FINLAND OG SVERIGE HØRER HJEMME I NATO. DET GØR TYRKIET IKKE.

Indsmurt i fedterøvsolie fra top til tå danser NATO- chefen, Jens Stoltenberg de syv slørs dans rundt om Tyrkiets præsident Erdogan for at formilde kaliffen til at benåde Sverige, så landet kan indtræde i NATO. Optagelse af nye medlemmer kræver enstemmighed blandt NATO-landene, og efter Rasmus Paludans afbrænding af en koran i Stockholm har Erdogan meddelt, at Sverige ikke får Tyrkiets accept af medlemskabet. Paludans narrestreger er naturligvis ikke årsagen til Tyrkiets veto, kun anledningen. Erdogan havde brug for et trumfkort, der kunne skabe sympati og velvilje hos præsident Putin, som jo godt ved, at hvis Sverige og Finland med deres moderne og veludrustede militær træder ind i NATO’s rækker, kan han glemme alt om at bringe de baltiske lande ’Heim ins Reich’, hvor han mener, de hører hjemme. Tyrkiets økonomi er stort set brudt sammen, og landet har desperat brug for olie, gas og turister, hvad Rusland kan levere i store mængder. Kan Erdogan holde Sverige og Finland ude af NATO i en årrække, kan han vente en passende belønning fra Putins Rusland, Tyrkiets nye slyngveninde.

Tyrkiet var i mange år et loyalt og vigtigt medlem af NATO-familien, men er det ikke mere. Atlantpagten forpligter sine medlemmer til at værne om friheden, den fælles kultur og civilisation, der bygger på folkestyret, friheden og retsstaten. Tyrkiet af i dag er imidlertid milevidt fra disse værdier og er i glideflugt på vej tilbage til fortidens islamiske mørke. Præsident Erdogan er ikke demokrat, men tilhænger af et globalt islamisk kalifat, som er i overensstemmelse med ideologien fra Det Muslimske Broderskab, der er Erdogans politiske og åndelige inspirationskilde. Efter det lunkne kupforsøg mod ham i 2016, benyttede han lejligheden til at skaffe sig af med alle kritiske røster i hele det tyrkiske samfund. 100 000 offentlige ansatte blev ifølge Amnesty International fyret og frataget deres pas og retten til at arbejde. Disse internt landsforviste borgere må nu hutle sig igennem ved sort arbejde og almisser fra familie og venner. 70 journalister sidder fængslet, og skoler og universiteter ledes nu af Erdogan-støtter, der slutter op om islamiseringen af landet. Open Doors beretter, at kristne systematisk bliver chikaneret og forfulgt overalt i Tyrkiet. Kristne Missionærer, der deler bibler ud bliver anholdt, fængslet og udvist.

Erdogans politiske synderegister er alenlangt: Til trods for utallige fordømmelser og resolutioner fra FN’s Sikkerhedsråd nægter han at ophæve Tyrkiets ulovlige besættelse af Nordcypern. Han har haft tætte kontakter til Islamisk Stat, som uhindret kunne hverve krigere i Tyrkiet, som også hjalp ISIS med at sælge den råolie, de havde skaffet sig ved at besætte oliefelter i Syrien og Irak ifølge en rapport fra BESA Center for Strategic Studies. Erdogan nægter at ratificere FN’s havretskonvention, fordi den giver Grækenland suverænitet over en række græske øer, der ligger tæt på Tyrkiet. En ret, den tyrkiske regering ikke anerkender. USA, EU og alle internationale eksperter støtter Grækenlands retmæssige krav, men Erdogan er en hårdnakket benægter. Der er formodentlig rige gasforekomster i den omstridte havbund, og kunne Tyrkiet sætte sig på dem, ville landet med ét kunne redde sin ødelagte økonomi. Tyrkiets flåde viser provokerende adfærd mod græske patruljerende krigsskibe i området. Grækerne har hidtil været tilbageholdende, men hvis der bliver fundet gas i den græske havbund, er der stor risiko for en væbnet konfrontation mellem de to NATO-partnere.

For at indynde sig hos Putin har Erdogan til NATO’s store forbitrelse bestilt et nyt russisk produceret luftforsvarssystem af typen S-400, som nu er under opstilling i Tyrkiet. Erdogan havde samtidig bestilt et antal af de avancerede amerikanske F-35 kampfly, som USA naturligvis nægter at levere, da de ved, at russiske militæreksperter ville programmere S-400 systemet til at kunne nedskyde F-35 fly. Til gengæld truer Erdogan sin NATO-allierede med at nedlægge den store NATO-flybase, Incirlik i det sydlige Tyrkiet. Man må jo spørge sig, hvad Tyrkiet egentlig vil i NATO, som de modarbejder på enhver måde og også,  hvad NATO vil med Tyrkiet, som efter sovjetfascismens sammenbrud har mistet sin strategiske nøgleposition.

Atlantpagten rummer ikke en eksklusionsparagraf, så der er formelt ikke mulighed for  bede Tyrkiet forlade Alliancen, hvor landet ikke mere hører hjemme. Men der er muligheder for at henvise Tyrkiet til et passivt medlemskab, indtil landet finder tilbage til demokratiet, friheden og retsstaten igen. Hvis der var noget ved Stoltenberg, ville han udelukke Tyrkiet fra vigtige møder, konsultationer og fortrolige oplysninger og frem for alt hemmeligstemplet materiale, da man i NATO ikke længere kan være sikker på, hvor oplysningerne havner.

Præsident Erdogan dyrker den islamiske kunst, at bedrage sine venner og indgå lyssky aftaler med sine fjender. Derfor skal Tyrkiet ud og Sverige og Finland skal ind. Voldsmandens veto må ikke gælde i NATO.

70 Thoughts to “FINLAND OG SVERIGE HØRER HJEMME I NATO. DET GØR TYRKIET IKKE.”

 1. Skjoldungen

  Hed det sig ikke at NATO skulle være en alliance af frie og demokratiske stater som værnede om ytringsfrihed, frie og hemmelige valg, uafhængige domstole o.s.v., o.s.v.? – Og hvor mener Aamund så at Sverige passer ind i det billede?
  Men OK, hvis man erkender, at ovenstående lyrik om NATO er oldtidshistorie og at NATO i dag har en forbløffende lighed med den hedengangne Sovjetunion på alle de nævnte parametre, så passer Sverige jo perfekt ind. Med Finland er det en anden historie.

 2. Fra velfærdsstater til terrorstater

  Med de uhyrligheder og forbrydelser som
  Vestens politikere, medier og diverse lyssky mafiaer og
  organisationer har gang i, er det måske på længere sigt
  en smule underordnet hvordan Tyrkiet provokerer og
  hvordan krigen i Ukraine forløber? Det ser jo ud til
  at EU og en lang række partier og kliker arbejder på
  at udskifte europæerne og skandinaverne med millioner
  af kulturfremmede evighedsturister fra Afrika og omegn.
  De strømmer uhindret ind i Europa, og EU og Frontex
  hjælper dem endda med store færger med at komme
  til Italien, Frankrig og Spanien mv. Det ser ud til at vi
  skal udryddes, på den ene eller anden måde, via
  islamisering, krig og terror, eller via kemiske, teknolo-
  giske og totalitære metoder. Det er som om Vesten
  er grebet af et woke vanvid der får politikere og jour-
  nalister til at gå løs på deres egne samfund, kulturer
  og befolkninger, lidt ligesom når kræftceller angriber
  de nærmeste omgivelser.

  DR propaganderer for at der skal føres en så voldsom
  krig i Ukraine, at Rusland trænges op i en krog. Det
  kan være det går godt, men det kan også eskalere
  krigen til en verdenskrig med brug af atomvåben.
  Så kan der blive gjort kort procés med Vestens
  lande og byer.

  Hvis man studerer hvordan krigen startede i 2013/14,
  vil man konstatere at Ukraine selv har en stor del af
  skylden for at den er eskaleret fra små stridigheder
  til en storkrig. Det mener Hindustan Times i hvert fald.
  Det medie kritiserer Zelensky meget skarpt.

  Radikale hylder konstant Zelensky og Biden, men på
  nettet er der helt andre meninger om de to.

 3. Jette

  Boykot Tyrkiet!!

 4. Jc Holland

  Asger Aamund rummer klarsyn af en anden verden.
  Sverige og Finland har valgt side.
  Nu mangler vi at Tyrkiet fremadrettet vælger deres sande venner.!

 5. Michael Hansen

  Tak! Det er altid en fornøjelse at læse dine artikler.
  I 1’st afsnit linje 9 ser det ud til at Tyrkiet har sneget sig ind i stedet for Finland.

  1. Tak, det var en fæl bøf. Der har ellers været mange kritiske øjne på artiklen. Godt set; det er nu rettet.

 6. ino

  100% enig i at Tyrkiet ikke hører hjemme i NATO, men efterhånden er EU’s forhold til ytringsfriheden ikke meget bedre end Tyrkiets. Sidste år fik EU gennemført censur i Danmark – på trods af grundlovens par. 77: “… Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.” Men EU overtrumfede grundloven og lukkede adgangen til bl.a. den russiske rt.com, og vores justitsministerium havde intet at indvende. Skam få justitsministeriet og de fleste danske medier som holder lav profil i censursagen.
  Oven på koranafbrændingerne i Stockholm udtalte EU’s Johannes Bahrke fra EU-kommissionen: “Rasim, främlingsfientlighet, hat baserat på religion, ras, färg och så vidare har ingen plats i Europeiska unionen.” (citeret fra https://www.dn.se/varlden/eu-kommissionen-kritiserar-paludans-koranbranning/).
  Johannes Bahrke er formentlig uvidende om at han ud over at kritisere den svenske ytringsfrihed også dermed sagde at islam ikke hører hjemme i EU!
  Islam er jo både racistisk, fremmedfjendsk og hadsk mod jøder og kristne.
  Elon Musk’s forsøg på åbenhed i Twitter bryder kommissionen sig heller ikke om.

  1. Indvandring, marxisme, krig og pladderhumanisme ruinerer Europa og USA

   USAs politik under Biden, og EUs fjernstyring
   af europæiske lande, ligner tilsammen en tidsindstillet tikkende bombe
   under Vestens sikkerhed, økonomi, velfærd, sikkerhed og hele civilisation.
   Så meget desto mere som korruption, løgnekampagner, skør ideologi
   og almindelig dumhed fylder utrolig meget i politik.

   Efterhånden er
   det store flertal af politikere og vælgere medløbere når det drejer sig
   om altødelæggende og selvmorderisk masseindvandring og smadring
   af alle traditionelle værdier, fra nationernes selvstændighed, landenes
   demokratier og den europæiske fred og økonomi…. til nedbrydning af
   borgernes frihedsrettigheder, privatliv, familieliv, lokale demokrati og
   meget mere. Derfor begynder det at se sort ud.

   Også landenes infrastruktur, sundhedsvæsner, velfærd,
   transportmuligheder og retssikkerhed nedbrydes. Og med censur og
   andre tiltag er MSM ved at være mere vildledende end folkeoplysende.
   Store planer forties. Hvad PragerU, Hodja og Snaphanen har
   chokerende videoer om.

   Mængden af hjernevask, uvidenhed og passivitet er blevet så stor, at
   det ser ud til at Vesten kan implodere indenfor kort tid. Antallet af
   europæere vil blive “decimeret” med nye diskrete, men alligevel
   uhyggelige metoder.

   Tucker Carlson seneste video om Biden siger at han er den mest
   destruktive og katastrofale præsident i hele USAs historie.
   Andre steder på nettet tales der om et nyt holocaust, denne gang
   ikke i form af jødeforfølgelser, men i form af “fjernelse” af de
   hvide befolkninger i Europa og USA.

 7. Henrik Wegmann

  NATO’s såkaldte “Generalsekretær” er ikke en magtposition. Han er blot en talsmand for NATO (USA). Positionen eksisterer kun for at skabe illusionen om europæisk og amerikansk ligeværd i alliancen.

 8. Henrik Wegmann

  I øvrigt er det jo så udmærket, at NATO ikke har en eksklusionsparagraf. Så kan man (USA) jo opsige Tyrkiets medlemskab med øjeblikkelig virkning.

  Hvilket medlemsland skulle dog kunne have noget imod det. Og hvis et sådant land fandtes, hvad ville dette land så stille op? Jeg tror, at USA har udvist så megen tålmodighed med de europæiske medlemslande i så mange årtier, at de næppe gider høre mere vrøvl.

  Skulle eksempelvis Danmark finde på at brokke sig, så kan USA jo passende bede os om at indbetale de skyldige “medlemsgebyrer” for de sidste halvtreds år på en spærret konto, så vi kunne få vores ytrings- og stemmeret tilbage.

 9. Niels Poulsen

  Mit svar er, at der kommer en tid efter Putin og Erdogan. Der er et Tyrkiet efter Erdogan. Efter vinter kommer forår. Det er vidunderligt, at Sverige og Finland bliver medlemmer af Nato, og at Rusland vil møde endnu mere modstand.

  Vi må i Vesten være smarte. Lad os være venner med den muslimske verden. Lad dem være marionetter for vores masterplan. Lad os være allierede med Tyrkiet og Saudi-Arabien, så længe det tjener vores interesser.

  Vores mål på langt sigt må være vestligt overherredømme over hele jorden. En verden baseret på demokrati, retsstat og menneskerettigheder. Intet menneske kan være tjent med at leve i et diktatur. De næste mange år må gå med, at vi i Vesten nedkæmper og udkonkurrerer de dæmoniske og antidemokratiske civilisationer Rusland, Kina og Iran. Desværre forstår de ikke andet end Vestens militære overlegenhed.

  Vi har også indre fjender i Vesten, de højreradikale, de skal også nedkæmpes. Med oplysning, modsigelse og faktatjek. Jeg tror på, at ungdommen i Vesten vælger demokratiet, retsstaten og det gode liv, fordi de modtager bedre uddannelse gennem uddannelsessystemet og oplysning gennem vores frie, uafhængige og kritiske presse i Vesten.

  1. Hvor er vi på vej hen?

   Nogle ejendommelige fantasier Niels Poulsen har.
   Bortset fra det, så er der noget om at leve i en
   krigszone i u-landet Sverrigstan, hos
   Snaphanen.

   Og man finder noget om de forrykte og decideret
   menneskefjendske og anti-danske udspil som WHO,
   WEF, EU og regeringen S, V og M er ved at udklække,
   hvis man tager et par kik på Redacted og Hodjanernes
   blog under dannebrogsflaget og fri diskussion.
   Nederst er der nogle gode links.

   1. Niels Poulsen

    Hvad ejendommeligt er der ved min støtte til demokrati, retsstat og menneskerettigheder?

    Vesten er i en eksistenskamp mod Rusland, Kina og Iran.

    Jeg holder med Vesten. Du holder med fjenden, Rusland. Jeg håber naturligvis, at de gode vinder over de onde.

    1. Michael Andersen

     Hvad har Stalin, Mao, Hitler, Polpot, Tiberius og Pontius Pilatos til fælles?

     Alle havde geniale ideer til hvordan verden kunne gøres bedre og ingen af de onde genier var kristne.

     Skiftende neoliberale regeringsledere har flyttet Danmark væk fra kristendommen. Derved bliver rigtigt og forkert, til enhvers mening om hvad-som-helst.

     Begreber og definitioner nyfortolkes til udtryk der ikke giver mening.

     2000 års historie vidner om succesen med kristendommen men også om resultatet af vildfarelsen hos de der lod sig lede af onde genier.

     1. Niels Poulsen

      Hvorfor udelader du Putin fra listen over onde genier? Du er dybt naiv, hvis du tror, at han er kristen. Han dræber kristne børn og mødre i Ukraine. Det eneste, han er interesseret i, er at få fingre i Ukraines naturressourcer: landbrug, olie og gas og minedrift.

      Han lyver. Han slår ihjel. Det er en overtrædelse af de ti bud og er uforeneligt med at være kristen.

      Det er også forargeligt, at den yderste højrefløj i deres kommentarer på Aamunds blog angriber den frie presse i Danmark, men er tavse om Putins overgreb på presse og ytringsfrihed i Rusland. Han lukker medier, forbyder kritik af regimet og fængsler og dræber journalister og oppositionspolitikere. Hvor er det dog rædselsfuldt, at nogen i det danske demokrati støtter denne inkarnation af ondskab.

  2. Ole Mejlstrøm

   Der er absolut INGEN grunde til at formode, at Tyrkiet efter Erdogan vil gå i en mere vestligt orienteret retning!
   Tværtimod vil islam trække landet tættere til sig, hvorfor Tyrkiets medlemskab af NATO skal ophøre ASAP!
   Vi har INTET at bruge dette bagvendte land til, efter Den kolde Krigs ophør!
   Tyrkiet har iøvrigt flere gange invaderet Grækenland og truer nu med krig i forbindelse med mulige olie/gas-forekomster!

   Et NATO-land må ALDRIG tillades at angribe et andet og Tyrkiet burde allerede dengang i 1970´erne have fået det røde kort!
   Kort proces og goodbye!

   1. Ole Mejlstrøm

    Iøvrigt bør alle tyrkere i hele EU uden EU-borgerskab interneres, før deportation kan ske!
    De udgør en decideret 5. kolonne, iøvrigt sammen med de “ANDRE” af samme slags!!!

    1. Træt

     Enig, men stryg det med “uden EU-borgerskab”

 10. Niels Poulsen

  fordi de modtager bedre uddannelse gennem uddannelsessystemet end tidligere generationer …

  1. Privatdetektiven

   Niels Poulsen, har du ikke opdaget at kravene
   er sænket så meget, at en studentereksamen
   i dag svarer til en mellemskole- eller realeksamen
   i tresserne og halvfjerdserne. Din uvidenhed
   synes at være uden huller. Du har nok heller
   ikke observeret at woke teori, rød ideologi,
   kønsforskning og andet pjat og vanvid mv.
   fylder utrolig meget på universiteterne, efter
   at 68’erne og deres efterfølgere rykkede ind
   og fik mange seriøse lærerkræfter verfet ud.

   1. Niels Poulsen

    De unge nu til dags er bedre rustede end tidligere generationer, fordi de lærer kilderkritik. De hopper ikke bare på en historie, der florerer på de sociale medier. De lærer at spørge: Hvem er afsenderen, hvem er modtagerne, er afsenderen tendentiøs, er afsenderen repræsentativ, er oplysningerne troværdige?

    Det er aldrig for sent at blive klogere. Her er en video, hvor den kildekritiske metode, når man skriver opgave i gymnasiet, gennemgås:

    https://www.youtube.com/watch?v=e7Nj3AzyHdw

    1. Michael Andersen

     Hvis vi skal spille vor herre på den hvide hest med den overlegne moral, hvorfor har vi så forsømt forsvaret, NATO, energiforsyningen og klogskaben?

     Rusland, Kina og Iran forstår ikke woke og opfatter woke som et dekadent svaghedstegn.

     Dommedagsuret er rykket frem til 19 sekunder i 12, tættere på atomforurening, år med globale isvintre og decimering af menneskeheden.

     Hvornår bliver det fornuften og diplomatiets tur? Og hvornår lærer Hr. NP at begribe det han flittigt kopierer?

     1. Ole Mejlstrøm

      WOKE er absolut dekadent og et udtryk for Vestens snarlige undergang!

    2. Privatdetektiven

     Hvad med at NP begynder at bruge kildekritik
     på sine egne kilder, Politiken, DR og TV2. Men
     det har NPs nok ikke lyst til/ mod på. Han vil
     hellere være ufrivillig komisk ved at belære
     andre om at de unge nu om dage er vældig
     kildekritiske. Men hvorfor er de så hoppet på
     co2-løgnen, multi-kulti løgnen, vrøvlet om
     “berigelse” via masseindvandring, løgnene
     om at marxisme og woke pladderhumanisme
     er vejen til et bedre samfund, og hvorfor er
     masser af “kildekritiske” unge parate til at
     tro på næsten enhver halv eller kvart sandhed
     når bare den kommer fra officielt hold, radio,
     tv eller aviserne?

     Iøvrigt svarer NP sjældent på det der spørges
     om, han finder bare på nye påstande. Her svarer
     han ikke på det med den forringede studenter-
     eksamen, og han forholder sig heller ikke til
     den røde indoktrinering, retorik og pædagogik i skolerne.

     1. Niels Poulsen

      Jeg kan godt vise et meget enkelt eksempel på kildekritik. I begyndelsen af tråden skriver du:

      “Hvis man studerer hvordan krigen startede i 2013/14,
      vil man konstatere at Ukraine selv har en stor del af
      skylden for at den er eskaleret fra små stridigheder
      til en storkrig. Det mener Hindustan Times i hvert fald.
      Det medie kritiserer Zelensky meget skarpt.”

      “Hindustan Times? Er det en troværdig kilde,” tænkte jeg. Jeg googlede avisen og fandt ud af følgende:

      “The Russo-Ukrainian War and Russia’s invasion of Ukraine in 2022 have subsequently seen many articles published by the Hindustan Times which show clear support for Russian armed forces. Examples include articles and youtube videos with headlines spreading russian propaganda like “why U.S. Himars can’t reach Russian soldiers”. War crimes like the bombing of civilian infrastructure in the Ukraine are described with headlines like “Putin’s move stuns West and Zelensky” without any distancing from Russian propaganda sources. Some articles, titled in ways that often devalue the Ukrainians while otherwise praising the Russians, represent India’s political stance which is predominantly pro-Russian. Western media and other sources have frequently criticized India for refusing to condemn Russia’s invasion, as well as being a continued consumer of Russian oil, gas, and other goods despite clear dissatisfaction from the West.”

      Konklusion: Hindustan Times spreder russisk propaganda og er ikke en troværdig kilde.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Hindustan_Times

    3. Ole Mejlstrøm

     I guder, hvor er du dog naiv eller rød, hvilket kommer ud på det samme!

     1. Træt

      “Niels Poulsen” = Den til enhver tid vagthavende presstituerede fra løgnepressen, har det privilegium at den ofte får det sidste ord, fordi svarknappen på forunderlig vis mangler.

 11. Michael Andersen

  Tak til Hr. Aamund for igen at være på nettet og tak for et indlæg der helt principielt er sandt.

  Det påstås uofficielt flere steder, at USA, Tyrkiet og Tyskland, lavede aftaler angående tyrkiske gæstearbejdere. Gæstearbejderne i Tyskland kan tænkes at have været en del af USA’s langsigtede baseaftale med Tyrkiet eller en del af nedrustningskompensationen til Tyrkiet.

  Forhistorien er at History.state.gov citeres for, at som en del af løsningen på Cuba krisen blev amerikanske Jupiter-missiler fjernet fra Tyrkiet i april 1963. Tyrkiet var officielt uden amerikanske a-våben de næste 50 år.

  EU og Tyrkiet aftalte i 2016 en handel til seks milliarder euro, hvor Tyrkiet tager flygtninge tilbage, der ikke har ret til asyl fra de græske øer.

  Tyskernes adgang til Incirlik luftbasen blev genforhandlet. Der kom a-våben i basens ekstra sikrede bunkere. Flygtningeaftalen fra 2016 med EU blev også genforhandlet og Hamborg er endt som en betydelig tyrkisk by.

  Det giver mening at tyrkerne anerkendes som dygtige tæppeforhandlere.

 12. Jesper Kraul Jensen

  Tyrkiet er reelt set ikke længere medlem af forsvarsalliancen NATO, da den bygger på at andre medlemslande vil komme til hjælp, hvis man angribes. Ingen andre medlemmer vil løfte en finger – ud over mellemfingeren – hvis Tyrkiet angribes. Til gengæld er intet til hinder for, at de andre NATO-lande uden for NATO-regi lover at støtte Sverige.

 13. Træt

  Den såkaldte retsstat bruges til at kolonialisere og islamisere landet.

  Kritik lukkes ned med §266 stk. B og censur på sociale medier.
  Udvisning forhindres af “menneske”rettighedskonventionen, der ikke gælder for danskere.

  Der er et tostrenget “rets”system, hvor danskere dømmes hård for bagateller, mens muslimer får muslimrabat.

  1. Ole Mejlstrøm

   Bare så sandt, desværre!
   Vi er fremmedgjorte i vores eget land!

 14. H. D. Vind

  “Paludans narrestreger […]”

  Rasmus Paludans grundlovssikrede demonstrationer til forsvar for dansk, kristen og vestlig kultur, ytringsfrihed og interesser, er yderst vigtige, nødvendige, og på det sidste sågar ret geniale, bl.a. mht. at løse lidt i den enhedsgrød af magelighed og ligegyldighed, som har præget vestlige samfund, det danske ingen undtagelse, i årtier, og som truer med at tilintetgøre demokratiet, som vi kender det.

  Journalisterne stod i kø for at stille spørgsmål, som Rasmus Paludan til forskel fra karriere-politikerne på Christiansborg besvarede klart og tydeligt med logisk sammenhængende argumentation. Og udenrigsminister og politisk plattenslager, Lars Løkke Rasmussen, var sågar “irriteret” ifølge den tidligere borgerlige avis Berlingske.
  Så langt så godt! 🙂

  “Erdogan havde brug for et trumfkort, der kunne skabe sympati og velvilje hos præsident Putin, som jo godt ved, at hvis Sverige og Finland med deres moderne og veludrustede militær træder ind i NATO’s rækker, kan han glemme alt om at bringe de baltiske lande ’Heim ins Reich’, hvor han mener, de hører hjemme.”

  “’Heim ins Reich’” er uforståelig historie-forvirring hos Asger Aamund, som ellers normalt har imponerende godt fat på fakta. Her glider de ham af hænde.

  Har Asger Aamund læst for meget Berlingske?! Det er ikke sundt for sund fornuft!

  Enhver, der forstår sig blot en smule på europæisk historie, og om Tysklands og Ruslands, ved, hvordan det hænger sammen.

  Sverige har haft en lang neutralitets-politik. Som Schweiz i øvrigt stadig formelt har det!
  Det er en klog politik. Det er den krigsdrivende politik, der er den dumme.
  Men det forhindrer ikke, at lande som Sverige og Schweiz og deres befolkninger også lider, når de andre slås!

  Kupforsøg mod Erdogan i 2016 kan have været et såkaldt “false flag”.
  Formål: En anledning for Erdogan til at rydde ud.
  Det er dog en anden historie.

  Nej, Tyrkiet hører ganske rigtigt ikke med i NATO. Det er fuldstændig korrekt!
  Synd, at det er nødvendigt at pointere det så sent som nu, hvor Tyrkiet splitter de sande venner.

  Hvem i alverden ville have lyst til at forsvare Tyrkiet, hvis Israel f.eks. angreb Tyrkiet i selvforsvar p.gr.a. islamistisk terror?! Glem endelig ikke musketereden!

  1. ino

   Den såkaldte musketered eksisterer ikke.

  2. Jeg lider ikke af ‘historie-forvirring’, idet udtrykket ‘Heim ins Reich’ er særdeles velvalgt. Nazi-Tyskland krævede netop under devisen ‘Heim ins Reich’ indlemmelse af Rhinlandet, Østrig og Sudeterlandet ind i det stortyske rige og gennemførte også planerne. Præsident Putin arbejder ligeledes på at ikke bare Ukraine, men også de baltiske lande sammen med andre tidligere sovjetrepublikker atter bliver en del af det storrussiske imperium, som Putin er ved at realisere. Der er således tale om to identiske strategier udklækket af to totalitære regimer. Derfor ‘Heim ins Reich’.

   1. H. D. Vind

    Tak, for præcisering. Det er en stor fornøjelse (!) at kunne deltage i debat hos Asger Aamund i debat-fattige tider. 🙂

    Putin har ganske rigtigt fra første færd bestræbt sig på, om man så må formulere det, at restaurere Rusland oven på den sovjetiske, socialistisk ruin.
    Med nogen success.

    De politiske ideer bag ‘Heim ins Reich’ opstod senest efter 1. Verdenskrig. Det er vanskeligt at argumentere mod en profeti om, at Putin’s strategi skulle være identisk med nationalsocialisternes strategi til realisering af disse; for så måtte man jo nærmest kunne tankelæse Putin. Undertegnede håber det sandelig ikke!

    Hvis hypotesen imidlertid skulle være sand, og ikke blot endnu et uheldigt resultat af det aktuelt fremherskende Rusland-narrativ, vil Russiske tropper snart stå ved Østersøens strand, være på fuld fart på tværs af de tyske autobahn’er, på vej til Paris, og man vil opleve systematisk forfølgelse af sigøjnere, negre og jøder, bl.a.

    Undertegnede tror ikke på dét narrativ og vil gerne mane til besindelse.

 15. Wiens redning skete 1683

  Niels Poulsen fra den yderste venstrefløj
  mener altid og hver gang det samme som
  Pølletiken, Elendighedslisten og de Radigale.
  At forklare ham noget er håbløst. Forhistorien
  til Ukraine krigen interesserer ham ikke, og
  at han forstår ikke hvad der foregår af ondskab
  i Vesten. Putin er ikke noget at råbe hurra for,
  men det er Biden og Zelensky heller ikke.
  NP har heller ikke forstået at krigen risikerer
  at komme ud af kontrol, på samme måde
  som 1. verdenskrig der startede med to
  pistolskud i en fjern egn af Europa. Senere
  blev 1. v-krig årsag til 2. v-krig. Hvert af
  af de to skud kom til at koste op mod
  100 millioner mennesker alt hvad de
  ejede, eller de blev lemlæstet eller slået
  ihjel. Ja, så mærkeligt fungerer verden ind
  i mellem.

  NP opvejer sin uvidenhed og begrænsede
  fatteevne med dumstædig påståelighed.
  Hvis han i stedet brugte de næste par år
  på at læse bøger om verdens udvikling
  siden 1900, ville han måske blive til at holde
  ud at høre på. Nu er det kun tidsspilde
  at læse hans radikale teorier om hvordan
  verden hænger sammen. Hans indlæg er
  en blanding af sandhed og løgn i en tyk
  pærevælling. De kan ikke bruges til ret
  meget. Men det lykkes ham sikkert at
  jage en del læsere væk som er trætte
  af ævlerierne. Det er vel også det som
  er NPs formål.

 16. Wiens redning skete 1683

  Der er nu en artikel som nok
  er skrevet specielt til NP og hans slags.
  Se den hos Hodja i dag. Titlen er:
  UKRAINE – LØGN, HJERNEVASK OG NEDERLAG

  1. Piotr

   Just det “Wiens redning skete 1683”.
   For en uges tid siden skrev Sebastian på Hodja et brev, til en uden for rækkevide “Bror”.
   Det var som skåret udi pap og kunne derfor forstås af en femårig.
   MEN, det kunne have været et brev til den altid på tværs, bedre vidende N “komiskeAli” P.
   Absolut læseværdigt! Tak.

   Direkte Demokrati NU! Stemt blankt! SIAD! P.

 17. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  Der er nu foruroligende nyt om luftfart,
  krig, dansk politik og overdødelighed mv.
  hos Snaphanen og på Hodjas blog. Vil
  man være velorienteret, er man nødt
  til at læse alle tre: Aamund og de to
  andre. Oveni kan man evt. supplere
  med PragerU og Tucker Carlson.

 18. Ursula Marta Ilse Overgaard

  Så er der atter ”gang i den tyrkiske musik”. Ja, Erdogan har mange heste at spille på. Og har Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdogan, EU i sin hule hånd?

  Men så længe EU-eliten og de EU-regeringer sidder handlingslammede på deres hænder, så længe ser det jo ud, som om et udspekuleret diktatur har magten.

  Bør Tyrkiet høre til i EU og til NATO? – Hvis man hjælper et diktatur, hjælper man først og fremmest diktatorens mulighed for at bevare grebet om befolkningens hals.

  1. Michael Andersen

   Tak for et godt spørgsmål

   I EU er demokrati et udvandet begreb, oplysningsvarieteten mangler for at træffe fornuftige valg, kritikere smides i Facebook og Youtube fængsel og på nettet ledes befolkningerne af magtfulde søge og censurmaskiner. I flere EU lande har socialdemokratiske familieklaner sat sig på magtstrukturen.

   Tyrkiet ledes af en politisk familieklan, Tyrkiet har rekord inflation, Tyrkiet har reelt us-dollar som betalingsmiddel og i Tyrkiet smides en kritisk opposition i fængsel.

   Kan vi bedre lide det usynlige diktatur, frem for det synlige diktatur? Handler diktatur mest om at man foretrækker sit eget og ikke andres diktatur?

 19. Fra velfærdsstat til terrorstat

  Noget som er meget, meget slemt
  kan man nu læse om i den nyeste artikel
  hos Snaphanen. Alle bør læse den. Det er virkelig
  hårrejsende hvad platuglernes, kleptomanernes og
  fupmagernes klaner og kliker tillader sig overfor
  den brede befolkning.

 20. Piotr

  Det nytter ikke at slå hånden af Tyrkiet. Det vil sende landet direkte i favnen på Rusland eller Kina.
  De vestlige regime bør slå hånden af Erdugal, hvis vigtigste opgave kun er at afpresse alt & alle.
  Hvilket gør ham i stand til at føre sit diktatur videre.
  Når Erdugal er elimineret kan demokratiet genoprettes.
  Men, de vestlige regimer har selv et myr med demokratiet pt.
  I praktikken er det sat ud af kraft i de fleste lande i den vestlige verden.

  Direkte Demokrati NU! Stemt blankt! SIAD! P.

 21. Allan Frederiksen

  Da Finland og Sverige kom med deres ansøgning kom Erdogan med følgende betingelser til USA:
  1. Få kurderne til at trække sig længere tilbage fra grænsen.
  2. Lade Tyrkiet få andel i den olie USA stjæler fra Syrien.

  USA har kun sagt ja til at de vil prøve at overtale kurderne.

  Tyrkiet ønsker en større sikkerhedszone så PKK ikke kan udføre angreb ind i landet, når de opererer fra kurdisk kontrolleret område i Syrien.

  Til Sverige var betingelsen at de udleverede kurdiske terrorister.
  – Sverige er begyndt at udlevere kurdiske terrorister til Tyrkiet.

  Hvorfor accepterer vi at Biden på sin første dag som præsident, straks sendte tropper ind i Syrien for at besætte oliefelterne og siden har stjålet olien. De har endog angrebet og dræbt syriske soldater og civile.
  De oliepenge kunne Syrien godt bruge selv til genopbygning af de ødelagte byer.
  Burde vi ikke sanktionere USA på samme vis som vi gør mod Rusland?

 22. Flaben Fræk

  Henset til Tyrkiets fremtid, så er slaget vel ikke tabt? – Man kan vel håbe, at det Jens Stoltenberg drømmer om, er, at der kommer en ny Kemal Atatürk som får muget ud- og desinficeret efter Erdogans morderiske udskejelser.

  Og så ville det være livgivende om danske satirikere- og bladtegnere, ikke lod Paludan stå alene med lorten, og, i lighed med tyske Jan Böhmermann (Neo Magazin Royale) – gik i flæsket på Erdogan – Er der noget tyranner er desperat rædde for, så er det satire og latterliggørelse.

 23. Massemedierne skjuler og fortier alt muligt

  Der er nu nyt om el-biler. De er slet
  ikke miljø-venlige, sådan som de
  hysteriske klima-tosser påstår.
  Ihvertfald ikke hvis man kan tro
  på hvad Redacted/C. Morris og
  PragerU oplyser. De to medier plejer
  at være seriøse.

  Dansk politik er kommet ned på et
  faretruende LAVT niveau. Der minder
  om hvor England og Sverige befinder
  sig. Hver dag er der danskere som
  omkommer eller skades meget alvorligt
  pga. partiernes og mediernes kyniske
  og hovedløse måder at opføre sig på.
  Deres samlede politik overfor danskerne
  er katastrofal og dødbringende. Det
  fortæller Snaphanen og Hodja mere om.

  De gængse MSM som DR, TV2 osv.
  manipulerer konstant. De er blevet til løgnefabrikker.

 24. Den Nervøse

  Det er faktisk tvivlsomt om Sverige bør komme med i NATO, for det bliver den næste islamiske republik i Europa, måske efter Frankrig!
  En lang række europæiske lande har så store muslimske befolkningsgrupper, med så store fødselsrater, at det bliver kritisk engang midt i dette århundrede. For som Michelle Houellebecq siger er det uforklarligt når nogen omtaler befolkningsudskiftningen som en teori, endda en konspirationsteori, når nu den er demografisk bevist. Det er intet mindre end en matematisk kendsgerning! Vi bliver udskiftet, sådan er det. Det kan ikke modsiges af seriøse mennesker. Det sker med forskellig hastighed og i Danmark lidt langsommere end andre steder.
  Problemet opstår ikke i de nulevende ældre menneskers levetid, vores børn vil opleve voldsomme uroligheder, vores børnebørn vil opleve borgerkrig og de følgende generationer tør jeg slet ikke tænke på! Men det er de nulevende ældre mennesker som er de skyldige!
  Det er trist at vores kultur står for fald, men vores lande ændre sig med en hastighed, som vi aldrig tidligere har set, og kun ganske få lader til at kunne se det!

  1. Niels Poulsen

   Tillad mig at tvivle på dine evner som spåmand, når du omtaler den skønlitterære forfatter Houellebecq som en kvinde.

   Når man er uvidende om nutiden, er man det nok også om fremtiden.

   Sverige bliver en islamisk republik, vores børnebørn vil komme til at opleve borgerkrig og sidst, men ikke mindst: Houellebecq er en kvinde. Det er demografisk bevist. Det er en matematisk kendsgerning. Med udråbstegn.

   1. Den Nervøse

    Ok en mindre stavefejl. Naturligvis ved jeg at Houellebecq er en mand, så stop med navlepilleri og forhold dig til indholdet.
    Nu er det således at de fleste danskere ikke kan regne almindelig rentes rente regning, for havde de kunne det, ville de være i stand til at gennemskue, at det jeg skriver er sandt, for demografi følger de samme regler.
    Vi er demografisk bare 10 til15 år efter Sverige, og derovre er urolighederne i fuld gang. Ikke borgerkrig, men nogle steder og ind imellem ligner det til forveksling.
    Den store fejl er at man har bildt danskerne ind at vi har en stram udlændinge politik, det har vi ikke.

    1. Niels Poulsen

     Det er herligt, at du bekender dig til videnskaben. Det må jo betyde, at du går i rette med dem, som på denne blog vedvarende hævder, at klimavidenskaben er en religion 🙂

     Klimavidenskaben er naturvidenskab. Et barn i folkeskolen kan lave et forsøg, som beviser, at CO2 opvarmer atmosfæren. Demografi er derimod ikke en eksakt videnskab, men hører hjemme inden for samfundsvidenskaberne. Man laver en masse antagelser, og ved hjælp af statistiske metoder når man frem til skøn over befolkningssammensætningen engang i fremtiden. Antagelserne kan diskuteres. Jeg vil argumentere for, at fertilitet og reproduktion for indvandrerne fra ikke-vestlige lande med tiden vil blive den samme som for det omgivende samfunds. (Det gælder også adfærd og værdier. Hver dag bombaderes indvandrerne i skolerne og på arbejdspladserne med danske normer. Hvor mange generationer kan de mon holde fast i deres patriarkalske kultur og sociale kontrol? Jeg mener: Det vakler i Iran. Hvorfor skulle det så blomstre i Norden?).

     Der er imidlertid ingen tvivl om, at de nordiske lande i lang tid fremover vil have et stort mindretal med en anden religion og kultur. Det vil udfordre velfærden. Det har selv Socialdemokratiet indset. En ny generation af politikere er kommet til. I Danmark er der enighed om at føre en stram udlændingepolitik.

     Men der er imidlertid ingen seriøse samfundsiagttagere, der som du frygter borgerkrig mellem muslimer og kristne, eller at de nordiske lande bliver omdannet til islamiske republikker.

     Men lad os et øjeblik forestille os, at en muslimsk gruppe forsøger at begå statskup i Sverige. Da vil det da være en klar fordel, at Sverige er medlem af NATO, så dansk, norsk og finsk militær kan hjælpe det svenske militær med at nedkæmpe oprøret. Sveriges NATO-allierede vil aldrig acceptere en ikke-demokratisk islamisk magtovertagelse i Sverige.

     For mig var det en glædelig nyhed, da Sverige og Finland søgte om medlemskab af NATO. Norden fremstår herefter som mere samlet og enigt. Vores fjender, både de ydre og de indre kan bare komme an. Det er svært at bevare pessimismen.

     1. Den Nervøse

      Niels Poulsen 21:17 d. 30 jan.
      Nu er vi igang med 3. gereration snart 4. generation af indvandere fra stormellemøsten. Det er ikke lykkedes at opnå nogen som helst integration af betydning. 3. generation klarer sig stort lige så dårligt i skolen som 1. og 2. generation.
      Det er omtrent lige så kriminelle som 2. generation og mere end 1., fødselstallet falder med tiden, men er stadig større end etnisk danskere.
      Hvor mange generationer behøver du for at forstå at du har uret?

   2. Michael Andersen

    # NP

    Højesteretsdommer Ketanji Brown Jackson kunne ikke definere en kvinde og i woke-verdenen er der så vide rammer at mænd kan føde børn.

    Køn er noget de woke drysser ud med rund hånd. Michel Houllebecq kan sagtens være kvinde også uden at vide det selv.

    Når man er uvidende om nutiden, er man det nok også om fremtiden;-)

    Det er også logik at demografi er skæbne.

    1. Ole Jensen

     Niels Poulsen er klima-religiøs og påstår
     at hvis man ikke er det, benægter man al den
     videnskab som NP tror på. Men hvis NP gad
     læse Hodja, Snaphanen og PragerU og diverse
     oplysende bøger om tingene, ville han få
     mange eksempler på korrupt “videnskab”.

     Som mange andre radikale lukker NP øjnene for
     de ulykker og enorme omkostninger som masse-
     indvandringen påfører Danmark, Sverige, Norge,
     England og Tyskland.

     Den Nervøse har ret i at afrikaniseringen og
     islamiseringen kan få grufulde konsekvenser. Det
     er NP helt blind og døv overfor. Selvom hundredvis
     eller rettere tusindvis af danskere allerede nu er
     ofre for kriminalitet og kolossale nedskæringer på
     sundheds- og velfærds-områder.

     Henrik Pedersen herunder går ind for nærmest
     total krig mod Rusland i Ukraine, selvom det kan
     resultere i en 3. verdenskrig. Se hans indlæg 7/1
     01.57 under “Hvordan får vi en ende på krigen”.
     HP kalder sig selv pragmatisk, men det lyder en
     anelse ekstremistisk og krigerisk at ville acceptere
     en “udtalt risiko” for verdenskrig og atomkrig.

 25. Villi John Petersen

  H.D. Vind: Putin opererer efter et princip eller ideologi, der hedder “Russkiy Mir”. Det betyder “Den russiske Verden”, der har magtcentrum i Moskva, kulturelt centrum i Kyiv (Rus), fælles russisk ortodoks kirke under Moskvas patriark, Kiril, og fælles sprog: russisk. Begrebet knytter også an til den historiske pan-slaviske bevægelse, som under russisk lederskab skal danne en ny pan-slavisk supermagt. “Russkiy Mir” omfatter også den russiske diaspora: russiske befolkningsgrupper i ikke slaviske lande.

 26. Henrik Pedersen

  Aamund, du optræder som Putins forlængede arm, når du karakteriserer Stoltenberg som indsmurt i fedterøvsolie. Skam dig. Han tjener på bedste vis både dine og det frie vestens interesser efter bedste evne.

  Aamund, jeg mener at du er for hård ved Erdogans Tyrkiet. Du glemmer helt, at et tyrkisk F-16 skød et russisk Sukhoi Su-24M jagerfly ned, da det i efteråret 2015 krænkede tyrkisk luftrum.

  Når Tyrkiet lagde billet ind på det russiske S-400 luftforsvar, skyldtes det vistnok, at US ikke ville levere vestens mest moderne system. Og mht. S-400, hvem ved om ikke krejleren Erdogan forsyner vesten med uvurderligt knowhow! Jeg ved det ikke – ved du?

  I Ukraines krig mod Rusland har Tyrkiet leveret og leverer stadig Bayraktar TB2 droner til Ukraine. De er uundværlige i Ukraines forsvar mod de russiske orker.

  Hvis – som du plæderer for – at Tyrkiet burde smides ud af NATO, vil hele sydflanken mod Rusland være åben, og desuden vil Bosporus blive passabelt for den russiske flåde med katastrofale følger for forsvaret af Ukraine.

  Jeg er pragmatiker og helliger modsat dig for enhver pris forsvaret af Europa og Ukraine – også selv om krejleren Erdogan har nøkker indtil det kommende valg i Tyrkiet.

  Til de mange notoriske Islam hadere her på bloggen, vil jeg gerne tilføje, at islamiske Morocco leverer +20 russiske TB-72 tanks til Ukraine til forsvar mod de russiske orker.
  Og i parentes: disse TB-72 tanks er erhvervet fra Belarus!

  Kort og godt. Jeg er pragmatiker og i min optik hører Tyrkiet hjemme i NATO, så længe de er indstillet på at forsvare NATOs sydflanke, og er parate til fortsat at levere krigsmateriel til Ukraine (Bayraktar) og lukker af for flere russiske flådefartøjer gennem Bosporus.

  Modsat dig Aamund har jeg ingen fine fornemmelser, når det gælder forsvaret af Ukraine.

  1. Michael Andersen

   Det er ærgerligt at debatten polariseres, når der reelt er mange lag.

   Overordnet har de største pensions og investeringsfonde taget ESG til sig, derfor er profitmaksimering ikke længere målet. Målet er skiftet til maksimering af woke politik. Kampen mod Rusland er derfor også en kamp mod fossile brændstoffer, kristendommen og konservatismen.

   Internt kan situationen i Rusland løbe løbsk i ophedet nationalisme, man kan i Rusland få indtrykket af, at Tyskland på ny er krigsførende. Det er ikke utænkeligt at Putins støtter og befolkningen kommer til at reagere voldsomt på en yderligere eskalation i Ukraine. Det bliver dødsens alvorligt hvis russerne gives indtrykket af at moderlandet er i fare.

   Vesten er i høj grad præget af ustabilitet på grund af effekterne af woke politik, herunder: inflation, gældssætning, energimangel, indvandring, kriminalitet, raceuroligheder og kønspolitik. Det er uheldigt hvis situationen i Ukraine samtidig eskalerer.

   Der bliver ingen vindere udover Kina.

   1. Niels Poulsen

    “Kampen mod Rusland er derfor også en kamp mod fossile brændstoffer, kristendommen og konservatismen.”

    Sikke noget vrøvl.

    Rusland har uprovokeret invaderet et selvstændigt land. USA, EU og NATO støtter Ukraine i dets kamp for selvstændighed.

    1. Hvor er vi på vej hen?

     For NP er alting sort hvidt eller rødt hvidt.
     Han har ikke sat sig ind i udviklingen i
     Ukraine siden 2013-14. Han har sikkert
     heller ikke læst Hodjas artikel i dag om
     klima-humbug.

     I en eventuel 3. verdenskrig kan
     København og andre steder i DK blive
     bombemål, efter at Mette & co. har
     sendt våben for flere milliarder til
     Ukraine og har inviteret USA-krigsskibe
     og soldater på ophold i havnebyer og lufthavne mv.

     1. Niels Poulsen

      Ja, du og “Michael Andersen” er tilhængere af, at Neville Chamberlains fejlslagne appeasement-politik over for Hitler gentages over for Putin.

      Tænk, hvis Churchill havde fulgt jeres strudsepolitik.

 27. tavsen

  UNDSKYLD fuldstændig off topic, men den er virkelig sjov

  https://www.document.no/2023/01/31/kriminelle-kupper-svensk-lokalpolitikk/

  Gjengkriminelle meldte seg inn i Socialdemokraterna i Botkyrka og sørget for at kommunestyrets leder Ebba Östlin ikke ble gjenvalgt.”

 28. Michael Andersen

  EuroMaidan 2014 inspireret?

 29. Ole Jensen

  Ret morsomt at strudsen NP som altid
  har stukket sit hoved dybt ned i kviksand, nu beskylder
  andre for at føre strudsepolitik. En mere faktaresistent
  struds end NP findes næppe nord for Sahara.

  Hans nyeste trumfkort er Hitler-kortet. Men det dur ikke,
  fordi der er stor forskel på situationen nu og for 78 år
  siden, selvom der er visse overfladiske paralleller.

 30. Michael Andersen

  Robert Gates kalder in sine erindringer fra 2014, Biden for en mand med integritet, men skriver, at han mener, at Biden har “taget fejl i næsten alle større udenrigspolitiske og nationale sikkerhedsspørgsmål i løbet af de sidste fire årtier.”

  Gambler Sverige og Finland med deres sikkerhed i NATO under Biden, frem for at forblive neutrale og bevare selvbestemmelsen?

  1. Niels Poulsen

   Endnu en hjerneblødning fra “Michael Andersen”, som sympatiserer med børne- og kvindemorderen Putin.

   USA’s tidligere forsvarsminister Robert Gates støtter helhjertet Sverige og Finlands medlemskab af NATO. Han kalder det et stort nederlag for Putin.

   I forbindelse med Sverige og Finlands ansøgning om medlemskab af NATO udtalte Robert Gates:

   “I think it changes the geopolitics in Europe in a dramatic way. Now he’s (Putin, red.) got NATO on his doorstep, not only in Ukraine and elsewhere,”

   “He’s going to have them on his border in Finland. And it’s an amazing thing he’s done because he’s gotten Sweden to abandon 200 years of neutrality. So I think one of his many, huge miscalculations in invading Ukraine is he has dramatically changed the geostrategic posture of Western Europe. And now that you have the Swedes and the Finns as part of that, he’s really put Russia in a much worse strategic position than it had before the invasion.”

   Jeg forstår ikke de højreradikale kommentatorer på denne blog. Det kan ikke være profit, der driver jer. Putin ville aldrig hyre gakkede randeksistenser som jer som påvirkningsagenter i Vesten. Det må være dødsdrift, som driver jer. Find det mest usympatiske synspunkt, og I støtter helhjertet op om det.

   1. Ole Jensen

    Niels Poulsen vrøvler videre. Han er sandsynligvis en
    af de nyttige idioter som Lenin talte så hånligt om. NP
    er så hjernevasket at han ikke længere selv kan tænke,
    men må nøjes med at gentage hvad DR, Politiken og
    “Information” bilder ham ind. Det er muligt at NP har
    et hjerte af guld og på bunden er en god dreng, men
    desværre er han så hjernevasket at det slår klik for
    ham, hvis han modtager oplysninger som ikke er
    politisk korrekte. Han har endnu ikke studeret hvad
    han er blevet anbefalet: PragerU, Gravitas, Hodja,
    Snaphanen, T. Carlson, Redacted osv. Bare tanken
    om at læse noget andet end Mao og Marx tekster,
    giver ham koldsved på panden. Må vi formode.
    Vi får ham nok aldrig til at læse bøger om de
    totalitære forbrydelser der har ødelagt livet for
    mange millioner mennesker. Bogen “1984” har
    han nok aldrig læst, og da slet ikke kommunismens
    sorte bog.

    1. Niels O

     https://mediabiasfactcheck.com/prageru/
     “Overall, we rate PragerU Questionable based on extreme right-wing bias, promotion of propaganda, the use of poor sources who have failed fact checks, and the publication of misleading information regarding immigration and climate change.”

     https://mediabiasfactcheck.com/redacted-bias/
     “Overall, we rate Redacted Right Biased and Questionable based on promoting conspiracies, pseudoscience, propaganda, false claims, and failed fact checks. ”

     Så hvad skulle man ind på de sites efter…

    2. Niels Poulsen

     Vrøvl.

     1. Træt

      Korrekt “Niels Poulsen”, hvis svaret er stilet din broder i ånd(ssvaghed)en Niels Nul

 31. Michael Andersen

  Niels Poulsen 01/02/2023 at 11:47

  Twitter afsløringerne #15 viser nu hvorledes offentligheden blev misinformeret af Hamilton 68, der er en gruppe af personer der tidligere har tjent under Obama og Clinton og i flere tjenester.

  Skeptikere, kritikere og modstandere af de officielle narrativer blev ganske enkelt ufortjent, sat i bås som russiske medløbere og sympatisører.

  Hr. NPs indlæg er et godt eksempel på, hvorledes misinformation udføres i praksis og tak for det.

  1. Thomas Poulsen

   Nato er en krigsliderlig angrebsalliance ikke en forsvarsalliance.

   Samtidig skal alliancens medlemmer købe ind for trillioner hos syndikatets godfather , USA.

   Spørgsmålet er om Tyrkiet kommer i bad standing, hvilket helt og holdent afhænger af størrelsen af deres indkøb hos Don Corleone.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *