TIL TIGGERFESTIVAL I SHARM EL-SHEIKH

FN’s generalsekretær slog tonen an ved COP 27-konferencen i Egypten: ” Vi er på motorvejen til klimahelvede med speederen i bund!” Danske Politiken fulgte trop med dommedagsoverskrift på forsiden: KLODEN KOGER! Og så gik det slag i slag med de globale brandalarmer, der alle som én udråbte menneske- skabt CO2 som brændstoffet i en accelererende ophedning af Jorden. CO2-katastrofen har allerede medført voldsomt vejr i form af enorme oversvømmelser i Pakistan, monster-monsunregn i Indien og tørke og hungersnød på Afrikas Horn, lyder fortællingen. Der er 193 lande repræsenteret ved COP 27.De fleste er udviklingslande, hele og halve totalitære stater, som nu har dannet en fælles front mod de industrialiserede lande, der bliver beskyldt for årsag til klimakatastroferne. Alle er jo enige om, at menneskeskabt CO2 er årsag til den globale opvarmning, som forårsager vilde skovbrande, omfattende tørke og monstrøse oversvømmelser, der typisk går ud over de fattigste lande.

 Det er de rige nationer, der er de største udledere, og de må derfor til lommerne for at kompensere for deres klimasynder. Da de rige lande alle har købt klimascenarierne fra FN’s klimapanel, IPCC sidder de nu i fælden og må medgive, at de store CO2 udledere naturligvis også må betale mest til de klimaramte udviklingslande. Det vil sige, at store CO2 syndere som Indien og Kina har meldt sig ud af den grønne omstilling med hensigtserklæringer om, at man vil være CO2 neutral omkring år 2070. Både Kina og Indien prioriterer en billig og pålidelig energiforsyning højere end den grønne omstilling og har derfor flere hundrede kulkraftværker under opførelse. Da Kina samtidig er storinvestor i de fleste udviklingslandes infrastruktur, er der ikke meget grin ved at bide den hånd, der fodrer de sultne sjakaler, så skytset rettes mod USA og EU, der også rummer nogle af de store klimaskurke.  U-landenes afpresning er ikke af ny dato, men har været voksende lige så længe som IPCC har hjernevasket medier og politikere med myten om CO2-katastrofen. Således har de rige lande lovet at kompensere u-landene med 100 milliarder USD om året til udbedring af klimaskader. Pengene er dog aldrig blevet udbetalt. Ikke fordi de vestlige regeringer har problemer med beløbets størrelse. Det er jo ikke deres egne, men borgernes penge, som bare kan rekvireres over skattebilletten. De vil imidlertid ikke anerkende begrebet ’kompensation’, der er ansvarspådragende. Kompensation er et beløb, man betaler, hvis man har forårsaget skader på andres liv og ejendom. Hvis i-landene anerkender en erstatningspligt for klimaskader, vil de i al evighed kunne drages til ansvar for alle mulige katastrofer og skader, der ifølge de vedtagne sandheder kan kædes sammen med klimaet. Og det er jo ifølge IPCC, de fleste.

De forventede 100 milliarder USD om året vil være et kærkomment supplement til den årlige udviklingsbistand på omkring 150 milliarder USD, som de fattige lande allerede modtager. Professor Martin Paldam fra Aarhus Universitet har i samarbejde med Deakin Universitetet i Australien klarlagt, at der ikke kan konstateres nogen bistandspåvirkning af modtagerlandenes langsigtede økonomiske udvikling, som tværtimod er hindret af en omfattende korruption og svindel med bistandsmidlerne. U-landene har gjort det klart, at de lovede 100 milliarder USD ikke vil blive forpligtet til den grønne omstilling, men ligesom den etablerede bistand anvendt efter forgodtbefindende uden bindinger eller kontrol fra donorlandene. Foran kongresbygningen huserer skarer af demonstranter med enslydende skilte: SHOW US THE MONEY. U-landene har den fyldte tiggerskål rakt frem og skriger på mere. Og det får de så.

Denne skæbne må være Herrens straf over de rige lande, der ikke vil forholde sig til kendsgerningerne, men har valgt tyrkertroen på de vanvittige klimascenarier fra IPCC, der siden 1990 har skudt fuldstændig ved siden af skiven. Journal of Climatology har i et stort klimastudie påvist, at der i perioden 1851 – 2018 ikke har været en generel tendens til stigning af tørke.  Den anerkendte klimaforsker dr. Steven E Koonin har i sin bog,’ Unsettled’ demonstreret, at der ikke har været klimabetingede ændringer i den globale nedbørsmængde gennem de sidste 120 år. Tørke og oversvømmelser skyldes således som altid regionale vejrfænomener. Der kan ikke konstateres sammenhæng mellem atmosfærisk indhold af CO2 og variationer i nedbør og tørke. CO2-betingede oversvømmelser og tørkekatastrofer er således ikke menneskeskabt, men medieskabt. I- landene sidder nu i fælden og må betale dyrt for at påtage sig et ansvar, der ikke er deres. Men de har valgt deres egen sandhed, som går ud på, at hvis landskabet ikke passer med landkortet, så er det alligevel landkortet, der gælder. Og som altid er det skatteyderne, der betaler.

53 Thoughts to “TIL TIGGERFESTIVAL I SHARM EL-SHEIKH”

 1. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

  Som altid en artikel af høj kvalitet fra Aamund.
  Og som sædvanlig saglig og sandhedssøgende.
  Medierne er pivfalske både når det gælder co2
  og mange andre emner. De fremstiller det som om
  voldsomt vejr er noget nyt, selv om den slags vejr
  har været kendt gennem århundreder og årtusinder.
  Massemedierne kolporterer ukritisk alle mulige
  rygter, myter, historier og skøre påstande, og har
  skabt en løgneverden som alle må leve i, hvis de
  henter deres “viden” fra MSM, fra DR, TV2 og aviser
  som Politiken, Information, JP, JV, Berlingeren, BT,
  EB og Week-end avisen. Alle disse ensrettede medier
  der fylder deres kunder med snedige og listige ord,
  med censurerede kvarte sandheder og fuldblods
  løgnekampagner.

  Regeringen og flertallet på Hoppeborgen er parate
  til at bruge masser af milliarder på en krig mod co2.
  (ligesom de vil bruge astronomiske summer på ind-
  vandring, “integration” og marxistisk “grøn” omstilling
  af samfundet) Og WEFs og Schwabs idéer har man
  også ladet sig smitte af. Og man kører på med masse-
  “vaccinering” mv. med Pfizers produkter og lignende,
  selvom der nu mange steder på nettet berettes om
  titusinder af meget mærkelige, mystiske og pludselige
  dødsfald blandt unge og friske mennesker. Se f.eks.
  artiklerne om 90 unge canadiske læger som pludselig
  faldt døde om, uden forudgående sygdom. Men de
  havde modtaget visse stik.

  Meget viser at FNs IPCC og Politiken osv. er gået helt
  amok i frådende skrigerier om co2. Vi er ovre i noget
  som ligner religiøs fanatisme, sindssyge fantasier og
  rablende virkelighedsfornægtelse. Politiken er fjollet,
  hysterisk, naragtig og komplet latterlig på samme tid
  når den skriver med kæmpebogstaver at kloden koger.
  Det gør den jo ikke. Er de blevet tossede i redaktionen
  eller lyver de bare i lange baner, fordi de betragter
  læserne som idioter?

  Resultatet af de forrykte idéer, de lyssky transaktioner,
  de korrupte grupper og den politik de røde er fælles
  om, er fattigdom, tyranni og vanvid der spreder død
  o ødelæggelse. Alle værdier, rettigheder, normer og
  traditioner er under angreb. Enhver borgers økonomi,
  frihed, helbred, familieliv, sikkerhed, værdighed,
  boligforhold og privatliv er truet af mediernes
  løgne og fortielser og af marxistisk, totalitær og
  åndsformørket politik.

  Desværre må man konstatere at flertallet af
  vælgere og borgere ikke forstår hvor tæt
  Danmark er på kaos, bankerot, diktatur, kollaps
  og helt igennem grufulde tilstande.

  Vil man vide mere om situationen, kan man
  supplere Aamunds artikler med Snaphanen, Hodja,
  Document, Tucker Carlson, Jesse Watters, Redacted,
  Bjørn Lomborg og bøger om dansk vejr
  i over 100 år. PragerU har videoer om el-biler, co2,
  vindmøller, marxisme og meget mere.

  1. Vest Jyden

   Enig

 2. Karsten Lund

  Mens vi er ved U-landene, og de der skriger op om vejrmæssig nød og elendighed dér: Hvad positivt har den eksplosive befolkningstilvækst bidraget med de steder?

  1. Ivan Dybdal

   Klimaet er religionen, der afløser marxismen, der afløste kristendommen. Folk skal have noget at tro på og noget at kæmpe for og imod. Det er menneskets natur 🙂

  2. Helle Bitsch

   Ja det er et kæmpeproblem som er forbundet med en enorm mangel på italesættelse

 3. Henrik Wegmann

  Jeg kan stoppe de evindelige klimaforandringer, som nu har stået på i flere milliarder år, og jeg kan gøre det ganske billigt.

  Indbetal blot beskedne 500 millioner dollars på min konto, og så lover jeg at have alt under kontrol inden 2080. Fremsend gerne eventuelle særønsker om rette global temperatur, antal orkaner, vulkanudbrud, oversvømmelser med videre, så tager jeg det med i betragtning.

  Men husk, at det haster. Vi er på vej mod et klimahelvede med speederen i bund. Så indbetal hellere pengene i dag end i morgen.

 4. Michael Andersen

  I en tale på et World Economic Forum-panel under konferencen i denne uge sagde den amerikanske særlige præsidents udsending for klima John Kerry, at den grønne dagsorden vil være afhængig af samarbejde med det private erhvervsliv og sammenlignede ideen med udrulningen af coronavirusvaccine, hvor virksomheder som Pfizer og Moderna blev støttet af offentlige investeringer.

  Klimaændringerne er normale, og mange af katastroferne skyldtes, at folk flyttede tættere på vandet, kanten af bjergområder eller ind i tørre områder med høj risiko for ildebrande.

  Kerry lever i gøglerland, hvis han mener, at den falske miljøkrise-fidus bliver lige så vellykket, som Covid.

 5. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

  STORE SLAG REDDEDE EUROPAS CIVILISATION
  OG BEFOLKNINGER, IGEN OG IGEN OP GENNEM TIDEN.

  Vores politikere er ikke hvad de var engang.
  Kvaliteten er styrtdykket de sidste 50 år, og
  har nu nået bunden. F.eks. forstår de ikke
  at hele Europa er i fare pga. kommunisme,
  islamisering, kriminalitet, økonomiske og
  ideologiske udskejelser, pervers og tyrannisk
  familiepolitik samt nedbrydning af den kristne
  kulturarv m.m. Og vælgerne er blevet vildledt
  ved brug af censur og propaganda.

  Vil foreslå at man sætter sig ind i nogle af de
  slag der har været afgørende for Europas skæbne.
  Der er slaget ved Salamis, slaget ved Konstantinopel
  1453, slaget ved Wien 1683 og slaget ved Tours.
  Hver gang var det slag som redde Europa fra
  hærskarer af blodtørstige barbarer. Man kan
  så sammenligne med politikere og magthavere
  i dag som forærer pengene og landene væk og
  udleverer europæerne og skandinaverne til
  elendighed, fattigdom, afmagt, terror og udslettelse.

 6. Ivan Dybdal

  Godt indlæg, men de klimareligiøse er åbenbart ikke i tvivl?

  Jeg er heller ikke overbevist om, at der er tale om menneskeskabte permanente klimaændringer. Jeg ved ikke, hvad der i givet fald egentlig er værst. Om de er menneskeskabte eller der er tale om en naturlig gentagelse af varmeperioden fra 10. århundrede til 14. århundrede? Jeg tror jeg foretrækker det sidste dvs at vi er begyndt en gentagelse af den middelalderlige varmeperiode (MWP) eller Det middelalderlige klima optimum. Dengang betød det jo økonomisk fremgang !

  (Dengang vikingerne bosætte sig i Sydgrønland. Der var temmelig grønt dér, derfor kaldte de det Grønland og navnet blev sjovt nok hængende 🙂
  Overalt – i Europ i hvert fald – var der stor vækst af afgrøder og færre syge. Der var også optimisme og virkelyst pga af varmen og vikingerne besøgte Amerika ca. år 1000 og der oprettedes også vikinge bopladser dér, som i Grønland)

  1. ino

   Tiden efter den sidste istid kaldes Holocæn. Klimaet i Holocæn skifter meget – med bronzealder, romer- og vikingetiden blandt varmeperioderne, se fx https://holoceneclimate.com/ (som selvfølgelig er lavet af klimakættere).
   Foreløbig ligger vi stadig i den kølige ende, selv om de skriftkloge taler om en “buldrende klimakrise”. Sjovt nok medtager mange klimatroende sommerens tørlagte floder som tegn på klimakrisen, på trods af at man i bl.a. Elben fandt en sten med en lavvandsmarkering. Stenen var sat i den lille istid i 1600-tallet. Længe før vi fyrede med fossile brændsler.

 7. Niels Poulsen

  Erhvervsmanden Tommy Ahlers er næppe enig. Han er meget skuffet over COP27 og savner mere handling fra politikerne.

  https://finans.dk/erhverv/ECE14595384/tommy-ahlers-revser-tidligere-politiske-kolleger-de-toer-ikke-gaa-langt-nok/

  “Den anerkendte klimaforsker dr. Steven E Kooning …”

  Det er ikke korrekt. Han er teoretisk fysiker, ikke klimatolog. Han har – surprise surprise – som mange andre klimaskeptikere/benægtere en fortid i olieindustrien. 2004-2009 var han ansat hos BP, British Petroleum.

  Hans bog “Unsettled” er kontroversiel, og hans påstande er blevet tilbagevist af fagkundskaben. Det kan man læse om Wikipedias artikel om ham. Hans ærinde virker politisk. Hans påstand om, at den etablerede videnskabs konklusioner om, at klimaændringerne er menneskeskabte, er udtryk for hybris, virker besynderlig. At passe på jorden og give den videre i en bæredygtig tilstand til kommende generationer kan ikke være imod den guddommelige orden. Og at en naturvidenskabsmand anvender et begreb fra den oldgræske religion i sin argumentation mod den moderne videnskab i vores tidsalder er i bedste fald anakronistisk, for ikke at sige upassende og anstødeligt.

  Misforstå mig ikke. Der er tale om et vidende menneske, og den etablerede videnskab bør altid være åben over for nuanceringer. Det er ikke retfærdigt at kalde Kooning for en egentlig klimabenægter og sammenligne ham med de underlødige netmedier, som formidler konspirationsteorier, misinformation og fake news.

  1. ino

   Jeg har nu også altid kaldt ideen om at vi mennesker kan ændre klimaet, for hybris, for det er den rette betegnelse.
   IPCC holder som bekendt solen ude af deres modeller, og det er selvfølgelig galimatias. Uden solen, intet klima.

   1. Ivan Dybdal

    Hvis man udtrykker tvivl om klimareligionen, er man ‘kontroversiel’. Det lyder ikke så art 🙁

    1. Ivan Dybdal

     Det lyder ikke så rart, skulle der stå. Kedeligt med den hetz mod de 100% ikke-troende!

     1. Ivan Dybdal

      De ikke 100% troende, skulle der stå…Kætterne?

   2. Massemedierne skjuler og fortier alt muligt

    Enig i at det er galimatias
    at lade som om solen er uden betydning. Når
    politikerne vil styre klimaet ved at føre krig mod
    co2, er det både storhedsvanvid, idioti, svindel
    og marxistisk frækhed på samme tid. Det klæder
    heller ikke politikerne at de har opkøbt MSM, så
    DR, TV2 og aviserne vrøvler løs om klima”krisen”
    fra tidlig morgen til sen nat. Det er løgn
    altsammen. Journalisterne burde skamme sig,
    og det samme burde de co2 tossede partier
    som R, EL, SF, S, V og K osv.

   3. Niels Poulsen

    Fra NASA’ hjemmeside:

    “The Sun powers life on Earth; it helps keep the planet warm enough for us to survive. It also influences Earth’s climate: We know subtle changes in Earth’s orbit around the Sun are responsible for the comings and goings of the past ice ages. But the warming we’ve seen over the last few decades is too rapid to be linked to changes in Earth’s orbit, and too large to be caused by solar activity.”

    “According to the United Nations’ Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), the current scientific consensus is that long and short-term variations in solar activity play only a very small role in Earth’s climate. Warming from increased levels of human-produced greenhouse gases is actually many times stronger than any effects due to recent variations in solar activity.”

    https://climate.nasa.gov/ask-nasa-climate/2910/what-is-the-suns-role-in-climate-change/

    1. ino

     Præcis, IPCC anerkender at solen skinner og giver varme til jorden, men derudover er solens rolle uinteressant for IPCC.

  2. Ivan Dybdal

   “de underlødige netmedier, som formidler konspirationsteorier, misinformation og fake news”. Det er jo meget generelt. Lad os få navnene. Det fremmer forståelsen at være konkret.
   (Uriasposten kan det jo ikke være. Den har ejeren valgt at lukke pga af anklagerne. Sigtelserne mod historikeren Kim Møller er frafaldet efter 2 år. Hans computere blev beslaglagt og formodentlig underkastet intensive politiundersøgelser. Så vidt jeg ved, blev han også forhørt af politiet om det?)

   1. Niels Poulsen

    DeSmog har lavet en klima desinformation base.

    “In DeSmog’s Climate Disinformation Database, you can browse our extensive research on the individuals and organizations that have helped to delay and distract the public and our elected leaders from taking needed action to reduce greenhouse gas pollution and fight global warming.”

    Den kan man bruge lang tid på at fordybe sig i, hvis man vel at mærke er oprigtigt interesseret og har et ønske om at blive klogere. Hvis man eksempelvis søger på “koonin”, dukker Aamunds “anerkendte klimaforsker dr. Steven E Koonin” op i “synderegistret” 🙂

    1. Dr. Steve E. Koonin er i dag professor ved New York University. han er forfatter til mere end 200 ‘peer-reviewed’ videnskabelige publikationer. Var tidligere professor i teoretisk fysik ved Caltech University og var vice-minister for energi i Obama regeringen. Hans forskningsfelter er fysik, astrofysik, computerforskning og klima. Han er medlem af US Academy of Sciences, American Academy of Arts and Sciences og JASON Group of Scientists, som løser problemer for den amerikanske regering. I perioden 2014-19 var han formand for National Committee for Engineering and Physical Sciences. Altså en halvstuderet røver, en dværg ved siden af åndsgiganterne i IPCC.

     1. Niels Poulsen

      “Han er forfatter til mere end 200 ‘peer-reviewed’ videnskabelige publikationer.”

      Ja, men om hvad? Hvis de handler om teoretisk fysik, astrofysik, computer- og energiteknologi, så har de ringe eller ingen relevans til forståelsen af klimaforandringerne. Manden er ikke klimatolog eller klimaforsker om man vil. Han siger i et interview fra 2022, at han han først begyndte at interessere sig for klima-videnskaben for syv eller otte år siden. Ingen tvivl om at han er hurtig til at sætte sig ind i et nyt emne. Det medgiver jeg. Og så vil jeg ikke fylde mere i denne debat.

    1. Ivan Dybdal

     Ja, så er den ged barberet? NOT 🙁
     Der er for nemt Niels Poulsen 17/11/2022 at 10:49.
     Du må selv nævne navnene på dem, du har sat dig ind i og som EFTER DIN MENING er “de underlødige netmedier, som formidler konspirationsteorier, misinformation og fake news”. Alle kan jo selv læse alt og danne deres egen mening ligesom dig. Der er åbenbart nogen der har en anden mening end dig?! 🙂

     1. Niels Poulsen

      Et eksempel er tv-værten Dennis Prager, som står bag PragerU, og som også optræder i “forbryderalbummet” over klimabenægtere, som jeg linker til.

      https://www.desmog.com/dennis-prager/

      PragerU er økonomisk støttet af olie- og gasindustrien. Endda den værste af slagsen, den såkaldte fracking.

      Much of PragerU’s early funding came from hydraulic fracturing billionaires Dan and Farris Wilks. Two members of the Wilks family sit on PragerU’s board.

      Det er meget naivt, som nogen gør det her, at reducere diskussionen mellem fagkundskaben og klimabenægterne til en religionskrig. Olie- og gasindustrien har store økonomiske interesser i at bekæmpe den grønne omstilling og alternative energikilder.

     2. Niels Poulsen

      Et andet eksempel er Fox News.

      SHARM EL-SHEIKH, Egypt—The slow pace of global climate talks is once again on display at COP27 this week and can be partially explained by a renewed blitz of climate disinformation, according to watchdog groups that analyze media ecosystems.

      On Tuesday, the Climate Action Against Disinformation coalition released a new analysis of efforts to undermine climate action and found that false and misleading claims made by right-wing media outlets about global warming and clean energy continue to affect public perception about the climate crisis. The fossil fuel industry, the authors said, is riding that wave of disinformation into the climate talks to promote false solutions.

      The report said that Fox News remains a significant source of false and misleading information about the climate crisis, fueling unfounded public skepticism in a way that could even inspire violence against policymakers who advocate for strong climate action.

      https://insideclimatenews.org/todaysclimate/climate-disinformation-campaigns-threaten-cop27-progress-a-new-report-concludes/

    2. Det, at være klimaforsker, er ikke et fag som at være møbelsnedker eller ortopædkirurg, fordi der er mange videnskabelige indgange til dette område, f. eks fysik, astrofysik, geologi, matematik og statistik samt meteorologi. De langsigtede klimabevægelser er bestemt af en bred cocktail af komponenter så som kosmisk stråling, solens skiftende position i forholde til Jorden, havstrømme, vindsystemer og atmosfæriske sammensætninger. Forskere fra mange områder kan yde professionelle bidrag til klimaforskningen, hvis de besidder matematiske og statistiske kompetencer på et avanceret akademisk plan. Det er netop uenigheden om målinger og deres statistiske bearbejdning, der er kernen i hele klimadebatten.

 8. Der var engang et yndigt land

  Niels Poulsens mange indlæg viser
  at han er en radikal Rasmus Modsat.
  Kl. 08.40 er det igen en række floskler
  hentet fra MSMs co2 propaganda.
  NP sluger DRs og avisernes løgne
  om klimaet råt. Er ved at være godt
  træt af hans overnaive rablerier.
  Har han nogensinde sat sig ind i
  co2 og fotosyntesen og solens
  betydning?

  1. Piotr

   @ Der var engang et yndigt land. 10:29

   Du glemte, at NP er super god til copyCaT !

   SIAD! Plant et Træ! P.

 9. Niels O

  Og således fortsætter religionskrigen mellem to sider med hver deres profeter, som man tror på, men som ingen kan bevise noget som helst.

  Vi andre kan kun måbende se på.

  1. ino

   Du behøver ikke at se måbende til. Du kan jo sætte dig ind i sagen.

   1. Niels O

    Det er jo det, jeg har gjort. Og kan se, at ingen kan bevise noget. Ellers kunne jeg ikke udtale det, jeg gør.

    Jeg er ikke typen, der først “føler” en overbevisning, og derefter finder en profet, jeg vil følge. Men det er I mange andre, der gør. På begge sider.

    1. ino

     Lyt til Prager: Den der censurerer, har ikke rent mel i posen.
     Jeg har ingen “profeter”, men Svensmarks klimateori forklarer klimaet på jorden gennem flere milliarder år. Det gør ingen af IPCC’s mange mådelige modeller.

     1. Niels O

      Tak for bekræftelsen. Held og lykke med DINE profeter.

 10. De syv små dværge

  Det vi er, er at vi er på
  motorvejen til et SAMFUNDSHELVEDE med speederen
  i bund. FN forvirrer tingene, og misforstår med vilje
  og fuldt overlæg hvad det virkelig handler om.

  De nuttede Co2’ere er ingen trussel overhovedet.
  Det med klima”krisen” er noget skræk-propaganda
  opfundet for at skræmme befolkningerne til at søge
  ly hos kommunistiske og totalitære partier som lover
  at redde dem fra vind og vejr, sol, regn, sne og skyer
  samt varme og tørst. Men det er spin og bluff altsammen.

  En 1000 gange større trussel mod liv og ejendom,
  velfærd og trivsel, er de marxistiske, globalistiske,
  gak-gak-humanistiske og woke feministiske bevægelser.

  De er ved at smadre USA, Canada, Sverige, Holland og
  England, og de arbejder på at indføre fascistisk diktatur
  i alle de lande hvor de dominerer de politiske systemer.
  Fremtiden vil blive fuld af vanvid, rædsler og uhyrligheder
  hvis det lykkes dem at afskaffe demokratierne og nationerne.

  Se også Snaphanen, Hodja, Document og Youtube inden
  det er for sent.

 11. Michael Andersen

  Niels Poulsen og andre letpåvirkelige glemmer at videnskab ikke er demokratisk.

  I 1616 fik Galileo påbud af Pave Poul V om at forsage heliocentrismen, der siger at solen er centrum i vores univers og ikke jorden, som flertallet af lærde dengang troede.
  Galileo blev offer for Inkvisitionen som var datidens afpresning overfor anderledes tænkende og Galileo var i husarrest til sin død.

  Verdens første moderne tænker blev kanøflet for at sige systemet imod og nutidens tænkere bliver kanøflet. Intet har ændret sig.

  Klimahysteriet er intet andet end en påvirkningskampagne der gavner Kina og dets investorer.

  På 20 år er Kinas BNP forøget med en faktor x5, mens både USA’s og EU’s er faldet med hhv. 20 % og 25 %. (IMF Database)

  Hvordan kan man vide hvilken part, der siger sandheden og hvilken part der lyver?

  Den part der censurerer, lyver!

  1. Michael Andersen

   Rettelse. Der skal tilføjes: Andel af det globale BNP.

   På 20 år er Kinas andel af det globale BNP forøget med en faktor x5, mens både USA’s og EU’s andel er faldet med hhv. 20 % og 25 %. (IMF Database)

   Det ændrer ikke på konklusionen. EU’s økonomi skrumper pga. klimahysteriet.

 12. Flaben Fræk

  I 1362 druknede der, i vadehavet, omkring 10.000 mennesker (Den Store Manddrukning) – i 1634 (‘Den Anden Manddrukning’) stod vandet mere end 6 meter over normalen i Ribe – Så vidt jeg har forstået, så var der ingen kulkraftværker, biler eller flyvemaskiner som forurenede dengang – Gjaldt i øvrigt også Nordtyskland og Holland – I Rom oversvømmede Tiberen regelmæssigt store områder, ifølge målinger ved Ripetta steg den over 13 meter.

  Så var der nogen som fandt ud af at få fingrene ud af fænghullet og byggede diger, fik gravet drænkanaler, m.v. – Tiberen blev tæmmet bag høje mure – Keine Hexerei!

  Idéen, med diger, dræning, høje mure, osv. er således givet videre til Pakistan – Det starter med at man kommer ud af fjerene tidlig om morgenen og så i øvrigt får noget bestilt i løbet af dagen – God fornøjelse!

 13. Thomas Poulsen

  Et godt indeklima er nu ikke at kimse af.

 14. Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal

  Flaben Fræk kommentaren viser
  klart, at når massemedierne vil bilde os ind at voldsomt
  vejr er noget nyt, så er de fulde af løgn. Ligesom de lyver
  om alt muligt andet. Vi er snart så langt væk fra det yndige
  land som man kan komme. Og med de partier, medier og
  vælgere vil det yndige snart blive udskiftet med noget der
  er så ondt og grotesk, at vores land bliver til noget helt,
  helt andet end det var før i tiden, hvor fornuft, sandhed
  og etik endnu ikke var byttet ud med gak-gak fascisme,
  hjernevask og psykopatisk amoral. Danmark er ved at
  blive til et spøgelse, et gudsforladt område, en dårekiste,
  et synkende skib, skandalernes, urettens og lidelsernes
  område og krigens hus.

  Vi danskere eller dumskere er nu kun på tålt ophold i
  vores eget land.

 15. Jørgen Kristensen

  Der tales så meget omkring CO2, hvad er det så egentlig for en størrelse ??
  Ud fra det der diskuteres, udledes der jo millioner af gigaton CO2 ud i den atmosfæriske luft !!
  Man skulle næsten tro, at CO2 ud fra de millioner og atter millioner af ton der udledes, at den atmosfæriske luft bestod mest af denne luftart !!
  Men det forholder sig således, at den atmosfæriske luft består af 78% kvælstof, 20%ilt, 1% argon og så er der 1% tilbage til de mange øvrige luftarter den består af….
  Af den 1% udgør CO2 0,036%, og siden industrialiseringen, er den steget med ca 0,03%, så mon det er årsagen til den globale opvarmning, nej, den 1/3 promille kan ikke have noget med det at gøre, og der er jo ingen bevis på, at det er CO2 der er årsagen, kun den teori som de fleste forsker hælder til, jeg hælder til sol teorien.
  Solens påvirkning af skydannelsen
  Den almindelige opfattelse er, at klimaændringer skyldes et forhøjet indhold af CO2 i Jordens atmosfære. En nyere og meget omdiskuteret teori giver en anden forklaring på klimaændringerne. Teorien er helt accepteret, men der er meget stor uenighed om, hvor stor effekt Solens aktivitet egentlig har på klimaændringerne.

  Teorien går på, at kosmisk stråling er med til at danne lavtliggende skyer, der køler Jorden. Lavtliggende skyer skærmer mod Solens stråler, idet de reflekterer solstrålerne ud i universet fra overfladen, og de udstråler langt flere varmestråler end højtliggende skyer. Den samlede udstråling bliver derfor højere for lavtliggende skyer end for højt liggende skyer.

  Mængden af kosmisk stråling, som rammer os, er styret af Solens aktivitet, eller rettere styrken af Solens magnetfelt og Jordens magnetfelt. Hvis et eller begge magnetfelter er stærkere end sædvanligt, vil det medføre en større afskærmning, hvorved der kommer mindre kosmisk stråling ind i atmosfæren. Hvis et eller begge magnetfelter er kraftige, skærmer de for den kosmiske stråling. Det betyder færre lavtliggende skyer og dermed et varmere klima, uafhængigt af mængden af CO2 i atmosfæren.
  Kilde: Experimentarium.dk
  En grund til, at CO2 er så aktuel er, at efter All Gore rapporten, er CO2 blevet en global handelsvare, som man kan handle med, man bytter, sælger og køber CO2 kvoter, bogstaveligt så handler man med varm luft, og politikerne er bange for at ændre på en så indbringende forretning og beskatningsobjekt.(malkeko).
  Endvidere er det med at det er CO2 jo kun en terori, blandt andre teorier, der foreligger intet bevis for at det der er årsagen.
  I bronzealderen var der 180 PPM CO2 i luften(=0,018%), men der var 2 grader varmere end i dag, ligeledes i vikingetiden, op igennem tiden har der været henholdsvis varmere/koldere end i dag, stadig med kun 0,018% CO2 .
  Først midt i 1800 tallet begyndte CO2 mængden at stige i takt med industrialiseringen til 0,036% , så hvis nogen kan forklare hvordan der kunne være 2 grader varmere med kun 0,018% ? Det kunne jo tyde på, at det med temperaturen ikke har noget med CO2 at gøre, men bare er en del af en naturlig process.
  I øvrigt er metans andel i atmosfæren kun 0,000028% mon det har noget at sige ?, men det er jo nemt at skyde skylden på de stakkels køer.
  Selv om effekten af metan er x25, er det jo stadig ingenting.

 16. Hvor er vi på vej hen?

  Det kan undre at debatten
  allerede er gået i stå, eller er ved det.
  Der må da være mange som kan berette
  om hvad der foregår under samfundets
  overflade og bag kulisserne.

  Snaphanen og Document har lige nu
  chokerende oplysninger om hvad
  kommunister, nihilister, radikale og
  globalister er i færd med, og hvad
  de planlægger af angreb på vores
  økonomier, sundhed og privatliv m.m.

 17. Michael Andersen

  Globalt har over 100 millioner mennesker kryptovaluta, for det meste som et spekulativt aktiv.

  Den digitale infrastruktur bag den mest populære kryptovaluta, bitcoin, kræver i øjeblikket lige så meget energi som hele Thailand, med et CO2 aftryk, der overstiger guldmineindustrien.

  Hvis bitcoins masseadoption fortsætter, er en eskalerende krise uundgåelig, hvilket uforholdsmæssigt forværrer sociale og miljømæssige udfordringer for samfund, der allerede oplever flere dimensioner af afsavn.

  På en eksotisk sydhavs ø kan man for 248 amerikanske dollar kan man købe et digitalt betalings-ID og energiforbruget til ”mining” opfyldes i randen af tidligere sovjetrepublikker.

  For at afbøde disse virkninger kan man overveje 4 potentielle lovgivningsmæssige retninger:

  1) fremme af frivillige private forpligtelser til kun at bruge vedvarende energi
  2) tilskyndelse til et system med frivillig CO2 udligning
  3) brug af eksisterende finansielle regler og skatterammer
  4) indførelse af nationale og / eller internationale forbud mod minedrift af cryptovaluta.

  Lovgivere og politikere har travlt med at fattiggøre den almindelige forbruger men hvad med et ugennemsigtigt og energikrævende alternativt betalingsmiddel?

 18. Massemedierne skjuler og fortier alt muligt.

  Krypto-valutaerne er noget af det mest usikre man
  kan investere i. Utallige købere af Bitcoin er blevet
  snydt så vandet drev af dem. De investerede i noget
  digitalt som de ikke forstod noget af. De troede på
  billige reklamer og overdrevne påstande om at de
  ville tjene masser af penge, hvis bare de sendte
  deres opsparing til firmaer de havde fundet på
  nettet. Eller “firmaer” havde fundet dem. Langt
  de fleste spildte og tabte hver en krone de investerede.

  Er M. Andersen begyndt at tro på co2 løgnepropagandaen?

  1. Michael Andersen

   På et ringe etisk og tvivlsomt videnskabeligt grundlag er klimaprædikanterne i gang med en historisk omfordeling fra fattig til rig.

   Klima og CO2 er tidens mode der konkurrerer med religion og trosbekendelse.

   Nej tak til John Kerry og klimabevægelsen. Ja tak til Luther og kristendommen.

 19. Ole Madsen

  Det er en kendsgerning, at den gennemsnitlige stoffraktion af kuldioxid i atmosfæren er steget fra ca. 0,000320 (0,032%) i 1960 til 0,000421 i 1922. Det er ligeledes en kendsgerning, at mennesket i denne periode har udledt ca. 30 Mkg kuldioxid i atmosfæren ved forbrænding af kul og kulbrinter. Hvor meget dette har bidraget til stigningen i atmosfærens kuldioxid indhold er uvist. Det er ligeledes en kendsgerning, at den globale middeltemperatur er steget ca. 1,3 Celcius siden 1900. Det er en fysisk kendsgerning, at dette har medført en frigivelse af den i verdenshavene opløste kuldioxid. Kuldioxid er en såkaldt drivhusgas. Hvorvidt det er stigningen i atmosfærens kuldioxidindhold, der er årsag til stigningen i den globale middeltemperatur eller omvendt er uvist.

  1. ino

   Personligt takker jeg for de lidt bedre temperaturer. Det hedder en “klimaforbedring” i mit univers – uanset hvad forbedringen skyldes. Jeg frygtede faktisk at vi var på vej mod en ny lille eller stor istid. I begyndelsen af 1980’erne havde vi en februar med polarsole og temperaturer under -20 grader, så det var tæt på istidstemperaturer.

  2. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

   Det er ikke en kendsgerninger du fremlægger. Det er påstande.
   Hvis du tager i betragtning hvad vulkaner udsender af røg, aske
   og andre stoffer, det er millioner af tons hvert år, vil du måske
   indse at vind, vejr, regn m.m. er naturens egen vaskemaskine
   som rydder op efter vulkanudbruddene m. m. Hvad med at du
   læste bøger af Lomborg, Svensmark og solforskere. Eller se
   Hodjas blog og PragerU.

    1. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

     Kommentaren 18.01 var ikke til Ino, men
     pga. et uheld med en enkelt tast blev den fejl-
     placeret. Det var et svar til NP.

  3. Ole Madsen

   Der blev ikke udledt 30 Mkg CO2 i nævnte periode, men 30 Tkg (10^12 kg). Det er klart, at det har medført en stigning i atmosfærens CO2 fraktion, men formentlig kun en brøkdel af stigningen. Der er ingen evidens for, at stigningen i CO2 fraktionen skulle medføre store og faretruende klimaændringer, som politikerne påstår.

 20. Ole Madsen

  Er det en kendsgerning eller en påstand, at den gennemsnitlige stoffraktion af kuldioxid i atmosfæren er steget fra ca. 0,000320 (0,032%) i 1960 til 0,000421 i 2022?

 21. Michael Andersen

  Hvad er der med socialisters hjerner?

  Kvantemekanik anerkender at menneskers tro på resultatet af en given beslutning – om den vil være god eller dårlig – ofte afspejler, hvad deres endelige valg ender med at være. På denne måde interagerer folks tro eller bliver “sammenfiltret” med deres eventuelle handling.

  I en ny undersøgelse blev to kvantebaserede modeller for beslutningstagning sat op mod 12 klassiske psykologimodeller for at se, hvilken der bedst forudsagde menneskelig adfærd under en psykologisk opgave. Eksperimentet, kendt som Iowa Gambling Task, er designet til at evaluere menneskers evne til at lære af fejl og justere deres beslutningsstrategi over tid.

  Mennesker med stofmisbrug eller hjerneskade klarer sig dårligere i Iowa Gambling opgaven end raske deltagere, hvilket tyder på, at deres tilstand på en eller anden måde forringer beslutningsevnerne, som fremhævet i en undersøgelse offentliggjort i 2014 i tidsskriftet Applied Neuropsychology: Child.

  Dette mønster gjorde sig også gældende i eksperimentet, som omfattede omkring 60 raske deltagere og 40, der var afhængige af nikotin.

  Kan det udelukkes at førende klimaprædikanter og grønne beslutningstagere er afhængige af magt og drevet af grådighed?

  Kan det udelukkes at menneskers beslutninger påvirkes ved opstille verden-går-under scenarier, ved at udpege klimasyndebukke og ved at prædke mådehold?

  Hvad er der med socialisters hjerner?

  What is quantum cognition? Physics theory could predict human behavior.
  Livescience

  Quantum reinforcement learning during human decision-making
  Nature, s41562-019-0804-2.epdf

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *