ETIK TIL SALG

Den danske transportgigant DSV er nu kommet i modvind hos medier og investorer, fordi selskabet indgår i et konsortium, der skal anlægge et helt nyt, moderne bysamfund i Saudi-Arabien. DSV’s ledelse har vist ikke set sig rigtig for, lyder kritikken: Saudi-Arabien er jo et brutalt korandiktatur, med et middelalderligt retssystem, der tillader tortur, korsfæstelser og offentlige halshugninger. En stat, der er kendt for umenneskelig behandling af sine millioner af gæstearbejdere. Det er jo alt sammen rigtigt nok, men hvorfor skal DSV nu i offentlighedens gabestok, når Arla og Grundfos slipper under radaren? Begge selskaber har i årtier haft en omfattende eksportforretning i Saudi-Arabien uden at møde kritik for det. Nørre-Sundbyvirksomheden BAE har uden offentlig udhængning leveret avancerede overvågningssystemer til landet, der herved har fået mulighed for at kontrollere, hvad sauderne fortæller hinanden på telefonen og på nettet. Den offentlige mening havde det også fint med et officielt besøg i Saudi-Arabien af kronprinsparret i 2016, der i festligt lag kunne bekræfte venskabet mellem vores to kongeriger. Hvor er sund fornuft, konsekvens og anstændighed henne i disse sager? Er etik noget, der blæser i vinden? Ja, det er lige, hvad det gør. Moral er blevet et produkt af den offentlige mening. En modebølge skabt af døgnets konsensus på etikkens internationale catwalk.

Modeluner kryber ind overalt i vores liv. Først og fremmest i beklædning, men også i alt andet: mad, musik, kønsidentitet og rejsevaner. Og i høj grad også i vores politiske holdninger og moralopfattelse. Når modebevægelsernes lunefulde vindstød blæser, så retter den offentlige mening sig efter vindens retning, som den vejrhane den er. Danmark kan således uden offentlig kritik stadig importere energi fra Rusland, hvorimod førende danske industrivirksomheder som Rockwool og Ecco kastes under moralpolitiets bus, fordi de bevarer deres forretninger i Rusland. Kongehuset er særdeles følsomt over for den offentlige mening og fyrede øjeblikkeligt Ecco, som hofleverandør, da virksomheden nægtede at forlade sit russiske marked. Kronprinsparret må så finde sig en ny leverandør af royale sutter, inden de atter skal på venskabsbesøg i Saudi-Arabien.

Siden Hitlers magtovertagelse i Tyskland i 1933 har dansk udenrigspolitik hvilet på et uskrevet dogme om, at Danmark skal kæmpe for frihed og folkestyre overalt på kloden, medmindre dette er til fare for vores sikkerhed eller skader vores udenrigshandel eller kolliderer med indenrigspolitiske interesser. Konsekvensen af dette etiske valg har været, at Danmark altid har føjet sig efter dem, vi var bange for og i stedet mobbet dem, der ikke kunne skade os. Efter kammeratlig indstilling fra regeringen undlod danske medier i trediverne at kritisere de nazistiske grusomheder mod jøder og politiske modstandere. Vi gik på listefødder over for sovjetfascismen og var i Anker Jørgensens regeringsperiode reelt passive medlemmer af NATO. Sovjetimperiet krævede stop for øvelser med NATO-styrker på Bornholm. Vi smækkede hælene sammen og sagde javel. Ingen dansk regering kunne drømme om at kritisere den totalitære stat, Kina for landets aggression mod Taiwan eller for den kommunistiske stats omfattende netværk af kz-lejre og straffekolonier eller for den brutale undertrykkelse af uighurerne.

 Til gengæld deltog Danmark med begejstring i en række boykots og sanktioner mod stater, der enten lå langt væk eller som var for små til at true os. Vi var altid klar til at forsvare frihed og folkestyre over for Burma, Chile, Grækenland og Irak. Danmark deltog helhjertet i EU’s boykot af Østrig i år 2000, da Jörg Haiders Frihedsparti efter et lovligt parlamentsvalg blev optaget i regeringen. Desværre er danske erhvervsledere en samling bukkende lakajer, der retter fromt ind efter de politiske modeluner. Vi har set det i klimadebatten, hvor virksomhederne kappes om, hvem der fremstår mest bæredygtige og omstillingsparate til den grønne fremtid. Ikke en eneste topleder tør melde sig ud af klimahysteriet. Ingen har turdet støtte Rockwool og Ecco, der begge har mange gode grunde til at forsvare deres markeder i Rusland. Rockwool besidder et enestående know- how, som den eneste stenuldsfabrikant, der kan spinde den flydende stenmasse så luftig og let, at produktet opnår maksimal isoleringsevne og er nemt for håndværkere at forarbejde og tilskære ude på byggepladserne. Rockwools spindeteknologi er så hemmelig, at virksomheden har valgt ikke at patentere den, da patenter jo er offentlige og har det med at kunne omgås. Hvis Rockwool forlader sine russiske fabrikker, vil virksomhedens fabrikshemmeligheder naturligvis være kendt for de ansatte ingeniører og fagfolk til stor skade for Rockwools internationale forretning, der på sine markeder så kunne udfordres af ’russisk’ stenuldsteknologi. Disse alvorlige trusler møder ingen forståelse hos det danske moralpoliti i politik og medier, der nu udstiller Rockwool som en slags landsforræder og Putin-fan.

Vi kan ikke håbe på en moralsk oprustning i samfundet, der befrier os for den dobbeltmoral og det hykleri, der præger vores forhold til andre nationer. Men vi kan håbe på, at der fremstår en generation af modige erhvervsledere, der ikke vil lade sig etisk udnytte af lunefulde medier og ensrettede politikere. Vi må have tillid til at DSV’s kompetente ledelse i stedet for at bøje sig for dobbeltmoralen har modet til at vende ryggen til de hysteriske medier og bedrevidende investorer og udelukkende gøre det, der er i virksomhedens interesse. Sådan som de altid har gjort.

11. november 2023

64 Thoughts to “ETIK TIL SALG”

 1. Niels Poulsen

  Det er et herligt forsvar for gullaschbaroner og værnemagere 🙁

  Når jeg tænker på, at ledelsen af Hamas er bosiddende i og finansieret af Qatar. Gas og drab på jøder. Det er Det Tredje Rige om igen.

  Det er godt, at de gode viljer i Vesten arbejder for den grønne omstilling, så verden på sigt vil blive befriet for de autoritære regimers underkuelse af det enkelte menneskes lykke.

  1. Klima handler ikke om klima, men om magt og penge

   Den grønne omstilling er kommunisme
   forklædt som omsorg for klimaet og miljøet. Men i
   realiteten handler det om at narre de enfoldige, uvidende
   og hjernevaskede masser til at stemme på de røde partier
   og til fordel for visse særinteresser. Slutresultatet bliver
   et rødfascistisk diktatur. Se Uriasposten og Hodja.

   1. Prins Valiant fra Thule

    Der er nu opsigtsvækkende og
    chokerende oplysninger at hente hos Redacted,
    “X”, Youtube, Snaphanen og Hodja, om hvordan
    kvaksalveri og lyssky politiske manøvrer og aftaler
    er i gang med at aflive mennesker, er ved at ødelægge
    og udslette Europas kultur og civilisation. Se lægers
    STÆRKE ADVARSLER hos Snaphanen.

    1. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

     LIVSVIGTIG NY VIDEN OM DJÆVELSKE PLANER

     Youtube, TwitterX og Hodja leverer et
     hav af vigtige oplysninger. Fordi de sætter borgerne
     i stand til at forstå hvad politikerne har af planer. For
     man er nødt til at kende disse planer, hvis man ønsker
     at overleve, hvis man ønsker at Danmark skal undgå
     en økonomisk og kulturel statsbankerot, hvis man har
     vilje til at der skal være en nogenlunde civiliseret og
     fredelig fremtid for en selv, familien og for danskernes
     børn og unge.

     Snaphanen har en ny film om UHYRLIGHEDER som
     er i gang, og som kan blive fulgt op af endnu flere
     RÆDSLER inden året er forbi.

  2. ino

   Helt ærligt: Jeg forstår overhovedet ikke meningen i denne kommentar. Grøn omstilling og autoritære regimer…? Er der nogen sammenhæng? Begge dele er lige forfærdelige.
   Nå, det er nok for sent på dagen for mig.

   1. Niels Poulsen

    Det har ellers længe været Vestens strategi længe at frigøre sig fra diktaturenes produktion af olie, gas og kul. Hvad skal Putin og oliesheikerne leve af, når vi i det frie Vesten kører rundt i vores Lamborghinis med den gratis energi fra sol og vind?

    Den grønne omstilling er en kastration af diktaturerne og er dermed ækvivalent med demokrati og retsstat.

    1. De grønne og de woke er blodrøde

     Niels Poulsen fra Enhedslisten,
     Alternativet eller de Radikale, er en stor
     teoretiker. Han tror at “omstillingen” af
     samfundet er “grøn”. Det viser hvor naiv
     og uvidende han er. Han tror også at
     co2 molekylerne er farlige. Det afslører
     at hans kendskab til co2 og fotosyntesen
     er minimalt. NP tror også at hele verdens
     klima kan styres af Danmark. NP har nok
     al sin “viden” fra DR og marxistiske fanatikere.

    2. ino

     Og hvad har det med gullaschbaroner (fra Første Verdenskrig) at gøre eller værnemagere (fra Anden Verdenskrig) at gøre?
     I øvrigt er retsstaten i Danmark for længst afgået ved døden, og jeg ser ingen demokratiske træk hos SVM-regeringen, snarere tværtom. Men fortsat god søndag.

     1. Niels Poulsen

      Mig bekendt findes der ikke et ord for virksomheder som Ecco, som profiterer på at handle med diktaturstater, så i mangel af bedre bruger jeg de to begreber. Det er da forkasteligt, at en dansk virksomhed forsyner en terrorstat som Rusland med sko. Danske virksomheder burde være loyale over for den danske nations politik og værdier. Det er i øvrigt ikke et dansk fænomen. Mig bekendt er næsten alle udenlandske virksomheder trukket ud af Rusland. McDonalds osv.

      Med Mellemøsten forholder det sig lidt anderledes. For USA er Saudi-Arabien er vigtig allieret. Det må være en balance, om man som virksomhed vil være med til at konsolidere et regime med den mest reaktionære form for islam. Virksomhederne bærer på en stor skyld og skam som de vestlige læger, der amputerer borgernes hænder.

      Jeg forstår ikke Aamunds standpunkt. Normalt hælder han galde ud over Islam. På den anden side synes han, at det er ok, at danske virksomheder er med til forlænge de muslimske diktaturers levetid. Det er selvmodsigende og ulogisk.

      Et eksempel på, at virksomheders boykot nytter, er afviklingen af Apartheidregimet i Sydafrika.

   2. Blot en bemærkning

    Når et svar ikke kan hægtes direkte på
    en kommentar, er det nok en god idé
    at skrive hvem svaret er til.

    1. Træt

     Man kan ikke vide, hvor svaret havner. Et trick, når de sædvanlige systemforkæmpere tilsyneladende får det sidste ord, og svarknappen er væk, er at svare på den øverste kommentar, som står rykket et hak til venstre i forhold til den ubesvarlige. Det placerer som regel ens svar lige efter nullet eller pølsens.

  3. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

   LIVSVIGTIG NY VIDEN OM DJÆVELSKE PLANER

   Youtube, TwitterX og Hodja leverer et
   hav af vigtige oplysninger. Fordi de sætter borgerne
   i stand til at forstå hvad politikerne har af planer. For
   man er nødt til at kende disse planer, hvis man ønsker
   at overleve, hvis man ønsker at Danmark skal undgå
   en økonomisk og kulturel statsbankerot, hvis man har
   vilje til at der skal være en nogenlunde civiliseret og
   fredelig fremtid for en selv, familien og for danskernes
   børn og unge.

   Snaphanen har en ny film om UHYRLIGHEDER som
   er i gang, og som kan blive fulgt op af endnu flere
   RÆDSLER inden året er forbi.

 2. Jc Holland

  Asger Aamund er et af de fineste eksempler på at pengemænd godt kan have både hjerne og hjerte. Asger Aamund burde have være landets statsminister de seneste 30 år.

  Men generelt er pengemænd uden etik. F.eks væltede de ind i Kina få måneder efter massakren på Himmelske Freds Plads og lavede lukrative aftaler med kommunist-svinene og deres fagforeningsløse samfund.

  I fodbolden verden har pengemændene snart ødelagt alt. 11 afrikanere til at repræsentere Jammerbugten i Nordjylland. 11 forskellige nationaliteter til at repræsentere Vejle B. “KOM SÅ VEJLE”, skriger hjernedøde fans på lægterne. På bande-reklamer bliver fansene belært: “Respekt for Pengemændene”, til helvede med østjyder. “Nej til racisme” = 11 russere burde kunne repræsentere Ukraine ifølge hjernedøde sportsjournalister og landsforræderiske meningsdannere.

  Hvor vi dog savner KAPITALSTÆRKE MASTODONTER FØDE FRIE MEDIER, frie informationer. der fortæller om KOMMUNIST-SVINENE i KINA…der fortæller at al sport i sin kerne
  BYGGER PÅ TILHØRSFORHOLD.!!

  DANMARK ER DANSKERNES LAND.!!

  1. JK

   Jc Holland, du slikker så meget røven på Aamund at du efterhånden må være ligeså brun som de 11 afrikanere i Jammerbugten,

   1. Tennisspilleren

    Hidtil har vi været forskånet
    for kommentarer der både er vulgære,
    platte, uhumske, klamme og samtidig uden
    skygge af argumenter. Man må da håbe at
    JKs verbale overfald på Jc Holland ikke bliver
    ny standard her, for det vil hurtigt kunne føre
    til at seriøse debattører udskiftes med tosser,
    nettrolde, sinker og idioter.

  2. JK

   Jc Holland, Blog ejeren har ikke godkendt mit forrige opslag så omskriver det lidt. Så meget som Jc slikker r.. må han være ligeså brun som de 11 afrikanere i Jammerbugten. Håber at blogejeren støtter ytringsfriheden også i denne blog.

   1. Blot en bemærkning

    Hvis man skriver bla-bla-bla 150 gange og
    blogejeren sletter det, kan en hashtosse eller
    fordrukken bodega-type vel påstå at det er
    censur. Men det er det ikke. For hvis der ikke
    er en grænse for hvor underlødige indlæg kan
    være, vil enhver demokratisk debat kunne
    saboteres sønder og sammen af net-trolde.
    JK er næppe andet end en net-trold.

    1. PS

     PS: Det kan godt undre lidt at JK
     får lov til at svine Jc Holland til med
     en kommentar der er i den grad
     under lavmålet. Den bør slettes.

  3. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

   Enig i at Aamund ville have været en bedre
   statsministre end samtlige statsministre siden 1975.
   Men hvis Aamund havde stillet op, var han blevet udsat for
   karaktérmord, hetz og tilsvining ligesom Mogens Glistrup,
   Ninn Hansen og mange andre hvis meninger var “ukorrekte”,
   altså ikke røde nok.

   Aamund har ret i nærmest alt hvad han skriver. Dog kan man
   måske være lidt i tvivl om hvad et lille land som politikerne
   ikke har ønsket at forsvare de sidste 100 år, skal stille op når
   det trues af omverdenen. Hæren, Flåden og Luftvåbnet er
   blevet forsømt og mishandlet så groft, at Danmarks forsvar
   gennem mange år har været en illusion. Allerede i tiden 1848
   til 1864 var magthaverne utrolig kortsynede. De svigtede fuld-
   stændig. Havde de været fornuftige, havde vi ikke mistet
   Sønderjylland, og 6000 sønderjyder havde ikke mistet livet i
   første verdenskrig. Havde Preussen og den fordrukne Bismarck
   tabt krigen, havde vi med ret stor sandsynlighed undgået den
   store krig 1914-18. Men hæren og flåden i 1864 måtte stille op
   med forældet og mangelfuldt udstyr, og for lidt mandskab. Og
   i tiden op til 1848 tillod man en indvandring sydfra som endte
   i krigen i 1848-50.

   I nutiden er vi også nødt til at passe på at vi ikke bliver alt for
   radikalt hellige, hvis ikke vi skal blive til et land med betydelig fattigdom. En fattigdom som allerede har ramt hundredtusinder
   af danskere direkte eller indirekte, mest pga. partiernes mange
   ideologiske projekter, indvandring, klimahysteri, “grøn” om-
   stilling, IT-skandaler og andet hvor hundredvis af milliarder af
   kroner fråses og fjolles væk.

   (Lige nu er forsvaret reduceret til en dårlig vittighed, og af civil-
   forsvaret er intet tilbage. Politikerne er åbenbart ligeglade med
   Danmark. Hvorimod de gerne bruger masser af milliarder på
   at forsvare fjerne lande. Rødradikal politik hele vejen igennem)

   Aamund ha ret i at der ikke er megen etik tilbage i visse firmaer
   og koncerner. Og der er næsten ingen etik tilbage i partierne
   og medierne. Hvis man følger med hos Hodja, Redacted, 24nyt,
   Snaphanen, Den korte avis osv. kan man vanskeligt undgå at
   opdage at Europa og Danmark er på vej til at blive opslugt af
   en ondskab, et vanvid og et forræderi som synes at være uden grænser. Det ser ud til at stærke kræfter betragter europæerne
   som malkekvæg og ikke-mennesker, som det er i orden at ud-
   nytte, misbruge, slavegøre og tyrannisere/terrorisere på alle
   mulige måder. Millioner af Vestens borgere har ifølge mere
   end 500 tænkere og kulturpersonligheder, og mere end 1000
   steder på nettet, kurs mod en katastrofal, åndsformørket,
   barbarisk, rædselsfuld og blodig fremtid.

   En fremtid der allerede er begyndt. Find selv de chokerende og
   rystende oplysninger om hvad WEF, WHO, EU, Pfizer og diverse
   regeringer har gang i. Nemlig den totale ødelæggelse af Vestens
   befolkninger og Vestens civilisation.

   I disse dage forberedes store angreb på folkesundheden, privat-
   livet og den personlige frihed, samt på landbruget, erhvervslivet, familiernes trivsel og økonomi samt nationernes demokratier,
   suverænitet og intene fred og sikkerhed. De vil blive rullet ud
   inden jul og efter jul.

   (Det hele forekommer utroligt og næsten uvirkeligt. Men læs
   bøger om galskaben i Sovjetunionen, Nazi-Tyskland, Uganda,
   Somalia, Venezuela, Libanon, Rumænien, Iran, Nordkorea,
   Afghanistan og Pol Pot land, osv.)

   Men nytter det at skrive om det? De talrige advarsler fra kloge
   mennesker med samvittighed og sund sans falder jo nok mest
   på stengrund, eller observeres aldrig af 98% af europæerne og
   danskerne eller svenskerne osv. Det er som om kun afmagten
   er tilbage.

   1. E. Frederiksen

    Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

    Så uendelig sandt, hvad du skriver.
    Deprimerende, at det fornægtes,

    Danmark/Vesten er stærkt på vej til at være ødelagt af fremmede magter, grundet håbløse regeringer.

  4. Sandhed er bedre end løgn

   Under den foregående artikel, “Kulturstatens
   storhed og fald” afslører Niels Poulsen sig selv
   så grundigt med perfide og løgnagtige kommentarer,
   at man roligt kan betragte ham som en unyttig idiot
   og net-trold. Han ønsker ikke at oplyse, men kun at
   forvirre og sætte lus i skindpelsen med vildledende
   påstande og halve eller kvarte sandheder. Hans
   sygelige vrangforestillinger om samfundet står
   nærmest i kø. Man må formode at hjernevask har
   forvandlet ham til en slags robot. Se selv hvad han
   skriver under foregående artikel.

 3. Demografi og demokrati

  1)Må danske virksomheder handle med diktaturstater?
  2)Må danskere arbejde i diktaturstater?
  Svaret på begge spørgsmål er ja, det gør de allerede.
  Det frie marked er forudsætningen for frihed. Regering og folketing beslutter om der er nogen lande, vi ikke må handle med og arbejde i.
  Det er demokrati i praksis.
  Den enkelte – både virksomhed og arbejder – beslutter selv, hvor de vil handle og arbejde. De kan anvende deres egen etik og undå nogle eller alle diktaturstater. Længere er den ikke.

  1. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

   Nogle journalister er vældig bagkloge,
   og samtidig ivrige efter at mistænkeliggøre landbruget
   og store virksomheder. Men hvis de selv skulle have
   risikeret noget, ofret noget eller undværet noget, havde
   de så været villige til det? Det er nok bedst at være ret
   forsigtig med at bedømme folks handlinger på 80 eller
   100 års afstand. Desuden er det for tiden langt vigtigere
   at se på og finde ud af hvad der lige nu foregår af politiske
   tiltag, udspil og lyssky manøvrer. Vi dør ikke af hvad der
   skete for 80 og 100 år siden af økonomiske aktiviteter,
   men ulykker, fattigdom, katastrofer og massedød er hvad
   der kan ramme vi danskere, hvis visse ekstremistiske
   partier, sekter og ideologier får gennemført deres planer.
   Lige nu befinder millioner af danskere sig i en meget
   udsat og sårbar position, om de forstår det eller ej.
   Så lad os hellere koncentrere os om at gennemskue
   og forstå hvad der er AKTUELT lige nu, hvad der ER
   ved at ske med Danmark og os selv i disse november dage.

   At situationen er yderst kritisk, kan man erfare ved at se
   de seneste oplysninger hos Hodja, Snaphanen, Redacted,
   Youtube, TwitterX, Den korte avis osv. Nationens tilstand
   og fremtidsudsigter er meget værre end de fleste har
   fantasi til at forestille sig.

   (aldrig før har der været så meget bøvl med en overskrift???)

   (Hej, kan vi ikke blive fri for at få den samme tekst tre gange
   efter hinanden? Der er noget galt med filtret, men det er
   jo meningsløst at have samme tekst på tre gange i træk, så
   de to overflødige bedes slettet. På forhånd tak)

 4. Demografi og demokrati

  PS. Tysklandsarbejdere var en betegnelse for omkring 100.000 danskere som under 2. verdenskrig (besættelsen) rejste til Tyskland for at få arbejde. Især i begyndelsen af Besættelsen var arbejdsløsheden i Danmark høj, hvad der gjorde arbejdet i Tyskland tillokkende – også fordi Tysklands krigslykke endnu ikke var vendt. Enkelte blev pga. arbejdsvægring eller protester overført til tvangsarbejde eller KZ-lejre. Efter krigen blev Tysklandsarbejderne fra flere sider fordømt for at arbejde for det forhadte Nazityskland. Pr. 2006 blev det gjort muligt for de 4.000 tilbageværende tidligere tysklandsarbejdere at søge den Sociale Sikringsstyrelse om tysk pension. (Klip fra Wikipedia)

  “Krigens købmænd”, der udkommer på fredag på forlaget Gyldendal. Bogen er skrevet af journalisterne Christian Jensen, Tomas Kristiansen og Karl Erik Nielsen. I bogen beskriver de, hvordan hæderkronede danske virksomheder som Novo, Danfoss og A.P. Møller under Anden Verdenskrig tjente så mange penge på at handle med Hitlers Tyskland, at de i al hemmelighed efter besættelsen modtog kendelser for økonomisk værnemageri.
  (Klip fra Jyllands Posten /ritzau/21/11/2000)

  1. DANMARK ER NU EN BLANDING AF SCANDINAVIAN STAR OG DET "SYNKEFRI" TITANIC

   Nogle journalister er vældig bagkloge,
   og samtidig ivrige efter at mistænkeliggøre landbruget
   og store virksomheder. Men hvis de selv skulle have
   risikeret noget, ofret noget eller undværet noget, havde
   de så været villige til det? Det er nok bedst at være ret
   forsigtig med at bedømme folks handlinger på 80 eller
   100 års afstand. Desuden er det for tiden langt vigtigere
   at se på og finde ud af hvad der lige nu foregår af politiske
   tiltag, udspil og lyssky manøvrer. Vi dør ikke af hvad der
   skete for 80 og 100 år siden af økonomiske aktiviteter,
   men ulykker, fattigdom, katastrofer og massedød er hvad
   der kan ramme vi danskere, hvis visse ekstremistiske
   partier, sekter og ideologier får gennemført deres planer.
   Lige nu befinder millioner af danskere sig i en meget
   udsat og sårbar position, om de forstår det eller ej.
   Så lad os hellere koncentrere os om at gennemskue
   og forstå hvad der er AKTUELT lige nu, hvad der ER
   ved at ske med Danmark og os selv i disse november dage.

   At situationen er yderst kritisk, kan man erfare ved at se
   de seneste oplysninger hos Hodja, Snaphanen, Redacted,
   Youtube, TwitterX, Den korte avis osv. Nationens tilstand
   og fremtidsudsigter er meget værre end de fleste har
   fantasi til at forestille sig.

   (aldrig før har der været så meget bøvl med en overskrift???)

 5. Arne Lago von Kappelgaard

  @ Demografi og demokrati 09:17

  Et lille men! Ikke alle tysklandsarbejderne gjorde det med glæde. Mange fik kniven for struben af deres fagforening, ingen rejse syd på, ingen understøttelse til familien. Hvad vælger man, pest eller kolera.

  Det er lidt svært for en arbejdsmand at stritte imod, når landets statsminister, socialdemokraten Vilhelm Buhl den 02.09.1942 udtalte følgende.
  Den 02. september1942 holdt socialdemokraten, statsminister Vilhelm Buhl (1881-1954), den berygtede ”stikkertale” (Antisabotage-tale) i Statsradifonien, hvor han på det kraftigste opfordrede danske borgere til at angive egne landsmænd (modstandsbevægelsen) til politiet, med sætninger som ”værdig optræden”, ”ro og orden” og ”alvorlige følger.”
  ”Vær med til at gøre det klart for alle, navnlig for de unge, at den, som har begået sabotage eller hjælper dertil over for myndighederne tilbageholder viden om sabotageplaner eller undlader at medvirke til opklaringen af sabotage, handler imod sit fædrelands interesser.” Helt i samme ånd som sin forgænger Thorvald Stauning. Efter maj 1945 bliver Vilhelm Buhl igen statsminister, og sidder i regering med folk som han ønskede angivet til tyskerne!!

  Efter befrielsen af Europa, så startede myndighederne som det første, ved at tage fat i de største landssvigere, men i Danmark, nej der startede man med de “små”, så da folk efter få år var trætte, nåede man ikke rigtig til dem, der havde magt, nemlig politikerne.

  Efter maj 1945 kunne Buhl igen indtage statsministerposten, og sagde følgende:

  ” Nu er opgørets time inde. Nu skal enhver, der ved forræderi eller foragtelig optræden har vendt sig mod dette land, som han skylder en tak for en fredelig, borgerlig tilværelse, stå til ansvar for sine handlinger.”

  Først opfordrer han i 1942 til angivelse af egne landsmænd (modstandsfolk), for derefter i 1945 at sidde i regering med de samme mennesker som han ønskede til tysk domfældelse. Det var også til stor ærgrelse og forbitrelse for mange modstandsfolk, hvoraf nogle da også udvandrede i vrede.
  Det er kronen på værket af hovmod, ryggesløshed og ansvarsforflygtigelse. Han kan kun betegnes som en løbedreng for usselheden.
  Når man billiger at folk melder sig til frikorpset, men efterfølgende ændre mening og straffer, så burde de ansvarlige højere oppe, sabotørforfølgeren Buhl og løftebryderen Brorson været stillet til regnskab for deres gerninger som de første, om fornødent henrettet.
  Som den kendte frihedskæmper Gunnar Dyrberg (leder af De ensomme Ulve) har udtalt: ”Vi skød ikke nok af landsforræderne.”
  I dag (2019) kan man på socialdemokraternes gruppeværelse på Christiansborg, se 7 nye imponerende malerier. Her ser man bl.a. Vilhelm Buhl på fiskekutteren ”Henny” der sejler jøder til Sverige! Det er ren og skær historieforfalskning.

  1. De syv små dværge

   Arne Kappelgaards indlæg afdækker hvor rådden
   politik kan være. For hvordan i alverden kunne de øvrige
   politikere acceptere Buhl som statsminister efter 1945?
   Bogen “Intet nyt fra ØSTfronten” skrevet af Erik Haaest,
   afslører den utrolige råddenskab i retsopgøret 1945-55.
   At folketinget har et hængt et nyt billede op som forfalsker
   historien om Buhl, er ret uhyggeligt. Men svarer meget
   godt til hvad der ellers foregår af forfalskninger og bedrag
   mht. historie, videnskab, økonomi, velfærd, sundhed,
   statistik, klima, WHO, indvandring, juridiske forhold og
   meget mere.

   Og det er da helt rigtigt at en del danskere fik valget mellem
   at svigte deres kone og børn og lade dem sulte og blive hjem-
   løse, eller at tage arbejde i Tyskland. Dem er der ingen grund
   til at se ned på.

   Dengang hed det sig også at tyskerne kæmpede mod onde
   magter i både øst og vest, og endnu var det ikke kommet
   frem at nazisterne myrdede løs på millioner af uskyldige
   og fredelige civile.

  2. Jonas Hansen

   Du er for vild! Tak Arne 🧑‍💻

  3. Demografi og demokrati

   Enig i kritikken af samarbejdspolitikerne under besættelsen. Buhl og flere folketings politikere med ham faldt modstandsbevægelsen i ryggen – også efter befrielsen.
   Tysklandsarbejdere var – formodentlig med enkelte undtagelser – ikke nazister, så vidt jeg ved. Én som jeg kender arbejdede i Berlin som maskinarbejder i første halvår af 1941. Han var ikke nazist og fortæller, at det var populært, at han sagde ‘guten tag’ når han kom ind i en butik (i kantinen på fabrikken var der et kæmpe foto af Albert Speer !)
   En bog af en anden tysklandsarbejder, jeg engang tilfældigt mødte og talte med i Moskva, beskriver medrivende, hvordan det var for ham som tysklandsarbejder i Rostock: “Sidste tog : om frivilligt tvangsarbejde i det 3. rige” af Erik Carlsen (som døde for nogle få år siden i Kbh. Han var indtil Sovjetsunionens ophør i 1993 “den danske stemme”, der oplæste nyheder på dansk i Radio Moskva 🙂 )

 6. Karl Martell

  Handelsboykot virker ikke! Ofte skader det en selv, mere end den man ønsker at boykotte. Hvis russerne f.eks ønsker at købe et eller andre danskproduceret relæ, og vi blokerer salget af det, så køber de det bare i Indien, som har købt det af os.
  Omvendt hvis der er et Aller andet russisk produceret eller et råstof, som vi ikke vil købe af russerne, så sælger de det bare til et land, som så sælger det til os. Boykot virker ikke, udbud og efterspørgsel virker derimod. Boykottede varer finder altid en vej!

  1. Blot en bemærkning

   Vil blot gentage mit forslag om at Mikael Jalving
   inviteres til at være med som gæst hos Aamund.
   Evt. også A. Rossmann og andre.

 7. Henrik Wegmann

  Saudi eller Kina, det er vel et fedt.
  Godt at DSV altid har haft en stærk og kompetent ledelse.

 8. Privatdetektiven

  Nå, nu går chefredaktør Knud Brix fra EB
  ind for at selv de værste forbrydere og uslinge,
  sadister, psykopater, rovmordere og lystmordere,
  skal have det så hyggeligt og sjovt som muligt i
  fængslerne. Bl.a. mener Brix at de skal have lov
  til at holde harem med tilløbende forstyrrede,
  skøre eller psykisk syge kvinder som gerne vil giftes
  med eller dyrke sex med psykopater og mordere.
  Straffen for mord skal jo helst ikke være nogen
  straf, synes Brix at mene. Samtidig med at han
  skriver at morderne er usle uslinge. Læs selv
  hos EBs netavis i dag. Er Brix rødradikal eller
  svampe-spiser?

  1. Træt

   “Er Brix rødradikal eller
   svampe-spiser?”

   Der er da ingen modsætning? Begge dele, naturligvis.

 9. Karl Martell

  Man forlanger af vores virksomheder at de skal fører udenrigspolitik, men man selv fører appeasementpolitik overfor Islam. Det er principløst og en skændsel. Bastionerne falder på stribe. Først lægger man sig flat ned med koranloven, så undlader man at straffe dem, som hylder terror, bare fordi de er mange nok! Dansk politi googler sig frem til at de råb Hitz ut-Tahrir kom med ved demonstrationen forleden, bare var et ønske om at leve et helligt fromt liv! Helt ærligt hvem forsøger de at snyde? Tror de virkelig at danskerne er så uvidende?
  Det er ikke kun i Danmark. I Storbritanien fyrer man indenrigsminister Suelka Braverman, fordi hun bliver for ærlig, hun kaldte pro Hamas demonstranterne for en pøbel og deres march for en hadmarch. Hun har tidligere plæderet for at bremse indvandringen. Det gør man ikke ustraffet, dertil er der blevet for mange og de er vælgere! Storbritanien er gledet ned fra piedestalen og mistes i løbet af en overskuelig årrække, helt som Sverige, hvor den nye Justitsminister fra Moderaterne Gunnar Strömmer netop har meddelt, at der er overhængende risiko for at vi mister Sverige. Noget af en udmelding!
  Winston Churchill sagde så rigtigt om appeasement og små bange nationer, they feed the crocodill, hopping that it will eat them last.

  1. Gud bevare Danmark

   Som dronningen siger.

   Martell har ret. De gamle partiers
   politik skubber os tættere og tættere på
   afgrunden og massedøden. Fremtiden kan
   blive mere end frygtelig. Flertallet af politikerne
   er helt håbløse og uden ønsker om at bevare og
   forsvare det danske folks værdier og interesser.

   Hele Europa, inklusive Danmark, er
   ved at gå til i dumhed, uvidenhed, kommunisme,
   globalisme og løgnepropaganda. Via EU, WEF, WHO
   og FN har europæerne og danskerne dømt sig selv
   til undergang og udryddelse. At næsten ingen tager
   det alvorligt at “eliten” er blevet vanvittig, viser hvor
   utroligt sløve, uvidende og ensrettede borgerne er.
   Når de vågner op vil det være for sent. Se hvad
   Redacted fortæller om hvilket samfundshelvede
   á lá Nordkorea der venter, når kontanterne og privat-
   livet er afskaffet, når digitaliseringen, roadpricingen,
   globaliseringen, WHOs og WEFs politik, islamiseringen
   og andre forrykte politiske “reformer” er fuldt ud
   gennemført.

   1. Wiens redning skete 1683

    Herunder folder hykleren NP sig ud
    med sit had til “kapitalismen”. Nok
    fordi han synes at hans egen kapital
    er for lille. Han ville sikkert gerne tage
    imod mammon hvis han var i spidsen
    for en stor virksomhed. Men nu er han
    kun bagtroppen eller bunden i en lille
    radikal sekt, og så er det svært for ham
    at skjule sin misundelse over at nogen
    har mere end ham. Han er dygtig til
    at være en Rasmus modsat, men hans
    røde fantasier kan ikke bruges til ret
    meget, medmindre man mener at vores
    lille land har ansvaret for at 150 andre
    store lande altid opfører sig som Pernille
    Skipper, Pernille Weiss, Marianne Jelved,
    Ida Auken, Stine Bosse og Zenia Stampe
    synes at de skal opføre sig.

 10. Niels Poulsen

  Til alle dem, som går i Ecco-sko, syet af huden af de ukrainske mødre og deres børn, myrdet af terroristen Putin:

  De ukrainske myndigheder har i dag sat Rockwool på den sorte liste over krigssponsorer.

  https://www.dr.dk/nyheder/seneste/rockwool-foejet-til-ukraines-sorte-liste-over-internationale-krigssponsorer

  Krigssponsor. Det var vel det ord, jeg burde have brugt i stedet for gullaschbaroner og værnemagere. Men essensen er den samme. Det er mennesker, der tjener penge på andre menneskers ulykke. Oh, hvor er du stor, Gud Mammon. Og hvor er du lille, Jesus, semitten med næstekærlighedsbudskabet til menneskeheden.

  Desværre.

  1. Tennis-spilleren

   At NPs fantasier tit løber af med ham,
   er ovenstående vrøvl om at Ecco sko er lavet
   af huden fra ukrainske kvinder og børn, et
   eksempel på. NP har sikkert aldrig gidet sætte
   sig ind i krigens årsager. At Rockwools stenuld
   blev leveret inden krigen brød ud, tager NP nok
   ikke højde for. Var NP direktør for en virksomhed,
   ville den hurtigt gå konkurs, for 90% af kunderne
   ville ikke kunne leve op til NPs tårnhøje moralske
   standarder.

   Hvo meget giver NP af sin løn til Ukraine og verdens
   fattige? Mit gæt er så meget, at NP kun har råd til
   at leve af kattemad og hundekiks, og hans tøj er
   vel så slidt og lappet, at han ligner en hjemløs stakkel.

 11. Henrik Pedersen

  Er Aamunds etik til salg?

  Mens Aamund hylder den skruppelløse kapitalisme, er der andre skruppelløse i gang med at omforme landskabet herude på den herlige hede. De har ligesom Aamund adresse lidt nord for København.

  Herude har vi fornylig modtaget et forslag om at omdanne vort smukke hedelandskab til en 450 ha ( 4.500.000 m2) stor flad industrivirksomhed til industriel produktion af strøm.

  Reelt set er profitjægerne i Hellerup helt ligeglade med klima og natur.

  De pakker deres ønsker, der ødelægger livet for reelle naturelskere, med fraser om grøn omstilling og biodiversitet (=bioperversitet) udelukkende med det formål at score kassen.

  Vi har herude masser af fredede gravhøje fra bronzealderen – en hurtig optælling giver ca. 50 styk i og omkring det planlagte område til solcelleparker. Hvor vi tidligere kunne glædes over gravhøjene i landskabet (vore forfædre), vil de, hvis Aamunds hellerup-kapitalisters projekt realiseres, stikke op som enlige bobler i et uendeligt industrilandskab af solcellepaneler.

  Aamunds naturvandaler fra Hellerup og omegn er selvfølgelig i deres gode ret i lighed med Aamunds kapitalister til at forsøge at ødelægge livs vikårene for hedeboerne herude i det fjerne Vestjylland i deres evige skruppelløse jagt på profit.

  Men tro mig (jeg har pt. sikret mig mulighed for levering af norsk dynamit), det kommer ikke til at ske.

  Vi er ikke mange i vort tyndt befolkede hedeområde. Til gengæld lader vi os ikke kue af Aamunds skruppelløse hellerup kapitalisme og er dybt stålsatte.

  For vestjyden han æ stærk å sej !!!

  1. Klima handler ikke om klima, men om magt og penge

   Hvis kapitalisterne kan opføre sig skruppelløst,
   er årsagen at demokratiet ikke fungerer ordentligt.
   Et folkestyre har bl.a. til opgave at sørge for at der ikke
   dannes monopoler, karteller og kapitalmastodonter
   som kan opkøbe politikerne og skævvride samfundet
   til skade for den brede befolkning.

   Penge og grådighed leder mange væk fra dydens smalle
   sti, men det gør ideologi også. Og når man vil plastre
   Danmark til med solcelle-parker, vindmøller og el-biler
   skyldes det en blanding af grådighed, ideologi og idioti.
   Propagandaen om at co2 er en bombe under klimaet,
   er uden sandhedsværdi. Co2 er en lille men vigtig, nyttig,
   nødvendig og harmløs del af luften. Uden co2 ville alle
   planter visne. Klima-aktivister er mest uvidende unge
   som er hjernevasket i skolen eller af medierne. De mest
   hysteriske af dem snakker om at klimaet er kollapset,
   om at kloden er i brand, om at dommedag er nær pga.
   co2. Det er vås og nonsens. Se leksika, PragerU, Hodja
   og bøger om solen og klimaet. Især bøger fra før 2000
   eller 2010. (co2 kampagnerne er snedig snak for at
   fremme visse særinteresser)

   Så HP har en pointe for en gangs skyld. Det er skørt og
   dumt at ødelægge store dele af Danmarks natur for at
   fjerne co2 fra atmosfæren.

   (Men man kan da ikke sige at Aamund hylder den
   skruppelløse kapitalisme. Det er en tyndbenet og
   usaglig beskyldning)

  2. Træt

   Tillykke med det “Henrik Pedersen”. Så kan du måske forstå vor andres vrede, når de selvsamme kapitalinteresser trin for trin gør byerne ubeboelige ved at fylde dem med negre og muslimer?

   Jeg synes også at solcelleørkenerne er pissegrimme, især når atomkarftværker fylder størrelsesordener mindre i forhold til effekten.

   1. Prins Valiant fra Thule

    Der er nu opsigtsvækkende og
    chokerende oplysninger at hente hos Redacted,
    “X”, Youtube, Snaphanen og Hodja, om hvordan
    kvaksalveri og lyssky politiske manøvrer og aftaler
    er i gang med at aflive mennesker, er ved at ødelægge
    og udslette Europas kultur og civilisation. Se lægers
    STÆRKE ADVARSLER hos Snaphanen.

 12. Demografi og demokrati

  Virksomheder må ikke, men energiselskaber må åbenbart godt fortsat handle med Putins Rusland? Moral er godt. Dobbelt moral er dobbelt så godt !? 🙂

  “Det er ikke den kendsgerning, europæiske politikere taler højest om. Men selv om afvænningen fra russisk gas har været et af de største emner på den politiske dagsorden, siden Putins tropper invaderede Ukraine for halvandet år siden, er Rusland stadig en af Europas største gasleverandører” (Klip fra Mandag Morgen 18. august 2023)

 13. Niels Poulsen

  Ligesom med tysklandsarbejderne i sin tid er ikke studenterhuen, der trykker for de sørgelige rester af den yderste højrefløj i Danmark.

  Mens de støtter terroristen Putins drab på mødre og deres børn i Ukraine ved at købe Ecco-sko, angriber han daglig kritisk infrastruktur i Danmark for at lamme landet.

  “I maj måned 2023 blev den danske, kritiske infrastruktur udsat for det hidtil mest omfangsrige, cyberrelaterede angreb vi har oplevet i Danmark. 22 selskaber, som driver dele af den danske energiinfrastruktur, blev kompromitteret i et koordineret angreb.

  Resultatet var, at angriberne opnåede adgang til nogle af selskabernes industrielle kontrolsystemer og flere selskaber måtte gå i ø-drift.

  Det lykkedes heldigvis virksomhederne, der var fra energi- og varmesektoren, at lukke for adgangen til systemerne.”

  https://ekstrabladet.dk/krimi/danmark-ramt-stoerste-cyberangreb-nogensinde/10023633

  1. DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk

   Niels Poulsen er en komisk figur.
   Det er ret sandsynligt at han er gået ud af
   skole i 8. klasse, og at han nu betjener sig
   af kunstig intelligens. Eller han skriver af efter
   artikler i Pølletiken og Misinformation. Men han
   skriver om at studenterhuen ikke trykker højrefløjen.
   Det gør den måske ikke, men hvis der er nogen der ikke
   forstår ret meget, er det da venstrefløjen. Den forstår
   ikke de simpleste ting. De forstår ikke at afrikanisering
   og islamisering giver bagslag, de forstår ikke hvad co2
   og fotosyntese er for noget, de tror på 517 forskellige
   køn, de tror at kønnet er en social konstruktion, de tror
   at kommunisme plejer at være en succés, de evner ikke
   at gennemskue statens løgnepropaganda, de mener at
   LGBTQ+ er noget godt for alle, og de betragter de woke
   feminister og de kortsynede pladderhumanister som
   forbilleder, selvom de har ødelagt Sverige og er ved at
   ruinere Danmark, Frankrig og Tyskland mv.

   Noget mere fladpandet end de rabiate røde og radikale
   er svært at forestille sig. Medmindre man begynder at
   tænke på dovendyr, æsler, halvaber, kameler, får, geder,
   drøvtyggere, krokodiller, hyæner, søkøer og hulepindsvin
   samt diverse arter af dybhavsfisk.

   Vurderer at NPs nærmeste slægtninge er hvalrosser eller
   dybhavsfisk. (Han er ikke nem at artsbestemme)

 14. Demografi og demokrati

  Præcisering: Privat ejede industri virksomheder må ikke, men offentligt ejede energiselskaber må åbenbart godt fortsat handle med Putins Rusland? Moral er godt. Dobbelt moral er dobbelt så godt !?
  “Det er ikke den kendsgerning, europæiske politikere taler højest om. Men selv om afvænningen fra russisk gas har været et af de største emner på den politiske dagsorden, siden Putins tropper invaderede Ukraine for halvandet år siden, er Rusland stadig en af Europas største gasleverandører”
  (Klip fra Mandag Morgen 18. august 2023)

  1. Prins Valiant fra Thule

   De er nu opsigtsvækkende og
   chokerende oplysninger at hente hos Redacted,
   “X”, Youtube, Snaphanen og Hodja, om hvordan
   kvaksalveri og lyssky politiske manøvrer og aftaler
   er i gang med at aflive mennesker, er ved at ødelægge
   og udslette Europas kultur og civilisation. Se lægers
   STÆRKE ADVARSLER hos Snaphanen.

   1. Niels O

    “Overall, we rate Redacted Right Biased and Questionable based on promoting conspiracies, pseudoscience, propaganda, false claims, and failed fact checks. ”

    mediabiasfactcheck.com/redacted-bias/

    1. Tennis-spilleren

     Man skal ikke uden videre tro på
     at fakta tjekkere er neutrale, ærlige og sandhedssøgende. Nogle af dem er langt
     ude på den ekstreme blodrøde venstrefløj.
     Deres fakta tjekking er på skrømt, altså
     noget fup og humbug.

     1. Niels O

      Det er ikke for din skyld, at jeg postede linket. Det er bare et godt råd til læsere, at man lige krydstjekker med andre kilder.

      I øvrigt varsler sitet også for venstreorienterede kilder. Men det har du tilsyneladende ikke sat dig ind i, hr. 1000-profiler.

     2. Træt

      Nå, og hvad her dine “uafhængige faktacheckere” (fnis) så at sige om CNN, New York Times og MSNBC?

      Jeg vil gætte på at de kategoriserer dem som afbalancerede og neutrale, som Danmarks Demokratiske Radio, D(D)R

 15. Martin Malebog

  Det er forunderligt at venstreorienterede tølpere, har kunnet sætte sig så massivt på medierne. Socialdemokrat på Børsen, enhedslistekværulant hos JP, og hos DR er de nærmest uden for kategori. Når man medborgere, der ukritisk labber snasket i videre haster man hurtigt videre.

  1. Blot en bemærkning

   Martin Malebog
   Din sidste sætning er ikke særlig vellykket.
   Hvad med at læse teksten igennem inden man sender?

 16. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Regeringen, et bredt flertal af partier
  og Sofie Løhde har lige gjort sig til grin med et
  slapt og symbolsk indgreb mod 15-17 åriges
  brug af snus, tobak og alkohol. Det vil give
  flere indtægter til skattevæsnet, men ellers
  er det et slag i luften.

  Boligejere i titusindvis forulempes med en
  ny slags ejendomsvurdering. Endnu en IT-skandale.
  Og er det ikke ret urimeligt at man skal betale skat
  for at have en almindelig beskeden bolig? Af
  indtægter man ikke har haft. Hvis det er en
  særlig stor og luxuriøs bolig er det måske noget
  andet?

 17. Hvor er vi på vej hen?

  CHOK, SKANDALER, SVIGT,
  MAGTMISBRUG OG FORBRYDELSER

  SHOT DEAD: Det dødeligste præparat nogensinde
  Over 17 millioner døde (Snaphanen)
  Og dødstallet bliver ved med at stige!!

  Sverige: Løgnens land, ondskabens rige, krigens hus
  (Snaphanen og Hodja)

  Choktal og sindssyge skattestigninger til boligejerne.
  (EBs net-avis)

  1. De syv små dværge

   ER CHRISTIANSBORG EN JUNGLE
   ELLER EN ZOOLOGISK HAVE? ELLER EN TÆNKETANK??

   Flaben Fræk mener at det kun handler om
   jungleloven og hvem der er stærkest. Men der
   er jo stadig forskel på barbari og civilisation, på
   ondskab og godhed, på vanvid og fornuft, på
   løgn og sandhed, på krig og fred, på død og liv.

   Det ændrer selv den største ondskab ikke på.
   Og selv den snedigste og mest udspekulerede
   politiker kan ikke bortforklare at det er sådan det er.
   Vi må fastholde at urét ikke er det samme som ret,
   at ufrihed ikke er frihed, at diktatur ikke er demokrati,
   at forræderi ikke er acceptabel politik. For hvis vi
   ikke holder fast i at der er forskel på mørke og lys, på
   dumhed og klogskab, på rød statsterror og kristen
   kulturarv ….. er vi færdige. Helt færdige.

 18. Flaben Fræk

  Tillad mig, i al beskedenhed, at gøre opmærksom på at præmissen for at befinde sig her på kloden, er, at herboende species/dyrearter, incl. Homo sapiens, er indrettet sådan, at man overfalder, lemlæster, flår og æder hinanden, alt i et evigt grotesk kredsløb af galskab – Formentlig skabt af et stjernepsykopat-væsen, som slænger sig et eller andet sted ude i systemet (universet) og slår sig på lårene af grin over forestillingen.

  I det lys, i det lys mine damer og herrer, kan det være svært at tale om etik og moral – For slet ikke at tale om hvorvidt nogle markskrigere finder det forsvarligt at sælge fodtøj (fremstillet af acrylnitril, butadien og styren) til den russiske befolkning – Ikke sandt?!

  1. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

   LIVSVIGTIG NY VIDEN OM DJÆVELSKE PLANER

   Youtube, TwitterX og Hodja leverer et
   hav af vigtige oplysninger. Fordi de sætter borgerne
   i stand til at forstå hvad politikerne har af planer. For
   man er nødt til at kende disse planer, hvis man ønsker
   at overleve, hvis man ønsker at Danmark skal undgå at
   en økonomisk og kulturel statsbankerot, hvis man har
   vilje til at der skal være en nogenlunde civiliseret og
   fredelig fremtid for en selv, familien og for danskernes
   børn og unge.

   Snaphanen har en ny film om UHYRLIGHEDER som
   er i gang, og som kan blive fulgt op af endnu flere
   RÆDSLER inden året er forbi.

 19. Chrborg leverer kun hykleri, vanvid, besvær, nedskæringer, skandaler, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død.

  Statsradioen taler meget om at
  sundhedsvæsnet er presset. Men sandheden er
  nærmere at betydelige dele af S-V er KOLLAPSET.
  Der mangler over 5000 sygeplejersker og læger.
  På apotekerne er der mangel på livsvigtig medicin.
  Lægevagten fungerer elendigt. På bostederne og
  i psykiatrien er forholdene ofte helt groteske.

  Mere og mere tyder på at det er iskold og kynisk
  politik som 10-15 år i træk har nedbrudt S-V. Den
  værste kynisme har været siden 2015 og 2019.

  Nu er både kræftpatienter og 25-30 andre slags
  patienter på Herrens mark, for der er ventelister
  så lange, at det kan tage måneder og år at få
  behandling for aktuelle, alvorlige, smertefulde
  og livstruende sygdomme. Politikernes flertal
  snakker løs, men virker som om de i realiteten
  er ligeglade. Ikke en finger er løftet de sidste
  tre år for at genoprette hospitalernes kvalitet.
  Og intet er gjort for at afhjælpe manglen på personale.

  Og indvandringen fortsætter. Med vold og knivstik
  og velfærdsforringelser til følge.

 20. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

  Statsradioen taler meget om at
  sundhedsvæsnet er presset. Men sandheden er
  nærmere at betydelige dele af S-V er KOLLAPSET.
  Der mangler over 5000 sygeplejersker og læger.
  På apotekerne er der mangel på livsvigtig medicin.
  Lægevagten fungerer elendigt. På bostederne og
  i psykiatrien er forholdene ofte helt groteske.

  Mere og mere tyder på at det er iskold og kynisk
  politik som 10-15 år i træk har nedbrudt S-V. Den
  værste kynisme har været siden 2015 og 2019.

  Nu er både kræftpatienter og 25-30 andre slags
  patienter på Herrens mark, for der er ventelister
  så lange, at det kan tage måneder og år at få
  behandling for aktuelle, alvorlige, smertefulde
  og livstruende sygdomme. Politikernes flertal
  snakker løs, men virker som om de i realiteten
  er ligeglade. Ikke en finger er løftet de sidste
  tre år for at genoprette hospitalernes kvalitet.
  Og intet er gjort for at afhjælpe manglen på personale.

  Og indvandringen fortsætter. Med vold og knivstik
  og velfærdsforringelser til følge.

 21. Ole Madsen

  Er Danmark i krig med Rusland? Jeg mener ikke, at Danmark har fremsendt en krigserklæring, og jeg mener heller ikke, at Rusland har. Så længe vi ikke er i krig med Rusland, må det være op til den enkelte erhvervsvirksomhed at beslutte om det er o.k at handle med Rusland. Det samme gælder andre regimer, man måske ikke bryder sig om, men som man ikke er i krig med.

  1. Tennis-spilleren

   Mette Fupsen er i krig med Rusland, men
   resten af Danmark er ikke.

 22. Der var engang et yndigt land

  DANSKERE I TUSINDVIS OPLEVER NU AT
  SUNDHEDSVÆSNET IKKE KAN HJÆLPE DEM
  PGA. PERSONALE-MANGEL

  Holder folk stort set op med at læse
  artiklen og kommentarerne efter 2-3 dage? Debatten
  er jo nærmest gået i stå nu. Er det spild af tid at skrive
  indlæg efter 3 dage?

  DRs P1 havde 1½ times snak i dag om problemerne
  i sundhedsvæsnet. Man talte meget om at fremover
  skal nye definitioner bestemme hvilke kræft-former
  der haster og hvilke der ikke haster. Ofte hastede
  det angiveligt ikke ret meget, hvorfor andre sygdomme
  kunne blive behandlet, ved at afskaffe kræftpatienters forrang.

  Men hovedproblemet er ikke definitioner og skrivebords-
  regler, men at der MANGLER OVER 5000 sygeplejersker
  og læger. Og den katastrofe vil politikerne og S, V og M
  ikke gøre noget ved. Så det hele kommer sikkert til at
  dalre og humpe videre, mens MASSEVIS af patienter dør
  unødvendigt af sygdomme som der ikke længere er
  kapacitet til at behandle. (hjerte-, lunge-, nyre- ,
  infektions – sygdomme, trafik-kvæstelser osv. som
  også kan være livstruende)

  Christiansborg mangler tilsyneladende fuldstændig
  VILJE til at genetablere de tidligere høje standarder
  på hospitalerne. At få lægerne og sygeplejerskerne
  tilbage, burde da have højeste prioritet. Men intet er
  sket siden personalet flygtede.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *