 2050, and about 10.3 billion by 2100)

    1. Niels Poulsen

      Hvem taler om statsborgerskab? Men at arbejde i Danmark kræver opholds- og arbejdstilladelse, og så snart man har en opholdstilladelse i Danmark, er man omfattet af Grundlovens bestemmelser.

      Alle håber, at de ukrainske og syriske flygtninge i Danmark (henholdsvis 42.468 og 44.534 personer) en dag kan vende hjem til deres hjemlande. Men det kræver, at regimerne i Rusland og Syrien bliver afviklet, og hvad er udsigten til det? Rusland bomber hver dag civile mål med våben fra Iran og Nordkorea. Republikanerne i USA forhindrer amerikansk militær støtte til Ukraine.

      Den italienske premierminister Meloni viser imidlertid vejen med hensyn til bekæmpelse af den illegale migration fra Afrika med den såkaldte Mattei-plan, hvis hovedpunkter er hjælp til Afrika med uddannelse, landbrug, sundhed, vand og energi. Hun har netop haft et møde i Rom med 46 regeringsledere fra Afrika.

      https://www.reuters.com/world/what-we-know-about-italian-development-plan-africa-2024-01-29/

      Man må gribe om nældens rod og skabe et værdigt liv for afrikanerne i deres hjemlande. Kun på den måde kan man på den lange bane standse migrationen fra Afrika til Europa.

      1. Demografi og demokrati

        Jeg gentager. Den demografiske udvikling i verden er ikke til at komme udenom. Selvom gns fødselstallene globalt forventes at falde også i ikke-vestlige lande henimod århundredets slutning, vil verdens befolkningstal fortsat stige med 2-3 mia århundredet ud. Derfor vil migrationen til vesten stige yderligere.
        Man kan kunne drømme om, at man i vesten vil ‘gribe om nældens rod og skaber et værdigt liv for afrikanerne i deres hjemlande’. De må selv gøre, som de vil. Det er urealistiske drømme. Jeg tror slet ikke de ønsker vestens indblanding – det har de prøvet før!? 🙂 ? De må selv bestemme i deres egne lande uden at vesten blander sig. Der er ikke andet at gøre.

        1. Niels Poulsen

          “Jeg tror slet ikke de ønsker vestens indblanding”

          Sig det til de 46 afrikanske regeringsledere, som deltog i Melonis Italien-Afrika-topmøde i Rom.

    2. Wiens redning skete 1683

      Hvorfor har du ikke svaret på min kommentar
      kl. 14.06?

      Forudsigelser om fremtiden er slået fejl gang på gang.
      Hvis vi får en tredje verdenskrig, eller bare atomkrig i
      Mellemøsten, eller hvis WEF og WHO kommer igennem
      med deres planer, kan klodens folketal falde drastisk.
      I værste fald kan tallet være 0 om nogle år. Både Øst
      og Vest har atom- og brintbomber nok til at udslette
      verden 7-8 gange. Og med mange andre metoder kan
      man udbrede hungersnød, sygdom og massedød.

      Hvis migrationen fra Afrika vil stige yderligere, skyldes
      det ikke en naturlov, men kynisk, tåbelig og kortsynet politik.

      1. Wiens redning skete 1683

        17.37 var et svar til Demografi og demokrati.

        1. Demografi og demokrati

          Ja, demografiens befolknings fremskrivninger er ‘based on current demographic trends’ som FN demograferne skriver.
          Hvis de skrækscenarier, du nævner, bliver til virkelighed, ramler alle forudsætninger og forudsigelser. Forhåbentlig kommer de ikke til at ske. Atomkrig f.eks.
          Migrationen fra Afrika er noget der sandsynligvis vil ske, fordi der ikke vil være politisk flertal for stoppe den.
          Det er et fåtal af vælgerne, der stemmer på partier, der vil stoppe den og sådan vil det sandsynligvis være ‘så langt vi kan se ind i fremtiden’.
          Når vælgerne engang i fremtiden stemmer på partier, der vil stoppe indvandringen (især den illegale) er det sikkert for sent og DK er blevet multi-religiøst og multi-etnisk.

          Nogen ser det som en positiv udvikling, men til den tid vil det nok være de færreste. I den sidst ende er det jo demokratiske beslutninger, som vi må leve med?

          1. Wiens redning skete 1683

            Svar til 18.07

            Enig om det midterste i dit skriv. De
            politikere vi har, er ligeglade med DKs
            og danskernes fremtid. Eller de forstår
            ikke ret meget af hvad der er på vej.

            Men din sidste sætning om at “det må
            vi leve med” vil nok blive mere realistisk
            hvis vi retter den til at “det kommer vi
            til at dø med”. Eller dø af. Se hvad nettet
            fortæller om terror, blodbade og masse
            mord i muslimske lande.

            De gamle partiers politik er begyndt at
            slå danskere ihjel i hundredvis/tusindvis.
            Og vil i længden slå os alle ihjel. Det er pt.
            det mest sandsynlige.

            Iflg. nettet har den kunstigt skabte
            overdødelighed allerede aflivet mindst
            12.000 danskere. Allermindst.

  29. Niels Poulsen

    Den arabiske verden bruger også det tvivlsomme “demografi er skæbne”-argument. Palæstinenserne får mange flere børn end israelerne. Ergo er Israel en saga blot engang i fremtiden, er deres fromme håb. Men de aktuelle begivenheder i Mellemøsten har vist, at det fatalistiske udsagn ikke gælder. Siden Hamas’ terrorangreb den 7. oktober har Israel dræbt 30.000 palæstinensere og drevet resten på flugt fra Gaza, som ligner noget, som er værre det udbombede Dresden.

    Det samme gælder i Ukraine, hvor den tidligere sovjetiske KGB-agent, Putin, er ved at dræbe en hel generation af unge russiske mænd i krigens kødhakker. Han påfører dermed Rusland et næsten ulivssår, som vil få alvorlige konsekvenser for befolkningsudviklingen i mange år frem.

    Så nej, demografi er ikke skæbne, der er mange andre faktorer en befolkningsantallet.

  30. Demografi og demokrati

    Jeg gentager. Den demografiske udvikling i verden er ikke til at komme udenom. Selvom gns fødselstallene globalt forventes at falde også i ikke-vestlige lande henimod århundredets slutning, vil verdens befolkningstal fortsat stige med 2-3 mia århundredet ud. Derfor vil migrationen til vesten stige yderligere.

    1. Niels Poulsen

      Det lyder næsten masochistisk. Det er en lang tradition for den slags fatalistiske tankegang: “Aftenlandets undergang” osv.

  31. De grønne og de woke er blodrøde

    SENSATION ELLER LØGN??

    En kanal hos Youtube med col. McGregor påstår
    at krigen i Ukraine er slut, fordi Ukraine har overgivet sig !!!

  32. Træt

    “Niels Poulsen” kan heller ikke regne. Han forstår ikke konceptet om renters rente.

    Egypterne har forøget deres befolkningstal fra 1950 til nu fra 4 millioner til ca 110 millioner.
    Enhver nok så lille befolkningstilvækst i procent giver et enormt antal målt i individer.

    Det er bedre at skylde 10.000 kr væk på et kviklån til 20% rente end at skylde 1 million på et banklån til 5%.

    Får du i øvrigt overtidsbetaling fra den venstreekstremistiske “tænketank” for at skrive propaganda om søndagen?

  33. Niels Poulsen

    Den globale fødselsrate – eller “fertility rate” på engelsk – falder hele tiden, også for Egypten.

    I 2024 er den egyptiske fødselsrate foreløbig 2,81. I 2015 var den 3,44. I 1955 var den 6,93. Det er et voldsomt fald.

    Når fødselsraten bliver 2,0, vil kurven for befolkningsantallet flade ud. Når fødselsraten bliver mindre end 2,0, vil befolkningsantallet begynde at falde.

    Interesserede uden fordomme kan fordybe sig i befolkningsudviklingen i Egypten her:

    https://www.worldometers.info/world-population/egypt-population/

  34. Træt

    Egypterne må lære at ikke alle kvinder skal føde børn, og at dem der gør, ikke skal føde flere end 1 barn.

    Hvis kineserne havde været lidt bedre til at målrette deres flagermusvirus, så kunne vi have set el velkommen decimering af befolkningen i Mellemøsten og de uønskede indvandrere derfra i de civiliserede lande.

  35. Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt

    AFSLØRING

    Niels Poulsens taktik er den enkle at
    snakke om alt muligt andet end danskernes situation.
    Han ævler løs om Trump, Israel, Putin, Kina, Iran og
    globale problemer etc. I en debat der handler om
    det danske demokrati eller manglen på samme. Aamunds
    oplæg er jo ikke til at tage fejl af.

    Men NP vil aflede vores opmærksomhed fra at det under
    de gamle partiers regime går den helt forkerte vej med
    Danmark. Rent ud sagt går det ad helvede til. Men det
    betyder ingenting for NP. Han er meget mere optaget
    af hvad Biden foretager sig, og vil have os til at bruge al
    vores energi på problemer vi ikke har mindste indflydelse på.

    Vi skal helst ikke opdage hvor uduelig regeringen er, eller
    hvor tæt vi er i hælene på terrroriserede lande som Sverige
    og Frankrig.

  36. Niels Poulsen

    Fej for egen dør, tosse med de 1000 falske alias. Din forrige begejstrede kommentar handlede om, at Ukraine har tabt krigen mod Rusland. Hvis det var tilfældet, ville det ikke være en sensation, men en tragedie, både for den ukrainske nation og den internationale retsorden. Du er på en gang vaccinemodstander og tilhænger af den tidligere KGB-officer Putin. Kan man synke dybere?

    Man kan i øvrigt læse om den tidligere oberst og nuværende Putin-sympatisør, Douglas Macgregor, her:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Douglas_Macgregor

    Jeg kan ikke forklare det besynderlige psykologiske tilfælde, men han har tilsyneladende stor indflydelse på Trump. Det er meget foruroligende.

    Men den yderste højrefløj glæder sig vel til, at Trump laver en “Chamberlain” i Kreml.

    1. Niels Poulsen

      Den tidligere SOVJETISKE KGB-officer, Putin, mente jeg.

      Skal vi lige få slået fast, at de personer, den yderste højrefløj i Europa hylder som store helte , Putin og Orban, er tidligere kommunister? …

      Jeg fatter intet. Den yderste højre er i fjendens sold.

      Tak for ordet.

      1. Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi

        Rigtigt, Niels Poulsen alias P. Skov og HP mv.
        fatter ingenting, men roder rundt i begreberne på
        en måde som er typisk for nyttige idioter. Vi ægte
        konservative er ikke tilhængere af Putin, vi siger
        blot at hele krigen i Ukraine er en tragedie som
        burde have været undgået. Hvad let kunne være
        sket hvis Biden og co. ikke havde haft travlt med at
        blande sig i Ukraines indre forhold.

        Men Niels Poulsen slynger om
        sig med beskyldninger til alle sider, fordi han er
        så uvidende, forvirret og perfid som han er. Og han
        spilder vores tid med sine lange tirader om alt hvad
        han kan finde på, af emner som vi danskere i forvejen
        er blevet stopfodret med af de uvederhæftige masse
        medier der domineres af røde lejesvende, rabiate
        feminister og anti-danske pladderhumanister.

        Vi mener også at danske politikeres hovedopgave er
        at bevare, forsvare, varetage og beskytte det danske
        folk og dets værdier og interesser. Men politikerne vil
        hellere fylde Danmark med utaknemmelige, krævende
        og aggressive migranter, de vil hellere redde Afrika
        og hele verden, de vil hellere bombardere os med
        løgne om co2, nedskæringer og forringelser, og de
        vil hellere islamisere og køre løs med skatteplyndring,

        WEF og WHO politik, smadring af sundhedsvæsnet,
        asociale “reformer”, syg boligpolitik, pervers familie
        politik , tvangsdigitalisering og FOLKEUDSKIFTNING.

        Niels Poulsen som end ikke fatter enkle fakta om co2,
        fotosyntesen og solen, og som er så fladpandet at
        han tror at kommunisme og islamisme er vejen til
        menneskevenlige samfund, vil belære Aamunds
        læsere om verdens sande tilstand. Sandheden er
        at han ikke forstår det han gør sig klog på, og at
        han fremturer med vås hentet fra ekstremister på
        den yderste venstrefløj.

  37. Demografi og demokrati

    Demografi. Det er det vigtigste politiske emne, der burde overskygge alle andre. Man skal ikke overvurdere betydningen af de politiske partier. De har ikke kunnet forhindre konsekvenserne af demografien, der har betydet enorm immigration til vesten.

    Indvandring fra lande udenfor vesten, der har enorme befolkningsoverskud, de hverken kan beskæftige eller forsørge.
    Den demografiske udvikling i verden er ikke til at komme udenom.

    Selvom gns fødselstallene globalt forventes at falde også i ikke-vestlige lande henimod århundredets slutning, vil verdens befolkningstal fortsat stige med 2-3 mia århundredet ud. Derfor vil migrationen til vesten stige yderligere.

    1. Niels Poulsen

      Jeg mener, at det er en fejlagtig analyse. Det er ikke befolkningstallet, som får mennesker til at migrere, men dårlige levevilkår.

      Det viser historien også. F.eks. europæernes udvandring til USA. Til at begynde med var årsagen bl.a. religiøs forfølgelse. Senere var det dårlige levevilkår. Et berømt eksempel er hungersnøden i Irland 1845-1849, som skyldtes fejlslagen kartoffelhøst, og som fik en million irere til at emigrere.

      https://da.wikipedia.org/wiki/Hungersn%C3%B8den_i_Irland_1845-1849

      Europæernes udvandring til USA skyldtes altså ikke overbefolkning i Europa, men religiøs forfølgelse og dårlige levevilkår.

      Et andet modeksempel er f.eks. rige lande som Japan, hvor befolkningstætheden er meget høj. Det får ikke japanerne til at udvandre. Hvorfor? Fordi de har en høj levestandard set i forhold til resten af verden.

      Det er således ikke befolkningstallet, som driver migrationen, men levevilkårene.

      Hvis man kan forbedre levevilkårene for befolkningen i Afrika, så vil man på sigt undgå migration. Demografi er ikke skæbne. Menneskeheden holder sin skæbne i sine egne hænder, og Melonis Afrika-initiativ viser en vej ud af krisen.

      1. Karl Martell

        Demografi er skæbne, hvis den bestemmende klasse i et land vælger, at definerer et land som et indvandreland.
        Det er rigtigt, at velstand vil løse problemerne med migration fra Afrika og MellemØsten, men velstand har uhyre trange kår i den del af verden. Dysfunktionel religion, klankultur, dårlig uddannelse og udbredt korruption forhindre velstand.
        Selvom det er frygtelig forbudt, at sige det højt, er det en kendsgerning, at lavt IQ er uforeneligt med demokrati og et velfungerende samfund. Racismekortet sidder løst og forhindre, at man kan diskuterer emnet. De fleste trækker sig, for ingen har lyst til at blive kaldt racist! Men der er en årsag til at f.eks Sverige rasler ned af rangstigen i PISA tests.

        1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

          Hvis den politiske “elite” i et land vælger at
          gøre deres land til et indvandringsland, er det et
          resultat af stupiditet, korruption, feminisme og
          rødfascistisk ideologi. Det er en enorm hensynsløshed
          overfor egen befolkning. Som man nemt ser i USA og
          flere europæiske lande, Frankrig, Tyskland, England,
          Norge, Sverige og Danmark osv. I alle disse lande
          har storstilet indstrømning af kulturfremmede ført
          til utallige ulykker, tragedier og dødsfald.

          Folkeudskiftning er et forræderi uden lige. Politikere
          som går ind for den slags har ingen skrupler overhovedet.

          Deres hensigter er totalitære, onde og slette. Lyt ikke
          til deres lumske snak, for de bruger kun ordene til at
          skjule deres virkelige hensigter.

          Lær så meget som muligt af skrækeksemplet Sverige.

          1. Karl Martell

            Jeg har altid nægtet at betegne den bestemmende klasse som en elite, dertil agerer de simpelthen ikke begavet nok!

        2. Niels Poulsen

          “Demografi er skæbne, hvis den bestemmende klasse i et land vælger, at definerer et land som et indvandrerland.”

          Sig det til amerikanerne. USA, indvandrerlandet par excellence, som har skabt sin velstand på baggrund af indvandring. Tag blot et af de nyere eksempler, Steve Jobs, søn af en syrisk immigrant, Abdulfattah Jandali.

          Intelligenskvotienter er ikke noget statisk. Intelligenskvotienten steg fra 70 til 100 for amerikanerne fra 1900 til 2000. Det skyldes ikke genetik, men uddannelse. Samme udvikling kan gentages for Afrika.

          Hvem kan i øvrigt forvente, at et barn i en afrikansk landsby er trænet i abstrakt tænkning? Gad vide, hvad intelligenskvotienten var for den danske landbrugsbefolkning før industrialiseringen og den koldske og grundtvigske folkeoplysning?

          Men du har ret, jeg ønsker ikke at diskutere etnicitet og intelligens, især ikke med en afdød franskmand, som har dræbt 375.000 muslimer.

          1. Karl Martell

            Indvandring behøver ikke nødvendigvis at være et problem, hvis indvandrene assimilerer sig.
            Indvandring er et kæmpe problem, hvis indvandrene forsøger at dominerer og undertrykke lokalbefolkningen. Det går som regel den originale befolkning ilde. Prøv at spørge indianerne i Amerika, aboriginals i Australien, de kristne i MellemØsten Yazidierne i Syrien osv.
            Der går ikke mange år før du kunne spørge svenskerne og franskmændene om hvad de mener og indvandringen fra de muslimske lande!

      2. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

        Hvad har Vesten fået ud af at forbedre
        levevilkårene i Kina, andet end en farlig fjende. Som
        nu har både atom- og brintbomber klar til brug.
        NPs politik er som de radikales, Europa skal sende
        hundredvis af milliarder af kroner og euroer til Afrika,
        og skal samtidig modtage en endeløs strøm af migranter.
        At en stor del af pengene vil blive brugt til oprustning af
        de afrikanske lande, og til guld, glimmer og luksus til de
        lokale høvdinge, det tæller ikke for NP. Og det betyder
        heller ikke noget for ham at rød og radikal politik i en
        lang række lande endte i fattigdom, tyranni og undertrykkelse.

        1. Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død

          Niels Poulsen forsøger at udtrætte
          os med lange kæder af postulater.

          Hvorfor er tilhængeren af islamisering og
          rødradikal politik, NP, så flittigt med når
          Aamund har haft en artikel på?

          Det er han for at jage læserne væk. Aamunds artikler
          og debatter kunne være en borgerlig og ægte konservativ
          modvægt til de venstreekstreme, og det vil NP forhindre.
          Så han fylder debatterne med sin halvviden om USA, Afrika,
          co2, Trump, Biden, democrats og 117 andre emner. Så
          debatterne bliver en pærevælling af vrøvl og forskruede
          påstande og langt-ud- i- hampen-synspunkter. Helst vil NP
          omdanne Aamunds blog til en udgave af Pravda og en af
          de gamle danske kommunistaviser.

          Til sidst vil læserne blive så trætte af Niels Poulsens
          propaganda og talrige halve sandheder, at de flygter.
          Og det er netop NPs mål.

      3. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

        Hvad har Vesten fået ud af at forbedre
        levevilkårene i Kina, andet end en farlig fjende. Som
        nu har både atom- og brintbomber klar til brug.
        NPs politik er som de radikales, Europa skal sende
        hundredvis af milliarder af kroner og euroer til Afrika,
        og skal samtidig modtage en endeløs strøm af migranter.

        At en stor del af pengene vil blive brugt til oprustning med
        kanoner, tanks, maskingeværer, landminer og pigtråd af
        de afrikanske lande, og til guld, glimmer og luksus til de
        lokale høvdinge, det tæller ikke for NP. Og det betyder
        heller ikke noget for ham at rød og radikal politik i en
        lang række lande endte i fattigdom, tyranni og undertrykkelse.

        1. PS

          Kl. 12.29 var et svar til NPs skriv kl. 09.33

  38. PS

    Kl. 12.29 var et svar til NPs skriv kl. 09.33

  39. Tennis-spilleren

    NP opfinder sine egne tal og fakta. F.eks.
    skriver han at IQ hos de europæere som rejste
    til amerika steg fra 70 til 100 på ret kort tid. Det
    er sludder og vrøvl. Efter at have skrevet 40-50
    kommentater i denne tråd anklager NP andre
    for at forsøge at dominere debatten.
    NP er en latterlig net-trold.

    1. Karl Martell

      IQ forandre sig kun marginalt ved uddannelse eller andre miljøfaktorer. Det er desværre stort set genetisk. Det er naturligvis lidt trist, for det betyder at selv hvis man arbejder hårdt med det, så kan IQ kun forbedres marginalt!

    2. Niels Poulsen

      “For USA fandt Flynn og kolleger, at den gennemsnitlige amerikaner utroligt nok havde øget sin IQ fra omkring 70 point i år 1900 til 100 point i år 2000 – hvis målingerne vel at mærke ikke var blevet kalibreret.

      Det betyder, at en gennemsnitlig person, der levede i år 1900, på en IQ-test i år 2000 ville have fået en score, som sundhedspersonale kunne have diagnosticeret som mild mental retardering.

      I løbet af de hundrede år fra år 1900 til år 2000 havde stigningen i menneskers gennemsnitlige IQ således været 30 point, eller omkring 3 point per årti.

      Det var denne konstante stigning i IQ hos moderne mennesker, der blev kaldt ‘Flynn-effekten’.”

      Citat fra en artikel på videnskab.dk

      Link:

      https://videnskab.dk/krop-sundhed/vores-iq-daler-stadig-men-har-det-nogen-betydning/

    3. Niels Poulsen

      “Flynn-effekten er betegnelsen for det fænomen, at de opnåede resultater på forskellige intelligenstests gennemsnitlig har vist sig at øges over tid i takt med hvert generationsskifte og med den globale udvikling. Fænomenet, der således er et socialt produkt, kan observeres over hele verden, og er opkaldt efter den newzealandske politolog og intelligensforsker James R. Flynn. Den gennemsnitlige stigning i IQ resultaterne inden for de sidste 100 år synes at være på omkring 3 point per årti.

      Flynn hævder, at årsagen til effekten skyldes den globale samfundsudvikling inden for de seneste hundrede år med større krav til (og dermed træning i) abstrakt tænkning, adgang til computere, mere visuelt orienteret kultur (internet), o.lign.”

      https://da.wikipedia.org/wiki/Flynn-effekten

      1. Træt

        LOL Wikipedia og Videnskab.dk, som slet slet ikke har venstreorienteret slagside

        1. Niels Poulsen

          Her er et citat fra en artikel om Flynn-effekten fra en artikel fra Ingeniøren:

          “I midten af 1980’erne gjorde James Flynn fra University of Otago, New Zealand, opmærksom på, at intelligenstest i en række lande viste, at IQ-tallet i en lang periode i 1900-tallet steg med tre-fem point hvert tiende år. Fænomenet blev døbt Flynn-effekten. I Danmark er Flynn-effekten dokumenteret via den test, som de fleste unge mænd i 18-års alderen udsættes for ved sessionen – eller Forsvarets Dag, som det kaldes i dag. Siden 1957 har man benyttet samme test udviklet af psykologen Børge Prien, så der findes et særdeles godt sammenligningsmateriale. Lektor Thomas Teasdale fra Institut for Psykologi ved Københavns Universitet viste for nogle år siden, at IQ hos danske 18-årige i overensstemmelse med Flynn-effekten steg med fire point i perioden 1957-1967.”

          https://ing.dk/artikel/meta-scienceflynn-effekten

          1. Niels Poulsen

            Encyclopedia.com er den mest benyttede encyklopædi på nettet. Den benyttes af universiteter over hele jorden. Artiklerne er skrevet ud fra publikationer fra universitetsforlag. Her der deres artikel om Flynn-effekten. Nederst i artiklen er intelligensforskeren James Flynns originale artikler i fagtidsskrifter angivet:

            https://www.encyclopedia.com/social-sciences/applied-and-social-sciences-magazines/flynn-effect

          2. Træt

            Så hvis afrikanerne får et par århundreder mere, så når de op på europæerne og amerikanerne med europæisk afstamnings niveau?

          3. Niels Poulsen

            Det korte af det lange er, at det er i vores egen interesse at hjælpe det globale syd, så vi bl.a. undgår illegal indvandring.

            Jeg ved i øvrigt ikke, hvor vigtig en høj intelligenskvotient er. Flid og dedikation kan bringe en langt, hvis man altså får mulighederne.

  40. Her går det godt, fru kammerherreinde

    LOVSJUSK I FOLKETINGET UNDERGRAVER DEMOKRTIET.

    Se hvad Hodja fortæller om det scleroseramte danske samfund.

    Der er blevet fattigere og fattigere de sidste ti år.

    Nu er der end ikke råd til livsvigtig medicin til kræftbehandling,
    og der er heller ikke midler til at sikre en god offentlig transport
    med tog og busser. Og inflationen forværres med stribevis af
    nye afgifter og prisforhøjelser. Og konkurser og butiksdød
    hærger ovenpå de hysteriske covid-restriktioner og nedlukninger.

    1. PS

      PS: Politikernes snak om at DKs økonomi
      er bomstærk, er pral. Den er alvorligt svækket
      af partiernes frås og udskejelser.

  41. Sæbekassebiler kører uden co2

    Fremover bør vi nøjes med sæbekassebiler,
    iflg. Consita, Gretha Tunfisk, Alternativet og klimarådet.

    Og snart vil skattetrykket blive så højt at vi også skal
    bo i sæbekasse- og halmballe huse. Uopvarmede telte og
    tanghytter kan også komme på tale. Bare vent til EUs nye
    bolig direktiv slår igennem.

    Økonomien:
    Det er især de sidste fem-syv år der er blevet pøset
    milliarder og atter milliarder ud på indvandring,
    “integration”, co2 vanvid, “vaccine”-indkøb, nedlukninger,
    restriktioner, smadring af virksomheder, bomber, tanks,
    granater, raketter, kanoner og fly til Ukraine. Lars og
    Mette har været dyre bekendtskaber for danskerne.
    Og et par år endnu vil de sikkert fortsætte med at
    lægge byrder på middelklassen, landbruget og mindre
    firmaer. Og de vil ikke rette op på hospitalvæsnets
    sørgelige tilstand, og de stigende priser på forbrug,
    mad, energi, boliger, brændstof og bus- eller togrejser
    vil de ikke gøre noget ved. De vil love at skabe bedre
    livskvalitet til alle, men det er tomme løfter.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *