HALLØJ I SNEEN

I disse dage er 3000 deltagere til den årlige World Economic Forum kongres samlet i Davos i Schweiz. Et folkemøde for dem, der rejser og lever på første klasse. Davos har da også meget at byde på. Et herligt skiterræn, der kulminerer med det 10 kilometer lange løb fra Weissfluhjoch ned til Klosters gennem det smukkeste alpelandskab eller endnu bedre: den 17 kilometer lange rute ned til Küblis, hvorfra man kan tage toget tilbage til Davos på kun 15 minutter.

Og så er der jo de mange luksushoteller, der står klar til politikere, industribosser, klimafyrster, regnbueambassadører og mediefolk. Det er ganske vist ikke alle, der for andre menneskers penge kan indlogere sig på de femstjernede hoteller som Steigenberg eller Schweizerhof, men mindre kan også gøre det, da der kun findes kvalitetshoteller i Davos. Om aftenen venter et utal af restauranter på at servere det bedste af, hvad schweizerkøkkenet kan præstere. Men er man mere til italienske, franske eller asiatiske lækkerier, står byen klar med et righoldigt udvalg af kulinariske pletskud for enhver smag. Undtagen for den dårlige.

World Economic Forum (WEF) er jo mestendels en herrefest, så Europas flotteste og dyreste repræsentanter for nattens lettere kavaleri er at finde i Davos i disse dage travlt beskæftiget med at trøste de mange herrer, der opstemte af dagens diskussioner og møder har svært ved at sove om natten. Man møder dog også en del ledsagende hustruer, hvoraf nogle deltager på grund af de overdådige middage, kaneture og five o’clock tea parties, men de fleste tager med manden til kongres for at forhindre, at gemalen i et øjebliks distraktion kommer til at lægge sig oven på en fremmed, men gæstfri dame.

Nå ja, så er der jo også møderne og paneldebatterne. Dem må vi ikke glemme. Der er først og fremmest de store plenarmøder, som samler op til 2000 deltagere. Her sker der dog ikke noget, man ikke vidste i forvejen. Det er på den store scene, at man på afstand kan møde præsident Macron og klimafyrsten John Kerry. Tidligere kunne man også være heldig at se Xi Jin Ping i panelet, men han gider ikke mere, da han har fundet ud af, at det er spild af tid. Ingen af de høje herrer lytter til hinanden eller debatterer med de andre deltagere. De afleverer deres forberedte budskaber, tager et spørgsmål eller to fra salen og iler så ud i nattelivet eller til privatflyet.  Det giver mere mening at tilmelde sig en lang række mindre arrangementer, en slags rundbordsmøder, hvor en mindre kreds af deltagere, typisk 15-20 kan mødes med internationale topfolk inden for forskning, politik, kultur, virksomhedsledelse og jura. Det er her, man får reelt udbytte af de svimlende udgifter, det koster at være med.

WEF-kongressen har været afholdt siden 1971, og i de forløbne 53 år er der intet konkret kommet ud af de mange præsentationer og debatter. Der snakkes, diskuteres og festes i lange baner, men det bliver ved snakken. WEF under ledelse af Klaus Schwab er ikke ved at tilrane sig verdensherredømme som mange åbenbart mener. WEF fremstår i dag som magtesløs og en fiasko. Oprindelig blev WEF dannet for at give europæiske erhvervsledere mulighed for at møde og lade sig inspirere af førende amerikanske topchefer, politikere og forskere, men gled mere og mere over til at blive en catwalk for tidens korrekte politiske modeluner. I de senere år har emnerne på kongressen således været klima, kønsidentiteter, afhjælpning af global fattigdom og den grønne omstilling. Det er der ingen, der gider diskutere lige nu, hvor Rusland er i gang med at annektere Ukraine, Mellemøsten står i flammer, Iran saboterer sejladsen i det Røde Hav og Hormuz-strædet, hvor forholdet mellem Rusland/Kina og de vestlige demokratier dagligt forværres, hvor det amerikanske demokrati kæmper for sit liv samtidig med, at de kinesiske trusler mod Taiwan er i voldsom acceleration.

Klaus Schwab har derfor kastet håndklædet i ringen og har valgt ’Genopbygning af Tillid’ som årets tema for kongressen. Det kan være rigtigt nok for det er en kendsgerning, at folk har mistet tilliden til deres politiske ledere, hvis inkompetence, uvidenhed og mangel på handlekraft har bragt kloden i ulykke. Både Verdensbanken og Den Internationale Valutafond vurderer, at den globale økonomiske vækst er i opbremsning og, at den samlede globale handel i 2024 kun vil være 50 procent af niveauet inden Covid brød ud.

Når der er tillidskrise, gælder det også WEF, der til trods for 53 års opbud af globale, elitære magtmennesker inden for politik, økonomi, ledelse og forskning ikke har bidraget til at løse et eneste af de problemer, der nu truer de vestlige demokratier. WEF lider af det forsteningssyndrom, der rammer store organisationer som FN, EU og COP-møderne. Megen snakken og råben, men ingen handling, ingen resultater. Kun udvandet konsensus og tomme kompromiser. Måske skulle næste års WEF-tema være: Hvordan forbedrer vi det internationale samarbejde gennem en styrkelse af de demokratiske nationalstater? Vejen frem ser ud til at være en større autoritet til den demokratiske retsstat og mindre magt til de kraftesløse internationale organisationer. Som den gamle militærstrateg Carl von Clausewitz skrev i sin lærebog, Vom Kriege: ” Sikring af egen base er forudsætningen for en offensiv”.

Det kunne Klaus Schwab og alle vi andre lære noget af, inden det er for sent. Det kommer dog nok ikke til at ske. Ikke denne gang. Heller ikke næste gang. Kongressen danser videre i Davos. Sådan som den plejer.

Den 17. januar 2024

98 Thoughts to “HALLØJ I SNEEN”

  1. Niels Poulsen

    Aamund skriver: “WEF under ledelse af Klaus Schwab er ikke ved at tilrane sig verdensherredømme som mange åbenbart mener.”

    Det er godt at få slået fast, inden snydepelsen med de 1000 falske profiler begynder at fable om, at Klaus Schwab er en kommunist, som ønsker at afskaffe ejendomsretten, begå folkedrab mod den hvide befolkning med covid19-vaccinerne for at udskifte dem med indvandrere fra de muslimske lande og sidst men ikke mindst at tvangsfodre befolkningen med insekter!

    Jeg ved i øvrigt ikke, om der er “mange”, som er enige i det overstående vrøvl, men de fylder godt på de sociale medier med deres misinformation og konspirationsteorier, hvoraf en del stammer fra russiske trolde, som ønsker at destabilisere det frie Vesten.

    1. Ole Jensen

      Niels Poulsen alias HP alias PS har specialiseret sig
      i at forvanske og forvrænge alt hvad kloge, fornuftige
      og hæderlige mennesker mener. Og er der nogen
      som er uenige med NP, udsættes de for trusler og
      beskyldninger om at de er fascister og racister og
      hvad NP ellers kan finde på. Gang på gang går han
      i rette med Aamund og betegner seriøse artikler
      som “vrøvl”. 40-50 gange er NP grebet i løgn og
      kvarte sandheder, men det rører ham ikke det
      mindste. Alt tyder på at NP er en ondskabsfuld
      net-trold som kun er med for at ævle løs om ting
      han ikke har forstand på.

      1. Niels O

        “Overall, we rate Rumble Right Biased and Questionable based on the promotion of right-wing propaganda and conspiracy theories and false information, use of poor sources, and a lack of transparency.”

        mediabiasfactcheck.com/rumble/

  2. Det hjernedøde Vesten kan have påbegyndt sin sidste svanesang

    Det kan godt være at Aamund har ret i at globalisternes
    sammenkomst i Davos mest er en uskadelig og harmløs
    komsammen omkring veldækkede borde. Og lad os håbe
    at Aamund har ret. Men som enhver selv vil kunne finde
    ud af, vrimler nettet med skarpe advarsler om at WEF,
    WHO, FN, EU og globalisterne er i færd med at ødelægge
    de vestlige demokratier, nationalstater og økonomier mv.
    Man er ved at smadre Vestens velfærd, fred, civilisation
    og folkesundhed iflg. en lang række tænkere og kultur
    personligheder som f.eks. Douglas Murray, Eric Semmour,
    dr. Malone, Mikael Yeadon, dr. Campbell, Nigel Farage,
    Tucker Carlson og mange, mange andre.

    Lige nu har Snaphanen og Hodja nogle barske, vigtige og
    hårrejsende videoer om overdødelighed/ massedød, om
    WHO og WEF, om planlagte angreb på private borgeres
    økonomi, liv og sikkerhed. Nyeste artikel handler om den
    tvangsdigitalisering og kunstige intelligens som vil udvikle
    sig til en frygtelig trussel, hvis demokratierne fortsætter
    med at smuldre. Læs “Universalnøglen til din pengepung”.

    Læs om hvordan snigløbende og undergravende politik
    er i gang med at bane vej til “1984”- og nordkoreanske
    tilstande.

    Det er sandsynligt at Danmark og Sverige om kort
    tid kan forvandle sig fra demokratiske velfærdsstater
    til veritable samfundshelveder. Det er hvad hundredvis
    af fremtrædende personer advarer om.

    Hvad netop Danmark angår, kan man hos Den korte
    avis, Punditokraterne, PragerU og i kommentarerne
    til Aamunds artikler finde mange oplysninger som viser
    at Danmark er en nation i rivende tilbagegang. Det er
    som om samfundet er ved at falde fra hinanden pga.
    inkompetent, arrogant og kortsynet politik. Den ene
    skandale og nedtur efter den anden. Den samlede
    politik er landsskadelig og folkefjendsk i katastrofalt omfang.

  3. Ole Madsen

    Asger leverer en morsom beskrivelse af jetsettets årsmøde i Davos. Og de, der snakker mest om de katastofale konsekvenser af afbrænding af fossile kulstofforbindelser, ankommer gladeligt i deres private jetfly.

    1. Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død

      Her er Youtube videoer som lægger vigtige
      kendsgerninger og fornuftige tanker frem:

      Douglas MacGregor afslører sandheden om
      krigen i Ukraine. (The shocking truth on the
      Russia-Ukraine Conflict)

      De hemmelige Davos/WEF planer. (Der Geheimplan
      in Davos) (Se også Jesse Watters)

      How Sweden is destroyed by the immigration crisis.

      Der er også videoer hvor læger advarer mod falske
      covid-vacciner fra Pfizer mv., der iflg. lægerne har
      været årsag til tusinder og atter tusinder af hjerte
      anfald/ hjertestop. (Dr. Malone, dr. Campbell,
      dr. McCullough, M. Yeadon og mange andre)

      Kan ses hos Youtube, Hodja osv.

      Har man sit liv og helbred kært, ser man dem.

  4. Jc Holland

    Kloge intelligente mennesker er ikke venstreorienterede.!
    Eftersom alle de tvangsfinansierede medier er venstreorienteret får vi kun de dummeste af de dummeste … serveret aften efter aften i bedste sendetid.
    Hvorfor efteraber Vesten Sovjetunionen?
    Hvorfor er Pol Pot og Ceausescu’s ideologi så vigtig at plagiere.?

    At rige mænd og rige multinationale selskaber lefler for venstrefløjens skøre ideer handler kun om penge og magt, at stå i et godt lys i PRAVDA.

    3000 KEJSERE UDEN TØJ…
    ET SYN FOR GUDER..
    HJÆÆÆÆÆÆÆLLLLLPPPPP

    1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      Ja, og 179 politikere på Chrborg
      som også er uden tøj og i færd med at
      at ruinere og destruere deres eget land.
      Danskernes fremtidsudsigter har aldrig før
      været så mørke og dystre som nu. Af de 179
      er de ca. 170 uden troværdighed. Pernille
      Vermund er seneste eksempel.

      Borgen leverer stort set ikke andet end bluff
      og knive i ryggen på danskerne. Lige nu er om
      kring 50 store skandaler i gang. USA, Canada,
      Venezuela, Sverige, France, Tyskland, Belgien
      og Danmark er inde i cirka samme udvikling.
      Civilisation, orden og fornuft udskiftes med
      barbari, uorden og blodigt vanvid.

      Ove 1000 års dansk historie er ved at være slut for evigt.

  5. Nicolai E

    Her er der midt i den hyggelige vintersne da i det mindste en god lille nyhed fra Davos…

    https://www.breitbart.com/latin-america/2024/01/17/argentinas-javier-milei-warns-davos-abandon-socialism-west-is-in-danger/

    … men gad vide om den gode Javier mon bliver inviteret på rigmandsbrunch igen til næste år… 🙂

    1. Niels O

      “Overall, we rate Breitbart Questionable based on extreme right-wing bias, the publication of conspiracy theories and propaganda, as well as numerous false claims.”

      mediabiasfactcheck.com/breitbart/

      1. Nicolai E

        Ha ha hah… ja man VIDSTE bare at Nuller Nul vil komme på banen med sit sædvanlige ævl…

        “Overall, we rate Nuller Nul Questionable based on being an extreme klaphat with the biggest ører and the grimmest tænder”

        nullernulbiasfactcheck.com/the-extreme-klaphat/

  6. Karl Martell

    Årets emne er åbenbart genopbygning af tillid. Hvis man vil prædike mådehold og afsavn, så er det en rigtig dårlig ide, selv at vælte sig rundt i luksus. Ekstra afgifter på benzin og diesel, samtidig med, at de føler sig nødsaget til at transporterer sig med privatfly.
    Det er lidt det samme, som at sige jeg er vigtig og betydningsfuld, og du er lille og ligegyldig. Jeg er i en position, hvor jeg kan foragte dig.

  7. Hvor er vi på vej hen?

    De allerfleste politikere og journalister er
    så marxistiske/ feministiske og globalistiske
    inde i deres betonhoveder, at de foragter
    sandheden og demokratiet, og deres eget
    folk, deres eget land, deres egen kultur.
    De lyver, vrøvler og manipulerer uafbrudt.
    DR presser uafbrudt på for at få en så rød
    politik som overhovedet muligt. At det vil
    føre til fattigdom, sygdom, elendighed og
    afmagt blandt utallige danskere, at det vil
    ende i deres eget lands ødelæggelse, er de
    ligeglade med, for lille Danmark har ansvar
    for alt i verden, og vi har pligt til at redde
    klimaet og 150 lande.

    En klimaordfører fra de radikale var med i
    “Orientering”. Hun vidste intet om co2, men
    var religiøst overbevist om at det var verdens
    største og farligste problem og trussel. Sammen
    med landbruget, der som bekendt er Danmarks
    største skadevolder. Overflødigt er det jo også,
    nu hvor man har fået oprettet insekt-fabrikker.

    Og så var der en masse af det sædvanlige sludder
    om adskellige andre emner, hvor diverse sociale
    “humanister” udstillede deres godhed og klogskab.
    En formand fra “Europa-bevægelsen” talte om
    ligestilling, klima, usympatiske Trump, frastødende
    nationalkonservative og “helt almindelige danske
    mennesker”, som formanden påstod at repræsentere
    når han var i Davos.

    Der var også et langt indslag med en enlig mor som
    havde fået foretaget et køns-skifte på sin 6-årige pige,
    blot fordi hun skiftede frisure. Jeg formoder at der er
    et kugleskørt eller sindssygt miljø omkring den stakkels
    pige/ dreng. Moren havde skrevet en kronik (i Politiken?)
    om at børn ikke bare skal have lov til at være børn, nej,
    de skal da tage stilling til om de vil skifte køn når de
    fylder fem år. Det er Jeanette Søgaards budskab. Ovre
    i Canada vil en del politikere være enige med hende,
    iflg. Youtube osv.

    DR er LGBTQ+ og Pravda i dansk udgave.

  8. Jeg synes ikke, at man kan sige WEF er uden indflydelse. Efter at de har opdaget, at de kan gå over organisationer som EU og navnlig FN/WHO, får de stadig flere ting på den politiske dagorden. Ikke mindst hvad angår Covid-vaccinationer. Der er snart en ny terror-pandemi på vej, og det digitale ID er også lige på trapperne. Det er en ide, der er født i WEF og bliver udført af EU og WHO. https://www.snaphanen.dk/2024/01/19/den-naeste-pandemi-2/

    Klaus Scwab har iøvrigt lige gentaget, at vi ikke har brug for at afholde demokratiske valg. Om det også bliver til virkelighed, skal jeg ikke kunne spå

    Klaus Schwab predicts AI will make elections obsolete
    ‘We know what the result will be’
    https://www.wnd.com/2024/01/klaus-schwab-predicts-ai-will-make-elections-obsolete/

    1. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

      På overfladen kan det jo godt se ud
      som om det kun er hyggesnak og der ingen magt
      eller beslutningskraft er til stede. Men een ting er
      jo hvad der foregår i den store sal. Hvad der sker
      i små sidelokaler og i små grupper får vi nok ikke
      at vide. Og de kan jo træffes alle mulige skumle
      og uhyggelige aftaler i det skjulte. Dog er WEF
      ret åbenmundet. Vel fordi de vurderer at de brede
      befolkninger allerede er sat udenfor indflydelse. De
      har meldt ud at ejendomsretten skal afskaffes, at
      landbruget skal væk, at insekter og vegetar-bøffer
      skal ind, at folk vil blive lykkelige når de fratages alt
      og intet ejer, at demokratiske valg skal udskiftes
      med AI, kunstig intelligens, at landenes befolkninger
      skal “reduceres” med 80-90% (= massedød), at penge
      skal ændres til digitale tal, at global politik og FN skal
      afløse nationernes demokratier, at en halv milliard
      afrikanere/ arabere/ islamister skal flyttes ind i USA
      og Europa, mens de hvide skal fordrives.

      Det lyder vanvittigt, men se hvad nettet advarer om.
      Og husk på at der er masser af skøre/morderiske/
      uduelige/ psykopatiske politikere. Stalin, Hitler og Mao
      er blot tre eksempler ud af mange flere. De tre fik
      gennemført forrykt, grusom og meningsløs politik,
      med det resultat at over 100 millioner uskyldige
      børn og voksne blev terroriseret og myrdet.

    2. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

      På overfladen kan det jo godt se ud
      som om det kun er hyggesnak og der ingen magt
      eller beslutningskraft er til stede. Men een ting er
      jo hvad der foregår i den store sal. Hvad der sker
      i små sidelokaler og i små grupper får vi nok ikke
      at vide. Og de kan jo træffes alle mulige skumle
      og uhyggelige aftaler i det skjulte. Dog er WEF
      ret åbenmundet. Vel fordi de vurderer at de brede
      befolkninger allerede er sat udenfor indflydelse. De
      har meldt ud at ejendomsretten skal afskaffes, at
      landbruget skal væk, at insekter og vegetar-bøffer
      skal ind, at folk vil blive lykkelige når de fratages alt
      og intet ejer, at demokratiske valg skal udskiftes
      med AI, kunstig intelligens, at landenes befolkninger
      skal “reduceres” med 80-90% (= massedød), at penge
      skal ændres til digitale tal, at global politik og FN skal
      afløse nationernes demokratier, at en halv milliard
      afrikanere/ arabere/ islamister skal flyttes ind i USA
      og Europa, mens de hvide skal fordrives.

      Det lyder vanvittigt, men se hvad nettet advarer om.
      Og husk på at der er masser af skøre/morderiske/
      uduelige/ psykopatiske politikere. Stalin, Hitler og Mao
      er blot tre eksempler ud af mange flere. De tre fik
      gennemført forrykt, grusom og meningsløs politik,
      med det resultat at over 100 millioner uskyldige
      børn og voksne blev terroriseret og myrdet.

      1. Rettelse

        Rettelse: Og dér kan jo træffes
        alle mulige skumle…

        Aamund, venligst drop den ekstra sending, tak.

        1. Christianborgs politik er ved at være en en almindelig dødsårsag

          DET SER SORT UD FOR
          EUROPÆERNE OG DANSKERNE

          Der er nu nogle meget dystre spådomme
          om fremtiden mange steder på nettet.
          Snaphanen skriver om at for Europa er
          løbet ved at være kørt. Med EUs og Berlins
          politik vil alt snart være tabt. Hodjas blog
          og youtube har også barske oplysninger
          om Vestens forfald og stadig stejlere nedtur.

    3. Niels O

      “Overall, we rate WND News Center Questionable based on extreme right-wing bias, promotion of conspiracy theories, numerous failed fact checks, and a complete lack of transparency.”

      mediabiasfactcheck.com/wnd-news-center-bias/

      1. Træt

        Nikolaj E siger det så smukt:
        Ha ha hah… ja man VIDSTE bare at Nuller Nul vil komme på banen med sit sædvanlige ævl…

        “Overall, we rate Nuller Nul Questionable based on being an extreme klaphat with the biggest ører and the grimmest tænder”

        nullernulbiasfactcheck.com/the-extreme-klaphat/

  9. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

    På nettet, bl.a. hos Snaphanen, er
    der nu en video om at en terror-kampagne
    er under planlægning. En terror der skal
    rettes mod befolkningerne i flere lande.

    Se videoerne med læger, eksperter, virologer,
    nobelprismodtagere, patienter, pårørende,
    forskere, laboratoriechefer og mange andre
    som advarer om at rædselsfulde former for
    politik er på vej ind i Vestens lande.

  10. PS

    PS: Det er måske bedre at opsøge
    Hodja, 24nyt.dk, Tucker Carlson og
    Youtube videoer om “pandemien”, WHO,
    WEF, Klaus Schwab og digitaliserede penge.

    1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

      Det ser ud som om helvedes afgrunde er
      ved at åbne sig under Europa. Og måske USA
      og hele verden. Se hvad nettet fortæller om
      krig, oprustning, atombomber, digitalisering
      og djævelske planer.

      Politikere i mange store bygninger og byer
      vælter sig i vanvittige projekter. Nogle af dem
      går ud på at afskaffe ytringsfriheden, privat
      livet og demokratierne. Man vil også gerne
      genindføre slaveriet eller udrydde størstedelen
      af landenes befolkninger. Man bygger på gamle
      kommunistiske og nazistiske planer som man
      har moderniseret.

      Overflytningen af det halve Afrika til Europa er
      et af projekterne. Co2 kampagnen er et andet.
      Falske pandemier et tredje. Nye penge et fjerde.
      Total censur og en komplet løgneverden et femte.
      Nedlukning af nationerne og velfærdsstaterne et
      sjette. LGBTQ+ tvang et syvende.

      Men for de uvidende og godtroende ligner politik
      stadig noget med bygge op til en bedre, tryggere
      og endnu mere idyllisk fremtid fyldt med velfærd

      Snaphanen, Hodja og Youtube har aktuelle artikler.

      1. Gud bevare Danmark

        Hvor upålidelige, selvoptagede,
        løgnagtige, lunefulde og småskøre en del
        politikere er, demonstreres med korte
        mellemrum. Hyklere og veltalende leve
        brøds politikere er der ingen mangel på.
        DF-Tullesen, Pia K, Lars Ulykke, Ida Auken,
        Pernille Weiss og Pernille Vermund er eksempler.

        P. Vermund var endda så gemén at hun gav sit
        eget parti et stort spark i ryggen, da hun søgte
        nye græsgange hos van Opslagh der går ind for
        at kokain skal frigives og dermed bruges af flere.

  11. Flaben Fræk

    Follow the money/hvem betaler gildet? (på den korte- og den lange bane): Skatteyderne elvfølgelig! – Erhvervsfolk, politikere, pensionsformueforvaltere, brugtvognsforhandlere, osv.osv., (gerne ledsaget af sekretær(er) men ikke nødvendigvis)) – ved selvfølgelig hvordan et rejsebudget skal skæres til, sådan at det ikke berører privatøkonomien – IKKE SANDT!?

    Så hvorfor ikke, som et legitimt påskud til at frelse verden, benytte den årlige World Economic Forum kongres i Davos, til at slå til skaglerne: Kaviar (og tatar) er hvad vi har? – Og hvorfor ikke benytte lejligheden, efter strabadserne på den blå piste, til at få de forfrosne kinder og ører tøet op mellem et par bløde kvindelår? IKKE SANDT – Ja, så er den vel sådan set ikke meget længere…

    1. Flaben Fræk

      Jeg burde måske tilføje: Hjemme i Hellerup venter fruen, efter, i gemalens fravær, imposant, at have bollet udenom – Fulgt op med invitation af et vennepar, trakteret med:
      Salade de homard avec vinaigrette grossière des Mille-Îles.
      Bistecca à la Fiorentina.
      Le tiramisu est un dessert au goût de café.
      Vinforslag:
      Corton-Charlemagne Grand Cru 2021.
      La Fleur-Pétrus (2018).
      Klein Constantia Vin de Constance 2019.

      Ja, sådan passer pengene i de kredse – NB: Skatteyderne betaler naturligvis også for menuen (indkøbt udefra) incl. vinene – Yabba-Dabba-Dance!

  12. Niels Poulsen

    Steen Raaschou skriver:

    “Klaus Scwab har iøvrigt lige gentaget, at vi ikke har brug for at afholde demokratiske valg.”

    Det er fake news.

    https://apnews.com/article/fact-check-video-wef-schwab-ai-elections-false-872041245346

    CLAIM: A video shows Klaus Schwab, the founder and chairman of the World Economic Forum, calling for artificial intelligence to replace elections.

    AP’S ASSESSMENT: False. The video shows Schwab discussing a hypothetical future scenario, not endorsing it. Schwab, speaking with Google co-founder Sergey Brin at the WEF’s annual gathering in Davos, Switzerland in 2017, prefaced the scenario by saying that he has heard “fear” of how “predictive” technology could be used. He then asked Brin whether he could imagine a world in which elections are deemed unnecessary because the outcome can be predicted.

    THE FACTS: The World Economic Forum and its annual meeting in the Swiss ski resort town are frequent targets of conspiracy theories and misinformation. The latest to circulate online is a video misrepresenting an event from more than six years ago.

    The video, shared on Instagram, begins with Scwab saying, “The technology now is, the digital technologies mainly have an analytical power. Now we go into a predictive power.”

    Hvordan stopper vi konspirationsteorierne og misinformationen fra den yderste højrefløj? De vil os ondt. De kommer med falske påstande om en dybt ligegyldig revisortype uden magt, Klaus Schwab, som lommefilosoferer på sin højskole for erhvervsledere i de schweiziske alper, men støtter krigsforbryderen Putins annektering af Ukraine og hybridkrig mod Danmark for at ramme vital infrastruktur.

    1. Sandhed er bedre end løgn

      Alle oplysninger der ikke falder
      i NPs smag er fake, racistiske eller nynazistiske.

      MEN DET HER KAN N.P. IKKE KOMME UDENOM:

      Co2 er livsvigtig, for uden co2 visner alle planter.
      (foto-syntesen)

      I USA er Trump langt mere troværdig og populær
      end Biden. Det fremgår af hundredvis af videoer
      og meningsmålinger.

      I det engelske parlament, i Europa-parlamentet,
      i Canadas sundhedsvæsen, ved domstolen i Haag,
      i Sverige, i Holland, i Italien, i Australien, i USA, i
      Danmark og i flere andre lande er covid-“vaccinerne”
      af læger, virologer og andre eksperter blevet anklaget
      for at være giftige og livsfarlige. WHO beskyldes
      for pandemi-svindel.

      Der er nu hundredtusindvis af kulturfremmede i
      Danmark. Nok mindst en million. Danskerne skal
      hvert år betale over 100 milliarder kroner til deres
      huslejer, bespisning og hvad der ellers løber på af
      omkostninger.

      Det kan påvises og bevises at masseindvandringen
      har ført til høj kriminalitet. Efterhånden er knivstik,
      skyderier, vanvidskørsel, røverier, indbrud, mord
      og afbrænding af biler, butikker og huse blevet
      noget almindeligt.

      Fængslerne mangler ca. 500 betjente. Retsvæsnet
      er langt bagefter med tusindvis af sager.

      Danmark er i recession iflg. Rossmann. Pga. inflation,
      kunstig energikrise, mange nye afgifter. Og nu også
      højere ejendomsvurderinger og -skatter. Der er kaos
      i opkrævningen af ejendoms skat. Fejl i 3 af 4 sager.

      Betydelige dele af sundhedsvæsnet er kollapset.
      Til alvorlig skade for tusinder af patienter og pårørende.

      Af civilforsvaret er intet tilbage. Og krigsskibe sejler
      rundt med kanoner der er ubrugelige, nye jetjagere
      dur kun til paradeflyvning. Hæren er i en miserabel
      og helt til grin forfatning.

      Folkepensionen er blandt de ringeste i Europa, efter
      at pensionsalderen er hævet.

    2. Nicolai E

      Dig og din yderste højrefløj… du er sq da ikke helt rask i din paranoide tvangsneurose, Nuller Pølsen….

      Læg dig nu blot over i din kurv og skam dig lidt mere… trolle fjols

      1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

        Hørte lidt af DRs “Genstart” i dag. Magen til
        nedladende snak om mænd, biler og hunde
        hører man heldigvis ikke hver dag. En rigtig
        giftig og indforstået rødfeministisk snak om
        hvor dumme og primitive mænd er, i mod
        sætning til de enormt kloge og avancerede
        kvinder.

        I “Kampen om historien” blev en kvinde udråbt
        til historiens største diplomatiske geni. I andre
        udsendelser fremhæves kvinder igen og igen
        på mændenes bekostning.

        Og med korte mellemrum er DR mikrofonholder
        for metoo, LGBTQ+, Normstormerne, Kvinfo, EL,
        R, SF, co2 aktivister, indvandringsbegejstrede og
        lignende. DR promoverer konstant ekstremister
        af alle slags.

        Og der er daglig hetz mod danske mænd og en evig
        jamren og klagen over at de undertrykker kvinderne.

        1. PS

          Man kan godt mærke at DR er et
          foretagende domineret af kvinder
          som næsten allesammen er fra den
          yderste verdensfrelsende røde fløj.

          Lige før var der en udsendelse om
          “kultur og konspirations teorier”.
          Al kritik af globalismen, WEF, WHO,
          “vaccinerne”, den “grønne” omstilling,
          co2- agendaen og indvandringen etc.
          blev affejet som konspirations-snik-snak.

          Alle der er skeptiske overfor
          kommunister, islamister, partier og
          medier er iflg. DR en samling uvidende tosser.

  13. Der var engang et yndigt land

    OT: Aldi har lige lukket et større antal butikker.
    Ret ærgerligt. Det skyldes måske at de aldrig
    spurgte kunderne om de havde forslag til for
    andringer eller forbedringer. Der var mange
    ting der kunne have trukket kunder til. Små
    ændringer havde været nok.

    Aldi havde fine velsmagende dybfrost middags-
    retter, 750 gram til 25 kr. De skulle blot varmes.
    Hverken Føtex, Rema, Netto, 365, Bilka, Meny
    eller Brugsen kunne konkurrere. Deres tilbud
    var 350 gram til 33 kr., og så smagte de ikke nær
    så godt. De nåede ikke Aldi til sokkeholderne
    på det punkt. I dag kan man ingen steder få
    færdige middagsretter der er ret meget bevendt.

    Føtex og mange andre butikker er blevet en sløj
    omgang de senere år. Ikke et bord eller en stol.
    Måske vil man gerne studere deres nyeste tryk
    sager/ brochurer, eller man er belæsset med
    pakker og tasker, og har brug for en stol mens
    man noterer noget eller ringer et sted hen. Og
    der kan være folk som har ondt i ryggen eller
    benene. Men der er en kynisk atmosfære i
    næsten alle butikker: køb, betal og skrup så af.
    Eller tag bankernes stærkt forringede service.
    (Den danske bank er måske værst?) Det er ved
    at være et koldt samfund. Ringer man til et
    stort firma eller en kommune, svarer en
    robot: du har nu fire valgmuligheder, derefter
    et langt træls foredrag, så endnu fire valg,
    og derpå en halv times ventetid. De må jo
    betragte deres kunder som idioter. Et par
    firmaer mine venner og bekendte og jeg
    ringede til, gik glip af pæne ordrer og mange
    penge fordi vi ikke gad finde os i deres
    stupide og uforskammede tlf-betjening. De
    tror de optimerer deres overskud ved ikke
    at ansætte en tlf-dame, men nogle gange
    forregner de sig.

    I avancerede computer butikker mv. véd
    ekspedienterne ofte ingenting om varerne.
    Og f.eks. Power har brochurer hvor der
    oplyses meget lidt om varerne, eller om
    hvad forskellen egentlig er på et produkt
    til 8000 og et til16000 kr. Ingen flotte
    radioer eller stereo-anlæg, så skal man
    til Tyskland eller Schweitz.

    Lige en sidste ting: udvalget af varer er
    blevet mindre/ ringere. Virkelig gode ting
    forsvinder tit. Og så er der bagerbutikkerne,
    politikerne har fået dem næsten alle slået
    ihjel.

    1. PS

      PS: Danskernes leveomkostninger er nu
      Europas højeste, bortset fra Norge. Men
      i forhold til Tyskland, Spanien, Tjekkiet,
      Frankrig og England osv. ligger vi ca. 50%
      højere, når priser og huslejer regnes sam
      men. Hvor de andre skal af med 100.000
      kr., (omregnet), skal vi betaler 150.000 kr.
      for det samme.

      Og lige nu har S, M og V regeringen travlt
      med at gøre alting dyrere.

      1. Piotr

        @ PS.
        85% af danskernes indkomst, af dem der i arbejde, går til at have en bolig, få lidt mad, transport, lidt nyt tøj og ikke MINDST skatter & afgifter!

        Så er der 15% tilbage til tant & fjas, biografen, lidt ferie.
        Iflg. EU er danskerne de borgere i EU med det laveste privatforbrug-.

        At der ikke er mere end 15%, skyldtes verdens højeste skatter & afgifter.
        Alt hvad danskerne foretager sig er belagt mere skatter & afgifter.
        Dette skattesystem er perfektioneret af det evigt socialistiske regime der hersker på vore breddegrader.
        Det er så omfattende, at der ikke er en kæft der fatter hvad det går ud på, ud over at konfiskerer borgene penge. Ex: skat på fast ejendom & grundskyld!

        Den arrogante, dybt uanstændigt, uforskammede Jesper Buus skider på det hele, fordi nu har han fået Mit ID, så han kan hente alle de penge på borgenes konti han vil!

        P.

        1. Alle de gamle partier er utroværdige

          Ja, hvis vi havde haft ordentlige
          og fornuftige politikere, havde vi
          ikke behøvet at arbejde for staten
          mandag, tirsdag, onsdag og en del
          af torsdagen, inden noget af lønnen
          begynder at gå til ens eget forbrug.

          Halvdelen af hvad vi betaler i skat,
          moms, afgifter, bøder og gebyrer går
          iøvrigt til formål som ikke er til fordel
          for skatteyderne/ danskerne.

          F.eks. går ca. 600 milliarder kr.
          pr. år til indvandring, co2 vanvid,
          pengepakker til fjerne lande, luksus-
          projekter, betonbureaukrati, gyldne
          håndtryk og diverse ideologisk hysteri.

          Det er forklaringen på de spareøvelser
          og nedskæringer der hagler ned over
          alle i by og på land. For de 600 milliarder
          er end ikke nok, med de ambitiøse planer
          Chrborg har for klima- og verdensredning
          og flere goder til den politiske “elite”.

          1. Blot en bemærkning

            Inden man kommer i gang med at
            betale sin husleje, maden, transport,
            tøj og reparationer mv., har mange
            betalt ca. 80% i skat, når momsen
            og boligskatten regnes med.

            Målt på middelklassens privatforbrug
            er danskerne nu det fattigste folk i
            Europa.

    2. Niels Poulsen

      Sensationelle afsløringer! Der er flere meget troværdige videoer i omløb på nettet, som fortæller, at det er Klaus Schwab, som står bag lukningerne af de danske Aldi-butikker. “Ich habe dem norske discount butikken gelukken,” som han siger i et interview med Wilhelm Tell på World Economic Forum møde i 1864, da han var en ung mand på 105 år. Han fortæller endvidere, at dybfrosne færdigretter fremover vil blive erstattet med poser med tørrede ørentvister. Man vil heller ikke kunne få udbetalt sin folkepension, med mindre man får 13 stik af Pfizers covid19-vaccine af en muslimsk sygeplejerske. Det er den sørgelige fremtid for danske pensionister på den yderste højrefløj.

      1. Tennis-spilleren

        Niels Poulsen er hvad Lenin kaldte
        “en nyttig idiot”. Alt hvad NP oplever,
        læser eller hører om, gøres til pjat, løgn,
        vås og plidder-pladder. Problemet er
        dog ikke NP, men at der er så mange
        andre enfoldige og tåbelige naivister
        af samme slags.

        Som stemmer på
        partier som altid har snydt og altid
        vil snyde danskerne. Partier som
        snart tager fat på en række “reformer”
        der vil smadre Danmark til ukendelighed.

  14. Prins Valiant fra Thule

    200.000 tons af den jord der skrider afsted
    mod en å og lille by, viser sig at være social-
    demokratiets opgravede mink. EB net skriver
    om den pinlige sag.

    1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

      Det ser ud som om helvedes afgrunde er
      ved at åbne sig under Europa. Og måske USA
      og hele verden. Se hvad nettet fortæller om
      krig, oprustning, atombomber, digitalisering
      og djævelske planer.

      Politikere i mange store bygninger og byer
      vælter sig i vanvittige projekter. Nogle af dem
      går ud på at afskaffe ytringsfriheden, privat
      livet og demokratierne. Man vil også gerne
      genindføre slaveriet eller udrydde størstedelen
      af landenes befolkninger. Man bygger på gamle
      kommunistiske og nazistiske planer som man
      har moderniseret.

      Overflytningen af det halve Afrika til Europa er
      et af projekterne. Co2 kampagnen er et andet.
      Falske pandemier et tredje. Nye penge et fjerde.
      Total censur og en komplet løgneverden et femte.
      Nedlukning af nationerne og velfærdsstaterne et
      sjette. LGBTQ+ tvang et syvende.

      Men for de uvidende og godtroende ligner politik
      stadig noget med bygge op til en bedre, tryggere
      og endnu mere idyllisk fremtid fyldt med velfærd

      Snaphanen, Hodja og Youtube har aktuelle artikler.

      1. Niels Poulsen

        “Man vil også gerne genindføre slaveriet eller udrydde størstedelen af landenes befolkninger. Man bygger på gamle kommunistiske og nazistiske planer som man har moderniseret. Overflytningen af det halve Afrika til Europa er et af projekterne.”

        En hemmeligholdt rapport fra WEF konkluderer, at befolkningsudskiftningen ikke mere er nødvendig. En bivirkning ved det biologiske våben covid19-vaccinerne er, at hvide mennesker udvikler negroide træk og sort hud. Det kan være grunden til, at den yderste højrefløj ved folketællinger i supermarkeder med frosne færdigretter anslår antallet af afrikanere i Danmark til at være omkring en million.

        Kommunisten, nazisten og islamisten Klaus Schwabs korte kommentar er: “Sehr gut, Pfizer und Moderna.”

        Der kan dog være undtagelser fra den hvide races degeneration til sort. Den forhenværende, siddende og kommende amerikanske præsident (havde det ikke været for demokraternes valgsnyd og storm på Kongressen) som praler med at være fuldt vaccineret har udviklet orange hud og hentehår. Det er en ny menneskerace: Homo Trumpiens. Så måske er der håb for de hvide på den den yderste højrefløj. Måske bliver de orange?

        1. Niels Poulsen

          Som kommunisten og grundlæggeren af slaveriet i Amerika, demokraten Abraham Lincoln, ifølge et meme på nettet har udtalt: Med vrøvl skal vrøvl bekæmpes.

          USA og Nato begyndte krigen i Ukraine. Nazisten og kommunisten Joseph Biden vil erobre og underlægge sig det demokratiske Rusland og dræbe humanisten Putin. EU vil udslette EU’s befolkninger. Lars Fadøl er muslim. Vaccinerne er et biologisk våben rettet mod den hvide befolkning. Naturvidenskaben er humbug. Klimaforskerne er kommunister/nazister/muslimer (og kommunister). Elbiler kører på benzin, ligesom vindmøller. De mange skybrud og det hævede grundvandsniveau, som ødelægger danskernes boliger, skyldes ikke de menneskabte klimaforandringer, men feminister og feminiserede mænd. Kvinder stå bag Den Dybe Stat.

          Fortsættelse følger …

          1. Privatdetektiven

            NP er en radikal ordjonglør som
            har udviklet argumenter der kan
            nedlægge og likvidere enhver form
            sund fornuft, samtidig med at alt
            vendes på hovedet. Hans barnlige
            fantasier og hans primitive pludren
            fører til argumenter der er som
            stammer de fra visdommens kilde
            eller en supercomputer. Eksempler:
            Trumps frisure beviser at han er
            fascist. El-biler kører på benzin.
            Co2, solen, klimaet og oceanerne er
            menneskeskabte. Aamunds artikler
            er det rene vrøvl, for det danske for
            svar er verdens stærkeste. EL og R
            har bevist at Danmark mishandler
            og diskriminerer alle asylanter fra
            dag 1. Marx er Einstein, og Einstein
            er Marx. Men pga. stavefejl i nogle
            aviser blev der byttet om på navnene.

            Vi kan lige så godt indrømme det: NP
            er 100 gange klogere end os, og vi er
            komplet til grin og sat til vægs, når
            han kører frem med sine fantastiske
            argumenter og analyser.

          2. Niels Poulsen

            Jeg er meget enig med privatdetektiven i, at nazisten og feministen Einstein med den specielle relativitetsteori modsagde CO2-vampyrernes falsum om de menneskeskabte klimaforandringer. Einsteins frisure er er i lighed med Trumps lidt underlig, og det tyder på, at Trump er Einsteins søn, og at den orange race er hvid og dansk. Palæstinenserne (nazisterne) og FN (nazisterne) kan bare vente sig. Tusindvis af døde palæstinensiske børn er en smuk fortsættelse på holocaust. Det mener den yderste højrefløj, og det står på nettet, og derfor er det sandt.

        2. Niels Poulsen

          Bare for at slå det fast med syvtommersøm. Det står på nettet, og derfor er det sandt. Det er det iranske præstestyre, som i ly af natten har opført vindmøllerne i Danmark. Det er potemkinkulisser. De drejer slet ikke rundt ved hjælp af vindkraft. De kører rundt ved hjælp af benzindrevne motorer. Det står på nettet, og derfor er det sandt.

          Klaus Schwab er bror til Joseph (Stalin) Biden og far til den pædofile Lars Fadøl og farfar til muslimen Greta Thunfisk. Det står på nettet, og er derfor sandt.

          Kvinder, og især Feminister er en underrace af mænd på den yderste højrefløj, som køber frosne færdigretter i discount supermarkeder, mens de optæller millioner af arabere og afrikanere. Muslimerne er nu i overtal i Danmark takket være vampyrerne på diktaturet Christiansborg.

          Det står på nettet, og derfor er det sandt.

          1. De tre musketerer

            GUMMI-CELLE FORSLAG:

            Hvad med at vi læsere af Aamund
            samler ind til en privat gummicelle
            til NP…?

            I sin omtågede tilstand falder han
            let og kan slå hovedet mod noget
            hårdt. Det vil jo være synd. Desuden
            er de få brikker han har at flytte med,
            i uorden. Det vil ikke være godt for
            ham eller os, hvis det ender med vild
            uorden.

          2. Niels Poulsen

            Du misforstår. Jeg støtter 100 procent din kamp mod kvinder og muslimer.

            Klaus Schwab er nazist. Joseph Biden er iraner og terrorist. Vindmøllerne er benzindrevet. Korsørmanden viser vejen for hvide pensionister som dig. Kør ind kvinderne med jeres benzindrevne biler, læg dem i strips og voldtag dem. Hitler elsker dig.

            Det står på nettet, og derfor er det sandt.

  15. Wiens redning skete 1683

    Mange højere læreanstalter og universiteter
    i Vesten er blevet til ulækre sumpe af økonomisk
    politisk og moralsk korruption og forfald, skriver
    Hodja i en omtale af den woke og røde kultur der
    er trængt ind i undervisningen, i takt med at woke
    grupper har infiltreret skolerne. Nogle steder er
    eksamensbeviserne nærmest værdiløse. De
    siger intet om indehaverens kunnen. At være
    woke og rød kan være nok til at bestå. Penge
    kan også give højere karakterer. Læs selv.

    1. Niels Poulsen

      Jeg er meget enig med Wien, som modstod angrebet fra det woke kommunistiske og feministiske islam. Akademikere er kommunister/nazister/muslimer etc. og en trussel mod den danske underklasse på den yderste højrefløj. De ønsker at udrydde de hvide pensionister, som køber frosne færdigretter i discount supermarkederne. Mange af akademikerne/vampyrerne er kvinder=feminister, som er en underrace af mændene på den yderste højrefløj. Kvinderne står bag metoo, den dybe stat og vindmøllerne og solcelleparkerne, som er potemkinkulisser og benzindrevne. Klaus Schwab er i virkeligheden en kvinde=kommunist=fascist=vampyr etc. Det står på nettet, og derfor er det sandt.

      Korsørmanden stemmer på Trump og Putin, og alle sande nationalister bør følge dette pragteksemplar af en humanist fra den yderste højre højrefløj.

      De vil os det godt, den yderste højrefløj. De vil deportere alle fejlfarverne til deres shitholes af muslimske lande. Den hvide race (undtagen de 99,99 procent kvinder og feminiserede mænd) har ret. Sieg Heil. Det står på nettet, og derfor er det sandt.

      1. Blot en bemærkning

        Nu er NP så gået over til crazy-komik
        og koncentreret pjat. Men som klovn i et
        omrejsende børnecirkus for 3-5 årige vil
        han nok kunne få større succés end her.

        1. Træt

          En ting har Nulrer Pølsen da fået rigtigt fat i, alle “fejlfarverne” skal sendes hjem til deres muslimske og/eller afrikanske shitholes, og deres danske sympatisører, som ham selv, skal sendes med dem, så de ikke kommer til at savne dem.
          Alle de vacciner, som VI ikke vil have, skal ikke gå til spilde, så de skal lige have 15 doser hver på vej ud.

      2. Nicolai E

        Nu brænder det sq da fuldstændig sammen oven i Nuller Pølsens syge syge hjeneskal hvori der ikke er nogen højre hjernehalvdel men kun venstre venstre…
        og nej, du er ikke engang sjov selvom du nok selv tror det, du er kun og udelukkende stupid perfid og intet mere…

        Kan Nuller Pølsen så lægge sig over i sin kurv og skamme sig… vuf

  16. Gud bevare Danmark

    PÅ SELVMORDSMISSION TIL RØDEHAVET

    S, M og V vil nu sende en fregat ned til Houti
    landet Yemen, med 175 mand ombord. Skibet
    er uden midler til at forsvare sig med. Kanonen
    virker ikke, radaren advarer ikke om fjendtlige
    raketter, der er intet luftforsvar, skibet er uden
    pansring. Det er en sejlende potemkin-kulisse.
    Kun uvidende danske vælgere lader sig narre
    af dette kostbare fup-nummer. Hvad med de
    175 danskere hvis skibet sænkes?

    Hos Hodja en artikel om den woke galskab i USA.

    Hos Snaphanen en video om at politikerne i
    EU, København og Stockholm er ved at lægge
    op til en fremtid så skør, ond og uhyggelig, at
    man skal tilbage til 2. verdenskrigs værste vanvid
    i Tyskland og Rusland for at finde noget lignende.

    Sidste nye er endnu et sammenbrud i
    sundhedsvæsnet. Iflg. Berlingske er tusinder
    af patienter i så dyb krise, at det svarer til
    skandalerne under “pandemi”restriktionerne,
    hvor der var kaos på mange hospitaler. Mette
    har været en drønende fiasko som bestyrer
    af folkesundheden.

    1. Gud bevare Danmark

      Hvor upålidelige, selvoptagede,
      løgnagtige, lunefulde og småskøre en del
      politikere er, demonstreres med korte
      mellemrum. Hyklere og veltalende leve
      brøds politikere er der ingen mangel på.
      DF-Tullesen, Pia K, Lars Ulykke, Ida Auken,
      Pernille Weiss og Pernille Vermund er eksempler.

      P. Vermund var endda så gemén at hun gav sit
      eget parti et stort spark i ryggen, da hun søgte
      nye græsgange hos van Opslagh der går ind for
      at kokain skal frigives og dermed bruges af flere.

      1. Gud bevare Danmark

        Det er utroligt at der stadig er nogle
        der har tillid til vores såkaldte demokrati,
        efter at det er blevet skamredet, misbrugt
        og fjernstyret i årevis. Politikernes kvalitet
        er efterhånden utrolig lav. Er der een eneste
        ærlig, fornuftig og ikke-korrupt politiker tilbage
        i FT? Ingen af dem beskriver situationen som
        den er. Kun forblommet snak, tomme løfter
        og syge skandaler kommer ud fra Borgen.

        Messerschmidt tør ikke sige at indvandringen
        er en katastrofe, at sundhedsvæsnet er ved at
        bryde sammen, at klima- og co2 propagandaen
        drives af særinteresser, at “pandemien” er et
        fupnummer fra WHOs side.

        Og det er det samme med de øvrige politikere.
        Ingen af dem forsvarer danskernes liv og fremtid.

        At være vælgerbedrager er blevet anerkendt som
        et hæderligt erhverv, og det er godt betalt. De
        179 er stort set enige om at det er OK, og vores
        medier understøtter som regel bedragerne.

        I dag er der dog en undtagelse. EB net kritiserer
        skarpt regeringen for at sende 175 sømænd ned
        til det røde hav med en fregat der er i miserabel
        stand. Tror Mette, Lars og Troels at de kan narre
        USA? Amerikanerne véd da godt at fregatten er
        komplet værdiløs når den end ikke kan forsvare
        sig selv.

        Men det er måske kun vælgerne der skal narres?
        Til at tro at S, M, V er handlekraftige og kloge partier?

  17. Henrik Pedersen

    Til forsvar for en udskældt milliardær i vort hjemlige Davos.

    Senest har den socialdemokratiske miljøminister Magnus Heuniche, den socialdemokratiske justitsminister Peter Hummelgaard og moderaternes kulturminister Jacob Engel-Schmidt gennemheglet en dansk milliardær, som uforvarende er blevet indblandet i en potentiel miljøkatastrofe.

    Ved uden belæg fra vore domstole optræder de, som de fascister de er, i en dybt kritisabel udskamning af en dansk enkeltborger. Skam over dem.

    Som uforvarende borger herude på heden og helt uden tilknytning til personer og hændelser i forbindelse med den potentielle miljøkatastrofe har jeg søgt efter kendsgerninger mht. Nordic Waste A/S.

    31/8 2018: Nordic Waste A/S (dengang Danish Stevedore Holding A/S) får miljøgodkendelse af Randers Kommune til “Jordtip til opfyldning af 7.200.000 m3 tidligere lergrav med ren og lettere forurenet jord”.

    “Randers Kommune har foretaget en VVM-screening af den fremsendte efterbehandlingen ikke vil påvirke miljøet væsentligt, ikke afviger den oprindelige VVM redegørelse for lergraven og derfor ikke er omfattet af bestemmelserne om VVM-pligt efter § 3 stk. 2 i Bekendtgørelse nr. 448 af 10/05/2017 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning.”

    5/2 2019: yderligere miljøgodkendelse til oplagring af forurenet jord fra Randers Kommune.

    5/2 2021: yderligere miljøgodkendelse til oplagring af forurenet jord fra Randers Kommune.

    2018: Nordic Waste A/S etableres. Milliardæren har intet at gøre med virksomheden.

    16/8 2021: milliardæren køber 49 procent af DSH Recycling og Nordic Waste A/S.

    1/10 2022: milliardæren køber resten af aktierne i Nordic Waste A/S.

    Min kommentar: milliardæren havde hidtil med succes drevet bunkervirksomhed, men blev taget i kriminelt salg af brændstof til Rusland i forbindelse med landets støtte til Assad regimet.

    Jeg formoder, at milliardærens firma efterfølgende så en lukrativ og miljørigtig investering i tand med tidens tegn i jordbehandlingsvirksomheden Nordic Waste A/S.

    Milliardæren har først siden 1/10 2022 haft 100 % indflydelse på Nordic Waste A/S.

    I min optik har Randers Kommune med deres miljøgodkendelse af 31/8 2018 og efterfølgende godkendelser det fulde ansvar for miljøkatastrofen.

    Det er grimt at være vidne til vore folkevalgte ministres udskamning af en enkelt borger. I min optik bunder det i misundelse.

    1. Vimmerby

      Ja, det har været en klam forestilling. Hvis affald er det og hvordan er stedet godkendt ?

  18. Nicolai E

    OT… denne kommentar hører egentlig til under “USA – EN SYG NATION GÅR TIL VALG”

    Mon ikke denne artikel burde kunne kvalificere sig som en eventuel ekstrem eksplosiv smadrebombe af en nyhed… Professor og valgekspert J. Alex Halderman hacker en Dominion valgmaskine i en retssal foran en dommer…:

    https://www.thegatewaypundit.com/2024/01/breaking-professor-election-expert-j-halderman-hacks-dominion/

    1. Blot en bemærkning

      Ja, der blev svindlet ved valget, ingen tvivl om det.

      Iøvrigt god idé at læse den foregående artikel om
      en syg nation. Se også de sylespidse kommentarer.

    2. Niels O

      “Overall, we rate The Gateway Pundit Questionable based on extreme right-wing bias, promotion of conspiracies, and numerous instances of publishing false (fake) news.”

      mediabiasfactcheck.com/the-gateway-pundit/

      1. Nicolai E

        Ha ha hah… ja man VIDSTE bare at Nuller Nul vil komme på banen med sit sædvanlige ævl…

        “Overall, we rate Nuller Nul Questionable based on being an extreme klaphat with the biggest ører and the grimmest tænder”

        nullernulbiasfactcheck.com/the-extreme-klaphat/

        1. Niels O

          Nå, jeg var ikke klar over, at Nicolai E var endnu en af Træts mange primitive personangribende profiler.

          Så må jeg igen-igen blokere for et brugernavn, der forsøger at sende mig et “svar”.

          1. Blot en bemærkning

            Træt og Nicolai E er to forskellige
            personer. Det viser deres vidt
            forskellige skrivestil og ordvalg.

          2. Træt

            Du kan ikke blokere en skid her, Niels Nul.
            Det samme forskruede svar, som du gav igen og igen på 180Grader.
            Du kan vælge at ignorere og undlade at svare, men teksten vil stå for dine øjne alligevel.

  19. Christianborgs politik er ved at være en en almindelig dødsårsag

    DET SER SORT UD FOR
    EUROPÆERNE OG DANSKERNE

    Der er nu nogle meget dystre spådomme
    om fremtiden mange steder på nettet.
    Snaphanen skriver om at for Europa er
    løbet ved at være kørt. Med EUs og Berlins
    politik vil alt snart være tabt. Hodjas blog
    og youtube har også barske oplysninger
    om Vestens forfald og stadig stejlere nedtur.

  20. Karl Martell

    Vi møder hele tiden argumentet, at globaliseringen har betydet et økonomisk løft for os, ja for hele Europa og såmænd verden, men hvad er et økonomisk løft værd, hvis vi mister vores identitet, hvis vi kan se, at det land vi har bygget op og arbejdet, måske ligefrem kæmpet for, overlades til nogle andre end os. Hvis vores land ikke befolkes af vores efterkommere, men af folk som dybest set foragter os, og som er tilrejste. Ikke for at søge beskyttelse, men for at erobre, for at tage over! Det er faktisk, der vi er, selvom den definerende klasse vil benægte det hårdhændet, og udspyede deres forbandelser over nationalkonservative stemmer, kalde dem Nazister og Fascister og det der er værre.
    De benægter den store udskiftning, til trods for at enhver med øjne i hovedet kan se, at det sker. De benægter det fordi, hvis de indrømmer det, så falder hele deres projekt til jorden, alle deres argumenter falder sammen som et korthus!
    Det helt centrale spørgsmål, hvorfor skal vi arbejde hårdt for at overlade et samfund til folk som hader os? Det bliver meget hurtigt et samfund, hvor man er sig selv nærmest. Velfærdsstatens sammenbrud anes allerede. Den kan simpelthen ikke opretholdes når dens vinger udbredes til at gælde store dele af mellemøsten og Afrika.
    Nok forsøger den bestemmende klasse at dække over det voldsomme misbrug af velfærdsstaten, som finder sted, men det kan ikke lykkes i længden. Du kan snyde folk en tid, men du kan ikke snyde alle hele tiden.

    1. Hvor er vi på vej hen?

      De almindelige danskeres økonomi har ikke
      fået et løft de sidste 5-10 år, for skattetrykket er
      vokset, og vi har haft inflation. Deres levestandard
      og livskvalitet er generelt sunket betydeligt, og nu
      er katastrofale forringelser på vej. Politik som kan
      gøre folk fattige, syge, invalidere eller dræbe dem.

      Hos Snaphanen vurderes det at de typiske vælgere
      kan snydes længe nok til at europæerne kan nå at
      blive smidt ud over kanten, inden de opdager hvor
      slemt det står til.

      Efter flere årtier har over halvdelen af danskerne
      stadig ikke forstået at Titanic-Danmark er sprunget
      læk og risikerer at synke. De fleste har heller ikke
      observeret at Chrborg og DR tager pis på dem året rundt.

      I hele Vesten synes en uhyggelig galskab og ondskab
      at være sluppet løs på befolkningerne. Læs selv om
      hvad der foregår af idioti i Tyskland, Frankrig, England,
      Norge, Sverige, USA og Canada mv.

      Rossmann har artikler om hvordan Danmark er i
      tilbagegang. (Hodja og 24nyt.dk)

    2. Niels O

      Kimen til velfærdsstatens kollaps har været indbygget lige fra starten. Nu er der gået et par generationer efter, at man dengang stadig forstod, at man skulle kunne klare sig selv. Og kun i yderste nødstilfælde skulle hjælpes af staten.

      Nu anser de fleste det som et medfødt krav, at staten skal supporte enhver fra vugge til grav, hvis bare man har en nedgroet tånegl, ryger og drikker og ikke motionerer. Herefter skal de, der tjener (mange) penge betale mere og mere i (misundelses)skat for at kunne finansiere alt dette.

      Dette har fået sådan en som mig til efterhånden for længe siden at beslutte at arbejde så lidt som muligt, så jeg lige kan klare mig, da jeg nægter at betale særlig meget skat til den mere og mere forslugne statskasse. Nu har jeg heller ikke et så stort behov for store huse, mange rejser og hurtige øser. Så det er jo heldigt.

      Velfærdsstaten er jo samtidig en giga magnet for resten af verden, især efterhånden hvor verden teknologisk bliver mindre og mindre.

      Den muslimske andel af Danmark er på 300.000. Lig 5% af befolkningen. Ikke hysterisk mange. Jeg ved ikke, hvor en stor en andel af dem, der er på overførsel.

      Under alle omstændigheder er det de etniske danskere, der står for langt den største andel af overførslerne. Så det er danskerne, der bør opdrage sig selv og deres børn til igen at være selvstændige individer som i fortiden og droppe de mange krav til Velfærsstaten (TM). Det gælder også de, der bærer franske navne som Martell.

      Men jeg ved godt, at det er nemmere at skyde skylden på “de fremmede”.

      1. Tennis-spilleren

        Som enhver selv kan se, så vrimler gader,
        veje, butikker, skoler, torve, hospitaler,
        kommuner, socialkontorer og mange andre steder
        med arabere og afrikanere. Det med kun 300.000
        er fup. Der er nærmere en million. Og udgifterne
        til deres gratis boliger, bespisning osv. er over 100
        milliarder kr. om året.

        Niels O tror naivt, lige som Niels Poulsen, at officielle
        tal altid er den rene skære sandhed.

  21. Karl Martell

    De officielle tal for indvandere fra 3. Verden er i bedste fald bare de officielle.
    I virkelighedens verden er der mange måder man, som indvandre kan blive medregnet som dansker. Hvis Fatima som har erhvervet dansk indfødsret, uden at kunne andet end sporadisk dansk og kun at have arbejdet lidt mere end ingenting, bliver gift med fætter Ali fra et sted i mellemøsten, og som ikke kan et ord dansk. De får så lille Muhammed, der aldrig lærer andet end araber dansk, men lille Muhammed er så pærerdansk, helt på linje med os andre, som har været i land siden Christian den 4’s tid. På den måde forfalske statistikkerne, og på den måde bliver vi narret til at tro på de officielle tal, som ethvert selvstændigt tænkende menneske, kan se er forkerte! Men de er officielle!

    1. Karl Martell

      Ups. Der var vist lidt sproglige fejl beklager.

      1. Niels O

        Det er ok. Det kan også ske for franskmænd.

    2. Niels O

      Jamen, så længe du kan dokumentere, at dette er tilfældet, skal du da bare gøre det. Så skal jeg nok rette tallene til f.eks. 310.000 eller 350.000. Jeg ved ikke, hvor mange gange, jeg har bedt om dokumentation. Ellers er det bare den sædvanlige nationalistiske fantasi.

      Men jeg siger stadig, at det er de dovne etniske misbrugsdanskere Brian, Benny og Sonja, der koster langt langt det meste i Velfærdsdanmark. Og jeg gider ikke være med til at finansiere deres misbrug.

      Hvis du vil have færre muslimer, må vi enten lukke landet – med de andre økonomiske og kulturelle konsekvenser, det vil få – eller skrue hårdt ned for velfærden, så magnetismen på omverden bliver mindre. Men det går så også ud over kontanthjælpen til Bænkefolket.

    3. Træt

      Fatima skal være født i Danmark, ellers er det korrekt. Men det bliver hun jo ikke dansker af, idet hun jo ikke har danske forfædre.

      1. Sandhed er bedre end løgn

        Fatima behøver ikke være født i Danmark,
        det er nok at man har modtaget et af de
        statsborgerskaber der kastes i grams i
        titusindvis.

        Niels O kræver dokumentation for det
        som er indlysende, åbenbart og soleklart.
        Deri adskiller han sig ikke fra NP. NO er
        en pladderhumanist som ønsker meget
        mere indvandring.

  22. Niels Poulsen

    Højere oppe i tråden tænkte jeg: Latterliggør konspirationsteoretikerne på den yderste højrefløj. Lad dem smage deres egen medicin. Med vrøvl skal vrøvl bekæmpes. Oversvøm kommentatorsporet med vilde konspirationsteorier, så der går inflation i konspirationsteorierne. Men ak, lige meget hjalp det. Den yderste højrefløj fortsætter med at spamme kommentarsporet med konspirationsteorier og misinformation. Det påstås nu igen-igen, at der er mindst 1 million muslimer i Danmark. Det er bare et tal, man hiver ud af den blå luft, samtidig med at man forsøger at mistænkeliggøre de danske myndigheder, i dette tilfælde Danmarks Statistik og forskeren, som har opgjort tallet til 300.000.

    Man gør sig slet ikke klar over, hvor mange 1 million mennesker er. Jeg har før opgjort det til, at det svarer til indbyggerantallet i de 9 største provinsbyer i Danmark.

    Denne gang vil jeg visualisere antallet ved hjælp af indbyggerantallet af i Danmarks kommuner. Her er indbyggerantallet i de største kommuner i Danmark (frataget Københavns Kommune) pr. 2023:

    Aarhus – 361.544
    Aalborg – 222.571
    Odense – 207.762
    Vejle – 120.949
    Esbjerg – 115.758

    Kilde:

    https://da.wikipedia.org/wiki/Kommuner_i_Danmark_efter_indbyggertal

    Det er i alt 1.028.584 indbyggere.

    At påstå, at der er mindst 1 million muslimer i Danmark, svarer altså til, at samtlige indbyggere i disse fem kommuner skulle være muslimer! Enhver normal begavet person kan indse, at det ikke kan passe.

    Tænk bl.a. på menneskemængderne, som netop har fejret Kongens indsættelse i København og Aarhus. Majoriteten var hvide. Men der var heldigvis også en minoritet af alle mulige andre hudfarver.

    Hvor må det i øvrigt være en bet for den yderste højrefløj at overvære festivitassen ved Kongens indsættelse. Kongeparret favner det mangfoldige Danmark: alle etniciteter og politiske ståsteder. Vi er med Kongens ord alle forbundne med vores medmennesker og naturen. Kongeparret er foregangsmænd for integration, antimobning og den grønne omstilling.

    Der var eksempelvis en imam med i kirken i Aarhus, og uden for flagede danskerne med Dannebrog side om side med det palæstinensiske flag, i fred og fredsommelighed i grel modsætning til vores krigshærgede omverden. Danmark er et dejligt land.

    Kun de sure gamle mænd på den yderste højrefløj står uden for fejringen. Lad dem aldrig splitte os danskere med deres hadtale mod indvandrere og udpegning af syndebukke.

    Vi stiller nu om til den psykisk syge person med de tusind falske navne. Mon han hedder “Ole Jensen”, “Tennisspilleren” eller “Wien etc.” denne gang?

    1. Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil

      Hvornår går det op for vælgerne?

  23. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

    Det er temmelig klart at NP er en lobbyist
    eller agent fra godhedsindustrien eller en
    radikaliseret rødradikal gruppe. Evt. kan
    han også være en slags 5. kolonne net-trold
    der bare finder det morsomt at være på
    tværs som lystløgner og Rasmus Modsat.

    At NP går ind for endnu mere masseindvandring
    skinner tydeligt igennem. Hvis man evt. lader
    sig forvirre af hans mange postulater, kan man
    hente masser af modgift hos Hodja, Snaphanen,
    Den korte avis, 24nyt, youtube og “X”.

    Netáviser der afslører frygtelige former for
    politik, idioti, terror, kriminalitet, tyranni og svindel.

    Som Nicolai E skriver: NP er en stupid, perfid nar
    og klaphat med en paranoid tvangsneurose. Nu
    er Nicolai nok ikke psykiater, men det lyder som et godt gæt.

    (Hvis NP gik en tur i gaderne i Kbhvn, Odense, Århus,
    Ålborg eller andre byer, ville han med egne øjne kunne
    se at mange steder er oversvømmet med “berigere”.
    Eller er NP blind?)

    1. PS

      PS: Det tal eller statistik-trick NP forsøger
      sig med, er noget billigt nonsens, eftersom
      million-hærskaren af indvandrere ikke er
      koncentreret i de fem byer, men er blevet
      spredt ud over hele landet. Især efter at
      Lars Ulykke fik sat gang i nedrivningerne
      af boligblokke og rækkehuse. Tusinder af
      udmærkede boliger er blevet ødelagt.

    2. Niels Poulsen

      Du er fuld af had mod dine medmennesker. Lyt nu til Danmarks nye konge og dronnings omfavnende ord om forbundethed og forpligtelse på integration, antimobning og den grønne omstilling. Så kan du, selvom du tilhører den yderste højrefløj, måske med tiden ligesom den muslimske minoritet blive dansk?

      1. Privatdetektiven

        Det mest sandsynlige er at Niels Poulsen
        er fyldt med foragt for eller had til danskerne,
        og at han ønsker Danmark overtaget af kultur
        fremmede. Han mener at folk der er uenige
        med ham er psykisk syge eller nazister og
        racister. Det har han givet udtryk for mange gange.

        At det kan være ham selv der lider af
        vrangforestillinger, eller som har ladet sig
        korrumpere, vil han aldrig forstå eller indrømme.

        Men at han er hvad Lenin kaldte “en nyttig idiot”
        er ret sikkert.

        1. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

          GROV BØRNEMISHANDLING OG SVINDEL

          Staten har en lang karriere som
          børnemishandler bag sig.

          Sidste nye sag handler om adopterede
          børn fra fjerne lande. Sagen handler bl.a.
          om kidnappede børn, falske attester, løgne,
          korruption, breve der blev ignoreret, børn
          der blev tvangsdeporteret, forældre som
          blev frarøvet deres børn, danske myndigheder
          som svigtede, børnehjem som blev drevet af gangstere.

          Nu vil socialminister Pernille R-Theil fra S
          vistnok have en historisk undersøgelse af sagen.
          Dem har der allerede været fire af i andre sager.
          De førte ikke til noget. Man kom ikke ud af stedet.
          Andre partier kræver en tilbundsgående undersøgelse.

          (Rettet udgave, da der opstod tekniske
          problemer med styresystemet)

      2. Træt

        Langt de fleste muslimer og negre er ikke medborgere, de er medborgere.
        Hvad der er godt for dem, er skidt for danskerne

  24. Niels Poulsen

    Jeg vil blot gøre opmærksom på, at Karl Martell (686-741) er en historisk person, hersker over det frankiske rige og kendt for at have dræbt 350.000 muslimer ved slaget ved Poitiers. Det er 50.000 flere muslimer, end der er muslimer i Danmark i dag. Det er nok ikke lige ham, man kan have en seriøs diskussion om nutidens immigrationsproblemer. Det er blot en tanke.

    https://da.wikipedia.org/wiki/Slaget_ved_Poitiers

    1. PS

      PS: Husk at når nogen lægger links op, kan
      det være en fælde. Det er bedre selv at finde
      frem til de ønskede oplysninger.

      1. Niels Poulsen

        Det er rigtigt. Hvis man klikker på mine links, bliver man registreret som antimyndighedsekstremist hos PET og FE. En tidlig morgen bliver der banket på ens dør. Man bliver lagt i håndjern og ens computerudstyr bliver beslaglagt. Så pas på, enfoldige tastaturkrigere på den yderste højrefløj.

        1. Privatdetektiven

          Nå, NP er trods alt blevet klar
          over at vores demokrati kan halte
          en hel del, hvis nogen siger eller
          skriver noget der er politisk ukorrekt
          set gennem tykke røde brilleglas.
          Udskejelser som har ramt flere
          dansksindede personer, Glistrup,
          Ninn Hansen, Raashou og en dansk
          journalist som havde fået Cavling-prisen.
          Og så har der været mærkelige angreb
          på en FE-chef og en tidligere forsvarsminister.

    2. Karl Martell

      Karl Martell var kristenhedens frelser, han slog en muslimsk
      invasionshær, som havde invaderet Frankrig fra Al Andalus, der dengang var erobret af muslimerne.

      1. Blot en bemærkning

        Rigtigt, der var tale om at franskmændene
        forsvarede sig mod invaderende islamister
        der havde terroriseret franske byer og
        landområder. Men NP forvrænger alt.
        Måske han er konvertit? De er tit meget
        ekstreme.

  25. Træt

    Der vil de næste mange år aldrig blive flere end 300.000 muslimer i Danmark, lige indtil den dag, hvor man må indrømme at antallet er steget til 900.000, når løgnen bliver for tyk.
    Længe stod antallet fast på under 100.000.
    En specialkørsel på Danmarks Statistik, hvor alle “danskere” uden i det mindste en dansk forfader, blev fundet og sammenlignet med kriminalregistret, ville vise hvor stor glæde vi har haft af sociomigranterne

    1. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

      GROV BØRNEMISHANDLING OG SVINDEL

      Staten har en lang karriere som
      børnemishandler bag sig.

      Sidste nye sag handler om adopterede
      børn fra fjerne lande. Sagen handler bl.a.
      om kidnappede børn, falske attester, løgne,
      korruption, breve der blev ignoreret, børn
      der blev tvangsdeporteret, forældre som
      blev frarøvet deres børn, danske myndigheder
      som svigtede, børnehjem som blev drevet af gangstere.

      Nu vil socialministeren vistnok have en historisk
      undersøgelse af sagen. Dem har der allerede
      været fire af i andre sager. De førte ikke til noget.
      Man kom ikke
      ud af stedet.

    2. Karl Martell

      Du har fuldstændigt ret. Hvis man graver sig ned i tallene fra Danmarks Statistik, så er tallet i 2018 510.000, og i dag, bare 5 år efter 570.000, men vi bliver åbenbart stadig ikke skiftet ud!
      Det der ligger til grund for tallene er at at næsten hele befolkningstilvæksten siden 1980 skyldes indvandring, dengang var vi 5 millioner og i dag er vi lige under 6 millioner. Der er nogenlunde styr på hvor mange vestlige indvandere der er kommet, og det er lige under halvdelen. Resten er ikke vestlige indvandere, heraf ca. over halvdelen fra MENAPT landene. MellemØsten, Nordafrika, Pakistan og Tyrkiet. Det betyder ikke at der blandt den anden halvdel ingen muslimer er. Der er en stor procentdel muslimer i Indien og Thailand. Indonesien, Malaysia er muslimske lande desuden er der mange russiske provinser muslimske.
      Altså tallet for ikke vestlige indvandere er lige under 600.000, heraf er over halvdelen fra MENAPT landene. Det vi glemmer er at de har været her siden 1983 og de har fået børn mange børn. De figurerer ikke som indvandere, men for nogens vedkommende som danskere, og for andres vedkommende som efterkommere. Efterkommere har vi lidt styr på, men hvor mange der figurerer som danskere aner vi ikke! Men det er mange.

      1. Ministeriet for pjat, vås og valgflæsk

        Vi lader hermed kundgøre følgende:

        Her i vores ministerium arbejder vi dag og nat
        benhårdt på at skabe en så yndig, tryg, bæredygtig,
        klimavenlig, social, ambitiøs, korrekt og lysegrøn
        fremtid som overhovedet muligt for det danske folk.

        Da vi fornylig har opdaget at nogle biograf film virker
        som om film selskaberne ikke kan finde ud af at
        vælge de rigtige skuespillere, har vi nu, som en gratis
        service, udarbejdet en obligatorisk rolleliste for alle
        filmproducenter, så de fremover kan medvirke til
        udbredelse af diversitet, tolerance og mangfoldighed.

        Fra nu af SKAL der i enhver film medvirke

        mindst 1 beriger
        2 politikere
        4 homoseksuelle
        5 transvestitter
        5 feminister
        7 små dværge
        3 dyrevenner
        3 klima-aktivister
        5 fede eller overvægtige kvinder
        1 pædofil
        5 socialdemokrater fra Fjollerup og omegn
        1 kannibal
        1 pirat
        3 krænkelsesparate kvinder
        3 handicappede
        5 naive vælgere
        Et passende antal drankere

        Kort sagt: Enhver film skal afspejle den moderne
        progressive befolkning som nu præger Danmark.

        Denne service lov træder omgående i kraft. En
        overtrædelse af lovens ånd og bogstav vil blive
        betragtet som meget utilbørlig, og vil koste
        minimum 8 måneders fængsel.

        Med kærlig hilsen til dig og alle andre vælgere.

        Ministeriet for spøg og skæmt og fugle på taget
        samt afstraffelse af ulydige og ukorrekte borgere.

  26. Wiens redning skete 1683

    I det skøre blå-gule land overfor København
    er der nu 55 problemområder. Et andet ord for
    områder hvor lov og orden er blevet til en vits,
    og hvor politiet næsten ikke tør komme. Medmindre
    de er 10-12 tungt bevæbnede betjente og en panservogn.

    Politiet selv er blevet infiltreret af indvandrere som lækker
    alle mulige oplysninger ud til klanerne og banderne.
    En nærmere beskrivelse findes hos Snaphanen.

    I de svenske byer terroriseres borgerne med overfald,
    knivstik, voldtægter, påsatte brande, skyderier, narko,
    indbrud, bombesprængninger, hjemmerøverier, svindel,
    vanvidskørsel og diverse andre lyssky aktiviteter.

  27. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    Hørte lidt af DRs “Genstart” i dag. Magen til
    nedladende snak om mænd, biler og hunde
    hører man heldigvis ikke hver dag. En rigtig
    giftig og indforstået rødfeministisk snak om
    hvor dumme og primitive mænd er, i mod
    sætning til de enormt kloge og avancerede
    kvinder.

    I “Kampen om historien” blev en kvinde udråbt
    til historiens største diplomatiske geni. I andre
    udsendelser fremhæves kvinder igen og igen
    på mændenes bekostning.

    Og med korte mellemrum er DR mikrofonholder
    for metoo, LGBTQ+, Normstormerne, Kvinfo, EL,
    R, SF, co2 aktivister, indvandringsbegejstrede og
    lignende. DR promoverer konstant ekstremister
    af alle slags.

    Og der er daglig hetz mod danske mænd og en evig
    jamren og klagen over at de undertrykker kvinderne.

  28. GUD BEVARE DANMARK

    KÆMPESKANDALE: GANGSTERMETODER
    OG BUREAUKRATISK RÅDDENSKAB OVERFOR VÆRGELØSE BØRN

    Nå, nu mener Pernille Rosenkrantz Theil
    at kidnapning af børn, tvangsdeportation til
    fremmede lande, svindel med dødsattester,
    grovmishandling, åndelig tortur, medvirken til
    barnerov, svindel, korruption og hårdkogte
    gangstermetoder…samt hårrejsende myndighedssvigt…

    er noget som bare er helt forældet efter 5 år.

    Hvis det er tilfældet er det endnu et eksempel
    på en fladpandet, dum og kortsynet juridisk regel.
    Alt for mange forældelsesregler/erstatningsregler
    er dybt åndssvage.

    Eller kan det være en dårlig undskyldning for
    at sige nej til en tilbundsgående undersøgelse?

  29. Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt

    Grufulde omvæltninger er på vej.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *