DONALD TRUMP BROKKER SIG UD AF SIN FREMTID

Ved midnat den 3. november 2020 var der god stemning ved valgfesten i Det Hvide Hus. Præsident Trump lå til en klar valgsejr i de afgørende delstater. Det er erfaringen fra alle ærlige parlamentsvalg i hele verden, at den kandidat, der ligger i klar førerposition ved midnatstide, bliver også den endelige vinder. Men ud på natten skete der noget uventet. Lastbil efter lastbil aflæssede laviner af brevstemmer foran valgstederne i de delstater (Swing States), der erfaringsmæssigt afgør et præsidentvalg. Og da stemmerne ud på morgenen var talt op, havde billedet skiftet totalt. Donald Trump havde tabt, og den demente Joe Biden, der hele valgkampen havde skjult sig i sin kælder, havde vundet. Amerikanske og internationale medier erklærede omgående, at dette præsidentvalg havde været det mest fair og retfærdige nogensinde. Trump og hans støtter påstod, at der var massiv valgsvindel organiseret af Demokraterne, medierne og embedsværket, og der står sagen endnu to år efter valget. Der er næppe tvivl om, at der var manipulation og valgsvindel til fordel for Joe Biden, men der kommer nok til at gå en del år, før en uvildig historisk undersøgelse klarlægger, om ulovlighederne var omfattende nok til at ændre valgets resultat.

Det har desværre vist sig, at Donald Trump ikke har kunnet lægge denne bitre skuffelse bag sig og komme videre med planerne om at genvinde magten ved næste præsidentvalg i 2024. Nederlaget til Biden er blevet et traume for den tidligere præsident, der stort set ikke taler om andet end den omfattende sammensværgelse, der uretfærdigt og forfatningsstridigt styrtede ham fra magten. Trump ligner i dag ikke en frisk og dynamisk præsidentkandidat, der er klar til revanche og sejr. Han er blevet en mand med en sag, der nu har ført ham på vildspor.  Hvis han ville, sidder han ellers med alle kort på hånden. Donald Trump præsterede i sin præsidentperiode er række reformer, der forbedrede landets og borgernes økonomi og sikkerhed, mens Joe Biden med afstand er den ringeste præsident i USA’s historie. Præsident Trumps omfattende reformer og succesrige politik blev omgående og effektivt mørkelagt i de amerikanske medier og af Demokraterne. Også danske medier fulgte trop og lagde sig lydigt i kølvandet på CNN, New York Times og Washington Post. Vi fik således ikke at vide, at USA’s BNP, der under hele Obamas regeringsperiode lå og hakkede på et lavt niveau omkring 1,5 procent (ligesom det danske), blev styrket under Trump og nåede i 2019 op på hele 4 procent. Dette blev skabt gennem en omfattende skattereform, en afbureaukratisering af mulighederne for at etablere og drive virksomhed og en genforhandling af handelstraktaterne med USA’s største handelspartnere, som er Mexico og Canada. Danske medier løj, fordrejede og fortiede disse banebrydende reformer, der skabte den højeste beskæftigelse nogen sinde blandt sorte, latino-amerikanere og kvinder. Den almindelige amerikanske lønmodtagerfamilie havde i 2020 en væsentlige højere disponibel indkomst end i 2016. Trumps reformer gjorde USA uafhængig af udenlandsk energi, ligesom han fik sat en stopper for den massive illegale indvandring over grænsen til Mexico. Abraham-aftalen mellem Israel og de sunni-muslimske Golfstater var også Trumps værk og også en fængselsreform, der sikrede tidlig løsladelse af ikke -voldelige indsatte, som ligeledes fik adgang til en faglig uddannelse under afsoningen. Ikke et ord om alt dette til den danske offentlighed.

Omvendt fik præsident Biden omgående standset USA’s energiuafhængighed. Han stod i spidsen for USA’s skændige og ydmygende flugt fra Afghanistan. Biden startede en forrygende inflation, der forarmede millioner af familier i landet. ” Eat or heat!”, hedder det nu. Altså vil du have mad eller varme i huset. Der er ikke mere råd til begge dele. Det vurderes, at 3 millioner illegale migranter krydser grænsen til USA i år. USA er således ikke en suveræn nation, men er blevet et åbent landskab, hvor enhver kan slå sig ned.

 Hvis Donald Trump vil være Præsident igen, skal han først og fremmest lægge sine valgtraumer bag sig én gang for alle. Dernæst skal han prale-og det er han jo god til – af sine glimrende politiske resultater i de fire år, han var præsident. Og han skal uophørlig opremse Præsident Bidens katastrofale dispositioner, der har styrtet landet i ulykke. Endelig skal han præsentere det reformprogram, han vil sætte i værk, hvis han genvinder magten i 2024.

Alt det kan dog meget vel være forgæves. Den moderne amerikanske, unge vælger er ikke interesseret i hverken i sin egen eller landets økonomi, sikkerhed og velfærd. Det vigtigste for de unge amerikanere er at demonstrere deres hellighed, at man har de rigtige værdier, som er en omskrivning af USA’s historie, en kamp mod hvide mænds dominans, en støtte til apartheidbevægelsen BLM og flydende kønsidentitet for alle samt retten til abort frem til fødselstidspunktet, had til Israel og censur af borgerlige synspunkter. Det nylige midtvejsvalg viste tydeligt, at vælgerne ikke ønskede at straffe den nuværende præsident for hans  systematiske ødelæggelse af det amerikanske samfund. Vi skal nok forberede os på, at vi i 2024 får en periode til med den dybt formørkede Joe Biden. Hvis det sker, er der ingen grund til at have medlidenhed med amerikanerne. De havde et dødsønske. Og det fik de opfyldt.

12. december 2022.

54 Thoughts to “DONALD TRUMP BROKKER SIG UD AF SIN FREMTID”

 1. Henrik Wegmann

  Der er en til vished grænsende sandsynlighed for, at der blev svindlet groft ved Guvernørvalget i Arizona, og at dette vil blive bragt for dagen inden 2024. Det kan vise sig at være “det lille hul i dæmningen”, som ender med at afsløre en kaskade af valgsvindel både i 2020 og ved midtvejsvalget i 2022. I den sammenhæng er der lang tid til 2024.

  I øvrigt taler Trump nok væsentlig mere om sine resultater og Bidens mangel på samme end medierne lader omverdenen vide. Det sag var det nok smartere af Trump at gå efter posten som Speaker of the House og lade en anden og yngre gå efter WH.

  1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

   Wegmann har med 99.99 procents sikkerhed
   ret i at democrats også har fusket med midtvejsvalget. Det er jo let hvis man
   sidder på magtapparatet og er uden moral. Og hvad kan forhindre at de også
   “vinder” valget i 2024? Amerikanerne skal vist være heldige eller handlekraftige
   for at undgå at USA bliver et nyt Nordkorea. Deres demokrati er ved at kollapse.

   Det er det danske demokrati også. Det er blevet til et fjernstyret og woke
   kleptokrati. Et dilettant-teater. Et demokrati på krykker. Et parlament
   hvor hyklere, marxister, nihilister og falske humanister har flertallet. Et folkemordsting.

   Danskerne er virkelig på spanden. De allerfleste véd det bare ikke, fordi
   de er lullet i søvn og hjernevasket af MSM. De tror at det hele bare vil
   dalre videre som det plejer. Men sagen er at kolbøtternes borg er ved
   at UDSLETTE og TILINTETGØRE folkehjemmet og danskernes fremtid.

   Vi er ramt af striber af kriser som skyldes politisk kynisme og
   uduelighed, for ikke at sige forræderi. Og titusinder af danskere
   er ruineret, invalideret eller omkommet som følge af borgens
   ligegladhed med befolkningens trivsel, vé og vel. Og nu er nye
   MEGET ALVORLIGE TRUSLER kommet til. Situationen er virkelig
   tilspidset.

   ALLE danskere, ALLE danske hjem og familier er i farezonen.
   Det har Snaphanen, Hodja og Tucker Carlson og Hodja videoer om.

 2. Jc Holland

  Ingen gider se en fodboldkamp hvor dommeren konstant dømmer til fordel for de røde… de venstreorienterede.
  Uden en omfattende revolution af vestlige medier er det repræsentative demokrati dødsdømt. Også i USA.

  Pravda rimer på løgn, bedrag, mafia, apati, sult, fattigdom, iskolde boliger, Gulag og massemord…. indtil folket vælter MUREN..!

  1. Michael Andersen

   🎯🎯🎯🎯🎯

  2. Piotr

   @ JC…..
   “Ingen gider se en fodboldkamp hvor dommeren konstant dømmer til fordel for de røde… de venstreorienterede”. Enig!

   OT:
   OG, ingen gider se fodboldkampe FIFA har afgjort på forhånd, ved at instruerer dommerne i hvor meget “fribrydning” de skal tillade!

   SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

 3. Jette

  Jeg kunne ikke dy mig….
  Det nylige folketingsvalg viste tydeligt, at 971.995 socialdemokratiske vælgere,
  ikke ønskede at straffe den fungerende Statsminister for hendes systematiske magtmisbrug og tilsidesættelse af grundloven.
  Men, mindst 1.799.745 blå vælgere, havde stemt på partier – der ønskede en uvildig advokatundersøgelse…
  Vi skal nok forberede os på, at vi i 2023 får en periode til med tusk, fusk og det der er værre.. En regering, med ikke bare en, men adskillige utroværdige ministre.
  Hvis det sker, er der al mulig grund til at have medlidenhed med danskerne.
  De havde ét altafgørende ønske, og det sked, de korrupte politikere på.

  1. Piotr

   @ Jette…..
   Tænk hvis vi havde direkte demokrati som i Schweiz, så ville folket blive spurgt, om de mener FUSKen skal for en rigsret eller ikke. Hvor svært kan det være?
   Men, det skal forsamlingen af kolbøtterne på hoPPeBorgen sandelig ikke have noget af.
   Så er det nemlig slut med en del af korruptionen i den parlamentariske styreform.

   Mark Twain udtalte engang: “at hvis det betød noget at stemme til parlamentet, ville vælgerne sandsynligvis ikke få lov til det”

   Idag har vi beviset på, at det ikke betyder i skid, hvad der stemmes på.
   Rets-Staten og Demokratiet er sat ud af kraft.
   En færring og en inuit bestemte at FUSKen bliver siddende.
   Vi går usikre tider i møde.

   SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

   1. Jette

    Mette Frederiksen, har givet sig på alt…
    Det må være meget slemt – det der er foregået under minkskandalen..

 4. Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik

  Mon ikke midtvejsvalget også
  blev manipuleret. Og at unge amerikanere går vildt meget
  op i woke vanvidssager, er måske endnu en af de utallige medieløgne. Den
  største risiko for Trump er vel at den dybe stat bliver ved med at hetze og forfølge
  ham, og at valgsvindelen fortsætter. Trump er en meget dygtig taler, og hans
  politik har været til stor fordel for mange millioner amerikanere, som Aamund
  skriver. Hvorimod Biden, Pelosi og i baggrunden dukkefører Obummer, har
  været en katastrofe. Der er millioner af ofre for deres udskejelser, både i
  USA og Europa.

  Hvis Trump for tiden er deprimeret eller mærket af den uretfærdige og
  fascistiske forfølgelse, svindel og nederdrægtighed han har været udsat for,
  og som mange af hans tilhængere også er ramt af, er det forståeligt. Men
  det er sejt at han kæmper videre. Trump er en ædel og ægte helt som
  kæmper en beundringsværdig kamp for sandhed og ret, frihed og demokrati,
  samt for en menneskeværdig og civiliseret fremtid for sit land. Taber han
  kampen vil USA synke ned i en dyb sump af totalitær galskab og ondskab.
  Hvorefter det samme nemt vil kunne ske for Europa.

 5. Michael Andersen

  Præsident Trump er de progressives værste mareridt og aldrig før i historien er så stort et apparat sat i værk for at censurere, bagtale, udelukke og desinformere.

  Modstanderne kom sig over chokket og fik mobiliseret søgemaskiner, sociale medier, føderale myndigheder og progressive kendisser til at omstille de traditionelle kristne og gudfrygtige amerikanere.

  På spil er retten til at udplyndre de amerikanske skatteydere til fordel for venner og progressive støtters projekter.

  Med tanke på at MAGA-bevægelsen både har RINOer og Democrates som modstandere, er det fantastisk godt gået.

  Som den eneste kan Præsident Trump mobilisere millioner af vælgere der ellers ikke stemmer og samle tilhørere, som f.eks. 87.000 i Texas eller 7.7 millioner i juni til FOX news mest sete program nogensinde.

  De progressive leder efter anklager der holder og prøver med alt lige fra parkeringsbøder, skatteunddragelse, russiske forbindelser, oprør og atomhemmeligheder.

  Kommer der en politisk dom vil Præsidenten få endnu flere tilhængere, også selvom det skulle blive nødvendigt af føre kampagne fra en fængselscelle.

  Intet kommer til at hænge fast på teflonpræsidenten, der er blevet til folkets martyr i kampen mod undertrykkerne.

 6. ino

  Rasmussen Reports, det mest troværdige opinionsinstitut i USA, siger at 59% af amerikanerne tror der var fusk ved præsidentvalget i 2020. Det har jeg lige siden valget været overbevist om, og det er jo også grundigt belyst efterhånden.
  Det er bare ikke sivet ind i de to danske statsbetalte medier, DR og TV2. Hvorfor skal vi fortsat betale for de pågældende medier? Det er mig helt uforståeligt at danskerne ikke siger stop, og det er i virkeligheden det største demokratiske svigt der lige for tiden foregår i Danmark: Medierne fortæller ikke sandheden om Trump, om præsidentvalget, om Covid-19 og “vaccinerne”, om klimaet, specielt ikke om CO2, om energikrisen, de kommende fødevarekriser etc. Fortielser og løgne er hvad vi tilbydes.
  Medierne består af propagandister, ikke journalister.
  Hvorfor skal vi selv betale for at udsætte os for deres propaganda?

 7. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  Nu har jeg læst alle Aamunds artikler igennem og de tilhørende
  kommentarer, og de bekræfter mig i at kolbøtte-borgen er et
  samlingssted eller hovedkvarter for folkets fjender. Enkelte af
  de 179 politikere er OK, men næppe mere end 10-15%. Resten
  er en samling platugler, fidusmagere, hyklere, fantaster, tosser,
  hårdkogte pampere og woke feminister m/k.

  Deres samlede politik er blevet så forrykt og ekstrem, at den vil
  ende med at slå os allesammen ihjel, hvis den fuldføres. Flertallet
  derinde vil udskifte og etnisk udrense os. Det er i realiteten det
  samme som folkedrab/folkemord/massemord. Denne totalt
  sindssyge og perverse politik støttes af DR, TV2 og papiraviserne.

  At Europa og Danmark styres mod fuldstændig ødelæggelse, er
  der nu hundredvis af tænkere, forfattere, filosoffer, virologer,
  læger, borgere, forskere og fremtrædende personligheder som
  advarer om. Eric Semmour, Ole Hasselbalch, Luc Montagnier,
  Dr. Malone, Mike Yeadon, Rossmann, Klaus Ewald, Krarup,
  Black Pidgeon, Tucker Carlson, Elon Musk, Snaphanen, Mogens
  Camre, Paul Johnson, Hedegaard, Trumf Es, Youtube, PragerU,
  militærfolk, patrioter, Redacted, borgere og ærlige journalister
  og mange flere advarer indtrængende om at vi er tæt på
  civilisationens totale sammenbrud. Den vestlige verden
  er ved at blive opslugt af rød nynazisme/woke vanvid,
  og hvis det fortsætter bliver det Vestens undergang i en
  syndflod af statsterror, hverdagsterror, blodbade, brutal
  undertrykkelse, bureaukratisk og digitalt tyranni og
  idioti og ondskab i ubegrænsede mængder. Samfundet
  bliver et rædselskabinet i stil med Nazi-Tyskland, Sovjet-
  unionen, Cambodia og Nordkorea.

  De gamle partier og medier har i 50 år ikke bestilt andet end
  at forringe samfundet, og nu vil de os til livs. Det forklarer
  Snaphanen og Hodja meget mere om.

 8. P. Skov

  Aamund, det er på tide at indse, at Trump rent faktisk tabte valget. Netop fordi meningsmålingerne havde advaret ham om, at det ville ske, opfordrede han sine vælgere til at stemme på dagen og ikke benytte muligheden for at brevstemme. Demokratiske vælgere valgte på grund af coronaen i høj grad brevstemme, og derfor var det helt forventeligt – og tydeligt forudsagt – at en stor mængde demokratiske stemmer ville blive optalt til sidst. Du kan se videoklip, hvor Steve Bannon åbent forklarer, at netop det var strategien – for at skabe en myte om valgsvindel.

  (Pudsigt nok sidder de i disse dage på Fox og spekulerer på, hvordan man får republikanske vælgere til at brevstemme igen, for det har muligvis kostet dem et muligt flertal i senatet, at republikanere ikke gjorde det i år).

  At Biden “gemte sig i sin kælder” skyldtes en ansvarlig handlemåde i forhold til coronaen. Han holdt kun få møder med begrænset deltagerantal, langt mellem stolene o.s.v. Trump afholdt store rallies uden corona forholdsregler, hvilket kostede adskillige menneskeliv blandt hans tilhængere. Hvad synes du var rigtigst?

  Enhver snak om valgsvindel må forstumme, når det ikke er lykkedes at fremlægge beviserne og vinde en eneste sag ud af mere end 60 ved domstolene. Oven i købet har Trumps egne nærmeste medarbejdere forsøgt at forklare ham, at han tabte, og der er også vidneudsagn, der bekræfter, at Trump selv havde indset det. Men han ville ikke acceptere valgresultatet.

  Din benovelse over Trumps periode i WH deler jeg ikke. Mange af de resultater, du nævner, er gevinster, der skyldtes et grundigt forarbejde siden 2008. Fx var det Obama, der indførte fracking og sikrede en langt større energiafhængighed. Det sidste nøk var ganske rigtigt Trumps, men på bekostning af miljøet. Der har netop været et gigantisk olielæk (igen) fra Keystone XL. Men det fører for vidt at gå ind i alt det, du skriver.

  Biden har på nuværende tidspunkt fået gennemført imponerende meget – vel at mærke bipartisan – lovgivning i Kongressen, fx den infrastrukturlov, som Trump adskillige gange varslede, men aldrig kunne gennemføre. Trump regerede ved hjælp af executive orders, som let kan omgøres, dog lige undtaget fængselsreformen, som han med rette kan roses for.

  Den får han og hans venner måske glæde af snart … for det kan ikke have undgået din opmærksomhed, at der blandt Trumps omgangskreds og ansatte er en uhyggelig høj rate af økonomisk kriminalitet?

  Hvornår indser du, at Trump er en egocentrisk svindler, der stod bag et forsøg på statskup?

  1. Michael Andersen

   Tak for et godt eksempel på en typisk Twitter inden Elon Musk afslørede de progressives censur, manipulation, udskamning og udsmidninger samt for et godt eksempel på Gaslighting fra miljøer i en Goblin-tilstand.

  2. Som altid når debatten drejer sig om Donald Trump, tager følelserne og hadet overhånd, og kendsgerningerne træder i baggrunden. Jeg har haft mange debatter med universitetsfolk om Trumps præsidentperiode. De var alle en flok hårdnakkede benægtere, der fastholdt at Trumps reformer var høsten af det, Obama havde sået, men ingen af dem kunne redegøre for en eneste reform fra Obama, der havde sat fut i økonomien. Trumps skatte-og vækstreform bestod ud over regelforenklingen af en markant reduktion af især selskabsskatterne og indkomstbeskatningen. Under Obama og Bush lå USA’s selskabsbeskatning nogenlunde på det dobbelte niveau af EU-gennemsnittet. Amerikanske virksomheder lod derfor deres internationale overskud beskatte i udlandet. Efter Trumps skattereform blev enorme profitter taget hjem til USA til hjemlig beskatning, hvad der resulterede i et stort opsving i investering og beskæftigelse. Ifølge Gallup havde i 2020 56 procent af lønmodtagerne bedre økonomi end under Obama. De gennemsnitlige lønindkomster steg med knap 8 procent i 2019. Trump skabte 7 millioner nye jobs. Ved slutningen af 2020 kunne 700 000 jobs ikke besættes på grund af fuld beskæftigelse.
   Efter et mislykket statskup bliver de skyldige retsforfulgt og dømt. Efter to års minutiøst detektivarbejde er det ikke lykkedes FBI eller anklagemyndigheden at finde en eneste bagmand eller kupmager, som man kunne tiltale og dømme. Ud over en ubevæbnet kvindelig demonstrant, der blev skudt af en politimand var der ingen voldsofre den 6. januar. Et statskup kræver nøje planlægning og udførelse, idet kupmagerne skal sikre sig støtte fra militæret og kontrol med alle samfundets vigtigste institutioner. Demonstrationen den 6. januar kørte af sporet. Det var en skandale, men ikke et kupforsøg, som har en hel anden anatomi.
   Omfanget af valgsvindel kræver en uvildig historisk analyse, som er umulig at gennemføre i det nuværende betændte universitetsmiljø i USA. Men vi har da Facebook chefen Zuckerbergs egen ord for, at han brugte 450 millioner USD af sin egen opsparing på at ansætte og træne de valgtilforordnede, sjovt nok netop i de afgørende swingstater, der blev afgørende for valgets udfald. Som den kendte journalist Mollie Hemingway skrev: ” Præsidentvalget blev ikke stjålet. Det blev købt!”

   1. P. Skov

    Er det forbigået din opmærksomhed, at adskillige, blandt andet Oath Keepers lederen Stewart Rhodes, nu er dømt for “seditious conspiracy” i fm. 6. januar? Altså var det ikke en demonstration, som blot kørte af sporet. Trumps rolle er endnu ikke fastslået, men der er en meget aktiv efterforskning i gang i DoJ.

    Er det også forbigået din opmærksomhed, at 138 politifolk blev kvæstet ved den lejlighed, herunder nogle, som har livsvarige men og aldrig kommer i arbejde igen? Foruden de, der døde bl.a. af selvmord (men årsagen kan naturligvis betvivles). Den kvindelige demonstrant, der blev skudt ned var i færd med som den første at trænge ind i et særligt område, og betjenten, der skød, blev efterfølgende vurderet til at have handlet korrekt.

    Som altid, når debatten handler om Trump, forvrænges virkeligheden af visse, som ikke vil se i øjnene, at de har taget gevaldig fejl af manden.

    1. Michael Andersen

     Efter George Floyds død, gjorde antifa og blm oprør, der blev antændt politibiler og der blev forsøgt storm på politistationer. Disse handlinger kunne være dømt efter ”Sedition” lovene og medført straffe fra tre år til livstid.

     Men liberale, venstreorienterede og civilretsaktivister var imod at ”oprørslovene” blev brugt på demonstranter.

     Fakta er at J6 var en protest der løb løbsk, på samme vis som antifa og blms protest løb løbsk.

     ”Oprørslovgivning” til brug under borgerkrig blev ikke anvendt på antifa og blm og skal derfor heller ikke anvendes på J6 demonstranter. Lige for lige.

     Justitsministeriet er gået for langt i bestræbelserne på at løfte en løbsk J6 demonstration til et oprør og for langt i bestræbelserne på at undertrykke den grundlovssikrede ytringsfrihed for de involverede.

     Det er også Alan Dershowitzs vurdering.

     Tak til PS, NO og NP for eksemplerne på Gaslighting.

     1. P. Skov

      Lige for lige? Hvordan kan du sidestille optøjer – som alle er enige om at fordømme – med et voldeligt forsøg på at forhindre en fredelig overdragelse af magten?

   2. Niels O

    “Som altid når debatten drejer sig om Donald Trump, tager følelserne og hadet overhånd”

    Dejligt med selverkendelse.

  3. Niels O

   Helt enig. Dog skal jeg ikke udtale mig om Biden – endnu.

   Men du kan aldrig overbevise nationalister om, hvor meget de tager fejl af deres store helt: den megalomane psykopat Trump.

   At kalde en amerikansk præsident med øgenavne er tilsyneladende helt ok her på sitet.

   Amerikanerne valgte ikke Biden, som de fravalgte Trump. Heldigvis for det. Samme vil ske til næste valg, hvis de begge stiller op.

   Så må de små nationalister blive nok så barnligt forurettede igen.

   1. J

    Hør engang, det er ikke ok i din optik, at kalde præsidenter øgenavne, men de må gerne betegnes som psykopater, og andre – “små barnlige nationalister” ??
    Det er vist en ommer??

    1. Niels O

     Prøv at lære at læse indenad.

   2. Jette

    “Den megalomane psykopat Trump”
    “Små barnlige nationalister”
    Så meget for øgenavne…….

    1. Niels O

     Den demente Joe Biden ….+ andre i kommentarsporet.

     Men det har du måske ikke læst.

     1. Træt

      Men Biden ER jo dement Niels Nul.

 9. Erik

  Ufatteligt at #twitterfiles ikke nævnes med et ord?
  https://youtu.be/ny2Eg5ErOsw

 10. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder.

  Hvornår indser P. Skov at han er en hjernevasket stakkel, og at hans skriverier
  blot er et ekko af hvad DR, TV2 og aviserne leverer af kvarte sandheder.

  Noget som selv P. Skov og MSM ikke kan bortforklare, er at en folkeudskiftning
  er i fuld gang. Gader, butikker, skoler, torve og boligområder vrimler med kultur-
  fremmede fra Afrika og omegn. Sådan er det i små og store byer overalt i DK.

  Politikerne forærer landet, byerne, arbejdspladserne, kvinderne, pengene,
  skolerne, hospitalerne, bibliotekerne og meget mere væk til fremmede.
  Og de fratager danskerne deres tryghed og borger- og menneskerettigheder,
  og det danske folks hele fremtid udsletter de.

  Det rører ikke de tankeløse eller hjernevaskede. Men enhver som ikke er helt
  tåbelig, kan se at vi er på vej mod en gigantisk katastrofe. Man kan jo bare
  se på hvad der sker i Sverige, hvor mængden af vold og mord, brand og
  bomber er eksploderet. Og ellers kan man læse om mange landes blodige
  og grufulde erfaringer med masseindvandring.

  Oveni er regeringen begyndt at samarbejde med WEF, WHO og andre
  folkefjendske foretagender. Det kan næsten ikke blive mere uhyggeligt.
  Søg på nettet og find Snaphanen, Hodja, Tucker Carlson, Jesse Watters
  og Redacted etc.

 11. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder
 12. Ivan Dybdal

  Det er vel meget naturligt, at Donald Trump brokker sig, som der står i overskriften?
  Donald Trump (R) lå til en klar sejr forud for det amerikanske præsidentvalg den 8. november 2020. Men det nye valgsystem – der angiveligt skulle mindske faren for coronasmitte, gjorde selvfølgelig valget helt uforudsigeligt. Et valg hvor de fleste vælgere ikke blev ID-checket inde de afgav deres stemme. Ja, mange vælgere stemte ved blot at putte den stemmeseddel, de havde fået tilsendt, i en (post) kasse i nærheden.
  Det fik formodentlig mange sofavælgere til at rejse sig fra spofaen og gå hen om hjørnet og putte deres stemmeseddel i (post)kassen. Valgdeltagelsen blev da også rekordhøj 65%.
  Det var lovligt at putte flere stemmesedler i postkassen, hvis man gjorde det for andre. I så fald var det dog en forudsætning at man ikke fik betaling pr stemmeseddel for det.
  Der var også, som nævnt i blogartiklen, mystik omkring stemmeoptællingen. Bl.a fordi store bunker af udfyldte stemmesedler – der tippede resultatet til fordel for Joe Biden(D) – først ankom til optællings stederne op til flere dage efter valgdagen.

  Man skal nok selv på klos hold som vælger have oplevet præsidentvalget i USA den 8. november 2020 for nogenlunde kvalificeret at kunne bedømme, om der kunne have været tale om valgsvindel?

  Hvordan den afgåede præsident Donald Trump så skal reagere på det, synes jeg er svært at vurdere på så vores afstand 7.483 km fra USA? Måske ved Donald Trump, hvad han gør og måske ikke? Det er hans hoved, der ligger på blokken, så ham om det.

  Spørgsmålet er om demokratiet i Amerika overlever. Det demokrati som Alexis de Tocqueville (1805-59) skrev om efter at have rejst rundt i USA i 1831-32.
  Måske har demokratiet i Amerika overskredet sin udløbsdato?
  Noget kunne desværre tyde på det !? 🙁

  1. P. Skov

   Hvad får dig til at tro, at Trump lå til en klar valgsejr? Var der nogen meningsmålinger, der pegede på det?

    1. P. Skov

     Ifølge Wikipedia lå Biden i gennemsnit 7,9% foran Trump i polls før valget. Der var 2 polls ud af de refererede (og linkede) 188 polls, som mente, at Trump førte med hhv. 1% og 2%. Kalder du det at ligge til en klar valgsejr? https://en.wikipedia.org/wiki/Nationwide_opinion_polling_for_the_2020_United_States_presidential_election.

   1. Ivan Dybdal

    Tak, glædeligt at du ikke har andre argumenter imod mit indlæg 🙂 US: Rasmussen poll puts Trump ahead of Biden nationally. October 26, 2020

    1. Niels O

     “48 to 47 percent nationally, according to their report Monday. ”

     https://www.i24news.tv/en/news/international/americas/1603743206-us-rasmussin-poll-puts-trump-ahead-of-biden-nationally

     Er det til at ligge til en “klar” valgsejr?

     1. Piotr

      Ja, Niels 0-bon.
      1% er en klar sejr når man ser på hvor mange stemmer der repræsenterer 1%. Det må du accepterer i dit barnlige sind!

      I øvrigt var det en klarsejr for Trump i “the Polls” indtil midnat, da svingstaterne begyndte at tælle falske stemmesedler!

      SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

    2. P. Skov

     Jeg har argumenter imod, hvad du skriver. Fx har jeg allerede forklaret, hvorfor der ikke var noget mærkeligt i, at der ankom demokratiske stemmer efter midnat. Trump siden var ikke i stand til at fremlægge nogen beviser for svindel, og derfor er løbet for længst kørt.

     1. Ivan Dybdal

      Jo, der blev fremlagt masser af beviser på valgsvindel, men de blev underkendt af dommere. Beviserne var der.

     2. P. Skov

      Hvis selv samtlige Trump udpegede dommere underkender “beviser”, er de nok ikke særlig overbevisende. Trumps sagførere (fx Guiliani) er tværtimod blevet sanktioneret for at være useriøse i retten.

 13. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

  P. Skov og Niels O og visse andre, har vist ikke fulgt med hos Hodja,
  Tucker Carlson, Snaphanen, Gravitas, Youtube osv., for så ville de
  være blevet oplyst om de store mængder af beviser for valgsvindel
  som har ophobet sig.

  Man skal vist være naiv, uvidende, radigal eller forskruet, hvis
  man tror på at Biden vandt på regulær vis.

 14. Henrik Pedersen

  2024: Biden vs. DeSantis?

  Republikanerne led et nederlag ved midtvejsvalget (kun en kneben sejr i repræsentanternes hus). Jeg håber, det vil få Biden til at stille op til det kommende præsidentvalg (hans manglende selvindsigt gør, at demokraterne ikke kan overbevise Biden om at overlade pladsen til en anden (og hvem?)).

  Samtidig håber jeg, at Ron DeSantis melder sig som kandidat, og at han bliver valgt som republikanernes præsidentkandidat.

  Jeg kan ikke forestille mig, at amerikanere ved deres fulde fem vil stemme på en 82-årig alderdomssvækket Biden overfor en moden og erfaren 46-årig DeSantis.

  Og nej Aamund, Trump har ikke en kinamands chance for at blive præsident igen. Dels pga. hans aparte opførsel, dels pga. demokraternes effektive tilsviningskampagner – uanset hvilken ny kampagnestil han vil tillægge sig.

  Han hænger i fortiden og kan ikke give slip, for derved vil han skuffe de mest fanatiske valg-svindel-teoretikere.

  1. Michael Andersen

   Der eksisterer et særligt forhold mellem Ron DeSantis (RD) og Præsident Trump, eftersom RD fik Trumps opbakning på et særdeles kritisk tidspunkt i guvernørvalgkampen.

   Problemet er at RD har brug for at grundfæste sin magtposition som guvernør og at MAGA-republikanerne ikke kan undvære Ron DeSantis i Florida.

   Det er sandsynligt at RD sidder over indtil 2028 og at Præsident Trump går med en vicepræsident der tiltaler vælgere der er uafhængige af de to etablerede partier.

   Det er Democrats og RINOernes våde drøm at kunne skabe splid i MAGA-bevægelsen ved at udpege Ron DeSantis som præsidentkandidat.
   Godt forsøgt, HP.

  2. Ivan Dybdal

   Hvor skal vi hen du?
   Donald Trump er måske færdig som i han bliver aldrig igen valgt som præsident?
   Svært at forestille sig, at en præsident fra Det Demokratiske Parti kan betyde andet end fremgang i antallet af offentligt ansatte og illegale indvandrere.
   Jeg tvivler på, at det USA, som vi kender som frontkæmper for den personlige frihed og markedsøkonomi*, vil bestå i længden.
   Trenden globalt er vist nu også mindre ytringsfrihed og mere person kontrol. Måske er den udvikling uundgåelig pga globaliseringen, der kræver en vis grad af ensretning?
   EU kræver også mere ensretning og kontrol med folk aht den enorme indvandring fra tredje verdens lande og mindre ytringsfrihed aht samme.
   Det tenderer nok i retning af en verden a la “Fagre Nye Verden”? (Aldous Huxley. Brave New World. 1932)

   *Markedsøkonomi
   En markedsøkonomi er en økonomisk organisationsform, hvor priserne på alle eller de fleste varer og produktionsfaktorer i økonomien og dermed i sidste ende resurseallokeringen bestemmes af udbud og efterspørgsel på markedet for hver enkelt vare. Det er dermed et meget decentralt beslutningssystem. Wikipedia

 15. Der var engang et yndigt land

  Vi har ingen og får ingen indflydelse på USA valgene.
  Måske vi burde koncentrere os om udviklingen i EU
  og Danmark.

  EU vil have de hvide europæere udskiftet med negre og arabere.
  WEF, WHO og FN vil have et Europa hvor de hvide stort set er udryddet.
  Se på hvordan Schwab, Merkel og Ylva Johansson udtalt sig de sidste
  fem år. Schwab er en blodrød kommunist der betragter Kina som en
  ideal stat. WHO og FN er ikke mere hvad de var før i tiden. Slet ikke.
  Det er de gamle partier heller ikke.

  P. Skov og co. kan ikke bortforklare folkeudskiftningen, så de lader
  som om den ikke sker. De lader også som om de ingen anelse har
  om konsekvenserne. At vi danskere er mål for kræfter som går ind
  for folkemord, ignorerer P. Skov og hans ligesindede.

  Terroren i Sverige og England mv., eller hvad der er foregået i ISIS
  områderne “har de aldrig hørt om”. De er også faktaresistente
  mht. co2, “grøn” omstilling, “pandemien” og Mette Minks store
  fejltagelser m.m. Ligegyldigt hvilket emne der diskuteres, er det
  som om de med vilje eller pga. indoktrinering vender det blinde
  øje til nøje udvalgte dele af virkeligheden.

 16. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

  DEN NÆSTE “PANDEMI” ANKOMMER OM LIDT

  Før i tiden var der mindst 100 år imellem de store pandemier.
  Nu lader det til at vi skal have en pandemi eller livsfarlige
  virus-mutationer med få måneders mellemrum. DR råber
  hver anden dag at ulven kommer, og vil gerne have at også
  småbørn og unge får de giftige stik, selvom de ikke har
  brug for dem, fordi de er nytteløse. Og desuden kan have
  grimme bivirkninger. Alle andre bør også holde sig langt
  væk, iflg. mange lægers og virologers advarsler, som man
  kan finde hos Snaphanen, Hodja, Youtube osv.

  Nu taler lumske og kyniske politikere og sekter allerede
  om at vi skal have flere stik med korte mellemrum, for at
  beskytte os mod næste “pandemi”. Den første er afsløret
  som værende en almindelig influenza der er af lyssky
  kræfter er blevet misbrugt på det groveste, af politiske,
  totalitære eller økonomiske årsager. Læs om WEF, WHO,
  FN, Canada, Australien og Pfizer mv. Og se dr. Malone,
  Mike Yeadon, Luc Montagnier, Thoma Soltau, Tucker
  Carlson, PragerU, Kim Warmings artikel i Nordjyske
  Tidende: “Folket misinformeres”.

 17. Niels Poulsen

  Aamund skriver:

  “Den moderne amerikanske, unge vælger er ikke interesseret i hverken i sin egen eller landets økonomi, sikkerhed og velfærd. Det vigtigste for de unge amerikanere er at demonstrere deres hellighed, at man har de rigtige værdier, som er en omskrivning af USA’s historie, en kamp mod hvide mænds dominans, en støtte til apartheidbevægelsen BLM og flydende kønsidentitet for alle samt retten til abort frem til fødselstidspunktet, had til Israel og censur af borgerlige synspunkter.”

  Summa summarum: De unge er dumme. Det er Aamund og det sorte præstestyre i Iran enige om.

  Hvad er det dog, der er sket? Engang gav højrefløjen mening. Den kæmpede for ytringsfriheden og andre vestlige værdier i tiden under 9/11 og muhammedkrisen.

  I dag er den under opløsning. Den er endt i det pure vrøvl om konspirationsteorier om valgsvindel, den grønne omstilling, vacciner osv.

  Den er blevet et stort reaktionært nej til fremtiden.

  Jeg ser frem til, at Putin-regimet falder, og at den globale økonomiske krise tilendebringes. Derefter kan en ny meningsfuld højrefløj uden konspirationsteorier langsomt vokse frem.

  1. Michael Andersen

   Naive og godtroende er målet for Gaslighting, derfor er progressive, radikale og venstreorienterede blevet dygtige til fantasifulde historier, narrativer og agendaer.

   1. Vacciner der skaber overdødelighed bliver fremstillet som sikre?

   2. Kriminel og demokrati-fjendtlig indvandring bliver til berigelse?

   3. Mænd kan føde børn selvom der kun er to biologiske køn?

   4. Feminister er lykkelige uden rigtige mænd?

   5. Valg er sikre, selvom der snydes med underskrifter, maskiner, optælling og stemmesedler?

   6. J6 demonstrationen løber løbsk og bliver til oprør?

   Gaslighting er en form for manipulation, en skjult form for følelsesmæssigt misbrug, hvor misbrugere vildleder målet, skaber en falsk fortælling og får målet til at sætte spørgsmålstegn ved egne domme og virkelighed.

   Stop med at være et offer og begynd at tage ansvar for egen læring.

   For borgerlige, nationalkonservative, kristne og andre oplyste er det nemt. Sandhed og logik giver sig selv og skal ikke opfindes.

 18. Ivan Dybdal

  Højrefløjen og venstrefløjen. Hvad er forskellen?
  Det virker ofte lidt tilfældigt, hvor folks meninger påstås at høre til.

  Nationalsocialisme f.eks med A. Hitler i spidsen betegnes ofte som ‘højreorienteret’.

  Kommunistisk diktatur f.eks med Lenin og Stalin i spidsen betegnes ofte som ‘venstreorienteret.

  Mussolini, der udviklede det nationale fascistiske parti, PNF, fra sit udgangspunkt i det italienske kommunistparti betegnes ofte som ‘højreorienteret’.

  Den kæmpende modstander af den offentlige sektors omfattende statsstyring (den dybe stat), Donald Trump, betegnes ofte som ‘højreorienteret’.

  Xi Jinping, generalsekretær for Kinas kommunistiske parti og folkerepublikken Kinas præsident, styrer et nationalsocialistisk samfund (komplet med lige så mange koncentrationslejre, som der var i Nazityskland) betegnes som venstreorienteret.

  Er der overhovedet nogen forskel på højrefløjen og venstrefløjen?

  Jeg ved af ovenstående kan afvises som konspirationsteorier og det var jo ikke meningen! 🙂

  1. Michael Andersen

   Er der overhovedet nogen forskel på højrefløjen og venstrefløjen?

   Ja, højrefløjen ønsker mindst mulig indblanding fra staten og frihed for alle, til at leve livet som de finder bedst. Naturligvis baseret på kristne værdier.

   ”BIG GOV SUCKS”

   1. Kommunisme/nazisme/islamisme har ødelagt mange millioner menneskers liv

    Den kristne kultur ønsker de røde marxister
    udskiftet med kommunistisk kultur. Det fremgår bl.a. af DRs
    udsendelser om bibelen og kristendommen, hvor der gøres nar
    ad de kristne, der fremstilles som latterlige og enfoldige. Eller
    man nedgør bibelen. Men alle erfaringer viser at den gudløse
    kommunistiske kultur udvikler sig til statsterror, vold og mord,
    løgn og organiseret ondskab og undertrykkelse.

    Politisk teori er een ting, men praksis noget andet. De røde
    nihilister har hidtil aldrig bragt et lands befolkning andet
    end elendighed.

   2. Piotr

    @ MA….
    Der forskel på højrefløjen og venstrefløjen. Og, din definition stemmer udmærket.
    Men, jeg må bare konstaterer, at så er der ikke meget højrefløj tilbage i Danmark.
    Måske et lille parti med 5 medlemmer, resten har bevæget sig langt indover midten over på venstrefløjen.
    Det er blot medierne der holder fast i venstre og højre, rød og blå blok. Men, grænsen er udvisket, det er en stor brun masse.
    De går alle ind for større offentlig sektor, verdenens højeste skatter og afgifter, øget indvandring og mere EU.

    SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

  2. Henrik Wegmann

   “Er der overhovedet nogen forskel på højrefløjen og venstrefløjen?”

   NEJ, Ivan D.! Ingen overhovedet. Og det er ufatteligt, at så få kan se det. Folk må vel være ofre for deres egen vanetænkning.

 19. Michael Andersen

  Man siger at der i livet er nogle særlige oplysende og sjældne øjeblikke, hvor eksempelvis brikker falder på plads, tæpper bliver løftet og pæren bliver tændt i mørket osv.

  Ufatteligt meget i vores verden kan forklares ved at lytte, observere og fundere over podcasts fra ”FreshandFit” på Rumble.

  I podcasten: “Non-Binary” Says “Patriarchy” Is Evil? + Frank Castle RETURNS To Kick Out STUPID Bimbo w/SNEAKO, bliver panelets kvinder udspurgt, udfordret og sat på plads, med en undertone af seksualitet og alvor.

  Aldrig før har jeg set eller hørt noget så konkret tankevækkende repræsentativt fra USA og det har 592.000 formentlig heller ikke…

  Venligst

 20. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Massemedierne, med DR i spidsen,
  jubler over at der nu er kommet en ny regering med vælgerbedragerne
  Jacob, Lars og Mette for bordenden. MSM synes det er vældig sjovt,
  oplivende, muntert og spændende at der fra nu af er en regering der
  er 97-98% magen til den gamle. Nedturen vil fortsætte, alt vil dalre
  videre som hidtil, valgløfterne vil blive glemt og en masse “reformer”,
  læs nedskæringer, besparelser og forringelser, vil komme til at plage
  os, eller drive os fra hus og hjem. Eller give vores helbred et spark
  som af en hest, fordi sundhedsvæsnet ligger halvvejs i ruiner.

  Lige som sikkerheden mod overfald, vanvidskørsel, konkurs og
  fattigdom m.m.

 21. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Massemedierne, med DR i spidsen,
  jubler over at der nu er kommet en ny regering med vælgerbedragerne
  Jacob, Lars og Mette for bordenden. MSM synes det er vældig sjovt,
  oplivende, muntert og spændende at der fra nu af er en regering der
  er 97-98% magen til den gamle. Nedturen vil fortsætte, alt vil dalre
  videre som hidtil, valgløfterne vil blive glemt og en masse “reformer”,
  læs nedskæringer, besparelser og forringelser, vil komme til at plage
  os, eller drive os fra hus og hjem. Eller give vores helbred et spark
  som af en hest, fordi sundhedsvæsnet ligger halvvejs i ruiner.

  Lige som sikkerheden mod overfald, vanvidskørsel, konkurs og
  fattigdom m.m.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *