LØFTEBRUD ER VEJEN FREM I DANSK POLITIK

Hvis man havde spurgt statsminister Thorvald Stauning den 1. april 1940, om han kunne tænke sig at danne en samlingsregering, ville han sikkert have svaret, at det havde han absolut ingen planer om, og at det var en konstellation, han ikke kunne se for sig. Samme dag som den tyske værnemagt besatte Danmark, den 9. april, dannede Stauning alligevel en samlingsregering bestående af Rigsdagens fire største partier: Socialdemokratiet, de Radikale, Venstre og Konservative. Forudsætningerne for den politiske styring af Danmark havde på få timer ændret sig radikalt, og det blev derfor nødvendigt at se bort fra døgnets politiske ævl og kævl partierne imellem. I stedet så Stauning det som regeringens pligt at løse landets problemer så praktisk og hensigtsmæssigt som muligt under de nye vanskelige forhold.

Danmark i dag er ikke i fare for en fjendtlig besættelse, men står alligevel over for så store problemer, at det kan blive nødvendigt med en samlingsregering, hvis medlemmer har modet til at miste deres politiske farver og i stedet tænker og handler praktisk og forretningsmæssigt til gavn for almenvellet. Under folketingsvalget satsede Venstres leder, Jakob Ellemann hele butikken på farven blå på den politiske roulette med statsministerposten som mål. Roulettens pil standsede imidlertid på rødt, og hermed røg drømmen om en borgerlig regering. Som for Stauning havde forudsætningerne ændret sig grundlæggende, og der forelå nu nogle andre optioner: Hvis Mette Frederiksen danner en regering med støtte fra de røde partier og de Radikale, vil hun være uden muligheder for at gennemføre nødvendige reformer for det danske samfund. Regeringen vil blive fastholdt i en hundedyr grøn omstilling i en idiotisk klimakamp mod CO2 udledning og vil blive tvunget til en velfærdsgavebod og en ekspanderende offentlig sektor uden ende. Men hvis nu Jakob Ellemann turde stole på, at Mette Frederiksen ville følge den socialdemokratiske tradition, at partiet ikke er bange for at gennemføre store reformer, når det har magten, så kunne Venstre måske hoppe med på regeringsvognen.

Det er dog ikke småting, der er brug for: Hvis vi skal finansiere fremtidens velfærdssamfund, skal vi som folk tjene flere penge. Ellers kan vi ikke betale den voldsomme vækst i de sociale udgifter. Antallet af demente vil i de kommende årtier fordoble sig fra de 85 000 patienter, vi har i dag. Antallet af ældre på pension, på sygehuse og på plejehjem vil vokse med eksplosiv kraft. Forudsætningen for økonomisk vækst i Danmark  hviler på en omfattende skattereform, der fjerner topskatten, der jo nærmest er blevet en ekstra lønmodtagerskat. Endvidere skal den ekstremt væksthæmmende iværksætterskat tages af bordet og også arveafgiften, der er en alvorlig hindring for succession i familieejede selskaber. Forsvaret skal genrejses fra sine ruiner, og den aftalte kampbrigade skal stå klar 2025 og ikke i 2033, som planen ellers er. Mobiliseringen af kamptropperne skal være 3 døgn som i USA og ikke uanstændige 3 måneder som i det danske forsvar. Indvandring og integration skal under radikal forandring. Kompetente, veluddannede migranter skal ind, indvandrere, der ikke kan forsørge sig selv skal ud. Ingen overførselsindkomst ved første arbejdsvægring. Migranter udvises efter fængselsstraf. Regering og Folketing må generobre magten over den offentlige sektor, der lever sit eget liv som en stat i staten og er især urørlig inden for indvandring, integration og i omsorgssektoren.

Disse uomgængelige reformer kan Mette Frederiksen ikke under nogen omstændigheder gennemføre med røde støttepartier, men hun kan med Venstre som regeringspartner og med Moderaterne som deltager i regeringsgrundlaget. En gyllestråle af kritik hagler ned over Jakob Ellemann fra de blå partier: Politisk svindel, løftebrud og vælgerbedrag. Ellemanns virkelige dilemma er imidlertid dette: Bliver Venstre i opposition og overlader Mette Frederiksen til SF, Enhedslisten og de Radikale, er det slut med ægte reformer i Danmark. Som gidsel hos venstrefløjen vil vi se en udvandet tandløs lovgivning hen over midten til glæde for ingen. En fortsat march på stedet. Hvis Venstre tør tage det store og farlige spring ind i et regeringssamarbejde med Socialdemokratiet, foreligger der to muligheder. Hvis Mette Frederiksen slår op i banen og ikke konsekvent  tør møde landets store udfordringer, så ender Jakob Ellemann og Venstre som en tom godsvogn bag Mette Frederiksens røde bumletog. Dette bliver så enden på Ellemann og Venstre som en væsentlig faktor i dansk politik. Men hvis statsministeren oprigtigt og ærligt erkender nødvendigheden af gennemgribende reformer og tør gennemføre dem, vil Venstre høste megen og fortjent anerkendelse af partiets dristige og modige spring ind i regeringen. Lykkes reformpolitikken, bliver det til glæde for hele folket. Stauning i sin himmel smiler gennem skægget, og vi andre kan glæde os over at nogle gange er løftebrud ikke det værste, man har.

7. december 2022 

Sendt fra min iPhone

46 Thoughts to “LØFTEBRUD ER VEJEN FREM I DANSK POLITIK”

 1. Henrik Wegmann

  Så unge Ellemann med det smørede grin og intet andet skal redde Danmark?

  1. Jette

   Unge Ellemann, med det smørede grin, vil hurtigt ældes og smilet vil forvandles til en krampagtig grimasse, hvis han indtræder som Mette Frederiksens Prügelknabe og serviceleder!!
   Unge Elleman, burde i stedet – holde fast i , at Mette Frederiksen ikke er til at stole på, og står bag flere af de største demokratiske politiske skandaler i Danmarkshistorien.

   Han bør overlade, det enorme rod af magtbegær, løgne og lovbrud. – til hende selv!!

   1. Jette

    På tirsdag får vi svar på, om flertallet består eller ikke, når spørgsmålet om en advokatvurdering af minkskandalen skal førstebehandles.
    Mon ikke der er forhandlet en regering på plads inden??
    Mon ikke flertallet er forsvundet??
    Mon ikke, vi herefter – kan vinke farvel til retsstaten??

 2. Niels O

  Så ingen kupplaner skal forsøges, som vi lige har set i Tyskland?

  Hvordan gik det ellers med SV-regeringen i 70’erne?
  Ja, det var andre tider, men jeg tror ikke et sekund på det heller nu.

  1. Michael Andersen

   Tidligt om morgenen den 5. december 2022 omkring kl. 7.30 stak en “mand” to skolepiger med en kniv i den lille by Illerkirchberg syd for Ulm, den ene 14 år gammel og den anden 13 år gammel.

   Mens den 13-årige overlevede alvorligt kvæstet, døde den 14-årige på hospitalet i løbet af dagen. Den rolige lille by er frosset i chok og det samme er resten af Tyskland.

   For at undgå unødig opmærksomhed på indvandringens og asylpolitikkens konsekvenser, var det nødvendigt med en afledningsmanøvre.

   Således blev 3000 politikfolk sat ind mod 25 gamle nisser, tidligere AFD politikere og Coronabenægtere, godt støttet af regeringsvenlige medier, der sørgede for rigelig omtale.

   Der bliver sikkert fundet et luftgevær, et par krykker og nogle køkkenknive.

   1. Jc Holland

    🎯🎯🎯🎯🎯

 3. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Mette er nok mere kommunist end hun er socialdemokrat,
  og Jacob Sprællemand er en radikaler forklædt som borgerlig.
  Han minder meget om DF-Tullesen som ødelagde DF indefra.
  Aamund har ret i at hvis Mette og Jacob ville forbedre sig,
  ville der være håb for Danmark, men de er vist uforbederlige,
  og vil antagelig fortsætte med at være arrogante og kyniske
  mht. at forsvare det danske folks værdier og interesser.
  Mette har fornylig meldt sig under WEFs og WHOs faner, og
  Jacob var med til at igangsætte den politiske forfølgelse
  af Støjberg.

  Folkeudskiftningen fortsætter på fuld kraft. Var i dag i en
  dagligvarebutik hvor der var flere afrikanske og arabiske
  kunder end danske, 10-12 udlændinge og 3 danskere. Lidt
  tilfældigt, men alligevel. For det sker tit at fremmede typer
  er i flertal.

  Hvis man ser på hvad Mette har udrettet de sidste snart
  fire år, får man ikke grund til optimisme. Også Jacob
  har kvajet sig ret grundigt. Og han er hoppet på co2
  vognen, ligesom Mette, SF-Pia, Mai Villadsen og Sofie Carsten osv.

  Aamund har helt sikkert ret i at iværksætterskatten og arveskatten
  bør fjernes, at planen for forsvarets genopdukken i 2033 er at
  gøre grin med det hele, ligesom Asger har 100% ret i at der er
  brug for drastiske forandringer af indvandring og “integration”.
  Men Mette og Jacob er begge EU handskedukker, og vi kan
  næppe gøre os håb om at de vil begynde at tænke og handle
  selvstændigt.

  På nettet tales der nu om at fortidsøgle partierne er blevet til
  ondskabens og dødens partier. Fordi de gennem de sidste 35-
  40 år ikke har bestilt andet end at gøre livet stadig mere surt
  og træls for danskerne. De har overdænget befolkningen
  med ulykker, uretfærdigheder, nedskæringer, nye afgifter,
  bøder og gebyrer, hospitalsskandaler, flerdoblet kriminalitet,
  familiefjendsk og børnefjendsk politik, asocial boligpolitik,
  dødssyge “reformer” og et væld af nye regler og forrykte
  verdensreddende projekter som koster milliarder og atter
  milliarder, så velfærd, forsvar, sundhed, sikkerhed og de
  almindelige familiers økonomi er ved at forsvinde ned i en
  altopslugende Bermuda trekant.

  Friheden og fremtiden er Christiansborg også ved at tage
  fra os. Dens politik har ført til tusinder af dødsfald. Og dens
  “grønne” omstilling vil kvæle masser af virksomheder
  og landbrug, Mettes håndtering af covid-influenzaen var
  og er en skandale, og folkeudskiftningen vil forandre
  Danmark til ukendelighed og vil ende i etnisk udrensning
  af danske mænd og kvinder samt i iranske og afghanske
  tilstande. At MSM er købt og betalt til at fortie og bagatel-
  lisere ulykkerne og skandalerne, gør ikke sagen bedre.

  Titanic-Danmark ligner et synkende skib. Det har slagside
  og ligger dybt i vandet.

  1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

   Hvis dæmonernes, hyklernes og
   tåbernes højborg ikke havde så rablende
   vanvittigt travlt med at ødsle og fjolle vi danskeres penge væk på
   skrupskøre formål, såsom masseindvandring, co2 svindel, klima-
   humbug, “grøn” omstilling, covid humbug, verdensredning,
   nedrivning af tusindvis af gode boliger, pengepakker til 50
   store lande, ansættelse af endnu flere kolde hænder i staten og
   kommunerne, bygning af tunnel til Tyskland, ekstra 25 milliarder
   til EU, drift af overflødige bureaukratier, millioner og atter milli-
   oner og atter millioner til “gyldne håndtryk”, luksusprojekter,
   skyhøje lønninger til uduelige politikere, kunstnere, fidusmagere
   og spindoktorer, 5 milliarder til propagandafabrikken DR og
   endnu mange flere milliarder til “integration”, krigsførelse i
   Afghanistan, Libyen, Mali, Serbien og Europa, samt mange
   andre ting som ikke gavner det danske folk…..
   så ville der slet, slet ikke være brug for hverken topskatten,
   iværksætterskatten, arveafgiften, den høje moms, de mange,
   mange nye afgifter siden 1980 (over 200), de mange nye
   bøder og gebyrer, diverse ekstra “bidrag” osv., osv.

   De røde og de radikale mener at lilleputlandet har ansvaret
   for at verden fungerer, for at 200 andre lande har et forbillede
   og foregangsland at se op til, for at belære alle andre mennesker
   rundt om på kloden hvad der er god moral, for at undervise
   alle mulige diktatorer og undertrykkende regimer i at med
   radikale og røde løsninger og MR kan man opbygge et lille, men
   perfekt, fornuftigt, lykkeligt, velfungerende, retfærdigt og sundt
   samfund. Der er rigt nok til at importere, forsørge og servicere
   millioner af afrikanere og arabere.

   Sandheden er at sådanne politikere, “humanister” og verdens-
   reddere alle lider af storhedsvanvid. De har ingen realitetssans
   eller er korrupte. De er utopiske fantaster. De er som jubel-
   optimister der i en lille robåd med plads til tre-fire personer
   sejler ud på et stort ocean for at samle millioner af folk i
   motordrevne gummibåde op for at tilbyde at redde dem.
   For andre folks penge. De er “humanister” der af indsamlede
   eller tvangsinddrevne midler tager kæmpesummer fra til
   lønninger og dusører tilsig selv, og giver resterne til “ædle”
   og “gavmilde” formål. I godhedsindustrien er der ingen
   ende på hykleriet og de kortsynede tåbeligheder.

   Først og sidst er de tydeligt ligeglade med hvilke tab og
   lidelser de påfører danskerne, deres eget folk, via folke-
   udskiftning, økonomiske ulykker, kæmpekriminalitet,
   mange dødsfald, besparelser og forringelser på sund-
   hedsområdet osv. Og skrækeksemplet, det “humanistiske”
   Sverige ignorerer de.

   Slutresultatet bliver efter al sandsynlighed Danmarks
   totale ødelæggelse. Nationen og demokratiet er allerede
   stærkt svækket, og den af Chrborg fremkaldte økonomiske
   krise er ved at sende hundredtusinder af danskere ud i
   fattigdom og elendighed.

   Der er ikke meget godt at sige om de partier og medier
   som har holdt os for nar gennem fire årtier.

   Se også Hodjas og Snaphanens barske afsløringer af
   hvordan mange borgere udnyttes og mishandles.

   1. E. Frederiksen

    Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    I guder, hvor har du ret.
    Det er Gud hjælpe mig, sådan det foregår.
    Vi har snart ikke mere af vort dejlige land
    tilbage, og det takket være vanvittige politikere og pampere i form af magt/grådighed.

    1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

     E. FREDERIKSEN.

     Tak for dit svar. Rart med lidt positiv opmuntring.
     Du og nogle få stykker mere er snart det eneste lys
     i mørket eller for enden af tunellen. 🙂

   2. Piotr

    @ Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden!
    @ Danmark er et misrøgtet og misregeret land!

    ER enig med disse 2 skribenter.
    For Sosserne gælder dr kun 2 ting: Tag magten! Behold magten!
    Jakop Sprælleman bliver bydreng(med egen ministerbil!) for Mette FUSK!
    Sosserne er ikke en døjt interesseret i i reformer, de er der kun for magten.

    FUSKen gør kun dette for at vise, det borgerlige DK, at hun ikke er kommunist.
    Jakop Sprællemannnen gør det for ikke at tabe yderligere ansigt, efter V blev halveret ved valget. I hans egen lille verden, uden mange venner, er det vigtig at lykkedes “bare” med noget! Som radikal er det vigtig bare at være med.

    I det øjeblik FUSKen ikke har Jakop med sig i hendes regime, vil hun blot vende sig til sine røde kammerater på tinge.
    Javist, det koster noget at få 90 mandater hos de røde. Men, det betyder ikke en S…, fordi FUSKen sidder på pengekassen, så hun kan da bare købe sig frem. Statskassen har aldrig været så fuld af penge som pt. p.gr.a de enorme afgifter på al energi.
    FUSKen kan købe lige hvad hun vil!

    Aamund har fuldstændig ret i, at der er masser at reformere blandt div. love og skatter &afgifter, så det igen kan betale sig at drive virksomhed samt, at arbejde i DK.
    Men, sosserne, FUSKen er ikke interesserede, fordi så længe de kan bevare verdenens højeste skatter&afgifter, samtidig med at de sidder for bordenden, så kan de til enhver tid købe sig til 90 mandater.
    Om de så skal lyve & fuske, det er magten der tæller.
    OG, de røde, kommunisterne på tinge, fælder ikke en rød statsminister, der er mange expl. på!
    (Hvad har Alternativet fået for at afstå fra kravet om den uvildige advokatundersøgelse af Mink-skandalen, om hvorvidt der kan rejses en RigsRetsag mod FUSKen?)

    Med dette sammenrend af inkompetente kolbøtter på hoPPebOrgen, er der udsigt til yderligere 4 år(forhåbentlig kun 18 måneder), med totalt stilstand i dansk politik, mens Danmark & danskerne bliver fattigere og får indskrænket deres frihed og rettigheder. OG, hvis det ikke er FUSKen der står for det, så skal Ursula nok klare det med.

    SIAD! Direkte Demokrati NU! Plant et Træ! P.

  2. E. Frederiksen

   Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
   Mette og Auken har fornylig meldt sig under WEF’s og WHO’s faner.
   Din beskrivelse – Titanic-Danmark ligner et synkende skib. Det har slagside og ligger dybt i vandet – er vel
   nok beskrivende.

 4. Vimmerby

  Vi kunne også vælge at dvæle ved at “Time Magazine” har udvalgt person of the year. Ganske besværligt at google sig frem til, hvem han er historisk selskab med.. Ja, ja, sikkert ikke relevant – lol.
  Ellerman og proppen er radikale, så det kan det kan vel ikke komme som en overraskelse, at tingene falder ud som de gør ?

 5. Jette

  Vi har en fungerende Statsminister – der har styret landet med frygt, løgn og latin – og udskamning.
  Folket troede, at det ikke kunne blive værre – men det kunne det….

  1. Finn Jensen

   Jette
   Enig

 6. Michael Andersen

  Danmark i dag er ikke i fare for en fjendtlig besættelse?

  Reelt er Danmark allerede overtaget i en selvforskyldt besættelse, fordi befolkningen ikke var dygtig nok til at gennemskue konsekvenserne af EF.

  EU-borgernes individuelle frihed er gradvist blevet underløbet og de Europæiske demokratier er blevet til minister og kommisionsstyre.

  Hvorfor ønsker danskerne at være underkastede trælle i et topstyret EU?

  1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

   Ifølge Pernille Weiss fra de
   “konservative” har Danmark plads til yderlige 10-15 millioner
   fra Afrika. Det samme mener de i R, SF, S, V og EL samt DR.
   Så faren for en endnu værre og endnu mere ruinerende og
   livsfarlig besættelse er bestemt ikke drevet over.

   De gamle mosgroede partier betragter danskerne som
   stemmekvæg og “untermenchen” man ikke behøver tage
   alvorligt, og som man ikke behøver tage hensyn til.

   1. E. Frederiksen

    Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
    Det er det glade vanvid, kan ikke finde ord
    for min foragt for sådanne tåber, der selv
    nok skal beskytte sig.
    Kender i KALERGI-PLANEN? ellers om
    den i newspeek.info.
    WEF og magtpersonerne her er grusomme.

 7. Den Nervøse

  Vi fik aldrig partiet Asger Aamund, men jeg er langt hen af vejen enig i dine betragtninger, men glem afskaffelse af topskatten, du glemmer Danmarks Riges Grundlov §1 “Du skal ikke tro du er noget”! Derfor bliver det aldrig til noget, og det til trods for at fjernelse af topskatten vil være den største vækstbozer i værktøjskassen.
  Man kan godt blive i tvivl om blå blok er særligt begavede, for det var dem som indførte den altødelæggende iværksætterskat, måske den mest tåbelige skat blandt tåbelige skatter.
  Desuden er blå blok fuldstændigt fedtet ind i klima hysteriet, nogen har glemt at fortælle danskerne, at de må vælge mellem klimaomstilling på den ene side og vældfærd på den anden. Den såkaldte grønne omstilling bliver så dyr, at det kommer til at betyde mindre vældfærd!
  Hvis der så var en klimakrise var det vel i orden, men der er ikke nogen videnskabelig evidens for at klimaforandringerne er menneskeskabte i særlig høj grad. Vi har formodentlig en vis indflydelse, men den er ikke særlig stor. Det er dybest set noget der foregår inde i hovederne på venstrefløjen og danske journalister, ikke noget der fylder i hovederne på videnskabsfolk.
  Forskellen på rød blok og blå blok er, at de blå vil tjene pengene først inden der deles ud, så de der tjener pengene får mest, mens de røde bare vil dele og så er de ligeglade med, at dem der tjener pengene måske ikke gider, fordi de ikke får noget ud af det! Kort sagt hvis kagen skal deles, så må den nødvendigvis bages først!
  Vi bruger 35 mia. netto eller i omegnen af 100 mia. brutto på indvandring. Det er ca. 8-10% af de samlede skatteindtægter, eller noget i retning af en halv kattegatbro om året! Alle disse mange penge går i stor stil til at forsørge folk, som dybest set ikke bryder sig om os, og som vil omforme vores samfund til ukendelighed. Det er virkelig her vi ser den store forskel på mænd og kvinder. Hvor kvinder ser flygtningene som stakler vi skal passe på, så ser mændene migranterne som aggressive unge mænd, der som lykkeriddere er på jagt efter en bedre tilværelse.
  Vi har brug for indvandring, men indvandere som vil arbejde ikke indvandere som vil forsørges, vi får nok at gøre med at forsørge vores egne ældre, vi behøver ikke importerer folk til offentlig forsørgelse.
  Desværre tror jeg ikke Venstres deltagelse i regeringen vil gøre den store forskel.

 8. Claus Bjerre_Christensen

  I begyndelsen af 2. afsnit skriver du ‘almenvældet’ – det hedder: almenvellet.
  Tak for de mange gode artikler!!
  Mvh cbc

  1. Tak, du har ret. Jeg retter.

 9. Vi danskeres bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  Vi kan næppe forvente os
  noget godt fra Elle-Belle mig fortælle mandens side. Det som
  interesserer ham allermest, er at få en ministertitel med tilhørende
  fordele og privillegier. Alt andet kommer i 2. række. Han er radikal
  hele vejen igennem. Han tror på co2 og klima-redning og er
  tilhænger af mere indvandring. Borgerlig er han på samme måde
  som Pape, Thulesen Dahl og Lars Fadøl.

 10. Niels Poulsen

  En samlingsregering bestående af S og V med parlamentarisk støtte fra Moderaterne vil være en god nyhed for Danmark.

  Ved at ekskludere den yderste venstre- og højrefløj og De Radikale vil det blive muligt at gennemføre upopulære økonomiske reformer.

  Det vil også blive muligt at gennemføre eksterne modtagelsescentre for flygtninge, som søger asyl i Danmark. Det vil blive den største positive forandring nogensinde i dansk udlændingepolitik.

  Jeg glæder mig til at se ministerlisten. Vælger Jakob Ellemann udenrigsministerposten eller finansministerposten? Forhåbentlig får Venstre finansministerposten. Borgerlig økonomisk politik. Socialdemokratisk socialpolitik. Det vil samle nationen. Og ekskludere de politiske yderfløje.

  Der er jo ingen, der siger, at samlingsregeringen skal vare for evigt. Men de næste fire år vil den skabe stabilitet.

  Den nuværende økonomiske krise skyldes Putin og hans ulovlige angrebskrig mod Ukraine. Julen bringer som regel håb. Jeg kan huske den jul, hvor rumænerne henrettede Nicolae Ceaușescu. Lad os håbe, at russerne gør det samme mod Putin denne jul, og at en ny russisk regering vil følge FN og den vestlig orienterede verdensorden.

  Efter Putins død vil verdensøkonomien blive stabiliseret, og på sigt vil det normale forhold mellem den røde og blå blok i Danmark måske genetableres. Men indtil da vil en samlingsregering mellem S og V være det bedste for Danmark.

  1. Jette

   Så for den!
   Død, ødelæggelse, ekskludering og vestlig, verdensorden..
   Siden socialdemokraterne – så gerne vil føre blå politik, må man formode det skyldes – at blå politik, er vejen frem
   Hvorfor så ikke bare en blå regering, – også selv om vi skal vente nogel år??

  2. Piotr

   Hov NP, i al dit ævl glemte du klimaet…….
   P.

   1. Niels Poulsen

    Tak for din venlige kommentar. Det bliver også spændende at se, hvem der bliver klimaminister i en eventuel kommende SV-regering. Jeg synes, at det vil være genialt, hvis det bliver en Venstremand, en med lerede gummistøvler og gammel traktor med sort udstødning. Det vil give Enhedslisten og Alternativets folketingsmedlemmer hjerteslag af raseri.

    S og V skal nok blive enige om en CO2-afgift for landbruget. Det er de formentlig allerede efter de mange møder. Det vil møde heftig kritik fra begge yderfløje. Men det vil blot udstille fløjene som ekstreme, da S og V er de to store partier i Danmark og deres fælles politik vil være et kompromis, som majoriteten af den danske befolkning vil støtte op om.

   2. Niels Poulsen

    Min kommentar kræver måske en uddybning:

    Enhedslisten, Alternativet og SF vil kritisere SV for ikke at gå langt nok i klimapolitikken.

    Danmarksdemokraterne, Nye Borgerlige og DF vil omvendt kritisere SV for at gå for langt.

    SV’s politik vil dermed fremstå som et fornuftigt kompromis støttet af en majoritet af danskerne.

    Fløjene vil fremstå som ekstreme og leve de næste fire år i gold opposition.

    1. Piotr

     ÅH-nej NP, du behøver ikke ulejlige dig med nogen uddybning.
     Alle har forstået hvor du kommer fra…..
     At tænke sig du undsiger din egen Oikofobe sekt. WOW!

     SIAD! P.

 11. Der var engang et yndigt land

  Der er nu sindsoprivende oplysninger og afsløringer at
  finde hos Tucker Carlson hos Snaphanen eller Youtube
  vedr. håndteringen af “pandemien” mv. En video alle
  bør se.

 12. Piotr

  Søren Jakobsen har på Dokument.DK gjort et præcist indlæg:

  >Har aldrig brudt mig om Uffe Ellemann, men modsat hans søn Jacob Ellemann, var >Uffe ikke en svækling.
  >Jacob troede at posten som statsminister var sikker, men da valget blev en stor fiasko, >viste han sig rede til at sælge ud af alt, for at i det mindste score en minister-post. >Tanken om at sidde som en fiasko i 4 år i opposition, kunne Jacob ikke bære, og han >vidste at han ikke kunne sidde som formand i 4 års opposition.
  >Et perfekt eksempel på en levebrødspolitiker, hold kæft en klaphat!

  Tak Søren J. “spot on” P.

 13. Peter Krogsten

  I modsætning til på Staunings tid er Danmark i da ikke pludselig bevet besat af fremmede tropper. Det er sket over lang tid og startdatoen kendes: 1/1 1973, da Danmark trådte ind i EF. Men det er korrekt at vi nu står i problemer til halsen, og de er all selvskabte og forstærkede af dårlige og uvidende politikere, for hvem løgn er mere normalt end sandhed. Fru Frederiksen fører med længder, men Jakob Ellem annn er villig til at overhale hende, for at blive miister, helst udenrigs, så han kan matche sin far. Det er til gengæld ikke korrekt at pilen standsede på rødt. Den standsede på blåt, men brug af en sjælden paragraf og 2 mandater fra Grønland og1 1 fra Færøerne flyttede den til rød. Mandater fra Grønland med selvstyre, eget parlament, fuld ret til undergrunden og massiv støtte fra Danmark har intet at gøre i det danske Folketing, og da slet ikke i regeringsdannelsen. De har rigeligt med problemer i deres eget parlament, Landstinget. Færøerne, der ikke har fuldt selvstyre kan der argumenteres for, men lysten på Færøerne til at høre til Danmark, svinger i takt med udsigten til at finde olie.
  Man burde overveje en tidsfrist for en Kongelig Undersøger på f.eks 2 uger. Lykkes det ikke inden, overdrages opgaven til en anden.

 14. Privatdetektiven

  Røde Mette lod os i 2019/20
  forstå at ikke et eneste liv måtte gå tabt, hvis det stod til hende.
  Men sidenhen har hendes politik antagelig sendt tusinder af
  danskere ud i forværret sygdom eller i døden, pga. det kaos der
  blev skabt på hospitalerne, der nu er præget af mangel på
  resourcer og personale, og katastrofalt lange ventetider…..
  (Mette lovede at løfte sundhedsvæsnet til store højder, men
  i snart fire år foretog hun sig intet, og SV dalede i kvalitet)

  og pga. de tab og konkurs-rekorder en række brancher og virk-
  somheder er blevet påført. Og nu vil man så også have ram på
  landbruget med co2 beskatning. På fra en halv million til to-tre
  millioner kr. årligt pr. gård. Mange landmænd vil blive ruineret,
  og titusindvis af arbejdspladser vil gå tabt. Og statskassen vil
  gå glip af milliard-indtægter der kunne have været brugt på
  sundhed og velfærd m.m.

  Hvad Jacob Ellemann angår, er det svært at forestille sig at
  han vil kunne trække Mette i den rigtige retning. Han er for svag,
  og er inderst inde en slags radikal socialist. Han vil nærmest
  automatisk ende som en dresseret puddel eller kanin i
  Mettes cirkusnumre.

 15. Flaben Fræk

  Tankerne falder på mange ting når man betragter Mette Frederiksen, gengivet i fotos i ugens aviser, give Jacob Ellemann en knus-krammer – Er det vi er vidner til et remix af Fellinis film Amarcord? Den scene, som, for nedlukket rullejalousi, udspiller sig hos tobakshandlersken (Marie Antonietta Beluzzi) . Vi ser den unge Fellini/Titta Bondi (Bruno Zanin) blive misbrugt (vistnok frivilligt) af tobakshandlersken – Efter seancen lempes Titta ud under rullejalousiet og trasker slukøret hjem.

  (Du kan finde filmen på nettet. Scenen udspiller sig 1 time og 38 minutter inde i filmen)

  https://www.imdb.com/name/nm0953025/mediaviewer/rm1900788992/?ref_=nm_md_2

 16. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  Christiansborgs samlede politik fremstilles af
  DR og andre MSM som en demokratisk procés og som resultatet af de gamle
  partiers og diverse tænketankes kloge, ansvarlige og næstekærlige overvejelser.
  Men sandheden er nærmere at den samlede politik er tåbelig , uansvarlig,
  hensynsløs og altødelæggende. Vi styres mod en katastrofe som vil gøre
  Danmark til et samfundshelvede. Og da kun få procent af danskerne forstår
  hvor tæt vi er på at vores land går rabundus, er der ikke megen udsigt til at
  vores kristne kultur, velstand, fred og sikkerhed overlever ret meget længere.

  Til bedrag, plyndring og tyranni kommer nu yderligere meget alvorlige
  overgreb og trusler, som man kan høre mere om hos Tucker Carlson
  og Snaphanen.

 17. Vi danskeres bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  Ikke nok med det. Nu er der
  kommet noget til, som er næsten utroligt og helt uhyrligt.
  En galskab så frygtelig, at man mangler ord. Se selv den
  sidste uges videoer hos Snaphanen eller Tucker Carlson
  hos Hodja.

 18. Michael Andersen

  Twitter står for historien største censurskandale.

  Det berører danskerne, fordi de kendte og deres bekendte bruger Twitter.

  De kendte fra medierne er radiovært på P3, tv-værter på DR, tv-vært på Go’ Morgen Danmark, tv 3-vært, medvært på P3, vært på DR2, skuespiller/tv-vært og tv2-vært.

  De kendte fra forretningsverdenen skaber omsætning med Twitter, hvor blandt andet listen over 100 danske hashtags er omtalt i Børsen.

  De kendte fra partierne der har tweetet mest, er fra S, RV, EL, V, SF og Å.

  Danske kendisser kan ikke være uvidende om censur, mis og disinformation og udsmidninger, særligt når skandalen udrulles offentligt i de her dage.

  Store personligheder har formatet til at undskylde for ikke at have sagt fra. Små personligheder lader som ingenting. Det er forståeligt hvis de kendte i de her dage, bøjer hovedet i skam.

 19. Fra velfærdsstat til terrorstat

  Danskerne bør begynde at tænke meget mere over om de
  kan forhindre at demokratiet, med løgne og salami-metoder,
  bliver lavet om til et fascistisk diktatur eller kalifat. Hvis
  der ingen vilje er til at forhindre det, vil Danmark som vi
  kender det, være forsvundet om få år. Og danskerne
  selv vil blive fordrevet eller etnisk udrenset. Der er små,
  men handlekraftige minoriteter, partier og sekter som
  gerne vil beslaglægge vores land og alt hvad der er i det.
  Hvis de først får overtaget er vi færdige for tid og evighed.
  Vi vil få et diktatur som hvad statsterror og overvågning
  angår, ikke vil stå tilbage for Nordkorea.

  Læs bøgerne “1984” og “processen”, se Snaphanen og
  Hodja.

 20. Hvor er vi på vej hen?

  Der er mere om Mette under flaget
  hos Hodja. Man får en forklaring på
  hvorfor hun er så populær hos
  mange vælgere.

 21. VI danskeres bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  I et interview vist hos Tucker Carlson,
  forklarer kommunisten Klaus Schwab at han betragter Kina som
  værende en slags idealstat, som bør være forbillede for resten
  af verden. Er det ikke tankevækkende at Mette Frederiksen er
  begyndt at samarbejde med WEF?

 22. Vi danskere

  Kan udgaven uden stavefejl i første ord komme på?

 23. Piotr

  SÅDAN!
  MetteFUSK har nu fået både Jakop (SPR)ællemann og LarsLORT i sækken og snøret den godt til.
  Disse 2 forræderiske undermålere, der ikke er i stand til at sætte fædrelandet foran dem selv og deres politiske forfængelighed, om at bevare en taburet på borgen, og helst med en ministerbil, til & fra.
  Den radiGale sekt mistede 9 mandater ved valget, man må dog lade, at der nu er kommet rigeligt med radikal politik på borgen, i form af V og M.

  En skribent ved navn “PipHans”, skrev engang at verdenens dummeste folkefærd var det danske!
  Dengang syntes det var fordømmende, men i dag må jeg sande, at han havde ret, hvad der gælder majoriteten af danskerne.
  Det er totalt fatteligt at “die dumme dänen” accepterer et Regime, der bryder vores Grundlov, er fulde af løgn(med et smøret grin) og på samme tid har korrumperet hele det statslige embedsvælde.
  Yderligere, at så mange af kolBøTTerne på hoPPeBorgen accepterer grundlovsbrud og brud på retsstatsprincipper er direkte skræmmende, Hvad bliver det næste?

  (SPR)ællemannen førte sin valgkampagne på, at han ikke havde tillid til FUSKen, at han simpelthen ikke kunne stole på hende.
  MEN, men, men, det varede lige til FUSKen kom med en bil til ham, SÅ hoppede han ned i sækken med samlede fødder, mens han venter på hvilken taburet FUSKen mener han er værd.
  (SPR)ællemannens højeste ønske om, at blive UD-minister, som sin Daddy, er opfyldt.

  Lille LarsLORT har tilsyneladende fået samme tilbud, som (SPR)ællemannen, en bil med tilhørende taburet, måske følger der rene underbukser + et jakkesæt med(hvem ved).
  Hvad LarsLORT lovede i sin valgkampagne er svært at sige, det meste virker som sort tale, men han har “tavet” på medierne.
  Et statement havde LORTen dog om Mink-sagen, hvilket var at havde FUSKen overtrådt Grundloven, hvilket en uvildig undersøgelse skulle finde ud af, skulle der rejses en RigsRets-sag mod Fusken.
  LarsLORT udtalte til et medie:” Vi kan ikke være med til at “føde” en regering, der starter med en undersøgelse af statsminsteren”.
  Jeg vil kraftigeste opfordre til at LarsLORT ikke(aldrig) er med til at “føde” noget somhelst! Bare tanken, føj for den lede!

  FUSKen viste udmærket, at disse 2 undermålere var billigt til salg. OG, så længe hun kunne sidde for bordenden, var hun parat til at betale prisen, for at undgå en uvildig undersøgesle , og evt. RigsRets-sag.
  Al dette velvidende, at hvis det ikke skulle lykkedes at “købe” LORTen & (SPR)ællemannen, kunne hun altid vende sig mod den røde side af tinget, fordi kommunisterne vil altid foretrække en socialistisk statsminister frem for en borgerlig.

  Dette sammenrend af korrupte undermålere holder sandsynligvis til foråret 24. Derefter et valg, hvor FUSKen kører med det hele, fordi den borgelige side af tinget har udraderet sig 100%.
  Hvilket igen skyldtes at “die dumme dänen” har det bedst med verdenens højeste skatter&afgifter, være offentligt ansat, blive overvåget 99%, være på et eller andet offentligt bidrag og have en diagnose. Derfor accepterer de Grundlovsbrud og korruption!

  SIAD! Direkte Demokrati NU! Plant et TRÆ! P.

  oBS! nogen mente at det var lidt skingert, at Pernille Vermund gav udtryk for, hvad hun mente om (SPR)ællemannen. Jeg syntes det var befriende!

 24. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

  Censureres NB, DF og DD så effektivt af medierne, at de ikke
  kan nå ud til befolkningen med hvad de mener om en lang
  række emner?

  Piotr har ret i at Jacob og Lars er noget af det ynkeligste og
  tarveligste man kan forestille sig. De er radikale vendekåber
  og vælgerbedragere begge to.

  Men de er ikke alene om at ødelægge demokratiet og
  afskaffe Danmark.

  Læs hos Snaphanen og Hodja om vi danskeres frygtelige
  fremtidsudsigter. Borgen, EU, WEF og FN planlægger et
  digitalt helvede plus et nyt holocaust.

  1. Karsten Lund

   Såvel NB som DF og DD bør have nok af skatteydernes penge til at overveje at få deres budskaber ud til rigtig mange mennesker via de store LED-reklameskærme/facadeskærme, som forskellige reklamefirmaer tilbyder.

   1. tavsen

    De kunne også gå sammen om at hyre en forsker, der kunne afdække råddenskaben og misbruget af offentlige kroner.

    Det er jo uhyrlige afsløringer https://journalista.dk/ disker op med hver dag

 25. Hvor er vi på vej hen?

  Nu er bankerne også ved at udvikle sig til fortalere for et totalitært
  overvågningssamfund. De arbejder aktivistisk på at afskaffe alt
  med kontanter og private penge. Den danske bank og Jyske
  bank er i spidsen med at propagandere for det kontantløse
  samfund, og med at gøre det dyrt og besværligt for en del
  butikker og virksomheder at håndtere kontanter. Bankernes
  service overfor borgerne er også meget ringe efterhånden.
  Men nu ønsker de tilsyneladende at Danmark skal være et
  samfund magen til det kinesiske.

  Engang var banker agtværdige, tillidsvækkende og nærmest
  hyggelige, men er de stadig det?

 26. Piotr

  @ Hvor er vi på vej hen? 12/12/2022 at 12:33
  “Engang var banker agtværdige, tillidsvækkende og nærmest
  hyggelige, men er de stadig det?”

  Danske Bank/DB har indgået et forlig med amerikanske børstilsyn “Securities and Exchange Commission.” DB skal betale over USD 2 Mdr(DKK 14.1 Mdr.) for at undgå en retssag. Fordi DB har snydt amerikanske banker & investorer, så vandet det drev.
  Hvorfor indgår man et forlig? Sandsynlig fordi man ikke har udsigt til at vinde en retssag.

  En smart ung mand i Århus, blev idømt 3.5 års fængsel, for hvidvask af DKK 71 Millioner.
  Thomas Borgen, CEO for DB, fik tiltale frafald for hvidvask af DKK 1500 Mdr.
  Heldigvis ville amerikanerne ikke accepterer dette!
  DB har stribevis af andre sager hvor de har snydt deres kunder, små virksomheder i konkurs og gamle mennesker med inkassosager.
  Banker i DK er “banditter i habitter”, en mafia, der har en aftale med regimet om at udnytte det danske folk optimalt, specielt de ressourcesvage. Det kaldes også fascisme!

  Når vi har en erhvervsminister, der intet ved om industri, forretning eller bankvirksomhed kan det næppe være anderledes!
  Den danske stat stadig en af DB største kunder.

  SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *