RASMUS PALUDAN – ANARKIST ELLER HOLGER DANSKE?

Rasmus Paludan har med sine afbrændinger af koranen gjort sig voldsomt upopulær hos samtlige medier og  politikere:” Selvfølgelig skal vi værne om ytringsfriheden, MEN Paludan  bruger den jo ikke, han misbruger den. Vi ved jo godt, at muslimer bliver udadreagerende, når man kritiserer deres bibel. Ja, i virkeligheden bliver de hysteriske og voldelige, når man kritiserer dem for noget som helst. Men det har vi jo vænnet os til. Vi har lært, at enhver kritik af det islamiske samfundssystem er islamofobi, så det er vi så holdt op med. Hvem ønsker at være islamofob? Det er jo det samme som en social landsforvisning.  Vi skal jo være her alle sammen. Også de 500 000 muslimer, vi har inviteret til landet. Og når nu vi har opinionsundersøgelser, der klart viser, at 77 procent af alle muslimske indvandrere og deres efterkommere ønsker den danske grundlov erstattet af sharia-loven, så må vi jo hellere komme dem i møde til en vis grad. I hvert fald, hvad angår Rasmus Paludan, som ud over sine vanvittige provokationer koster samfundet millioner af kroner til en beskyttelse, som han næppe har fortjent. Vi kunne stadig værne om ytringsfriheden ved at tillade Paludans hadske taler og afbrændinger, men kun på en øde ø eller på Råbjerg Mile. Om vinteren. Så giver muslimerne os sikkert atter ro på bagsmækken. Vi vil jo fred her til lands”.

Islams bibel består af tre ’testamenter’: Koranen, hadith (bogen om traditionerne) og sira ( Muhammeds biografi), som af muslimer alle anses for hellige og Allahs vilje. De hellige bøger handler i modsætning til den kristne bibel meget lidt om tro, næstekærlighed, forholdet mellem Gud og mennesker, tvivl, synd og tilgivelse. Den islamiske bibel er en anvisning på, hvordan muslimen skal leve sit liv fra morgen til aften, fra vugge til grav med profeten Muhammed som det lysende forbillede. Islams bibel indeholder også et komplet totalitært samfundssystem, som enhver muslim har pligt til at realiserer efter bedste evne.  Når Rasmus Paludan futter koranen af, brænder han ikke kun et helligt skrift, men også den islamiske grundlov, som muslimer anser for givet af Allah og derfor er hellig og uforanderlig.

Når det islamiske samfundssystem er uforeneligt med den demokratiske retsstat, er det fordi islamisk politik er hadefuld, diskriminerende og voldelig over for alle ikke-muslimer. Nidkære vestlige islamforskere har  påvist, at koranen indeholder flere hadske udfald mod jøder end selv Hitlers ’Mein Kampf’, der i øvrigt stadig er en bestseller i de islamiske kultursamfund. I islam er kun troende mænd rigtige mennesker. Kvinder, jøder, kristne, ateister, hinduer, ja alle ikke- troende muslimer er undermennesker og skal  underkaste sig muslimers vilje og anvisninger. Utro kvinder, seksuelle minoriteter og frafaldne straffes med døden. Islam dikterer halshugninger, korsfæstelser og afhugning af lemmer for banale forbrydelser og fører  en stædig kamp for at indstifte disse sharia-principper overalt, hvor muslimer lever.

Vi bør derfor se Rasmus Paludans provokationer som et hadets spejlbillede. Islams provokation mod det vestlige folkestyre, tolerance og retsstat vender Paludan mod islam selv med sin ultimative aktion mod det islamiske tyranni gennem afbrændingen af islams bibel og grundlov. Paludan viser islam det samme had, den samme foragt, som islam viser os. Reaktionerne viser tydeligt forskellen mellem demokrati og tyranni. Enhver kritik af islams politiske system opfattes af muslimer som utålelig islamofobi, hvilket udløser overfald, vold, dødstrusler eller omfattende terrorhandlinger i Allahs navn, som vi har set det i mange europæiske lande. Flere danske prominente politikere, journalister og kunstnere må have PET-beskyttelse for et overleve islamiske hævnakter. Hvad ville der ske, hvis muslimer brændte bibelen og grundloven midt på Kgs. Nytorv i myldretiden? Intet. Absolut intet, andet end en par grin og hovedrysten fra de forbipasserende. Men når Paludan brænder islamiske politiske og religiøse værker, er der ingen ende på de krænkedes trusler om vold og død. Og desværre heller ingen ende på vores egen hellige forargelse og fordømmelse over, at han dog kan finde på at fornærme kærlighedens og fredens religion.

Rasmus Paludans  demonstrationer er nok en bevidst provokation af sharias voldsbevægelse, men er i lige så høj grad en demonstration mod, at det danske samfund har underkastet sig voldsmandens veto. Vores feje pseudo-tolerance forbyder os at tage et opgør med sharia-tyranniet, der har forpestet livet for prominente forkæmpere for frihed og folkestyre så som Pia Kjærsgaard, Naser Khader , Flemming Rose og Kurt Westergaard. I stedet har vi modstandsløst og ængsteligt accepteret, at vi må finde os i terror og tyranni fra sharia-bevægelsen, hvis den ser sig udfordret. Danskerne er blevet en samling pudseklude. Det er, hvad Paludans demonstrationer  handler om: Ikke bare hadet til islams terror, men foragten for et dansk samfund, der er besat af et politisk og kulturelt døds-ønske. Vi skal jo være her alle sammen.

54 Thoughts to “RASMUS PALUDAN – ANARKIST ELLER HOLGER DANSKE?”

 1. Niels O

  Tænk, er der virkelig stadig nogen, der gider at interessere sig for en femårig opmærksomhedssøgende forkælet dreng, der med en vis succes kommer ind til forældrenes middagsselskab og slår en ordentlig skid – og så mener, at denne succes skal gentages ti gange.

  1. Jette

   Tænk, at muslimernes overtagelse af verdensherredømmet,
   ikke betyder mere for dig, end en forkælet skid…

   1. Bente Dahlmann

    Niels er nok gammel 🤔så han er nok ligeglad😂

  2. Michael Andersen

   Niels O #

   Der er anerkendelse til dem der gider bruge hjernekræfter, på at udtænke indlæg der skaber værdi.

  3. Christian Sørensen

   Når Allahs raske drenge, piger og Islam´s terror af alt og alle italesættes, så står Niels O. altid klar til at forsvare dem og Islam, og det har han gjort i årtier…
   Kan du da for pokker ikke snart begynde at se vigtigheden af, at nogen forsvarer den frie verdslige verden og vores ytringsfrihed, det er bla. den der er skyld i vores gode frie levevilkår og rettigheden til at vi kan ytre os om alt, i stedet for, at vi under dødsstraf skal tvinges til at tilbede en ekstrem intolerant voldelig himmelnisse, hver fredag i den lokale moske, liggende på knæ, med rumpen i vejret…

   Men det er nok for meget forlangt af dig, det viser dine utallige ukritiske forsvarsskrifter for islam, alt for tydeligt…

  4. Martin

   Det er jo netop Paludans pointe. Han vil ignoreres af muslimer! Han har utallige gange sagt, at han stopper den dag muslimer i hobetal ikke reagerer med vold. Den dag kommer selvfølgelig ikke (det forstår efterhånden de fleste). Paludan viser de endnu uforstående (dig for eksempel), hvad det er for et utæmmet vilddyr af en kultur vi er oppe imod.

  5. Knud Madsen

   Det er en stor og utaknemmelig opgave Rasmus har påtaget sig. Det er meget nødvendigt, at nogen udstiller muhamedanernes vanvittige forhold til demokrati og menneskerettigheder. Vi må håbe at han snarest får opbakning fra gode danske mænd og kvinder, og at der begynder at rejse sig en modstand mod middelalderfolkenes gruopvækkende hærgen og fremmarch.

  6. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

   Niels O startede, og snart følger Niels Poulsen
   og lignende rødkålshoveder eller 5. kolonner efter.

   Når det drejer sig om Concito og andre ” tænketanke” og
   “grønne” propagandacentraler, er der ikke plads til andre
   meninger end de højrøde. Måske er Aamund lidt for flink?
   I nogle lande er demokratiet jo blevet brugt til at afskaffe
   demokratiet. Under alle omstændigheder er Niels O og
   Niels Poulsen tydeligt mest med for at forvirre højrefløjen,
   og for at udtrætte læserne.

  7. Niels O

   Bare lige kort: jeg er smigret over den store interesse for min kommentar ovenfor, men jeg læser ikke reaktionerne, da jeg allerede kender personangrebene.

   Selvom barnet Paludan er totalt uinteressant at debattere, synes jeg dog alligevel ikke, at stedet her skal være det rene nationalistiske ekkokammer.

   1. Christian Sørensen

    Åhh jo, du læser hvert et ord, Niels O, det er jeg ikke i tvivl om, får det er den person du er….

   2. Bente Dahlmann

    ✌️✌️✌️✌️tror da nok Paludan er mere veluddannet end Niels O

 2. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  Nogle politikeres og magthavere
  er så stupide, forskruede og ondskabsfulde, at det overgår
  enhver fantasi. Stalin, Lenin, Hitler, Mao, Pol Pot og Ceaucesko
  er eksempler.

  Desværre er der også i nutiden mange magtsyge psykopater m/k
  som er nået op på poster som de slet ikke har evner til at bestride
  ordentligt. De når derop ved tilfældigheder, intriger, kynisme,
  eller de vælges som et kompromis mellem to fløje. De er som
  regel veltalende, men hvad hjælper det hvis deres HOLDNINGER
  er syge, perverse og afstumpede, eller hvis de er bundkorrupte?

  Vi lever nu i en tid hvor kristen religion og kultur er ved at blive
  udskiftet med kommunistisk religion og “kultur”. Almindelige
  danskere har været så slappe, naive, godtroende og historieløse,
  at de uden modstand har ladet de røde infiltrere skoler, medier
  og partier. Og siden er det bare gået den forkerte vej med alting.
  For den røde religion/ideologi er ALTØDELÆGGENDE!! Det véd
  vi fra MANGE landes bitre og blodige erfaringer med marxismen
  og de vanvittige, grusomme og totalitære udskejelser der altid
  opstår i dens kølvand.

  I USA har de røde democrats skabt anarki, kaos, fattigdom, mere
  ulighed og mordrekorder. Og i Europa og Danmark er vi også på
  vej ud i utrolige, groteske og helt uhyrlige tilstande.

  Prisen for at styringen af Vesten er blevet overladt til woke, røde,
  radikale og andre åndsformørkede kræfter, kan blive et samfunds-
  helvede så umenneskeligt og rædselsfuldt, at vi knapt kan forestille
  os det. Og katastrofen kan begynde at opsluge os i en nær fremtid.

  Selv de modigste og tapreste har grund til at frygte et kommunistisk
  eller totalitært samfund, for det vil blive et levende mareridt man
  ikke kan vågne af eller slippe ud af.

  Hvis danskerne ikke snart forstår hvad der er ved at ske, hvis de
  ikke hurtigt begynder at genopbygge demokratiet og den ærlige
  folkeoplysning der er brug for, og som når ud til nærmest alle
  danske hjem, så er de færdige, og vil blive udskiftet/udrenset/
  likvideret indenfor en overskuelig fremtid.

  Se hvor elendigt og rablende vanvittigt det står til i
  Sverige, England, USA, Venezuela, Holland og Tyskland i forhold
  til for bare 2-3 år siden. Og der er tale om en uhyggelig og meget
  farlig udvikling der er ved at accelerere, og snart kan stikke helt af.

  Læs hos Snaphanen, Redacted, T. Carlson og Hodja om utrolige
  og groteske begivenheder i Europa mv. Der berettes bl.a. om
  en overdødelighed i flere lande på 20-30% eller mere. Og se
  hvad PragerU oplyser om co2. Se under flaget hos Hodja i går
  ang. politik der dræber.

  1. Christian Sørensen

   HØRT !Christ

  2. Fra velfærdsstat til terrorstat

   Skal vi udryddes med alle midler?
   Skal massedød forklædt som velfærd
   være tosse-borgens politik fra nu af?
   Se under flaget hos Hodja i går, den
   8. februar.

 3. Den Nervøse

  Så længe der er nogen der reagerer på afbrændingerne, så er der brug for dem! Sidste nyt er nu, at et byrådsmedlem fra Radikale Venstre vil forbyde Rasmus Paludans koranafbrændinger, men han havde heller ikke et helt danskklingende navn. Det beviser to ting, for det første at RV er parat til at underkaste sig en hver aggressiv magt, helt som i starten af fyrrene. For det andet viser det, at med flere og flere med mellemøstligt klingende navn vi får i Danmark, jo mere kommer ytringsfriheden under pres! Og selvom det ikke lyder kønt når Rasmus Paludan svinger krabasken over muslimerne, så er det hans ret og vi må kæmpe for hans ret til at gøre det, for alternativet er skræmmende!

  1. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

   Den Nervøse har ret i at hvis det fortsætter
   som hidtil, ender det med en humanitær katastrofe. For danskerne.
   Og for europæerne. Og den bliver værre end sammenstyrtningen
   af World Trade Center i New York, værre end jordskælvet i Tyrkiet,
   værre end “Den sorte død” i 1300 tallet, og værre end den 1. og den
   2. verdenskrig tilsammen. For EU vil udskifte de hvide europæere med
   de langt bedre mennesker fra Afrika og omegn, og galehuset Chrborg
   vil udskifte danskerne med dejlige berigende afrikanere og arabere.
   Og det lyder måske umiddelbart fornuftigt, især for dem med radikale
   ører, sådan nogle som Lars Fadbums, Pernille Weiss, Rosa Lund, Sofie
   Carsten, Jacob Ælle-bælle, Stine Bosse og Ida Auken osv.

   Men virkeligheden er at det er rendyrket idioti og hundegalskab. Det
   er den lige vej til verdenshistoriens største blodbad. Folkeudskiftning
   er folkemord. Det fastslog FN i 1950, dengang FN ikke var fyldt med
   islamister. Hvis man gerne vil slås ihjel/myrdes eller tvinges til selv-
   mord samtidig med at landets og børnenes fremtid lægges øde, skal
   man bare blive ved med at støtte de radikale og resten af de gamle
   partier. Som har snydt og forrådt os siden 1968 og 1983.

   Vi lever allerede i en absurd og depraveret/dekadent tid, hvor
   visse politiske og ideologiske kræfter ønsker civilisation udskiftet
   med barbari, enten i form af et rødt maoistisk “1984” diktatur
   eller et styre i stil med det i Afghanistan. EU, WEF og WHO
   lægger op til et Europa uden europæere, og et Danmark
   uden danskere.

   Man kan med lidt held sagtens leve eet eller flere år endnu uden
   at blive smadret eller ruineret, men den dag demokratiet og
   sandheden er væk, er det for sent at gå til modstand. Det er som
   med Titanic. Indtil et vist tidpunkt kunne skibet let have været
   reddet, derefter kunne intet forhindre turen ned til havets bund.

 4. Flaben Fræk

  Nyt lys i mørket! – (ikke det lys den fedladne trubadur, født i Sønderborg, flæber om) – Men det lys, det lys mine damer og herrer, som kommer fra de koraner Paludan forhåbentlig vedbliver med at futte af – Period!

 5. H. D. Vind

  Alene måden, hvorpå Rasmus Paludan bliver behandlet, tiltalt og latterliggjort på, viser, at det ikke er Rasmus Paludan, der har et alvorligt forklaringsproblem.

  At Rasmus Paludan oven i købet bliver truet, fordi denne gør brug af en grundlovssikret rettighed siden 1849, viser, at det er på høje tid at støtte op om frihedskæmperen.

  Hvis der bliver tid, vil undertegnede overveje en lang og udførligt begrundende kommentar.
  Det er ingen trussel! 😉 Ej heller et løfte. 🙂

 6. Michael Andersen

  Problemet er, at ikke alle danskere tilbeder magten. Nogle trives bedst med ydmyghed, dygtighed og nærdemokrati.

  Frihedselskende danskere har altid været en torn i øjet på en global elite og set fra guldtronen i Bruxelles er Paludan en oprører mod globalismen.

  Globalisme er blandingen af kulturer i ex-Jugoslavien, der blev til blodig borgerkrig, det er mennesker fra verdens fængsler der frit migrerer ind i USA og det er at Europa oversvømmes.

  Det er et tilbageskridt at hudfarve og race bliver til kompetencer.

  Hvorfor er det at nye, såvel som gammeldanskere skal gøres dummere, mindre oplyste og lige u-dannede?

  Det vil være fremskridt hvis verdens højeste skattetryk også gav verdens bedste og længst uddannede befolkning.

 7. Henrik Wegmann

  Rasmus Paludan koster naturligvis ikke de danske skatteydere en krone. Han påpeger blot – med stor fare for sit eget liv – hvem, det faktisk er, der koster skatteyderne kassen.

  Og alle ved jo præcis, hvem det er – men som altid vælger 80% at gøre budbringeren til skurken. Man dukker nakken og hytter sit skind i selskab med flertallet. For gør man andet, så får man ikke blot et utal af voldelige analfabeter fra Afrika og Mellemøsten på nakken, men sandelig også ens egne. Og det er jo slet ikke til at bære! Man kan jo ikke bare sådan undvære sine mange cykelvenner i lilla tricot eller et klap på kinden af sin politisk korrekte chef.

  Der er sgu ikke meget vikingeblod tilbage i dansken.

 8. Niels Poulsen

  Das war Vorspiel nur. Dort, wo man Bücher verbrennt, verbrennt man am Ende auch Menschen.

  https://denstoredanske.lex.dk/bogbr%C3%A6nding

  1. Michael Andersen

   De brændte Bibelen

   I 2008 konfiskerede amerikanske tropper, smed væk og brændte Guds ord på Bagram Air Base i Afghanistan. Biblerne var skrevet på pashto- og dari-sprogene, fordi forsvarsministeriet var bekymret for, at bøgerne på en eller anden måde kunne bruges til at konvertere afghanere.

   Hændelsen blev offentliggjort i 2009. Oberstløjtnant Mark Wright sagde til CNN, at en sådan religiøs opsøgende indsats kunne bringe amerikanske tropper og civile i fare, fordi Afghanistan er et “hengivent muslimsk land.” Men der var en anden grund til, at biblerne blev konfiskeret. Militære regler forbyder tropper at missionere i landet.

   Hvordan reagerede Obama-administrationen på afsløringen i 2009 af en så forfærdelig handling?

   De tav.

   Der var ingen undskyldninger, ingen fordømmelser fra hverken Bush-administrationen i 2008 eller Obama-administrationen i 2009. Der var ingen fordømmelse fra udenrigsministeriet. Der var ingen fordømmelse fra Pentagon.

   Måske kan det forventes af en præsident, der engang erklærede, “uanset hvad vi engang var, er vi ikke længere en kristen nation – i det mindste ikke bare.

   Måske er Paludan inspireret af Obama, af kineserne, DR, eller af andre der brænder bibler.

   1. Niels Poulsen

    Er der ikke en venlig sjæl, der kan hjælpe med at transskribere Michael Andersens gådefulde svar til den tysk-jødiske digter Heinrich Heines profetiske udsagn til forståeligt dansk? Den nazistiske studenterbevægelses bogafbrænding i Berlin den 10. maj 1933 endte med Holocaust.

    https://da.wikipedia.org/wiki/Nazisternes_bogbr%C3%A6nding

    1. Henrik Pedersen

     Niels Poulsen,
     du er tilsyneladende ikke selv klar over, hvor aktuelt Heinrich Heine citatet er i denne debat.

     Det stammer fra tragedien “Almansor”, der udspilles i 1500 tallets Grenada, hvor maurerne (muslimerne) var på retur. Her er et lille uddrag:

     Almansor:
     Snart hørte vi, at den store Zegri
     i fej frygt for døden, greb om korset;
     At mange mennesker fulgte de stores eksempel,
     og tusinder bøjede deres hoveder for dåben.

     Hassan:
     Den nye himmel lokker mange gamle syndere.

     Almansor:
     Vi hørte, at den frygtelige Ximenes,
     midt på markedet i Granada –
     min tunge stivner i min mund –
     KASTEDE KORANEN IND I BÅLETS FLAMME!

     Hassan:
     Det var bare en optakt,
     der hvor man brænder bøger,
     ender man med at brænde mennesker.

     Almansor:
     Til sidst kom den værste besked:
     også den gode Aly er blevet kristen.

     Heinrich Heine konverterede selv fra jødedom til kristendom.

     1. Niels Poulsen

      “Heinrich Heine konverterede selv fra jødedom til kristendom.”

      Lige meget hjalp det. Hans bøger blev brændt, og jøder assimileret til tysk kultur blev gasset i udryddelseslejrene.

     2. Henrik Pedersen

      I tragedien “Almansor” lader Heinrich Heine figuren “Hassan” referere til de kristnes afbrænding af kættere.

    2. Michael Andersen

     NP#

     Det handler om at handlinger har konsekvenser.

     Som Martin Lidegaard sagde ved forslaget om ulovlig partistøtte:

     “Det er der ikke en kæft der opdager”

     Problemet er at man ikke kan blive ved med at skjule konsekvenserne af års minus. Stauning, Løkke eller Frederiksen, derfor er forsvaret og demokratiet sparet ihjel.

     Det er livsvigtigt at Ukraine forsvarer demokratiet, siger statsministeren. Danskernes demokrati blev ikke forsvaret 9. april 1940 eller siden.

     Hvad er meningen med at forsvare andres demokrati, når man selv overgiver sit eget til fremmede?

     Det er accepteret at slaveejere og efterkommere har skyld. Statsministre og partier har endnu mere skyld.

     I have never seen an ass who talked like a human being, but I have met many human beings who talked like asses.
     Heinrich Heine

     1. Henrik Pedersen

      Forbrugeroplysning: ass = æsel.

      Citatet stammer muligvis fra Heines digt “Die Wahl-Esel” fra 1855.

      Gad vide, om han tænkte på det såkaldte “demokratiske” parti i USA, hvor logoet er et æsel.

  2. Peder Hansen

   @NielsO,
   Skriftlig propaganda (med iøvrigt barnagtig gentagelse af de samme få – og ondskabsfulde – mantraer) er ikke at sammenligne med literatur.
   Det er blot skadeligt affald, som den modige grundlovsforkæmper brænder af.

  3. Vimmerby

   Tja, selv Pippi er bortcensureret i Sverige.

 9. Niels Poulsen

  Danmark huser en af verdens fineste samlinger af islamisk kunst, Davids Samling. Gad vide, om den bliver mål for pyromanerne på den yderste højrefløj?

  https://www.davidmus.dk/

  1. Christian Sørensen

   Nej Niels, lige undtagen Koranen, som burde pulpes og laves om til toiletpapir, så er det den yderste venstrefløj, den du tilhører, som brænder og smadrer kunst og mennesker i ikke kan lide . . .

  2. ino

   Snarere et mål for islamisterne. Samlingen rummer jo gamle persiske billeder af Muhammed.

   1. Palle Jensen

    Ja uha – så har Sunnierne jo hele 2 parter at blive vrede på 😉

  3. Peder Hansen

   Davids Samling er grundlagt af danskeren CLJ David med jødisk baggrund. Det er næppe sandsynligt at de hjernevaskede proselytter fra moskeerne har andet end had og foragt tilovers for en samling foranstaltet af “fjenden”.
   Det er ikke højrefløjen – men derimod islamister og den yderligtgående venstrefløj, som aktivistisk og voldeligt bekæmper jøder generelt – og Israel i særdeleshed.

   …Og det sidste ved Niels O., jo også godt.

 10. Peder Hansen

  Holger Danske – eller Svenske…
  Hvem mon han får redet først ?

 11. Christian Frei

  Tak for et godt skriv! Og hvor er det befriende, at du ikke bøjer under som Pia Kjærsgaard gjorde forleden i presselogen forleden. Jeg var ved at falde ned at stolen over at høre hende sige, at man bare skulle ignorere Paludan og at det var hans -og hans skyld alene- at muslimerne går amok over hans koranafbrændinger. Med Pia Pia Kjærsgaards historik in mente burde hun om nogen støtte op om retten til at ytre sig frit -uanset hvor uenig hun end måtte være.
  Jeg har tit tænk på, at Paludan bedst af alt kan beskrives som den enmandshær. Som i kejserens nye klæder!
  Tak Asger, for din vedholdenhed og dit engagement! Det er meget værdsat!
  Dbh. Christian

  1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

   Under DF-Tullesen og Pia Kjærsgaard har
   DFs hele politik 2015-20 været eet eneste langt
   vælgerbedrag. Tullesen er nok en af de allerværste
   lusepustere nogensinde i dansk politik. Magen til
   slap og slatten og ussel forkæmper for Danmark findes
   næppe. DF havde 37 mandater, og var større end V, men
   udrettede intet. Tullesen lod Lars Ulykke rende afsted med
   det hele. I dag kunne DF have været Danmarks største
   parti, hvis Tullesen have været en dygtig politiker der var
   besjælet af et ønske om at redde landet. Nu fik han og
   Pia i stedet ødelagt partiet indefra med idiotisk og radikal
   politik. Var Tulle en radikal agent, eller var han bare en
   stupid sjover som fandt det skægt at slå søm i DKs ligkiste?

 12. Lars S

  Tak for en god artikel som jeg håber mange vil læse

 13. Arne Lago von Kappelgaard

  Islam er enten en politisk ideologi med religiøs legitimation eller en religion der legitimerer politiske handlinger. Da, islam ikke adskiller det religiøse aspekt fra det politiske, da er de komplementære. Man kan også sige, islam er ikke en religion. Det er en alternativ samfundsmodel bygget på diktatoriske principper, med religion som undskyldning og en destruktiv nihilistisk dødskult.
  Et af demokratiets grundpiller er, at adskille religion og stat. Det støder mange muslimer, da de anser religionen som staten, ja det er grundpillen i deres liv, der styrer dem fra liv til død! Derfor, islam (koranen) er Allahs personlige ord og er urørlig, sammen med haditherne (traditionen). Koranen er en opfordring til vold, en anledning til krig og undertrykkelse. Koranen er krigs manualen over dem alle, der får Mein Kampf til at ligne en børnebog for udviklingshæmmede børn.
  Alle rapporterne om terror, steninger, jihadisme og religiøst begrundede massakrer og anden terror, har det intet med islam at gøre, som utallige såkaldte politikere ynder at bilde befolkningen ind!
  Islam sejler under bekvemmelighedsflag som ”religion”, trods det, at enhver såkaldt koranekspert ved, at islam er 80 pct. politisk ideologi, der tilmed er fascistoid. Dens dybe samarbejde med Det Tredje Rige, er dokumenteret til bevidstløshed.
  Et islam uden politiske konsekvenser er ikke islam, og et islam uden religiøs tro er heller ikke islam. Politisk islam og religiøst er identiske, det ene ikke uden det andet. Hvis problemet med muslimer udelukkende er ”socialt” som nogle ynder at sige, er det et kulturbetinget socialt problem. Den kultur der skaber problemerne hedder islam. Så kan det vist ikke siges tydeligere.
  Hvis nogle skulle have glemt det. De første muslimer kom til os, for at fylde huller ud i dansk industri. Men ingen ansvarlige politikere tænkte på, at de tog deres moskeer, deres såkaldte hellige bog og hele deres forkvaklede taber kultur med sig. Når kritiske ryster lød, så fik vi at vide, at de bliver som os, efter en generation!
  Vi kan konstatere, at muslimerne kommer ikke for at blive integreret, men på sigt for at dominere, og så i øvrigt suge på systemet, uden at bidrage. Muslimerne har samme opførsel som duerne på Rådhuspladsen. Når de vil have noget, så spiser de af hånden. Når de har fået det de ville have, så flyver de op og skider på en.
  I min optik er den handlemåde muslimen agerer når han kommer til et vestligt land, meget lig Gøgens optræden i naturen. De hjemmefødte bliver kastet over bord. Islam må betegnes som et opløsningsmiddel, der kan undergrave ethvert vestligt samfundssystem indefra. Jeg snakker ud fra snart 50 års erfaring med denne volds-og dominans kultur.

  Der hvor islam bliver en belastning og byrde, må man betragte det som en sygdom, og som al anden sygdom, så må der skæres dybt, for at den ikke breder sig til det omkringliggende raske. Islam er Europas betændte blindtarm. Man kan leve videre uden en blindtarm, men ikke hvis der ikke bliver skredet ind, og det hurtigt. Om man er islamist eller muslim, det kommer ud på et.
  Jeg har aldrig troet, at Hussain kunne blive min bror, at jorden er min landsby og hele menneskeheden min familie. Den eneste forpligtelse jeg har er overfor min familie, mit land, mit blod (etniske danskere) og vores historie.
  Men her skal man nok ikke forvente så meget. I Danmark er det sådan, at man fra dag et får penge ind på kontoen, og et halvt år efter, retskrav på en lejlighed, og slår det ikke til, kan man supplere med diverse kriminelle aktiviteter. I den retning, der har mange muslimer fabelagtige kompetancer, selvom det står noget i kontrast til det man fik at vide for ganske få år siden (Okt.2015), nemlig at de mennesker der kom var ingeniører, IT-eksperter, atomfysikere, læger. Som alt andet der kommer fra magthaverne, så var det misinformation på højeste plan. Danskerne er i årtier blevet ført bag lyset, og stadig stemmer de på de samme partier, de partier der ikke vil den etniske dansker det godt. Der går en lige linie fra besættelsestidens politikere, til i dag. De skulle indstilles til Corfitz Ulfeldt prisen.
  Når danskerne er kommet i mindretal i forhold til muslimerne, skal de huske én vigtig ting.
  Al dansk og vestlig kultur vil forsvinde. Islam kender intet til klassisk musik, teater, opera, malerkunst, ballet, billedhuggere, biblioteker, filosofi, kristendom, velgørenhed, faglig aktivitet, teknisk og humanistisk forskning, socialt sammenhold og demokrati.
  Vores politikere, der er løbedrenge for usselheden, er blevet sekunderet af de tomhjernede gutmenschen, der har været mere end villige til at gavne de fremmede på bekostning af egen befolkning, som de har gjort til hoveri bonde under ridefogedens pisk. Det er vist aldrig set før i historien, at magthavere/potentater fravælger egen etnisk befolkning, til fordel fra udefrakommende.
  Her kunne man godt ønske, at når man vælger at være politiker (”at gøre en forskel”), var det så ikke snart på tide at tage ansvaret på sig, og agere konsekvent overfor 40-års uigennemtænkt accept af, at man har sagt ja til. At hundredetusinder af muslimer bare kunne slå sig ned i det danske samfund, med de negative konsekvenser det har fået til følge.
  Konsekvenserne af de hovsa beslutninger, har alvorlige langtidsvirkninger for alt liv i Danmark.
  Vi bliver trængt fra fremmed side, og vore hjemlige medløbere og stærke kræfter har i årevis forsøgt af omvurdere vores værdier, så alt i dag bliver legitimt!

  Vi har kæmpet og kæmper for, at snart sagt ethvert folk skal have deres eget land. Hvorfor skal VI danskere så finde os i, at det er gæsterne der fortæller værten hvor bordet skal stå?
  Denne plet jord som vi kalder Danmark, har vi en tusindårig ret til. Det har vi i kraft af de mange generationer der var før os, for de har møjsommeligt pløjet jorden, stillet op når landet blev truet udefra, og vi deres efterkommere, skal tage vare på denne kostbare arv, i stedet for at indforskrive hundrede tusinder af ikke arbejsduelige mennesker fra en fjern ”kultur”, der på sigt ikke vil os det godt – non nobis. Vi betaler for vores egen undergang som et selvstændigt og homogent folk!
  For mig er det helt ubegribeligt og hjernedødt. Det grænser til landsforræderi

  1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

   Glimrende kommentar af Kappelgaard. Ja, partierne
   inde i tossernes og de anti-danskes højborg, ligner efterhånden en
   sammensværgelse af marxister og pladderhumanister. Partierne
   har forskellige navne og de lader som om de er vældig uenige om
   mange ting, men de agerer mere og mere som en eet-parti regering
   der er helt enig om at danskerne skal udskiftes, fordrives og etnisk
   udrenses. Fra denne højborgs side kan danskerne ikke længere håbe
   på megen hjælp. Lidt almisser bliver det til, men vi skubbes tættere
   og tættere på afgrunden. Med hyklerisk snak, hovedløs lovgivning og
   salami-metoder.

   Udrensningen eller udryddelsen er tilsyneladende begyndt. Se de
   uhyggelige afsløringer som Snaphanen og Hodja bringer frem.

  2. Tim Pallis

   Tak for denne præcise analyse af islam og vor situation, som konsekvens af vore politikeres handlinger i 40 år. Det er den mest korrekte beskrivelse af islam, som jeg nogensinde har læst. Sikke en indsigt og forståelse! Hvad gør vi så ved den situation? Er der et svar på det? Mon ikke det har noget at gøre med en udtrædelse af et par konventioner og hjemsendelse. Hvilke politikere vil være talsmænd for det? Hvilke faglige eksperter og jurister har mod til at sige det samme som Kappelgaard og bakke en politik op. Der skal handles så hurtigt som muligt.

 14. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  Niels O startede, og snart følger Niels Poulsen
  og lignende rødkålshoveder eller 5. kolonner efter.

  Når det drejer sig om Concito og andre ” tænketanke” og
  “grønne” propagandacentraler, er der ikke plads til andre
  meninger end de højrøde. Måske er Aamund lidt for flink?
  I nogle lande er demokratiet jo blevet brugt til at afskaffe
  demokratiet. Under alle omstændigheder er Niels O og
  Niels Poulsen tydeligt mest med for at afspore debatterne.

 15. Michael Andersen

  Man skal stoppe med at kalde mediestøtte for demokratistøtte.

  Det er meningsløst med alsidighed og mangfoldighed, når der er værdier der er bedre end andre.

  Det er absurd med styrkelsen af det danske demokrati og den demokratiske debat, når konservative holdninger udskammes eller censureres.

  Kun en oplyst befolkning træffer selvstændige beslutninger.

  Nedlæg Statsministeriet for folkeopdragelse og opret Ministeriet for frihed.

 16. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

  Ekstrabladet er ikke nogen sandhedsfakkel, men
  den har tit nogle skarpe artikler om regeringen
  og de enkelte politikere. For et par dage siden
  var der hård kritik af Fadbumsen og Ællebellemand,
  og der har været noget om Mettes håndtering af
  “pandemien” som har været dilettantisk. Det blev
  også nævnt noget om over 70.000 bivirkninger
  med årebetændelse, blodpropper, hjertestop
  og turbo-kræft mv. Snaphanen har mere om
  emnet.

 17. Niels Poulsen

  Rasmus Paludan har udnævnt sig selv som ærkebiskop af Sankt Jakob Maurerdræberens Kirke. (Bare navnet. Apostlen Jakob har aldrig dræbt en muslim. Islam blev først etableret ca. 600 år efter efter hans død).

  Rasmus Paludan er gift med kvindemorderen Peter Madsens tidligere kæreste, muligvis for at dække over Paludans interesse for unge mænd.

  Pyromani defineres af Wikipedia som:

  “Pyromani er en sygelig opsættelse eller trang til ildspåsættelse. En sådan person benævnes en pyroman. Årsagen til denne mani kan ofte tilskrives sorg og/eller ensomhed, der afføder en vrede, som så udmunder i, at aggressionerne får afløb ved ild.”

  Rasmus Paludan fik 379 stemmer ved folketingsvalget 1. november 2022.

 18. Michael Andersen

  Afbrænding
  Den tidligere svenske statsminister Carl Bildt har kritiseret svensk politi i Stockholm for at lade den danske islamkritiske aktivist Rasmus Paludan udføre afbrændingen af Koranen.

  Vi har en vanskelig sikkerhedssituation for svenske interesser i en række lande. Det er noget, man ikke skal tage let på,« siger Bildt til tv-stationen SVT og tilføjer: »Jeg bemærker, at sekulære venner i Tyrkiet ikke forstår, at vi kan tillade, hvad de betragter som en hadforbrydelse mod deres religion og kultur.«

  Tegninger
  Jacob Mark mener, danske klasseværelser har et problem med ytringsfriheden: Lærere ringes op eller trues
  Der skal ikke være nogle lærere, der har ondt i maven over at vise tegninger eller undervise i Muhammedkrisen, siger SFs Jacob Mark. Han ærgrer sig over et »træls« forløb for sit parti, sidst emnet var til debat.

  Saudi-Arabien, Thailand, Malaysia, USA eller Congo, har også kultur, regler, normer og skikke, der hvis de overtrædes, selvfølgelig har konsekvenser.

  Hvem har ansvaret for at der er mennesker udefra, der ikke er blevet kultiverede til ytringsfriheden i norden eller Danmark, en frihed der ydermere er ukrænkelig?

 19. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  Ja, i teorien er ytringsfriheden ukrænkelig,
  men i praksis er der masser af censur i DR, TV2 og aviserne. Og mere
  er på vej. I teorien er hjemmet ukrænkeligt, men politikerne har vedtaget
  over 500 undtagelser. Retten til privatliv ser man stort på. EL og Rosa
  Lund ønsker at staten skal snage i alt og blande sig i alt. Helt ind i
  dagligstuen, soveværelset og spisekammeret. Og børnene skal helst
  fjernes fra forældrenes altid skadelige indflydelse.

  I teorien er politikerne nødt til at overholde grund-
  oven, som de har skrevet under på, men i praksis blæser nogle af dem
  på pligten. I teorien skal en regering og stat tjene folket, og varetage
  dets interesser, men en folkeudskiftning er det ultimative svigt og
  forræderi.

  I teorien gælder
  menneskerettighederne også danskerne, men nu er de rykket om
  bag i køen hvad MR angår, for danskerne er nu kun 3. rangs stemmekvæg
  og malkekvæg i deres eget land. De diskrimineres på det groveste på
  mange områder.

  Danske liv vurderes ikke højt af Chrborg. Sundhedsvæsnet er præget
  af forfald og mange års forsømmelser. Nogle steder er S-V nærmest
  kollapset. Det samme gælder dele af retssystemet mv. Loven om
  fuld erstatning ved ekspropriering ignoreres også. Minkfarmerne har
  stadig ikke fået erstatning.

  I teorien kæmper ligestillingsbevægelsen for
  ligestilling, men i praksis kæmper den for magt, fordele, favorisering,
  særlige privillegier, positiv særbehandling samt negativ særbehandling
  af mænd. I teorien er Danmark et frit og demokratisk land, i praksis har
  de gamle partier solgt ud af friheden og demokratiet, så vores land nu
  er ved at blive til en fjernstyret filial af EU, med afrikanisering, islamisering
  og mange problemer tilfølge. Herunder kriminalitet, ulykker, nedture, kæmpeudgifter, nedlukninger, velfærdstab og afskaffet infrastruktur.

  Og indvandringen fortsætter, trods politiker-snak om det modsatte.
  og co2 vanviddet fortsætter også. Se Snaphanen og PragerU.

  1. Michael Andersen

   Tak

   Progressive ledere væver spin-erier og fantasifulde narrativer. Det er logisk fordi forretningsmodellen med den højeste indtjening er:

   ”Sandheden er ilde hørt”

   Det skæpper i kassen når forretningsmodellen hjælpes på vej af sociale mediers algoritmer, Facebook fængsel og Youtube udelukkelser.

   Dog er der formentlig mere sandt hos dem der udelukkes fra medierne end hos dem der faktatjekker. For nogle faktatjekkere er sandheden helt umulig, som når f.eks. der skal svares på, hvad en kvinde er.

   Politikere fra midt og venstrepartierne ved at sandheden sjældent gavner og derfor øves der ikke på den. Få kan frit fortælle hvad sandhed er, hvordan sandhed ser ud og hvordan sandhed lyder.

   Alligevel kender alle sandheden. Den er at Paludans afbrændinger får sandheden frem, ligesom Tibetflag.

   1. Niels Poulsen

    Gad vide, hvad det er for en sandhed Paludan kæmper for. I mindst tre sager har han som advokat kæmpet for afviste asylansøgeres opholdstilladelse i Danmark. De afviste asylansøgere var fra Cameroun, Ghana og Nigeria.

    Han havde også en fortid som medlem af Det Radikale Venstre, inden han blev ærkebiskop muslimdræberens kirke og ildspåsætter af koraner.

    https://www.bt.dk/politik/rasmus-paludan-har-kaempet-afviste-asylansoegeres-sag

   2. Niels Poulsen

    Må jeg gøre lidt reklame for muslimdræberens kirke? Sidste gudstjeneste blev afholdt 30/1-22. Ærkebiskoppen Rasmus Paludan forestod gudstjenesten. Den handlede om identitet og varede 14:47 minutter. Man kan høre den her:

    https://www.spreaker.com/show/sankt-jakob-maurerdraberens-kirke

    Gak gak gakkelak.

   3. Niels Poulsen

    Dengang Rasmus Paludan var medlem af bestyrelsen af Radikal Ungdom, København, skrev han et herligt læserbrev. Han glædede sig over, at fire medlemmer af DFU havde fået en “velfortjent” straf for racisme og så frem til at det ville danne præcedens for flere domme for racisme til medlemmer af DFU og DF. Det bedste var imidlertid, at de dømte nu måtte anses for at være uværdige til en plads i Folketinget.

    “Sandheden” har tilsyneladende forandret sig gennem årene for Paludan. Det skulle ikke undre mig, hvis han om nogle år bryder grædende sammen og konverterer til islam.

    https://www.dr.dk/nyheder/politik/folketingsvalg/paludan-i-16-aar-gammelt-laeserbrev-racismedoemte-boer-ikke-sidde-i

    1. Nicolai E

     Dum dummere Nuller Pølsen

 20. tavsen

  https://www.friatider.se/korankravallare-far-fem-ars-fangelse

  Fem invandrare döms nu till mellan fyra och fem års fängelse för grovt sabotage mot blåljusverksamhet efter de uppmärksammade korankravallerna i Skäggetorp i Linköping i april 2022. En av de inblandade frias helt.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *