IRANS ATOMBEVÆBNING UDLØSER STORKRIG I MELLEMØSTEN

I november publicerede International Atomic Energy Agency en rapport, der advarede, at Iran nu besidder tilstrækkelige mængder af højt beriget uran til at kunne fremstille atomvåben og ydermere, at præstestyret er i stand til at producere seks atomsprænghoveder inden for den kommende måned og hele 12  sprænghoveder i løbet af de næste fem måneder. Det er en nyhed, som hverken danske eller internationale medier har lyst til at skrive om, da vestlige politikere og presse støtter tidligere præsident Obamas JCPOA-aftale med Iran, der ikke formelt, men reelt tillader Irans nukleare oprustning. Denne udvikling rummer skæbnesvangre trusler for Mellemøsten og særligt for Israel, som mullaherne i Teheran har svoret at ville udslette. Hvor andre atommagter betragter deres nukleare arsenal som en trussel, der skal afholde fjender fra at angribe dem, er det Irans hensigt aktivt at anvende atomvåben i sin kamp mod det lille Israel, som  kun fem atombomber kan forvandle til en askehob.

Irans regering ved naturligvis godt, at nyheden om landets atombevæbning vil blive modtaget med forfærdelse i det internationale samfund og har derfor indledt en omfattende stedfortræderkrig mod Israel, der skal få den dårlige nyhed til at drukne i en endnu dårligere nyhed. Iran mobiliserede den 7. oktober sine stormtropper i Hamas til overfaldet på Israel og beordrede sine Libanon-baserede Hizbollahstyrker til at skabe konstante forpostfægtninger, der kunne binde store israelske forsvarsstyrker i de nordlige grænseegne. Irans militser i Yemen blev sat til at beskyde den internationale skibstrafik med raketter, som fra Iran også blev rettet mod civil skibsfart. Senest er et japansk ejet fragtskib lastet med kemikalier blevet ramt af missiler i det Indiske Ocean affyret fra Iran.

Det er således tydeligt, at Iran med disse krigshandlinger kombineret med en global propagandaindsats rettet mod Israels ’folkemord’ på palæstinenserne tvinger det internationale samfunds opmærksomhed væk fra mullahernes skumle planer om den totale krig mod Israel.  Her får Iran fuld støtte fra FN, der længe og konsekvent har bekæmpet Israel med alle til rådighed stående midler. FN er i dag styret af et flertal af slyngelstater, diktaturer, formynderstater og totalitære regimer, der ligger milevidt fra det lille mindretal i FN, der er demokratiske retsstater. FN optræder som Hamas’ og Irans uofficielle propagandakontor. FN har 13 000 ansatte i Gaza og har i årene 2014-2020 forsynet Hamas med ikke mindre end 4,5 milliarder USD (Associated Press).  FN’s propaganda-kampagne bliver støttet af vestlige medier og politikere, der nu ikke  længere taler om de brutale mord på 1200 israelere den 7. oktober, men udelukkende om de påståede omfattende tab af civile palæstinensiske menneskeliv. Herhjemme følger DR og TV2 loyalt propagandasporet lagt af Iran og FN i samarbejde med CNN, Washington Post, New York Times og BBC.

Det er således klart, at Irans planer for udslettelsen af Israel opererer i to faser. Første fase er et konstant og vedvarende militært pres på Israels forsvarsstyrker og civilsamfund rettet gennem de iransk kontrollerede terrormilitser Hamas, Hizbollah og Houthi-styrkerne i Yemen med støtte fra militser i Irak og Syrien. Gennem FN og medierne er det lykkedes at mobilisere de vestlige demokratier til at lægge et stadigt stigende pres på Israel med det formål at gennemtvinge en ’humanitær våbenhvile’, hvilket ville være en katastrofe for Israel. Hamas er stærkt presset på slagmarken, men ville med Irans hjælp hurtigt kunne rejse sig og genvinde fordums styrke.  Israel er verdens førende højteknologiske samfund og producerer know-how og avanceret teknologi til næsten alle lande, men det israelske samfund kan naturligvis i længden ikke overleve under et konstant militært pres, der binder mere end 300 000 borgere i forsvaret kombineret med en stigende international politisk og moralsk fordømmelse, der gradvist vil isolere landet fra det internationale fællesskab.

Hvis første fase ikke lykkes, er Iran klar til at fremprovokere anvendelse af atomvåben for at opnå sit mål om udslettelsen af Israel. Ayatollaherne i Teheran er bundet af et helligt løfte om afskaffelsen af den jødiske stat aflagt til ayatollah Khomeini. Det løfte anses for Allahs vilje og den ed agter præstestyret at holde.

Den israelske regering har imidlertid ikke tænkt sig at acceptere den jødiske stats undergang iscenesat af en gruppe islamiske fanatikere i Teheran. Kyndige militære iagttagere vurderer, at Israel råder over et arsenal på mellem 150 og 300 atomare sprænghoveder, der kan nå ethvert mål i Mellemøsten fremført af enten raketter eller fly. Israel råder over operationsklare angrebsplaner, der enten med eller uden atomvåben vil sætte Irans atomare våbenproduktion ud af spillet. Der er planer om at slå til, så snart Iran har produceret sit første nukleare sprænghoved, og der er andre planer, der afventer udviklingen. Men det er helt klart, at Israel vil ikke passivt se på, at Iran udvikler et større antal atomvåben og de mellemdistance- raketter, der skal fremføre dem mod deres mål i Israel.

Irans regering er forhadt af landets befolkning og holdes kun ved magten af militæret og sikkerhedspolitiet. Ayatollahernes regime lever kun på lånt tid, men den tid kan blive lang, fordi deres magtbase vil blive forstærket, hvis Iran bliver en atommagt. Vi ved nu fra International Atomic Energy Agency, at Iran om få dage er klar med sit første atomvåben. Men vi ved også, at den israelske regering ikke har noget andet valg end at slå til mod Iran, inden den jødiske stat henligger som en glødende askedynge. Det internationale samfund står i 2024 over for massive problemer og udfordringer. Intet overgår dog truslen fra Iran.

Den 26. december 2023

80 Thoughts to “IRANS ATOMBEVÆBNING UDLØSER STORKRIG I MELLEMØSTEN”

 1. Træt

  Måske skulle israelerne opgive Israel, så kan resten af verden sende samtlige degenerationer af palæstinensiske flygtninge retur

  1. De grønne og de woke er blodrøde

   KRIGERISK POLITIK BÅDE UDADRETTET OG
   INDADRETTET, ER DEN NYE NORMAL

   Måske er to eller tre STORKRIGE på vej, en
   i Mellemøsten og en eller to her i Vesten?
   Se den særdeles alarmerende og tankevækkende
   video: Ingen landbrug, ingen mad. Vil du så spise
   insekter? (Titlen lyder vel umiddelbart lidt fjollet,
   men det er den slet ikke). Se videoen som handler
   om AGENDA 2030. En plan der ligner en krigs-
   erklæring mod alle hvide mennesker. En globalistisk
   plan så grotesk, sindssyg, udspekuleret og rædsels-
   vækkende, at der er grund til at tro at den kan
   føre til den største politiske katastrofe nogensinde.
   Millioner og atter millioner af sagesløse borgere
   vil kunne blive terroriseret og myrdet, direkte eller
   indirekte. Se videoen hos Snaphanen eller Hodja
   og bliv klogere på hvad der sker bag kulisserne.
   (Trods navnet er 2030 planen allerede begyndt!!)

   Se også videoer om utallige dræbte siden 2020.
   En kvaksalver- ondskab der overgår fantasien.

   1. E. Frederiksen

    De grønne og de woke er blodrøde

    Desværre så sandt.
    Jeg læser også Snaphanen

 2. Jc Holland

  Tænk sig at “vestlige journalister” er på præstestyret i Iran’s side.
  STORMEN MOD
  VESTLIGE MEDIER NÆRMER SIG.

  1. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

   Ja, tænke sig at i vores statsradio der er
   domineret af kvindelige journalister fra top
   til bund, foretrækker personale-flertallet barbari
   fremfor civilisation. Det er da chokerende og ret
   uhyggeligt. Disse kvinder har nydt godt af den
   velstand, frihed og tryghed som Vesten har
   skaffet dem, men alligevel foretrækker de
   afrikansk og arabisk brutalitet og barbari.

   (Er det samme fænomen som når kvindemordere
   og barnemordere som ubåds-morderen P. Madsen
   og P. Lundin i fængslerne opsøges af ivrige kvindelige
   fans der vil holde hof med dem eller giftes med dem?)

 3. Gud bevare Danmark

  Når nu danskerne ikke vil..

  Antallet af vanvittige mennesker synes at overstige
  antallet af normale. Forrykte tankesæt og ideologier
  præger politikerne og journalisterne i mange lande.
  Her i Danmark synes både Borgen, aviserne, TV og DR
  at være domineret af rabiate og ekstremistiske kliker.
  Som hellere støtter barbari, uretfærdighed, krig og
  diktatur end det modsatte, nemlig civilisation, ret-
  færdighed, fred og demokrati. Tilsyneladende har
  man heller ikke noget imod at igangsætte massedød
  og folkemord på egne befolkninger, når bare det sker
  i “en god sags tjeneste”. (Læs om WEF, WHO og FN
  hos “X”, Youtube, Snaphanen og Hodja)

  I Vesten har man tilsyneladende accepteret at stadig
  flere ustabile lande får rådighed over atom- og brint-
  bomber og langtrækkende raketter, som f.eks. Iran,
  Pakistan og Nordkorea.

  Det “spændende” bliver om Israel når at komme Iran
  i forkøbet, med angreb som uskadeliggør det iranske
  atom- og angrebs-system. (De franske politikere
  dummede sig gevaldigt da de lod Khomeini rejse til
  Iran)

  Mængden af galskab og idioti i verden er nu så stor, at
  det er tvivlsomt om Europa og USA består om 50 år.

  I bibelen blev en atomkrig imellem Israel og dets fjender
  forudsagt for snart 2000 år siden. (Armageddon)

  1. E. Frederiksen

   “I bibelen blev en atomkrig imellem Israel og dets fjender
   forudsagt for snart 2000 år siden. (Armageddon)”

   Fantastisk, der er mere mellem himmel og jord.

 4. PS

  PS: Et Iran med atombomber vil kunne
  afpresse Europa og Vesten på talrige måder,
  så fra vores synspunkt vil et atom-bevæbnet
  Iran også være uacceptabelt.

 5. Henrik Wegmann

  Desværre nok en temmelig korrekt analyse af situationen i Mellemøsten.

  Lige så desværre er det, at Israel ikke har en jordisk chance for alen at stå imod det millionhav af hadefulde muslimer, der omgiver dem. Uden 100% opbakning fra USA så vil det gå rivende galt. Og den opbakning kommer IKKE fra Demokraterne.

  Alle amerikanere bør overveje meget nøje, hvilket USA og hvilken Verden, som de tror, at vi vil have med Kamela Harris som Præsident. Jeg håber på Trump, men selv Fedtmule ville være bedre end Biden/Harris.

  1. Det hjernedøde Vesten har nu påbegyndt sin sidste svanesang

   DE BLINDE LEDER DE BLINDE

   Både kommunisme, nazisme, islamisme og fascisme
   fordummer folk og fylder dem med løgn, had og vanvid.
   Og verden ville utvivlsomt være et bedre sted hvis det
   var fedtmule, mikkel mus, anders and, rip, rap og
   rup og lille stygge ulv der styrede. De er alle godmodige
   og hverken åndssvage eller ondskabsfulde, og ingen af
   dem går ind for skatteplyndring, børnemishandling,
   barbari, krig, gangstervælde, diktatur, folkeudskiftning
   og massemord. De syv kunne regere Danmark, Sverige,
   Europa og USA bedre end de nuværende politikere og
   deres nyttige idioter i medie-verdenen.

   En stor del af de vestlige landes partier går ind for
   kommunisme og social fascisme samt woke og rabiat
   feminisme, selvom den slags har været grufulde og
   blodige katastrofer i alle de lande hvor ideologierne
   blev afprøvet. Hvordan er det muligt at synke så dybt
   ned i uvidenhed, historieløshed og åndsformørket dumhed??

   Kan TV, computerspil, radio-propaganda og co2-løgne-
   kampagner etc. hurtigt og effektivt forvandle befolknin-
   gerne til selvmorderiske zombier der har opgivet at tænke
   deres egne tanker?

   1. Blot en bemærkning

    En Kamela Harris vil sikkert blive
    styret af Obama Hussein, som lader til
    stadig at have meget magt i det hvide hus.
    Men om det vil gøre sagen bedre, er nok
    temmelig usikkert.

  2. E. Frederiksen

   Fuldstændig enig Henrik.

 6. Sigmund Misil

  Formuleringen “internationale samfund” finder jeg uheldig, da den er yndet af DR, når høttråbende venstreorienterede skabshalse citeres. Hvem skal have lov til at lege politimand ? Jeg finder, at argumentationen halter lidt denne gang.
  Mvh

  1. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

   Årsagen til at danskerne og deres liv,
   kultur og fremtid snart bliver udslettet,
   er at man kan mishandle, sjofle, plyndre
   og tyrannisere danskerne alt det man vil,
   uden at danskerne mukker. Højst flytter de
   et blyants-kryds nogle centimer op eller ned,
   hvert tredje eller fjerde år. Andet sker der
   ikke. Det danske folk er reduceret til vatnisser,
   slaskedukker, ynkelige slapsvanse, foragtelige
   tøffelhelte, underdanige slavesjæle, feminiserede
   mænd og underdanige veldresserede undersåtter.
   Der finder sig i alt.

   De finder sig i verdens højeste skatte-tryk og et
   prisniveau 40-45% højere end i resten af EU. De
   finder sig i det røde terror-regime på familie-
   området hvor danske mænd hånes, diskrimineres
   og pisses i ansigtet af et system indrettet og for-
   valtet af feminister. Et system hvor tusinder af
   børn er blevet mishandlet og skadet på livstid.

   De danske finder sig også i at få besked på
   at lade deres arme og ben amputere, eller på
   at lægge sig til at dø, fordi sundhedsvæsnet er
   forvandlet til et kaotisk, nedsparet feltlazaret
   med kilometerlange ventelister. De finder sig i
   ti-doblet kriminalitet og tusinder af overfald og
   knivstik. De finder sig i at man forærer deres
   land, byer, boliger, kvinder, penge, arbejdspladser,
   butikker, pensioner, indfødsret og menneske-
   rettigheder m.m.m. væk til fremmede. Og de
   finder sig i at blive kasseret, fordrevet og udskiftet.
   De finder sig også i at blive fyldt med løgnepropa-
   ganda og valgflæsk, og i at få deres helbred ned-
   brudt og ødelagt med falske “vacciner”.

   Politikerne har ingen grund til at tage hensyn
   til danskerne, for de opfører sig som får og fæ.

   Når et folk er så slattent, kortsynet og nemt at
   narre, beder det nærmest om at blive udryddet.

   ´
   ´

   (Listen over lande som forvandt fra landkortet
   fordi folket dummede sig, er lang. Preussen er
   bare eet eksempel)

   Snaphanen, Redacted, Tucker Carlson, Jesse
   Watters, dr. Malone, M. Yeadon, TwitterX og
   D. Murray fra Black Pigeon afslører morderiske
   planer lagt af lumske og lyssky globalister og fascister.

 7. Lego Lars

  Atomtruslen hører til dels fortiden til. Der leges med DNA og biokemi af små umodne børn. Det forekommer ret naivt at forestille sig, at der lever “mennesker” på jorden om 2000 år. I mellemtiden vil vi have sendt rumskibe afsted, hvor Ais skal være pædagoger for reagensglas mennsesker til fjerne solsystemer.

  1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

   De danske jyder (og fynboer osv.) risikerer
   nok at få samme skæbne som de polske, franske og
   russiske jøder, for fjolsetinget vil meget hellere hjælpe,
   finansiere, redde, forsørge og glæde fremmede fjerne
   folkeslag end de lusede danskere, der jo ikke er andet
   end en samling grødbønder og bytosser som det er
   bedst at få udskiftet og udrenset hurtigst muligt.

   Hvorfor S, V, M, SF, R og EL osv. da også har allieret
   sig med Klaus Schwab, Fauci, Gates, Soros og lignende
   smarte folk som er dygtige til at finde “løsninger” der
   passer til besværlige problemer og personer.

   Så vi danskere kan glæde os over at vores politikere
   er så dygtige, at de snart vil skaffe os en komplet
   problemfri fremtid.

   1. Rettelse

    ØV, håber at Aamund vil være så venlig at
    fjerne kommentaren herunder, på forhånd tak.

  2. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

   De danske jyder (og fynboer osv.) risikerer
   nok at få samme skæbne som de polske, franske og
   russiske jøder, for fjolsetinget vil meget hellere hjælpe,
   finansiere, redde, forsørge og glæde fremmede fjerne
   folkeslag end de lusede danskere, der jo ikke er andet
   end en samling grødbønder og bytosser som det er
   bedst at få udskiftet og udrenset hurtigst muligt.

   Hvorfor S, V, M, SF, R og EL osv. da også har allieret
   sig med Klaus Schwab, Fauci, Gates, Soros og lignende
   smarte folk som er dygtige til at finde “løsninger” som
   passer til besværlige problemer og personer.

   Så vi danskere kan glæde os over at vores politikere
   er så dygtige, at de snart vil skaffe os en komplet
   problemfri fremtid uden udgifter, ærgelser, skatter
   og irriterende politikere.

 8. Henrik Pedersen

  Aamund skrev:

  “I november publicerede International Atomic Energy Agency en rapport, der advarede, at Iran nu besidder tilstrækkelige mængder af højt beriget uran til at kunne fremstille atomvåben og ydermere, at præstestyret er i stand til at producere seks atomsprænghoveder inden for den kommende måned og hele 12 sprænghoveder i løbet af de næste fem måneder. Det er en nyhed, som hverken danske eller internationale medier har lyst til at skrive om, …”

  Det er klart, at hverken danske eller internationale medier har skrevet noget om det, for det er RENT DIGT fra Aamunds side.

  Dog beretter nyhedsbureauet Reuters nøgternt og i modsætning til Aamund sandfærdigt fra IAEA rapporten fra 15. november 2023, der indeholder estimater af Irans produktion af beriget uran i form af uranhexaflourid. Rapporten nævner INTET om atomvåben.

  Irans skønnede lager af 60% beriget uran var pr. 28. oktober 2023 på 128,3 kg og øges med 6,7 kg i kvartalet.

  For at fremstille en fissionsbombe skal uran-235 være ca. 93,5% beriget, så der er lang vej endnu.

  Den kritiske masse for en bombe er ca. 47 kg. Ved at forsyne bomben med neutronreflektorer, kan massen nedbringes til ca. 15 kg og ved eksplosivt at komprimere uranet kan den kritiske masse reduceres til yderligere 5 til 10 kg.

  Der er ingen tvivl om, at Iran agter at blive en atommagt, og at Iran løber om hjørner med IAEA.

  Når Iran først er blevet en atommagt, sikrer det styret mod et (indbildt) angreb fra USA. På samme måde, som Nordkoreas atomvåben sikrer styrets eksistens.

  Både Pakistan og Indien har atomvåben og har været i krig med hinanden uden at ty til at bruge dem.

  Det samme vil gælde for Israel og Iran. Israel har en pæn flåde af Dolphin ubåde (bygget i Kiel !), der kan bestykkes Popeye Turbo (Skipper Skræk) krydsermissiler med atomare sprænghoveder (affyres gennem 650 mm torpedorør). Så Iran ved, at landet vil blive udslettet, selv hvis det forsøger et “first strike”.

  Jeg er enig med Aamund i, at FN fører en propagandakampagne mod Israel, og jeg har undret mig over, at FN ikke har krævet de israelske gidsler løsladt.

  Jeg har svært ved at føle medlidenhed med indbyggerne i Gaza, for det er de samme mennesker, som jublede over 9-11 og massakren den 7. oktober – ligesom mange herboende med mellemøstlige rødder.

  1. Se mit svar længere nede. Se også rapporten ‘Analysis of IAEA Iran Verification and Monitoring Report – November 2023’, der bekræfter mine oplysninger, og som kan findes på IAEA’s hjemmeside. De bliver nok sure i IAEA over, at deres seriøse rapporter bliver karakteriseret som RENT DIGT.

   1. Henrik Pedersen

    Du henviser til en sekundær rapport, der IKKE findes på IAEA’s hjemmeside. Det er din sekundære kilde, der digter!

    IAEA er et seriøst foretagende, og det er søgeligt, at du viderebringer useriøse tolkninger af IAEA’s data.

    1. Blot en bemærkning

     Henrik Pedersen, en evig Rasmus
     Modsat, (ligesom sin tvillingebror Niels
     Poulsen), mener at han er langt klogere
     end Aamund. HP ser ikke sine egne be-
     grænsninger mht. til viden og begavelse.
     Hvad hans formål med at bagatellisere
     og betvivle den Iranske atomtrussel er,
     kan man kun gisne om. Eller går det
     hele kun ud på at brokke sig?

 9. Henrik Pedersen

  For en god ordens skyld tjekkede jeg, hvad “Jerusalem Post” skriver om den atomare udvikling i Iran pr. 26. december 2023:

  https://www.jpost.com/breaking-news/article-779593

  Ikke eet ord om atombomber, Aamund!

  1. Jeg henviser ikke til en sekundær kilde som Jerusalem Post, men til den primære kilde som er Atomic Energy Agency’s kvartalsrapport fra november 2023, der klart konkluderer, at Iran har tilstrækkeligt med WGU ( weapon -grade-uranium) til at fremstille seks nukleare sprænghoveder i løbet af den kommende måned og yderligere 12 stks. i de følgende fem måneder. Jeg kan jo ikke tage mig af, at Jerusalem Post ikke nævner disse kendsgerninger, men de kan jo have deres gode grunde til at lade være.

   1. Henrik Pedersen
    1. Den pågældende rapport, som er min primære kilde er hentet fra IAEA’s hjemmeside og er udarbejdet på grundlag af IAEA’s kvartalsrapport fra November kombineret med en separat IAEA-rapport med titlen: NPT Safeguards Agreement with the Islamic Republic of Iran. Materialet er ikke en analyse eller en fortolkning, hvad angår Irans atomvåbenkapaciteter, men en nøgtern præsentation af kendsgerningerne. Andre kommentatorer end jeg tolker materialet på samme måde. For eksempel de to sikkerhedseksperter hos new York Post, Mark Toth og Oberst Jonathan Sweet, der skriver den 24 december: ” In November, the latest quarterly report from the International Atomic Energy Agency warned, “Iran’s stocks of enriched uranium and its centrifuge capacity combined are sufficient to make enough weapon-grade uranium for six nuclear weapons in one month and twelve in five months”. Jeg ser ingen grund til at betvivle disse oplysninger.

     1. Henrik Pedersen
     2. Henrik Pedersen
 10. Felix Krull

  Kalder du det en nyhed? Iran har været en måned fra at bygge atomvåben de sidste ti år, mindst.

  1. Henrik Pedersen
   1. Det er fint, at vi her på siden kan have en diskussion om kilder, men HP’s perfide bemærkninger om mine seriøse kilder som et ‘falsum’. er over stregen. Det er den rene bodega-debat om at finde et hår i suppen, hvor der ingen hår er. Det sker yderst sjældent på denne web side, hvor ordet er frit, men der er grænser. HP ryger derfor i filtret.

    1. Henrik Pedersen

     Jeg savner stadigt et link, der påviser dine påstande!

     1. asger aamund

      Alle oplysninger i rapporten fra Institute for Science and International Security bygger på kvartalsrapporten fra IAEA, hvad der klart fremgår af artiklen. Det er en håbløs diskussion, da Instituttet er grundlagt af IAEA, som det er tæt forbundet med. Andre medstiftere er Rockefeller Foundation, US Department of Energy og Japans Udenrigsministerium. Det er en syg påstand absolut at ville distancere Instituttet fra IAEA. Bundlinjen er , at Iran nu er i stand til at producere atomvåben, hvad selv det halvrøde Politiken nu har fundet ud af efter at have læst ovenstående artikel.

     2. Henrik Pedersen
 11. Kirsten Hildebrandt

  Iran må nedkæmpes øjeblikkeligt, inden de benytter deres atomvåben i allahs tjeneste.

  En total krig mod Iran er en nødvendighed. Men ignoranterne i Vesten forstår jo intet!

  Man må håbe, at israel står i spidsen for et sådant angreb, når de har nedkæmpet det palæstinensiske selvstyre.
  Ellers er tredje verdenskrig vist indenfor rækkevidde.

  Religiøst vanvid kombineret med atomvåben er den sikre cocktail til katastrofe.

  1. Sandhed er bedre end løgn

   Enig med K. H.

   I Iran er det gudløse, “religiøse” og nihilistiske
   vanvid gået så meget i selvsving, at magthaverne
   dyrker døden frem for livet, og de er så fanatiske
   at de mener at det er en god gerning at myrde syv
   millioner civile. Her i Danmark har de tilhængere
   hos radikale og andre ekstremister.

   Også med her i denne debat, er der nogle få
   verdensfjerne teoretikere, der tror de véd alting
   bedre end Aamund, fordi de har hørt radio eller
   læst nogle massemedier om hvad “videnskaben”
   mener, og hvordan verden fungerer. Hvor Aamund
   ikke nøjes med 2. og 3. hånds beretninger eller løse
   rygter og fantasi-historier fra røde journalister.

   Det er nyt at Iran nu er meget tæt på at have både
   atombomber og langtrækkende raketter klar. Og
   hvis de sender atomraketterne afsted skjult blandt
   mange andre raketter, kan selv Israels avancerede
   forsvar komme til kort.

  2. E, Frederiksen

   Enig Kirsten

 12. Flaben Fræk

  Imponerende beregninger Henrik Pedersen, ovenstående (27/12/2023 at 02:21) bringer i spil: “For at fremstille en fissionsbombe skal uran-235 være ca. 93,5% beriget, så der er lang vej endnu.” – Tableau! – Heldigvis lover Henrik os at der er lang vej endnu(?) – Tak Henrik, nu kan vi sove roligt om natten…

  1. Henrik Pedersen

   Læs mine svar til Aamund ovenfor!

   1. Flaben Fræk

    Tak for tilbuddet Henrik (om at læse dit svar til Aamund) – Beklager, jeg har ikke overskud til at følge dig ud ad tangenten – Blandt andet på grund af denne type argumentation: “Aamund, der er meget, du har misforstået.” – Hva’ba’ ! – Prisværdigt at Asger trods denne uhøflighed stiller op med et uddybende svar – Foreløbig har jeg tillid til, dine beregninger til trods (93,5% beriget eller ej, osv.) at Mossad i samarbejde med Pentagon har situationen under fuld kontrol…

    1. E. Frederiksen

     Flaben Fræk
     Aamund er et fantastisk dygtigt og
     pragtfuldt menneske.
     Han ville være en drøm af en leder samt erstatning for Biden.
     Sådan.

     1. Flaben Fræk

      Ja, helt enig E. Frederiksen, men det er vel også nogenlunde det synspunkt som fremgår af mit svar til Henrik Pedersen – Nu tror jeg ikke, at Asger er opsat på, at rydde op efter Bidens udskejelser; her sætter jeg min lid til Trump – Men tak for kommentaren Frederiksen…

  2. Er partierne og medierne vores venner eller fjender?

   TO SLAGS VANVID: EN SLAGS I IRAN OG
   ØSTEN, EN ANDEN SLAGS I VESTEN.

   Ja, hvor er det heldigt at vi har den alvidende
   atom-ekspert Henrik P. blandt os. Han har helt klart
   fuldstændig styr på Irans atomprogram, og hvis vi
   sender hans kommentar ned til Israel, vil de vide at
   de roligt kan slappe af et par år endnu. Der er slet
   ingen grund til at være nervøs for hvad papirtigeren
   Iran kan finde på, før efter julen 2025 eller 26.

   Bortset fra det, VANVIDDET i den iranske regering er
   nok uden grænser. Men hvad med vanviddet i Europa,
   Skandinavien og USA/Canada? Er det mindre? Er det
   ikke lige så rablende? Men bare af en lidt anden og
   mere woke slags, tilsat klima-løgne og “pandemi” og
   “vaccine”-galskab samt Klaus Schwabs og WHOs
   grusomme planer for millioner af børns og voksnes
   helbred og fremtid.

   Iranerne kan være ved at begå kollektivt selvmord med
   deres blodtørstige politik og provokationerne mod Israel
   og USA. Men regimet i Sverige spiller også hasard med sin
   egen befolknings videre skæbne, og politikerne i Danmark
   og Norge ser ikke ud til at være bedre.

   Nu er en krig i gang i Europa, selvom den nemt kunne
   have været undgået, hvis Vestens magthavere havde
   ønsket det. Og EU er rede til at fortsætte flytningen af
   Afrika og Arabien til Europa. En stor folkeudskiftning
   er sat på skinner. Hertil kommer WEF og WHO projekter
   som udgør en skjult og fortiet, men dødelig trussel mod
   europæerne, herunder danskerne. De gammelkendte
   massemedier er tavse omkring den katastrofale politik,
   men på nettet er der mange afsløringer af lyssky trans-
   aktioner og “forretninger”. Se Snaphanen, Hodja osv.
   om den massedød som er under forberedelse.

   Der er også artikler om de økonomiske ulykker m. m.
   som regeringens partier S, M og V påfører millioner
   af danskere. Se Rossmann hos Hodja og 24nyt.

   1. E. Frederiksen

    Er partierne og medierne vores venner eller fjender?
    Endnu en gang, jeg er så frygtelig enig.
    Desværre.

 13. Ole Madsen

  Jøderne står overfor et ny Holocaust. De havde ingen chance mod nazisterne. De har heller ingen chance mod muslimerne, som tilsyneladende er mere og mere opsatte på ‘die Endlösung’. Hver gang israelerne eliminerer 100 Hamas-krigere, kommer der 200 nye til. Og ligesom i 30’erne kan jøderne ikke regne med nogen hjælp. Ønsket om et godt Nytår lyder lidt som ønsketænkning.

 14. Karl Martell

  Verden er et usikkert sted, når vi har en svag amerikansk præsident og Obama var en svag præsident. Han gjorde intet, eller næsten intet, da Rusland annekterede Krim. Han tegnede en rød linje ved brugen af kemiske våben i Syrien, og da Assad brugte kemiske våben, gjorde han igen intet og han lod Nordkorea få atomvåben. Det til trods så var og er han umådelig populær i Danmark og Europa, fordi han sagde alt det den globalistiske klasse gerne ville hører. Han fik oven i købet Nobels Fredspris uden, at gøre andet end at sige det komitén gerne ville hører – Kun snak ingen handling. Hans popularitet kan stort set hægtes op på, at han er demokrat, har store oratoriske evner og i øvrigt sort, hvilket på sin egen skæve facon er racistisk.
  Heller ikke Trump var nogen stærk præsident, selvom han gjorde og gør alt for at fremstå sådan. Han reagerede meget tøvende og svagt overfor syriske angreb og satte heller ikke hælene i overfor Irans atomprogram.
  Biden startede sin karrierer med det katastrofale nederlag i Afghanistan, der fik USA til at fremstå som en forpjusket, rådvild og svag ex- stormagt og med i faldet blev vi trukket. Kina, Rusland og hele den Islamiske verden vejrede med rette morgenluft. Vesten var og er svækket.
  Det efterlader kun Israel til at stoppe Iran, de havde succes overfor Saddam Hussein’s forsøg på at blive atommagt, men Iran liger fysisk længere væk og har lært lektien. Deres atomprogram ligger forskellige steder, i dybe huler og kan ikke bare lige stoppes med et overraskelsesangreb. Det er langt mere kompliceret end med det Irakiske.
  Vi er kommet så langt at Iran får bomben, simpelthen fordi vi (amerikanerne) ikke har handlet i tide. Det gør verden til et mere usikkert og uforudseeligt sted. Det store spørgsmål er om Iran er vanvittige nok til at bruge den? I så fald bliver Iran en kæmpe selvmordsbombe, for Israel vil med sikkerhed slå igen – hårdt!

  1. Ole Jensen

   De “syriske angreb” var det ikke en intern
   syrisk borgerkrig mellem regeringen og islamistiske
   krigere? Og skal man ofre et par millioner menneskers
   liv for Krim eller områder i Ukraine? Eller risikere en
   verdenskrig? Obama Hussein var ganske rigtigt en svag
   præsident, der var med til at styrke woke-ismen, trans-
   og LGBTQ+ bevægelserne m.v., mens Biden er gået fra
   katastrofe til katastrofe under stærk indflydelse fra
   Obama, der er den grå eminence hos democrats.
   Biden kunne med lethed have forhindret Ukraine-
   krigen iflg. nettet, men viljen til at søge fred gennem
   fornuftig politik og ærlig forhandling var ikke tilstede.

   1. Karl Martell

    Krigen i Ukraine startede ikke under Biden, men allerede under Obama i 2014.
    Hvis man tror, at man kan undgå konflikt ved at undlade at blande sig, når der sker uretfærdigheder, så har man intet lært af historien. Jeg kan blive grundigt træt af den del af højrefløjen, som tror man kan forhandle en fred med Rusland. Læreren er at du ikke kan forhandle med folk som Putin og folk omkring ham. Appeasement er en af fortidens synder, vi ikke behøver at gentage.

    1. Privatdetektiven

     Martell. Vi er ofte enige, men har du
     læst om hvad Biden foretog sig 2010 til
     2016? Har du læst om det interne spil
     i Ukraine fra 2019 til 2022? Krigens
     udbrud har ikke noget med eftergiven-
     hed eller appeasement at gøre, iflg.
     Gravitas og Tucker Carlson mv.

     1. Karl Martell

      Du kan da ikke mene at Bidens tilbagetrækning fra Afghanistan var særlig elegant?
      I forbindelse med Ukraine kan det kortes ned til for lidt og for sent. Hele starten af krigen var præget af at alle Vestens ledere ikke ville provokerer russerne.

     2. Privatdetektiven

      Martell. Vi er enige mht.
      Bidens totalt forkludrede exit
      fra Afghanistan. Hvad årsagerne
      til krigen i Ukraine angår, har de
      INTET med eftergivenhed at gøre,
      men skyldtes hårdnakket Biden
      foretagsomhed i landet.

      Putin dummede sig gevaldig med sin
      invasion, pga. manglende kendskab
      eller tagen ved lære af hvordan mange
      invasioner får et helt andet forløb end beregnet. Han burde have studeret Napoleon, Hitler, Japanerne 1940-45
      og visse kinesiske filosoffer.

  1. ino

   Ups, der må være et ur, der ikke er omstillet til Dansk Normal Tid!
   Min tid er Politikens klokkeslæt i artiklen.

 15. Henrik Pedersen

  International Atomic Energy Agency’s kvartalsrapport fra november 2023 omtaler udelukkende den estimerede mængde af mere eller mindre beriget uran og nævner INTET om nukleare sprænghoveder.

  Rapporten kan læses her:
  https://www.iaea.org/sites/default/files/23/11/gov2023-57.pdf

  1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

   De danske jyder (og fynboer osv.) risikerer
   nok at få samme skæbne som de polske, franske og
   russiske jøder, for fjolsetinget vil meget hellere hjælpe,
   finansiere, redde, forsørge og glæde fremmede fjerne
   folkeslag end de lusede danskere, der jo ikke er andet
   end en samling grødbønder og bytosser som det er
   bedst at få udskiftet og udrenset hurtigst muligt.

   Hvorfor S, V, M, SF, R og EL osv. da også har allieret
   sig med Klaus Schwab, Fauci, Gates, Soros og lignende
   smarte folk som er dygtige til at finde “løsninger” som
   passer til besværlige problemer og personer.

   Så vi danskere kan glæde os over at vores politikere
   er så dygtige, at de snart vil skaffe os en komplet
   problemfri fremtid uden udgifter, ærgrelser, skatter
   og afskyelige politikere.

   1. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

    Årsagen til at danskerne og deres liv,
    kultur og fremtid snart bliver udslettet af
    politikerne, er at man kan mishandle, sjofle,
    udplyndre og tyrannisere dem alt det man
    vil, uden at de mukker. Højst flytter de et
    blyants-kryds nogle centimer op eller ned,
    hvert tredje eller fjerde år. Andet sker der
    ikke. Det danske folk er reduceret til vatnisser,
    slaskedukker, ynkelige slapsvanse, foragtelige
    tøffelhelte, underdanige slavesjæle, feminiserede
    mænd og underdanige veldresserede undersåtter.
    Der finder sig i alt.

    De finder sig i verdens højeste skatte-tryk og et
    prisniveau 40-45% højere end i resten af EU. De
    finder sig i det røde terror-regime på familie-
    området hvor danske mænd hånes, diskrimineres
    og pisses i ansigtet af et system indrettet og for-
    valtet af feminister. De finder sig i at få besked
    på at lægge sig til at dø, fordi sundhedsvæsnet
    er forvandlet til et kaotisk, nedsparet feltlazaret
    med kilometerlange ventelister. De finder sig i
    ti-doblet kriminalitet og tusinder af overfald og
    knivstik. De finder sig i at man forærer deres
    land, byer, boliger, kvinder, penge, arbejdspladser,
    butikker, pensioner, indfødsret og menneske-
    rettigheder m.m.m. væk til fremmede. Og de
    finder sig i at blive kasseret, fordrevet og udskiftet.
    De finder sig også i at blive fyldt med løgnepropa-
    ganda og valgflæsk, og i at få deres helbred ned-
    brudt og ødelagt med falske “vacciner”.

    Når et folk er så slattent, kortsynet og nemt at
    narre, beder det nærmest om at blive udryddet.

 16. Niels O

  “USA er “meget bekymret” over rapport fra Det Internationale Atomenergiagentur (IAEA) om Irans øgede produktion af højt beriget uran.

  Det har en talsperson for Det Hvide Hus’ nationale sikkerhedsråd oplyst tirsdag amerikansk tid.

  – Irans nukleare eskalering er så meget desto mere bekymrende på et tidspunkt, hvor Iran-støttede proxy-grupper fortsætter deres farlige og destabiliserende aktiviteter i regionen, herunder de nylige droneangreb og andre forsøgte angreb i Iran og Syrien og Houti-angreb mod kommercielle skibe i Det Røde Hav, siger talspersonen ifølge nyhedsbureauet Reuters.

  IAEA-chef Rafael Grossi har informeret sin organisations medlemmer tirsdag, har en talsperson fra agenturets kontor i Wien oplyst.

  I slutningen af november oplyste Iran dets planer om at opskalere produktionen på faciliteterne Natanz and Fordow, skriver nyhedsbureauet dpa.

  IAEA-udsendte verificerede herefter oplysningerne på besøg 19. og 24. december, har IAEA oplyst.

  Siden slutningen af november har Iran beriget ni kilo uran med en berigelsesgrad på op til 60 procent. Til sammenligning gjaldt det i månederne før blot op til tre kilo.

  Der er brug for en berigelsesgrad på mere end 80 procent, hvis atomvåben skal kunne fremstilles.

  Iranske embedsmænd har gentagne gange hævdet, at det ikke er ønsket at fremstille atomvåben.

  En international aftale begrænsede i 2015 Iran til kun at måtte berige til fire procent, men Iran begyndte at bryde den aftale i 2018, efter at USA trak sig fra aftalen. Det skete under den tidligere præsident Donald Trumps ledelse.

  Atomaftalen fastslog, at Iran skulle begrænse sit atomprogram og højst måtte berige uran til 3,67 procents renhed.

  Derudover skulle Iran give udlandet indblik i sit atomprogram.

  Til gengæld fjernede USA og de øvrige aftaleparter de sanktioner, som Vesten i mange år har haft mod Iran.

  /ritzau/

  berlingske.dk/internationalt/usa-dybt-bekymret-over-iaea-melding-om-irans-uranberigelse

 17. Privatdetektiven

  Efter at Henrik P. har “duelleret” med Aamund,
  kan vi konstatere at HP er blevet afsløret som en
  bodega-type som ikke véd hvad han taler om. Hans
  påstande er til grin. For Iran er en særdeles farlig
  modstander for Israel og Vesten allerede nu, og om
  lidt endnu farligere.

  Der kan nu ske flere yderst farlige ting fra Irans side.
  Bl.a. kan det dele uran- og plutonium holdigt materiale
  ud til terror-grupper. Eller inden længe kuffert-bomber.
  Plutonium er et af de frygteligste stoffer der findes.

  Niels O løber vist også med en halv vind. Iran begyndte
  sin “berigelse” af uran før 2018. Obamas aftale viste sig
  at være uden værdi. Biden har givet milliarder af dollars
  til Iran efter 2020, måske i et naivt forsøg på at købe
  regimet til fornuft?

  Det iranske regime er en fanatisk dødskult som bringer
  både Irans og Israels befolkninger ud i en situation, hvor
  begge er i fare for at deres lande og samfund bliver ud-
  raderet og udslettet. Det er snart kun et spørgsmål om
  at komme først.

  Iran og uran er en for hele verden livsfarlig kombination.
  Hvis man ikke har forstået det, har man ikke forstået ret meget.

 18. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

  HÅRREJSENDE og TOTALT HORRIBELT NYT.

  Se den sidste nye artikel om kunstigt og politisk
  skabt OVERDØDELIGHED blandt unge mennesker
  i England, USA og andre lande. En melding om
  en rædselsfuld udvikling med titusindvis af helt
  unødvendige og meningsløse dødsfald blandt
  ellers raske og sunde unge. Beviserne for en
  række gigantiske skandaler hober sig op.

  Også i Danmark skal en betydelig overdødelighed
  være blevet påvist, iflg. Snaphanen og Hodja mv.,
  men det er i videoer dage og uger tilbage i tiden.

 19. Kirsten Hildebrandt

  Irans præsident Raisi besøger Tyrkiet næste torsdag – 4.1.24 – for at møde Erdogan og diskutere den seneste situation i Gaza og Syrien sammen med bilaterale bånd, siger tyrkisk embedsmand.
  Det oplyser DailySabah på Twitter hertil morgen 28.12.23

 20. Der var engang et yndigt land

  Nu stiger benzin og diesel i pris pga.
  større afgifter.

  Huslejerne stiger også. af samme grund.

  Brev-porto stiger med 100% fra 1. januar.

  Gælds-styrelsen har fået mere magt. Nu kan
  den beslaglægge op til 90% af din løn. Om du
  har nok til overs til husleje, mad, medicin, tøj,
  sko og transport til arbejdet, kommer da ikke
  gældsstyrelsen ved. Dog kan du søge om at
  få en ny vurdering af din betalingsevne. Det
  vil kræve et ydmygt og bønfaldende brev til
  bureaukraterne/ djøfferne, og det vil nok tage
  lang tid. Hvis du i mellemtiden er smidt på
  gaden og er død af sult eller lungebetændelse,
  er det din egen skyld. Du kunne jo bare have
  i tide have bygget dig en lun jordhule ude i
  skoven, foret med halm og stenuld. Med et
  par stearinlys havde den været fint varm.

  Parkeringsbøder og andre bøder stiger også,
  både i antal og pris. Og hvis du i din bil kører
  rundt i København og Aarhus som du plejer,
  kan du kort efter til din store overraskelse
  modtage en stribe bøder der skal betales med
  det samme, inden der kommer gebyrer oveni.

  Får du en skattelettelse, vil den blive opvejet
  af en stribe nye afgifter og nedskæringer af
  sundhedsvæsnet.

 21. Steen Raaschou

  Det er en meget, meget farlig situation vi lever i nu, og USA-Israel-Nato er absolut ikke uden skyld i den. Det værste er, at den ser ud til kun at eskalere. Nethanyahu har ikke gjort det bedre ved at foretage, hvad moderate venner af Israel nu kalder en massakre på civile, hvis lige vi ikke har set siden WW2. Hør Douglas McGregors analyse

  https://swebbtube.se/w/1zMXYUJek7Whxg4DkZdJJB

  1. Wiens redning skete 1683

   Mærkelig påstand. Er Steen gået over til at
   tro på Hamass tallene, der plejer at være vildt
   overdrevne. Hvor meget kan McGregor se fra
   sit skrivebord, om hvad der sker i Gaza? Og
   hvem er McGregor egentlig? Og hvordan kan
   civile tab undgås i en krig, hvor terrorister
   gemmer sig blandt civile? Hvordan gik det til
   i 2. verdenskrig, da nazisterne skulle nedkæmpes
   i Rusland og på Vestfronten?

   Se ” En tragedie: Hjertesygdomme blandt unge”. Snaphanen.

  2. Flaben Fræk

   UP YOURS!

   1. DR: FEMINISME, KLIMA-HYSTERI OG MULTI-KULTI PROPAGANDA

    En særdeles intensiv hjernevask
    af lytterne er hvad DR foretager i næsten
    samtlige udsendelser.

    Hvad enten det drejer sig
    om “Guld og grønne skove, “Supertanker”,
    “Brinkmanns briks”, “Bibelen Let fortalt”, “4.
    division”, “Udsyn”, radio-aviserne, P1- debat,
    “Hjernekassen”, “Verden iflg. Gram”, “Lægens
    bord”, “Stjerner og Striber” osv., har DR-kvinderne
    pissetravlt med at manipulere. Og året rundt har
    de et nedladende syn på mændene, og et ondt
    øje til familierne, landbruget og nationalstaten.

    “Guld og grønne skove” er en fanatisk,
    krasbørstig og løgnagtig klima-propaganda
    som Goebbels ikke kunne have drevet op i
    større hysteriske højder. “Wir muss haben
    den totalen Krieg gegen co2” er radioværtens
    uudtalte budskab 50 gange i hver udsendelse.

    De øvrige udsendelser indeholder alle noget
    som skal bidrage til at styrke marxismen, ind-
    vandringen, kvindesagen, LGBTQ+, FN og EU,
    ligestillings-humbug, Metoo, Gaza, de totalitære
    tendenser, BLM, “Pandemien”, Kvinfo, R og EL,
    eller nedbrydningen af familierne og den
    kristne kultur etc. (man ønsker den udskiftet
    med den røde kultur plus den islamistiske kultur)

    Man støtter også folkeudskiftningen og den livs-
    farlige fremvækst af WHO magt og “1984” tilstande.

    DR er et uhyggeligt og anti-dansk foretagende.

  3. Karl Martell

   For det første er tabstallene næppe troværdige, men et dræbt barn er naturligvis et for meget. Ikke desto mindre ligger skylden på Hamas skuldre. Intet terrorangreb – ingen bomberegn, så enkelt er det.
   Man må som sagt være muslimsk araber for at mene, at hvis man begår et bestialsk terrorangreb, så vil verden straks opfatte en som offer, i selv samme øjeblik det virkelige offer reagerer. Godt nok har vi mange nyttige idioter i vesten, men jeg troede ikke Steen Raaschou ville melde sig under de faner.

   1. Træt

    Når man får 5-8-10 børn betyder det enkelte barns liv ikke så meget. Sådan var det også herhjemme, før flertallet allerede kort efter 1. verdenskrig begyndte at anvende metoder til at få børn i det antal og på det tidspunkt der passede til deres økonomi.
    Et dræbt pestilensisk barn vokser ikke op til at blive terrorist og/eller bekvemmelighedsflygtning i f.eks. Danmark. hadet til vesten og alt moderne ligger i deres gener.

 22. Henrik Pedersen

  Så er historien om opskaleringen af Irans produktion af af stærkt beriget uran også nået den centrum-højre orienterede israelske avis Jerusalem Post.

  Avisen skriver: “That means no matter how “successful” a nuclear attack by Tehran could be, the ayatollahs would face a much greater “second strike” by Jerusalem.

  Avisen deler mine synspunkter, som anført i mit første indlæg ovenfor.

  https://www.jpost.com/middle-east/article-779775

  1. Sandhed er bedre end løgn

   Er USA ved at brække midtover?
   Er England, Frankrig, Sverige og Danmark ved at brække?
   Eller er de ved at gå i opløsning? Fordi de politiske systemer
   er blevet så åndsformørkede og korrupte, at der kun er løgn,
   hykleri, svindel, vanvid, idioti og ondskab tilbage?

   I USA tales der nu om en kold borgerkrig. I Canada foregår
   der også systematiske angreb på borgerne fra regeringens
   og statens side. Det samme ses i Sverige, England og flere
   andre EU-lande. Selv i Danmark breder idiotien og galskaben sig.

   Men danskerne fyldes med kvarte sandheder, fortielser og
   bortforklaringer, så den ikke forstår hvor slemt det allerede
   står til. Ingen af massemedierne er til at stole på.

 23. Henrik Pedersen
  1. Så er nyheden om Irans accelererende atomvåben-program også nået til Saudi-Arabien, hvor netavisen Arab News i dag skriver: Vestmagterne fordømmer Irans accelererende produktion af højt beriget uran, efter at det Internationale Atom-agentur ( IAEA) har meddelt dette i sin seneste rapport. I en fælles erklæring fra Storbritannien, Frankrig, Tyskland og USA hedder det, at ” vi fordømmer denne eskalation af det iranske atomprogram. Irans produktion af højt beriget uran har ingen troværdig civil anvendelse”.
   Her tilføjer rapporten fra Institute for Science og Security, der er delvist finansieret af IAEA, at ” Med Irans voksende ekspertise og med anvendelse af kun en del af dets 60 procent berigede uran kan Iran producere 25 kg af WGU ( weapon-grade-uranium) på kun en uge”

   1. Henrik Pedersen
 24. Ministeriet for pjat, vås og valgflæsk

  Hvad ville I danskere dog gøre uden
  jeres dejlige S, V, M regering?

  Nu bliver det dyrere
  at være bilist. Benzinen, el-prisen
  og dieselen får en ekstra afgift, det bliver
  dyrere at parkere, og købes ny bil, lægges
  der 20-30.000 kr. oveni pga. nye afgifter mv.
  Det bliver også dyrere at bo i en bolig. Og
  er man skatteyder, kan det blive dyrt og
  besværligt, pga. nye regler. Og i det nye
  år 2024 vil flere skoler og velfærds-ordninger
  blive lukket, og hospitalerne og skadestuerne
  vil blive ramt af endnu flere forringelser.
  Og kommunerne skal spare et par milliarder
  tilsammen. Der vil dog ikke blive sparet een
  krone på radio og tv, fordi danskernes skal
  holdes i godt humør, med daglige foredrag
  om at Danmark er et superrigt land hvor
  økonomien er bomstærk, og afgifterne så
  mange, at der er råd til at redde og finansiere
  ca. 100 andre lande.

 25. Søren Kvist

  aamund er en tosse, der ikke kan tåle at blive modsagt

  1. Træt

   Søren Kvist er et venstreradikalt nul

 26. Karl Martell

  Pige skubbet ud foran S tog, Forsøg på bombesprængning betænkeligt tæt på Vollsmose. Adskillige arrestationer i forsøg på Terror, et utal af voldtægter og voldstilfælde.
  Vores politikere gennem de sidste 40 har været lasteligt naive og faktaresistensen. De ser verden som de gerne vil have den ser ud, ikke som den ser ud.
  I det mindste burde de have mod og mandshjerte til at sige til os, at prisen for deres eksperiment, for det multikulturelle samfund er et eksperiment, er at vi må affinde os med vold og terror i hverdagen.
  Det lader til at det eneste, der sker er, at de er chokerede hver gang det sker, der lægges blomster og synges lange bange sange, men de agter ikke at gøre noget ved det!

 27. Piotr

  @ Karl M.
  Er 100% enig i dit skriv! Vi har desværre ikke politikere der vil fædrelandet og danskerne.
  Danskerne skal bare holde kæft og betale verdenens højeste skatter&afgifter.
  Socialisterne klare fint, at formøble DKK 600 Mdr. årligt, på at styrke deres egen position til en international toppost.

  Danskerne er blot skaffedyr i dette spil, ufatteligt! Demokratiet er afskaffet og kolbøtterne fylder os med løgn, godt hjulpet af MSM, der har ladet sig købe af Medieforliget.
  Problemerne hober sig op og skal afhjælpes med såkaldte “rammeaftaler” der aldrig får nogen effekt, da pengene blot flyttes rundt og som bekendt kun kan bruges en gang.

  Tyskerne kalder os med rette “die dumme dänen” (desværre korrekt).
  Flertallet opfører sig som en flok grise på vej til slagtehuset!

  En tilføjelse, LarsLORT har sendt en fregat til Bab el-Mandeb strædet.
  Jeg undre om de har fået ammunition med? om de må forsvare sig? (Engagement Orders).
  Må de eliminere evt. pirater, som US Navy gjorde i går, da de forsvarede Mærsk?
  Hvad nu hvis en muslim bliver skudt i kamp med fregatten? Hvordan vil LarsLORT forklarer dette overfor OIC? (Så ryger topposten i FN)
  Det ender sikkert, som da Havgasen TRine sendte en fregat til Guineabugten.

  Godt Nytår! Støt Danske Patrioter! Støt Paludans Teater! Støt TR! SIAD! P:

 28. Hvor er vi på vej hen?

  Globalisternes plan:
  Masseindvandring skal knuse nationernes
  identitet, kultur og økonomi. Og WEF og WHO
  politik skal “uskadeliggøre” millioner af civile.
  Se Snaphanen.

  The Sinister Rise of War in 2023. Youtube.

 29. Skjoldungen

  Nu sender det danske regime snart en fregat til Det Røde Hav. Den er bevæbnet til rælingen med våben som har vist sig særdeles effektive i kampen mod samme regimes egne borgere, nemlig regulativer, forordninger, påbud, forbud, blanketter, cirkulærer, afgifter, kommissioner, rammebevillinger, udvalg, takstforhøjelser o.s.v., o.s.v. samt – ikke mindst – regimets “Wunderwaffe”: Djøffere. Så kan også de skide houti’er lære det, kan de!

 30. Demografi og demokrati

  Vi har frygtet en 3. atombombe efter Hiroshima og Nagasaki bomberne den 6. og 9. august 1945. Så vidt jeg ved er den ikke anvendt siden dengang.
  Der er flere lande, der har a-våben: Russia, United States, China, France, United Kingdom, Pakistan, India, Israel og North Korea (ifølge anti-atomkampagnen ICAN med hovedkvarter i Geneve, Svejts) – og nu måske snart Iran?
  Atomtruslen har været overhængende ved flere tidligere lejligheder.
  Suez-krisen kom sig f.eks af invasionen af Egypten og Gaza-striben af Israel, Storbritannien og Frankrig. Deres mål var at genvinde kontrollen med Suez-kanalen, som den ægyptiske præsident Nasser nationaliserede den 26. juli 1956. Kanalen var indtil da ejet og kontrolleret af franske og britiske interesser.
  Angiveligt endte krigen, da Sovjetunionen truede med at bombe Paris og London med a-våben, hvilket fik dem til at undlade at generobre Suez-kanalen. Så atom-truslen virker.
  Nu truer Rusland Nato-landene med a-våben i Ukraine. Rusland har desuden flyttet a-våben til sin allierede Hviderusland for at øge truslen om at bruge atomvåben, hvis NATO og USA går ind i Ukraine-krigen med tropper. Det gør de så nok ikke? Alle frygter atomkrigen. Det er en terrorbalance. Hvor længe holder den?

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *