ISRAEL KÆMPER FOR SIT LIV. OG FOR VARIG FRED I MELLEMØSTEN

Israel er ikke i krig med Hamas. Israel er i krig med Iran, som dog ikke er til stede på slagmarken. Det har man folk til. I hvert fald i første omgang. Ser man på et militært kort over Mellemøsten, viser det sig, at Israel er omringet af iransk trænede og finansierede terrorgrupper og militser i Libanon, Syrien, Irak, Gaza og Yemen, der alle venter på grønt lys fra Teheran. Hamas fik mobiliseringsordre den 7. oktober. De øvrige indsatsgrupper er klar til kamp. Iran er på tærsklen til at have atomvåben. Ikke til afskrækkelse som de øvrige atommagter, men til brug mod Israel, hvis den jødiske stat ikke kan besejres med konventionelle styrker. Da ayatollah Khomeini indførte det islamiske diktatur i Iran i 1979 aflagde han ed på at forpligte Iran til gennemførelsen af tre hellige jihad-kampagner: udslettelsen af staten Israel, nedkæmpelse af sunni-islam og etableringen af shia-islam som den dominerende ideologi på kloden. Khomeini nåede ingen af sine mål, inden han døde i 1989, men det betyder ikke noget for Allahs stormtropper. For i Islam står tiden som bekendt stille. Koranen foreskriver, at Allah ikke ser på resultatet, men på viljen. For mullaherne i Teheran er det derfor godt nok, at man hele tiden, skridt for skridt nærmer sig det første mål: at etablere en islamisk stat på Israels territorium. Fra Jordanfloden til Middelhavet. ”From the river to the sea, Palestine will be free.”

Israel kæmper for sin eksistens, ikke bare mod Irans konsoliderede militære styrker, men også presset af de øvrige led i ondskabens akse, Rusland, Kina og Nordkorea, som alle gerne ser den jødiske stat som en askehob. Vores to statsejede tv-stationer DR og TV2 lader sig dog ikke forvirre af disse realiteter, men beretter dagligt, at Israels militære invasion i Gaza synes at være en hævnaktion rettet mod Al-Shifa hospitalet. De perverse grusomheder den 7. oktober, hvor mere end 1200 israelere blev torteret og myrdet, taler vi ikke mere om. Nu protesterer vi mod Israels ’folkemord’ på civile palæstinensere fortrinsvis kvinder, børn og gamle. Hele det islamiske miljø i Danmark slutter op om denne fortælling ligesom den kulturradikale venstrefløj og kunstnergrupperinger.

 900 nordiske forskere har i en fælles erklæring fordømt Israels invasion af Gaza uden at nævne Hamas’ massemord med et eneste ord. Fra nær og fjern bliver Israel bombarderet med krav om våbenhvile for at give plads til humanitær hjælp til civilbefolkningen i Gaza. En våbenhvile lige nu ville være en militær og politisk katastrofe for de israelske væbnede styrker. I Gaza er civilbefolkningen Hamas og Hamas er civilbefolkningen. De islamiske terrorister er ikke i uniform, men smelter ind i det civile miljø før og efter deres aktioner. Det er velkendt og ofte dokumenteret, at Hamas anbringer deres raketbatterier og militære støttepunkter tæt på skoler og hospitaler for at afskrække israelske modangreb. Og kommer de alligevel, har man jo heldigvis en række kvæstede mødre og deres døde børn at paradere foran den forargede verdenspresse. Hvis Israel holder ’humanitær’ pause i jagten på Hamas, vil det være en sejr for Iran, der omgående vil reorganisere sine Hamas-styrker og sikre nye forsyninger til sine islamiske kamptropper. Hamas’ raketter ville fortsat og uhindret flyve ind over Israel og sprede død og ødelæggelse i de jødiske bysamfund. Den krævede ’humanitære’ bistand i form af brændstof, fødevarer og medicinsk udstyr vil som altid blive opsuget af Hamas, som hermed kan revitalisere sin kampkraft.

Israel har ingen anden vej end at føre kampagnen til ende, indtil Hams er udslettet uanset de brølende protester fra kyniske islamiske medløbere i de internationale samfund. Nøglen til fred i Mellemøsten ligger i elimineringen af korandiktaturet i Iran. Den terrorbølge, der har ramt både de islamiske og de demokratiske samfund i de seneste årtier, er et direkte produkt af ayatollah Khomeinis mobilisering af den islamiske jihad-kampagne, som har forbitret og forgiftet den islamiske ideologi både i shia-islam og i sunni-islam. I første omgang er det derfor af afgørende betydning, at Israel gennem fjernelsen af Hamas tilføjer Iran et militært og ideologisk nederlag. Den iranske befolkning er et ældgammelt persisk kulturfolk, der vånder sig under det påtvungne korandiktatur. Det syder og gærer overalt i landet. Præsterne holder sig kun ved magten, fordi det iranske militær støtter dem til gengæld for at have kontrollen med Irans økonomi. Der bliver ikke solgt en eneste tønde olie uden at generalerne og obersterne får del i profitten. Irans militære ledere ved dog, at præstestyret lever på lånt tid og vil med glæde skaffe sig af med mullaherne, hvis de kunne bevare deres privilegier helt eller delvis i en sekulær stat, som er det, befolkningen ønsker og kræver.

Krig i bymiljøer med kamp fra hus til hus vil altid være en beskidt affære med betydelige civile ofre. Men det er Hamas, der selv har kridtet banen op. De tør ikke trække i uniform og møde Israel på slagmarken, men gemmer sig bagved civilbefolkningen, som derved sagesløst inddrages i krigshandlingerne. En sejr over Hamas vil være et stort søm i de iranske mullahers ligkiste. De arabiske nationer er af politiske grunde nødt til at fordømme Israels invasion af Gaza, selv om de hellere end gerne ser Hamas slettet fra landkortet. Inden Iran sendte Hamas på mordertogt ind i Israel, var de sunni-muslimske samfund tæt på at etablere fred og samarbejde med Israel. Når Hamas er væk og Iran stækket, vil vi atter se denne proces genoptaget og afsluttet. De arabiske oliestater må forberede sig på et liv med faldende olie- og gasindtægter og har stærkt brug for den avancerede israelske teknologi til denne omstilling.

Israels aktion i Gaza er således ikke en hævnakt mod Al-Shifa hospitalet, men en frihedskamp, der angår os alle. Det er en kamp, der i den sidste ende skal føre til en afvikling af de iranske mullahers rædselsregimente og derefter til den fred og det samarbejde i Mellemøsten, som både Israel og de arabiske stater inderst inde ønsker.

Den 17. november 2023

73 Thoughts to “ISRAEL KÆMPER FOR SIT LIV. OG FOR VARIG FRED I MELLEMØSTEN”

 1. ino

  Hvad skal vi med DR og TV2 i disse dage? Asger Aamund leverer bedre information. Helt gratis.
  (Og det er ikke en joke, men alvor).
  Fem-seks mia. kr. til ingen verdens nytte, til DR og TV2!

  1. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

   Ja, de gamle partier og medier har
   skabt en løgneverden som alle danskere lever i, undtagen
   dem som er kvikke nok til at følge med hos Aamund, Hodjas
   blog, Snaphanen, TwitterX, Gravitas, 24nyt, Den korte avis,
   Youtube osv. De gamle medier er håbløse, men allerværst
   er dog statsradioen, Pølletiken og Misinformation som klart
   spekulerer i fortielser, løgne, fordummelse og bortforklaringer.

  2. Karsten Lund

   @ ino
   17/11/2023 at 16:15

   “Hvad skal vi med DR og TV2 i disse dage? Asger Aamund leverer bedre information. Helt gratis.”

   Ja, dét gør han nemlig og tusind tak for dine altid læseværdige artikler, Asger Aamund

   1. E. Frederiksen

    Til Asger Aamund

    Har du sendt dette til regeringen og
    DR og TV2 eller skal vi læsere????

    1. Tennis-spilleren

     Ja, alle vi læsere bør sende breve til
     regeringen osv.
     Det vil være klogt og fremsynet at bringe
     oplysninger fra Aamunds, Snaphanens og
     Hodjas artikler videre via Facebook, tlf.,
     sms, Instagram, TwitterX og flyveblade mv.
     All danskere er i alvorlig fare, men kun 2-3%
     forstår det. Det er vigtigt at mange flere
     får kendskab til hvad der foregår bag de
     politiske kulisser.

     1. E. Frederiksen

      Tennis-spilleren
      Enig, jeg gør det af og
      til, og jeg håber, de læser det, selv om der ikke kommer svar.

  3. Finn Jensen

   Ino
   Enig.

   1. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

    Asger Aamund og Arne Kappelgaard er begge
    dygtige til at stille tingene klart op. Og det de fortæller,
    burde danskerne lytte til. For sandheden er at politikernes
    og mediernes politik er kommet så langt ud i ekstremisme,
    nihilisme, feminisme og idioti, at vi nu er som får og kvæg
    på vej til klipning og slagtning. Deres politik vil gøre alle
    “almindelige” danskere fattige, utrygge og ufrie og til 3. og
    4. klasses borgere, og i længden vil den slå os ihjel. Frem-
    tiden kan blive frygtelig, terroristisk og eet langt blodbad.

    Politikerne forærer vores land, byer, boliger, penge, kvinder,
    skoler, arbejdspladser, hospitaler og mere til væk til fremmede
    folkeslag fra Afrika og Mellemøsten, og de smadrer vores familie-
    værdier og kultur/infrastruktur med radikale og marxistiske love
    og regler. Og med bureaukrati, ideologi, digitalisering, flere
    skatter og afgifter, klima-humbug og endnu mere importeret
    konflikt og kriminalitet er de ved at gøre livet surt for befolk-
    ningen. Og nu er de også i gang med en WEF og WHO politik
    som kan blive dødsstødet til folkehjemmet og fædrelandet.

    Vores demokrati er et skin-demokrati og en illusion langt hen
    ad vejen. For flertallet på Christiansborg, ca. 150 af de 179,
    er dikkende lammehaler i forhold til EU, WHO og FN.

    Det er blevet svært at sige noget pænt om partierne og medierne.

    De har længe styret os direkte mod den fuldstændige katastrofe
    som vil efterlade det danske folk som tabere uden land og liv.
    Uden en folkelig opvågning er der intet håb og ingen fremtid.
    Et folk der sover og sover, som ikke tænker selv, som finder sig
    i alt, som tror at velfærd, fred og demokrati er en selvfølge… er
    et folk som dømmer sig selv til at forsvinde og gå under i
    skændsel og vanære.

    Det er ikke teori. Mange landes erfaringer viser at hvis
    den politiske “elite” gribes af ideologi og verdensfjerne
    “religiøse” forestillinger, er der ikke langt til elendighed,
    gangstervælde, statsterror, kaos, vanvid og massedød.

    1. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

     En professor i virologi og mikrobiologi
     advarer nu på det skarpeste mod Pfizer
     og mod nyere influenza-vacciner. Og
     mange, mange andre eksperter, læger
     og pårørende advarer. Se videoen hos
     Snaphanen.

    2. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

     En professor i virologi og mikrobiologi
     advarer nu på det skarpeste mod Pfizer
     og mod nyere influenza-vacciner. Og
     mange, mange andre eksperter, læger,
     stikmodtagere og pårørende advarer.
     Se videoen hos Snaphanen. Hodja har
     også bragt hårrejsende afsløringer i
     løbet af de senere uger.

     1. Sandhed er bedre end løgn

      VALG-SENSATION I HOLLAND

      Geert Wilders parti der er modstander af indvandring
      og EU diktater har vundet valget, og er nu det største
      parti i Holland.

      Covid-19 er nu afsløret som det største SVINDELNUMMER
      i medicinens og vaccinernes historie.

      Begge videoer/artikler ses hos Snaphanen. (og Hodja?)

 2. Ole Madsen

  Jeg er fuldstændig enig med Asger Aamund. Efter 9/11 (Pearl Harbour) var der ingen snak om, at USA’s gengældelse skulle være proportional, og at civile ofre i krigen skulle undgås. Målet var simpelhen at vinde krigen, dvs. besejre Japan.

  1. Sandhed er bedre end løgn

   ARTIKLER I SNAPHANEN, PRAGERU OG HODJA :

   VI MARCHERER AD VEJEN MOD HELVEDE

   VARM KRIG, PLUS AT NY KOLD KRIG ER BEGYNDT

   BEVISER FOR TUSINDVIS AF MYSTISKE, PLUDSELIGE,
   UVENTEDE DØDSFALD BLANDT BØRN OG UNGE MV.

   DER SVINDLES MED KLIMA, CO2 OG VEJRMELDINGER

   EL-BILER GAVNER HVERKEN KLIMA ELLER MILJØ

   RADIKAL OG FEMINISTISK POLITIK RUINERER OG
   ØDELÆGGER EUROPAS LANDE INDEFRA

   1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

    MED KURS MOD UNDERGANG

    Christiansborgs flertal er fjendtligt
    indstillet overfor danskerne. Og de er i gang med
    et syvdobbelt angreb på os, på alt hvad vi ejer af liv,
    formue, kultur og fremtidsmuligheder m.m. Siden
    1970 og 1983 har de udhulet og undergravet
    vores demokrati, rettigheder, økonomi, fred,
    frihed og sikkerhed.

    I 1970 startede den røde og feministiske familiepolitik
    som kun er blevet værre og værre med tiden. Den går
    ud på at opløse og splitte familierne, lægge mændene
    for had, gøre børnene til statens ejendom, gøre dem
    retsløse og faderløse. Idag er der et stikker-system
    hvor lærere, sagsbehandlere og hjemmesygeplejersker
    trues med fængsel hvis de ikke sladrer om forældre der
    kan mistænkeliggøres eller kritiseres for et eller andet.
    Medierne reklamerer konstant for løsagtighed og
    skilsmisser, og Danmark har nu verdensrekord i
    skilsmisser sammen med Sverige. Og skilsmisse
    bureaukratiet er et rædsels-regime overfor både
    børnene og mændene. Og børneværnet fungerer
    elendigt, hvad der fremgår af en lang, lang række
    skandaler i børnehjem, bosteder og tvangs-
    fjernelses-sager.

    Familie-politikken er domineret af kvindesagskvinder
    og rabiate feminister, og den er rød og pilrådden.

    Fortsættes…

    1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

     Det næste angreb på danskernes
     liv og fremtid, er den hjernedøde og korrupte
     radikale indvandringspolitik. Den satte man
     turbo på i 1983, og den har været en økonomisk
     og humanitær katastrofe for vi danskere.

     Men det behøver vi vist ikke forklare nærmere.

     1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

      Familiepolitikken og INDVANDRINGEN
      udgør ET DOBBELT ANGREB på danskerne.

      DET TREDJE ANGREB er udhulingen af
      vores demokrati, der nu mest er et gummi-
      stempel på alt hvad EU fremsender af
      ordrer, direktiver, forordninger, regler,
      cirkulærer og planer.

      Da der bliver mindre og mindre plads
      at skrive på, holdes nu en kort pause.

     2. PS

      PS: Ville kun have skrevet een kommentar,
      men pga. teknisk problem nødt til at
      dele op i flere afsnit.

   2. E. Frederiksen

    Sandhed er bedre end løgn

    HELT ENIG

 3. Jc Holland

  Det ville helt sikkert ikke have set kønt ud hvis verdens befolkninger i 1944-45 havde set live-billeder hver aften i tv fra tyske byer totalt udbombede af allierede bombefly. Med masser af civile tab.
  Kampen mellem fundamentalisme og demokrati gav dengang sig selv.

  Men fra 1968 hvor socialisterne lange march op gennem systemerne totalt havde overtaget mediedækningen i Vesten, fik f.eks. kommunisterne i Vietnam en hjælpende hånd.
  Socialister og kommunister world wide hader frihed, hader folkestyre.

  Alle mennesker på Jorden, incl. arabere fortjener frihed, retten til at gå i skole, retten til at spille musik. Retten til at vælge sine ledere.

  Journalisterne burde selvfølgelig være på folkets og frihedens side.

  1. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

   Enig med Jc Holland. Hvis pladderhumanisterne
   dengang havde domineret som nu, ville de Allierede
   have tabt krigen, og hele verden kunne være sunket
   ned i det tyske og japanske barbari. Bl.a. ville
   tyskerne så være kommet først med atombomben.

   Har dog en lille indvending. I den politiske verden går
   det ikke efter hvem der fortjener hvad. Det går efter hvad
   man kan tilkæmpe sig eller forhandle sig til. Araberne
   undertrykker oftest sig selv ved at vælge de forkerte ledere,
   og det er de arabiske massers eget ansvar. Selvom røde
   og radikale politikere påstår at det er Danmarks ansvar
   at få den arabiske verden og de 53 lande i Afrika til at
   fungere fornuftigt. Det er IKKE Danmarks ansvar, men
   det radikale nonsens har været anerkendt som klogskab
   og ædel næstekærlighed af de fleste politikere siden 1983.
   Og “næstekærligheden” er nu ved at ruinere samfundet,
   er ved at tage livet af tusinder af danskere, og kan ende
   i udslettelsen af over fire millioner danskeres fremtid.

   1. E. Frederiksen

    DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

    Også her fuldstændig enig.

 4. Rasmus Vimmer

  Civile har haft 5 uger til at fortrække sig fra det nordlige Gaza. De har således alt andet lige selv valgt at forblive, hvor kuglerne flyver om ørerne på en. Kina og Rusland har ikke den store interesse for Israel, men er interesseret i gode relationer med oliestaterne. At de ligefrem skulle ønske Israel udraderet ser jeg ikke belæg for ?
  “Skomagere” og andet godtfolk er trukket i soldateruniform i Ukraine og dør som fluer. Slutresultatet bliver mindre end, hvad man kunne have forhandlet sig frem til en uge inde i krigen. Tragisk og vestlig ageren har været skamløs og stupid. Vestligt militær eller isenkram får konsekvent smæk, når der ikke kan etableres luftherredømme. Tiden vil vise, hvad Rusland leverer til fjendernes fjender. Et hangarskib er en flydende ligkiste over en modstander med nogenlunde tekniske kapabilitet !
  Gazaaberne har selv stemt for Hamas. Er EU stupid nok til, at invitere aberne ind finder jeg værende det mest bekymrende spørgsmål. I mellemtiden sætter jeg pris på at Israel agerer med den nødvendige brutalitet. Rusland og Kina har nul problemer med muslimer. Spanskrøret tages i brug ved mindste lille kvæk !

  1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

   FREMTIDSUDSIGTERNE ER KULSORTE

   Flertallet af platuglerne i hyklernes højborg
   mener at Danmark bør nedlægges, og at danskerne
   ikke er værd at holde liv i. Den samlede politik er ved
   at skubbe nationen og den danske del af befolkningen
   ind i en altomfattende katastrofe og udslettelse.

   Indvandringen,
   den røde familie-politik,
   nedbrydningen af sundhedsvæsnet,
   EUs fjernstyring,
   “vaccine”-politikken,
   co2-vanviddet,
   den økonomiske politik
   WEF og WHO galskaben
   digitaliseringen
   afskaffelsen af kontanter
   roadpricing
   afskaffelsen af privatlivet
   insektmad og syntetiske bøffer
   LGBTQ+ aktiviteterne
   den voksende kriminalitet,
   den “grønne” omstilling
   og diverse ideologiske planer

   vil frembringe “svenske”
   tilstande og “1984” tilstande, og vil gøre kål på danskernes
   frihed, sikkerhed, folkesundhed, kultur og fremtid indenfor
   kort tid.

   Det er en smule eensidigt at tro at indvandringen er den
   eneste trussel. Fra de 150 eller 179 uduelige udgår langt
   flere trusler. Danskerne er ved at komme til vejs ende.
   Der er hverken nogen bred folkeoplysning eller nogen
   folkelig mentalitet der kan forhindre Danmarks undergang.
   ´
   ´
   ´
   ´
   Hvis man tvivler på at vi har kurs mod at afgrunden,
   kan man jo se hvad Hodjas blog, Snaphanen, PragerU, “X”,
   Redacted, Youtube, Gravitas, Den korte avis, Document og
   24nyt oplyser om alle mulige former for lyssky transaktioner,
   statsterror, idioti, svindel, korruption, sindssyge projekter,
   løgnekampagner, forbrydelser, organiseret ondskab og
   massemord. Alle disse uafhængige netaviser fortæller om
   en verden der er blevet forrykt og ondskabsfuld. Hvis bare
   en lille del af hvad de lægger frem er rigtigt, er situationen
   kulsort og næsten håbløs.

 5. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  DET FJERDE ANGREB ER MOD SUNDHEDSVÆSNET.
  DER BEGYNDER AT LIGNE ET FELTLAZARET.

  Partierne taler sødt og smukt om alt det gode de vil
  gøre for folkesundheden, for patienterne, for de kræftramte,
  for de psykisk syge, for de nedslidte og de kvæstede osv.

  Men deres handlinger viser at det er tom snak. De sidste 15
  år er sundhedsvæsnet blevet bombarderet med nedskæringer,
  lukninger, spareøvelser og forringelser. Antallet af patienter
  og pårørende som er blevet påført unødvendige lidelser og
  dødsfald er vokset og vokset. Og de sidste tre år er der sket
  et kollaps af betydelige dele af S-V. Tusindvis af sygeplejersker
  og læger er flygtet væk fra urimelige vilkår og groteske tilstan-
  de, men politikerne ignorerer i vidt omfang den enorme
  sundheds-skandale.

  DER ER NU TALE OM EN HUMANITÆR KATASTROFE.
  VENTETIDERNE ER SÅ LANGE, AT FOLK MISTER ARME OG
  BEN, ELLER DE MÅ LÆGGE SIG TIL AT DØ.

  OVENI KOMMER den STØRSTE MEDICINSKE SKANDALE
  NOGENSINDE, som Snaphanen og Hodja beretter om.
  Her er antallet af dødsfald eksploderet. Selv blandt
  børn, unge, sportsfolk samt midaldrende og ældre i
  hidtil fin form. Læs selv om overdødeligheden.

  1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

   Borgens politik er ALT-ØDELÆGGENDE..

   Forsvaret ligger i ruiner.

   Postvæsnet nu ringere end i 1650.

   Man har nedlagt 600 skoler.

   Man har lukket stribevis af hospitaler, skadestuer
   og lægeklinikker, ofte kun af sparehensyn. F.eks.
   har man lige nedlagt psykiatrien i Esbjerg. Og man
   er ved at lukke for uddannelsen af læger i Silkeborg.
   Og der er også besparelser/forringelser overfor byens
   patienter.

   Man har angrebet hele infra-strukturen med nedlæggelsen
   af hundredvis af biblioteker, motorkontorer, busruter, DSB
   stationer, rådhuse, posthuse, væresteder, turist-kontorer,
   retssale, politi-stationer, retshjælps-ordninger, kommunale
   ordninger og meget mere.

   Af civilbeskyttelsen i tilfælde af krig er intet tilbage.

   Der er kaos på hospitalerne og i ældreplejen.

   Fængselsvæsnet er på randen af sammenbrud.

   Retsvæsnet har årelange ventetider, og selv grov
   vold, mordforsøg, tortur, indbrud og omfattende
   tyverier og hærværk tages ikke altid alvorligt.

   Voldsramtes lidelser tages slet ikke alvorligt af
   domstolene. Erstatningerne til ofrene og straffene til
   forbryderne er ofte så små, at vi er ovre i
   afdelingen for spøg og skæmt eller juridisk galskab.

   Grove forbrydere udvises, men får alligevel lov til at
   blive, og de sikres bolig, forsørgelse og lommepenge mv.

   Skattetrykket er verdens højeste og er stigende.
   Men danskerne får mindre og mindre velfærd for
   pengene.

   Listen over politikernes svigt og folkefjendske
   planer fortsættes i morgen.

 6. Jones

  Forhe…. Bent A. Asgers artikel er dårligt kommet ud! Hvad er nytten af at poste det samme igen og igen? Vi er sikkert mange der er enige i dine skriv, men jeg synes bare det burde være nok med et “par” kommentarer pr artikel…. tak fra en flittig læser 😊

  1. De grønne og de woke er blodrøde

   Lidt sjovt at “Jones” som vi
   ellers sjældent eller aldrig hører
   fra, melder sig med kritik af for mange indlæg.
   Dengang en rød blogger skrev op til 52 kommentarer i
   en stribe, eller når NP, HP og PS udbredte sig, eller når
   Michael Andersen skrev noget 15-25 gange i træk, så var
   der intet mukkeri fra “Jones”. Men når en konservativ
   og dansksindet blogger så forsøger at give et nogenlunde
   komplet billede af hvor utrolig dårligt landet regeres, og
   hvor utrolig dårligt samfundet fungerer på mange områder,
   så rykker Jones ud.

   Han kan have mange motiver til sin kritik. Måske kan han
   ikke lide kritik af regeringen. Eller måske forstår Jones ikke
   hvor tæt han selv og samfundet er på afgrunden.

   1. Jonas Hansen

    Stop nu. Sagde jeg ikke jeg er enig i det meste? Undrer mig bare over at det hele skal gentages igen og igen. Var det ikke samme problem med uriasposten? Hvis du koger det ned, er 80 % Bent A. Flot at du sammenligner mig med hp og np bare fordi du er uenig 🤪

 7. Flaben Fræk

  Med et kronometers præcision, melder – Ham af farvehandlerens – sig under Hamas’ (Læs: de Iranske mullahers flag) – Her (indrømmet) lidt cherry picking fra dagbladenes overskrifter:

  JP: Nu advarer (eks-udenrigsminister, fhv. S-formand) og årelang følger af Israel-Palæstina-konflikten, mod konsekvenserne af at sætte hårdt mod hårdt – Hårdt mod hårdt?! – Okay, forestiller han sig, at Israelerne serverer morgenkaffe på sengen for Hamas Terroristerne?

  Information: “Palæstinenserne risikerer at betale den største pris. Derfor er der brug for et internationalt pres på Israel for en fredelig løsning” – Internationalt pres på Israel?! – Hvorfor ikke internationalt pres på Hamas, Iran, m.fl. ?!

  Der er mere – Fortsæt selv – Jeg orker ikke yderligere, at citere fra det aldrende pattebarns hysteriske galskab – Honk!

 8. E. Frederiksen

  Hvorfor ikke internationalt pres på Hamas, Iran, m.fl. ?!

  Lige netop mine tanker, hvorfor sker det ikke??????

 9. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  Til listen ovenfor om politiske svigt
  og udskejelser kan tilføjes en del mere:

  Hvorfor giver de gamle partier DR over FEM MILLIARDER
  KR. til døgnet rundt at fylde danskerne med halve og
  kvarte sandheder, med LGBTQ+, Metoo og Enhedsliste-
  propaganda, klima-vås og sludder og vrøvl om “berigelse”
  og uledsagede børn på 18-40 år. Og timer går hver dag
  med hetz mod mænd eller med pjat, fnis og fjollet snak.

  Hvorfor i alverden søger S, V, M, K, SF og R osv. ikke at
  genrejse sundhedsvæsnet? I har 7 og 15 års planer,
  men intet her og nu. Er I kun ude på at trække tiden
  ud?

  Og hvad er det med jeres WhO og WEF politik? Og
  hvad med overdødeligheden i Danmark og de tusindvis
  af unødvendige og ekstra dødsfald blandt børn og unge
  samt lidt ældre? Er disse dødsfald en del af folkeudskift-
  ningen? Snaphanen og Hodja, Redacted og TwitterX
  har fremlagt store mængder og beviser for at der er
  noget helt galt med Pfizers “vacciner”.

  Der er også mange ting der peger på at co2 IKKE er et
  problem. PragerU og Hodja påviser at co2 er en harmløs
  og for planterne absolut nødvendig luftart.

  Hvorfor skal alt digitaliseres, og hvorfor vil I afskaffe alle
  kontanter? Hvorfor jages og chikaneres bilisterne med
  bøder og høje afgifter? Nu kan folk få store bøder for at
  køre ind i en by med en diesel-bil fra 2011. Hvorfor skal
  EU have lov til at angribe 800.000 boligejeres økonomi?
  Hvorfor angribes landbruget med co2-afgifter når co2
  er komplet uskadelig og ikke påvirker klimaet, iflg. 1600
  uafhængige videnskabsmænd. Hvorfor bruges op mod
  halvdelen af statsbudgettet på sære projekter der ikke
  har noget med velfærd eller sundhed at gøre? Og hvorfor
  45 nye afgifter siden 2020? Er skattetrykket ikke rigeligt
  højt i forvejen?

  Og så er der ejendomsvurderingerne, som er skæve og
  ofte helt forrykte. Hvorfor bliver I ved med at nedlægge
  gennemprøvede lokale systemer til fordel for centrali-
  stiske digitale IT-projekter der koster milliarder og atter
  milliarder, men som ikke virker?

  Man kunne blive ved.

 10. Karl Martell

  Det er med stor interesse jeg læste Mai Mercado og Søren Papes kronik i Berlingske. De var forfærdede over Hitz Ut- Tahir’s march gennem Nørrebro. Der blev råbt Jihad og Allah hu Akbar. Kronikørerne påpegede at Grundlover blev misbrugt til at opfordre til hellig krig mod Israel, samtidig med at muslimerne ikke tolererer kritik af deres religion. Det blev påpeget, at der er elementer, der aldrig vil blive integreret. De mente at der var nogen som burde rejse hjem!
  Den samme sang, som Støjberg, opfordring til at rejse hjem! Ja ja, men det kommer ikke til at ske frivilligt! Dertil er livet med den gavmilde altomfavnende danske velfærdsstat alt for behageligt!
  Ingen løsning på hvordan vi får banditterne ud, og så kommer kronikken umiddelbart efter at de to kronikører, og Danmarksdemokraterne i øvrigt, har stemt for, at en række hovedsageligt muslimske indvandere, kan blive danske statsborgere. De forstår tilsyneladende ikke at man først må standse ulykke inden man kan løse problemerne!
  EU, domstolen ved Rhinen og Konventionerne forhindre os i at gøre hvad gøres må, men den erkendelse er de ikke kommet til! Vores blødsødenhed bliver vores død, og vi får ikke standset vores vej mod svenske tilstande, og det er vores politikeres vigtigste opgave!
  Jeg bilder mig ind, at flere og flere danskere så småt begynder at fatte, hvor farlig situationen er, men om det så udmønter sig i at krydset flyttes på valgdagen, må vi vente og se.

  1. Hvor er vi på vej hen?

   FARVEL TIL MIDDELSTANDEN, BOLIGEJERNE,
   FRIHEDEN, RETSSTATEN OG ALT MED VELFÆRD
   OG BORGERRETTIGHEDER. GODDAG TIL TILSTANDE
   SOM I SVERIGE, KINA, CONGO OG LIBANON.

   De gamle partier er ikke meget
   bevendt. Og Inger Støjberg, Pape, van Opslagh
   og Pernille Vermund har det hele i munden.
   “Alternativet” består af fantaster. Selv Dansk
   Folkeparti er blevet et co2-hysterisk parti.
   Messerschmidt er blevet en slap levebrøds-
   politiker der ikke tør modsige klima-tosserne.

   S, SF, V, M, R og EL går meget op i hvordan de
   klarer sig rent parti-mæssigt, men de lader til at
   være uden interesse for om landet og danskerne
   klarer sig. Næsten alle deres udspil og lovforslag
   skader og forulemper den brede befolkning,
   familierne, hele middelklassen, boligejerne,
   bilisterne, dem i arbejde og dem som er syge
   eller ramt af kriminalitet eller anden modgang.

   Deres WHO og WEF politik kan føre til at næsten
   alle i middelstanden får deres livsvilkår alvorligt
   forringet. Der lægges op til at der i fremtiden
   kun vil være en lille snæver Nomenklatura, mens
   alle andre vil være underklasse som i Nordkorea,
   eller som beskrevet i bogen “1984” der fortæller
   om et diktatur hvor borgerne alle er forpinte stakler.

  2. Henrik Wegmann

   Karl Martell, hvor vil du så flytte dit kryds på stemmesedlen hen for at få afkoblet både EU og alverdens konventioner, som har kortsluttet vores demokrati?

 11. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

  SNAPHANENS nyeste artikel om OVERDØDELIGHED
  bør læses af alle som mener at det e bedre at være
  sund og rask end at være syg og utilpas.

  1. Svar til Gaasedal weblog: I kan frit bringe mine artikler helt eller i uddrag, men det er en en betingelse, at I hver gang nævner kilden, som er http://www.asgeraamund.dk

  2. Jonas Hansen

   Du er som altid skarp 👍ingen slinger i valsen

 12. Arne Lago von Kappelgaard

  @ Karl Martell 11:44

  Giver ikke et klap for Mai Mercado og Søren Papes kronik i Berlingske Tidende, det er en gang mundsvejr. Pape burde stilles for retten, for falsk varebetegnelse. For det første er liste C ikke et konservativt parti, for det andet er det ikke et folkets parti, ergo, falsk varebetegnelse. Ridderne af den gyldne ordstrøm, bliver altid forfærdede når de bliver præsenteret for virkeligheden.

  Hvad har blålyset Pape ikke udtalt:
  ”Det store flertal af muslimer i Danmark og religionen islam bliver taget som gidsler af terrororganisationen IS. Jeg føler med det store flertal af muslimer herhjemme, som er velintegrerede, og som loyalt arbejder for Danmark.”
  (Søren Pape Poulsen, (C), konservativ formand på de konservatives landsmøde 27.9.2014 i Tivoli Congress Center/uriasposten 27.9.2014).

  ” I dag (24.09.2017) skal Tyskland genvælge verdens bedste Merkel. Jeg er stolt over at tilhøre samme konservative familie som Angela Merkel. Med hende ved roret skal det hele nok gå. Viel Glück”!
  (Søren Pape Poulsen, (C) partiformand på Facebook og Jyllandsposten ”Indblik” 01.10.2017).

  Husk hvad Pernille Weiss har udtalt:
  ”Vi er allerstærkest, når vi tillader, at vi er forskellige. Derfor er jeg heller ikke bange for migration og 10 millioner ekstra borgere fra et andet sted i verden, f. eks. Afrika. Migranter skal ikke ses som en trussel. For det er sket før, og alt andet lige har det kun beriget os. Afrikanere og andre som vil arbejde i EU, skal modtages på en langt mere positiv måde end i dag. Det har givet os udfordringer, men vi er blevet et rigere folk, vi er blevet dygtigere og mere omstillingsparate af at håndtere de udfordringer.”
  (Pernille Weiss, spidskandidat for liste C til EP-valget 26.05.2019 i Berlingske Tidende 26.04.2019 og Uriasposten 2.04.2019).
  I november 2019 stemte hun i EU-parlamentet for, at hvert land skulle hjemtage børn af IS-krigere!

  Efter udtalelsen, ringede jeg til partiets sekretariat, og forespurte om det kunne være rigtigt med Weiss udtalelse. Det blev en meget kort samtale, jeg fik at vide, at jeg var racist, og så blev røret lagt.

  Iøvrigt, danskerne bliver ikke klogere, vi er på vej mod de tilstande der hersker i Sverige, England, Frankrig, Belgien, Tyskland, Holland. Så længe de fleste danskere har deres åndsvage taberprogrammer på skærmen, så stemmer de som de plejer. De ved åbenbart ikke hvad der er til deres eget bedste.

  De letbenede gutmenschen, lader sig ikke så let forstyrre af kendsgerninger. Når man hører gutmenschen´s retorik når de skal karakterisere de ”rå” og ”simple” mennesker, der ikke er enig i deres synspunkter, så bringer det mindelser om middelalderens djævlebesatte mennesker, de blev også skingre, virkelighedsfremmede og farlige. Hvad mon folk tror der vil ske, hvis man bemander broen på den gode damper M/S Danamarca, nu omdannet til omdrivende asylskib for alverdens muslimske tiggere, med kun et i hovedet, at malke de offentlige systemer!

  1. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

   Arne Kappelgaard og Asger Aamund er begge
   dygtige til at stille tingene klart op. Og det de fortæller,
   burde danskerne lytte til. For sandheden er at politikernes
   og mediernes politik er kommet så langt ud i ekstremisme,
   nihilisme, feminisme og idioti, at vi nu er som får og kvæg
   på vej til klipning og slagtning. Deres politik vil gøre alle
   “almindelige” danskere fattige, utrygge og ufrie og til 3. og
   4. klasses borgere, og i længden vil den slå os ihjel. Frem-
   tiden kan blive frygtelig, terroristisk og eet langt blodbad.

   Politikerne forærer vores land, byer, boliger, penge, kvinder,
   skoler, arbejdspladser, hospitaler og mere til væk til fremmede
   folkeslag fra Afrika og Mellemøsten, og de smadrer vores familie-
   værdier og kultur/infrastruktur med radikale og marxistiske love
   og regler. Og med bureaukrati, ideologi, digitalisering, flere
   skatter og afgifter, klima-humbug og endnu mere importeret
   konflikt og kriminalitet er de ved at gøre livet surt for befolk-
   ningen. Og nu er de også i gang med en WEF og WHO politik
   som kan blive dødsstødet til folkehjemmet og fædrelandet.

   Vores demokrati er et skin-demokrati og en illusion langt hen
   ad vejen. For flertallet på Christiansborg, ca. 150 af de 179,
   er dikkende lammehaler i forhold til EU, WHO og FN.

   Det e blevet svært at sige noget pænt om partierne og medierne.
   De har længe styret os direkte mod den fuldstændige katastrofe
   som vil efterlade det danske folk som tabere uden land og liv.
   Uden en folkelig opvågning er der intet håb og ingen fremtid.
   Et folk der sover og sover, som ikke tænker selv, som finder sig
   i alt, som tror at velfærd, fred og demokrati er en selvfølge… er
   et folk som dømmer sig selv til at forsvinde og gå under i
   skændsel og vanære.

   Det er ikke teori. Mange landes erfaringer viser at hvis den
   politiske “elite” gribes af ideologi og verdensfjerne “religiøse” forestillinger, er der ikke langt til elendighed, gangstervælde,
   statsterror, kaos, vanvid og massedød.

   1. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

    ANGREB PÅ MENNESKEHEDEN
    SKARP ADVARSEL

    En professor i virologi og mikrobiologi
    advarer nu på det skarpeste mod Pfizer
    og mod nyere influenza-vacciner. Og
    mange, mange andre eksperter, læger,
    stikmodtagere og pårørende advarer.
    Se videoen hos Snaphanen. Hodja har
    også bragt hårrejsende afsløringer i
    løbet af de senere uger.

  2. Niels O

   Konservativ er absolut ikke det samme som nationalistisk. Men det ved jeg godt, at der er mange af jer sidstnævnte, der mener, at det bør være. Sådan a la KU 1935.

   1. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

    Der er forskel på konservativ og “konservativ”.
    Liste C er i dag nærmest et slattent radikalt parti.

    Det er lidt det samme med V og de øvrige partier.

    Der er også forskel på national og nationalistisk.
    At være national er at være dansksindet og at
    mene at Danmark er danskernes land, som det
    er forræderi at lægge ind under fremmed herredømme.

    EU politikken, den røde feminisme og masse-
    indvandringen er i fuld gang med at fratage
    danskerne ALT. Men den typiske politiker og
    journalist finder det helt i orden at afskaffe
    demokratiet og afrikanisere og islamisere
    Danmark. Selvom folkeudskiftning = folkemord.

    1. Træt

     Niels Nul tror at danskerne vil se mindre skævt til ham, hvis besættelsen bliver fuldt synlig

 13. Blot en bemærkning

  Kan se at efter 3 dage svinder læserskaren ind. Vil
  derfor gentage mit forslag om at Mikael Jalving evt. inviteres
  ind til at være gæst med en artikel en gang i mellem. Eller
  måske en anden gæsteskribent med fornuftige holdninger.

 14. Alle de gamle partier er utroværdige

  I sin grådige jagt på bilisternes penge
  har staten og kommunerne nu slået til
  med et virvar af nye regler omkring partikelfiltre.

  Du kan have en bil hvor der er et FABRIKSMONTERET filter,
  men hvor filtret ikke er blevet registreret i det digitale
  bil-register. Det må formodes at det ikke er bilistens fejl.
  Alligevel kan du få stribevis af bøder, hvis du kører rundt
  I København eller Åhus mv. Og måske opdager du det først
  senere, når 5-10-15-25-35 bøder á 1500 kr. begynder at
  blive opkrævet. Bøder for ikke at have et filter, selvom
  der er et sådant på bilen. Det er jo tudetosset. De nye
  regler kan også bevirke at varevogne og personbiler fra
  2011 eller tidligere bliver ubrugelige for ejeren. De røde
  kommuner der har fundet på de nye filter-zoner mener
  åbenbart at det er ligegyldigt om borgere påføres betydelige
  økonomiske tab. (Se EBs artikel)

 15. PS

  Det er også urimeligt at bøder straks fra
  starten af, er så høje. 1500 kr for nærmest ingenting.
  Mange har ikke hørt om reglerne, eller har ikke vidst
  hvor zonerne befandt sig. Der kunne også have
  været givet en tilvænnings-periode så bøderne nok
  blev udstedt, men ikke opkrævet de første tre eller
  seks måneder. Bilerne var fuldt lovlige, og nu er de
  så gjort halvt ulovlige med tilbagevirkende kraft.

  Det kan få en til at tænke på at metoo feministerne
  synes at omvendt bevisbyrde er en fin ting. Eller de
  mener at mænd skal have negativ særbehandling.

 16. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

  Statsradioen DR er ved at gå helt agurk
  i klima-hysteri og støtte til barbarerne
  og Hamass. Næsten samtlige radioaviser
  bruger tid på skræk-propaganda og snak
  om at den “grønne” omstilling haster, haster
  og haster. Og det eneste der sker sydpå, er
  at hospitaler og børnehaver bombes.

  Iflg. DR er Co2 og landbruget
  nu verdens største og farligste trussel
  mod menneskeheden og især danskerne.
  Bortset fra sexisme og vittigheder om de mange
  krænkelsesparate feminister. For vittigheder kan
  virke sårende og kan fremkalde stress, traumer,
  tristhed, depression, kramper, selvmordstanker,
  ADHD, mindreværdskomplekser, PTSD og følelser
  som får woke kvinder til at hulke, jamre og snøfte,
  og vitser kan gøre sarte folk usikre på om de har
  det rette køn eller om de skulle overveje at vælge
  sig et nyt køn blandt de 585 politisk korrekte køn
  som nu tilbydes til alle der er kønsforvirrede og
  tror på sociale konstruktioner.

  Humor er tidens allerstørste trussel, men bliver
  snart strengt forbudt, sammen med plakater
  med fotos af smukke kvinder. Når de sættes
  op på værksteder og byggepladser, kan de
  nemlig gøre grimme kvinder misundelige og
  sure.

  Derefter vil co2 atter blive
  det tætteste vi kommer på dommedag. Atom- og
  brintbomber, pestbakterier, turbokræft, forfalskede
  “vacciner” og hellig krig er småproblemer som vores
  politikere klarer for os med rettidig omhu.

  1. Find Fup

   Der er helt sikkert større statistisk korrelation mellem antallet af muslimer i vesten og varmere vejr end der med korrelationen mellem co2 og varmere vejr.

 17. Her går det godt, fru kammerherreinde

  Test

 18. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

  Politikerne praler med korte mellemrum
  af Danmarks bomstærke økonomi. Vi lever i
  et fantastisk rigt land, hvor “råderummet” er på
  masser af milliarder.

  Men om lidt spares saftevand, boller, burgere,
  salatblade,rugbrødsskiver, mælk og kaffe væk på
  hospitalerne. Der har i 50-80 år været råd til for-
  plejning af patienter af alle slags, når de var syge
  nok til at have brug for at komme på hospitalet.
  Men nu er der ikke længere råd til den slags.

  Der er meget andet der spares væk. Hvordan
  stemmer det med politikernes snak om “bomstærk” økonomi?

  Så er to dygtige kirurger blevet ansat på et privathospital,
  efter at de sagde op i protest mod forholdene på det største
  hospital i Århus. De står klar til at hjælpe de mange kræft-
  ramte patienter som har brug for hurtig behandling. Men
  sundhedsstyrelsen vil først se på sagen engang om to-tre
  måneder. Så de kræftsyge mellem 17 og 57 år mv. må
  væbne sig med tålmodighed. S-S har ikke travlt.

  1. Snot Dum

   https://jv.dk/sydjylland/antal-af-udenlandske-arbejdere-i-det-syd-og-soenderjyske-er-eksploderet-saa-mange-er-kommet-til-din-kommune

   Arbejdsløse muslimer kunne nok klare lidt markarbejde, hvis der var reel vilje. Vandpibe på divaneseren og lad østeuropæere arbejde. Dansken flest labber sådanne historier i sig som en dejlig solstrålehistorie.

 19. Demografi og demokrati

  DR og Tv2 støtter indirekte Hamas i sin nyhedsformidling
  Hamas invaderede Israel ved et morderisk angreb på civile den 7. november, hvor de myrdede 1400 og i flere tilfælde optog de det på video. Desuden tvang de mere end 240 israelere som gidsler med tilbage til Gaza.
  Det er de videor, vi ikke må se i statsradiofoniens nyhedsdækning på DR og Tv2. De viser i stedet ucensureret og ukritisk hver dag det som Hamas regeringen har givet dem af optagelser af Israels militære svar i Gaza. Optagleser de får af Hamas regeringens informations ministerium. (Se også note *)
  Men hvordan startede krigen? “Israelske embedsmænd inviterede canadiske medier til en torsdagsvisning af nogle af de frygtelige optagelser indsamlet fra angrebet på det sydlige Israel den 7. oktober, samlet i en 43-minutters video, der viser drabene eller resterne af 138 af de mere end 1.400 dræbte israelere den dag (ifølge den seneste opdatering). Den israelske regering har arrangeret visninger af materialet indenlands for medlemmer af det israelske Knesset, og for udenlandske embedsmænd og diplomater, samt udenlandske journalister. En embedsmand sagde, at det samme materiale er blevet set af nogle unavngivne medlemmer af den canadiske regering.
  Visningerne er en del af en offentlig diplomatisk indsats for at demonstrere, hvorfor israelske embedsmænd siger, at de er fast besluttet på aldrig igen at tillade et sådant angreb at finde sted.
  Dødstallet, ligesom det præcise antal gidsler, der er bortført til Gaza, bliver løbende opdateret efterhånden som Israel finder ud af mere om skæbnen for dets forsvundne borgere. Israelske embedsmænd siger, at de allerede har bekræftet, at mere end 300 israelske soldater og 1.100 civile døde over en periode på omkring 8 timer den 7. oktober. Videoens formidling sker ifølge aftale med ofrenes familier. Videoen er en samling af Hamas mobiltelefon, GoPro og dashcam-videor samt israelske mobiltelefon, dashcam, efterretnings tjenestens videoer og fra faste overvågningskameraer herunder fra trafikovervågnings kameraer.
  En væsentlig del af det videoindhold, CBC News så ved visningen – måske en tredjedel – har allerede cirkuleret på sociale medier. Resten, sagde embedsmænd, er ikke blevet offentliggjort, fordi ofrenes familiemedlemmer ikke havde accepteret det, eller på grund af jødiske traditioner om respekt for de døde.
  Et totalt forbud mod video- og lydoptagelser ved fremvisningen var en del af aftalen indgået mellem Israels forsvarsstyrker og ofrenes familier om, hvordan og hvor materialet ville blive brugt.
  (Klip fra Canadian Broadcasting Corporation (CBC) nyheder fra den 3. november 2023. Google oversat)

  *Henning Duus i Den Korte Avis den 20. november 2023->
  “Denne artikel er et korrektiv til DRTVs explainerudsendelse HVAD ER ULOVLIGT I EN KRIG fra 3. november 2023.
  En explainer er iflg, min Merriam-Webster ordbogsapp bl.a. en artikel, der forklarer noget komplekst eller noget ikke forstået af mange. Explaineren er imidlertid stærkt misvisende ud fra en folkeretsfaglig synsvinkel, selv om den giver sig ud for det modsatte.
  Den er misvisende på 2 afgørende måder:
  (1) Den omtaler krigens love som gældende for alle, stater som ikke-stater, men det er faktuelt forkert. Man viser klip med udtalelser, der skaber indtrykket af, at Israels formål med krigen, er at ramme uskyldige børn og civile. Det er også faktuelt forkert. Formålet med krigen er at hindre, at Hamas kan gennemføre et sådan angreb som det 7. oktober igen og i den forbindelse vil den israelske regering bogstaveligt at slå Hamas’ ledelse ihjel.
  (2) Ved at fokusere på børns og civiles lidelse skaber man det indtryk, at Israel begår krigsforbrydelse ved bevidst at gå efter børn og civile, men det siger de forskellige topfolk, der udtaler sig heller ikke, hvis man hører nøje efter, selv om man kunne få det indtryk. De pågældende topfolk fra FN og det underorganisationer og lignende organer er tydeligvis propagandister, men ikke mere end at de alle nævner at visse af Israels handlinger ”kommer i nærheden af krigsforbrydelser” eller ”kan vise sig at være krigsforbrydelser”. Forklaringen på denne i øvrigt rigtige tilbageholdenhed kommer helt til sidst i udsendelsen, nemlig at der skal indsamles beviser for, om der er begået krigsforbrydelser, og det er rigtig, det skal der, men de beviser skal ikke kun indsamles blandt murbrokkerne i Gaza, men allermest fra den israelske forsvars efterretninger om de ramte mål FØR krigen og før angrebet. Indtil da er det rene påstande. Folkeretten forbyder nemlig ikke krig, som man kunne tro ud fra udsendelsen, kun angrebskrig som Hamas’ angreb på Israel 7. oktober, men tillader forsvarskrig, som den Israel fører, men under krig har civiles tilstedeværelse ingen vetoret mod angreb, sådan som man kunne tro. Det er begge krigens parters pligt at gennemføre deres militære operationer i så sikker afstand fra så mange civile som den militære nødvendighed: at besejre fjenden tillader.”

 20. Demografi og demokrati

  Korrektur: Hamas invaderede Israel ved et morderisk angreb på civile den 7. oktober

  1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

   Statsradioen styres af woke feminister,
   gak-gak humanister og røde politik-kvinder.
   Som tror på alt hvad Hamass fortæller, og
   som betvivler alt hvad Israel siger. DR-dullerne
   har stor sympati for terror og barbari, ser det
   ud til. Eller hvorfor mistænkeliggøres IDF
   hele tiden?

   Året rundt er DR mikrofonholder
   for de radikale, enhedslisten, LGBTQ+, klima-
   ekstremisterne og de krænkelsesparate metoo kvinder.

 21. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

  NYE ALARMERENDE OPLYSNINGER
  OM MASSEDØD I EUROPA OG USA/ CANADA

  STOR OVERDØDELIGHED I FLERE LANDE.
  TITUSINDER OG ATTER TITUSINDER AF DØDSFALD

  GIFTIGE VIRKNINGER RAMMER NU BABYER, TEENAGERE,
  SPORTSFOLK OG MANGE, MANGE ANDRE IFLG. HODJAS
  BLOG, SNAPHANEN, TWITTER X OG YOUTUBE ETC.

 22. Demografi og demokrati

  Hamas kan ikke vinde i krig over Israel. Det ved de.

  Hvorfor startede Hamas så en krig ved at invaderede Israel ved terror angrebet og mordene på civile israelere den 7. oktober?

  Det som alle, der følger nogenlunde opmærksomt med, nok vidste, hørte jeg den altid skarptseende Peter Viggo Jakobsen* sige, som en kommentar til den 5-dages våbenhvile, der nu er på trapperne.
  Israel har tabt, forstod man på PVJ. Hvorfor? Fordi det ikke en krig med militære midler, der foregår. Det er en mediekrig og den krig har Hamas nu vundet.

  Medierne – herunder DR og Tv2 – har massivt hetzet mod Israels krigsførelse. Hvis Israel fortsætter den forsvarskrig mod Hamas -som de ifølge krigens love har ret til efter Hamas’ krigsforbrydelse med angrebet den 7. oktober – vil de tabe mediekrigen endnu større.
  Hamas krigsforbrydelser den 7. oktober var nøje udtænkt til at ende med, at de ville vinde mediekrigen, når Israel besvarede angrebt . Hamas kan ikke vinde i krig over Israel. Det ved de.

  *Peter Viggo Jakobsen er en dansk lektor i Institut for Strategi ved Forsvarsakademiet og professor ved Center for War Studies ved Syddansk Universitet

 23. Karl Martell

  Jeg er rystet over at se danskere gå med i “fredsdemonstrationen” forleden, den med de 65.000, som nok bare var 10.000, hvilket var rigeligt. De marcherede ikke for fred, de marcherede for at give Hamas en fordel i krigen! Arrangørerne hylede op om, at der var manglende pressedækning, men hvad forventer de, de marcherer næsten hver dag.
  Sandheden er kommet for en dag, vi kan nu se, at den sværm af muslimske, mellemøstlige indvandere, ubegavede politikere har importeret til Danmark og udstyret med dansk indfødsret, slet ikke tager vores holdninger og kultur til sig. Deres samhørighed er ikke med os, den er med Mellemøsten og Islam i den værste udgave. De ser slet ikke at Hamas er stort set det samme som Islamisk Stat og Al Queda. Hamas myrdede løs, gik bevist og målrettet efter civile, de dræbte børn, endda babyer, halshuggede og brændte familier levende. Israel slår også børn ihjel, og de børn er ligeså døde som de israelske, men forskellen er at de advarer inden de angriber, så folk har en chance for at flygte. Det er en kæmpe forskel! Hamas kidnapper både børn og voksne, ja selv babyer. I sig selv en krigsforbrydelse, de gemmer sig bag civile, under hospitaler og bag gidsler alt sammen krigsforbrydelser.
  Når man ser på demonstrationen og på de flag der viftes med, kan man ikke være meget i tvivl om, at demonstrationen ikke er for fred, men til støtte for palæstinenserne og Hamas. Det var jo ikke fordi det vrimlede med Israelske flag, og når der råbes fra floden til havet, kan der ikke være meget tvivl om at demonstrationen gælder udryddelse af jøderne! Det har vi prøvet før, det var demonstranternes allierede – Nazisterne!

 24. Arne Lago von Kappelgaard

  Koranen er en opfordring til undertrykkelse, vold, en anledning til krig i symbiose med en stokkonservativ patriakalsk tankegang. Koranen er krigs manualen over dem alle, der får Mein Kampf til at ligne en børnebog for udviklingshæmmede børn. Islam er den syge mands religion, en militant aggressiv kadre og destruktiv nihilistisk dødskult, en lovreligion for undertrykte tabere, samt en bitter og hadefuld tro.
  Og sådanne mennesker har vores tanketomme og troløse politikere i stor stil givet dansk statsborgerskab. Vi har en tikkende bombe og en 5-kolonne ventende, der er rede, når de mener tiden er inde.

  Al den snak om islam som fredselskende, imødekommende, bærer af tolerance og kulturskabende, er ren ønsketænkning. Her skal bare nævnes ting som offentlige halshugninger, piskning, hængning, stening, afhugning af diverse lemmer, og forfølgelse af anderledes tænkende.

  Når der hæver sig kritiske røster over den førte politik, så får vi at vide, at vi er bundet af den og den konvention (Flygtningekonventionen, Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, Statsløsekonventionen) , traktat, forfatning, og at vi skal tænke på vores ”internationale omdømme”, eller hvad de nu disker op med, noget de færreste vel var klar over ud over nogle få embedsmænd på Slotsholmen.
  Vores såkaldte ”internationale forpligtelser” er jo ikke begreber, der har nogen form for objektiv målrettethed, men som i høj grad er underlagt personlige præferencer. Man har med andre ord, uden at spørge befolkningen, indskrænket og tvangsbundet sin egen frihed i og med, at man efter anden verdenskrig har tilsluttet sig dit og dat, og det har ikke ligefrem været til gavn for Danmark, der konstant skal stå med åbne arme og ”byde velkommen” til endnu en familie, der ikke agter at klare sig selv.

  Godhedsindustriens medløbere – de altid brugbare naivister – prøver med alle midler at give begreberne en ny betydning. Tolerance skal nu betyde vilje til at acceptere det snæversyn og dets konstante, hadefulde og puritanske indstilling til Vesteuropa, der præger den fundamentalistiske religion, som i de seneste årtier er vandret i en lind strøm til Danmark og har skabt sekteriske miljøer og parallelsamfund uden solidaritet med det omgivne danske samfund.
  Der, hvor muslimerne rykker ind, der rykker den etniske dansker ud. Hvorfor egentlig nu det kunne man spørge. Det er så såre simpelt. Den dansker, der passer sit arbejde, betaler sin skat, ja svarer enhver sit, vil ikke finde sig i muslimernes bøllemanerer. I deres kølvand følger utryghed, kriminalitet, hærværk, alt omkringliggende skal bare ødelægges og vandaliseres til ukendelighed , og vi danskere bliver lagt for had, samtidig med at vi skal betale.

  I de sidste 50 år, har vi mistet mere af Danmark end nogensinde før. Vi mistede Skåne, Halland og Blekinge i 1658 og Norge i 1814, en stor del af Sønderjylland i 1864, Island i 1944. Men det er småting mod, hvad vi har tabt i vor egen tid, og især perioden 1973-2023 som må kaldes tåbelighedernes march.
  Vi har nemlig mistet viljen til Danmark, en vilje til at forsvare det, man har kært, mistet lysten til Danmark, og til at erkende, at vi er danskere.. Vi har glemt at være et folk, vi har ikke mere viljen til livet, og til at være danske. Det er i viljen, der gør at folket har sin eksistens. Det er nemlig viljen til livet, der kendetegner et folk og bærer det gennem alle vanskeligheder, for sandt er de gamle ord, som lyder: ”Vi ved: et fjeld kan sprænges, og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det selv.”

  1. Niels O

   “Vi har glemt at være et folk, vi har ikke mere viljen til livet, og til at være danske”

   Kan jeg få en reminder på den alt gældende definition af at være dansk?

   1. Træt

    Man kan trække hesten (Niels Nul) til truget, men man kan ikke tvinge den til at drikke.

    De fleste herinde HAR vel forstået at du kun er dansk på papiret, og helst så Danmark nedlagt officielt og 100% underlagt ikke-valgte teknokrater fra EU

 25. Karl Martell

  Jeg må simpelthen have luft! En 29 årig udvist kriminel har næsten 900 gange undladt at melde sig på udrejsecentret Kærshovedgaard. Han er 2 gange blevet anholdt og har bare fået at vide at han selv skulle sørge for at komme til udrejsecentret! Sig mig er vi dumme eller hvad?
  Det viser sig så at manden ernærer sig ved narkohandel og kriminalitet. Han skulle have sagt i retten, at han troede at man ville blive anholdt hvis man ikke overholdt sin meldepligt (Helt ærligt det troede jeg også). Sig mig er lovene splitterravende vanvittige, eller er det meningen, at vi borgere må tåle at blive udsat for kriminalitet og narkosalg til vores unge, uden at det får konsekvenser?
  Jeg er alvorligt, meget alvorligt, stødt på min retsbevidsthed! Kort sagt jeg er rasende!

  1. Her går det godt, fru kammerherreinde

   Lever vi stadig i en retsstat? I nogle retninger
   minder samfundet om det vilde Vesten.

   Hvad gør politiet f.eks. for at opklare indbrud? Nærmest
   ingenting i de fleste tilfælde. Så lidt at den samme tyv
   eller de samme indbrudstyve kan tømme et helt hus for
   alt af værdi, ved at bryde ind flere dage i træk. Ved at
   efterforske grundigere, kunne mange indbrud ellers
   opklares, fordi opklaringen af eet indbrud kan føre til
   opklaringen af mange andre indbrud. En serie forbryder
   eller en bande kan jo slippe godt fra 100 indbrud hvis
   ingen af dem efterforskes. Den svage efterforskning er
   jo næsten en legalisering af indbrud. Iflg. forsikrings-
   selskaberne har politiet sjældent tid eller lyst til at gå
   i dybden med indbrud.

   Der er også en rets-reform på trapperne. Den vil gøre
   det endnu dyrere og endnu mere tvivlsomt om man
   vil betegne et mord som et mord, eller om man vil
   nøjes med en retssag om “vold med døden til følge”.
   Staten sparer penge ved at bagatellisere et mord.
   Der er også andre ulemper. F.eks. at endnu flere
   ikke vil have råd til at få deres ret. Og ventetiderne
   på flere år vil fortsætte.

   Kommer en stor varevogn hen til en landegrænse,
   og den er fuld af maskiner, fine møbler, dyrt tøj,
   fladskærme, iphones, antikviteter og 25 cykler, kører
   den som regel lige igennem.

   Eller måske spørges tyvene om
   hvor de har tingene fra. Ja, dem har de da købt af
   private eller et aktionsfirma. Og så får de lov til
   at køre videre, fordi man ikke på stedet kan bevise
   at det er tyvekoster.

   Hvis ofret for dybe knivstik kun med nød og næppe
   overlever, og kun fordi dygtige læger lappede ham
   sammen, kaldes det ikke mordforsøg, men blot
   kvalificeret vold der straffes langt mildere.

   Politikerne ser ud til at tage meget let på de tab
   og lidelser den omfattende kriminalitet påfører
   danskerne.

   1. Der var engang et yndigt land

    Kan godt forstå at Martell føler sig
    stødt over retspraksis. Men vi er bare kommet
    dertil at vores folkestyre dels styres udefra af
    udemokratiske kræfter, dels er blevet så marx-
    istisk og radikalt, at folkets værdier og interesser
    ignoreres eller nedbrydes/bekæmpes. Det ses
    tydeligt i retsstatens forfald.

    Selv når politiet får gode spor at gå efter,
    kan man risikere at f.eks. indbrud i huse og
    biler ikke bliver efterforsket. Og hvor meget
    system er der i indsamling af optagelser af
    varevogne der efter et indbrud kører bort
    med tyvekosterne? Det lader til at være
    meget besværligt at finde frem til de optagelser.

    Men det er selvfølgelig næppe politiets skyld.

    Hvis der var en central hvor stelnummeret på
    enhver stjålet cykel mv. kunne hentes, ville tolderne
    få nemmere ved at fange de tyve der kører rundt
    og stjæler tusindvis af cykler, plæneklippere, have-
    traktorer, værktøj osv.

 26. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

  Flertallet af platuglerne i hyklernes højborg
  mener at Danmark bør nedlægges, og at danskerne
  ikke er værd at holde liv i. Den samlede politik er ved
  at skubbe nationen og den danske del af befolkningen
  ind i en altomfattende katastrofe og udslettelse.

  Indvandringen,
  den røde familie-politik,
  nedbrydningen af sundhedsvæsnet,
  EUs fjernstyring,
  “vaccine”-politikken,
  co2-vanviddet,
  den økonomiske politik
  WEF og WHO galskaben
  digitaliseringen
  afskaffelsen af kontanter
  roadpricing
  afskaffelsen af privatlivet
  insektmad og syntetiske bøffer
  LGBTQ+ aktiviteterne
  den voksende kriminalitet,
  den “grønne” omstilling
  og diverse ideologiske planer

  vil frembringe “svenske”
  tilstande og “1984” tilstande, og vil gøre kål på danskernes
  frihed, sikkerhed, folkesundhed, kultur og fremtid indenfor
  kort tid.

  Det er en smule eensidigt at tro at indvandringen er den
  eneste trussel. Fra de 150 eller 179 uduelige udgår langt
  flere trusler. Danskerne er ved at komme til vejs ende.
  Der er hverken nogen bred folkeoplysning eller nogen
  folkelig mentalitet der kan forhindre Danmarks undergang.
  ´
  ´
  ´
  ´

  Hvis man tvivler på at vi har kurs mod at afgrunden,
  kan man jo hvad Hodjas blog, Snaphanen, PragerU, TwitterX,
  Redacted, Youtube, Gravitas, Den korte avis, Document og
  24nyt oplyser om alle mulige former for lyssky transaktioner,
  statsterror, idioti, svindel, korruption, sindssyge projekter,
  løgnekampagner, forbrydelser, organiseret ondskab og
  massemord. Alle disse uafhængige netaviser fortæller om
  en verden der er blevet forrykt og ondskabsfuld. Hvis bare
  en lille del af hvad de lægger frem er rigtigt, er situationen
  kulsort og næsten håbløs.

 27. Niels Poulsen

  Folkeoplysning til de ubefæstede sjæle blandt læserne af kommentarsporet:

  De vers, Arne citerer, er skrevet af Valdemar Rørdam, som under Besættelsen blev udråbt som landsforræder, fordi han støttede Adolf Hitlers angrebskrig på Sovjetunionen og skrev mindeord for lederen af Frikorps Danmark, Christian Frederik von Schalburg.

  Rørdam og Hitler er lavet af samme surdej. Nationalismen ender altid blindt. Se på krigen mellem Rusland og Ukraine og krigen mellem jøderne og palæstinenserne. Kvinder og børn dræbes hver dag for falske forestillinger om Blut und Boden. Har den yderste højrefløj intet lært?

  Where have all the soldiers gone, long time passing?
  Where have all the soldiers gone, long time ago?
  Where have all the soldiers gone?
  Gone to graveyards, everyone.
  Oh, when will they ever learn?
  Oh, when will they ever learn?

  https://www.youtube.com/watch?v=NoAZG_O-5ro

  Nu bliver medlemmerne af Den Danske Forening vrede på mig.

  1. Niels O

   Hvorfor er det, at nationalisterne skal kaldes den ydre højrefløj (af venstrefløjen), når der egentlig er tale om socialdemokrater? Pia K kaldte selv DF for de ægte socialdemokrater

   bt.dk/politik/pia-jeg-er-en-aegte-socialdemokrat

   1. Tennisspilleren

    DF var ikke andet end det værste
    vælgerbedrager-parti 2015-2019.
    I de fire år bestod partiets, Thulesen
    Dahls og Pia Ks politik ikke af andet end tom
    snak, hykleri, plat, fup og hykleri. Magen
    til uduelighed er ikke set hverken før eller
    siden. Tullesen var et skvat, et pjok, et nul,
    et skrog, en folkebedrager, en kagekone, en
    usling. Som kun var med i politik for sin egen
    skyld. Og han lod Lars Q rejse ned til Marok-
    ko og Marrakech, selvom han let kunne
    have forhindret det.

    Tænk på at DF i dag kunne have været Danmarks
    største parti. Man kunne være gået fra 37 mandater
    til 40-45. Men Tullesen og Pia tabte alt på gulvet. I
    de fire år udrettede de intet.

 28. Espen Kehler

  Man kan ikke lave omelet uden at knuse æg

  Folkedrab er altid ubehageligt at være vidne til…og naturligvis endnu mere ubehageligt, hvis det overgår en selv. Det ved jøderne om nogen, da de har været forhadt og forfulgt op gennem hele historien.

  Man kan derfor med rette sige, at når de nu ser sig nødsaget til at slagte 2.2 millioner mennesker i Gaza, så er det jo ikke mere modbydeligt end det, de selv har været udsat for. At de så samtidig benytter lejligheden til at rydde op og udvide bosættelserne på Vestbredden er, hvad man kunne kalde rettidig omhu.

  At det af nogle kaldes krigsforbrydelser og imod Folkeretten er helt skudt ved siden af. Israel har lov at forsvare sig også når det ønsker at udvide sine territorialgrænser. Ellers ville alting jo gå i stå og der ville ikke være nogen til at bane vejen til det Storisrael, som Gud har skænket jøderne.

  Vi her i Danmark kunne lære noget af det og begynde at tage det land tilbage som rettelig er vort, herunder Norge, Sverige, Finland, Island, England, dele af Tyskland og Frankrig og hvad der måtte være derimellem.

  1. Wiens redning skete 1683

   Espen Kehler forsøger sig med
   et Stalin citat, tilsat en pærevælling af ironi, fornuft,
   satire og en tidsrejse på over 1000 år. Men det hele
   virker lidt mislykket og selvmodsigende. Hvad mener
   Espen Kehler egentlig med sit skriv?

 29. Sandhed er bedre end løgn

  VALG-SENSATION I HOLLAND

  Geert Wilders parti der er modstander af indvandring
  og EU diktater har vundet valget, og er nu det største
  parti i Holland.

  Covid-19 er nu afsløret som det største SVINDELNUMMER
  i medicinens og vaccinernes historie.

  Begge videoer/artikler er hos Snaphanen.

 30. Hvor er vi på vej hen?

  TI ÅRS FÆNGSEL FOR EN VITTIGHED
  OM HILLARY CLINTON

  Se hvordan “demokraterne” i USA har travlt med
  at efterligne Sovjetunionen og Nordkorea.

  Samme tendenser ses i Europa.

  Tucker Carlson hos Hodja.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *