USA SÆTTER DET DANSKE FORSVAR FRA BESTILLINGEN

Den danske regering er ferm til at bevillige rammeaftaler, som har til formål at narre medier og vælgere til at tro, at der nu er afsat penge til et bestemt formål. Det fine ved en rammeaftale er jo, at den ikke koster en krone, før de enkelte udgifter og investeringer er godkendt af ministerier, styrelser og udvalg. Og det tager jo sin tid, ved vi. En rammeaftale er derfor et politisk instrument, en slags forekommende hensigtserklæring uden forpligtelser overhovedet.  I Kølvandet på Ruslands overfald på Ukraine i 2022 skyndte den danske regering sig at bevillige et rammebeløb på 155 milliarder kroner til genrejsningen af det danske forsvar, der efter årtiers finansiel og militær afmontering henligger i ruiner. Statsministeren skyndte sig dog at helgardere tipskuponen ved at strække det afsatte rammebeløb til ind i 2030rne og gøre anvendelsen af midlerne afhængige af et samarbejde mellem forsvarsministeriet, forsvarsstyrelsen, eksterne rådgivere, de tre værn og konsultationer med NATO.

Det er nu to år siden, regeringen med denne rammebevilling lukkede munden på kritiske medier og vælgere. Som sædvanlig er der intet sket i den forløbne tid. Forsvaret er stadig en ruinhob. Der er mangel på alt, selv støvler og uniformer. Kasernerne synker sammen i møg og skimmelsvamp. Gamle plimsollere uden bevæbning, men med nedslidte motorer tøffer halvblinde rundt i de grønlandske farvande, de er sat til at forsvare. De leverede F-35 kampfly er uden angrebssystemer. Det var der ikke råd til, så de avancerede fly kan kun bruges til at flyve i kortege med fodboldlandsholdet, hvis det skulle lykkes for Kasper Hjulmands Valium-drenge at vinde en enkelt kamp. Ved det årlige NATO-topmøde i Wales i 2014 lovede den danske regering fremtidigt at bruge 2 procent af BNP på forsvaret i stedet for den godt ene procent, vi bevilliger i dag. Det løfte har vi som sædvanligt ignoreret, men som Martin Lidegaard fra de Radikale pointerer, var der ikke tale om et løfte, men om en hensigtserklæring. Altså en rammebevilling.

Den seneste NATO-rapport om Danmarks forsvarsevne er så fordømmende, at regeringen har nægtet at offentliggøre den, men det vides dog, at rapporten konkluderer, at Danmark aktuelt er helt ude af stand til at forsvare sig selv. Ikke engang i få dage, indtil NATO-styrker kommer til undsætning. I USA er man derfor kommet til den vurdering, at amerikanske NATO-styrker må overtage forsvaret af de danske sunde og bælter. Ikke for at afhjælpe de danske militære forsømmelser, men for at løse de vitale NATO-opgaver, som vi ikke magter.  Siden Sovjetunionens opløsning og nedlæggelsen af Warszawa-pagten er NATOs primære kampzone rykket fra Vesttyskland og flere hundrede kilometer østpå. En militær konflikt med Rusland kommer til at udspille sig i en akse, der strækker sig fra Finland og de baltiske lande gennem Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn.

Men også de danske sunde og bælter udgør fremtidens strategiske kamppladser. USA er derfor i færd med at flytte sine militære støttepunkter i Europa fra dets omfattende netværk af baser og depoter i Tyskland til de nye brændpunkter i Øst. Både Finland og Sverige er i besiddelse af moderne, effektive militære styrker og behøver ikke amerikanske krykker for at kunne forsvare sig selv. Men i en militær konflikt med Rusland kan man ikke vide, hvor russerne vælger at indsætte slagkraften af deres militære engagement. Derfor vil en forsvarsaftale med USA gøre det muligt at deponere militært udstyr og ammunition til de militære brændpunkter, så det ligger klar til brug for NATOs kampstyrker.

Hvis Rusland skal have en chance i en militær konflikt med NATO, er det en forudsætning, at russiske flådestyrker og luftvåben kan nedkæmpe konvojer i Atlanten, der fragter amerikanske tropper og udstyr til de europæiske kamppladser. Det kræver, at russiske flådestyrker kan komme helskindet gennem de danske sunde og bælter. Hvis russerne tilmed kunne besætte de danske flyvestationer, ville de vinde en times ekstra flyvetid over Atlanten svarende til omkring 1000 kilometers operationsdybde, en uvurderlig fordel. Under den kolde krig, i 1950erne havde det danske flyvevåben egne kampstyrker, de såkaldte kupeskadriller, der var specielt uddannet til at nedkæmpe sovjetiske faldskærmstropper, som man ventede indsat i kampene om de operative flyvestationer, Aalborg, Karup, Skrydstrup og Vandel. Kupeskadrillerne var placeret på de enkelte flyvestationer og kunne rykke i felten med minutters varsel. I 1960erne blev disse styrker naturligvis sparet væk, og i dag står flyvevåbnet reelt uden militær beskyttelse.

USA og NATO er i princippet ligeglade med forsvaret af de danske militære flyvepladser, men de er absolut ikke ligeglade med, at russerne i en krig har fri adgang gennem danske sunde og bælter og etablerer flybaser på vores jyske flyvestationer. Da Danmark uanset løfter og forsikringer fortsat nægter at oprette et troværdigt forsvar, har USA taget konsekvensen og sat os fra bestillingen. Amerikanske styrker har nu fri adgang til flyvestationerne Aalborg, Karup og Skrydstrup og kan indsætte det personel og det udstyr, de finder hensigtsmæssigt. Styrkerne er underlagt amerikansk jurisdiktion, hvad vi kun skal være glade for. Amerikanske militære domstole deler hårde straffe ud med rund hånd. Et voldtægtsforsøg koster nemt en soldat 15-20 år bag tremmer i Fort Leavenworth.

Denne triste ydmygelse af det danske forsvar er ikke gået op for medier og vælgere, som ukritisk har købt regeringens komiske salgsbudskab, at aftalen er en yderlige styrkelse af det ubrydelige militære samarbejde mellem Danmark og USA.  Midt i begrædeligheden skal vi dog glæde os over, at de amerikanske styrker er underlagt USA’s militære ’Rules of Engagement’, altså regelsættet, der styrer kamphandlingerne. Det betyder, at USA bestemmer, hvornår de udstationerede styrker skal i kamp og ikke det danske forsvarsministerium, forsvarsstyrelsen, eksterne konsulenter, forsvarsudvalget og finansministeren, som tilsammen ville give os et nyt 9. april. Vi har intet lært af vores egen historie, men det har USA. Vi sluger  derfor glade den bitre pille og takker Uncle Sam for endnu en gang at sikre vores frihed og tryghed. Når nu vi ikke selv vil.

20. december 2023

42 Thoughts to “USA SÆTTER DET DANSKE FORSVAR FRA BESTILLINGEN”

  1. Henrik Wegmann

    Så nu kan det danske forsvar rundbarberes endu mere, end det allerede er. Og danske ministre kan så rejse verden rundt og uddele endnu flere penge, end de allerede gør.

    Og et par hundrede tusinde flere Djøffer bliver der vel også råd til.

    1. E. Frederiksen

      Henrik Wegmann
      Sikken en regering, Mette fortsatte med.
      Alt, der kommer fra den regering er pral af værste skuffe.
      Det gælder nemlig bare om at uddele skatteydernes penge, – som var
      det Mettes egne, – til andre lande, djøffer og venner samt samfundsudskiftningen.
      Danmark giver regeringen bare gradvist væk.
      Der bliver sparet og sparet til syge, børn gamle m.v., når det gælder den danske befolkning.
      Jeg kan ikke udtrykke min dybe foragt nok for, hvad der foregår.
      Tænk blot på den ondskabsfulde ejendomsvurderingssag, som de
      godt ved er forkert, men endnu får lov at tappe yderligere penge til kasseuddeling. FØJ.

      1. Finn Jensen

        E. Frederiksen
        Helt enig

    2. Jane von Rathsach

      Ukraine er i samme beskidte rille fra samklang imellem farlige Løkke ksrriere fortsat og Mette Fup skabskommunist. De er begge på vej til at gøre Danmark til et hul under EU.

  2. ino

    Tak for endnu en gang at få tingene sat på plads. Pragtfuld, men selvfølgelig også sørgeligt.

  3. Niels O

    “Danmark har i 2022 brugt 1,38 procent af bruttonationalproduktet (BNP) på det danske forsvar.

    Det viser et estimat fra forsvarsalliancen NATO, der tirsdag har offentliggjort sin årsrapport fra 2022.

    De 1,38 procent af BNP svarer til 38,7 milliarder kroner på forsvar.”

    berlingske.dk/politik/danmark-skoed-138-procent-af-bnp-i-forsvaret-sidste-aar

    1. Blot en bemærkning

      Hej Aamund!

      Er der blevet brugt og udbetalt ca. 115 milliarder
      kr. til det danske militær indenfor de sidste tre år?
      Som Niels O skriver. Eller er der tale om 1.38% af
      statsbudgettet? (indbetalte skatter)

      På forhånd tak for svar.

    2. Jane von Rathsach

      Trump har jo ret.
      Betal eller skrid …
      Sådan ligger landet i lille fejgt styret Danmark af politiske forbrydelser.

  4. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

    En pragtfuld beskrivelse af den alt andet
    end pragtfulde tilstand forsvaret befinder sig i.
    De radikale og røde kliker har i det skjulte afskaffet
    både hæren, flåden, luftforsvaret og civilforsvaret.
    Og de har svækket hjemmeværnet. Mobning, hån,
    fjolleri, nedskæringer og forringelser er hvad de
    åndsformørkedes højborg har leveret til Danmarks
    forsvar gennem de sidste fire-fem årtier. For et
    syns skyld er lidt rester af hæren sendt ud til de
    Baltiske lande. Masse-medierne har hjulpet med
    at skjule hvad der foregik. Den brede befolkning er
    blevet holdt i uvidenhed, eller er blevet bildt ind at
    alt var i den skønneste orden. Nu er de faktiske
    forhold blevet så groteske, at det ikke længere helt
    kan skjules at politikerne har mishandlet forsvaret
    og har ødelagt Danmarks evne til at forsvare sig selv.

    Mette fører tilsyneladende sin egen private krig mod
    verdens stærkeste atommagt. Ihvertfald betragter
    Rusland nu Danmark som en fjendtligt sindet nation,
    og hvis Ukraine-krigen eskaleres yderligere og løber
    løbsk, kan det jo få katastrofale konsekvenser.

    Et land uden sin egen hær, ender gerne med at
    huse en fremmed hær. Det viser mere end 1000 års
    erfaringer. Men vores politikere ønsker jo ikke at lære
    af andre landes erfaringer, de vil hellere eksperimentere.
    Og går eksperimenterne galt, er det jo som regel kun
    de almindelige danskere det går ud over, og dem er
    politikerne jo ligeglade med. Det viser de ikke med deres
    ord, men med deres lovsjusk, handlinger og kyniske ud-
    huling af alle former for sundhed, velfærd, frihed og tryghed.

    Den nederdrægtige behandling af forsvaret går igen på
    nærmest alle samfunds områder. Vores demokrati er som
    en klovnebus uden bremser og styretøj. Christiansborg
    betragter tydeligt danskerne som stemmekvæg, malke-
    kvæg og untermenchen. Ellers ville man jo aldrig være
    gået i gang med at udskifte danskerne med islamister.
    Tydeligere kan politikere vel ikke vise deres foragt for
    deres egne landsmænd og deres egen kultur.

    Kvaliteten af vores politikere er i bund. Vi må anskaffe
    os et ægte, ærligt og DIREKTE folkestyre, eller Danmark,
    vores folkehjem, er dømt til udslettelse.

    Enten genopbygger vi demokratiet, eller vi står overfor
    en lang og pinefuld procés hvor vi som folk bliver sendt
    ud i kulden og mørket.

    1. Jane von Rathsach

      100 % enig.
      Danmark er et galehus, som burde have en Forfatningsdomstol.
      Intet kan vi stole på og psykopaterne går fri.
      UD EU FN lg WEF og WHO svineriet med FN som sutteklud.

  5. Grim Shr. Reaper

    Ser man af og til krigens døgn, kommer man straks til den konklussion, at det vist er bedst at danske soldater ikke kommer i rigtig rig. De hidkaldte eksperter i programmet er nærmest definitionen på uduelige. Kina og Rusland har ingen interesse overhovedet i væbnet konflikt med vesten, da de for årtier siden har konstateret at vesten stille forfalder til at være banansstat frilandsmuseer.
    I Ukraine registreres døde soldater først nogle måneder efter deres død som døde. I mellemtiden hæves deres løn så af alt andet end de pårørende – sladder fra øst i sagens natur.

  6. Træt

    Hvis amerikanske soldater på dansk grund virkelig er underlagt amerikansk lov, så håber jeg at det også gælder brug af skydevåben til selvforsvar.

  7. Jc Holland

    Det frie Vesten befinder sig på et knivsæg.

    Hvis socialisterne i USA lykkes med deres kupforsøg, udsletter al opposition, en øvelse som har været igang for fuld skrue siden Trump blev præsident 2016… får ideen om amerikanske militære styrker på dansk grund pludselig et andet og mere uhyggeligt selvmorderisk skær.

    Ligenu står kampen mellem
    KEJSERLIGE KORRUPTE MEDIER OG DIKTATORISKE DOMMERE
    på den ene…
    MOD FOLKESTYRE OG DEMOKRATI
    på den anden side.

    HVIS DET FRIE VESTEN
    SKAL BESTÅ
    SKAL TYRANNERNE KNUSES.!!

    1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

      Ethvert land kan ende
      som en jungle, en fattiggård og en terror-stat.

      I et ægte demokrati kan man ikke
      i årevis regere hen over hovedet på befolkningen
      og stik imod flertallets interesser. Men i flere årtier
      har den rapkæftede og forskruede klasse ført en
      politik som skadede og undergravede alle folkelige
      værdier, interesser og rettigheder. Det beviser at
      “demkokratierne” i Dnmark og Sverige er skin- og
      papnæse-demokratier. De politiske partier og poli-
      tiserende aktivister og medier har kørt folket og
      folkestyret ud på et sidespor, hvor endestationen
      hedder undertrykkelse, udnyttelse, tyranni, daglige
      overfald og knivstik, skatteplyndring, sjofel behandling
      af familier og forældre, umenneskelig behandling af
      børn, unge, ældre, hjemløse, voldsofre, trafikofre og
      alvorligt syge. Som f.eks. kræftpatienter og psykisk
      syge. Også boligejere, lejere, bilister og lønmodtagere
      af alle slags risikerer en hård medfart. Hvad diverse
      EU-direktiver og lovforslag lægger op til.

      Samfunds-systemet bliver mere og mere koldt, kaotisk,
      bureaukratisk, arrogant og fjendtligt i sine holdninger
      og praksis’er i forhold til borgeren og familierne. Vi har
      kurs mod et totalitært og fascistisk samfund. Hvor nye
      former for magtmisbrug kan føre til folkeudskiftning,
      statsterror, WEF, WHO og “1984” politik. Samfundet
      kan ende som en jungle og et blodigt rædselskabinet.
      Selvom massemediernes propaganda, fortielser og
      underholdning afleder opmærksomheden fra den
      vanvittige og meget uhyggelige udvikling.

      Men for tiden er det den “naturlige” og logiske udvikling
      i et land hvor borgernes flertal lader deres tænkning ens-
      rette af fjernsynet eller radioen mv., og hvor den typiske
      vælger er glemsom, uvidende, historieløs og alt, alt for
      naiv og godtroende.

      ´
      (Kommentar hentet fra Snaphanen, se den
      17. december: “Snart er det jul”.

  8. Karsten Lund

    Som jeg skrev forleden dag:

    De, der lader “ansvarlige” politikere bruge penge på såvel dem, som det som ikke er nødvendigt, de må på et senere tidspunkt give afkald på det, som er nødvendigt!

  9. Hvor er vi på vej hen?

    Den samlede politik er forrykt, og et
    stort angreb på både familierne og den
    enkelte borger.

    Hvor fører Christiansborg politikken os hen?
    Kan nogen tvivle om det, når de ser på hvordan
    politikernes store flertal har smadret løs på alt hvad
    danskerne ejer af værdier, traditioner og kultur?
    Er det ikke indlysende at selvom det evt. ikke er
    planlagt, så drives vi tættere og tættere på at det
    danske folk bliver et folk uden land og uden fremtid.

    Den kommunistiske familiepolitik er et eksempel
    på hvor kynisk og skruppelløst visse røde kliker går
    frem. Det hører med til deres ideologi at mænd og
    kvinder skal spilles ud mod hinanden, at familierne
    skal opløses og splittes, at forældre skal mistænkelig-
    gøres, og at børn helst skal opdrages af staten. Og
    hvis de er ubekvemme, skal de aflives/dræbes/myrdes.
    Jo mere man kan svække familierne og slægterne,
    desto nemmere bliver det at oprette et kommunistisk
    og globalistisk diktatur.

    Det er iskold beregning der ligger bag familie-politikken
    og den store mængde af ligestillings-propaganda, metoo
    beklagelser og krænkelser, vrøvl om mange forskellige
    køn og krav om kvoter osv. Man har hetzet både hus-
    mødre og forsørgere for at få dem derhen hvor både
    mødre, fædre og børn er retsløse overfor statens bureaukratier.
    På mange snedige måder udnyttes familierne af marxisterne.

    Familien er samfundets vigtigste og mest grundlæggende enhed.

    Men det anerkender ideologiske fanatikere ikke. De ønsker
    at smadre familierne, familieværdierne og hjemmets fred,
    og de ønsker at skære hjertebåndene mellem børn og forældre
    over, og de sætter ondt blod mellem mænd og kvinder hvor
    de kan komme afsted med det.

    Kommunismen er en totalitær ideologi fra helvede.

    1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

      Der kan ske ting som er umulige at forudse.
      To revolverskud i Sarajevo fik utrolige og aldeles
      uventede konsekvenser. Hvert skud udløste en
      verdenskrig. 1. og 2. v-krig. Det som ingen havde
      troet muligt, skete alligevel. Pga. idioti gik 1. v-krig
      i gang, og den krig skaffede psykopaten Hitler til
      magten, og i 1939 begyndte 2. v-krig.

      Angrebet 7. oktober var en skør, ond og hovedløs
      terror-massakre.

      Også Ukraine-krigen er en tåbelig og unødvendig
      krig. Med sund fornuft og moral kunne den nemt
      have været undgået. Men i politik er fornuft og
      moral som bekendt mangelvarer. Det mest
      almindelige er inkompetence, idioti og vanvid.

      Får vi en 3. v-krig, kommer vi tilbage til stenalderen.
      Måske vi bør investere i stenøkser? De kan blive
      gode bytteting hvis civilisationen forsvinder.

      Bogen “Kanonerne i August 1914” kan anbefales.
      Læs også Antony Beevors bøger.

  10. Ole Madsen

    Jeg tror ikke på det FN-proklamerede skrækscenarie ved afbrændingen af fossile kulstofforbindelser. Jeg tror heller på skrækscenariet: en 3. verdenskrig mellem USA og Rusland. Jeg tror mere på det skrækscenarie, der tegner sig, hvis Europa bliver et islamisk kalifat.

    1. Karl Martell

      Delvis enig.
      Der er to trusler mod Danmark først og farligst er den muslimske indvandring! Nok kommer der ikke mange asylansøgere lige nu, men så kommer de som familiesammenførte eller bare som migranter, eller endnu værre – De fødes her i landet og er pludselig danskere, til trods for at de ikke er bare i nærheden af, at tage dansk kultur til sig. Tvært imod det er en modkultur!
      Den anden trussel fra Rusland negligeres ofte af højrefløjen, men tro mig den er i den grad reel. Hvis ikke det var for NATO så kunne vi ligeså godt begynde at lærer russisk, og forsvarsaftalen er god fordi den forpligter USA til at forsvarer os, selvom en kommende præsident måske ikke har meget lyst til det.
      Men klimaet, det er som det er med eller uden vores Co2. Set historisk har kloden et rekord lavt Co2 indhold i atmosfæren. Det var bare en anelse lavere ved afslutningen af den lille istid, og det er forhåbentligt ikke temperaturerne midt i 1800 tallet vi skal tilbage til. Det var koldt. Danmark var et lidet fattigt land med sult og misvækst.

      1. Wiens redning skete 1683

        Enig med Martell i at islamiseringen
        Danmark er en katastrofe. (Men det
        er langtfra den eneste trussel mod
        danskerne)

        Også enig i at
        co2 ikke styrer luftens temperaturer,
        for det gør solen, skyerne og havene mv.
        Mht. Rusland er vi knap så enige. For de
        fortællinger som medierne disker op med
        er næppe helt pålidelige. Hvis det er fra
        dem man har sine meninger om Rusland
        og Ukraine-krigen, bør man nok se på hvad
        Gravitas og andre netsteder har fremlagt
        om hvad der skete i Ukraine fra 2012/2014
        til 2022.

      2. Finn Jensen

        Karl Martell
        Enig.

    2. E. Frederiksen

      Ole Madsen
      100% enig

  11. Sandhed er bedre end løgn

    Aamunds artikel viser at regeringen fupper
    danskerne med “rammebevillinger”. Men det
    med at fuppe er meget flittigt anvendt. Man
    bevilger f.eks. en masse penge til “udsatte børn”.
    Man kan så prale af at man er en stor børneven.
    Men pengene bliver aldrig udbetalt, og efter et
    års tid annullerer man diskret beløbet eller tager
    det tilbage til statskassen. EBs netavis har en
    histoie om det i dag den 21. december. (Børn
    blev snydt for over 300 mill. kr.)

    1. E. Frederiksen

      SVINESTREG

      1. Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi

        Ja, men snedigt. Nu kan de samme
        penge bruges en gang til. Snart får vi nok at
        vide at regeringen har afsat over 300 millioner kr.
        som ekstra tilskud til at løfte psykiatrien eller
        styrke politiet. Og om nogle måneder kan samme
        beløb genbruges til at give indtryk af at regeringen
        lægger stor vægt på at hjælpe dem ude på landet
        til at få bedre bus-forbindelser, osv.

        Og måske sætter man beløbet op til to milliarder
        eller atten milliarder, så man kan love at sundheds-
        væsnet og velfærden får et mægtigt løft i 2028 eller
        2030.

        Fugle på taget, syltekrukker, syv-års planer, bluff
        og humbug, kvarte sandheder, tom snak og fedt
        flæsk, tåbeligheder og skandaler på samlebånd,
        det er tidens politik.

        1. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

          Der advares nu om giftig mad og andre
          giftige udspil fra den snakkende og pludrende
          klasse. Se hvad Snaphanen fortæller.

      2. Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi

        Ja, men snedigt. Nu kan de samme
        penge bruges en gang til. Snart får vi nok at
        vide at regeringen har afsat over 300 millioner kr.
        som ekstra tilskud til at løfte psykiatrien eller
        styrke politiet. Og om nogle måneder kan samme
        beløb genbruges til at give indtryk af at regeringen
        lægger stor vægt på at hjælpe dem ude på landet
        til at få bedre bus-forbindelser, osv., osv.

        Og måske sætter man beløbet op til to milliarder
        eller atten milliarder, så man kan love at sundheds-
        væsnet og velfærden får et mægtigt løft i 2028 eller
        2030.

        Fugle på taget, syltekrukker, syv-års planer, bluff
        og humbug, kvarte sandheder, tom snak og fedt
        flæsk, tåbeligheder og skandaler på samlebånd,
        det er tidens politik.

        1. PS

          Robotten er ikke god til den
          lille tabel. Beklager gentagelsen.

  12. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

    Ja, tidens politik i dagens Danmark er
    at danskerne skal udnyttes så groft som muligt.
    Christiansborg pisser på 90% af danskerne året
    rundt. Regeringen S, V og M styrtdykker og er
    upopulær hos tre ud af fire danskere. Men
    hvis vælgerne blot flytter deres stemmer til
    lignende partier, SF, K og EL osv. er vi jo lige vidt.

    Hodja, Snaphanen og den korte avis har i dag
    chokerende oplysninger om hvordan pervers
    og løgnagtig politik spreder sygdom, vold, død
    og ulykke blandt borgerne.


    En frk. Friis fra de radikale vil nu have valgrets-
    alderen sat ned til 16 år. Og hun mener at EU, FN,
    WHO og blodrød politik er hvad danskerne skal
    have meget mere af. I propaganda-radioen sjusker
    de meget med navne, men frk. Pia, Ulla eller Siv
    Friis eller hvad fornavnet nu er, lød som en
    komplet tåbe. Og som en co2 fanatiker.

  13. De tre musketerer

    Statsradioens P1 debatter skal forestille
    at være demokratiske debatter, men først og fremmest
    handler det om propaganda og holdningsmassage. Her
    i dag fredag d. 22. dec. fik Sigrid Friis, Sebastian Klein,
    Jens Juel og Dennis Kristensen det meste af taletiden.
    Sigrid Friis er radikal fantast, Sebastian Klein ville have
    co2 afgifter på alt fra mad til transport, Jens Juel mente
    at S-politik var klog og ansvarlig politik. Alle var de co2-
    og klima-religiøse. Dennis var dog kritisk overfor Mette
    F. og talte om rodet og hul-i-hovedet politik, skiftende
    standpunkter og ulogiske holdninger.Og Dennis mente
    at det var en fejl at afskaffe en helligdag/fridag. Han var
    vist også modstander af den forhøjede pensionsalder.

    (P1’s mål med denne kritik e vel at flytte stemmer fra
    S til EL, SF og R)

  14. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

    Er det ikke temmelig sløvt? Hele dagen til nu
    ingen kommentarer.

    Hos Snaphanen er der nu dramatiske advarsler
    om dødsensfarlige politiske planer. Hvemsomhelst
    kan blive det næste offer.

  15. There is something rotten in the state of Denmark

    Lige nu er det nok USA som sætter det danske
    forsvar fra bestillingen, men i de sidste 25 år har
    fjolsetinget jo arbejdet på at afskaffe det danske
    forsvar. Det vi ser nu er vel at Mette, Lars og Biden
    har sat kronen på værket. Af civilforsvaret er intet
    tilbage. Men en danskers liv regnes jo for nul og nix
    af de gamle partier, hvad direkte kan aflæses af
    sundhedsvæsnets enorme nedtur og retsstatens
    smuldren m.m. m.

  16. Karl Martell

    Mens børnene ser Disneys juleshow.
    Per Stig Møller sagde det så rammende. “Eftergivenhed opmuntrede Hitler, det opmuntrede Putin og det vil også opmuntre Islamisterne”.
    Det er som om hver generation skal lærer det forfra.
    Appeasementpolitik har været prøvet og det virker ikke. Som Churchill sagde: “Man kan vælge mellem krig og vanære og vælger man vanære, så får man krig”. Vi har med koranloven valgt vanære!
    Tror man virkelig at Islam stopper med dette?

    1. Det hjernedøde Vesten har nu påbegyndt sin sidste svanesang

      Per Stig Møller er en ret typisk politiker, selvom
      han er mere belæst end de fleste politikere. Men
      man skal ikke tro at Per er specielt klog, ihvertfald
      begyndte krigen i Ukraine ikke pgr. eftergivenhed,
      men af helt andre årsager. Men det er rigtigt at
      Hitler og islamisterne blev opmuntret af Europas
      kortsynede eftergivenhed fra 1933 til 1939, hen-
      holdvis fra ca. 1970 til nu, og sikkert videre frem.

  17. Piotr

    @ Karl M.
    “Tror man virkelig at Islam stopper med dette?”

    LarsLORT ved helt sikkert, at islam ikke stopper deres krav, med dette forbud mod afbrændinger af deres “hellige” ideologi bog.

    MEN, LarsLORT er da 100%++ totalt ligeglad med vort fædreland & danskerne!
    LarsLORT er globalist og han skal da bare videre til et fedt ben(job) ude i den store verden.
    HVor han ikke behøver at foretage sig en skid, hvad han aldrig har gjort.

    Til Maj, når der er valg til MickeyMouse parlamentet, så smutter LORTEN til Brussels, til et fedt job som kommissær, så han kan blive båret rundt i guldstol som Vest-Ager er blevet det i 6 år.
    (Hvor vigtigt er et kommissær-job? Ikke specielt vigtigt, når man som kommissær kan tage 3 måneders orlov med fuld løn, for at søge et andet job!
    Hvem kan tillade sig det, ude i den private/- værdiskabende-verden?)

    Danskernes største problem pt, er at vi ikke indehaver rigtige politikere, der vil fædrelandet & danskerne!

    God Jul & Godt Nytår til alle. P.

    1. Der var engang et yndigt land

      Så længe danskerne støtter sig
      til inkompetente, uduelige, uvidende, hysteriske
      og dumme politikere, vil dumhederne fortsætte.
      Man genvælger igen og igen samme fjollede og
      forræderiske typer, og det vil danskerne nok blive
      ved med, indtil de er udskiftet og udryddet.

      Udryddelsen er begyndt, se Snaphanen.

  18. Flaben Fræk

    På høje tid, at amerikanske styrker får fri adgang til flyvestationerne Aalborg, Karup og Skrydstrup og dermed får mulighed for at indsætte personel og udstyr i kampen for resterne af det der engang var et demokrati – Håber, at dette tiltag bliver udvidet med placering af hangarskibet USS Gerald Ford i Østersøen, helt præcist i trekantområdet mellem Ystad, Rønne og Puttgarden (Putgarten) gerne ledsaget af destroyeren USS Zumwalt, m. fl. – Det kan kun gå for langsomt.

    Nu venter vi vel bare på, at vrøvleakrobaten- og luskebuksen fra Nørresundby, i sin nytårstale, på sin sædvanlige friskfyragtige facon, tager æren for arrangementet…

    1. Gud bevare Danmark

      Ja, hvor er det dygtigt gjort, at politikerne
      har sparet det danske forsvar ned til et pjalteforsvar
      eller fugleskræmsel, så vi nu har fået en fremmed
      hær til landet. Det vil sikre at Danmark bliver bombet
      sønder og sammen hvis USA og Rusland kommer i
      krig med hinanden. Af København vil næppe være
      andet end en ruindynge tilbage efter sådan en
      konflikt. (Men det vil være med til at mindske ud-
      ledningen af co2, og det er jo det allervigtigste)

      Vi kan dog glæde os over at de utallige besparelser,
      nedskæringer og forringelser på alle områder, fra
      forsvaret til sundhed, velfærd og infrastruktur m.m.,
      har givet os råd til at importere hundredtusindvis
      af “berigere” fra Afrika og Mellemøsten, og det er
      jo bare dejligt, trygt og hyggeligt.

      Hurra for Mette, Lars, Eva Flyvholm og de mange
      andre politikere som arbejder benhårdt, ambitiøst
      og bæredygtigt for at skaffe os allesammen en
      tryg nutid og en gylden fremtid. Hurra, hurraaaaaaa!!!!!

  19. Karl Martell

    Man skal vist være muslimsk araber for at forestille sig, at hvis man foretager et terrorangreb med 1500 døde, myrder løs på bestialsk vis, og på gangstermaner tager et par hundrede gidsler, samt, som den værste kujon, gemmer sig bag civile, så kan man derefter påberåbe sig at være offer, når det ægte offer slår tilbage.
    På den anden side, så ser vi ubegavede danskere på venstrefløjen agerer nyttige idioter, som går med i de næsten daglige propalæstinensiske demonstrationer. Nok er døde børn på begge sider lige døde, men at palæstinensiske børn dør skyldes udelukkende Hamas – uden terrorangreb ingen bombeangreb.
    Vi skal huske at palæstinensere er vores fjender, det var netop i Gaza, at horder af hellige krigere jagede danskere, for at slå dem ihjel, i forbindelse med muhammedkrisen. Det mest rystende var måske, at vi blev ved med at sende ulandsbistand til dem.

    1. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

      Indvandringen har vist også kostet
      mindst 1500 danskere livet, hvis man regner
      både mord, vanvidskørsel og et nedsparet og
      forringet sundhedsvæsen med.

    2. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

      Indvandringen har vist også kostet
      mindst 1500 danskere livet, hvis man regner
      både mord, vanvidskørsel og et nedsparet og
      forringet sundhedsvæsen med.

      Forskellen er at hvor den israelske regering
      forsvarer landet, anvender danske regeringer
      dialogkaffe, folkeudskiftning og selvudslettende lefleri.

  20. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    Er det ikke ved at være krystalklart og
    soleklart, at den snakkende og pludrende klasse
    er et anti-dansk, folkefjendsk, destruktivt og fascistisk
    sammenrend af håbløse og købte individer?

    De har gjort kål på forsvaret, familieværdierne, den
    offentlige transport, telefonien, retsvæsnet, postvæsnet, sundhedsvæsnet, ejendomsvurderingen, de kulturelle
    og nationale traditioner, undervisningen, fængselsvæsnet,
    brevskrivningen osv., og radio, tv og aviser er gjort til en
    slags vaskemaskiner hvor folks hjerner er i kogevask. Alt
    hvad ord-akrobaterne og speed-snakkerne, valgflæsk-
    uddelerne, parti-ordførerne og ord-jonglørerne får fat i,
    gør de hærværk eller kål på. Intet forbliver ubeskadiget.

    Om lidt vil Borgen også gå til angreb på ytringsfriheden,
    demokratiet, spisevanerne, kontanterne, privatlivet, alle
    borgeres private økonomi, boligejernes og -lejernes økonomi,
    alle bilisters økonomi og de syges økonomi. Derefter vil man
    undergrave nationalstaten, folkesundheden og 100 andre
    ting. Man vil fortsætte med at fyre sundheds-personale og
    lukke skoler, hospitaler og skadestuer osv. Tlf. 1813 der har
    fungeret dårligt i flere år, kollapsede delvis i juledagene. Det
    er ikke smart eller rart at skulle vente i timevis for at kunne
    tilkalde en natlæge eller en ambulance.

    Når snakkehovederne er færdige med at hykle, vil der ikke
    være den mindste stump tilbage af det Danmark vi kendte.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *