USA: FRA REPUBLIK TIL BANANREPUBLIK

Under præsidentvalgkampen i efteråret 2016 fik den Trumphadende Demokratvælger Kristina Wang en god idé, en slags aprilsnar i utide.  På Twitter opfordrede hun borgerlige vælgere til at stemme på Donald Trump den 9. november. Pointen var naturligvis, at valgdagen var den 8. november, hvilket skulle få de dumme vælgere til at blive hjemme på sofaen og først komme ud at stemme, når det var for sent. Selv den mest ubegavede og uvidende vælger i USA var udmærket klar over, at valget var den 8. november. Ingen tog notits af Wangs spøgefuldheder, som stadig kan læses på hendes twitter-konto. En borgerlig aktivist og Trump-tilhænger ved navn Douglass Mackey fik samme gode idé, men med modsat fortegn. På sin Twitter-side opfordrede han alle Demokratvælgere til at stemme på Hillary Clinton via sms til et nærmere beskrevet nummer, så de kunne undgå køerne ved valgstederne. Ligesom Wangs ’aprilsnar’ var også Mackeys opfordring ment som en spøg, da selv den dummeste vælger ved, at man ikke kan stemme med en sms.

Under Trumps præsidentperiode var der ingen reaktion over for de to spøgefugle, men da Biden og Demokraterne overtog magten i 2020, kom hævnens time. Ikke mod Katarina Wang, som jo var Demokrat og derfor god, men mod Douglass Mackey, der var republikaner og derfor er ond. I 2021 blev Mackey anholdt og tiltalt for sabotage af valghandlingen. Retssagen fandt sted i det super-Demokratiske New York, hvor et politisk korrekt nævningeting kendte ham skyldig. Mackey står nu til 10 års fængsel for en dårlig vittighed til trods for, at anklageren ikke kunne stille op med et eneste vidne, der var blevet forført til at stemme ved den falske sms. Under præsident Biden har Demokraterne konsolideret deres magtbase i retsvæsenet og i undervisningssektoren således, at USA i dag ikke mere er en retsstat, hvor alle er lige for loven, men en partiel retsstat, hvor ret og rimelighed er forbeholdt den del af befolkningen, der bekender sig til  ubegrænset indvandring, klimakampen, den grønne omstilling,  kultdyrkelse af seksuelle minoriteter, apartheid-felttoget mod hvide mennesker, og at USA’s historie skal regnes fra den dag, det første slaveskib ankom til landet.

Den langvarige fængselsdom til Douglass Mackey for narrestreger på Twitter er et attentat på den ellers forfatningssikrede ytringsfrihed, der nu i praksis er forsvundet. Borgerlige debattører har ikke mere adgang til amerikanske universiteter, fem delstater, der anlagde retssager om valgsvindel efter præsidentvalget i 2020, har fået deres sager afvist som juridisk ukvalificerede i samtlige retskredse. Ikke efter en rettergang, men inden retshandlingen kunne finde sted, da ingen dommer ønskede at blive konfronteret med beviser og dokumentation for den påståede valgsvindel. Skolebestyrelsernes fagforening, National School Board Association har i samarbejde med Justitsministeriet og Det Hvis Hus fået udvirket, at forældre, der klager over Covid-nedlukning af skoler og transkønnet hjernevask af deres børn, nu kan tiltales for civil terrorisme (domestic terrorism), som kan medføre langvarige fængselsstraffe.

Alle undertrykkelsens veje fører naturligvis tilbage til Demokraternes mobbe-offer nummer ét, Donald Trump, som nu efter syv års Demokratisk chikane, bagvaskelser og trusler er blevet tiltalt for kriminelle handlinger, der endnu ikke er blevet offentliggjort. Vi ved dog, at der er flere end en enkelt sag i anklagerens værktøjskasse. Det drejer sig om 130 000 USD, som Trump betalte til den prostituerede Stormy Daniels i 2016 for, at hun midt under valgkampen ikke skulle udbasunere slibrige detaljer om et engangsknald, hun måske, måske ikke havde med Trump tilbage i 2007. Beløbet til Daniels er muligvis bogført i strid med regnskabsloven, men anklageren ventes at ville kæde det sammen med en påstand om et forsøg på ulovlig påvirkning af valgets udfald, hvilket er en mere alvorlig sag. De to estimerede topjurister, professorerne Jonathan Turley og Alan Dershowitz kalder begge sagen mod Trump for en politisk skueproces, der ikke har en ærlig juridisk trevl på kroppen.

Retssagen mod Trump finder naturligvis sted i den Demokratiske højborg New York, hvor Mackey sagen viste, at her kan man få en jury til hvad som helst. Anklageren, Alvin Bragg, der i mange år har  pralet med, at han nok skulle få skovlen under Trump, ventes også at tiltale den tidligere præsident for opfordring til valgsvindel i delstaten Georgia og for at opildne til statskup den 6. januar 2021. Den tidligere justitsminister Bill Barr, der absolut ikke er nogen fan af Donald Trump, udtaler, at retssagen demonstrerer et sammenbrud af retstilstanden i New York State, og at den ikke bliver gennemført for at få Trump dømt, men skandaliseret som kandidat til præsidentvalget i 2024. Altså en videreførelse af Demokraternes løbende karakterattentat mod Trump, der nu uden ophold har varet i syv år med anklager mod ham for landsforræderi, valgsvindel, afpresning, bestikkelse og forfatningsbrud. Alle sager har vist sig grundløse, men førte til, at Trump tabte valget i 2020, og det er Demokraternes hensigt at gentage succesen til præsidentvalget næste år.

”Retstilstanden i New York er nu som i en bananrepublik”, sagde Bill Barr, men det er ikke kun i USA, at retsstaten er ved at blive politiseret. Minksagen og de politiske retssager mod Lars Findsen og Claus Hjort Frederiksen viser, at vi også kan være med i vognen. Mode og smag – også den dårlige – flytter sig hurtigt. I Dag USA. I morgen os.

3.april 2023

94 Thoughts to “USA: FRA REPUBLIK TIL BANANREPUBLIK”

 1. Mogens Bendtsen

  Er der ikke lidt ombrydningsfejl i første afsnit?

 2. Henrik Wegmann

  Der er ingen tvivl om, at der er en rød tråd – i bogstaveligste forstand – mellem det, der sker i USA, og de totalitære tendenser, som vi ser overalt i den vestlige verden. Metoderne er overalt de samme, og kontrol med domstole, politi og Justitsministerier på den ene side og medier på den anden, er kernen i den fundamentale ændring af vores samfund, som de fleste næsten ikke kan tro er virkelig. Men det er den.

  Vi glider med en foruroligende hastighed, men uden at nogen taler om det, mod en fuldskala, tro kopi af det Orwellske samfund.

  1. Jeg beklager , at der gik totalt kuk i indlægget, der endte i en ulæselig ordsalat. Jeg havde glemt min ‘mus’ i sommerhuset og kunne ikke få computeren til at makke ret uden. Manus og blog er nu rettet, som det skal være. Håber jeg.

 3. Michael Andersen

  Hvor kultur tidligere blev udledt af kristendommen og økonomien udledt af den kristne kultur, er det nu administrationsstaten der afgør hvad skatteyderne skal drives efter.
  Magten er hos administrationsstaten der har taget sig lov at definere nye sandheder.

  Kønsskifteoperationer og hormoner gør op med sandheden om køn, som Gud bestemte. Grønne fantasier og inflationsøkonomi gør op med reglerne som Nobelpristagerne bestemte.

  Jura, konventioner og menneskerettigheder giver rum til kriminalitet og gør op med næstekærligheden. Vi bliver fattigere fordi administrationsstaten ændrer på sandhederne så de passer til magten.

  Den sorte konvoj af biler med Præsident Trump på vej til lufthavnen ligner et begravelsesoptog af det USA som var engang.

  Såfremt vælgere, borgere og skatteydere vil have freden og friheden tilbage, bliver de nødt til at tage opgøret med administrationsstaten, som ikke giver sig frivilligt.

  Danskerne bør tænke sig om.

 4. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  Det er næsten som om Vesten er ved
  at blive omdannet til en galeanstalt og selvmordskult. Det
  som ideologiske tosser og fanatikere og udspekulerede sær-
  interesser er i færd med, er at oprette diktaturstater hvor
  sandhed, virkelighed, demokrati og befolkninger søges
  skubbet ud i kulden og mørket. Det eneste der skal betyde
  noget i fremtiden er “eliternes” luner og magt. Borgerne
  skal gøres til slaver, trælle og zombier. Eller de skal an-
  bringes i KZ-lejre og fængselsbyer. Australien, Canada
  og USA er i gang med KZ-lejre og fængslinger af uskyldige.

  Befolkningerne i flere lande
  er allerede så tamme, føjelige og underdanige, at man
  skulle tro at der var blandet sovemidler i maden eller
  drikkevandet. Det er der dog nok ikke endnu, men noget er
  på vej!!! Se de chokerende oplysninger hos Snaphanen,
  Hodja, Tucker C. og Jesse Watters mv. Eller tag et kig
  på kommentarerne til den foregående artikel om det
  syge danske sundhedsvæsen.

  Mange burde være alarmerede over de talrige oplysninger
  på nettet om globalisternes skrækkelige planer, men dan-
  skerne sover vel bare videre?

 5. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

  Det er rystende så travlt visse kredse har med at
  importere ekstreme idéer fra USA. Idéer om at alle
  normer, traditioner og historiske er erfaringer skal udslettes
  eller forandres til ukendelighed. Det har jo allerede vist sig at
  de ekstreme idéer om køn, race, lighed, mangfoldighed, LGBTQ+,
  BLM, indvandring og multi-kulti osv., fører til konflikter, ballade,
  uroligheder, voldsom kriminalitet og et utal af problemer og
  tragedier. Så hvad skal det gøre godt for?

 6. P. Skov

  Det er dog forbløffende, at hr. Aamund igen og igen udtaler sig om amerikanske forhold, som han åbenlyst ikke har særlig stor indsigt i.

  Alvin Bragg, som er anklager i New York, har intet som helst at gøre med hverken sagen om forsøg på at omstøde valget i Georgia eller sagerne, som DoJ efterforsker vedr. både J6 og Mar-A-Lago dokumenterne! Det er 4 separate sager – 2 føderale og 2 i hver sin delstat.

  Sagen mod Douglass Mackey handlede ikke om en “spøg”, men om en konspiration, der fandt sted over flere måneder, og som handlede om bevidst spredning af misinformation. Læs mere her: https://www.justice.gov/usao-edny/pr/social-media-influencer-douglass-mackey-convicted-election-interference-2016. Man kan undre sig over, at den sag ikke blev ført tidligere.

  Jeg har uden helt forsøgt at finde Kristina Wangs Tweet. Et link vil blive værdsat. Men vi taler om en enkelt Tweet af en enkelt aktør, ikke sandt? Man kan nemt skrive en dato forkert – er motivet bevist? Det skal der jo til for at føre en sag.

  At Bill Barr nu beskylder Alvin Bragg for at politisere, er urkomisk. Er der nogen, der har anvendt DoJ politisk, er det Bill Barr. Der er mange eksempler på, at han holdt hånden under Trumps venner og forfulgte hans fjender. Blandt andet brugte han sin magt til at spinne og dermed “hvidvaske” Mueller rapporten, som – HVIS MAN ELLERS GIDER LÆSE DEN – både dokumenterede samarbejde (dog ikke konspiration) med russerne og endnu mere klart dokumenterede en halv snes tilfælde af Trumps “obstruction of Justice”.

  De “frikendelser”, der har været af Trump i fm. impeachments, har været rent politiske. Uanset hvilke beviser, der var blevet fremlagt, var han ikke blevet afsat. I den sidste omgang stemte en del republikanere i øvrigt for at dømme Trump. Men desværre ikke nok.

  Hvornår vågner du, Asger Aamund? Gør det ikke indtryk, at mange fornuftige republikanere ikke længere bakker Trump op?

  1. Michael Andersen

   Hr. PS

   Republikanerne er optaget af kontrollen med Wisconsins højesteret og sandsynligvis fremtiden for adgang til abort, samt republikansk geografisk afstemnings inddeling fordi mange års GOP-politik hviler på resultatet af tirsdagens valg i den vigtige svingstat.

   De er også optaget af at dommeren i New York forventes at tage et hidtil uset skridt for at lukke munden på Præsident Trump i 2024. En ”mundkurv” kan potentielt undergrave Præsidentens evne til at føre kampagne på spørgsmålet om juridisk korruption under primærvalget.

   Europeanconservative har artiklen ”The Day America Became Russia”. De skriver også om forsøget på at klassificere voldtægt som en “ikke-nødsituation” der ville være chokerende i ethvert vestligt demokrati, men i det 21. århundredes Storbritannien, hjemsted for Magna Carta, ser det nu ud til, at retten til retfærdighed er for meget at bede om.

   Det er utroværdigt at vi har travlt med demokrati ude, når de største problemer er selvskabte hjemme.

   Venligst

  2. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

   P. Skov og N. Poulsen er som to siamesiske tvillinger.
   Igen og igen prøver de at sprede forvirring og nedgøre
   Aamunds fremragende og oplysende artikler. De er
   nok begge ikke andet end et par naive stakler som tror
   at man bliver klog af at lade sig belære af radio og tv.
   Men vil man vide og forstå hvad der sker i verden, er
   man nødt til at supplere med hvad nettet oplyser.
   Vil foreslå at man herfra starter med Hodja, Snap-
   hanen og Youtubes Tucker Carlson, Clayton Morris,
   Jesse Watters, Dr. Malone og Philip McMillan/Vejon Health.

  3. Når mange republikanere afviser Trump, er det jo ikke på grund af hans glimrende resultater og effektive reformer, som han præsterede under sin præsidentperiode, men fordi de – ligesom Demokraterne og medierne -nærer et voldsomt had til personen Trump, ligesom vi ville have set det i Danmark, hvis rejsekongen og showmanden Simon Spies pludselig havde erobret det konservative folkeparti og var blevet statsminister. Alle seriøse jurister afviser sagen mod Trump som retlig grundløs og som en ren politisk skueproces i bedste Sovjet-tradition. Det er rigtigt, at de øvrige sager mod Trump, jeg nævner er juridisk separate, men ikke politisk, hvor de hører til i samme skandaliseringskampagne mod Trump.

   1. Niels O

    Mon ikke at der ville have været sket det samme med Spies som med vennen Glistrup, der blev vraget som folketingskandidat for Konservative.

   2. P. Skov

    Det er jo ikke korrekt at alle seriøse jurister afviser sagen! De seriøse jurister udtaler sig ikke kategorisk om en sag, hvor de hverken kender anklager eller beviser! Udsagnene fra de nævnte herrer kan ikke være andet end politiske.

    Jeg er bestemt heller ikke enig med dig i, at Trumps politik var gavnlig for USA. Han styrkede erhvervslivet ved at give massive skattelettelser og fjerne lovgivning, der begrænsede deres udfoldelsesmuligheder. Konsekvenserne ser vi nu i form af eksplosivt øget gæld, afsporede tog, miljøproblemer og bankkrak. Det, der er godt for erhvervslivet er ikke nødvendigvis godt for samfundet som helhed.

    Politisk uenighed har altid eksisteret, og det har ikke noget med had at gøre. Men demokraterne har gennemskuet Trump fra starten og er trætte af, at han igen og igen har undsluppet at stå til ansvar for sine løgne og handlinger. De fleste republikanere er også grundigt trætte af ham (når mikrofonen er slukket), men de færreste har indtil nu turdet undsige ham. Den dæmning er langt om længe ved at bryde nu.

   3. P. Skov

    I øvrigt … mange af de republikanere, der nu vender Trump ryggen, har jo tidligere selv støttet og stemt på ham. De er bare blevet klogere siden. Der er ikke tale om, at han “lige pludselig har erobret det republikanske parti” for næsen af dem, jf. din analogi til Spies.

   4. Massemedierne skjuler og fortier alt muligt

    Ingen kan gøre alle tilpas.
    Derfor er det forståeligt at der også er kritikere af Trump.
    Som nok nogle gange har sagt noget som var ret upoleret og
    udiplomatisk, eller måske mere provokerende end nødvendigt
    eller klogt. Men alt i alt har Trump været en god og dygtig præ-
    sident, som har gjort virkelig meget godt for amerikanerne og
    sit land. Derfor er kritikken af ham temmelig smålig og uret-
    færdig.

    En sammenligning mellem Trump og Biden, falder for alle
    normalt begavede ud til Trumps fordel. Men er man sinke,
    hjernevasket af MSM eller købt og betalt, kan man naturligvis
    sagtens skrive lange kommentarer om at USA under Biden og “demokraterne” er på vej i den rigtige retning.

    Langt de fleste republikanere er begejstrede for Trump, fordi
    de i ham ser en politiker som har bevist at han vil dem noget
    godt. Og det er jo langt fra en selvfølge at en politiker har
    noget sympati tilovers for andre end sig selv.

    P. Skov og Niels O er blot støjsendere, der som papegøjer
    gentager hvad MSM har bildt dem ind.

  4. Nicolai E

   Åhh du tror du er så vidende hr pskov… men at tds har ædt din hjerne er så tydeligt for os andre der stadig har en…

 7. Jc Holland

  Da Pol Pot-regimet kollapsede 1979 og åbenbarede snesevis af Auschwitz-lignende haller med millioner af kranier …kom der ingen retsopgør…
  Vestlige journalister, kunstnere og Haag-dommer-typer: “Arhh nu er vi selv socialister…sååå..”

  Da Jerntæppet kollapsede 1989-91 efter 70 års diktatur og mindst 25 millioner udrensede russere, ukrainere, kosakker mm ..kom der ingen retsopgør.
  Vestlige journalister, kunstnere og Haag-dommer-typer: “Arhh nu er vi selv socialister…sååå…. skal vi ikke bare komme videre.?!?”

  Men hvis en borgerlig præsident i USA måske har haft sex med en prostitueret er hele verdens tvangsfinancierede journalister, medier og Haag-dommer-typer på nakken af ham. “Vi forventer at offentliggøre skjulte sex-optagelser… Snuse og krænke… Send ham i 1000 retssale med 10.000 anklagepunkter…mon ikke velrenommerede Haag-dommer-typer kan finde et pupes-hår i suppedasen.??”

  Thi kendes for ret:
  “USA’s MEST FREDELIGE PRÆSIDENT NOGENSINDE er værre end POL POT & STALIN TILSAMMEN…….”

  (Der høres skud i det fjerne)

  1. Ivan Dybdal

   Enig. Der er borgerkrig i USA.

 8. Niels O

  Åh, denne vanvittige førerpersondyrkelse af en psykopatisk megaloman. Set mange gange gennem verdenshistorien.

  Alligevel har jeg tillid (måske blind) til, at der er tilstrækkelig mange af dem, der stemte på ham i 2016, ikke gøre det igen. Men så ved vi godt, at der i så fald er tale om “valgsvindel”. Men så tager vi den med.

  Men hillbilly-segmentet skal nok være der.

  1. Massemedierne skjuler og fortier alt muligt

   Ingen kan gøre alle tilpas.
   Derfor er det forståeligt at der også er kritikere af Trump.
   Som nok nogle gange har sagt noget som var ret upoleret og
   udiplomatisk, eller måske mere provokerende end nødvendigt
   eller klogt. Men alt i alt har Trump været en god og dygtig præ-
   sident, som har gjort virkelig meget godt for amerikanerne og
   sit land. Derfor er kritikken af ham temmelig smålig og uret-
   færdig.

   En sammenligning mellem Trump og Biden, falder for alle
   normalt begavede ud til Trumps fordel. Men er man sinke,
   hjernevasket af MSM eller købt og betalt, kan man naturligvis
   sagtens skrive lange kommentarer om at USA under Biden og “demokraterne” er på vej i den rigtige retning.

   Langt de fleste republikanere er begejstrede for Trump, fordi
   de i ham ser en politiker som har bevist at han vil dem noget
   godt. Og det er jo langt fra en selvfølge at en politiker har
   noget sympati tilovers for andre end sig selv.

   P. Skov og Niels O er blot støjsendere, der som papegøjer
   gentager hvad MSM har bildt dem ind.

  2. Michael Andersen

   Hr. Niels O,

   Nogle kendetegn i mainstream og for Demokraterne:

   1. Skolen er inkluderende med trans, anti-hvid racisme og råbe-vold.
   2. Farvede er ofre selvom de stjæler og gør værre ting.
   3. Socialisme er at betale til grønne kapitalister.
   4. Hvide får stemmer ved at farve sig.
   5. Matematik er racistisk.

   Præsident Trump siger at det skal kunne betale sig at gøre en indsats og at frihed, er friheden fra tvang.

   Anerkender Hr. Niels O at Demokrater og socialister lever i en anden verden?

   Venligst

  3. Nicolai E

   Og Niels O har, ligesom pskov og nullerpølsen, heller ikke forstået at skellet i tidens glade vanvids kalamiteter står mellem dem der ejer hele lortet, altså globalistiske rovkapitalister, eliten og så det almindelige folke i deres nationer… og gud dødme om I næsetrukne får ikke blot efterplabrer elitens argumenter som I får skovlet op bag i dag ud og dag ind så det vælter ud foroven… konstant.

 9. Flaben Fræk

  DRAIN THE SWAMP! – Det lykkedes som bekendt ikke for Trump – Må det, betids, lykkes her til lands, ikke mindst henset til minkskandalen som udvikler sig hurtigere end universet – Her bevidner vi en skamløs symbiose, en art vulgær totalteater, mellem det politiske establishment og cremen af embedsværket! – En ypperlig opvisning i afstumpet adfærd! Uden blusel lige op i ansigtet på vores unge mennesker – Gosh!

  1. Der var engang et yndigt land

   VELFÆRDSSTATEN OG DEMOKRATIET SMULDRER VÆK
   for øjnene af os.

   Ødelægger politikerne samfundet med vilje, spørges
   der nu om hos Hodja og Snaphanen.

   1. Fra velfærdsstat til terrorstat

    JA, DET ER MED VILJE OG MED FULDT OVERLÆG!

    Man vil ødelægge Vesten. Der er lagt planer for hvordan det skal gøres.
    Man følger blot den sædvanlige marxistiske opskrift: Nedbryd samfun-
    det til det ligger i ruiner. Og byg det så op igen som en kommunistisk
    diktaturstat. De menneskelige omkostninger ved denne procés ser
    man stort på.

    Siden Marx er der kommet teknologi til, der kan gøre
    en moderne diktaturstat til et endnu frygteligere og grusommere
    samfund end dem man havde i Sovjet, Tyskland, Kina og Cambodia.
    Hos Snaphanen og Hodja kan man få mere at vide om den fascisme
    som er klar til at angribe os om kort tid.

 10. Vimmerby

  Det eneste der kan rede USA synes, at være en spaltning i et blåt og et rødt USA. Hvilket jeg dog er relativt forudsætningsløs i, at have en mening om sandsynligheden for at dette sker.
  At USA bliver mere bananrepublikagtig er vel kun naturligt i og med at befolkningssammensætningen bliver mere og mere sydamerikansk. Vaner og kultur fralægges ikke ved grænsen sådan som larmende venstreorienterede tågehorn forsøger at bilde sig selv og os andre ind. Problemer gemmes væk, men det vokser de sig kun større af ! Dansken flest er imbecile fæ – Pensionsalderen hæves og hæves og beskatning af pensionsmidler lige så. Fjolserne flest stemmer på variationer af samme fjolser.

 11. Ole Madsen

  Jeg husker, hvordan også Ronald Reagan var i stand til at skille vandene. Der er stadig nogen, der hader Ronald Reagan og ikke regner ham for andet end en afdanket skuespiller.

  1. tavsen

   Ja, de republikanere er nogle væmmelige bæster. Det er nok som her i DK. Det er kun blå politikere, der kommer for en rigsret.

   Men Reagan fik revet Muren ned. Han satte turbo på våbenkapløbet, vel vidende den russiske økonomi ikke kunne magte det. Den russiske bjørn på lerfødder måtte give op.

   De sidste krampetrækninger blev overladt til Gorbatjov. Der blev fremstillet som den nye Jesus i danske medier.

   Husker stadig hans besøg i DK. Det blev nøje dækket i DR’s timenyheder i radioen. Der var en strid kapitalistisk blæst, så det var et held, han havde sin kones hjemmestrikkede halstørklæde. Hurra for kommunismen

   Da Reagan døde, så jeg fjernsyn om eftermiddagen. Svend Auken tonede frem og fortalte, han havde fortrudt betegnelsen “En skydegal cowboy.”

   Nu kører DR hver time med, at Trump er den første ekspræsident, der er anklaget for noget.

   Vil det sige, at Nixon gik straffri ???????

   1. tavsen

    Kom lige i tanker om ham her. Det er da 2 alvorlige anklager. Mened og forhindring af Retfærdighed. Mon det er med i anklagerne mod Trump?

    An impeachment inquiry was opened into Clinton on October 8, 1998. He was formally impeached by the House on two charges (perjury and obstruction of justice) on …

    1. Allan Frederiksen

     I sagen om opbevaring af de fortrolige dokumenter i Mar a-Largo, har de nu ændret taktik og vil sagsøge Trump for netop “obstruction of justice”, da de også ellers vil være nød til at sagsøge begge Clintons, Obama, Bieden, m.fl. for ulovlig omgang med fortrolige dokumenter, eller risikere at en republikansk føderal anklager vil tage de sager op.

  2. Niels O

   Reagan har intet med Trump at gøre. Så drop den vanvittige sammenligning.

   1. Michael Andersen

    De startede som Democrats og endte som Republicans. På trods af alle Amerikas udfordringer og den progressive herskende elite, der driver landet ind i en kløft, havde Reagan håb og så muligheder for Amerikas fremtid, hvis bare ”vi” gør tingene anderledes.
    Det samme har Trump.
    Håb og muligheder er faktisk implicit i hans slogan, “Make America Great Again.” Trump har ligesom Reagan, enorm tillid til det amerikanske folk.

    Venligst

 12. Ole Mejlstrøm

  USA er bestemt ikke et godt eksempel på et demokrati….eller det er måske netop, hvad landet rent faktisk er!
  Demokrati er de dummes diktatur!
  Bananrepublik???

  Nej, for i sådanne kan man med en revolution vælte regimet!

 13. Niels Poulsen

  Hvis man ser bort fra juraen, at Donald Trump er tiltalt for at have betalt tys tys-penge med kampagnemidler, så handler sagen set fra det almindelige menneskes synsvinkel om moral. Det er uforståeligt, at det republikanske parti med dets rødder i kristen og borgerlig moral kan støtte Trump – tænk på det hedengangne Moral Majority.

  Trump har bestukket ikke kun en, men hele to kvinder for at holde sit udenomsægteskabelige forhold til dem hemmeligt. Han har bestukket en dørmand for at holde det hemmeligt, at han har fået et barn uden for ægteskab.

  Stakkels Melania Trump. Hvilken ydmygelse. Hvorfor søger hun ikke skilsmisse?

  Trump kan muligvis ved at betale advokater slippe for at blive straffet for sine forbrydelser. Men moralsk set har han overtrådt Moselovens 6. bud. At det ikke møder bred fordømmelse blandt republikanere, er uforståeligt. Man må bare slutte, at hans fans i deres blinde tilbedelse af føreren ikke har nogen moral.

  Det er som sædvanlig dybt forstemmende at læse kommentarerne på Aamunds blog. Her er nogle højdepunkter:

  Vimmerby: “Dansken flest er imbecile fæ …”

  Ole Mejlstrøm: “Demokrati er de dummes diktatur!”

  Det er synd, at Trump fik ødelagt en ellers glædens dag, hvor Finland blev optaget som medlem af NATO, og at alliancen er styrket med et nyt medlem i sin frihedskamp mod ondskabens imperium, krigsforbryderen Putins Rusland.

  1. Ole Jensen

   Som bekendt kan een tåbe spørge om
   mere end ti viise kan svare på. I Niels Ps og P. Skovls tilfælde
   må man dog omformulere det til at to tåber kan fremkomme
   med så mange halve/kvarte sandheder, og med så meget
   vrøvl og løgn, at ingen gider at tilbagevise deres sludder punkt
   for punkt, selvom alt hvad de skriver kan pilles fra hinanden.
   Og viise mænd vil ikke spilde tid på at diskutere med bedre-
   vidende betonhoveder som alligevel aldrig bliver klogere.

  2. Nicolai E

   Nuller Pølsen, det ultimativt mest perfide dumme svin, gir’ den gas igen…

 14. Overfor politikeres budskaber er mistro det klogeste

  Nu har MSV regeringen spillet ud med
  en lov om endnu flere afgifter på transport. Afgifter som vil
  sætte skub i inflationen. Vognmændene vil blive straffet øko-
  nomisk hvis de passer deres arbejde ved at køre med deres
  lastbiler. En vognmand kan blive tvunget til at betale millioner
  af kr. i afgift pr. år.

  Samtidig vil forbrugerne blive straffet, for afgifterne vil blive væltet
  over på varepriserne, fordi butikkerne skal betale mere for at få
  varerne leveret. Loven er udformet for at presse vognmændene
  til at købe el-lastbiler, men der findes INGEN el-lastbiler endnu,
  fordi batterierne slet ikke kan klare at køre langt med tung last.
  Loven er også sådan, at det vil koste vognmændene det hvide
  ud af øjnene at administrere den. Oveni er co2 hysteriet bygget
  på hysteri og uvidenhed. Sagen her belyser at mange politikere
  er komplet uduelige. PragerU og Hodja oplyser mere om co2,
  om planters fotosyntese, om el-biler og vindmøller m.m.

  DR hamrer hver dag løs med fanatisk snak om co2 og klima-
  krisen. Og demonstrerer derved hvor uvidende…..eller ligeglad
  man er med kendsgerninger. Man fabler løs om at vi er truet af
  millioner af tons co2, men det er sludder og vrøvl. Uden co2
  ingen planter, ingen træer, ingen blomster, ingen græs og
  ingen brødkorn. At rense luften over Danmark er spild af
  milliarder af kroner, for den “rensede” luft blæser væk, og der
  kommer hele tiden “ny” luft til. Den udskiftes jo året rundt.

 15. ino

  Og dagens Berlingske lyver som sædvanligt om Trump:
  “Der har ikke været nogen beviser for, at valgsvindel er fundet sted under præsidentvalget i 2020.”
  Se https://www.berlingske.dk/internationalt/donald-trump-stilles-for-retten-i-new-york
  Så vidt jeg ved er et par borgere dømt for valgsvindel, i et county nordpå blev stemmerne byttet om, i et andet blev stemmerne talt med to gange, der blev i stort omfang fusket med valgprocedurerne i swingstaterne, og så står videoen 2000mules stadig til troende.
  Til troende står Berlingske til gengæld ikke!

  1. P. Skov

   Der burde have stået: “Der har ikke været nogen beviser for, at valgsvindel har fundet sted under præsidentvalget i 2020 I ET OMFANG, DER KUNNE HAVE ÆNDRET VALGETS UDFALD” – men ellers er det korrekt. Selvfølgelig er der fundet enkelte tilfælde af svindel – også Trumpvælgere, der stemte flere gange – for intet valg er perfekt.

   Nu har Fox-værterne Tucker Carlson, Laura Ingraham og Sean Hannity indrømmet under ed i fm. Dominion retssagen, at de aldrig har troet på Trumps løgne om, at valget var stjålet. Deres interne mailveksling viser, at de anså Powell, Guiliani og Lindell for at være bindegale, men de lod dem alligevel udfolde sig i bedste sendetid – oven i købet med løfte om ikke at faktatjekke dem – fordi de var bange for at miste seere.

   2000mules har aldrig været bevis for noget som helst – tværtimod er den grundigt tilbagevist fx af Bill Barr.

   1. ino

    Bill Barr har nok hældt meget vand ud af ørene. Faktum er at ingen har været interesseret i at undersøge om de godt 2000 muldyr havde rent mel i posen eller ej. Man kunne jo komme til at afsløre en massiv valgsvindel, og det ville jo ikke være så godt. Forfatningen giver i øvrigt ingen vejledning i hvad der så skulle ske.

   2. Michael Andersen

    P. Skov: ”Der burde have stået: “Der har ikke været nogen beviser for, at valgsvindel har fundet sted under præsidentvalget i 2020 I ET OMFANG, DER KUNNE HAVE ÆNDRET VALGETS UDFALD”

    Med Præsident Trump fik den amerikanske befolkning, arbejdspladser, forøget velstand, en fredelig udenrigspolitik, lov og orden hjemme, en styrkelse af forsvaret og en fælles identitet.

    Med Præsident Biden og ved hjælp af Obamas stab, fik tech, forsvar og pharma, enorme profitter på bekostning af en gældsforøgelse der aldrig før er set.

    Vi skal bringes til at forstå at befolkningen selv valgte en hidtil uset fattiggørelse med omfordeling fra bunden til toppen, et jordskælv i kriminalitet i de demokratisk ledede byer, en stedfortræder krig med Rusland, en nært forestående konflikt med Kina, skoler med kommunistisk indoktrinering, børns kønsskifteoperationer og aborter uden at forældrene har det sidste ord og ikke mindst at man frivilligt fravalgte meritokratiet.

    Som de siger i Jylland: Den må du længere ud på landet med, Hr. P. Skov.

    Venligst

 16. Privatdetektiven

  P. Skov har specialiseret sig i at efterplapre MSMs journalist-historier.
  Nogen selvstændig tænksomhed findes ikke hos P. Skovlen. Han kan
  ikke se det mærkelige i at en kandidat som gemte sig væk næsten hele
  tiden, og kun samlede 5-25 tilhørere til nogle få valgmøder, alligevel
  blev valgt. Og at Biden siden er gået fra katastrofe til katastrofe pga.
  inkompetent politik, siger heller ikke P. Skovl noget. Hallo, er der
  nogen hjemme?

 17. Ivan Dybdal

  De nye afstemningsregler uden kontrol af hvem, der afgiver stemmerne, har efter min mening gjort demokratiet i Amerika til den parodi, som tillod Joe Biden at svindle sig til præsidentposten! 🙁
  Marjorie Taylor Greene anfører en demomstrationen i New York, der protesterer mod anklagen mod Donald Trump. Hun modtog allerede inden en advarsel fra myndighederne. New Yorks borgmester Eric Adams Greene hængte hende ud med i en nedsættende omtale under en pressekonference, fordi hun var i byen for at deltage i protester mod retsforfølgelsen af Trump. “Til folk som Marjorie Taylor Greene, der er kendt for at sprede misinformation og hadefulde ytringer. Opfør dig ordentligt, mens du er i byen” lød advarslen , hvor han opfordrede demonstranterne “til at vise selv kontrol”.
  “Vi er her for fredeligt at protestere mod forfølgelsen af ​​en uskyldig mand,” sagde Greene under demoen. Greene, der er en mangeårig tilhænger af Trump, rejste fra Peach State (Georgia) til Big Apple (New York) for at at deltage sammen med de mange, der demonstrerer uden for den afspærrede retsbygning mod anklagerne mod den tidligere præsident.
  Trump, der er den første tidligere amerikanske præsident, der er blevet tiltalt, vil nægte sig skyldig i alle anklager, når han møder i domstolen på Manhattan tirsdag , sagde hans forsvarsadvokat.
  (Overtegnedes oversættelse af klip fra Fox News 4 april 2023 12:46pm)

 18. Ivan Dybdal

  05/04/2023 at 11:59 fortsat
  I går i New York. På en historisk og hidtil uset dag for Amerika blev den tidligere præsident Donald Trump arresteret og stillet for retten ved en domstol på Lower Manhattan på grund af anklager om for 10 år siden at have betalt porno filmstjernen Stormy Daniels for at tie stille med sine sexanklager mod ham.
  Trump nægtede sig skyldig i de 34 anklagepunkter under høringen for dommer Juan Merchan i New York.
  Donald Trump skældte ud på dommer Merchans og distriktsadvokat Alvin Bragg tirsdag, da han var tilbage fra retten i New York til sit hjem Mar-a-Lago i Palm Beach, Florida.
  “Vi er en nation i tilbagegang. Og nu ønsker disse vanvittige venstreorienterede at bruge domstole til at påvirke vores valg” sagde han.

  1. Flaben Fræk

   Ivan Dybdal / Ino 05:04 – Nyd nedenstående citat fra, en tilsyneladende skruppelløs, Caroline Kamil, i dagens Tante:
   “Her er det vigtigste, du skal vide om den historiske tiltale:
   Er sagen tynd eller juridisk stærk? Og hvad nøjagtig er USAs tidligere præsident egentlig anklaget for? Forstå den historiske tiltale, alvoren og perspektivet i de 34 anklagepunkter, der kan sende Donald Trump bag tremmer, på fire minutter her:”

   Tanten tilbyder: at vi skal “Forstå den historiske tiltale, alvoren og perspektivet i de 34 anklagepunkter” – Således en opsummering af sagen mod Trump på fire minutter – Fire minutter! – Skal vi lade den stå blot et øjeblik…

 19. Niels Poulsen

  Den fanatiske Trump-støtte og konspirationsteoretiker, det republikanske medlem af Repræsentanternes Hus, Marjorie Taylor Greene, sammenligner Trump med Jesus.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/republikanere-bakker-op-sammenligner-trump-med-jesus/9708586

  Det er blasfemi. Jesus bedrog ikke sin hustru med pornomodeller og fik ikke et barn uden for ægteskab. Jesus forsøgte ikke at hemmeligholde sine udenomsægteskabelige affærer for vælgerne ved at bestikke sine elskerinder og efterfølgende at bogføre dem ulovligt som advokatudgifter.

  Republikanerne er inde i en dyb moralsk krise. De vender alt på hovedet. Moral. Etik. Hvis Trump skal sammenlignes med nogen fra den kristne mytologi, så er det ikke Jesus, men Lucifer.

  1. Niels O

   Er Melanie så Maria Magdalene? :o)

   1. Niels Poulsen

    Spørg Marjorie. Mig bekendt havde Jesus hverken hustru, hentehår eller Boeing 747. Men det er korrekt, at Jesus omgikkes prostituerede som den svage samfundsgruppe, de var. Det kan nok ikke overføres til Trumps køb af sex i nutidens USA.

    1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

     Er NP i virkeligheden en gammel sladderkælling?
     Står N for Nanna, Nancy eller Nicoline? Han bringer
     ugeblads-spekulationer frem, selvom de sagtens kan
     være digt og løse rygter. Han spiller hellig og forarget,
     men hvad kommer det sagen ved at Jesus nok ikke havde
     hustru, hentehår eller en Jumbo 747? Noget NP plumpt
     og vulgært bruger som debat-skyts. Er det Trumps
     skyld hvad fans af ham finder på at sige? Men NP
     får det til at Trump er Lucifer.

     NP vender alt på hovedet, og beskylder så andre for
     det samme. Han henter historier fra bibelen, og når
     frem til at Trump er en dårlig kristen. Men er NP selv
     kristen? Nej, han er mest sandsynligt en hykler, et
     rødkålshoved, en småskør socialist, bedømt ud fra
     sine skriverier.

     Trods hundreder af vidneudsagn/videoer der er
     meget afslørende, er NP klippefast i sin tro på Biden,
     Pelosi, Kamala og democrats, og i sin tillid til MSM,
     Pfizer, WEF og WHO osv. Og aldrig er NP i tvivl om
     at alt der kommer fra Chrborg, DR/TV2 og de store
     papiraviser er den rene skære sandhed.

     1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

      Det er nok mest sandsynligt at NP
      kun er en sladderkælling af sind, men
      ellers må vi jo til at skrive hen eller NP m/k.
      Det bliver nok aldrig opklaret om hen er
      en heks, en trans, en trold eller en ekkodal?

     2. Niels Poulsen

      Der er muligvis meget i vejen med mig. Men nu er det ikke mig, der er emnet for denne blog, men Trump. Er det for svært at forstå for dig?

  2. Nicolai E

   DU skal ikke komme her og tage ordet “moral” i din kæft… luk den og vask den

 20. Niels Poulsen

  Playboymodellen Karen McDougal har i det mindste offentligt undskyldt over for Melania Trump, at hun og Trump bedrog Melania ved at mødes mindst fem gang om måneden i løbet af deres erotiske relation, der varede i ti måneder i 2006 og 2007.

  https://www.bt.dk/udland/blev-hun-ogsa-betalt-for-at-holde-mund-her-er-den-anden-kvinde-i-sagen-mod-trump

  Melania Trump har været fuldkommen fraværende under arrestationen af Trump og hans efterfølgende angreb på retsstaten og myndighederne. Gad vide, hvad Trump har betalt hende for at tie og ikke søge skilsmisse?

  1. Piotr

   @ NP!
   “Playboymodellen Karen McDougal har i det mindste offentligt undskyldt over for Melania Trump, at hun og Trump bedrog Melania ved at mødes mindst fem gang om måneden i løbet af deres erotiske relation, der varede i ti måneder i 2006 og 2007.”

   Er det ulovligt?

   Dette er det bedste NP har at komme med.
   Enten er NP ufatteligt smart eller også er han ufatteligt DUM! Jeg tror på det sidste!
   På en IQ-skala fra 0 til 12 kan NP end ikke komme op på 0, netop, u-målbar, IQ kan ikke registreres.
   Dont´t feed the troll!

   Dem der ikke fatter perspektivet/konsekvenserne ved DNC forfølgelse af en politisk opponent, kan blot kigge til Kina og Rusland og spørge sig selv om det er den type Regime de ønsker at leve under.

   Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIASD! P.

   1. Niels Poulsen

    “Er det ulovligt?”

    Nej, man overtræder ikke lovgivningen ved at være sin hustru utro i den moderne vestlige verden. Men som sagt er det en overtrædelse af Dekalogens sjette bud. De Ti Bud spiller stadigvæk en rolle i USA’s bibelbælte med fundamentalistiske kristne. Donald Trumps moralsk forkastelige adfærd må da forarge de gæve husmødre, som beder bordbøn sammen med børnene hver aften i stearinlysenes skær på de små farme i Midtvesten.

    Der er også de moderate republikanere, hvis kvinder er uddannede og frigjorte. Hvad er incitamentet for dem at stemme på en gammel gris?

    Der må da stadigvæk være noget moral tilbage i det republikanske parti og blandt deres vælgere.

    1. Michael Andersen

     Det forsvandt fra Watergate historien at arkivet over en call-girl-ring, som eksstripper Heidi Rikan, aka Kathy Dieter, drev i 1972, var hel eller delvis årsag til det berygtede indbrud i Demokraternes hovedkvarter.

     Det var mindst et skrivebord der var målet. nemlig det hvor de fortrolige oplysninger, der var til rådighed for potentielle kunder, blev behandlet. Indbrudstyven Eugenio Martinez havde nøglen til skrivebordet, da han blev arresteret den 17. juni 1972 og nøglen lå i Nationalarkivet i to årtier, før nogen indså dens betydning.

     Indbruddet blev udlagt til at være en Republikansk skandale, ellers havde Demokraterne haft et problem.

     Fordi fravalget af information er ligeså vigtigt som tilvalget, blev Jeffrey Epstein sagen til en slags skandale og ikke til endnu en anden slags skandale.

     1. Niels Poulsen

      Ja, what about. Når ens helt er seriel ægteskabsforbryder, så er det bekvemt at skifte emne.

    2. Piotr

     @ NP!
     Er det hvad du har at komme med ? Dekalogens 6. Bud…..

     “De Ti Bud spiller stadigvæk en rolle i USA’s bibelbælte med fundamentalistiske kristne.” Evidens på dette?

     Om de 10 Bud spiller nogen væsentlig årsag, er det netop årsagen til, at de stemmer på Trump/GOP, i stedet for Crepy-Joe & Sick-Hillary/DNC.
     Folk som flest, foretrækker ærlighed frem for løgn, korruption og uduelighed(deception).

     NP kryb du ned i hulet igen, dit kryb!

     Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIASD! P.

     1. Niels Poulsen

      Jeg sætter grænsen for debatten, når jeg bliver kaldt for et dyr (kryb). I gamle dage var sådan en kommentar blevet slettet på Berlingske Blogs.

     2. Nicolai E

      Det eneste Nuller Pølse dyret sætter grænser for er hvor dum man må være… og perfid selvfølgelig.

 21. Ivan Dybdal

  “I did not have sexual relations with that woman, Ms. Lewinsky”. Præsident Bill Clinton i en tv-transmitteret tale den 26. januar 1998.

 22. Ivan Dybdal

  PS. Gentager. De nye afstemningsregler uden kontrol af hvem, der afgiver stemmerne, har efter min mening gjort demokratiet i Amerika til den parodi, som tillod Joe Biden at svindle sig til præsidentposten!
  Parodien fortsætter….

 23. Henrik Pedersen

  P.Skov, Trump er ikke just min kop te, men du har en uvederhæftig bias mod hans person, når du tilskriver ham ansvaret for bl.a. togafsporinger i USA.

  Her er du ude på herrens mark. Mener du tilsvarende, at Lars Løkke Rasmussen var ansvarlig for togulykken på Storbæltsbroen? Og er Merkel ansvarlig for togulykker i Tyskland?

  Du har muligvis din viden fra skodjournalisten Kretz, der eksempelvis om den åbenlyst politiske retssag mod Trump i går aftes sagde: “It is not the crime, it is the cover up”. Helt misvisende, for der ikke nogen “crime”.

  En retvisende beskrivelse ville have været “It is not the act, it is the cover up” (og så kan man lægge i “act”, hvad man vil).

  Det viser noget om hendes negative bias overfor Trump. Og når hun optræder som skodjournalist, er det fordi, hun ikke undertrykker sin personlige holdning i en nyhedsudsendelse. Den kan hun lufte i debatprogrammer, hvor hun repræsenterer sig selv.

  P.Skov, vidste du, at SIDEN 1964 HAR DET REPUBLIKANSKE PARTI FÅET FLERTAL AF DE HVIDE STEMMER VED SAMTLIGE PRÆSIDENTVALG.

  Det er en del af forklaringerne på, hvorfor republikanerne er ivrige efter at begrænse indvandring fra syd, mens demokraterne ikke er det.
  Det kan synes paradoksalt for historieløse, for det republikanske parti i sin tid var imod slaveriet, mens det demokratiske var for.

  De “demokratiske” racistiske rødskjorter bekæmpede republikanerne (https://da.wikipedia.org/wiki/Republikanske_parti_(USA)), det samme gjorde den demokratiske “White League” (https://en.wikipedia.org/wiki/White_League), og det demokratiske parti var gennem disse bevægelser grundlæggere af Ku Klux Klan.

  Vidste du det Skov?

  Trump er i min optik en storskryder, men det gør ham ikke til en forbryder. Den demokratiske pøbels opførsel foran retten i New York er ikke en retsstat værdig. De ville bogstavelig talt have Trump hængt, uden end ikke at kende til anklageskriftet.

  Pt. er tidligere verserende anklager mod Trump faldet til jorden. Hvis der nogle vidende, kunne det være af interesse at få dem listet, for jeg er gennem danske medier blevet overlæsset med beskrivelser af anklager mod Trump, uden at det har ført til noget udover efterfølgende medie tavshed.

  I min optik har republikanerne i Ron Desantis og Nikki Haley to gode kandidater i en fornuftig alder til præsidentposten i USA. Er der nogen, som er bekendt med, om demokraterne også fører smædekampagner mod dem?

  P.Skov, hvilke demokratiske præsidentkandidater mener du, der kunne berige USA udover oldsagen Joe Biden ?

  Personligt ser jeg gerne en midaldrende kandidat, så U.S. borgerne får et reelt valg mellem politik og ideer.

  I min optik har U.S. borgerne fortjent bedre end “kustoden” Joe Biden.

 24. Michael Andersen

  Niels Poulsen: ”Hvis Trump skal sammenlignes med nogen fra den kristne mytologi, så er det ikke Jesus, men Lucifer”.

  Demokraterne splitter USA, der risikerer at falde fra hinanden. Demokraterne splitter Rusland, der risikerer at falde fra hinanden.
  Vestens mangel på forudseenhed gør at Kina læner sig tilbage og finder popkornene frem.

  EU har udsigt til en forhøjet risiko for flygtningestrømme, hellige krigere og løbske atomvåben. Præsident Trump er den mest betydningsfulde leder i vores tid og den eneste der har formatet til at stabilisere øst og vest.

  Trump eller kaos?

  1. Alle de gamle partier er utroværdige

   Ja, NP er en sær fætter. Midt i en gigantisk politisk
   krise (der har sit udspring i valgfusk) der er ved at destruere
   USAs demokrati og økonomi, og som har ført til krig i Europa
   og kan ende i verdens undergang, har NP travlt med at hykle
   løs om at Trumps moral måske ikke er helt så fin og perfekt
   som NP synes at den burde være. Hvad med NPs egen moral
   og etik, er den noget at råbe hurra for? Og hvad med Bidens
   og democrats? Vil NP fortælle os hvad NP mener om dem?
   Og er det med Trumps privatliv det vigtigste i verden? Og
   er Bidens katastrofer uvigtige?

   1. Niels Poulsen

    “Hvad med NPs egen moral og etik, er den noget at råbe hurra for?”

    Sikkert ikke. Men nu er det som sagt ikke mig, der er emnet for Aamunds blogindlæg. Det er heller ikke mig, der ønsker at blive præsident for USA. Det er ægteskabsbryderen Donald Trump.

    1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

     Svar til Niels Poulsen / P. Skov

     Det vi diskuterer er ikke hvem der hetzes
     eller anklages i USA, eller om du ønsker at blive præsident
     derovre. Det vi diskuterer er kvaliteten af dine kommentarer.
     Og den er særdeles ringe. Den er så sløj, tarvelig, under-
     lødig og utroværdig at det er tydeligt at du kun er med
     her for at forvirre og afspore debatten. Du er med som
     en rasmus modsat der altid er på tværs. Du er blind og
     døv overfor at Trump forsvarede USAs folkelige interes-
     ser, og overfor at USA og Vesten nu befinder sig i en dyb
     krise, i en yderst farlig og katastrofal krise. Og du fatter
     ikke at de nye valglove som democrats har vedtaget, er
     en de facto afskaffelse af demokratiet i USA. Eller du er
     bare ligeglad. Og så din latterlige snak om at Trump ikke
     er kristen nok, mens Bidens moral i top. Hele vejen
     igennem lyder du som en nyttig idiot. ( som Lenin
     kaldte din slags)

   2. Nicolai E

    Nuller Pølsen er ikke bare en sær fætter, han er en særdeles klam fætter… ganske rigtigt en dobbeltmoralsk nyttig idiot…

 25. Ole Madsen

  Da min kone hørte, at anklageren havde hele 34 anklagepunkter mod Donald Trump, mente hun, at et af anklagepunkterne måtte være, at han havde kørt uden cykellygte for 10 år siden.

  1. Privatdetektiven

   De to sjove fætre P. Skov og Niels P.
   anbefales at se videoer med Tucker Carlson om USAs katastrofale
   nedtur og tilstand, efter at Biden og “demokraterne” kom til magten.
   Der er en hvor Glenn Beck advarer om dollarens fald, bankkrise og
   endnu mere krig. Hos Hodja er der satire med en komiker ang. den
   sag med Stormy Daniels. Jesse Watters og mange andre oplyser en
   masse om USA og Europa på Youtube. Meget er nyt i forhold til hvad
   danske medier oplyser.

  2. Nicolai E

   Hvis det rigtigt at mr. Trump har kørt uden cykellygte, så melder jeg mig i hylekoret for en rigsretsag… noget så infamt og udemokratisk kan ikke accepteres… oh herre jemini

   1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

    Hvis Trump ikke kan bevise at han aldrig har cyklet uden cykellygte,
    er han ifølge Nancy Pelosis logik klart skyldig. For så kan det jo ikke
    helt udelukkes at han engang for mange år siden cyklede rundt og
    var til fare for almenvellet og samfundet. Og især små børn hvis de
    legede på cykelstien om natten. Måske har Trump endda kørt nogle
    børn over på sadistisk vis, hvorefter han har betalt forældrene en
    masse penge for ikke at melde ham til politiet. Måske er hans cykel-
    terror i dag forældet, men den frist bør ophæves, så han bliver dømt
    som terrorist. Tyve år bag tremmer i et højsikkerheds-fængsel må
    være minimum. Det vil Nancy Pelosi, fru Clinton, Kamala, Biden
    og mange andre “demokrater” samt Mette og DR-journalisterne
    være enige i.

    I Sovjet-unionen blev folk også dømt hvis det ikke helt kunne ude-
    lukkes at de var skyldige. Og hvis de ikke ville tilstå fik de tæsk og
    fik en ekstra hård straf. F.eks. kunne man få dødsstraf eller 35 år
    i Sibirien for at have spist nogle af sine egne kartofler og roer,
    eller for at have talt en udlænding der spurgte om vej. En lille
    pige sygnede hen og døde af sorg over at hendes var forsvundet.
    (Gulag Ø-havet af Solsjenitsyn)

    1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

     … eller for at have talt med en udlænding der spurgte om vej.
     En lille pige døde af sorg over at hendes far var forsvundet.
     Han var blevet arresteret af det hemmelige politi for anti-
     revolutionær og statsfjendtlig virksomhed. Faktisk havde
     han blot sagt at han ikke var begejstret for kommunisternes
     tvangs-kollektivisering af landbruget. Under Stalin kunne
     man få barbariske straffe for ingenting eller bittesmå baga-
     teller. Det var det samme under Hitler, Pol Pot og Ceaucesko.

    2. Allan Frederiksen

     Nu er Trump født og opvokset i NY, så det er ret sandsynligt at han aldrig har lært at cykle på andet end en kondicykel.

 26. tavsen

  Joe Biden kører partiet ned. Der kommer næppe nogen opgørelse over, hvilket nummer i rækken hende her er.

  https://www.foxnews.com/politics/north-carolina-lawmaker-officially-leaves-dems-gop-says-turning-point-american-flag-criticism

  North Carolina state Rep. Tricia Cotham gives GOP veto-proof majority in legislature by switching parties

 27. Michael Andersen

  Hvorfor er det vigtigt at Præsident Trump genvælges? Janet Yellen siger at klimakrisen er en økonomisk mulighed.

  Derfor kommer der en ny CO2-prishammer i EU: Boliger, opvarmning og biltransport bliver drastisk dyrere med et nyt EU-emissionshandelssystem i 2027: EU ETS II.

  For at nå EU’s klimamål kan CO₂-priser på omkring 200 euro pr. ton blive påkrævet i 2030 og omkring 300 euro pr. ton i 2040 sagde Ottmar Edenhofer, direktør for Potsdam Institute for Climate Impact Research, til SPIEGEL.

  1. Ved en CO₂-pris på 200 euro pr. ton ville en familie med et lille hus, der forbruger 20.000 kilowatttimer naturgas årligt, skulle regne med en ekstra byrde på næsten 1.000 euro. En husstand med et behov på 1800 liter fyringsolie vil bære en ekstra byrde på 1160 euro om året. For en biltur fra Hamborg til München og tilbage igen ville ekstra byrden være omkring 57 euro.

  2. Ved 300 euro pr. ton skulle familien med gasopvarmning betale ekstra 1500 euro årligt og husstanden med olieopvarmning næsten ekstra 1750 euro. Bilturen fra nord til syd og tilbage ville koste omkring ekstra 85 euro. De faktiske priser på EU’s fremtidige andet marked for emissionsrettigheder vil blive formet af udbud og efterspørgsel.

  Handlen med varm luft er forårsaget af USA og EU landenes gældssætning, som resulterer i at borgerne betaler to gange. Første gang med inflation for gælden som politikerne har stiftet og anden gang for at gælden er blevet brugt til grønne afgiftsløsninger.

  Demokrater, Woke politikere og smarte handelsfolk udnytter selvskabte kriser til at fattiggøre borgerne. Præsident Trump lavede reelle forretninger og skabte reel vækst på et reelt grundlag.

  Derfor bør Præsident Trump genvælges.

  1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

   Her har M. A. fat i noget meget væsentligt. EU er på vej med flere
   meget ubehagelige og fattiggørende tiltag. Dels co2 tiltag som vil
   gøre alt muligt, fra boliger til transport og madvarer m.m.m., betydeligt
   dyrere. Oveni krav om isolering af 800.000 danske boliger. Det kan
   for den enkelte bolig blive så kostbart, at boligen må opgives. Så er
   der det med insekter i maden, og det med “vacciner” og nedlukninger.
   Hvad det nærmere er planerne går ud på, vides ikke, men det lyder ikke
   rart. I disse dage protesterer vognmænd mod nye ekstra afgifter som
   de siger kan ruinere dem.

   De mange nye økonomiske byrder kommer ikke til at stå alene. Oveni
   skal danskerne også stå model til at hav af endnu flere besparelser
   på velfærd og sundhed m.m. Og restriktionerne kan komme igen.

   Og hele tiden er en folkeudskiftning i gang. Den stramme indvandrings-
   politik er bluff. Det kan være en sørgelig, grim og grum fremtid der venter os.

 28. Michael Andersen

  Biden regeringen har skabt problemer med rekrutteringen i USA, fordi der på baserne gives dragshows og på officersuddannelserne indoktrineres med anti-hvide raceteorier, diversitet og LBQT retninger. USA kan ikke opfylde kvoten for den samlede rekruttering til forsvaret.

  Tyskland mangler over 200.000 soldater for at nå et slagkraftigt forsvar. Danmark råder over 6400 soldater og 8.500 officerer, befalingsmænd og civile ansatte.

  Problemet er at grænserne er væk, fædrelandet er udvisket og fremmede kulturer bliver statsborgere med en underskrift.

  Problemet er at mænd føder børn og kvinder bliver til mænd i et samfund hvor mennesker uden kvalifikationer overhaler dem der har ydet en indsats.

  Elitens grænseløse fællesskab er lige så tiltrækkende at forsvare som en slatten karklud. Når hårdt arbejde, maskulinitet og fædrelandskærlighed får status kan man regne med folket.

  MAKE DENMARK GREAT AGAIN

  1. Nicolai E

   Enig, vil næsten bare sige…
   Make Denmark Denmark Again

   1. Niels O

    Gør Danmark Morten Korch igen!

    Og bemærk, at jeg taler dansk. I modsætning til jer. Hyklere! 😉

  2. Michael Andersen

   Rettelse:
   Tyskland mangler over 200.000 soldater for at nå et slagkraftigt forsvar.

   Rettes til:
   Tyskland mangler – at nå – over 200.000 soldater for at nå et slagkraftigt forsvar.

   Undskyld.

 29. Ivan Dybdal

  Her et klip fra en ‘skærtorsdags prædiken’ den 6. april 2023 af en omvendt synder, den tidligere trotskist og chefredaktør på Information, tidligere formand for Trykkefrihedsselskabet. Ham som blev forsøgt myrdet af en Islamisk Stat terrorist den 5. februar 2013, Lars Hedegaard:

  Venstrefløjens næsten totale kontrol over staten og de vigtigste internationale institutioner så som EU, NATO, FN og WHO indebærer, at vi må holde op med at tale om ”den frie verden”. De lande, der engang smykkede sig med dette navn, ligner i stigende grad den verden, der engang blev kaldt ufri.
  Tag USA, hvor den herskende venstrefløj, som også omfatter dele af det republikanske parti, er i fuld gang med at undergrave demokratiet og retsstaten. Et populistisk oprør anført af Donald Trump er slået til jorden, og lederen er arresteret på opdigtede anklager. Op mod halvdelen af den amerikanske befolkning vil nok prøve at sætte sig til modværge mod den tyranniske statsmagt, men udsigterne er ikke gode.
  El Salvadors præsident, Nayib Bukele, gav for et par dage siden den mest rammende kommentar til de nylige begivenheder i USA.
  På Twitter skrev han: ”Man kan tænke, hvad man vil, om tidligere præsident Trump og grundene til, at han er blevet anklaget. Men forestil jer, at dette skete i ethvert andet land, hvor en regering arresterede den ledende oppositionskandidat. De Forenede Staters evne til at bruge ”demokrati” som udenrigspolitik er borte.”

  1. Niels Poulsen

   Fra trotskist til trumpist. Det er noget af en rejse. De fleste var nok standset et sted undervejs. Den gyldne middelvej er at foretrække for det store flertal.

  2. Niels Poulsen

   For den eftertænksomme er der måske alligevel en rød tråd i Lars Hedegaards ståsteder. Der er store ligheder mellem Oktoberrevolutionen anført af Lenin og Trotskij, og stormen på Kongressen 6. januar 2021 anført af Trump. Trotskij og Trump opfattes af Hedegaard som revolutionære helte, som på vegne af det undertrykte folk omstyrter parlamentarismen og samfundsinstitutionerne og fratager den herskende og besiddende klasse dens magt. En stor forskel mellem 1917 og nu, er dog, at hvor Trotskijs drivkraft var folkets fattigdom, så er Trumps drivkraft konspirationsteorier om klima, valgsvindel osv.

   1. Træt

    Tror du selv på den?

    1. Niels Poulsen

     Ja, jeg tror på, at Lars Hedegaard har et – måske velbegrundet? – had til den herskende klasse. I Trumps tilfælde er hadet til den herskende klasse blevet forvansket til hadet til “sumpen”, konspirationsteorien “den dybe stat” og Main Stream Media. Kort sagt en magtfuld elite med privilegier, som skal omstyrtes fra magten, så det underkuede folk, eller proletariatet om man vil, frisættes. Jeg synes, at Hedegaard burde være for klog til denne fejlslutning.

     1. Michael Andersen

      Hr. NP

      Hvad vi går gennem nu, leder tilbage til internettet, ligesom reformationen leder tilbage til trykkepressen.
      Præsident Trump blev begyndelsen på demokratiseringen af information og har tydeliggjort fake news, fake medier, fake politikere og fake domstole.

      Terningerne er kastet.

      Venligst

     2. Niels Poulsen

      “Terningerne er kastet”, var Cæsars kampråb til sine tropper, inden de krydsede Rubicon og begyndte borgerkrigen i Romerriget. Det minder om Trumps sidste ord til QAnon-følgerne, Proud Boys og de andre militser, inden de stormede Kongressen: “Fight like hell.”

      Masserens blinde lydighed over for deres fører er skræmmende. I dag afsoner flere af dem lange fængselsdomme. Nogen af dem angrer i dag deres kriminelle gerninger.

      Det er aldrig for sent at blive klogere.

     3. Michael Andersen

      Terningerne er kastet.

      Cicero er mesteren, men vi må ikke glemme, at hans taler er retoriske, og derfor beregnet til at overtale og ikke til at informere. At tænke kritisk, målet med en universitetsuddannelse, kræver at der stilles hårde spørgsmål.

      Overtaler eller informerer Hr. NP?

 30. Ivan Dybdal

  “Venstrefløjens næsten totale kontrol over staten og de vigtigste internationale institutioner så som EU, NATO, FN og WHO indebærer, at vi må holde op med at tale om ”den frie verden”. De lande, der engang smykkede sig med dette navn, ligner i stigende grad den verden, der engang blev kaldt ufri.
  Tag USA, hvor den herskende venstrefløj, som også omfatter dele af det republikanske parti, er i fuld gang med at undergrave demokratiet og retsstaten. Et populistisk oprør anført af Donald Trump er slået til jorden, og lederen er arresteret på opdigtede anklager. Op mod halvdelen af den amerikanske befolkning vil nok prøve at sætte sig til modværge mod den tyranniske statsmagt, men udsigterne er ikke gode.
  El Salvadors præsident, Nayib Bukele, gav for et par dage siden den mest rammende kommentar til de nylige begivenheder i USA.
  På Twitter skrev han: ”Man kan tænke, hvad man vil, om tidligere præsident Trump og grundene til, at han er blevet anklaget. Men forestil jer, at dette skete i ethvert andet land, hvor en regering arresterede den ledende oppositionskandidat. De Forenede Staters evne til at bruge ”demokrati” som udenrigspolitik er borte.”

  Klip fra en ‘skærtorsdags prædiken’ den 6. april 2023 af en omvendt synder, den tidligere trotskist og chefredaktør på Information, tidligere formand for Trykkefrihedsselskabet. Ham som blev forsøgt myrdet af en Islamisk Stat terrorist den 5. februar 2013, Lars Hedegaard.

 31. Ivan Dybdal

  Undskyld, gentagelsen var en teknisk fejl begået af overtegnede.

  1. Michael Andersen

   Tak, Ivan.

   ”Tag USA, hvor den herskende venstrefløj, som også omfatter dele af det republikanske parti, er i fuld gang med at undergrave demokratiet og retsstaten”.

   1. To af USA’s største formueforvaltere siger henholdsvis, at investeringer klarer sig bedst med kapitalisme pakket ind i socialisme og at den private ejendomsret bør vige fordi det haster med at redde kloden.

   “Venstrefløjens næsten totale kontrol over staten og de vigtigste internationale institutioner så som EU, NATO, FN og WHO indebærer, at vi må holde op med at tale om ”den frie verden”.

   2. Hvis Ursula von der Leyen vælges til generalsekretær for NATO bør man overveje om NATO og EU er blevet en og samme sag. Vi er nødt til at straffe Rusland, fordi Putin har invaderet Ukraine. Hvad hvis der spørges om Putin har invaderet Ukraine, fordi vi længe har bestræbt os på at straffe Rusland?

   ”Et populistisk oprør anført af Donald Trump er slået til jorden, og lederen er arresteret på opdigtede anklager. Op mod halvdelen af den amerikanske befolkning vil nok prøve at sætte sig til modværge mod den tyranniske statsmagt, men udsigterne er ikke gode”.

   3. Mindst 4 retssager skal nedslide Præsident Trump og negativ omtale gøre ekspræsidenten uvalgbar.

   Vælgerne bør gøre op med deres samvittighed. Er fremtiden vennetjenester eller demokrati?

 32. Jette

  WOW!
  Der gik da vist “Skærtorsdag” i den – hva´ drenge??

 33. Ivan Dybdal

  Man bør lytte til argumenterne fra historikeren Lars Hedegaard (selvom han blev forsøgt myrdet af en Islamisk Stat terrorist den 5. februar 2013)

 34. Niels Chr. Sauer

  “….Demokraternes løbende karakterattentat mod Trump, der nu uden ophold har varet i syv år med anklager mod ham for landsforræderi, valgsvindel, afpresning, bestikkelse og forfatningsbrud. Alle sager har vist sig grundløse…”

  Mig bekendt er ikke en eneste sag endnu nået frem til en domstol. Indtil nu er det lykkedes Trumps hær af sagførere at forhale alle sager, hvilket Aamund udmærket er klar over. Ufatteligt.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *