15.MARTS – SKAMMENS DAG

Det var den islamiske samarbejdsorganisation OIC, der planlagde og iscenesatte den pan-islamiske hadkampagne og de voldelige demonstrationer mod Danmark i 2006 efter publiceringen af muhammedtegningerne. OIC har i mange årtier arbejdet utrætteligt på at bremse enhver kritisk ytring om islam og har haft held med opgaven. Milliarder af petro-dollars er investeret i vestlige medier, universiteter og politiske partier med det resultat, at det totalitære islamiske samfundssystem i dag er fritaget for kritik og reformkrav. Senest har OIC haft succes med at overtale FN til at gøre den 15. marts til Den Internationale Kampdag mod Islamofobi. FN har 193 medlemsstater, hvoraf kun 86 kan betegnes som ’frie’ ifølge Freedom House. Fakta Link opregner kun 20 lande som komplette demokratier, hvor der er frie valg, og hvor vælgerne kan føle sig trygge og sikre i et effektivt retssamfund. Det vil sige, at et betydeligt flertal af FN’s medlemsstater er kleptokratier, diktaturer og slyngelstater, der om ikke andet, så har det tilfælles, at de er glade for forbud og censur, der kan få kritik og modstand til at forstumme.  Den vare er OIC klar til at levere.

Begrebet islamofobi har været kendt siden 1920, men fik først luft under vingerne, da ayatollah Khomeini i 1979 relancerede begrebet med bål og brand som et brændemærke i panden på enhver, der vovede at udtale sig kritisk om islam som tro og samfundssystem. Og det er jo det hele. Islam består af tre komponenter: en fanatisk personkult i lighed med kultbevægelserne omkring Hitler, Stalin og Mao. Dernæst et komplet samfundssystem, der rummer et levnedsdiktat (shariabevægelsen), som viser hvordan en muslim skal leve fra morgen til aften, fra vugge til grav og endelig en tro, som er den mindste komponent. Troen består af islams 5 søjler, som er trosbekendelsen, bønnen, fasten, almisser og pilgrimsrejsen til Mekka. Og det er så det. Alle tre komponenter anses i islam for enten Allahs egne ord eller udtryk for hans vilje. Personkulten, shariabevægelsen og troen er alle således hellige, evige og ukrænkelige i islams perspektiv. Islamofobi er derfor enhver krænkelse eller kritik af profeten, det totalitære samfundssystem og troen.

Det er lykkedes OIC & Co at stemple kritik af islams brutale regimer med deres fascistoide menneskesyn og sadistiske straffemetoder som religionskritik, fordi i islam er politik og religion på Allahs bud smeltet sammen til et udeleligt hele. Denne madding har de vestlige demokratier slugt med hud og hår. Islam bliver nu af vestlige ledere omtalt som kærlighedens og fredens religion. Islamiske terrorhandlinger må ikke forbindes med islam, men pakkes ind i beskyttende omtale, der giver ’mørkets kræfter’, ensomme ulve’ og ’psykisk syge’ skylden for de mange attentater og terrordrab viet til Allah. De muslimske gerningsmænd til alt for mange voldtægter, dødsvold og mord idømmes i Tyskland, Østrig og Frankrig ikke mere fængselsstraf  (muslimer dræber jo ikke), men får en diagnose og en tur på kolbøttefabrikken.

For omkring 20 år siden arbejdede det internationale samfund med en definition af islamofobi, der viste sig som ’en ubegrundet fjendtlighed mod islam’. Sådan at forstå, at der meget vel kunne tænkes en begrundet fjendtlighed mod islam som for eksempel det islamiske angreb på World Trade Center eller islam-terroren i Paris mod Bataclan rockkoncerten.  Den formulering har OIC nu fået fjernet fra FN’s spritnye definition på islamofobi, der nu omfatter ’frygt, fordomme og had mod muslimer, der leder til provokation, fjendskab og intolerance’. Eller kort og godt: al kritik af islam er islamofobi. Kommentar fra professor i islamisk teologi, Thomas Hoffmann: ” Det er nu islamofobisk at hævde, at terrorangrebet den 11.september 2001 var udført af muslimer og havde islam som en motiverende og legitimerende faktor.”

Det er på høje tid, at vi i de vestlige demokratier sprænger frygtens og hykleriets lænker og forlader hele denne betændte cirkusforestilling omkring kunstproduktet ’islamofobi’. Lad os i stedet se på muslimernes rettigheder i de demokratiske samfund. Bliver muslimer forfulgt på grund af deres tro? Bliver muslimer forhindret i at arbejde, at erhverve fast ejendom? Er muslimer forhindret i at ytre sig frit og deltage i samfundsdebatten? Kan muslimer ikke vælges til kommunalråd og Folketinget? Har muslimer ikke ret til de sociale ydelser som andre borgere i samfundet? Der er ikke noget, der hedder islamofobi i Danmark eller i andre vestlige demokratier. Islam skal derfor ikke beskyttes, men tværtimod inddæmmes. Islam i praksis rummer et modbydeligt menneskesyn, der forfølger kvinder, ikke- muslimer, seksuelle minoriteter og forsvarer børneægteskaber og grusomme straffemetoder. Hvis vi ikke kan rejse os og mobilisere modet til at bekæmpe disse forbrydelser mod menneskeheden, fortjener vi  selv at blive en del af dette hadets og vredens imperium. Vi er godt på vej, da ikke mindre end 77 procent af herboende muslimer ønsker grundloven udskiftet med shariabevægelsen. Det er det, der på moderne dansk hedder integration.

I Danmark skal vi ikke anerkende den 15. marts som den Internationale Kampdag mod Islamofobi. I stedet skal den 15. marts være mærkedagen for kampen mod demokrafobi, som er hadet til friheden, folkestyret og retsstaten. En kampagne for frihed og folkestyre ville give et frisk sus af livgivende forårsblæst i demokratiets betrængte og beklumrede stuer.

14.marts 2023

53 Thoughts to “15.MARTS – SKAMMENS DAG”

 1. Per Ullidt,

  Dommen over Kim Møller tyder på, at vi fuldt ud tilslutter os den internationale kamp mod islamofobi.

  1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

   Superfin artikel af Aamund. Som mange af landets
   politikere og journalister kan lære meget af. De fleste
   af dem har travlt med at med at Danmark sagtens har
   råd til at indkvartere og forsørge mange flere berigere
   og evighedsturister. I det “konservative” parti er der
   medlemmer som mener at vi har plads til yderlige 10
   til 15 millioner asylanter. (Pernille Weiss mfl.) Og i R
   i R, EL, SF, V og SF mener de vist cirka det samme.

   Danskerne er allerede 3. rangs borgere i deres eget land.
   Det finder partierne helt i orden. Ligesom de finder det
   i orden at forære landet, byerne, boligerne, pengene,
   kvinderne, skolerne, hospitalerne, butikkerne og arbejds-
   pladserne væk til de kulturfremmede.

   Partierne finder det også i orden med en lang række
   kommunistiske angreb på familielivet, på almindelige
   borgeres økonomi og MR, på mænd i almindelighed og
   landmænd i særdeleshed, på folkesundheden og på
   alle normer og traditioner.

   Som det tydeligt fremgår af en del netaviser, Hodja osv.,
   er hyklernes og platuglernes højborg midt i Københavnstrup
   i fuld gang med at gøre kål på vores yndige land. Det yndige
   vil snart være fortid.

   1. Privatdetektiven

    Nordjyske Tidende beretter nu i en sensationel
    artikel om at regeringen måske er ved at udlevere
    danskerne til fremmedherredømme på sundheds-
    området. Det er noget med at WHO, Schwab og Biden
    ønsker at iværksætte et totalitært og altomfattende
    SUNDHEDS-DIKTATUR overfor amerikanerne og
    europæerne. Det bør alarmere alle danskere.
    Find artiklen via Snaphanens nye artikel, 15-3-23.

   2. E. Frederiksen

    Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden.
    15. marts burde være en kampagne for frihed og folkestyre, hvilket ville give et frisk sus af livgivende forårsblæst i demokratiets betrængte og beklumrede stuer.
    Hvordan får vi pustet liv i vore tåbelige politikere, så der kan
    gøres noget ved dette vanvid om muslimernes fredelige religion?

    1. Det er desværre FN, der aktivt puster ikke liv, men til ilden i forholdet til politisk islam. I anledning af islamofob-dagen den 15.marts udtaler FN’s generalsekretær Guterres: ” I over tusind år har islams budskab om fred inspireret menneskeheden!” Dette viser klart, hvem der nu bestemmer i FN, der uheldigvis er meningsdannende for sine medlemsstater herunder Danmark.

 2. Jc Holland

  Asger Aamund er klogere end EU-TOPPEN tilsammen.
  Det siger sig selv at sålænge de hvides hjemlande er styret af landssvigere der pleaser FN og alle banan- og diktaturstaterne
  kan vores verden kun gå mod helvede.

  Demokrati på verdensplan hvor velfungerende stater underlægger sig despotiske er dybt godnat … . Siden 1945 har amerikanske præsidenter ikke lader sig tyrannisere af FN. Med Joe Biden vakler fundamentet desværre for den frie verden.

  Må 15. Marts blive kampdag mod DEMOKRA-FOBI og støtte til NATIONALSTATEN.
  Må 15. Marts blive symbolet på at
  DE HVIDES HJEMLANDE
  IKKE LÆNGERE ER TIL SALG.!!

  1. E. Frederiksen

   Bravo Jc Holland
   Super indlæg, er 100% enig

 3. Ivan Dybdal

  Enig med Per Ullidt. Dommen over Kim Møller og flere andre, der ved et tidligt morgen raid i deres hjem, har fået deres IT-udstyr og andet belaglagt af politiet og er blevet sigtet , viser det. Sigtelse for overtrædelse af straffelovens § 264d kan give op til 3 års fængsel. De mange eksempler viser at kritik af islam er blevet strafbart.

  Kim Møller har stoppet sin blog, fordi det kunne blive for belastende for hans privatliv og økonomi. Det var også, såvidt jeg ved, andre retsagersager om enorme økonomiske krav rejst af venstreorienterede grupper (med tilknytning til Enhedslisten o.l. ?), der fik ham til at stoppe helt med at ytre sig. Det var jo også det der var meningen? 🙁

  Anklagemyndighen ville dømme Kim Møller fængsel, fordi han på sin blog Uriasposten viste et foto af en 69-årig kvinde, som en mulimsk terrorist havde skåret halsen over på ved Notre Dame-katedralen i Nice. Et foto der naturligvis blev vist i flere internationale aviser.
  Både dansk stats tv og udenlandske medier viste uden at få problemer f.eks. videoen af den døende George Floyd og flere andre lignende viedeoer og fotos.
  Man kun at ramme dem man ikke kan lide med diverse paragraffer.
  Måske er det metoden i det nye DDR? 🙁

  1. ino

   Tak, retssagerne mod Kim Møller er ganske rigtigt en svinestreg fra bl.a. Rosa Lund og andre velbjergede medlemmer af Enhedslisten.

   1. Alle de gamle partier er utroværdige

    Det siges på nettet at det skandaløse
    overgreb mod Snaphanen kl. 5.30 om morgenen, skete mens
    Pape var justitsminister. Hvem var da statsminister? Har mon
    begge godkendt den klamme politi-aktion og at der blev brugt håndjern?

 4. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

  En i særklasse fremragende og oplysende
  artikel fra A. Aa. som kaster et klart lys på hvad der foregår i Vesten,
  nemlig politik af den mest fladpandede og kortsynede slags, der kan
  føre til en slags kollektivt selvmord eller massemord eller opbygning
  af tilstande som via sygdom, vantrivsel, velfærdskollaps og tossede
  projekter kan sende død, fattigdom og elendighed ind i millioner af
  europæiske og skandinaviske hjem. En udvikling som korrupte eller
  pladderhumanistiske partier og grupper ivrigt har støttet siden 1968
  og 1983, og som nu har ført os frem til kanten af en svimlende dyb
  afgrund.

  Oveni den masseindvandring af millioner af arabere og afrikanere
  til europæiske lande, kommer de totalitære, kommunistiske, radikale
  og vanvittige tiltag som WEF, WHO, Chrborg og diverse kyniske sekter
  arbejder på. Tiltag som med snedige, diskrete, digitale, kemiske og
  biometriske- samt teknologiske metoder vil lægge samtlige borgere
  i lænker og spændetrøje. Enhver form for frihed, privatliv, demokrati,
  borger- og menneskerettigheder vil blive afskaffet, hvis disse tiltag
  gennemføres. Derefter vil rets- og velfærdsstaten blive udskiftet med
  WHO og WEF styre, fremmedherredømme og en “1984” stat med barbari,
  robotter, kunstig intelligens, kinesisk overvågning og tankepoliti.

  Meget tyder på at partier, medier og universiteter samt forskere,
  enkelt-politikere, -journalister og -forfattere i Sverige er blevet købt og
  betalt for at fremme indvandring og islamistiske interesser. Snigende
  men effektivt er de fremmede elementers magt blevet styrket, så at
  svenskernes magt over deres eget land er blevet grundigt udhulet og
  svækket. Så de en dag inden længe kan opleve hvad kristne i mange
  lande har oplevet, at blive jaget vildt i egne byer og områder, så at
  de i utallige tilfælde er blevet angrebet og massakreret.

  Alene det at SVM regeringen og folketinget udviser stor følgagtighed
  og underdanighed overfor alt der kommer af ønsker fra godheds- og
  indvandrings-industrien, fra WHO, WEF, FN og EU, er tegn på at vores
  demokrati er kørt af sporet. Hvis vores politikere ikke forsvarer det
  danske folks interesser, falder samfundet fra hinanden og ender i
  kaos, anarki, terror, bankerot og Danmarks undergang.

  Aldrig før i sin 3000 år lange historie har Danmark været så truet som nu.
  Selv i år 300, i den kullede greves og Niels Ebbesøns tid, selv i 1600-tallet,
  i 1801, i 1864 og 1940-45 var vores land ikke så truet af udslettelse som nu.
  Fremtidsudsigterne har aldrig tidligere været så dystre som de er i denne tid.

 5. Der må være en sær folkelig fornuft i Danmark, for begrebet “islamofobi” er aldrig rigtig slået an udenfor de mest venstreradikale kredse. Anderledes i Sverige, der har medierne grundigt knæsat begrebet, så stakkels svenske tror, det rent faktisk er hæderligt.

  For 17 år siden skrev gymnasielæreren Robert Redeker i Information – af alle steder – denne udmærket artikel. Han lever iøvrigt skjult og truet af islam, som både Lars Vilks og Kurt Westergaard gjorde

  Hvad er islamofobi?
  Ordkonstruktionen ‘islamofobi’ er en fælde lagt af islamister i den hensigt at vanskeliggøre islamkritikhttps://www.information.dk/udland/2007/07/islamofobi

 6. Ole Madsen

  Man må spørge, hvad årsagen er til, at politikerne i hele den vestlige verden ikke ser nogen fare i islamiseringen af Vesten. Nu er politikerne i Vesten jo folkevalgte, så spørgsmålet er i virkeligheden, hvad er årsagen til, at flertallet af befolkningen i Vesten ikke bekymrer sig om den voksende islamisering? Man må undre sig, når man tænker på, hvor meget flertallet bekymrer sig om udledningen af kuldioksid.

  1. tavsen

   Flertallet af befolkningen i Vesten tror stadig, at Rødgardisterne i statsstøttede medier er objektive. I stedet er de statsstøttede mediemennesker blevet aktivister. De lykkedes ikke i 70’erne at få importeret sovjetiske tilstande. Nu lykkes det med muslimsk hjælp. De 2 menneskegrupper lever begge i fortiden , temmelig bagstræberisk.

   Hele Danmarks radio? DR kender kun til et parti i FT. Peder Hvelplund er konstant hidkaldt i Nyhederne.

  2. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

   Svar til Ole Madsen

   Der er vel kun tre muligheder: Enten er
   vores politikere utrolig korrupte, ufatteligt dumme eller komplet sindssyge.
   Eller alle tre ting. Deres politik er landsskadelig og ekstremt fjendtlig overfor
   danskerne. Måske de er begyndt at tro på deres egne løgne? Herunder den
   store løgn om co2.

   1. E. Frederiksen

    Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

    Fuldstændig enig.

 7. Ursula Marta Ilse Overgaard

  ÉN AF LØSNINGER – Hvis Europæerne vil bevare frihed, demokrati, fred, velfærd og sikkerhed, så må de slutte sig sammen med andre frie lande imod verdens grusomme totalitære kræfter.

  Realitetssans, handling og modstand mod totalitære kræfter er det eneste, som kan redde Europa fra at synke ned i et totalitært helvede.

  At Danmarks tidl. statsminister underskrev div. pagter UDEN forudgående demokratisk debat, i en tid hvor netop flygtninge- og migrationsproblemer var/er højaktuelt for Danmarks borgere, er beklageligt.

  Forældede konventioner, migrations-pagter, Marrakech-erklæringen osv., som forhindrer en retfærdig dansk udlændingepolitik, bør opsiges eller ændres til nutidens forhold. De SKAL tilpasses de udfordringer, Danmark og andre EU-lande konfronterer i dag.

  Anmodning om asyl behøver, som bekendt, ikke blive behandlet i Danmark, men kan – i overensstemmelse med de internationale konventioner – sendes til et danskdrevet modtagecenter i et tredjeland fx i Nordafrika, hvor sagen behandles.

  ”Antallet af flygtninge og fordrevne på globalt niveau var på vej mod 90 millioner allerede ved udgangen af 2021, drevet af nye eller langvarige konflikter i lande som Etiopien, Burkina Faso, Myanmar, Nigeria, Afghanistan og Den demokratiske republik Congo. Dertil kommer krigen i Ukraine.
  Læs: flygtninge – Globalis

  1. Wiens redning skete 1683

   Enig med Ursula Overgaard.
   Men EU har allerede besluttet at overføre yderligere
   32-33 millioner afrikanere og arabere til Europa, og det tal vil
   nok blive yderligere forhøjet. Desuden ser det ud til at samtlige
   partier i FT enten ligger fuldstændig under for EU, eller er meget
   lunkne i deres modstand mod folkeudskiftning og andre uhyrlige
   og totalitære former for politik. (WHO, WEF og FN) Vi kan foreslå
   alt muligt der kan forbedre danskernes situation, men der er vel
   ingen politikere eller statsstøttede medier der ønsker at lytte.
   Og nu er NB klasket sammen. Men i 1683 og 1941 så alting også
   håbløst ud. Alligevel klarede Wien og Europa sig.

  2. Michael Andersen

   Man bør ikke være i tvivl om at andre ser hvad vi ser, men med andre hensigter. Det vil være logisk at antage, at retningen mod målet fastholdes, på trods af uro og utilfredshed og at midlet bliver forøget økonomisk kontrol.

   USA kan tænkes at være på vej mod en digital dollar, hvor overtagelsen af SVB bank ligner første skridt og med meldingen om et centraliseret kapitalmarked kan EU også være på vej til en digital valuta. Man har lov at håbe at befolkningerne protesterer.

 8. Michael Andersen

  Danmark har som princip at det ikke accepterer, at nogen gennem vold gør sig til herre over andre. Derfor bliver venstrefløjen draget af krav om samtykke, højrefløjen draget af retten til selvforsvar og midten draget af retten til at sælge ud.

  Danmark er et hus i indre konflikt, takket være radikale tanker om rummelighed og et fattigt hus, fordi det giver medvind at være tossegod.

  Mange flere er blevet sårbare og udsatte, fordi der ikke sættes grænser, talt imod afpresning og fordi myndighederne i stigende grad accepterer eksotiske undskyldninger for hvad-som-helst.

  Tossegodhed er formentlig den ringeste værdi i et fællesskab.

  Der findes bedre værdier og de er danske.

 9. tavsen

  Forhåbentlig er der kommet videoovervågning på fødegangene, så det infame muslimske kvindehad kan beskytte de nyfødte pigebørn.

  https://ekstrabladet.dk/krimi/baby-doed-laege-havde-straks-en-mistanke-om-vold/9674416
  “Pigen, som døde i oktober 2020, blev tilføjet svære skader i hovedet, såkaldt abusive head trauma. Obduktionen viste blodansamlinger under den hårde hjernehinde, blodansamlinger i begge øjne, blodudtrædning i venstre lunges overlap og mindst seks underhudsblødninger i ansigtet og på kroppen.

  Desuden havde den spæde pige 15 brud på ribbenene, brud på begge lårben nær knæleddet og brud på højre skinneben.”

 10. Prins Valiant fra Thule

  EU har netop vedtaget et hårdt slag mod 800.000
  danske boligejere, som vil blive tvunget til så dyre ombygninger og “forbedringer”
  af deres boliger, at det med stor sandsynlighed vil føre til nedrivning af titusindvis
  af boliger, mens andre vil blive ulovlige og ruinere deres ejere. Der er i dag en
  artikel i Ekstra-bladet om dette angreb på både ejere og lejere. Der er også flere
  artikler om hvordan sundhedsvæsnet må svigte børn og andre patienter, fordi budgetterne er skåret ned til sokkeholderne.

 11. Flaben Fræk

  Løb, her til morgen, fuld af forventning, gennem dagbladene Berlingske, Jyllands-Posten, Information og Politiken, alt naturligvis for at finde omtale af: Organization of the Islamic Conference (OIC) og dette foretagendes Internationale Kampdag mod Islamofobi – Negativ! – Ikke så meget som et enkelt komma kunne opspores – De sidste sporbare opgylp helslæber sig til perioden efter Muhammedtegningerne 2006, deromkring!

  Stort cadeau til chefredaktørerne fra ovennævnte dagblade, alt for at stikke de kuperede haler mellem benene – Gosh!

 12. Arne Lago von Kappelgaard

  Hvorfor har islam nærmest frit spil, når det gælder om at lukke munden på kritiske røster, når der bliver sat spørgsmålstegn ved islams såkaldte imødekommenhed, kærlighed, frihedsidealer og tolerance!
  Det har de bl.a. ved at danskerne er ved at svøbe sig ind i et fedttæppe, så man kun orker at se de statsfinansierede platheder og det pornoficerede ”underholdningskultur” samt udsendelser der må betegnes som vulgær følelsesmanipulation, der aften efter aften toner frem, så folk rådner op foran skærmen. Mange af vores unge, men desværre også voksne og gamle sidder dag efter dag, måned efter måned, år efter år og ser på det globaliserede møg, der toner frem på idiotkassen, og lytter til meningsløs popmusik og ungt, rapkæftet tomt ordskvalder, så de bliver mere og mere rodløse og magelige, med det resultat at de bliver federe og federe. Alle disse intetsigende og nedværdigende, menneskeforagtende tv-serier, som ingen ende får, og som luller danskerne hen i en torneroseligende søvn i lænestolen.
  Ikke helt ved siden af, kan man kalde det en slags lokalbedøvelse af hjernen. TV-mediet tilbyder et fristed til mennesker, som hvis de tænkte over udsigtsløsheden i deres egen tilværelse, ville blive grebet af uro, ængstelse og rastløshed. Man kan her med rette sige, at ånden flyver lavt på det danske TV- medie.
  Hvorfor ikke lave noget, så man kan blive klogere af og få udvidet sin horisont.
  I dag lefler ungdommen og sågar de ældre med, for den laveste fællesnævner. Underholdning, underholdning uden indhold og mening. Man vil så gerne ”på”. Fordummende og uden ånd, det er snart ved at være en fællesnævner for alle dele af det danske samfund. Overliggeren er snart nede i jordhøjde.

  Tilsyneladende er vi et folk, der ikke længere gider eksistere! Hvor man kigger hen, opløsning overalt, samt skræmmende lave fødselstal blandt indfødte europæere og ingen disciplin. Europa er i moralsk forfald, slaphed, forfladigelse og nydelsessyge råder over det meste af Europa. Hvis danskerne virkelig ikke kan finde ud af sætte kryds på stemmesedlen, for at sende de fleste danske politikere ud på historiens losseplads, så må man vel se i øjnene, at Danmark om føje tid ikke er danskernes land, men overtaget af ikke-vestlige mennesker, der ikke vil os det godt.
  Ord som troskab, ordholdenhed, loyalitet, pligt, ansvar og arbejde, har det helt mistet sin betydning for den forlystelsessyge dansker !
  Man får desværre det indtryk, at mange tror at livet er 80% nydelse, de resterende 20% pligt, ansvar og arbejde. Det forholder sig omvendt, men det må de jo så konstatere på den hårde måde. Vi skal jo alle sammen gøre vores erfaringer.

  Vi skal ikke som danskere undskylde at vi er danskere. Vi må have så meget karakterstyrke at vi kan sige, at de etniske danskere har fortrinsret, de ny ankomne må komme i anden række. I og med at man gennem sin skat har betalt til samfundet, så burde man også have nogle helt indlysende og legitime rettigheder efter et langt arbejdsliv, som ikke burde være til diskussion.

  Vi kan bare konstatere, at i de sidste 30-50 år, har vi mistet mere af Danmark end nogensinde før i historien. Vi mistede Skåne, Halland og Blekinge i 1658 og Norge i 1814, en stor del af Sønderjylland i 1864, Island i 1944. Men det er
  småting mod, hvad vi har tabt i vor egen tid, og især perioden 1983-2015 som må kaldes tåbelighedernes march.
  Vi har nemlig mistet viljen til Danmark, en vilje til at forsvare det, man har kært, mistet lysten til Danmark, og til at erkende, at vi er danskere.. Vi har glemt at være et folk, vi har ikke mere viljen til livet, og til at være danske. Det er i viljen, der gør at folket har sin eksistens. Det er nemlig viljen til livet, der kendetegner et folk og bærer det gennem alle vanskeligheder, for sandt er de gamle ord, som lyder: ”Vi ved: et fjeld kan sprænges, og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det selv.”

  1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

   Et begavet og flot indlæg af Kappelgaard. Som har evig ret i at danskerne lader
   til at være gået fra forstanden. For de står til at miste alt, virkelig ALT, hvis de
   fortsætter med at lade deres tænkning styre af de korrupte og manipulerende
   massemedier.

   Men danskerne har vist længe befundet sig i en slags dvaletilstand eller hvad det
   er? Tydeligst er det måske at se i den måde de danske mænd har tilladt at lade
   sig nedgøre, udmanøvrere, undertrykke og tyrannisere af kvindesagskvinderne,
   rødstrømperne, woke politik-kvinder og aggressive feminister. Som på f.eks.
   har fået indrettet familie-politikken, skilsmisse- og børneværns-systemet på
   sådanne måder at mændene er til grin og børnene er retsløse. Der er tale om
   en så massiv feminisme og kommunisme i disse instanser og bureaukratier,
   at der er tale om et terror-regime overfor mændene, og et rædsels-regime
   overfor børnene. Det bør man måske ikke være forbavset over, for gennem
   100 år eller mere har staten vist at den er kynisk og elendig når det gælder om
   at behandle børn ordentligt. Tænk på de stribevis af skandaler hvor staten er
   blevet afsløret i at mishandle børn. Og drejer det sig om forældre er de også
   blevet sjofelt behandlet i utallige tilfælde af de betonhoveder og arrogante
   skrankepaver der befolker mange bureaukratier. Men at de danske mænd
   roligt har fundet sig i den systematisk svinske behandling af både dem selv
   og deres børn i flere årtier, og særlig slemt siden 1970, det er mildt sagt
   noget af en falliterklæring. Det er sølle at de ikke har kunnet mande sig op
   til mere end små og spredte protester. (Selvom de godt nok har haft medierne
   imod sig) (antallet af skilsmisser er også mangedoblet ved brug af agitprop
   og lyssky røde metoder)

   Men tilbage til masseindvandringen og folkeudskiftningen. Som nok er det
   største forræderi nogensinde i Danmarks historien. Det er en politik som nemt
   og snart kan udvikle sig til katastrofe, massedød og folkemord. Inden FN blev
   domineret af ikke-vestlige lande, fastslog man i ca. 1965 at folkeudskiftning
   var statsterror og folkedrab.

   Vi lever nu i skyggen af en stor skummel borg som finder det helt i orden at
   forære det danske folks land, byer, boliger, kvinder, penge, skoler, butikker,
   arbejdspladser, hospitaler, kultur og traditioner og meget mere væk til alle
   mulige kulturfremmede evighedsturister. Fordummede og ensrettede som
   mange danskere er blevet efter års hjernevask, tænker de ikke nærmere
   over at det vrimler med afrikanere og arabere overalt i byerne og på landet.
   De forstår ikke at indstrømningen af fremmede snart vil få hårde og tragiske
   konsekvenser. Selvom skrækeksemplet Sverrigstan burde være et vink med
   en blodig vognstang.

   Hvis vi yderligere tager i betragtning at Borgen også pønser på mange andre
   uhyggelige og folkefjendske tiltag (se Snaphanen, Hodjas blog og Tucker
   Carlson osv.) er det krystalklart at vi danskere nu lever i en tid fyldt med
   særdeles farlige og urimelige trusler. En opvågning er nødvendig hvis vi
   skal undgå og afværge det diktatur og den katastrofe der lægges op til.
   Uden nytænkning og handling bliver fremtiden et grufuldt mareridt.

   1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

    Ja, staten/borgen/fjolsetinget forærer
    vores land, byer og boliger osv. væk til de invasive hærskarer
    af fremmede fra fjerne lande. Men derudover stjæler staten
    også vores tid, vores børn og vores fremtidsmuligheder. Der
    findes ingen værre tidsrøver eller barnerøver i landet. Og de
    selvglade snakkehoveder der overdænger os med krav, regler,
    påbud, forbud, bøder, løgnepropaganda og magtmisbrug,
    mener at vi arbejder for lidt, betaler for lidt i skat og har for
    megen frihed. Derfor forbereder de en totalitær revolution
    som vil udslette det Danmark vi kendte/kender, og som vil
    gøre os alle til mishandlede borgere, til slaver, trælle og
    retsløse undersåtter der overvåges med digitale “kinesiske”
    eller nordkoreanske metoder. Alt med demokrati, privatliv,
    personlig frihed, økonomi og retssikkerhed vil blive afskaffet.
    Tror man ikke på det, bør man læse hvad Youtube og de
    danske netaviser fortæller. Hodja, Snaphanen, Document,
    24nyt og den korte avis belyser truslerne.

    Husk at undertiden kan demokrati og tryghed på kort tid blive
    udskiftet med diktatur og rædsel.

  2. Finn Jensen

   Arne Lago
   Atter et glimrende indlæg.

 13. Niels Poulsen

  Her er en oversigt over FN’s mange mærkedage:

  https://www.un.org/en/observances/list-days-weeks

  20. marts er det franske sprogs dag.

  2. maj er mærkedag for jordens tunfisk (World Tuna Day).

  21. maj er international te dag

  21. juni er international dag for yoga

  Efter endt læsning blev jeg meget skuffet. Der er ikke nogen mærkedage, som handler om danskerne og vores kultur. Helt ærlig, der kunne godt være en FN-dag for dansk smørrebrød. Men det kan selvfølgelig ikke blive til noget, for det er franskmændene med deres “haute cuisine” selvfølgelig imod, og de har endda allerede fået en dag, hvor vi skal fejre deres næselyde …

  1. Nicolai E

   bla bla bla… og så lige lidt mere bla

   1. Niels Poulsen

    Grunden til, at man har valgt den 15. marts som “International Day to Combat Islamophobia”, er terrorangrebet i Al Noor moskeen i Christchurch i New Zealand på denne dato i 2019. Der blev henholdsvis dræbt og såret 51 og 49 muslimer.

    Aamund fortier bekvemt denne kendsgerning. Det var mennesker af kød og blod. Hvad har de gjort os, ud over at have en forkert tro og kultur?

    I Norden er vi begyndt at sætte ild til koranen. Det er, som om vi europæere intet har lært af vores blodige fortid med inkvisitionen, udryddelse af religiøse mindretal, religionskrige og holocaust.

    Titlen på indlægget er i det mindste velvagt: “Skammens dag”.

    1. Michael Andersen

     Konflikter i de sammenbragte familier er der rigeligt af, i naboens, i genboens og i vores eget hus.

     30.000 hændelser i Tyskland står som monument over, at vælgernes repræsentanter forsøger det umulige.

     Det er dobbeltmoralen i demokratiet og retsstaten der protesteres over, når toppen bestemmer at bunden skal leve med umulige løsninger.

    2. Hvis Poulsen ville have ulejlighed med at læse min artikel, vil han erfare, at den ikke handler om muslimers tro eller kultur, som de selv må ligge og rode med. Den handler om islamisk politik og samfundsmodel, som er fascistoid, menneskefjendsk, uforsonlig og intolerant. Islams politiske magtbegær er krigens og hadets budskab, som absolut ikke har fortjent en støttedag, men et modspil til kamp for frihed, folkestyre og retsstat.

     1. E. Frederiksen

      BRAVO ASGER
      DU ER FANTASTISK
      Vanvid florerer i Danmark, jeg rystes hver dag, havde ALDRIG forestillet mig, at jeg
      skulle opleve dette i min/din levetid.

    3. Peder Hansen

     Skammeligt at FN ikke mange år forinden oprettede en mindedag for ofrene for 11. september.
     Det havde været langt mere på sin plads, end at gøre (over- ?) -reaktionen på årtiers politisk laden stå til, i forbindelse med voldelig terror mod vestlige samfund, til syndebuk og prygelknabe for muslimsk resistens overfor enhver kritik.

 14. Michael Andersen

  I dag er mange imponerede over værktøjerne som holder orden på 1.5 mia. kinesere og de økonomiske fordele som værktøjerne medfører.

  I en utiltalende slaveperiode i datidens USA, var det for nogle slaver, bedre at være under ordnede forhold som nogens ejendom, end at forsøge at overleve blandt røvere og vild natur.

  Hvor udvikler danskernes frihed sig hen og kan det tænkes at nye og gamle danskere er i samme båd i fremtidens topstyrede Europa?

 15. tavsen

  Mon DR læser med herinde? Siden jeg 14/03/2023 at 17:07 skrev.: Hele Danmarks radio? DR kender kun til et parti i FT. Peder Hvelplund er konstant hidkaldt i Nyhederne. Har Peder Hvelplund været væk fra Nyhederne.

  Men heller ingen andre politikere har fået lov til at blive spurgt. Det er vel folkeskolens princip, der gælder.

  Hvad ikke alle kan lære, skal ingen lære

 16. Privatdetektiven

  Se øverst i denne debattråd ang. virkelig barsk artikel i Nordjyske Tidende
  om at regeringen måske siger jatak til udenlandsk fjernstyring af hele det
  danske sundhedsvæsen. Det er WHO, Schwab og Biden der vil have at vores
  læger, hospitaler, sygeplejersker, patienter og mange andre skal underkastes
  WHOs vilkårlige ordrer og direktiver nårsomhelst det måtte passe Fauci,
  Gates og Soros eller lignende personligheder.

  1. E. frederiksen

   PRIVATDETEKTIVEN
   Åh Gud, lad det ikke ske.
   Så er alt håb ude

 17. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

  Overdødelighed og tusinder af pludselige,
  uventede og mystiske dødsfald i Europa mv., har nu givet anledning
  til en debat i det engelske parlament. Disse mærkværdige og sære
  dødsfald har hærget England et stykke tid, og er nu blevet en stor
  sag i England hvor selvcensuren blandt politikere er mindre end her
  i Danmark. Se Snaphanens nyeste video om hvad WHO og Pfizer
  mv. anklages for.

 18. tavsen

  Fin artikel om islam. At kalde kritik islamofobi er tåbeligt og tegn på svaghed.

  https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/pBRw/historieloes-tilnaerming-til-islam-lily-bandehy-mohammed-rah-cemal-knudsen-yucel-mahmoud-farahmand-shakeel-rehman-bazil-nicobin

  “Må vite om grumset i egen religion
  Vi er en del mennesker med bakgrunn fra muslimske land, og vi ser med bekymring på islamfundamentalisme som følge av feil og skjønnmalende fremstilling av islam. Vi ønsker en debatt basert på fornuft og fakta. Vi ønsker et Norge fritt for både religiøs og etnisk diskriminering – og nedlatenhet.”

  “Koranen skaper fremmedfrykt ved at den har utallige diskriminerende vers og nedlatende holdninger om annerledes tenkende.”

  aftenposten.no/norge/i/nQMeGJ/massiv-politiaksjon-mot-kriminelle-nettverk-flere-steder-i-landet-noen-av-dem-har-vi-forsoekt-aa-ta-i-ganske-mange-aar-sier-kripos

 19. Niels O

  Skete der i den anledning noget specifikt i går rundt om i verden?

 20. Ivan Dybdal

  Det er indlysende for alle – bortset fra de mest tumbede – at ‘islamofobi’ ikke er en psykiatrisk diagnose, men et politisk skældsord, ligesom ‘hipo’, som venstreorienterede demonstranter i sin tid kaldte politifolk, der i lovens navn bad dem forlade stedet, hvor de ulovligt demonstrerede. Der er mange andre af dens slags politiske skældsord. F.eks ‘hellere død end rød!’ under den kolde krig (et slagord som ukrainerne i dag måske genbruger? 🙂 )
  Der er ingen tvivl om, at frygten for islams mordere, der udfører jihad mord f.eks for Islamisk Stat, er udbredt i befolkningerne i vesten, hvor i hundredevis er blevet myrdet af islamister og i tusindvis er blevet myrdet af islamister i verden.
  Dette har naturligvis skabt en vis frygt i befolkningerne. Men det er – sjovt nok? – ikke den frygt, man kan kalder islamofobi.

 21. Ivan Dybdal

  Dagens islamofobi? 🙂 Invasion: Den italienske efterretningstjeneste advarer: 680.000 venter på at komme over Middelhavet – ingen gør noget ved det
  (16. marts 2023 i Hodja)

  1. E. Frederiksen

   Det er grufuldt Ivan.

 22. Hvor er vi på vej hen?

  Der er også interessante oplysninger at
  hente hos Snaphanen og Hodja samt hos Youtube, hvor der lige nu er en
  video som fortæller om vejen til tyranni og massemord. Albert Einstein har
  udtalt om samme emne: blind lydighed overfor autoriteter er sandhedens
  største fjende. (noget som NP burde skrive sig bag øret). Der er også en
  video hvor der fortælles om den første atombombe sprængning, hvor
  der var frygt for en kædereaktion som kunne få hele jorden til at eksplodere.
  Man var ikke helt sikker på visse matematiske beregninger.

  Både Snaphanen og Hodja beskriver hvordan totalitære vrangforestillinger
  har inficeret politikere og journalister, med risiko for at vanvid destruerer
  og tilintetgør al civilisation i Vesten.

 23. Ivan Dybdal

  Dagens islamofobi? 🙂16. marts 2023. Kim Møller idømt 3 måneders betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste
  Efter at være blevet frifundet i byretten, dømte Landsretten forleden Uriaspostens Kim Møller 3 måneders betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste for at have vist et billede af et offer for et muslimsk terrorangreb. Lene Haastrup overværede ankesagen.
  Nu får du fængselsstraf for at gengive et utydeligt fotografi af et offer for en islamisk
  terrorhandling i et andet land. Det er ikke en formildende omstændighed, at det sker som led i dit virke som journalist inden for politik og islamkritik. Ej heller, hvis MSM har glemt at skrive om den konkrete terrorhandling, og du ser et velegnet fotografi, der får selv de radikale til at tro på, at det er sket i virkeligheden.
  (klip fra artikel af Lene Haastrup i nyheder fra Trykkefriheds selskabet)

  1. Gud bevare Danmark

   ..som dronningen siger i sine nytårstaler

   Det er hårrejsende, påfaldende og meget uhyggeligt
   så travlt “systemet” har med at destruere retsstaten, velfærdsstaten, demokratiet, nationen og folket. Altså ikke alene danskheden, dansk kultur og det danske sam-
   fund skal smadres og nedtromles, det skal også folket, danskerne selv, de små
   fem millioner danskere. Man vil kvæle ytringsfriheden, for at man stile og roligt,
   diskret og i hemmelighed, kan komme danskerne til livs, ved at udskifte og for-
   drive dem, ved at gøre dem til en minoritet, ved at udrense dem og påføre dem
   ulykke, kriminalitet, terror, sygdom og død. Det er magen til hvad der foregår i
   det af rabiate feminister, rødfascister og falske humanister styrede Sverrigstan.
   Og ligner hvad der sker i Venezuela, Libanon, Canada og Mexico.

   Dommen over Kim Møller er samtidig en dom over hvor langt ude i anti-dansk
   ekstremisme “systemet” er kommet. Mon ikke SVM regeringen, EL, R og andre
   skumle grupperinger har trukket i trådene, for at fremme censur og selvcensur
   mest muligt? Ganske vist udøvede KM selv masser af usaglig censur af alt der
   ikke passede med KMs egne kæpheste, hvorved han forringede sin blog-avis
   betydeligt, men alligevel er dommen over ham en skandale. For det foto han
   er dømt for, var så sløret at det egentlig blot viste en fuldt påklædt “sovende”
   kvinde, plus at teksten fortalte sandheden om hvad der var sket. Dommen
   viser at man i dagens Danmark kan blive straffet for at sige sandheden om
   hvad der sker i Europa, og hvad der er ved at ske med Danmark. Man må
   gerne vise død og ødelæggelse hvis det er politisk opportunt, men ellers ikke.
   Det med lighed for loven har “man” altså droppet. Man vil hellere have
   uretfærdighed end sandhed i visse partier, eller i dem alle? Næsten ingen
   politikere eller redaktører beskytter danskerne mod død og undergang.

   1. Gud bevare Danmark

    Computeren har en sær tilbøjelighed til at forlænge
    nogle linjer, og forkorte næste linje. Det ser ikke pænt
    ud, men skyldes altså den elektroniske tekst-behandling
    som er ustabil.

 24. Michael Andersen

  Når islamofobien skal være mindst – er udenrigspolitik bedst

  Siden 2006 er antallet af moskéer steget med 48 procent. Siden 2006 er hver sjette præstebolig nedlagt. Siden 2007 er antallet af folkeskoler faldet med 20 procent. Største nedgang i købekraften siden 1950.

  Hvornår er der nogen der løser problemer hjemme?

 25. Jakob

  Jo ikke det stote at stille op med de styreform som husere i Danmark.
  tag valget i 2015, hvor danskerne gav Europas klareste mandat til en kurs som hed straksopbremsning og hjemsendelse af det hav af immigranter som var kommet under Thorning/Vestager 2011-2015 som jo i den grad gav den gas, i takt med at Merkel dinglede lukrative kommisær jobs foran dette makkerpar.
  Men hvad skete det egentlig efter 2015 valget, hvor danskerne gjorde DF til landets største blåparti.. gjorde man det som var gået til valg på.?
  Løkke fra det mindre parti Venstre og støjberg som integrations minister.. brugte jo meget krudt på symbolske handlinger, men hvad skete der egentlig bag kulisserne.

  fra 2015 til 2019 formåede Løkke, Støjberg, og DF at geare andelen med +25% på kun 4 år https://jyllands-posten.dk/debat/kommentar/ECE11377239/valgkampens-stoerste-hemmelighed/
  alt imens at samfudet bløder i diverse immigrantbandekrige og som prikken over i’et sørgede man også lige for at underskrive en Marakech aftale som vil forsøge at sidestille økonomisk motiveret immigranter som flygtninge samt gøre opholdsret til en selvfølge hvis x immigrat kan opholde sig ulovligt i et givent land i nogle år, da det så hedder sig at han har mere tilknytning til det land end sit hjemland.

  Marakech ordningen skete, upåagtet at 9/10 af danskerne ønskede at Danmark skulle gøre ligesom utallige andre lande og stå uden for indtil der var klarhed.. modstanden på mediernes spørgesites var så enorm at Uffe Ellemann mente det måtte være aut. Bots og ej rigtige danskere.
  Og den ene efter den anden minister meldte jo fra, og vidste det kunne være politisk selvmord og tage ned og skrive under i Danmarks navn, men det var vitalt for Løkke da det denne underskrift skulle være hans jobansøgning til et lukrative job i FN, og fadbamsen måtte selv afsted.
  Man kommer ikke uden om at vi har nogle politikere som leger tag med fat med begreberne for landsvigeri og sålænge at disse politikere ej bor her på Nørrebro/Nordvest. og kan flytte dem selv og deres familie hen til dele af Danmak som ikke bløder i sekteriske spændinger. vil man fortsætte med at kuldsejle, da det er så skræmmende nemt at være kry på andres bekostning når man selv og ens nærmeste er uden for fare.
  så utilgiveligt hvordan du end vender & drejer det, for magt og ansvar er og bliver to alen af et stykke..

  1. Michael Andersen

   Jakob, tak for indsigten, måske er der en simpel model?

   Socialister vil redde verden
   1. Kapitalister udpeger nogen det er synd for
   2. Socialister redder dem i DK
   = Kapitalister får arbejdskraft

   Socialister vil redde klimaet
   1. Kapitalister sætter klima foran kriser
   2. Socialister redder klimaet i DK
   = Kapitalister sælger klimaløsninger

   = = Det vildeste kup og skatteyderne betaler

   Skoler har svært ved at håndtere et voksende problem: Børns hjerner kan ikke sortere i, hvad der er rigtigt.

   Kan voksne?

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *