STOCKHOLMSYNDROMET SEJREDE I USA

I 1973 blev Stockholm ramt af et bankrøveri og en gidseltagning rettet mod Kreditbanken. I flere dage måtte de indespærrede bankkunder leve i skræk og rædsel, inden de blev befriet. Efterfølgende undersøgelser viste, at gidslerne havde undergået en psykisk forvandling under dramaet. Fra at have følt afsky og angst for bankrøverne ændrede fangerne holdning under det ufrivillige ophold i banken.  De udviste nu solidaritet og underkastelse over for røverne for at fremkalde sympati og medlidenhed hos deres plageånder, en holdning, gidslerne bevarede under den efterfølgende retssag. Det psykiske forløb, hvor ofrene identificerer sig med deres kidnappere, blev døbt ’ Stockholmsyndromet’ og har senere kunnet konstateres ved andre gidseldramaer.  Senest ved midtvejsvalget i USA, hvor i hvert fald halvdelen af ofrene for Præsident Bidens rædselsregimente alligevel valgte at omfavne det Demokratiske part, der er skyld i alle landets ulykker.

 Siden januar 2020 har Biden og hans regering uden at ryste på hånden kastet USA ud i en afgrundsdyb krise. De har ødelagt selvforsyningen med energi, startet en forrygende inflation, der har slagtet økonomien for almindelige lønmodtagerfamilier og tyranniseret befolkningen med brutale nedlukninger og restriktioner under Corona-epidemien. Kriminaliteten i storbyerne er i dag fuldstændig ude af kontrol ligesom den illegale indvandring. USA har under præsident Biden nedlagt sin landegrænse mod syd og er nu et åbent landskab. Det forekommer ufatteligt, at så mange vælgere, der dog kan huske de gode og trygge tider under den forrige borgerlige regering, alligevel vælger at solidarisere sig med deres bødler, der også i den kommende valgperiode kun har den samme smadre- menu at byde på.

Det værste eksempel udspillede sig i delstaten Pennsylvania, hvor den populære tv-læge dr. Mehmet Oz fra det Republikanske parti var op imod Demokraten John Fetterman i kamp om en plads i Senatet. Fetterman har aldrig haft et rigtigt arbejde, men har næsten hele sit voksne liv haft forskellige mindre tillidsposter hos Demokraterne. For nylig fik Fetterman tilmed en hjerneblødning, der har skadet hans hukommelse og taleevne. Hans eneste tv-debat med Oz var en totale katastrofe, idet han talte sort, skiftede standpunkter undervejs og ikke kunne huske noget som helst. Fetterman demonstrerede klart, at han er uegnet til det kævende job i Senatet, men vælgerne ville det anderledes og valgte ham ind alligevel. Politik i USA handler ikke mere om reformer og forbedringer i samfundet. Den moderne amerikaner stemmer ikke politisk, men efter sin oplevede identitet og følelsesmæssige tilhørsforhold. Når det politiske ringvrag, Fetterman kan komme i Senatet, er det fordi et vælgerflertal har ’følt’, at en Demokratisk umulius er bedre end en Republikansk professionel uanset konsekvenserne. For at det ikke skal være løgn stillede præsident Biden få dage før valget op i Pennsylvania, hvor han fortalte sine undrende tilhørere, at det snart er slut med kulproduktionen i delstaten, der er central for USA’s udvinding af kul. I stedet skal energiforsyningen  bero på sol og vind. Det bliver dyrt for kulstaten Pennsylvania i form af tabte arbejdspladser og lønindkomster. Vælgerne var ligeglade og stemte ufortøvet på deres egen undergang.

Midtvejsvalget viste os, at den Demokratiske valgbevægelse nu er så godt organiseret, at den næppe mere kan besejres. Amerikanerne tropper ikke mere op ved valgstederne og afgiver deres stemme. Brevstemmer og stemmeafgivning pr. stedfortræder har taget over. Den Demokratiske valgbevægelse har nu organiseret en armé af ’ valgkonsulenter’, der kanvasser sygehuse og plejehjem for at høste stemmer fra de mange bevægelseshæmmede vælgere, der nu kan stemme via de flinke unge mennesker, der hjælper dem med at udfylde og fremsende deres stemmesedler. I Pennsylvania var 30 procent af stemmerne afgivet inden valgdagen. Biden er fortjent den mest upopulære præsident i mands minde, men i dag er det andre ting, der tæller.

Ud over Stockholmsyndromet, der har fået amerikanerne til at elske deres plageånder, spiller det også en rolle, at USA er blevet endnu mere polariseret gennem de seneste to år. Millioner af borgerlige amerikanere flygter væk fra kriminaliteten, tårnhøje skatter og det politiske anarki i Californien, Illinois, Pennsylvania og New York og finder tilflugt i Florida og Texas, hvor der er ordnede forhold. Det betyder, at kyststaterne i øst og vest bliver stadigt  mere anti-borgerlige og staterne i midten af USA bliver mere konservative. Demokraternes dominans over valghandlingen slog igennem ved præsidentvalget i 2020 og er blevet yderligere udbygget siden da, ikke mindst fordi næsten samtlige medier ukritisk står last og brast med Biden & Co. Denne udvikling vil fortsætte frem mod præsidentvalget i 2024. Og skulle den demente og inkompetente Joe Biden stille op igen, vil han have gode chancer for et genvalg. Det fremtidige USA kommer således til at vække mindelser om Dante Alighieris dramadigt om Helvede, hvor skriften over indgangsportalen lyder: ” I som her indtræde, lader alt håb fare!”.

11. november 2022

60 Thoughts to “STOCKHOLMSYNDROMET SEJREDE I USA”

 1. Elisabeth

  Samme syndrom må gøre sig gældende i Mink-Nordjylland.
  Socialdemokratiet stadig størst.

  1. Jette

   Enig!
   Det er helt igennem, ufatteligt – at folk kan stemme på en grundlovsbryder!!
   Rystende – at vi nu igen skal have en Statsminister, der styrer landet med frygt og udskamning.
   Den socialdemokratiske spinmaskine – er også herhjemme, en stor hær – som uden blusel, kaster både venner og fjender under bussen.
   At tænke sig – Danmark er forvandlet til en bananrepublik!

  2. Espen Kehler

   Hvem har lyst til at bo som nabo til organiseret dyrplageri?

   1. Jette

    Det har jo, absolut intet med sagen at gøre!!!
    Skulle det være et forsvar, for at bifalde grundlovsbrud??

 2. Fra velfærdsstater til terrorstater

  Forklaringen på at “demokraterne”
  klarer sig godt valgmæssigt, er
  ganske enkelt valgfusk, roderi og
  manipulation. Optællingen af
  stemmer er så forvirret, rodet og
  lemfældig, at dem som sidder på
  magten og valgmaskineriet, kan
  fremkalde nærmest ethvert ønsket
  resultat. Hodja viser i en video hvor
  rodet og forvirret optællingen sker.
  Det er pærelet at snyde. USA er
  et u-land hvad valgsystemet angår.
  Biden har ikke andet end ulykker og
  katastrofer at henvise til, i de to år
  han har været præsident. Alt peger
  på valgsvindel i stort omfang.
  Blandingen af maskiner, brevstemmer
  og håndoptælling og kasser med
  dynger af stemmesedler, betyder at
  der ikke er styr på ret meget, undtagen
  bevidst flytning af brevstemmer fra
  blå bunker til røde bunker og især
  omvendt, fordi i USA er marxisterne
  de blå og de konservative de røde.

  Valgresultaterne er i de fleste
  tilfælde fuldstændig upålidelige.
  Et gennem-manipuleret valg har
  givet sejren til en senil og
  yderst upopulær præsident.
  Folket er sat udenfor døren,
  og kan snart blive sendt ud i
  kulden og mørket. Fremtidens
  USA kan blive ufrit, diktatorisk,
  og hærget af vanvittige, barbariske
  og grufulde tilstande. USA kan blive
  sovjetiseret eller komme til at ligne
  politistaterne Kina og Nordkorea.

  Det er sandsynligt at ulykkerne og
  galskaben vil brede sig til Europa.
  Endnu mere end det allerede er
  sket. Det vil WEF, WHO, EU og
  FN gerne sørge for, sammen
  marxisterne og de woke partier
  og aktivister.

  1. Fra velfærdsstater til terrorstater

   PS: Det er rigtigt at “Stockholm-holm
   syndromet” også spiller en rolle, og at løgnepressen
   mv. påvirker og hjernevasker rigtig mange mennesker,
   men uden valgsvindel er det næsten helt sikkert, at
   Biden og “demokraterne” var gået stærkt tilbage
   og havde stået som valgets store tabere.

 3. Espen Kehler

  En anden kandidat

  Måske var det en løsning, hvis republikanerne kunne stille med en mere troværdig kandidat med færre sjælelige forstyrrelser og mere retskaffenhed .

  1. Privatdetektiven

   Sludder og vrøvl. Trump opnåede store positive
   resultater på en lang række områder, og Trump
   undgik krig. Det med sjælelige forstyrrelser og
   manglende retskaffenhed er vel noget du har
   fra DR, Steffen Kretz og de øvrige DR-håndlangere
   som har bagtalt Trump hundredvis af gange.
   Se Hodja som har meget om USA-valget. Og
   se hvad Snaphanen, Document, 24nyt.dk, Den
   korte avis og Youtube fortæller om verdens
   voksende vanvid og ondskab.

 4. Michael Andersen

  Fravalget af Hilary Clinton, chokerede demokraterne.

  4 års succesfulde økonomiske mirakelkure, fik demokraterne til at se rødt. MAGA truede de indbyrdes aftaler om nepotisme, svindel og berigelse.

  MAGA tvang Demokraterne til at udnytte COVID og til at udtænke nye valglove. MAGA modstanderne bruger alle kneb, tænkelige som utænkelige.

  MAGA modstanderne fremhæver DeSantis, der hverken har Barack Obamas eller Donald Trumps karisma til at skabe en massebevægelse med loyale følgere.

  Republikanerne vinder flertallet i de to kamre eller også vokser MAGA bevægelsen ud over alle breder.

  Præsident Joe Bidens handlinger er MAGAs garanti for succes.

  1. ino

   Der er bare det ved de nye “valglove”, at de blev administrativt gennemført, ikke vedtaget i delstaternes parlamenter. Eksempelvis blev det i 2020 administrativt tilladt at plejepersonalet på plejehjem i Wisconsin kunne udfylde stemmesedler sammen deres borgere – uden brug af udefra kommende vidner. Det resulterede i stemmeprocenter tæt på hundrede i adskillige plejehjem, hvilket aldrig var set før.
   Der er små 7.000 plejehjem i Wisconsin, hvor Biden vandt med omkring 22.000 stemmer. Jeg håber man selv kan lave beregningerne.
   Vores TV-korrespondenter i USA kan ikke!

 5. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Der må i hvert fald ligge nogle
  syndromer og sjælelige mysterier bag danskernes måde
  at stemme på. Tre fjerdedele af vælgerne har stemt på
  partier som går ind for at Danmark skal omdannes til
  ukendelighed, som går ind for afrikanisering, islamisering
  og folkeudskiftning, som de sidste 30 år ikke har bestilt
  andet end at nedbryde, udhule og forringe sundhedsvæsnet,
  den sociale velfærd, familieværdierne, hjemmets fred…

  og den enkelte borgers sikkerhed og tryghed når det
  gælder sygdom, kriminalitet, vold og mord, og social mod-
  gang. Velfærdsstaten er ved at smuldre væk. De senere år
  er politikernes og partiernes flertal også gået til angreb på
  de enkelte danskeres økonomi med så hårde metoder, at
  mange går konkurs, mens andre mister deres hjem og alt
  hvad de ejer af indbo og ejendele. Også vores frihed er
  blevet indskrænket meget i forhold til 1970-80.

  Alligevel bliver 70-80% ved med irrationelt at støtte de
  partier som har taget fusen på dem i årevis. Og som
  har sat Danmark på kurs mod globalisternes og de
  rødes mål: et totalt ruineret, smadret og ødelagt Danmark.

  Hvordan denne kollektive sindssyge er opstået, kan ikke
  forklares på få linjer. Det er måske en blanding af Stockholm
  syndromet, skolernes hjernevask, ekstrem glemsomhed,
  massemediernes fordummende halve sandheder, de
  evige løgnekampagninger, hetzen mod folk der tænker
  selvstændigt, plus tonsvis af underlødig underholdning.

  Danskerne har været i stand til at opbygge en kultur der
  for 40-50 år siden var i verdensklasse. Lige siden er den
  langsomt men sikkert blevet forringet med salami-metoder,
  så at Danmark nu er en bananstat langt hen ad vejen.
  Slutkapitlet er ikke skrevet endnu, men det kan ikke
  undgå at bliv en blodig, tragisk og katastrofal afslutning.

  Når 70-80 % af en befolkning agerer som sindssyge,
  åndssvage eller som kommunisternes nyttige idioter,
  er det ikke en gratis omgang. Prisen bliver et samfund
  lige så sørgeligt og rædselsfuldt som Libanon, Congo,
  Sverige, Colombia, Somalia, Mali og Venezuela.

  Listen over de danskere som har fået deres
  tilværelse ødelagt af partiernes forrykte
  politik er allerede kilometerlang. Og for
  hver dag bliver listen længere.

 6. Mikael Emmertsen

  Populisten, showmanden og folkebedrageren Donald Trump kalder på sin sædvanlige komiske facon præsident Biden for en kommunist. Hvorfor bliver han så støttet af verdens rigeste mand finansgeniet Elon Musk?

  Donald Trump’s politiske one-man show synes at være ved at komme til en ende. Flere og flere amerikanere er trætte af hans egocentriske opførsel. Lad os håbe, at Ron DeSantis bliver republikanernes nye præsidentkandidat. Trump vil tabe big time til Biden. Uden valgsvindel. Biden har gjort det rigtig godt for USA. Men DeSantis vil være ham en værdig modstander. Han har som flere og flere republikanere gennemskuet Trump’s politiske svindel, som han hidtil har haft held til at projicere fra sig selv over i sine modstandere. Den eneste reelle svindler er Donald Trump selv. The king of fake news.

  1. Wiens redning skete 1683

   Mikael Emmertsen leverer som
   sædvanlig noget primitivt vås og vrøvl, der lyder
   som ord og påstande der er direkte kopieret fra DRs
   udsendelser om USA, hvor Steffen Kretz og ligesindede
   igen og igen rakker ned på Trump og republikanerne.
   Emmertsen er en hjernevasket stakkel der har mistet
   evnen til at tænke selvstændigt. Det gør ham til en
   nyttig idiot for røde demagoger.

   1. Mikael Emmertsen

    Det er vel et spørgsmål om verdenssyn. Ingen af os ved noget reelt om amerikanske forhold, der ikke er et resultat af vores forestillingsevne. Vi har et samfundssyn, der svarer til den måde, vi selv er. Biden og demokraterne fører en politik, der kommer tættere på danske forhold end republikanerne. Derfor foretrækker de fleste danskere en demokratisk præsident. Men en midtsøgende liberal republikansk præsident står ikke langt fra en ligeledes midtsøgende konservativ demokrat. Biden er midtsøgende. Det er Trump absolut ikke. Han er en manipulerende diktator, der misbruger demokratiet. Det gør ham farlig. Men moderate republikanere er trætte af hans skuespil og barnagtige påstande om valgsvindel, der naturligvis kun gælder, når udviklingen ikke går hans vej. Derfor er Trump’s meddelelse om, at han genopstiller, en god nyhed for demokraterne.

    1. Michael Andersen

     Trump kommer til at vinde 2024, formentlig sammen med DeSantis som VP.

     Præsidenten er den eneste der har formatet og autenciteten til at overbevise den gennemsnitlige amerikaner om at USA fortjener bedre og at Præsidenten er den rigtige til jobbet.

     Trump kommer til at sætte mailballots indsamlingen i system til fordel for republikanerne.

     Demokraterne kan selvfølgelig håbe på Biden/Harris/Fetterman.

 7. De tre musketerer

  At Biden & co. er skøre og inkompetente, kan
  også ses af at de er ved at give Iran grønt lys til
  at udvikle atombomber. Iran er ved at udvikle
  hypersoniske raketter der kan bære bomberne
  frem. Det er raketter som det er næsten umuligt
  at stoppe, fordi de bevæger sig med 5000 km/t.
  Israel vil måske se sig nødsaget til at at bombe
  Irans atomanlæg mv. Hvis det sker vil Biden
  igen have medskyld i en krig. Og da Pelosi
  besøgte Taiwan, irriterede det Kina så meget,
  at risikoen for krig i dette område også er
  større end før. Joe Biden og Nancy Pelosi
  tramper rundt i alle de spinatbede de
  opdager på deres vej.

  Det er skørt at Iran og Kina er så krigeriske,
  men der er jo ingen grund til at understøtte
  skøre tendenser. Og et atombevæbnet
  Iran vil også kunne true Europa, og lidt
  senere USA.

  1. Jk

   Hvis Trump ikke havde skrinlagt de aftaler som EU og USA havde med Iran, havde de ikke søgt mod Rusland og Kina. Den aftale som vi havde med Iran var ikke perfekte og vi kunne sikkert ikke undgå at de på sigt fik A-våben men alternativet er værre. De sanktioner som blev indført under Trump øgede kun opbakningen til et nationalt konservativt styre i Iran. Et regimeskifte i Iran kræver opbakning til de unge veluddannede centrum venstre liberale i de store byer. Iøvrigt er det skræmmende at de nationalt konservative i Iran og vesten samt i Rusland deler har et utroligt værdi fællesskab. De er anti woke, anti feminisme. Som speciallæge i DK og globalist har jeg større fællesskab med de i unge veluddannede der laver oprør i Teheran end med konspirationstosser i den danske / amerikanske samt det religiøse styre i Iran .

   1. Michael Andersen

    Konspirationstosser?

    Udskamninger hører til woke-kulturen og brugen af udtrykket ”konspirationstosser” er ikke tegn på stor sproglig begavelse.

    Det er typisk for debatsabotører at kræve et højt niveau for derefter selv at sænke niveauet med sludder og udskamninger.

    1. Michael Andersen

     Obama og Bidens insisteren på at please styret i Iran med milliarder for gidsler, lempelse af oliesanktioner og en atomaftale hvor Rusland garanterer for Irans nukleare materiale, er skyld i at Iran stadig er en trussel overfor Saudi-Arabien og Israel.

     Israel har afsat mindst 3 mia. USD til planlægning, forberedelse og indøvning af angreb, i stil med angrebet på Iraks atomreaktor i 1981. Iran må indstille sig på atomteknologi til fredelige formål.

     Protester, præsteregimets dårlige ledelse, den voldelige undertrykkelse, styrets ringe økonomiske forståelse og sanktioner går op i en højere enhed, derfor er der for at aflede opmærksomheden, en eminent Iransk trussel om angreb på Saudi-Arabien og amerikanske styrker i Irak.

 8. JK

  Altid interessant at læse Aamunds analyser. Savner dog lidt et svar på om han deler de konspiratoriske bemærkninger som flere deler på bloggen.

  1. Der foreligger indtil nu ingen dokumentation for ulovlig manipulation af stemmerne fra midtvejsvalget. Anklagerne skal nok komme, men det er ikke det samme som kendsgerninger. Taberne kan jo aldrig forstå, at de har tabt fordi, de ikke fik nok stemmer.

   1. ino

    Ja, ja. Biden fik rigeligt med stemmer i 2020, mange nok til at vinde faktisk, men de var ikke alle legitime stemmer.

   2. Kenneth E

    Så har du ikke fulgt ordentligt med. Der er ingen tvivl om der sker fusk både før, under og efter valget.
    1. Se 2000 mules for at se hvad der sker før valget.
    2. Se Arizona med 30% maskiner der ikke virker og utallige andre shenanigans, såsom manglende stemmesedler for (R), toner til printerne osv.
    Det at man bruger valgmaskiner og IT udstyr (der i øvrigt er forældet), har også vist sig at være “spændende”. Check Gateway Pundit for at se hvordan de sidste batches af stemmer i 2020 fordelte sig med nøjagtigt samme udfald i stemmeprocenterne – hvilket er statistisk umuligt. Det er fuldstændig korrupt det hele.
    3. I “gamle” dage (for 5-10 år siden), kunne man tælle alle stemmerne på på valgdagen. Nu skal man bruge ugevis og trækker det hele i langdrag, mens der findes ud af hvor mange stemmer der mangler at blive ødelagt, omdannet eller indsat, for at give demokraterne sejren.

    Kan anbefale dig at kigge lidt på Twitter nu hvor Musk har de-censuret platformen.

    1. Jeg vil bestemt ikke afvise, at der er er forekommet betydelig valgsvindel ligesom ved præsidentvalget i 2020, hvad der er rigeligt dokumenteret af Peter Navarro og Mollie Hemingway. jeg vil også medgive, at der er meget, der tyder på, at der også denne gang har været ugler i mosen. Hvis ja, må vi håbe på, at kendsgerningerne kommer på bordet.

  2. Hvor er vi på vej hen?

   Alternativet til Irans atombevæbning er værre, skriver JK. Hvordan
   kan det lade sig gøre. Iranske atombomber der kan affyres med
   hypersoniske langtrækkende missiler. Det kan da nærmest ikke
   blive værre. Det er næsten sikkert at det kommer til krig mellem
   Iran og Israel/s-arabien, og det kan nemt blive en atomkrig.

 9. Michael Andersen

  Opgør virker opklarende og når tiden kommer til primærvalgene har det snavsede vasketøj allerede været udstillet. Bush vandt opgøret mod McCain. Trump vandt over Ted Cruz. Obama vandt over Hillary. Bill Clinton vandt over verden og fik to perioder.

  Valgresultatet viser et 6 millioners flertal til republikanerne og stillingen er derfor 52:46 på landsplan. Demokrater og TDS-ramte tabte, men ikke overbevisende nok, derfor arbejder flere senatorer på at udskifte Mitch McConnell.

  Det forlyder at republikanerne beholder J6-komiteen for at undersøge Pelosi, at Kari Lake med matematisk sikkerhed vinder som guvernør i Arizona og at FOX regner med Joe Lombardo som guvernør i Nevada.

  I Georgia går guvernør Kemps velsmurte valgapparat sammen med Mitch McConnell for at sikre en republikansk senatsplads til Herschel Walker.

  For fremtiden må man håbe at der kortes ned på afstemningsperioden og at valgresultatet offentliggøres hurtigere. Den alt for lange tid forøger usikkerheden og formindsker tilliden til systemet.

  Foreløbig er stillingen MAGA 174 og DEMs og RINOer 9.

  Like it or not.

 10. Thomas Poulsen

  Det har da intet som helst med Stockholmsyndromet at gøre, det er full blown valgsvindel.

  Hvorfor tror I det tager dage og måske uger at optælle stemmer i de sidste stater? Tæller de ringere end i andre stater?

  Fedtemand er blot et enkelt tilfælde på bizar og grotesk valgsvindel, det er mange andre.

  Tiden trækkes ud og der tælles og valgmaskinerne kalibreres, det må jo ikke ske at demokraterne ender på 102% i nogle valgdistrikter.

  Når spadsere og afdøde kandidater vælges ind så burde alarmen bimle og bamle, men det gør den ikke.

  USA er kapret af en kriminel bande og må desværre betegnes som en slyngelstat.

  Vi ser nu frem til genvalg af Biden i 2024, optællingen vil tage et par måneder, men resultatet er kendt på forhånd.

  Det eneste der kan gå galt et hvis Bidens læger pumper for meget kemi i ham, denne mulighed består, men bortset fra det er genvalget en realitet her 2 år før valget.

 11. Ivan Dybdal

  Midtvejs valget var en valgsejr for Det Republikanske Parti
  At forventningerne var til en større sejr, gør det ikke til et nederlag – kun i mediernes udlægning af resultatet! 🙂

  Der bliver uden tvivl Republikansk flertal i Repræsentanternes Hus (forventet 211 Republikanere mod 201 Demokrater).

  I Senatet står det på nuværende tidspunkt lige, 49-49 og det forventes at det forbliver lige, når de to pladser, der for nærværende udestår, er talt med. Da vicepræsidenten pt er fra det demokratiske parti, udpeger hun en formand, så flertallet forbliver Demokratisk**

  Resultatet af midtvejsvalget i USA er blevet uklart fordi der er så mange af vælgerne, der ikke stemmer på et valgsted med den sædvanlige ID-kontrol af vælgerens ret til at stemme.

  I mange stater kan man stemme ved at sætte kryds i den stemmeseddel, man får sendt med posten, og derefter putte den i en (post)kasse i nærheden*.

  *Californien som eksempel:
  County elections officials mail vote-by-mail ballots to all active registered voters. Any registered voter may vote using a vote-by-mail ballot instead of going to the polls on Election Day.

  You may return your voted ballot by:
  1. mailing it to your county elections official;
  Vote-by-mail ballots that are mailed must be postmarked on or before Election Day and received by your county elections office no later than 7 days after Election Day.
  If you are not sure your vote-by-mail ballot will arrive in time if mailed, bring it to any polling place in the state between 7:00 a.m. and 8:00 p.m. on Election Day.

  2. returning it in person to any polling place within the state or the office of your county elections official;
  Vote-by-mail ballots that are personally delivered must be delivered no later than the close of polls at 8:00 p.m. on Election Day.

  3. dropping your ballot off at a drop-off location or into a ballot drop box within the state; or
  Vote-by-mail ballots that are personally delivered to a ballot drop-off location must be delivered no later than the close of polls at 8:00 p.m. on Election Day.

  4. authorizing someone to return the ballot on your behalf.
  Anyone may return your ballot for you, as long as they do not get paid on a per ballot basis. In order for your ballot to be counted, you must fill out the authorization section found on the outside of your ballot envelope.

  **Who Controls the Senate in a 50-50 Tie?
  Article I, Section 3 of the Constitution specifies that The Vice President is the President of the Senate. The Vice President has no vote unless to break a tie in some matter before the Senate.
  Therefore, if there is a 50-50 party split in the Senate, the Vice-President’s vote will give the majority to his or her party. That is the situation we currently have in the Senate. With a Democratic vice president, that party controls the chamber.

 12. H. D. Vind

  Der var ikke noget præsidentvalg i 2019. 🙂
  Men meget tyder på, at der blev svindlet, så det stinker til himlen, ved præsidentvalget i 2020.

 13. Niels Poulsen

  Det er sympatisk, at Aamund trods sit islam-kritiske ståsted er fortaler for for tyrken og muslimen Mehmet Oz. Den traditionelle vælger i Pennsylvania har måske været mere i tvivl med hensyn til den lidt tvivlsomme tv-stjerne, som først flyttede til delstaten i 2020, og i stedet for foretrukket en lokal forankret repræsentant i Senatet (John Fetterman).

  Oz has said that he was named after Mehmed the Conqueror, the Ottoman sultan who conquered Constantinople in 1453.

  Oz grew up in a mixed Muslim environment where his father’s family practiced more traditional Islam, while his mother’s family were more secular Muslims. As a child, he spent summers in Turkey and served in the Turkish army for 60 days after college to maintain his dual citizenship.

  As of 2022, Oz identifies as “secular Muslim” and, according to the Associated Press, “has said that the spiritual side of Islam resonates with him more than the religious law side of it.

  Oz aligns his personal Muslim religious views with Sufism.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Mehmet_Oz

 14. Wiens redning skete 1683

  Hvis man studerer hvad Hodjas blog, Snaphanen, Document
  og andre steder på nettet har lagt frem om valgsvindel, vil
  man næppe være i tvivl om at Trump tabte i 2020 på grund
  af valgsvindel. Og det lyder komplet usandsynligt at Biden,
  Pelosi og democrats på ærlig vis skulle kunne vinde midtvejs-
  valget. Det står tilsyneladende lige nu, men når optællingen
  af brevstemmer er slut, vil det vise sig at Biden er valgets
  vinder. Det kan forudses allerede nu. Democrats har sat
  sig tungt på valgsystemet. Beviserne for valgsvindel skal
  nok komme, medmindre kritiske røster bliver kvalt med
  FBIs og democrats nye brutale metoder.

 15. Piotr

  WOW NP! hvilken oplysning du kommer med, det er fantastisk og hvor fint du lige får en sviner med til Aamund. Godt gået, det er lige dit niveau, nul og en skid!

  SIAD! P.

 16. Niels Poulsen

  Tak for “Piotr” for kommentaren, som giver mig lejlighed til at kommentere videre på Aamunds næppe researchede opbakning til tyrken og muslimen Mehmet Oz.

  Det er en mærkelig verden, vi lever i, hvor mennesker positionerer sig efter politiske ståsteder og angriber mennesker, de aldrig ville angribe, hvis de ikke kendte deres politiske ståsted. Højreradikale kommer med falske beskyldninger mod Obama for ikke at være amerikaner, at være muslim, og at hans mellemnavn Hussein skulle vise hans anti-amerikanske sympatier. Ophavsmanden til disse konspirationsteorier er senere blevet dømt i en anden sag, anlagt af de efterlevende forældre til skuddræbte elever på Sandy Hook. Det er godt, at konspirationsteoretikerne nu bliver straffet, og straffet hårdt.

  Her står vi derimod over for en ren tilståelsessag. Tyrken og muslimen Mehmet Oz’s rigtige navn er Mehmet Cengiz Öz. Öz som i Özlem Cekic som sammen den afdøde islam-apologet Tøger Seidenfaden afholdt antidemokratiske fejringer af islam på demokratiets højborg Christiansborg.

  Bemærk venligst relativeringerne af tyrken og muslimen Mehmet Cengiz Öz i Wikipedias artikel. Faderen var traditionel muslim. Moderen var mere sekulær. Hun var ikke sekulær. Hun var mere sekulær end traditionel. “Mere”? Gad vide, hvad det betyder? Islameksperten Aamund har jo belært os om, at der ingen forskel er inden for islam. Den gyldne midte er identisk med de yderste fløje. Islam er islam er islam. Det er ikke muligt at afgøre, om tyrken og muslimen Mehmet Cengiz Öz er enig med Aamund. Måske er tyrken og muslimen Mehmet Cengiz Öz uenig. Måske findes der cirkulære muslimer?

  Det er også bemærkelsesværdigt, at tyrken og muslimen Mehmet Cengiz Öz gennemgår tyrkisk militærtjeneste for at få tyrkisk statsborgerskab.

  Tyrken og muslimen Mehmet Cengiz Öz udtaler, at den åndelige side af islam appellerer mere til ham end den lovmæssige (Sharia). Igen det relative “mere”. Men hvad betyder det for os vesterlændinge, som går ind for demokrati og retsstat? Ayatollah Khomeini var også åndelig. Meget åndelig. Sikke en præmie-muslim, tyrken og muslimen Mehmet Cengiz Öz er .” Jeg er åndelig muslim, og i morgen skal du dø efter koranens forskrifter.” Som demokrat og tilhænger af retsstaten siger jeg nej tak. Jeg håber ikke, at I højreradikale bliver for vrede på mit fravalg af islam til fordel for demokrati og retsstat.

  Det er ingen tvivl om, at tyrken og muslimen Mehmet Cengiz Öz er højt begavet, med den relativisme høj begavelse medfører. Man har et standpunkt, til man tager et nyt, som Jens Otto Krag sagde.

  Tyrken og muslimen Mehmet Cengiz Öz støttede kampen mod de menneskeskabte klimaforandringer og Anthony Faucis vaccinepolitik, lige indtil han blev kandidat for Republikanerne. Så vendte den begavede tyrk og muslim Mehmet Cengiz Öz på en tallerken. Man har et standpunkt, til man tager et nyt.

  Bemærk også, at tyrken og muslimen Mehmet Cengiz Öz har udtalt, at – hvis såfremt i fald – han skulle blive valgt til senator for Pennsylvania, vil han opgive sit tyrkiske statsborgerskab. Hvis såfremt i fald – kan man få et mere tydeligt eksempel på den muslimske taqiyya-relativisme og at tale med to tunger? “Jamen, jeg er muslim og amerikaner, hvis jeg bliver valgt, ellers er jeg muslim og tyrker.”

  Til sidst en kommentar til de meget ubehagelige angreb fra de højreradikale på John Fetterman. Han har haft en blodprop. Det kan ske for alle. Han er uskyldig i sin sygdom. Han er en meget høj mand. Høje mennesker bliver ramt af kredsløbsforstyrrelser (på grund af tyngdekraften). Han har heroisk kæmpet sig tilbage efter blodproppen. Tænk, at man som højreradikal kan være så kynisk at gøre nar af en politisk modstanders sygdom.

 17. Ivan Dybdal

  Det ‘nye normale’ ved valg i USA?

  Både præsidentvalg og midtvejsvalg i USA er blevet noget helt andet end det var tidligere, da afstemningen fandt sted på samme dag på et valgsted, hvor valgtilforordnede kontrollerede på valglister* om vælgeren var berettiget til at stemme (eller allerede havde stemt).

  Præsidentvalget i USA 2020 blev som bekendt afholdt d. 3. november 2020. Valgdeltagelsen var historisk rekordhøj: 66,8%.
  Donald Trump (R) fik flere stemmer end nogen præsident kandidat nogensinde tidligere havde fået, men Joe Biden (D) fik flere)

  Den rekordhøje valgdeltagelse skyldes nok især, at det er blevet muligt at putte sin stemmeseddel i en (post)kasse henne om hjørnet.
  Den mulighed er især blevet udbredt i stater, der er ledet af det Demokratiske Parti, som formodes at have fordel af det, fordi de antages derved at få flere af deres potentielle vælgere, til at stemme**.

  **(En undersøgelse viste i 2008 at mindre end hver fjerde med den laveste uddannelse stemte, mens mere end tre ud af fire med den højeste uddannelse stemte. Højindkomst grupperne stemte tilsvarende dobbelt så hyppigt som lavindkomst grupperene. Hvide og sorte stemte (overraskende?) lige så hyppigt hver, men asiater og hispanics stemte kun halvt så hyppigt)

  I øvrigt havde 42 mio ved midtvejsvalget den 8. november 2022 allerede afgivet deres stemme inden dagen, hvor valgstederne åbnede ! 🙂 )

  *A 2012 study by The Pew Charitable Trusts estimates that 24% of the voting-eligible population in the United States are not registered to vote, a percentage that represents “at least 51 million eligible U.S. citizens.” (klip fra Wikipedia)

  **Burden, B. (2009). “The dynamic effects of education on voter turnout”. Electoral Studies.

 18. Fra velfærdsstater til terrorstater

  Danskernes flertal vil redde klimaet,
  miljøet, naturen, 35 lande i Afrika og 75 lande udenom.
  Men de kan ikke engang redde sig selv og deres lille land.
  Igen og igen stemmer de på partier som kører alt i sænk,
  som smadrer og nedbryder alt med økonomi, sundhed,
  frihed, demokrati og sikkerhed. Og som i fuld fart forærer
  Danmark væk til hundredtusinder af kulturfremmede som
  foragter danskerne og kun venter på at overtage landet.

  En så blind, tåbelig eller indoktrineret befolkning som
  den danske, kan ingen redde.

 19. Henrik Wegmann

  At bruge “Stockholmsyndromet” til at forklare valgets udfald er at uskyldiggøre, hvad der reelt foregår i USA.

  Sikkerheden i det amerikanske valgsystem er gennem årene eroderet, og i dag skriger det nærmest på at blive misbrugt. Demokraterne sidder nu tungt på ikke bare funktionerne ved mange centrale valgsteder, men også på store dele af såvel den udøvende og den dømmende magt. Da de samtidig har ubetinget støtte fra næsten alle de mest indflydelsesrige medier, så kan de gøre stort set, som det passer dem. Og det gør de.

  1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

   Når der svindles med valgresultater, og når medier lyver
   systematisk, hører alting op og man er allerede på vej
   mod diktatur og gangstervælde. Det førte i Sovjet-unionen
   til en en kolossal statslig ondskab som ramte fuldstændig
   vilkårligt, og ingen var i sikkerhed. Selv trofaste og loyale
   kommunister blev massemyrdet af deres eget parti og
   parti-formanden. Journalister som støtter en udvikling
   hen mod et fascistisk diktatur, risikerer selv at blive ofre
   for det rablende og altomfattende vanvid som
   kendetegner tyranniske regimer.

 20. Michael Andersen

  Demokratiets største problem er at vælgeren ikke kan verificere hvilken bunke deres afgivne stemme lander i.

  I Arizona kan vælgerne gå på nettet og følge deres stemmeseddel, men de kan ikke se om stemmen lander i rød eller blå bunke.

  Om det er valget til forhandlingsleder i Danmark på grundlag af et enkelt tillægsmandat, Stram Kurs med et resultat på 0,2 procentpoint under spærregrænsen eller republikanerne i Arizona.

  Tillidsproblemet vokser med narrativer om tæt løb, med resultater indenfor ”margin of error”, med optællingsmaskiner og med systemer forbundet til nettet.

  Så længe vælgerne ikke kan verificere om deres stemme tæller hos rød eller blå, har demokratiet et stort problem.

 21. Niels Poulsen

  Det er positivt for det amerikanske demokrati, at mange af de Trump-støttede republikanske valgbenægtere har opført sig ansvarligt og indtil videre enten har erkendt deres valgnederlag ved midtvejsvalget eller forholdt sig tavse.

  Det kan naturligvis ændre sig på tirsdag, hvor man kan befrygte, at Trump med løgne om valgsvindel og hadefuld tale om sine politiske modstandere opildner sine bevæbnede tilhængere til at angribe det amerikanske demokratis institutioner, som han gjorde det forud for stormløbet på Kongressen 6. januar 2021.

  Many of the nation’s most outspoken 2020 election deniers are staying quiet or conceding defeat after their own election losses this cycle.

  Prior to the election, experts had warned that democracy itself was at risk of being overrun by an army of acolytes of former President Donald Trump who would take a page out of his playbook and refuse to accept any loss.

  But with a few exceptions, and with some races yet to be finalized, that has not happened, heartening those who feared the worst.

  “I’m pleasantly surprised that several election deniers have conceded and some others that haven’t have at least seemed to remain quiet,” said David Becker, executive director of the Center for Election Innovation & Research, a nonpartisan group that works to support elections officials.

  https://www.politico.com/news/2022/11/13/trump-election-deniers-accept-2022-results-00066626

  1. Michael Andersen

   Hold da op, hvor er du uvidende. 2000 Mules har forlængst cementeret snyderiet.

  2. Niels Poulsen

   Til konspirationsteoretikeren “Michael Andersen”:

   “2000 Mules is a 2022 American conspiracy theory political film from right-wing political commentator Dinesh D’Souza that falsely claims unnamed nonprofit organizations paid “mules” associated with the Democratic Party to illegally collect and deposit ballots into drop boxes in the swing states of Arizona, Georgia, Michigan, Pennsylvania, and Wisconsin during the 2020 presidential election. D’Souza has a history of creating and spreading false conspiracy theories.”

   https://en.wikipedia.org/wiki/2000_Mules

   1. Michael Andersen

    “2000 Mules” baserer sine konklusioner primært på mobiltelefonsporingsdata leveret af telefonselskaber og overvågningsvideo af stemmebokse leveret af flere statsregeringer.

    De eneste måder at afvise filmens konklusion om, at Bidens sejr stammer fra massiv stemmeudstopning, er at vise, at de data, der blev brugt til at spore mobiltelefonerne, var korrupte, analysen af dataene var fejlbehæftet, eller at videoerne modtaget fra de respektive regeringer blev manipuleret.

    Ingen har fastslået sådanne uregelmæssigheder, men mainstream-mediernes refleksreaktion er at afvise filmen og dens konklusioner og komme med absurde forslag til at forklare, hvordan data og videobeviser er falske.

    1. Niels Poulsen

     Det er en indgang til en skræmmende parallelverden at læse om Dinesh D’Souza. Han har skabt sit levebrød ved at viderebringe den yderste højrefløjs konspirationsteorier og historieforfalskning på film og i bøger. Han er blevet idømt fem års betinget fængsel med otte måneders afsoning i et såkaldt “halfway house”.

     “A halfway house is an institute for people with criminal backgrounds or substance use disorder problems to learn (or relearn) the necessary skills to re-integrate into society and better support and care for themselves.”

     Trump benådede den kriminelle Dinesh D’Souza.

     “On May 20, 2014, D’Souza pleaded guilty to one felony count of making illegal contributions in the names of others. On September 23, 2014, the court sentenced D’Souza to five years’ probation, eight months in a halfway house (referred to as a “community confinement center”) and a $30,000 fine. After D’Souza’s conviction, his claim of selective prosecution continued to receive support from some conservative media and commentators.”

     “On May 31, 2018, President Donald Trump pardoned D’Souza.”

     https://en.wikipedia.org/wiki/Dinesh_D%27Souza

 22. Michael Andersen

  Repræsentant Marjorie Taylor Greene sammenlignede de milliarder af dollars, som Kongressen skynder sig at sende til Ukraine som humanitær og militær bistand, med en “hvidvaskningsordning” og sagde, at nonprofitorganisationer drives af “venner og familier” af amerikanske folkevalgte.

  I en tale mandag i en podcast om pakken på 40 milliarder dollars, der er på vej gennem Kongressen, sagde Georgia-republikaneren, at føderale lovgivere:

  “finansierer nonprofitorganisationer, finansierer ngo’er, de finansierer tilskud, tilskud, der går til mennesker, og hvis man virkelig ser på det, er det mange gange deres venner og familier, der driver disse nonprofitorganisationer og ngo’er, Og det er dybest set ligesom hvidvaskordninger”. Citat slut.

  Ydermere spekuleres der flere steder på nettet om FTX-kryptovalutaen blev brugt til at tilbageføre midler givet til Ukraine og netop nu er FTX skandalen under opsejling.

  Hvordan skulle demokrater og RINOer ellers få råd til den dyreste valgkamp nogensinde, med en pris på mere end $16,7 mia?

  Der var en rød bølge…. i stater der har særlige restriktioner på brevstemmer. Ærlige og retskafne republikanere skal droppe flinkeskolen og gå all-in for at vinde i 2024.

  https://www.newsweek.com/marjorie-taylor-greene-likens-ukraine-aid-money-laundering-scheme-1706992

 23. Niels Poulsen

  Desværre er der putinister i både Danmark og USA. De minder mig om værnemagerne og de danske nazister under 2. Verdenskrig. Om Marjorie Taylor Greene oplyses det:

  “Throughout the Russo-Ukrainian War, Greene has promoted Russian propaganda and praised Vladimir Putin. During the 2022 Russian invasion of Ukraine, she criticized the “corrupt” Ukrainian government and argued against sending Ukraine weapons. She has suggested that Ukraine instigated the invasion by agitating Russia.

  Greene has been critical of NATO. She was one of 18 Republicans to vote against admitting Sweden and Finland to NATO.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Marjorie_Taylor_Greene

  1. Træt

   Din karikatur af en systemets tro væbner er ved at kamme over i det groteske “”Niels”” “”Polsen””

  2. Michael Andersen

   Foruden Ukraine, nævnes også Iran.

   Hvorfor forsvarer Hr. Niels Poulsen en påstået hvidvaskskandale, som flere nyhedssites lægger navn og rygte til?

   Exclusive: Behind FTX’s fall, battling billionaires and a failed bid to save crypto
   Reuters

   ‘I f***ed up’: Behind FTX’s fall, battling billionaires and a failed bid to save crypto
   Timesofindia

   Now-Collapsed FTX Crypto Slush Fund Laundered Ukraine Donation Money to Democrat Candidates to Help Rig Midterms
   Ussanews

   Failed crypto exchange FTX was a Ukraine money laundering op – report
   dailytelegraph co nz

 24. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

  Der er to slags censur. Først
  den grimme, onde censur som forhindrer at nyttige,
  vigtige og brugbare oplysninger når frem til befolkningen,
  til gavn for demokratiet og borgernes vé og vel.

  Så er der den censur som går ud på at mindske mængden
  af vås, vrøvl, løgne, kommunistisk propaganda og totalitær
  vildledning. Altså en kvalitets-redigering. For hvis trolde,
  agenter, demagoger, tosser, åndssvage, globalister,
  5. kolonner og radigale fanatikere søger at ødelægge
  og sabotere en debat, så bliver den til sidst en debat
  som ingen fornuftige mennesker vil bruge tid på.

  Om ikke andet kunne man begrænse antallet af indlæg og
  længden af kommentarer fra dem som tydeligt kun er ude
  på at afspore debatterne. Eller man kunne kræve at indlæg
  skal være skrevet på dansk, så man undgår de mange tekster
  der blot er copy-paste/overflytning af tekster fra diverse
  obscure propaganda-sider.

  Da Emmertsen f.eks. skrev 50-53 kommentarer i een tråd,
  blev debatten ødelagt, og det var godt at der er kommet
  en begrænsning på. Det samme er der også brug for
  overfor visse trolde som ikke leverer meget andet end
  radikale, halvskøre og ekstreme påstande og usandheder.

  Meningen med Aamunds debatter kan jo ikke være at de
  af radiGALE 5. kolonner skal omdannes til propagandasider for
  ideologisk vanvid.

 25. Niels Poulsen

  Midtvejsvalget har været en syngende lussing til de republikanske valgbenægtere. Det er afgjort, at valgbenægteren Trumps allerstørste håb, valgbenægteren Kari Lake, også har tabt.

  De borgerlige er i krise i Vesten. Her er min maggiterning-analyse af hvorfor. Borgelighed forbinder man med moral. Et borgerligt menneske lyver ikke. Det gik galt den dag, da de borgerlige overtrådte Dekalogen, Guds Lov, paragraf 8, som cirka siger, at du må ikke lyve.

  Da de borgerlige begyndte på konspirationsteorier, misinformation og fake news, gik det galt.

  Det kommer ikke til at blive godt igen, før de borgerlige aflægger sig løgnene og igen begynder at tale sandt.

  1. Niels O

   Det var ikke de borgerlige. Det var nationalisterne. Som egentlig er en fragmenteret størrelse af nationalistiske socialdemokrater, liberale, konservative o.a., som netop har det til fælles at være – nationalistiske*. Som det aller aller vigtigste.

   Det er så på een eller anden måde blevet gjort til en del af højrefløjen – verden over.

   I USA har man nærmest kun højrefløj, med Demokraterne mest på dennes venstreside.

   Det har så nu betydet, at Trump for en stund har kapret republikanerne til at være nationalister.

   Jeg vil afvente, at republikanerne bliver et ordentligt borgerligt parti igen, før jeg “støtter” dem igen.

   I Danmark og mange vestlige lande er nationalister også blevet en del af højrefløjen, selvom der også her er en fragmentering. DF var under Pia K og Thulesen Dahl egentlig socialdemokratiske nationalister. Husk deres kærlighed til en mega offentlig sektor.

   Nu er der så 3 nationalistpartier valgt ind. Med lidt variationer indbyrdes økonomisk politisk. Men mest kun til pynt, da de alle egentlig som udgangspunkt kun er nationalister.

   Dem skal vi borgerlige tvinges til at dele et eventuelt flertal med, hvis vi ønsker en blå regering.

   Dybt dybt frustrerende.

   Omvendt tror jeg ikke en meter på en SV-regering eller lignende. Den fiasko HAR vi prøvet.

   *Selv kommunister har vi set som nationalister i Danmark: Husk Fælles Kurs?

   1. Niels Poulsen

    Jeg er kun delvis enig, men det kan jo være, at der kommer en dag, hvor jeg vil give dig ret.

    Jeg forbinder mig ikke med at være national eller nationalist, men jeg er dybt afhængig af det danske sprog og den danske kultur og mentalitet. Jeg kan ikke følge de danskere, som siger de er europære. Danmark er et nordatlantisk land. Vi har værdifællesskab med Storbritannien og USA. Ikke med Paris, Rom, Athen for ikke at nævne den arabiske verden syd for Middelhavet.

    Jeg mener ikke, at angrebet på vores demokratiske og uddannelsesmæssige institutioner fra den politiske højrefløj er nationalistisk begrundet.

    Her tænker jeg på:

    #Angrebet på fagkundskaben (klimatologer) og at klimaændringerne er menneskeskabte. Modstanden mod den grønne omstilling.

    #Angrebet på sundhedsmyndigheder og de mange konspirationsteorier om covid-19-pandamien.

    #Angrebet på parlamentarismen, de folkevalgte politikere, valgsystemet, de valgtilforordnede og anklagerne om valgsnyd.

    #Sammensværgelsesteorien om en global elite som vil udrydde europæere og amerikanere med lys hud.

    Og sådan kunne jeg blive ved med de langt ude konspirationsteorier, som er blevet den yderste højrefløjs raison d’etre. Hvilket forfald for dem som ellers stod modigt op mod den islamiske terror og islamiske landes forsøg på at begrænse de vestlige demokratiers ytringsfrihed og religionskritik !

    Men det er en vigtig diskussion, som vi ikke er færdig med. Den vestlige demokratiske verden er i en eksistenskamp med uhyggelige diktaturer som Rusland, Kina og Iran. Det er derfor vigtigt, at vi bekæmper vores indre fjender, som sår splid og angriber vores vestlige værdier.

    1. Niels O

     Det var din brug af ordet “borgerlig”, jeg påtalte, når det beskrivende ord skulle være “nationalist”.

     Jeg er borgerlig og vil ikke slås i hartkorn med nationalister, som ikke ligger langt fra brugen af armbind og skrårem.

     Så kæmpe forskel på national og nationalist. Var det ikke Schlüter, der sagde, at han var det førstnævnte og ikke det sidstnævnte?

     Din adskillelse af hovedstæder deler jeg ikke.

     Alt det andet om klima og covid osv er en anden snak, som JEG ikke var inde på.

 26. Michael Andersen

  Saddam Hussein var stolt over at vinde demokratisk med 100 % tilslutning.

  Demokraten Katie Hobbs fik af vælgerne på Arizona State University 96 % af stemmerne.
  I august inden valget lovede Demokraterne at betale de unges studielån. Den 7. november blev løftet erklæret ulovligt af en føderal dommer.

  Små og store diktatorer lyver og ønsker en opposition der giver op.

  På Mar-a-Lago er verdenspressen forsamlet og tusindvis af gæster og støtter er mødt op. Præsident Trump arbejder for en fremtid med frihed og fremgang.

  1. Mikael Emmertsen

   Donald Trump gentog sig selv, da han annoncerede sin genopstilling som republikansk præsidentkandidat tirsdag aften. Her talte han på bedste agitatorvis til sine tilbedere. “We will make America glorious again”, sagde han blandt andre dårlige forsøg på at forny den samme sætning. Han gik uden om en, der vel nok er den mest ærlige.

   “We will make my ego great again”.

 27. Massemedierne skjuler og fortier alt muligt

  Niels Poulsen og Niels 0 fantaserer. For uden den massive
  brug af valgsvindel havde Republikanerne vundet. Og Kari
  Lake var blevet valgt. Og Trump havde været præsident
  igen allerede i 2020. Se selv videoerne med overvældende
  mængder af beviser for valgfusk, hos Hodja og mange
  andre steder på nettet. Men NP og N0 har nok ikke lyst
  til at se andet end hvad der bekræfter dem i deres frie
  fantasier. Eller de stoler så meget på DR, at de mener at
  det er klippefast at den upopulære og uduelige præsident
  med talrige skandaler, ulykker og katastrofer i sit kølvand,
  virkelig vandt valget fornylig på ærlig vis. På trods af at
  han på 2 år har forringet tilværelsen betydeligt for over
  100 millioner amerikanere.

  Den skal I altså længere ud på landet med.

  1. Niels Poulsen

   JEG anerkender, at vi har Trump at takke for, at der meget hurtigt blev udviklet en effektiv vaccine mod covid-19, som betød, at pandemien blev bremset og i dag er under kontrol. Gør DU? Nej, for det er det latterlige ved jer konspirationsteoretikere. I modsiger jer selv i hver anden sætning. I er modstandere af vaccinerne, som I dæmoniserer som årsag til massedød. Samtidig støtter I Trumps grundløse og udokumenterede påstande om valgsvindel. Men hov, Trump er ikke jeres ven, han er jeres store fjende. Han er inkarneret vaccinetilhænger! Han praler af at have reddet millioner af liv fra covid-19-døden, som jeg tidligere har dokumenteret med et sammenklip af Trumps positive vaccine-udtalelser.

   Det er ikke studenterhuen, som trykker konspirationsteoretikerne.

  2. Niels Poulsen

   Det er i øvrigt den samme indre modsigelse, I har angående Nye Borgerlige, som I stemmer på i håb om at lukke Danmark mod omverdenen. Der findes ingen mere ihærdig tilhænger af udenlandsk arbejdskraft end den erhvervsvenlige Pernille Vermund. Efter valget har hun ført samtaler med De Radikale for at få dem med i en borgerlige regering, og at beløbsgrænsen nedsættes, så den udenlandske arbejdskraft kan vælte ind over grænsen. kort sagt: I er til grin.

   1. Jette

    Udlændinge i Danmark skal forsørge sig selv. PUNKTUM
    Hvem er til grin??

 28. Hvor er vi på vej hen?

  Det er nok muligt at Pernille
  Vermund har svigtet noget mht. udenlandsk arbejdskraft,
  men det kan hun have været tvunget til i betragtning af
  hvem det er som ejer partiet. Hvad valgsvindel i USA
  angår er Niels Poulsen utroværdig og hyklerisk. for hos
  Document, Hodja, Snaphanen, Youtube, 24nyt osv. er
  der masser af videoer som påviser svindel i den helt
  store stil.

  I det hele taget er NP en upålidelig radikaler der søger
  at fordreje alt muligt. Han burde læse om de mange
  særdeles mystiske dødsfald efter at folk har fået Pfizers
  og lignende firmaers produkter ind i blodet. Se f.eks.
  90 dødsfald blandt unge friske canadiske læger. Og
  det behøver ikke at være Trumps fejl, hvis der i 2020,
  2021 eller 2022 er blevet tilsat nye ting til “vaccinerne”.

  NP manipulerer med sine læsere. Han er demagog.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *