ETIK TIL SALG

Den danske transportgigant DSV er nu kommet i modvind hos medier og investorer, fordi selskabet indgår i et konsortium, der skal anlægge et helt nyt, moderne bysamfund i Saudi-Arabien. DSV’s ledelse har vist ikke set sig rigtig for, lyder kritikken: Saudi-Arabien er jo et brutalt korandiktatur, med et middelalderligt retssystem, der tillader tortur, korsfæstelser og offentlige halshugninger. En stat, der er kendt for umenneskelig behandling af sine millioner af gæstearbejdere. Det er jo alt sammen rigtigt nok, men hvorfor skal DSV nu i offentlighedens gabestok, når Arla og Grundfos slipper under radaren? Begge selskaber har i årtier haft en omfattende eksportforretning i Saudi-Arabien uden at møde kritik for det. Nørre-Sundbyvirksomheden BAE har uden offentlig udhængning leveret avancerede overvågningssystemer til landet, der herved har fået mulighed for at kontrollere, hvad sauderne fortæller hinanden på telefonen og på nettet. Den offentlige mening havde det også fint med et officielt besøg i Saudi-Arabien af kronprinsparret i 2016, der i festligt lag kunne bekræfte venskabet mellem vores to kongeriger. Hvor er sund fornuft, konsekvens og anstændighed henne i disse sager? Er etik noget, der blæser i vinden? Ja, det er lige, hvad det gør. Moral er blevet et produkt af den offentlige mening. En modebølge skabt af døgnets konsensus på etikkens internationale catwalk.

Modeluner kryber ind overalt i vores liv. Først og fremmest i beklædning, men også i alt andet: mad, musik, kønsidentitet og rejsevaner. Og i høj grad også i vores politiske holdninger og moralopfattelse. Når modebevægelsernes lunefulde vindstød blæser, så retter den offentlige mening sig efter vindens retning, som den vejrhane den er. Danmark kan således uden offentlig kritik stadig importere energi fra Rusland, hvorimod førende danske industrivirksomheder som Rockwool og Ecco kastes under moralpolitiets bus, fordi de bevarer deres forretninger i Rusland. Kongehuset er særdeles følsomt over for den offentlige mening og fyrede øjeblikkeligt Ecco, som hofleverandør, da virksomheden nægtede at forlade sit russiske marked. Kronprinsparret må så finde sig en ny leverandør af royale sutter, inden de atter skal på venskabsbesøg i Saudi-Arabien.

Siden Hitlers magtovertagelse i Tyskland i 1933 har dansk udenrigspolitik hvilet på et uskrevet dogme om, at Danmark skal kæmpe for frihed og folkestyre overalt på kloden, medmindre dette er til fare for vores sikkerhed eller skader vores udenrigshandel eller kolliderer med indenrigspolitiske interesser. Konsekvensen af dette etiske valg har været, at Danmark altid har føjet sig efter dem, vi var bange for og i stedet mobbet dem, der ikke kunne skade os. Efter kammeratlig indstilling fra regeringen undlod danske medier i trediverne at kritisere de nazistiske grusomheder mod jøder og politiske modstandere. Vi gik på listefødder over for sovjetfascismen og var i Anker Jørgensens regeringsperiode reelt passive medlemmer af NATO. Sovjetimperiet krævede stop for øvelser med NATO-styrker på Bornholm. Vi smækkede hælene sammen og sagde javel. Ingen dansk regering kunne drømme om at kritisere den totalitære stat, Kina for landets aggression mod Taiwan eller for den kommunistiske stats omfattende netværk af kz-lejre og straffekolonier eller for den brutale undertrykkelse af uighurerne.

 Til gengæld deltog Danmark med begejstring i en række boykots og sanktioner mod stater, der enten lå langt væk eller som var for små til at true os. Vi var altid klar til at forsvare frihed og folkestyre over for Burma, Chile, Grækenland og Irak. Danmark deltog helhjertet i EU’s boykot af Østrig i år 2000, da Jörg Haiders Frihedsparti efter et lovligt parlamentsvalg blev optaget i regeringen. Desværre er danske erhvervsledere en samling bukkende lakajer, der retter fromt ind efter de politiske modeluner. Vi har set det i klimadebatten, hvor virksomhederne kappes om, hvem der fremstår mest bæredygtige og omstillingsparate til den grønne fremtid. Ikke en eneste topleder tør melde sig ud af klimahysteriet. Ingen har turdet støtte Rockwool og Ecco, der begge har mange gode grunde til at forsvare deres markeder i Rusland. Rockwool besidder et enestående know- how, som den eneste stenuldsfabrikant, der kan spinde den flydende stenmasse så luftig og let, at produktet opnår maksimal isoleringsevne og er nemt for håndværkere at forarbejde og tilskære ude på byggepladserne. Rockwools spindeteknologi er så hemmelig, at virksomheden har valgt ikke at patentere den, da patenter jo er offentlige og har det med at kunne omgås. Hvis Rockwool forlader sine russiske fabrikker, vil virksomhedens fabrikshemmeligheder naturligvis være kendt for de ansatte ingeniører og fagfolk til stor skade for Rockwools internationale forretning, der på sine markeder så kunne udfordres af ’russisk’ stenuldsteknologi. Disse alvorlige trusler møder ingen forståelse hos det danske moralpoliti i politik og medier, der nu udstiller Rockwool som en slags landsforræder og Putin-fan.

Vi kan ikke håbe på en moralsk oprustning i samfundet, der befrier os for den dobbeltmoral og det hykleri, der præger vores forhold til andre nationer. Men vi kan håbe på, at der fremstår en generation af modige erhvervsledere, der ikke vil lade sig etisk udnytte af lunefulde medier og ensrettede politikere. Vi må have tillid til at DSV’s kompetente ledelse i stedet for at bøje sig for dobbeltmoralen har modet til at vende ryggen til de hysteriske medier og bedrevidende investorer og udelukkende gøre det, der er i virksomhedens interesse. Sådan som de altid har gjort.

11. november 2023

64 Thoughts to “ETIK TIL SALG”

  1. Niels Poulsen

    Det er et herligt forsvar for gullaschbaroner og værnemagere 🙁

    Når jeg tænker på, at ledelsen af Hamas er bosiddende i og finansieret af Qatar. Gas og drab på jøder. Det er Det Tredje Rige om igen.

    Det er godt, at de gode viljer i Vesten arbejder for den grønne omstilling, så verden på sigt vil blive befriet for de autoritære regimers underkuelse af det enkelte menneskes lykke.

    1. Klima handler ikke om klima, men om magt og penge

      Den grønne omstilling er kommunisme
      forklædt som omsorg for klimaet og miljøet. Men i
      realiteten handler det om at narre de enfoldige, uvidende
      og hjernevaskede masser til at stemme på de røde partier
      og til fordel for visse særinteresser. Slutresultatet bliver
      et rødfascistisk diktatur. Se Uriasposten og Hodja.

      1. Prins Valiant fra Thule

        Der er nu opsigtsvækkende og
        chokerende oplysninger at hente hos Redacted,
        “X”, Youtube, Snaphanen og Hodja, om hvordan
        kvaksalveri og lyssky politiske manøvrer og aftaler
        er i gang med at aflive mennesker, er ved at ødelægge
        og udslette Europas kultur og civilisation. Se lægers
        STÆRKE ADVARSLER hos Snaphanen.

        1. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

          LIVSVIGTIG NY VIDEN OM DJÆVELSKE PLANER

          Youtube, TwitterX og Hodja leverer et
          hav af vigtige oplysninger. Fordi de sætter borgerne
          i stand til at forstå hvad politikerne har af planer. For
          man er nødt til at kende disse planer, hvis man ønsker
          at overleve, hvis man ønsker at Danmark skal undgå
          en økonomisk og kulturel statsbankerot, hvis man har
          vilje til at der skal være en nogenlunde civiliseret og
          fredelig fremtid for en selv, familien og for danskernes
          børn og unge.

          Snaphanen har en ny film om UHYRLIGHEDER som
          er i gang, og som kan blive fulgt op af endnu flere
          RÆDSLER inden året er forbi.

    2. ino

      Helt ærligt: Jeg forstår overhovedet ikke meningen i denne kommentar. Grøn omstilling og autoritære regimer…? Er der nogen sammenhæng? Begge dele er lige forfærdelige.
      Nå, det er nok for sent på dagen for mig.

      1. Niels Poulsen

        Det har ellers længe været Vestens strategi længe at frigøre sig fra diktaturenes produktion af olie, gas og kul. Hvad skal Putin og oliesheikerne leve af, når vi i det frie Vesten kører rundt i vores Lamborghinis med den gratis energi fra sol og vind?

        Den grønne omstilling er en kastration af diktaturerne og er dermed ækvivalent med demokrati og retsstat.

        1. De grønne og de woke er blodrøde

          Niels Poulsen fra Enhedslisten,
          Alternativet eller de Radikale, er en stor
          teoretiker. Han tror at “omstillingen” af
          samfundet er “grøn”. Det viser hvor naiv
          og uvidende han er. Han tror også at
          co2 molekylerne er farlige. Det afslører
          at hans kendskab til co2 og fotosyntesen
          er minimalt. NP tror også at hele verdens
          klima kan styres af Danmark. NP har nok
          al sin “viden” fra DR og marxistiske fanatikere.

        2. ino

          Og hvad har det med gullaschbaroner (fra Første Verdenskrig) at gøre eller værnemagere (fra Anden Verdenskrig) at gøre?
          I øvrigt er retsstaten i Danmark for længst afgået ved døden, og jeg ser ingen demokratiske træk hos SVM-regeringen, snarere tværtom. Men fortsat god søndag.

          1. Niels Poulsen

            Mig bekendt findes der ikke et ord for virksomheder som Ecco, som profiterer på at handle med diktaturstater, så i mangel af bedre bruger jeg de to begreber. Det er da forkasteligt, at en dansk virksomhed forsyner en terrorstat som Rusland med sko. Danske virksomheder burde være loyale over for den danske nations politik og værdier. Det er i øvrigt ikke et dansk fænomen. Mig bekendt er næsten alle udenlandske virksomheder trukket ud af Rusland. McDonalds osv.

            Med Mellemøsten forholder det sig lidt anderledes. For USA er Saudi-Arabien er vigtig allieret. Det må være en balance, om man som virksomhed vil være med til at konsolidere et regime med den mest reaktionære form for islam. Virksomhederne bærer på en stor skyld og skam som de vestlige læger, der amputerer borgernes hænder.

            Jeg forstår ikke Aamunds standpunkt. Normalt hælder han galde ud over Islam. På den anden side synes han, at det er ok, at danske virksomheder er med til forlænge de muslimske diktaturers levetid. Det er selvmodsigende og ulogisk.

            Et eksempel på, at virksomheders boykot nytter, er afviklingen af Apartheidregimet i Sydafrika.

      2. Blot en bemærkning

        Når et svar ikke kan hægtes direkte på
        en kommentar, er det nok en god idé
        at skrive hvem svaret er til.

        1. Træt

          Man kan ikke vide, hvor svaret havner. Et trick, når de sædvanlige systemforkæmpere tilsyneladende får det sidste ord, og svarknappen er væk, er at svare på den øverste kommentar, som står rykket et hak til venstre i forhold til den ubesvarlige. Det placerer som regel ens svar lige efter nullet eller pølsens.

    3. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

      LIVSVIGTIG NY VIDEN OM DJÆVELSKE PLANER

      Youtube, TwitterX og Hodja leverer et
      hav af vigtige oplysninger. Fordi de sætter borgerne
      i stand til at forstå hvad politikerne har af planer. For
      man er nødt til at kende disse planer, hvis man ønsker
      at overleve, hvis man ønsker at Danmark skal undgå
      en økonomisk og kulturel statsbankerot, hvis man har
      vilje til at der skal være en nogenlunde civiliseret og
      fredelig fremtid for en selv, familien og for danskernes
      børn og unge.

      Snaphanen har en ny film om UHYRLIGHEDER som
      er i gang, og som kan blive fulgt op af endnu flere
      RÆDSLER inden året er forbi.

  2. Jc Holland

    Asger Aamund er et af de fineste eksempler på at pengemænd godt kan have både hjerne og hjerte. Asger Aamund burde have være landets statsminister de seneste 30 år.

    Men generelt er pengemænd uden etik. F.eks væltede de ind i Kina få måneder efter massakren på Himmelske Freds Plads og lavede lukrative aftaler med kommunist-svinene og deres fagforeningsløse samfund.

    I fodbolden verden har pengemændene snart ødelagt alt. 11 afrikanere til at repræsentere Jammerbugten i Nordjylland. 11 forskellige nationaliteter til at repræsentere Vejle B. “KOM SÅ VEJLE”, skriger hjernedøde fans på lægterne. På bande-reklamer bliver fansene belært: “Respekt for Pengemændene”, til helvede med østjyder. “Nej til racisme” = 11 russere burde kunne repræsentere Ukraine ifølge hjernedøde sportsjournalister og landsforræderiske meningsdannere.

    Hvor vi dog savner KAPITALSTÆRKE MASTODONTER FØDE FRIE MEDIER, frie informationer. der fortæller om KOMMUNIST-SVINENE i KINA…der fortæller at al sport i sin kerne
    BYGGER PÅ TILHØRSFORHOLD.!!

    DANMARK ER DANSKERNES LAND.!!

    1. JK

      Jc Holland, du slikker så meget røven på Aamund at du efterhånden må være ligeså brun som de 11 afrikanere i Jammerbugten,

      1. Tennisspilleren

        Hidtil har vi været forskånet
        for kommentarer der både er vulgære,
        platte, uhumske, klamme og samtidig uden
        skygge af argumenter. Man må da håbe at
        JKs verbale overfald på Jc Holland ikke bliver
        ny standard her, for det vil hurtigt kunne føre
        til at seriøse debattører udskiftes med tosser,
        nettrolde, sinker og idioter.

    2. JK

      Jc Holland, Blog ejeren har ikke godkendt mit forrige opslag så omskriver det lidt. Så meget som Jc slikker r.. må han være ligeså brun som de 11 afrikanere i Jammerbugten. Håber at blogejeren støtter ytringsfriheden også i denne blog.

      1. Blot en bemærkning

        Hvis man skriver bla-bla-bla 150 gange og
        blogejeren sletter det, kan en hashtosse eller
        fordrukken bodega-type vel påstå at det er
        censur. Men det er det ikke. For hvis der ikke
        er en grænse for hvor underlødige indlæg kan
        være, vil enhver demokratisk debat kunne
        saboteres sønder og sammen af net-trolde.
        JK er næppe andet end en net-trold.

        1. PS

          PS: Det kan godt undre lidt at JK
          får lov til at svine Jc Holland til med
          en kommentar der er i den grad
          under lavmålet. Den bør slettes.

    3. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

      Enig i at Aamund ville have været en bedre
      statsministre end samtlige statsministre siden 1975.
      Men hvis Aamund havde stillet op, var han blevet udsat for
      karaktérmord, hetz og tilsvining ligesom Mogens Glistrup,
      Ninn Hansen og mange andre hvis meninger var “ukorrekte”,
      altså ikke røde nok.

      Aamund har ret i nærmest alt hvad han skriver. Dog kan man
      måske være lidt i tvivl om hvad et lille land som politikerne
      ikke har ønsket at forsvare de sidste 100 år, skal stille op når
      det trues af omverdenen. Hæren, Flåden og Luftvåbnet er
      blevet forsømt og mishandlet så groft, at Danmarks forsvar
      gennem mange år har været en illusion. Allerede i tiden 1848
      til 1864 var magthaverne utrolig kortsynede. De svigtede fuld-
      stændig. Havde de været fornuftige, havde vi ikke mistet
      Sønderjylland, og 6000 sønderjyder havde ikke mistet livet i
      første verdenskrig. Havde Preussen og den fordrukne Bismarck
      tabt krigen, havde vi med ret stor sandsynlighed undgået den
      store krig 1914-18. Men hæren og flåden i 1864 måtte stille op
      med forældet og mangelfuldt udstyr, og for lidt mandskab. Og
      i tiden op til 1848 tillod man en indvandring sydfra som endte
      i krigen i 1848-50.

      I nutiden er vi også nødt til at passe på at vi ikke bliver alt for
      radikalt hellige, hvis ikke vi skal blive til et land med betydelig fattigdom. En fattigdom som allerede har ramt hundredtusinder
      af danskere direkte eller indirekte, mest pga. partiernes mange
      ideologiske projekter, indvandring, klimahysteri, “grøn” om-
      stilling, IT-skandaler og andet hvor hundredvis af milliarder af
      kroner fråses og fjolles væk.

      (Lige nu er forsvaret reduceret til en dårlig vittighed, og af civil-
      forsvaret er intet tilbage. Politikerne er åbenbart ligeglade med
      Danmark. Hvorimod de gerne bruger masser af milliarder på
      at forsvare fjerne lande. Rødradikal politik hele vejen igennem)

      Aamund ha ret i at der ikke er megen etik tilbage i visse firmaer
      og koncerner. Og der er næsten ingen etik tilbage i partierne
      og medierne. Hvis man følger med hos Hodja, Redacted, 24nyt,
      Snaphanen, Den korte avis osv. kan man vanskeligt undgå at
      opdage at Europa og Danmark er på vej til at blive opslugt af
      en ondskab, et vanvid og et forræderi som synes at være uden grænser. Det ser ud til at stærke kræfter betragter europæerne
      som malkekvæg og ikke-mennesker, som det er i orden at ud-
      nytte, misbruge, slavegøre og tyrannisere/terrorisere på alle
      mulige måder. Millioner af Vestens borgere har ifølge mere
      end 500 tænkere og kulturpersonligheder, og mere end 1000
      steder på nettet, kurs mod en katastrofal, åndsformørket,
      barbarisk, rædselsfuld og blodig fremtid.

      En fremtid der allerede er begyndt. Find selv de chokerende og
      rystende oplysninger om hvad WEF, WHO, EU, Pfizer og diverse
      regeringer har gang i. Nemlig den totale ødelæggelse af Vestens
      befolkninger og Vestens civilisation.

      I disse dage forberedes store angreb på folkesundheden, privat-
      livet og den personlige frihed, samt på landbruget, erhvervslivet, familiernes trivsel og økonomi samt nationernes demokratier,
      suverænitet og intene fred og sikkerhed. De vil blive rullet ud
      inden jul og efter jul.

      (Det hele forekommer utroligt og næsten uvirkeligt. Men læs
      bøger om galskaben i Sovjetunionen, Nazi-Tyskland, Uganda,
      Somalia, Venezuela, Libanon, Rumænien, Iran, Nordkorea,
      Afghanistan og Pol Pot land, osv.)

      Men nytter det at skrive om det? De talrige advarsler fra kloge
      mennesker med samvittighed og sund sans falder jo nok mest
      på stengrund, eller observeres aldrig af 98% af europæerne og
      danskerne eller svenskerne osv. Det er som om kun afmagten
      er tilbage.

      1. E. Frederiksen

        Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

        Så uendelig sandt, hvad du skriver.
        Deprimerende, at det fornægtes,

        Danmark/Vesten er stærkt på vej til at være ødelagt af fremmede magter, grundet håbløse regeringer.

    4. Sandhed er bedre end løgn

      Under den foregående artikel, “Kulturstatens
      storhed og fald” afslører Niels Poulsen sig selv
      så grundigt med perfide og løgnagtige kommentarer,
      at man roligt kan betragte ham som en unyttig idiot
      og net-trold. Han ønsker ikke at oplyse, men kun at
      forvirre og sætte lus i skindpelsen med vildledende
      påstande og halve eller kvarte sandheder. Hans
      sygelige vrangforestillinger om samfundet står
      nærmest i kø. Man må formode at hjernevask har
      forvandlet ham til en slags robot. Se selv hvad han
      skriver under foregående artikel.

  3. Demografi og demokrati

    1)Må danske virksomheder handle med diktaturstater?
    2)Må danskere arbejde i diktaturstater?
    Svaret på begge spørgsmål er ja, det gør de allerede.
    Det frie marked er forudsætningen for frihed. Regering og folketing beslutter om der er nogen lande, vi ikke må handle med og arbejde i.
    Det er demokrati i praksis.
    Den enkelte – både virksomhed og arbejder – beslutter selv, hvor de vil handle og arbejde. De kan anvende deres egen etik og undå nogle eller alle diktaturstater. Længere er den ikke.

    1. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

      Nogle journalister er vældig bagkloge,
      og samtidig ivrige efter at mistænkeliggøre landbruget
      og store virksomheder. Men hvis de selv skulle have
      risikeret noget, ofret noget eller undværet noget, havde
      de så været villige til det? Det er nok bedst at være ret
      forsigtig med at bedømme folks handlinger på 80 eller
      100 års afstand. Desuden er det for tiden langt vigtigere
      at se på og finde ud af hvad der lige nu foregår af politiske
      tiltag, udspil og lyssky manøvrer. Vi dør ikke af hvad der
      skete for 80 og 100 år siden af økonomiske aktiviteter,
      men ulykker, fattigdom, katastrofer og massedød er hvad
      der kan ramme vi danskere, hvis visse ekstremistiske
      partier, sekter og ideologier får gennemført deres planer.
      Lige nu befinder millioner af danskere sig i en meget
      udsat og sårbar position, om de forstår det eller ej.
      Så lad os hellere koncentrere os om at gennemskue
      og forstå hvad der er AKTUELT lige nu, hvad der ER
      ved at ske med Danmark og os selv i disse november dage.

      At situationen er yderst kritisk, kan man erfare ved at se
      de seneste oplysninger hos Hodja, Snaphanen, Redacted,
      Youtube, TwitterX, Den korte avis osv. Nationens tilstand
      og fremtidsudsigter er meget værre end de fleste har
      fantasi til at forestille sig.

      (aldrig før har der været så meget bøvl med en overskrift???)

      (Hej, kan vi ikke blive fri for at få den samme tekst tre gange
      efter hinanden? Der er noget galt med filtret, men det er
      jo meningsløst at have samme tekst på tre gange i træk, så
      de to overflødige bedes slettet. På forhånd tak)

  4. Demografi og demokrati

    PS. Tysklandsarbejdere var en betegnelse for omkring 100.000 danskere som under 2. verdenskrig (besættelsen) rejste til Tyskland for at få arbejde. Især i begyndelsen af Besættelsen var arbejdsløsheden i Danmark høj, hvad der gjorde arbejdet i Tyskland tillokkende – også fordi Tysklands krigslykke endnu ikke var vendt. Enkelte blev pga. arbejdsvægring eller protester overført til tvangsarbejde eller KZ-lejre. Efter krigen blev Tysklandsarbejderne fra flere sider fordømt for at arbejde for det forhadte Nazityskland. Pr. 2006 blev det gjort muligt for de 4.000 tilbageværende tidligere tysklandsarbejdere at søge den Sociale Sikringsstyrelse om tysk pension. (Klip fra Wikipedia)

    “Krigens købmænd”, der udkommer på fredag på forlaget Gyldendal. Bogen er skrevet af journalisterne Christian Jensen, Tomas Kristiansen og Karl Erik Nielsen. I bogen beskriver de, hvordan hæderkronede danske virksomheder som Novo, Danfoss og A.P. Møller under Anden Verdenskrig tjente så mange penge på at handle med Hitlers Tyskland, at de i al hemmelighed efter besættelsen modtog kendelser for økonomisk værnemageri.
    (Klip fra Jyllands Posten /ritzau/21/11/2000)

    1. DANMARK ER NU EN BLANDING AF SCANDINAVIAN STAR OG DET "SYNKEFRI" TITANIC

      Nogle journalister er vældig bagkloge,
      og samtidig ivrige efter at mistænkeliggøre landbruget
      og store virksomheder. Men hvis de selv skulle have
      risikeret noget, ofret noget eller undværet noget, havde
      de så været villige til det? Det er nok bedst at være ret
      forsigtig med at bedømme folks handlinger på 80 eller
      100 års afstand. Desuden er det for tiden langt vigtigere
      at se på og finde ud af hvad der lige nu foregår af politiske
      tiltag, udspil og lyssky manøvrer. Vi dør ikke af hvad der
      skete for 80 og 100 år siden af økonomiske aktiviteter,
      men ulykker, fattigdom, katastrofer og massedød er hvad
      der kan ramme vi danskere, hvis visse ekstremistiske
      partier, sekter og ideologier får gennemført deres planer.
      Lige nu befinder millioner af danskere sig i en meget
      udsat og sårbar position, om de forstår det eller ej.
      Så lad os hellere koncentrere os om at gennemskue
      og forstå hvad der er AKTUELT lige nu, hvad der ER
      ved at ske med Danmark og os selv i disse november dage.

      At situationen er yderst kritisk, kan man erfare ved at se
      de seneste oplysninger hos Hodja, Snaphanen, Redacted,
      Youtube, TwitterX, Den korte avis osv. Nationens tilstand
      og fremtidsudsigter er meget værre end de fleste har
      fantasi til at forestille sig.

      (aldrig før har der været så meget bøvl med en overskrift???)

  5. Arne Lago von Kappelgaard

    @ Demografi og demokrati 09:17

    Et lille men! Ikke alle tysklandsarbejderne gjorde det med glæde. Mange fik kniven for struben af deres fagforening, ingen rejse syd på, ingen understøttelse til familien. Hvad vælger man, pest eller kolera.

    Det er lidt svært for en arbejdsmand at stritte imod, når landets statsminister, socialdemokraten Vilhelm Buhl den 02.09.1942 udtalte følgende.
    Den 02. september1942 holdt socialdemokraten, statsminister Vilhelm Buhl (1881-1954), den berygtede ”stikkertale” (Antisabotage-tale) i Statsradifonien, hvor han på det kraftigste opfordrede danske borgere til at angive egne landsmænd (modstandsbevægelsen) til politiet, med sætninger som ”værdig optræden”, ”ro og orden” og ”alvorlige følger.”
    ”Vær med til at gøre det klart for alle, navnlig for de unge, at den, som har begået sabotage eller hjælper dertil over for myndighederne tilbageholder viden om sabotageplaner eller undlader at medvirke til opklaringen af sabotage, handler imod sit fædrelands interesser.” Helt i samme ånd som sin forgænger Thorvald Stauning. Efter maj 1945 bliver Vilhelm Buhl igen statsminister, og sidder i regering med folk som han ønskede angivet til tyskerne!!

    Efter befrielsen af Europa, så startede myndighederne som det første, ved at tage fat i de største landssvigere, men i Danmark, nej der startede man med de “små”, så da folk efter få år var trætte, nåede man ikke rigtig til dem, der havde magt, nemlig politikerne.

    Efter maj 1945 kunne Buhl igen indtage statsministerposten, og sagde følgende:

    ” Nu er opgørets time inde. Nu skal enhver, der ved forræderi eller foragtelig optræden har vendt sig mod dette land, som han skylder en tak for en fredelig, borgerlig tilværelse, stå til ansvar for sine handlinger.”

    Først opfordrer han i 1942 til angivelse af egne landsmænd (modstandsfolk), for derefter i 1945 at sidde i regering med de samme mennesker som han ønskede til tysk domfældelse. Det var også til stor ærgrelse og forbitrelse for mange modstandsfolk, hvoraf nogle da også udvandrede i vrede.
    Det er kronen på værket af hovmod, ryggesløshed og ansvarsforflygtigelse. Han kan kun betegnes som en løbedreng for usselheden.
    Når man billiger at folk melder sig til frikorpset, men efterfølgende ændre mening og straffer, så burde de ansvarlige højere oppe, sabotørforfølgeren Buhl og løftebryderen Brorson været stillet til regnskab for deres gerninger som de første, om fornødent henrettet.
    Som den kendte frihedskæmper Gunnar Dyrberg (leder af De ensomme Ulve) har udtalt: ”Vi skød ikke nok af landsforræderne.”
    I dag (2019) kan man på socialdemokraternes gruppeværelse på Christiansborg, se 7 nye imponerende malerier. Her ser man bl.a. Vilhelm Buhl på fiskekutteren ”Henny” der sejler jøder til Sverige! Det er ren og skær historieforfalskning.

    1. De syv små dværge

      Arne Kappelgaards indlæg afdækker hvor rådden
      politik kan være. For hvordan i alverden kunne de øvrige
      politikere acceptere Buhl som statsminister efter 1945?
      Bogen “Intet nyt fra ØSTfronten” skrevet af Erik Haaest,
      afslører den utrolige råddenskab i retsopgøret 1945-55.
      At folketinget har et hængt et nyt billede op som forfalsker
      historien om Buhl, er ret uhyggeligt. Men svarer meget
      godt til hvad der ellers foregår af forfalskninger og bedrag
      mht. historie, videnskab, økonomi, velfærd, sundhed,
      statistik, klima, WHO, indvandring, juridiske forhold og
      meget mere.

      Og det er da helt rigtigt at en del danskere fik valget mellem
      at svigte deres kone og børn og lade dem sulte og blive hjem-
      løse, eller at tage arbejde i Tyskland. Dem er der ingen grund
      til at se ned på.

      Dengang hed det sig også at tyskerne kæmpede mod onde
      magter i både øst og vest, og endnu var det ikke kommet
      frem at nazisterne myrdede løs på millioner af uskyldige
      og fredelige civile.

    2. Jonas Hansen

      Du er for vild! Tak Arne 🧑‍💻

    3. Demografi og demokrati

      Enig i kritikken af samarbejdspolitikerne under besættelsen. Buhl og flere folketings politikere med ham faldt modstandsbevægelsen i ryggen – også efter befrielsen.
      Tysklandsarbejdere var – formodentlig med enkelte undtagelser – ikke nazister, så vidt jeg ved. Én som jeg kender arbejdede i Berlin som maskinarbejder i første halvår af 1941. Han var ikke nazist og fortæller, at det var populært, at han sagde ‘guten tag’ når han kom ind i en butik (i kantinen på fabrikken var der et kæmpe foto af Albert Speer !)
      En bog af en anden tysklandsarbejder, jeg engang tilfældigt mødte og talte med i Moskva, beskriver medrivende, hvordan det var for ham som tysklandsarbejder i Rostock: “Sidste tog : om frivilligt tvangsarbejde i det 3. rige” af Erik Carlsen (som døde for nogle få år siden i Kbh. Han var indtil Sovjetsunionens ophør i 1993 “den danske stemme”, der oplæste nyheder på dansk i Radio Moskva 🙂 )

  6. Karl Martell

    Handelsboykot virker ikke! Ofte skader det en selv, mere end den man ønsker at boykotte. Hvis russerne f.eks ønsker at købe et eller andre danskproduceret relæ, og vi blokerer salget af det, så køber de det bare i Indien, som har købt det af os.
    Omvendt hvis der er et Aller andet russisk produceret eller et råstof, som vi ikke vil købe af russerne, så sælger de det bare til et land, som så sælger det til os. Boykot virker ikke, udbud og efterspørgsel virker derimod. Boykottede varer finder altid en vej!

    1. Blot en bemærkning

      Vil blot gentage mit forslag om at Mikael Jalving
      inviteres til at være med som gæst hos Aamund.
      Evt. også A. Rossmann og andre.

  7. Henrik Wegmann

    Saudi eller Kina, det er vel et fedt.
    Godt at DSV altid har haft en stærk og kompetent ledelse.

  8. Privatdetektiven

    Nå, nu går chefredaktør Knud Brix fra EB
    ind for at selv de værste forbrydere og uslinge,
    sadister, psykopater, rovmordere og lystmordere,
    skal have det så hyggeligt og sjovt som muligt i
    fængslerne. Bl.a. mener Brix at de skal have lov
    til at holde harem med tilløbende forstyrrede,
    skøre eller psykisk syge kvinder som gerne vil giftes
    med eller dyrke sex med psykopater og mordere.
    Straffen for mord skal jo helst ikke være nogen
    straf, synes Brix at mene. Samtidig med at han
    skriver at morderne er usle uslinge. Læs selv
    hos EBs netavis i dag. Er Brix rødradikal eller
    svampe-spiser?

    1. Træt

      “Er Brix rødradikal eller
      svampe-spiser?”

      Der er da ingen modsætning? Begge dele, naturligvis.

  9. Karl Martell

    Man forlanger af vores virksomheder at de skal fører udenrigspolitik, men man selv fører appeasementpolitik overfor Islam. Det er principløst og en skændsel. Bastionerne falder på stribe. Først lægger man sig flat ned med koranloven, så undlader man at straffe dem, som hylder terror, bare fordi de er mange nok! Dansk politi googler sig frem til at de råb Hitz ut-Tahrir kom med ved demonstrationen forleden, bare var et ønske om at leve et helligt fromt liv! Helt ærligt hvem forsøger de at snyde? Tror de virkelig at danskerne er så uvidende?
    Det er ikke kun i Danmark. I Storbritanien fyrer man indenrigsminister Suelka Braverman, fordi hun bliver for ærlig, hun kaldte pro Hamas demonstranterne for en pøbel og deres march for en hadmarch. Hun har tidligere plæderet for at bremse indvandringen. Det gør man ikke ustraffet, dertil er der blevet for mange og de er vælgere! Storbritanien er gledet ned fra piedestalen og mistes i løbet af en overskuelig årrække, helt som Sverige, hvor den nye Justitsminister fra Moderaterne Gunnar Strömmer netop har meddelt, at der er overhængende risiko for at vi mister Sverige. Noget af en udmelding!
    Winston Churchill sagde så rigtigt om appeasement og små bange nationer, they feed the crocodill, hopping that it will eat them last.

    1. Gud bevare Danmark

      Som dronningen siger.

      Martell har ret. De gamle partiers
      politik skubber os tættere og tættere på
      afgrunden og massedøden. Fremtiden kan
      blive mere end frygtelig. Flertallet af politikerne
      er helt håbløse og uden ønsker om at bevare og
      forsvare det danske folks værdier og interesser.

      Hele Europa, inklusive Danmark, er
      ved at gå til i dumhed, uvidenhed, kommunisme,
      globalisme og løgnepropaganda. Via EU, WEF, WHO
      og FN har europæerne og danskerne dømt sig selv
      til undergang og udryddelse. At næsten ingen tager
      det alvorligt at “eliten” er blevet vanvittig, viser hvor
      utroligt sløve, uvidende og ensrettede borgerne er.
      Når de vågner op vil det være for sent. Se hvad
      Redacted fortæller om hvilket samfundshelvede
      á lá Nordkorea der venter, når kontanterne og privat-
      livet er afskaffet, når digitaliseringen, roadpricingen,
      globaliseringen, WHOs og WEFs politik, islamiseringen
      og andre forrykte politiske “reformer” er fuldt ud
      gennemført.

      1. Wiens redning skete 1683

        Herunder folder hykleren NP sig ud
        med sit had til “kapitalismen”. Nok
        fordi han synes at hans egen kapital
        er for lille. Han ville sikkert gerne tage
        imod mammon hvis han var i spidsen
        for en stor virksomhed. Men nu er han
        kun bagtroppen eller bunden i en lille
        radikal sekt, og så er det svært for ham
        at skjule sin misundelse over at nogen
        har mere end ham. Han er dygtig til
        at være en Rasmus modsat, men hans
        røde fantasier kan ikke bruges til ret
        meget, medmindre man mener at vores
        lille land har ansvaret for at 150 andre
        store lande altid opfører sig som Pernille
        Skipper, Pernille Weiss, Marianne Jelved,
        Ida Auken, Stine Bosse og Zenia Stampe
        synes at de skal opføre sig.

  10. Niels Poulsen

    Til alle dem, som går i Ecco-sko, syet af huden af de ukrainske mødre og deres børn, myrdet af terroristen Putin:

    De ukrainske myndigheder har i dag sat Rockwool på den sorte liste over krigssponsorer.

    https://www.dr.dk/nyheder/seneste/rockwool-foejet-til-ukraines-sorte-liste-over-internationale-krigssponsorer

    Krigssponsor. Det var vel det ord, jeg burde have brugt i stedet for gullaschbaroner og værnemagere. Men essensen er den samme. Det er mennesker, der tjener penge på andre menneskers ulykke. Oh, hvor er du stor, Gud Mammon. Og hvor er du lille, Jesus, semitten med næstekærlighedsbudskabet til menneskeheden.

    Desværre.

    1. Tennis-spilleren

      At NPs fantasier tit løber af med ham,
      er ovenstående vrøvl om at Ecco sko er lavet
      af huden fra ukrainske kvinder og børn, et
      eksempel på. NP har sikkert aldrig gidet sætte
      sig ind i krigens årsager. At Rockwools stenuld
      blev leveret inden krigen brød ud, tager NP nok
      ikke højde for. Var NP direktør for en virksomhed,
      ville den hurtigt gå konkurs, for 90% af kunderne
      ville ikke kunne leve op til NPs tårnhøje moralske
      standarder.

      Hvo meget giver NP af sin løn til Ukraine og verdens
      fattige? Mit gæt er så meget, at NP kun har råd til
      at leve af kattemad og hundekiks, og hans tøj er
      vel så slidt og lappet, at han ligner en hjemløs stakkel.

  11. Henrik Pedersen

    Er Aamunds etik til salg?

    Mens Aamund hylder den skruppelløse kapitalisme, er der andre skruppelløse i gang med at omforme landskabet herude på den herlige hede. De har ligesom Aamund adresse lidt nord for København.

    Herude har vi fornylig modtaget et forslag om at omdanne vort smukke hedelandskab til en 450 ha ( 4.500.000 m2) stor flad industrivirksomhed til industriel produktion af strøm.

    Reelt set er profitjægerne i Hellerup helt ligeglade med klima og natur.

    De pakker deres ønsker, der ødelægger livet for reelle naturelskere, med fraser om grøn omstilling og biodiversitet (=bioperversitet) udelukkende med det formål at score kassen.

    Vi har herude masser af fredede gravhøje fra bronzealderen – en hurtig optælling giver ca. 50 styk i og omkring det planlagte område til solcelleparker. Hvor vi tidligere kunne glædes over gravhøjene i landskabet (vore forfædre), vil de, hvis Aamunds hellerup-kapitalisters projekt realiseres, stikke op som enlige bobler i et uendeligt industrilandskab af solcellepaneler.

    Aamunds naturvandaler fra Hellerup og omegn er selvfølgelig i deres gode ret i lighed med Aamunds kapitalister til at forsøge at ødelægge livs vikårene for hedeboerne herude i det fjerne Vestjylland i deres evige skruppelløse jagt på profit.

    Men tro mig (jeg har pt. sikret mig mulighed for levering af norsk dynamit), det kommer ikke til at ske.

    Vi er ikke mange i vort tyndt befolkede hedeområde. Til gengæld lader vi os ikke kue af Aamunds skruppelløse hellerup kapitalisme og er dybt stålsatte.

    For vestjyden han æ stærk å sej !!!

    1. Klima handler ikke om klima, men om magt og penge

      Hvis kapitalisterne kan opføre sig skruppelløst,
      er årsagen at demokratiet ikke fungerer ordentligt.
      Et folkestyre har bl.a. til opgave at sørge for at der ikke
      dannes monopoler, karteller og kapitalmastodonter
      som kan opkøbe politikerne og skævvride samfundet
      til skade for den brede befolkning.

      Penge og grådighed leder mange væk fra dydens smalle
      sti, men det gør ideologi også. Og når man vil plastre
      Danmark til med solcelle-parker, vindmøller og el-biler
      skyldes det en blanding af grådighed, ideologi og idioti.
      Propagandaen om at co2 er en bombe under klimaet,
      er uden sandhedsværdi. Co2 er en lille men vigtig, nyttig,
      nødvendig og harmløs del af luften. Uden co2 ville alle
      planter visne. Klima-aktivister er mest uvidende unge
      som er hjernevasket i skolen eller af medierne. De mest
      hysteriske af dem snakker om at klimaet er kollapset,
      om at kloden er i brand, om at dommedag er nær pga.
      co2. Det er vås og nonsens. Se leksika, PragerU, Hodja
      og bøger om solen og klimaet. Især bøger fra før 2000
      eller 2010. (co2 kampagnerne er snedig snak for at
      fremme visse særinteresser)

      Så HP har en pointe for en gangs skyld. Det er skørt og
      dumt at ødelægge store dele af Danmarks natur for at
      fjerne co2 fra atmosfæren.

      (Men man kan da ikke sige at Aamund hylder den
      skruppelløse kapitalisme. Det er en tyndbenet og
      usaglig beskyldning)

    2. Træt

      Tillykke med det “Henrik Pedersen”. Så kan du måske forstå vor andres vrede, når de selvsamme kapitalinteresser trin for trin gør byerne ubeboelige ved at fylde dem med negre og muslimer?

      Jeg synes også at solcelleørkenerne er pissegrimme, især når atomkarftværker fylder størrelsesordener mindre i forhold til effekten.

      1. Prins Valiant fra Thule

        Der er nu opsigtsvækkende og
        chokerende oplysninger at hente hos Redacted,
        “X”, Youtube, Snaphanen og Hodja, om hvordan
        kvaksalveri og lyssky politiske manøvrer og aftaler
        er i gang med at aflive mennesker, er ved at ødelægge
        og udslette Europas kultur og civilisation. Se lægers
        STÆRKE ADVARSLER hos Snaphanen.

  12. Demografi og demokrati

    Virksomheder må ikke, men energiselskaber må åbenbart godt fortsat handle med Putins Rusland? Moral er godt. Dobbelt moral er dobbelt så godt !? 🙂

    “Det er ikke den kendsgerning, europæiske politikere taler højest om. Men selv om afvænningen fra russisk gas har været et af de største emner på den politiske dagsorden, siden Putins tropper invaderede Ukraine for halvandet år siden, er Rusland stadig en af Europas største gasleverandører” (Klip fra Mandag Morgen 18. august 2023)

  13. Niels Poulsen

    Ligesom med tysklandsarbejderne i sin tid er ikke studenterhuen, der trykker for de sørgelige rester af den yderste højrefløj i Danmark.

    Mens de støtter terroristen Putins drab på mødre og deres børn i Ukraine ved at købe Ecco-sko, angriber han daglig kritisk infrastruktur i Danmark for at lamme landet.

    “I maj måned 2023 blev den danske, kritiske infrastruktur udsat for det hidtil mest omfangsrige, cyberrelaterede angreb vi har oplevet i Danmark. 22 selskaber, som driver dele af den danske energiinfrastruktur, blev kompromitteret i et koordineret angreb.

    Resultatet var, at angriberne opnåede adgang til nogle af selskabernes industrielle kontrolsystemer og flere selskaber måtte gå i ø-drift.

    Det lykkedes heldigvis virksomhederne, der var fra energi- og varmesektoren, at lukke for adgangen til systemerne.”

    https://ekstrabladet.dk/krimi/danmark-ramt-stoerste-cyberangreb-nogensinde/10023633

    1. DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk

      Niels Poulsen er en komisk figur.
      Det er ret sandsynligt at han er gået ud af
      skole i 8. klasse, og at han nu betjener sig
      af kunstig intelligens. Eller han skriver af efter
      artikler i Pølletiken og Misinformation. Men han
      skriver om at studenterhuen ikke trykker højrefløjen.
      Det gør den måske ikke, men hvis der er nogen der ikke
      forstår ret meget, er det da venstrefløjen. Den forstår
      ikke de simpleste ting. De forstår ikke at afrikanisering
      og islamisering giver bagslag, de forstår ikke hvad co2
      og fotosyntese er for noget, de tror på 517 forskellige
      køn, de tror at kønnet er en social konstruktion, de tror
      at kommunisme plejer at være en succés, de evner ikke
      at gennemskue statens løgnepropaganda, de mener at
      LGBTQ+ er noget godt for alle, og de betragter de woke
      feminister og de kortsynede pladderhumanister som
      forbilleder, selvom de har ødelagt Sverige og er ved at
      ruinere Danmark, Frankrig og Tyskland mv.

      Noget mere fladpandet end de rabiate røde og radikale
      er svært at forestille sig. Medmindre man begynder at
      tænke på dovendyr, æsler, halvaber, kameler, får, geder,
      drøvtyggere, krokodiller, hyæner, søkøer og hulepindsvin
      samt diverse arter af dybhavsfisk.

      Vurderer at NPs nærmeste slægtninge er hvalrosser eller
      dybhavsfisk. (Han er ikke nem at artsbestemme)

  14. Demografi og demokrati

    Præcisering: Privat ejede industri virksomheder må ikke, men offentligt ejede energiselskaber må åbenbart godt fortsat handle med Putins Rusland? Moral er godt. Dobbelt moral er dobbelt så godt !?
    “Det er ikke den kendsgerning, europæiske politikere taler højest om. Men selv om afvænningen fra russisk gas har været et af de største emner på den politiske dagsorden, siden Putins tropper invaderede Ukraine for halvandet år siden, er Rusland stadig en af Europas største gasleverandører”
    (Klip fra Mandag Morgen 18. august 2023)

    1. Prins Valiant fra Thule

      De er nu opsigtsvækkende og
      chokerende oplysninger at hente hos Redacted,
      “X”, Youtube, Snaphanen og Hodja, om hvordan
      kvaksalveri og lyssky politiske manøvrer og aftaler
      er i gang med at aflive mennesker, er ved at ødelægge
      og udslette Europas kultur og civilisation. Se lægers
      STÆRKE ADVARSLER hos Snaphanen.

      1. Niels O

        “Overall, we rate Redacted Right Biased and Questionable based on promoting conspiracies, pseudoscience, propaganda, false claims, and failed fact checks. ”

        mediabiasfactcheck.com/redacted-bias/

        1. Tennis-spilleren

          Man skal ikke uden videre tro på
          at fakta tjekkere er neutrale, ærlige og sandhedssøgende. Nogle af dem er langt
          ude på den ekstreme blodrøde venstrefløj.
          Deres fakta tjekking er på skrømt, altså
          noget fup og humbug.

          1. Niels O

            Det er ikke for din skyld, at jeg postede linket. Det er bare et godt råd til læsere, at man lige krydstjekker med andre kilder.

            I øvrigt varsler sitet også for venstreorienterede kilder. Men det har du tilsyneladende ikke sat dig ind i, hr. 1000-profiler.

          2. Træt

            Nå, og hvad her dine “uafhængige faktacheckere” (fnis) så at sige om CNN, New York Times og MSNBC?

            Jeg vil gætte på at de kategoriserer dem som afbalancerede og neutrale, som Danmarks Demokratiske Radio, D(D)R

  15. Martin Malebog

    Det er forunderligt at venstreorienterede tølpere, har kunnet sætte sig så massivt på medierne. Socialdemokrat på Børsen, enhedslistekværulant hos JP, og hos DR er de nærmest uden for kategori. Når man medborgere, der ukritisk labber snasket i videre haster man hurtigt videre.

    1. Blot en bemærkning

      Martin Malebog
      Din sidste sætning er ikke særlig vellykket.
      Hvad med at læse teksten igennem inden man sender?

  16. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

    Regeringen, et bredt flertal af partier
    og Sofie Løhde har lige gjort sig til grin med et
    slapt og symbolsk indgreb mod 15-17 åriges
    brug af snus, tobak og alkohol. Det vil give
    flere indtægter til skattevæsnet, men ellers
    er det et slag i luften.

    Boligejere i titusindvis forulempes med en
    ny slags ejendomsvurdering. Endnu en IT-skandale.
    Og er det ikke ret urimeligt at man skal betale skat
    for at have en almindelig beskeden bolig? Af
    indtægter man ikke har haft. Hvis det er en
    særlig stor og luxuriøs bolig er det måske noget
    andet?

  17. Hvor er vi på vej hen?

    CHOK, SKANDALER, SVIGT,
    MAGTMISBRUG OG FORBRYDELSER

    SHOT DEAD: Det dødeligste præparat nogensinde
    Over 17 millioner døde (Snaphanen)
    Og dødstallet bliver ved med at stige!!

    Sverige: Løgnens land, ondskabens rige, krigens hus
    (Snaphanen og Hodja)

    Choktal og sindssyge skattestigninger til boligejerne.
    (EBs net-avis)

    1. De syv små dværge

      ER CHRISTIANSBORG EN JUNGLE
      ELLER EN ZOOLOGISK HAVE? ELLER EN TÆNKETANK??

      Flaben Fræk mener at det kun handler om
      jungleloven og hvem der er stærkest. Men der
      er jo stadig forskel på barbari og civilisation, på
      ondskab og godhed, på vanvid og fornuft, på
      løgn og sandhed, på krig og fred, på død og liv.

      Det ændrer selv den største ondskab ikke på.
      Og selv den snedigste og mest udspekulerede
      politiker kan ikke bortforklare at det er sådan det er.
      Vi må fastholde at urét ikke er det samme som ret,
      at ufrihed ikke er frihed, at diktatur ikke er demokrati,
      at forræderi ikke er acceptabel politik. For hvis vi
      ikke holder fast i at der er forskel på mørke og lys, på
      dumhed og klogskab, på rød statsterror og kristen
      kulturarv ….. er vi færdige. Helt færdige.

  18. Flaben Fræk

    Tillad mig, i al beskedenhed, at gøre opmærksom på at præmissen for at befinde sig her på kloden, er, at herboende species/dyrearter, incl. Homo sapiens, er indrettet sådan, at man overfalder, lemlæster, flår og æder hinanden, alt i et evigt grotesk kredsløb af galskab – Formentlig skabt af et stjernepsykopat-væsen, som slænger sig et eller andet sted ude i systemet (universet) og slår sig på lårene af grin over forestillingen.

    I det lys, i det lys mine damer og herrer, kan det være svært at tale om etik og moral – For slet ikke at tale om hvorvidt nogle markskrigere finder det forsvarligt at sælge fodtøj (fremstillet af acrylnitril, butadien og styren) til den russiske befolkning – Ikke sandt?!

    1. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

      LIVSVIGTIG NY VIDEN OM DJÆVELSKE PLANER

      Youtube, TwitterX og Hodja leverer et
      hav af vigtige oplysninger. Fordi de sætter borgerne
      i stand til at forstå hvad politikerne har af planer. For
      man er nødt til at kende disse planer, hvis man ønsker
      at overleve, hvis man ønsker at Danmark skal undgå at
      en økonomisk og kulturel statsbankerot, hvis man har
      vilje til at der skal være en nogenlunde civiliseret og
      fredelig fremtid for en selv, familien og for danskernes
      børn og unge.

      Snaphanen har en ny film om UHYRLIGHEDER som
      er i gang, og som kan blive fulgt op af endnu flere
      RÆDSLER inden året er forbi.

  19. Chrborg leverer kun hykleri, vanvid, besvær, nedskæringer, skandaler, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død.

    Statsradioen taler meget om at
    sundhedsvæsnet er presset. Men sandheden er
    nærmere at betydelige dele af S-V er KOLLAPSET.
    Der mangler over 5000 sygeplejersker og læger.
    På apotekerne er der mangel på livsvigtig medicin.
    Lægevagten fungerer elendigt. På bostederne og
    i psykiatrien er forholdene ofte helt groteske.

    Mere og mere tyder på at det er iskold og kynisk
    politik som 10-15 år i træk har nedbrudt S-V. Den
    værste kynisme har været siden 2015 og 2019.

    Nu er både kræftpatienter og 25-30 andre slags
    patienter på Herrens mark, for der er ventelister
    så lange, at det kan tage måneder og år at få
    behandling for aktuelle, alvorlige, smertefulde
    og livstruende sygdomme. Politikernes flertal
    snakker løs, men virker som om de i realiteten
    er ligeglade. Ikke en finger er løftet de sidste
    tre år for at genoprette hospitalernes kvalitet.
    Og intet er gjort for at afhjælpe manglen på personale.

    Og indvandringen fortsætter. Med vold og knivstik
    og velfærdsforringelser til følge.

  20. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

    Statsradioen taler meget om at
    sundhedsvæsnet er presset. Men sandheden er
    nærmere at betydelige dele af S-V er KOLLAPSET.
    Der mangler over 5000 sygeplejersker og læger.
    På apotekerne er der mangel på livsvigtig medicin.
    Lægevagten fungerer elendigt. På bostederne og
    i psykiatrien er forholdene ofte helt groteske.

    Mere og mere tyder på at det er iskold og kynisk
    politik som 10-15 år i træk har nedbrudt S-V. Den
    værste kynisme har været siden 2015 og 2019.

    Nu er både kræftpatienter og 25-30 andre slags
    patienter på Herrens mark, for der er ventelister
    så lange, at det kan tage måneder og år at få
    behandling for aktuelle, alvorlige, smertefulde
    og livstruende sygdomme. Politikernes flertal
    snakker løs, men virker som om de i realiteten
    er ligeglade. Ikke en finger er løftet de sidste
    tre år for at genoprette hospitalernes kvalitet.
    Og intet er gjort for at afhjælpe manglen på personale.

    Og indvandringen fortsætter. Med vold og knivstik
    og velfærdsforringelser til følge.

  21. Ole Madsen

    Er Danmark i krig med Rusland? Jeg mener ikke, at Danmark har fremsendt en krigserklæring, og jeg mener heller ikke, at Rusland har. Så længe vi ikke er i krig med Rusland, må det være op til den enkelte erhvervsvirksomhed at beslutte om det er o.k at handle med Rusland. Det samme gælder andre regimer, man måske ikke bryder sig om, men som man ikke er i krig med.

    1. Tennis-spilleren

      Mette Fupsen er i krig med Rusland, men
      resten af Danmark er ikke.

  22. Der var engang et yndigt land

    DANSKERE I TUSINDVIS OPLEVER NU AT
    SUNDHEDSVÆSNET IKKE KAN HJÆLPE DEM
    PGA. PERSONALE-MANGEL

    Holder folk stort set op med at læse
    artiklen og kommentarerne efter 2-3 dage? Debatten
    er jo nærmest gået i stå nu. Er det spild af tid at skrive
    indlæg efter 3 dage?

    DRs P1 havde 1½ times snak i dag om problemerne
    i sundhedsvæsnet. Man talte meget om at fremover
    skal nye definitioner bestemme hvilke kræft-former
    der haster og hvilke der ikke haster. Ofte hastede
    det angiveligt ikke ret meget, hvorfor andre sygdomme
    kunne blive behandlet, ved at afskaffe kræftpatienters forrang.

    Men hovedproblemet er ikke definitioner og skrivebords-
    regler, men at der MANGLER OVER 5000 sygeplejersker
    og læger. Og den katastrofe vil politikerne og S, V og M
    ikke gøre noget ved. Så det hele kommer sikkert til at
    dalre og humpe videre, mens MASSEVIS af patienter dør
    unødvendigt af sygdomme som der ikke længere er
    kapacitet til at behandle. (hjerte-, lunge-, nyre- ,
    infektions – sygdomme, trafik-kvæstelser osv. som
    også kan være livstruende)

    Christiansborg mangler tilsyneladende fuldstændig
    VILJE til at genetablere de tidligere høje standarder
    på hospitalerne. At få lægerne og sygeplejerskerne
    tilbage, burde da have højeste prioritet. Men intet er
    sket siden personalet flygtede.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *