ISRAEL KÆMPER FOR SIT LIV. OG FOR VARIG FRED I MELLEMØSTEN

Israel er ikke i krig med Hamas. Israel er i krig med Iran, som dog ikke er til stede på slagmarken. Det har man folk til. I hvert fald i første omgang. Ser man på et militært kort over Mellemøsten, viser det sig, at Israel er omringet af iransk trænede og finansierede terrorgrupper og militser i Libanon, Syrien, Irak, Gaza og Yemen, der alle venter på grønt lys fra Teheran. Hamas fik mobiliseringsordre den 7. oktober. De øvrige indsatsgrupper er klar til kamp. Iran er på tærsklen til at have atomvåben. Ikke til afskrækkelse som de øvrige atommagter, men til brug mod Israel, hvis den jødiske stat ikke kan besejres med konventionelle styrker. Da ayatollah Khomeini indførte det islamiske diktatur i Iran i 1979 aflagde han ed på at forpligte Iran til gennemførelsen af tre hellige jihad-kampagner: udslettelsen af staten Israel, nedkæmpelse af sunni-islam og etableringen af shia-islam som den dominerende ideologi på kloden. Khomeini nåede ingen af sine mål, inden han døde i 1989, men det betyder ikke noget for Allahs stormtropper. For i Islam står tiden som bekendt stille. Koranen foreskriver, at Allah ikke ser på resultatet, men på viljen. For mullaherne i Teheran er det derfor godt nok, at man hele tiden, skridt for skridt nærmer sig det første mål: at etablere en islamisk stat på Israels territorium. Fra Jordanfloden til Middelhavet. ”From the river to the sea, Palestine will be free.”

Israel kæmper for sin eksistens, ikke bare mod Irans konsoliderede militære styrker, men også presset af de øvrige led i ondskabens akse, Rusland, Kina og Nordkorea, som alle gerne ser den jødiske stat som en askehob. Vores to statsejede tv-stationer DR og TV2 lader sig dog ikke forvirre af disse realiteter, men beretter dagligt, at Israels militære invasion i Gaza synes at være en hævnaktion rettet mod Al-Shifa hospitalet. De perverse grusomheder den 7. oktober, hvor mere end 1200 israelere blev torteret og myrdet, taler vi ikke mere om. Nu protesterer vi mod Israels ’folkemord’ på civile palæstinensere fortrinsvis kvinder, børn og gamle. Hele det islamiske miljø i Danmark slutter op om denne fortælling ligesom den kulturradikale venstrefløj og kunstnergrupperinger.

 900 nordiske forskere har i en fælles erklæring fordømt Israels invasion af Gaza uden at nævne Hamas’ massemord med et eneste ord. Fra nær og fjern bliver Israel bombarderet med krav om våbenhvile for at give plads til humanitær hjælp til civilbefolkningen i Gaza. En våbenhvile lige nu ville være en militær og politisk katastrofe for de israelske væbnede styrker. I Gaza er civilbefolkningen Hamas og Hamas er civilbefolkningen. De islamiske terrorister er ikke i uniform, men smelter ind i det civile miljø før og efter deres aktioner. Det er velkendt og ofte dokumenteret, at Hamas anbringer deres raketbatterier og militære støttepunkter tæt på skoler og hospitaler for at afskrække israelske modangreb. Og kommer de alligevel, har man jo heldigvis en række kvæstede mødre og deres døde børn at paradere foran den forargede verdenspresse. Hvis Israel holder ’humanitær’ pause i jagten på Hamas, vil det være en sejr for Iran, der omgående vil reorganisere sine Hamas-styrker og sikre nye forsyninger til sine islamiske kamptropper. Hamas’ raketter ville fortsat og uhindret flyve ind over Israel og sprede død og ødelæggelse i de jødiske bysamfund. Den krævede ’humanitære’ bistand i form af brændstof, fødevarer og medicinsk udstyr vil som altid blive opsuget af Hamas, som hermed kan revitalisere sin kampkraft.

Israel har ingen anden vej end at føre kampagnen til ende, indtil Hams er udslettet uanset de brølende protester fra kyniske islamiske medløbere i de internationale samfund. Nøglen til fred i Mellemøsten ligger i elimineringen af korandiktaturet i Iran. Den terrorbølge, der har ramt både de islamiske og de demokratiske samfund i de seneste årtier, er et direkte produkt af ayatollah Khomeinis mobilisering af den islamiske jihad-kampagne, som har forbitret og forgiftet den islamiske ideologi både i shia-islam og i sunni-islam. I første omgang er det derfor af afgørende betydning, at Israel gennem fjernelsen af Hamas tilføjer Iran et militært og ideologisk nederlag. Den iranske befolkning er et ældgammelt persisk kulturfolk, der vånder sig under det påtvungne korandiktatur. Det syder og gærer overalt i landet. Præsterne holder sig kun ved magten, fordi det iranske militær støtter dem til gengæld for at have kontrollen med Irans økonomi. Der bliver ikke solgt en eneste tønde olie uden at generalerne og obersterne får del i profitten. Irans militære ledere ved dog, at præstestyret lever på lånt tid og vil med glæde skaffe sig af med mullaherne, hvis de kunne bevare deres privilegier helt eller delvis i en sekulær stat, som er det, befolkningen ønsker og kræver.

Krig i bymiljøer med kamp fra hus til hus vil altid være en beskidt affære med betydelige civile ofre. Men det er Hamas, der selv har kridtet banen op. De tør ikke trække i uniform og møde Israel på slagmarken, men gemmer sig bagved civilbefolkningen, som derved sagesløst inddrages i krigshandlingerne. En sejr over Hamas vil være et stort søm i de iranske mullahers ligkiste. De arabiske nationer er af politiske grunde nødt til at fordømme Israels invasion af Gaza, selv om de hellere end gerne ser Hamas slettet fra landkortet. Inden Iran sendte Hamas på mordertogt ind i Israel, var de sunni-muslimske samfund tæt på at etablere fred og samarbejde med Israel. Når Hamas er væk og Iran stækket, vil vi atter se denne proces genoptaget og afsluttet. De arabiske oliestater må forberede sig på et liv med faldende olie- og gasindtægter og har stærkt brug for den avancerede israelske teknologi til denne omstilling.

Israels aktion i Gaza er således ikke en hævnakt mod Al-Shifa hospitalet, men en frihedskamp, der angår os alle. Det er en kamp, der i den sidste ende skal føre til en afvikling af de iranske mullahers rædselsregimente og derefter til den fred og det samarbejde i Mellemøsten, som både Israel og de arabiske stater inderst inde ønsker.

Den 17. november 2023

73 Thoughts to “ISRAEL KÆMPER FOR SIT LIV. OG FOR VARIG FRED I MELLEMØSTEN”

  1. ino

    Hvad skal vi med DR og TV2 i disse dage? Asger Aamund leverer bedre information. Helt gratis.
    (Og det er ikke en joke, men alvor).
    Fem-seks mia. kr. til ingen verdens nytte, til DR og TV2!

    1. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

      Ja, de gamle partier og medier har
      skabt en løgneverden som alle danskere lever i, undtagen
      dem som er kvikke nok til at følge med hos Aamund, Hodjas
      blog, Snaphanen, TwitterX, Gravitas, 24nyt, Den korte avis,
      Youtube osv. De gamle medier er håbløse, men allerværst
      er dog statsradioen, Pølletiken og Misinformation som klart
      spekulerer i fortielser, løgne, fordummelse og bortforklaringer.

    2. Karsten Lund

      @ ino
      17/11/2023 at 16:15

      “Hvad skal vi med DR og TV2 i disse dage? Asger Aamund leverer bedre information. Helt gratis.”

      Ja, dét gør han nemlig og tusind tak for dine altid læseværdige artikler, Asger Aamund

      1. E. Frederiksen

        Til Asger Aamund

        Har du sendt dette til regeringen og
        DR og TV2 eller skal vi læsere????

        1. Tennis-spilleren

          Ja, alle vi læsere bør sende breve til
          regeringen osv.
          Det vil være klogt og fremsynet at bringe
          oplysninger fra Aamunds, Snaphanens og
          Hodjas artikler videre via Facebook, tlf.,
          sms, Instagram, TwitterX og flyveblade mv.
          All danskere er i alvorlig fare, men kun 2-3%
          forstår det. Det er vigtigt at mange flere
          får kendskab til hvad der foregår bag de
          politiske kulisser.

          1. E. Frederiksen

            Tennis-spilleren
            Enig, jeg gør det af og
            til, og jeg håber, de læser det, selv om der ikke kommer svar.

    3. Finn Jensen

      Ino
      Enig.

      1. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

        Asger Aamund og Arne Kappelgaard er begge
        dygtige til at stille tingene klart op. Og det de fortæller,
        burde danskerne lytte til. For sandheden er at politikernes
        og mediernes politik er kommet så langt ud i ekstremisme,
        nihilisme, feminisme og idioti, at vi nu er som får og kvæg
        på vej til klipning og slagtning. Deres politik vil gøre alle
        “almindelige” danskere fattige, utrygge og ufrie og til 3. og
        4. klasses borgere, og i længden vil den slå os ihjel. Frem-
        tiden kan blive frygtelig, terroristisk og eet langt blodbad.

        Politikerne forærer vores land, byer, boliger, penge, kvinder,
        skoler, arbejdspladser, hospitaler og mere til væk til fremmede
        folkeslag fra Afrika og Mellemøsten, og de smadrer vores familie-
        værdier og kultur/infrastruktur med radikale og marxistiske love
        og regler. Og med bureaukrati, ideologi, digitalisering, flere
        skatter og afgifter, klima-humbug og endnu mere importeret
        konflikt og kriminalitet er de ved at gøre livet surt for befolk-
        ningen. Og nu er de også i gang med en WEF og WHO politik
        som kan blive dødsstødet til folkehjemmet og fædrelandet.

        Vores demokrati er et skin-demokrati og en illusion langt hen
        ad vejen. For flertallet på Christiansborg, ca. 150 af de 179,
        er dikkende lammehaler i forhold til EU, WHO og FN.

        Det er blevet svært at sige noget pænt om partierne og medierne.

        De har længe styret os direkte mod den fuldstændige katastrofe
        som vil efterlade det danske folk som tabere uden land og liv.
        Uden en folkelig opvågning er der intet håb og ingen fremtid.
        Et folk der sover og sover, som ikke tænker selv, som finder sig
        i alt, som tror at velfærd, fred og demokrati er en selvfølge… er
        et folk som dømmer sig selv til at forsvinde og gå under i
        skændsel og vanære.

        Det er ikke teori. Mange landes erfaringer viser at hvis
        den politiske “elite” gribes af ideologi og verdensfjerne
        “religiøse” forestillinger, er der ikke langt til elendighed,
        gangstervælde, statsterror, kaos, vanvid og massedød.

        1. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

          En professor i virologi og mikrobiologi
          advarer nu på det skarpeste mod Pfizer
          og mod nyere influenza-vacciner. Og
          mange, mange andre eksperter, læger
          og pårørende advarer. Se videoen hos
          Snaphanen.

        2. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

          En professor i virologi og mikrobiologi
          advarer nu på det skarpeste mod Pfizer
          og mod nyere influenza-vacciner. Og
          mange, mange andre eksperter, læger,
          stikmodtagere og pårørende advarer.
          Se videoen hos Snaphanen. Hodja har
          også bragt hårrejsende afsløringer i
          løbet af de senere uger.

          1. Sandhed er bedre end løgn

            VALG-SENSATION I HOLLAND

            Geert Wilders parti der er modstander af indvandring
            og EU diktater har vundet valget, og er nu det største
            parti i Holland.

            Covid-19 er nu afsløret som det største SVINDELNUMMER
            i medicinens og vaccinernes historie.

            Begge videoer/artikler ses hos Snaphanen. (og Hodja?)

  2. Ole Madsen

    Jeg er fuldstændig enig med Asger Aamund. Efter 9/11 (Pearl Harbour) var der ingen snak om, at USA’s gengældelse skulle være proportional, og at civile ofre i krigen skulle undgås. Målet var simpelhen at vinde krigen, dvs. besejre Japan.

    1. Sandhed er bedre end løgn

      ARTIKLER I SNAPHANEN, PRAGERU OG HODJA :

      VI MARCHERER AD VEJEN MOD HELVEDE

      VARM KRIG, PLUS AT NY KOLD KRIG ER BEGYNDT

      BEVISER FOR TUSINDVIS AF MYSTISKE, PLUDSELIGE,
      UVENTEDE DØDSFALD BLANDT BØRN OG UNGE MV.

      DER SVINDLES MED KLIMA, CO2 OG VEJRMELDINGER

      EL-BILER GAVNER HVERKEN KLIMA ELLER MILJØ

      RADIKAL OG FEMINISTISK POLITIK RUINERER OG
      ØDELÆGGER EUROPAS LANDE INDEFRA

      1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

        MED KURS MOD UNDERGANG

        Christiansborgs flertal er fjendtligt
        indstillet overfor danskerne. Og de er i gang med
        et syvdobbelt angreb på os, på alt hvad vi ejer af liv,
        formue, kultur og fremtidsmuligheder m.m. Siden
        1970 og 1983 har de udhulet og undergravet
        vores demokrati, rettigheder, økonomi, fred,
        frihed og sikkerhed.

        I 1970 startede den røde og feministiske familiepolitik
        som kun er blevet værre og værre med tiden. Den går
        ud på at opløse og splitte familierne, lægge mændene
        for had, gøre børnene til statens ejendom, gøre dem
        retsløse og faderløse. Idag er der et stikker-system
        hvor lærere, sagsbehandlere og hjemmesygeplejersker
        trues med fængsel hvis de ikke sladrer om forældre der
        kan mistænkeliggøres eller kritiseres for et eller andet.
        Medierne reklamerer konstant for løsagtighed og
        skilsmisser, og Danmark har nu verdensrekord i
        skilsmisser sammen med Sverige. Og skilsmisse
        bureaukratiet er et rædsels-regime overfor både
        børnene og mændene. Og børneværnet fungerer
        elendigt, hvad der fremgår af en lang, lang række
        skandaler i børnehjem, bosteder og tvangs-
        fjernelses-sager.

        Familie-politikken er domineret af kvindesagskvinder
        og rabiate feminister, og den er rød og pilrådden.

        Fortsættes…

        1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

          Det næste angreb på danskernes
          liv og fremtid, er den hjernedøde og korrupte
          radikale indvandringspolitik. Den satte man
          turbo på i 1983, og den har været en økonomisk
          og humanitær katastrofe for vi danskere.

          Men det behøver vi vist ikke forklare nærmere.

          1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

            Familiepolitikken og INDVANDRINGEN
            udgør ET DOBBELT ANGREB på danskerne.

            DET TREDJE ANGREB er udhulingen af
            vores demokrati, der nu mest er et gummi-
            stempel på alt hvad EU fremsender af
            ordrer, direktiver, forordninger, regler,
            cirkulærer og planer.

            Da der bliver mindre og mindre plads
            at skrive på, holdes nu en kort pause.

          2. PS

            PS: Ville kun have skrevet een kommentar,
            men pga. teknisk problem nødt til at
            dele op i flere afsnit.

      2. E. Frederiksen

        Sandhed er bedre end løgn

        HELT ENIG

  3. Jc Holland

    Det ville helt sikkert ikke have set kønt ud hvis verdens befolkninger i 1944-45 havde set live-billeder hver aften i tv fra tyske byer totalt udbombede af allierede bombefly. Med masser af civile tab.
    Kampen mellem fundamentalisme og demokrati gav dengang sig selv.

    Men fra 1968 hvor socialisterne lange march op gennem systemerne totalt havde overtaget mediedækningen i Vesten, fik f.eks. kommunisterne i Vietnam en hjælpende hånd.
    Socialister og kommunister world wide hader frihed, hader folkestyre.

    Alle mennesker på Jorden, incl. arabere fortjener frihed, retten til at gå i skole, retten til at spille musik. Retten til at vælge sine ledere.

    Journalisterne burde selvfølgelig være på folkets og frihedens side.

    1. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

      Enig med Jc Holland. Hvis pladderhumanisterne
      dengang havde domineret som nu, ville de Allierede
      have tabt krigen, og hele verden kunne være sunket
      ned i det tyske og japanske barbari. Bl.a. ville
      tyskerne så være kommet først med atombomben.

      Har dog en lille indvending. I den politiske verden går
      det ikke efter hvem der fortjener hvad. Det går efter hvad
      man kan tilkæmpe sig eller forhandle sig til. Araberne
      undertrykker oftest sig selv ved at vælge de forkerte ledere,
      og det er de arabiske massers eget ansvar. Selvom røde
      og radikale politikere påstår at det er Danmarks ansvar
      at få den arabiske verden og de 53 lande i Afrika til at
      fungere fornuftigt. Det er IKKE Danmarks ansvar, men
      det radikale nonsens har været anerkendt som klogskab
      og ædel næstekærlighed af de fleste politikere siden 1983.
      Og “næstekærligheden” er nu ved at ruinere samfundet,
      er ved at tage livet af tusinder af danskere, og kan ende
      i udslettelsen af over fire millioner danskeres fremtid.

      1. E. Frederiksen

        DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

        Også her fuldstændig enig.

  4. Rasmus Vimmer

    Civile har haft 5 uger til at fortrække sig fra det nordlige Gaza. De har således alt andet lige selv valgt at forblive, hvor kuglerne flyver om ørerne på en. Kina og Rusland har ikke den store interesse for Israel, men er interesseret i gode relationer med oliestaterne. At de ligefrem skulle ønske Israel udraderet ser jeg ikke belæg for ?
    “Skomagere” og andet godtfolk er trukket i soldateruniform i Ukraine og dør som fluer. Slutresultatet bliver mindre end, hvad man kunne have forhandlet sig frem til en uge inde i krigen. Tragisk og vestlig ageren har været skamløs og stupid. Vestligt militær eller isenkram får konsekvent smæk, når der ikke kan etableres luftherredømme. Tiden vil vise, hvad Rusland leverer til fjendernes fjender. Et hangarskib er en flydende ligkiste over en modstander med nogenlunde tekniske kapabilitet !
    Gazaaberne har selv stemt for Hamas. Er EU stupid nok til, at invitere aberne ind finder jeg værende det mest bekymrende spørgsmål. I mellemtiden sætter jeg pris på at Israel agerer med den nødvendige brutalitet. Rusland og Kina har nul problemer med muslimer. Spanskrøret tages i brug ved mindste lille kvæk !

    1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      FREMTIDSUDSIGTERNE ER KULSORTE

      Flertallet af platuglerne i hyklernes højborg
      mener at Danmark bør nedlægges, og at danskerne
      ikke er værd at holde liv i. Den samlede politik er ved
      at skubbe nationen og den danske del af befolkningen
      ind i en altomfattende katastrofe og udslettelse.

      Indvandringen,
      den røde familie-politik,
      nedbrydningen af sundhedsvæsnet,
      EUs fjernstyring,
      “vaccine”-politikken,
      co2-vanviddet,
      den økonomiske politik
      WEF og WHO galskaben
      digitaliseringen
      afskaffelsen af kontanter
      roadpricing
      afskaffelsen af privatlivet
      insektmad og syntetiske bøffer
      LGBTQ+ aktiviteterne
      den voksende kriminalitet,
      den “grønne” omstilling
      og diverse ideologiske planer

      vil frembringe “svenske”
      tilstande og “1984” tilstande, og vil gøre kål på danskernes
      frihed, sikkerhed, folkesundhed, kultur og fremtid indenfor
      kort tid.

      Det er en smule eensidigt at tro at indvandringen er den
      eneste trussel. Fra de 150 eller 179 uduelige udgår langt
      flere trusler. Danskerne er ved at komme til vejs ende.
      Der er hverken nogen bred folkeoplysning eller nogen
      folkelig mentalitet der kan forhindre Danmarks undergang.
      ´
      ´
      ´
      ´
      Hvis man tvivler på at vi har kurs mod at afgrunden,
      kan man jo se hvad Hodjas blog, Snaphanen, PragerU, “X”,
      Redacted, Youtube, Gravitas, Den korte avis, Document og
      24nyt oplyser om alle mulige former for lyssky transaktioner,
      statsterror, idioti, svindel, korruption, sindssyge projekter,
      løgnekampagner, forbrydelser, organiseret ondskab og
      massemord. Alle disse uafhængige netaviser fortæller om
      en verden der er blevet forrykt og ondskabsfuld. Hvis bare
      en lille del af hvad de lægger frem er rigtigt, er situationen
      kulsort og næsten håbløs.

  5. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

    DET FJERDE ANGREB ER MOD SUNDHEDSVÆSNET.
    DER BEGYNDER AT LIGNE ET FELTLAZARET.

    Partierne taler sødt og smukt om alt det gode de vil
    gøre for folkesundheden, for patienterne, for de kræftramte,
    for de psykisk syge, for de nedslidte og de kvæstede osv.

    Men deres handlinger viser at det er tom snak. De sidste 15
    år er sundhedsvæsnet blevet bombarderet med nedskæringer,
    lukninger, spareøvelser og forringelser. Antallet af patienter
    og pårørende som er blevet påført unødvendige lidelser og
    dødsfald er vokset og vokset. Og de sidste tre år er der sket
    et kollaps af betydelige dele af S-V. Tusindvis af sygeplejersker
    og læger er flygtet væk fra urimelige vilkår og groteske tilstan-
    de, men politikerne ignorerer i vidt omfang den enorme
    sundheds-skandale.

    DER ER NU TALE OM EN HUMANITÆR KATASTROFE.
    VENTETIDERNE ER SÅ LANGE, AT FOLK MISTER ARME OG
    BEN, ELLER DE MÅ LÆGGE SIG TIL AT DØ.

    OVENI KOMMER den STØRSTE MEDICINSKE SKANDALE
    NOGENSINDE, som Snaphanen og Hodja beretter om.
    Her er antallet af dødsfald eksploderet. Selv blandt
    børn, unge, sportsfolk samt midaldrende og ældre i
    hidtil fin form. Læs selv om overdødeligheden.

    1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

      Borgens politik er ALT-ØDELÆGGENDE..

      Forsvaret ligger i ruiner.

      Postvæsnet nu ringere end i 1650.

      Man har nedlagt 600 skoler.

      Man har lukket stribevis af hospitaler, skadestuer
      og lægeklinikker, ofte kun af sparehensyn. F.eks.
      har man lige nedlagt psykiatrien i Esbjerg. Og man
      er ved at lukke for uddannelsen af læger i Silkeborg.
      Og der er også besparelser/forringelser overfor byens
      patienter.

      Man har angrebet hele infra-strukturen med nedlæggelsen
      af hundredvis af biblioteker, motorkontorer, busruter, DSB
      stationer, rådhuse, posthuse, væresteder, turist-kontorer,
      retssale, politi-stationer, retshjælps-ordninger, kommunale
      ordninger og meget mere.

      Af civilbeskyttelsen i tilfælde af krig er intet tilbage.

      Der er kaos på hospitalerne og i ældreplejen.

      Fængselsvæsnet er på randen af sammenbrud.

      Retsvæsnet har årelange ventetider, og selv grov
      vold, mordforsøg, tortur, indbrud og omfattende
      tyverier og hærværk tages ikke altid alvorligt.

      Voldsramtes lidelser tages slet ikke alvorligt af
      domstolene. Erstatningerne til ofrene og straffene til
      forbryderne er ofte så små, at vi er ovre i
      afdelingen for spøg og skæmt eller juridisk galskab.

      Grove forbrydere udvises, men får alligevel lov til at
      blive, og de sikres bolig, forsørgelse og lommepenge mv.

      Skattetrykket er verdens højeste og er stigende.
      Men danskerne får mindre og mindre velfærd for
      pengene.

      Listen over politikernes svigt og folkefjendske
      planer fortsættes i morgen.

  6. Jones

    Forhe…. Bent A. Asgers artikel er dårligt kommet ud! Hvad er nytten af at poste det samme igen og igen? Vi er sikkert mange der er enige i dine skriv, men jeg synes bare det burde være nok med et “par” kommentarer pr artikel…. tak fra en flittig læser 😊

    1. De grønne og de woke er blodrøde

      Lidt sjovt at “Jones” som vi
      ellers sjældent eller aldrig hører
      fra, melder sig med kritik af for mange indlæg.
      Dengang en rød blogger skrev op til 52 kommentarer i
      en stribe, eller når NP, HP og PS udbredte sig, eller når
      Michael Andersen skrev noget 15-25 gange i træk, så var
      der intet mukkeri fra “Jones”. Men når en konservativ
      og dansksindet blogger så forsøger at give et nogenlunde
      komplet billede af hvor utrolig dårligt landet regeres, og
      hvor utrolig dårligt samfundet fungerer på mange områder,
      så rykker Jones ud.

      Han kan have mange motiver til sin kritik. Måske kan han
      ikke lide kritik af regeringen. Eller måske forstår Jones ikke
      hvor tæt han selv og samfundet er på afgrunden.

      1. Jonas Hansen

        Stop nu. Sagde jeg ikke jeg er enig i det meste? Undrer mig bare over at det hele skal gentages igen og igen. Var det ikke samme problem med uriasposten? Hvis du koger det ned, er 80 % Bent A. Flot at du sammenligner mig med hp og np bare fordi du er uenig 🤪

  7. Flaben Fræk

    Med et kronometers præcision, melder – Ham af farvehandlerens – sig under Hamas’ (Læs: de Iranske mullahers flag) – Her (indrømmet) lidt cherry picking fra dagbladenes overskrifter:

    JP: Nu advarer (eks-udenrigsminister, fhv. S-formand) og årelang følger af Israel-Palæstina-konflikten, mod konsekvenserne af at sætte hårdt mod hårdt – Hårdt mod hårdt?! – Okay, forestiller han sig, at Israelerne serverer morgenkaffe på sengen for Hamas Terroristerne?

    Information: “Palæstinenserne risikerer at betale den største pris. Derfor er der brug for et internationalt pres på Israel for en fredelig løsning” – Internationalt pres på Israel?! – Hvorfor ikke internationalt pres på Hamas, Iran, m.fl. ?!

    Der er mere – Fortsæt selv – Jeg orker ikke yderligere, at citere fra det aldrende pattebarns hysteriske galskab – Honk!

  8. E. Frederiksen

    Hvorfor ikke internationalt pres på Hamas, Iran, m.fl. ?!

    Lige netop mine tanker, hvorfor sker det ikke??????

  9. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

    Til listen ovenfor om politiske svigt
    og udskejelser kan tilføjes en del mere:

    Hvorfor giver de gamle partier DR over FEM MILLIARDER
    KR. til døgnet rundt at fylde danskerne med halve og
    kvarte sandheder, med LGBTQ+, Metoo og Enhedsliste-
    propaganda, klima-vås og sludder og vrøvl om “berigelse”
    og uledsagede børn på 18-40 år. Og timer går hver dag
    med hetz mod mænd eller med pjat, fnis og fjollet snak.

    Hvorfor i alverden søger S, V, M, K, SF og R osv. ikke at
    genrejse sundhedsvæsnet? I har 7 og 15 års planer,
    men intet her og nu. Er I kun ude på at trække tiden
    ud?

    Og hvad er det med jeres WhO og WEF politik? Og
    hvad med overdødeligheden i Danmark og de tusindvis
    af unødvendige og ekstra dødsfald blandt børn og unge
    samt lidt ældre? Er disse dødsfald en del af folkeudskift-
    ningen? Snaphanen og Hodja, Redacted og TwitterX
    har fremlagt store mængder og beviser for at der er
    noget helt galt med Pfizers “vacciner”.

    Der er også mange ting der peger på at co2 IKKE er et
    problem. PragerU og Hodja påviser at co2 er en harmløs
    og for planterne absolut nødvendig luftart.

    Hvorfor skal alt digitaliseres, og hvorfor vil I afskaffe alle
    kontanter? Hvorfor jages og chikaneres bilisterne med
    bøder og høje afgifter? Nu kan folk få store bøder for at
    køre ind i en by med en diesel-bil fra 2011. Hvorfor skal
    EU have lov til at angribe 800.000 boligejeres økonomi?
    Hvorfor angribes landbruget med co2-afgifter når co2
    er komplet uskadelig og ikke påvirker klimaet, iflg. 1600
    uafhængige videnskabsmænd. Hvorfor bruges op mod
    halvdelen af statsbudgettet på sære projekter der ikke
    har noget med velfærd eller sundhed at gøre? Og hvorfor
    45 nye afgifter siden 2020? Er skattetrykket ikke rigeligt
    højt i forvejen?

    Og så er der ejendomsvurderingerne, som er skæve og
    ofte helt forrykte. Hvorfor bliver I ved med at nedlægge
    gennemprøvede lokale systemer til fordel for centrali-
    stiske digitale IT-projekter der koster milliarder og atter
    milliarder, men som ikke virker?

    Man kunne blive ved.

  10. Karl Martell

    Det er med stor interesse jeg læste Mai Mercado og Søren Papes kronik i Berlingske. De var forfærdede over Hitz Ut- Tahir’s march gennem Nørrebro. Der blev råbt Jihad og Allah hu Akbar. Kronikørerne påpegede at Grundlover blev misbrugt til at opfordre til hellig krig mod Israel, samtidig med at muslimerne ikke tolererer kritik af deres religion. Det blev påpeget, at der er elementer, der aldrig vil blive integreret. De mente at der var nogen som burde rejse hjem!
    Den samme sang, som Støjberg, opfordring til at rejse hjem! Ja ja, men det kommer ikke til at ske frivilligt! Dertil er livet med den gavmilde altomfavnende danske velfærdsstat alt for behageligt!
    Ingen løsning på hvordan vi får banditterne ud, og så kommer kronikken umiddelbart efter at de to kronikører, og Danmarksdemokraterne i øvrigt, har stemt for, at en række hovedsageligt muslimske indvandere, kan blive danske statsborgere. De forstår tilsyneladende ikke at man først må standse ulykke inden man kan løse problemerne!
    EU, domstolen ved Rhinen og Konventionerne forhindre os i at gøre hvad gøres må, men den erkendelse er de ikke kommet til! Vores blødsødenhed bliver vores død, og vi får ikke standset vores vej mod svenske tilstande, og det er vores politikeres vigtigste opgave!
    Jeg bilder mig ind, at flere og flere danskere så småt begynder at fatte, hvor farlig situationen er, men om det så udmønter sig i at krydset flyttes på valgdagen, må vi vente og se.

    1. Hvor er vi på vej hen?

      FARVEL TIL MIDDELSTANDEN, BOLIGEJERNE,
      FRIHEDEN, RETSSTATEN OG ALT MED VELFÆRD
      OG BORGERRETTIGHEDER. GODDAG TIL TILSTANDE
      SOM I SVERIGE, KINA, CONGO OG LIBANON.

      De gamle partier er ikke meget
      bevendt. Og Inger Støjberg, Pape, van Opslagh
      og Pernille Vermund har det hele i munden.
      “Alternativet” består af fantaster. Selv Dansk
      Folkeparti er blevet et co2-hysterisk parti.
      Messerschmidt er blevet en slap levebrøds-
      politiker der ikke tør modsige klima-tosserne.

      S, SF, V, M, R og EL går meget op i hvordan de
      klarer sig rent parti-mæssigt, men de lader til at
      være uden interesse for om landet og danskerne
      klarer sig. Næsten alle deres udspil og lovforslag
      skader og forulemper den brede befolkning,
      familierne, hele middelklassen, boligejerne,
      bilisterne, dem i arbejde og dem som er syge
      eller ramt af kriminalitet eller anden modgang.

      Deres WHO og WEF politik kan føre til at næsten
      alle i middelstanden får deres livsvilkår alvorligt
      forringet. Der lægges op til at der i fremtiden
      kun vil være en lille snæver Nomenklatura, mens
      alle andre vil være underklasse som i Nordkorea,
      eller som beskrevet i bogen “1984” der fortæller
      om et diktatur hvor borgerne alle er forpinte stakler.

    2. Henrik Wegmann

      Karl Martell, hvor vil du så flytte dit kryds på stemmesedlen hen for at få afkoblet både EU og alverdens konventioner, som har kortsluttet vores demokrati?

  11. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    SNAPHANENS nyeste artikel om OVERDØDELIGHED
    bør læses af alle som mener at det e bedre at være
    sund og rask end at være syg og utilpas.

    1. Svar til Gaasedal weblog: I kan frit bringe mine artikler helt eller i uddrag, men det er en en betingelse, at I hver gang nævner kilden, som er http://www.asgeraamund.dk

    2. Jonas Hansen

      Du er som altid skarp 👍ingen slinger i valsen

  12. Arne Lago von Kappelgaard

    @ Karl Martell 11:44

    Giver ikke et klap for Mai Mercado og Søren Papes kronik i Berlingske Tidende, det er en gang mundsvejr. Pape burde stilles for retten, for falsk varebetegnelse. For det første er liste C ikke et konservativt parti, for det andet er det ikke et folkets parti, ergo, falsk varebetegnelse. Ridderne af den gyldne ordstrøm, bliver altid forfærdede når de bliver præsenteret for virkeligheden.

    Hvad har blålyset Pape ikke udtalt:
    ”Det store flertal af muslimer i Danmark og religionen islam bliver taget som gidsler af terrororganisationen IS. Jeg føler med det store flertal af muslimer herhjemme, som er velintegrerede, og som loyalt arbejder for Danmark.”
    (Søren Pape Poulsen, (C), konservativ formand på de konservatives landsmøde 27.9.2014 i Tivoli Congress Center/uriasposten 27.9.2014).

    ” I dag (24.09.2017) skal Tyskland genvælge verdens bedste Merkel. Jeg er stolt over at tilhøre samme konservative familie som Angela Merkel. Med hende ved roret skal det hele nok gå. Viel Glück”!
    (Søren Pape Poulsen, (C) partiformand på Facebook og Jyllandsposten ”Indblik” 01.10.2017).

    Husk hvad Pernille Weiss har udtalt:
    ”Vi er allerstærkest, når vi tillader, at vi er forskellige. Derfor er jeg heller ikke bange for migration og 10 millioner ekstra borgere fra et andet sted i verden, f. eks. Afrika. Migranter skal ikke ses som en trussel. For det er sket før, og alt andet lige har det kun beriget os. Afrikanere og andre som vil arbejde i EU, skal modtages på en langt mere positiv måde end i dag. Det har givet os udfordringer, men vi er blevet et rigere folk, vi er blevet dygtigere og mere omstillingsparate af at håndtere de udfordringer.”
    (Pernille Weiss, spidskandidat for liste C til EP-valget 26.05.2019 i Berlingske Tidende 26.04.2019 og Uriasposten 2.04.2019).
    I november 2019 stemte hun i EU-parlamentet for, at hvert land skulle hjemtage børn af IS-krigere!

    Efter udtalelsen, ringede jeg til partiets sekretariat, og forespurte om det kunne være rigtigt med Weiss udtalelse. Det blev en meget kort samtale, jeg fik at vide, at jeg var racist, og så blev røret lagt.

    Iøvrigt, danskerne bliver ikke klogere, vi er på vej mod de tilstande der hersker i Sverige, England, Frankrig, Belgien, Tyskland, Holland. Så længe de fleste danskere har deres åndsvage taberprogrammer på skærmen, så stemmer de som de plejer. De ved åbenbart ikke hvad der er til deres eget bedste.

    De letbenede gutmenschen, lader sig ikke så let forstyrre af kendsgerninger. Når man hører gutmenschen´s retorik når de skal karakterisere de ”rå” og ”simple” mennesker, der ikke er enig i deres synspunkter, så bringer det mindelser om middelalderens djævlebesatte mennesker, de blev også skingre, virkelighedsfremmede og farlige. Hvad mon folk tror der vil ske, hvis man bemander broen på den gode damper M/S Danamarca, nu omdannet til omdrivende asylskib for alverdens muslimske tiggere, med kun et i hovedet, at malke de offentlige systemer!

    1. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

      Arne Kappelgaard og Asger Aamund er begge
      dygtige til at stille tingene klart op. Og det de fortæller,
      burde danskerne lytte til. For sandheden er at politikernes
      og mediernes politik er kommet så langt ud i ekstremisme,
      nihilisme, feminisme og idioti, at vi nu er som får og kvæg
      på vej til klipning og slagtning. Deres politik vil gøre alle
      “almindelige” danskere fattige, utrygge og ufrie og til 3. og
      4. klasses borgere, og i længden vil den slå os ihjel. Frem-
      tiden kan blive frygtelig, terroristisk og eet langt blodbad.

      Politikerne forærer vores land, byer, boliger, penge, kvinder,
      skoler, arbejdspladser, hospitaler og mere til væk til fremmede
      folkeslag fra Afrika og Mellemøsten, og de smadrer vores familie-
      værdier og kultur/infrastruktur med radikale og marxistiske love
      og regler. Og med bureaukrati, ideologi, digitalisering, flere
      skatter og afgifter, klima-humbug og endnu mere importeret
      konflikt og kriminalitet er de ved at gøre livet surt for befolk-
      ningen. Og nu er de også i gang med en WEF og WHO politik
      som kan blive dødsstødet til folkehjemmet og fædrelandet.

      Vores demokrati er et skin-demokrati og en illusion langt hen
      ad vejen. For flertallet på Christiansborg, ca. 150 af de 179,
      er dikkende lammehaler i forhold til EU, WHO og FN.

      Det e blevet svært at sige noget pænt om partierne og medierne.
      De har længe styret os direkte mod den fuldstændige katastrofe
      som vil efterlade det danske folk som tabere uden land og liv.
      Uden en folkelig opvågning er der intet håb og ingen fremtid.
      Et folk der sover og sover, som ikke tænker selv, som finder sig
      i alt, som tror at velfærd, fred og demokrati er en selvfølge… er
      et folk som dømmer sig selv til at forsvinde og gå under i
      skændsel og vanære.

      Det er ikke teori. Mange landes erfaringer viser at hvis den
      politiske “elite” gribes af ideologi og verdensfjerne “religiøse” forestillinger, er der ikke langt til elendighed, gangstervælde,
      statsterror, kaos, vanvid og massedød.

      1. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

        ANGREB PÅ MENNESKEHEDEN
        SKARP ADVARSEL

        En professor i virologi og mikrobiologi
        advarer nu på det skarpeste mod Pfizer
        og mod nyere influenza-vacciner. Og
        mange, mange andre eksperter, læger,
        stikmodtagere og pårørende advarer.
        Se videoen hos Snaphanen. Hodja har
        også bragt hårrejsende afsløringer i
        løbet af de senere uger.

    2. Niels O

      Konservativ er absolut ikke det samme som nationalistisk. Men det ved jeg godt, at der er mange af jer sidstnævnte, der mener, at det bør være. Sådan a la KU 1935.

      1. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

        Der er forskel på konservativ og “konservativ”.
        Liste C er i dag nærmest et slattent radikalt parti.

        Det er lidt det samme med V og de øvrige partier.

        Der er også forskel på national og nationalistisk.
        At være national er at være dansksindet og at
        mene at Danmark er danskernes land, som det
        er forræderi at lægge ind under fremmed herredømme.

        EU politikken, den røde feminisme og masse-
        indvandringen er i fuld gang med at fratage
        danskerne ALT. Men den typiske politiker og
        journalist finder det helt i orden at afskaffe
        demokratiet og afrikanisere og islamisere
        Danmark. Selvom folkeudskiftning = folkemord.

        1. Træt

          Niels Nul tror at danskerne vil se mindre skævt til ham, hvis besættelsen bliver fuldt synlig

  13. Blot en bemærkning

    Kan se at efter 3 dage svinder læserskaren ind. Vil
    derfor gentage mit forslag om at Mikael Jalving evt. inviteres
    ind til at være gæst med en artikel en gang i mellem. Eller
    måske en anden gæsteskribent med fornuftige holdninger.

  14. Alle de gamle partier er utroværdige

    I sin grådige jagt på bilisternes penge
    har staten og kommunerne nu slået til
    med et virvar af nye regler omkring partikelfiltre.

    Du kan have en bil hvor der er et FABRIKSMONTERET filter,
    men hvor filtret ikke er blevet registreret i det digitale
    bil-register. Det må formodes at det ikke er bilistens fejl.
    Alligevel kan du få stribevis af bøder, hvis du kører rundt
    I København eller Åhus mv. Og måske opdager du det først
    senere, når 5-10-15-25-35 bøder á 1500 kr. begynder at
    blive opkrævet. Bøder for ikke at have et filter, selvom
    der er et sådant på bilen. Det er jo tudetosset. De nye
    regler kan også bevirke at varevogne og personbiler fra
    2011 eller tidligere bliver ubrugelige for ejeren. De røde
    kommuner der har fundet på de nye filter-zoner mener
    åbenbart at det er ligegyldigt om borgere påføres betydelige
    økonomiske tab. (Se EBs artikel)

  15. PS

    Det er også urimeligt at bøder straks fra
    starten af, er så høje. 1500 kr for nærmest ingenting.
    Mange har ikke hørt om reglerne, eller har ikke vidst
    hvor zonerne befandt sig. Der kunne også have
    været givet en tilvænnings-periode så bøderne nok
    blev udstedt, men ikke opkrævet de første tre eller
    seks måneder. Bilerne var fuldt lovlige, og nu er de
    så gjort halvt ulovlige med tilbagevirkende kraft.

    Det kan få en til at tænke på at metoo feministerne
    synes at omvendt bevisbyrde er en fin ting. Eller de
    mener at mænd skal have negativ særbehandling.

  16. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    Statsradioen DR er ved at gå helt agurk
    i klima-hysteri og støtte til barbarerne
    og Hamass. Næsten samtlige radioaviser
    bruger tid på skræk-propaganda og snak
    om at den “grønne” omstilling haster, haster
    og haster. Og det eneste der sker sydpå, er
    at hospitaler og børnehaver bombes.

    Iflg. DR er Co2 og landbruget
    nu verdens største og farligste trussel
    mod menneskeheden og især danskerne.
    Bortset fra sexisme og vittigheder om de mange
    krænkelsesparate feminister. For vittigheder kan
    virke sårende og kan fremkalde stress, traumer,
    tristhed, depression, kramper, selvmordstanker,
    ADHD, mindreværdskomplekser, PTSD og følelser
    som får woke kvinder til at hulke, jamre og snøfte,
    og vitser kan gøre sarte folk usikre på om de har
    det rette køn eller om de skulle overveje at vælge
    sig et nyt køn blandt de 585 politisk korrekte køn
    som nu tilbydes til alle der er kønsforvirrede og
    tror på sociale konstruktioner.

    Humor er tidens allerstørste trussel, men bliver
    snart strengt forbudt, sammen med plakater
    med fotos af smukke kvinder. Når de sættes
    op på værksteder og byggepladser, kan de
    nemlig gøre grimme kvinder misundelige og
    sure.

    Derefter vil co2 atter blive
    det tætteste vi kommer på dommedag. Atom- og
    brintbomber, pestbakterier, turbokræft, forfalskede
    “vacciner” og hellig krig er småproblemer som vores
    politikere klarer for os med rettidig omhu.

    1. Find Fup

      Der er helt sikkert større statistisk korrelation mellem antallet af muslimer i vesten og varmere vejr end der med korrelationen mellem co2 og varmere vejr.

  17. Her går det godt, fru kammerherreinde

    Test

  18. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

    Politikerne praler med korte mellemrum
    af Danmarks bomstærke økonomi. Vi lever i
    et fantastisk rigt land, hvor “råderummet” er på
    masser af milliarder.

    Men om lidt spares saftevand, boller, burgere,
    salatblade,rugbrødsskiver, mælk og kaffe væk på
    hospitalerne. Der har i 50-80 år været råd til for-
    plejning af patienter af alle slags, når de var syge
    nok til at have brug for at komme på hospitalet.
    Men nu er der ikke længere råd til den slags.

    Der er meget andet der spares væk. Hvordan
    stemmer det med politikernes snak om “bomstærk” økonomi?

    Så er to dygtige kirurger blevet ansat på et privathospital,
    efter at de sagde op i protest mod forholdene på det største
    hospital i Århus. De står klar til at hjælpe de mange kræft-
    ramte patienter som har brug for hurtig behandling. Men
    sundhedsstyrelsen vil først se på sagen engang om to-tre
    måneder. Så de kræftsyge mellem 17 og 57 år mv. må
    væbne sig med tålmodighed. S-S har ikke travlt.

    1. Snot Dum

      https://jv.dk/sydjylland/antal-af-udenlandske-arbejdere-i-det-syd-og-soenderjyske-er-eksploderet-saa-mange-er-kommet-til-din-kommune

      Arbejdsløse muslimer kunne nok klare lidt markarbejde, hvis der var reel vilje. Vandpibe på divaneseren og lad østeuropæere arbejde. Dansken flest labber sådanne historier i sig som en dejlig solstrålehistorie.

  19. Demografi og demokrati

    DR og Tv2 støtter indirekte Hamas i sin nyhedsformidling
    Hamas invaderede Israel ved et morderisk angreb på civile den 7. november, hvor de myrdede 1400 og i flere tilfælde optog de det på video. Desuden tvang de mere end 240 israelere som gidsler med tilbage til Gaza.
    Det er de videor, vi ikke må se i statsradiofoniens nyhedsdækning på DR og Tv2. De viser i stedet ucensureret og ukritisk hver dag det som Hamas regeringen har givet dem af optagelser af Israels militære svar i Gaza. Optagleser de får af Hamas regeringens informations ministerium. (Se også note *)
    Men hvordan startede krigen? “Israelske embedsmænd inviterede canadiske medier til en torsdagsvisning af nogle af de frygtelige optagelser indsamlet fra angrebet på det sydlige Israel den 7. oktober, samlet i en 43-minutters video, der viser drabene eller resterne af 138 af de mere end 1.400 dræbte israelere den dag (ifølge den seneste opdatering). Den israelske regering har arrangeret visninger af materialet indenlands for medlemmer af det israelske Knesset, og for udenlandske embedsmænd og diplomater, samt udenlandske journalister. En embedsmand sagde, at det samme materiale er blevet set af nogle unavngivne medlemmer af den canadiske regering.
    Visningerne er en del af en offentlig diplomatisk indsats for at demonstrere, hvorfor israelske embedsmænd siger, at de er fast besluttet på aldrig igen at tillade et sådant angreb at finde sted.
    Dødstallet, ligesom det præcise antal gidsler, der er bortført til Gaza, bliver løbende opdateret efterhånden som Israel finder ud af mere om skæbnen for dets forsvundne borgere. Israelske embedsmænd siger, at de allerede har bekræftet, at mere end 300 israelske soldater og 1.100 civile døde over en periode på omkring 8 timer den 7. oktober. Videoens formidling sker ifølge aftale med ofrenes familier. Videoen er en samling af Hamas mobiltelefon, GoPro og dashcam-videor samt israelske mobiltelefon, dashcam, efterretnings tjenestens videoer og fra faste overvågningskameraer herunder fra trafikovervågnings kameraer.
    En væsentlig del af det videoindhold, CBC News så ved visningen – måske en tredjedel – har allerede cirkuleret på sociale medier. Resten, sagde embedsmænd, er ikke blevet offentliggjort, fordi ofrenes familiemedlemmer ikke havde accepteret det, eller på grund af jødiske traditioner om respekt for de døde.
    Et totalt forbud mod video- og lydoptagelser ved fremvisningen var en del af aftalen indgået mellem Israels forsvarsstyrker og ofrenes familier om, hvordan og hvor materialet ville blive brugt.
    (Klip fra Canadian Broadcasting Corporation (CBC) nyheder fra den 3. november 2023. Google oversat)

    *Henning Duus i Den Korte Avis den 20. november 2023->
    “Denne artikel er et korrektiv til DRTVs explainerudsendelse HVAD ER ULOVLIGT I EN KRIG fra 3. november 2023.
    En explainer er iflg, min Merriam-Webster ordbogsapp bl.a. en artikel, der forklarer noget komplekst eller noget ikke forstået af mange. Explaineren er imidlertid stærkt misvisende ud fra en folkeretsfaglig synsvinkel, selv om den giver sig ud for det modsatte.
    Den er misvisende på 2 afgørende måder:
    (1) Den omtaler krigens love som gældende for alle, stater som ikke-stater, men det er faktuelt forkert. Man viser klip med udtalelser, der skaber indtrykket af, at Israels formål med krigen, er at ramme uskyldige børn og civile. Det er også faktuelt forkert. Formålet med krigen er at hindre, at Hamas kan gennemføre et sådan angreb som det 7. oktober igen og i den forbindelse vil den israelske regering bogstaveligt at slå Hamas’ ledelse ihjel.
    (2) Ved at fokusere på børns og civiles lidelse skaber man det indtryk, at Israel begår krigsforbrydelse ved bevidst at gå efter børn og civile, men det siger de forskellige topfolk, der udtaler sig heller ikke, hvis man hører nøje efter, selv om man kunne få det indtryk. De pågældende topfolk fra FN og det underorganisationer og lignende organer er tydeligvis propagandister, men ikke mere end at de alle nævner at visse af Israels handlinger ”kommer i nærheden af krigsforbrydelser” eller ”kan vise sig at være krigsforbrydelser”. Forklaringen på denne i øvrigt rigtige tilbageholdenhed kommer helt til sidst i udsendelsen, nemlig at der skal indsamles beviser for, om der er begået krigsforbrydelser, og det er rigtig, det skal der, men de beviser skal ikke kun indsamles blandt murbrokkerne i Gaza, men allermest fra den israelske forsvars efterretninger om de ramte mål FØR krigen og før angrebet. Indtil da er det rene påstande. Folkeretten forbyder nemlig ikke krig, som man kunne tro ud fra udsendelsen, kun angrebskrig som Hamas’ angreb på Israel 7. oktober, men tillader forsvarskrig, som den Israel fører, men under krig har civiles tilstedeværelse ingen vetoret mod angreb, sådan som man kunne tro. Det er begge krigens parters pligt at gennemføre deres militære operationer i så sikker afstand fra så mange civile som den militære nødvendighed: at besejre fjenden tillader.”

  20. Demografi og demokrati

    Korrektur: Hamas invaderede Israel ved et morderisk angreb på civile den 7. oktober

    1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

      Statsradioen styres af woke feminister,
      gak-gak humanister og røde politik-kvinder.
      Som tror på alt hvad Hamass fortæller, og
      som betvivler alt hvad Israel siger. DR-dullerne
      har stor sympati for terror og barbari, ser det
      ud til. Eller hvorfor mistænkeliggøres IDF
      hele tiden?

      Året rundt er DR mikrofonholder
      for de radikale, enhedslisten, LGBTQ+, klima-
      ekstremisterne og de krænkelsesparate metoo kvinder.

  21. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    NYE ALARMERENDE OPLYSNINGER
    OM MASSEDØD I EUROPA OG USA/ CANADA

    STOR OVERDØDELIGHED I FLERE LANDE.
    TITUSINDER OG ATTER TITUSINDER AF DØDSFALD

    GIFTIGE VIRKNINGER RAMMER NU BABYER, TEENAGERE,
    SPORTSFOLK OG MANGE, MANGE ANDRE IFLG. HODJAS
    BLOG, SNAPHANEN, TWITTER X OG YOUTUBE ETC.

  22. Demografi og demokrati

    Hamas kan ikke vinde i krig over Israel. Det ved de.

    Hvorfor startede Hamas så en krig ved at invaderede Israel ved terror angrebet og mordene på civile israelere den 7. oktober?

    Det som alle, der følger nogenlunde opmærksomt med, nok vidste, hørte jeg den altid skarptseende Peter Viggo Jakobsen* sige, som en kommentar til den 5-dages våbenhvile, der nu er på trapperne.
    Israel har tabt, forstod man på PVJ. Hvorfor? Fordi det ikke en krig med militære midler, der foregår. Det er en mediekrig og den krig har Hamas nu vundet.

    Medierne – herunder DR og Tv2 – har massivt hetzet mod Israels krigsførelse. Hvis Israel fortsætter den forsvarskrig mod Hamas -som de ifølge krigens love har ret til efter Hamas’ krigsforbrydelse med angrebet den 7. oktober – vil de tabe mediekrigen endnu større.
    Hamas krigsforbrydelser den 7. oktober var nøje udtænkt til at ende med, at de ville vinde mediekrigen, når Israel besvarede angrebt . Hamas kan ikke vinde i krig over Israel. Det ved de.

    *Peter Viggo Jakobsen er en dansk lektor i Institut for Strategi ved Forsvarsakademiet og professor ved Center for War Studies ved Syddansk Universitet

  23. Karl Martell

    Jeg er rystet over at se danskere gå med i “fredsdemonstrationen” forleden, den med de 65.000, som nok bare var 10.000, hvilket var rigeligt. De marcherede ikke for fred, de marcherede for at give Hamas en fordel i krigen! Arrangørerne hylede op om, at der var manglende pressedækning, men hvad forventer de, de marcherer næsten hver dag.
    Sandheden er kommet for en dag, vi kan nu se, at den sværm af muslimske, mellemøstlige indvandere, ubegavede politikere har importeret til Danmark og udstyret med dansk indfødsret, slet ikke tager vores holdninger og kultur til sig. Deres samhørighed er ikke med os, den er med Mellemøsten og Islam i den værste udgave. De ser slet ikke at Hamas er stort set det samme som Islamisk Stat og Al Queda. Hamas myrdede løs, gik bevist og målrettet efter civile, de dræbte børn, endda babyer, halshuggede og brændte familier levende. Israel slår også børn ihjel, og de børn er ligeså døde som de israelske, men forskellen er at de advarer inden de angriber, så folk har en chance for at flygte. Det er en kæmpe forskel! Hamas kidnapper både børn og voksne, ja selv babyer. I sig selv en krigsforbrydelse, de gemmer sig bag civile, under hospitaler og bag gidsler alt sammen krigsforbrydelser.
    Når man ser på demonstrationen og på de flag der viftes med, kan man ikke være meget i tvivl om, at demonstrationen ikke er for fred, men til støtte for palæstinenserne og Hamas. Det var jo ikke fordi det vrimlede med Israelske flag, og når der råbes fra floden til havet, kan der ikke være meget tvivl om at demonstrationen gælder udryddelse af jøderne! Det har vi prøvet før, det var demonstranternes allierede – Nazisterne!

  24. Arne Lago von Kappelgaard

    Koranen er en opfordring til undertrykkelse, vold, en anledning til krig i symbiose med en stokkonservativ patriakalsk tankegang. Koranen er krigs manualen over dem alle, der får Mein Kampf til at ligne en børnebog for udviklingshæmmede børn. Islam er den syge mands religion, en militant aggressiv kadre og destruktiv nihilistisk dødskult, en lovreligion for undertrykte tabere, samt en bitter og hadefuld tro.
    Og sådanne mennesker har vores tanketomme og troløse politikere i stor stil givet dansk statsborgerskab. Vi har en tikkende bombe og en 5-kolonne ventende, der er rede, når de mener tiden er inde.

    Al den snak om islam som fredselskende, imødekommende, bærer af tolerance og kulturskabende, er ren ønsketænkning. Her skal bare nævnes ting som offentlige halshugninger, piskning, hængning, stening, afhugning af diverse lemmer, og forfølgelse af anderledes tænkende.

    Når der hæver sig kritiske røster over den førte politik, så får vi at vide, at vi er bundet af den og den konvention (Flygtningekonventionen, Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, Statsløsekonventionen) , traktat, forfatning, og at vi skal tænke på vores ”internationale omdømme”, eller hvad de nu disker op med, noget de færreste vel var klar over ud over nogle få embedsmænd på Slotsholmen.
    Vores såkaldte ”internationale forpligtelser” er jo ikke begreber, der har nogen form for objektiv målrettethed, men som i høj grad er underlagt personlige præferencer. Man har med andre ord, uden at spørge befolkningen, indskrænket og tvangsbundet sin egen frihed i og med, at man efter anden verdenskrig har tilsluttet sig dit og dat, og det har ikke ligefrem været til gavn for Danmark, der konstant skal stå med åbne arme og ”byde velkommen” til endnu en familie, der ikke agter at klare sig selv.

    Godhedsindustriens medløbere – de altid brugbare naivister – prøver med alle midler at give begreberne en ny betydning. Tolerance skal nu betyde vilje til at acceptere det snæversyn og dets konstante, hadefulde og puritanske indstilling til Vesteuropa, der præger den fundamentalistiske religion, som i de seneste årtier er vandret i en lind strøm til Danmark og har skabt sekteriske miljøer og parallelsamfund uden solidaritet med det omgivne danske samfund.
    Der, hvor muslimerne rykker ind, der rykker den etniske dansker ud. Hvorfor egentlig nu det kunne man spørge. Det er så såre simpelt. Den dansker, der passer sit arbejde, betaler sin skat, ja svarer enhver sit, vil ikke finde sig i muslimernes bøllemanerer. I deres kølvand følger utryghed, kriminalitet, hærværk, alt omkringliggende skal bare ødelægges og vandaliseres til ukendelighed , og vi danskere bliver lagt for had, samtidig med at vi skal betale.

    I de sidste 50 år, har vi mistet mere af Danmark end nogensinde før. Vi mistede Skåne, Halland og Blekinge i 1658 og Norge i 1814, en stor del af Sønderjylland i 1864, Island i 1944. Men det er småting mod, hvad vi har tabt i vor egen tid, og især perioden 1973-2023 som må kaldes tåbelighedernes march.
    Vi har nemlig mistet viljen til Danmark, en vilje til at forsvare det, man har kært, mistet lysten til Danmark, og til at erkende, at vi er danskere.. Vi har glemt at være et folk, vi har ikke mere viljen til livet, og til at være danske. Det er i viljen, der gør at folket har sin eksistens. Det er nemlig viljen til livet, der kendetegner et folk og bærer det gennem alle vanskeligheder, for sandt er de gamle ord, som lyder: ”Vi ved: et fjeld kan sprænges, og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det selv.”

    1. Niels O

      “Vi har glemt at være et folk, vi har ikke mere viljen til livet, og til at være danske”

      Kan jeg få en reminder på den alt gældende definition af at være dansk?

      1. Træt

        Man kan trække hesten (Niels Nul) til truget, men man kan ikke tvinge den til at drikke.

        De fleste herinde HAR vel forstået at du kun er dansk på papiret, og helst så Danmark nedlagt officielt og 100% underlagt ikke-valgte teknokrater fra EU

  25. Karl Martell

    Jeg må simpelthen have luft! En 29 årig udvist kriminel har næsten 900 gange undladt at melde sig på udrejsecentret Kærshovedgaard. Han er 2 gange blevet anholdt og har bare fået at vide at han selv skulle sørge for at komme til udrejsecentret! Sig mig er vi dumme eller hvad?
    Det viser sig så at manden ernærer sig ved narkohandel og kriminalitet. Han skulle have sagt i retten, at han troede at man ville blive anholdt hvis man ikke overholdt sin meldepligt (Helt ærligt det troede jeg også). Sig mig er lovene splitterravende vanvittige, eller er det meningen, at vi borgere må tåle at blive udsat for kriminalitet og narkosalg til vores unge, uden at det får konsekvenser?
    Jeg er alvorligt, meget alvorligt, stødt på min retsbevidsthed! Kort sagt jeg er rasende!

    1. Her går det godt, fru kammerherreinde

      Lever vi stadig i en retsstat? I nogle retninger
      minder samfundet om det vilde Vesten.

      Hvad gør politiet f.eks. for at opklare indbrud? Nærmest
      ingenting i de fleste tilfælde. Så lidt at den samme tyv
      eller de samme indbrudstyve kan tømme et helt hus for
      alt af værdi, ved at bryde ind flere dage i træk. Ved at
      efterforske grundigere, kunne mange indbrud ellers
      opklares, fordi opklaringen af eet indbrud kan føre til
      opklaringen af mange andre indbrud. En serie forbryder
      eller en bande kan jo slippe godt fra 100 indbrud hvis
      ingen af dem efterforskes. Den svage efterforskning er
      jo næsten en legalisering af indbrud. Iflg. forsikrings-
      selskaberne har politiet sjældent tid eller lyst til at gå
      i dybden med indbrud.

      Der er også en rets-reform på trapperne. Den vil gøre
      det endnu dyrere og endnu mere tvivlsomt om man
      vil betegne et mord som et mord, eller om man vil
      nøjes med en retssag om “vold med døden til følge”.
      Staten sparer penge ved at bagatellisere et mord.
      Der er også andre ulemper. F.eks. at endnu flere
      ikke vil have råd til at få deres ret. Og ventetiderne
      på flere år vil fortsætte.

      Kommer en stor varevogn hen til en landegrænse,
      og den er fuld af maskiner, fine møbler, dyrt tøj,
      fladskærme, iphones, antikviteter og 25 cykler, kører
      den som regel lige igennem.

      Eller måske spørges tyvene om
      hvor de har tingene fra. Ja, dem har de da købt af
      private eller et aktionsfirma. Og så får de lov til
      at køre videre, fordi man ikke på stedet kan bevise
      at det er tyvekoster.

      Hvis ofret for dybe knivstik kun med nød og næppe
      overlever, og kun fordi dygtige læger lappede ham
      sammen, kaldes det ikke mordforsøg, men blot
      kvalificeret vold der straffes langt mildere.

      Politikerne ser ud til at tage meget let på de tab
      og lidelser den omfattende kriminalitet påfører
      danskerne.

      1. Der var engang et yndigt land

        Kan godt forstå at Martell føler sig
        stødt over retspraksis. Men vi er bare kommet
        dertil at vores folkestyre dels styres udefra af
        udemokratiske kræfter, dels er blevet så marx-
        istisk og radikalt, at folkets værdier og interesser
        ignoreres eller nedbrydes/bekæmpes. Det ses
        tydeligt i retsstatens forfald.

        Selv når politiet får gode spor at gå efter,
        kan man risikere at f.eks. indbrud i huse og
        biler ikke bliver efterforsket. Og hvor meget
        system er der i indsamling af optagelser af
        varevogne der efter et indbrud kører bort
        med tyvekosterne? Det lader til at være
        meget besværligt at finde frem til de optagelser.

        Men det er selvfølgelig næppe politiets skyld.

        Hvis der var en central hvor stelnummeret på
        enhver stjålet cykel mv. kunne hentes, ville tolderne
        få nemmere ved at fange de tyve der kører rundt
        og stjæler tusindvis af cykler, plæneklippere, have-
        traktorer, værktøj osv.

  26. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    Flertallet af platuglerne i hyklernes højborg
    mener at Danmark bør nedlægges, og at danskerne
    ikke er værd at holde liv i. Den samlede politik er ved
    at skubbe nationen og den danske del af befolkningen
    ind i en altomfattende katastrofe og udslettelse.

    Indvandringen,
    den røde familie-politik,
    nedbrydningen af sundhedsvæsnet,
    EUs fjernstyring,
    “vaccine”-politikken,
    co2-vanviddet,
    den økonomiske politik
    WEF og WHO galskaben
    digitaliseringen
    afskaffelsen af kontanter
    roadpricing
    afskaffelsen af privatlivet
    insektmad og syntetiske bøffer
    LGBTQ+ aktiviteterne
    den voksende kriminalitet,
    den “grønne” omstilling
    og diverse ideologiske planer

    vil frembringe “svenske”
    tilstande og “1984” tilstande, og vil gøre kål på danskernes
    frihed, sikkerhed, folkesundhed, kultur og fremtid indenfor
    kort tid.

    Det er en smule eensidigt at tro at indvandringen er den
    eneste trussel. Fra de 150 eller 179 uduelige udgår langt
    flere trusler. Danskerne er ved at komme til vejs ende.
    Der er hverken nogen bred folkeoplysning eller nogen
    folkelig mentalitet der kan forhindre Danmarks undergang.
    ´
    ´
    ´
    ´

    Hvis man tvivler på at vi har kurs mod at afgrunden,
    kan man jo hvad Hodjas blog, Snaphanen, PragerU, TwitterX,
    Redacted, Youtube, Gravitas, Den korte avis, Document og
    24nyt oplyser om alle mulige former for lyssky transaktioner,
    statsterror, idioti, svindel, korruption, sindssyge projekter,
    løgnekampagner, forbrydelser, organiseret ondskab og
    massemord. Alle disse uafhængige netaviser fortæller om
    en verden der er blevet forrykt og ondskabsfuld. Hvis bare
    en lille del af hvad de lægger frem er rigtigt, er situationen
    kulsort og næsten håbløs.

  27. Niels Poulsen

    Folkeoplysning til de ubefæstede sjæle blandt læserne af kommentarsporet:

    De vers, Arne citerer, er skrevet af Valdemar Rørdam, som under Besættelsen blev udråbt som landsforræder, fordi han støttede Adolf Hitlers angrebskrig på Sovjetunionen og skrev mindeord for lederen af Frikorps Danmark, Christian Frederik von Schalburg.

    Rørdam og Hitler er lavet af samme surdej. Nationalismen ender altid blindt. Se på krigen mellem Rusland og Ukraine og krigen mellem jøderne og palæstinenserne. Kvinder og børn dræbes hver dag for falske forestillinger om Blut und Boden. Har den yderste højrefløj intet lært?

    Where have all the soldiers gone, long time passing?
    Where have all the soldiers gone, long time ago?
    Where have all the soldiers gone?
    Gone to graveyards, everyone.
    Oh, when will they ever learn?
    Oh, when will they ever learn?

    https://www.youtube.com/watch?v=NoAZG_O-5ro

    Nu bliver medlemmerne af Den Danske Forening vrede på mig.

    1. Niels O

      Hvorfor er det, at nationalisterne skal kaldes den ydre højrefløj (af venstrefløjen), når der egentlig er tale om socialdemokrater? Pia K kaldte selv DF for de ægte socialdemokrater

      bt.dk/politik/pia-jeg-er-en-aegte-socialdemokrat

      1. Tennisspilleren

        DF var ikke andet end det værste
        vælgerbedrager-parti 2015-2019.
        I de fire år bestod partiets, Thulesen
        Dahls og Pia Ks politik ikke af andet end tom
        snak, hykleri, plat, fup og hykleri. Magen
        til uduelighed er ikke set hverken før eller
        siden. Tullesen var et skvat, et pjok, et nul,
        et skrog, en folkebedrager, en kagekone, en
        usling. Som kun var med i politik for sin egen
        skyld. Og han lod Lars Q rejse ned til Marok-
        ko og Marrakech, selvom han let kunne
        have forhindret det.

        Tænk på at DF i dag kunne have været Danmarks
        største parti. Man kunne være gået fra 37 mandater
        til 40-45. Men Tullesen og Pia tabte alt på gulvet. I
        de fire år udrettede de intet.

  28. Espen Kehler

    Man kan ikke lave omelet uden at knuse æg

    Folkedrab er altid ubehageligt at være vidne til…og naturligvis endnu mere ubehageligt, hvis det overgår en selv. Det ved jøderne om nogen, da de har været forhadt og forfulgt op gennem hele historien.

    Man kan derfor med rette sige, at når de nu ser sig nødsaget til at slagte 2.2 millioner mennesker i Gaza, så er det jo ikke mere modbydeligt end det, de selv har været udsat for. At de så samtidig benytter lejligheden til at rydde op og udvide bosættelserne på Vestbredden er, hvad man kunne kalde rettidig omhu.

    At det af nogle kaldes krigsforbrydelser og imod Folkeretten er helt skudt ved siden af. Israel har lov at forsvare sig også når det ønsker at udvide sine territorialgrænser. Ellers ville alting jo gå i stå og der ville ikke være nogen til at bane vejen til det Storisrael, som Gud har skænket jøderne.

    Vi her i Danmark kunne lære noget af det og begynde at tage det land tilbage som rettelig er vort, herunder Norge, Sverige, Finland, Island, England, dele af Tyskland og Frankrig og hvad der måtte være derimellem.

    1. Wiens redning skete 1683

      Espen Kehler forsøger sig med
      et Stalin citat, tilsat en pærevælling af ironi, fornuft,
      satire og en tidsrejse på over 1000 år. Men det hele
      virker lidt mislykket og selvmodsigende. Hvad mener
      Espen Kehler egentlig med sit skriv?

  29. Sandhed er bedre end løgn

    VALG-SENSATION I HOLLAND

    Geert Wilders parti der er modstander af indvandring
    og EU diktater har vundet valget, og er nu det største
    parti i Holland.

    Covid-19 er nu afsløret som det største SVINDELNUMMER
    i medicinens og vaccinernes historie.

    Begge videoer/artikler er hos Snaphanen.

  30. Hvor er vi på vej hen?

    TI ÅRS FÆNGSEL FOR EN VITTIGHED
    OM HILLARY CLINTON

    Se hvordan “demokraterne” i USA har travlt med
    at efterligne Sovjetunionen og Nordkorea.

    Samme tendenser ses i Europa.

    Tucker Carlson hos Hodja.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *