COMPUTEREN DER IKKE VIL DØ

I april 2019 afleverede Joe Bidens søn, Hunter Biden sin computer til en Apple-reparatør i Delaware i USA. Reparatøren, der hedder John Paul MacIsaac fikser computeren, som Hunter Biden ikke afhenter trods mange telefonopkald. Hunter har underskrevet en serviceaftale med reparatøren, der får ejerskab til computeren, hvis den ikke afhentes og betales. MacIsaac har senere på tv forklaret, at det er almindeligt at kunderne må stille sikkerhed i deres Mac-computere, da der er mange dårlige betalere blandt dem. Reparatøren gennemser indholdet og bliver chokeret over både pornofotos og korrespondancer, der tyder på, at Hunter Biden har været indblandet i kriminelle transaktioner. MacIsaac underretter FBI, som henter Bidens computer i December samme år. Forinden har MacIsaac dog været smart nok til at kopiere indholdet af harddisken

På dette tidspunkt har der i USA dannet sig en fælles front mod præsident Trump, hvis genvalg modarbejdes med alle midler. Hovedmedierne, de sociale medier, efterretningstjenesterne, det Demokratiske parti og retsvæsenet har etableret et stærkt netværk, der producerer rygter og sager, der kan belaste Trump og samtidig beskytte den svagelige, kognitivt udfordrede Joe Biden. FBI, som er en del af dette netværk, henlægger sagen mod Hunter Biden, og i frustration overleverer MacIsaac nu sin kopi til Trumps personlige advokat, Rudy Giuliani, som igen sender materialet videre til USA’s ældste avis, New York Post. Avisen afslører Hunter Biden-computerens saftige indhold, som rammer forsiden midt under præsidentvalgkampen i oktober 2020. Netværket slår til igen. Hunter Biden-skandalen mørkelægges fuldstændigt og effektivt. Ingen omtale på de store anti-borgerlige tv- stationer som NBC, CNN, ABC og CBS. Ikke et ord på de store Demokratisk- sindede og Trump-hadende aviser som New York Times og Washington Post. Tavshed på de sociale medier, som censurerer opslag om Hunter Biden. New York Post får endda sin Twitter konto spærret.

Herefter lanceres næste fase. Ikke færre end 51 tidligere højt placerede medarbejdere i USA’s efterretningstjenester udsender en fælles erklæring, der stempler Hunter Biden- sagen som ’ bærende alle kendetegn på russisk propaganda’.  Blandt underskriverne var der fem tidligere topchefer for CIA og en tidligere topchef for National Intelligence.  Joe Biden, der var midt i valgkampen udtalte, at’ der var afgjort tale om russisk disinformation’. Indholdet på Hunter Bidens computer fortælller ellers, at Hunter har tjent styrtende summer på at sælge adgang til faderen i perioden 2008-2016, hvor Joe Biden var USA’s vice-præsident . Hunter Biden blev således valgt ind i bestyrelsen for den ukrainske gas-koncern, Burisma selv om han ikke kunne et ord ukrainsk eller russisk og var totalt uvidende om produktion og distribution af naturgas. Til gengæld fik Hunter et astronomisk honorar milevidt over, hvad der var normen i større industriselskaber i regionen. Vice-præsident Joe Biden kvitterede ved at få sat en stopper for korruptionssagen mod Burisma og tog derefter sønnen med i Airforce 2-flyet på en rejse til Kina. Efter to dages ophold kunne Hunter Biden rejse hjem i fars fly med en kinesisk milliardinvestering i mappen, noget som ingen andre har præsteret før efter kun to dages forhandlinger. Den nuværende præsident Biden afviser ethvert kendskab til sønnens forretninger, selv om det er ret tydeligt, hvem der er ’ the Big Guy’, som ifølge Hunters computer skulle have 10 procent af Hunters internationale ’pay for play’-forretninger.

Biden-familiens forretningsmodel kunne dog i længden ikke holdes hemmelig, og Hunter Biden har måttet forklare sig over for medierne, der ikke mere er så beskyttende over for Joe Biden efter, at de har fået ham anbragt i Det Hvide Hus. Først nægtede Hunter Biden, at det skulle være hans computer. Så kunne han ikke huske, om han havde indleveret sin computer til reparation og fastholdt, at det måtte være en russisk løgnehistorie. Men nu da Republikanerne har flertal i Repræsentanternes Hus, vil sagen blive efterforsket til bunds. Ikke bare familien Bidens rolle, men i høj grad også de 51 efterretningschefers løgne og misbrug af deres adgang til hemmeligstemplede oplysninger.

Som modtræk har Biden-klanen nu hyret en række top-jurister, der skal få Hunter Biden af krogen. Advokaterne vil ikke be-eller afkræfte, om oplysningerne på den belastede computer tilhører Hunter Biden. I stedet er det deres påstand, at materialet er af privat karakter, og at det er ulovligt at offentliggøre det. Advokaterne har med en betydelig grad af sikkerhed fået et løfte fra justitsministeren om, at ingen i Biden-familien vil blive sigtet eller tiltalt i sagen, så længe Joe Biden er præsident. Derfor kan juristerne nu med ryggen fri rette skytset mod dem, der har offentliggjort materialet, og det er i første række MacIsaac, Rudy Giuliani og New York Post, som vil blive truet med enorme erstatningskrav for ulovlig offentliggørelse af privat korrespondance. Målet er naturligvis ikke retssager, hvor alt kan ske, men at sagen mod Hunter Biden lægges død, så længe Joe Biden er præsident. Det Demokratiske parti ønsker ikke, at Joe Biden skades så længe, at han sidder i Det Hvide Hus, men partiet ser gerne, at han belastes af et par møgsager, så han ikke stiller op igen. Politik i USA er ikke for de knækkede.

39 Thoughts to “COMPUTEREN DER IKKE VIL DØ”

 1. De syv små dværge

  I DR, P1, har der lige været en udsendelse, “Supertanker”, hvor det
  ti-tolv gange blev sagt “Gud er død”. Efterfulgt af citater og udsagn
  om at “så er alting tilladt”, “kristne er overtroiske, naive og latterlige”,
  og derpå mange ord om at meget i bibelen er forældet, utroværdigt
  og kan fortolkes på 100 måder, mens ateisme er realistisk tænkning.
  Underforstået var vist at den kommunistiske religion og kultur er
  meget bedre. Man citerede Nietzke, Kant og andre kritiske filosoffer.
  Alt i alt kunne man vist godt opfatte udsendelsen som politisk
  korrekt, manipulerende og som propaganda for nihilisme og kommunisme.

  I et nihilistisk gudløst kommunistisk samfund er alting tilladt for
  magthaverne, og der er ingen moral eller etik tilbage. Det er måske
  noget af forklaringen på at 51 efterretningschefer har kunnet gå
  sammen som ovenfor beskrevet. Der er jo tale om en forræderisk
  sammensværgelse og råddenskab som ellers er næsten ubegribelig,
  og som vel var utænkelig for 40-50 år siden. Eller tag den woke general
  Milley og de mange woke ekstremister og feminister som hærger og
  undergraver USA i denne tid, med vold og brand i gaderne og angreb
  på retsordenen, demokratiet og alle værdier og traditioner.

  Eller se på hvordan unionen og europaterne og konspirerer mod
  europæerne og snigløber og forråder dem, mens vores egen regering
  sammen med WEF og WHO er begyndt på en folkeudskiftning
  som hurtigt kan udvikle sig til terror og folkemord. (I Sverrigstan er
  “Krigens hus” ved at udvikle sig til et slagtehus, iflg. Snaphanen)

  De røde bruger videnskaben som bevis på at Gud bare er et fantasi-
  produkt. Men den nyeste videnskab og astronomi peger mere i
  retning af at verden som den er, IKKE kan være resultatet af blinde
  tilfældigheder.

  1. Michael Andersen

   “I et nihilistisk gudløst kommunistisk samfund er alting tilladt for magthaverne, og der er ingen moral eller etik tilbage.”

   Enig

   Det er vejen til katastrofen, for uden kristendommen findes der ikke synd, ingen videnskabelige principper og ingen rationel tænkning.

   Logisk set følger heraf, at democrates og lign. politikere, bør kigges mere over skulderen og kontrolleres oftere…

  2. Finn A. Skov

   De røde har kun Lenin og Stalin som guder, og Lenin var “Ypperste Præsten”
   Karl Marx skrev deres bibel, Das Kapital.
   Hvis disse mennesker fik hovedet ud af stedet hvor solen aldrig skinner, og opdagede hvilke ulykker deres “Tro” har afstedkommet, ville de omgående begrave hovedet samme sted igen.
   At frarøve disse en livslang illusion er farligt, det fører til desperation.

 2. Henrik Wegmann

  Det er ganske uforståeligt, at USA på blot et par årtier i den grad er degereret til det , som vi nu er vidner til. Hvordan kunne en supermagt på linje med Romerriget fejle så katastrofalt på så kort tid?

  Var det blot endnu en af Frankfurterskolens sejre – måske den allerstørste – som deres mange påvirkningsagenter opnåede gennem absolut kontrol med først uddannelsessektoren og derfor på sigt også med hele medieverden og de vigtigste dele af statsadministrationen? Helt som det allerede var sket i Europa.

  Hvordan kunne USA ende med en ligegyldig, senil levebrødspolitiker som Joe Biden som Præsident? En mand med et småkriminelt narkovrag som søn, der uden sin far nok i al ubemærkethed var fundet dræbt i en sidegade i en af USA’s storbyer længe inden han var fyldt 30?

  Fremtidens historikere står over for en monumental opgave, når trådene skal udredes. Altså hvis de får lov.

  1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

   Det er også forbløffende og ret uforståeligt at så mange
   der skal forestille at være oplyste og kultiverede mennesker
   ivrigt deltager i at save i de grene de selv sidder på. For den
   nedrivning af samfundet de medvirker til, vil automatisk
   ramme dem selv og deres egne familier på et tidspunkt.

   Det kræver ikke den store begavelse at forstå at hvis
   samfundet bliver til en jungle eller et “1984” samfund, vil
   det skabe utryghed for alle. Ellers kan man jo læse om
   hvordan totalitære kliker tiest angreb både hinanden
   og borgerne. Solsjenitsyns bøger og “Kommunismens
   sorte bog” fortæller om hvordan de røde myrdede løs
   på andre røde, foruden bønderne, middelklassen og
   overklassen. Ingen var sikre mod den vilkårlige og
   paranoide statsterror.

   Her er nogle ting der viser at “velfærdsstaten” risikerer
   at udvikle sig til en urets-stat og terror-stat:

   1: Der foregår politisk forfølgelse i Danmark. Folk der er
   skeptiske overfor “berigelsen” udskriges som racister.
   Sagerne mod Glistrup, Ninn Hansen, Snaphanen, Jeppe
   Juhl, Støjberg, Messer og enkelte andre viser at med
   mellemrum kan det ske at man søger at kvæle ubekvemme
   sandheder med ufine midler.

   2: Man er ved at gøre DK til lidt af et stikker-samfund. S og
   andre partier truer med straf over folk der ikke angiver folk,
   fortrinsvis forældre, hvis der er mindste mistanke om et
   eller andet. Og i sin iver efter at styre og kontrollere borgerne,
   mener Rosa Lund og lignende at staten skal med helt ind i
   danskernes privatliv og soveværelser.

   3: “Systemet” bliver mere og mere uigennemsigtigt. Den lov
   som kaldes “Offentlighedsloven” er i virkeligheden en mørk-
   lægningslov. Som svækker demokratiet.

   4: Vores velfærd, sundhedsvæsen, livskvalitet, familieliv,
   personlige frihed, tryghed og økonomi udsættes for det
   ene angreb efter det andet fra gammelpartiernes side.
   Bl.a. gennem skabelsen af kunstige kriser, inflation,
   energimangel, co2 vanvid og andre falske trusler. Og
   gennem aggressiv lovgivning og monumentale SVIGT
   og TYRANNI på talrige områder.

   5: Danmark er ved at degenerere til at blive et kaosland, et
   propagandaland, en syg bananstat, en grotesk og fejlslagen
   stat. Noget i stil med Sverige som er i frit fald ned i terror,
   fattigdom, sygdom og guerilla-krig.

   De seneste påfund med
   WEF og WHO politik, med folkeudskiftning via endnu mere
   masseindvandring, mangedoblet kriminalitet, et smuldrende
   sundhedsvæsen og en infrastruktur der ligger halvvejs i
   ruiner…. viser at vores demokrati halter slemt. Det er mere
   en illusion, en cirkus- og teaterforestilling end det er ægte
   demokrati.

   Hvis der ikke sættes en effektiv og ærlig folkeoplysning i
   gang, hvis der ikke hurtigt skaffes mange flere læsere til
   Aamunds og Hodjanernes blog osv., ligger Titanic-Danmark
   på havets bund indenfor kortere tid end vi forestiller os.

   1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

    PS: Vil lige tilføje at tvangsdigitaliseringen og visse
    partiers og klikers ønsker om at afskaffe kontanter
    samt friheden til at sige nej til statslige indgreb i
    ens krop, er store, aktuelle og meget uhyggelige
    trusler mod hver eneste dansker.

    Det samme er planerne
    om med hård hånd at sætte landbruget, små og
    mellemstore virksomheder og danskernes madvaner
    og tradioner “på plads”. Med skrap lovgivning og
    tusinder af forbud, påbud og nye regler.

    Bl.a har EU netop, inspireret af WEF, godkendt
    tilsætning af insekter til madvarer. Det er mildt
    sagt ildevarslende. Vil Christiansborg godkende
    dette angreb på danskernes sundhed og helbred?
    Insekterne skal erstatte mange af de madvarer
    som landbruget leverer i dag, i høj kvalitet.
    Insekterne vil betyde at vi ikke længere kan
    stole på at maden er sund og uskadelig.

 3. Michael Andersen

  Det er en enorm skandale med de videste forgreninger der trodser enhver fantasi.

  En del af forklaringen er formentlig den nemme adgang til penge, via USA’s underskud på statsbudgettet, som nu er enormt.

  Generelt skal man forestille sig projektmidler der går en vej og værdier og tjenester der går retur.

  Desværre er EU under amerikansk indflydelse, på vej til at blive til et lobbyistvælde.
  Man kan undre sig over befolkningernes naivitet, eftersom de efterlades med regningen.

  Laptop-sagen involverer sumpen og koster en krig.

  1. Finn A. Skov

   Det Hvide Hus er gennemsyret af korruption.
   Det gælder både Republikanere og Demokrater.
   Efter nogle år, er medlemmerne styrtende rige, og det bliver man ikke på de salærer de modtager.
   Hvordan er Biden kommet i besiddelse af flere ejendomme i millionklassen?
   Har Hunter betalt afpresnings penge?
   Man kan kun gætte.

 4. Jc Holland

  Efter magtovertagelsen i 1933 fik Joseph Goebbels posten som minister for folkeoplysning og propaganda. Han sikrede sig hurtigt — ofte i konkurrence med andre parti- og statsorganer — kontrol med pressen og kulturlivet. Han var vældig opmærksom på de unge medier radio og film og brugte dem med stort talent i den nazistiske propaganda. Kulturlivet blev styret gennem oprettelsen af et Reichskulturkammer, der gennem en række underkamre bestemte, hvem der måtte udøve kunst og kultur, og hvem der måtte optræde, udstille og publicere.

  Når man læser Asger Aamunds uhyggelige gennemgang af Hunter-Biden-Gate kan man konkludere at Joseph Goebbels ikke har levet forgæves. Vesten har stille og roligt fået Fake News indstalleret på alle kanaler. Alle journalister retter ind og marcherer i takt til den samme rødfascistiske sang.

  DET FAN’ME UHYGGELIGT DU.!!

  1. De syv små dværge

   Ja, det er yderst uhyggeligt og burde være særdeles tankevækkende.

   Men i folkemordstingets partier og i mediernes redaktionslokaler har
   de ingen andre guder end sig selv og deres blodrøde ideologi. De
   lyver, fortier, hykler og manipulerer i eet væk, og de lukker øjnene
   for at de burde forsvare og bevare folket og fædrelandet. Og se
   hvor kraftigt Mette F og Pia Dyhr osv. tager afstand fra direkte
   folkeafstemninger om fridage, indvandring og meget mere.

   I de helt store løgnekampagner om co2, pandemien, berigelsen,
   racismen, familiepolitikken, den kristne kulturarv, den forbedrede
   velfærd og folkesundhed og fjernstyringens demokratiske og
   økonomiske herligheder osv., osv. ….. skinner en herskesyge og
   grådighed så tydeligt igennem, at det er temmelig mærkeligt at
   flertallet af danskere stadig ikke har fattet at vi er på vejen mod
   det totalitære og totalt umenneskelige og barbariske samfund.
   Hvor størstedelen af befolkningen vil blive udnyttet, undertrykt,
   mishandlet, tyranniseret, pint eller myrdet/udryddet. Det sidste
   er så småt begyndt.

   Med propaganda er kommunisme blevet gjort til en ny religion.
   Tidsånden er nu formørket og marxistisk. Det har skolerne og
   MSM sørget for. Når alt med moral, frihed, traditioner, familie-
   værdier, nationale værdier, mænds værdi samt ægte og direkte
   demokrati gennem årtier nedrakkes, mistænkeliggøres og lægges
   for had af radio, tv og aviser, ender man i åndsformørket nihilisme,
   ondskab og tyranni. I mange lande er løgnekræfterne endt med
   på morderisk vis at gå til angreb på deres egen befolkning.

   I Danmark er det konstant gået den forkerte vej de sidste mange år.
   Nutidens danske samfund er langt ringere på mange områder end
   dengang vi var herrer i eget hus. Nu er folket med snigløb og salami-
   metoder blevet anbragt på motorvejen til afgrunden og undergangen.

   Se også Snaphanen, Hodjas blog, PragerU og Tucker Carlson mv.

  2. Michael Andersen

   JC # Enig

   Venstrefløjen, de radikale og de progressives største fidus?

   “Du er god nok, som du er”

   En fidus der forhindrede generationer i at nå deres fulde potentiale, i skolen, på uddannelserne og på universiteterne.

   Fremtidens statsminister bliver en mand med bryster.

  3. Finn A. Skov

   Alt der ender med ordet isme, skal man altid tage med en gran salt.
   Kommunisme, socialisme, nationalsocialisme er ildevarslende.
   Selv kapitalisme, som trods alt har bragt lidt velstand til masserne.

 5. Ivan Dybdal

  Tak til Asger Aamund for den nøgterne gennemgang af sagen om Hunter Bidens ‘Laptop from Hell’.
  Hvorfor er det ikke de statsejede og skatteyderfinansierede public service medier, der for længst har bragt sandheden om Hunter Bidens ‘Laptop from Hell’ ?
  Hvorfor er det ikke de statsejede og skatteyderfinansierede public service medier, der for længst har berettet om de dominerende amerikanske tv-og print mediers, de sociale mediers, efterretningstjenesternes, det Demokratiske partis og retsvæsenets sammensværgelse for at forhindre at sandheden om Hunter Bidens ‘Laptop from Hell’ blev kendt af den amerikanske offentlighed?

  Og hvad var der sket, hvis sandheden om Hunter Bidens ‘Laptop from Hell’ var blevet kendt af vælgerne inden præsidentvalget, som den burde have været , da indholdet blev offentliggjort af New York Post og Rudy Giuliani 10 dage før præsidentvalget tirsdag den 3. november 2020?
  Sig navnet 🙂

  1. Finn A. Skov

   Man bider ikke den hånd der fodrer én, og Demokraterne har et fast greb i nakken på MSM, med nogle få undtagelser.

 6. Danmark er et misrøgtet og misregeret land
 7. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

  Ligesom dele af statsapparatet i USA nu er i gang med at ruinere
  landet og undertrykke befolkningen, således er der nu også kræfter i
  Europa og Danmark som mener at de hvide bør lægges ind
  under diktatoriske og totalitære styreformer.

  Foreløbig er man i færd med at hjernevaske og fattiggøre middelklassen,
  landbruget og den brede befolkning. Men meget mere undertrykkelse
  er på vej. Vi skal alle overvåges, kontrolleres og dirigeres. Alle ting
  i vores økonomi og privatliv skal af staten bestemmes og styres ned i
  mindste detalje. Det skal vi ikke vente os noget godt af. De gamle
  partier har allerede skabt et skørt og sjofelt samfund, og med mere
  magt til statens utallige sagsbehandlere vil det kun blive værre.

  Se hvordan næsten alle grupper og enkeltpersoner snydes, sjofles
  og tyranniseres i nutidens Danmark:

  Skatteborgerne betaler og betaler, skattetrykket stiger og stiger,
  men velfærden synker.

  De syge sjofles med konstante nedskæringer og forringelser af
  sundhedsvæsnet. De ældre/gamle sjofles også.

  Alle danskere sjofles med løgnagtige og hykleriske løfter før
  hvert valg. Den nye regering er f.eks. rendt fra løfter som alle
  tre partier var enige om. Nu er de så enige om at glemme hvad
  de lovede.

  De hjemløse danskere sjofles. Til dem er der ingen opvarmede
  telte eller campingvogne.

  De fraskilte mænd og deres børn sjofles systematisk. Skilsmisse-
  systemet tyranniserer mændene og svigter børnene.

  Voldsofre og trafikofre sjofles af kommunerne og retssystemet.

  Ofre for fejlbehandling i de almindelige hospitaler og især i
  psykiatrien sjofles af “Patientsikkerhed” der sylter sagerne i årevis.

  Kræftsyge arbejdsløse sjofles af jobcentrene.

  Danskere skal i fremtiden ikke regne med invalide- eller folke-
  pension før de er ved at falde om.

  Bilister kan blive sjoflet med store bøder pga. forkert skiltning.
  EB har lige fortalt om tusindvis af bøder som politiet ikke vil
  trække tilbage.

  Medierne sjofler lytterne, seerne og læserne med halve og kvarte
  sandheder, fortielser og direkte vildledning.

  Befolkningen i sin helhed sjofles ved at man vil folkeudskifte
  danskerne, og ved at man indtil da udsætter dem for store
  mængder af overfald, knivstik, voldtægter, vanvidskørsler,
  bilbrande, stenkast, svindelsager, påsatte brande i huse og
  butikker, røverier, skyderier og mord.

  Familierne sjofles og krænkes ved at staten emsigt, nævenyttigt
  og påtrængende maser sig ind i hjemmene, for at holde øje med om
  alt er perfekt. Det risikeres at børnene flyttes over til statens
  varetægt. Det har man meget DÅRLIGE erfaringer med. Ofte er
  sagsbehandlerne “bedrevidende”, samtidig med at deres rapporter
  er fyldt med fejl, løgne og nonsens. Ofte fjernes børn på et meget,
  meget tyndt grundlag. Nogle psykologi-rapporter er ren svindel.
  Noget der er klarlagt via nøgterne uvildige undersøgelser.

  Mink-branchen har stadig ikke fået erstatning for sine enorme tab.

  Sagen om et justitsmord vil Mette, Jacob og Lars nu ikke have
  undersøgt, selvom de sagde noget andet før valget.

  Man kunne blive ved længe endnu.

  Leverer partierne andet end sjofelheder til danskerne?

 8. Flaben Fræk

  Hvis Christian Jensen derinde på Dagbladet Politiken læser med her, så har Asger lige serveret en oplagt sag til højrebenet – Vi må nu formode at chefredaktøren sætter sine bedste graverjournalister på sagen. Ikke sandt hr. Jensen?

  1. Flaben Fræk

   Jeg burde selvfølgelig tilføje, at hvis det kniber gevaldigt med journalistiske gravertalenter på Politiken, så er der sikker hjælp at hente hos det konkurerende morskabsteater (aka Dagbladet Information) – Jeg tror ikke, at der skal lefles ret meget, for at få en kapacitet som Georg Metz, til, i en sag som denne, at gå på i uldstrømperne?

  2. Finn A. Skov

   Glem det!
   Mediestøtten venter forude!

 9. Ivan Dybdal

  Igen tak til Asger Aamund for den nøgterne gennemgang af sagen om Hunter Bidens ‘Laptop from Hell’. Hvorfor er det ikke de statsejede og skatteyderfinansierede public service medier, der for længst har bragt sandheden om Hunter Bidens ‘Laptop from Hell’ ? Et godt spørgsmål, synes jeg. Men det er ikke kun de danske journalister på DR og Tv2, der har svigtet deres nyhedsforpligtelser, det samme gælder deres ‘socialkammerater ‘ i USA ! 🙂

  “ABC, NBC og CBS har ikke omtalt de seneste meget lidt flatterende nyheder om præsident Bidens søn, Hunter Biden, ifølge en ny undersøgelse foretaget af Media Research Center.
  Repræsentanternes Hus undersøgelses komité (House Oversight and Accountability Committee) starter nu en høring, der skal undersøge Big Techs censur af Biden-familiens ’forretningssvindel’. Men ABC’s, NBC’s og CBS’s nyere historie indikerer, at alt, hvad der er belastende om Hunter Biden, ikke vil blive omtalt i nyhedsudsendelserne på ABC, CBS og NBC” (eller på CNN eller i Washington Post, som de danske statsjournalister flittigt citerer; min bem. ID). “Media Research Centers grundlægger og leder, Brent Bozell mener, at ABC, CBS og NBC “hvidvasker” negative oplysninger om præsident Bidens søn, og mindst ni af de seneste belastende afsløringer af Bidens søn er blevet fuldstændig ignoreret af disse tv-netværk.”
  “De ønsker ikke, at offentligheden skal kende sandheden om Biden-familien. Jeg finder det fuldstændig horribelt og forkasteligt, at NBC, ABC, CBS bruger ordet ’nyheder’ ved siden af deres navne. Der er ikke noget nyhedsværdigt ved det produkt, de leverer.” siger Brent Bozell til Fox News digital. (Overtegnedes oversættelse af klip fra Fox News 7. February 2023: ABC, CBS, NBC continue to skip unflattering Hunter Biden news as hearing looms, study reveals. ‘That’s a deliberate decision not to report news,’ Media Research Center founder Brent Bozell said)

 10. Michael Andersen

  Forskningsgruppen Marco Polo offentliggjorde sit Hunter Biden-opus i oktober, en 634-siders rapport (plus 2.020 fodnoter) der opregner seks påståede forbrydelser begået af Joe Biden – sammen med 459 påståede forbrydelser, som gruppen hævder blev begået af Hunter, herunder ulovlig udenlandsk lobbyvirksomhed og hvidvaskning af penge.

  Marco Polos ildsjæl Garrett Ziegler, har sendt rapporten til mere end 4.000 mennesker, herunder alle medlemmer af Repræsentanternes Hus og Senatet, ansatte i Det Hvide Hus, amerikanske advokatkontorer og alle kontakter på den bærbare computer.

  Han sendte også en kopi til hver eneste af Hunters tidligere klassekammerater i klassen i 1988 på Tony Archmere Academy i Delaware. Den ledsagende note lyder:

  “Vi tror, du kunne være interesseret i at læse om din mest berygtede klassekammerat. Vi mener, at Archmere Academy virkelig formede Hunter til den, han er i dag.”

  Hvad har manglende dannelse af konsekvenser? Er EU’s hvidvasklov en joke? Hvordan gør man op med ulovlig lobbyvirksomhed i Europa?

  Nypost
  26/10-22

  1. Finn A. Skov

   Kommer aldrig til at ske!
   Det vrimler med lobbyister/distanceblændere, storsvindlere og småsvindlere i EU.
   Der er for mange penge involveret, og hvem ved hvor mange politiske beslutninger der bliver taget under indflydelse af “Lobbyister” med en velvoksen tegnebog.
   De sidste afsløringer fra “Babels Tårnet” er kendetegnende for den omfattende korruption der foregår.
   Magt korrumperer, så intet nyt under solen.
   Grådigheden sejrer altid over moralen!

 11. Niels Poulsen

  Skandalen bare vokser og vokser. Hunter Biden har købt nogle tuber med akrylfarver på kredit hos den lokale hobbyhandler og har i sin afmagt som misforstået geni en sen nattetime frembragt nogle naivistiske blomsterbilleder, som han alene og kun alene via sin berømte far har fået udstillet på et galleri. Og her begynder den egentlige skandale. Nogle af billederne er blevet solgt! Og det til trods for, at de ikke er lige så grimme som Arnoldis og Kirkebys!

  Republikanerne er rasende og vil have en tilbundsgående undersøgelse af, hvem de ignoranter, som har købt billederne, er. Det er sandsynligvis de satans ukrainere og alt deres gas om selvstændighed.

  Det er ikke let at være søn af verdens mest magtfulde person.

  https://abcnews.go.com/Politics/wireStory/house-republicans-push-info-hunter-bidens-art-sales-96664364

  1. Michael Andersen

   NP# Akryl er en fejl. Ved hvidvask gør man klogest i vandfarver.

   Hvor høj var Hunter, da han udfyldte en lejeaftale om at bo i sin fars hus?

   Til 49.000+ dollars om måneden og med klassificerede dokumenter i garagen, kunne man være sikker på, at liberale ville springe på i forsvar og det gjorde de.

   Hvis liberale havde de bedste ideer, ville propaganda, indoktrinering, censur og udskamning ikke være nødvendig.

   De liberale har en tabersag, igen.

   1. Niels Poulsen

    “Akryl er en fejl. Ved hvidvask gør man klogest i vandfarver.”

    Akrylfarve er netop vandopløseligt (modsat oliemaling) og benyttes derfor ofte af amatører.

    “Hvor høj var Hunter, da han udfyldte en lejeaftale om at bo i sin fars hus?”

    173 cm.

    “Hvis liberale havde de bedste ideer, ville propaganda, indoktrinering, censur og udskamning ikke være nødvendig.”

    Demokraterne vandt præsidentvalget 2020, til trods for at Putins chefkok og lederen af Wagnergruppen, Jevgenij Prigosjin, og hans troldefabrik i Sankt Petersborg spredte misinformation på de sociale medier i Vesten for at få deres kandidat Trump genvalgt. Det ser jeg som en sejr for den frie demokratiske verden over diktaturet.

    Det er synd, at Republikanerne er endt i Putins fælde.

   2. Niels Poulsen

    Putins præsidentkandidat, Donald Trump. Det er en god formulering. Det sætter det hele i det rette perspektiv. Angrebet på Kongressen 6. januar. Kritikken af medierne i Vesten. Kritikken af demokrati, retsstat og menneskerettigheder. Trump er Putins bugtalerdukke. Trump er Putins trojanske hest. Den yderste højrefløj ønsker, at Putin regerer USA, ja hele den vestlige verden.

    Jeg ser det pludseligt klart for mig. De amerikanske vælgere afværgede Putins kup i USA. Da det mislykkedes, angreb Putin i stedet for Ukraine.

   3. Niels Poulsen

    Jeg vil gerne underbygge min nye indsigt om, at Trump er Putins bugtalerdukke, med et citat.

    Putin har sagt: “Jeg vil gerne invitere dig til Moskva. Vi har specialister, som tager sig af det problem. Jeg foreslår, at du får foretaget sådan en operation, så ingenting vil være i stand til at vokse på dig længere.”

    Det blev i Trumps mund til: “Grab them by the pussy.”

    1. Privatdetektiven

     Nu rabler det da fuldstændig for NP.
     (20.37 0g 20.53)

 12. Finn A. Skov

  Det får de ikke lov til, hvis der ikke sker et regimeskifte.
  Korrupte politikere har altid en “Kattelem” og er beskyttet af andre af samme observans.
  Man skulle nødigt tillade en “Domino effekt”

 13. Michael Andersen

  Twitter-afsløringerne har vist hvordan liberale snyder med falske beskyldninger om russiske tilhørsforhold og at sociale medier presses til at fjerne sandheder.

  Newsmax censureres væk fra kabeltv af en Obamadirektør.
  Flere er døde af fentanyl og opioider, end i 70 års amerikansk krigsdeltagelse.
  New York, San Francisco og andre storbyer er blevet som Johannesburg.
  Børn bliver bildt ind at det er lykken at skifte køn.

  Biden, Hobbs og Fetterman vandt ikke på deres debatter eller deres løsninger. Sandheden er, at liberale ideer er så ringe at de ikke tåler debat.

  USA under demokraterne er migranter, energiudgifter, højinflation, racesplid, kriminalitet, kønsforvirring, korruption og ufred.

  USA er blevet til det, demokraterne advarede om ville ske under Trump.

 14. Niels Poulsen

  “Den tidligere amerikanske præsident Donald Trump roser Ruslands præsident Vladimir Putins aggression mod Ukraine og kalder den »genial«.”

  “Trump kalder Putins taktik »klog« og siger, uden at uddybe det nærmere, at USA kan kopiere den og bruge samme taktik på grænsen til Mexico.”

  https://www.berlingske.dk/internationalt/donald-trump-kalder-putins-aggression-mod-ukraine-genial-0

  1. Privatdetektiven

   NP er så naiv, uvidende eller dum at han tror på alt
   hvad smudsavisen B.T. fortæller. Han burde nok se
   Hodjas indslag om netop B.T.s løgnejournalistik og
   falske citater.

 15. Ivan Dybdal

  Don’t feed the troll

 16. tavsen

  Store amerikanske forhold i lille Nydanmark. Mon Biden inc. er forbilledet?

  https://folketidende.dk/alarm112/lager-med-stjaalne-koeretoejer-fundet-paa-midtsjaelland

  “Midt- og Vestsjællands Politi har natten til tirsdag afsløret et større lager af hælervarer i en ladebygning i Kirke Hyllinge på halvøen Hornsherred.

  Politiet fandt adskillige køretøjer, gravemaskiner, trailere, cykler og både, oplyser vagtchef Martin Bjerregaard.”

  vikar-specialisten trænger til et serviceeftersyn

 17. Der var engang et yndigt land

  Hvordan politikerne bærer sig ad med at
  folkeudskifte, udrense og udrydde os,
  kan man læse om hos Hodja i dag.
  Se under dannebrogsflaget onsdag
  den 8. febr. 23. (i dag)

 18. Michael Andersen

  ”Ikke færre end 51 tidligere højt placerede medarbejdere i USA’s efterretningstjenester udsender en fælles erklæring, der stempler Hunter Biden- sagen som ’ bærende alle kendetegn på russisk propaganda’”
  Hvilket er misinformation.

  Twitter-afsløringerne viser at Hamilton 68, for det meste, tog almindelige samtaler, med almindelige konservative og kaldte det i bund og grund for russisk indflydelse.(foxnews 29/1-23)
  Hvilket er misinformation.
  Hamilton 68 blev drevet af Alliance for Securing Democracy, en tænketank grundlagt i 2017 og ledet af den tidligere FBI-specialagent og MSNBC-bidragyder Clint Watts. (foxnews 29/1-23)

  Gammel nyt i måske ny betydning om Nord Stream sprængningen.

  Fem europæiske embedsmænd med direkte kendskab til sikkerhedsdiskussioner sagde, at der var en udbredt antagelse om, at Rusland stod bag hændelsen. (European leaders blame Russian ‘sabotage’ after Nord Stream explosions, Washington Post, Sept. 27, 2022)
  Misinformation?

  Den amerikanske regering sprængte Nord Stream-naturgasledningen, der forbinder russiske leverandører med vores allierede Tyskland sidste år, ifølge en rapport fra Seymour Hersh. (BOMBSHELL. Pjmedia Feb. 8-23)

  Hersh rapport trækker overskrifter på nettet.

  Hvad hvis den er sand?

 19. H. D. Vind

  Tak for en kort og konsis sammenfatning; som er analog til én, der kunne skrives om The Lancets rolle i den såkaldte lab-leak teori.

  Det drejer sig efter erfaringen at dømme om “russisk misinformation”, når den US-amerikanske såkaldte investigative reporter, Seymour Hersh, vil være kommet frem til, at det var USA med hjælp fra Norge, der implementerede ødelæggelsen, eller den delvise ødelæggelse af, Nord Stream. Således skal Det Hvide Hus allerede have dementeret den investigative journalistiske konklusion.

  Blot til advarsel. 😉

  1. H. D. Vind

   Wikipedia-artiklen om Seymour Hersh er allerede blevet opdateret.
   Om artiklen er blevet bedre, end den var, er nok en smagssag.

   F.eks. ændredes

   “Critics have accused Hersh of being a conspiracy theorist. He has been criticised for contradicting the official account of the killing of Osama Bin Laden and for questioning the claim that the Syrian government used chemical weapons on Syrian civilians.”

   til

   “Hersh has been criticized by some critics for contradicting the official account of the Killing of Osama bin Laden and […]”

 20. Michael Andersen

  Tak Hr. Vind.

  Kommentar fra dokument.no

  “Ja, det er vel det, medierne vil falde ned på – at det er russisk desinformation.

  De lykkedes godt, når det kom til Trump. For selvom det eftertrykkeligt modbevises, er det frygtelig trist at møde nordmænd, der faktisk stadig mener, at Trump var russisk “spion”, og at det var Rusland, der hjalp ham med at vinde valget i 2016.

  Efter at have set fem minutter af Nrks dækning af Bidens tale til Kongressen, måtte jeg slukke for den.
  Der sidder de to med glimmer i øjnene og taler om en energisk præsident, der godt kan stille op til posten en gang til, selv om han bliver 86 år og så dement, at han nok ikke engang vil kunne læse, hvad de har skrevet til ham.

  Nordmændene er i generationer blevet lullet ind i bomuld og forstår ikke, hvornår løgnene lyser op for øjnene af dem.”

  Min konklusion:
  Taberne er skatteyderne og vinderen er den grønne mafia. Klimadagsorden er blevet hijacket af en uskøn blanding af udspekulerede politikere, lobbyister og miljøaktivister samt kyniske, benhårde industriinteresser.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *