ISRAEL HAR TABT SLAGET OM DEN OFFENTLIGE MENING, MEN VINDER KRIGEN MOD HAMAS

Den 6. december afholdt USA’s Kongres en edsvoren høring om antisemitisme, der som bekendt breder sig som en steppebrand blandt politikere, i medier og i undervisningssektoren. Tre universitetsrektorer blev af parlamentarikerne stillet spørgsmålet, om en opfordring til folkedrab på jøder ville være et brud på universiteternes etiske regler. De tre rektorer svarede enslydende som Rip, Rap og Rup, at dette ville afhænge af den nærmere sammenhæng. Sådan at forstå, at man godt kunne tænke sig en sammenhæng, hvor opfordring til folkedrab på jøder ikke ville være i modstrid med universiteternes etiske adfærdskodeks. De tre rektorer står i spidsen for nogle af USA’s mest prominente læreanstalter: Pennsylvania University, Massachusetts Institute of Technology (MIT) og Harvard University. Disse chokerende udsagn demonstrerer åbenlyst, at anti-semitisme på USA’s universiteter nu er en så udbredt holdning, at rektorerne offentligt tør prale af deres jødehad, fordi de nu repræsenterer normen og ikke undtagelsen.

Vores politiske holdninger hviler ikke på sund fornuft, men er en efterrationalisering af følelser. Vores politiske ståsted er støbt af vores vrede, kærlighed, had og sympati og er ikke sådan at rokke, når først vi har fundet vores plads i det politiske spektrum. Der er således udbredt konsensus blandt ungdommen og medierne, at Israel er en slyngelstat, som i årtier har undertrykt det palæstinensiske ’folk’, der nu fører en retfærdig kamp for sin frihed. Denne opfattelse ligger milevidt fra virkelighedens verden, men hvem interesserer sig for det, når vi nu lever i en tid, hvor man vælger sin egen virkelighed. Bare man er mange nok. Glemt er de 1200 mishandlede og myrdede israelere den 7. oktober. Glemt er de tusindvis af raketter, som Hamas i årevis har fyret af mod de israelske byer. Glemt er de torterede og voldtagne gidsler. Men vi har da tillid til FN OCHA’s oplysninger om, at Israel har ombragt 15 000 palæstinensere, hvoraf naturligvis 10 000 er kvinder og børn. Alt sammen solide tal fra Gazas Sundhedsministerium, som tidligere kunne berette, at Israel havde bombet Al-Shifa Hospitalet med 500 dødsofre til følge. Det viste sig, at det var en Hamas-raket, der slog ned ikke i hospitalet, men på en parkeringsplads nær ved. De 500 dødsofre var endnu et af Hamas’ statistiske tryllerier.

I 2015 beskrev Amnesty International i en rapport, at Hamas anvendte Al-Shifa Hospitalet til at indespærre, forhøre og tortere arrestanter. Det ser vi ikke noget til i vestlige medier, ligesom vi ignorerer den israelske dokumentation af det vidt forgrenede Hamas-tunnelsystem og våbenlagre under hospitalet. De store internationale aviser sammen med CNN, BBC og såmænd også DR og TV2 koncentrerer dækningen af Israel-Hamas-krigen om tab af civile menneskeliv, Israels ødelæggelse af boligkvarterer og mangel på nødhjælp til de internt fordrevne palæstinensere. Den offentlige mening forlanger øjeblikkelig våbenhvile og konkluderer, at Israels hævn mod Hamas har været af bibelsk vælde og langt ude af proportioner med Hamas’ ugerninger den 7. oktober.

En våbenhvile nu ville være en stor sejr for Iran og Hamas og et skæbnesvangert nederlag for Israel. En våbenstilstand ville medføre, at Hamas ikke bare ville overleve, men med Irans hjælp ville rejse sig af asken større og stærkere end før. Hamas’ raketter ville fortsat regne ned over de israelske byer, og Israel ville stå skamslået tilbage som den moralske, politiske og militære taber. At USA’s præsident Biden på intet tidspunkt har kritiseret Irans dominerende rolle i Hamas’ terroranslag mod den jødiske stat, er en fortsættelse af Obama-Biden-strategien i perioden 2008-2016, hvor USA politisk lagde afstand til både Saudi-Arabien og Israel og i stedet indyndede sig hos ayatollaherne i Teheran af uforklarlige grunde, som kun Obama og Biden kender. USA og resten af den demokratiske verden fik absolut intet ud af denne charmeoffensiv, som til trods for massive pengeoverførsler til Teheran kun resulterede i spot og foragt fra mullahernes side.

Iran er målrettet i gang med at etablere et regionalt imperium bygget på en række lydstater, som præstestyret allerede har kontrol med. Det gælder Libanon, Syrien, Irak og Yemen og Gaza. Næste mål er udslettelsen af staten Israel, hvorefter hele det oprindelige Trans-Jordanien ville være under Iransk kontrol. En våbenhvile i Israel- Hamaskonflikten vil være et vigtigt skridt på vejen, fordi Israel i verdenssamfundet ville stå svækket tilbage, isoleret med mange gamle og nye fjender og med meget få venner. Uanset det eksploderende jødehad i den vestlige verden og til trods for et stadigt stigende pres fra politikere og medier om våbenhvile har Israel, uanset konsekvenserne ikke noget andet valg end at føre sin militære kampagne til ende, til den endelige udslettelse af Hamas.  Iran og Hamas havde satset på, at Israel ville møde sit Stalingrad i Ruinerne af Gaza, men det kommer ikke til at ske. Israels militære styrke er Hamas overlegen på alle krigens parametre. Ikke mindst, hvad angår motivation og erkendelsen af, hvad der står på spil. Udraderingen af Hamas betyder både et stop for Irans drømme om et shia-muslimsk imperium og en garanti for Israels overlevelse som Mellemøstens eneste demokratiske retsstat.

I år 135 fordrev de romerske legioner det jødiske folk fra deres ældgamle fædreland. Det kostede næsten 2000 hjemløse år og et Holocaust at gense det forjættede land.  Ingen jøde vil tillade, at det tabes igen.

8.december 2023

55 Thoughts to “ISRAEL HAR TABT SLAGET OM DEN OFFENTLIGE MENING, MEN VINDER KRIGEN MOD HAMAS”

 1. Sandhed er bedre end løgn

  MSM styrer meningsdannelsen

  De radikale, de falske borgerlige, de woke samt
  kommunisterne, feministerne og pladderhumanisterne
  som dominerer DR, TV2 og aviserne, har mindst halvvejs
  allieret sig med islamistiske og globalistiske, dvs. totalitære
  og anti-demokratiske kræfter. Massemedierne bruger de
  fleste danskere meget tid på, op til flere timer om dagen,
  og resultatet er at MSM langt hen ad vejen bestemmer og
  styrer danskernes ænkning og meninger. Da MSM ikke
  ligefrem er sandhedssøgere eller forsvarere af de nationale
  og folkelige værdier og interesser, har Danmark nu ligesom
  Sverige kurs mod velfærds- og retsstatens totale kollaps.
  Demokratiet er holdt op med at fungere ordentligt, fordi
  befolkningen bedrages og vildledes året rundt, ved flittig
  brug af fortielser, forvrængninger, løgne og halve sandheder.

  1. Christianborgs politik er ved at være en en almindelig dødsårsag

   Lad os nu være realistiske. Løbet er ved
   at være kørt. Christiansborgs store flertal har
   ikke det fjerneste ønske om at forsvare og bevare
   fædrelandet, folket og den danske kultur. Alt er man
   i gang med at undergrave, angribe, ødelægge og
   udslette. Man forærer landet væk og vil udskifte
   danskerne med arabere og afrikanere. Demokratiet
   er en farce, en illusion.

   (Se hvordan det står til med sundhedsvæsnet/psykiatrien,
   forsvaret, postvæsnet, familieværdierne, lov og orden, EU,
   WHO, WEF, økonomien, DR, LGBTQ+, FN, folkepensionen, plejehjemmene, “integrationen”, kriminaliteten, skolerne
   forbruget af lykkepiller og narko, osv., osv.)

   (Mængden af skandaler, forrykte projekter,
   perverse reformer, familietragedier, bøder,
   afgifter, indbrud, knivstik, vold og mord har aldrig
   været større. Mængden af skilsmisser, faderløse børn,
   hjemløse og rodløse unge, ubehandlede sygdomme,
   faderløse børn og ensomhed blandt ældre er oppe i
   rekordhøjder)

   Og nu er der planer om at påføre danskerne et hav af
   overgreb og ubehageligheder ved brug af WHO og WEF
   politik m.m.m. Iflg. Snaphanen er rablende sindssyge
   eller blodtørstige kræfter allerede i færd med uhyrlige
   overgreb på millioner af civile i snesevis af lande.

   ………
   ………

   Hvordan undgår vi at Titanic-Danmark synker, når de
   95-97% af danskerne er forvandlet til hjernevaskede
   og historieløse søvngængere der ikke bekymrer sig om
   fremtiden for deres land og dem selv? Svaret er nok at
   vi ikke undgår undergangen. Snart kan det sidste
   punktum sættes i Danmarks 3000 år lange historie.

   1. Linda Kjær

    Skræmmende læsning. Hvornår vågner de?

  2. E. Frederiksen

   Sandhed er bedre end løgn.
   Hvor er det dog grusomt, at du og Asger har så inderligt ret.

  3. Peter Wibe Larsen

   Enig!

   Samtidig understreges det, at de over 60 %, der støtter eliten, tydeligvis har en meget lav IQ, da man ikke behøver at være raketforsker for at konkludere det indlysende:-)

   Tænk, hvis der var krav om minimum 6 måneders arbejde indenfor de foregående 12 måneder for at kunne være stemmeberettiget og/eller en IQ-test:-)

 2. Henrik Wegmann

  Ja, de offentligt ejede og kontrollerede medier styrer gennem massiv propaganda meningsdannelsen i Danmark. Med velsignelse fra et stort set samlet Folketing.

  Selv de herboende araberes massive pro-Hamas demonstrationer flere steder i landet har ikke givet anledning til nævneværdigt løftede øjenbryn i medierne. Men det mest bemærkelsesværdige er, at man også ser almindelige danskere blandt de arabiske demonstranter. Og stadig oftere støder pådanskere, som ganske har overtaget mediernes stærkt kritiske tilgang til Israel i særdeleshed og jøder i almindelighed.

  1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

   Enig med Wegmann. Specielt har de politiserende
   kvinders helt egen radio, DR, udviklet sig i en meget
   skummel og anti-dansk retning. Både radioaviserne,
   “Orientering” og mange andre slags udsendelser bruges
   24/7/365 til fanatisk og marxistisk propaganda. Der er
   nyttige oplysninger ind i mellem, men en meget stor
   del af tiden bruges på holdningsmassage, fanatiske
   budskaber, følelsesporno og feministisk snak.

   1. Danske mænd er til grin

    Danskerne er til grin

    Feminiseringen af det danske samfund
    har været en stor og måske uoprettelig,
    ultimativ og altødelæggende katastrofe.
    Ikke fordi der er noget i vejen med de normale
    kvinder, ikke fordi der er noget dårligt ved at
    være kvinde, ikke fordi kvinder er ringere end
    mænd, de er bare anderledes.

    Når feminiseringen af mændene og samfundet
    er en katastrofe, er det fordi den feministiske
    IDEOLOGI er tæt forbundet med kommunisme,
    globalisme, gak-gak humanisme og had til mænd,
    familier, børn, fædrelandet, demokratiet og den
    kristne kulturarv.

    Den feministiske ideologi som den har været
    praktiseret i Danmark og Sverige har været et
    sammenkog, en pærevælling, af marxisme,
    billige slagord og floskler, ligestillings-svindel,
    kvindesag, indvandringsbegejstring, verdens-
    redning, kvote-nonsens, co2 krigsførelse, krav
    om positiv særbehandling, krav om LGBTQ+
    og metoo politik, krav om diskrimination af
    mænd, krav om underkastelse under FN og
    WHO, krav om islamisering og afrikanisering,
    krav om kamp mod retsstaten, krav om ned-
    brydning af familieværdierne, krav om hetz-,
    løgne – og hadkampagner mod alle normer
    og civiliserede traditioner.

    Der er tale om en rød og radikal galskab som
    har SVÆKKET Danmark og Sverige i et sådant
    omfang, at det nu ligner den totale udslettelse
    af vores lande, kultur og fremtid.

  2. Ida Magnussen

   Islamisterne i Europa har kapret fjolserne på venstrefløjen. Islamisternes nyttige idioter.

 3. Jc Holland

  Råbene på gaden og afstemninger i Folketinget minder om 1930.erne. Jøderne er atter jaget vildt.

  Det siger ellers sig selv at børn i Nazi-Tyskland ville vokse sig store og forblive nazister hvis ikke fundamentalisterne blev bremset af de allieredes bomber. Godt vi ikke havde RØDE Breaking News med indslag fra tyske byer under 2WW.

  Håb: At Elon Musk starter europæiske TV-STATIONER hvor røde journalister er bandlyst bag mikrofonerne.
  HVILKEN BEFRIELSE.!!

 4. E. Frederiksen

  JC
  Helt enig.

 5. Henrik Wegmann

  En rigtig god ide, Holland. Men jeg er bange for, at Elon Musk har mere end rigeligt at se til hjemme i USA, hvad drømmen om TV stationer uden rød dominans angår. Der er arbejde nok til resten af hans liv.

  Men han har vel kun indtil november 2024. Derefter er slaget sgu nok tabt. Krigen måske også.

 6. Det hjernedøde Vesten har nu påbegyndt sin sidste svanesang

  Vi synger på sidste vers.

  På grund af vælgernes uvidenhed og
  glemsomhed bliver fremtiden kommunistisk.
  Det er kommunisterne som har verdensrekorden
  i massemord og ødelæggelse af lande. Men da
  tåber og tosser er i flertal, sørger man gladeligt for
  at de røde, de radikale, folkesocialisterne, Mette-
  partiet, “Altérnativet”, Ulykkes “Moderater”, de
  engang “konservative” og det kuldsejlede Venstre
  får flertal i Folkemordstinget.

  Tyskerne stemte på de brune nazister i 1933 og kom
  til at betale prisen. Danskerne stemte på de røde
  nazister eller fascister fra 1968 og fremefter, og de
  kommer også til at betale prisen.

  Farvel Danmark, farvel til al fornuft, farvel til liv og
  fremtid, farvel, farvel. Snip, snap snude, historien er ude.

 7. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  40.000 danskere har nu fået stanget bøder ud
  for at have været uvidende om nogle godt skjulte
  pensionsregler. Se EBs netavis i dag fredag.

  Andre titusinder af danskere er blevet pålagt
  urimelige bøder og gebyrer for nærmest ingenting.
  I Åbenrå fik en arbejdsløs kronisk syg en bøde på
  37.500 kr. for at have handlet ind hos Fleggaard
  i en halv time, 300 m over grænsen mod syd. Det
  kaldte kommunen at den syge ikke havde stået
  til rådighed for abejdsmarkedet, en “forbrydelse”
  man så på med stor alvor. Andre får store parke-
  ringsbøder fordi skiltningen var dårlig, eller fordi
  P-automaten ikke virkede, eller fordi deres hospi-
  talsbehandling trak ud, osv. Bilister kan få fart-
  bøder pga. vildledende skiltning. Og for at have
  haft for mange fisk i sit havbrug, skal en virksom-
  hed nu betale 145 millioner i bøde og konfiskation.
  En landmand fik en stor bøde for at have spildt et
  par liter roesaft på en mark. En mand blev straffet
  for at rense sin egen tagrende. Osv. Staten synes
  at have en umættelig appetit på bøder, gebyrer
  og nye afgifter. Under Mette er der kommet næsten
  50 nye afgifter til, plus utallige bøder.

  Og så er der de danskere som må bøde med liv
  og helbred for den dilettantiske håndtering af den
  falske pandemi og de falske “vacciner”. Se de
  rystende og chokerende videoer hos Snaphanen,
  Hodja og Youtube mv.

  1. Jonas Hansen

   Jeps! Hvad sker der med alle de ” danske og svenske ” førtidspensionister og kontanthjælpsmodtagere i gaza? Ingen bøde for at handle over grænsen. Til gengæld gratis tur hjem til endnu flere goder. Julehjælp, traumeudredning, forbedret “blasfemilov osv

 8. Karl Martell

  At tænke sig at vi igen skal opleve jødehad her et par og firs år efter holocaust!
  Vi har fået vedtaget en koranlov, der er en videreførelse af den Radikale Erik Scavenius udvidet samarbejdspolitik; “Ved de store tyske sejre, der har slået verden med forbavselse og beundring, er en ny tid oprundet i Europa, der vil medfører en nyordning i politisk og økonomisk henseende under tysk lederskab. Det vil være Danmarks opgave herunder at finde sin plads i et nødvendigt og gensidigt aktivt samarbejde under Stortysklands ledelse”. Sagde han kort efter besættelsen.
  Nu er det ikke Stortyskland, men kalifatet, som slår taktstokken, og vi bøjer nakken igen, vi er blevet et land på knæ endnu engang.
  Der blev sagt, aldrig mere et 9 April! Det er glemt nu.
  Vores politikere beskylder koranafbrændingerne for at være årsagen til vores truede situation, men mon ikke det snarere er netop politikernes import af antisemitiske og aggressive muslimer gennem årtier! Disse folk krævede beskyttelse, men nu har de vendt sig mod os!
  Det er ikke fordi politikerne ikke blev advaret, men dem der advarede blev bare udskammet og bliver det stadig!

 9. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

  De danskere som ønsker en civiliseret
  fremtid, har måske også tabt slaget om den
  offentlige mening. For de frie og ærlige netaviser
  læses kun af meget få danskere. Flertallet kender
  dem ikke, eller har fået at vide at de er fulde af
  konspirations-teorier og ekstremisme. Man kan
  nok ikke nå offentligheden med annoncer, for
  dem vil papiraviserne vistnok ikke bringe, og der
  er vist ingen som vil uddele løbesedler. Meget
  tyder derfor på at Danmark går rabundus pga.
  uvidenhed og vildledende statspropaganda. Det
  bliver nok hovedårsagen til at vores civilisation,
  fred, frihed og sikkerhed vil være afskaffet om
  kort tid. Antagelig læser kun 1-2 promille af be-
  folkningen Hodja, Snaphanen, 24nyt, Aamund
  og den korte avis mv., og det er vel alt for få til
  at ændre kursen mod afgrunden?

  Snaphanen og Hodja osv. har chokerende nyt
  om Vestens voksende vanvid og ondskab.

 10. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

  De danskere som ønsker en civiliseret
  fremtid, har måske også tabt slaget om den
  offentlige mening. For de frie og ærlige netaviser
  læses kun af meget få danskere. Flertallet kender
  dem ikke, eller har fået at vide at de er fulde af
  konspirations-teorier og ekstremisme. Man kan
  nok ikke nå offentligheden med annoncer, for
  dem vil papiraviserne vistnok ikke bringe, og der
  er vist ingen som vil uddele løbesedler. Meget
  tyder derfor på at Danmark går rabundus pga.
  uvidenhed og vildledende statspropaganda. Det
  bliver nok hovedårsagen til at vores civilisation,
  fred, frihed og sikkerhed vil være afskaffet om
  kort tid. Antagelig læser kun 1-2 promille af be-
  folkningen Hodja, Snaphanen, 24nyt, Aamund
  og den korte avis mv., og det er vel alt for få til
  at ændre kursen mod afgrunden?

  Snaphanen og Hodja osv. har chokerende nyt
  om Vestens voksende vanvid og ondskab m.m.

  1. Her går det godt, fru kammerherreinde

   Ja, statsradioen DR har helt eensidigt
   valgt side til fordel for barbari, kommunisme
   og islamisme. Samt co2 humbug og enorme
   pengepakker til fjerne lande. Så kan det ikke
   blive mere kortsynet og selvdestruktivt. Og
   alle de andre massemedier, fra TV til Politiken,
   Berlingeren, Information JP, JV, BT og EB går
   også ind for at Danmark skal fyldes med verdens
   mest forrykte og blodtørstige ideologier samt
   projekter der gør alle almindelige danskere
   fattigere. (dog ikke kommunalt og offentligt
   ansatte bureaukrater og skrankepaver som
   ligger på årslønninger på op til 4 millioner kr.
   pr. år. Dvs. op til 6000 kr. i time-løn når kaffe-
   pauser og fridage m.m. er trukket fra)

 11. Niels Poulsen

  Helte dræber aldrig børn og kvinder.

  1. Træt

   Så Hamas er usårlige, når de bare bruger kvinder og deres kæmpe børneflokke som skjold.

   1. Danske mænd er til grin

    Feminiseringen af det danske samfund
    har været en stor og måske uoprettelig,
    ultimativ og altødelæggende katastrofe.
    Ikke fordi der er noget i vejen med de normale
    kvinder, ikke fordi der er noget dårligt ved at
    være kvinde, ikke fordi kvinder er ringere end
    mænd, de er bare anderledes.

    Når feminiseringen af mændene og samfundet
    er en katastrofe, er det fordi den feministiske
    IDEOLOGI er tæt forbundet med kommunisme,
    globalisme, gak-gak humanisme og had til mænd,
    familier, børn, fædrelandet, demokratiet og den
    kristne kulturarv.

    Den feministiske ideologi som den har været
    praktiseret i Danmark og Sverige har været et
    sammenkog, en pærevælling, af marxisme,
    billige slagord og floskler, ligestillings-svindel,
    kvindesag, indvandringsbegejstring, verdens-
    redning, kvote-nonsens, co2 krigsførelse, krav
    om positiv særbehandling, krav om LGBTQ+
    og metoo politik, krav om diskrimination af
    mænd, krav om underkastelse under FN og
    WHO, krav om islamisering og afrikanisering,
    krav om kamp mod retsstaten, krav om ned-
    brydning af familieværdierne, krav om hetz-,
    løgne – og hadkampagner mod alle normer
    og civiliserede traditioner.

    Der er tale om en rød og radikal galskab som
    har SVÆKKET Danmark og Sverige i et sådant
    omfang, at det nu ligner den totale udslettelse
    af vores lande, kultur og fremtid.

 12. Henrik Pedersen

  Aamund har åbenbart et horn i siden på Joe Biden. Elegant undlader han at fortælle, at USA står last og brast med Israel. Biden har således advaret Iran og dets klienter i at blande sig i konflikten. Og for at understrege alvoren har han sendt en formidabel flåde af krigsskibe til det østlige Middelhav, nemlig:

  Hangarskibet USS Gerald R. Ford (90 fly)
  Hangarskibet USS Eisenhower (70 fly)
  Hangarskibet USS Bataan
  Krydseren USS Normandy
  Krydseren USS Philippines Sea
  Destroyeren USS Thomas
  Destroyeren USS Ramage
  Destroyeren USS Carney
  Destroyeren USS Roosevelt
  Destroyeren USS Laboon
  Destroyeren USS Mason
  Destroyeren USS Gravely
  Landgangsskibet USS Mesa Verde
  Landgangsskibet USS Carter Hall
  Kommandoskibet USS Mount Whitney
  + et ukendt antal angrebs ubåde
  + diverse forsyningsskibe
  + i alt ca. 15.000 soldater

  Det burde afskrække Iran og derudover leverer flådeenheden overvågningsinfo til Israel. Så Aamund burde takke Joe Biden for hans støtte til Israel i stedet for at hakke på ham.

  (PS.: høringen fandt sted den 5. december og ikke den 6.)

  1. Træt

   Det er sgu nok de samme donorer, som har trukket støtten tilbage fra de antisemitiske universiteter, der har truet Biden til at støtte Israel.

   Når bare de amerikanske våbenproducenter tjener penge, så flyder der rigelige mængder kickbacks tilbage til de politikere, der bevilger pengene.

 13. Henrik Pedersen

  To af rektorerne har efterfølgende trukket i land (i takt med at forargede donorer har truet med at trække deres økonomiske støtte til universiteterne).

  Fra Penn på X:
  https://twitter.com/penn/status/1732549608230862999?s=46&t=q2ZZdnj7JokrKqKl9hSVOw

  Fra Harvard på X:
  “Statement from President Gay: There are some who have confused a right to free expression with the idea that Harvard will condone calls for violence against Jewish students. Let me be clear: Calls for violence or genocide against the Jewish community, or any religious or ethnic group are vile, they have no place at Harvard, and those who threaten our Jewish students will be held to account.”

  Det med fri tale er hyklerisk. Således sløjfede Harvard i 2022 Devin Jane Buckley’s foredrag om “British romanticism” fordi hun opfatter trans-køns-indentiteterne som noget vrøvl:

  “Harvard has let me know that I cannot be a scholar of British Romanticism because I do not believe there are male women”.

  Ms. Buckley called the cancellation “yet another instance of an elite university punishing (and misrepresenting) someone who questions fashionable far left dogma.”

  1. Henrik Pedersen

   Hovsa!
   Nu er rektoren på Penn U. trådt tilbage pga. hendes besynderlige svar mht. antisemitisme.

   https://www.bbc.com/news/world-us-canada-67673545

 14. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  DAGENS DANMARK

  Medicin-mangel på apotekerne er et
  alvorligt og voksende problem, iflg. EBs netavis.

  Postnords kundeservice er elendig, de hæver
  brev-porto med 100% den 1. januar, pakker og
  breve sendes til forkerte byer, og dér bliver de. (EB)

  Kvaksalver-medicin har dræbt 17 millioner
  mennesker siden 2020, og har skadet endnu flere,
  oplyser videoer hos Snaphanen.

  Skøre ejendomsvurderinger tvinger folk fra hus og hjem.

  Overfald med knivstikkeri er blevet noget dagligdags i
  de større byer. (Den korte vis)

  Endnu flere sparekrav, lukninger og forringelser på
  vej til hospitalerne og skolerne.

 15. Karl Martell

  Hvor er det dog ynkeligt. Danske akademikere og diverse arabere gå næsten dagligt i følelsesladede demonstrationer for Palæstina og mod Israel. De siger nødtvunget, at de da var mod terrorangrebet mod Israel, men deres øjne lyner mod Jøder! De afsløres ikke ved hvad de gør, men ved hvad de ikke gør. En anden konflikt ænser de næppe, uuddannede og uvidende som de er, ved de næppe at den eksisterer. Det kulturelle folkemord mod Armenerne i Nagorno – Karabakh, verdens vel nok mest glemte folkefærd.
  Armenerne har levet i Nagorno – Karabakh i århundrede, de eneste forbrydelser de har gjort er, at være Kristne, ikke at have olie og at allierer sig med de eneste, som kærede sig om dem – russerne. Det sidste har de nu fortrudt men for sent. Det er dem som vi skulle bekymre os om, ikke de arabere , som ville slå danskere ihjel under muhammedkrisen!
  Der er ingen Phd studerende med ring i næsen, som løfter et øjenbryn over Armenerne, og da slet ingen arabere. Verdens mest udryddelsestruede befolkning er de kristne i Mellemøsten, men dem er der ingen som interesserer sig for og deres fordrivelse fra Nagorno – Karabakh er forsvundet fra medierne med lynets hast. Skam være de venstreorienterede Journalisterne, et uhyggeligt folkefærd!

  1. Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død

   Nogle journalister er helt OK,
   men mon de stadig er ansat i MSM? De er nok fyret
   forlængst. Journalist-standen som stand betragtet
   er derimod en skændsel for sig selv, og den har skabt
   et åndsformørket og sygt samfund. Og den bliver ved
   med at presse på for at Danmark skal blive til en fejl-
   slagen stat, en jungle, en kopi af Sverige, Congo og
   Libanon.

   Det fritager dog ikke politikerne for ansvar, for de har
   i høj grad medvirket til massemediernes manipulerende
   og vildledende journalistik.

   At vores retsstat er præget af forfald, kaos og slendrian,
   ses bl.a. af sagen hvor en somalier med vanvidskørsel
   dræbte en ung dansk politibetjent på Langebro. Man
   gav trafikterroristen rig lejlighed til at flygte, og han er
   aldrig blevet dømt og straffet for sin forbryderiske kørsel.

   EBs netavis har mere om sagens tragiske konsekvenser.

   I utallige sager spiller politikerne, medierne og
   retsstaten fallit. Mange tror at kun naboerne eller
   nogen længere væk bliver ramt af samfundets svigt,
   fejlgreb og overgreb, men der er nu så mange af
   dem, at næsten alle bliver ramt op til flere gange
   af betydelige ulykker, forbrydelser, uretfærdigheder
   eller andet der udspringer af ideologi, uduelighed
   og kynisme rundt om i “systemet”.

 16. Lene Bang

  Hop ikke med på jøde/palæstinenser vognen, men se på dukkeførerne: zionister/satanister/nazister, den Khazariske Mafia, m.fl.
  https://www.youtube.com/watch?v=zxKlAW9lErU

  Psykopater, som arbejder bag facaden, og hvis fornemmeste mål er folkemord, hvilket har været planlagt i mange år. De overgår alt i snedighed. De ejer alle midlerne – pressen, politikerne, bankerne, industrierne, kongehusene, og derved også den ”offentlige” mening.

  Deres religion pålægger dem at dræbe og torturere alle, som ikke lige selv tilhører den Khazariske Mafia. Alt hvad der kommer fra deres hånd er ondskab, gift og løgn: coronagiften, lockdowns, masker, alle krige, CO2-løgnen, kønsforvirring, pædofili, ikke demokratiske entiteter som FN, WHO, WEF, CIA, Mossad, Hamas, manipulation med vejret, angreb på fødevareproduktion, insektspisning, krigen mod den frie bevægelighed, overvågning, biologiske våben, tyveri af borgernes penge gennem skatter, løgnen om, at der er to sider, hvor man tvinges til at vælge den ene.

  Det handler om, at menneskeheden bliver angrebet af satanister. Når man demonstrerer for den ene part og mod den anden i en konflikt, har man ikke forstået, at de bagvedliggende mørke kræfter opnår deres mål ved at spille folk ud mod hinanden.

  Hvem mon havde magten til at åbne de stærkt bevogtede porte mellem Gaza og Israel i 6 timer og lade en blodtørstig hær trænge ind i Israel og lave krigsforbrydelser mod israelerne, for at godtgøre et folkemord af bibelske dimensioner på palæstinenserne, hvoraf halvdelen af befolkningen er børn?

  https://twitter.com/i/status/1710944448102687181

  1. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Sveriges og Danmarks undergang..

   Politiserende dullers navlepilleri
   undergraver Vesten

   Det kan være ret svært for normalt tænkende
   mennesker at forstå de politiserende duller fra
   venstrefløjen. De har rigtig meget mod krig der
   går ud over 2 mill. palæstinensere, men de vil
   ikke have noget imod at 7 mill. israelere bliver
   myrdet og udryddet.

   Og får dullerne valget mellem at støtte barbari
   eller civilisation, støtter de barbariet. De foretrækker
   også løgn fremfor sandhed. Og diktatur frem for ægte
   og direkte demokrati. Som DR og TV dullerne dagligt
   demonstrerer, sammen med diverse suspekte og
   dubiøse pampere.

   Hvor har vi Lene Bang? Mener hun det godt, eller er
   hun i ledtog med satanisterne? Kan hun hjælpe os
   med at finde ud af hvem der er og hvem der ikke er
   satanister, når det drejer sig om verdens politikere
   og deres sleske medsammensvorne?

   De politiserende duller forstår som regel ikke ret
   meget. De kan ikke finde ud af det med om der er 2
   eller 457 forskellige køn, om co2 er skadelig eller ej,
   om mænd er værdiløse eller ej, om det er bedst at
   islamisere Danmark eller ej. De snakker altid om
   at redde globen og menneskeheden, men deres
   blodtørst er betydelig når det gælder deres eget
   lands mennesker. De woke og rabiate feminist-
   kliker er gennemsyret af kaos, forvirring og kynisme.

   Hvis Lene Bang kendte noget til Israels og andre
   landes historie, ville hun have vidst at militære og
   politiske dumheder og fejltagelser er noget ganske
   almindeligt. Alt tyder på at det var slendrian og
   sløvhed som gav Hamass adgang til at overraske.

   Det var også sløseri og træg tungnemhed som sænkede Titanic.

   Er menneskeheden så intelligent og klog, at den kan
   overleve sin egen ondskab og tåbelighed?

  2. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

   Politiserende dullers navlepilleri
   undergraver Vesten

   Det kan være ret svært for normalt tænkende
   mennesker at forstå de politiserende duller fra
   venstrefløjen. De har rigtig meget mod krig der
   går ud over 2 mill. palæstinensere, men de vil
   ikke have noget imod at 7 mill. israelere bliver
   myrdet og udryddet.

   Og får dullerne valget mellem at støtte barbari
   eller civilisation, støtter de barbariet. De foretrækker
   også løgn fremfor sandhed. Og diktatur frem for ægte
   og direkte demokrati. Som DR og TV dullerne dagligt
   demonstrerer, sammen med diverse suspekte og
   dubiøse pampere.

   Hvor har vi Lene Bang? Mener hun det godt, eller er
   hun i ledtog med satanisterne? Kan hun hjælpe os
   med at finde ud af hvem der er og hvem der ikke er
   satanister, når det drejer sig om verdens politikere
   og deres sleske medsammensvorne?

   De politiserende duller forstår som regel ikke ret
   meget. De kan ikke finde ud af det med om der er 2
   eller 457 forskellige køn, om co2 er skadelig eller ej,
   om mænd er værdiløse eller ej, om det er bedst at
   islamisere Danmark eller ej. De snakker altid om
   at redde globen og menneskeheden, men deres
   blodtørst er betydelig når det gælder deres eget
   lands mennesker. De woke og rabiate feminist-
   kliker er gennemsyret af kaos, forvirring og kynisme.

   Hvis Lene Bang kendte noget til Israels og andre
   landes historie, ville hun have vidst at militære og
   politiske dumheder og fejltagelser er noget ganske
   almindeligt. Alt tyder på at det var slendrian og
   sløvhed som gav Hamass adgang til at overraske.

   Det var også sløseri og træg tungnemhed som sænkede Titanic.

   Er menneskeheden så intelligent og klog, at den kan
   overleve sin egen ondskab og tåbelighed?

 17. Jc Holland

  Mange RØDE JOURNALISTER på DR, TV2 & aviserne har nu pludselig her i 2023 afsløret deres RØD-BRUNE-INDRE.: Jøderne er deres fjende nr 1.

  Alle andre med fornuften i behold har hele tiden vidst at nazi-socialister og almindelige socialister var enæggede tvillinger på venstrefløjen.

  1. Niels Poulsen

   Der er ikke fugls føde i din kommentar. Jotam Confino (TV2) og andre journalister er udsat for shitstorm på de sociale medier for at sympatisere med Israel.

   https://www.bt.dk/samfund/hadbeskeder-vaelter-ind-hos-dansk-journalist-haaber-hamas-fanger-dig-din-lille

   Det er et utaknemmeligt job at være journalist. De højreorienterede beskylder en for at været venstreorienteret. De venstreorienterede beskylder en for at være højreorienterede.

 18. Flaben Fræk

  ISRAEL HAR TABT SLAGET OM DEN OFFENTLIGE MENING – Jo/ja, den offentlige mening(?) – Men hvis den offentlige mening, pro tempore, udgøres af et par håndfulde miljøskadede journalister, et sammenrend af munkemarxister, og andet menneskeligt affald fra en falleret venstrefløjen – kraftigt supporteret af ham den hysteriske af farvehandlerens – så er skaden vel til at overse? – Pøj pøj Israel!

 19. Niels Poulsen

  En artig nyhed. Netanyahu har i flere år godkendt milliardstøtte til Hamas.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/medie-afsloerer-israel-godkendte-milliardstoette-til-hamas/10055623

  Lad det være en advarsel til de ubefæstede sjæle, som stemmer på den yderste højrefløj, om det så er Netanyahu, Wilders, Trump osv. I lukker trojanske heste heste ind i magtens centrum i det frie Vesten og placerer fjendens marionetter som vores ledere.

  1. De grønne og de woke er blodrøde

   Så er den evige Rasmus Modsat,
   NP, atter på banen. Han ser på verden
   gennem tykke røde brilleglas, som er slebet
   sådan, at alt vendes på hovedet. NP burde
   købe nogle briller med en mere normal optik.

   1. Prins Valiant fra Thule

    Sidste nyt:

    METTE FUPSEN KAN BLIVE ÅRETS TORSK

    EBs netavis giver en række grunde til at hun er
    lidt af en torsk, eller rettere sagt: Hun er en stærk
    kandidat til at vinde titlen.

    Der er også en artikel om at Helle Thornings & co’s
    skole-reform i 2014 har været en stor og fjoget fiasko.

    1. Niels Poulsen

     Vær glad for, at du lever i et land, hvor medierne og befolkningen kan gøre nar af magteliten. I Rusland får man en enkeltbillet til Sibirien.

     1. Træt

      Nå, ligesom hende der afbrændte en dukke forestillende skrigeskinken ?
      Venstreekstremister kan derimod lave millionhærværk og grov vold mod politiske modstandere og blive belønnet med gode stillinger i det offentlige eller den skattefinansierede “godheds”industri

 20. Ole Madsen

  Hamas skal væk, helt væk.

 21. Demografi og demokrati

  Israel har vist aldrig været populært ‘i den offentlige mening’. Palæstinenserne har i mindst ½ hundrede år været mere populære.

  Det var anderledes i 50’erne og 60’erne. Dengang tog mange unge gymnasiepiger ½ år i kibbutz i Israel i stedet for på husholdsningsskole, der før var meget brugt af piger efter studentereksamen inden de blev gift. Dengang var der generelt stor sympati for den nye nation Israel.

  Det var før mange unge piger tog et ½ år på det marxistiske Tvind og tog med Den Rejsende Højskole til Indien og til Mellemøsten. Tvind, som socialdemokraten Ritt Bjerregaard og flere andre socialister støttede.

  Socialdemokraten Mogens Lykketoft har altid været pro palæstinensisk, hvilket sikkert var forudsætningen for at han i juni 2015 blev valgt som formand for FN’s 70. generalforsamling fra september 2015 til september 2016.

  Det er nok værd at huske – inden opinionen helt afskriver Israel til fordel for palæstinenserne – at Israel har atomvåben, som de sikkert vil bruge inden de bliver nedkæmpet og jaget ud i middelhavet.
  Iran har såvidt vides endnu ikke færdigudviklet deres atomvåben og Israel er i øvrigt nok i stand til at stoppe deres a-våbenudvikling inden det er for sent?

  1. Karl Martell

   Israel vil næppe give sig i kast med at stoppe Irans atomprogram, ikke engang amerikanerne har modet til det. Iran har lært lektien fra Saddams atomprogram ved at decentraliserer de forskellige dele af programmet! Det betyder at Israel skal bombe flere forskellige steder for at standse programmet! I øvrigt er det langt fra sikkert at Iran ikke har en færdigudviklet bombe. Måske en primitiv bombe, men selv sådan en kan gøre stor skade. Bomben i Hiroshima var faktisk en temmelig enkel Uranbombe, set med dagens øjne. Iran burde bære standset langt tidligere, men USA havde på det tidspunkt en meget svag præsident i form af Obama, så det skete aldrig.

 22. Demografi og demokrati

  Der er heldigvis mange der er uenige med MSM (de gamle medier) og deres meningsfæller. Der kan gå meget galt i stormellemøsten. Det er en svær krig at danne sin egen mening om, synes jeg.
  Her er et bekymrende synspunkt fra den meget USA-kyndige Lars Hedegaard og en ditto Harvard professor->

  !Alan Dershowitz: Hamas-terror kommer snart til USA
  Den berømte, tidligere juraprofessor efterlader ingen tvivl. Han vil “garantere”, at den moderne “Hitler Jugend”, der har tag i de studerende på USA’s fornemste universiteter, vil gribe til både indenlandsk terror og gidseltagning. Især hvis Hamas får lov at vinde sin krig mod Israel, og det bliver resultatet, hvis Israel bliver presset til at indgå en varig våbenhvile uden at have elimineret terrorbevægelsen.
  Det vil dermed være bevist, at terror og groteske grusomheder er en vindende strategi, der naturligvis vil blive kopieret af de indoktrinerede unge, som har lært at hade USA, Israel og jøderne.
  I interviewet, som jeg linker til, må Dershowitz med beklagelse konstatere, at nogle af USA’s førende medier – New York Times, Washington Post, CNN med flere – netop presser på for at sikre Hamas sejren. De forsøger heller ikke at skjule deres had til Israel, men prøver at sidestille terrorristernes handlinger med Israels militære svar. Intet andet land ville blive behandlet på den måde, men da der er tale om et jødisk land, gælder der andre spilleregler.
  Dershowitz plejer at tænke sig om, og hvis hans analyse holder, går vi i sandhed mørke tider i møde, for så bliver Mellemøstens talrige krige og grusomheder overført til vestligt territorium.
  Desværre skal vi ikke forvente, at politikerne begriber noget som helst, og hvis de gør, er de ligeglade – som den fortsatte muhamedaner-import og koranloven viser”

  https://www.youtube.com/watch?v=h2h7-hVFClc

  1. Wiens redning skete 1683

   Det bliver vist en meget begrænset Hamass terror
   i USA. Den almindelige kriminalitet vil nok være en
   100 gange større trussel mod borgerne. Og så er der
   den politiske kriminalitet, galskab og stupiditet som
   er den allerstørste trussel.

   DR mener nu at Hamass ikke er en terror-organisation,
   “for den er så meget andet”. Og så var der en debat om
   Ukraine, hvor det blev sagt at det især var Boris Johnson
   som overtalte Zelenski til at gå i krig, fremfor at få en
   freds-aftale. Som deltagere var der en Vistisen fra DF,
   Søren Søndergaard, En Tommy Kristensen og en Mads
   X som alle lød som halvhjerner med halvviden. De var
   meget påståelige. De benægtede at der siden 2003 og
   2010 har været et mudret og skummelt forløb, som
   endte i borgerkrig fra 2014. Og de benægtede at hvis
   krigen bliver endnu voldsommere end nu, kan den
   brede sig og risikere at blive til en atomkrig. Og de
   snakkede alle som om hele Ukraines befolkning havde
   lyst til at være med i krigen, selvom sandheden er at
   den brede befolkning er underkastet Zelenski og
   kompagnis forgodtbefindende. Demokratiet i Ukraine
   er en potemkin kulisse. De påstod også at det var en
   frihedskrig, hvad det næppe er.

   Den mest fornuftige og vidende deltager var fru Krarup,
   som vidste mere om krigens baggrund end de øvrige tilsammen.

  2. PS

   PS: Når en krig er i gang og der er en
   anspændt situation, er risikoen for uheld,
   misforståelser og skæbnesvangre fejltagelser
   langt større end i en fredelig tid. De russiske
   atomraketter er i forhøjet beredskab og det
   er de amerikanske nok også. Der kan opstå
   tekniske og elektroniske computerfejl som
   kan føre til affyring af raketter. Krigen i
   Ukraine er til fare for Europa og hele verden.
   Der er tidligere sket ting hvor verden var
   meget, meget tæt på atomkrig. Læs selv
   om tabte brintbomber, falske alarmer,
   forkerte radar-billeder og andre situationer
   hvor det var mere held end forstand at
   kloden ikke blev brændt af med brintbomber.

 23. Klima handler ikke om klima, men om diktatur

  Er der bare en smule fornuft tilbage
  i partierne og medierne og aktivist-grupperne?

  CO2 propagandaen bliver mere og mere skinger og hysterisk.
  DR og aviserne vil have nedlagt så meget af landbruget som
  muligt, og det kan ikke gå hurtigt nok. Og man vil have at alle
  almindelige danskere bliver iført en spændetrøje af regler,
  påbud, forbud og digital overvågning. Og vi skal ikke længere
  have lov til at spise som vi vil. Nej, snart kan insektmad og
  syntetiske bøffer blive obligatorisk. Og masser af mindre
  virksomheder, butikker kan snart opleve ubehagelige ind-
  greb. Det samme kan boligejere og bilister og mange andre.
  Indgrebene vil være unødvendige og meningsløse, men vil
  blive begrundet med co2-“truslen”.

  Hvad krigen i Ukraine angår, vil Mette Frederiksen og Anne
  Libak mfl. gerne have mange flere granater, bomber og
  raketter sendt til Ukraine. Men måske det var meget bedre
  at komme i gang med forhandlinger om at få krigen stoppet.
  Hvis store dele af den mandlige befolkning dræbes eller
  lemlæstes, og Ukraine bliver et ødelagt land, hvad har man
  så opnået? Det er sørgeligt når civile slås ihjel med bomber
  og granater, men det er da lige så sørgeligt når unge soldater
  slås ihjel i tusindvis.

  Samtidig med at man er meget krigerisk på Ukraines vegne,
  mener man at Israel ikke skal have lov til at forsvare sig mod
  Hamss. Er der ikke noget selvmodsigende i det?

 24. Espen Kehler

  At jøde

  Verbum afledt af substantivet en jøde. Betyder at nole, raspe, stjæle, negle, nuppe, hapse og anses for et stereotyp antisemitisk udtryk, der betegner en etnisk religiøs gruppes særegne menneskelige træk.

  Hidtil anset for en urimelig glose overfor det jødiske folk, men efter Israels Holocaust mod Gaza er større og større dele af verdensopinionen kommet i tvivl om, hvad det er jøderne er ved at foretage sig i Palæstina.

  De truer befolkningen til at rykke syd på i Gazastriben og tæppebomber nord på. For derefter at tæppebombe syd, hvor de lige har bedt befolkningen flygte hen. Kan grusomhederne blive større?
  Og er hensigten at tiltvinge sig territoriet med henblik på flere ulovlige jødiske bosættelser.

  Det lader til at Aamund igen får ret. Israel tabte sympatien men vandt mere jord. Men måske er prisen denne gang for høj.

  Det kan tage 30 år at skabe sympati og blot et øjeblik at miste det.

  Det er sidste udkald for det jødiske folk til at stoppe uhyrlighederne eller det vil føre til et ustoppeligt verdensomspændende jødehad…..en situation ingen har interesse i.

  1. Ole Jensen

   ESPEN: Sikke noget vrøvl. Du sluger åbenbart
   Hamass tallene råt, ligesom medierne. Du kan nok
   ikke forestille dig at Hamass og DR osv. kan finde på
   at lyve og overdrive. Hvad grusomhed angår, kan
   grusomhederne og uhyrlighedene 7. oktober nok
   ikke overgås. Din indledning tyder på at du er en
   primitiv klovn og jødehader. Og du oversér vist at
   Israel med flyveblade har anvist områder i syd hvor
   der ikke vil blive bombet. Og du har vel glemt alt
   om de tusindvis af terror-aktioner som Hamass og
   lignende har foretaget i tidens løb.

   At DR og medierne allerede er ved gøre Hamass
   til en social bevægelse, og at man er ligeglad med
   de lidelser som israelerne påføres, er vel gået hen
   over hovedet på dig. Men medierne er løgnagtige
   og ondskabsfulde, og hen ad vejen hetzer de alt
   og alle som ikke passer til deres syge totalitære idéer.

   1. Espen Kehler

    Til Ole Jensen

    Jeg har længe været en forsvarer for, at jøderne fik deres eget land, men deres fortsatte ulovlige fordrivelser og efterfølgende bosættelser har ændret min opfattelse.

    Situationen har alle dage været kompliceret og vanskelig og begge parter fortæller kun brudstykker af sandheden.

    Det fortvivlende er, at dette ragnarok kan sprede sig og vi kan forvente flere flygtningestrømme og mere krig.

    Angrebet den 7. oktober er en forsmag på, hvad vi har i vente her i Europa. Krigen er allerede begyndt – der går næppe en dag, hvor en stakkels skolelærer eller præst eller julemarkedgæst ikke bliver angrebet af islamiske frihedskæmpere, der vil true os til underkastelse.

    Det lader ikke til at menneskeheden formår at holde fred. Det må ligge i vore primitive urtidsgener, at kamp er den eneste løsning.

    Der er nogle få, der har anvist andre veje Gandhi, Martin Luther King, Mandela og Jesus, men vil vi lytte?

    1. Ole Jensen

     “Islamiske frihedskæmpere”.
     Ha, ha, den var god. Var det så ægte
     frihedskæmpere som mishandlede,
     torturerede og myrdede 1250 civile og
     fredelige småbørn, mænd og kvinder
     den 7. oktober?

     Hvis fanatismen ikke havde været så
     stor i Gaza og Iran, kunne man forlængst
     have indgået et samarbejde med Israel
     som ville have bragt velstand, ro og fred
     til området, og Israel havde ikke haft
     behov for at bygge mure eller skaffe sig
     sikkerheds-zoner. Men når hele Hamass
     politikken går ud på at de 6-7 millioner
     israelere skal udryddes, er det da logisk
     at israelerne opbygger det stærkest
     mulige forsvar.

     Uden angrebet den 7. okt. havde der
     ingen krig været nu.

     Du burde nok læse om hvad der er for-
     historien til Israel. Du kan starte med
     nazisterne 1933 og videre frem.

     Giver dig ret i at islamisterne vil true
     Europa til underkastelse, ved brug af
     vold, mord og terror. Det får de nok
     også held med, for Europas politikere
     er næsten alle venstrefløjs vatnisser
     og “humanister”, der foragter deres
     egen kultur, deres eget land og deres
     egen befolkning. Det er derfor vi må
     forvente at fremtiden bliver et vågent
     mareridt for millioner af europæere
     og danskere.

 25. Niels Poulsen

  Længere oppe i kommentartråden citerer avataret “Karl Martell” Erik Scavenius’ famøse knæfald for Nazityskland.

  Efterfølgende gør snydetampen på med de 1001 falske navne på Aamunds blog Scavenius kunsten efter. Denne gang er det ikke Hitlers Tyskland, men Putins Rusland, som danskerne skal underkaste sig. Den tidligere KGB-agents løgne om Ukraine refereres som sandhed, og det frie Danmark og det danske befolkning trues med russernes atomvåben af den tydeligvis sindsforvirrede menneske, som også mener, at vaccineproducenterne står bag drab på millioner af europæere for at udskifte dem med arabere og afrikanere.

  Det er en trist erkendelse, men den danske nation vil altid rumme indre fjender, som går diktaturernes ærinde. De udgør forhåbentlig et mindretal og skal modsiges til deres dødsdag.

  1. Tennis-spilleren

   NP, den naive naivist

   Niels Poulsen, trolden fra EL eller R,
   der bruger mindst 3 forskellige navne, har
   en blind tro på at alt hvad massemedierne påstår,
   er den rene skære sandhed. Og det interesserer
   ham ikke hvad læger, sygeplejersker, pårørende,
   patienter, laboratoriechefer, virologer, eksperter,
   specialister og nobelprismodtagere i medicin,
   mikrobiologi og immun-systemer etc. oplyser om
   deres analyser, undersøgelser og opdagelser.

   Det er det samme med Ukraine-krigen. Dens
   forhistorie ønsker han ikke at få kendskab til.
   NP lader sig ikke forvirre af kendsgerninger,
   men foretrækker at stole på sin fantasi og sin
   uvidenhed samt den store propaganda-maskine
   som MSM har udviklet sig til. Han er også skræk-
   slagen ved tanken om co2, som han tror snart
   vil komme efter ham og slå ham ihjel, selvom
   co2 tværtimod holder ham i live ved at forsyne
   ham med fødevarer af alle slags.

   At få NP til at læse andet en Pølletiken og lignende
   er nok umuligt. Han er jo glad og tilfreds med de
   vrangforestillinger rød indoktrinering har puttet
   ind i hovedet på ham.

   1. Niels Poulsen

    Forslag til dine kommende falske identiteter:

    “Putin har ret: Ukraine tilhører Rusland, og jøden og narkomanen Zelenskyj bør sendes i straffekoloni i Sibirien”

    “Rusland har atomvåben, derfor bør danskerne underkaste sig det russiske diktatur, ellers får danskerne Putins vrede at mærke ligesom ukrainerne. Ha ha ha”

    “Danske medier lyver. Det siger Putin, som er en stor statsmand, som ved hvordan fjender af demokratiet og retsstaten skal takles”

    “Sovjetunionens sammenbrud er århundredets største geopolitiske katastrofe. Vi bør alle støtte KGB-spionen Putins ambition om at genvinde de tidligere sovjetiske territorier: Ukraine. Derefter Baltikum. Nato, EU og USA er vores fjender”

    “Vaccineproducenterne Pfizer og Moderna står bag folkemord på hvide mennesker. WHO og WEF ønsker at udskifte hvide mennesker i Europa med de underlegne racer fra Mellemøsten og Afrika”

    “Udledning af fossile brændstoffer er sundt for Jordens klima. Vindmøller og solcelleparker er værre end vaccine-massemordet og ondskabsfuld kommunisme, læs Familiejournalens tillæg om vind og vejr for børn fra 1900”

    “Usaltet smør og frugtsalat er sundt. Det udtaler flere nobelpristagere. Derfor bør Føtex genindføre disse varer. Plus opslagstavlerne, så jeg kan klage. Mette Fup og Lars Fadbamse bør erstattes af Putin”

    Osv.

    1. Tennis-spilleren

     At dutte folk en mening på,
     hvis vanvid alle kan forstå, er
     et smart debat-trick. Det skrev
     allerede Piet Hein om.

     Faktisk bryder jeg mig ikke om Putin,
     så dit skriv ovenfor rammer helt ved
     siden af. Men du plejer jo også at
     ramme langt forbi skiven. Som en
     cowboy der efter en lang aften på
     værtshuset og 30 drinks vil prale
     med sin seksløber og sin træfsikker-
     hed, men skyder sig selv i foden.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *