One Thought to “”

  1. ino

    Ganske enig i ovenstående. Hvis Danmark fortsat skal bestå, skal indvandringen fra Mellemøsten og omegn begrænses betydeligt. Det kræver tværpolitisk enighed, men om Venstre er med på den – i lige så høj grad som Mette Frederiksen og hendes nærmeste – er jeg meget i tvivl om.
    Den muslimske indvandring til Danmark er gået for vidt. Det kræver mod at bremse den. Jeg krydser fingre.
    Forsvaret skal oprustes, naturligvis, så hurtigt som muligt. Sundhedssektoren, uddannelsessektoren ligeså. Det kan kun gå for langsomt, og dertil må den kommende regering belave sig på at undskylde for den unødvendige aflivning af mink, nedlukninger, coronapas og farlige “vacciner”. Vi skal aldrig nogensinde igen underlægges WHO’s yderst dubiøse lægefaglige vejledninger.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *