HALLØJ I SNEEN

I disse dage er 3000 deltagere til den årlige World Economic Forum kongres samlet i Davos i Schweiz. Et folkemøde for dem, der rejser og lever på første klasse. Davos har da også meget at byde på. Et herligt skiterræn, der kulminerer med det 10 kilometer lange løb fra Weissfluhjoch ned til Klosters gennem det smukkeste alpelandskab eller endnu bedre: den 17 kilometer lange rute ned til Küblis, hvorfra man kan tage toget tilbage til Davos på kun 15 minutter.

Og så er der jo de mange luksushoteller, der står klar til politikere, industribosser, klimafyrster, regnbueambassadører og mediefolk. Det er ganske vist ikke alle, der for andre menneskers penge kan indlogere sig på de femstjernede hoteller som Steigenberg eller Schweizerhof, men mindre kan også gøre det, da der kun findes kvalitetshoteller i Davos. Om aftenen venter et utal af restauranter på at servere det bedste af, hvad schweizerkøkkenet kan præstere. Men er man mere til italienske, franske eller asiatiske lækkerier, står byen klar med et righoldigt udvalg af kulinariske pletskud for enhver smag. Undtagen for den dårlige.

World Economic Forum (WEF) er jo mestendels en herrefest, så Europas flotteste og dyreste repræsentanter for nattens lettere kavaleri er at finde i Davos i disse dage travlt beskæftiget med at trøste de mange herrer, der opstemte af dagens diskussioner og møder har svært ved at sove om natten. Man møder dog også en del ledsagende hustruer, hvoraf nogle deltager på grund af de overdådige middage, kaneture og five o’clock tea parties, men de fleste tager med manden til kongres for at forhindre, at gemalen i et øjebliks distraktion kommer til at lægge sig oven på en fremmed, men gæstfri dame.

Nå ja, så er der jo også møderne og paneldebatterne. Dem må vi ikke glemme. Der er først og fremmest de store plenarmøder, som samler op til 2000 deltagere. Her sker der dog ikke noget, man ikke vidste i forvejen. Det er på den store scene, at man på afstand kan møde præsident Macron og klimafyrsten John Kerry. Tidligere kunne man også være heldig at se Xi Jin Ping i panelet, men han gider ikke mere, da han har fundet ud af, at det er spild af tid. Ingen af de høje herrer lytter til hinanden eller debatterer med de andre deltagere. De afleverer deres forberedte budskaber, tager et spørgsmål eller to fra salen og iler så ud i nattelivet eller til privatflyet.  Det giver mere mening at tilmelde sig en lang række mindre arrangementer, en slags rundbordsmøder, hvor en mindre kreds af deltagere, typisk 15-20 kan mødes med internationale topfolk inden for forskning, politik, kultur, virksomhedsledelse og jura. Det er her, man får reelt udbytte af de svimlende udgifter, det koster at være med.

WEF-kongressen har været afholdt siden 1971, og i de forløbne 53 år er der intet konkret kommet ud af de mange præsentationer og debatter. Der snakkes, diskuteres og festes i lange baner, men det bliver ved snakken. WEF under ledelse af Klaus Schwab er ikke ved at tilrane sig verdensherredømme som mange åbenbart mener. WEF fremstår i dag som magtesløs og en fiasko. Oprindelig blev WEF dannet for at give europæiske erhvervsledere mulighed for at møde og lade sig inspirere af førende amerikanske topchefer, politikere og forskere, men gled mere og mere over til at blive en catwalk for tidens korrekte politiske modeluner. I de senere år har emnerne på kongressen således været klima, kønsidentiteter, afhjælpning af global fattigdom og den grønne omstilling. Det er der ingen, der gider diskutere lige nu, hvor Rusland er i gang med at annektere Ukraine, Mellemøsten står i flammer, Iran saboterer sejladsen i det Røde Hav og Hormuz-strædet, hvor forholdet mellem Rusland/Kina og de vestlige demokratier dagligt forværres, hvor det amerikanske demokrati kæmper for sit liv samtidig med, at de kinesiske trusler mod Taiwan er i voldsom acceleration.

Klaus Schwab har derfor kastet håndklædet i ringen og har valgt ’Genopbygning af Tillid’ som årets tema for kongressen. Det kan være rigtigt nok for det er en kendsgerning, at folk har mistet tilliden til deres politiske ledere, hvis inkompetence, uvidenhed og mangel på handlekraft har bragt kloden i ulykke. Både Verdensbanken og Den Internationale Valutafond vurderer, at den globale økonomiske vækst er i opbremsning og, at den samlede globale handel i 2024 kun vil være 50 procent af niveauet inden Covid brød ud.

Når der er tillidskrise, gælder det også WEF, der til trods for 53 års opbud af globale, elitære magtmennesker inden for politik, økonomi, ledelse og forskning ikke har bidraget til at løse et eneste af de problemer, der nu truer de vestlige demokratier. WEF lider af det forsteningssyndrom, der rammer store organisationer som FN, EU og COP-møderne. Megen snakken og råben, men ingen handling, ingen resultater. Kun udvandet konsensus og tomme kompromiser. Måske skulle næste års WEF-tema være: Hvordan forbedrer vi det internationale samarbejde gennem en styrkelse af de demokratiske nationalstater? Vejen frem ser ud til at være en større autoritet til den demokratiske retsstat og mindre magt til de kraftesløse internationale organisationer. Som den gamle militærstrateg Carl von Clausewitz skrev i sin lærebog, Vom Kriege: ” Sikring af egen base er forudsætningen for en offensiv”.

Det kunne Klaus Schwab og alle vi andre lære noget af, inden det er for sent. Det kommer dog nok ikke til at ske. Ikke denne gang. Heller ikke næste gang. Kongressen danser videre i Davos. Sådan som den plejer.

Den 17. januar 2024

98 Thoughts to “HALLØJ I SNEEN”

 1. Niels Poulsen

  Aamund skriver: “WEF under ledelse af Klaus Schwab er ikke ved at tilrane sig verdensherredømme som mange åbenbart mener.”

  Det er godt at få slået fast, inden snydepelsen med de 1000 falske profiler begynder at fable om, at Klaus Schwab er en kommunist, som ønsker at afskaffe ejendomsretten, begå folkedrab mod den hvide befolkning med covid19-vaccinerne for at udskifte dem med indvandrere fra de muslimske lande og sidst men ikke mindst at tvangsfodre befolkningen med insekter!

  Jeg ved i øvrigt ikke, om der er “mange”, som er enige i det overstående vrøvl, men de fylder godt på de sociale medier med deres misinformation og konspirationsteorier, hvoraf en del stammer fra russiske trolde, som ønsker at destabilisere det frie Vesten.

  1. Ole Jensen

   Niels Poulsen alias HP alias PS har specialiseret sig
   i at forvanske og forvrænge alt hvad kloge, fornuftige
   og hæderlige mennesker mener. Og er der nogen
   som er uenige med NP, udsættes de for trusler og
   beskyldninger om at de er fascister og racister og
   hvad NP ellers kan finde på. Gang på gang går han
   i rette med Aamund og betegner seriøse artikler
   som “vrøvl”. 40-50 gange er NP grebet i løgn og
   kvarte sandheder, men det rører ham ikke det
   mindste. Alt tyder på at NP er en ondskabsfuld
   net-trold som kun er med for at ævle løs om ting
   han ikke har forstand på.

   1. Niels O

    “Overall, we rate Rumble Right Biased and Questionable based on the promotion of right-wing propaganda and conspiracy theories and false information, use of poor sources, and a lack of transparency.”

    mediabiasfactcheck.com/rumble/

 2. Det hjernedøde Vesten kan have påbegyndt sin sidste svanesang

  Det kan godt være at Aamund har ret i at globalisternes
  sammenkomst i Davos mest er en uskadelig og harmløs
  komsammen omkring veldækkede borde. Og lad os håbe
  at Aamund har ret. Men som enhver selv vil kunne finde
  ud af, vrimler nettet med skarpe advarsler om at WEF,
  WHO, FN, EU og globalisterne er i færd med at ødelægge
  de vestlige demokratier, nationalstater og økonomier mv.
  Man er ved at smadre Vestens velfærd, fred, civilisation
  og folkesundhed iflg. en lang række tænkere og kultur
  personligheder som f.eks. Douglas Murray, Eric Semmour,
  dr. Malone, Mikael Yeadon, dr. Campbell, Nigel Farage,
  Tucker Carlson og mange, mange andre.

  Lige nu har Snaphanen og Hodja nogle barske, vigtige og
  hårrejsende videoer om overdødelighed/ massedød, om
  WHO og WEF, om planlagte angreb på private borgeres
  økonomi, liv og sikkerhed. Nyeste artikel handler om den
  tvangsdigitalisering og kunstige intelligens som vil udvikle
  sig til en frygtelig trussel, hvis demokratierne fortsætter
  med at smuldre. Læs “Universalnøglen til din pengepung”.

  Læs om hvordan snigløbende og undergravende politik
  er i gang med at bane vej til “1984”- og nordkoreanske
  tilstande.

  Det er sandsynligt at Danmark og Sverige om kort
  tid kan forvandle sig fra demokratiske velfærdsstater
  til veritable samfundshelveder. Det er hvad hundredvis
  af fremtrædende personer advarer om.

  Hvad netop Danmark angår, kan man hos Den korte
  avis, Punditokraterne, PragerU og i kommentarerne
  til Aamunds artikler finde mange oplysninger som viser
  at Danmark er en nation i rivende tilbagegang. Det er
  som om samfundet er ved at falde fra hinanden pga.
  inkompetent, arrogant og kortsynet politik. Den ene
  skandale og nedtur efter den anden. Den samlede
  politik er landsskadelig og folkefjendsk i katastrofalt omfang.

 3. Ole Madsen

  Asger leverer en morsom beskrivelse af jetsettets årsmøde i Davos. Og de, der snakker mest om de katastofale konsekvenser af afbrænding af fossile kulstofforbindelser, ankommer gladeligt i deres private jetfly.

  1. Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død

   Her er Youtube videoer som lægger vigtige
   kendsgerninger og fornuftige tanker frem:

   Douglas MacGregor afslører sandheden om
   krigen i Ukraine. (The shocking truth on the
   Russia-Ukraine Conflict)

   De hemmelige Davos/WEF planer. (Der Geheimplan
   in Davos) (Se også Jesse Watters)

   How Sweden is destroyed by the immigration crisis.

   Der er også videoer hvor læger advarer mod falske
   covid-vacciner fra Pfizer mv., der iflg. lægerne har
   været årsag til tusinder og atter tusinder af hjerte
   anfald/ hjertestop. (Dr. Malone, dr. Campbell,
   dr. McCullough, M. Yeadon og mange andre)

   Kan ses hos Youtube, Hodja osv.

   Har man sit liv og helbred kært, ser man dem.

 4. Jc Holland

  Kloge intelligente mennesker er ikke venstreorienterede.!
  Eftersom alle de tvangsfinansierede medier er venstreorienteret får vi kun de dummeste af de dummeste … serveret aften efter aften i bedste sendetid.
  Hvorfor efteraber Vesten Sovjetunionen?
  Hvorfor er Pol Pot og Ceausescu’s ideologi så vigtig at plagiere.?

  At rige mænd og rige multinationale selskaber lefler for venstrefløjens skøre ideer handler kun om penge og magt, at stå i et godt lys i PRAVDA.

  3000 KEJSERE UDEN TØJ…
  ET SYN FOR GUDER..
  HJÆÆÆÆÆÆÆLLLLLPPPPP

  1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

   Ja, og 179 politikere på Chrborg
   som også er uden tøj og i færd med at
   at ruinere og destruere deres eget land.
   Danskernes fremtidsudsigter har aldrig før
   været så mørke og dystre som nu. Af de 179
   er de ca. 170 uden troværdighed. Pernille
   Vermund er seneste eksempel.

   Borgen leverer stort set ikke andet end bluff
   og knive i ryggen på danskerne. Lige nu er om
   kring 50 store skandaler i gang. USA, Canada,
   Venezuela, Sverige, France, Tyskland, Belgien
   og Danmark er inde i cirka samme udvikling.
   Civilisation, orden og fornuft udskiftes med
   barbari, uorden og blodigt vanvid.

   Ove 1000 års dansk historie er ved at være slut for evigt.

 5. Nicolai E

  Her er der midt i den hyggelige vintersne da i det mindste en god lille nyhed fra Davos…

  https://www.breitbart.com/latin-america/2024/01/17/argentinas-javier-milei-warns-davos-abandon-socialism-west-is-in-danger/

  … men gad vide om den gode Javier mon bliver inviteret på rigmandsbrunch igen til næste år… 🙂

  1. Niels O

   “Overall, we rate Breitbart Questionable based on extreme right-wing bias, the publication of conspiracy theories and propaganda, as well as numerous false claims.”

   mediabiasfactcheck.com/breitbart/

   1. Nicolai E

    Ha ha hah… ja man VIDSTE bare at Nuller Nul vil komme på banen med sit sædvanlige ævl…

    “Overall, we rate Nuller Nul Questionable based on being an extreme klaphat with the biggest ører and the grimmest tænder”

    nullernulbiasfactcheck.com/the-extreme-klaphat/

 6. Karl Martell

  Årets emne er åbenbart genopbygning af tillid. Hvis man vil prædike mådehold og afsavn, så er det en rigtig dårlig ide, selv at vælte sig rundt i luksus. Ekstra afgifter på benzin og diesel, samtidig med, at de føler sig nødsaget til at transporterer sig med privatfly.
  Det er lidt det samme, som at sige jeg er vigtig og betydningsfuld, og du er lille og ligegyldig. Jeg er i en position, hvor jeg kan foragte dig.

 7. Hvor er vi på vej hen?

  De allerfleste politikere og journalister er
  så marxistiske/ feministiske og globalistiske
  inde i deres betonhoveder, at de foragter
  sandheden og demokratiet, og deres eget
  folk, deres eget land, deres egen kultur.
  De lyver, vrøvler og manipulerer uafbrudt.
  DR presser uafbrudt på for at få en så rød
  politik som overhovedet muligt. At det vil
  føre til fattigdom, sygdom, elendighed og
  afmagt blandt utallige danskere, at det vil
  ende i deres eget lands ødelæggelse, er de
  ligeglade med, for lille Danmark har ansvar
  for alt i verden, og vi har pligt til at redde
  klimaet og 150 lande.

  En klimaordfører fra de radikale var med i
  “Orientering”. Hun vidste intet om co2, men
  var religiøst overbevist om at det var verdens
  største og farligste problem og trussel. Sammen
  med landbruget, der som bekendt er Danmarks
  største skadevolder. Overflødigt er det jo også,
  nu hvor man har fået oprettet insekt-fabrikker.

  Og så var der en masse af det sædvanlige sludder
  om adskellige andre emner, hvor diverse sociale
  “humanister” udstillede deres godhed og klogskab.
  En formand fra “Europa-bevægelsen” talte om
  ligestilling, klima, usympatiske Trump, frastødende
  nationalkonservative og “helt almindelige danske
  mennesker”, som formanden påstod at repræsentere
  når han var i Davos.

  Der var også et langt indslag med en enlig mor som
  havde fået foretaget et køns-skifte på sin 6-årige pige,
  blot fordi hun skiftede frisure. Jeg formoder at der er
  et kugleskørt eller sindssygt miljø omkring den stakkels
  pige/ dreng. Moren havde skrevet en kronik (i Politiken?)
  om at børn ikke bare skal have lov til at være børn, nej,
  de skal da tage stilling til om de vil skifte køn når de
  fylder fem år. Det er Jeanette Søgaards budskab. Ovre
  i Canada vil en del politikere være enige med hende,
  iflg. Youtube osv.

  DR er LGBTQ+ og Pravda i dansk udgave.

 8. Jeg synes ikke, at man kan sige WEF er uden indflydelse. Efter at de har opdaget, at de kan gå over organisationer som EU og navnlig FN/WHO, får de stadig flere ting på den politiske dagorden. Ikke mindst hvad angår Covid-vaccinationer. Der er snart en ny terror-pandemi på vej, og det digitale ID er også lige på trapperne. Det er en ide, der er født i WEF og bliver udført af EU og WHO. https://www.snaphanen.dk/2024/01/19/den-naeste-pandemi-2/

  Klaus Scwab har iøvrigt lige gentaget, at vi ikke har brug for at afholde demokratiske valg. Om det også bliver til virkelighed, skal jeg ikke kunne spå

  Klaus Schwab predicts AI will make elections obsolete
  ‘We know what the result will be’
  https://www.wnd.com/2024/01/klaus-schwab-predicts-ai-will-make-elections-obsolete/

  1. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

   På overfladen kan det jo godt se ud
   som om det kun er hyggesnak og der ingen magt
   eller beslutningskraft er til stede. Men een ting er
   jo hvad der foregår i den store sal. Hvad der sker
   i små sidelokaler og i små grupper får vi nok ikke
   at vide. Og de kan jo træffes alle mulige skumle
   og uhyggelige aftaler i det skjulte. Dog er WEF
   ret åbenmundet. Vel fordi de vurderer at de brede
   befolkninger allerede er sat udenfor indflydelse. De
   har meldt ud at ejendomsretten skal afskaffes, at
   landbruget skal væk, at insekter og vegetar-bøffer
   skal ind, at folk vil blive lykkelige når de fratages alt
   og intet ejer, at demokratiske valg skal udskiftes
   med AI, kunstig intelligens, at landenes befolkninger
   skal “reduceres” med 80-90% (= massedød), at penge
   skal ændres til digitale tal, at global politik og FN skal
   afløse nationernes demokratier, at en halv milliard
   afrikanere/ arabere/ islamister skal flyttes ind i USA
   og Europa, mens de hvide skal fordrives.

   Det lyder vanvittigt, men se hvad nettet advarer om.
   Og husk på at der er masser af skøre/morderiske/
   uduelige/ psykopatiske politikere. Stalin, Hitler og Mao
   er blot tre eksempler ud af mange flere. De tre fik
   gennemført forrykt, grusom og meningsløs politik,
   med det resultat at over 100 millioner uskyldige
   børn og voksne blev terroriseret og myrdet.

  2. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

   På overfladen kan det jo godt se ud
   som om det kun er hyggesnak og der ingen magt
   eller beslutningskraft er til stede. Men een ting er
   jo hvad der foregår i den store sal. Hvad der sker
   i små sidelokaler og i små grupper får vi nok ikke
   at vide. Og de kan jo træffes alle mulige skumle
   og uhyggelige aftaler i det skjulte. Dog er WEF
   ret åbenmundet. Vel fordi de vurderer at de brede
   befolkninger allerede er sat udenfor indflydelse. De
   har meldt ud at ejendomsretten skal afskaffes, at
   landbruget skal væk, at insekter og vegetar-bøffer
   skal ind, at folk vil blive lykkelige når de fratages alt
   og intet ejer, at demokratiske valg skal udskiftes
   med AI, kunstig intelligens, at landenes befolkninger
   skal “reduceres” med 80-90% (= massedød), at penge
   skal ændres til digitale tal, at global politik og FN skal
   afløse nationernes demokratier, at en halv milliard
   afrikanere/ arabere/ islamister skal flyttes ind i USA
   og Europa, mens de hvide skal fordrives.

   Det lyder vanvittigt, men se hvad nettet advarer om.
   Og husk på at der er masser af skøre/morderiske/
   uduelige/ psykopatiske politikere. Stalin, Hitler og Mao
   er blot tre eksempler ud af mange flere. De tre fik
   gennemført forrykt, grusom og meningsløs politik,
   med det resultat at over 100 millioner uskyldige
   børn og voksne blev terroriseret og myrdet.

   1. Rettelse

    Rettelse: Og dér kan jo træffes
    alle mulige skumle…

    Aamund, venligst drop den ekstra sending, tak.

    1. Christianborgs politik er ved at være en en almindelig dødsårsag

     DET SER SORT UD FOR
     EUROPÆERNE OG DANSKERNE

     Der er nu nogle meget dystre spådomme
     om fremtiden mange steder på nettet.
     Snaphanen skriver om at for Europa er
     løbet ved at være kørt. Med EUs og Berlins
     politik vil alt snart være tabt. Hodjas blog
     og youtube har også barske oplysninger
     om Vestens forfald og stadig stejlere nedtur.

  3. Niels O

   “Overall, we rate WND News Center Questionable based on extreme right-wing bias, promotion of conspiracy theories, numerous failed fact checks, and a complete lack of transparency.”

   mediabiasfactcheck.com/wnd-news-center-bias/

   1. Træt

    Nikolaj E siger det så smukt:
    Ha ha hah… ja man VIDSTE bare at Nuller Nul vil komme på banen med sit sædvanlige ævl…

    “Overall, we rate Nuller Nul Questionable based on being an extreme klaphat with the biggest ører and the grimmest tænder”

    nullernulbiasfactcheck.com/the-extreme-klaphat/

 9. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

  På nettet, bl.a. hos Snaphanen, er
  der nu en video om at en terror-kampagne
  er under planlægning. En terror der skal
  rettes mod befolkningerne i flere lande.

  Se videoerne med læger, eksperter, virologer,
  nobelprismodtagere, patienter, pårørende,
  forskere, laboratoriechefer og mange andre
  som advarer om at rædselsfulde former for
  politik er på vej ind i Vestens lande.

 10. PS

  PS: Det er måske bedre at opsøge
  Hodja, 24nyt.dk, Tucker Carlson og
  Youtube videoer om “pandemien”, WHO,
  WEF, Klaus Schwab og digitaliserede penge.

  1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

   Det ser ud som om helvedes afgrunde er
   ved at åbne sig under Europa. Og måske USA
   og hele verden. Se hvad nettet fortæller om
   krig, oprustning, atombomber, digitalisering
   og djævelske planer.

   Politikere i mange store bygninger og byer
   vælter sig i vanvittige projekter. Nogle af dem
   går ud på at afskaffe ytringsfriheden, privat
   livet og demokratierne. Man vil også gerne
   genindføre slaveriet eller udrydde størstedelen
   af landenes befolkninger. Man bygger på gamle
   kommunistiske og nazistiske planer som man
   har moderniseret.

   Overflytningen af det halve Afrika til Europa er
   et af projekterne. Co2 kampagnen er et andet.
   Falske pandemier et tredje. Nye penge et fjerde.
   Total censur og en komplet løgneverden et femte.
   Nedlukning af nationerne og velfærdsstaterne et
   sjette. LGBTQ+ tvang et syvende.

   Men for de uvidende og godtroende ligner politik
   stadig noget med bygge op til en bedre, tryggere
   og endnu mere idyllisk fremtid fyldt med velfærd

   Snaphanen, Hodja og Youtube har aktuelle artikler.

   1. Gud bevare Danmark

    Hvor upålidelige, selvoptagede,
    løgnagtige, lunefulde og småskøre en del
    politikere er, demonstreres med korte
    mellemrum. Hyklere og veltalende leve
    brøds politikere er der ingen mangel på.
    DF-Tullesen, Pia K, Lars Ulykke, Ida Auken,
    Pernille Weiss og Pernille Vermund er eksempler.

    P. Vermund var endda så gemén at hun gav sit
    eget parti et stort spark i ryggen, da hun søgte
    nye græsgange hos van Opslagh der går ind for
    at kokain skal frigives og dermed bruges af flere.

 11. Flaben Fræk

  Follow the money/hvem betaler gildet? (på den korte- og den lange bane): Skatteyderne elvfølgelig! – Erhvervsfolk, politikere, pensionsformueforvaltere, brugtvognsforhandlere, osv.osv., (gerne ledsaget af sekretær(er) men ikke nødvendigvis)) – ved selvfølgelig hvordan et rejsebudget skal skæres til, sådan at det ikke berører privatøkonomien – IKKE SANDT!?

  Så hvorfor ikke, som et legitimt påskud til at frelse verden, benytte den årlige World Economic Forum kongres i Davos, til at slå til skaglerne: Kaviar (og tatar) er hvad vi har? – Og hvorfor ikke benytte lejligheden, efter strabadserne på den blå piste, til at få de forfrosne kinder og ører tøet op mellem et par bløde kvindelår? IKKE SANDT – Ja, så er den vel sådan set ikke meget længere…

  1. Flaben Fræk

   Jeg burde måske tilføje: Hjemme i Hellerup venter fruen, efter, i gemalens fravær, imposant, at have bollet udenom – Fulgt op med invitation af et vennepar, trakteret med:
   Salade de homard avec vinaigrette grossière des Mille-Îles.
   Bistecca à la Fiorentina.
   Le tiramisu est un dessert au goût de café.
   Vinforslag:
   Corton-Charlemagne Grand Cru 2021.
   La Fleur-Pétrus (2018).
   Klein Constantia Vin de Constance 2019.

   Ja, sådan passer pengene i de kredse – NB: Skatteyderne betaler naturligvis også for menuen (indkøbt udefra) incl. vinene – Yabba-Dabba-Dance!

 12. Niels Poulsen

  Steen Raaschou skriver:

  “Klaus Scwab har iøvrigt lige gentaget, at vi ikke har brug for at afholde demokratiske valg.”

  Det er fake news.

  https://apnews.com/article/fact-check-video-wef-schwab-ai-elections-false-872041245346

  CLAIM: A video shows Klaus Schwab, the founder and chairman of the World Economic Forum, calling for artificial intelligence to replace elections.

  AP’S ASSESSMENT: False. The video shows Schwab discussing a hypothetical future scenario, not endorsing it. Schwab, speaking with Google co-founder Sergey Brin at the WEF’s annual gathering in Davos, Switzerland in 2017, prefaced the scenario by saying that he has heard “fear” of how “predictive” technology could be used. He then asked Brin whether he could imagine a world in which elections are deemed unnecessary because the outcome can be predicted.

  THE FACTS: The World Economic Forum and its annual meeting in the Swiss ski resort town are frequent targets of conspiracy theories and misinformation. The latest to circulate online is a video misrepresenting an event from more than six years ago.

  The video, shared on Instagram, begins with Scwab saying, “The technology now is, the digital technologies mainly have an analytical power. Now we go into a predictive power.”

  Hvordan stopper vi konspirationsteorierne og misinformationen fra den yderste højrefløj? De vil os ondt. De kommer med falske påstande om en dybt ligegyldig revisortype uden magt, Klaus Schwab, som lommefilosoferer på sin højskole for erhvervsledere i de schweiziske alper, men støtter krigsforbryderen Putins annektering af Ukraine og hybridkrig mod Danmark for at ramme vital infrastruktur.

  1. Sandhed er bedre end løgn

   Alle oplysninger der ikke falder
   i NPs smag er fake, racistiske eller nynazistiske.

   MEN DET HER KAN N.P. IKKE KOMME UDENOM:

   Co2 er livsvigtig, for uden co2 visner alle planter.
   (foto-syntesen)

   I USA er Trump langt mere troværdig og populær
   end Biden. Det fremgår af hundredvis af videoer
   og meningsmålinger.

   I det engelske parlament, i Europa-parlamentet,
   i Canadas sundhedsvæsen, ved domstolen i Haag,
   i Sverige, i Holland, i Italien, i Australien, i USA, i
   Danmark og i flere andre lande er covid-“vaccinerne”
   af læger, virologer og andre eksperter blevet anklaget
   for at være giftige og livsfarlige. WHO beskyldes
   for pandemi-svindel.

   Der er nu hundredtusindvis af kulturfremmede i
   Danmark. Nok mindst en million. Danskerne skal
   hvert år betale over 100 milliarder kroner til deres
   huslejer, bespisning og hvad der ellers løber på af
   omkostninger.

   Det kan påvises og bevises at masseindvandringen
   har ført til høj kriminalitet. Efterhånden er knivstik,
   skyderier, vanvidskørsel, røverier, indbrud, mord
   og afbrænding af biler, butikker og huse blevet
   noget almindeligt.

   Fængslerne mangler ca. 500 betjente. Retsvæsnet
   er langt bagefter med tusindvis af sager.

   Danmark er i recession iflg. Rossmann. Pga. inflation,
   kunstig energikrise, mange nye afgifter. Og nu også
   højere ejendomsvurderinger og -skatter. Der er kaos
   i opkrævningen af ejendoms skat. Fejl i 3 af 4 sager.

   Betydelige dele af sundhedsvæsnet er kollapset.
   Til alvorlig skade for tusinder af patienter og pårørende.

   Af civilforsvaret er intet tilbage. Og krigsskibe sejler
   rundt med kanoner der er ubrugelige, nye jetjagere
   dur kun til paradeflyvning. Hæren er i en miserabel
   og helt til grin forfatning.

   Folkepensionen er blandt de ringeste i Europa, efter
   at pensionsalderen er hævet.

  2. Nicolai E

   Dig og din yderste højrefløj… du er sq da ikke helt rask i din paranoide tvangsneurose, Nuller Pølsen….

   Læg dig nu blot over i din kurv og skam dig lidt mere… trolle fjols

   1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    Hørte lidt af DRs “Genstart” i dag. Magen til
    nedladende snak om mænd, biler og hunde
    hører man heldigvis ikke hver dag. En rigtig
    giftig og indforstået rødfeministisk snak om
    hvor dumme og primitive mænd er, i mod
    sætning til de enormt kloge og avancerede
    kvinder.

    I “Kampen om historien” blev en kvinde udråbt
    til historiens største diplomatiske geni. I andre
    udsendelser fremhæves kvinder igen og igen
    på mændenes bekostning.

    Og med korte mellemrum er DR mikrofonholder
    for metoo, LGBTQ+, Normstormerne, Kvinfo, EL,
    R, SF, co2 aktivister, indvandringsbegejstrede og
    lignende. DR promoverer konstant ekstremister
    af alle slags.

    Og der er daglig hetz mod danske mænd og en evig
    jamren og klagen over at de undertrykker kvinderne.

    1. PS

     Man kan godt mærke at DR er et
     foretagende domineret af kvinder
     som næsten allesammen er fra den
     yderste verdensfrelsende røde fløj.

     Lige før var der en udsendelse om
     “kultur og konspirations teorier”.
     Al kritik af globalismen, WEF, WHO,
     “vaccinerne”, den “grønne” omstilling,
     co2- agendaen og indvandringen etc.
     blev affejet som konspirations-snik-snak.

     Alle der er skeptiske overfor
     kommunister, islamister, partier og
     medier er iflg. DR en samling uvidende tosser.

 13. Der var engang et yndigt land

  OT: Aldi har lige lukket et større antal butikker.
  Ret ærgerligt. Det skyldes måske at de aldrig
  spurgte kunderne om de havde forslag til for
  andringer eller forbedringer. Der var mange
  ting der kunne have trukket kunder til. Små
  ændringer havde været nok.

  Aldi havde fine velsmagende dybfrost middags-
  retter, 750 gram til 25 kr. De skulle blot varmes.
  Hverken Føtex, Rema, Netto, 365, Bilka, Meny
  eller Brugsen kunne konkurrere. Deres tilbud
  var 350 gram til 33 kr., og så smagte de ikke nær
  så godt. De nåede ikke Aldi til sokkeholderne
  på det punkt. I dag kan man ingen steder få
  færdige middagsretter der er ret meget bevendt.

  Føtex og mange andre butikker er blevet en sløj
  omgang de senere år. Ikke et bord eller en stol.
  Måske vil man gerne studere deres nyeste tryk
  sager/ brochurer, eller man er belæsset med
  pakker og tasker, og har brug for en stol mens
  man noterer noget eller ringer et sted hen. Og
  der kan være folk som har ondt i ryggen eller
  benene. Men der er en kynisk atmosfære i
  næsten alle butikker: køb, betal og skrup så af.
  Eller tag bankernes stærkt forringede service.
  (Den danske bank er måske værst?) Det er ved
  at være et koldt samfund. Ringer man til et
  stort firma eller en kommune, svarer en
  robot: du har nu fire valgmuligheder, derefter
  et langt træls foredrag, så endnu fire valg,
  og derpå en halv times ventetid. De må jo
  betragte deres kunder som idioter. Et par
  firmaer mine venner og bekendte og jeg
  ringede til, gik glip af pæne ordrer og mange
  penge fordi vi ikke gad finde os i deres
  stupide og uforskammede tlf-betjening. De
  tror de optimerer deres overskud ved ikke
  at ansætte en tlf-dame, men nogle gange
  forregner de sig.

  I avancerede computer butikker mv. véd
  ekspedienterne ofte ingenting om varerne.
  Og f.eks. Power har brochurer hvor der
  oplyses meget lidt om varerne, eller om
  hvad forskellen egentlig er på et produkt
  til 8000 og et til16000 kr. Ingen flotte
  radioer eller stereo-anlæg, så skal man
  til Tyskland eller Schweitz.

  Lige en sidste ting: udvalget af varer er
  blevet mindre/ ringere. Virkelig gode ting
  forsvinder tit. Og så er der bagerbutikkerne,
  politikerne har fået dem næsten alle slået
  ihjel.

  1. PS

   PS: Danskernes leveomkostninger er nu
   Europas højeste, bortset fra Norge. Men
   i forhold til Tyskland, Spanien, Tjekkiet,
   Frankrig og England osv. ligger vi ca. 50%
   højere, når priser og huslejer regnes sam
   men. Hvor de andre skal af med 100.000
   kr., (omregnet), skal vi betaler 150.000 kr.
   for det samme.

   Og lige nu har S, M og V regeringen travlt
   med at gøre alting dyrere.

   1. Piotr

    @ PS.
    85% af danskernes indkomst, af dem der i arbejde, går til at have en bolig, få lidt mad, transport, lidt nyt tøj og ikke MINDST skatter & afgifter!

    Så er der 15% tilbage til tant & fjas, biografen, lidt ferie.
    Iflg. EU er danskerne de borgere i EU med det laveste privatforbrug-.

    At der ikke er mere end 15%, skyldtes verdens højeste skatter & afgifter.
    Alt hvad danskerne foretager sig er belagt mere skatter & afgifter.
    Dette skattesystem er perfektioneret af det evigt socialistiske regime der hersker på vore breddegrader.
    Det er så omfattende, at der ikke er en kæft der fatter hvad det går ud på, ud over at konfiskerer borgene penge. Ex: skat på fast ejendom & grundskyld!

    Den arrogante, dybt uanstændigt, uforskammede Jesper Buus skider på det hele, fordi nu har han fået Mit ID, så han kan hente alle de penge på borgenes konti han vil!

    P.

    1. Alle de gamle partier er utroværdige

     Ja, hvis vi havde haft ordentlige
     og fornuftige politikere, havde vi
     ikke behøvet at arbejde for staten
     mandag, tirsdag, onsdag og en del
     af torsdagen, inden noget af lønnen
     begynder at gå til ens eget forbrug.

     Halvdelen af hvad vi betaler i skat,
     moms, afgifter, bøder og gebyrer går
     iøvrigt til formål som ikke er til fordel
     for skatteyderne/ danskerne.

     F.eks. går ca. 600 milliarder kr.
     pr. år til indvandring, co2 vanvid,
     pengepakker til fjerne lande, luksus-
     projekter, betonbureaukrati, gyldne
     håndtryk og diverse ideologisk hysteri.

     Det er forklaringen på de spareøvelser
     og nedskæringer der hagler ned over
     alle i by og på land. For de 600 milliarder
     er end ikke nok, med de ambitiøse planer
     Chrborg har for klima- og verdensredning
     og flere goder til den politiske “elite”.

     1. Blot en bemærkning

      Inden man kommer i gang med at
      betale sin husleje, maden, transport,
      tøj og reparationer mv., har mange
      betalt ca. 80% i skat, når momsen
      og boligskatten regnes med.

      Målt på middelklassens privatforbrug
      er danskerne nu det fattigste folk i
      Europa.

  2. Niels Poulsen

   Sensationelle afsløringer! Der er flere meget troværdige videoer i omløb på nettet, som fortæller, at det er Klaus Schwab, som står bag lukningerne af de danske Aldi-butikker. “Ich habe dem norske discount butikken gelukken,” som han siger i et interview med Wilhelm Tell på World Economic Forum møde i 1864, da han var en ung mand på 105 år. Han fortæller endvidere, at dybfrosne færdigretter fremover vil blive erstattet med poser med tørrede ørentvister. Man vil heller ikke kunne få udbetalt sin folkepension, med mindre man får 13 stik af Pfizers covid19-vaccine af en muslimsk sygeplejerske. Det er den sørgelige fremtid for danske pensionister på den yderste højrefløj.

   1. Tennis-spilleren

    Niels Poulsen er hvad Lenin kaldte
    “en nyttig idiot”. Alt hvad NP oplever,
    læser eller hører om, gøres til pjat, løgn,
    vås og plidder-pladder. Problemet er
    dog ikke NP, men at der er så mange
    andre enfoldige og tåbelige naivister
    af samme slags.

    Som stemmer på
    partier som altid har snydt og altid
    vil snyde danskerne. Partier som
    snart tager fat på en række “reformer”
    der vil smadre Danmark til ukendelighed.

 14. Prins Valiant fra Thule

  200.000 tons af den jord der skrider afsted
  mod en å og lille by, viser sig at være social-
  demokratiets opgravede mink. EB net skriver
  om den pinlige sag.

  1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

   Det ser ud som om helvedes afgrunde er
   ved at åbne sig under Europa. Og måske USA
   og hele verden. Se hvad nettet fortæller om
   krig, oprustning, atombomber, digitalisering
   og djævelske planer.

   Politikere i mange store bygninger og byer
   vælter sig i vanvittige projekter. Nogle af dem
   går ud på at afskaffe ytringsfriheden, privat
   livet og demokratierne. Man vil også gerne
   genindføre slaveriet eller udrydde størstedelen
   af landenes befolkninger. Man bygger på gamle
   kommunistiske og nazistiske planer som man
   har moderniseret.

   Overflytningen af det halve Afrika til Europa er
   et af projekterne. Co2 kampagnen er et andet.
   Falske pandemier et tredje. Nye penge et fjerde.
   Total censur og en komplet løgneverden et femte.
   Nedlukning af nationerne og velfærdsstaterne et
   sjette. LGBTQ+ tvang et syvende.

   Men for de uvidende og godtroende ligner politik
   stadig noget med bygge op til en bedre, tryggere
   og endnu mere idyllisk fremtid fyldt med velfærd

   Snaphanen, Hodja og Youtube har aktuelle artikler.

   1. Niels Poulsen

    “Man vil også gerne genindføre slaveriet eller udrydde størstedelen af landenes befolkninger. Man bygger på gamle kommunistiske og nazistiske planer som man har moderniseret. Overflytningen af det halve Afrika til Europa er et af projekterne.”

    En hemmeligholdt rapport fra WEF konkluderer, at befolkningsudskiftningen ikke mere er nødvendig. En bivirkning ved det biologiske våben covid19-vaccinerne er, at hvide mennesker udvikler negroide træk og sort hud. Det kan være grunden til, at den yderste højrefløj ved folketællinger i supermarkeder med frosne færdigretter anslår antallet af afrikanere i Danmark til at være omkring en million.

    Kommunisten, nazisten og islamisten Klaus Schwabs korte kommentar er: “Sehr gut, Pfizer und Moderna.”

    Der kan dog være undtagelser fra den hvide races degeneration til sort. Den forhenværende, siddende og kommende amerikanske præsident (havde det ikke været for demokraternes valgsnyd og storm på Kongressen) som praler med at være fuldt vaccineret har udviklet orange hud og hentehår. Det er en ny menneskerace: Homo Trumpiens. Så måske er der håb for de hvide på den den yderste højrefløj. Måske bliver de orange?

    1. Niels Poulsen

     Som kommunisten og grundlæggeren af slaveriet i Amerika, demokraten Abraham Lincoln, ifølge et meme på nettet har udtalt: Med vrøvl skal vrøvl bekæmpes.

     USA og Nato begyndte krigen i Ukraine. Nazisten og kommunisten Joseph Biden vil erobre og underlægge sig det demokratiske Rusland og dræbe humanisten Putin. EU vil udslette EU’s befolkninger. Lars Fadøl er muslim. Vaccinerne er et biologisk våben rettet mod den hvide befolkning. Naturvidenskaben er humbug. Klimaforskerne er kommunister/nazister/muslimer (og kommunister). Elbiler kører på benzin, ligesom vindmøller. De mange skybrud og det hævede grundvandsniveau, som ødelægger danskernes boliger, skyldes ikke de menneskabte klimaforandringer, men feminister og feminiserede mænd. Kvinder stå bag Den Dybe Stat.

     Fortsættelse følger …

     1. Privatdetektiven

      NP er en radikal ordjonglør som
      har udviklet argumenter der kan
      nedlægge og likvidere enhver form
      sund fornuft, samtidig med at alt
      vendes på hovedet. Hans barnlige
      fantasier og hans primitive pludren
      fører til argumenter der er som
      stammer de fra visdommens kilde
      eller en supercomputer. Eksempler:
      Trumps frisure beviser at han er
      fascist. El-biler kører på benzin.
      Co2, solen, klimaet og oceanerne er
      menneskeskabte. Aamunds artikler
      er det rene vrøvl, for det danske for
      svar er verdens stærkeste. EL og R
      har bevist at Danmark mishandler
      og diskriminerer alle asylanter fra
      dag 1. Marx er Einstein, og Einstein
      er Marx. Men pga. stavefejl i nogle
      aviser blev der byttet om på navnene.

      Vi kan lige så godt indrømme det: NP
      er 100 gange klogere end os, og vi er
      komplet til grin og sat til vægs, når
      han kører frem med sine fantastiske
      argumenter og analyser.

     2. Niels Poulsen

      Jeg er meget enig med privatdetektiven i, at nazisten og feministen Einstein med den specielle relativitetsteori modsagde CO2-vampyrernes falsum om de menneskeskabte klimaforandringer. Einsteins frisure er er i lighed med Trumps lidt underlig, og det tyder på, at Trump er Einsteins søn, og at den orange race er hvid og dansk. Palæstinenserne (nazisterne) og FN (nazisterne) kan bare vente sig. Tusindvis af døde palæstinensiske børn er en smuk fortsættelse på holocaust. Det mener den yderste højrefløj, og det står på nettet, og derfor er det sandt.

    2. Niels Poulsen

     Bare for at slå det fast med syvtommersøm. Det står på nettet, og derfor er det sandt. Det er det iranske præstestyre, som i ly af natten har opført vindmøllerne i Danmark. Det er potemkinkulisser. De drejer slet ikke rundt ved hjælp af vindkraft. De kører rundt ved hjælp af benzindrevne motorer. Det står på nettet, og derfor er det sandt.

     Klaus Schwab er bror til Joseph (Stalin) Biden og far til den pædofile Lars Fadøl og farfar til muslimen Greta Thunfisk. Det står på nettet, og er derfor sandt.

     Kvinder, og især Feminister er en underrace af mænd på den yderste højrefløj, som køber frosne færdigretter i discount supermarkeder, mens de optæller millioner af arabere og afrikanere. Muslimerne er nu i overtal i Danmark takket være vampyrerne på diktaturet Christiansborg.

     Det står på nettet, og derfor er det sandt.

     1. De tre musketerer

      GUMMI-CELLE FORSLAG:

      Hvad med at vi læsere af Aamund
      samler ind til en privat gummicelle
      til NP…?

      I sin omtågede tilstand falder han
      let og kan slå hovedet mod noget
      hårdt. Det vil jo være synd. Desuden
      er de få brikker han har at flytte med,
      i uorden. Det vil ikke være godt for
      ham eller os, hvis det ender med vild
      uorden.

     2. Niels Poulsen

      Du misforstår. Jeg støtter 100 procent din kamp mod kvinder og muslimer.

      Klaus Schwab er nazist. Joseph Biden er iraner og terrorist. Vindmøllerne er benzindrevet. Korsørmanden viser vejen for hvide pensionister som dig. Kør ind kvinderne med jeres benzindrevne biler, læg dem i strips og voldtag dem. Hitler elsker dig.

      Det står på nettet, og derfor er det sandt.

 15. Wiens redning skete 1683

  Mange højere læreanstalter og universiteter
  i Vesten er blevet til ulækre sumpe af økonomisk
  politisk og moralsk korruption og forfald, skriver
  Hodja i en omtale af den woke og røde kultur der
  er trængt ind i undervisningen, i takt med at woke
  grupper har infiltreret skolerne. Nogle steder er
  eksamensbeviserne nærmest værdiløse. De
  siger intet om indehaverens kunnen. At være
  woke og rød kan være nok til at bestå. Penge
  kan også give højere karakterer. Læs selv.

  1. Niels Poulsen

   Jeg er meget enig med Wien, som modstod angrebet fra det woke kommunistiske og feministiske islam. Akademikere er kommunister/nazister/muslimer etc. og en trussel mod den danske underklasse på den yderste højrefløj. De ønsker at udrydde de hvide pensionister, som køber frosne færdigretter i discount supermarkederne. Mange af akademikerne/vampyrerne er kvinder=feminister, som er en underrace af mændene på den yderste højrefløj. Kvinderne står bag metoo, den dybe stat og vindmøllerne og solcelleparkerne, som er potemkinkulisser og benzindrevne. Klaus Schwab er i virkeligheden en kvinde=kommunist=fascist=vampyr etc. Det står på nettet, og derfor er det sandt.

   Korsørmanden stemmer på Trump og Putin, og alle sande nationalister bør følge dette pragteksemplar af en humanist fra den yderste højre højrefløj.

   De vil os det godt, den yderste højrefløj. De vil deportere alle fejlfarverne til deres shitholes af muslimske lande. Den hvide race (undtagen de 99,99 procent kvinder og feminiserede mænd) har ret. Sieg Heil. Det står på nettet, og derfor er det sandt.

   1. Blot en bemærkning

    Nu er NP så gået over til crazy-komik
    og koncentreret pjat. Men som klovn i et
    omrejsende børnecirkus for 3-5 årige vil
    han nok kunne få større succés end her.

    1. Træt

     En ting har Nulrer Pølsen da fået rigtigt fat i, alle “fejlfarverne” skal sendes hjem til deres muslimske og/eller afrikanske shitholes, og deres danske sympatisører, som ham selv, skal sendes med dem, så de ikke kommer til at savne dem.
     Alle de vacciner, som VI ikke vil have, skal ikke gå til spilde, så de skal lige have 15 doser hver på vej ud.

   2. Nicolai E

    Nu brænder det sq da fuldstændig sammen oven i Nuller Pølsens syge syge hjeneskal hvori der ikke er nogen højre hjernehalvdel men kun venstre venstre…
    og nej, du er ikke engang sjov selvom du nok selv tror det, du er kun og udelukkende stupid perfid og intet mere…

    Kan Nuller Pølsen så lægge sig over i sin kurv og skamme sig… vuf

 16. Gud bevare Danmark

  PÅ SELVMORDSMISSION TIL RØDEHAVET

  S, M og V vil nu sende en fregat ned til Houti
  landet Yemen, med 175 mand ombord. Skibet
  er uden midler til at forsvare sig med. Kanonen
  virker ikke, radaren advarer ikke om fjendtlige
  raketter, der er intet luftforsvar, skibet er uden
  pansring. Det er en sejlende potemkin-kulisse.
  Kun uvidende danske vælgere lader sig narre
  af dette kostbare fup-nummer. Hvad med de
  175 danskere hvis skibet sænkes?

  Hos Hodja en artikel om den woke galskab i USA.

  Hos Snaphanen en video om at politikerne i
  EU, København og Stockholm er ved at lægge
  op til en fremtid så skør, ond og uhyggelig, at
  man skal tilbage til 2. verdenskrigs værste vanvid
  i Tyskland og Rusland for at finde noget lignende.

  Sidste nye er endnu et sammenbrud i
  sundhedsvæsnet. Iflg. Berlingske er tusinder
  af patienter i så dyb krise, at det svarer til
  skandalerne under “pandemi”restriktionerne,
  hvor der var kaos på mange hospitaler. Mette
  har været en drønende fiasko som bestyrer
  af folkesundheden.

  1. Gud bevare Danmark

   Hvor upålidelige, selvoptagede,
   løgnagtige, lunefulde og småskøre en del
   politikere er, demonstreres med korte
   mellemrum. Hyklere og veltalende leve
   brøds politikere er der ingen mangel på.
   DF-Tullesen, Pia K, Lars Ulykke, Ida Auken,
   Pernille Weiss og Pernille Vermund er eksempler.

   P. Vermund var endda så gemén at hun gav sit
   eget parti et stort spark i ryggen, da hun søgte
   nye græsgange hos van Opslagh der går ind for
   at kokain skal frigives og dermed bruges af flere.

   1. Gud bevare Danmark

    Det er utroligt at der stadig er nogle
    der har tillid til vores såkaldte demokrati,
    efter at det er blevet skamredet, misbrugt
    og fjernstyret i årevis. Politikernes kvalitet
    er efterhånden utrolig lav. Er der een eneste
    ærlig, fornuftig og ikke-korrupt politiker tilbage
    i FT? Ingen af dem beskriver situationen som
    den er. Kun forblommet snak, tomme løfter
    og syge skandaler kommer ud fra Borgen.

    Messerschmidt tør ikke sige at indvandringen
    er en katastrofe, at sundhedsvæsnet er ved at
    bryde sammen, at klima- og co2 propagandaen
    drives af særinteresser, at “pandemien” er et
    fupnummer fra WHOs side.

    Og det er det samme med de øvrige politikere.
    Ingen af dem forsvarer danskernes liv og fremtid.

    At være vælgerbedrager er blevet anerkendt som
    et hæderligt erhverv, og det er godt betalt. De
    179 er stort set enige om at det er OK, og vores
    medier understøtter som regel bedragerne.

    I dag er der dog en undtagelse. EB net kritiserer
    skarpt regeringen for at sende 175 sømænd ned
    til det røde hav med en fregat der er i miserabel
    stand. Tror Mette, Lars og Troels at de kan narre
    USA? Amerikanerne véd da godt at fregatten er
    komplet værdiløs når den end ikke kan forsvare
    sig selv.

    Men det er måske kun vælgerne der skal narres?
    Til at tro at S, M, V er handlekraftige og kloge partier?

 17. Henrik Pedersen

  Til forsvar for en udskældt milliardær i vort hjemlige Davos.

  Senest har den socialdemokratiske miljøminister Magnus Heuniche, den socialdemokratiske justitsminister Peter Hummelgaard og moderaternes kulturminister Jacob Engel-Schmidt gennemheglet en dansk milliardær, som uforvarende er blevet indblandet i en potentiel miljøkatastrofe.

  Ved uden belæg fra vore domstole optræder de, som de fascister de er, i en dybt kritisabel udskamning af en dansk enkeltborger. Skam over dem.

  Som uforvarende borger herude på heden og helt uden tilknytning til personer og hændelser i forbindelse med den potentielle miljøkatastrofe har jeg søgt efter kendsgerninger mht. Nordic Waste A/S.

  31/8 2018: Nordic Waste A/S (dengang Danish Stevedore Holding A/S) får miljøgodkendelse af Randers Kommune til “Jordtip til opfyldning af 7.200.000 m3 tidligere lergrav med ren og lettere forurenet jord”.

  “Randers Kommune har foretaget en VVM-screening af den fremsendte efterbehandlingen ikke vil påvirke miljøet væsentligt, ikke afviger den oprindelige VVM redegørelse for lergraven og derfor ikke er omfattet af bestemmelserne om VVM-pligt efter § 3 stk. 2 i Bekendtgørelse nr. 448 af 10/05/2017 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning.”

  5/2 2019: yderligere miljøgodkendelse til oplagring af forurenet jord fra Randers Kommune.

  5/2 2021: yderligere miljøgodkendelse til oplagring af forurenet jord fra Randers Kommune.

  2018: Nordic Waste A/S etableres. Milliardæren har intet at gøre med virksomheden.

  16/8 2021: milliardæren køber 49 procent af DSH Recycling og Nordic Waste A/S.

  1/10 2022: milliardæren køber resten af aktierne i Nordic Waste A/S.

  Min kommentar: milliardæren havde hidtil med succes drevet bunkervirksomhed, men blev taget i kriminelt salg af brændstof til Rusland i forbindelse med landets støtte til Assad regimet.

  Jeg formoder, at milliardærens firma efterfølgende så en lukrativ og miljørigtig investering i tand med tidens tegn i jordbehandlingsvirksomheden Nordic Waste A/S.

  Milliardæren har først siden 1/10 2022 haft 100 % indflydelse på Nordic Waste A/S.

  I min optik har Randers Kommune med deres miljøgodkendelse af 31/8 2018 og efterfølgende godkendelser det fulde ansvar for miljøkatastrofen.

  Det er grimt at være vidne til vore folkevalgte ministres udskamning af en enkelt borger. I min optik bunder det i misundelse.

  1. Vimmerby

   Ja, det har været en klam forestilling. Hvis affald er det og hvordan er stedet godkendt ?

 18. Nicolai E

  OT… denne kommentar hører egentlig til under “USA – EN SYG NATION GÅR TIL VALG”

  Mon ikke denne artikel burde kunne kvalificere sig som en eventuel ekstrem eksplosiv smadrebombe af en nyhed… Professor og valgekspert J. Alex Halderman hacker en Dominion valgmaskine i en retssal foran en dommer…:

  https://www.thegatewaypundit.com/2024/01/breaking-professor-election-expert-j-halderman-hacks-dominion/

  1. Blot en bemærkning

   Ja, der blev svindlet ved valget, ingen tvivl om det.

   Iøvrigt god idé at læse den foregående artikel om
   en syg nation. Se også de sylespidse kommentarer.

  2. Niels O

   “Overall, we rate The Gateway Pundit Questionable based on extreme right-wing bias, promotion of conspiracies, and numerous instances of publishing false (fake) news.”

   mediabiasfactcheck.com/the-gateway-pundit/

   1. Nicolai E

    Ha ha hah… ja man VIDSTE bare at Nuller Nul vil komme på banen med sit sædvanlige ævl…

    “Overall, we rate Nuller Nul Questionable based on being an extreme klaphat with the biggest ører and the grimmest tænder”

    nullernulbiasfactcheck.com/the-extreme-klaphat/

    1. Niels O

     Nå, jeg var ikke klar over, at Nicolai E var endnu en af Træts mange primitive personangribende profiler.

     Så må jeg igen-igen blokere for et brugernavn, der forsøger at sende mig et “svar”.

     1. Blot en bemærkning

      Træt og Nicolai E er to forskellige
      personer. Det viser deres vidt
      forskellige skrivestil og ordvalg.

     2. Træt

      Du kan ikke blokere en skid her, Niels Nul.
      Det samme forskruede svar, som du gav igen og igen på 180Grader.
      Du kan vælge at ignorere og undlade at svare, men teksten vil stå for dine øjne alligevel.

 19. Christianborgs politik er ved at være en en almindelig dødsårsag

  DET SER SORT UD FOR
  EUROPÆERNE OG DANSKERNE

  Der er nu nogle meget dystre spådomme
  om fremtiden mange steder på nettet.
  Snaphanen skriver om at for Europa er
  løbet ved at være kørt. Med EUs og Berlins
  politik vil alt snart være tabt. Hodjas blog
  og youtube har også barske oplysninger
  om Vestens forfald og stadig stejlere nedtur.

 20. Karl Martell

  Vi møder hele tiden argumentet, at globaliseringen har betydet et økonomisk løft for os, ja for hele Europa og såmænd verden, men hvad er et økonomisk løft værd, hvis vi mister vores identitet, hvis vi kan se, at det land vi har bygget op og arbejdet, måske ligefrem kæmpet for, overlades til nogle andre end os. Hvis vores land ikke befolkes af vores efterkommere, men af folk som dybest set foragter os, og som er tilrejste. Ikke for at søge beskyttelse, men for at erobre, for at tage over! Det er faktisk, der vi er, selvom den definerende klasse vil benægte det hårdhændet, og udspyede deres forbandelser over nationalkonservative stemmer, kalde dem Nazister og Fascister og det der er værre.
  De benægter den store udskiftning, til trods for at enhver med øjne i hovedet kan se, at det sker. De benægter det fordi, hvis de indrømmer det, så falder hele deres projekt til jorden, alle deres argumenter falder sammen som et korthus!
  Det helt centrale spørgsmål, hvorfor skal vi arbejde hårdt for at overlade et samfund til folk som hader os? Det bliver meget hurtigt et samfund, hvor man er sig selv nærmest. Velfærdsstatens sammenbrud anes allerede. Den kan simpelthen ikke opretholdes når dens vinger udbredes til at gælde store dele af mellemøsten og Afrika.
  Nok forsøger den bestemmende klasse at dække over det voldsomme misbrug af velfærdsstaten, som finder sted, men det kan ikke lykkes i længden. Du kan snyde folk en tid, men du kan ikke snyde alle hele tiden.

  1. Hvor er vi på vej hen?

   De almindelige danskeres økonomi har ikke
   fået et løft de sidste 5-10 år, for skattetrykket er
   vokset, og vi har haft inflation. Deres levestandard
   og livskvalitet er generelt sunket betydeligt, og nu
   er katastrofale forringelser på vej. Politik som kan
   gøre folk fattige, syge, invalidere eller dræbe dem.

   Hos Snaphanen vurderes det at de typiske vælgere
   kan snydes længe nok til at europæerne kan nå at
   blive smidt ud over kanten, inden de opdager hvor
   slemt det står til.

   Efter flere årtier har over halvdelen af danskerne
   stadig ikke forstået at Titanic-Danmark er sprunget
   læk og risikerer at synke. De fleste har heller ikke
   observeret at Chrborg og DR tager pis på dem året rundt.

   I hele Vesten synes en uhyggelig galskab og ondskab
   at være sluppet løs på befolkningerne. Læs selv om
   hvad der foregår af idioti i Tyskland, Frankrig, England,
   Norge, Sverige, USA og Canada mv.

   Rossmann har artikler om hvordan Danmark er i
   tilbagegang. (Hodja og 24nyt.dk)

  2. Niels O

   Kimen til velfærdsstatens kollaps har været indbygget lige fra starten. Nu er der gået et par generationer efter, at man dengang stadig forstod, at man skulle kunne klare sig selv. Og kun i yderste nødstilfælde skulle hjælpes af staten.

   Nu anser de fleste det som et medfødt krav, at staten skal supporte enhver fra vugge til grav, hvis bare man har en nedgroet tånegl, ryger og drikker og ikke motionerer. Herefter skal de, der tjener (mange) penge betale mere og mere i (misundelses)skat for at kunne finansiere alt dette.

   Dette har fået sådan en som mig til efterhånden for længe siden at beslutte at arbejde så lidt som muligt, så jeg lige kan klare mig, da jeg nægter at betale særlig meget skat til den mere og mere forslugne statskasse. Nu har jeg heller ikke et så stort behov for store huse, mange rejser og hurtige øser. Så det er jo heldigt.

   Velfærdsstaten er jo samtidig en giga magnet for resten af verden, især efterhånden hvor verden teknologisk bliver mindre og mindre.

   Den muslimske andel af Danmark er på 300.000. Lig 5% af befolkningen. Ikke hysterisk mange. Jeg ved ikke, hvor en stor en andel af dem, der er på overførsel.

   Under alle omstændigheder er det de etniske danskere, der står for langt den største andel af overførslerne. Så det er danskerne, der bør opdrage sig selv og deres børn til igen at være selvstændige individer som i fortiden og droppe de mange krav til Velfærsstaten (TM). Det gælder også de, der bærer franske navne som Martell.

   Men jeg ved godt, at det er nemmere at skyde skylden på “de fremmede”.

   1. Tennis-spilleren

    Som enhver selv kan se, så vrimler gader,
    veje, butikker, skoler, torve, hospitaler,
    kommuner, socialkontorer og mange andre steder
    med arabere og afrikanere. Det med kun 300.000
    er fup. Der er nærmere en million. Og udgifterne
    til deres gratis boliger, bespisning osv. er over 100
    milliarder kr. om året.

    Niels O tror naivt, lige som Niels Poulsen, at officielle
    tal altid er den rene skære sandhed.

 21. Karl Martell

  De officielle tal for indvandere fra 3. Verden er i bedste fald bare de officielle.
  I virkelighedens verden er der mange måder man, som indvandre kan blive medregnet som dansker. Hvis Fatima som har erhvervet dansk indfødsret, uden at kunne andet end sporadisk dansk og kun at have arbejdet lidt mere end ingenting, bliver gift med fætter Ali fra et sted i mellemøsten, og som ikke kan et ord dansk. De får så lille Muhammed, der aldrig lærer andet end araber dansk, men lille Muhammed er så pærerdansk, helt på linje med os andre, som har været i land siden Christian den 4’s tid. På den måde forfalske statistikkerne, og på den måde bliver vi narret til at tro på de officielle tal, som ethvert selvstændigt tænkende menneske, kan se er forkerte! Men de er officielle!

  1. Karl Martell

   Ups. Der var vist lidt sproglige fejl beklager.

   1. Niels O

    Det er ok. Det kan også ske for franskmænd.

  2. Niels O

   Jamen, så længe du kan dokumentere, at dette er tilfældet, skal du da bare gøre det. Så skal jeg nok rette tallene til f.eks. 310.000 eller 350.000. Jeg ved ikke, hvor mange gange, jeg har bedt om dokumentation. Ellers er det bare den sædvanlige nationalistiske fantasi.

   Men jeg siger stadig, at det er de dovne etniske misbrugsdanskere Brian, Benny og Sonja, der koster langt langt det meste i Velfærdsdanmark. Og jeg gider ikke være med til at finansiere deres misbrug.

   Hvis du vil have færre muslimer, må vi enten lukke landet – med de andre økonomiske og kulturelle konsekvenser, det vil få – eller skrue hårdt ned for velfærden, så magnetismen på omverden bliver mindre. Men det går så også ud over kontanthjælpen til Bænkefolket.

  3. Træt

   Fatima skal være født i Danmark, ellers er det korrekt. Men det bliver hun jo ikke dansker af, idet hun jo ikke har danske forfædre.

   1. Sandhed er bedre end løgn

    Fatima behøver ikke være født i Danmark,
    det er nok at man har modtaget et af de
    statsborgerskaber der kastes i grams i
    titusindvis.

    Niels O kræver dokumentation for det
    som er indlysende, åbenbart og soleklart.
    Deri adskiller han sig ikke fra NP. NO er
    en pladderhumanist som ønsker meget
    mere indvandring.

 22. Niels Poulsen

  Højere oppe i tråden tænkte jeg: Latterliggør konspirationsteoretikerne på den yderste højrefløj. Lad dem smage deres egen medicin. Med vrøvl skal vrøvl bekæmpes. Oversvøm kommentatorsporet med vilde konspirationsteorier, så der går inflation i konspirationsteorierne. Men ak, lige meget hjalp det. Den yderste højrefløj fortsætter med at spamme kommentarsporet med konspirationsteorier og misinformation. Det påstås nu igen-igen, at der er mindst 1 million muslimer i Danmark. Det er bare et tal, man hiver ud af den blå luft, samtidig med at man forsøger at mistænkeliggøre de danske myndigheder, i dette tilfælde Danmarks Statistik og forskeren, som har opgjort tallet til 300.000.

  Man gør sig slet ikke klar over, hvor mange 1 million mennesker er. Jeg har før opgjort det til, at det svarer til indbyggerantallet i de 9 største provinsbyer i Danmark.

  Denne gang vil jeg visualisere antallet ved hjælp af indbyggerantallet af i Danmarks kommuner. Her er indbyggerantallet i de største kommuner i Danmark (frataget Københavns Kommune) pr. 2023:

  Aarhus – 361.544
  Aalborg – 222.571
  Odense – 207.762
  Vejle – 120.949
  Esbjerg – 115.758

  Kilde:

  https://da.wikipedia.org/wiki/Kommuner_i_Danmark_efter_indbyggertal

  Det er i alt 1.028.584 indbyggere.

  At påstå, at der er mindst 1 million muslimer i Danmark, svarer altså til, at samtlige indbyggere i disse fem kommuner skulle være muslimer! Enhver normal begavet person kan indse, at det ikke kan passe.

  Tænk bl.a. på menneskemængderne, som netop har fejret Kongens indsættelse i København og Aarhus. Majoriteten var hvide. Men der var heldigvis også en minoritet af alle mulige andre hudfarver.

  Hvor må det i øvrigt være en bet for den yderste højrefløj at overvære festivitassen ved Kongens indsættelse. Kongeparret favner det mangfoldige Danmark: alle etniciteter og politiske ståsteder. Vi er med Kongens ord alle forbundne med vores medmennesker og naturen. Kongeparret er foregangsmænd for integration, antimobning og den grønne omstilling.

  Der var eksempelvis en imam med i kirken i Aarhus, og uden for flagede danskerne med Dannebrog side om side med det palæstinensiske flag, i fred og fredsommelighed i grel modsætning til vores krigshærgede omverden. Danmark er et dejligt land.

  Kun de sure gamle mænd på den yderste højrefløj står uden for fejringen. Lad dem aldrig splitte os danskere med deres hadtale mod indvandrere og udpegning af syndebukke.

  Vi stiller nu om til den psykisk syge person med de tusind falske navne. Mon han hedder “Ole Jensen”, “Tennisspilleren” eller “Wien etc.” denne gang?

  1. Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil

   Hvornår går det op for vælgerne?

 23. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

  Det er temmelig klart at NP er en lobbyist
  eller agent fra godhedsindustrien eller en
  radikaliseret rødradikal gruppe. Evt. kan
  han også være en slags 5. kolonne net-trold
  der bare finder det morsomt at være på
  tværs som lystløgner og Rasmus Modsat.

  At NP går ind for endnu mere masseindvandring
  skinner tydeligt igennem. Hvis man evt. lader
  sig forvirre af hans mange postulater, kan man
  hente masser af modgift hos Hodja, Snaphanen,
  Den korte avis, 24nyt, youtube og “X”.

  Netáviser der afslører frygtelige former for
  politik, idioti, terror, kriminalitet, tyranni og svindel.

  Som Nicolai E skriver: NP er en stupid, perfid nar
  og klaphat med en paranoid tvangsneurose. Nu
  er Nicolai nok ikke psykiater, men det lyder som et godt gæt.

  (Hvis NP gik en tur i gaderne i Kbhvn, Odense, Århus,
  Ålborg eller andre byer, ville han med egne øjne kunne
  se at mange steder er oversvømmet med “berigere”.
  Eller er NP blind?)

  1. PS

   PS: Det tal eller statistik-trick NP forsøger
   sig med, er noget billigt nonsens, eftersom
   million-hærskaren af indvandrere ikke er
   koncentreret i de fem byer, men er blevet
   spredt ud over hele landet. Især efter at
   Lars Ulykke fik sat gang i nedrivningerne
   af boligblokke og rækkehuse. Tusinder af
   udmærkede boliger er blevet ødelagt.

  2. Niels Poulsen

   Du er fuld af had mod dine medmennesker. Lyt nu til Danmarks nye konge og dronnings omfavnende ord om forbundethed og forpligtelse på integration, antimobning og den grønne omstilling. Så kan du, selvom du tilhører den yderste højrefløj, måske med tiden ligesom den muslimske minoritet blive dansk?

   1. Privatdetektiven

    Det mest sandsynlige er at Niels Poulsen
    er fyldt med foragt for eller had til danskerne,
    og at han ønsker Danmark overtaget af kultur
    fremmede. Han mener at folk der er uenige
    med ham er psykisk syge eller nazister og
    racister. Det har han givet udtryk for mange gange.

    At det kan være ham selv der lider af
    vrangforestillinger, eller som har ladet sig
    korrumpere, vil han aldrig forstå eller indrømme.

    Men at han er hvad Lenin kaldte “en nyttig idiot”
    er ret sikkert.

    1. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

     GROV BØRNEMISHANDLING OG SVINDEL

     Staten har en lang karriere som
     børnemishandler bag sig.

     Sidste nye sag handler om adopterede
     børn fra fjerne lande. Sagen handler bl.a.
     om kidnappede børn, falske attester, løgne,
     korruption, breve der blev ignoreret, børn
     der blev tvangsdeporteret, forældre som
     blev frarøvet deres børn, danske myndigheder
     som svigtede, børnehjem som blev drevet af gangstere.

     Nu vil socialminister Pernille R-Theil fra S
     vistnok have en historisk undersøgelse af sagen.
     Dem har der allerede været fire af i andre sager.
     De førte ikke til noget. Man kom ikke ud af stedet.
     Andre partier kræver en tilbundsgående undersøgelse.

     (Rettet udgave, da der opstod tekniske
     problemer med styresystemet)

   2. Træt

    Langt de fleste muslimer og negre er ikke medborgere, de er medborgere.
    Hvad der er godt for dem, er skidt for danskerne

 24. Niels Poulsen

  Jeg vil blot gøre opmærksom på, at Karl Martell (686-741) er en historisk person, hersker over det frankiske rige og kendt for at have dræbt 350.000 muslimer ved slaget ved Poitiers. Det er 50.000 flere muslimer, end der er muslimer i Danmark i dag. Det er nok ikke lige ham, man kan have en seriøs diskussion om nutidens immigrationsproblemer. Det er blot en tanke.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Slaget_ved_Poitiers

  1. PS

   PS: Husk at når nogen lægger links op, kan
   det være en fælde. Det er bedre selv at finde
   frem til de ønskede oplysninger.

   1. Niels Poulsen

    Det er rigtigt. Hvis man klikker på mine links, bliver man registreret som antimyndighedsekstremist hos PET og FE. En tidlig morgen bliver der banket på ens dør. Man bliver lagt i håndjern og ens computerudstyr bliver beslaglagt. Så pas på, enfoldige tastaturkrigere på den yderste højrefløj.

    1. Privatdetektiven

     Nå, NP er trods alt blevet klar
     over at vores demokrati kan halte
     en hel del, hvis nogen siger eller
     skriver noget der er politisk ukorrekt
     set gennem tykke røde brilleglas.
     Udskejelser som har ramt flere
     dansksindede personer, Glistrup,
     Ninn Hansen, Raashou og en dansk
     journalist som havde fået Cavling-prisen.
     Og så har der været mærkelige angreb
     på en FE-chef og en tidligere forsvarsminister.

  2. Karl Martell

   Karl Martell var kristenhedens frelser, han slog en muslimsk
   invasionshær, som havde invaderet Frankrig fra Al Andalus, der dengang var erobret af muslimerne.

   1. Blot en bemærkning

    Rigtigt, der var tale om at franskmændene
    forsvarede sig mod invaderende islamister
    der havde terroriseret franske byer og
    landområder. Men NP forvrænger alt.
    Måske han er konvertit? De er tit meget
    ekstreme.

 25. Træt

  Der vil de næste mange år aldrig blive flere end 300.000 muslimer i Danmark, lige indtil den dag, hvor man må indrømme at antallet er steget til 900.000, når løgnen bliver for tyk.
  Længe stod antallet fast på under 100.000.
  En specialkørsel på Danmarks Statistik, hvor alle “danskere” uden i det mindste en dansk forfader, blev fundet og sammenlignet med kriminalregistret, ville vise hvor stor glæde vi har haft af sociomigranterne

  1. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

   GROV BØRNEMISHANDLING OG SVINDEL

   Staten har en lang karriere som
   børnemishandler bag sig.

   Sidste nye sag handler om adopterede
   børn fra fjerne lande. Sagen handler bl.a.
   om kidnappede børn, falske attester, løgne,
   korruption, breve der blev ignoreret, børn
   der blev tvangsdeporteret, forældre som
   blev frarøvet deres børn, danske myndigheder
   som svigtede, børnehjem som blev drevet af gangstere.

   Nu vil socialministeren vistnok have en historisk
   undersøgelse af sagen. Dem har der allerede
   været fire af i andre sager. De førte ikke til noget.
   Man kom ikke
   ud af stedet.

  2. Karl Martell

   Du har fuldstændigt ret. Hvis man graver sig ned i tallene fra Danmarks Statistik, så er tallet i 2018 510.000, og i dag, bare 5 år efter 570.000, men vi bliver åbenbart stadig ikke skiftet ud!
   Det der ligger til grund for tallene er at at næsten hele befolkningstilvæksten siden 1980 skyldes indvandring, dengang var vi 5 millioner og i dag er vi lige under 6 millioner. Der er nogenlunde styr på hvor mange vestlige indvandere der er kommet, og det er lige under halvdelen. Resten er ikke vestlige indvandere, heraf ca. over halvdelen fra MENAPT landene. MellemØsten, Nordafrika, Pakistan og Tyrkiet. Det betyder ikke at der blandt den anden halvdel ingen muslimer er. Der er en stor procentdel muslimer i Indien og Thailand. Indonesien, Malaysia er muslimske lande desuden er der mange russiske provinser muslimske.
   Altså tallet for ikke vestlige indvandere er lige under 600.000, heraf er over halvdelen fra MENAPT landene. Det vi glemmer er at de har været her siden 1983 og de har fået børn mange børn. De figurerer ikke som indvandere, men for nogens vedkommende som danskere, og for andres vedkommende som efterkommere. Efterkommere har vi lidt styr på, men hvor mange der figurerer som danskere aner vi ikke! Men det er mange.

   1. Ministeriet for pjat, vås og valgflæsk

    Vi lader hermed kundgøre følgende:

    Her i vores ministerium arbejder vi dag og nat
    benhårdt på at skabe en så yndig, tryg, bæredygtig,
    klimavenlig, social, ambitiøs, korrekt og lysegrøn
    fremtid som overhovedet muligt for det danske folk.

    Da vi fornylig har opdaget at nogle biograf film virker
    som om film selskaberne ikke kan finde ud af at
    vælge de rigtige skuespillere, har vi nu, som en gratis
    service, udarbejdet en obligatorisk rolleliste for alle
    filmproducenter, så de fremover kan medvirke til
    udbredelse af diversitet, tolerance og mangfoldighed.

    Fra nu af SKAL der i enhver film medvirke

    mindst 1 beriger
    2 politikere
    4 homoseksuelle
    5 transvestitter
    5 feminister
    7 små dværge
    3 dyrevenner
    3 klima-aktivister
    5 fede eller overvægtige kvinder
    1 pædofil
    5 socialdemokrater fra Fjollerup og omegn
    1 kannibal
    1 pirat
    3 krænkelsesparate kvinder
    3 handicappede
    5 naive vælgere
    Et passende antal drankere

    Kort sagt: Enhver film skal afspejle den moderne
    progressive befolkning som nu præger Danmark.

    Denne service lov træder omgående i kraft. En
    overtrædelse af lovens ånd og bogstav vil blive
    betragtet som meget utilbørlig, og vil koste
    minimum 8 måneders fængsel.

    Med kærlig hilsen til dig og alle andre vælgere.

    Ministeriet for spøg og skæmt og fugle på taget
    samt afstraffelse af ulydige og ukorrekte borgere.

 26. Wiens redning skete 1683

  I det skøre blå-gule land overfor København
  er der nu 55 problemområder. Et andet ord for
  områder hvor lov og orden er blevet til en vits,
  og hvor politiet næsten ikke tør komme. Medmindre
  de er 10-12 tungt bevæbnede betjente og en panservogn.

  Politiet selv er blevet infiltreret af indvandrere som lækker
  alle mulige oplysninger ud til klanerne og banderne.
  En nærmere beskrivelse findes hos Snaphanen.

  I de svenske byer terroriseres borgerne med overfald,
  knivstik, voldtægter, påsatte brande, skyderier, narko,
  indbrud, bombesprængninger, hjemmerøverier, svindel,
  vanvidskørsel og diverse andre lyssky aktiviteter.

 27. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

  Hørte lidt af DRs “Genstart” i dag. Magen til
  nedladende snak om mænd, biler og hunde
  hører man heldigvis ikke hver dag. En rigtig
  giftig og indforstået rødfeministisk snak om
  hvor dumme og primitive mænd er, i mod
  sætning til de enormt kloge og avancerede
  kvinder.

  I “Kampen om historien” blev en kvinde udråbt
  til historiens største diplomatiske geni. I andre
  udsendelser fremhæves kvinder igen og igen
  på mændenes bekostning.

  Og med korte mellemrum er DR mikrofonholder
  for metoo, LGBTQ+, Normstormerne, Kvinfo, EL,
  R, SF, co2 aktivister, indvandringsbegejstrede og
  lignende. DR promoverer konstant ekstremister
  af alle slags.

  Og der er daglig hetz mod danske mænd og en evig
  jamren og klagen over at de undertrykker kvinderne.

 28. GUD BEVARE DANMARK

  KÆMPESKANDALE: GANGSTERMETODER
  OG BUREAUKRATISK RÅDDENSKAB OVERFOR VÆRGELØSE BØRN

  Nå, nu mener Pernille Rosenkrantz Theil
  at kidnapning af børn, tvangsdeportation til
  fremmede lande, svindel med dødsattester,
  grovmishandling, åndelig tortur, medvirken til
  barnerov, svindel, korruption og hårdkogte
  gangstermetoder…samt hårrejsende myndighedssvigt…

  er noget som bare er helt forældet efter 5 år.

  Hvis det er tilfældet er det endnu et eksempel
  på en fladpandet, dum og kortsynet juridisk regel.
  Alt for mange forældelsesregler/erstatningsregler
  er dybt åndssvage.

  Eller kan det være en dårlig undskyldning for
  at sige nej til en tilbundsgående undersøgelse?

 29. Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt

  Grufulde omvæltninger er på vej.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *