USA:DEMOKRATIET, DER BLEV VÆK

Det var den lille ø-stat Singapore, der opfandt det Førte Demokrati ( Guided Democracy), hvor forfatningen nok tillader oppositionspartier og en relativ fri presse, men også sikrer en dominerende stilling for det største parti PAP ( People’s Action Party), som permanent er sikret regeringsmagten. Styreformen begrænser frihed og demokrati, men tillader også en langsigtet politisk og økonomisk planlægning, der ifølge opinionsmålinger fra den internationale HSBC-bank gør Singapore sammen med Schweiz til verdens mest eftertragtede land at bo og arbejde i. Singapore præsterer et BNP pr. indbygger, der er højere end både Danmark og USA og er på mange måder en retsstat, som giver borgerne en retfærdig rettergang ved domstolene. Singapore er således i manges øjne en succes, og Det Førte Demokrati er da også blevet rollemodel for statsførelsen i en række land. Det gælder Kina, Rusland og Tyrkiet, men dog uden at disse nationer har kunnet leve op til Singapores ret gode retsstatspraksis.

Nu er USA også i gang med at indføre Det Førte Demokrati, men uheldigvis i en model, der minder mere om Rusland og Kina end Singapore. Under præsidentvalgkampen i 2007 lovede Barack Obama ’ en fundamental transformation’ af USA, et løfte han holdt gennem sine 8 år som præsident og specielt som præsidenten i kulissen under den nuværende præsident Biden. Vælgerne dengang sluttede op om Obama, fordi de troede,  at med ’ fundamental transformation’ mente han mere frihed, lighed og broderskab. Specielt håbede en stor del af vælgerkorpset på en forbedring af det amerikanske justitssystem, som fungerede rimeligt, men ikke optimalt i verdens største multietniske folkestyre, hvor det i retssystemet stadig havde sine fordele ved at være rig og hvid og ikke sort og fattig.

I stedet lagde præsident Obama grundstenen til myten om USA’s ideologiske opdeling mellem  dominerende hvide og undertrykte brune og sorte mennesker. Når Obama ikke rejste rundt og fedtede for Ayatollaherne i Iran eller talte i svulstige ordguirlander om tolerance og inklusion, brugte han sin tid på at svinge USA’s retsvæsen, medier, universiteter, Hollywood og storfinansen til venstre og væk fra borgerlige værdier. Dette forløb blev fuldbyrdet under præsident Biden således, at USA i dag står uden landegrænser, uden strafferetlig praksis og også uden en virkelig præsident. Den senildemente Biden ledes rundt åndeligt og fysisk af en hird af føringsofficerer, der også forestår den ’fundamentale transformation’, som Obama satte i gang.

Et af de vitale livstegn for et levende demokrati er magtens tredeling, der klart adskiller den lovgivende, den dømmende og den udøvende magt. Dette kan være svært at overholde i praksis, selv for en demokratisk duks som Danmark, hvad vi så med Minksagen og retskampagnen mod Lars Findsen og Claus Hjort Frederiksen.  Men i USA er den helt gal, idet det Demokratiske parti og præsidentmagten nu er fusioneret med medier, politi, domstole og efterretningstjenesterne, der i fællesskab har indledt en landsomfattende klapjagt på politiske dissidenter og politisk ukorrekte personer.  Konsekvenserne af denne magtens sammensmeltning har som varslet af Obama fundamentalt transformeret det amerikanske samfund. Landets sydlige landegrænse er nedlagt, og mellem 7 og 8 millioner illegale migranter er uhindret strømmet ind i landet på Bidens vagt. En amerikansk statsborger kan ikke komme ind i USA uden at fremvise et gyldigt pas. Millioner af illegale migranter lukkes ind uden nogen form for kontrol af identitet, helbred eller kriminel baggrund. Dette betyder frit slag for de mexicanske narkokarteller, der med en uhindret import af fentanyl-tabletter og andre delikatesser ombringer 100 000 amerikanere om året.

Justitsministeriets kontrol med domstolene, FBI og CIA betyder, at tidligere præsident Trump får svært ved at stille op som præsidentkandidat til det kommende valg i 2024. Der er anlagt en række skueprocesser imod ham, som domstolene omhyggeligt har lagt på tidspunkter, hvor skadevirkningen på Trumps kampagne er størst. Tiltalte seriekriminelle dømmes ikke mere, men løslades, da retsvæsenet har vedtaget, at kriminalitet ikke er en egentlig forbrydelse, men en social konstruktion som resultat af undertrykkelse, diskrimination og racisme. Storbyer som Chicago og Los Angeles er nu stort set uden lov og orden. Bander drager hærgende rundt og plyndrer uhindret og ustraffet supermarkeder, sportsforretninger og tøjbutikker. Støttet af myndighederne maser den aggressive regnbuebevægelse sig ind på skoler og i hjemmene med krav om positiv social særbehandling til trods for at transseksuelle i USA som i Danmark udgør omkring 0,05 procent af befolkningen.

Kvindelige elitesportsfolk så som svømmere, cykelryttere og boldspillere tvinges nu til at dele omklædningsrum med biologiske mænd i kvindetøj. Regeringen har indledt total krig mod fossile brændstoffer. Der sættes en stopper for olieboring og gasudvinding. Benzinpriserne under Biden er mere end fordoblet, hvilket er en katastrofe for den amerikanske arbejder, der ofte har langt til jobbet. Hvide og asiater har uanset kvalifikationer kun begrænset adgang til universiteterne, der sænker adgangskravene for at lukke flere afro-amerikanere ind til stadig mere udvandede studiekrav.

Det amerikanske Førte Demokrati bygger således ikke på meritokrati, men på en religiøs bekendelse til det opvakte (woke) samfund, hvor kvalitet og anstændighed er afløst af had til de vantro, der bekender sig til forfatningens løfte om retten til livet, friheden og stræben efter lykken. Der er nok ingen vej tilbage for det amerikanske folkestyre. Aksen mellem Demokraterne, medierne og samfundets institutioner er nu så sammensmedet, at ét- partistaten har lukket sig urokkeligt over befolkningen.

 I 1775 indledte de amerikanske nybyggere en revolution og væbnet opstand mod de britiske koloniherrer. Det folkelige oprør gav amerikanerne friheden og demokratiet. Lad os håbe, at de gør det igen.

27. september 2023

136 Thoughts to “USA:DEMOKRATIET, DER BLEV VÆK”

  1. Skjoldungen

    Glimrende og præcis beskrivelse af den nordamerikanske bananrepublik. Ganger man den med 0,5 passer den lige så godt på Mohammedanmark.

    1. Kommunisme/nazisme/islamisme har ødelagt mange millioner menneskers liv

      Der har altid været en stor galskab
      og ondskab tilstede i verden.

      Et eksempel lige nu er Cambodia. Hvis du som godtroende turist
      rejser til Cambodia, risikerer du at blive indfanget på gaden eller i
      det hotel hvor du opholder dig. Derefter kan du blive indespærret
      i et fængsel omgivet af høje mure og masser af pigtråd. Du vil blive
      sat til hårdt arbejde 14 timer i døgnet alle ugens dage. Hvis du ikke
      vil arbejde, bliver du tæsket eller tortureret til du skifter mening.
      Eller dør. Du troede at du skulle holde en uges ferie i Cambodia,
      men der kan gå flere år før du kan vende hjem. Og det kun hvis
      du via flittigt arbejde har betalt en fiktiv gæld. Det kan også tænkes
      at du bliver solgt videre til et andet fængsel. Systemet opretholdes
      af en mafia som støttes af politikere og politiet.

      Cambodia er landet som blev hærget af de røde khmerer. Nu er
      det en gangsterstat. I ethvert land hvor der ikke er et ægte og
      ærligt oplyst demokrati, er der en nærliggende risiko for at det
      ender med gangstervælde. Både overfor turister og landets
      egen befolkning.

      Der findes også mange gode mennesker. Men ofte er de naive,
      passive og meget modtagelige for propaganda. Derfor vinder
      de onde kræfter tit. Hvis de gør det igen og igen ender 98-99
      procent af menneskeheden som undertrykte og mishandlede
      borgere i totalitære diktaturstater.

      Danskerne har længe befundet sig på et skråplan hvor de
      langsomt men sikkert er gledet nedad mod bunden af alting.
      Der har været tale om en snigende udvikling, som er blevet
      bakket op af massemedierne. Men hvis danskerne havde
      gjort sig mere umage, havde ledt mere efter sandheden,
      havde de forlængst kunnet gennemskue partierne, radio-
      og tv-stationerne og papiraviserne. Nu risikerer de at de
      om kort tid er i samme situation som amerikanerne,
      svenskerne, kineserne, nordkoreanerne, iranerne,
      afghanerne, libaneserne og somalierne.

  2. Jc Holland

    Alle folk i Vesten og især amerikanerne skulle have lyttet til Joseph McCarthy i 50.erne.!

    Socialisternes lange march op gennem systemerne er nu fuldbyrdet … Den korrupte røde mafia har taget fuld kontrol med Staten, fuld kontrol over pøblen. Alle journalister taler med en og samme tunge. Såkaldte borgerlige politikere efteraber alt rødt og kæmper nu for socialisternes mærkesager.

    2023. Der findes kun et rigtigt parti I Kina, USA, Danmark og på Cuba:
    General-Napoleon-Kommunist-SVIN-PARTIET.

    1. Christianborgs politik er ved at være en en almindelig dødsårsag

      Danmark er allerede i en skrækkelig forfatning.
      Politikerne forærer vores land, byer, boliger, kvinder, penge,
      skoler, arbejdspladser, hospitaler, velfærd, rettigheder, fred
      og sikkerhed væk til alle mulige tilrejsende evighedsturister.
      Som fra dag 1 har større rettigheder end danskerne.

      Sundhedsvæsnet er kollapset på flere områder, apotekerne
      er løbet tør for 421 forskellige slags medicin, og 5000 læger
      og sygeplejersker er flygtet fra dårlige vilkår og digitale plager.

      Kommunisternes blodtørst
      er nu så stor, at de kræver endnu flere ubekvemme
      danske børn aflivet. I forvejen har de taget livet af en million
      børn, men det er ikke nok for dem.

      Man er i gang med endnu mere indvandring. Om lidt
      skal vi lide under WEF og WHO politik. Jobcentrene tyranniserer
      arbejdsløse og kronisk syge med regler der fylder 30.000 sider.
      Familie-politikken har udviklet sig til et terror-regime overfor
      familierne. Børnemishandling er en fast rutine i det system.

      Man er lige nu ved at nedlægge endnu flere skoler
      og hospitaler. Boligblokke og rækkehuse nedrives overalt
      i landet, fordi Lars Ulykke vil have de kulturfremmede
      spredt ud til hver en krog i landet.

      Kræftpatienter og andre dør på stribe, for behandling og
      sengepladser er sparet væk. I ældreplejen og psykiatrien er
      der adskellige steder groteske og meget uhyggelige forhold.

      Den sociale velfærd er med store spareøvelser ved at blive
      skåret ned til sokkeholderne. Kommunerne skal tilsammen
      spare flere milliarder. Det forlanger regeringen. Retsvæsnet,
      fængselsvæsnet, forsvaret, busruterne, DSB, landbruget og
      mange virksomheder kører på pumperne eller er skygger af
      sig selv. Kriminaliteten er mangedoblet, og overalt er der
      en voksende risiko for tyveri, indbrud, overfald, brand og
      vanvidskørsel.

      De fleste af ulykkerne og uretfærdighederne forties eller
      bortforklares af MSM. Som også har travlt med hetz mod
      danske mænd. Kvarte sandheder om klimaet, samfundet
      og andre lande fyldes vi med hver dag.

      Alle steder i samfundet skal der spares, men
      samtidig er der penge nok til at bruge snesevis og hundredvis
      af milliarder på gigantiske fugledræbende vindmøller, solcelle-
      parker, el-biler, energi-øer og meget andet som ikke er
      til gavn for befolkningen, iflg. PragerU og Youtube osv.

      Man har smidt velfungerende systemer ud på lossepladsen,
      og i stedet har Chrborg fjollet sig frem med IT-projekter der
      måtte skrottes. Milliarder og atter milliarder af kroner er
      blevet spildt. Og med tvangsdigitalisering har man åbnet
      op for pengeafpresning, svindel og tusinder af identitets-tyverier.

      Oveni skal vi belemres med “1984” politik, LGBTQ+ og
      metoo ideologi, co2 hysteri, woke feminisme og nye
      “pandemi”- og Pfizer kampagner, osv., osv. Snaphanen
      og Hodja beretter om en betydelig overdødelighed !!!

      Det sidste nye er at vi skal presses til at spise
      plantebøffer og insekter. Og til at give afkald på privatliv,
      ytringsfrihed og menneskerettigheder.

      1. Indvandring, marxisme, krig og pladderhumanisme ruinerer Europa og USA

        SENSATIONEL UDVIKLING I HOLLAND

        hvor kommunisten statsminister Rutte er blevet
        tvunget til at gå af, efter sit overfald på landbruget.

        Han blev hånet og afsløret som idiot og forræder
        af oppositionens leder. Tale oversat til dansk.
        Den er at se i dag hos Hodja. Talen er samtidig en
        beskrivelse af hvad der sker i Danmark og Sverige.

        UKRAINE-KRIGEN RISIKERER AT BREDE SIG TIL POLEN
        OG VESTEUROPA,

        fordi USA nu leger med tanken om at optrappe krigen
        endnu en gang. Artikel hos Snaphanen.

        1. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

          RABLENDE VANVITTIGE BUREAUKRATER

          I Ekstrabladet fredag den 29-9 giver Uffe Gardel
          et eksempel på hvor skrupskørt et samfund vi lever i.

          En harmløs hvid kvinde fra USA, som har været i
          Danmark i ni år, er blevet udvist selvom hun var i arbejde,
          var selvforsørgende, ikke var kriminel på nogen måde,
          havde job i en børnehave hvor der er mangel på pæda-
          goger. Hun blev i går sat på et fly til USA. Udlændinge-
          nævnet smed hende ud. Hun fik heller ingen hjælp af
          styrelsen for international rekruttering af arbejdskraft.
          (SIRI) Fordi de har en frist på kun syv dage, hvis man vil
          søge om at komme i betragtning til en jobordning.
          Syv dage – hvor udlændinge nævnet ofte er to år om
          at svare på en henvendelse. Styrelsen for patient-
          sikkerhed kan bruge 5-7 år. SIRI kan også smøle i
          lang, lang tid.

          Altså staten må bruge år på at sende 5-10 linjer som svar.
          Men en borger skal fandeme højst bruge 2-3 dage på en
          ansøgning på måske 100-200 linjer. ( I nogle sager får
          folk kun 1 dag. Til at svare på en mail de ikke har set)
          Kvinden vidste intet om 7 dages fristen, for SIRI
          havde glemt at oplyse om den, og ville så slet
          ikke behandle sagen da ansøgningen først ankom
          lidt senere. I den korte frist er heller ikke taget hensyn
          til at det kan tage op til 14 dage for et brev at nå til
          København fra Jylland eller Fyn. Eller en uge på at
          nå fra Sengeløse eller Amager og ind til centrum.

          Disse vanvittige udvisnings-sager dukker op med korte
          mellemrum. En 16-årige dansksindet skolepige fra
          Sydslesvig ville man også udvise, efter at hun havde
          været i Danmark i 12 år, hvor hun havde passet sin
          skolegang og ikke havde generet eller forstyrret nogen.

          Disse hul-i-hovedet sager er så totalt åndssvage, at man
          må spørge: er nogle af sagsbehandlerne hjernedøde?
          Eller er det sager som startes op, for at give indtryk af at
          vi har en stram indvandringspolitik?

          Indvandrere som har deltaget i dusinvis af forbrydelser,
          overfald, grov vold, indbrud, røverier, mordforsøg –
          udvises ikke, men slipper med en advarsel.

          Er Danmark stadig en retsstat??

          1. Wiens redning skete 1683

            18 måneders fængsel
            for at smøre maling i et hjørne af et Jorn-maleri
            som også var noget af et smøreri. Iøvrigt kunne
            den ekstra maling fjernes, så der var ikke tale
            om en varig skade.

            Ikke een dag i fængsel til en indvandret forbryder
            som havde overfaldet en mindreårig fuldstændig
            sagesløs dansk dreng, havde væltet ham om på
            et fortov, havde trampet på
            ham, sparket ham i hovedet så blodet dækkede
            ansigtet og sad i kager i håret, og havde filmet
            ham med sit mobil-kamera for at bruge videoen
            til praleri overfor andre bøller. Ofret fik en
            øjenskade og en alvorlig hjernerystelse.

            Er jurister ved at blive udskiftet med
            pladderhumanister uden mindste retfærdighedssans?

      2. Ole Mejlstrøm

        Hvor er jeg bare enig med dig, min ven!!!

        Utroligt, at folket finder sig i det, men naturligvis er 80-90% af vælgerne lavintelligente nok til ikke at kunne indse problermernes omfang!

        Demokratiet er afgået ved døden og et jævnt fald i den generelle IQ via indvandring og avl med lavere intelligente gør befolkningen stadig mindre intelligent…ganske efter matematikkens love om “laveste fællesnævner”!

        Derfor opdager flertallet ikke udviklingen før slutfasen!

  3. Michael Andersen

    I vesten er det gået synkront efter murens fald og man skulle tro, at det var aftalt, at flest muligt skulle gøres fri af viden, videnskab, principper og sund fornuft. Resultatet er, at der aldrig har været så mange svigtede børn og så mange unge der mangler mening med tilværelsen.

    Samtidig med at deres forældre, er i krise over krav, regler, normer, nye måder at leve på og frihed ad libitum.

    Dem til højre blev afledt af indvandring, aktiekurser, hurtige biler og parcelhuse og imens sneg dem på midten og til venstre, sig gennem institutionerne, hvor de besatte børnene og puttede radikale ideer i hovedet på de unge.

    Naturligvis vil mange sige, for børn og unge skal jo gøre oprør mod generationerne, der har arbejdet for at opbygge vores samfund og som var vant til at enhver passer sit.

    På godt dansk blev borgerlige, konservative og nationalt sindede røvrendt, imens de naivt troede på det bedste i deres medmennesker. Det er på tide at ansvaret for børn og unges fremtid, kommer i hænderne på dem der vil det gode, også selvom det tager tid.

    Hvis dem til højre for midten vil en fremtid, bliver de nødt til at vriste børn og unge fri af de inkompetente.

    1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

      Store dele af hospitals- og sundhedsvæsnet
      er i realiteten brudt sammen. Det store sammenbrud er sket på Mettes
      vagt. Fra 2019 er det gået stærkt med smadringen af danskernes tryghed
      og sikkerhed i tilfælde af sygdom eller kvæstelser. Dog har Lars Ulykke og
      DF et stort medansvar, for der skete også mange forringelser 2015-2019.

      Nu er det så slemt at der meldes om tilstande så kaotiske og nedsparede,
      at det er livstruende. Mange patienter mister liv eller førlighed, fordi de
      ikke får den hjælp de har brug for. Vi har længe hørt om små sår som får
      lov til at brede sig, så det ender med at arme eller ben må amputeres.
      Også akutpatienter der ankommer med ambulance, ofte efter kørsel
      over lange distancer, risikerer at måtte vente i timevis eller endog i
      dagevis, inden der er plads til dem. Et Århus hospital blev for to år siden
      pålagt at spare 1200 millioner kr. på budgettet. Nu udtrykker politikerne
      forbavselse over at det har fået kedelige og tragiske konsekvenser for
      hundredvis af patienter. Ansvaret har Christiansborg tørret af på regio-
      nerne. Politikerne er også forbavsede over at de manglende 5-6000
      sygeplejersker og læger har medvirket til kaotiske og grufulde forhold
      for patienterne. Også apotekerne, ambulancerne, lægevagten og
      skadestuerne m.m. er ramt kaos og nedskæringer. Og netop i disse
      dage smadres der igen løs på infrastrukturen, hospitalerne, skolerne
      og kommunernes service. Vi mangler svar på hvad Mette Fupsen og
      Sofie Løhde vil stille op.

      Siden 2015 har partierne intet effektivt foretaget sig for at flere læger
      og specialister blev uddannet, eller for at forbedre sundhedsvæsnets
      kvalitet. Tværtimod har man på kynisk vis flyttet resourcer, altså vores
      indbetalte skattebeløb, væk fra S-V og over til indvandring, “integration”,
      hysteriske co2- projekter, “grøn” omstilling, WEF- og WHO-politik,
      verdensredning og andre storslåede projekter.

      Vores velfærdsstat, demokrati, økonomi, frihed og alle tilvante
      forestillinger om hvad der er normalt, rigtigt og ordentligt, er ved at
      blive kørt ud på historiens losseplads. Det er i korthed hvad woke
      og marxistisk politik går ud på. Platuglernes, feministernes og
      hyklernes højborg vil næppe ændre politik. Folkeudskiftningen vil
      fortsætte, civilisation vil blive byttet ud med barbari, demokrati med
      diktatur, velstand med fattigdom, frihed med slaveri. Derfor er vi nu
      på vej ned i den rædsels-afgrund hvor andre mislykkede og fejlslagne
      stater befinder sig.

      1. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

        RABLENDE VANVITTIGE BUREAUKRATER

        I Ekstrabladet fredag den 29-9 giver Uffe Gardel
        et eksempel på hvor skrupskørt et samfund vi lever i.

        En harmløs hvid kvinde fra USA, som har været i
        Danmark i ni år, er blevet udvist selvom hun var i arbejde,
        var selvforsørgende, ikke var kriminel på nogen måde,
        havde job i en børnehave hvor der er mangel på pæda-
        goger. Hun blev i går sat på et fly til USA. Udlændinge-
        nævnet smed hende ud. Hun fik heller ingen hjælp af
        styrelsen for international rekruttering af arbejdskraft.
        (SIRI) Fordi de har en frist på kun syv dage, hvis man vil
        søge om at komme i betragtning til en jobordning.
        Syv dage – hvor udlændinge nævnet ofte er to år om
        at svare på en henvendelse. Styrelsen for patient-
        sikkerhed kan bruge 5-7 år. SIRI kan også smøle i
        lang, lang tid.

        Altså staten må bruge år på at sende 5-10 linjer som svar.
        Men en borger skal fandeme højst bruge 2-3 dage på en
        ansøgning på måske 100-200 linjer. ( I nogle sager får
        folk kun 1 dag. Til at svare på en mail de ikke har set)
        Kvinden vidste intet om 7 dages fristen, for SIRI
        havde glemt at oplyse om den, og ville så slet
        ikke behandle sagen da ansøgningen først ankom
        lidt senere. I den korte frist er heller ikke taget hensyn
        til at det kan tage op til 14 dage for et brev at nå til
        København fra Jylland eller Fyn. Eller en uge på at
        nå fra Sengeløse eller Amager og ind til centrum.

        Disse vanvittige udvisnings-sager dukker op med korte
        mellemrum. En 16-årige dansksindet skolepige fra
        Sydslesvig ville man også udvise, efter at hun havde
        været i Danmark i 12 år, hvor hun havde passet sin
        skolegang og ikke havde generet eller forstyrret nogen.

        Disse hul-i-hovedet sager er så totalt åndssvage, at man
        må spørge: er nogle af sagsbehandlerne hjernedøde?
        Eller er det sager som startes op, for at give indtryk af at
        vi har en stram indvandringspolitik?

        Indvandrere som har deltaget i dusinvis af forbrydelser,
        overfald, grov vold, indbrud, røverier, mordforsøg –
        udvises ikke, men slipper med en advarsel.

        Er Danmark stadig en retsstat??

        1. Træt

          Det hedder jo Udlændingestyrelsen fordi der er ansat et hav af muslimske sagsbehandlere, der er kommet gennem deres uddannelse på en badebillet, og bevidst laver de her åbenlyst urimelige udvisninger, med det formål at få reglerne slækket, så ubrugelige negre og/eller muslimer ikke kan udvises.

  4. Peter Krogsten

    Vi har aldrig haft magtens tredeling i Danmark, for så kunne ministre ikke samtidigt være MF’er, og vi skal ikke ret langt væk før man må vælge om man vil være lovgivende eller udøvende magt. At man heller ikke ønsker det, ses ved at det første der sker for en minister der ikke samtidigt er MF, er at de opstilles i en kreds der normalt giver valg.
    Det repræsentative demokrati har spillet fallit, mest fordi borgerne i en uskøn blanding af ugidelighed og ligegyldighed ikke deltager i demokratiet. Kun 3-4% af vælgerne er medlemmer af et parti, og de 3-4 % bestemmer, hvem de øvrige 96-97% har at vælge mellem.
    Ført demokrati? Hvad med oplyst enevælde med mulighed for at afsætte den enevældige? Det kræver naturligvis at man kan finde en oplyst at give enevælden til, og det udelukker stort set samtlige nulevende politikere.

    1. Danske mænd er til grin

      Danske mænd finder sig i alt, og derfor er de til grin.

      Danskerne finder sig i alt, og derfor vil de blive udryddet.

      Folket finder sig i at “folkestyret” fungerer uden folket,
      udenom folket, hen over hovedet på folket, og derfor
      er folkestyret blevet afskaffet, og er blevet til et skin-demokrati,
      et moralsk fallitbo, et forklædt diktatur hvor folket kun er til besvær
      og derfor vil blive udskiftet og etnisk udrenset.

  5. Jc Holland

    Multikulturelle samfund skaber krig, splid og ulykke, det er USA et glimrende eksempel på. Mange vesteuropæiske lande er på samme deroute.
    Østeuropa slipper måske med skrækken, fordi østeuropæerne efter Murens Fald har lært at skide på kommunist-svinenes hjernedøde bedrag og formaninger.

    Demokrati på verdensplan betyder diktatur, bare se på FN hvor flertallet kommer fra slyng- & fejlstater.
    “FN har vedtaget at de hvides hjemlande skal være pivåbne for alverden”

    DER HØRES BOMBEBRAG I DET FJERNE.

    1. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

      Enig med Demografi og demokrati.

      Korrupte politikere plus pladderhumanister er ved at smide
      Europa ned i en bundløs afgrund.

      Tysklands Annalena Baerbock, frau Merkel, Ursula von der Lügen,
      Ylva Johanson, Pernille Weiss, Stine Bosse, Rosa Lund, Ida Auken
      og en del feminiserede mænd er rørende enige om at Europa bør
      begå kollektivt selvmord, en frivillig selvudryddelse, ved at flytte
      Afrika til Europa. Man kunne let stoppe den invasion der foregår
      over Middelhavet med observationer fra fly, satellitter og patrulje-
      både, og standsning af menneskesmuglernes både, men der er
      kun vilje til at smadre europæernes tryghed, økonomi, kultur og
      fremtid. Tyskland har endnu en gang travlt med at svække og
      angribe nabolandene, denne gang under dække af metertykt
      hykleri om at der er tale om humanisme, selvom det i næste omgang
      vil føre til katastrofe, terror og massedød i Europas lande. Og disse
      lande ser ud til at være prisgivet, for mange af deres politikere er
      købt og betalt til at støtte Europas undergang. Se Hodjas blog.

      Millioner er nu ofre for kvaksalveri. Millioner er døde eller forkrøblede.
      Snaphanen har artikler om det. Også Danmark er ramt af overdødelighed.

      Måske er det snart slut med at skrive om det. EU og Chrborg har ønsker
      om at censurere al debat.

  6. Demografi og demokrati

    Enig. “Millioner af illegale migranter lukkes ind uden nogen form for kontrol af identitet”. Demografi er skæbne – også for EU 🙂

    1. Sandhed er bedre end løgn

      “13 måneder til præsidentvalget i USA”.
      En oplysende artikel i dag hos Hodja.

      Når det handler om at UNDGÅ sygdom
      og død, kan det være klogt at følge
      med hos Snaphanen. For et par dage
      siden var der noget om den falske
      pandemi mv. som har ført til tusinder
      af dødsfald blandt børn, unge og 30-50
      årige.

  7. Flaben Fræk

    Man følger fint med herhjemme hvad angår det Førte Demokrati – Tricket/bluffnummeret med at samle en regering henover midten, er tilsyneladende et af de narrestreger man anvender for at kortslutte demokratiet, og dermed på bedste brugtvognsforhandler-maner, sikre sig magten.

    For så vidt genialt udtænkt af Baron von Græsted; han har jo erfaringen fra sin tid i Venstre, hvor det lykkedes ham, længe, at sabotere de demokratiske processer i det gamle parti – Dog sluttede det brat i Brejning, hvor han forlod forestillingen med en slem Olfert svidende mellem ballerne – Må det gå ham på samme måde gældende hans nye politiske stunt – Honk!

    1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

      BØRNENES VÆRSTE FJENDER

      Christiansborg, staten, børneværnet, familieretshuset, de Radikale,
      Enhedslisten og kvindesagskvinderne er de danske børns værste fjender.
      Og Mette Frederiksen er måske også børnenes fjende, selvom hun kalder
      sig børnenes minister.

      Der er nu 12.000 tvangsfjernede børn i Danmark. Og 3000 tvangsfjernelses-
      sager er lige nu ved at blive iværksat. 40% af børnene der er blevet anbragt
      på en institution har forsøgt selvmord, iflg. DR. Og der er mange rapporter
      om at det også står slemt til med mange af de børn der er sat i pleje i nye
      fremmede hjem. Men værst står det altså til i børnehjemmene. Ialt kan det
      være 80-90% af de tvangsanbragte børn der vantrives og er dybt ulykkelige.

      Men Mette Fupsen vil have mange flere tvangsfjernelser. Og et angiver-system
      er oprettet, hvor alle offentligt ansatte trues med straf hvis de ikke angiver et
      passende antal familier som måske kan mistænkes for et eller andet, i retning
      af at deres børnepasning mv. ikke er 100% perfekt.

      Staten har i 100 år i træk været den største børnemishandler i landet. Det vil
      man nu cementere. Og det handler ikke bare om tvangsfjernelser, men om
      meget mere end det. Det handler også om blodige metoder mod ubekvemme
      børn, om bureaukratiske overfald på familier, om tilsvinings- og hetzkampagner
      mod danske mænd, om tusinder af børn der med totalitære og rødfeministiske
      metoder er gjort faderløse og retsløse, om familier der udnyttes, tyranniseres,
      opløses og splittes med fascistisk magtmisbrug og rådden ideologi.

      EB har i dag en artikel der kritiserer Mettes lederstil sønder og sammen. “Det
      rager ikke dig, Mette” er overskriften. Net-avisen citerer flere vidner der mener
      at Mette er alt for skrap og alt for nævenyttig.

      Borgens politik overfor Danmarks børn er mislykket, syg, pervers og
      ondskabsfuld.

      …..

      PS: Helle Thornings og Christine Antorinis skole-reform i 2013 var også
      hensynsløs overfor skolebørnene, og den var en hån mod lærere og
      lærerinder.

  8. Ivan Dybdal

    PS. Specielt for USA: “Millioner stemmer nu ved valgene uden nogen form for kontrol af identitet” 🙂

    1. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

      Vi er på vej ind i et helt andet samfund. Et samfund hvor du skal betale dobbelt
      for statslige ydelser. Først betaler du for det hele over skatten, momsen og
      afgifterne mv. Dernæst skal du til at betale en gang til. Får du brug for et pas,
      et kørekort, et par nummerplader, en parkeringsplads, en bil, et hus eller
      vand, lys og energi, er det ikke nok at du betaler hvad det koster, nej, der er
      vilde afgifter på, som kan mangedoble prisen. Nr.plader er f.eks. 30-50
      gange dyrere end hvad det koster at fremstille dem. Bliver du syg eller
      kvæstet, kan du blive nødt til at betale for behandling på et privathospital,
      for det offentlige sygehus har ikke plads, ikke tid og personalet er væk.
      Bliver du ældre, skal du finansiere din pension en gang til, selvom du
      allerede har betalt den i skat. Får du brug for politi, brandvæsen og
      ambulance, skal du betale et stort beløb for det. Du skal også betale ekstra
      for co2 bekæmpelsen, selvom den er komplet meningsløs. Og du skal betale
      til afrikaniseringen og islamiseringen. Du skal også betale for at blive fyldt
      med løgnepropaganda. Og du skal betale pamperlønninger på op til otte
      eller ti millioner pr. år. Det er den vej Borgens politik fører os. Kort sagt,
      velfærdsstaten vil blive afskaffet. Men skattetrykket bliver opretholdt.

  9. ino

    Spørg en svensker om Montesquieus tredeling af magten, og hen vil kigge spørgende på dig: Hvad mener du?
    Sverige var da også i flere menneskealdre et “ført demokrati” hvor Socialdemokraterne sad tungt på magten.
    Det gør de stort set stadig – til trods for at de ikke længere har den formelle regeringsmagt!

    1. Tennis-spilleren

      I disse dage er muslimerne ved at fordrive armenerne fra
      et område hvor armenerne har boet i 1700 år. Og i Sverige
      er bombe-eksplosioner og mord blevet hverdagskost.

      Men tager Borgens politikere ved lære af det? Næh, det
      gør de nok ikke. Man agter sikkert at fortsætte invasionen
      og masseindvandringen.

      Og man vil også gerne sende læger og sygeplejersker til Afrika
      og Afghanistan for at hjælpe lokale befolkninger. At sende de
      samme læger og sygeplejersker hen for at hjælpe de lokale
      danskere i København, Odense, Århus, Vejle og Silkeborg ønsker
      man ikke. Det er jo meget “finere” at hjælpe udlændinge i fjerne lande.

  10. Søren Ferling

    “…brugte han sin tid på at svinge USA’s retsvæsen, medier, universiteter, Hollywood og storfinansen til venstre og væk fra borgerlige værdier.”

    Ja, det er et trist syn.

    De var nok ikke svære at svinge og gad vide om ikke det var finansen, der svingede/groomede Obama – jvf. WEF o.l.

    1. Michael Andersen

      Velkommen til endnu en fornuftig stemme og tak

  11. Michael Andersen

    Den bedste udgave af demokratiet, er videnssamfundets frie udveksling af ideer.

    De førende koloniherrer er 5 socialmedie giganter, der kontrollerer hvem der får en stemme og hvilke ideer der omsættes. Den bedste udgave af konkurrencesamfundet, omsætter frit ideer.

    Der bedste udgave af retsstaten begrænser monopoler og oligarkier.

    Decentralisering og opsplitning eller diktatur?

  12. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    Mette mener at staten skal være far og mor for børnene.
    Men det dur staten ikke til. Staten har de sidste 50-100 år været den
    største børnemishandler i landet. Se alle de skandaler der har været
    på drengehjem og pigehjem. Se hvor rådden behandlingen af både
    danske og grønlandske børn har været i utallige tilfælde. I de aller-
    fleste tilfælde er forældrene bedst til at passe og opdrage børnene.
    Der er visse tilfælde hvor der er brug for at gribe ind, men det nu-
    værende system er så bureaukratisk, korrupt og dumt fungerende,
    at det burde nedlægges og et nyt bygges op fra grunden.

  13. Vimmerby

    Passer man ikke på er populisme og demokrati en og samme ting. Jeg vil, du betale :), vi vil i betale .). Skattebyrden stiger og stiger indtil den totale stilstand indtræffer og demokratiet afskaffes. Min foretrukne stavemåde på engelsk er democrazy.

  14. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

    Alle Aamunds artikler er knivskarpe og meget oplysende.
    Skattelettelsernes skarpe klo, artiklen der gik forud for denne, siger rigtig
    meget om det system vi lever under. Og det samme gælder alle de foregående
    artikler. De burde samles i en bog som burde sælges til en så lav pris som muligt,
    så alle havde råd til at købe den.

  15. DANMARK ER NU EN BLANDING AF SCANDINAVIAN STAR OG DET "SYNKEFRI" TITANIC

    Test

  16. DANMARK ER NU EN BLANDING AF SCANDINAVIAN STAR OG DET "SYNKEFRI" TITANIC

    Hvorfor lykkes det aldrig at få denne overskrift på???
    Håber at denne sidste bliver godkendt, på forhånd tak.

  17. DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk

    VANVID, ØREGAS OG LAPPELØSNINGER ER ALT HVAD VI FÅR

    Christiansborgs politik begynder at ligne noget med koldbrand eller kræft.
    Håndteringen af indvandringen, af klimaet og co2, af covid og corona,
    af familiepolitikken, af sundhedsvæsnet, af ejendomsvurderingerne,
    af det voksende bureaukrati, af forsvaret, af skattevæsnet, af ældreplejen,
    af mink-branchen, af iværksætterne, af folkepensionen, af rets-systemet,
    af fængselsvæsnet, af den generelle økonomi, af mediernes opførsel,
    af kriminaliteten, af danskernes indfødsret og borgerrettigheder, af den
    sociale velfærd osv., er så vilkårlig, kaotisk, ubegavet, ødelæggende og
    ekstremistisk, at det er ved at udvikle sig til en stor humanitær katastrofe.

    Har politikerne og journalisterne tænkt sig at tage ved lære af de mange
    uhyggelige begivenheder i USA, Canada, Sverige og Armenske områder?
    Det har de nok ikke. Det er det rene vanvid at man ikke vil lade sig advare.

    1. Massemedierne fordrejer, forvrænger, skjuler og fortier alt muligt

      I dag fredag den 29. sept. har der været en stor debat
      på P1 om sundhedsvæsnet. Hvor politikere som Anders Kühnau fra S,
      Hvelplund fra EL og en politisk dame Rosa Erichsen fra Moderaterne
      mfl. snakkede udenom i eet væk. Sandheden er at partierne i de sidste
      15-20 år har forsømt sundhedsvæsnet på de groveste. Man har sparet
      og skåret ned hvert år mange år i træk.

      Det der er kommet frem nu, kunne have været afsløret for 5, 10 eller
      15 år siden hvis der ikke havde været så meget censur i medierne.
      Samtlige papiraviser, UriasPosten og DR mv. ville ikke tillade kritik af
      det almindelige hospitalsvæsen, psykiatrien og familiepolitikken. Mange
      vigtige oplysninger skjultes med fortielser og censur. Vi var en gruppe
      som forsøgte at fortælle om de grusomme tilstande, men det var som
      at møde en tyk mur af iskold ligegyldighed og stupiditet. Der var ingen
      sammenhold, empati eller solidaritet overfor de stakkels patienter og
      ulykkelige skæbner, som fik deres liv ødelagt af syge, ækle og perverse
      tilstande og “systemer”.

      Nu er sandheden måske langt om længe ved at pible frem. Det var på tide.
      Men for sent for tusindvis af børn og voksne.

    2. Piotr

      DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk. 29/09/2023 at 07:52

      “VANVID, ØREGAS OG LAPPELØSNINGER ER ALT HVAD VI FÅR”

      Du glemte EU! (Europas Untergang!).
      Ellers er det 100% korrekt. MEN, hvordan kan det være anderledes?
      Vi lader os styre/tyrannisere af lav-IQ, inkompetente, magtsyge individer! HVORFOR?

      De 3 tumber der pt gør hvad et kan, for at vort fædreland erklæres bankerot, har jo ingen kompetencer til andet, i bund&grund er de kun 3 bedragere, der har sat vores Grund Lov ud af kraft, og sørget for at korrumperer embedsvældet(hvad der passer DJØF fint!).

      Men, hvordan kan det være anderledes, når vores største allierede(US) viser vejen mod et totalitært, kommunistisk styre. Den styreform der passer MetteFUSK bedst!

      På furiens turne i det jydske, tordner FUSKen(tidligere SkrigeSkinken) i mod alle de danskerne der ikke vil arbejde fuldtid, så de kan betale top-top-skat, og dermed indbetale uanede mængder af kroner, som FUSKen kan dele ud af hist&pist.
      Der skal sikre hendes fremtidige karriere, når hun om føje tid er færdig på hoPPeBorgen.

      At tænke sig, at socialisterne vil give 4 grupper offentligt ansatte lønforhøjelse på DKK 2500/måned. Det vil give netto 375,- Kr/måned extra på kontoen! WOW MF!
      (haha, are you f…… kiding me?)
      Ar tænke sig, at socialisterne vil give skattelettelser på 5-7 Mdr Kr, ud af et budget på 1200 Mdr Kr. Hvor fanden bliver pengene af?
      Danskerne fortjener da langtlangt bedre.
      Sænk alle skatter&afgifter med 10% og fyr 300000 DJØFere! Der er squda penge nok!
      Lad det kunne betale sig at arbejde, så kommer motivationen tilbage!
      Hvor svært kan det være ?
      Nu blev det lidt OT igen. Sorry!

      Jeg forsøger at læse et bredt udsnit af “news” hvad angår valget i US til november 24. OG, det forekommer at DNC, Biden, DoJ og ikke mindst CIA er i panik over at de ikke kan få folket med sig. Uanset hvad der diskuteres kan ingen ikke komme uden om Trump.
      Fordi Trump fører i alle meningsmålinger, både til primærvalgene over egne RNC kandidater og over den senile-korrupte Joe.
      Den mængde af stemmer Trump har med sig, kommer ikke til at accepterer et kup som vi så i 2020.
      HVis det lykkedes for DNC at forhindre Trump i at stille op til POTUS-valget 24, vil det ende med borgerkrigs lignede tilstande og det ved DNC at de vil tabe stort.

      Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & TR! SIAD! P.

  18. P. Skov

    Jeg er virkelig rystet! Aamund her støtter åbenlyst en voldelig borgerkrig i USA med det formål at indsætte et mindretalsstyre (Hvis det var et flertal, der mente som Aamund, ville en væbnet opstand jo ikke være nødvendig, vel?).

    Trump har åbent erklæret – der findes video af talen – at hvis han kommer til magten igen, vil han afmontere alle “checks and balances” og sætte forfatningen ud af kraft. Det vil i givet fald være præsidenten, der bestemmer over justitsministeriet, politiet, myndighederne, domstolene og militæret. Det vil også være præsidenten, der bestemmer, hvilke medier, der må ytre sig – konkret har han lovet at gå efter NBC / MSNBC. Politiske opponenter, vil blive arresteret og retsforfulgt … ja senest har han meddelt på X, at den tidligere øverste militære leder, Milley, burde have været henrettet. Som enhver anden autokrat dehumaniserer han sine modstandere og legitimerer med sin retorik brugen af vold, således at hans tilhængere nudges til at synes, at det vil være okay med voldelige midler at tildele ham magten. Selv Aamund er åbenlyst blevet manipuleret af denne retorik.

    Så meget for forfatningens ord om frihed …

    Trump har i denne uge fået dom for, at hans selvbestaltede image som en rig og dygtig forretningsmand ikke har noget som helst på sig. Han er og har altid været en gemen bedrager – fuld af løgn, fup og fiduser. Det er vi nogle, der for længst havde gennemskuet.

    Vi har også gennemskuet, at hvis Trump (eller hans ligesindede) kommer til magten igen, så vil det være endeligt slut med demokratiet i USA. Det vil også få store konsekvenser i vores del af verden.

    1. Træt

      Og det var dagens indslag fra præsidenten for Omvendeslev P. Skovl

    2. Michael Andersen

      Ideen om retten til oprør er berømt formuleret i uafhængighedserklæringen, som erklærer, at:

      “når som helst nogen form for regering bliver ødelæggende for disse mål [liv, frihed og stræben efter lykke], er det folkets ret at ændre eller afskaffe den og indføre en ny regering.”

      Uafhængighedserklæringen og ”Bill of Rights” afspejler en frygt for, at en alt for centraliseret regering påtvinger staterne og folket sin vilje.

      Surt for røde og brune socialister der som bekendt elsker tvang og centralisering.

      1. P. Skov

        “Folkets ret” er det, der praktiseres ved frie og fair valg, hvor alle borgere har lige stor indflydelse. Ikke ved at en minoritet griber til våben.

  19. Arne Lago von Kappelgaard

    Fin konsekvens analyse af Aamund. At fronterne er trukket hårdt op i “guds eget land,” så er en af de mange årsager til elendigheden – og det en væsentlig – for da kampen stod mellem Hillary contra Trump, så var demokraterne så sejrs-og skråsikre, at de tog sejren som en selvfølgelighed, og Hillary gik åbenlyst ud og betegnede de trængte hvide som “ynkværdige”.
    Når man gør det før et valg, så er der noget galt i kysen. Efterfølgende mobiliserede demokraterne alt for at bringe Trump til fald, men man må også være så realistisk at sige, han gjorde det også nemt for sine modstandere.
    Amerikas præsident skal ikke som en anden teenager sidde foran skærmen og pladre løs, så stempler man sig selv

    Oveni kommer så den tåbelige Woke-bevægelse, LGBT-rettigheder, fri indvandring, mænd kan føde børn og andre verdensfjerne teorier. I dagens Weekend Avis er der en god artikel om hvordan det foregår på tidligere prestigefyldte universiteter. Det er beskæmmende.
    Også i danske uddannelsessystemer sætter man barren lavere og lavere, for at få revl og krat med, og hvad får man ud af det, det er indlysende.
    Mesterlærens afskaffelse er noget af det dummeste man har gjort, og hvor står vi så nu, prøver at vende skuden.
    Enhver der har levet et vist antal år, fået erfaring og iagttaget ved, at ikke alle har evnerne til det boglige, det er der ikke noget galt med, for et samfund kan ikke undvære dygtige håndværkere og de såkaldte “varme” hænder, men de er i alt for mange år blevet stedmoderligt behandlet.
    Hvad har vi fået i dag, i alt for mange tilfælde halvstuderede røvere og mangel på konsekvens, for det kan man komme langt med.

    1. P. Skov

      Jeg er helt enig i, at Hillary var den forkerte kandidat i 2016, og at demokraterne fik en velfortjent lussing for at have overset en stor del af befolkningen i USA. Men det er 7-8 år siden, og der er sket meget siden da. For eksempel må det nu stå klart for alle, hvem Trump er.

      I stedet for at hænge i fortidens fortrædeligheder, så prøv at tænke over, hvad Trumps – og dermed republikanernes – fremadrettede valgprogram er i dag. Hvem er det i kongressen, der de seneste år har gennemført bipartisan lovgivning og dermed forsøgt at få USA til at fungere? Og hvem er det, der destruktivt og uansvarligt er ved at lukke landet ned?

      1. Sandhed er bedre end løgn

        Den røde eller radikale P. Skov har travlt med at beskylde
        andre for alt muligt, og Trump kalder han en bedrager osv.

        Hvis der er nogen der er en bedrager – fuld af løgn, fup og fiduser –
        er det P. Skov. Som er så indskrænket og uvidende, at han aldrig
        har fået fat i at kommunismen er en særdeles blodtørstig ideologi
        som har skylden for mere end 100 millioner dødsfald Han har ej
        heller forstået at islamisering ikke er sagen. Og han er naiv som
        et lille barn mht. massemedierne. Deres løgne betragter han
        som ophøjede sandheder.

        P. Skov er også vældig tilfreds med Borgens politik. Det tyder på
        at han er fantast og fuldblods ignorant. Han mener vel at det går
        vældig fint med “berigelsen”, sundhedsvæsnet, brugen af mange
        milliarder på co2 osv.

        Selvfølgelig er Trump en rig og dygtig forretningsmand. Man kan
        da ikke blive ejer af flere hoteller og skyskrabere uden dygtighed,
        medmindre man får det hele foræret, og det er ikke tilfældet
        med Trump. Og han betalte selv sin valgkampagne i 2016.

        Men egentlig er det ret ligegyldigt hvad vi danske bloggere mener
        om Trump. Vi kan hverken gøre fra eller til. Det eneste vi kan gøre
        er at prøve at lære af udviklingen i USA.

        1. P. Skov

          Trumps far, Fred, har postet hundredvis af millioner dollars i ham. Det eneste, Trump har haft succes med rent forretningsmæssigt, er at SPILLE en succesrig forretningsmand på “The Apprentice”. Hvis han havde sat sin arv i banken, ville han have været rigere nu.

          I Trumps kølvand ligger rigtig mange kreditorer, som han har efterladt ruinerede ved sine mange konkurser, eller som han har svindlet eller bedraget. Eksempelvis “Trump University”, hvor naive sjæle troede, at de kunne købe sig til succes hos ham. Trump er også blevet holdt oppe af donationer fra både små og ikke mindst små donorer – for ikke at tale om alle de penge, han har modtaget i ublu overbetaling fra både secret service og udenlandske gæster på hans hoteller i præsidentperioden. Han er IKKE en dygtig forretningsmand, selv om han påstår det.

          I øvrigt har jeg aldrig udtalt mig her om hverken kommunisme, islamisering eller borgens politik, så jeg ved ikke, hvor du får det indtryk fra. Mon ikke det er dine egne fordomme, der spiller dig et puds?

  20. Karl Martell

    Man kan finde mange ligheder i Europa og Danmark.
    Demokrat er besværligt og ikke altid godt, for dom Winston Churchill sagde: Demokrati er den værst tænkelige styreform, når man ser bort fra alle de andre.
    Demokrati bragte Hitler til magten og demokrati har ødelagt Sverige og Frankrig og med tiden også flere. Vi skal huske at det er svenskerne selv, som har stået bag den uhæmmede indvandring. Den indvandring som nu har ødelagt Sverige for altid. Det store spørgsmål er ikke om, men hvornår Sverige og Frankrig bryder sammen!
    I Danmark falder kravene også på universiteterne og folk får lov at studerer hvad der passer dem ikke hvad landet behøver. Det betyder at vi om føje år får en akademisk underklasse med de særeste uddannelser, som så det offentlige må finde anvendelse for, for de private kan ikke bruge dem.
    Jo skævvridet demokrati er ikke kun et amerikansk fænomen.

    1. Hvor er vi på vej hen?

      Tilsyneladende kan enhver befolkning i ethvert
      land styres med løgnepropaganda. Kritisk, skeptisk og selvstændig
      tænkning ligger ikke til flertallet. Demokratiet har også det problem
      at kun ret få borgere interesserer sig så meget for politik, at de gør
      en indsats for at sætte sig ind i hvad der egentlig foregår i samfundet.
      Den typiske vælger er uvidende, historieløs, glemsom, naiv og ret
      ligeglad, indtil vedkommende selv rammes af konsekvenserne af
      kynisk, tåbelig eller vanvittig politik. Man gider ikke være med i
      vælgerforeninger og partier, og derfor er det nu små kliker som
      styrer det hele. Men folkestyre kræver jo folkets deltagelse.

      Problemet med små kliker er at de ofte udvikler sig til at være
      sekteriske, selvoptagede, elitære, arrogante og uden sympati
      for folket. I en lille klike bekræfter man igen og igen hinanden
      i at deres egen ideologi og idéverden er den eneste rigtige.
      Uanset hvor skør den muligvis er.

  21. Arne Lago von Kappelgaard

    @ Karl Martell
    Jeg har i nogle år noteret mig, hvad der bliver forsket i, og må i mange tilfælde forundres. Især kvinden der “forsker” i mænds mellem (mellem anus + pung):

    Forsker i politiske skandaler (Kasper Møller Hansen).
    Forsker i moderne pirateri (Birgit Feldtmann).
    Forsker i kreative toiletskilte (adjunkt Christian Mosbæk Johannesen), Institut for Sprog og Kommunikation på Syddansk Universitet.
    Forsker i andelsboliger (professor, Mette Neville/Aarhus Universitet).
    Forsker i officielle undskyldninger (lektor i retorik, Lisa Storm Villadsen).
    Forsker i forsoningsprocesser (Maria Rytter), historiker/ekstern lektor på SDU.
    Forsker i forebyggelse af ekstremisme (RUC-antropolog Henning Rønsbo).
    Forsker i politisk ekstremisme (RUC-Chris Holmsted Larsen).
    Forsker i neopaganisme (cand.mag. Jens-André Herbener).
    Forsker i Hizb ut-Tahrir (cand.mag., Adjunkt, Ph.d. Kirstine Sinclair på SU).
    Forsker i tvangsægteskaber blandt unge (professor Garbi Schmidt/RUC).
    Forsker i udlicitering af opgaver inden for sikkerhed i Danmark (adjunkt ved Forsvarsakademiet, Thomas Mandrup).
    Forsker i humor (Martin Führ, psykolog) ved Aalborg Universitet.
    Forsker i satire (Dennis Meyhoff Brink), ekstern lektor ved KU.
    Forsker i hjemsøgte huse (antropolog og lektor, Kirsten Marie Raahauge), Kongelige Danske Kunstakademi.
    Forsker i det tyske NPD (Nationaldemokratische Partei Deutschlands) valg strategi lektor, Rikke Peters fra Aarhus Universitet).
    Forsker i kommunalvalg og kommunalpolitik (professor, Ulrik Kjær/RUC).
    Forsker i grønlandske forhold (ph.d. og historiker Lars Hovbakke Sørensen/KU).
    Forsker i bl.a. mindesmærker (Universitetslektor/RUC, Keld Buciek).
    Forsker i danskernes begravelsesritualer (professor og sociolog Michael Hviid Jakobsen/Aalborg Universitet.
    Forsker i radikalisering og bandetilknytning (Lene Lerche Mørch, lektor + professor på DPU.
    Forsker i skønhed (Mads Meier Jæger, professor i sociologi).
    Forsker i amerikanske førstedamer (lektor Inger H. Dalsgaard) lektor for Sprog, Litteratur og Kultur ved Aarhus Universitet.
    Forsker i politividenskab (lektor Adam Diderichsen/Aalborg Universitet.
    Forsker i udenrigspolitik (Mikkel Runge Olesen), Dansk Institut for Internationale Stidier (DIIS).
    Forsker ”i gadelivet og gadens illegale økonomi blandt unge mænd på Nørrebro i København, (ph.d. Stipendiat Hakan Kalkan).”
    Forsker i tillid og tillidsbrud (Tina Øllgaard Bentzen, ph.d. i tillid).
    Forsker i nationalfølelse (professor, Christian Albrekt Larsen).
    Forsker i julekalendere (professor/Dr.Phil. Gunhild Agger/Aalborg Universitet).
    Forsker i dyrevelfærd (seniorforsker Mette Herskind) ved Århus Universitet).
    Forsker i antisemitisme (professor Jakob Egholm Feldt) ved RUC.
    Forsker i danskernes nationalfølelse (professor Christian Albrekt Larsen) ved Aalborg Universitet.
    Forsker i koalaer + eukalyptustræer (Elisabeth Heather Jakobsen Nielson) ved Københavns Univer.
    Forsker i moskeer (postdoc Niels Valdemar Vinding) ved Københavns Universitet.
    Forsker i betydningen af menneskets evolutionshistorie for moderne adfærd (Cand.scient.pol., Ph.d. Maichael Bang Petersen) ved Aarhus Universitet.
    Forsker i hvordan danske kirker er bygget (Martin Wangsgaard Jürgensen) ved Nationalmuseet.
    Forsker i krænkende handlinger (Mille Mortensen), Cand.Mag., ekstern lektor på KU.
    Forsker i hjemvendte fremmedkrigere (siden 2015), lektor Anja Kublitz ved Aalborg Universitet.
    Forsker i elitens netværk samt sammenhængen mellem alkohol forbrug og social status, adjunkt på CBS Christoph Houman Ellersgaard.
    Forsker i de samfundsmæssige omkostninger ved alkoholoverforbrug, professor i sundhedsøkonomi på VIVE Jakob Kjellberg.
    Forsker i eliternes historiske udvikling (Christoph Houman Ellersgaard), adjunkt ved Copenhagen Business School.
    Forsker i sprogholdninger (Tore Kristiansen), Professor emeritus på KU.
    Forsker i i rocker-og bandeforhold (Stine Lukowski Grønn, kriminilog og Specialkonsulent i Ungecenteret/Køge).
    Forsker i hvordan kolonitiden afspejles i vores kunst og visuelle kultur (Kunsthistoriker Mathias Danbolt).
    Forsker i etnisk og social ulighed i pandemien (Marie Nørredam), profesor/Afdeling for Sundhedstjenesteforskning/KU.
    Forsker i migration/hvordan medier og politikere taler om migrationen (Hans Lauge Hansen), professor/Aarhus Universitet.
    Forsker i unges ensomhed (Mathias Lasgaard), lektor på Institut for Psykologi ved SDU.
    Forsker i optisk kommunikation (Leif Katsuo Oxenløve), professor/DTU.
    Forsker i militant islamisme/Jihadisme (Tore Refslund Hamming), Ph.d.
    Forsker i digital infrastruktur (Signe Sophus Lai), adjunkt, Ph.d., ved Institut for kommunikation/KU.
    Forsker i fremmedkrigere, radikalisering og global sikkerhed (Maja Touzari Greenwood) ved DIIS.
    Forsker i hvidvask af penge (Anna Linda Musacchino Adorisio), lektor ved CBS.
    Forsker i udsatte boligområder, muslimer i Danmark, brug af arabisk i byens rum samt død og begravelse i Islam (Helle Lykke Nielsen), lektor ved Center for Mellemøststudier ved SU.
    Forsker i migration og menneskehandel, særligt inden for sexarbejde (Sine Plambech) seniorforsker hos DIIS (Dansk Institut for Internationale Studier).
    Forsker i tanzaniansk politik og økonomi (Thabit Jacob), Postdoc Researcher, Ph.d. ved RUC.
    Forsker i gadebander (David Sausdal), Postdoc, Phd. i Kriminolog og politiforsker ved KU.
    Forsker i forholdet mellem EU og Tyrkiet (Cecelie Felicia Stokholm Banke), seniorforsker på Dansk Institut for Internationale Studier.
    Forsker i tekstiler (Marie-Louise Bech Nosch), Professor, Center for Tekstilforskning, KU.
    Forsker i kryptovaluta (Jan Damsgaard), professor-CBS.
    Forsker i danskernes adfærd under Corona krisen (Michael Bang Petersen).
    Forsker i alkohol, velfærdsstat og socialpolitik (Sidsel Eriksen), historiker på Saxo Instituttet.
    Forsker i queer-og dekoloniale perspektiver i kunsthistorien (Mathias Danbolt), lektor på KU, ved Institut for Kunst-og Kulturvidenskab.
    Forsker i uslændingeret (Peter Starup), lektor/SDU.
    Forsker i effekten af tidlige indsatser som sundhedsplejerskebesøg (Miriam Wüst), seniorforsker og lektor og ph.d.i økonomi ved Københavns Universitet.
    Forsker i lokalpolitik (Ulrik Kjær), professor i statskundskab på SDU.
    Forsker i teologi og ledelse (Bent Meier Sørensen), professor i i ledelse og filosofi ved CBS.
    Forsker i danskernes flyttemønstre og bosætningsmotiver (Helle Nørgaard), seniorforsker på Institut, by og miljø på Aarhus Universitet.
    Forsker i social arv og mobilitet (Jens Peter Thomsen), seniorforsker VIVE.
    Forsker i kvinder og militant islam (Sara Jul Jacobsen), P.hd. fra Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme.
    Forsker i etniske minoritetsstudier ægteskaber, familieliv og skilsmisser samt i konflikter (Anika Liversage), P.hd. Seniorforsker Det Nationale Forsknings-og Analysecenter for Velfærd-VIVE.
    Forsker i design og bæredygtighed (Else Skjold), Lektor Ph.d. ved Det Kongelige Akademi.
    Forsker i efterkrigstidens borgerlighed (Christian Egander Skov), Ung historiker, redaktør på Årstidsskriftet Critique.
    Forsker i kommuner (Roger Buch), forskningslektor, Danmarks Medie-og Journalisthøjskole.
    Forsker i minoritetsgrupper, etniske eller religiøse (seniorforsker Helle Malmvig) fra DIIS.
    Forsker i religionssatirens europæiske historie (ph.d. Dennis Meyhof Brink), ekstern lektor, DIS.
    Forsker i parateri og maritim sikkerhed (Postdoc Jessica Larsen), ved Dansk Institut for Internationale Studier.
    Forsker i migration og integration (Kristian Kriegbaum Jensen), lektor, Postdog, PhD på Institut for Politik og Samfund på Aalborg Universitet.
    Forsker i elitesoldaters personlighedstræk og adfærd før og efter uddannelsen (Jesper Dammeyer), lektor for Psykologi ved Københavns Universitet.
    Forsker i moderne islam (Jacob Skovgaard-Petersen), religionshistoriker, professor på Institut for Tværkulturelle og regionale studier på Københavns Universitet.
    Forsker i leg i et kognitivt perspektiv ( Marc Malmdorf Andersen), Aarhus Universitet, Center for Interacting Minds.
    Forsker i ånder, spøgelser, guder (Marc Malmdorf Andersen), postdoc på Institut for Kultur og Samfund/Aarhus Universitet.
    Forsker i personnavne (Birgit Eggers), lektor, KU/Nordisk Forskningsinstitut.
    Forsker i relationerne mellem Danmark og Kina (Andreas Bøje Forsby), Institut for Internationale Studier (DIIS).
    Forsker i samtaler under samleje (Kristina Duun), Adjunkt, Aarhus Universitet.
    Forsker i digitale sexkrænkelser/hævnporno/sexting (Signe Uldbjerg Mortensen), PhD ved Institut for Kommunikation og Kultur på Aarhus Universitet.
    Forsker i Kirke i bevægelse-at understøtte lokal udvikling i kontekstuelle kirkelige praksisser (Dorte Kappelgaard), PhD ved Det teologiske Fakultet på Københavns Universitet.
    Forsker i Neandertalernes udbredelse og tilpasning ved høje nordlige breddegrader (Trine Kellberg Nielsen), lektor, PhD, Associate Professor/Moesgaard Museum.
    Forsker i ”Tykfobi” (Dina Amlund) til en Ph.D på Teologisk Fakultet på KU.
    Forsker i samspillet mellem teologi og medicin i 1700-tallet s Danmark-Norge (Tine Reeh), lektor ved Teologisk Fakultet på KU.
    Forsker i børn og unges brug af sociale medier (Malene Charlatte Larsen), lektor på Aalborg Universitet.
    Forsker i HPV i forbindelse med kræft i de ydre kvindelige kønsorganer (Annemarie Brusen Villadsen), Cand.Scient.Med. med Industriel Specialisering/Aalborg Universitet.
    Forsker i Posttraumatiske skam-og skyldfølelser (Alon Blum), cand.psych. ved Syddansk Universitet.
    Forsker i drømme og ubevidst intelligens (Michael Rohde), cand.merc., bachelor i psykologi.
    Forsker i miljøøkonomiske problemstillinger og forbrugeradfærd og sundhed (Lars Gårn Hansen), professor ved Institut for Fødevare-og Ressouceøkonomi ved KU.
    Forsker i hvordan man gik klædt i vikingetiden (Ulla Mennering), cand.mag, MPhil &Phd. Ved Nationalmuseet.
    Forsker i transportmodellering (Otto Anker Nielsen), professor ved DTU, Institut for teknologi, Ledelse og Økonomi.
    Forsker i sexvaner (Christian Graugaard), læge og professor i samarbejde med Statens Serum Institut og Aalborg Universitet/Sundhedsvidenskab.
    Forsker i Eksistensteologi/Dialektisk og Narrativ teologi (Mikael Brorson), Ph.d.-studerende ved Institut for Kultur og Samfund/Aarhus Universitet.
    Forsker i Genreteori og Genreanalyse og Smæderetorik (Vanja Thaulow), cand.theol., Ph.d., Editionsfilolog ved Institut for Kultur og Samfund/Center for Grundtvigforskning/København.
    Forsker i Unge, Rusmidler og Politi (Torsten Kolind), Professor og Centerleder for Rusmiddelforskning/Psykologisk Institut/Aarhus Universitet.
    Forsker i ludomani/trangen til at spille (Kristine Rømer Thomsen), forskningsassistent ved Center for Funktionel Integrativ Neurovidenskab/Aarhus Universitet.
    Forsker i grænser (Steen Bo Frandsen), Centerleder for Institut for grænseregionsforskning/Syddansk Universitet.
    Forsker i vrede (Anne-Marie Søndergaard Christensen), professor, dr.phil., Ph.d., og lektor ved Institut for Kulturvidenskeb og Center for Sundhedsfilosofi og Etik.
    Forsker i hovedpine/hysteri (Jes Olesen), læge og professor ved Dansk Hovedpinecenter.
    Forsker i generthed (Albert Gjedde), hjerneforsker ved Institut for Klinisk Medicin/Aarhus Universitet.
    Forsker i trolde/Krølle-Bølle forskning (Lars Rømer), Ph.d., antropolog.
    Forsker i megalitgrave/broncealderens religion (Flemming Kaul), Seniorforsker, museumsinspektør på Nationalmuseet.
    Forsker i myrer (Jes Søe Pedersen), lektor i økologi og evolution ved Grundforskningscenteret for Social Evolution ved Københavns Universitet.
    Forsker i trafikulykker (Tanja Kidholm Osmann Madsen), Ph.d.-stipendiat fra Trafikforskningsgruppen ved Aalborg Universitet.
    Forsker i havstrømme (Niels Christian Højerslev), oceonograf og lektor i geofysik på Niels Bohr Instituttet ved KU.
    Forsker i myg (René Bødker), senior forsker ved Institut for Veterinær-og Husdyrvidenskab ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet/KU.
    Forsker i nikkel (Michael Wennervaldt), cand.scient., Ph.d.-studerende ved Videncenter for Allergi.
    Forsker i mellemkødet – mellem pung + anus – hos mænd (Lærke Priskorn), Ph.d. i folkesundhedsvidenskab og forsker på Klinik for Vækst og Reproduktion ved Rigshospitalet.
    Forsker i flagermus (Inger Kærgaard), biolog og flagermusrådgiver for Københavns Kommune.
    Forsker i ekstremisme i muslimske miljøer (Kirstine Sinclair), lektor i Mellemøstlige studier på Syddansk Universitet.
    Forsker i digital infrastruktur (Signe Sophus Lai, adjunkt, PhD., ved Institut for Kommunikation ved Københavns Universitet.
    Forsker i konkurser og hjælpepakker (Philipp Schröder), økonom og professor ved Aarhus Universitet.
    Forsker i åndsvageforsorgen i Danmark (Birgit Kirkebæk), fhv. professor, lektor ved Danmarks Pædagogiske Universitet.
    Forsker i forholdet mellem EU og Tyrkiet (Cecilie Felicia Stokholm Banke), historiker, seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier.
    Forsker i militære dronern kunstig intelligens og autonome våbensystemer samt Tyrkiets våbenudviklingsprogram (Andreas Graae), adjunkt ved Institut for Militær Teknologi.
    Forsker i demokratiforståelse og-udfordringer med focus på især Italien (Alberte Bové Rud), PhD-studerende på Dansk Institut fir Internationale Studier.
    Forsker i grønlandske slædehunde (Morten Meldgaard), professor i biologi ved Grønlands Universitet i Nuuk.
    Forsker i gamerne indenfor retspsykiatrien (Morten Deleuran Terkildsen), antropolog og seniorforsker ved ved Forsknings-og Konsulenthuset DEFACTUM.
    Forsker i handicapområdet (Emil Sjøberg Falster), Ph.d.-studerende/Forskningscenteret Livet med Mobilitets handicap/Roskilde Universitet.
    Forsker i kvindebegrebet hos Grundtvig (Lone Kølle Martinsen), historiker, Ph.d., seniorforsker ved Center for Grundtvigforskning på Aarhus Universitet.
    Forsker i planeter (Christoffer Karoff), lektor på Institut for Geoscience ved Aarhus Universitet.
    Forsker i autoetnografiske metoder (Lene Ingemann Brandt), Ph.d. i sociologi og ekstern lektor ved Aalborg Universitet.
    Forsker i tobakken Mac Baren (Adam Wagner), historiker.
    Forsker i handicap på voksenområdet (Maria Røgeskov), Senioranalytiker, Ph.d. i sociologi/VIVE-Det Nationale Forsknings-og Analysecenter for Velfærd.
    Forsker i folks kæledyr ( Peter Sandøe), professor og leder af Center for Forskning i Familiedyrs Velfærd ved Københavns Universitet.
    Forsker i hvidhedsstudier (Rikke Andreassen), Professor, PhD. MA + PhD, Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab.
    Forsker i psykisk syge og behandlingsdømte kriminelles forhold til computerspil (Lisbeth Uhrskov Sørensen), overlæge og forskningsleder på den retspsykiatriske afdeling på Skejby.
    Forsker i diplomati (Martin Marcussen), professor på Institut for Statsvidenskab ved KU.
    Forsker i lykke (Christian Bjørnskov), nationaløkonom og lykkeforsker ved Aarhus Universitet.
    Forsker i børn + unges brug af sociale medier (Malene Charlotte Larsen), lektor ved Aalborg Universitet.
    Forsker i sugardating og grænserne mellem mænd, kvinder, magt og sexuelle relationer i mange afskygninger (Christian Groes), antropolog og lektor på RUC.
    Forsker i med særlig focus på Kinas opstigning i det globale system (Andreas Bøje Forsby), ved Dansk Institut for Internationale Studier.
    Forsker i selvskade (Bo Møhl), professor i psykologi ved Aalborg Universitet.
    Forsker i brugen af dna-profilering i Storbritannien (Karen Richmond), postdoc ved iCourts på Københavns Universitet.
    Forsker i mobning (Helle Rabøl Hansen ) Cand.jur., Ph.d. i Pædagogisk Psykologi.
    Forsker i ungdomskultur (Maria Bruselius-Jensen), lektor på Aalborg Universitet.
    Forsker i dansk skilsmissehistorie (Karen Vallgårda), lektor i historie ved KU.
    Forsker i katastrofer (Nina Blom Andersen), docent og forskningsleder ved katastrofe-risikomanageruddannelsen på Københavns Professionshøjskole.
    Forsker i pornografiens påvirkning af vores seksualitet og folkesundhed (Gert Martin Hald), lektor i medicinsk psykologi ved Københavns Universitet.
    Forsker i politisk aktivisme i Mellemøsten (Sune Haugbølle), professor på Roskilde Universitet.
    Forsker i stress (Pernille Steen Pedersen), forsker ved CBS.
    Forsker i glemsel/hukommelse (Simon Nørby), lektor ved Aarhus Universitet.
    Forsker i børn og unges digitale hverdagsliv (Malene Charlotte Larsen), lektor ved Aalborg Universitet.
    Forsker i danskernes brug af nyhedsmedier ( Kim Schrøder), Professor/RUC, Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab. ·
    Forsker i danskernes ældrepleje (Tine Rostgaard), professor på RUC.
    Forsker i rollen som skibskaptajn (Michael Benned Hansen), historiker, i et ph.d.-projekt ved Center for Erhvervshistorie på CBS.
    Forsker i legetøj og børn (Ditte Winther-Lindqvist), lektor på DPU.
    Forsker i overvægt og madvaner ( Morten Elsøe), cand.scient i molekylær ernæring og fødevareteknologi.
    Forsker i moderne fransk politik og samfundsforhold (Henrik Prebensen), lektor ved KU.
    Forsker i økonomistyring ( Per Nikolaj Bukh), professor og forsker ved Aalborg Business School/Aalborg Universitet.
    Forsker i bedstemødre og traditionel rollefordeling (Anne Leonora Blaakilde), lektor og kulturforsker ved RUC.
    Forsker i danske kogebøger og madvaner (Caroline Nyvang), seniorforsker på Det Kongelige Bibliotek.
    Forsker i konsekvenserne af militære udsendelser og militærtjeneste (Stephanie Lyk-Jensen), Seniorforsker/VIVE.
    Forsker i adhd hos børn (Per Hove Thomsen), psykiater og overlæge ved Aarhus Universitet.
    Forsker i bryllupper (Annemette Lindhardt Olsen), specialkonsulent.
    Forsker i traditioner (Caroline Nyvang) ved Dansk Folkemindesamling på Det Kongelige Bibliotek.
    Forsker i menneskers personlighed i realation til hunde/katte (Jesper Dammeyer), lektor i psykologi ved Københavns Universitet.
    Forsker i hvordan europaparlamentarikere ansætter assistenter i forbindelse med valg (Silje Synnøve Lyder Hermansen), assisterende professor ved Institut for Statskundskab på Københavns Universitet.
    Forsker i Rusland (Jakob Tolstrup), Ph.d. ved Aarhus Universitet.
    Forsker i migration og sufisme (Catharina Raudvere), Professor ved Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier ved KU.
    Forsker i fransk historie (Jørn Boisen), lektor, Institut for Engelsk, Germansk og Romansk ved KU.
    Forsker i antidopingspolitik og sportsskandaler (Ulrik Wagner), lektor, Institut for Idræt og Ernæring ved KU.
    Forsker i bydiplomati (Martin Marcussen), Professor ved Institut for Statskundskab på KU.
    Forsker i offentlig støtte til idrætsarrangementer (Karsten Naundrup Olesen ), Professor, Det Juridiske Fakultet ved KU.
    Forsker i etniske minoriteter i Iran (Rasmus Chr. Elling), lektor, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier ved KU.
    Forsker i islam i Europa og imamer i Europa (Niels Valdemar Vinding), Adjunkt, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier ved KU.
    Forsker i maritime katastrofer (Rasmus Dahlberg), lektor ved Forsvarsakademiet.
    Forsker i undselige genstande som syntes at være kulturhistorisk ubetydelige (Tim Flohr Sørensen), lektor på Saxo-Instituttet ved KU.
    Forsker i barsel og ligeløn (Jakob Egholt Søgaard), adjunkt ved Økonomisk Institut, KU.
    Forsker i køn og familieliv (Steen Baagøe Nielsen), lektor ved RUC.
    Forsker i lobbyisme (Benjamin C. K. Egerod), lektor/assistent professor ved CBS.

    1. Tennis-spilleren

      Det havde vel været nok med 15-20 eksempler på
      tosset forskning. Herover er der en del emner som
      det nok er OK at forske i. Hvorfor er de med?

      Men det er selvfølgelig “imponerende” at Chrborg
      bruger masser af millioner på forskere og fuskere
      som studerer brugen af semi-kolon på Langeland
      eller antallet af takker på frimærker, eller som
      forsøger at finde ud af om der er 533 eller 534
      forskellige køn.

    2. Karl Martell

      Der er skidt og kanel mellem hinanden, noget fornuftigt, noget helt uanvendeligt. F.eks. er det svært at se hvad erhvervslivet skal med en som har skrevet en PhD i hvidhed, eller i julekalendere og alle de PhD’ere om islam på forskellig måde – Så interessant er det vist heller ikke.
      I det hele taget må udbudet af studieretninger barberes ned til hvad samfundet har brug for, og måske burde de værste vildskud af PhD’ere barberes væk. Vi bør huske, at det er kassedamen, lægen og mekanikerens skatteindbetalinger, der betaler for gildet. Flere af PhD’erne er mere hobbypræget end videnskab.

      1. Allan Frederiksen

        Man skal passe på med at gøre sig klog på hvad samfundet har brug for at der forskes i. Mit yndlingseksempel er at en dansker forskede i fordøjelsessystemet hos dybhavskrebs i arktis. Speciel var han interesseret i hvordan den indledende fordøjelse fungerede i krebsenes munddele.

        For de fleste lyder det som ubrugelig forskning, men han fandt et enzym som kan nedbryde fedtmolekyler ved de lave temperaturer og den opdagelse er skyld i at vi i dag kan vaske tøj ved 20 grader.

        Udenfor STEM områderne kan man dog uden at bruge tid på at vurdere den enkelte forskers arbejde, sagtens nedlægge alt hvad der betegner sig som “studier”, da det generelt er baseret på ideologiske antagelser fremfor videnskabelige ditto.

    3. Michael Andersen

      Hr. Kappelgaard, tak

      Et samfund er idiotisk, når de klogeste kan uddanne sig unyttigt og når de væsentligste problemer i vores tid forbliver uløst.
      Der er ringe håb om at de ”klogeste” er de mest fornuftige, for så havde de valgt anderledes.
      TÆNK hvis ressourcerne var brugt til: Innovation, energiudvikling, energiplanlægning, rigtig klimaforskning, dansk kultur, dansk demokrati og den danske retsstat.

      TÆNK hvis vi havde incitamentsstrukturer der belønner samfundsnytte!

    4. Ole Mejlstrøm

      Faktisk kunne der spares en gigantisk sum gode danske skattekroner ved at nedlægge samtlige disse “forskningsområder”, som uden problemer kan smides på møddingen!

      Omskol så alle disse åh så “intelligente” personer til SOSU, sygeplejersker og læger!

      VARME hænder, IKKE flere Erasmus Montani!!!!!!!

    5. Peter Winther

      Ikke mindre end UHYRLIGT! (pengespild)
      Flot oversigt 🙂 Så mangler vi bare en oversigt over alle de “EKSPERT-grupper” Christiansborg og Ministerier gemmer sig bag….
      Kampråbet på Christiansborg m.v. må være: “Sæt eksperter eller forskere igang”, underforstået: Befolkningen glemmer alligevel hurtigt. 🙁

  22. Massemedierne fordrejer, forvrænger, skjuler og fortier alt muligt

    I dag fredag den 29. sept. har der været en stor debat
    på P1 om sundhedsvæsnet. Hvor politikere som Anders Kühnau fra S,
    Hvelplund fra EL og en politisk dame Rosa Erichsen fra Moderaterne
    mfl. snakkede udenom i eet væk. Sandheden er at partierne i de sidste
    15-20 år har forsømt sundhedsvæsnet på de groveste. Man har sparet
    og skåret ned hvert år mange år i træk.

    Det der er kommet frem nu, kunne have været afsløret for 5, 10 eller
    15 år siden hvis der ikke havde været så meget censur i medierne.
    Samtlige papiraviser, UriasPosten og DR mv. ville ikke tillade kritik af
    det almindelige hospitalsvæsen, psykiatrien og familiepolitikken. Mange
    vigtige oplysninger skjultes med fortielser og censur. Vi var en gruppe
    som forsøgte at fortælle om de grusomme tilstande, men det var som
    at møde en tyk mur af iskold ligegyldighed og stupiditet. Der var ingen
    sammenhold, empati eller solidaritet overfor de stakkels patienter og
    ulykkelige skæbner, som fik deres liv ødelagt af syge, ækle og perverse
    tilstande og “systemer”.

    Nu er sandheden måske langt om længe ved at pible frem. Det var på tide.
    Men for sent for tusindvis af børn og voksne.

  23. Demografi og demokrati

    Sådan er det jo-> “Millioner af illegale migranter lukkes ind uden nogen form for kontrol af identitet”. Demografi er skæbne for USA og EU. Sov godt !? 🙂

    1. Karl Martell

      Man undres, for hvorfor reagerer svenskerne først nu, når det reelt er for sent? Jeg tror ikke Sverige kan redes, demografien tager over og er løbet løbsk. Jeg har tidligere spurgt hvordan ser et sammenbrud ud. Det ved vi så nu, både i Sverige og Frankrig.
      I Sverige har den bestemmende klasse i årevis udskammet og marginaliseret dem, som har advaret om udviklingen, dem som så det komme. Jeg nægter at kalde den bestemmende klasse for eliten, for dertil er de for ubegavede, og dertil agerer de alt for selvdestruktivt! De vil aldrig indrømme det, og de kommer aldrig til at sige undskyld! Men det er dem der har ødelagt landet!

      1. Wiens redning skete 1683

        Martell

        Helt enig. “Eliten” er i mange tilfælde små flokke af
        underbegavede, grådige, skruppelløse, korrupte og
        bindegale personager, som kun er kommet til tops
        i politik ved at lyve, hykle og smide om sig med valgflæsk
        og tomme løfter. Den svenske “elite” de sidste 25 år
        har har været totalt domineret af kvindesagskvinder,
        woke feminister, pladderhumanister, kommunister,
        rødfascister, kyniske pampere og deciderede landsforrædere.

        Deres synderegister er kilometerlangt, og i deres kølvand
        finder man tusinder af dødsfald og forkrøblede menneskeskæbner.
        Var der retfærdighed til, fik mange af dem et langt fængselsophold.

    2. Michael Andersen

      De der har haft fordele, forlader Sverige. De mindre dygtige og de mindre heldige, står med aben.

      Det er på tide at Sverige evaluerer nytten af de mange højt uddannede.

      Hvilken gavn har svenskerne haft af deres forskere, deres universiteter, og deres højt uddannede politikere?

      1. De grønne og de woke er blodrøde

        Michael A.

        De mindre dygtige skriver du. Det var da en spøjs
        inddeling. Det handler da snarere om de mindre
        korrupte. Der er ikke nogen dygtighed i de svenske politikere,
        de har ruineret og ødelagt Sverige. De har bevilget hinanden
        millionlønninger for deres landsskadelige virksomhed og
        utallige dumheder og svinestreger, og kun derfor har de nu
        råd til at rejse væk. Der er selvfølgelig dygtige og heldige
        erhvervsdrivende og lottospillere som også har råd til at søge væk.

        Politikerne har måske forregnet sig, for Vesten og hele
        verden er blevet et mere utrygt sted, og værre bliver det
        for hver måned eller hvert år.

        1. Indvandring, marxisme, krig og pladderhumanisme ruinerer Europa og USA

          SENSATIONEL UDVIKLING I HOLLAND

          hvor kommunisten statsminister Rutte er blevet
          tvunget til at gå af, efter sit overfald på landbruget.

          Han blev hånet og afsløret som idiot og forræder
          af oppositionens leder. Tale oversat til dansk.
          Den er at se i dag hos Hodja. Talen er samtidig en
          beskrivelse af hvad der sker i Danmark og Sverige.

          UKRAINE-KRIGEN RISIKERER AT BREDE SIG TIL POLEN
          OG VESTEUROPA,

          fordi USA nu leger med tanken om at optrappe krigen
          endnu en gang. Artikel hos Snaphanen.

          1. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

            RABLENDE VANVITTIGE BUREAUKRATER

            I Ekstrabladet fredag den 29-9 giver Uffe Gardel
            et eksempel på hvor skrupskørt et samfund vi lever i.

            En harmløs hvid kvinde fra USA, som har været i
            Danmark i ni år, er blevet udvist selvom hun var i arbejde,
            var selvforsørgende, ikke var kriminel på nogen måde,
            havde job i en børnehave hvor der er mangel på pæda-
            goger. Hun blev i går sat på et fly til USA. Udlændinge-
            nævnet smed hende ud. Hun fik heller ingen hjælp af
            styrelsen for international rekruttering af arbejdskraft.
            (SIRI) Fordi de har en frist på kun syv dage, hvis man vil
            søge om at komme i betragtning til en jobordning.
            Syv dage – hvor udlændinge nævnet ofte er to år om
            at svare på en henvendelse. Styrelsen for patient-
            sikkerhed kan bruge 5-7 år. SIRI kan også smøle i
            lang, lang tid.

            Altså staten må bruge år på at sende 5-10 linjer som svar.
            Men en borger skal fandeme højst bruge 2-3 dage på en
            ansøgning på måske 100-200 linjer. ( I nogle sager får
            folk kun 1 dag. Til at svare på en mail de ikke har set)
            Kvinden vidste intet om 7 dages fristen, for SIRI
            havde glemt at oplyse om den, og ville så slet
            ikke behandle sagen da ansøgningen først ankom
            lidt senere. I den korte frist er heller ikke taget hensyn
            til at det kan tage op til 14 dage for et brev at nå til
            København fra Jylland eller Fyn. Eller en uge på at
            nå fra Sengeløse eller Amager og ind til centrum.

            Disse vanvittige udvisnings-sager dukker op med korte
            mellemrum. En 16-årige dansksindet skolepige fra
            Sydslesvig ville man også udvise, efter at hun havde
            været i Danmark i 12 år, hvor hun havde passet sin
            skolegang og ikke havde generet eller forstyrret nogen.

            Disse hul-i-hovedet sager er så totalt åndssvage, at man
            må spørge: er nogle af sagsbehandlerne hjernedøde?
            Eller er det sager som startes op, for at give indtryk af at
            vi har en stram indvandringspolitik?

            Indvandrere som har deltaget i dusinvis af forbrydelser,
            overfald, grov vold, indbrud, røverier, mordforsøg –
            udvises ikke, men slipper med en advarsel.

            Er Danmark stadig en retsstat??

  24. Demografi og demokrati

    Apropos->
    Hur många är etniskt svenska i Sverige? (Svenskar – Wikipedia)
    Antal svenska medborgare folkbokförda i Sverige uppgick 2022 till drygt 9,64 miljoner individer. Antal med svensk bakgrund, det vill säga som är inrikes födda med minst en inrikes född förälder, var 7 699 754 år 2021. Antal som är inrikes födda med två inrikes födda föräldrar var 6 894 414 år 2021.

    1. Træt

      Så omkring 6 millioner eller færre etniske svenskere? De bliver jo ikke svenske af at en eller flere muslimske forældre tilfældigvis er født i Sverige.

      Fra 1970 til nu er antallet af danskere faldet fra 4½ til 4 millioner, idet det gennemsnitlige antal fødte børn pr kvinde konstant har været under to, og måske endda under 1½

    2. Ole Mejlstrøm

      I Danmark skulle vi efter sigende og bedrageri være 6.300.000+ “danskere”!

      LØGNE og atter LØGNE!

      Det handler udelukkende om de definitioner landsforræderne benytter sig af!

      NEJ…der er 5.000.000 Danskere og stadigt faldende, pga diverse abortindgreb og egoistisk fornægtelse af “samfundskontrakten”, som jo indebærer minimum en fastholdelse af befolkningsantallet!

      Dvs ikke den sølle fertilitet på 1,4 hvide danskere ligger på, men 2, 4 som minimum!

  25. Karl Martell

    Af besynderlige grunde er politikere rædselsslagne for skrumpende befolkningstal. I Japan har man besluttet at det er OK! så må de bare indrette samfundet derefter! Hellere det end indvandring. Det vil nok koste indtægter, men det er man parat til.
    Det var bare en tanke og et debatoplæg.

    1. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

      Her i Danmark har politikerne bestemt sig til at
      den danske befolkning skal skrumpes mest muligt, samtidig med at
      den arabiske og afrikanske invasion, indvandring og besættelse
      skal udvides og speedes op. Man skærer ned på antallet af danskere
      med mange smarte og diskrete metoder, fra at apotekerne nu er
      begyndt at mangle livsvigtig medicin, fra at sundhedsvæsnet syste-
      matisk er blevet forringet, undergravet, smadret…. til at man dræber
      ubekvemme børn (drabene camoufleres som velfærd)…. til at der
      kun er opvarmede telte og hotelværelser til hjemløse asylanter og
      indvandrere, til at man stresser, opløser og splitter så mange familier
      som muligt, til at man skaber kunstige og falske kriser, til at vi snart
      skal til at spise klima-venlig insektmad osv., osv. Læs selv om WEF,
      WHO og FN på nettet og hos Hodja/ Snaphanen.

  26. Der var engang et yndigt land

    Principløse teknokrater

    Regeringen vil nu igen blæse grundloven en lang march.
    Den giver borgerne ret til brevhemmelighed. Men nu mener
    justitsminister Peter Hummelgård fra S, samt Mette, Lars
    og Jacob at det kan man bare se bort fra. Hvorfor alt hvad
    danskerne skriver i sms’er, i mails og i breve skal kunne
    læses af myndighederne, selvom der ikke er mistanke om
    noget kriminelt. For i den totalitære stat skal staten vide
    alt om borgerne, som til gengæld ikke skal vide ret meget
    om staten, som bestemt i “offentligheds-loven”, der i
    realiteten er en mørklægningslov. (Se Uffe Gardels artikel
    i EB)

    Demokratiet afskaffes skridt for skridt.

  27. Demografi og demokrati

    “Vi måste sluta vara rädda för att tala om etnicitet. Sverige består i dag av människor som tillhör en mängd olika etniciteter. Trots det är kulturell tillhörighet något vi sällan pratar om(..) Den offentliga svenska hållningen till etniciteter har länge varit en av ointresse(..) Ointresset motiveras av att etnisk tillhörighet antas sakna betydelse för människors sociala varande(..) Ointresset är också en försiktighetsåtgärd. Att tala öppet om etnicitet kan skapa konflikter(..) ”Arab, hm. Kan man ens säga ’arab’? Är inte det rasistiskt?”(..) Men samtidigt. Landets etniska sammansättning har förändrats i grunden. Och människorna i den ihopklumpade gruppen ”de med utländsk bakgrund” har en positiv etnisk tillhörighet som skiljer sig från den svensk-svenska. Araber, afghaner, assyrier, eritreaner, iranier, kurder, mongoler, post-sovjeter, somalier och med svensk-svenskarna mer kulturellt närstående etniska grupper som bosnier och polacker. Samtliga dessa grupper – det finns många fler – utgör diasporor med familjebildningar, vänskapskretsar, favoritplatser att bo på och sociala medieforum för informationsutbyte och åsiktsbildning, alltså sådant som gör människan till människa. Det är svårare att bygga gemenskap i ett multietniskt land än i ett etniskt homogent land, men nu är vi där vi är”
    (Peter Esaiasson gästkolumn i Göteborgsposten 18 sep, 2023)

    1. Tennis-spilleren

      Tidligere skrev du på dansk. Hvorfor skal vi
      så nu nøjes med udskrifter af svenske tekster?

      1. Demografi og demokrati

        Det er citater fra svenske medier. Ingen grund til at oversætte dem. Jeg mener alle danskere kan læse svensk? Interessant at Peter Esaiasson i Göteborgsposten skriver at “Landets etniska sammansättning har förändrats i grunden.”
        Det burde jo ikke have været en overraskelse for nogen, at ”de med utländsk bakgrund” har en positiv etnisk tillhörighet som skiljer sig från den svensk-svenska.” Det er jo noget alle burde havde vidst på forhånd.
        Jo mere multi-kulti, desto mindre ‘sammenhængskraft’ har samfundet. Eksemplerne er utallige.

        1. Tennis-spilleren

          Man siger også at alle danskere forstår
          engelsk. Men undersøgelser har vist at danskere med
          3-5 års engelsk undervisning bag sig, stadig er langt
          fra at have fuldt udbytte af et foredrag på engelsk,
          især hvis der er tale om et avanceret emne. Det er lidt
          det samme med svensk og norsk. Hvis du ikke gider
          oversætte, må du nok regne med at ret mange ikke
          gider læse dine (svenske) tekster.

        2. PlpOt

          Jeg taler kun engelsk, når jeg tilfældigvis får fjumret mig til Sverigestan – Jeg forstår stort set ikke en kæft ellers.

  28. Blot en bemærkning

    Overskrift i EBs net-avis:

    VACCINE-VANVID

    Og så er der noget om knivstik, skyderier, eksplosioner og mord i Sverige.
    Hvor man nu vil sætte en lille smule militær ind mod de importerede terrorister.

  29. Michael Andersen

    Tucker Carlson fortæller historien om Pyotr Wrangel og den russiske revolution: “Landet er i fuldstændig kaos. Wrangel går ind i en biograf, og alle i biografen fuldstændig opslugt af filmen, som om der ikke sker nogen revolution udenfor”.

    Wrangel er meget tæt på Romanov-familien. Han tager tilbage til Moskva, og han bemærker, at omkring 80 % af kvinderne i Romanov-familien bærer røde bånd i solidaritet med bolsjevikkerne, der endte med at myrde dem.

    Hvordan kan det være, at et land bliver ædt af en voldelig revolution, og folket nægter så meget som at erkende, at det sker, og den herskende klasse, som det er rettet mod, sympatiserer med det?

    Hvis dette ikke minder om BLM, hvad minder det så om?

  30. Michael Andersen

    Emne: Indvandring. Relevans: USA, EU og Danmark. Sundhed og samfund.

    Sverige og Norge åbner for et forbud mod ægteskaber med blodbeslægtede – bl.a. på grund af problemer med kognitive handicap.

    Nedslag der taler for at området er værd at undersøge nærmere:

    1. Hvor udbredt er blodbeslægtede ægteskaber i islamiske samfund?

    Konsanguinitet er udbredt i Nordafrika, Central- og Vestasien og de fleste dele af Sydasien. Mere almindelige i islamiske samfund, hvor andelen af ægteskaber, der er blodbeslægtede, anslås at være 46 procent i Afghanistan, 36 procent i Libanon, 21-33 procent i Egypten, 47-60 procent i Irak, 42-60 procent i Irak. 67 procent i Saudi-Arabien og 40-45 procent i Yemen. (Se henvisning A)

    2. DST oplyser at de offentlige sundhedsudgifter er steget markant mere end de øvrige offentlige udgifter siden 2000.
    Fra 2000 til 2017 er de offentlige sundhedsudgifter i Danmark steget med 46 pct. i faste priser. De samlede (offentlige og private) sundhedsudgifter i Danmark er øget fra 7,9 pct. af BNP i 2000 til 9,8 pct. af BNP i 2016. Kun Grækenland og Ungarn brugte i 2016 en mindre del af BNP på sundhed end i 2000.

    Tallene antyder at der kan være et overset problem, der slår igennem på sundhedsvæsenet.

    Henvisning A.
    Is consanguinity an impediment to child development?
    Cem Mete ,Laurent Bossavie1, John Giles and Harold Alderman
    World Bank, IZA Institute of Labor Economics, International Food Policy Research Institute
    Openknowledge dot worldbank dot org. 2018-2019

    1. Træt

      Der er massive udgifter i det danske sundhedsvæsen til vanskabte børn af indavlede muslimske indvandrere.

      Syrerne er voldsomt overrepræsenterede på f.eks. specialet for børnenyrer på OUH.
      Hvorfor spilder vi penge på at holde vandskabte, knapt levedygtige børn af uønskede syriske fupflygtninge i live?

      UUUUUD

  31. Wiens redning skete 1683

    18 måneders fængsel
    for at smøre maling i et hjørne af et Jorn-maleri som også
    var noget af et smøreri. Iøvrigt kunne den ekstra maling fjernes,
    så der var ikke tale om en varig skade. typer

    Ikke een dag i fængsel til en indvandret forbryder som havde
    overfaldet en mindreårig fuldstændig sagesløs dansk dreng, havde væltet
    ham om på et fortov, havde trampet på ham, sparket ham i hovedet så blodet
    dækkede ansigtet og sad i kager i håret, og havde filmet ham med sit mobil-
    kamera for at bruge videoen til praleri overfor andre bøller. Ofret fik en
    øjenskade og en alvorlig hjernerystelse.

    Er jurister ved at blive udskiftet med pladderhumanister uden mindste retfærdighedssans?

  32. Demografi og demokrati

    “Elon Musk om tysk finansiering af bådflygtninge: ”Lad os håbe, at AFD vinder valget for at stoppe dette europæiske selvmord”
    Nu er også den nye ejer af Twitter, det nuværende X, Elon Musk, ude med riven, efter at det er kommet frem, at den tyske stat finansierer ikke-statslige redningsaktioner i Middelhavet. I går fredag delte Musk en video på X, der viser redningen af illegale immigranter i Middelhavet.
    I en kommentar til videoen skriver Musk, at Tyskland subsidierer otte ikke-statslige organisationer, der opererer i Middelhavet for at ”opsamle illegale immigranter, der skal losses af i Italien.” Og i en efterfølgende kommentar lægger han ikke fingrene imellem: ”Lad os håbe, at AFD (Alternative für Deutchland) vinder valget for at stoppe dette europæiske selvmord.”
    (Klip fra Den Korte Avis den 30. september 2023)

    1. Niels Poulsen

      Det er citatfusk.

      Elon Musk deler følgende opslag fra RadioGenoa på X:

      “There are currently 8 German NGO ships in the Mediterranean Sea collecting illegal immigrants to be unloaded in Italy. These NGOs are subsidized by the German government. Let’s hope AfD wins the elections to stop this European suicide https://t.me/RadioGenoa

      Elon Musks kommentar til opslaget er: “Is the German public aware of this?”

      Støtten til det højreradikale parti AfD kommer altså ikke fra Musk, men fra RadioGenoa. Hvem der står bag denne profil, er ikke umiddelbart til at få oplyst, men da den også optræder på Telegram, er russiske agenter, som ønsker at destabilisere de vestlige demokratier, et godt bud.

      https://twitter.com/elonmusk/status/1707758153977204846

  33. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

    Enig med Demografi og demokrati.

    Korrupte politikere plus pladderhumanister er ved at smide
    Europa ned i en bundløs afgrund.

    Tysklands Annalena Baerbock, frau Merkel, Ursula von der Lügen,
    Ylva Johanson, Pernille Weiss, Stine Bosse, Rosa Lund, Ida Auken
    og en del feminiserede mænd er rørende enige om at Europa bør
    begå kollektivt selvmord, en frivillig selvudryddelse, ved at flytte
    Afrika til Europa. Man kunne let stoppe den invasion der foregår
    over Middelhavet med observationer fra fly, satellitter og patrulje-
    både, og standsning af menneskesmuglernes både, men der er
    kun vilje til at smadre europæernes tryghed, økonomi, kultur og
    fremtid. Tyskland har endnu en gang travlt med at svække og
    angribe nabolandene, denne gang under dække af metertykt
    hykleri om at der er tale om humanisme, selvom det i næste omgang
    vil føre til katastrofe, terror og massedød i Europas lande. Og disse
    lande ser ud til at være prisgivet, for mange af deres politikere er
    købt og betalt til at støtte Europas undergang. Se Hodjas blog.

    Millioner er nu ofre for kvaksalveri. Millioner er døde eller forkrøblede.
    Snaphanen har artikler om det. Også Danmark er ramt af overdødelighed.

    Måske er det snart slut med at skrive om det. EU og Chrborg har ønsker
    om at censurere al debat.

    1. Blot en bemærkning

      Jeffrey Sachs forklarer
      hos Hodja hvorfor Ukraine-krigen kom i gang,
      selvom den med lethed kunne have været undgået.

  34. Michael Andersen

    Hvad kan tænkes at blive hovedårsagen (1 eller 2) til ændringer på den anden side af det amerikanske valg?

    Vi er sikkert mange der undrer sig over de mange absurditeter i det amerikanske samfund efter Obama og under Biden.

    Jeg hælder til (2), at det er ved at følge Trumps sociale forandringsbevægelse, dens organisatoriske strategiske handlen, dens mobiliseringsbestræbelser og indgåelse af koalitioner, at man kan forudse succesen. Andre mener måske noget andet?

    1. Opstår sociale forandringsbevægelser og formes de, som følge af ændringer i de socioøkonomiske omgivelser og nye værdiorienteringer?

    Eller

    2. Opstår sociale forandringsbevægelser og formes de, i en proces af vedvarende interaktion med organiserede med – og mod spillere?

    Må man håbe på nogle kloge indspark?

    1. Tennis-spilleren

      M.A.

      Du risikerer ingen svar at få, fordi dine ? er for teoretisk og verdensfjerne.
      I Middelalderen diskuterede man hvor mange engle der kunne stå på
      spidsen af en synål. Eller hvorfor jorden var flad når månen var rund.
      Tidligere endnu mente man at solen stod op enten fordi den blev vækket
      af dagslyset eller fordi hanerne galede og kirkeklokkerne ringede. Mit
      svar her er jo nærmest et ikke-svar, for særlig relevant er det ikke. Kom
      bare til at tænke på de mange komiske filosofi-debatter for 7-800 år siden.

    2. Demografi og demokrati

      Der er nu mere en 8 mia mennesker i verden. Demografien forandrer hele tiden verden og dens befolknings sammensætning. Alene af den grund ændrer verdens sammensætning mht til tro/religion sig. F.eks er der i dag ca 1½ mia kinesere, der i år 2100 vil være reduceret til det halve ifølge demografien.

      Der er mange teorier om sociale forandringsbevægelser, så vidt jeg ved. Jeg hælder mest til 1, men jeg er lidt i tvivl om, hvad du helt præcist mener med “sociale forandringsbevægelser”. Er det revolutionære politiske bevægelser eller er det samfundsændringerne, der er bevægelserne?
      Bevægelserne er religioner for troende. Der er næsten 4.000 anerkendte trosretninger rundt om i verden. Næsten 75 procent af befolkningen følger imidlertid en af ​​de fem religioner: buddhisme, hinduisme, kristendom, jødedom og islam. Socialisme, herunder kommunisme og marxisme, er en slags verdslige religioner, der nok omfatter ca en fjerdedel af jordens mennesker, hvis man tæller alle slags socialdemokrater med? Og folk kan tilhøre flere religioner!?
      Hvad skal det ende med? Der er der ingen, der ved 🙂

      1. Niels Poulsen

        Det er sigende, at du udelader nazismen og fascismen, som du selv tilhører, af din liste af “trosretninger”.

        Det er i øvrigt ikke nyt, at kristne, jøder og socialdemokrater har en fælles fjende i den yderste højrefløj.

        1. Klima handler ikke om klima, men om diktatur

          NP

          Dem som ønsker at få fredsforhandlinger
          påbegyndt, så krigen i Ukraine kan blive stoppet…

          dem som er imod invasioner, besættelser og
          folkeudskiftninger…

          dem som synes at LGBTQ+, Normstormerne, de
          woke feminister og de co2-religiøse er en samling
          tosser og hystader

          er dem som DR-kvinderne kalder den yderste højrefløj.

          Rødfascisterne arbejder nu på at alle der ikke mener det
          samme som dem selv, skal censureres sønder og sammen

  35. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

    Det går bare fantastisk godt i
    det lille yndige land der er forbillede for hele verden,
    når politikerne selv skal sige det.

    Familieretshuset fortsætte med at sprede hemmelige adresser
    ud til højre og venstre, selvom feministerne i foretagendet har fået
    kritik og advarsler i flere omgange. En Maren Holm Hansen hældte
    masser af varmt vand ud af ørerne da hun blev spurgt om hvorfor
    man bliver ved med at have rod i behandlingen af sagerne.

    Venstre er nu holdt op med at være et borgerligt landbrugsparti,
    for Jacob Sprællemand og en Linea Søgaard, klimaordfører, vil have
    at V fremover skal være et radikalt klimaparti. Det var V meget
    committed på, fortalte Linea. Pyt med om masser af landbrug
    bliver ruineret og nedlagt af nye store co2-afgifter. Det vigtigste
    er at “klima-målene” bliver nået, synes Linea, som tydeligt er
    helt blank når det gælde landbrug, fødevarer og co2.

    Kunder, forretninger og virksomheder beretter nu om at en ny
    “pizza-lov” (?) rammer dem så hårdt at de ikke mere kan købe
    varer på afbetaling selv om de har en sund økonomi, og erhvervs-
    drivende fortæller om enormt besvær og åndssvage regler, som
    truer dem med fallit og konkurs. Folk kan ikke få lov til at købe
    fjernsyn, mobiltelefoner, køleskabe, vaskemaskiner og biler og
    meget mere på afbetaling, pga. en lov der skal forhindre unge
    i at købe for mange pizzaer mv. Men loven er fjollet formuleret
    og er endt i det rene gak-gak på mange områder som intet har
    at gøre med unges pizza-forbrug. Se EBs netavis.

    Selvom fortsat optrapning af krigen i Ukraine risikerer at få
    krigen til at løbe løbsk, så den ender i atomkrig, synes Mette,
    Lars og Jacob at der skal sendes mange flere tanks, granater
    og raketter osv. afsted til frontlinjerne. Man er klar til at
    kæmpe til de fleste mænd i Ukraine er slået ihjel. På nettet
    kan man læse om hvor meningsløs og sørgelig krigen er.
    Der er nu afsat op mod 25 milliarder kr. til krigsmateriel
    til Ukraine.

    Man smider nu Pfizer “vaccine” for to MILLIARDER kroner i
    skraldespanden. De to milliarder kunne ellers have været
    til stor gavn for det nødlidende sundhedsvæsen. Hvor de
    fem regioner måske skal til at afskedige sygeplejersker og
    læger for at spare penge.

    Alle offentligt ansatte er blevet pålagt at sladre om børns
    og unges forældre, ved den mindste anledning. for staten
    er jo landets største børneven. Og forældre kan jo altid
    mistænkes for et eller andet. Normale forældre mishandler
    vel næsten altid deres børn, og det kan børnenes minister
    Mette da ikke tillade.

    Der er nu rekorder i konkurser, fallitter, amputationer,
    ubehandlet kræft, ubehandlet hjertesygdom, mangel på
    syfeplejersker og læger, mangel på vigtig medicin, mangel
    på boliger osv., osv. Der er også rekorder i mistrivsel
    blandt unge, i skilsmisser, i ensomhed, i hetz mod mænd,
    i fråseri med milliarder, i gadevold og hjemmerøverier og
    juridiske uretfærdigheder, i fråseri med milliardbeløb til
    utopiske, ideologiske og luksuriøse projekter osv., osv.

    Her går det godt, fru kammerherreinde.

  36. Prins Valiant fra Thule

    Ifølge nettet er der nu
    indenfor 2 år mindst 14 millioner dødsofre
    for kvaksalver-medicin. TwitterX, Snaphanen og Redacted har noget om det.

  37. Michael Andersen

    P. Skov 02/10/2023 at 10:04:
    “Folkets ret” er det, der praktiseres ved frie og fair valg, hvor alle borgere har lige stor indflydelse. Ikke ved at en minoritet griber til våben.

    Svar: Præmissen er at pøbelvælde er uønsket og at racistisk anti-hvid dagsorden er forfatningsstridig.

    Grundlæggerne designede en regering, der ville modstå pøbelvælde. De forudså ikke, hvor stærk pøbelen kunne blive. James Madison var fast besluttet på, da han udarbejdede forfatningen, at undgå skæbnen for disse “gamle og moderne forbund”, som han mente var bukket under for demagoger og pøbelvælde.

    Citat: “I alle meget talrige forsamlinger, uanset hvilke karakterer der er komponeret, undlader lidenskab aldrig at vriste scepteret fra fornuften”.

    Den samfundsfaglige halvdel af uddannelsesligningen er afgørende. Grundlæggerne troede på, at republikkens skæbne var afhængig af en uddannet borger og trak på studier der viste, at bred uddannelse af borgerne var den bedste sikkerhed mod “listige og farlige indgreb i den offentlige frihed”.

    Facebook og andre platforme har fremskyndet den offentlige diskurs og med forøget hastighed skabt virtuelle versioner af et anti-hvidt pøbelvælde.

    Infrastrukturloven, som Senatet vedtog, diskriminerer hvide mennesker. Amerikanerne er begejstrede for at bruge penge på fysisk infrastruktur – broer, veje og bredbånd. Men denne racistiske lov uddeler job, kontrakter og lokaliserer projekter, baseret på race og ikke på meritter.

    Ved Hr. P. Skov hvad der menes med sund fornuft?

    1. Michael Andersen

      Mikael Jalving og Niels Lillelund er fortid på Jyllands-Posten. En kæmpe tak til de to. RIP JP.

      1. Michael Andersen

        Undskyld, jeg var for hurtig. Det er Jalving der er ude.

    2. P. Skov

      For mig at se, er det en – hovedsagelig uuddannet – hvid pøbel, der er faldet for demagoger og “listige og farlige indgreb i den offentlige frihed”. En pøbel, der ikke fatter, at Trump bruger dem som stemmekvæg og donorer ved at bilde dem en masse løgne ind – og samtidig ikke gør deres hverdag bedre. Det amerikanske, offentlige uddannelsessystem har i mange år været stadigt mere elendigt, og resultaterne viser sig nu. Mange Trump-vælgere er ufattelig uvidende, når de udtaler sig i medierne.

      Bidens infrastrukturlov forsøgte ganske rigtigt at give modvægt til mange års urimelig begunstigelse af hvide menneskers infrastruktur. Det kan du kalde racistisk, men du kan også kalde det racistisk retfærdighed på den længere bane. Sjovt nok har masser af republikanske kongresmedlemmer, som stemte IMOD infrastrukturloven, travlt med at tage æren for alle de midler, der har muliggjort infrastrukturprojekter i deres respektive distrikter.

      Ja, sund fornuft er ikke at falde for demagoger, men at se realiteterne bag retorikken.

      1. Michael Andersen

        Svar til P. Skov 03/10/2023 at 07:10

        Der er mindre tillid til demokraterne på uddannelse, end der har været på noget tidspunkt i to årtier, med støtte på omkring 45 procent – ned fra et Barack Obama-æra højdepunkt på 61 procent. Demokraterne har mistet vælgernes tillid henover de sidste 5 år og den tilbagegang er blevet mærkbart stejlere i løbet af de sidste to år.

        Præsident Trump har vist en plan, der opfordrer til at skære føderal finansiering til enhver skole eller ethvert program, der inkluderer kritisk raceteori, kønsideologi eller andet upassende racemæssigt, seksuelt eller politisk indhold overfor børn. Samt opfordrer til at åbne borgerrettighedsundersøgelser af ethvert skoledistrikt, der har engageret sig i racebaseret diskrimination.

        Det var demokrater der ejede slaver. Det er demokrater der gør migranter til vor tids slaver. Det er demokraterne der ejer de nyttige, der hedder Antifa og BLM.

        Demokraterne stræber efter at gøre flere amerikanere til moderne slaver. Trump og MAGA-bevægelsen stræber efter frihed, livet, og retten til lykke, som givet i forfatningen.

        Hvor har Hr. P. Skov lært at se bort fra fakta?

        1. P. Skov

          Det er endnu en løgn. Ingen har undervist i CRT i skolerne i USA – det begreb er noget, man diskuterer i universitetsmiljøerne. Ved du overhovedet, hvad CRT er?

          Derimod vil mange lærere gerne undervise amerikanske børn i landets faktiske historiske kendsgerninger, herunder hvordan sorte har været systematisk undertrykt i flere hundrede år (uanset om det var demokrater eller republikanere, der gjorde det i sin tid). Det ønsker republikanske, hvide forstadsmødre ikke, at deres børn skal vide noget om – uha, nej, det må vi hellere fortrænge og være lykkeligt uvidende om.

          Ligeledes vil lærerne gerne fortælle eleverne i de store klasser, at nogle tiltrækkes af deres eget køn, men også det er forbudt at nævne mange steder. For en ung homoseksuel – eller et barn i en regnbuefamilie – kan det være af allerstørste betydning at få at vide, at det normale har vide rammer, og at de ikke er alene.

          Det er republikanerne, der i dag ønsker at indskrænke friheden for befolkningen ved at censurere bøger, “rense” biblioteker og skolebøger for alt, de ikke bryder sig om, samt fyre lærere, der fortæller børn den skinbarlige sandhed. Hvordan skal den opvoksende generation i USA undgå at gentage fortidens fejl, hvis ikke de må lære af dem?

          Demokraterne – ledet af Biden – har skabt rigtig mange godt betalte jobs (flere end republikanske præsidenter) og støtter kampen for anstændige lønninger til alle. Trumps politik var arbejderfjendsk.

          1. Michael Andersen

            Der er dum ledelse og der er klog ledelse.

            Der er ledelse hvor folket holdes dumt og uoplyst, og hvor eliten arbejder for at holde på magten. Ringe ledere bliver på magten ved at skabe ofre, ved at skabe afhængighed og ved at fremme uselvstændighed.

            Der er ledelse, hvor folket gøres dygtigt og oplyst, og hvor den kloge leder giver sig mulighed for at løse alvorlige problemer. En klog leder frigør sig, ved at dygtiggøre sin befolkning til at kunne selv.

            Hr. P. Skov bakker op om offerskabelse, afhængighed og uselvstændighed, er det fordi han ikke har lært at der findes klogere alternativer?

          2. P. Skov

            Og det er så derfor, republikanerne ikke vil bruge midler på offentlige skoler?

            Du har simpelt hen ikke fattet, hvad der reelt sker i USA, og nu gider jeg ikke diskutere mere med dig.

  38. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

    Kommentar om den brutale
    muslimske fordrivelse af armenerne, som sker
    netop i disse dage, om den blodige hverdags-terror i Sverige,
    om LGBTQ+ galskaben og børnemishandlingen i Canada, er
    nu på nederst i striben under “Hvad skal vi med ytringsfriheden?”

  39. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

    BØRNENES VÆRSTE FJENDER

    Christiansborg, staten, børneværnet, familieretshuset, de Radikale,
    Enhedslisten og kvindesagskvinderne er de danske børns værste fjender.
    Og Mette Frederiksen er måske også børnenes fjende, selvom hun kalder
    sig børnenes minister.

    Der er nu 12.000 tvangsfjernede børn i Danmark. Og 3000 tvangsfjernelses-
    sager er lige nu ved at blive iværksat. 40% af børnene der er blevet anbragt
    på en institution har forsøgt selvmord, iflg. DR. Og der er mange rapporter
    om at det også står slemt til med mange af de børn der er sat i pleje i nye
    fremmede hjem. Men værst står det altså til i børnehjemmene. Ialt kan det
    være 80-90% af de tvangsanbragte børn der vantrives og er dybt ulykkelige.

    Men Mette Fupsen vil have mange flere tvangsfjernelser. Og et angiver-system
    er oprettet, hvor alle offentligt ansatte trues med straf hvis de ikke angiver et
    passende antal familier som måske kan mistænkes for et eller andet, i retning
    af at deres børnepasning mv. ikke er 100% perfekt.

    Staten har i 100 år i træk været den største børnemishandler i landet. Det vil
    man nu cementere. Og det handler ikke bare om tvangsfjernelser, men om
    meget mere end det. Det handler også om blodige metoder mod ubekvemme
    børn, om bureaukratiske overfald på familier, om tilsvinings- og hetzkampagner
    mod danske mænd, om tusinder af børn der med totalitære og rødfeministiske
    metoder er gjort faderløse og retsløse, om familier der udnyttes, tyranniseres,
    opløses og splittes med fascistisk magtmisbrug og rådden ideologi.

    EB har i dag en artikel der kritiserer Mettes lederstil sønder og sammen. “Det
    rager ikke dig, Mette” er overskriften. Net-avisen citerer flere vidner der mener
    at Mette er alt for skrap og alt for nævenyttig.

    Borgens politik overfor Danmarks børn er mislykket, syg, pervers og
    ondskabsfuld.

  40. Demografi og demokrati

    USA:DEMOKRATIET, DER BLEV VÆK. Ja, det kan se sådan ud, men Demokratiet i Amerika – det som Alexis de Tocqueville besøgte i 1831* – overlever nok også denne nedtur?
    I dag er der næsten ‘borgerkrig’ med alle midler mellem Det Demokratiske Parti og Det Republikanske Parti. Det er svært at se en ende på den. Så vidt jeg ved, startede ‘borgerkrigen’, da republikaneren Donald Trump blev valgt til USA’s 45. præsident ved valget d. 3. november 2020.
    “I 1835 udgav Tocqueville første del af Demokratiet i Amerika, der i 1840 fulgtes op af anden del. Det var et pionérarbejde i moderne sociologi og statsvidenskab. Værket anses for et af de mest indsigtsfulde, der er skrevet om USA.”

    1. P. Skov

      Nej, “borgerkrigen” startede længe før. Trump er kun et symptom og resultatet af en længere varende indsats fra højrefløjen. Du skal ikke være så sikker på, at demokratiet kan overleve det – selv tvivler jeg stærkt.

      Det er ganske rigtigt et resultat af demografien. De hvide – som historisk set var indvandrere i USA – tiltog sig magten, da de fik flertal. Nu gør demografien, at de er ved at miste flertallet. De har indset, at de ikke kan bevare magten ved frie og fair valg. Derfor har de længe undergravet valg (fx ved gerrymandering), men da det ikke længere er nok, har højrefløjen indset, at de simpelt hen ikke kan bevare magten gennem politik.

      Derfor ønsket om en “stærk mand” og autokrati. Vel at mærke, så længe den stærke mand repræsenterer den hvide klasse.

      Du kan se mere om “borgerkrigen” mellem partierne og historien før Trump her:
      https://www.msnbc.com/rachel-maddow/watch/-there-is-no-way-to-both-sides-this-republican-meltdown-paints-stark-contrast-with-democrats-194282565976

      1. Wiens redning skete 1683

        P. Skov har det ikke nemt.

        Han kan slet ikke forstå at mange hvide ikke ønsker at deres lande
        bliver overtaget af sorte og brune, af islamister, af afrikanere og
        arabere, af mexicanere, af narko-karteller, af kulturfremmede, af
        kriminelle evighedsturister, eller af folk som kun er ude efter at
        få gratis boliger, gratis penge, gratis tøj, møbler og bespisning og
        masser af service, rettigheder og masser af hvide kvinder stillet
        til rådighed, uden at yde nogen form for ærligt og nyttigt arbejde
        til gengæld.

        P. Skov forstår heller ikke at mange gerne vil være fri for at
        løgn, hykleri, uduelighed, kommunisme, woke-isme, rabiat
        feminisme og LGBTQ+ ideologi gennemsyrer samfundet.

        Der er 100 andre ting som P. Skov heller ikke forstår, men
        det må vi tage en anden gang.

        1. P. Skov

          Jo, det forstår jeg sagtens. Jeg tror i øvrigt heller ikke, at Amerikas oprindelige befolkning brød sig om, at de hvide tiltog sig magten.

          Forskellen på dig og mig er blandt andet, at jeg ikke per definition tror, at alle hvide er gode og dygtige, mens sorte og brune mennesker er dumme og onde. Der findes OGSÅ masser af kriminelle og nassende hvide, og der findes OGSÅ mange hårdtarbejdende og sympatiske sorte og brune mennesker.

          Så skal vi ikke holde op med at bedømme folk efter deres hudfarve men i stedet efter deres værdier og handlinger?

          1. Wiens redning skete 1683

            Det er rigtigt at indianerne burde have
            haft en meget bedre behandling, men vi
            kan jo ikke ændre på hvad der skete for
            100, 200, 300 og 400 år siden.

            Jeg tror ikke at alle hvide er gode og alle
            sorte og brune er onde. I alle lande er
            det noget med at den ene halvdele af
            menneskene udnytter den anden halv-
            dels naivitet, svaghed eller uvidenhed.

            Men at medvirke til at ens eget land
            kommer under fremmed herredømme,
            at medvirke til at danskere, svenske og
            norske bliver terroriseret, fordrevet og
            folkeudskiftet, så de får samme skæbne
            som indianerne, jøderne, armenerne
            og de kristne i Afrika og Mellemøsten,
            er forræderi.

            Går du ind for afrikanisering, islamisering
            og folkeudskiftning, ja eller nej?

          2. P. Skov

            Selvfølgelig går jeg ikke ligefrem ind for det. Men i den verden, vi lever i i dag, kan vi ikke bare lukke grænserne og undlade at hjælpe folk, der er i nød. Vi må løfte vores del af opgaven. Mange af dem, der er kommet hertil, bidrager rent faktisk med både hårdt arbejde og skattekroner.

            Det må gælde for alle, der opholder sig i Danmark – uanset hudfarve, religion og etnicitet – at man skal yde efter evne og nyde efter behov. Jeg ser mange etniske danskere, der ikke lever op til dette.

        2. Træt

          Selvfølgelig skal vi da undlade at “hjælpe” folk der har bragt sig selv i nød ved at betale menneskesmuglere, i sidste ende, og i første ende ved at yngle som rotter.

          Vi kan give dem våbenhjælp, så befolkningstallet nedbringes til et bæredygtigt niveau, ved at de rivaliserende stammer og klaner bekæmper hinanden indbyrdes.

  41. Demografi og demokrati

    Korrektion. Så vidt jeg ved, startede ‘borgerkrigen’, da republikaneren Donald Trump blev valgt til USA’s 45. præsident ved valget tirsdag den 8. november 2016.

    1. P. Skov

      Se svar til dit indlæg ovenfor.

      1. Demografi og demokrati

        Tak for dit svar

    2. Piotr

      TROLL ALERT!!
      PS 14:14
      TROLLen anvender 3 alias: PS, HP & NP.
      TROLLen PS bringer dagens største løgn:

      “Mange af dem(økonomiske velfærdsflygtninge), der er kommet hertil, bidrager rent faktisk med både hårdt arbejde og skattekroner.”

      Jaja, det er derfor at indvandringen koster de danske skattetrælle DKK 300 Mdr årligt!
      OG, derfor holdes de faktiske udgifter ved indvandring hemmelige.

      At du ikke fatter, at du bare er en nyttig idiot, kanonføde der udnyttes af regimet som agitator, for at dække over virkeligheden. Latterlige nar! GAL!

      Støt Danske Patrioter! Støt Plaudan & TR! SIAD! P.

      1. De grønne og de woke er blodrøde

        Samlede tab/udgifter
        siden 1980: Cirka 4000 milliarder kr. Tab
        som har medført at velfærden og sundheden
        nu går på krykker, pga. utallige besparelser og
        nedskæringer.

        Piotr har ganske ret. Indvandringen har kostet
        danskerne hundredvis af milliarder. Fra begyndelsen
        af har det været en underskudsforretning. I starten
        handlede det dog mest om løndumping, hvor danske
        arbejderes løn blev holdt nede. Fra 1983 fik de radikale
        pladderhumanister og noget korrupt indvandringsindustri
        vind i sejlene, og fra 1990 gik al fornuft tabt og blev til
        tossegodhed og humanistisk idioti. Cirka samme år gik
        Sveriges politikere helt amok og gik i gang med at omskabe
        landet til en “humanistisk stormagt”. Det lød jo smukt og
        ædelt, men resultatet er daglig terror, kommuner der er
        gået bankerot på stribe… samtidig med at velfærdsstaten
        og hospitalsvæsnet er væltet. Freden, friheden og trygheden
        er udskiftet med bombebrag, skud-serier i gaderne, bande-
        trusler som gør folk hjemløse, og mange andre former for
        kriminalitet som gør dagligdagen til et mareridt for hundred-
        tusinder af svenskere. Tyve, røvere, vold og død ligger på lur næsten overalt.

        P. Skov snakker om at yde efter evne og nyde efter behov.
        I praksis endte det hver gang i at de røde og “sociale”
        partiers pampere levede i sus og dus, med luksus og privillegier i enorme mængder, mens befolkningerne
        skulle arbejde sig halvt eller helt ihjel for at leve op til pampernes og “elitens” kyniske krav om at knokle op
        til105 timer om ugen til en lav løn som man knap nok
        kunne leve af. Eller til slet ingen løn.

        Bøger om Stalins Rusland, Maos Kina og
        Hitlers Tyskland fortæller ret ens historier om
        hvordan millioner af borgere blev gjort til statens slaver.

        De bøger burde P. Skov nok læse. Han lader til at være
        uvidende om at totalitær politik og papnæse- og svindel-
        demokrati kan føre til at millioner af mennesker får deres
        liv ødelagt. Han synes også blind for hvor tæt Danmark er
        på afgrunden.

      2. De grønne og de woke er blodrøde

        Samlede tab/udgifter
        siden 1980: Cirka 4000 milliarder kr. Tab
        som har medført at velfærden og sundheden
        nu går på krykker, pga. utallige besparelser og
        nedskæringer.

        Piotr har ganske ret. Indvandringen har kostet
        danskerne hundredvis af milliarder. Fra begyndelsen
        af har det været en underskudsforretning. I starten
        handlede det dog mest om løndumping, hvor danske
        arbejderes løn blev holdt nede. Fra 1983 fik de radikale
        pladderhumanister og noget korrupt indvandringsindustri
        vind i sejlene, og fra 1990 gik al fornuft tabt og blev til
        tossegodhed og humanistisk idioti. Cirka samme år gik
        Sveriges politikere helt amok og gik i gang med at omskabe
        landet til en “humanistisk stormagt”. Det lød jo smukt og
        ædelt, men resultatet er daglig terror, kommuner der er
        gået bankerot på stribe… samtidig med at velfærdsstaten
        og hospitalsvæsnet er væltet. Freden, friheden og trygheden
        er udskiftet med bombebrag, skud-serier i gaderne, bande-
        trusler som gør folk hjemløse, og mange andre former for
        kriminalitet som gør dagligdagen til et mareridt for hundred-
        tusinder af svenskere. Tyve, røvere, vold og død ligger på lur næsten overalt.

        P. Skov snakker om at yde efter evne og nyde efter behov.
        I praksis endte det hver gang i at de røde og “sociale”
        partiers pampere levede i sus og dus, med luksus og privillegier i enorme mængder, mens befolkningerne
        skulle arbejde sig halvt eller helt ihjel for at leve op til pampernes og “elitens” kyniske krav om at knokle op
        til105 timer om ugen til en lav løn som man knap nok
        kunne leve af. Eller til slet ingen løn.

        Bøger om Stalins Rusland, Maos Kina og
        Hitlers Tyskland fortæller ret ens historier om
        hvordan millioner af borgere blev gjort til statens slaver.

        De bøger burde P. Skov nok læse. Han lader til at være
        uvidende om at totalitær politik og papnæse- og svindel-
        demokrati kan føre til at millioner af mennesker får deres
        liv ødelagt. Han synes også blind for hvor tæt Danmark er
        på afgrunden.

        Mange andre milliarder kroner er blevet brugt på dødssyg
        og fladpandet politik. Halvdelen af skatterne burde slet ikke
        opkræves, for borgerne kunne bruge pengene bedre og mere fornuftigt end staten. Så pengene ligger faktisk bedst i
        borgernes lommer.

      3. De grønne og de woke er blodrøde

        Samlede tab/udgifter
        siden 1980: Cirka 4000 milliarder kr. Tab
        som har medført at velfærden og sundheden
        nu går på krykker, pga. utallige besparelser og
        nedskæringer.

        Piotr har ganske ret. Indvandringen har kostet
        danskerne hundredvis af milliarder. Fra begyndelsen
        af har det været en underskudsforretning. I starten
        handlede det dog mest om løndumping, hvor danske
        arbejderes løn blev holdt nede. Fra 1983 fik de radikale
        pladderhumanister og noget korrupt indvandringsindustri
        vind i sejlene, og fra 1990 gik al fornuft tabt og blev til
        tossegodhed og humanistisk idioti. Cirka samme år gik
        Sveriges politikere helt amok og gik i gang med at omskabe
        landet til en “humanistisk stormagt”. Det lød jo smukt og
        ædelt, men resultatet er daglig terror, kommuner der er
        gået bankerot på stribe… samtidig med at velfærdsstaten
        og hospitalsvæsnet er væltet. Freden, friheden og trygheden
        er udskiftet med bombebrag, skud-serier i gaderne, bande-
        trusler som gør folk hjemløse, og mange andre former for
        kriminalitet som gør dagligdagen til et mareridt for hundred-
        tusinder af svenskere. Tyve, røvere, vold og død ligger på lur næsten overalt.

        P. Skov snakker om at yde efter evne og nyde efter behov.
        I praksis endte det hver gang i at de røde og “sociale”
        partiers pampere levede i sus og dus, med luksus og privillegier i enorme mængder, mens befolkningerne
        skulle arbejde sig halvt eller helt ihjel for at leve op til pampernes og “elitens” kyniske krav om at knokle op
        til105 timer om ugen til en lav løn som man knap nok
        kunne leve af. Eller til slet ingen løn.

        Bøger om Stalins Rusland, Maos Kina og
        Hitlers Tyskland fortæller ret ens historier om
        hvordan millioner af borgere blev gjort til statens slaver.

        De bøger burde P. Skov nok læse. Han lader til at være
        uvidende om at totalitær politik og papnæse- og svindel-
        demokrati kan føre til at millioner af mennesker får deres
        liv ødelagt. Han synes også blind for hvor tæt Danmark er
        på afgrunden.

        – – – – – – – – – – –

        Mange andre milliarder kroner er blevet brugt på dødssyg
        og fladpandet politik. Halvdelen af skatterne burde slet ikke
        opkræves, for borgerne kunne bruge pengene bedre og mere fornuftigt end staten. Så pengene ligger faktisk bedst i
        borgernes lommer.

      4. De grønne og de woke er blodrøde

        Samlede tab/udgifter
        siden 1980: Cirka 4000 milliarder kr. Tab
        som har medført at velfærden og sundheden
        nu går på krykker, pga. utallige besparelser og
        nedskæringer.

        Piotr har ganske ret. Indvandringen har kostet
        danskerne hundredvis af milliarder. Fra begyndelsen
        af har det været en underskudsforretning. I starten
        handlede det dog mest om løndumping, hvor danske
        arbejderes løn blev holdt nede. Fra 1983 fik de radikale
        pladderhumanister og noget korrupt indvandringsindustri
        vind i sejlene, og fra 1990 gik al fornuft tabt og blev til
        tossegodhed og humanistisk idioti. Cirka samme år gik
        Sveriges politikere helt amok og gik i gang med at omskabe
        landet til en “humanistisk stormagt”. Det lød jo smukt og
        ædelt, men resultatet er daglig terror, kommuner der er
        gået bankerot på stribe… samtidig med at velfærdsstaten
        og hospitalsvæsnet er væltet. Freden, friheden og trygheden
        er udskiftet med bombebrag, skud-serier i gaderne, bande-
        trusler som gør folk hjemløse, og mange andre former for
        kriminalitet som gør dagligdagen til et mareridt for hundred-
        tusinder af svenskere. Tyve, røvere, vold og død ligger på lur næsten overalt.

        P. Skov snakker om at yde efter evne og nyde efter behov.
        I praksis endte det hver gang i at de røde og “sociale”
        partiers pampere levede i sus og dus, med luksus og privillegier i enorme mængder, mens befolkningerne
        skulle arbejde sig halvt eller helt ihjel for at leve op til pampernes og “elitens” kyniske krav om at knokle op
        til105 timer om ugen til en lav løn som man knap nok
        kunne leve af. Eller til slet ingen løn.

        Bøger om Stalins Rusland, Maos Kina og
        Hitlers Tyskland fortæller ret ens historier om
        hvordan millioner af borgere blev gjort til statens slaver.

        De bøger burde P. Skov nok læse. Han lader til at være
        uvidende om at totalitær politik og papnæse- og svindel-
        demokrati kan føre til at millioner af mennesker får deres
        liv ødelagt. Han synes også blind for hvor tæt Danmark er
        på afgrunden.

        – – – – – – – – – – –

        Mange andre milliarder kroner er blevet brugt på dødssyg
        og fladpandet politik. Halvdelen af skatterne burde slet ikke
        opkræves, for borgerne kunne bruge pengene bedre og mere fornuftigt end staten. Så pengene ligger faktisk bedst i
        borgernes lommer.

        (Hvorfor ryger kommentaren ikke på her nederst hvor
        den er skrevet??)

        1. De grønne og de woke er blodrøde

          Det løb lidt løbsk. De tre ekstra
          kommentarer bedes venligst slettet.

  42. Ole Madsen

    Er der nogen forskel på “det førte demokrati” og “oplyst enevælde”? Lederen eller ledelsen af ført demokrati eller enevælde har ikke altid ret, men flertallet har heller ikke altid ret. Jeg er enig med Churchill.

    1. Michael Andersen

      Vores folkevalgte ligner mest af alt administratorer. Problemet i vores nuværende demokrati, er at retsstaten og retssikkerheden lider, fordi der overlades mere og mere, til overnationale organisationer, der er udenfor demokratisk kontrol.

      I eksempelvis EU, ser man bort fra borgernes retssikkerhed ved indvandring. Man har skabt Europas største migrations og energikrise, der skaber økonomisk ustabilitet og forringer retssikkerheden.

      Nogen skabte den onde spiral ved at skære ned på ambitionerne i grundskolen.

  43. Demografi og demokrati

    Vi må lytte til andre stemmer end “de statsgaranterede medier”, som Lars Hedegaard kalder dem i forbindelse med denne kommentar i dag?:
    “Ja, det foregår i lande som Rusland og Venezuela, og i Nordkorea og Saudi-Arabien bruger de endnu skrappere metoder mod eventuelle kritikere. Men i USA, der skal forestille at være et demokrati?
    Hvis nogen stadig tror det, bør de følge med i den retssag mod Donald Trump, der i går blev indledt ved retten i New York. Den tidligere præsident står anklaget for at have angivet for høje vurderinger sine mange ejendomme i den hensigt at opnå bedre lånevilkår i banken. Trump har ganske vist betalt alle lån tilbage til tiden, og ingen långiver har lidt ringeste tab. Der er altså ikke noget offer for Trumps ejendomsvurderinger. Hertil kommer, at de ledende banker, som han har entreret med, så som Deutsche Bank, naturligvis foretager deres egen vurdering, før de udlåner flere hundrede millioner dollars. Det er altså vanskeligt at forstå, hvilken forbrydelse Trump skal have begået.
    Retssagen skæmmes yderligere ved, anklageren, demokraten Lititia James, blev valgt til posten som New Yorks statsanklager på det udtrykkelige løfte, at hun ville komme efter Trump (get Trump). Det syntes flertallet af vælgerne i den demokratiske étparti-stat var en glimrende ide, for de kan ikke lide Trump – hvad han så end har gjort dem.
    Dommeren er også demokrat og har allerede inden retssagens begyndelse blameret sig ved at ansætte værdien af Trumps ejendom, Mar-a-Lago i Florida, til 18 millioner dollars. Der er tale om en kæmpeejendom beliggende på en grund på 20 acres og med direkte havadgang. Betydeligt mindre ejendomme nær ved er solgt for op mod 200 millioner, og den reelle værdi af Mar-a-Lago er formentlig et sted mellem 500 millioner og 1 milliard.
    Dommeren har også besluttet at fratage Trump kontrollen over hans mange ejendomme i New York og har forbudt ham at drive erhvervsvirksomhed i staten. Anklageren forlanger, at ex-præsidenten skal betale $250 millioner i bøde.
    Man må virkelig sige, at demokraterne går grundigt til værks. Ikke bare har demokratiske anklagere planer om at trække ham i retten for tre yderligere, påståede forbrydelser ud over den i New York. Nu vil de også ruinere ham og hans familie.”
    Godt at høre fra en kritisk journalist som Lars Hedegaard. Længe leve ytringsfriheden!->Som jeg skrev I 03/10/2023 at 07:51 er der næsten ‘borgerkrig’ med alle midler mellem Det Demokratiske Parti og Det Republikanske Parti. Det er svært at se en ende på den…

    1. P. Skov

      Du overser, at de mange overdrivelser af hans rigdom har skaffet ham billigere forsikringer og bedre lånevilkår – det vil sige, at bankerne og hans øvrige kreditorer har taget en større risiko, end der var belæg for. Selvfølgelig skal også Trump overholde loven!

      Du overser også, at Trumps fantasifulde værdiansættelser har bidraget til hans image som en “dygtig forretningsmand” – noget, som har været med til at skaffe ham tilhængere og dermed valgsejren i 2016. Et image, som der absolut ikke er belæg for.

      Men du går måske ind for, at nogen må lyve, snyde og bedrage – også selv om de overtræder lovene? Eller er du bare faldet for Trumps karakterisering af sig selv som et politisk offer?

      Men i øvrigt er denne retssag en af de mindre, der er i vente. Det er trods alt bare en civil sag. De føderale sager samt sagen i Georgia er langt alvorligere.

      1. Michael Andersen

        Demokraterne fatter ikke, at Trumps popularitet stiger og stiger. Samtidig opstiller RFK Jr. som uafhængig og tager stemmer fra Biden.

        Vindersager har demokraterne ingen af. Næste gang hjælper hverken valgfusk eller Covid.

        Bliver demokraterne reddet af AI og den dybe stats usynlige hjælpere?

      2. Piotr

        TROLL ALERT!!!
        TROLLen PS lufter nu sin klarer uvidenhed om helt almindelig handel & vandel.
        Var det MA der spurgte til TROLLens fornuft, intelligens eller dumhed?
        Her udstiller TROLLen helt på egen hånd, sin klare dumhed! Godt gået!
        Jaja, når man ikke kan se skoven for bare træer…..gab!

        Om ingen af de virksomheder(finans-institutter) Trump Corp. har lavet forretninger med har lidt tab, overlast, eller er gået konkurs, hvad er så problemet?
        Hvad skal han dømmes for? Korruption? hvilke love er overtrådt? eller bare, at han er for dygtig?
        Problemet for DNC er, at Trump vil være præsident for hele USA!

        “Men du går måske ind for, at nogen må lyve, snyde og bedrage – også selv om de overtræder lovene?”
        Hvilke love er det i så fald?
        Det lader ikke til at være noget problem for croocked Joe, der gør alle 3 ting dagligt.
        Men men, croocked Joe´s dage er talte, han ved det(ratings falder dagligt), Obama ved det og DNC ved det, derfor er det fuld panik, for at få skaffet Trump af vejen!

        Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & TR! SIAD! P.

  44. Michael Andersen

    Matt Gaetz vælter Speaker McCarthy, der er afsat.

    Om tiltaget til at afsætte McCarthy sagde Gaetz:

    ”Jeg tager ikke imod belæringer fra dem, der ville krybe og bøje sig for lobbyisterne og særinteresserne, der ejer vores ledelse, udhuler denne by og låner mod fremtiden for vores fremtidige generationer”. #MotionToVacate/twitter. Rep. Matt Gaetz

    Fakta er at GOP skal angribes fra højre og bringes tilbage til den faktiske konservatisme, den skal udrenses. Plasteret blev rykket af og man kan ikke vente på det perfekte tidspunkt. Dette bør ses som en advarsel til RINO’erne. Tillykke til Gaetz.

    1. P. Skov

      Hvad tror du, at Gaetz får ud af at sabotere Kongressen? Tror du, at GOP’s vælgere vil belønne GOP ved næste valg for ikke at være i stand til at udnytte deres flertal i Huset? Hvad har de konkret udrettet de sidste par år ud over nogle høringer, som har været totale flops?

      Hvis Gaetz mål er at skabe kaos, så er det lykkedes.

      1. Michael Andersen

        Hvad har de konkret udrettet de sidste par år ud over nogle høringer, som har været totale flops?

        Præcis derfor måtte Kevin McCarthy gå.

        McCarthys første handling som Speaker skulle have været at frigive 14.000 timers video, optaget under det uofficielle åbne hus den 6. januar.
        McCarthys anden handling som Speaker, burde have været at fjerne de to falske rigsretssager mod præsident Trump.

        Det er muligt og fornuftigt, at Steve Scalise, der er den næstmest magtfulde republikaner i Repræsentanternes Hus, vælges som næste Speaker.

        1. P. Skov

          Det er ikke rigsretssager – og de er ikke falske. Der er tale om føderale, kriminalsager vedr. forhold, som andre allerede er dømt tocifrede års fængselsstraffe for at deltage i. Trump er sigtet for at være den hovedansvarlige.

          Går du ind for, at en politisk leder skal kunne stoppe en verserende kriminalsag? USAs forfatning tilsiger tredeling af magten.

          McCarthy frigav videomaterialet til Tucker Carlson, og siden så vi ikke meget mere til det. Måske var der ikke rigtig noget, der understøttede MAGA’s alternative narrativ om, hvad der foregik?

        2. P. Skov

          Nå, nu forstår jeg pludselig, hvad du mener med “rigsretssager”. Du mener nok – som andre galninge – at man kan omskrive historien og glemme de to rigsretssager, som faktisk er gennemført? Nonsens. Sket er sket.

  45. Niels Poulsen

    Den yderste højrefløj hos Republikanerne, bestående af fanatiske Trump-tilhængere, har sammen med Demokraterne afsat den republikanske formand for Repræsentanternes Hus.

    Republikanerne er et hus i splid med sig selv. De kaster verdens ældste demokrati og supermagten, som sikrer det frie vestlige værdier i en stadig mere truet verden af diktaturerne Rusland, Kina og Iran, ud i kaos.

    Det er kun stamgæsterne på Aamunds brune værtshus, som kan udlægge det som en sejr.

    1. Michael Andersen

      Kevin McCarthy måtte gå, for at stoppe kaos. Herunder er mange amerikaneres vinkel på sagen. Kilde: Breitbart.

      Kevin McCarthy konspirerede med Liz Cheney om at få Trump fjernet fra embedet efter de falske J6-FBI-Pelosi-Antifa optøjer. – The Gateway Pundit 4/22/22

      Efter valget i 2020 blev McCarthy citeret for at sige: “Jeg tror ikke, at nogen sætter spørgsmålstegn ved valgets legitimitet… – NY Times 5/12/21. China Mitch stod lige ved siden af ham… McCarthy er citeret for at sige: “Vi vil ikke stille Joe Biden for en rigsret.”

      McCarthy deltog i statsmiddag med Hunter Biden og Emmanuel Macron – Liberty Daily

      McCarthy beskyldte præsident Trump for optøjerne den 6. januar. Han anbefalede præsident Trump at træde tilbage efter 6. januar protester, der dræbte fire Trump-tilhængere, og derefter løj han om det.

      McCarthy brugte FTX Cash til at besejre konservative i 2022 – National File. McCarthy brugte millioner på at besejre pro-Trump republikanere. Han hjalp med at sabotere MAGA-favoritten Madison Cawthorns genvalgsindsats.

      McCarthy støttede RINO Tim Scott som præsident. Han nægtede at konfrontere det marxistiske stormløb, der ødelægger Amerika og han stemte sammen med demokraterne for at outsource amerikanske job.

      Samtidig er der statsgælden, der får lov at stige og stige.

      Dette kan Niels O, P. Skov og Niels P. måske forholde sig til?

      1. Niels Poulsen

        Det må være svært at holde masken for Demokraterne i disse dage.

        De har fået afsat den republikanske formand for Repræsentanternes Hus ved hjælp af en forræder blandt Republikanerne, Judas-skikkelsen Matt Gaetz.

        Han er i øvrigt blevet undersøgt for at have haft sex med en mindreårig og handel med prostituerede. En mand med en lige så forkastelig amoralsk adfærd som Trump, i modstrid med borgerlige dyder.

        Det Republikanske Parti får først mulighed for at blive sig selv igen, når Trump bliver dømt og skal tilbringe resten af sin levetid fængsel.

      2. P. Skov

        Ja, men så var det da godt, at vi slap af med McCarthy. Jeg bryder mig heller ikke om ham – men nok af lidt andre grunde. Først og fremmest, fordi han er utroværdig.

        Men hvad nu, Michael? Hvad er planen?

        Jeg ser for mig, at republikanerne ikke kan blive enige om en kandidat, og at moderate republikanere vil ønske at gøre de 8 ekstremister irrelevante. Det kan de kun gøre ved at pege på en troværdig republikaner, som demokraterne kan have tillid til, og som de derfor kan stemme for. Så kan vi måske få lidt bipartisan samarbejde i huset. Det, synes jeg, vil være et stort fremskridt. I politik kan en minoritet på 8 personer ikke få alt, hvad de peger på med bøllemetoder.

        PS. Aldrig er statsgælden steget så meget som under Trump!

        1. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

          Det er hvad Politiken påstår.
          Men iflg. mange steder på nettet blev den
          generelle økonomi bedre under trump, mens
          gælden og inflationen er løbet løbsk under Biden.

          1. P. Skov

            Du kan finde, hvad du helst vil høre “mange steder på nettet”. Hvad med at undersøge sagen lidt grundigere?

            Fx her: https://fiscaldata.treasury.gov/americas-finance-guide/national-debt/#the-growing-national-debt kan du se gældens udvikling de sidste 100 år. Du kan se, at gælden steg eksplosivt under Trump, men at den lodrette stigning blev bremset op i 2020.

            Du kan også i de officielle tal for Consumer Price Index fra U.S. Bureau of Labor Statistics se, at inflationen ganske rigtig steg voldsomt i 2021 (som i resten af den vestlige verden), men at kurven knækkede i sommeren 2022 (hvor inflationen var på 9%), men at den nu er helt nede på ca. 3%. Det er bedre end i mange andre lande, der kæmpede med samme inflation. Link i næste kommentar for ikke at ryge i spamfilteret.

            Mange vil gerne bilde dig ind, at Trumps økonomi var fantastisk, mens Bidens er katastrofal. De faktiske tal viser nærmest det modsatte.

  46. Niels O

    Frem til det første psykopatår 2016 var jeg republikaner.

    Spændende at se, hvornår jeg kan blive det igen.

  47. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

    Hvis man følger med i politik, véd man
    godt at Mette, V og M, R og EL ønsker at give AKTIV DØDSHJÆLP
    til hele den danske del af befolkningen. Men nu siger Etisk råd
    nej til Mette og co.s planer. Man har påpeget at det nemt bliver
    en glidebane, et skråplan, en åben ladeport ind til statslig mis-
    brug af “hjælpen”.

    Men vil det mon få Mette & co. til at trække følehornene og
    tentaklerne til sig?

  48. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    Tre interessante videoer:

    “KLIMAET” ER DEN NYE KOMMUNISME

    WE DON’T GIVE A SHIT FOR UKRAINE
    (Krigens årsag er penge) (Redacted)

    PFIZERS OG MODERNAS TROVÆRDIGHED ER KOLLAPSET

    Se Youtube, Snaphanen, Hodjas blog og TwitterX

  49. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

    For få dage siden var det SLUT med de
    sidste armenske områder i Nagorno Karabak. Muslimerne
    rykkede ind, Over 120.000 armenere måtte flygte over hals og
    hoved, pga. beskydning med artilleri-granater. Angrebet på
    den fredelige kristne armenske befolkning blev iværksat med
    Tyrkiets fulde opbakning. Muslimerne har forfulgt armenerne
    igennem århundreder, og har begået folkedrab på dem og
    diverse andre kristne befolkninger. Om nogle år kan
    danskerne få samme skæbne som armenerne, svenskerne
    og flere andre folkeslag. Hvis indvandringen fortsætter, vil
    det kun være et spørgsmål om tid inden vi står midt i en
    enorm humanitær katastrofe.

  50. Alle de gamle partier er utroværdige

    Svinsk behandling af Metro-kunder

    DSB forsøgte at snyde kunde for betalt rejse

    Den største nedslagtning af den offentlige trafik
    siden besættelse 1940-45 (Uffe Gardel artikel)

    Indvandrings-problemerne vokser og vokser

    Se EBs netavis, Hodja, Snaphanen og Den korte avis

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *